Huzalspecialista és rendszerpartner

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Huzalspecialista és rendszerpartner"

Átírás

1 Huzalspecialista

2 A Carl Schaefer huzalspecialista és rendszerpartner. A Carl Schaefer hosszú tradícióra tekint vissza: A nemesfémek világában a pforzheimi finomító 1861 óta az átfogó szolgáltatásokat és termékeket jelképezi. A nemesfémtartalmú anyagok visszanyerésétől az ötvözetekig, az ötvözetektől a nemesfémtermékekig és a termékektől a nemesfém-menedzsmentig a vállalat következetesen lefedi a nemesfém-körforgás teljes tartományát. A fenntartható siker biztosítása érdekében a vállalat pontosan 150 éves fennállásakor, a 2010/2011 évben teljesen átfogóan átszervezésre és továbbfejlesztésre került. Ezeknek a milliós nagyságrendű beruházásoknak a modernizálás és a nemesfém-újrahasznosítás mellett különösen szerves részét képezték a huzalspecialistává történő egyéni továbbfejlesztések. Itt a Carl Schaefer a folyamat minden lépésében az ötvözet összeállításától, az olvasztáson és a sokrétű megmunkáláson keresztül a végső ellenőrzésig és kiszállításig teljesen független gyártásra támaszkodik. A legmodernebb technológiák, az optimalizált infrastruktúra, a jelentősen javított folyamatok, a legmagasabb szintű minőség és hozzáértő szakembereink tesznek bennünket huzalspecialistává és ebből adódóan hatékony rendszerpartnerré, aki az ügyfelek minden igényét precíz módon, gyorsan és rugalmasan meg tudja valósítani. Huzalspecialista és rendszerpartner Több mint 150 éves tradíció. Nemesfém-újrahasznosítás: Nemesfémtermékek: Nemesfém-menedzsment: A Carl Schaefer alapítása 1861-ben történt és ma Európa legrégibb finomítói közé tartozik. Az Innováció hagyományból jelmondat égisze alatt a nevünk az ügyfélközelséget, a bizalmat, a rugalmasságot és a teljesítményt jelenti. A vállalat fő tevékenységéhez mindig is hozzá tartozott a nemesfémek megbízható visszanyerése. A legmodernebb berendezésekkel és eljárásokkal garantáljuk a pontos eredményeket és a gyors megtérülést. A Carl Schaefer rendszerpartner: a kreatív kézműves munka és a nemesfém-feldolgozó ipar számára nemesfémből készült termékek széles választéka áll rendelkezésre választható módon 24 órán belül raktárról, vagy egyedileg legyártva. Know-how a nemesfémek kezelésében, aktuális árfolyamok, nagy raktárkészlet nemesfémrudakból és további nemesfém befektetési termékekből: mindez a Carl Schaefer vállalatot nélkülözhetetlen partnerré teszi a nemesfém-menedzsment területén.

3 Első helyen az alapanyagok minősége áll. A minőségi nemesfém félkész termékek gyártásához kulcsfontosságú a tisztaság és az ötvözet összeállításának know-how-ja. A Carl Schaefer az összes ötvözetet saját maga állítja elő, és ennél főként saját, házon belüli nemesfém-körforgásából származó alapanyagokat használ fel. Ennél körülbelül 2500 különböző ötvözet és receptúra áll rendelkezésre, a klasszikus alapötvözetektől kezdve az ügyfélspecifikus speciális ötvözetekig. Finomítóként a Carl Schaefer az arany, ezüst, platina és palládium alapanyagokat, valamint a nem vas alapanyagokat, mint a vörösréz, sárgaréz, ón vagy cink a saját finomítójából szerzi be, egyedi esetekben pedig a jó besorolású beszállítóktól. Akár irídium szemcsefinomítóként, indium lágyítószerként, gallium a színkiemeléshez vagy nikkel az ezüstötvözetek mikroszerkezetének optimalizálására az anyagok tulajdonságainak javítására számos adalékanyag áll rendelkezésre, amelyeket a nemesfém-feldolgozásban évek óta alkalmaznak. Ez az ötvözetportfólió és specialistáink magas szintű szaktudása optimális alapot képeznek a nemesfémhuzalok gyártásához. Ötvözetek Raktár és diszpozíció Rugalmas és gyors. Az optimális diszpozíció a saját elsődleges anyagraktárral karöltve a különböző nemesfémötvözetek esetén a kerek és formahuzalok gyors, független gyártását biztosítja a Carl Schaefer vállalatnál. Az ékszer- és óraipar általános alapötvözetei mellett az elsődleges anyagraktár-készlethez sok egyedi és speciális ötvözet is tartozik. Ezek képezik a rugalmas, gyors és költséghatékony gyártás alapját. Éppen ezért a klasszikus nagy sorozatok mellett az ügyfélspecifikus kívánságok, a kis mennyiségek vagy a sürgős megrendelések azok, amelyek mindig rugalmasan vagy just-in-time módszerrel egyárthatók.

4 Automatikus hengerművek ésszerű továbbfejlesztésekkel kombinálva. Az új, automatikus hengermű beruházásával, egy kompenzáló, mozgó alkatrésszel összekapcsolt tandemmegoldással karöltve az első alakváltoztatási eljárások jelentősen optimalizálásra kerültek, gyorsabbá és hatékonyabbá váltak és a kapacitások megkétszereződtek. A termékminőség jelentős növelése érdekében a továbbfejlesztett profilok a hengerkészletekbe be lettek csiszolva a szokványos nyolclapú hengerprofiltól messze eltérően lekerekített élekkel. Így a huzalok felületének minősége sokkal jobbá vált, ami minimálisra csökkenti a ledörzsölődést, és a sorjaképződést is majdnem kizárja. A termékminőséghez kapcsolódóan továbbá a munkakörülmények is jelentősen javultak a hengerművek fölötti modern elszívóberendezés beruházásával. Öntés, préselés és hengerlés Ötvözetek olvasztása, folyamatos öntése és extrudálása. Az ötvözet alkotórészeinek beolvasztásával folyamatos öntési eljárásonként vagy az extrudált anyag előállításával kezdődik a huzalgyártás. A legmodernebb olvasztóberendezéseknek és a korábban visszanyert nyersanyagoknak köszönhetően a Carl Schaefer környezetbarát és energiatakarékos módon gyárt homogén, folytonos öntvényeket. Minden tétel több helyen történő folyamatos ellenőrzése hozzátartozik minőségpolitikánkhoz, és első osztályú alapanyagot garantál a későbbi továbbfeldolgozáshoz. Másik lehetőségként, felhasználási területektől függően, alkalmazható extrudált anyag is. Az új, környezetbarát hűtőberendezés gondoskodik a munkakörnyezet folyamatos hőmérsékletéről minden gépen, amely 15 C hőmérséklettől a hűtést csupán a külső hőmérséklettel végzi, és ezáltal a folyamatbiztonsághoz is hozzájárul.

