Hatályba lépés: október 15.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hatályba lépés: 2014. október 15."

Átírás

1 ÁLTALÁNOS SZERZ DÉSI FELTÉTELEK AZ IPOLTALOM VPN SZOLGÁLTATÁSRA 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME 2. A SZOLGÁLTATÓ ÁLTAL NYÚJTOTT EL FIZET I SZOLGÁLTATÁSOK MEGHATÁROZÁSA 3. AZ EL FIZET I SZERZ DÉSEK MEGKÖTÉSÉRE VONATKOZÓ ELJÁRÁS, AZ EL FIZET I SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI, A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK ESETLEGES ID BELI ÉS FÖLDRAJZI KORLÁTAI 4. AZ EL FIZET I HOZZÁFÉRÉSI PONT LÉTESÍTÉSÉNEK ÉS A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELRE VALÓ RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSÁNAK VÁLLALÁSI IDEJE (CÉLÉRTÉKE), SZOLGÁLTATÁSOK ESETÉN A VÉGBERENDEZÉS HÁLÓZATI VÉGPONTHOZ CSATLAKOZTATÁSÁNAK IDEJE 5. A SZOLGÁLTATÁSOK MIN SÉGI CÉLÉRTÉKEI, A MIN SÉGI CÉLÉRTÉKEK ÉRTELMEZÉSE ÉS TELJESÜLÉSÜK MÉRÉSÉNEK MÓDSZERE 6. AZ EL FIZET I SZERZ DÉS MEGKÖTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES EL FIZET I ADATOK LISTÁJA, AZ EL FIZET I JOGVISZONY LÉTREJÖTTE, A LEGRÖVIDEBB SZERZ DÉSI ID SZAK 7. AZ EL FIZET I SZERZ DÉS MÓDOSÍTÁSÁNAK EGYES ESETEI ÉS A SZERZ DÉSMÓDOSÍTÁS FELTÉTELEI, A SZOLGÁLTATÓ JOGA EGYOLDALÚ SZERZ DÉSMÓDOSÍTÁSRA, EGYOLDALÚ SZERZ DÉSMÓDOSÍTÁS ESETÉN AZ EL FIZET TÁJÉKOZTATÁSÁNAK MÓDJA, A DÍJFIZETÉSHEZ KÖTÖTT SZERZ DÉSMÓDOSÍTÁS ESETEI ÉS A FIZETEND DÍJ MÉRTÉKE, AZ ÁTHELYEZÉS ÉS AZ ÁTÍRÁS TELJESÍTÉSÉNEK HATÁRIDEJE 8. AZ EL FIZET I SZOLGÁLTATÁS SZÜNETELÉSÉNEK ESETEI, AZ EL FIZET ÁLTAL KÉRHET SZÜNETELÉS LEGHOSSZABB ID TARTAMA, A DÍJFIZETÉSHEZ KÖTÖTT SZÜNETELÉS ESETEI ÉS A FIZETEND DÍJ MÉRTÉKE 9. AZ EL FIZET I SZOLGÁLTATÁS KORLÁTOZÁSÁNAK, ÍGY KÜLÖNÖSEN AZ EL FIZET ÁLTAL INDÍTOTT VAGY AZ EL FIZET NÉL VÉGZ DTETETT FORGALOM KORLÁTOZÁSÁNAK, AZ EL FIZET I SZOLGÁLTATÁS MIN SÉGI VAGY MÁS JELLEMZ I CSÖKKENTÉSÉNEK AZ ESETEI ÉS FELTÉTELEI 10. AZ EL FIZET I SZERZ DÉS MEGSZ NÉSÉNEK ESETEI ÉS FELTÉTELEI, AZON HATÁRID MEGJELÖLÉSE, AMEDDIG AZ EL FIZET DÍJFIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGÉNEK ELEGET TEHET ANÉLKÜL, HOGY A SZOLGÁLTATÓ A SZERZ DÉST FELMONDANÁ 11. A HIBABEJELENT ELÉRHET SÉGE, A VÁLLALT HIBAELHÁRÍTÁSI CÉLÉRTÉKEK, A HIBABEJELENTÉSEK NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELÉNEK MENETE 12. AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT M KÖDÉSE, AZ EL FIZET I BEJELENTÉSEK, PANASZOK INTÉZÉSE (DÍJREKLAMÁCIÓ, KÖTBÉR ÉS KÁRTÉRÍTÉSI IGÉNYEK INTÉZÉSE). 13. AZ EL FIZET JOGAI AZ EL FIZET I SZOLGÁLTATÁS HIBÁS TELJESÍTÉSE ESETÉN 14. EL FIZET I VÉGBERENDEZÉS (KÉSZÜLÉKEK) CSATLAKOZTATÁSÁNAK FELTÉTELEI 15. ADATKEZELÉS, ADATBIZTONSÁG 16. EL FIZET I SZOLGÁLTATÁSOK DÍJA, EZEN BELÜL EGYSZERES DÍJAK, DÍJAZÁSI ID SZAKOK, KEDVEZMÉNYEK ÉS DÍJFIZETÉS NÉLKÜLI SZOLGÁLTATÁSOK, A KEDVEZMÉNYRE JOGOSULTSÁG ELVESZTÉSE ESETÉN A KEDVEZMÉNY VISSZAFIZETÉSÉNEK FELTÉTELEI, A DÍJFIZETÉS ÉS A SZÁMLÁZÁS MÓDJA ÉS IDEJE 17. A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉVEL KAPCSOLATOS KEZELÉSI EL ÍRÁSOK 18. AZ ÁLTALÁNOS SZERZ DÉSI FELTÉTELEK ELÉRHET SÉGE Hatályba lépés: október 15.

2 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME 1.1 A szolgáltató megnevezése, telephelyei és fióktelepei, ügyfélszolgálati irodák A Szolgáltató neve, címe, szervezeti felépítése: ipon Computer Kft Adószám: Cégjegyzékszám: Székhely: 1143 Budapest, Francia út 40/b. Levelezési cím: 1143 Budapest, Francia út 40/b A szolgáltató ügyfélszolgálata: 1143 Budapest, Francia út 40/b Ügyfélszolgálat és hibabejelent telefonos elérhet sége: Tel: Fax: A továbbiakban: szolgáltató Az Általános Szerz dési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) a 249/2001 sz. Kormányrendelet alapján a Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala (továbbiakban NHHH) m ködési engedélyre vonatkozó határozatának nyilvántartásbavételének napjától határozatlan ideig érvényes.

3 1.2.Tájékoztatás az ÁSZF-el érintett hatóságokról A vonatkozó rendelkezések értelmében tájékoztatást nyújtunk a szolgáltatással érintett hatóságok elérhet ségeir l: Nemzeti Hírközlési Hatóság Cím: 1015 Budapest Ostrom u Levelezési cím: 1525 Budapest Pf.75. Telefon: Telefax: Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala Nemzeti Hírközlési Hatóság Budapesti Igazgatóság Cím: 1133 Budapest Visegrádi u Levelezési cím: 1386 Budapest 62. Pf.997. Telefon: Telefax: Nemzeti Hírközlési Hatóság Pécsi Igazgatóság Cím: 7624 Pécs Alkotmány u. 53. Levelezési cím: 7602 Pécs PFÜ Pf.: 459. Telefon: Telefax: Nemzeti Hírközlési Hatóság Debreceni Igazgatóság Cím: 4025 Debrecen Hatvan u. 43. Levelezési cím: 4001 Debrecen Pf.230. Telefon: Telefax: Nemzeti Hírközlési Hatóság Miskolci Igazgatóság Cím: 3529 Miskolc Csabai kapu 17. Levelezési cím: 3501 Miskolc Pf.391. Telefon: Telefax: Nemzeti Hírközlési Hatóság Szegedi Igazgatóság Cím: 6721 Szeged Csongrádi sgt. 15. Levelezési cím: 6701 Szeged Pf.689. Telefon: Telefax: Nemzeti Hírközlési Hatóság Soproni Igazgatóság Cím: 9400 Sopron Kossuth L. u. 26. Levelezési cím: 9401 Sopron Pf.123. Telefon: Telefax:

4 1.2.2.Gazdasági Versenyhivatal levélcím: 1245, Budapest 5.Pf.1036 telefon (központ): fax (központi): cím: 1054, Budapest, V., Alkotmány u. 5. honlap: Fogyasztóvédelmi Felügyel ség Budapest F város KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 1088 Budapest, József krt Budapest, Pf tel: közp.: fax: bpfogyved@felugyeloseg.datanet.hu Baranya Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 7621 Pécs, József u Pécs, Pf tel: (72) fax: (72) fogyasztovedelem@barko.hu Bács-Kiskun Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 6000 Kecskemét, Deák F. tér Kecskemét, Pf tel.: (76) Titk.: (76) fax: (76) bacsfogy@matavnet.hu Békés Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 5600 Békéscsaba, József A. u Békéscsaba, Pf. 284 tel: (66) fvfbekes@mail.globonet.hu Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 3525 Miskolc, Városház tér Miskolc, Pf tel.: (46) fax: (46) fogyasztovedelem@borsod.b-m.hu Csongrád Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 6741 Szeged, Rákóczi tér 1/A Szeged, Rákóczi tér 1/A. tel: (62) fax: (62) fogyved@csmkozig.hu Fejér Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 8000 Székesfehérvár, Piac tér 12/14. tel: (22) fax: (22) fogyved@felugyeloseg.alba.hu Gy r-moson-sopron Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 9022 Gy r, Árpád út Gy r, Pf tel: (96) ; (96) fax: (96) Hajdú-Bihar Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 4024 Debrecen, Vármegyeháza u.1/a Debrecen, Pf. 83. közv.: (52) közp.: (52) fax: (52)

