Magyar márkák a lakberendezésben

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Magyar márkák a lakberendezésben"

Átírás

1 MAGAZIN Magyar márkák a lakberendezésben» 2014» Válasszon MAGYAR TERMÉKET, most mosdó csaptelepet kap ajándékba!

2 GAMMA-GRESS TRENTO... Letisztult rajzolatával, matt, cementhatású felületével és kellemes színeivel a MODERN LAKÁSOK ideális választása!... Avorio Beige Noce KORFU... A MEDITERRÁN HANGULATÚ fürdőszobák elengedhetetlen burkolata! cm Beige Cotto INKA... Kissé koptatott hatású felületével, az eredeti OLASZ COTTO SZÍNEIT ÉS HANGULATÁT viheti otthonába!... 33,3 33,3 cm cm Cemento Grigio Beige Cotto Terra További információ: LINER Easyplus mázfelülettel, rejtett rögzítéssel rendelkező Liner család markáns karaktert ad a fürdőszobának. alfoldi.hu zöld szám: MIRON A Miron tagjai a kisebb fürdőszobákban is tág helyet és nagy térélményt biztosítanak. MELINA A Melina fürdőszobában úgy érezheti magát, mintha azt önmagának tervezte volna. A Melina monoblokk WC-k mindössze 3, illetve 4,5 liter vizet használnak fel az öblítéshez.

3 M ZAIK A modern fürdõszoba dísze Már a rómaiak is ismerték és alkalmazták a különféle anyagok felhasználásával kialakított, változatos színvilágú, sok-sok elembõl álló mozaikokat. Ennek látható nyomait fedezhetjük fel az ókori régészeti feltárásoktól kezdve, egészen a napjaink legmodernebb épületeinek dekorálására felhasznált anyagokig. Egy közös bennük: mindegyik valamilyen MOZAIK. A modern belsõ építészetben alkalmazott anyagok között nagyon sokfajta mozaik termék létezik. Ezek között megkülönböztetünk üveg, kõ, kerámia, fém alapú mozaikokat. Szín- és formavilága gyakorlatilag végtelen számú, emiatt rengeteg keverékkel (másmás színek) és különféle anyagok kombinációjával (kõ-üveg) találkozhatunk a szaküzletekben. Mivel a mozaik egyre nagyobb mennyiségben kerül beépítésre a háztartásokban, ezért ezek felhasználásában kívánunk ötleteket adni. A mozaikok széles skáláján belül a kerámia mozaikokat mutatjuk be részletesebben a felhasználó szemszögébõl abban a reményben, hogy valamilyen mozaikot Ön is betervez álmai fürdõszobájába. A mozaikok felhasználása lakásokban, fürdõszobákban az alábbiak szerint lehetséges: falburkolatok (pl. parapet burkolatok) padlóburkolatok (pl. épített zuhanyok) dekorációs elemek, kiegészítõk (pl. falfülkék) Lényeges tudni, hogy az Ön által kiválasztott csempébõl vagy padlólapból is elkészíthetõ a megtervezett mozaik! Önnek nem kell mást tennie, mint az Önhöz legközelebb található Partner üzletet felkeresi és a kiválasztott burkolólapból az értékesítõ segítségével megtervezik és kiszámolják a szükséges mozaik mennyiséget. Minden mozaik hálóra szerelt, ragasztásos módszerrel pl cmes méretben kerül átadásra. Az egyedileg megtervezett mozaik lehet egyszínû, vagy több szín keveréke. Ezt Önnek kell eldöntenie. A mozaik lehet négyzetes, téglalap, vagy pálcika alakú elemekbõl összeállított egység is. Itt nincsenek határok, csak az Ön fantáziája adja a valódi kereteket. Amennyiben megtervezték, kiszámolták a szükséges mennyiséget már csak néhány nap választja el Önt attól, hogy otthonában gyönyörködhessen az új burkolatban és az egyedi, saját tervezésû mozaikban! Gratulálunk hozzá! További információ:

4 Vásároljon most termékeket legalább Ft értékben és egy TRES Pol mosdó csaptelepet kap ajándékba! Részletekrõl érdeklõdjön kereskedõjénél. Az ön kereskedõje: Telefon:... Értékesítõ név:...

5 Egy új otthon építése vagy felújítása során számos feladattal kell szembe néznünk. Engedje, hogy segítsünk a burkolat kiválasztásában és ízelítõt adjunk a 2014-es újdonságainkból! Zalakerámia Zrt. Magyarország legnagyobb és A legjelentõsebb burkolólap gyára, mely széles választékkal áll a vásárlók rendelkezésére. Kevés olyan magyar márka van a hazai piacon, amelyrõl elmondható, hogy kategóriájában fennállása óta piacvezetõ, folyamatosan képes megújulni és minden stílusban kínál megoldást. Nem kell határt szabnia elképzeléseinek! A 2014-es újdonságok is ezt támasztják alá. Ha tradicionális stílusra vágyik, válassza a Budapest családot, mely meleg színekkel, klasszikus vonalvezetésû dekorációs lehetõségeket kínál. Legyen az akár egy kisméretû fürdõszoba, a cm-es lapok ehhez is VARIÁLHATÓSÁG & STÍLUS újdonságok 2014-ben igazodnak. Ha Ön inkább romantikus fürdõre vágyik, ezt az érzést megtalálja a Soprano termék által kínált lehetõségekben, melyek dekorációs elemei variálásával megtervezheti vidám, lendületes vagy akár kissé viszszafogottabb fürdõszobáját. Amennyiben elegáns, modern környezetet szeretne kialakítani, ezt a lehetõséget is könnyen elérheti a Pirit vagy az Enigma család választásával. Legyen az geometrikus díszítés vagy játék a virágokkal, a különleges színek garantált egyediséget biztosítanak Önnek. A minimál stílust hallva hajlamosak vagyunk a ridegségre gondolni, pedig ez korántsem törvényszerû. A Zalakerámia cm-es, új fejlesztésû méretével a Cementi és Naxos család harmonikus föld színeikkel és matt felületükkel a természetet viszik otthonába. Ha mégis a szürke, antracit színeit választaná, a Cementi erre is lehetõséget ad. Palmyra dekorjával pedig lakásába varázsolhatja a mai legfrissebb trendek szerint oly közkedvelt marokkói motívumokat is, melyek igazán egyedivé teszik otthonát. Ezek a modern burkolatok mázas gres lapok, melyek fagyállóak és magas, PEI 4-es kopásállóságúak, így otthonában több helyszínt is választhat ezek használatára. Variálja bátran színes bútorokkal, kiegészítõkkel! Ez a rövid ízelítõ az idei újdonságokról lehetõséget ad bepillantani a Zalakerámia márka sokszínûségébe. A színek és dekorációs lapok ötletes variálhatóságával minden stílusban megtalálhatja az Önhöz legközelebb álló, egyedi megoldást. Zalakerámia Zrt.