5 A Carl Schaefer fő kompetenciája: kerek és profilos huzalok. Ezen huzalok gyártása dobos ill. kúpos húzógépekkel évek óta biztos része a vállalat szolgáltatási portfóliójának. Éppen a kerek és profilos huzalok ügyfélspecifikus, egyedi előállítása volt több évvel ezelőtt a Carl Schaefer vállalatnál az első lépés a nemesfém félkésztermék-gyártók és rendszerpartnerek felé és ma a vállalat egyik fő kompetenciáját ez képezi. Számos meglévő szerszámmal és teljes know-how-val ebben a szegmensben majdnem határtalan lehetőségeket garantálunk. Minden termék költséghatékony, azonos és reprodukálható minősége több újításnak és a folyamatok optimalizálásának köszönhetően biztosított. Minden gépen méterszámlálók gondoskodnak a jelentős időmegtakarításról, K250 tekercsméretig adapterek teszik lehetővé a nagyobb gépüzemelési időket. Minden munkatárs BDE állomásokon történő állandó hozzáférése a gyártással összefüggő összes fontos adathoz kizárja a félkész termékek előállításakor az eltéréseket. Húzott profilok Innovatív kenőanyag. Az olajjal átitatott huzalok vagy az égésmaradványok miatti nemkívánatos foltképződés mostantól a múlté. Egy új, olajmentes és környezetbarát kenőanyag, amelyet minimális mennyiséggel működő kenőrendszer hord fel, csökkenti a súrlódást, és ezáltal a gyártás alatti hőfejlődést. Ezen túlmenően a használt szerszámokat is óvja, valamint jelentősen meghosszabbítja élettartamukat.

6 Az alternatív gyártási eljárás: modern lapos és formahenger. A lapos és formahenger a felület minőségének jelentős javítása mellett sokféle lehetőséget és összetett formákat tesz lehetővé ezáltal a kreatív szabadságnak maximális teret enged, nagyon kis anyagfelhasználás mellett. Akár félkör, ovális, négyszögletes vagy derékszögű: itt a kreatív kézműves, ékszerész és órakészítő, valamint a nemesfém-feldolgozó ipar is megtalálja pontosan azt a terméket, amelyre szüksége van. Új formahengerek, amelyeket vízhűtéses, siklócsapággyal védett hengergörgők csak +/- 0,005 mm tűréssel érnek el, a hengerpáronkénti több egymás utáni sorban lévő profil és több gép tandemüzeme itt is gondoskodnak a gyártás optimalizálásáról. A rövidített beállítási időkkel és préselt formakialakítás esetén a nagyobb formálási lépésekkel a szokványos húzó-préselő eljárással összehasonlítva a gyártás fel is gyorsult. Lapos és formahenger

7 A méretek és a számok magukért beszélnek. A huzalok területén a gyártás nem ismer határokat. Az alábbiakban áttekintést kaphatnak a Carl Schaefer vállalatnál a megvalósíthatóságról és a sokoldalúságról. A vállalat dobos és kúpos húzógépeken, valamint sík és formahengereken 30,0 mm és 0,15 mm közötti méreteket gyárt, minden szokványos formában, speciális szerszámokkal, függetlenül, saját termelésben. Formázott és speciális huzalok Formák és méretek áttekintése: Félkerek, 22,0 x 11,0 mm mérettől 0,6 x 0,3 mm méretig Ovális 34,3 x 13,3 mm mérettől 0,6 x 0,3 mm méretig Négyzetalakú 23,0 x 23,0 mm mérettől 0,2 x 0,2 mm méretig Derékszögű vagy természetes hengerelt él 25,0 x 16,0 mm mérettől 0,2 x 0,1 mm méretig Hengerelt profilok 30,0 x 30,0 mérettől 1,0 x 1,0 mm méretig Kerek huzalok 30,0 mérettől 0,15 mm méretig lapos félkerek félkerek navette ovális vastag ovális kerek négyzetalakú derékszögű természetes, hengerelt hengerelt hatlapú Sokszínű megvalósíthatóság: Akár 24 órán belül raktárról, akár egyedileg gyártva a Carl Schaefer minden ügyféligényt teljesít. A különböző gyártási módszerek, a legkülönfélébb szerszámok nagy választéka és nem utolsó sorban a gyártási részleg mérete önmagában garantálja számos dolog megvalósíthatóságát. Győződjön meg róla a huzalspecialisták az Ön igényeit is gyorsan, problémamentesen és kedvező áron teljesítik.

8 Újítás a csévélési eljárásban. Egyidejűleg több ügyfelet vontunk be a két csúcstechnológiájú, speciálisan a Carl Schaefer számára fejlesztett átcsévélő és kiadógép fejlesztési folyamatába. Akár alárendelt (szolga) üzemként minden profilos és kerek huzal közvetlenül a kemencéből történő elhelyezéséhez akár master üzemben átcsévéléshez ill. komissiózáshoz: K80 mérettől K250 méretig a tekercsek 1 grammtól grammig kifogástalanul csévélhetők anélkül, hogy a kapcsolódó lecsévélést akadályoznák. Fel- és átcsévélés A csévélés alatt szabályozható huzalfeszülés állandóan az anyag folyási határa alatt marad, amely feszes, tiszta felcsévélést biztosít. A huzal meglazulása vagy megcsúszása, például szállítás során ezzel elkerülhető. Profilos és kerek huzalok egyszer beprogramozhatók, és mindig minden munkatárs által előhívhatók. Ha egyszer a programban elmentették, a kezelő személytől függetlenül biztosítható az azonos minőség. Az automatikus élletapogatás és a véglekapcsolás ezen felül hibamentes folyamatot biztosítanak, állandó felügyelet nélkül.