5 Heves Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 3300 Eger, Kossuth L. u Eger, Pf tel: (36) fax: (36) Jász-Nagykun-Szolnok Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 5000 Szolnok, Ságvári krt em Szolnok, Pf tel.: (56) fax: (56) Komárom-Esztergom Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 2800 Tatabánya, F tér Tatabánya, Pf tel: (34) fax: (34) fogyved@komarom.b-m.hu Nógrád Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 3100 Salgótarján,Rákóczi út Salgótarján, Pf. 95. tel: (32) közp: (32) fax: (32) fogyasztovedelem@nograd.hu Pest Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 1052 Budapest, Városház u Budapest, Pf tel.: fax: fogyasztovedelem@pest.b-m.hu pestmfvf@hotmail.com Somogy Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 7400 Kaposvár, F u Kaposvár, Pf tel.: (82) tel/fax: (82) fogyisom@ axelero.hu Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 4400 Nyíregyháza, H sök tere 5. tel.: (42) tel.: (42) fax: (42) fogyasztovedelem@szabolcs.b-m.hu kozighivsza@konyv.kozig.b-m.hu Tolna Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 7101 Szekszárd, Szent I. tér Szekszárd, Pf tel: (74) ; (74) fax: (74) tolnafogyved@tolna.b-m.hu Vas Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 9701 Szombathely, Berzsenyi D. tér Szombathely, Pf tel: (94) fax: (94) vasfogyved@vas.b-m.hu Veszprém Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 8200 Veszprém, Megyeház tér Veszprém, Pf tel/fax: (88) Zala Megyei KH Fogyasztóvédelmi Felügyel ség 8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi D.u Zalaegerszeg, Pf tel.: (92) fax: (92) axelero.hu

6 2. A SZOLGÁLTATÓ ÁLTAL NYÚJTOTT EL FIZET I SZOLGÁLTATÁSOK MEGHATÁROZÁSA 2.1. A szolgáltatások meghatározása, célja, általános jellemz i és rövid leírása VPN alapú adatátviteli szolgáltatása a már meglév internet szolgáltatáshoz. A szolgáltatás célja, hogy a felhasználó megfelel védelemmel ellátva tudja használni a már meglév internet szogláltatását. 3. AZ EL FIZET I SZERZ DÉSEK MEGKÖTÉSÉRE VONATKOZÓ ELJÁRÁS, AZ EL FIZET I SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI, A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK ESETLEGES ID BELI ÉS FÖLDRAJZI KORLÁTAI 3.1. Az igényl nek, aki VPN szolgáltatás igénybe kívánja venni, szerz dést kell kötnie a szolgáltatóval, amely szerz dés meghatározza a felek jogait és kötelezettségeit, valamint a választott szolgáltatást és annak díját. Az VPN szolgáltatás igénybevételére szóló szerz dés egyedi el fizet i szerz désb l és általános szerz dési feltételekb l áll. Az egyedi el fizet i szerz dés tartalmazza az el fizet adatait, valamint az igénybevett szolgáltatáscsomag megjelölését és leírását Az el fizet i szerz déskötés formai és eljárási szabályai Az igényl szóban, elektronikus levélben vagy írásban jelzi a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szándékát, majd a szolgáltató tájékoztatja az igényl t a szolgáltatás igénybevételének feltételeir l A szolgáltató, el fizet, illet leg igényl (a továbbiakban együtt: felek) az el fizet i szerz dést írásban köthetik meg. Az igényl (leend el fizet ) igénybejelentést tesz, melyre a szolgáltató által erre a célra rendszeresített nyomtatványon (el fizet i szerz dés) ajánlattétellel válaszol. Az írásbeli szerz dés akkor jön létre, amikor az igényl által aláírt el fizet i szerz dés a szolgáltatóhoz visszaérkezik A szolgáltatás igénybevételének m szaki feltételei, földrajzi, id beli és esetleges egyéb korlátai A szolgáltatás igénybevételének általános feltételei Az ÁSZF alapján a szolgáltató a szolgáltatást Magyarországon nyújtja. A szolgáltatás igénybevételének tárgyi feltétele az el fizet részér l, hogy az el fizet rendelkezzék már meglév internet szolgáltatással. A forgalom szolgáltató hálózatában történ áramlása és bels útvonala nem tartozik az el fizet hatáskörébe. Az el fizet a szolgáltatás igénybevételét, avagy használatát saját felel sségére másnak átengedheti.

7 Az el fizet nem jogosult arra, hogy az el fizet i szerz dés megkötésével az t megillet jogokat egészében harmadik személyre ruházza át. Az el fizet teljes kör felel sséggel tartozik minden olyan szolgáltatás használatáért, amelynek során a hozzáférés jelszaván keresztül történik. Az el fizet t jelszavának titokban tartásával kapcsolatosan teljes kör felel sség terheli. A szolgáltató köteles az el fizet jelszavát harmadik fél felé titokban tartani. A szolgáltató az el fizet jelszavát csak az el fizet vel közli A szolgáltatás elérhet sége más hálózatokból A szolgáltatás elérhet sége a szolgáltató és az érintett távközlési szolgáltató közötti hálózati szerz dés függvénye lehet A szolgáltatás igénybevételének egyéb korlátai A szolgáltatás nem vehet igénybe, ha az el fizet internet szolgáltatója tiltja a VPN használatát A szolgáltató Magyarországon nem bejegyzett jogi személlyel, továbbá tartózkodási engedéllyel nem rendelkez külföldi természetes személlyel csak a felek egyez akarata esetén köt el fizet i szerz dést A szolgáltató 18 év életkort be nem töltött természetes személlyel nem köt el fizet i szerz dést.

8 5. A SZOLGÁLTATÁSOK MIN SÉGI CÉLÉRTÉKEI, A MIN SÉGI CÉLÉRTÉKEK ÉRTELMEZÉSE ÉS TELJESÜLÉSÜK MÉRÉSÉNEK MÓDSZERE 1. A szolgáltató szavatolja, hogy az általa nyújtott szolgáltatás megfelel az egyedi szerz désben és az egyes szolgáltatás-típusok leírásaiban foglalt min ségi követelményeknek, kivéve, ha a hálózat hozzáférési szerz déseiben a vele kapcsolatba kerül szolgáltatók ennél alacsonyabb értéket vállalnak. Ebben az esetben a tényt és a vállalt célértéket a szolgáltató ügyfélszolgálatán közzéteszi és err l egy esetleges változás esetén az ügyfeleket értesíti. 2. A szolgáltató hozzáférési szolgáltatásai esetén a min ségi célértékeknél meghatározott folyamatos kapcsolatot tesz lehet vé. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy 24 óra folyamatos kapcsolat biztosítását követ en az összeköttetést megszakítsa, anélkül, hogy ezzel a szolgáltatást hibásan teljesítené. 3. A Szolgáltató az egyes szolgáltatásoknlá meghatározott mérték rendelkezésre állást vállal a saját hálózatának utolsó hozzáférési pontjától (szolgáltatónál üzemel kiszolgálási pont) a Szolgáltató által menedzselt utolsó IP hálózati elemig terjed összeköttetésre. 4. A Szolgáltató VPN szolgáltatás esetében a Szolgáltató nem vállal felel sséget: ha az el fizet internet szolgáltatója akadályozza vagy korlátozza a VPN használatát 5. Szolgáltató a szolgáltatás rendelkezésre állásának mérésére 24 órás diagnosztikai rendszert üzemeltet. Szolgáltató köteles a diagnosztikai rendszerének adatait elmenteni és az itt meghatározott elévülési id n belül a Hírközlési Hatóság rendelkezésére bocsátani. A diagnosztikai rendszer adatai alapján a Szolgáltató az el fizet k részére köteles díjmentesen tájékoztatást adni az adott el fizet t kiszolgáló pont rendelkezésre állásának mértékér l. 6. Külön nem szabályozott min ségi célértékek megadása és értelmezése Az elektronikus hírközlésr l szóló 345/2004 (XII.22.) Kormány rendelet alapján a Szolgáltató az alábbiakban tesz eleget az el fizet i elektronikus hírközlési szolgáltatásra vonatkozó szolgáltatásmin ségi mutatók közzétételére, azok meghatározására, valamint azok értelmezésére vonatkozó magyarázatokra.

9 7.1. Min ségi célértékek Min ségi mutató megnevezése Vállalt célérték Vállalt minimálérték A szolgáltatáshoz való új hozzáférés létesítésének 3 nap 3 nap vállalási határideje A bejelentett min ségi panaszok hibaelhárítási 72 óra 72 óra határideje A szolgáltatás rendelkezésre állása 95 % 95 % A szolgáltatás rendellenes szüneteltetése A szolgáltatási terület egészét érint átmeneti 4320 perc 4320 perc szüneteltetés egy évben összesen Az el fizet k legalább 10 %-át érint átmeneti 4320 perc 4320 perc szüneteltetés egy évben összesen Garantált (átlagosan elvárható) le/feltöltési sebesség 3 mb/sec 3 mb/sec Forgalommérésen alapuló számlázás esetén a bejelentett 30 nap 30 nap számlapanaszok kivizsgálási és elintézési határideje 63/9

10 6. AZ EL FIZET I SZERZ DÉS MEGKÖTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES EL FIZET I ADATOK LISTÁJA, AZ EL FIZET I JOGVISZONY LÉTREJÖTTE, A LEGRÖVIDEBB SZERZ DÉSI ID SZAK 6.1. Az el fizet i szerz dés megkötésekor az el fizet köteles nyilatkozni arról, hogy a szolgáltatást egyéni el fizet ként vagy nem egyéni el fizet ként kívánja igénybe venni. Az el fizet az el fizet i szerz dés hatálya alatt az ügyfélszolgálat igénybevételével nyilatkozatát a 6.2. pontban leírt adatok rendelkezésre bocsátása mellett bármikor visszavonhatja vagy módosíthatja A szerz dés megkötésének el feltétele, hogy az el fizet a személyének azonosításához szükséges adatait a szolgáltató rendelkezésére bocsássa: Ezek az adatok természetes személy el fizet esetén a következ k: neve, lakóhelye, tartózkodási helye, leánykori neve, anyja neve, születési helye és ideje, személyi igazolvány száma, szolgáltatástól függ en az internet szolgáltatás nyújtásához szükséges távbeszél állomás száma. Korlátozottan cselekv képes személy esetén a törvényes képvisel fenti adatai is szükségesek. Természetes személy a szerz dés megkötésekor köteles igazolnia magát a következ iratok valamelyikével: személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány) Nem természetes személy el fizet esetén az adatok a következ k: neve, cégjegyzékszáma, adószáma, bankszámlaszáma, a nem természetes személy nevében eljáró képvisel neve, személyi igazolvány száma vagy útlevél száma, szolgáltatástól függ en az intenet szolgáltatás nyújtásához szükséges távbeszél állomás száma. Nem természetes személy szerz déskötése esetén a Szolgáltató bekéri a cég aláírási címpéldányát és ha a szerz dést aláíró nem rendelkezik ilyennel, akkor meghatalmazást az aláírási címpéldányon szerepl személyt l. A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megadott adatok valódiságát ellen rizze, akár írásbeli megkereséssel is (üdvözl levél). Amennyiben az el fizet i szerz dés megkötéséhez szükséges adatokat az el fizet nem vagy hamisan adja meg, továbbá ha az egyéni el fizet i min ségre vonatkozó nyilatkozatát nem adja meg, úgy a szolgáltató az el fizet i szerz dést érvénytelennek tekinti, amelyr l lehet ség szerint a szerz déskötéssel azonos módon értesíti az el fizet t A legrövidebb szerz dési id szak, a szerz dés tartama A szerz dés érvényességi ideje lehet: - határozatlan id re kötött - határozott idej szerz dés A határozott idej szerz dés automatikusan, a határozott id elteltével megsz nik. A megsz nést követ en az el fizet új (leend el fizet ként) léphet fel és kérhet új ajánlatot a szolgáltatás igénybevételére. Legrövidebb szerz dési id szak határozott idej szerz dés esetén: 1 hónap. - ségnyilatkozattal érintett határozatlan idej szerz dés

