HÁZIREND. 1.) A Feeling Center Szolgáltatóház (továbbiakban Feeling Center) üzemeltetését a Flavin Feeling Kft végzi.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HÁZIREND. 1.) A Feeling Center Szolgáltatóház (továbbiakban Feeling Center) üzemeltetését a Flavin Feeling Kft végzi."

Átírás

1 I. Bevezető rendelkezések HÁZIREND 1.) A Feeling Center Szolgáltatóház (továbbiakban Feeling Center) üzemeltetését a Flavin Feeling Kft végzi. 2.) A Házirend meghatározza az Feeling Center-ben tartózkodó személyek, tanfolyami résztvevők,bérlők (általában véve a szolgáltatásokat igénybevevők és egyéb használók) és a Feeling Center munkatársainak egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzése érdekében elengedhetetlenek. 3.) A Házirend előírja továbbá a Feeling Center rendeltetésszerű használatára, állagának megőrzésére, biztonságos üzemeltetésére szolgáló, más szabályokban nem rögzített követelményeket. 4.) A Házirend a Feeling Center recepcióján kifüggesztésre kerül. A Feeling Center szolgáltatásainak igénybevétele a Házirend automatikus elfogadását jelenti. 5.) A Házirendet az üzemeltető bármikor módosíthatja, illetve kiegészítheti. A módosított/kiegészített Házirend annak a Feeling Center recepcióján történő kifüggesztésével lép hatályba. II. Általános szabályok 1.) A Feeling Center kizárólag rendeltetésének megfelelően használható. 2.) A Feeling Center használója nem sérthet meg hatályos jogszabályi előírásokat es egyéb kötelező erejű rendelkezéseket, továbbá a mindenkori hatályos Házirendben foglalt szabályokat. 3.) A Feeling Center szolgáltató területeire belépni csak érvényes napijeggyel vagy bérlettel lehet. A bérletek érvényessége az aktuális árlistában kerül feltüntetésre, melyet a bérletet vásárló automatikusan elfogad a vásárláskor. 4.) A szolgáltatásokat minden vendég saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe. 5.) A Feeling Center szolgáltatásait fertőző betegségben szenvedő vendégeink saját es környezetük védelmének érdekében a betegség teljes gyógyulásáig nem vehetik igénybe.

2 6.) A Feeling Center területén tilos: (kivéve az erre kijelölt helyeket) o a dohányzás és alkohol fogyasztása, o az olyan tevékenység folytatása, amely a Feeling Center szolgáltatási tevékenységén kívül esik, illetve egyébként jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért, o minden, másokat erős zajjal, szaggal zavaró, vagy egyéb környezeti ártalommal járó tevékenység, o a drogok, tiltott doppingszerek, narkotikumok fogyasztása vagy ezekkel való visszaélés, ill. bármely veszélyes anyag és/vagy tárgy, (robbanóanyagok, pirotechnikai eszközök, fegyverek), valamint mindenféle ital, illetőleg állat bevitele, o az üzemeltető engedélye nélkül bármiféle kereskedelmi, hirdetési, reklám-, propaganda-tevékenység (reklámtáblák, megállító táblák, falragaszok es szórólapok elhelyezése, stb.) folytatása; hang- es képanyag készítése; szerencsejáték, zene szolgáltatása. 7.) A Feeling Center területén kizárólag megfelelő végzettségű, a létesítmény üzemeltetőjénél jegyzékbe vett és általa ilyen tevékenység végzésére feljogosított személy jogosult szakmai tevékenységet, oktatást, edzést tartani. Illetve bérleti szerződéssel rendelkező bérlő(k). 8.) A Feeling Center szolgáltatásai az üzemeltető előzetes kifejezetten engedélye hiányában kizárólag a Feeling Center nyitvatartási ideje alatt vehetők igénybe, kizárólag a Házirendben es a jogszabályokban foglalt előírások megtartásával. 9.) A Feeling Center nyitvatartási rendje (órákban rögzítve): hétfő:-péntek: szombat:zárva vasárnap: zárva A nyitvatartási időn kívüli órák,képzések,oktatások egyéni megbeszélés/egyeztetés alapján. 10.) A Feeling Center szolgáltatásait igénybevevő vendégek kötelesek a zárási időpontokra tekintettel a Feeling Center -t időben elhagyni. 11.) A Feeling Center területén kizárólag az üzemeltető előzetes engedélye alapján helyezhetők el: a.) játékautomata, gyermekjáték, vendégeket kiszolgáló egyéb gépek, díszvilágítás, közhasználatú elektronikus készülékek, stb. b.) egyéb díszítő elemek (dekoráció, növényzet)

3 c.) reklám-, hirdetési-, szóróanyag. 12.) Amennyiben a Feeling Center területén az üzemeltető a tevékenysége, illetőleg szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására, propagálására reklámanyagot készít, készíttet (mozgóképi, vagy fényképfelvétel) vagy egyébként ilyen készítésére másnak engedélyt ad, és azon a Feeling Center területen tartózkodó bármely személy is feltűnik/szerepel, úgy ezen személy a felvétel nyilvánosságra kerülésével, illetve általában véve felhasználásával összefüggésben az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem léphet fel. 13.) Üzemeltető a Feeling Center szolgáltatásait igénybevevő vendégekről adatnyilvántartást vezet. A Feeling Center a kért adatok közlését részben vagy egészben megtagadó vendéggel szemben jogosult megtagadni a szolgáltatásait. Üzemeltető a vendégek adatait kizárólag saját nyilvántartásához használja, azt harmadik félnek nem adja ki, és az adatok tárolása során a vonatkozó jogszabályokat betartja. 14.) A Feeling Center zavartalan működése érdekében üzemeltető észrevételezési és utasítási jogosultsága a Feeling Center egész területére kiterjed különös tekintettel a vendégek által használt területekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára, mértékére, általában véve a Feeling Center rendjére es működésére. 15.) Szabálytalanság (jelen Házirend szabályainak, illetőleg az általánosan elfogadott viselkedési szabályok megszegése) esetén a szabálytalankodó figyelmeztetésére kerül sor, eredménytelenség esetén az üzemeltető jogosult a vendéget távozásra felszólítani (kiutasítani), ill. tagjai sorából időlegesen vagy véglegesen kizárni. Az üzemeltető intézkedési jogosultságát meghaladó esetekben jogosult a rendőrség, illetőleg más hatósagi szervezet segítségét kérni, amelyek utasításai szerint kell minden érintettnek együttműködni. A kiutasított/kizárt vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet. 16.) A komplexum területén kötelező a rend és a tisztaság megtartásának kötelezettsége; alapvető elvárás a másik vendég tiszteletben tartása, a kulturált viselkedés. 17.) Az üzemeltető nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, ill. a vendégek magatartásából erednek, valamint az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, eszközökért. 18.) A talált tárgyakat minden vendég a Feeling Center recepcióján köteles dokumentálás mellett leadni.