9 A Carl Schaefer mércéje: a tanúsított minőség. A nemesfémtermékek üzleti területének újraszervezését és továbbfejlesztését követően saját labor épült a minőségbiztosításhoz, az összes gyártott félkésztermék azonos, reprodukálható minőségének biztosítására. A minőségbiztosítási labor az újonnan létrehozott terekben található, közvetlen összeköttetésben a végső ellenőrzéssel és az árufogadással. A Vickers keménység meghatározására, a szakítószilárdság igazolására, vagy a felületi minőség ellenőrzésére, különböző vizsgálógépek állnak rendelkezésre. Az árufogadási, a folyamatban lévő és az árukiadási ellenőrzések eredményeit ezen kívül pontosan dokumentáljuk és kiértékeljük. Ezeknek a minőségbiztosítási folyamatoknak az állandó javítása és a CAQ rendszer bevezetése tanúsított minőséget biztosítanak, amelyre a Carl Schaefer ügyfelei mindig támaszkodhatnak. Minőségbiztosítás A DIN EN ISO 9001:2008 norma szerinti minőségirányítási rendszerek folyamatos végrehajtását alapvető erősségünknek tekintjük az üzleti versenyben és egyben ígéret is ez az ügyfeleink felé.

10 Tegye próbára a Carl Schaefert a huzalspecialistát. A Carl Schaefer fémjelzi a tradicionális innovációt, ezáltal a gyártási és termékportfólió folyamatos javítását és továbbfejlesztését, az összes huzalra történő specializálódásig, a különféle ötvözetek és formák területén. Akár huzalok, rudak és profilok, lemezek, pántok, csövek, kerek nyers termékek, forraszok, akár öntött anyagok: a nemesfém félkész termékek gyártásakor a legmagasabb tisztaság és a százszázalékosan reprodukálható minőség áll az előtérben. Kompetencia és tapasztalat, átfogó raktárprogram, 24 órás kiszállítási szolgáltatással, valamint az ügyfélspecifikus megrendelések gyors megmunkálási ideje különleges gyártásoknál kötelező legkisebb mennyiség nélkül ezek teszik a Carl Schaefer vállalatot olyan partnerré, akire mindig támaszkodhat. Tegye próbára a Carl Schaefert, beszéljen személyes ügyféltanácsadójával, számítson a legnagyobb tisztaságra és minőségre és hagyja, hogy meggyőzzük a huzalspecialisták rugalmasságáról. Huzalspecialista

11 Carl Schaefer GmbH & Co. KG Gold- und Silberscheideanstalt Altstädter Kirchenweg 23 D Pforzheim Tel.: +49 (0) / Fax: +49 (0) / info@carl-schaefer.de

Nemesfém újrahasznosítás. Nemesfém termékek. Nemesfém menedzsment. Nemesfém öntöde

Nemesfém újrahasznosítás. Nemesfém termékek. Nemesfém menedzsment. Nemesfém öntöde Nemesfém újrahasznosítás Nemesfém termékek Nemesfém menedzsment Nemesfém öntöde Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim, tisztelt Ügyfelek és Üzleti Partnerek, a nagy hagyományokkal rendelkező -ház valamennyi

Részletesebben

passion for precision Sphero-XP +/ 0,003 rádiusztűréssel Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbvégű maróval

passion for precision Sphero-XP +/ 0,003 rádiusztűréssel Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbvégű maróval passion for precision Sphero-XP +/ 0,003 rádiusztűréssel Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbvégű maróval Sphero-XP Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbbel

Részletesebben

Biztosítsa be magát egy új üzleti terület nemesfém befektetési termékeivel.

Biztosítsa be magát egy új üzleti terület nemesfém befektetési termékeivel. Beruházás Termékek Biztosítsa be magát egy új üzleti terület nemesfém befektetési termékeivel. A fizikai nemesfém jelentősége alternatív befektetésként folyamatosan nő. Profitáljon ebből a fejlődésből

Részletesebben

Az AUSTRIA BUNTMETALL és a WIELAND csoport tagja. Termékismertetı

Az AUSTRIA BUNTMETALL és a WIELAND csoport tagja. Termékismertetı ABM KUPRÁL KFT Az AUSTRIA BUNTMETALL és a WIELAND csoport tagja Termékismertetı Réz és rézötvözető félkész termékek raktárról azonnal Hengerelt termékek Csövek Sajtolt és húzott termékek Siklócsapágyak

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások RÖVID CÉGISMERTETŐ SZÁMOKBAN - 20 éve vagyunk jelen szállítmányozás, raktározás,

Részletesebben

XELLA Pórusbeton építés jövõje

XELLA Pórusbeton építés jövõje XELLA Pórusbeton építés jövõje Hagyomány és fejlõdés A növekedésorientált vállalati stratégiát a technikai és minõségi elõrelépés indokolja. Franz Haniel und Cie. Haniel Bau-Industrie (Führungsgesellschaft)

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

Termékújdonságok. Szerszámkészítés IV / 2015. E 3300 Csúszkaegyég

Termékújdonságok. Szerszámkészítés IV / 2015. E 3300 Csúszkaegyég Termékújdonságok Szerszámkészítés IV / 2015 CD-katalógus 5.9.1.0 Online katalógus Ebben az évben is újabb termékbővítéssel reagálunk az Önök kívánságaira, észrevételeire. Mint teljeskörű beszállítók így

Részletesebben

VASÖNTVÉNYEK, ÖNTÖTTVAS VÍZHÁLÓZATI SZERELVÉNYEK, GÉPÖNTVÉNYEK GYÁRTÁSA

VASÖNTVÉNYEK, ÖNTÖTTVAS VÍZHÁLÓZATI SZERELVÉNYEK, GÉPÖNTVÉNYEK GYÁRTÁSA VASÖNTVÉNYEK, ÖNTÖTTVAS VÍZHÁLÓZATI SZERELVÉNYEK, GÉPÖNTVÉNYEK GYÁRTÁSA Bemutatkozás Lemezgrafitos és gömbgrafitos vasöntvények gyártását kínáljuk kis- és középszériákra, maximum 700 kg-os egységsúlyig

Részletesebben

ThyssenKrupp Materials Austria GmbH

ThyssenKrupp Materials Austria GmbH GmbH Konszern organizáció, felépítés Business Area Materials Services 2 TKMA vállalat története 3 Központi Raktár - Freudenauer kikötő 8.000 m² csarnokfelület 1.200 m² irodaterület 69 dolgozó 17 db szalagfűrészgép

Részletesebben

rajz szerinti alkatrészek és műszaki szortimentek

rajz szerinti alkatrészek és műszaki szortimentek rajz szerinti alkatrészek és műszaki szortimentek tapasztalt partner az ön oldalán SZOLGÁLTATÁSAINK A kötőelemek és a rögzítéstechnika területén szerzett több mint 140 év tapasztalat biztos alapot kölcsönöz

Részletesebben

Keményforrasztási megoldások a szerszámgyártók részére

Keményforrasztási megoldások a szerszámgyártók részére Keményforrasztási megoldások a szerszámgyártók részére www.voestalpine.com/welding Metallurgiai kompetenciával a legjobb hegesztési eredményért (korábbi Böhler Welding Group) vezető gyártója és globális

Részletesebben

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban.