11 7. AZ EL FIZET I SZERZ DÉS MÓDOSÍTÁSÁNAK EGYES ESETEI ÉS A SZERZ DÉSMÓDOSÍTÁS FELTÉTELEI, A SZOLGÁLTATÓ JOGA EGYOLDALÚ SZERZ DÉSMÓDOSÍTÁSRA, EGYOLDALÚ SZERZ DÉSMÓDOSÍTÁS ESETÉN AZ EL FIZET TÁJÉKOZTATÁSÁNAK MÓDJA, A DÍJFIZETÉSHEZ KÖTÖTT SZERZ DÉSMÓDOSÍTÁS ESETEI ÉS A FIZETEND DÍJ MÉRTÉKE, AZ ÁTHELYEZÉS ÉS AZ ÁTÍRÁS TELJESÍTÉSÉNEK HATÁRIDEJE 7.1. A szerz dés általában a felek egyez akaratával módosítható. A szerz dés módosítására a szerz déskötésre vonatkozó általános szabályokat kell alkalmazni azzal, hogy a szolgáltató az el fizet módosítási kérelmét a kérelem benyújásának az ügyfélazonosítással kapcsolatban el írt kötelezettségeket kielégít formában történ beérkezését l számított, lehet ség szerinti 5 napon belül, de legfeljebb 30 napon belül teljesíti. A módosított díjfizetési kötelezettség kezd id pontja az el fizet i módosításra vonatkozó igény teljesítésének id pontjával esik egybe. E pontban foglalt rendelkezésekt l a szolgáltató és az el fizet egyez akarata esetén el lehet térni A szerz dés módosítása alól kivételt képez a díjak változtatása, amelyre a szolgáltató -a tisztességtelen gazdasági tevékenység tilalmáról szóló mindenkor hatályos jogszabályok keretei között - jogosult. A szolgáltatási díjak minden év január 1. napjától a Központi Statisztikai Hivatal által megállapított el évi fogyasztói árindex mértékének figyelembe vételével módosulnak, valamint a szolgáltatás díját a szolgáltató jogosult év elején és év közben is egyoldalúan módosítani, amennyiben azt a gazdálkodását, illet leg a szolgáltatást befolyásoló körülmények indokolják. Ezek különösen az alábbiak lehetnek: üzemeltetési, m ködési költségek emelkedése, hálózat m szaki korszer sítése, jogszabály módosulása. A szolgáltató vállalja, hogy egy adott szolgáltatáscsomag el fizetési díját nem emelheti az infláció mértékét meghaladó mértékben. A szolgáltató díjmódosítás esetén a hatálybalépést megel en 30 nappal köteles az el fizet t értesíteni és a változásról az ügyfélszolgálatán, valamint internetes honlapján tájékoztatót közzétenni Változás az el fizet adataiban Az el fizet köteles az adataiban, valamint képvisel jének személyében, továbbá jogállásában, gazdálkodásában bekövetkezett változásokról a szolgáltatót a változás bekövetkeztét l számított 8 napon belül írásban tájékoztatni. Az el fizet köteles az ellene megindult felszámolási, végelszámolási, illetve cs deljárásról a szolgáltatót az eljárás megindítását követ en haladéktalanul írásban tájékoztatni. A szolgáltató az említett el fizet i adatok megváltozására vonatkozó bejelentés elmulasztásából ered károkért nem vállal felel sséget, azonban az ezzel kapcsolatosan felmerül kárának megtérítését követelheti az el fizet l. Az adatmódosítás díjmentes Átírás A szolgáltató az el fizet kérésére az általános szerz dési feltételekben foglaltak szerint módosíthatja az el fizet i szerz dést, ha az el fizet személyében szerz dés, öröklés vagy jogutódlás következtében változás következik be (átírás). Átírás esetén az el fizet nem 63/11

12 köteles belépési díjat fizetni. Az átírás teljesítésének határideje az átírás kérelmezését l számított 60 nap. Ezen határid be nem tartása esetén a szolgáltató minden késedelmes nap után az átírás díjának egyharmadával, legfeljebb azonban az átírás díjával megegyez összeg kötbért köteles fizetni, és a kötbér összegét az átírás díját tartalmazó számlán jóváírnia. Szolgáltató az átírást akkor köteles befogadni és teljesíteni, ha az el fizet nek nincs a szolgáltató felé nem teljesített számlája. Az átírás díjköteles a 2 számú mellékletben el írtak szerint. 7.6 Egyoldalú szerz désmódosítás A szerz dés módosítására a szerz déskötésre vonatkozó általános szabályokat kell alkalmazni azzal, hogy a Szolgáltató -amennyiben az El fizet módosítási kérelmét elfogadja - a kérelmet a kérelem benyújtásának az ügyfélazonosítással kapcsolatban el írt kötelezettségeket kielégít formában történ beérkezését l számított, lehet ség szerinti 5 napon belül, de legfeljebb 30 napon belül teljesíti. A módosított díjfizetési kötelezettség kezd id pontja az el fizet i módosításra vonatkozó igény teljesítésének id pontjával esik egybe. E pontban foglalt rendelkezésekt l a Szolgáltató és az El fizet egyez akarata esetén el lehet térni. A Szolgáltató jogosult negyedévente egy alkalommal az ÁSZF-et egyoldalúan módosítani, ha a szolgáltatás min ségi javítása érdekében a beérkezett ügyféligények alapján ez szükséges, azzal, hogy a módosítás nem eredményezheti a szerz dés feltételeinek lényeges módosítását. A Szolgáltató emellett jogosult az ÁSZF-et egyoldalúan módosítani, ha azt jogszabályváltozás vagy hatósági döntés indokolja; vagy a körülményekben bekövetkezett lényeges változás indokolja. Lényeges módosításnak min sül különösen a szolgáltatás igénybevételének feltételeire vagy min ségi célértékeire vonatkozó módosítás. Ekkor a Szolgáltató köteles az ÁSZF megváltozását a módosítás hatályba lépését megel en 30 nappal az ügyfélszolgálatán közzétenni, és err l az el fizet t értesíteni az el fizet ket megillet felmondás feltételeir l szóló tájékoztatással együtt. Ebben az esetben az El fizet jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követ 8 napon belül a szerz dés azonnali hatályú felmondására, mely esetben az el fizet i szerz dés rendes felmondására vonatkozó következmények érvényesek. Amennyiben az egyoldalú módosítás az El fizet számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az El fizet az értesítést l számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az el fizet i szerz dést. Nem mondhatja fel az El fizet az el fizet i szerz dést ilyen esetben azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott id tartam alatt igénybe veszi és az el fizet i szerz dést az ebb l ered kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az El fizet felmondja az el fizet i szerz dést, a Szolgáltató az el fizet l nem követelheti a szerz dés felmondását követ id szakra es kedvezmény összegét. A Szolgáltató nem köteles a jelen pontban foglalt értesítési határid t az általános szerz dési feltételek azon módosításaira alkalmazni, amikor az általános szerz dési feltételek módosítása új szolgáltatás bevezetése miatt válik szükségessé, és a módosítás a már nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó általános szerz déses feltételeket nem érinti, vagy ha a módosítással kizárólag valamely el fizet i díj csökken. A szolgáltatási díjak minden év január 1. napjától a Központi Statisztikai Hivatal által megállapított el évi fogyasztói árindex mértékének figyelembe vételével módosulhatnak,

13 valamint a szolgáltatás díját a Szolgáltató jogosult év elején és év közben is egyoldalúan módosítani, amennyiben azt a gazdálkodását, illet leg a szolgáltatást befolyásoló körülmények indokolják. Ezek különösen az alábbiak lehetnek: üzemeltetési, m ködési költségek emelkedése, hálózat m szaki korszer sítése, jogszabály módosulása. 63/13