6 ZAPHIR 25 50,3 cm Az elegancia újragondolva. Válassza az onyx gyönyörû természetességét. SOPRANO cm ENIGMA 25 50,3 cm Modern, karakteres, lendületes. Intenzív színek, rengeteg ötlet. Egyszerû, kedves, letisztult. Semmi hivalkodó, ezért szerethetõ. PIRIT cm A klasszikus stílust kedvelõknek.

7 SHIRAZ cm Finom felületével, lágy színeivel a romantikát kedvelõk jó választása lehet. SELMA cm Finom vonalak, lágy, organikus minták, modern színek. Ez a Selma. BUDAPEST cm Márvány, íves rajzolatú dekorok, mindez új és szép színekkel kombinálva. CEMENTI cm Matt felületével minden fiatalos lakásban jól mutat. NAXOS cm A travertin mészkõ szépsége és kellemes színei, kiváló kiegészítõi lehetnek otthonának!

8 ALABASTRINO További információ: COLOUR FLORAL Finom megmunkálás, részlet gazdag kidolgozás. Szépsége a mészkõ természetességébõl árad. A méretpontos lapok segítségével, modern és klaszszikus dekor elemek sokféle kombinációjával építheti meg fürdõszobájának burkolatát. Szépséget és idõtállóságot kap kompromisszumok nélkül. ASHEN Colour család színeiben különleges! A fekete és fehér mellett az intenzív szinek tetszés A szerinti kombinációjával alakíthatja fürdõszobájának egyedi stílusát. A nagyméretû lapok egyedi hangulatot, a dekorációs elemek sokfélesége pedig számtalan különleges megoldást ad a kreatív tervezõknek. Fényes felületével és modern színeivel mindenkit lenyûgöz. Különleges anyagok felhasználásával a dekorok formavilága azonnal életre kel. A csempe gyönyörû fényjátéka sajátos dinamikát és különleges hatást ad a burkolatnak. Mindez a modern fürdõkre jellemzõ stílusjegyekkel és szépséggel.

9 AMICHE TESSITA MEISHA

10 Minden nő álma egy szép konyha További információ: A konyha minden háztartásban kiemelkedõ szereppel és látványos megjelenéssel bír. Fontosnak tartom, hogy a funkció mellett a hangulat és a megjelenés is harmonikus legyen. Aki hasonló élményeket szeretne, nézze meg a Paradyz vadonatúj konyhai kollekcióit, mellyel tervezõi ambícióit most bátran kipróbálhatja! Tamoe A változatosság gyönyörködtet Reflette Kézmûvesség mini változatban Abrila / Purio Világjáró Alap formátum: 19,8 19,8 cm Ha különleges hangulatot szeretnél a konyhádban, akkor a Tamoa neked szól. A kreativitásod és ötleteid végtelen sorát tudod megalkotni, egészen addig, míg egy saját, egyedi minta ki nem alakul. A Tamoe széles mintaválasztékát szabadon variálhatom. Hat szín, négy különbözõ méret és kétfajta felület sima és enyhén hullámos. Egészen hihetetlennek tûnik, hogy mindez egymással szépen kombinálható, pedig igen! És ha még ez is kevés lenne, a választékban számos energetizáló grafikával, illatozó kávéval díszített üveg betét is szerepel. A mintákat kedvem szerint használhatom, ezáltal minden tér egyedivé és megismételhetetlenné válik. Alap formátum: 9,8 9,8 és 19,8 19,8 cm Képzeld el a következõt - mediterrán falu, forró nap, nyüzsgõ mosolygós emberek és a szép virágok illata. Ugye a hangulat már alapból vonzó? A Reflette kollekció két féle formátumban teszi lehetõvé, hogy megvalósítsam ezt csodálatos képi világot a belsõ tereimben. Széles színválasztékot a különbözõ formátumok és változatos dekorok egészítik ki, amelyek lehetõvé teszik számomra, hogy egy mûalkotás köszönjön vissza a falaimon. A dekorokat úgy tervezték, hogy apró repedések hatását keltsék a felületen, ezért minden ilyen dísz egy kis mûalkotás - ez az, ami legjobban hasonlít a kézmûves munkákhoz és emiatt különlegesen egyedi hatású. Én ezért szeretem Alap formátum: cm Töltsd meg a belsõ tereket utazásaid legkedvesebb emlékeivel! Az érzéseid elragadhatnak a gyönyörû növények statikus nyugalma, másrészt a modern és kozmopolita városi élet lüktetõ kettõssége között. Ennek a sorozatnak az egyik különlegessége a csillogó színek és a részletgazdag megjelenésû virágmotívum. A geometrikus és szöveges dekorelemek kombinációjával tökéletesen bemutathatom a város energiáját és vitalitását. A letisztult formák és színek, valamint a régi emlékek felcsillanó pillanatai adják ennek a képi világnak az igazi harmóniát. Igen, ezt a hangulatot én is bármikor elérhetem a saját konyhámban!