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. Szabványos megoldások Horizontális páternoszter rendszerek Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. 20 21 Kardex Remstar Horizontal Kardex Remstar Horizontal:

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

VASÖNTVÉNYEK, ÖNTÖTTVAS VÍZHÁLÓZATI SZERELVÉNYEK, GÉPÖNTVÉNYEK GYÁRTÁSA

VASÖNTVÉNYEK, ÖNTÖTTVAS VÍZHÁLÓZATI SZERELVÉNYEK, GÉPÖNTVÉNYEK GYÁRTÁSA VASÖNTVÉNYEK, ÖNTÖTTVAS VÍZHÁLÓZATI SZERELVÉNYEK, GÉPÖNTVÉNYEK GYÁRTÁSA BEMUTATKOZÁS Lemezgrafitos és gömbgrafitos vasöntvények gyártását kínáljuk kis- és középszériákra, maximum 700 kg-os egységsúlyig

Részletesebben

TERMÉKÚJDONSÁGOK SZERSZÁMKÉSZÍTÉS II / E 1307 Finomösszevezető, lapos. Rendeljen most webáruházunkból! KÖZPONTOSÍTÓ EGYSÉGEK

TERMÉKÚJDONSÁGOK SZERSZÁMKÉSZÍTÉS II / E 1307 Finomösszevezető, lapos. Rendeljen most webáruházunkból!  KÖZPONTOSÍTÓ EGYSÉGEK TERMÉKÚJDONSÁGOK SZERSZÁMKÉSZÍTÉS II / 2017 Rendeljen most webáruházunkból! www.meusburger.com E 1307 Finomösszevezető, lapos KÖZPONTOSÍTÓ EGYSÉGEK A formabetétek precíz összevezetésére A központosítás

Részletesebben

passion for precision SpheroCarb gyémántbevonatú gömbvégű maró keményfém megmunkáláshoz

passion for precision SpheroCarb gyémántbevonatú gömbvégű maró keményfém megmunkáláshoz passion for precision SpheroCarb gyémántbevonatú gömbvégű maró keményfém megmunkáláshoz Gyémántbevonatú gömbvégű maró keményfémek és műszaki kerámia univerzális megmunkálásához [ 2 ] A SpheroCarb keményfém

Részletesebben

WEISS Műanyagfeldolgozó Illertissenből (D): Terjeszkedik az egyedi műanyag megoldások specialistája

WEISS Műanyagfeldolgozó Illertissenből (D): Terjeszkedik az egyedi műanyag megoldások specialistája Sajtószöveg WEISS cégportré MK/RG_02.11.2010 3.130 Zeichen WEISS Műanyagfeldolgozó Illertissenből (D): Terjeszkedik az egyedi műanyag megoldások specialistája Az Illertisseni (D) székhelyű WEISS Kunststoffverarbeitung

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS.

ÁTTEKINTÉS. ÁTTEKINTÉS www.optitrailer.com 2 Langendorf Hagyomány és innováció! A Langendorf a szállítmányozás piacán, több mint 125 éves múltra tekint vissza, ez időszak alatt létrehozott termékeivel méltán kivívta

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. REHAU R november

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ.  REHAU R november Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu REHAU R20715 2009. november MA MÉg álombeli TERASZ, holnap ÉLETTÉR az ötlettől a kész teraszig Olyan teraszra vágyom,

Részletesebben

/

/ Ebben a rövid füzetben szeretnénk bemutatni mindazt, amit kínálunk ügyfeleink számára. Fő beszállítóink termékein kívül a forgácsoló szerszámok és a szükséges kiegészítők teljes kínálatát (szinte minden

Részletesebben

Gyártástechnológia II.

Gyártástechnológia II. Gyártástechnológia II. BAGGT23NNB Elıgyártmányok Dr. Mikó Balázs miko.balazs@bgk.bmf.hu Tartalom Alapfogalmak Technológiai dokumentumok Elıgyártmányok Gyártási hibák, ráhagyások Bázisok és készülékek Jellegzetes

Részletesebben

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ.

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. Több gazdaságosság a tervezésben és a kalkulációban: Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A Viega válasza az ingadozó nemesacél árakra A

Részletesebben

Házi feladat (c) Dr Mikó Balázs - Gyártástechnológia II.

Házi feladat (c) Dr Mikó Balázs - Gyártástechnológia II. Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Anyagtudományi és Gyártástechnológiai Intézet Gyártástechnológia II. BAGGT23NND/NLD 01B - Előgyártmányok Dr. Mikó Balázs miko.balazs@bgk.uni-obuda.hu

Részletesebben

KERÁMIAFŰTÉS GAZDASÁGOS KÉNYELMES KÖRNYEZETBARÁT

KERÁMIAFŰTÉS GAZDASÁGOS KÉNYELMES KÖRNYEZETBARÁT KÉNYELEM A SZEMÉLYZET SZÁMÁRA JOBB TERMELÉKENYSÉG ÉVI 30 40% ENERGIAMEGTAKARÍTÁS A kerámiafűtés fűti a padlót, a gépeket és az embereket. A kerámiafűtés nem fűti túl az épületek magasban lévő részeit;

Részletesebben

Ipari kondenzációs gázkészülék

Ipari kondenzációs gázkészülék Ipari kondenzációs gázkészülék L.H.E.M.M. A L.H.E.M.M. egy beltéri telepítésre szánt kondenzációs hőfejlesztő készülék, mely több, egymástól teljesen független, előszerelt modulból áll. Ez a tervezési