14 A Szolgáltató vállalja, hogy egy adott szolgáltatáscsomag el fizetési díját éves átlagban nem emelheti az infláció mértékének kétszeres összegénél nagyobb mértékben, kivéve ha gazdasági m ködése tisztességes üzleti nyereséggel az adott területen nem biztosított (csúszó árklauzula). A Szolgáltató díjmódosítás esetén a hatálybalépést megel en 30 nappal köteles az el fizet t értesíteni és a változásról az ügyfélszolgálatán tájékoztatót közzétenni. Az egyoldalú szerz désmódosítás díjmentes. 7.7 Kétoldalú szerz désmódosítás Minden más esetben a Szolgáltató jogosult kétoldalú módosítást kezdeményezni, ebben az esetben az el fizet i nyilatkozattétel elmulasztása - mint ráutaló magatartás -a külön jogszabályban meghatározott esetek kivételével elfogadásnak min sül. Vita esetén a Szolgáltatót terheli annak bizonyítása, hogy a módosításról az el fizet t a törvényben el írt módon és id pontban értesítette. 8. AZ EL FIZET I SZOLGÁLTATÁS SZÜNETELÉSÉNEK ESETEI, AZ EL FIZET ÁLTAL KÉRHET SZÜNETELÉS LEGHOSSZABB ID TARTAMA, A DÍJFIZETÉSHEZ KÖTÖTT SZÜNETELÉS ESETEI ÉS A FIZETEND DÍJ MÉRTÉKE 8.1. A szolgáltatás az el fizet érdekkörébe tartozó ok miatt, vagy a szolgáltató érdekkörébe tartozó ok miatt szünetelhet Szolgáltatás szünetelése az el fizet érdekkörébe tartozó ok miatt: Az el fizet nek a szüneteltetésre vonatkozóan kérelme alapján a szolgáltató a szolgáltatás nyújtását köteles szüneteltetni. Az el fizet ilyen irányú kérelmének végrehajtását a szolgáltató a kérelem kézhezvételét követ legfeljebb 30 napon belül teljesíti. Ekkor a szünetelés a kezd id pontjától a visszakapcsolás, vagy az el fizet i szerz dés megsz nésének id pontjáig tart. A szüneteltetés ideje mint teljesített szolgáltatás beleszámít az éves rendelkezésre állás idejébe. A szüneteltetés az el fizet i jogviszony folytonosságát nem érinti. A szünetelés kérhet leghosszabb id tartama egyéni el fizet esetén 3 hónap, egyéb el fizet k esetén 2 hónap. A szüneteltetés 1 naptári éven belül legfeljebb 2 alkalommal igényelhet. Ha az el fizet i szolgáltatás az el fizet kérésére szünetel, a szünetelés id tartamára az el fizet t csak csökkentett díj fizetésére lehet kötelezni, melynek mértékét a jelen szerz dés díjakról szóló melléklete szabályozza. Szolgáltató az el fizet t mentesítheti a szolgáltatás szüneteltetés idejére vonatkozó díj megfizetése alól, amennyiben a szüneteltetést az el fizet a jelen ÁSZF-ben meghatározott vis maior esemény miatt - hitelt érdeml en bizonyítva - kéri. Ha az el fizet a szolgáltatás szüneteltetését kéri és határozott idej, vagy h ségnyilatkozattal kötött el fizet i szerz déssel rendelkezik, akkor a szüneteltetés id tartama a szerz déses id tartamba nem kerül beszámításra, a szerz dés a szüneteltetés id tartamával automatikusan meghosszabodik Amennyiben az el fizet a szolgáltató részére az esetleges díjtartozás megfizetésének céljából vagyoni biztosítékot nem adott és a szolgáltató által az el fizet részére kiállított számlában

15 szerepl díjat a fizetési felszólításban jelzett fizetési határid lejáratáig nem egyenlíti, úgy a szolgáltató a szolgáltatás nyújtását az el fizet egyidej elektronikus vagy postai levélben történ értesítése mellett korlátozhatja. Ekkor a korlátozás a kezd id pontjától a visszakapcsolás, vagy az el fizet i szerz dés felmondás útján történ megsz nésének id pontjáig tart. A korlátozás ideje beleszámít az éves rendelkezésre állás idejébe. Amennyiben az el fizet a díjtartozást kiegyenlíti, úgy a szolgáltató haladéktalanul köteles a szüneteltetést megel állapotot visszaállítani Amennyiben az el fizet a szolgáltatás használata során a szolgáltatást oly módon veszi igénybe, hogy annak következtében a szolgáltatást, vagy annak min ségét bármilyen módon befolyásolja, illetve a jelen általános szerz dési feltételek 17. pontjában foglaltakat megszegi, úgy a szolgáltató a szolgáltatás nyújtását az el fizet egyidej elektronikus vagy postai levélben történ értesítése mellett szüneteltetheti A szolgáltatás szünetelése a szolgáltató érdekkörében bekövetkez ok esetén. Ha az el fizet i szolgáltatás szüneteltetésére az el fizet el zetes, 15 nappal korábban történ értesítése mellett a hálózat-átalakítása, felújítása, cseréje, karbantartása miatt -más m szaki megoldás hiányában - kerül sor, ez alkalmanként az 5 napot nem haladhatja meg. Az ilyen szüneteltetés id tartama a rendelkezésre állás id tartamába nem számít bele. Ha a szolgáltató érdekkörébe tartozó ok miatt kerül sor a szünetelésre - ide nem értve az általános szerz dési feltételekben meghatározott rendszeres karbantartást -, vagy a szünetelés oka mindkét fél érdekkörén kívül esik, a szünetelés id tartama alatt az el fizet a szünetelés id tartamára vonatkozó díjfizetésére nem köteles A szolgáltató az szolgáltatásnak - a szüneteltetés végét megel visszakapcsolását -az ügyfélkérésére végzi el. A visszakapcsolás határideje az ügyfél kérésének beérkezését, feldolgozását követ legfeljebb 2 munkanap.

16 9. AZ EL FIZET I SZOLGÁLTATÁS KORLÁTOZÁSÁNAK, ÍGY KÜLÖNÖSEN AZ EL FIZET ÁLTAL INDÍTOTT VAGY AZ EL FIZET NÉL VÉGZ DTETETT FORGALOM KORLÁTOZÁSÁNAK, AZ EL FIZET I SZOLGÁLTATÁS MIN SÉGI VAGY MÁS JELLEMZ I CSÖKKENTÉSÉNEK AZ ESETEI ÉS FELTÉTELEI 9.1. A szolgáltató az el fizet i szolgáltatást az el fizet egyidej értesítése mellett az alábbi esetekben korlátozhatja, vagy csökkentheti annak min ségi vagy más jellemz it: Amennyiben az el fizet a szolgáltató részére az esetleges díjtartozás megfizetésének céljából vagyoni biztosítékot nem adott és a szolgáltató által az el fizet részére kiállított számlában szerepl díjat az EHT 137 (1. bek) alapján a teljesítésre, a kiállítás napjától biztosított 45 napon belül, illetve a megküldött els fizetési felszólításban legalább 30 napos határid lejáratáig, nem egyenlíti ki. A fizetési felszólítást a szolgáltató -ban küldi meg Amennyiben az el fizet akadályozza vagy veszélyezteti a szolgáltató hálózatának rendeltetésszer m ködését, így különösen, ha az el fizet az el fizet i hozzáférési ponthoz megfelel ségtanúsítvánnyal nem rendelkez végberendezést vagy nem megfelel interfésszel rendelkez végberendezést csatlakoztatott Amennyiben az el fizet az el fizet i szolgáltatást a szolgáltató hozzájárulása nélkül harmadik személy részére továbbértékesíti vagy azt a hálózati szerz désekr l szóló kormányrendelet szerinti hálózati szolgáltatás céljára használja Amennyiben a szolgáltatót a közrem köd szolgáltató erre kéri és a b-c pontokban meghatározott feltételek az el fizet által - a szolgáltatóválasztás bevezetésének és alkalmazásának feltételeir l szóló 250/2001. (XII.18.) Kormányrendelet szerint -választott közrem köd szolgáltató vonatkozásában fennállnak A szolgáltató a visszakapcsolást a tartozás ellenértékének, vagy annak teljesítését hitelt érdeml igazolása után aktiválja. Az pontban leírt korlátozások megszüntetése a teljesítés vagy igazolás feldolgozását követ 2 munkanapon belül történik meg A szolgáltató jogosult az el fizet adatforgalmának sebességét korlátozni, amennyiben az el fizet i adatforgalom mértéke eléri az extrém nagy mértéket. Szolgáltató az extrém nagy mérték forgalmat az el fizet adott naptól, 30 napig visszamen leg történt letöltése esetén 1500 Gbyte mértékben határozza meg. Szolgáltató az el fizet számára az internetes honlapjának el fizet k számára fenntartott részében lehet séget biztosít, hogy az el fizet tetsz leges id pontban megismerje a fenti adatot. Szolgáltató az el fizet t a fenti mérték letöltés elérése esetén -ban, a kapcsolattartásra kijelölt címen értesíti a várható korlátozásról. A szolgáltató a korlátozást az kiküldését követ en akkor lépteti életbe, ha a letöltési adatforgalom további 150 Gb mértékben növekszik. Szolgáltató a korlátozásokat minden hónap els napján törli. El fizet a korlátozás feloldását ismételt belépéssel (PPTPD login) aktivizálhatja.

17 9.3. Szolgáltató az el fizet egyidej értesítésével jogosult korlátozni vagy a teljes szolgáltatást kikapcsolni azon esetekben, amikor az el fizet i interfész fel l olyan jelleg adatforgalmat tapasztal amely - vírus fert zésre utal - SPAM küld program m ködése esetén - DDOS (alacsonyszint szolgáltatásmegtagadási elárasztásos támadás) - Más internet felhasználó gépének feltörését célozza (zombi gépek) - Bármely olyan esetben amikor az el fizet a szolgáltatói hálózat üzemszer m ködését veszélyezteti vagy akadályozza 9.4. Szolgáltató az el fizet jelzése alapján az üzemzavar elhárítását, vagya díjtartozás rendezését követ en a szolgáltatást 24 órán belül (az ellen rzések elvégzését követ en) kapcsolja vissza.