4 19.) A Feeling Center területén bekövetkező bármilyen rendkívüli eseményt az elsődlegesen észlelő az üzemeltetőnek a recepción köteles késedelem nélkül jelezni. Rendkívüli eseménytől függően késedelem nélkül telefonon értesítendő: Mentők: (baleset esetén) 104 Tűzoltóság (tűz esetén) 105 Rendőrség (rendbontás esetén) 107 Ált. segélyhívó (bármely esetben) ) Az üzemeltető fenntartja a jogot a komplexum egész területén vagy részterületein az általános vendégkör kizárásával történő zártkörű rendezvények bonyolítására. III. Recepció 1.) Az első alkalommal történő belépésnél minden vendégnek kötelező kitölteni az adatkérő lapot vagy bediktálni nevét a recepciónál (telefonszám, cím nem kötelező de jó ha van értesítés miatt) amellyel elfogadja a Feeling Center Házirendjében foglaltakat, és tudomásul veszi, hogy annak betartását az intézmény munkatársai ellenőrzik. Csak névvel történő bejelentkezés és vásárlás lehetséges. 2.) Ha a szolgáltatáshoz szükséges a vendég részére az üzemeltető a ruhaváltáshoz nemenként elkülönítetten kialakított öltözőtérben egy öltözőszekrény-rekeszt biztosít. 3.) A szolgáltatások díjait a előre kell a recepción fizetni mely számítogépes nyilvántartás programunk /rendszerünk vezet. 4.) A bérletek lejártakor az esetlegesen fennmaradt alkalom és a pénzösszeg nem vihető át a következő bérletre és nem hosszabbítható meg. Az ettől való esetleges eltérések minden esetben feltüntetésre kerülnek. 5.) A Feeling Center -nek, illetve a Feeling Center területén harmadik személynek okozott kárt a károkozónak teljes körűen meg kell térítenie. 6.) Az aktuális akciók,akciókhoz tartozó szabályok mindig megtalálható a weblapon és kifüggesztve a recepción.

5 IV. Teremhasználat 1.) A tisztaság megtartása érdekében törülköző és tiszta váltócipő, edzőruha használata kötelező! Ellenkező esetben a termet ill. az órát el kell hagyni. 2.) A fitnesztermekbe, valamint a wellness részlegbe csak műanyag palackos italt lehet bevinni! 3.) A termekben levegőcserés szellőztetőrendszer működik,az ablakok nyitogatása és a szellőztetés az edzők feladata. 4.) Az óra alatt használt eszközöket kérjük mindig a helyére tenni. V. Öltöző 1.) Az öltöző- és zuhanytérben papucs használata kötelező,a szauna részlegen csak az előre meghatározott időpontban lehet naturistán szaunázni. 2.) A Feeling Center területén és az öltözőszekrényben hagyott tárgyakért az üzemeltető semmilyen mértékben felelősséget nem vállal. 3.) A vállfa és a szekrénykulcs a szekrény tartozéka, elvinni tilos! 4.) Az öltözőszekrényben egyszerre csak egy vendég öltözhet,teheti ruháit. 5.) Távozáskor a szekrényeket kiürítve kell hátrahagyni, a szemetet is el kell távolítani. 6.) A vizesblokkokban észrevett esetleges problémákat (dugulás, nagymértékű szennyeződés) a mielőbbi kijavítás miatt szíveskedjenek jelezni a recepción. 7.) Kérjük a villanyt is legyen kedves lekapcsolni távozáskor. VI. Bejelentkezés 1.) Előzetes regisztráció alapján a szolgáltatásokra lehet helyet foglalni; ha a lefoglalt szolgáltatáson a vendég nem jelenik meg, és nem mondja le(lefoglalt időpont előtt 1 órával) úgy 1 alkalom levonásra kerül a bérletéből vagy fizetendő.

6 2.) Amennyiben a szolgáltatást megelőző 1 órával előtte lemondja akkor természetesen semmi következménnyel nem jár. 3.) A szolgáltatás kezdő időpontját követő (15 percet meghaladó késedelemmel) érkező vendéget az kezelőnek jogában áll a más vendég zavarásának elkerülése érdekében a szolgáltatást nem elkezdeni. VII. Akciók Bérletek - Órák 1.) Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy akció-akcióval nem vonható össze! 2.)Kedvezményes akciós %-os napok csak teljes áru szolgáltatásokra érvényesek. 3.) Az órák minden esetben 4-főtől vannak megtartva. 4.) A bérleteket nem áll módunkban meghosszabbítani kérjük, vásárláskor vegyék figyelembe. Mottónk: "A testem a legnagyobb szövetségesem. Mától jól bánok vele! " Nagyon jó mozgást és kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk! Szeged Flavin Feeling Kft.

Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézet. Gyermekjóléti Központ

Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézet. Gyermekjóléti Központ Sopron és Környéke Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézet Gyermekjóléti Központ A Sopron és Környéke Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézetének Házirendjét Sopron és Környéke Szociális - Gyermekjóléti

Részletesebben

Házirend. Európa-Lakókert II. Közösségi Helyiség

Házirend. Európa-Lakókert II. Közösségi Helyiség Házirend Európa-Lakókert II. Közösségi Helyiség A Házirend célja, hogy meghatározza az Európa-Lakókert II. közösségi helyiségeiben (1164, Budapest, Bányász u. 18, pinceszint) (továbbiakban Közösségi Helyiség)

Részletesebben

A Life1 Pécs Fitness Klub Házirendje. A Life1 Pécs Fitness Klub üzemeltetője:

A Life1 Pécs Fitness Klub Házirendje. A Life1 Pécs Fitness Klub üzemeltetője: A Life1 Pécs Fitness Klub Házirendje A Life1 Pécs Fitness Klub üzemeltetője: Fitness Vision Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 2/1., cégjegyzékszám: 15-09-075649,

Részletesebben

Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézet. Családsegítő Szolgálat

Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézet. Családsegítő Szolgálat Sopron és Környéke Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézet Családsegítő Szolgálat A Sopron és Környéke Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézetének Házirendjét Sopron és Környéke Szociális - Gyermekjóléti

Részletesebben

Amennyiben a Marczibányi Sportcentrum területén az üzemeltető a tevékenysége, illetőleg szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására, propagálására re

Amennyiben a Marczibányi Sportcentrum területén az üzemeltető a tevékenysége, illetőleg szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására, propagálására re A Marczibányi Sportcentrum területe csak rendeltetésének megfelelően használható. A Marczibányi Sportcentrum használója nem sérthet meg vonatkozó hatályos jogszabályi előírásokat, rendelkezéseket, illetve

Részletesebben

A Life1 Nyugati Fitness Klub Házirendje. A Life1 Nyugati Fitness Klub üzemeltetője:

A Life1 Nyugati Fitness Klub Házirendje. A Life1 Nyugati Fitness Klub üzemeltetője: A Life1 Nyugati Fitness Klub Házirendje A Life1 Nyugati Fitness Klub üzemeltetője: Fitness Vision Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 2/1, cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Life1 Nyugati Fitness Klub Házirendje. A Life1 Nyugati Fitness Klub üzemeltetője:

A Life1 Nyugati Fitness Klub Házirendje. A Life1 Nyugati Fitness Klub üzemeltetője: A Life1 Nyugati Fitness Klub Házirendje A Life1 Nyugati Fitness Klub üzemeltetője: Fitness Vision Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 2/1, cégjegyzékszám:

Részletesebben

A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE

A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE HÁZIREND 2016. A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE Ezen dokumentum az Intézmény Szervezeti és Működési Szabályzat alapdokumentáció mellékletét képezi Az Intézmény legfontosabb adatai: Megnevezése:

Részletesebben

A Life1 Pécs Fitness Klub Házirendje. A Life1 Pécs Fitness Klub üzemeltetője:

A Life1 Pécs Fitness Klub Házirendje. A Life1 Pécs Fitness Klub üzemeltetője: A Life1 Pécs Fitness Klub Házirendje A Life1 Pécs Fitness Klub üzemeltetője: Fitness Vision Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 2/1., cégjegyzékszám: 02-09-080698,

Részletesebben

A Life1 Pécs Fitness Klub Házirendje. A Life1 Pécs Fitness Klub üzemeltetője:

A Life1 Pécs Fitness Klub Házirendje. A Life1 Pécs Fitness Klub üzemeltetője: A Life1 Pécs Fitness Klub Házirendje A Life1 Pécs Fitness Klub üzemeltetője: Fitness Vision Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 2/1., cégjegyzékszám: 02-09-080698,

Részletesebben

HÁZIREND

HÁZIREND 2018.05.25. HÁZIREND A HÁZIREND célja, hogy meghatározza a CUTLER GYM FEHÉRVÁR területén tartózkodó, illetve szolgáltatásokat igénybevevő személyek jogait, kötelezettségeit, illetve egymás közötti magatartásukat,

Részletesebben

ForceNOW! Cross- funkcionális edzőterem HÁZIREND

ForceNOW! Cross- funkcionális edzőterem HÁZIREND ForceNOW! Cross- funkcionális edzőterem HÁZIREND Edzőterem elnevezése: ForceNOW! Cross-funkcionális edzőterem Rövid megnevezés: ForceNOW! Gym Címe: 1146 Budapest 14. kerület Thököly út 164. Telefonszám:

Részletesebben

1. A házirend célja: Jelen házirend célja, hogy megállapítsa a Közösségi Ház épületét használók jogainak és kötelességeinek gyakorlásának módját.

1. A házirend célja: Jelen házirend célja, hogy megállapítsa a Közösségi Ház épületét használók jogainak és kötelességeinek gyakorlásának módját. Sásdi Általános Művelődési Központ Városi Könyvtára és Művelődési Központja Közösségi Ház Házirend Általános információk: Az intézmény neve: Sásdi Általános Művelődési Központ Székhelye: 7370 Sásd Rákóczi

Részletesebben

HÁZIREND. Általános szabályok

HÁZIREND. Általános szabályok HÁZIREND A River Fitness üzemeltetését a River Fitness Kft. (Cg.: 13-09-171678; telephely: 1138 Budapest, Révész utca 29.) végzi. A Házirend célja, hogy meghatározza azokat az alapvető szabályokat, amelyek

Részletesebben

HÁZIREND 4% FITNESS HÁZIREND. I.2. 4% Fitness nyitvatartási rendje

HÁZIREND 4% FITNESS HÁZIREND. I.2. 4% Fitness nyitvatartási rendje HÁZIREND 4% FITNESS HÁZIREND A Házirend célja, hogy meghatározza a 4% Fitness Mozgásközpontban, (továbbiakban: 4% Fitness) tartózkodó, illetve a 4% Fitness szolgáltatásait igénybevevő személyek (továbbiakban:

Részletesebben

I. Általános rendelkezések

I. Általános rendelkezések GILDA MAX RIVER ESTATES HÁZIREND A GILDA MAX RIVER ESTATES Fitness Klub üzemeltetője: Fitness Vision Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 7622 Pécs, Bajcsy- Zsilinszky utca 2/1, cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Life1Wellness Központ Házirendje. A Life1Wellness Központ üzemeltetője:

A Life1Wellness Központ Házirendje. A Life1Wellness Központ üzemeltetője: A Life1Wellness Központ Házirendje A Life1Wellness Központ üzemeltetője: Fitness Vision Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 2/1, cégjegyzékszám: 02-09-080698,

Részletesebben

Dream Fitness - HÁZIREND

Dream Fitness - HÁZIREND Dream Fitness - HÁZIREND Dream Fitness H-7030 Paks, Deák Ferenc utca 3. A Dream Fitness HÁZIRENDJE Üzemeltető SER-KO Kft. székhely: H-7030 Paks, Arany János utca 71. telephely: H-7030 Paks, Deák Ferenc

Részletesebben

I. Általános rendelkezések

I. Általános rendelkezések LIFE1 PÉCS FITNESS HÁZIREND A LIFE1 PÉCS FITNESS Fitness Klub üzemeltetője: Fitness Vision Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 7622 Pécs, Bajcsy- Zsilinszky utca 2/1, cégjegyzékszám: 02-09-080698,

Részletesebben

Marcalvárosi Extrémsport Pálya 9024 Győr, Orgona utca HÁZIREND

Marcalvárosi Extrémsport Pálya 9024 Győr, Orgona utca HÁZIREND Marcalvárosi Extrémsport Pálya 9024 Győr, Orgona utca HÁZIREND A pályát az alábbi szabályok betartásával lehet igénybe venni: 1) A pálya üzemeltetője az Utcai Sportok Egyesülete. Kapcsolattartó személy,

Részletesebben

I. Általános rendelkezések

I. Általános rendelkezések LIFE1 NYUGATI FITNESS HÁZIREND A LIFE1 NYUGATI FITNESS Fitness Klub üzemeltetője: Fitness Vision Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 7622 Pécs, Bajcsy- Zsilinszky utca 2/1, cégjegyzékszám:

Részletesebben

Panoráma Sportközpont Házirend

Panoráma Sportközpont Házirend Panoráma Sportközpont Házirend Hatályos: 2017. január 01. napjától 1. Általános rendelkezések 1.1. A Sportközpont mindent elkövet annak érdekében, hogy a Látogatók biztonságos és kulturált körülmények

Részletesebben

GILDA MAX HÁZIREND. A Gilda Max 0-24 óráig tart nyitva, azonban az üzemeltető cég fenntartja a jogot a nyitvatartási idő módosítására.