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok

Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok A lamellás csiszolótányér szakértőjétől Átdolgoztuk termékválasztékunkat, és ezzel a Klingspor történetének legátfogóbb és legátláthatóbb SMT-programját

Részletesebben

Ügyfelünk a Grundfos. Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások

Ügyfelünk a Grundfos. Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások Ügyfelünk a Grundfos Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások Összefoglalás A Grundfos globális viszonylatban vezető szerepet tölt be a szivattyúágazatban. A dán vállalat jelenléte Magyarországon

Részletesebben

Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt

Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt Fast Tool Changer A legnagyobb sebesség élménye Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt Váltson elektródákat a forradalmian új Gyors Szerszám Váltóval (FTC - Fast Tool Changer), a világ valóban leggyorsabb

Részletesebben

Kft. NAGYKERESKEDÉS ALUMÍNIUM AZ ÉN KERÍTÉSEM: IDŐTÁLLÓ

Kft. NAGYKERESKEDÉS ALUMÍNIUM AZ ÉN KERÍTÉSEM: IDŐTÁLLÓ KERÍTÉS ÉS BALKON AZ ÉN KERÍTÉSEM: IDŐTÁLLÓ ALUMINIUM IS OUR BUSINESS - INNOVATION OUR DESTINATION Az alumínium és a lelkesedés találkozása Amikor az alumíniumot motivált, tetterős és hozzáértő széleslátókörű

Részletesebben

Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk.

Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk. Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk. A célom az volt, hogy az eddig elért eredményeinket

Részletesebben

KIVÁLÓ MINŐSÉG, GYÖNYÖRŰ BEVONAT!

KIVÁLÓ MINŐSÉG, GYÖNYÖRŰ BEVONAT! Cromkontakt galvánipari kft Cromkontakt galvánipari kft. KIVÁLÓ MINŐSÉG, GYÖNYÖRŰ BEVONAT! Az Ön megbízható partnere a galvanizálásban! KAPCSOLAT 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 289-295. Tel: +36-20-450-7284

Részletesebben

passion for precision Nagy teljesítményű NB-RPS SupraCarb HPC maró új teljesítménydimenzióban!

passion for precision Nagy teljesítményű NB-RPS SupraCarb HPC maró új teljesítménydimenzióban! passion for precision Nagy teljesítményű NB-RS SupraCarb HC maró új teljesítménydimenzióban! Ugrásszerű termelékenység növekedés a HC nagyoló megmunkálásban az NB-RS SupraCarb marószerszámmal [ 2 ] Az

Részletesebben

A mobil térrendszerek szakértője

A mobil térrendszerek szakértője A mobil térrendszerek szakértője Az Ön mobil térrendszereinek szakértője CONTAINEX a WALTER GROUP tagja Értékeink A CONTAINEX a konténerek és mobil térrendszerek vezető értékesítője egész Európában több

Részletesebben

EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN 2012 / 13

EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN 2012 / 13 FŰTÉS Iroda HŰTÉS Szerverszoba 2012 / 13 EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN Bemutatjuk az új TOSHIBA SHRM rendszert Bemutatjuk az SHRM, Super Heat Recovery Multi rendszert,

Részletesebben

www.menet-szerszam.hu MENETFÚRÓ HASZNOS TÁBLÁZATOK (SEBESSÉG, ELŐFÚRÓ, STB.)

www.menet-szerszam.hu MENETFÚRÓ HASZNOS TÁBLÁZATOK (SEBESSÉG, ELŐFÚRÓ, STB.) Sebesség, előtolás, és kenés MENETFÚRÓ HASZNOS TÁBLÁZATOK (SEBESSÉG, ELŐFÚRÓ, STB.) A menetfúrás sebessége számos tényezőn alapul: a) A menetemelkedés b) Megmunkált anyag c) Furat mélység d) Furat típusa:

Részletesebben

Beszállítás AR Gyártási folyamat KR

Beszállítás AR Gyártási folyamat KR 3. ELŐADÁS TERMELÉSI FOLYAMATOK STRUKTURÁLÓDÁSA 1. Megszakítás nélküli folyamatos gyártás A folyamatos gyártás lényege, hogy a termelési folyamat az első művelettől az utolsóig közvetlenül összekapcsolt,

Részletesebben

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot,

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.varta-automotive.com ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com A DYNAMIC TRIO. KIMAGASLÓ TECHNIKA MINDEN FELHASZNÁLÁSRA. A Dynamic Trio-val minden felhasználásra a testreszabott

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

Kft. NAGYKERESKEDÉS ALUMÍNIUM AZ ÉN KERÍTÉSEM: IDŐTÁLLÓ

Kft. NAGYKERESKEDÉS ALUMÍNIUM AZ ÉN KERÍTÉSEM: IDŐTÁLLÓ KERÍTÉS ÉS BALKON AZ ÉN KERÍTÉSEM: IDŐTÁLLÓ ALUMINIUM IS OUR BUSINESS - INNOVATION OUR DESTINATION Az alumínium és a lelkesedés találkozása Amikor az alumíniumot motivált, tetterős és hozzáértő széleslátókörű

Részletesebben

People. Passion. Performance. RX hidraulikus bontókalapácsok nehéz munkák széles spektrumához

People. Passion. Performance. RX hidraulikus bontókalapácsok nehéz munkák széles spektrumához People. Passion. Performance. RX hidraulikus bontókalapácsok nehéz munkák széles spektrumához A CHICAGO PNEUMATIC ÁLLVÁNYRA RÖGZÍTETT HIDRAULIKUS BONTÓKALAPÁCSOK MEGBÍZHATÓK, ELLENÁLLÓK ÉS JÓL TŰRIK A

Részletesebben

Méret- és súlytáblázat

Méret- és súlytáblázat Méret- és súlytáblázat ThyssenKrupp Ferroglobus TK Tisztelt Partnerünk! Ezzel a Méret- és súlytáblázattal segítséget kívánunk nyújtani Önnek a rendelések feladásánál, illetve az áru átvételénél. A táblázatok

Részletesebben

Általános adatok. Steinhoff GmbH & Cie. OHG 1908, Friedrich Steinhoff. Ügyvezetők: Steinhoff Karl és Otto ők a 4. generáció

Általános adatok. Steinhoff GmbH & Cie. OHG 1908, Friedrich Steinhoff. Ügyvezetők: Steinhoff Karl és Otto ők a 4. generáció Cégáttekintés 1 Általános adatok Steinhoff GmbH & Cie. OHG Alapítás: 1908, Friedrich Steinhoff Ügyvezetők: Steinhoff Karl és Otto ők a 4. generáció Székhely: Dinslaken (Düsseldorftól 50 kmre északra) Alapterület:

Részletesebben

Nagyobb megbízhatóság a mélyebb leszúrási műveleteknél

Nagyobb megbízhatóság a mélyebb leszúrási műveleteknél Nagyobb megbízhatóság a mélyebb leszúrási műveleteknél Az elsődleges felhasználói igényeket......melyek a mélyebb leszúrási műveletek esetén jelentkeznek, az új szerszámok tervezésének korai szakaszában

Részletesebben

2018/01. Kompakt és 6 pontos kivitel

2018/01. Kompakt és 6 pontos kivitel 2018/01 Kompakt és 6 pontos kivitel IXTREND RADIÁTOROK A ixtrend radiátorok jellemzői Tulajdonságok Minőségi acéllemez, vékony profil és ponthegesztett konvektor lemezek az optimális hőteljesítmény eléréséhez

Részletesebben

Út a csúcsra. A lakatosműhelytől, a teljes megoldásokat kínáló, nemzetközi szinten vezető szolgáltatóig

Út a csúcsra. A lakatosműhelytől, a teljes megoldásokat kínáló, nemzetközi szinten vezető szolgáltatóig HU Út a csúcsra A lakatosműhelytől, a teljes megoldásokat kínáló, nemzetközi szinten vezető szolgáltatóig Headquarter: Oberwart, Burgenland, Austria 1952 Az apai üzem alapítása Welgersdorfban Josef Unger

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE Tartós megoldás az Ön üres tartályai számára: A SCHÜTZ TICKET SERVICE szolgáltatás. A mai ipari vállalatok egyik legfontosabb célja a sértetlen

Részletesebben

passion for precision Lightform Steel menetformázó Biztonságos menetkészítés acélban

passion for precision Lightform Steel menetformázó Biztonságos menetkészítés acélban passion for precision Lightform Steel menetformázó Biztonságos menetkészítés acélban Maximális folyamatbiztonság minimális költségek mellett [ 2 ] A menetformázás biztonságosabb és gazdaságosabb, mint

Részletesebben

Megbízhatóság Felhasználóbarát megoldások Környezetbarát kivitel. EL-ngn A fény motorja. P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s

Megbízhatóság Felhasználóbarát megoldások Környezetbarát kivitel. EL-ngn A fény motorja. P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s Megbízhatóság Felhasználóbarát megoldások Környezetbarát kivitel EL-ngn A fény motorja P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s Next GeNeration A világítás energiahatékonyságát célzó piaci elvárások

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

Üdvözöljük! Ing. Franz Jöbstl & Andreas Liska

Üdvözöljük! Ing. Franz Jöbstl & Andreas Liska Mechanikai CNC preciziós és hegesztett alkatrészek gyártójaként több, mint 20 éve vagyunk megbízható szállítója igényes mechanikai alkatrészeknek, emellett elektromos kapcsolószekrények előállításával

Részletesebben

passion for precision Sphero-X simítás és nagyolás 40 és 70 HRC között

passion for precision Sphero-X simítás és nagyolás 40 és 70 HRC között passion for precision simítás és nagyolás 40 és 70 között simítás és nagyolás 40 és 70 között [ 2 ] A az új nagyteljesítményű osztályt jelenti az edzett alapanyagok hatékony megmunkálása terén a szerszámgyártásban.

Részletesebben

ROZSDAMENTES TERMÉKEK SÚLYTÁBLÁZATA

ROZSDAMENTES TERMÉKEK SÚLYTÁBLÁZATA ROZSDAMENTES TERMÉKEK SÚLYTÁBLÁZATA Tartalomjegyzék: Rozsdamentes lemezek 2.oldal Hőálló lemezek 3. oldal Kopásálló lemezek 4. oldal Nemesacél csövek 5-6-7. oldal Hőálló csövek 8. oldal Rozsdamentes és

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

Felületjavítás görgızéssel

Felületjavítás görgızéssel Felületjavítás görgızéssel A görgızés mőködési elve A görgızés egy felületjavító eljárás, ahol a polírozott acélgörgık nyomást gyakorolnak a kisebb szilárdságú munkadarab felületére. Ha a görgık által

Részletesebben

Anyagismeret tételek

Anyagismeret tételek Anyagismeret tételek 1. Iparban használatos anyagok csoportosítása - Anyagok: - fémek: - vas - nem vas: könnyű fémek, nehéz fémek - nemesfémek - nem fémek: - műanyagok: - hőre lágyuló - hőre keményedő

Részletesebben

Termékújdonságok. CoroPak 10.1 Megjelenés: 2010. március 1.

Termékújdonságok. CoroPak 10.1 Megjelenés: 2010. március 1. Termékújdonságok CoroPak 10.1 Megjelenés: 2010. március 1. Több ezer új termék. Ötletek milliói! A nehéz időkben nagyon fontos jó döntéseket hozni. Olyan döntéseket, amelyek segítenek biztosítani a sikeres

Részletesebben

VÁKUUMOS FELFOGATÓ RENDSZEREK

VÁKUUMOS FELFOGATÓ RENDSZEREK OS FELFOGATÓ RENDSZEREK A vákuumos munkadarab rögzítõ rendszerek ideális megoldást jelentenek olyan megmunkáló cégeknek, melyek nem mágnesezhetõ anyagokat munkálnak meg, úgy mint alumíniumot, sárgarezet,

Részletesebben

Az Ön partnere az ötlettől a termékig

Az Ön partnere az ötlettől a termékig Az Ön partnere az ötlettől a termékig Fix tájékozódási pont a műanyagok piacán Anyag Funkcióintegráció Megvalósíthatóság Újrahasznosítás Mérnöki szolgáltatások Alkatrészek megtervezése Szerszámok Folyamatok

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

FixTrend Acéllemez lapradiátor Kompakt és 6 pontos kivitel

FixTrend Acéllemez lapradiátor Kompakt és 6 pontos kivitel ixtrend Acéllemez lapradiátor Kompakt és 6 pontos kivitel A ixtrend radiátorok jellemzői Tulajdonságok Minőségi acéllemez, vékony profil és ponthegesztett konvektor lemezek az optimális hőteljesítmény