18 10. AZ EL FIZET I SZERZ DÉS MEGSZ NÉSÉNEK ESETEI ÉS FELTÉTELEI, AZON HATÁRID MEGJELÖLÉSE, AMEDDIG AZ EL FIZET DÍJFIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGÉNEK ELEGET TEHET ANÉLKÜL, HOGY A SZOLGÁLTATÓ A SZERZ DÉST FELMONDANÁ A szerz dés felmondásának szabályai az el fizet részér l Az el fizet a határozatlan idej szerz déseket bármikor, indoklás nélkül, 30 napos felmondási id vel jogosult felmondani. Az el fizet i szerz dés megsz nésének napja az írásbeli felmondásnak a szolgáltatóhoz való megérkezését követ 31. nap. A szerz dés el fizet részér l történ felmondása az el fizet t nem mentesíti az el fizet i szerz dés hatálya alatt felmerült díjfizetési kötelezettségeinek teljesítése alól. Az el fizet i szerz dés felmondása kizárólag ajánlott levélpostai küldeményben, az el fizet sajátkez aláírásával érvényes. Az el fizet képviseletében más személy kizárólag írásbeli (hiteles magánokiratban rögzített) meghatalmazás megküldésével járhat el. Határozott vagy határozatlan idej szerz dést az el fizet a szolgáltató súlyos szerz désszegése esetén jogosult azonnali hatállyal felmondani, amennyiben az el fizet el zetes írásbeli felszólítása ellenére a szolgáltató 30 napon belül szerz désszegését nem orvosolja. Azonnali hatályú felmondás esetén a szerz dés a felmondás id pontjában sz nik meg. A szolgáltató részér l súlyos szerz désszegésnek min sül: - az el fizet (valós, szolgáltató által is saját érdekkörében felmerült és elismert) m szaki hibáját minimum háromszori hibabejelentés ellenére sem javítja ki. - A Szolgáltató bizonyítottan, szándékosan kárt okoz az el fizet nek és azt a jelen ÁSZF kártérítésre vonatkozó el írásainak figyelembevételével sem téríti meg. - A Szolgáltató nem kompenzálja az esetleges jogellenesen el forduló szolgáltatáskorlátozások idejére es díjakat. Súlyos szerz désszegést kizáró okok - Nem számít súlyos szerz désszegésnek ha a hibát harmadik fél által okozott, vagy nem a Szolgáltató érdekkörében okozott esemény váltja ki. - A Szolgáltató bizonyítottan megtett minden, az adott helyzetben t le elvárható intézkedést az esemény elhárítására. ségnyilatkozattal érintett id szakban történ felmondás esetén az el fizet köteles a ségid szakból fennmaradó id tartamra az el fizet i díj összegével megegyez mérték kötbért egyösszegben megfizetni. Az el fizet részér l történ szerz désfelmondás esetén a szerz dés megsz nésének napjával minden kiküldött számlája esedékesnek tekintend, függetlenül annak fizetési határidejét l. A szerz dés megsz nésének napján a szolgáltató elkészíti és kiküldi a szerz dést lezáró elszámoló számlát, melyet az el fizet határid re teljesíteni köteles.

19 10.2. A szerz dés felmondásának szabályai a szolgáltató részér l Az el fizet i szerz dés szolgáltató általi felmondásának felmondási ideje a I. és II. pontban meghatározottak kivételével 60 nap. A szolgáltató az el fizet i szerz dés felmondását írásban köteles megküldeni. A felmondás kezdetének napja a felmondási értesít postára adásának napja Ha a felmondás indoka az el fizet szerz désszegése és az el fizet a felmondási id alatt a szerz désszegést megszünteti, és az el fizet ezzel együtt nem kéri kifejezetten a szerz dés megszüntetését, úgy az el fizet i szerz dés nem sz nik meg a szolgáltató felmondásával. Err l a szolgáltató köteles az el fizet t a felmondással egyidej leg értesíteni A felmondásnak tartalmaznia kell: a felmondás indokát, és a felmondási id t, a felmondási id lejártának napját, ha a felmondás indoka az el fizet szerz désszegése, akkor az el fizet tájékoztatását arról, hogy a szerz désszegés megszüntetése egyben a szolgáltató részér l történ felmondást is semmissé teszi A szolgáltató az el fizet i szerz dés megszegése esetén az el fizet i szerz dést azonnali hatállyal felmondhatja, ha a) az el fizet i akadályozza vagy veszélyezteti a szolgáltató hálózatának, ügyfélszolgálatának, vagy partneri irodáinak rendeltetésszer m ködését. A szolgáltató hálózatának rendeltetésszer m ködését különösen veszélyeztet cselekmény, ha az el fizet a szolgáltatáshoz használt berendezést a szerz désben foglaltaktól eltér en üzemelteti, átalakítja, vagy ahhoz jogosulatlanul más berendezést kapcsol. b) az el fizet a jogkövetkezményekre figyelmeztet értesítését követ en sem teszi lehet vé a szolgáltató számára, hogy a bejelentett, vagy a szolgáltató által felderített hiba kivizsgálásához és elhárításához szükséges helyszíni ellen rzéseket elvégezze, vagy c) az el fizet az el fizet i szolgáltatást a jogkövetkezményekre figyelmeztet értesítését követ en is a szolgáltató hozzájárulása nélkül harmadik személy részére hozzáférést enged vagy azt továbbra is a hálózati szerz désekr l szóló kormányrendelet szerinti hálózati szolgáltatás céljára használja. d) amennyiben az el fizet a 9.2. pontban definiált extrém nagy adatforgalomat túllépi. A szolgáltató az el fizet i szerz dést 45 napos felmondási id vel mondhatja fel amennyiben az el fizet az esedékes díjat a jogkövetkezményekre figyelmeztet értesítés megtörténtét követ en sem egyenlítette ki. Az értesítésben el írt fizetési póthatárid 3 nap.

20 Ha az el fizet a póthatárid n belül fizetési hátralékát rendezi, úgy az el fizet i szerz dést a szolgáltató nem mondhatja fel Ha az el fizet akként nyilatkozik, hogy a szolgáltatást nem kívánja igénybe venni, és a szerz dés megsz nését kívánja, akkor a szolgáltató jogosult arra, hogy az el fizet t a szolgáltatásból kizárja és az el fizet i szerz dést azonnali hatályal megszüntesse. A szerz dés ilyen formában történ megszüntetése nem mentesíti az el fizet t a szerz dés megsz nésének napjáig esedékes díjainak megfizetése alól Az el fizet i szerz dés a Felek közös akaratával is megszüntethet, illetve megsz nik bármely szerz Fél jogutód nélküli megsz nése, illetve az egyéni el fizet halála esetén Az el fizet i szerz dés megsz nését követ en a szolgáltató az el fizet vel csak abban az esetben köt új el fizet i szerz dést, ha az el fizet nek a szolgáltatás igénybevételéb l ered díjtartozása nem áll fenn, vagy a korábbi el fizet i szerz dés megsz nését nem az el fizet hibájából ered, 1 éven belüli felmondás okozta. Ha az el fizet tartozását csak jelent s késedelemmel egyenlítette ki, és a szerz dést a szolgáltató a díjfizetési kötelezettség megszegése miatt szüntette meg, úgy a szolgáltató jogosult arra, hogy az újabb szerz déskötést az el fizet korábban fennálló tartozásának, illetve annak legfeljebb kétszeres összegének megfelel el leg megfizetéséhez kösse A szerz dés megsz nése az el fizet t nem mentesíti az el fizet i szerz dés hatálya alatt felmerült díjfizetési kötelezettségeinek teljesítése alól. Az el fizet túlfizetése esetén a szolgáltató a túlfizetés mértékéig, az el fizet írásbeli kérésére az abban meghatározott bankszámlaszámra vagy postai címre teljesítve köteles a díjvisszatérítésre.

Az Előfizetői panaszok kezelése

Az Előfizetői panaszok kezelése Az Előfizetői panaszok kezelése A Szolgáltató az Előfizetők tájékoztatására, az Előfizetői bejelentések intézésére, panaszok kivizsgálására és orvoslására az Előfizetők részére telefonon és interneten

Részletesebben

1. A szolgáltató neve, címe, telefonszáma, internetes honlapjának címe, az általános szerződési feltételek elérhetősége és nyitvatartási ideje

1. A szolgáltató neve, címe, telefonszáma, internetes honlapjának címe, az általános szerződési feltételek elérhetősége és nyitvatartási ideje NORDTELEKOM NYRT. ÁSZF KIVONAT (a 16/2003. (XII.27.) IHM rendeltnek megfelelően) 1. A szolgáltató neve, címe, telefonszáma, internetes honlapjának címe, az általános szerződési feltételek elérhetősége

Részletesebben

NARACOM INFORMATIKAI KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ

NARACOM INFORMATIKAI KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ NARACOM INFORMATIKAI KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ Létrehozás dátuma: 2003.10.01 Utolsó módosítás dátuma : 2009.05.22 Érvényes: 2009.06.25-től

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA InterEuro Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA ÜGYFÉLSZOLGÁLAT cím: 1145 Budapest, Törökőr u 62. nyitvatartási idő: munkanapokon 09 00-12 30,

Részletesebben

Az Előfizetői panaszok kezelése- EQNET ZRT.

Az Előfizetői panaszok kezelése- EQNET ZRT. Az Előfizetői panaszok kezelése- EQNET ZRT. A Szolgáltató az előfizetői igények teljesítésére - így különösen az egyedi előfizetői szerződés megkötésére, az egyedi előfizetői szerződés módosítására, a

Részletesebben

Panaszkezeléssel kapcsolatos információk.

Panaszkezeléssel kapcsolatos információk. Panaszkezeléssel kapcsolatos információk. (Kivonat az ÁSZF -ből.) A Szolgáltató hibabejelentő szolgálata az ügyfélszolgálattal azonos elérhetőségű, eljárása a hibabejelentés és egyéb bejelentések során

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK AZ

ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK AZ ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA Hatályos: 2009. november 01. 1. / 76. Utolsó módosítás:2009. október 01. File név:net-portal_aszf_2009oktober01.pdf 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ NORDTELEKOM Távközlési Szolgáltató NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

PANASZKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ NORDTELEKOM Távközlési Szolgáltató NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG PANASZKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ NORDTELEKOM Távközlési Szolgáltató NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Székhely: Cím: 1052 Budapest, Vármegye u. 3-5. Telefon: 06-1-492-0000 1238 Fax: 06-1-267-61-14 Ügyfélszolgálat

Részletesebben

Vác Városi Kábeltelevízió Kft. szolgáltató

Vác Városi Kábeltelevízió Kft. szolgáltató 1 Vác Városi Kábeltelevízió Kft. szolgáltató [ a tagja ] Elıfizetıi tájékoztatója az elektronikus hírközlésrıl szóló 2003. évi C. törvény 138. (2) bekezdése alapján vezetékes mősorjel-elosztási (nyilvános

Részletesebben

BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Általános Szerződési Feltételek

BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Általános Szerződési Feltételek BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Általános Szerződési Feltételek Kivonat Internet-hozzáférési szolgáltatáshoz Utolsó módosítás kelte: 2015. május 15. Módosítva:

Részletesebben

Hatályos: 2012.11.01.

Hatályos: 2012.11.01. Székhely: 1119 Budapest, Hadak útja 2. XIV./151. Cégjegyzékszám: 01-09-936866 Adószám: 22636838-2-42 Közösségi adószám: HU22636838 Számlaszám: OTP 11712004-29907494-00000000 Hatályos: 2012.11.01. 1.1.1.

Részletesebben

Dunakanyar Holding Kft.