11 Különleges burkolatok Méretben és színben már minden elképzelhetõt elénk tártak a burkolatgyártók és forgalmazók, ezért az elmúlt néhány évben a meghökkentõ felületekre összpontosítottak. A belsõépítész szakma pedig ujjong, hiszen olyan õrületes elképzeléseket is képes megvalósítani, amit korábban csak más úton lehetett, mondjuk egy drágán legyártatott, egyedi mintás tapéta segítségével. Most viszont bárkinek lehet kígyó mintás hálószobája, vagy teakfa utánzatú burkolata vizes helyiségekben is. Egyrészrõl a ma kapható, a valódi fához megszólalásig hasonló kerámiák használatával kevesebb fát kell kivágni az építõipar számára, másrészrõl pedig olyan helyeken váltják fel az eredeti faburkolatot, ahol azokat nehézkesen és igen költségesen lehet csak karbantartani. Sokáig komoly kihívást jelentettek a kerámiagyáraknak a valódi fából készült burkolatok, de az elmúlt két-három évben számos fafaj tónusát, erezetét sikerült gres lapokból élethûen megmintázni. S immár a lapok mérete is igazodik a valódi fa burkolatéhoz, a es, a es, sõt a es, vagy ennél is nagyobb méretû fahatású lapokkal nagyszerûen helyettesíthetõk a legkülönbözõbb faburkolatok. A természetes kõ hatású kerámiák választéka nem is olyan régen kizárólag a márvány különbözõ utánzataira korlátozódott. Mára szinte bármilyen természetes követ, a szakember számára is megtévesztõ, tökéletes élethûséggel tudnak megmintázni kerámiából. A legújabb technológiákkal készülõ gres lapoknál minden egyes lap felületében, tónusában, erezetében különbözik a többitõl, nagyobb felületen mégis egységesen hat, akárcsak a legszebb, válogatott lapokból összeállított kõburkolatok. S az utólagos méretre vágás (rettifikálás) elterjedésével ma már gres lapokból is lehet a jellegzetes fuga rasztertõl eltérõ (1 2 mm fuga hézag), egybefüggõ felületeket készíteni. Ám joggal merül fel a kérdés, ha meg lehet kapni az eredetit, minek az utánzat? Nos, az elsõ érv természetesen az ár. A kõporcelán, vagyis gres burkolatok az eredeti kõlapok töredékéért beszerezhetõk, ráadásul további elõnye a márvány, mészkõ vagy akár gránitburkolattal szemben, hogy tökéletesen fagyálló, kopásállóbb, könnyebben takarítható, és nem foltosodik. Arról már nem is szólva, hogy környezetbarát, gondoljunk csak a külszíni kõfejtéseknél bekövetkezõ visszafordíthatatlan környezetkárosításra! S ha már a környezet védelménél tartunk, itt kell megemlíteni a fahatású kerámiákat is. Átütõ sikert hoztak a gyárak számára a különbözõ szövetek, tapéták csempére adaptálásai, ehhez nagyban hozzájárult a barokk stílusirányzat újraéledése a belsõépítészetben. Hiszen a korra jellemzõ nemesi kastélyok selyemtapétával bevont fürdõszobái elevenedhetnek meg ezekkel a dús fényû, domborhatású csempékkel. De, aki a letisztult egyszerûségre esküszik, az is megelevenítheti a tradicionális japán tatamik puritán tisztaságát lakása bármely helyiségében. Az elmúlt egy-két évben valóságos forradalom zajlott a kerámia mázak fejlesztésében, ennek részeként pedig sikerült magas fém-oxid tartalmú, nagy kopásállóságú mázakat kifejleszteni. Az innovációnak köszönhetõen mára sokféle fém felület (például acél, réz, alumínium, vagy éppen bronz) ábrázolható porcelánkerámia alaptesten. Ezeken a fémes máz csak pár tized milliméter vastag, így az ár természetesen jóval kedvezõbb, mint ha tömör fémlemezt kellene alkalmazni, az esztétikai hatás viszont ugyanaz: csillogóra polírozott, vagy akár zöldesre oxidálódott, rozsdás fémlemez felületek egyaránt boríthatják minimál, vagy retro stílusú enteriõrök falait, padlóját. Fazekas Márton

12 Csempe: Ft/m 2 Padlólap: Ft/m 2 Csempe: Ft/m 2 Padlólap: Ft/m 2

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK:

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: Kőintarzia, természetes kövek, vagy extra méretű greslapok, illesztési hézag (fuga) nélküli szabásával. AZ ELKÉPZELÉSTŐL - A MEGVALÓSÍTÁSIG: 1. A megrendelő által kiválasztott

Részletesebben

Mészkő mozaikok. Antique Quadratique. Antique Quadratique J-001

Mészkő mozaikok. Antique Quadratique. Antique Quadratique J-001 Mészkő mozaikok A IV. század végén a mozaik fő díszítőelemként jelent meg az építészetben. A padlót és a falakat apró, színes márványkockák díszítették, melyek szépséget és vidámságot vittek a mindennapokba.

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével!

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! Tervezze meg tökéletes fürdőszobáját az Avantgarde, Modern, vagy a Classic termékcsalád segítségével. Hosszú idő telt

Részletesebben

TETŐBEN OTTHON PB I1

TETŐBEN OTTHON PB I1 TETŐBEN OTTHON PB I1 EGYEDIEK VAGYUNK - AHOGY A TETŐ IS Nincs két egyforma ízlés. Színek, formák, felületek sokszínűsége teszi otthonunkat is egyedivé. A tető látszik, meghatároz, hatással van Komoly vagy

Részletesebben

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek.

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek. GEBERIT ACANTO GEBERIT ACANTO A Geberit Acanto komplett fürdőszobai termékcsalád a tiszta designt organikus formákkal és intelligens megoldásokat rejtő részletekkel vegyíti, amelyek a legkülönbözőbb igényeknek,

Részletesebben

DEKORTECH STÚDIÓ. szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése

DEKORTECH STÚDIÓ. szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése DEKORTECH STÚDIÓ szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése család Modell: DEKORTECH STÚDIÓ 86 nm-es penthouse lakás belsőépítészeti és lakberendezési tervezés Fiatal, jól szituált,

Részletesebben

avato Munkalapok & Vízveto k take your top. Itt a megoldás belso építészeti kialakításokra! kiváló mino ség praktikusság hosszú élettartam

avato Munkalapok & Vízveto k take your top. Itt a megoldás belso építészeti kialakításokra! kiváló mino ség praktikusság hosszú élettartam avato K VÁ LÓ M I N Ő S ÉG EZET ÉS EM NY R BE KÖ R Munkalapok & Vízveto k I take your top. NOS KIEGÉ S ZO ŐK ZÍT kiváló mino ség praktikusság hosszú élettartam SZÍN A Itt a megoldás belso építészeti kialakításokra!

Részletesebben

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben!

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben! 56 I 57 Ideális a tradicionális épületekhez Az ambiente ablakok klasszikus formavilága és tradicionális designja meghatározza az épület architektúráját. Az elismert Internorm ablakrendszerek kiemelik otthonának

Részletesebben

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu Újragondolt fürdőszoba dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok HU/12.11

Részletesebben

Jubileumi akció 2018 Érvényes augusztus november 30.

Jubileumi akció 2018 Érvényes augusztus november 30. Jubileumi akció 2018 Érvényes 2018. augusztus 21. 2018. november 30. ÚJDONSÁG! kombi térburkoló kő Tiziano, Gránit bézs Il Lungo, Jura 1.710 Ft/db 6.043 Ft/m2 1.200Ft/db 4.890 Ft/m2 Tiziano, Antracit Il

Részletesebben

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre BÚTORKATALÓGUS 2010-2011 K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre Elegancia Senio Ez az egyik legnépszerűbb konyhatípusunk, mert független divattól és a látványos megjelenése mellett örök

Részletesebben

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet!