Részletesebben

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ. Biztonság és kényelem az ujjhegyében

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ. Biztonság és kényelem az ujjhegyében ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ Biztonság és kényelem az ujjhegyében INT TSG A kicsi és elegáns kialakítás modern és hagyományos enteriőr esetén is biztosítja az INT TSG tökéletes környezetbe illeszkedését. érintőképernyős

Részletesebben

Vajon, hogyan működne vállalata, ha a lehető leghatékonyabban használná ki a gyártás, logisztika során erőforrásait

Vajon, hogyan működne vállalata, ha a lehető leghatékonyabban használná ki a gyártás, logisztika során erőforrásait Gondolt már arra, hogy még a legjobban szervezett folyamatok mellett is van tartalék cégében? Tudta, hogy a kihasználatlan erőforrásokban - melyek értéke akár 30% is lehet - mennyi pénz rejtőzik? Vajon,

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

passion for precision Sphero-CVD Keményfém nagy teljesítményű marása gyémánt marószerszámokkal

passion for precision Sphero-CVD Keményfém nagy teljesítményű marása gyémánt marószerszámokkal passion for precision Sphero- Keményfém nagy teljesítményű marása gyémánt marószerszámokkal Keményfém gazdaságos marása nagy tisztaságú gyémánt marószerszámokkal [ 2 ] Ipari alkalmazásoknál a szerszámgyártásban

Részletesebben

ÚJ! COMBICLICK fibertárcsa szabadalmaztatott hűtő és felfogató rendszerrel GERMAN FEDERAL AWARD 2008 FOR OUTSTANDING INNOVATION

ÚJ! COMBICLICK fibertárcsa szabadalmaztatott hűtő és felfogató rendszerrel GERMAN FEDERAL AWARD 2008 FOR OUTSTANDING INNOVATION ÚJ! 25%-kal magasabb csiszolási teljesítmény. 30%-kal alacsonyabb munkadarab hőmérséklet. 30%-kal alacsonyabb szerszámkopás. 75% időmegtakarítás a gyorsabb szerszámcsere következtében. GERMAN FEDERAL AWARD

Részletesebben

3B sorozat Optoelektronikus érzékelők

3B sorozat Optoelektronikus érzékelők 3B sorozat Optoelektronikus érzékelők TERMÉKINFORMÁCIÓ Az új érzékelőgeneráció 3B sorozat. Kompakt, sokoldalú, felhasználóbarát, erős A Leuze electronic új érzékelőgenerációja egy sor egyedülálló tulajdonságot

Részletesebben

A víztelenítés új szintje. ALDEC G2 a dekanterek új generációja

A víztelenítés új szintje. ALDEC G2 a dekanterek új generációja A víztelenítés új szintje ALDEC G2 a dekanterek új generációja Alfa Laval ALDEC G2 G2 Az ALDEC G2 a dekanterek új generációja. Hogy miért? Mert a G2 sorozat gépei a teljesítményt új dimenziókba emelik.

Részletesebben

Automata rendszerek támogatása

Automata rendszerek támogatása www.toyota-forklifts.hu Automata rendszerek támogatása Megbízható támogatás a maximális rendelkezésre állás érdekében 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING AUTOMATIZÁLT MEGOLDÁS. MEGBÍZHATÓ PARTNER ÁLTAL NYÚJTOTT

Részletesebben

Korszerű termelésszervezési eljárások

Korszerű termelésszervezési eljárások Korszerű termelésszervezési eljárások 2010.10.25. 1. Just In Time (Éppen időben) módszer Termeld ma azt, amire holnap szükség van. A JIT-elv négy alapeleme: nincs raktárkészlet rövid szállítási idők kis

Részletesebben

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU AKCIÓ CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ 214 000 FT-TÓL AJÁNDÉK 20 000 FT-OS KUPON, AMIT TOLÓ- VAGY KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETTEKNÉL HASZNÁLHAT FEL VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL

Részletesebben

CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁSAOK

CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁSAOK Magyar MÉLYHÚZOTT ELEMEK BEMUTATÓESZKÖZÖK HÓLYAGOS/ HEGESZTETT AKRIL TERMÉKEK MARATÁS SZERSZÁMKÉSZÍTÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁSAOK TERMÉKEINEK MEGFELELŐ EGYEDI KIVITELBEN Rossel-Display Műanyag

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

Elıgyártmány típusok Hengerelt Húzott Kovácsolt Öntött Hegesztett

Elıgyártmány típusok Hengerelt Húzott Kovácsolt Öntött Hegesztett Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Anyagtudományi és Gyártástechnológiai Intézet BAGGT23NNC/NLC 01B - Elıgyártmányok Dr. Mikó Balázs miko.balazs@bgk.uni-obuda.hu.hu Tartalom

Részletesebben

Hőkezelő- és mechanikai anyagvizsgáló laboratórium (M39)

Hőkezelő- és mechanikai anyagvizsgáló laboratórium (M39) Hőkezelő- és mechanikai anyagvizsgáló laboratórium (M39) A laboratóriumban elsősorban fémek és fémötvözetek különböző hőkezelési eljárásainak megvalósítására és hőkezelés előtti és utáni mechanikai tulajdonságainak

Részletesebben

Szilikonok gyártása ipari, élelmiszeripari, egészségügyi, orvosi, gyógyszeripari, otthoni felhasználásra

Szilikonok gyártása ipari, élelmiszeripari, egészségügyi, orvosi, gyógyszeripari, otthoni felhasználásra Szilikonok gyártása ipari, élelmiszeripari, egészségügyi, orvosi, gyógyszeripari, otthoni felhasználásra szilikongumi.com / SZILIKON TERMÉK GYÁRTÁS FEJLESZTÉS ÉS ÉRTÉKESÍTÉS Bondex szilikon szaküzlet Bondex

Részletesebben

SONIMA. Az Ön partnere a moduláris üzleti szolgáltatások terén

SONIMA. Az Ön partnere a moduláris üzleti szolgáltatások terén SONIMA Az Ön partnere a moduláris üzleti szolgáltatások terén 1 Moduláris megoldások Manufacturing Gyártás Assembly Szerelés Industrial Ipari Cleaning tisztítás Warehousing Raktározás Logisztika Logistics

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Acél Sorozat (Metrikus)

Acél Sorozat (Metrikus) Acél Sorozat (Metrikus) ACÉL SOROZAT Az SGSPro Acél sorozat egy speciális geometriával tervezett szerszámrendszer, melyek a szerkezeti acélok és acél öntvények megmunkálására lettek kialakítva a növekvő

Részletesebben

A FixTrend radiátorok jellemzői

A FixTrend radiátorok jellemzői 2015/01 A FixTrend radiátorok jellemzői Tulajdonságok Minőségi acéllemez, vékony profil és ponthegesztett konvektor lemezek az optimális hőteljesítmény eléréséhez Magas hőleadó képesség a DIN EN 442 előírásnak

Részletesebben

KALAPÁCSOK, KIÜTŐK ÉS VÉSŐK

KALAPÁCSOK, KIÜTŐK ÉS VÉSŐK kalapácsok gyártásának folyamata akatoskalapácsok Ráverő kalapácsok 228 229 KPÁCSFEJ. Vágás: egy gép az acéllapot a megfelelő formára vágja. pontos vágás révén a minőségi nyersanyagból csak a minimálisan

Részletesebben

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS Cég Moduláris rendszer Adagolás és keverés Szárítás KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Több mint 35 éve a KOCH TECHNIK név elválaszthatatlanul összekapcsolódik

Részletesebben

Üdvözöljük! Ing. Franz Jöbstl & Andreas Liska

Üdvözöljük! Ing. Franz Jöbstl & Andreas Liska Mechanikai CNC preciziós és hegesztett alkatrészek gyártójaként több, mint 17 éve vagyunk megbízható szállítója igényes mechanikai alkatrészeknek, emellett elektromos kapcsolószekrények előállításával

Részletesebben

Rubber Solutions Kft. Cégismertető

Rubber Solutions Kft. Cégismertető Rubber Solutions Kft Cégismertető Cégünk bemutatása Társaságunk 30 éves tapasztalattal végzi hulladékgazdálkodási tevékenységét. Telephelyünk 70 hektárnyi ipari területen helyezkedik el. 15 alkalmazottat

Részletesebben

Flexibilis. Erős. A jövő.

Flexibilis. Erős. A jövő. UNG Flexibilis. Erős. A jövő. Flexibilis. Erős. A jövő. A legkorszerűbb működési rendszer. Minőség mindenek előtt. Nagy teljesítmény. Alacsony energiaigény. Know-how mellékelve. Mindig garantált a tökéletes

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY

Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY Betafence Sp. z o.o. ul. Dębowa 4 47-246 Kotlarnia Poland tel.: +48 77 40 62 200 fax: +48 77 48 25 000 info.poland@betafence.com www.betafence.com Regionális képviselet:

Részletesebben

KÚPOS LEMEZFÚRÓ. profiline

KÚPOS LEMEZFÚRÓ. profiline KÚPOS LEMEZFÚRÓ profiline Termék leírása Az új RUKO nagyteljesítményű kúpos lemezfúróknál a forgácshornyok köszörülése CBN eljárással történik a tömör, edzett anyagba. A CBN (köbös bórnitrid) lényegesen

Részletesebben

Csőívek, csőkészítmények és acélidomok gyártása Speciális csőhajlítások, maximális precizitással.

Csőívek, csőkészítmények és acélidomok gyártása Speciális csőhajlítások, maximális precizitással. Csőívek, csőkészítmények és acélidomok gyártása Speciális csőhajlítások, maximális precizitással. Gyártott termékek köre: szénacél, kazán, rozsdamentes, saválló és ausztenites anyagból: - Ipari csőszerelvények,

Részletesebben

ELEKTROMOS HAJTÁSÚ KERÉKPÁR PROTOTÍPUS KIZÁRÓLAG 3D NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIÁVAL

ELEKTROMOS HAJTÁSÚ KERÉKPÁR PROTOTÍPUS KIZÁRÓLAG 3D NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIÁVAL ELEKTROMOS HAJTÁSÚ KERÉKPÁR PROTOTÍPUS KIZÁRÓLAG 3D NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIÁVAL 06/03/2017 Teljes egészében additív nyomtatási technológiával készült elektromos kerékpár gyártására kaptunk megbízást a közelmúltban,

Részletesebben

Vállalatgazdaságtan. Minden, amit a Vállalatról tudni kell

Vállalatgazdaságtan. Minden, amit a Vállalatról tudni kell Vállalatgazdaságtan Minden, amit a Vállalatról tudni kell 1 Termelési rendszer vizsgálata 2 képzeljük el az alábbi helyzetet örököltünk egy gyárat mit csináljunk vele? működtessük de hogyan? Hogyan működik

Részletesebben

A vállalkozás vezérelvei

A vállalkozás vezérelvei A vállalkozás vezérelvei Developing the future. Magunkról: Raiffeisen evolution project development Cégünk egy Ausztriában, Közép- és Kelet-Európában működő, bécsi székhelyű ingatlanvállalkozás. Sikerünk

Részletesebben

HOZZÁFÉRÉST ELLENŐRZŐ KÉSZLET NYOMONKÖVETŐ RENDSZEREK

HOZZÁFÉRÉST ELLENŐRZŐ KÉSZLET NYOMONKÖVETŐ RENDSZEREK HOZZÁFÉRÉST ELLENŐRZŐ KÉSZLET NYOMONKÖVETŐ RENDSZEREK making workspace work Kontroll - a biztonságért! Ki? - Mit? - Mennyit? - Mikor? Ha fontos a hozzáférés különböző jogkörök szerinti szabályozása, akkor

Részletesebben

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés A Kongsberg XP Auto teljesen automatizált, kivágó szerszám nélkül működő kivágó asztal, amit a csomagoló és a POP display ipar számára fejlesztettek ki. A sikeres

Részletesebben

Növényi olajprés P4.2.1 / P / P / P Qualität aus Deutschland

Növényi olajprés P4.2.1 / P / P / P Qualität aus Deutschland Növényi olajprés P4.2. / P.2. / P5.2. / P7.2. Alkalmas: Kendermag, bodzabokormag, jatropha, jojoba kávészemek, kakaóbabszemek, kariténdió, kókuszdió, tökmag, lenmag, mandula, pálmadió, paprikamag, repce,

Részletesebben