GILDA MAX HÁZIREND. A Gilda Max 0-24 óráig tart nyitva, azonban az üzemeltető cég fenntartja a jogot a nyitvatartási idő módosítására. GILDA MAX HÁZIREND A Házirend célja, hogy meghatározza a Gilda Max Hermina Towers fitness teremben, (továbbiakban: Gilda Max) tartózkodó, illetve a Gilda Max szolgáltatásait igénybe vevő személyek (továbbiakban:

Részletesebben

Légió Futás mentesítő nyilatkozat

Légió Futás mentesítő nyilatkozat Légió Futás mentesítő nyilatkozat 1. Tudomásul veszem, hogy a Légió Futás eseményen történő részvétel fizikai kihívást jelentő és potenciálisan veszélyes tevékenység és magában hordozza a súlyos sérülés

Részletesebben

ETIKETT, WELLNESS HÁZIREND

ETIKETT, WELLNESS HÁZIREND ETIKETT, WELLNESS HÁZIREND Az ön kikapcsolódása és kényelme a mi elsődleges célunk. Ezért tisztelettel kérjük, hogy a következő szabályokat tartsa be a wellness egész területén: Magánélet A Stáció Wellness

Részletesebben

HÁZIREND CUTLER GYM DEBRECEN

HÁZIREND CUTLER GYM DEBRECEN HÁZIREND CUTLER GYM DEBRECEN 2018. HÁZIREND CUTLER GYM DEBRECEN I. Fejezet ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A Házirend célja és feladata 1. (1) A Házirend célja, hogy meghatározza a Cutler Gym Debrecenben (4032

Részletesebben

A Life1 Corvin Wellness Központ Házirendje. A Life1 Corvin Wellness Központ üzemeltetője:

A Life1 Corvin Wellness Központ Házirendje. A Life1 Corvin Wellness Központ üzemeltetője: A Life1 Corvin Wellness Központ Házirendje A Life1 Corvin Wellness Központ üzemeltetője: Fitness Vision Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 2/1, cégjegyzékszám:

Részletesebben

GYMSPIRATION FUNKCIONÁLIS EDZŐTEREM. (1054 Budapest, Vadász u. 26.) HÁZIRENDJE

GYMSPIRATION FUNKCIONÁLIS EDZŐTEREM. (1054 Budapest, Vadász u. 26.) HÁZIRENDJE GYMSPIRATION FUNKCIONÁLIS EDZŐTEREM (1054 Budapest, Vadász u. 26.) HÁZIRENDJE A Házirend célja, hogy meghatározza a GYMSPIRATION funkcionális edzőteremben (továbbiakban: Fitnesz stúdió) tartózkodó, illetve

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételei. edzőtermi szolgáltatások igénybevételére

Általános Szerződési Feltételei. edzőtermi szolgáltatások igénybevételére 1 Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatálya: 2016. január 4. Prime GYM Kft. Általános Szerződési Feltételei edzőtermi szolgáltatások igénybevételére vonatkozóan ügyfelei részére 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

GILDA MAX FLÓRIÁN HÁZIREND

GILDA MAX FLÓRIÁN HÁZIREND GILDA MAX FLÓRIÁN HÁZIREND A Házirend célja, hogy meghatározza a Gilda Max Flórián Fitness terem (továbbiakban: Gilda Max) tartózkodó, illetve a Gilda Max szolgáltatásait igénybe vevő személyek (továbbiakban:

Részletesebben

G 4 FITNESS központ Házirendje

G 4 FITNESS központ Házirendje G 4 FITNESS központ Házirendje A jelen Házirend célja, az G4 Fitness központban tartózkodó illetve annak szolgáltatásait igénybe vevő vendégek részére, általános magatartási szabályok és követelmények

Részletesebben

1.2.A Házirend tárgyi hatálya az Orientációs Napok elnevezésű rendezvényre terjed ki.

1.2.A Házirend tárgyi hatálya az Orientációs Napok elnevezésű rendezvényre terjed ki. HÁZIREND A kari Orientációs Napok célja, hogy lehetőséget teremtsen a Karra felvételt nyert, személyek (továbbiakban: gólyák) számára, hogy a tanév megkezdése előtt megismerkedjenek az egyetemi és kari

Részletesebben

HÁZIREND A KECSKEMÉTI ÉLMÉNYFÜRDŐ ÉS CSÚSZDAPARK ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT. 6000. KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A

HÁZIREND A KECSKEMÉTI ÉLMÉNYFÜRDŐ ÉS CSÚSZDAPARK ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT. 6000. KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A HÁZIREND A KECSKEMÉTI ÉLMÉNYFÜRDŐ ÉS CSÚSZDAPARK ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT. 6000. KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A 1) A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark (továbbiakban: Élményfürdő) igénybevétele

Részletesebben

Igazgatói utasítás a Pannon Egyetem Georgikon Könyvtár és Levéltár használatának rendjéről

Igazgatói utasítás a Pannon Egyetem Georgikon Könyvtár és Levéltár használatának rendjéről Igazgatói utasítás a Pannon Egyetem Georgikon Könyvtár és Levéltár használatának rendjéről Keszthely Hatályba lépés ideje: 2019. február 15. Az Egyetemi Könyvtár és Levéltár Szervezeti és Működési Rendjének

Részletesebben

A FARMOSI MŰFÜVES SPORTPÁLYA HASZNÁLATI SZABÁLYZATA

A FARMOSI MŰFÜVES SPORTPÁLYA HASZNÁLATI SZABÁLYZATA A FARMOSI MŰFÜVES SPORTPÁLYA HASZNÁLATI SZABÁLYZATA Farmos Község Önkormányzata ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ A sportpálya címe:2765 Farmos, Szelei út 3. A sportpálya ismérvei: 1. 20x40 méteres, mesterséges világítással

Részletesebben

A Pannon Egyetem Georgikon Kar Kari Könyvtár és Levéltár Könyvtárhasználati Szabályzata

A Pannon Egyetem Georgikon Kar Kari Könyvtár és Levéltár Könyvtárhasználati Szabályzata A Pannon Egyetem Georgikon Kar Kari Könyvtár és Levéltár Könyvtárhasználati Szabályzata Az Egyetemi Könyvtár és Levéltár Szervezeti és Működési Rendjének 7. számú melléklete Keszthely Hatályba lépés ideje:

Részletesebben

A Life1 Corvin Wellness Központ Házirendje. A Life1 Corvin Wellness Központ üzemeltetője:

A Life1 Corvin Wellness Központ Házirendje. A Life1 Corvin Wellness Központ üzemeltetője: A Life1 Corvin Wellness Központ Házirendje A Life1 Corvin Wellness Központ üzemeltetője: Fitness Vision Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 2/1, cégjegyzékszám:

Részletesebben

U S Z O D A H Á Z I R E N D

U S Z O D A H Á Z I R E N D MOM Sportközpont U S Z O D A H Á Z I R E N D MOM 1123 Budapest, Csörsz utca 14-16 I. Általános rendelkezések 1. MOM Sportközpont uszoda házirendjének jogszabályai alapján: A MOM Sportközpont Házirendjét

Részletesebben

LIFELIKE EGÉSZSÉGÜGYI MOZGÁSDIAGNOSZTIKAI KÖZPONT SZABÁLYZAT HÁZIREND

LIFELIKE EGÉSZSÉGÜGYI MOZGÁSDIAGNOSZTIKAI KÖZPONT SZABÁLYZAT HÁZIREND LIFELIKE EGÉSZSÉGÜGYI ÉS MOZGÁSDIAGNOSZTIKAI KÖZPONT SZABÁLYZAT HÁZIREND A Szabályzat a LIFELIKE Egészségügyi és Mozgásdiagnosztikai Központ (továbbiakban Diagnosztikai Központ) tulajdonát képezi. Bárki

Részletesebben

FÜRDŐHELYI RENDTARTÁS

FÜRDŐHELYI RENDTARTÁS FÜRDŐHELYI RENDTARTÁS A Balatonudvari Fizető Strand rendjéről és szolgáltatásairól Üdvözöljük Önöket a Balatonudvari Fizető Strandfürdő Vendégeiként! STRANDUNK FIZETŐ STRAND! Üzemeltető és tulajdonos:

Részletesebben

GÓLYATÁBOR HÁZIREND SZIE GTK HÖK 2016.

GÓLYATÁBOR HÁZIREND SZIE GTK HÖK 2016. GÓLYATÁBOR HÁZIREND SZIE GTK HÖK 2016. Preambulum Az Egyetemi Gólyatábor célja, hogy lehetőséget teremtsen az Egyetemre felvételt nyert, de az adott szakra még be nem iratkozott személyek (továbbiakban:

Részletesebben

Gránit Gyógyfürdő ZRt. Házirendje

Gránit Gyógyfürdő ZRt. Házirendje Gránit Gyógyfürdő ZRt. Zalakaros, Thermál út 4. Gránit Gyógyfürdő ZRt. Házirendje A Közgyűlés.sz. határozatával elfogadta Zalakaros, 2016. január 4. Jogilag felülvizsgálta: dr. Csetneki Gábor Krampek Mihály

Részletesebben

Házirend. Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket vendégházunkban, Nádudvaron. Kérjük olvassák el az alábbi sorokat.

Házirend. Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket vendégházunkban, Nádudvaron. Kérjük olvassák el az alábbi sorokat. Házirend Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket vendégházunkban, Nádudvaron. Kérjük olvassák el az alábbi sorokat. Pihenésük kellemessé tétele és az Önök után érkező vendégek megtisztelése érdekében

Részletesebben

ÜDVHADSEREG SZABADEGYHÁZ MAGYARORSZÁG ÚJ KEZDET HÁZA

ÜDVHADSEREG SZABADEGYHÁZ MAGYARORSZÁG ÚJ KEZDET HÁZA ÜDVHADSEREG SZABADEGYHÁZ MAGYARORSZÁG ÚJ KEZDET HÁZA Nappali melegedő és Éjjeli menedékhely krízis időszakban Házirend Kedves Szolgáltatást igénybevevők! Örömünkre szolgál, hogy segítségére lehetünk életének

Részletesebben

PARKOLÁSI SZABÁLYZAT I. A SZABÁLYZAT HATÁLYA

PARKOLÁSI SZABÁLYZAT I. A SZABÁLYZAT HATÁLYA 1 PARKOLÁSI SZABÁLYZAT I. A SZABÁLYZAT HATÁLYA A Parkolási Szabályzat hatálya területileg kiterjed a Napfényfürdő által üzemeltetett valamennyi parkolóra. A Parkolási Szabályzat személyi hatálya kiterjed

Részletesebben

DÉKÁNI A KECSKEMÉTIK GAMF KARK FŐISKOLA UTASÍTÁS SPORTLÉTESÍTMÉNYEINEK HASZNÁLATI RENDJÉRŐL 1. SZ. KIADÁS A HATÁLYBALÉPÉS DÁTUMA 2013. JANUÁR 1.

DÉKÁNI A KECSKEMÉTIK GAMF KARK FŐISKOLA UTASÍTÁS SPORTLÉTESÍTMÉNYEINEK HASZNÁLATI RENDJÉRŐL 1. SZ. KIADÁS A HATÁLYBALÉPÉS DÁTUMA 2013. JANUÁR 1. DÉKÁNI UTASÍTÁS A KECSKEMÉTIK FŐISKOLA K SPORTLÉTESÍTMÉNYEINEK HASZNÁLATI RENDJÉRŐL 1. SZ. KIADÁS A HATÁLYBALÉPÉS DÁTUMA 2013. JANUÁR 1. HATÁLYOS: VISSZAVONÁSIG AZONOSÍTÓ: DU 6/2012 IKTATÓ SZÁM: GDH-1-48/2012

Részletesebben

MIKLÓSSY JÁNOS SPORTKÖZPONT

MIKLÓSSY JÁNOS SPORTKÖZPONT MIKLÓSSY JÁNOS SPORTKÖZPONT Házirend 2016. JANUÁR 4. MIKLÓSSY JÁNOS SPORTKÖZPONT 6090 Kunszentmiklós Szent Erzsébet tér 5. Pf. 17. Tel.:76/351-255 Tel./Fax.: 76/550-223 Tartalom Tartalom... 1 1 ÁLTALÁNOS

Részletesebben

7/2010.(V.26.) SZ. RENDELETE. A helyi piac működési rendjéről

7/2010.(V.26.) SZ. RENDELETE. A helyi piac működési rendjéről KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2010.(V.26.) SZ. RENDELETE A helyi piac működési rendjéről Sajólád község Önkormányzatának Képviselőtestülete a helyi önkormányzatokról szóló többször módosított 1990. évi CXV.

Részletesebben

I. Általános rendelkezések

I. Általános rendelkezések Tartalomjegyzék: I. Általános rendelkezések I.1. A használati szabályzat célja 2.p I.2. A használati szabályzat hatálya 2.p I.3. Az intézmény alapadatai 2.p II. Az intézmény helyiségei, terei ezek rendeltetése

Részletesebben

TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára

TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára A Zánkai Erzsébet-tábor házirendje (a továbbiakban: Házirend) állapítja meg a tábor területén tartózkodókra, különösen

Részletesebben

KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE

KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE Biatorbágy Város Önkormányzata által, a Viadukt Sport Egyesület jóvoltából és támogatásával, a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának

Részletesebben

A csoportot képviselő, illetve kiskorú látogatókat kísérő személy nyilatkozata. Anyja neve:... Születési hely és idő:...

A csoportot képviselő, illetve kiskorú látogatókat kísérő személy nyilatkozata. Anyja neve:... Születési hely és idő:... A csoportot képviselő, illetve kiskorú látogatókat kísérő személy nyilatkozata a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. (6000 Kecskemét, Mercedes út 1.) kecskeméti gyárában történő gyárlátogatáson önkéntes

Részletesebben

Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és EGYMI. Diákotthon szervezeti egység

Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és EGYMI. Diákotthon szervezeti egység Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és EGYMI Diákotthon szervezeti egység HÁZIREND Hatályos: 2013. szeptember 01. Készítette: Varga

Részletesebben

HÁZIREND MECSEXTRÉM PARK HÁZIREND. Üzemeltető: Mecsekerdő Zrt. 7623 Pécs, Rét u. 8. Hatályba lépésének dátuma: 2012. március 15.

HÁZIREND MECSEXTRÉM PARK HÁZIREND. Üzemeltető: Mecsekerdő Zrt. 7623 Pécs, Rét u. 8. Hatályba lépésének dátuma: 2012. március 15. MECSEXTRÉM PARK HÁZIREND Üzemeltető: Mecsekerdő Zrt. 7623 Pécs, Rét u. 8. Hatályba lépésének dátuma: 2012. március 15. 1. A Mecsextrém Park igénybevétele csak a Házirend betartásával történhet. A belépőjegy

Részletesebben

HÁZIREND. Általános szabályok

HÁZIREND. Általános szabályok HÁZIREND A River Fitness üzemeltetését a River Fitness Kft. (Cg.: 13 09 171678; telephely: 1138 Budapest, Révész utca 29.) végzi. A Házirend célja, hogy meghatározza azokat az alapvető szabályokat, amelyek

Részletesebben

PARKOLÁSI SZABÁLYZAT

PARKOLÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁSI SZABÁLYZAT LEHEL CSARNOK 1134 Budapest, Váci út 9-15. 1. A parkolási szabályzat hatálya Jelen parkolási rend területi hatálya kiterjed a 1134 Budapest, Váci út 9-15. alatt működő Lehel Csarnok

Részletesebben

Dunaújváros PASE Házirend

Dunaújváros PASE Házirend Dunaújváros PASE Házirend Általános alapelvek Ez a Házirend a Dunaújváros PASE szakmai működésének szabályozó dokumentuma. Megsértése fegyelmi felelősséget von maga után, melynek mértékét az egyesület

Részletesebben

Áraink Ft / Fő / éj Elő és Utószezon : és Főszezon :

Áraink Ft / Fő / éj Elő és Utószezon : és Főszezon : Áraink Ft / Fő / éj Elő és Utószezon : 01.03.. -06.30. és 09.01.-12.22 Főszezon : 07.01. - 08.3 4 éjszakától 2 és 3 éjszaka 1 éjszaka 4 éjtől 2 és 3 éjszaka 1 éjszaka 3800.- 4600.- 5200.- 4800.- 5300.-

Részletesebben

Csendes Ősz Idősek Otthona 6237 Kecel, Szabadság tér 11. NAPPALI ELLÁTÁS HÁZIREND

Csendes Ősz Idősek Otthona 6237 Kecel, Szabadság tér 11. NAPPALI ELLÁTÁS HÁZIREND Csendes Ősz Idősek Otthona 6237 Kecel, Szabadság tér 11. NAPPALI ELLÁTÁS HÁZIREND 1 Kedves Ellátottak! Kérem Önöket, hogy ezen házirendet, amely a nappali ellátás életének fontos meghatározója, szíveskedjenek

Részletesebben

A rendelet hatálya. A piac fenntartása, az ünnepi vásár rendezése

A rendelet hatálya. A piac fenntartása, az ünnepi vásár rendezése Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2011. (VII. 8.) önkormányzati rendelete a vásárokról és a piacokról (Egységes szerkezetbe foglalva. 2018. június 1-től hatályos állapot.) Pécel Város

Részletesebben

Szaj ol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. A 14/2012. (V. 31.) önkormányzati rendelettel módosított 13/2008. (IV. 24.) sz.

Szaj ol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. A 14/2012. (V. 31.) önkormányzati rendelettel módosított 13/2008. (IV. 24.) sz. Szaj ol Község Önkormányzata Képviselő-testületének A 14/2012. (V. 31.) önkormányzati rendelettel módosított 13/2008. (IV. 24.) sz. rendelete A hirdetőberendezések és hirdetmények elhelyezéséről /Egységes

Részletesebben

KVGY Kft tanműhelyének házirendje

KVGY Kft tanműhelyének házirendje KVGY Kft tanműhelyének házirendje Készítette: dr. Sebestyén Mónika HR vezető 2017. május 2 KVGY Kft. tanműhelyének házirendje A házirend célja: Biztosítani a tanműhely működésének kereteit az oktató nevelő

Részletesebben

KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE

KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE ELŐTERJESZTÉS 2016. MÁJUS 10. VIADUKT SPORT NONPROFIT KFT. BEVEZETŐ Az alábbi használati rend a Kolozsvári utcai sportcentrumban megvalósult nagy műfüves

Részletesebben

Szentesi Sport- Üdülőközpont jegyárai NAPIJEGYEK

Szentesi Sport- Üdülőközpont jegyárai NAPIJEGYEK Szentesi Sport- Üdülőközpont jegyárai NAPIJEGYEK 1.zóna Napijegy (kültéri, fedett 50 méteres medence és élményrészleg) 16 óra utáni délutáni kedvezmény 2.zóna Napijegy (Szauna + wellness) 1+2 zóna 16 óra

Részletesebben

SZABÁLYZAT A DOHÁNYZÁSI TILALOM BETARTÁSÁRÓL

SZABÁLYZAT A DOHÁNYZÁSI TILALOM BETARTÁSÁRÓL Tolna Megyei Szent László Szakképző Iskola és Kollégium Jókai Mór Szakképző Iskolai Tagintézménye SZABÁLYZAT A DOHÁNYZÁSI TILALOM BETARTÁSÁRÓL Ziegler Teréz igazgató Érvényes: 2014. szeptember 1-től visszavonásig

Részletesebben

II. Tisza-tavi Horgász Tábor. Házirend

II. Tisza-tavi Horgász Tábor. Házirend II. Tisza-tavi Horgász Tábor Házirend 1. A HÁZIREND MEGHATÁROZÁSA, CÉLJA, HATÁLYA, MEGISMERÉSE 1.1 A házirend a poroszlói Horgász Tábor, továbbiakban: tábor, működésének és igénybevételének rendjét tartalmazza

Részletesebben

KOLLÉGIUMI HÁZIREND. Érvényes: 2015. szeptember 1-től. EÖTVÖS JÓZSEF GIMNÁZIUM KOLLÉGIUMA 2890 Tata, Fáklya u. 4.

KOLLÉGIUMI HÁZIREND. Érvényes: 2015. szeptember 1-től. EÖTVÖS JÓZSEF GIMNÁZIUM KOLLÉGIUMA 2890 Tata, Fáklya u. 4. EÖTVÖS JÓZSEF GIMNÁZIUM KOLLÉGIUMA 2890 Tata, Fáklya u. 4. Levelezési cím: 2890 Tata, Tanoda tér 5. KOLLÉGIUMI HÁZIREND Érvényes: 2015. szeptember 1-től OM azonosító: 201173 * Telefon: (34) 587-560, fax:

Részletesebben

SZABÁLYZAT A DOHÁNYZÁSI TILALOM BETARTÁSÁRÓL

SZABÁLYZAT A DOHÁNYZÁSI TILALOM BETARTÁSÁRÓL SZABÁLYZAT A DOHÁNYZÁSI TILALOM BETARTÁSÁRÓL Mátészalka, 2012.március 30. Jóváhagyta: Papp Lászlóné igazgató A nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabályairól

Részletesebben

EGYSÉGES SZERKEZETŰ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (A 2013. november 21-től hatályos módosítások dőlt és aláhúzott betűvel, törlések áthúzott betűvel jelölve.) Jelen Általános Szerződési Feltételek (a

Részletesebben

Hódmezővásárhelyi Pedagógiai Szakszolgálat Levélcím: 6800 Hódmezővásárhely, Szék utca 3. Tel/Fax: 62/221-906 H Á Z I R E N D

Hódmezővásárhelyi Pedagógiai Szakszolgálat Levélcím: 6800 Hódmezővásárhely, Szék utca 3. Tel/Fax: 62/221-906 H Á Z I R E N D Hódmezővásárhelyi Pedagógiai Szakszolgálat Levélcím: 6800 Hódmezővásárhely, Szék utca 3. Tel/Fax: 62/221-906 H Á Z I R E N D I. Bevezető rendelkezések 1. Az intézmény neve: Hódmezővásárhelyi Pedagógiai

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

ALFA FESZTIVÁL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ALFA FESZTIVÁL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ALFA FESZTIVÁL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (A 2016. január 30-től hatályos) Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) határozza meg az Alfa Fesztivál RendezvényKorlátolt Felelősségű

Részletesebben

A helyiségek és berendezések használatának szabályzata

A helyiségek és berendezések használatának szabályzata MTA Agrártudományi Kutatóközpont Talajtani és Agrokémiai Intézet 1022. Budapest, Herman Ottó út 15. A helyiségek és berendezések használatának szabályzata Martonvásár, 2012. Bedő Zoltán Főigazgató 0 A

Részletesebben

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Szállásadó: Alszeri Rönk Vendégház Őriszentpéter Alszer 27/a 9941 Telefon: 06 30 586 2226 Email: orsegironkhaz@gmail.com Vendég: Foglalást/ajánlatkérést benyújtó

Részletesebben

1. A rendelet hatálya 1..

1. A rendelet hatálya 1.. 1 Jászboldogháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2014.(VII. 02.) önkormányzati rendelete a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatásról Jászboldogháza

Részletesebben

Hajdúhadház Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29.-én tartandó rendkívüli ülésére

Hajdúhadház Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29.-én tartandó rendkívüli ülésére Hajdúhadház Városi Önkormányzat Polgármesterétől 4242 Hajdúhadház Bocskai tér 1. Tel: 52/384-103 Fax:52/384-295 e-mali: polgarmester@hajduhadhaz.hu ELŐTERJESZTÉS Hajdúhadház Városi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Szentesi Sport- Üdülőközpont jegyárai NAPIJEGYEK

Szentesi Sport- Üdülőközpont jegyárai NAPIJEGYEK Szentesi Sport- Üdülőközpont jegyárai NAPIJEGYEK 1.zóna Napijegy (kültéri, fedett 50 méteres medence és élményrészleg) 16 óra utáni délutáni kedvezmény 2.zóna Napijegy (Szauna + wellness) 1+2 zóna 16 óra

Részletesebben

Szentesi Üdülőközpont jegyárai

Szentesi Üdülőközpont jegyárai Szentesi Üdülőközpont jegyárai NAPIJEGYEK 1. zóna 2. zóna 1+2 zóna Napijegy (kültéri és fedett 50 méteres medence) 16 óra után (délutáni kedvezmény máj. 1. szept. 15.) Szauna + wellness Összesen 16 óra

Részletesebben

Dunaalmás Község Önkormányzata Egészségforrás Tornacsarnokának Használati Szabályzata

Dunaalmás Község Önkormányzata Egészségforrás Tornacsarnokának Használati Szabályzata Dunaalmás Község Önkormányzata Egészségforrás Tornacsarnokának Használati Szabályzata Dunaalmás Község Önkormányzatának Képviselőtestülete az Egészségforrás Tornacsarnok használati szabályzatát az alábbiakban

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A KREFELD-UERDINGEN CHEMPARKBAN! Biztonsági útmutatások

ÜDVÖZÖLJÜK A KREFELD-UERDINGEN CHEMPARKBAN! Biztonsági útmutatások ÜDVÖZÖLJÜK A KREFELD-UERDINGEN CHEMPARKBAN! Biztonsági útmutatások Kérjük, olvassa el a biztonsági útmutatásokat, mielőtt belépne a CHEMPARK területére, és vegye figyelembe őket a tartózkodása során! Köszönjük!

Részletesebben

Integrált Közösségi Szolgáltató Tér HÁZIREND

Integrált Közösségi Szolgáltató Tér HÁZIREND V I S Z Á K Integrált Közösségi Szolgáltató Tér HÁZIREND 1. A közösség zavartalan élete csak úgy biztosított, ha mindenki betartja az együttélés írott és íratlan szabályait, felelősséget érez társai, az

Részletesebben

A Balatoni Hajózási Zrt. általános szerződési feltételei (ÁSZF) a kikötőhely bérleti, tárolási, daruzási és egyéb szolgáltatásokra

A Balatoni Hajózási Zrt. általános szerződési feltételei (ÁSZF) a kikötőhely bérleti, tárolási, daruzási és egyéb szolgáltatásokra A Balatoni Hajózási Zrt. általános szerződési feltételei (ÁSZF) a kikötőhely bérleti, tárolási, daruzási és egyéb szolgáltatásokra I. Kikötőhely-bérletre vonatkozó rendelkezések 1. A Balatoni Hajózási

Részletesebben

Boronkay György Műszaki Középiskola, Gimnázium és Kollégium KOLLÉGIUMI HÁZIREND

Boronkay György Műszaki Középiskola, Gimnázium és Kollégium KOLLÉGIUMI HÁZIREND Boronkay György Műszaki Középiskola, Gimnázium és Kollégium KOLLÉGIUMI HÁZIREND Általános rendelkezések 1. A házirend célja biztosítani a kollégium törvényes működését, a kollégiumi nevelőmunka zavartalan

Részletesebben

Eventus Üzleti Művészeti Középiskola, Szakiskola Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium. Kollégiumi Házirend 2014.

Eventus Üzleti Művészeti Középiskola, Szakiskola Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium. Kollégiumi Házirend 2014. Eventus Üzleti Művészeti Középiskola, Szakiskola Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Kollégiumi Házirend 2014. Tartalom 1.A kollégiumi házirend célja 2.A házirend szabályozási köre 3.A házirend megtekinthető

Részletesebben

PIACI HÁZIREND, BELÉPTETÉSI REND, PARKOLÁSI REND

PIACI HÁZIREND, BELÉPTETÉSI REND, PARKOLÁSI REND PIACI HÁZIREND, BELÉPTETÉSI REND, PARKOLÁSI REND Érvényes: 2016. május 1. napjától Az Üzemeltető a Piac Házirendjét a vásárokról és piacokról szóló 55/2009. (III. 13.) Korm. rendelet előírásai alapján

Részletesebben

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUMI HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZERE

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUMI HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZERE 1. verzió A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 10. függelék 3. melléklet A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUMI HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZERE

Részletesebben

Szigethalom és Környéke Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat

Szigethalom és Környéke Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat Szigethalom és Környéke Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat HÁZIREND Taksony A Házirend hatálybalépésének időpontja: A Házirendet az intézmény főállású dolgozói közösen megvitatták és elfogadták, értekezlet

Részletesebben

Kincskereső Általános Iskola Tófej. Házirendje

Kincskereső Általános Iskola Tófej. Házirendje Kincskereső Általános Iskola Tófej Házirendje 2014 Az általános iskola házirendje 1. Bevezető A házirendje a hatályos jogszabályok alapján megállapítja a tanulói jogok és kötelességek gyakorlására, az

Részletesebben

Szeghalom Város Önkormányzat Képviselőtestületének

Szeghalom Város Önkormányzat Képviselőtestületének Szeghalom Város Önkormányzat Képviselőtestületének 10/2010. (VI. 29.) önkormányzati rendelete egységes szerkezetben a 9/2011.(V. 17.), 24/2012.(X.30.) számú önkormányzati rendelettel az üzletek éjszakai

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (hatályos 2015. november 01. napjától) I. Bevezető rendelkezések Eltérő írásbeli megállapodás hiányában jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) vonatkoznak

Részletesebben

Házirend Váczi Gyula Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Házirend Váczi Gyula Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Házirend Váczi Gyula Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Székhelye: 3100 Salgótarján, József Attila u.2/a OM azonosítója:039959 Elfogadásának, hatályba lépésének dátuma: 2010. szeptember 7. 2010. - 0 -

Részletesebben

Rédei Móra Ferenc Általános Iskola. Városközponti Közoktatási Főigazgatóság, Óvoda, Általános Iskola és Kollégium OM SZABÁLYZAT

Rédei Móra Ferenc Általános Iskola. Városközponti Közoktatási Főigazgatóság, Óvoda, Általános Iskola és Kollégium OM SZABÁLYZAT Városközponti Közoktatási Főigazgatóság, Óvoda, Általános Iskola 2886 Réde, és Kollégium SZABÁLYZAT A DOHÁNYZÁSI TILALOM BETARTÁSÁRÓL Réde, 2013. szeptember Jóváhagyta: Volf Árpád intézményvezető Városközponti

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám Szerződés száma: BÉRLETI SZERZŐDÉS A szerződő Felek: Bérbe adó: Cím: Adószám: Cégbejegyzés száma: Telefon/fax: a továbbiakban Bérbe adó valamint, valamint Bérlő: Cím: Posta cím: Számlavezető

Részletesebben

A SZIGET FESZTIVÁL HÁZIRENDJE

A SZIGET FESZTIVÁL HÁZIRENDJE A SZIGET FESZTIVÁL HÁZIRENDJE KEDVES LÁTOGATÓ! A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság (Sziget) által szervezett Sziget Fesztivál (Rendezvény) jelen házirendje a Rendezvényre

Részletesebben

SZABÁLYZAT A DOHÁNYZÁSI TILALOM BETARTÁSÁRÓL

SZABÁLYZAT A DOHÁNYZÁSI TILALOM BETARTÁSÁRÓL SZABÁLYZAT A DOHÁNYZÁSI TILALOM BETARTÁSÁRÓL Fonyód, 2012. április 1. Jóváhagyta: Bántó Zsuzsanna Igazgató A nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabályairól

Részletesebben

3. (1) A rendelet területi hatálya a (2) bekezdésben foglalt kivétellel - Budapest Főváros XIV. Kerület közigazgatási területére terjed ki

3. (1) A rendelet területi hatálya a (2) bekezdésben foglalt kivétellel - Budapest Főváros XIV. Kerület közigazgatási területére terjed ki Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testületének 23/2011. (V.2.) önkormányzati rendelete az üzletek éjszakai nyitva tartásának rendjéről /Egységes szerkezetben a 44/2011. (IX.27.),

Részletesebben

VARGA TAMÁS ÁLTALÁNOS ISKOLA HÁZIRENDJE 2013.

VARGA TAMÁS ÁLTALÁNOS ISKOLA HÁZIRENDJE 2013. VARGA TAMÁS ÁLTALÁNOS ISKOLA HÁZIRENDJE 2013. Az iskola célja, hogy kulcsot adjon a tudáshoz. A Házirend célja, hogy kulcsot adjon a tanulói jogok gyakorlásához és a kötelezettségek teljesítéséhez. A fegyelem

Részletesebben

Fényes Fürdő házirend. Panasz tehető: Tata Város Önkormányzati Jegyzőjénél Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Fogyasztóvédelmi Felügyelőségénél

Fényes Fürdő házirend. Panasz tehető: Tata Város Önkormányzati Jegyzőjénél Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Fogyasztóvédelmi Felügyelőségénél Fényes Fürdő házirend Jóváhagyta és a kiadást elrendelte: Berczelly Attila vezérigazgató Üzemeltető: Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. Cím: 2890 Tata, Váralja u. 4. Adószám: 13993928-2-11 Tel.: 34/589 555

Részletesebben

Biatorbágy Város Képviselő-testülete 20/2007. ( ) Ör sz. rendelete. A temetőkről és a temetkezésről

Biatorbágy Város Képviselő-testülete 20/2007. ( ) Ör sz. rendelete. A temetőkről és a temetkezésről Biatorbágy Város Képviselő-testülete 20/2007. (12. 31.) Ör sz. rendelete A temetőkről és a temetkezésről Biatorbágy Város Képviselő-testülete a temetőkről és a temetkezésről szóló 1999. évi XLIII. Törvény

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Tartalomjegyzék ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Hatályos: 2016. március 1 jétől

TARTALOMJEGYZÉK. Tartalomjegyzék ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Hatályos: 2016. március 1 jétől TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos: 2016. március 1 jétől Tartalomjegyzék ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. Az ALAPÍTVÁNY ADATAI II. FOGALOM MEGHATÁROZÁSOK 1., Önkéntes tevékenység

Részletesebben