Dunakanyar Holding Kft. . 2000 Szentendre, Kálvária út 41/a Általános Szerződési Feltételek Kivonata helyhez kötött telefonszolgáltatásra Szentendre, 2009. július 1. A Dunakanyar Holding Kft távközlési szolgáltatásaira vonatkozó

Részletesebben

6.2. Az előfizetői bejelentések, panaszok kezelése, folyamata (díjreklamáció, kötbér és

6.2. Az előfizetői bejelentések, panaszok kezelése, folyamata (díjreklamáció, kötbér és 6.2. Az előfizetői bejelentések, panaszok kezelése, folyamata (díjreklamáció, kötbér és kártérítési igények intézése) 6.2.1. A jelen ÁSZF vonatkozásában a) előfizetői bejelentés: az előfizetői panasz és

Részletesebben

A Díjbeszedő Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályzata

A Díjbeszedő Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Díjbeszedő Faktorház Zrt. Budapest A Díjbeszedő Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Hatályos: 2011. augusztus 22. A Díjbeszedő Faktorház Zrt. panaszkezelési szabályzata A Díjbeszedő Faktorház Zrt.

Részletesebben

Com.unique Telekommunikációs Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Com.unique Telekommunikációs Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Com.unique Telekommunikációs Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a tagja Előfizetői tájékoztatója az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 138. (2) bekezdése alapján hírközlési szolgáltatás

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1 OPENNETWORKS KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Helyhez kötött és nomadikus beszédcélú szolgáltatások igénybevételére Hatályos: 2013. július 18- tól

Részletesebben

OKSZI Kft. Internet Szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételek KIVONATA

OKSZI Kft. Internet Szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételek KIVONATA A Szolgáltató neve, címe OKSZI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 6725,Szeged, Kormányos u. 11. cégjegyzékszáma: 06-09-0016113 adószáma: 11591128-2-06 számlaszáma: CITI Bank: 10800014-00000005-01876704 Honlap

Részletesebben

Az Általános Szerz_dési Feltételek (ÁSZF) kivonatos tartalma

Az Általános Szerz_dési Feltételek (ÁSZF) kivonatos tartalma Az Általános Szerz_dési Feltételek (ÁSZF) kivonatos tartalma 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME, ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGE A szolgáltató megnevezése, telephelyei és fióktelepei MIRA-MARE Könyvelő és Szolgáltató

Részletesebben

TELEFONSZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

TELEFONSZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK TELEFONSZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az Ügyfélszolgálat elérhetősége: munkanapokon 8:30-16:30 óra között Az Ügyfélszolgálat címe: 6724 Szeged, Csongrádi sgt.90/b III/10 A telefonos Ügyfélszolgálat

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Oldalszám: 1. (továbbiakban: ÁSZF) a HHT 98 Hírközlési Hálózat Tervező, Építő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató) vezetékes műsor elosztás szolgáltatására vonatkozóan.

Részletesebben

ÁSzF ELESETTEK SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET. Tatabánya. Hatályba lép:

ÁSzF ELESETTEK SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET. Tatabánya. Hatályba lép: ELESETTEK SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET ÁSzF Tatabánya Hatályba lép: 2014.10.01 I. Általános feltételek 1. A szolgáltató a kínált szolgáltatás leírását, igénybevételének módját és feltételeit, az előfizetővel

Részletesebben

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS VoIP TELEFONSZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS VoIP TELEFONSZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS VoIP TELEFONSZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE 2012.03.17. Szeged Tartalomjegyzék 1.Személyes adatok:... 3 1.1.Az előfizető neve, lakóhelye, tartózkodási helye vagy székhelye, levelezési

Részletesebben

Az ANTENNA HUNGÁRIA Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Üzleti előfizetők számára nyújtott

Az ANTENNA HUNGÁRIA Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Üzleti előfizetők számára nyújtott Az ANTENNA HUNGÁRIA Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Üzleti előfizetők számára nyújtott - helyi, belföldi és nemzetközi távbeszélő, bérelt vonali, VoIP és egyéb -

Részletesebben

Klapka Lakásszövetkezet szolgáltató

Klapka Lakásszövetkezet szolgáltató Klapka Lakásszövetkezet szolgáltató a tagja Előfizetői tájékoztatója az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 138. (2) bekezdése alapján hírközlési szolgáltatás vezetékes műsorjel-elosztás

Részletesebben

Az Általános Szerződési Feltételek Kivonata. 1.Szolgáltató adatai:

Az Általános Szerződési Feltételek Kivonata. 1.Szolgáltató adatai: Az Általános Szerződési Feltételek Kivonata. 1.Szolgáltató adatai: A szolgáltató neve: Trevol-Ker Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. Rövidített neve: Trevol-Ker Bt. Székhelyének címe: 6900 Makó, Deák F. u.

Részletesebben

INTERNET SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

INTERNET SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI INTERNET SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Módosításokkal egybekötött egységes szerkezetbe foglalva: 2012. 10. 16. Hatályos: 2012. 10. 16.-tól Tartalomjegyzék 1. Általános adatok, elérhetőség...

Részletesebben

Internet szolgáltatás ÁSZF módosulás

Internet szolgáltatás ÁSZF módosulás Internet szolgáltatás ÁSZF módosulás Tisztelt Előfizető! Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a jelen módosításokat nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. (5)

Részletesebben

Üzletköt El zet Szolgáltató

Üzletköt El zet Szolgáltató NánásKábel Egyedi el zet i szerz dés Sorsz: 022132 amely a Szolgáltatói Információk pontban leírt Szolgáltató és az El zet i információk pontban leírt El zet között jött létre a keltezés napján A szolgáltatás

Részletesebben

6.2. Az előfizetői bejelentések, panaszok kezelése, folyamata

6.2. Az előfizetői bejelentések, panaszok kezelése, folyamata Az ügyfélszolgálat elérhetőségének biztosítása - A szolgáltató a nyilvános elektronikus hírközlő hálózaton elérhető ügyfélszolgálat elérését köteles a megfizetendő, legalacsonyabb díjú hívás díjánál nem

Részletesebben

MIKROSYSNET KFT. Általános Szerződési Feltételek Internet szolgáltatás igénybevételére. Érvényes 2015. szemptember 01.

MIKROSYSNET KFT. Általános Szerződési Feltételek Internet szolgáltatás igénybevételére. Érvényes 2015. szemptember 01. MIKROSYSNET KFT. Általános Szerződési Feltételek Internet szolgáltatás igénybevételére Érvényes 2015. szemptember 01. Tartalom 1. Általános adatok, elérhetőség... 6 1.1. A Szolgáltató neve, címe... 6 1.2.

Részletesebben

Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek

Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. Melléklet Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek Tartalomjegyzék 1.... 3 2. Média- és Hírközlési Biztos... 3 3. Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság... 4

Részletesebben

ÁSZF 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME

ÁSZF 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME ÁSZF 5 1.1. A szolgáltató megnevezése, A Szolgáltató neve: Süleweb Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Adószám: 11739377-1-19 Cégjegyzékszám: 01-09-516456 Székhely: 8317 Lesencefalu

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés az Internet IP előfizetői szolgáltatás igénybevételére

Egyedi előfizetői szerződés az Internet IP előfizetői szolgáltatás igénybevételére 2. sz. függelék 2. sz. melléklet az Internet IP előfizetői szolgáltatás igénybevételére 1. A szolgáltató adatai 1.1. A szolgáltató neve, címe Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Általános Szerzıdési Feltételek

Általános Szerzıdési Feltételek Általános Szerzıdési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) a DKTVnet Kft Kábeltelevízió és Internet Szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató) Internet-hozzáférési szolgáltatásra vonatkozóan. Miskolc - Diósgyır

Részletesebben

A GTNET INTERNET ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

A GTNET INTERNET ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE A GTNET INTERNET ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Bakonyszombathely, 2014. szeptember 01. H-2884 Bakonyszombathely

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat PREAMBULUM A Peritos Kft. Adósság- és Követeléskezelő Csoport üzleti stratégiájának alapja, hogy ügyfelei (Adós vagy Panaszos) minden szempontból elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal

Részletesebben

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE 1/6 EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE 1 A SZERZŐDŐ FELEK 1.1 Jelen Egyedi Előfizetői Szerződés egyrészről az Opennetworks Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

Cor@Net TÁVKÖZLÉSI Zrt. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Internet HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSOKRA

Cor@Net TÁVKÖZLÉSI Zrt. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Internet HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSOKRA Cor@Net TÁVKÖZLÉSI Zrt. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Internet HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSOKRA 2013.01 01. 1 Tartalomjegyzék:1. A Szolgáltató adatai... 3 2. A szolgáltató által nyújtott előfizetői szolgáltatások

Részletesebben

Nánáskábel Szolgáltató Kft. szolgáltató

Nánáskábel Szolgáltató Kft. szolgáltató 4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 4. : 06-(52) 570-160; fax: 06-(52)-570-161 Postacím: 4081 Hajdúnánás, Pf. 31. E-mail: titkarsag@nanaskabel.hu web: www.nanaskabel.hu Adószám: 11802239-2-09; Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Siófok, 2010,.. aláírás

Siófok, 2010,.. aláírás Tel.:84 310-334 Fax: 84 510-053 8600 Siófok, Fő u. 204-210. E-Mail: supra@supraktv.hu URL: www.supraktv.hu EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS Internet (MOBIL) hozzáférés ellátás szolgáltatására Szerződés száma:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSzF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSzF) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSzF) Internet Szolgáltatáshoz RG-NetWorks Kereskedelmi és Szolgáltatói Kft. Készítés dátuma: 2010. augusztus 1. Módosítás dátuma: 2011. november 2. Hatályos: 2011.december

Részletesebben

GLOBALip KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VPN SZOLGÁLTATÁSRA

GLOBALip KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VPN SZOLGÁLTATÁSRA GLOBALip KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VPN SZOLGÁLTATÁSRA Adószám: 14744026-2-43 Cégjegyzékszám: 01-09-917765 Székhely: 1192 Budapest, Álmos u. 30/2 Levelezési cím, ügyfélszolgálat: 1192 Budapest,

Részletesebben

MEGRENDELŐ/EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS/SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS ZNET IPTV szolgáltatás igénybevételére

MEGRENDELŐ/EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS/SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS ZNET IPTV szolgáltatás igénybevételére A jelen egyedi előfizetői szerződés ( Szerződés ), alapján a lentebb meghatározott előfizető ( Előfizető ) és szolgáltatók ( Szolgáltatók ) között előfizetői jogviszony jön létre, a lentebb meghatározott

Részletesebben

4. számú melléklet. Kivonat az Általános Szerzdési Feltételekbl (ÁSZF)

4. számú melléklet. Kivonat az Általános Szerzdési Feltételekbl (ÁSZF) 4. számú melléklet Kivonat az Általános Szerzdési Feltételekbl (ÁSZF) 1. A Szolgáltató neve, címe, telefonszáma, internetes honlapjának címe, az Általános Szerzdési Feltételek elérhetsége, az ügyfélszolgálat

Részletesebben

INTERNET SZOLGÁLTATÁSÁNAK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

INTERNET SZOLGÁLTATÁSÁNAK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI SATURNUS BT BAJA INTERNET SZOLGÁLTATÁSÁNAK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Készült: 2004. május 25-én Módosítva: 2012. február 22-én 1 Tartalom SATURNUS BT BAJA... 1 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ

Részletesebben

PannonSec Bűnmegelőzési Zrt. hatályos. Távfelügyeleti szolgáltatások. Általános Szerződési Feltételei

PannonSec Bűnmegelőzési Zrt. hatályos. Távfelügyeleti szolgáltatások. Általános Szerződési Feltételei PANNONSEC BŰNMEGELŐZÉSI ZRT. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. Fszt/8. Ügyfélszolgálat: 06-46/357-380 hatályos Távfelügyeleti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 1 T A R T A L O M J E G Y Z É K 1.

Részletesebben

Az L.M.N. Bróker Kft. panaszkezelési szabályzata

Az L.M.N. Bróker Kft. panaszkezelési szabályzata Az L.M.N. Bróker Kft. panaszkezelési szabályzata Jelen panaszkezelési szabályzat (a továbbiakban szabályzat ) a pénzügyi vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető

Részletesebben

M.9. számú melléklet. EDF DÉMÁSZ Zrt. lakossági fogyasztók villamos energia vásárlási szerződésének egyedi és általános feltételei

M.9. számú melléklet. EDF DÉMÁSZ Zrt. lakossági fogyasztók villamos energia vásárlási szerződésének egyedi és általános feltételei Villamos Energia Kereskedelmi Üzletszabályzat M.9. számú melléklete M.9. számú melléklet Az lakossági fogyasztók villamos energia vásárlási szerződésének egyedi és általános feltételei Villamos Energia

Részletesebben

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft. A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI, CÉLÉRTÉKEI Minőségi mutatók neve, meghatározása, értelmezése 1. Új hozzáférési létesítési idő A szolgáltatáshoz létesített új hozzáféréseknek a vizsgálati tervben meghatározott

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

PANASZKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ PANASZKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1.1.A vállalt hibaelhárítási célértékek, a hibaelhárításra vonatkozó eljárás. 1.1.1. A Szolgáltató köteles a hibabejelentéseket 48 órán belül kivizsgálni és az elvégzett vizsgálat

Részletesebben

3. sz. melléklet. A szolgáltató bankszámlaszáma: CIB Bank Zrt

3. sz. melléklet. A szolgáltató bankszámlaszáma: CIB Bank Zrt 3. sz. melléklet PTT Egyedi Előfizetői Szerződés Szolgáltató adatai A szolgáltató teljes neve: PTTSystems Számítástechnikai és Kommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság A szolgáltató rövidített neve:.

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés az Analóg bérelt vonali szolgáltatás igénybevételére

Egyedi előfizetői szerződés az Analóg bérelt vonali szolgáltatás igénybevételére Egyedi előfizetői szerződés az Analóg bérelt vonali szolgáltatás igénybevételére A szerződés azonosítója : 1. A szolgáltató adatai 1.1. A szolgáltató cégneve, székhelye, postacíme, cégjegyzékszáma Cégnév:

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés

Egyedi előfizetői szerződés Egyedi előfizetői szerződés 1. A szerződő felek adatai: A szolgáltató adatai: Neve NORDTELEKOM Nyrt. Székhelye és postacíme 1074 Budapest, Dohány u. 12-14. Cégjegyzékszáma 01-10-046480 Adószáma 14921359-2-42

Részletesebben

ActivCom Távközlési Kft 1172 Budapest, Jásztelek u. 11.

ActivCom Távközlési Kft 1172 Budapest, Jásztelek u. 11. ActivCom Távközlési Kft 1172 Budapest, Jásztelek u. 11. Általános Szerződési Feltételek Internet elérési szolgáltatás nyújtásához Készült: 2008. szeptember 1. Utolsó módosítás: 2016.04.18 Hatályos: 2016.05.18-től

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK TARTALOMJEGYZÉK 1. A szolgáltató neve, címe...2 2. Az ügyfélszolgálat elérhetősége (cím, telefonszám, nyitvatartási idő, honlap cím)...2 3. A szolgáltató által nyújtott előfizetői szolgáltatások meghatározása...2

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra 6. sz. melléklet A hírközlési és a fogyasztóvédelmi hatóság szervei és azok elérhetősége

Részletesebben

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A GTS Hungary Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI INTERNET HOZZÁFÉRÉSI ÉS ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Készült: 2002. március 01. Az utolsó módosítás időpontja: 2011. január 1. Hatályos:

Részletesebben

A Terra Szoftverfejlesztő Kft - Szekszárd. internet szolgáltatásának általános szerződési feltételei

A Terra Szoftverfejlesztő Kft - Szekszárd. internet szolgáltatásának általános szerződési feltételei A Terra Szoftverfejlesztő Kft - Szekszárd internet szolgáltatásának általános szerződési feltételei Készült: 2003. 11. 18-án Legutóbb módosítva: 2006. 01. 04-én 1/45 Tartalomjegyzék ÁLTALÁNOS SZERZ DÉSI

Részletesebben

i-tv Digitális Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

i-tv Digitális Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság i-tv Digitális Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Készítés időpontja: 2012. november 29. Hatályos:

Részletesebben

Ludányi János. ( Egyéni Vállalkozó) Szolgáltató ApatNet. Kivonatolt ASZF. A szolgáltatás Általános szerződési feltételeinek kivonatolt változata.

Ludányi János. ( Egyéni Vállalkozó) Szolgáltató ApatNet. Kivonatolt ASZF. A szolgáltatás Általános szerződési feltételeinek kivonatolt változata. Ludányi János ( Egyéni Vállalkozó) Szolgáltató ApatNet Kivonatolt ASZF A szolgáltatás Általános szerződési feltételeinek kivonatolt változata. HATÁLYOS: 2014.11.01-TŐL Kelt: 2014. Szeptember 26. Közzététel:

Részletesebben

A Díjbeszedő Faktorház Nyrt. Panaszkezelési Szabályzata

A Díjbeszedő Faktorház Nyrt. Panaszkezelési Szabályzata Díjbeszedő Faktorház Nyrt. Székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 107-109. A Díjbeszedő Faktorház Nyrt. Panaszkezelési Szabályzata Hatályos: 2013. január 1. TARTALOM oldalszám A panasz bejelentése... 3 A

Részletesebben

A GTNET INTERNET ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

A GTNET INTERNET ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE A GTNET INTERNET ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE /1. Bakonyszombathely, 2016. május 06. H-2884 Bakonyszombathely

Részletesebben

Az előfizetői szolgáltatások vállalt minőségi célértékei

Az előfizetői szolgáltatások vállalt minőségi célértékei 3. sz. melléklet: A szolgáltatás minőségi mutatói Az előfizetői szolgáltatások vállalt minőségi célértékei Hálózati szolgáltatásminőségi követelmények célértékei Minőségi mutató megnevezése Célérték 1./A

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés

Egyedi előfizetői szerződés Egyedi előfizetői szerződés 1. A szerződő felek adatai: A szolgáltató adatai: Neve NORDTELEKOM Nyrt. Székhelye és postacíme 1074 Budapest, Dohány u. 12-14. Cégjegyzékszáma 01-10-046480 Adószáma 14921359-2-42

Részletesebben

A WINETTOU Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelısségő Társaság. Internet szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerzıdéses Feltételek

A WINETTOU Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelısségő Társaság. Internet szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerzıdéses Feltételek A WINETTOU Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelısségő Társaság Internet szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerzıdéses Feltételek IV. számú módosításának kivonata 2010. március 15. Általános szerzıdési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VPN SZOLGÁLTATÁSRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VPN SZOLGÁLTATÁSRA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VPN SZOLGÁLTATÁSRA Tartalom 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME... 5 1.1. A szolgáltató megnevezése,... 5 1.2. A szolgáltató központi ügyfélszolgálatának elérhetőségei... 5 1.3.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Cogitnet Informatikai Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK TÁVBESZÉLŐ SZOLGÁLTATÁSOKRA Érvényes: 2015. október 30.-tól 1 1 Tartalom 1. Általános adatok, elérhetőség... 7 1.1 Szolgáltató neve és címe:...

Részletesebben

1.oldal. Kft. ÁLTALÁNOS SZERZ DÉSI FELTÉTELEI INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

1.oldal. Kft. ÁLTALÁNOS SZERZ DÉSI FELTÉTELEI INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE 1.oldal Kft. ÁLTALÁNOS SZERZ DÉSI FELTÉTELEI INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Létrehozva: 2011.05.02 Hatályba lépés: 2012.05.01. Utolsó módosítás:2012.03.21 Utolsó Módosítás:2014.09.01

Részletesebben

Visionet Kft. szolgáltató

Visionet Kft. szolgáltató Visionet Kft. szolgáltató [ a tagja ] Előfizetői tájékoztatója az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 138. (2) bekezdése alapján hírközlési szolgáltatás vezetékes műsorjel-elosztás (nyilvános

Részletesebben

ameddig az előfizető díjfizetési kötelezettségének eleget tehet a nélkül, hogy a Szolgáltató a szerződést felmondaná 15 11.1. Az Előfizetői Szerződés

ameddig az előfizető díjfizetési kötelezettségének eleget tehet a nélkül, hogy a Szolgáltató a szerződést felmondaná 15 11.1. Az Előfizetői Szerződés K I V O N A T a WES Net Kft. hírközlési szolgáltató 2015.11.15. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

Tisztelt Ügyfeleink!