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! A természetes hangulatvilágítást kínál a falak, a padló és más felszínek kivilágításával. Az egyedi technológia olyan interaktív

Részletesebben

Kedves Partnerünk! Először nézzünk néhány alap fürdőszobai családot!

Kedves Partnerünk! Először nézzünk néhány alap fürdőszobai családot! Kedves Partnerünk! Annak érdekében, hogy Neked is egyre több vásárlód legyen, folyamatosan kommunikálunk ügyfeleink felé. Hírleveleinket Veled is megosztjuk! Hogyha partneri kapcsolatban állsz szakemberekkel,

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Jelmagyarázat CSEMPE PADLÓ

Tartalomjegyzék. Jelmagyarázat CSEMPE PADLÓ Valore 2 Tartalomjegyzék CSEMPE 30 60 cm Harmony...2 Sunlight / Sun... 3 4 Natura / Naturo...5 Symetry / Symetro...6 Synergy... 7 8 25 36 cm Calle...9 Kuba... 10 Madeira...11 PADLÓ 30 60 cm Midollo...

Részletesebben

Modern nagyvonalúság. Engedje, hogy a következő oldalakon ötleteinkkel inspiráljuk és hozzon létre egyedi stílusú teret kertjében.

Modern nagyvonalúság. Engedje, hogy a következő oldalakon ötleteinkkel inspiráljuk és hozzon létre egyedi stílusú teret kertjében. Modern nagyvonalúság Igényes design a felületi burkolásban. az airpave prémium porcelán lapprogram mindössze 2 cm-es vastagságával korszerű és modern életstílust képvisel, elegánsan könnyed megjelenést

Részletesebben

Amediterrán világ illata, látványa, ízei rabul ejtenek. Érezzük bôrünkön a

Amediterrán világ illata, látványa, ízei rabul ejtenek. Érezzük bôrünkön a Amediterrán világ illata, látványa, ízei rabul ejtenek. Érezzük bôrünkön a forróságot, Provance buja levendula illatát. Ezer emlék férkôzik lelkünkbe a mediterrán szót hallva. A délies hangulathoz életérzés

Részletesebben

ŐSZI AKCIÓ! 2015. szeptember 7-től október 30-ig. A KŐ EREJÉVEL TÉGLAKŐ A BIZALOM ÖRÖK AKCIÓS ÁR! BRUTTÓ. 2.890,- Ft/m2 TÉGLAKŐ

ŐSZI AKCIÓ! 2015. szeptember 7-től október 30-ig. A KŐ EREJÉVEL TÉGLAKŐ A BIZALOM ÖRÖK AKCIÓS ÁR! BRUTTÓ. 2.890,- Ft/m2 TÉGLAKŐ ŐSZI AKCIÓ 2015. szeptember 7-től október 30-ig. A KŐ EREJÉVEL A BIZALOM ÖRÖK 2.890,- Ft/m2 , szürke, kagylóhéj, capuccino Méretek: 10 cm x 20 cm, 20 cm x 20 cm, 20 cm x 30 cm 2.490,- Ft/m2 KOMBI SZÜRKE

Részletesebben

Csak a fantázia szab határt...

Csak a fantázia szab határt... Csak a fantázia szab határt... 2014/1. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak Különleges színfurnérozott MDF lapok Csomós tölgy fűrészelt felülettel Csomómentes tölgy fűrészelt

Részletesebben

AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS KATALÓGUSAINK. Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet

AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS KATALÓGUSAINK. Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet 20 1 PEMARIN MP.Kft. AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet KATALÓGUSAINK Ajtó-ablak betét 2.rész Tiffany virág minták Tiffany állat minták Tiffany táj képek Széljegyzet

Részletesebben

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok kerámia mosdók és fürdőszobabútorok Design Kryštof Nosál Modern design minőségi természetes anyagokból, hagyományos értéket képviselve. A mosdók tökéletesen illeszkednek a koncepció más termékeihez (kád,

Részletesebben

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek!

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! Európa legkedveltebb fotókönyve 1990 Ft-tól 3290 Ft helyett 2013.01.04-02.04. NAPTÁRAK saját fotóiból Tekintse meg naptárkínálatunkat

Részletesebben

Rábaablak 93 Kft Rábapaty, Felsőpatyi u. 89. Tel.: 95/ Beltéri ajtók RÁBAABLAK

Rábaablak 93 Kft Rábapaty, Felsőpatyi u. 89. Tel.: 95/ Beltéri ajtók RÁBAABLAK Rábaablak 93 Kft. 9641 Rábapaty, Felsőpatyi u. 89. Tel.: 95/360-444 Email: rabaablak@rabaablak.hu www.rabaablak.hu Beltéri ajtók RÁBAABLAK SZEMÉLYRE SZABOTT MINŐSÉG A Rábaablak nyílászárói személyesen

Részletesebben

by IBDesign KONYHA KOLLEKCIÓ

by IBDesign KONYHA KOLLEKCIÓ by IBDesign KONYHA KOLLEKCIÓ 2018/2019 50 50 Isao Mérete: 500x500x205 mm Modell szám: 250 803 0xx Isao Mérete: 465x465x190 mm Modell szám: 470 103 0xx 45 Isao Mérete: 780x435x170 mm Modell szám: 470 113

Részletesebben

M E L I N A 2 0 1 1 1

M E L I N A 2 0 1 1 1 M E L I N A 2 0 1 1 1 M E L I N A Mindenben a harmóniát keresem, ezért kötöttem békét a természettel is. Nem láncolom magam kivágásra ítélt fákhoz, nem járom a háborgó tengert bálnavadász hajókat üldözve,

Részletesebben

Konyha bútortervezés. Villanyszerelés. Burkolás

Konyha bútortervezés. Villanyszerelés. Burkolás Konyha bútortervezés Villanyszerelés Át kell gondolni, hogy mennyi konnektorra lesz szükség, mennyi háztartási gép lesz használatban, például kávéfőző, mikró, hűtő, turmix, kenyérpirító stb. A konyhabútor

Részletesebben

HIDEGBURKOLATI PROFILOK

HIDEGBURKOLATI PROFILOK HIDEGBURKOLATI PROFILOK Profiwall állványrendszer Egy állványrendszer, mely modularitásának és innovatív kialakításának köszönhetően - mindössze kétféle alapállvánnyal - gyakorlatilag bármilyen összeállításban

Részletesebben

2017 KONYHA KOLLEKCIÓ

2017 KONYHA KOLLEKCIÓ 2017 KONYHA KOLLEKCIÓ 50 50 Isao 34.900.- Mérete: 500x500x205 mm Modell szám: 250 803 0xx Isao 38.900.- Mérete: 465x465x190 mm Modell szám: 470 103 0xx 45 Isao 42.900.- Mérete: 780x435x170 mm Modell szám:

Részletesebben

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75 Élettér A kert fő attrakciója a nagyméretű, L alakú medence. Ha a nyári grillezéskor valakinek melege van, a padról akár egyenesen beledőlhet a vízbe 74 MODERN HÁZAK LAKÁSOK Mediterrán külső, modern belső

Részletesebben

Tavaszi Ajánlat 2019 Nemes, prémium Frühwald térkövek és lapok

Tavaszi Ajánlat 2019 Nemes, prémium Frühwald térkövek és lapok Érvényes: 2019. április 1- június 30. Tavaszi Ajánlat 2019 Nemes, prémium Frühwald térkövek és lapok Antracit melír Cappuccino Barna melír Jura Lungo Balaton Laprendszer Premium Az értékes természetes

Részletesebben

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT MYDAY GEBERIT MYDAY A Geberit myday designtermékcsalád lágy, organikus, mégis nagyon érzelmes formáival győz meg. Ez egy természetes, jó érzést keltő ízlésességhez vezet, ami kikapcsolódásra csábít

Részletesebben

Kedves Partnerünk! Authentic

Kedves Partnerünk! Authentic Kedves Partnerünk! Annak érdekében, hogy Neked is egyre több vásárlód legyen, folyamatosan kommunikálunk ügyfeleink felé. Hírleveleinket Veled is megosztjuk! Hogyha partneri kapcsolatban állsz szakemberekkel,

Részletesebben

BURKOLATI PROFILOK. Műanyag hidegburkolati profilok, kiegészítők. Fém hidegburkolati profilok. Csempeajtók, szerelőnyílások

BURKOLATI PROFILOK. Műanyag hidegburkolati profilok, kiegészítők. Fém hidegburkolati profilok. Csempeajtók, szerelőnyílások BURKOLATI PROFILOK űanyag hidegburkolati profilok, kiegészítők Fém hidegburkolati profilok Csempeajtók, szerelőnyílások ŰANYAG HIDEGBURKOLATI PROFILOK CSEPEÉLVÉDŐK Tökéletes élvédelem- esztétikusan csempézett

Részletesebben

Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek

Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek 2 5065_5012_W_102 2x5065/26, 1x5012/04, 1x5065/42, 1x5065/41, 3x5012/02, 1x9965/0001, 1x5065/38, 1x5012/08, 2x5065/28, 2x001/86, 2x5000/14, 1x5065/27,

Részletesebben

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél.

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél. 12 I 1 studio studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek

Részletesebben

2599 Ft / Voile függöny 290 cm magasságban. Az ingyen függönyvarrás tartalmazza a: szabást szegést varrást vasalást

2599 Ft / Voile függöny 290 cm magasságban. Az ingyen függönyvarrás tartalmazza a: szabást szegést varrást vasalást FÜGGÖNYVARRÁS INGYEN! November 1-30-ig! Készüljön a Karácsonyra! % 2599 Ft / Voile függöny 290 cm magasságban 2999 Ft / Keresztcsíkos fényáteresztő függöny 140 cm szélességben Az ingyen függönyvarrás tartalmazza

Részletesebben

KLUDI E2. Tiszta vonalak művészete

KLUDI E2. Tiszta vonalak művészete egykaros mosdócsap NA 15 492970575 KLUDI E2 Tiszta vonalak művészete A gondosan kidolgozott kar minden alkalommal megragadja a tekintetet egy működtető egység egyedülállóan légies megjelenéssel. Finom

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok Tervező A kapu- és ajtókonfigurátorral kényelmesen, otthon a számítógép előtt ülve virtuálisan kipróbálhatja a termékeket és azok kialakítási lehetőségeit. A Hörmann kapu- és ajtókonfigurátor az alábbi

Részletesebben

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT SMYLE ÚJ GEBERIT SMYLE A Geberit Smyle fürdőszobai termékcsalád a korszerű designnal és a finom vonalvezetéssel önfeledt és pozitív fürdőszobai környezetet teremt. Így harmóniát és könnyedséget

Részletesebben

Konyhabútor trend 2018-ban: ötletek és tippek

Konyhabútor trend 2018-ban: ötletek és tippek Konyhabútor trend 2018-ban: ötletek és tippek Mi lesz trendi a konyhabútorok körében 2018-ban? Legyen modern, klasszikus, rusztikus, minimalista, színes vagy épp egyszínű, a divatos konyha meghökkentően

Részletesebben

egykaros mosdócsap NA 15. Bársonyos szépség

egykaros mosdócsap NA 15. Bársonyos szépség 530260575 egykaros mosdócsap NA 15 KLUDI AMBA Bársonyos szépség Igazi szépség: ez a KLUDI AMBA. Elegáns, harmonikus kontúrok egyesülnek sima, lekerekített felületekkel. A víz rendkívül lágyan folyik alá;

Részletesebben

J A G A A R I S T O C R A T, N A U T I C A

J A G A A R I S T O C R A T, N A U T I C A J A G A A R I S T O C R A T, N A U T I C A Az ARLI Magyarország Kft. által képviselt, 1962-ben alapított belga JAGA cég formatervezői a fűtőtestek kidolgozásakor klasszikus formaelemekből táplálkozó innovatív

Részletesebben

A N D R O M E D A A N D R O M E D A. Fejtámla Klasszikus előlap 170, 180 cm Klasszikus oldallap 80 cm Kapaszkodó 1.

A N D R O M E D A A N D R O M E D A. Fejtámla Klasszikus előlap 170, 180 cm Klasszikus oldallap 80 cm Kapaszkodó 1. F Ü R D Ő K Á D A K Nagy lépést tettünk a tetőtől talpig Alföldibe öltöztetett fürdőszoba felé azzal, hogy immár a fürdőkádak tekintetében is kínálunk Alföldi minőséget. A Premio, Standard és Eko kategóriák

Részletesebben

CERSAIE 2010. Bologna PORCELANOSA gyárcsoport

CERSAIE 2010. Bologna PORCELANOSA gyárcsoport CERSAIE 2010. Bologna PORCELANOSA gyárcsoport A Cersaie 28. bolognai nemzetközi burkolólap és fürdőszoba felszerelés kiállítás 176.000 m2-es területén, a több mint 1100 kiállító cég közt kiemelkedő helyet

Részletesebben

A kifinomult otthon titka. Nyári Akció Idôtartama: tól ig

A kifinomult otthon titka. Nyári Akció Idôtartama: tól ig A kifinomult otthon titka Nyári Akció Idôtartama: 2018.05.23-tól 2018.08.31-ig Hamarosan elérhetôek egyedi nemesítettfelületkezelt termékeink. Különleges burkolataink a harmónia oázisát teremtik meg, melyek

Részletesebben

CERSAIE 2010. - Bologna

CERSAIE 2010. - Bologna CERSAIE 2010. - Bologna A Roca négy vadonatúj szanitercsaláddal jelent meg a kiállításon. Ezek: The Gap, Tiber, Tipo és a Record. A bemutató többi részét a 2010-ben már legyártott újdonságai: a Khroma,

Részletesebben

SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! OKTÓBER

SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! OKTÓBER FÜGGÖNYVARRÁS INGYEN! Október 1-31-ig! Ezt ne hagyja % ki! 4699,- 3499 Elegáns dekor függöny Keresztcsíkkal 140 cm szélességben 1999 -től Egyszínű fényáteresztő függöny Több színben 180 cm magastól www.ttl.hu

Részletesebben

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Készüljön fel egy ölelésre az Embrace székektől! Egy merőben új típusú szék, amelyet odafigyeléssel és gondoskodással terveztek meg. Valamint érzelemmel. Nem csupán különféle

Részletesebben

Content. About us. Aino Isola Stage Fjord Vario Moove Magic Daisy Tobacco. Hippo Layer Viva Fairy. Arco Pleasure. Production Process.

Content. About us. Aino Isola Stage Fjord Vario Moove Magic Daisy Tobacco. Hippo Layer Viva Fairy. Arco Pleasure. Production Process. 2017 / 2018 2017 / 2018 Content About us 7 Sofas Sofa Beds Relax Sofas Aino Isola Stage Fjord Vario Moove Magic Daisy Tobacco 8 10 11 12 13 14 15 16 17 Hippo Layer Viva Fairy 18 19 20 21 Arco Pleasure

Részletesebben

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN AJTÓKATALÓGUS 2018 AJTÓKATALÓGUS 2018 JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN Bejárati ajtóink minőségi fa alapanyaguknak és kiemelkedő hőszigetelésüknek köszönhetően maximális kényelmet

Részletesebben

KIÍRÁS

KIÍRÁS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A S/ALON BUDAPEST LAKÁSTREND KIÁLLÍTÁS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A 2019. SZEPTEMBER 20-22. KÖZÖTT MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ KIÁLLÍTÁSON ÖNÁLLÓ TERVEZŐI ENTERIŐRBEN VALÓ MEGJELENÉSRE. 2 A PÁLYÁZAT

Részletesebben

Stílus. Egyéniség. Divat.

Stílus. Egyéniség. Divat. Bizsuliget 2015 Stílus. Egyéniség. Divat. F e j e z d k i e g y é n i s é g e d, s t í l u s o d a B i z s u l i g e t é k s z e r e i v e l. V á l a s s z k o l l e k c i ó n k b ó l, v a g y á l l í

Részletesebben

Spandex saját arculat design

Spandex saját arculat design Spandex- FORMA ÉS DESIGN Kiemelked formavilág, egyedi megvilágítható rendezvényeszközök bérbeadása A Party Trend szék és asztalhuzat kollekcióinak els dleges sikerét nem más, mint a huzatok egyedi összetétel

Részletesebben

Minden lehetséges. Üdítően különböző, feltűnően sokoldalú. O.novo az első osztályú kerámia és a Frame to Frame, a teljes bútor koncepció.

Minden lehetséges. Üdítően különböző, feltűnően sokoldalú. O.novo az első osztályú kerámia és a Frame to Frame, a teljes bútor koncepció. Új lehetőségek tere Új árbelépő kategória: O.novo + Frame to Frame. Változatosság, nem monotonitás. Színek, nem egyhangúság. Dekorok, nem egyöntetűség. z elmúlt időszakig léteztek korlátok, ma, a 360 ORNGE

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós ülőgarnitúrát,

Részletesebben

2012. április 27. 13:49 Timar Gigi kulcsszavak: fürdő, kicsi fürdő, lakberendezés, takarékos fürdő

2012. április 27. 13:49 Timar Gigi kulcsszavak: fürdő, kicsi fürdő, lakberendezés, takarékos fürdő 2012. április 27. 13:49 Timar Gigi kulcsszavak: fürdő, kicsi fürdő, lakberendezés, takarékos fürdő KIS FÜRDŐ Nagy a család, de kicsi a fürdő? Ha öt embernek közülük négyen nők kell használnia egy nem túl

Részletesebben

Tökéletes harmóniában

Tökéletes harmóniában Geberit Kft. Tökéletes harmóniában Budapest Alíz u. 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu HU/2015 Geberit Kft. Geberit WC-működtető nyomólapok és Geberit öblítésvezérlők

Részletesebben

Rialta antik Top 2 + Carma Nobile Akció Egyedülálló, hosszú élettartamú homokkő. Tegula fal antik

Rialta antik Top 2 + Carma Nobile Akció Egyedülálló, hosszú élettartamú homokkő. Tegula fal antik Újdonságok és k Rialta antik Top 2 + Carma Nobile Egyedülálló, hosszú élettartamú homokkő szerkezet Az enyhén lekerekített élek természetes vonalvezetésű fugák kialakítását teszik lehetővé Négyféle, egymáshoz

Részletesebben

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés.

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés. Chrome Style technology. www.chromestylehungary.com info@chromestylehungary.com Kifejlesztettünk egy Védjegyoltalom alatt álló szabadalmaztatott króm megjelenésű technológiát, mely teljesen egyedülálló

Részletesebben

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT ICON GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD FÜRDŐSZOBABÚTOR A Geberit icon fürdőszobabútorok rugalmas kombinációs lehetőségeket kínálnak. TÜKÖR A Geberit icon tükör jól harmonizál az egész termékcsalád

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos TERMÉKISMERTETŐ Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós

Részletesebben

Unica Class Unica Quadro

Unica Class Unica Quadro Unica Class Unica Quadro Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat! Unica Class Exkluzív és természetes Időtálló és exkluzív A természetben fellelhető ásványok időtlen idők óta kapcsolódnak mindennapjainkhoz.

Részletesebben

ŐSZI AKCIÓ CAESAR ANTIKOLT TÉRBURKOLÓ ÉS FALAZÓKŐ. Részletek az 5. oldalon

ŐSZI AKCIÓ CAESAR ANTIKOLT TÉRBURKOLÓ ÉS FALAZÓKŐ. Részletek az 5. oldalon ŐSZI AKCIÓ 2012 CAESAR ANTIKOLT TÉRBURKOLÓ ÉS FALAZÓKŐ Részletek az 5. oldalon ÕSZI AKCIÓ térburkoló kövek, járdalapok, szegélykövek és kerti elemek Itt az ősz itt a felújítási, kerti beruházási szezon

Részletesebben

Traffic szeretjük a várost!

Traffic szeretjük a várost! szeretjük a várost! elnevezésű új fürdőszobacsalád divatos városi dizájnnal és nagyfokú funkcionalitással bír. A könnyed négyszögek, a formák játéka, a lágy vonalak és a vékony élek - ez rendkívül kényelmes

Részletesebben

Beltéri ajtó katalógus

Beltéri ajtó katalógus Beltéri ajtó katalógus Milyen legyen az Ön ajtaja? Kivitelezési lehetőségek Laminált ajtó Laminált tele ajtó - Solid Laminált intarziás ajtó - Unit Laminált fémintarziás ajtó - Linea Laminált többszínű

Részletesebben

Vezetõi irodabútor program

Vezetõi irodabútor program exclusive vezetõi irodabútor katalógus Vezetõi irodabútor program Ez a terület megköveteli a rendkívüli igényességet és minõséget. Vezetõi irodabútor családjainkat a precíz megmunkálás, tartós, jó minõségû

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

Zuhanytálcák A N E W N E W N E W N E W

Zuhanytálcák A N E W N E W N E W N E W HÜPPE zuhanytálcák N E W Zuhanytálcák A N E W N E W N E W HÜPPE Xerano Termék részletek A szaniter akril zuhanytálca egyszerű, időtálló formatervezése sokoldalú fürdőszoba kialakításhoz alkalmas A finom

Részletesebben

Fürdőszoba, kompromisszumok nélkül

Fürdőszoba, kompromisszumok nélkül Fürdőszoba, kompromisszumok nélkül Tartalomjegyzék Ohio........................................... 4 Indiana.......................................... 6 California.........................................

Részletesebben

LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA A mozdulat ihlette kényelem. Egy hullám. Egy izgalommal teli lágy folyam. Ami társalgásra bátorít. Összehoz, de egyben magányra is csábít. Pihentet egy nehéz nap végén. A Libra

Részletesebben

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val Csempe- és élvédő-profilok Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására Csináld Marley-val Csempeprofilok és élvédők a Marleytól sokféle színben, alakban és nagyságban Szép

Részletesebben

Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer

Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer Felújítás A lakás két szintjét összekötő lépcsőfeljáró nagy terhelésnek és gyakori használatnak van kitéve. A megkopott régi

Részletesebben

Renova Nr. 1 Comprimo NEW kis fürdőszobák új lehetőségei

Renova Nr. 1 Comprimo NEW kis fürdőszobák új lehetőségei kis fürdőszobák új lehetőségei A Renova No.1 fürdőszoba termékcsalád a kis fürdőszobai terek esztétikus tervezésének és funkcionális felszerelésének jól kivitelezett új projektje. Elvégre nem minden fürdőszoba

Részletesebben

A HANSA kiállítása igazán ütős volt. A zenére koreografált, különböző színű vízsugarakat kibocsátó zuhanyfejek mágnesként vonzották a látogatókat.

A HANSA kiállítása igazán ütős volt. A zenére koreografált, különböző színű vízsugarakat kibocsátó zuhanyfejek mágnesként vonzották a látogatókat. Frankfurt, ISH szubjektíven Szerző: Bodor Éva lakberendező A HANSA-GEBERIT pályázat helyezettjeként alkalmam nyílt ellátogatni a frankfurti ISH kiállításra, amely a szaniter kiállítások körében olyan helyet

Részletesebben

DEKORTECH STÚDIÓ. szolnok csokonai u nm-es lakás lakberendezési tervezése

DEKORTECH STÚDIÓ. szolnok csokonai u nm-es lakás lakberendezési tervezése DEKORTECH STÚDIÓ szolnok csokonai u. 30. 115 nm-es lakás lakberendezési tervezése család Modell: DEKORTECH STÚDIÓ 115 nm-es lakás belsőépítészeti és lakberendezési tervezés 5 fős nagycsalád; 2 szülő 3

Részletesebben

díszburkolatok és kiegészítők

díszburkolatok és kiegészítők díszburkolatok és kiegészítők Riva térkő szürke és antracit színekben Riva térkő mogyoró és antracit színekben Riva térkő őzbarna színben, Colosso-Mercato kerti falelemmel riva 16 xkluzív térkő E xkluzív

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3314 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Róma Magnificent luxus lakás eladó Rómában LEIRÁS A

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

www.stilusesotthon.hu MOODBORARD SORSZÁM HELYISÉG TERMÉK TÍPUS MÉRET ANYAG SZÍN GYÁRTÓ/ FORGALMAZÓ TERMÉK MEGNEVEZÉSE 5 NAPPALI padló burkolat 16,40 m² laminált padló szürke dreamfloor.hu 1 NAPPALI falburkolat

Részletesebben

MELINA SZANITER xx Mosdó 1 furattal középen. 70 x 50 cm 20, , R xx Mosdó 1 furattal középen

MELINA SZANITER xx Mosdó 1 furattal középen. 70 x 50 cm 20, , R xx Mosdó 1 furattal középen ÚJDONSÁG ÁRLISTA 2011 MELINA Cikkszám Megnevezés Méret Tömeg (Kg) tálca paletta Fehér Ft/db* Színes Ft/db Választható színek SZANITER 5570 59 xx Mosdó 5565 59 xx Mosdó 70 x 50 cm 20,5 5 10 24.180 01, R1

Részletesebben

1. Általános 1.1 Alföldi 50 4

1. Általános 1.1 Alföldi 50 4 ÁRLISTA 2015 Tartalomjegyzék 1. Általános 1.1 Alföldi 50 4 1.2 Gar ancia 6 1.3 Innovációk 7 1.4 Újdonságok és kifutó termékek 9 2. Szaniterek 2.1 SZANITER ÁTTEKINTŐ 12 2.2 Liner 14 2.3 Melina 16 2.4 Formo

Részletesebben

Geberit nyomólapok és öblítőtartályok. Személyre szabott design

Geberit nyomólapok és öblítőtartályok. Személyre szabott design Geberit nyomólapok és öblítőtartályok Személyre szabott design A stílusos megjelenés titka a harmóniában rejlik. Olyan nyomólap, amely tökéletesen illeszthető bármilyen környezethez. Tökéletes az utolsó

Részletesebben

NAPPALI MEGOLDÁS AZ OTTHONÁRA! felső bordűr. fal. alsó bordűr lábazat

NAPPALI MEGOLDÁS AZ OTTHONÁRA! felső bordűr. fal. alsó bordűr lábazat Lapozza össze a KESTA EASY legszebb szín és minta megoldásai közül az Önnek legjobban tetsző otthont. 1460 mm NAPPALI felső bordűr: EASY provanszi csillagpor fal: EASY tengerhomok alsó bordűr: tervezés

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország KLUDI Konyhai csaptelepek < FELÜLETEK MÉRETEK Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország Tel +49 (0)2373 904-0 Fax +49 (0)2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com

Részletesebben

Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint. https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre

Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint. https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre Basic 4300 Basic 4304 Basic 4305 Basic 4306 Classic 4320 Classic 4321 Classic 4323 Classic

Részletesebben

Tökéletesen tiszta speciális tisztítóeszközök nélkül is

Tökéletesen tiszta speciális tisztítóeszközök nélkül is RIMFREE AKCIÓ 2019 Tökéletesen tiszta speciális tisztítóeszközök nélkül is A Geberit Rimfree technológia kifejlesztéséhez az öblítőperem nélküli WC-t következetesen továbbgondoltuk, aminek eredményeképpen

Részletesebben

J A G A S T R A D A. A Low-H 2 O technológia néhány jellemző tulajdonsága:

J A G A S T R A D A. A Low-H 2 O technológia néhány jellemző tulajdonsága: J A G A S T R A D A A sima előlap és az erős felső rács vízszintes vonalai adják a STRADA szemet gyönyörködtető megjelenését. A robosztus, egyszerű és mégis elegáns burkolat a Low-H 2 O technológiát takarja.

Részletesebben

Megszokott minőség kedvező áron. Geberit Basic család

Megszokott minőség kedvező áron. Geberit Basic család Megszokott minőség kedvező áron Geberit Basic család Geberit Basic szerelőelemek *Figyelem: A BASIC termékcsalád WC és vizelde szerelőelemei kizárólag Delta nyomólapokkal és Basic vizelde vezérlésekkel

Részletesebben

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA H-1042 Budapest, IV. Virág u.50. E-mail: info@kidbutor.hu Telefon: 231-0912, 231-0913 Fax: 220-6433. Választható színek

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA H-1042 Budapest, IV. Virág u.50. E-mail: info@kidbutor.hu Telefon: 231-0912, 231-0913 Fax: 220-6433. Választható színek BISZTRO irodabútor A BISZTRO bútorcsalád három féle lábtípusa 42,4 mm átmérőjű fémcsövekre épül. Alapja fém talplemez, melynek magassága, bútorszintező segítségével állítható. A talplemez három féle méretben,

Részletesebben

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK 2013. FEBRUÁR-ÁPRILIS AJÁNDÉKKATALÓGUS A legjobb ajándékok Önnek és szeretteinek KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK Az elkövetkező hónapok számos különleges lehetőséget tartogatnak, amelyekkel örömet okozhat

Részletesebben

NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK. Oldalfelár nélküli CEWE FOTÓKÖNYV akció Akár 130 oldal 26 oldal áráért!

NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK. Oldalfelár nélküli CEWE FOTÓKÖNYV akció Akár 130 oldal 26 oldal áráért! NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK Oldalfelár nélküli CEWE FOTÓKÖNYV akció Akár 130 oldal 26 oldal áráért! Nagy és XL CEWE FOTÓKÖNYV OLDALFELÁR NÉLKÜL* 3290 Ft helyett *Nagy (álló és panoráma) és XL méretű,

Részletesebben

Bemutatkozás. Termékeink:

Bemutatkozás. Termékeink: Bemutatkozás A Sõregi Mester Kft. 1989-ben kezdte meg mûködését egyéni vállalkozásként. A megrendelések növekvõ számának köszönhetõen az egyéni vállakozás mára kinõtte magát, amely az asztalosmûhely korszerûsítésében,

Részletesebben

SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista

SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista A SANTOS bútorcsalád a klasszikus, letisztult zárt vonalvezetést képviseli. A lapok laminált kivitelben ABS elzárással készülnek. Variációs lehetőségeit a széles

Részletesebben

Modern vonalak, mediterrán színek

Modern vonalak, mediterrán színek élettér Modern vonalak, mediterrán színek Vendéglátóink a nyugalom és a béke miatt választották lakhelyükül a Debrecen kertvárosában, családiházas környezetben, de a belvároshoz közel álló házat. A két

Részletesebben

BISZTRO BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista

BISZTRO BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista BISZTRO BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista A BISZTRO bútorcsalád három féle lábtípusa 42,4 mm átmérj fémcsövekre épül. Alapja fém talplemez, melynek magassága, bútorszintez segítségével állítható. A talplemez

Részletesebben

Unica Class Unica Quadro. Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat!

Unica Class Unica Quadro. Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat! Unica Class Unica Quadro Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat! Unica Class Exkluzív és természetes Időtálló és exkluzív A természetben fellelhető ásványok időtlen idők óta kapcsolódnak mindennapjainkhoz.

Részletesebben

icon xs kisméretű fürdőszobákba

icon xs kisméretű fürdőszobákba kisméretű fürdőszobákba Még a kisméretű vagy vendégfürdőszobák esetén sem kell kompromisszumokat kötni a design szempontjából. Az Icon XS termékcsalád követi az Icon termékek tiszta vonalait, kisebb térhez

Részletesebben

Pontosan egyvonalban velem.

Pontosan egyvonalban velem. Pontosan egyvonalban velem. Quigo a Boschtól. ÚJ! Quigo a zseniális, kicsi keresztvonalas szintezőlézer a Boschtól. Nulla komplikáció. 100%-osan egyenes. Meg fog lepődni. Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám

Részletesebben

Főszerepben a funkcionalitás és a földszínek

Főszerepben a funkcionalitás és a földszínek élettér Átláthatóság, egyszerűség, praktikusság és esztétikum: ezek voltak a család elvárásai a háztól, amit végül teljes mértékben meg is kaptak igényeik szerint testre szabott hajlékuktól. Főszerepben

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben