TÖBBFUNKCIÓS BÚTOROK SZEKRÉNYEK, TÁROLÓK. Making life better at work

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TÖBBFUNKCIÓS BÚTOROK SZEKRÉNYEK, TÁROLÓK. Making life better at work"

Átírás

1 Making life better at work Mi, a Kinnarps munkatársai hiszünk abban, hogy szebbé tudjuk tenni az életet a munkahelyen. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, amelyek az Ön igényeihez igazíthatók, hosszú távú és hatékony megoldásokat kínálunk, amelyek munkakörnyezetét kellemesebbé, cégét pedig sikeresebbé teszik. Kinnarps marketing- és kommunikációs osztály/ /1204 Kinnarps Hungary Kft Budapest, Váci út 92. Tel: kinnarps.hungary@kinnarps.hu SZEKRÉNYEK, TÁROLÓK TÖBBFUNKCIÓS BÚTOROK

2 2 TÁROLÓEGYSÉGEK LÁTOGASSON EL HOZZÁNK! 31 Innováció Megoldások Gazdaságosság GYŰJTSÖN MÉG TÖBB ÖTLETET BEMUTATÓTERMEINKBEN! Design Minőség Most, hogy már kapott egy benyomást bútorainkról, talán azt is tudja, Önnek mely megoldásaink lennének a leginkább megfelelőek. Ha mégis bizonytalan, szakértő munkatársaink mindig a rendelkezésére állnak. Itt az idő, hogy kipróbálja bútorainkat. Hozza el munkatársait is, hogy ők is segíthessenek a döntésben. Bemutatótermünkben ötleteket gyűjthet, jobban megismerheti és kipróbálhatja bútorainkat. Ergonómia Szakértelem Fenntarthatóság AZ ÖRÖMTELI MUNKÁÉRT Ez történik akkor, amikor a munkahelyeket az ott dolgozók igényeit figyelembe véve, személyre szabottan tervezik meg. Amikor a munkakörnyezet praktikus és ergonomikus, mégis inspiráló és ösztönző. Amikor a belsőépítészeti tervezés megalkotója megérti, mire van szüksége, és teljes körű megoldásokat kínál az Ön számára, amelyek minden elképzelhető módon fenntarthatónak bizonyulnak. Vállalatunk Európa egyik legnagyobb belsőépítészeti megoldás-szállítója irodák, iskolák és az egészségügyi szektor számára. Célunk, hogy Ön és munkatársai jobban érezzék magukat a munkahelyükön....vagy KÖZVETLENÜL AZ ÖN MUNKAHELYÉN Ha most szeretne megnézni valamit, esetleg több részletre kíváncsi, látogasson el honlapunkra! Honlapunkon számos újdonságot, inspirációt, sokféle ötletet és javaslatot, valamint teljes bútorkínálatunkon kívül még sok minden mást is megtalál. Üdvözöljük a Kinnarps világában!

3 TÁROLÓRENDSZEREK 3 A görgős lábazat segítségével az egész szekrény könnyen mozgatható. Húzza közelebb a görgős tárolót, és használja vendégszékként! A vízszintes vagy függőleges redőnyök minden ízlést kielégítenek. A SZEKRÉNY LEHET ASZTAL, DE AKÁR TÉRELVÁLASZTÓ IS Gondolt már arra, hogy egy tárolóegységnek különböző helyzetekben különböző funkciói lehetnek? Ha jól megtervezik, akár ülőbútor, álló munkavégzéshez használható asztal, térelválasztó vagy spontán tárgyalóasztal is lehet. Használhatja hangtompításra, de akár a belsőépítészeti koncepció fontos eleme is lehet. A Kinnarps szekrényei rövid és hosszú távon is variálhatóak attól függően, hogy az Ön munkahelyén mikor van szükség változtatásra. Bármikor bővítheti, egyszerűsítheti, esetleg kombinálhatja más bútorokkal, sőt a sokféle választható felület és más opciók segítségével személyes vonásokat is kölcsönözhet bútorainak. Making life better at work

4 4 A KINNARPS MINT MÁRKA TARTALOM 5 TARTALOM Deciso Látogasson el hozzánk! KÖZÉPPONTBAN A FUNKCIONALITÁS A Kinnarps termékeit, akárcsak belsőépítészeti terveinket, az ergonomikus kialakítás, a minőség és a tartósság jellemzi. Ha irodáját a Kinnarps bútoraival rendezi be, biztos lehet benne, hogy pénzéért mindezek mellett munkatársai hatékonyságának nagymértékű növekedésére, számos választási lehetőségre és időtálló designra is számíthat. BÁRMIT IS KERES, NÁLUNK BIZTOSAN MEGTALÁLJA A következőkben áttekintjük tárolóink széles választékát. Az [e] szériának rendkívül gazdag elemválasztéka van, így első lépésként csak az irodába szánt bútorok funkcióját és méretét kell átgondolnia. Ha megtalálta az Önnek leginkább megfelelő tárolót, a színek, anyagok, frontok, lábazatok és design tekintetében is számos felületből választhat. Katalógusunk végén bemutatjuk a Deciso szériát, amely exkluzív, erőteljes érzetet keltő bútorcsalád.

5 6 TÁROLÓRENDSZEREK TÁROLÓRENDSZEREK 7 TERVEZZE MEG SAJÁT TÁROLÓRENDSZERÉT TÁROLÓRENDSZEREK RUGALMASAN VÁLTOZÓ IRODÁK SZÁMÁRA IS Az [e] szériában a nagyméretű szekrényektől kezdve egészen a személyes tárgyak elhelyezésére szolgáló tárolókig mindent megtalál. Az átfogó bútorkínálatával akár teljes irodáját is berendezheti, a variációs lehetőségek száma pedig végtelen. Sokféle alsó elemből választhat, amelyekhez horizontálisan és vertikálisan is különféle tárolókat kapcsolhat. Ezt követően irodájához igazítva kiválaszthatja a front és a korpusz anyagát és színét, a lábazatot, stb. RÖVID JELLEMZŐK Az tárolóegységei egy alapelemre épülnek, amelynek megválaszthatja anyagát, méretét és felületét. Megoldásait ízlésének és szükségleteinek megfelelően bővítheti vagy egyszerűsítheti. Redőnyök, ajtók, nyitott polcok, toló- és üvegajtók, fiókok, valamint csőlábak, hagyományos lábazatok és görgővel szerelt vázak közül választhat. Az rugalmasan és könnyen variálható, ezért tökéletes választás minden irodai környezetbe.

6 8 TÁROLÓRENDSZEREK TÁROLÓRENDSZEREK 9 RETRO STÍLUS: OKOS ÉS DIVATOS Retro stílusú redőnyeink nemcsak stílusosak, hanem praktikus alternatívái lehetnek a tolóajtós szekrényeknek. A redőnynek köszönhetően több hely jut a tárolásra, ráadásul az ajtók nyitása nem igényel helyet. VÍZSZINTES ÉS FÜGGŐLEGES REDŐNYÖK Redőnyeink vízszintes és függőleges változatban is kaphatók. A vízszintes redőny előnye, hogy ergonomikus, hiszen nem függőlegesen, hanem oldalirányba húzható. Tökéletes választás gyakran használt szekrényekhez. A különböző lehetőségeket kombinálva stílusos és vibráló megoldásokat érhet el.

7 10 TÁROLÓRENDSZEREK TÁROLÓRENDSZEREK 11 TOLÓAJTÓS MEGOLDÁSOK NAGYOBB IRODÁKHOZ A tolóajtó nemcsak intelligens és letisztult megoldás, hanem praktikus is, mivel használatához kevesebb helyre van szükség, mint egy nyílóajtós szekrény esetén. A tolóajtó tehát tökéletes választás lehet, ha kevés hely áll rendelkezésre, de akkor is, ha egyszerűen csak könnyedebb és tágasabb érzetet akar kelteni. A még kényelmesebb és hatékonyabb tárolás érdekében akár fiókokkal is kombinálhatja.

8 12 TÁROLÓRENDSZEREK TÁROLÓRENDSZEREK 13 RUGALMAS BÚTOROK VÁLTOZÁSBAN LÉVŐ SZERVEZETEK SZÁMÁRA A görgőkre helyezett szekrények különösen olyan irodákban praktikusak, ahol az igények változhatnak. Az igények napról napra változhatnak, ha a munkatársak száma rövid időn belül növekszik vagy csökken, illetve ha valaki az iroda túlsó végében ülő kollégájával szeretne osztozni egy szekrényen. A görgők segítségével a telepakolt tárolók is könnyen mozgathatók. A szekrényekre szerelt görgős vázak segítenek a személyre szabott munkahelyek kialakításában, amely az irodai ergonómia fontos része. FOGADJON LÁTOGATÓKAT ASZTALÁNÁL Nem is gondolná, hogy egy párnázott görgős tároló milyen funkciókat rejt. Részben klasszikus tárolómegoldás, ugyanakkor vendégszékként is használható, így növeli a spontán értekezletek lehetőségét, és elősegíti a munkatársak közötti kommunikációt. Bár sokan nem is gondolnak rá, akár az irodai design szerves része is lehet, hiszen a párnák egyszerű cserélhetőségének köszönhetően kivitele könnyen változtatható.

9 14 TÁROLÓRENDSZEREK TÁROLÓRENDSZEREK 15 Ha tárolóit lábakkal szerelt vázra helyezi, az iroda tágasabbnak tűnik, sőt a takarítás is egyszerűbb.

10 16 TÁROLÓRENDSZEREK TÁROLÓRENDSZEREK 17 Különálló szekrény-összeállítás, amely munkafelületként is funkcionál, sőt még egy gyors tárgyaláshoz is marad rajta hely.

11 18 TÁROLÓRENDSZEREK TÁROLÓRENDSZEREK 19 SZEMÉLYES, UGYANAKKOR NYITOTT TEREK Kihúzható tárolóegységeink segítenek egy nagyterű irodában is személyes szférát teremteni. A puha görgőknek köszönhetően a szekrény egyszerűen nyitható és zárható, így az elmélyült munka lehetőségét megteremtő szeparált munkaállomásokból néhány pillanat alatt professzionális open space irodát varázsolhat, például egy fontos ügyfél érkezése esetén. A szekrény rendkívül tágas, így személyes tárgyai mindig kéznél vannak. A MUNKAHELY ATMOSZFÉRÁJA - TEAM-MUNKA ÉS A CLEAN DESK SZABÁLY Ha a szekrényt bezárjuk, megbeszélésekre és együttműködésre alkalmas közösségi tereket hozhatunk létre a munkahelyen. Mivel a modern irodákban a munkatársak meglehetősen közel ülnek egymáshoz, a kávéscsészék, mappák, jegyzetfüzetek és tollak elrejtésére egyre nagyobb szükség van. A rendezett munkafelületek megteremtését támogató bútorok nemcsak praktikusak, hanem manapság már kötelezőnek is mondhatók.

12 20 TÁROLÓRENDSZEREK TÁROLÓRENDSZEREK 21 Ha kihúzható tárolóegységeink mellett dönt, nem kell választania a koncentrációt segítő személyes munkaállomások és a modern, nyitott, együttműködés lehetőségét biztosító open space kialakítás közül, ezzel a bútor mindkét koncepció megvalósítható.

13 22 TÁROLÓRENDSZEREK TÁROLÓRENDSZEREK 23 MÉG TÖBB VARIÁCIÓ Legyen szó funkcióról, formáról, anyagról vagy kiegészítőkről, az esetében a variációs lehetőségek száma végtelen. Olyan apró részletek, mint például a fogantyúk, meghatározzák, hogy a bútor modern, klasszikus vagy kortalan. Néhány kiegészítőnk kimondottan praktikus és ergonomikus, mint például a szekrényre szerelhető hangelnyelő hátfal, amely a nagyterű irodák akusztikáját nagy mértékben javítja. A következőkben kiválogattunk néhány példát, amelyek segítségével bemutatjuk Önnek, hogy irodája tároló bútorait hogyan teheti még inkább személyre szabottá.

14 24 TÁROLÓRENDSZEREK TÁROLÓRENDSZEREK 25 SZEMÉLYRE SZABHATÓ TÁROLÁS Kihúzható szekrényeinket akár önmagukban is használhatja, de kiegészítőink segíthetnek abban, hogy még inkább személyre szabja bútorát és rendet tudjon tartani asztalán, így Ön és munkatársai is elégedettek lehetnek. RENDEZETT BELSŐ STÍLUSOS KÜLSŐ Függőmappa-tartók, tolltartó fiókok, ruhaakasztók és tároló dobozok segítségével rendszert és rendet teremthet fiókjaiban, szekrényeiben és görgős tárolóiban. Így az asztalokat és más felületeket is könnyebb tisztán és rendben tartani.

15 26 TÁROLÓRENDSZEREK Deciso TÁROLÓRENDSZEREK 27 Deciso STÍLUSOS TÁROLÁS ALAKÍTSON KI JELLEGZETES KÖRNYEZETET A Deciso szériához kiváló minőségű és stílusos tároló bútorok, munkaasztalok és konferenciaasztalok tartoznak, amelyek segítségével exkluzív környezetet alakíthat ki. A széria bútorait a skandináv formatervezés hagyományait követve és a modern vállalatvezetés igényeit figyelembe véve tervezték meg. A számos exkluzív részlet, a furnérozott fafelületek élménye, a különleges meleg ezüst váz harmonikus környezetet teremt. A gondosan kialakított tároló bútorok minden szögből jól mutatnak, így a bútorozás is egyszerű. JELLEMZŐK RÖVIDEN A Deciso szériában mindent megtalál, ami egy modern és exkluzív iroda berendezéséhez szükséges; a munkaasztalok, tárgyalóasztalok és különleges tárolók egy komplett bútorcsaládot alkotnak. A bútorok klasszikus tölgy vagy pácolt tölgy színben kérhetők, és számos különleges jellemzővel rendelkeznek, mint például az egyedi kialakítású, kényelmesen használható fogantyúk. A fiókok fából készültek, teljesen kihúzhatók, sőt fiókbehúzóval is felszereltük őket.

16 28 TÁROLÓRENDSZEREK Deciso TÁROLÓRENDSZEREK 29 Deciso AZ IRODA LEGJOBB OLDALA A Deciso alaposan átgondolt, gondosan megtervezett tárolói számtalan lehetőséget kínálnak. A szekrényeknek minden felülete, így a hátfala is színazonos, ezért a fal mellett vagy a szoba közepén is elhelyezheti őket. Ha úgy kényelmes Önnek, egyes szekrényeket a falra is felakaszthat. Tárolóit kérheti szaténüveg fronttal, amely elrejti a benne tárolt tárgyakat, ugyanakkor a fa frontnál könnyedebb hatást kelt.

17 30 LÁTOGASSON EL HOZZÁNK!

SZEMÉLYRE SZABOTT MUNKAHELYEK

SZEMÉLYRE SZABOTT MUNKAHELYEK Making life better at work Mi, a Kinnarps munkatársai hiszünk abban, hogy szebbé tudjuk tenni az életet a munkahelyen. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, amelyek az Ön igényeihez igazíthatók, hosszú

Részletesebben

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK Trixagon tároló Trixagon tároló 2 Trixagon tároló A hatszög forma gyakran megtalálható a természetben. A hópelyhek, a méhkas szerkezete és a teknősök páncélja is hatszög alakú. A hatszögek a természet

Részletesebben

[E] SZÉRIA. [e] széria 3

[E] SZÉRIA. [e] széria 3 [E] SZÉRIA 2 [e] széria [e] széria 3 [E] SZÉRIA Az [e] széria több, mint egyszerű tárolóegység. Egy szükséglet vezérelte gondolatként kezdődött, végleges formájában pedig számos különböző alakot ölthet.

Részletesebben

ASZTALCSALÁD MINDEN MEGBESZÉLÉSHEZ

ASZTALCSALÁD MINDEN MEGBESZÉLÉSHEZ MULTICOM Multicom 2 MULTICOM Együtt értéket teremtünk. Az új ötletek és egyedülálló alkotások mind találkozások eredményei. A Multicom asztalcsalád okos megoldások segítségével ösztönöz kreativitásra és

Részletesebben

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Készüljön fel egy ölelésre az Embrace székektől! Egy merőben új típusú szék, amelyet odafigyeléssel és gondoskodással terveztek meg. Valamint érzelemmel. Nem csupán különféle

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS A RUGALMASAN ALAKÍTHATÓ POLARIS ASZTALI MEGOLDÁSAIT AKÁR EGY EGÉSZ CSOPORT HASZNÁLHATJA, MÉGIS AZ EGYÉNI IGÉNYEKHEZ IGAZÍTHATÓ. EGYENLETES ZAJSZINT ÉS SZEMÉLYES TÉR A különféle

Részletesebben

[ E ] O N E S Z É R I A

[ E ] O N E S Z É R I A [E] ONE SZÉRIA 2 [e] one széria [e] one széria 3 [E] ONE SZÉRIA Az [e] one széria számtalan opciót és nagyfokú szabadságot kínál ahhoz, hogy Ön saját megoldást alakíthasson ki. Az [e] one széria ráadásul

Részletesebben

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY 55 04.1 KAMÉLEON Termék kód: STL-01-02-L ORANGE KAMÉLEON CSALÁD 2 ajtóval Orange Kaméleon szekrénycsaládunk tervezésekor külön hangsúlyt fektettünk az egyszerű, letisztult formákra, így kiváló ár-érték

Részletesebben

[f] city széria. [f] city széria 2

[f] city széria. [f] city széria 2 [f] city széria [f] city széria 2 [f] city széria Az [f] city széria asztal egyedi stílusa a klasszikus négyszögletes lábaknak és a jól megtervezett asztallapnak köszönhető. Nem szokványos módon a láb

Részletesebben

[T] SZÉRIA. [T] széria 3

[T] SZÉRIA. [T] széria 3 [T] SZÉRIA 2 [T] széria [T] széria 3 [T] SZÉRIA A rugalmas [T] szériát úgy terveztük meg, hogy egyéni munkaállomások és egyterű irodák kialakítása során is tetszetős és egységes munkakörnyezet jöjjön létre.

Részletesebben

[P] SZÉRIA. [P] széria 2

[P] SZÉRIA. [P] széria 2 [P] SZÉRIA [P] széria 2 [P] SZÉRIA A skandináv design, amelyet a fény és a természet szeretete inspirál, időtlen. A [P] széria munkaasztalai letisztult vonalaival, funkcionális kivitelezésükkel és élénk,

Részletesebben

SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista

SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista A SANTOS bútorcsalád a klasszikus, letisztult zárt vonalvezetést képviseli. A lapok laminált kivitelben ABS elzárással készülnek. Variációs lehetőségeit a széles

Részletesebben

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA H-1042 Budapest, IV. Virág u.50. E-mail: info@kidbutor.hu Telefon: 231-0912, 231-0913 Fax: 220-6433. Választható színek

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA H-1042 Budapest, IV. Virág u.50. E-mail: info@kidbutor.hu Telefon: 231-0912, 231-0913 Fax: 220-6433. Választható színek BISZTRO irodabútor A BISZTRO bútorcsalád három féle lábtípusa 42,4 mm átmérőjű fémcsövekre épül. Alapja fém talplemez, melynek magassága, bútorszintező segítségével állítható. A talplemez három féle méretben,

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. FIGYELMEZTETÉS! BORULÁSVESZÉLY A nem rögzített

Részletesebben

LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA A mozdulat ihlette kényelem. Egy hullám. Egy izgalommal teli lágy folyam. Ami társalgásra bátorít. Összehoz, de egyben magányra is csábít. Pihentet egy nehéz nap végén. A Libra

Részletesebben

PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK

PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK MINDENNAPOS MINŐSÉGI GARANCIA PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK ÉV További részleteket a garancia brosúrában olvashatsz. BIZTONSÁG Falhoz kell rögzíteni. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítőket ajánlunk.

Részletesebben

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek.

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek. GEBERIT ACANTO GEBERIT ACANTO A Geberit Acanto komplett fürdőszobai termékcsalád a tiszta designt organikus formákkal és intelligens megoldásokat rejtő részletekkel vegyíti, amelyek a legkülönbözőbb igényeknek,

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. FIGYELMEZTETÉS! BORULÁSVESZÉLY A nem rögzített

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra.

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra. VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET Tárolórendszer sorozat ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra. BIZTONSÁG A felborulást megelőzendő, a bútort rögzíteni kell a falhoz

Részletesebben

BISZTRO BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista

BISZTRO BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista BISZTRO BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista A BISZTRO bútorcsalád három féle lábtípusa 42,4 mm átmérj fémcsövekre épül. Alapja fém talplemez, melynek magassága, bútorszintez segítségével állítható. A talplemez

Részletesebben

VIKA BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden

VIKA BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden BIZTONSÁG Valamennyi alsztallapot, asztalbakot, lábat és alsó vázat teszteltünk, és 50 kg súly teherbírására jóváhagytuk. Az edzett üveggel óvatosan kell bánni! Ha sérült a széle, vagy karcos a felülete,

Részletesebben

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu Újragondolt fürdőszoba dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok HU/12.11

Részletesebben

Fotó-stúdió elfekvő bútorai, mintabútorok

Fotó-stúdió elfekvő bútorai, mintabútorok Fotó-stúdió elfekvő bútorai, mintabútorok 1. Vezetői íróasztal CHS 1db Asztallap: Juhar furnéros Váz: Platina metál Íves vonalú asztal design lábakkal, kábelcsatornával, kábelátvezetővel, bőr betéttel.

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. BIZTONSÁG A bútorok némelyikét a mellékelt

Részletesebben

Traffic szeretjük a várost!

Traffic szeretjük a várost! szeretjük a várost! elnevezésű új fürdőszobacsalád divatos városi dizájnnal és nagyfokú funkcionalitással bír. A könnyed négyszögek, a formák játéka, a lágy vonalak és a vékony élek - ez rendkívül kényelmes

Részletesebben

Soproni bemutatóterem, mintabútorok

Soproni bemutatóterem, mintabútorok Soproni bemutatóterem, mintabútorok 1. SITAG PRIME alulábas vezetői asztal 1 db Asztallap: pácolt tölgy furnér bőr rátéttel Váz: eloxált alu Méretek (H Sz M): 180 100 75 cm Cikkszám: T-PI18100R Ár: 410.000,-

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós ülőgarnitúrát,

Részletesebben

Santos irodai bútorcsalád

Santos irodai bútorcsalád Santos irodai bútorcsalád Érvényes: 2009 március 01-től visszavonásig A bútorcsalád rövid bemutatása A SANTOS bútorcsalád az operatív munkahelyek, és ügyfélpultok, hagyományos megjelenésű, kedvező árfekvésű

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos TERMÉKISMERTETŐ Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós

Részletesebben

BÚTORKATALÓGUS

BÚTORKATALÓGUS BÚTORKATALÓGUS 2016-2017 Techniq Bútor Kft. 7624 Pécs, Hungária u. 53/1 Tel: 30 / 566 46 95 Fax : 72 / 224 588 e-mail: butor@techniq.hu IDILL- MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAS bútorcsalád A Délity Bútor Zrt. legnépszerűbb

Részletesebben

falprolab Egészségügyi bútorprogram

falprolab Egészségügyi bútorprogram www.falcosopron.hu Oldal: 1 A bútorcsalád elemeit az elemjegyzék tartalmazza rendelési kódjával és a választható színekkel együtt. A falprolab rendszer a Központosított Közbeszerzés keretein belül is rendelhető

Részletesebben

N A T U R A D O M B O R. Operatív irodabútor család, Szekrény és konténer program Ár- és méret jegyzék

N A T U R A D O M B O R. Operatív irodabútor család, Szekrény és konténer program Ár- és méret jegyzék Operatív irodabútor család, Szekrény és konténer program - és méret jegyzék 1046 Budapest, Kiss Ernõ u. 1 Tel/Fax: 369 47 60 e-mail: info@dombornatura.hu www.dombornatura.hu Kód magyrázat Ajtók száma Szekrény

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT SMYLE ÚJ GEBERIT SMYLE A Geberit Smyle fürdőszobai termékcsalád a korszerű designnal és a finom vonalvezetéssel önfeledt és pozitív fürdőszobai környezetet teremt. Így harmóniát és könnyedséget

Részletesebben

Belsőépítészet. Praktikus beépített szekrények

Belsőépítészet. Praktikus beépített szekrények Belsőépítészet Praktikus beépített szekrények A beépített, azaz a méretre gyártott bútorok kiemelkedő és töretlen népszerűsége az utóbbi évtizedben a praktikumot, azaz az ötletességet és a helytakarékosságot

Részletesebben

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT MYDAY GEBERIT MYDAY A Geberit myday designtermékcsalád lágy, organikus, mégis nagyon érzelmes formáival győz meg. Ez egy természetes, jó érzést keltő ízlésességhez vezet, ami kikapcsolódásra csábít

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek

Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek 2 5065_5012_W_102 2x5065/26, 1x5012/04, 1x5065/42, 1x5065/41, 3x5012/02, 1x9965/0001, 1x5065/38, 1x5012/08, 2x5065/28, 2x001/86, 2x5000/14, 1x5065/27,

Részletesebben

METODO nappali rendszerek

METODO nappali rendszerek METODO nappali rendszerek comp. 101 Nappali bútorkombináció tikfa és magasfényű felületekkel. Magasabban levő fiókos eleme dolgozó asztalként is funkcionálhat. szélesség: 360 cm mélység: 40 / 56,1 / 75,1

Részletesebben

BLING MODERN NAPPALIK

BLING MODERN NAPPALIK BLING MODERN NAPPALIK BLING elemjegyzék A befoglaló méretek sorrendje: magasság x szélesség x mélység. B2 B/J 1356 x 872 x 403 mm B1 B/J 1916 x 872 x 403 mm B6 / B6F 626 x 884 x 403 mm B13 883 x 1340 x

Részletesebben

VÉNUSZ bútorcsalád HAZAI TERMÉK

VÉNUSZ bútorcsalád HAZAI TERMÉK VÉNUSZ bútorcsalád HAZAI TERMÉK A VÉNUSZ magas esztétikai tulajdonságokkal rendelkező irodabútor család, melyet szakembereink 25 éves tapasztalatával tökéletesítettek. Bútoraink korszerű gépsorokon, a

Részletesebben

KREATÍV ÉS HANGELNYELŐ

KREATÍV ÉS HANGELNYELŐ PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM A Prim név a prime szóból származik, amit a zenében két hang közötti távolság megnevezésére használnak, és az első tiszta hangköz a tiszta prím. A szó a latin primus szóból származik,

Részletesebben

erange ÁRJEGYZÉK > 2015

erange ÁRJEGYZÉK > 2015 erange 20150115 ÁRJEGYZÉK > 2015 TARTALOMJEGYZÉK oldal TECHNIKAI INFORMÁCIÓK 4-7 ÍRÓASZTALOK, ÖSSZEKÖTÕ PANELEK TÁRGYALÓASZTALOK, KÁVÉZÓASZTAL ÖSSZEKÖTÕ PANELEK ÍRÓASZTALOKHOZ TÉGLALAP ALAKÚ ÍRÓASZTALOK

Részletesebben

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT ICON GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD FÜRDŐSZOBABÚTOR A Geberit icon fürdőszobabútorok rugalmas kombinációs lehetőségeket kínálnak. TÜKÖR A Geberit icon tükör jól harmonizál az egész termékcsalád

Részletesebben

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok kerámia mosdók és fürdőszobabútorok Design Kryštof Nosál Modern design minőségi természetes anyagokból, hagyományos értéket képviselve. A mosdók tökéletesen illeszkednek a koncepció más termékeihez (kád,

Részletesebben

LETISZTULT VONALVEZETÉS

LETISZTULT VONALVEZETÉS OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Intelligens kialakítású asztal, amely sokféle formában használható: önálló munkavégzéshez, spontán beszélgetésekhez, tervezetett megbeszélésekhez. Anyagok és színek üde

Részletesebben

flex-table mozgásban a kommunikáció

flex-table mozgásban a kommunikáció flex-table mozgásban a kommunikáció flex-table mozgásban a kommunikáció Megbeszélés, konferencia, prezentáció, workshop, oktatások, szemináriumok a kommunikáció szerepe jelentősen megnövekedett. A rendelkezésre

Részletesebben

CSOPORTSZOBA III. 2 BD55793 Fektetőágy tároló. 2 BD Görgős műanyag tároló - 9 fiókos. 2 FA_1532 Fogmosópohár tartó, fogassokkal

CSOPORTSZOBA III. 2 BD55793 Fektetőágy tároló. 2 BD Görgős műanyag tároló - 9 fiókos. 2 FA_1532 Fogmosópohár tartó, fogassokkal 8 1 11 9 6 13 10 4 14 3 1 1 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék BD9 Kör asztal 9 mennyiség cikkszám termék BD93 Fektetőágy tároló 1 AL_DONALD Favázas szék natúr 10 BD800006 Görgős műanyag tároló -

Részletesebben

Egy igazán jó megoldás számodra

Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól

Részletesebben

bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm

bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm Egyszerű,olcsó és könnyen telepíthető tolóajtóvasalat. Alkalmazható 18 és 16 mm-es bútorlap, illetve A bútorlap magasságának kiszámítása 12 mm-es

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET SVALNÄS. Fali polcrendszer. JÓ TUDNI Bambuszból készült, ami egy könnyen tisztítható, tartós, természetes anyag.

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET SVALNÄS. Fali polcrendszer. JÓ TUDNI Bambuszból készült, ami egy könnyen tisztítható, tartós, természetes anyag. VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET SVALNÄS Fali polcrendszer JÓ TUDNI Bambuszból készült, ami egy könnyen tisztítható, tartós, természetes anyag. BIZTONSÁG A falisín rögzítéséhez használd a mellékelt alátéteket. Különböző

Részletesebben

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió BN Office Solution Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű

Részletesebben

IKEA BUSINESS. Inspiráció és Referenciák

IKEA BUSINESS. Inspiráció és Referenciák IKEA BUSINESS Inspiráció és Referenciák Tartalomjegyzék Irodák 3 Háttér irodák Kiskereskedelem 6 Üzletek Szolgáltatás Vendéglátás 9 Étterem és kávézó B&B és hotel Anderson & Son egy patinás könyvelő vállalat

Részletesebben

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS Egy autó. Számtalan lehetőség. Hatással lesz Önre! Az új generációs Hyundai i20 megérkezett. Egy autó, amely

Részletesebben

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 46.200 Ft + ÁFA 31.800 Ft + ÁFA A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 34.300 Ft + ÁFA 42.000 Ft + ÁFA 16.100

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

icon A termékek és terek harmóniája

icon A termékek és terek harmóniája A termékek és terek harmóniája Az Icon sorozat innovatív és nem mindennapi. 12 típusú mosdót kínál egészen 120 cm szélességig, bútorokkal álló szekrényektől egészen a polcok elhelyezéséig ideális a modern

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

IRODAI MUNKATEREK ÉS SZABADIDŐS TERÜLETEK KIALAKÍTÁSA IPARI ÉPÜLETEKBEN Erdei Sándor REHAU Kft.

IRODAI MUNKATEREK ÉS SZABADIDŐS TERÜLETEK KIALAKÍTÁSA IPARI ÉPÜLETEKBEN Erdei Sándor REHAU Kft. IRODAI MUNKATEREK ÉS SZABADIDŐS TERÜLETEK KIALAKÍTÁSA IPARI ÉPÜLETEKBEN Erdei Sándor REHAU Kft. I. Munkakörnyezet hatása a dolgozóra II. Zajcsökkentő megoldások III. Szabadtéri megoldások I. Munkakörnyezet

Részletesebben

Vezetõi irodabútor program

Vezetõi irodabútor program exclusive vezetõi irodabútor katalógus Vezetõi irodabútor program Ez a terület megköveteli a rendkívüli igényességet és minõséget. Vezetõi irodabútor családjainkat a precíz megmunkálás, tartós, jó minõségû

Részletesebben

Előszó. Vevőink igényei szerint RAL katalógusunkban megtalálható, bármely szín megvalósítása (alumínium ládáknál!) lehetséges:

Előszó. Vevőink igényei szerint RAL katalógusunkban megtalálható, bármely szín megvalósítása (alumínium ládáknál!) lehetséges: Katalógus 2017 Virágládák / növényládák / térelválasztó falak alumíniumból, porfestett alumíniumból, corten acélból kül és beltérre egyedi méretekben is Előszó Virág és növényládák tervezésével és gyártásával

Részletesebben

Letöltésre. Szüksége van több technikai információra? Hívja a technikai támogatás osztályunkat.

Letöltésre. Szüksége van több technikai információra? Hívja a technikai támogatás osztályunkat. 13 06 800 18 726 Szüksége van több technikai információra? Hívja a technikai támogatás osztályunkat. help@demos-trade.com Majdnem mindent fel tudunk ajánlani a bútorvasalatokból. Éppen ezért ne habozzon

Részletesebben

Twins ötlettel teli ÚJDONSÁG. Az előnyök ikonjainak rövid leírása a belső borítón szerepel

Twins ötlettel teli ÚJDONSÁG. Az előnyök ikonjainak rövid leírása a belső borítón szerepel ötlettel teli A mosdók két változatban kaphatóak: klasszikus íves vagy modern szögletes mélyedéssel. A mosdók nagy tárolófelületei tovább növelik a termékek funkcionalitását. A két, 50 és 60 cm méretben

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

51st VANILLA STREET szín: világos vanília. 56th CHERRY STREET szín: kóreai meggy

51st VANILLA STREET szín: világos vanília. 56th CHERRY STREET szín: kóreai meggy A fényképen a TRAFFIC 71st és a 75th konyha látható a traffic csoportból sötét vanília és mézéger színben. KÖNNYED VÁLTOZATOSSÁG A TRAFFIC konyha frontjának színei: A konyha lábazata kétféle magasságban

Részletesebben

Tudja, hogy... könnyen kiszámíthatja az árat és egyszerűen megrendeli az alumínium keretek megrendelőlap segítségével, amely letölthető a www

Tudja, hogy... könnyen kiszámíthatja az árat és egyszerűen megrendeli az alumínium keretek megrendelőlap segítségével, amely letölthető a www Tudja, hogy... könnyen kiszámíthatja az árat és egyszerűen megrendeli az alumínium keretek megrendelőlap segítségével, amely letölthető a www oldalunkon? alumínium program Ajtó és fiók profilok Rápattintható

Részletesebben

Ülőbútorok év tapasztalatával az Ön kényelméért. 12x-es Superbrands-győztes

Ülőbútorok év tapasztalatával az Ön kényelméért. 12x-es Superbrands-győztes Egészség Center. Kizárólag a Cardótól. 100 év tapasztalatával az Ön kényelméért 12x-es Superbrands-győztes Klasszikus és modern ülőgarnitúrák TV-fotelek Speciális használatú fotelek Ülőbútorok 2018 www.cardo.hu

Részletesebben

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél.

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél. 12 I 1 studio studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek

Részletesebben

BUFA FAIPARI TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI KFT. BÚTOR KATALÓGUS

BUFA FAIPARI TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI KFT. BÚTOR KATALÓGUS BUFA FAIPARI TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI KFT. BÚTOR KATALÓGUS Ügyintézői bútorok TARTALOMJEGYZÉK BUFA ALTERNATÍVA AZ ÜGYINTÉZŐI BÚTORBAN...2 TERMÉKISMERTETŐ... 3 EGYSÉGES ASZTALOK... 3 EGYSÉGES KONTÉNEREK...

Részletesebben

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre BÚTORKATALÓGUS 2010-2011 K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre Elegancia Senio Ez az egyik legnépszerűbb konyhatípusunk, mert független divattól és a látványos megjelenése mellett örök

Részletesebben

4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu

4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu 4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm Egyszerű,olcsó és könnyen

Részletesebben

HA FENYÕBÚTORT KERES RS!

HA FENYÕBÚTORT KERES RS! BALÁZS SZEKRÉNYCSALÁD SÁRA ÁGYVÁZAK Többféle méretben választhatók, ágynemûtartóval kiegészíthetõk. GÁLA Elemes bútorcsalád, mely mart mintázatú ajtókkal, valódi fenyõfából készül. A 11 féle variációban

Részletesebben

Bútor konszignáció SZTE - Apáthy kollégium

Bútor konszignáció SZTE - Apáthy kollégium SZ1 kollégiumi szekrény 114 db A szekrény mindkét oldalán laminált 18mm vastag faforgácslapból kerül fix összeépítésre. Falco 462 FS24 bükk alapanyagból. A hátfal 3,2 mm vastag színazonos HDF lemezből

Részletesebben

Ursa irodai bútorcsalád

Ursa irodai bútorcsalád Ursa irodai bútorcsalád Érvényes: 2011. május 16.-tól visszavonásig A bútorcsalád rövid bemutatása AzURSA az ergonómiai szempontoknak maximálisan megfelelő, modern megjelenésű, és kiváló minőségű irodai

Részletesebben

BASIC SZEKRÉNYCSALÁD kereskedelmi árlista

BASIC SZEKRÉNYCSALÁD kereskedelmi árlista BASIC SZEKRÉNYCSALÁD kereskedelmi árlista A BASIC szekrényrendszer elemei minden bútorcsaládunkhoz felhasználhatóak. A szekrények széles méretválasztéka biztosítja a legjobb helykihasználást. Egyenes és

Részletesebben

konyhák katalógus 2010 blokkok és kiegészítő elemek

konyhák katalógus 2010 blokkok és kiegészítő elemek konyhák katalógus 2010 blokkok és kiegészítő elemek 2 MIÉRT TAKARÍT MEG PÉNZT, HA KONYHABLOKKOT VESZ? A NIKA blokkokat úgy alkottuk meg, hogy a lehető legkevesebbe kerüljenek. Több pénzt spórolhat meg,

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

egykaros mosdócsap NA 15. Bársonyos szépség

egykaros mosdócsap NA 15. Bársonyos szépség 530260575 egykaros mosdócsap NA 15 KLUDI AMBA Bársonyos szépség Igazi szépség: ez a KLUDI AMBA. Elegáns, harmonikus kontúrok egyesülnek sima, lekerekített felületekkel. A víz rendkívül lágyan folyik alá;

Részletesebben

Nova-ria. Kényelem minden otthonba

Nova-ria. Kényelem minden otthonba Nova-ria Kényelem minden otthonba 2 Nova-ria Kényelem minden otthonba A kárpitos bútorok közt a legmagasabb színvonalat képviselő ágymechanikára épülő bútorcsalád, mely teljes értékű fekhely, és ülőbútor

Részletesebben

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN AJTÓKATALÓGUS 2018 AJTÓKATALÓGUS 2018 JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN Bejárati ajtóink minőségi fa alapanyaguknak és kiemelkedő hőszigetelésüknek köszönhetően maximális kényelmet

Részletesebben

GALANT TERVEZÉS BÚTORÁPOLÁS BIZTONSÁG

GALANT TERVEZÉS BÚTORÁPOLÁS BIZTONSÁG GALANT TERVEZÉS Olle Lundberg BÚTORÁPOLÁS Nedves ronggyal töröld át, majd egy tiszta ruhával töröld szárazra. BIZTONSÁG Az edzettüveggel óvatosan kel bánni. A sérült szélek, vagy a karcolt felszín hirtelen

Részletesebben

LAKBERENDEZÉS STÍLUSOSAN, KÉNYELMESEN

LAKBERENDEZÉS STÍLUSOSAN, KÉNYELMESEN LAKBERENDEZÉS STÍLUSOSAN, KÉNYELMESEN 1 Trendi, modern vagy éppen klasszikus stílusú otthonra vágyik, de nincs ideje végigjárni a lakberendezési áruházakat? Bizonytalan a számtalan stílust illetően? Bérlője

Részletesebben

e r n B e r n W i l l a g ee Bern bútorcsalád

e r n B e r n W i l l a g ee Bern bútorcsalád W i l l a g ee g a l l i W B e r n i l g e W i l l B a g e r n a l W Bőr metszet Bőr kanapé 3 személyes Bőr fotel fotel 105x90x90 cm fotel 1 karral 105x90x70 cm fotel kar nélkül 105x90x50 cm Szövet kanapé

Részletesebben

MOSDÓK / SOROZAT LYRA PLUS /

MOSDÓK / SOROZAT LYRA PLUS / MOSDÓ LYRA PLUS 50 CM Termék száma Termékleírás yyy: 104 H 810380 0001041 mosdó 50 cm x 14 144 Ft MOSDÓ ALÁ HELYEZHETŐ ALSÓSZEKRÉNY LYRA PLUS VIVA 50 CM Termék száma Termékleírás / félfényes elöl H40J3824023001

Részletesebben

Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg Finom kialakítás az optimális illeszkedéshez és komfortérzethez: Dräger X- pect 8310 szemüvegek. Választhat átlátszó vagy sárga lencsét. D-33518-2009 02 Dräger X-pect 8310

Részletesebben

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS A NEXUS AZ IRODA GERINCE. KOMPLETT ASZTALSOROZAT A MODERN IRODÁÉRT. A MUNKAASZTALOK, PADOK ÉS TÁRGYALÓASZTALOK SEGÍTSÉGÉVEL EGYSÉGES MEGJELENÉS ALAKÍTHATÓ KI. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Tolóajtók. Szerelési útmutatók

Tolóajtók. Szerelési útmutatók Tolóajtók Szerelési útmutatók Tartalom Fogantyú profilok... 2 Alsó- és felső tolóajtó sínek... 3 Tolóajtó profilok... 7 Görgőkészletek... 9 Kiegészítők... 12 Tolóajtó szerelési útmutatók... 14 1 Fogantyú

Részletesebben

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON WORKSPACE SOLUTIONS OBERON AZ OBERION A LEGSOKOLDALÚBB ASZTALCSALÁDUNK. EZ EGY RENDKÍVÜLI SOROZAT, AMELY EGYESÍTI MAGÁBAN AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁT ÉS A PRAKTIKUSSÁGOT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGFELELJEN A JÖVŐ

Részletesebben

Rozsdamentes bútorok és berendezések. katalógusa 2008 / 2009

Rozsdamentes bútorok és berendezések. katalógusa 2008 / 2009 Rozsdamentes bútorok és berendezések katalógusa 2008 / 2009 Tartalomjegyzék 100-as sorozat Munkalapok, munkaasztalok, pultok Munkalapok és munkaasztalok............... 3. oldal Munkaasztalok és pultok..................

Részletesebben

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével!

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! Tervezze meg tökéletes fürdőszobáját az Avantgarde, Modern, vagy a Classic termékcsalád segítségével. Hosszú idő telt

Részletesebben

Spandex saját arculat design

Spandex saját arculat design Spandex- FORMA ÉS DESIGN Kiemelked formavilág, egyedi megvilágítható rendezvényeszközök bérbeadása A Party Trend szék és asztalhuzat kollekcióinak els dleges sikerét nem más, mint a huzatok egyedi összetétel

Részletesebben

GEBERIT XENO 2 FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD. MŰKÖDTETŐLAP Geberit Sigma60.

GEBERIT XENO 2 FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD. MŰKÖDTETŐLAP Geberit Sigma60. GEBERIT XENO 2 GEBERIT XENO 2 FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD A Geberit Xeno2 fürdőszobai designtermékcsalád az architektonikus designminimalizmust jelképezi. Tiszta geometriai vonalak kívül - lágy, természetes

Részletesebben

Lapláb és homloklap. Y168 Juhar 1J Juhar Juhar Fekete Juhar-Fekete 1J1F Juhar Fekete Fekete Juhar-Világosszürke 1JLG Juhar Világosszürke Fekete

Lapláb és homloklap. Y168 Juhar 1J Juhar Juhar Fekete Juhar-Fekete 1J1F Juhar Fekete Fekete Juhar-Világosszürke 1JLG Juhar Világosszürke Fekete Választható színösszeállítások Asztalok Színek Színkód Asztallap Lapláb és homloklap Támasztóláb Fekete 1F Fekete Fekete Fekete Rendelési útmutató Világosszürke LG Világosszürke Világosszürke Fekete Szürkésfehér

Részletesebben

erange TARTALOMJEGYZÉK

erange TARTALOMJEGYZÉK erange 2018-04-17 Az árjegyzékben megadott árak nettó kereskedelmi árak, az Áfa-t nem tartalmazzák és visszavonásig érvényesek. A gyártó fenntartja a méret-, típus-, szín- és árváltaztatás jogát. Az esetlegesen

Részletesebben

Választható színösszeállítások Asztalok Színek Színkód Asztallap Lapláb és Támasztóláb homloklap Rendelési útmutató Fekete 1F Fekete Fekete Fekete Cikkszám: Színkód: Világosszürke LG Világosszürke Világosszürke

Részletesebben

Aries irodai bútorcsalád

Aries irodai bútorcsalád Aries irodai bútorcsalád Érvényes: 2011. június 15.-től visszavonásig A bútorcsalád rövid bemutatása Az ARIES, és az ARIES PLUSZ az operatív és vezetői munkahelyek változatos berendezését egyaránt lehetővé

Részletesebben

Ülőbútorok év tapasztalatával az Ön kényelméért. 12x-es Superbrands-győztes

Ülőbútorok év tapasztalatával az Ön kényelméért. 12x-es Superbrands-győztes Egészség Center. Kizárólag a Cardótól. 100 év tapasztalatával az Ön kényelméért 12x-es Superbrands-győztes Klasszikus és modern TV-fotelek Speciális használatú fotelek Ülőbútorok 2019 www.cardo.hu Ülőgarnitúrák

Részletesebben