Tisztelt Ügyfeleink! Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az NMHH CM/6839-1/2013 végzése alapján ÁSZF módosítást hajtunk végre, aminek hatályba lépése 2013-05-01. Az ÁSZF-ben lévő módosítások a következő pontokat

Részletesebben

MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00.

MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00. MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00. 72/512-461 Bács-Kiskun 6000 Kecskemét, Bajcsy-Zsilinszky krt.2

Részletesebben

PROXYNET. Szélessávú internet-hozzáférés szolgáltatás

PROXYNET. Szélessávú internet-hozzáférés szolgáltatás Készítés: 2016.01.05. Hatályba lépés: 2016.02.15. Utolsó ÁSZF módosítás: 2015.10.19. Internet-hozzáférés-, ellátási szolgáltatás PROXYNET Szélessávú internet-hozzáférés szolgáltatás ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI

Részletesebben

Hatályba lépés: május 2.

Hatályba lépés: május 2. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. május 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA. Szolgáltató: Station Net Kereskedelmi És Szolgáltató Kft.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA. Szolgáltató: Station Net Kereskedelmi És Szolgáltató Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA Szolgáltató: Station Net Kereskedelmi És Szolgáltató Kft. Szolgáltatás megnevezése: internet-hozzáférési (elérési) szolgáltatás, helyhez kötött Készítés

Részletesebben

BorsodWeb Kft. Általános Szerződési Feltételek. Előző módosítás kelte: 2009.01.11. Utolsó módosítás kelte: 2009.10.01. Érvényes: 2009.11.

BorsodWeb Kft. Általános Szerződési Feltételek. Előző módosítás kelte: 2009.01.11. Utolsó módosítás kelte: 2009.10.01. Érvényes: 2009.11. BorsodWeb Kft. Általános Szerződési Feltételek Előző módosítás kelte: 2009.01.11. Utolsó módosítás kelte: 2009.10.01. Érvényes: 2009.11.01-től 2 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK.....2 1. A szolgáltató neve,

Részletesebben

InterNet-X Magyarország Kft. Általános Szerződési Feltételek kivonat (INTERNET szolgáltatás) 1./6.

InterNet-X Magyarország Kft. Általános Szerződési Feltételek kivonat (INTERNET szolgáltatás) 1./6. InterNet-X Magyarország Kft. Általános Szerződési Feltételek kivonat (INTERNET szolgáltatás) 1./6. 1. A szolgáltató neve, címe, telefonszáma, internetes honlapjának címe, az általános szerződési feltételek

Részletesebben

K I V O N A T. A változások törvény módosítás miatt váltak szükségessé, egyéb, az Előfizetőkre hátrányos változtatás nem történt

K I V O N A T. A változások törvény módosítás miatt váltak szükségessé, egyéb, az Előfizetőkre hátrányos változtatás nem történt K I V O N A T a NetKábel Kft hírközlési szolgáltató 2017.10.24. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS SZÁMLABEMUTATÁS ÉS FIZETÉS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS SZÁMLABEMUTATÁS ÉS FIZETÉS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS SZÁMLABEMUTATÁS ÉS FIZETÉS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE ( Teleszámla ) Szolgáltatásunk az alábbi feltételekkel vehető igénybe, ezért kérjük, hogy azokat figyelmesen

Részletesebben

TARR ÉPÍTŐ, SZOLGÁLTATÓ és KERESKEDELMI KFT.

TARR ÉPÍTŐ, SZOLGÁLTATÓ és KERESKEDELMI KFT. TARR ÉPÍTŐ, SZOLGÁLTATÓ és KERESKEDELMI KFT. a tagja Általános Szerződési Feltételek helyhez kötött internet elérési szolgáltatáshoz Hatályba lépés kelte: 2016.04.22 Utolsó módosítás kelte: 2016.04.13

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA A Szolgáltató megnevezése, székhelye: RIAKOM-NET Kft 3000 Hatvan Jókai Mór u. 62. Adószám: 22681182-2-10 Cégjegyzék szám: Cg. 10-09-030718 továbbiakban

Részletesebben

TREVOLKER. Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (Trevolker Bt.) 6900 Makó, Marospart HSZ 11474/13. Ügyfélszolgálat: 6900 Makó,Szegedi u.

TREVOLKER. Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (Trevolker Bt.) 6900 Makó, Marospart HSZ 11474/13. Ügyfélszolgálat: 6900 Makó,Szegedi u. TREVOLKER Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (Trevolker Bt.) 6900 Makó, Marospart HSZ 11474/13 Ügyfélszolgálat: 6900 Makó,Szegedi u. 2 +36 40/666-252 ; +36 62/999-044 ;06-70/208-8569 Fax:+36 62/611-145 ÁLTALÁNOS

Részletesebben

JUPINET TÁVKÖZLÉSI KORLÁTOLT FELELŐSÉGŰ TÁRSASÁG JuPiNet Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz

JUPINET TÁVKÖZLÉSI KORLÁTOLT FELELŐSÉGŰ TÁRSASÁG JuPiNet Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz JUPINET TÁVKÖZLÉSI KORLÁTOLT FELELŐSÉGŰ TÁRSASÁG JuPiNet Kft. szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz a 4-es számú mellékletben szereplő települések területén

Részletesebben

K I V O N A T ÁSZF: ...

K I V O N A T ÁSZF: ... K I V O N A T a NetKábel Kft hírközlési szolgáltató 2017.01.01. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

BorsodWeb Internetszolgáltató Kft. szolgáltató

BorsodWeb Internetszolgáltató Kft. szolgáltató BorsodWeb Internetszolgáltató Kft. szolgáltató { a tagja } Általános Szerződési Feltételek VoIP (aszinkron adathálózati) szolgáltatáshoz Hatályba lépés kelte: 2015.10.01. Utolsó módosítás kelte: 2015.08.31.

Részletesebben

COM.UNIQUE. Telekommunikációs Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. 1133 Budapest Hegedűs Gyula u. 83-87.

COM.UNIQUE. Telekommunikációs Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. 1133 Budapest Hegedűs Gyula u. 83-87. COM.UNIQUE Telekommunikációs Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1133 Budapest Hegedűs Gyula u. 83-87. Általános Szerződési Feltételek elektronikus hírközlési szolgáltatások igénybevételére Érvényes:

Részletesebben

SZŰCS IMRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ,

SZŰCS IMRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ, K I V O N A T a SZŰCS IMRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ, 2015. december 1. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből. A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: ÁSZF a Taylorsoft Magyarország Kft. (székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B.; cégjegyzékszám: 01-09-192965;

Részletesebben

A ZALASZÁM Kft. Általános Szerződési Feltételei. Internet, VoIP és IPTV szolgáltatások igénybevételére

A ZALASZÁM Kft. Általános Szerződési Feltételei. Internet, VoIP és IPTV szolgáltatások igénybevételére A ZALASZÁM Kft. Általános Szerződési Feltételei Internet, VoIP és IPTV szolgáltatások igénybevételére Készítés dátuma: 2002. november 14. Utolsó módosítás: 2010. augusztus 31. TARTALOMJEGYZÉK 2. A SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

Novotron Informatikai Zrt.

Novotron Informatikai Zrt. Novotron Informatikai Zrt. a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség tagja Általános Szerződési Feltételek üzleti internet elérési szolgáltatáshoz Hatályba lépés kelte: 2015. június 1. 1. Általános

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Rackserver Informatikai Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK TÁVBESZÉLŐ SZOLGÁLTATÁSOKRA Érvényes: 2014. november 10-től 1 1 Tartalom 1. Általános adatok, elérhetőség... 7 1.1 Szolgáltató neve és címe:...

Részletesebben

Kerekegyházi Kábelkommunikációs Kft szolgáltató

Kerekegyházi Kábelkommunikációs Kft szolgáltató Kerekegyházi Kábelkommunikációs Kft szolgáltató a tagja Előfizetői tájékoztatója az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 138. (2) bekezdése alapján hírközlési szolgáltatás vezetékes műsorjel-elosztás

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek 3.a. számú melléklet

Általános Szerződési Feltételek 3.a. számú melléklet Általános Szerződési Feltételek 3.a. számú melléklet Egyedi Előfizetői Szerződés a Gyula-Delta Kft. D-Net Internet szolgáltatásának igénybevételére egyéni előfizetők részére 7/1 ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS MAGÁNSZEMÉLYEK

Részletesebben

Az EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2007. november 5. napjával hatályba lépő

Az EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2007. november 5. napjával hatályba lépő Az EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2007. november 5. napjával hatályba lépő BESZÉDÁTVITELI ÉS TÁVBESZÉLŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINEK

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Jet Travel Kft. (a továbbiakban: Jet Travel ) befogad, nyilvántartásba vesz és kivizsgál minden, a szolgáltatásával kapcsolatos panaszt. A Jet Travel a panaszokat jellegük szerint

Részletesebben

Egyedi Előfizetői Szerződés (EESZ)

Egyedi Előfizetői Szerződés (EESZ) 6. sz. melléklet Varázsoldal.hu Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság, 2760 Nagykáta, Kossuth Lajos utca 163/23., Telefonszám.: (+36 29) 440-189, Ügyfélszolgálat: (+36 70) 393-0192, Hibabejelentés:

Részletesebben

Adathálózati (Internet) szolgáltatás Általános Szerzıdési Feltételek (v1.2) Érvényes : 2009.06.18-tól. Tartalomjegyzék

Adathálózati (Internet) szolgáltatás Általános Szerzıdési Feltételek (v1.2) Érvényes : 2009.06.18-tól. Tartalomjegyzék Fejezet- és bekezdés címek Adathálózati (Internet) szolgáltatás Általános Szerzıdési Feltételek (v1.2) Érvényes : 2009.06.18-tól Tartalomjegyzék 1. A szolgáltató adatai 1.1. A szolgáltató megnevezése,

Részletesebben

Mikrohullámú Internet szolgáltatási szerződés (NETKUCKÓ Internet)

Mikrohullámú Internet szolgáltatási szerződés (NETKUCKÓ Internet) Mikrohullámú Internet szolgáltatási szerződés (NETKUCKÓ Internet) mely létrejött a Szolgáltató és Előfizető kötött az alábbi adatok alapján Internet hozzáférési ellátási szolgáltatásra. 1. Szolgáltató

Részletesebben

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása:

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása: Tisztelt Flotta Ügyfelünk! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük a flotta tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Üzleti Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben