Az IRTA globális. cserekereskedelmi

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az IRTA globális. cserekereskedelmi"

Átírás

1 Az IRTA globális cserekereskedelmi szövetség ajánlatai közvetlenül, rendszerünkön belül elérhetővé vált minden kedves ügyfelünk részére. Mostantól kényelmesen világszintű kínálatból rendelhetnek. Ne feledjék, hogy cégünk az első és egyetlen Globális cserekereskedelmi szövetség által akkreditált cég Magyarországon. Cégünkket 2010-ben regisztrálták. Fő tevékenysége, Globális cserekereskedelem (trade exchange). Ügyvezető, és alapító igazgatója Szabó Dorottya, az IRTA (Nemzetközi cserekereskedelmi kamara) Euró/Ázsia alapító elnöke. 30 éves globális kereskedelmi tapasztalattal. Cégünk egy olyan kereskedőház, ahol belső tagok elfekvő vagy meglévő termékeiket adnak/vesznek egy virtuális készpénz helyettesítő valutával. A közösségi valuta neve GXH egység, amivel nem csak Magyarországon, de más országban is cserekereskedhetnek, vásárolhatnak. Pillanatnyilag 759 utazási ajánlat közül válogathat, az egy-, vagy kéthetes lehetőségeink közül, a teljes költség 70%-os kevezménnyel. Új Skoda személygépkocsik márkakereskedésből, GXH egység beszámításával. Bali caffe étterem és kávézó a belvárosban. Jó hangulatra, kikapcsolódásra, különleges ízekre vágyó vendégek számára megfelelő hely, mindegy hogy első randiról vagy üzleti reggeliről van szó, vagy régi ismerősök közös vacsorájáról. 50% GXH egység beszámítással. Háztartási gép forgalmazás, javítás, GXH egyxség elfogadás megegyezés szerint!

2 BALATONI AJÁNLATOK KESZTHELY Az Abbazia Club Hotel Keszthely városában, a tengerparttól nem messze helyezkedik el. A szálláshely közelében található a Festetics-kastély és a Hévízi-tó is. A környék további látványossága a(z) Szent lélek római katolikus templom és a(z) Fenékpusztai római romok. A szálloda szolgáltatásai Az Abbazia Club Hotel területén 2 szabadtéri úszómedence, szauna és szezonális szabadtéri medence áll rendelkezésre. Ez az apartman Keszthely városában található, és a területén étterem, kávézó és bár/társalgó üzemel. A szálláshelyen minden nap ingyenes reggelivel kedveskednek a vendégeknek. A szállodában kiegészítő szolgáltatásként több nyelven beszélő személyzet, kert és recepción igénybe vehető páncélkazetta biztosított. Ez egy dohányzásmentes létesítmény. Vendégszobák Az Abbazia Club Hotel területén 124 vendégszoba található, amelyekben széf biztosított. A 3-csillagos apartman területén minden lakóegységhez teakonyha tartozik, ahol tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény és kávé-/teafőző áll rendelkezésre.

3 BALATONI AJÁNLATOK SIÓFOK A Szent György apartman átlagon felüli környezettel, családbarát szolgáltatásokkal várja a pihenni, vagy szórakozni vágyó vendégeit. Minden apartmanhoz saját fedett terasz tartozik. A nappali szobával egy légtérben található a teljesen felszerelt az étkezős konyha. Fürdőszoba: zuhanyzófülkés, mosdó és wc található benne. Szórakozási lehetőség: A 3 szintes főépületben légkondicionált étterem és bár, mely este táncolási lehetőséget nyújt, valamint belső parti medence, gyerekmedence és pezsgőfürdő, szauna is található az épületben. Az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital, Balatonfüred reformkori belvárosában helyezkedik el. Az 1.7 hektáron fekvő több mint 200 éves felújított épületegyüttest északról sokrétű kínálattal rendelkező kiserdő határolja. A szállodánk előtti Gyógy téren található az 1800-ban épült híres Kossuth-forrás, mely csendes, nyugodt környezetet biztosít kikapcsolódni vágyó vendégeink részére. Főépületünktől 100 méterre található a háromszintes, akadálymentesített, igényesen berendezett Ipoly Residence szárnyunk. A 120 éves eklektikus műemlék épület közvetlenül a Balatonparti híres Tagore sétány és emlékparkban található. Az Anna Grand Hotel 100 darab különböző típusú és méretű szobája a több, mint 200 éves klasszicista stílusú épület falai között BALATONFÜRED

4 TENGERPARTI AJÁNLATOK OLASZORSZÁG Marotta Bibione Az Abbazia Club Hotel Marotta az egész család számára garantálja a napsütéssel és fürdőzéssel, valamint kultúrával és szórakozással teli nyaralást. A Hotel modern felszereltségű, légkondicionált, kényelmes szobákat kínál. Minden szobából fantasztikus kilátás nyílik a tengerre. A hotel saját stranddal rendekezik, ahol a vendégek kényelmét napernyők és napozóágyak szolgálják. A szálloda környéke ideális különféle kirándulásokhoz. A Hotel 10 méterre fekszik a strandtól, ahol napernyők és napozóágyak Bibione Észak-Olaszország egyik legkedveltebb üdülőhelye az Adriai-tenger partján. Több kilométer hosszan elnyúló, széles homokos partjával igazi paradicsom a nyaralók számára. A partszakasz négy részre oszlik: Pineda, Lido del Sole, Spiaggia és Lido dei Pini. A strandon napernyők, nyugágyak, zuhanyzók és öltözőkabinok várják a pihenni vágyókat. Az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégeknek számtalan vizisportlehetőség, strandröplabda-pálya, focipálya, kerékpárút áll a rendelkezésére vagy a Lupapark kínál még szórakozást.

5 TENGERPARTI AJÁNLATOK Horvátország A Horvátországhoz tartozó Brač (ča horvátul Broc) 396 km² területével az Adriai-tenger harmadik legnagyobb, 778 méter magas Vidova Gorájával pedig legmagasabb szigete. Erről a magaslatról tiszta időben az egész dalmát szigetvilágot belátni: elöl a keskeny és hosszúkás Hvar sziget, mögötte pedig határozottan kiemelkedik az Adriából a Vis sziget. Brac Jelsa városias jellegű település, nagy kikötővel. A kikötő jobb oldalán üzletek, kávéház, idegenforgalmi hivatal, majd a városból kivezető villasor, kemping mellett, jutunk a Milna-öbölbe. A kikötő bal oldalán a szállodasor található. A régi várost a domboldalon találjuk. Itt áll az 1525-ben épített, erődszerűen kiképzett apszisú plébániatemplom is, és az ódon házakból álló utcácskák között áll az érdekes formájú kis barokk Sv. Iván (Szent János) templom. Jelsa

6 TENGERPARTI AJÁNLATOK SPANYOLORSZÁG Tenerife Egy kiváló üdülőhely öt percre Los Cristianostól, Tenerife déli részén.a Regency Club legfiatalabb és egyben legszebb, ötcsillagos szállodája, tele luxussal. A hoteltulajdonost magával ragadta Bali szépsége egy nyaralásának alkalmából, és megvalósította az ottani valóságot. A hotelben az egzotikus szigetről származó kézzel faragott szobrokat, mesés bútorokat és márvánnyal burkolt padlót találunk, csodálatos kilátással az Atlanti óceánra. Minden alapanyag az "álomszigetről " érkezett. Kitűnő lehetőség azoknak, akik luxusellátásra vágynak. Fantasztikus üdülőhely a Club La Costa a Costa del Sol körzetében. Az egész Club La Costa hullámzó hegyoldalban kínál felejthetetlen kilátást. Sok a kapcsolódó létesítmény, beleértve a mesés medence, gyermekmedence medence és jacuzzi medence (21 összesen!) Malaga Napozóterasz, teniszpálya, éttermek, bárok, egy boltban, egy bolt, egy kávézó pékség, fitness központ, gyerekklub és még sok más. Az üdülőhelyek összefüggnek helyi kisvonattal bejárhatók.

7 VELENCEI AJÁNLATOK Velence SPA Családjával pihenne? Akkor jó helyen jár! Négycsillagos családbarát szálloda vagyunk a Velencei-tó partján, Budapest szomszédságában. Nemcsak számtalan medencével rendelkezünk, hanem saját tóparti stranddal is. Viking Hotel A Velencei-tó Magyarország egyik legvonzóbb üdülőhelye. A Napfény tavának nevezik, mert a napsütéses órák száma itt a legmagasabb és ennek hatására, Európa egyik legmelegebb tava. Szállodánk a tó déli oldalán található. Kellemes, nyugodt környezetben, 50 kényelmesen berendezett összkomfortos apartman szobával, egész évben várjuk az idelátogató vendégeket.

8 SÍELÉSI ÉS HEGYVIDÉKI AJÁNLATOK AUSZTRIA - SOPRON Murau Strobl Sopron Alig múltak el a forró nyári hónapok a Mura folyó völgyében, már minden jel a téli szezon közeledtére utal. Kreischbergen minden télen van valami újdonság. A Rosenkranz hegyen található sípályák eddig csak részlegesen voltak hóágyúzhatók, ezt a hiányt pótolják a jelenleg is zajló munkálatok, amelyek befejezte után a teljes kreischbergi sípályarendszer hóágyúzhatóvá válik. Murau és környéke nem csak télen, hanem nyáron is számos lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódást kedvelőknek. A Mura folyó menti kerékpár út, a 18 lyukú golfpálya Kreischbergnél, a számtalan túra útvonalon túrázhat. A szálloda Ausztria legszebb részén fekszik, ahol a rendkívüli környezet várja az ide látogatót. Strobl központjától és a tóparttól is kb. 700 m-re található. Kiválóan alkalmas a pihenésre és sportolásra. A Solar Apartman Club Hotel*** Sopronban az Alpok alján fekvő kisvárosban épült, melyet a Dunántúl ékszerdobozának is neveznek. Az óváros felett kialakított üdülőövezetben, a Lővérekben található.

9 GYÓGYVIZES AJÁNLATOK Hévíz Hajdúszoboszló Debrecentől 22 km-re fekvő alföldi város Hajdú-Bihar megye Hajdúszoboszlói járásának központja, Magyarország legnagyobb termálvizű fürdőhelye. 3 szállodába várjuk. Hévíz város Délnyugat-Magyarországon, Zala megyében, a Keszthelyi járásban. Itt található a világon egyedülálló természetes tőzegmedrű gyógytó. 4 szállodába várjuk. Hajdúszoboszló Zalakaros egy üdülőváros. A megye délnyugati részén, Keszthely és Nagykanizsa között fekszik, a településen működik az ország egyik leghíresebb termálfürdője. 3 szállodába várjuk. Zalakaros Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, és élményfürdője, szaunavilága és egyéb különlegessége várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. 2 szállodába várjuk. Sárvár Hévíz: Zalakaros: Apart Hotel Kalma Napfény Üdülőszövetkezet Holiday Club MenDan Aparthotel Club Unicum Bükfürdő: Jókai apartmanház RDS Villapark Bük Hajdúszoboszló: Birland Home & Admirális Panzió Holidays Zsófia Apartman Sárvár: Park Hotel Ambrózia Park in Hotel Bükfürdő A gyógyvizet magas alkáli-hidrogénkarbonát tartalom jellemzi, amelynek köszönhetően rendkívül eredményesen alkalmazható reumás betegségek kezelésére. Fiatalító hatásával érezhetően selymessé varázsolja a bőrt a fürdést követően.

10 KÖZKEDVELT TERMÉKEINK vásároljon újra nálunk! Autók Különféle használt autók, a vevővel egyeztetve 20-50% beszámításával. Skoda Új SKODA autók kereskedőtől 20% beszámítással. Ingatlan Országos lefedettségő Ingatlan kereskedés 20-30% beszámítással Illusztráció Az ingatlan, egy bedőlt hitel következtében bank, vagy lízingcég tulajdona. Beköltözési idő maximum 6-9 hónap. A vételár kifizetése, csak közvetlenül a szerződéskötés után esedékes, addig ügyvédi letétbe kell elhelyezn, s a letéti igazolást be kell nyújtani a pénzintézetnek! Szolgáltatások Fogorvos: Csontkovács. Létszerész: Napelem kivitelező: Kerítés (kész elemek): Épület felújítás: Utazás: 30-50% 50% 40% 20% 20% 20-50% % Háztartási gépek forgalmazása és javítása Hűtő, sütő, mosó- és mosogató gépek, kávéfőzők és egyéb más a háztartásban nélkülözhetetlen felszerelés 20-50% beszámításával. Illusztráció

11 ENNÉL OLCSÓBBAN? vásároljon újra nálunk! LEGJOBB AJÁNLATOK Ciprus szélén Ázsiában, és az ország egyik legforróbb úti célja a Földközi-tengeren. 2 ágyas apartman Ciprus Mandriában, Paphos Elérhető minden augusztusban. 2 hálószobás földszinti lakás teljesen légkondicionált, 1 kétágyas és 1 kétágyas hálószoba. Az egyik fürdőszoba, káddal és zuhanyzóval. Étkező, konyha teljes felszereltsége. Nagy terasz. Ciprus Robogó Elektromos kerekesszék Matrac Tengeri hajóút Női táska

12 KAPCSOLAT Internet: Névjegy: GXHX Ügyfélszolgálat: Információ: Kereskedelem: Fontos telefonszámok: Iroda: Irodavezető: Kereskedelem: , Pénzügy:

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL Az üdülést igénybe veheti: a Szövetség tagsága, a tagok hozzátartozói (férj, feleség, élettárs és maximum két nem nagykorú unoka), valamint

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

Ho t e l Pl aya Go l f ««««

Ho t e l Pl aya Go l f «««« MALLORCA NYÁR NYÁR Mallorca Spanyolország északi része elõtt húzódik a különbözõ földrajzi adottságokkal, kultúrával, valamint konyhával rendelkezõ öt szigetbõl álló Baleár-szigetvilág. Legnagyobb és egyben

Részletesebben

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében. KARPATHOS Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, melynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb fővárossal, a napsugár

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK CÔTE D AZUR MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 Leírás: Menton sajátos szubtrópusi mikroklímájáról és páratlan kertjeiről nevezetes. A felújított 4 szintes apartmanház Menton

Részletesebben

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka Központi szállodaépület (nyitva: június 15 - augusztus 29.) Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák

Részletesebben

Parkolás: A Kölcsey Központ mélygarázsában, a Hotel Lycium vendégei részére elkülönített parkolóhelyeken Ft/szgk/éj.

Parkolás: A Kölcsey Központ mélygarázsában, a Hotel Lycium vendégei részére elkülönített parkolóhelyeken Ft/szgk/éj. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2019. május 20-ig beérkezett

Részletesebben

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites Esküvő brossúra Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites ANNA GRAND HOTEL Vendégvárás és boldogító igen az Anna-bálok helyszínén, a balatonfüredi Anna Grand Hotel

Részletesebben

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

Karpathos a szenvedély szigete

Karpathos a szenvedély szigete Karpathos a szenvedély szigete Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, amelynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

Szállodák ** / *** 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Szállodák ** / *** 2 0 1 5 Lido di Jesolo Szállodák ** / *** 2 0 1 5 Lido di Jesolo Hotel International ** A 2 csillagos szálloda mintegy 50 m-re található a strandtól. Minden szoba zuhanyzós, WC vel, hajszárítóval. A szobákban, telefon, széf,

Részletesebben

Akadálymentesített bükfürdői szálláshelyek

Akadálymentesített bükfürdői szálláshelyek Akadálymentesített bükfürdői szálláshelyek Apartmanok Anna Apartman Házba és az apartmanokba be lehet jutni kerekes székkel A teraszra rámpa van kialakítva A fürdőszobában a kádba be kell lépni, de ott

Részletesebben

Harkány Termál Kemping Apartmanházak

Harkány Termál Kemping Apartmanházak Harkány Termál Kemping Apartmanházak 7815 Harkány, Bajcsy-zs. Utca 6. A természet teszi a dolgát, ha van róla tudomásunk, ha nincs! A harkányi víz bizonyítottan közel két évszázada meggyógyítja látogatóit!

Részletesebben

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE A várostól 4 km-re, a Vadkerti tó üdülőövezetének központjában a strand főbejáratától 200 m-re található a BUDA-HOLD Kft. által üzemeltetett 3 szintes

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL

TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL Nyugdíjasklubok és Idısek Életet az éveknek Országos Szövetsége (Budapest, 1053 Királyi Pál u. 20. I/3., tel/fax: 06/1/327-0118, email: nyugszov@hu.inter.net)

Részletesebben

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása Közigazgatási szervek munkatársainak kompetenciafejlesztése Árop 2.2.23 Készítette: Szíjgyártó Beáta,Cserép Zsolt, Navracsics Antal, Lakatos Béla az Erzsébet

Részletesebben

Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly.

Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly. Siófok bemutatása Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly. A Magyar Turizmus Zrt. nemrégiben tette közzé a leglátogatottabb magyar városok előzetes top 10-es listáját, ahol

Részletesebben

ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN 2014

ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN 2014 ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN HÉVÍZ HOTEL PANORÁMA*** (8380 Hévíz, Petőfi u. 9.) ELHELYEZÉS: 2 ágyas classic típusú erkélyes, fürdőszobás szállodai szobában, televízióval, telefonnal, minibárra,

Részletesebben

Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly.

Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly. Siófok bemutatása Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly. A Magyar Turizmus Zrt. nemrégiben tette közzé a leglátogatottabb magyar városok előzetes top 10-es listáját, ahol

Részletesebben

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere A Kefallinia.hu Partnere a Personal Tours A 24. sikeres szezonja elé néző Personal Tours az elmúlt évtizedekben több, mint százezer pihenni vágyó, jelentős részben visszatérő vendéget utaztatott nyaralásukra.

Részletesebben

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Örömünkre szolgált, hogy az elmúlt évek során sok szakszervezeti tag és családja részére biztosítottuk szálláshelyünkön a

Részletesebben

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure*****

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Falcon Hills*** FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** AI 143.000,- Ft/fő standard kétágyas szoba Hotel

Részletesebben

Costa del Sol COSTA DEL SOL

Costa del Sol COSTA DEL SOL Costa del Sol Évek óta kedvelt nyaralóhely országunkból is Spanyolország. Azonban az Ibériai-félsziget déli partszakasza, amelyet Costa del Sol-nak hívnak csak az utóbbi években kapott nagyobb figyelmet.

Részletesebben

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON Utazás: Budapest Larnaca Budapest útvonalon Malév menetrendszerinti járataival, egyénileg. Időpont: választott időpontban és időtartamra. Idegenvezetés: helyi magyar nyelvű

Részletesebben

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo LIDO DI JESOLO az Adriai tengerpart egyik legfőbb üdülőhelye, mindössze 21 km-re található az egyedülálló várostól, a nemzetközi kulturális események színházától, Velencétől.

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

Konferencia szállás ajánlataink*

Konferencia szállás ajánlataink* Corso Hotel**** Pécs, Koller u. 8, 7626 (Térkép) Konferencia szállás ajánlataink* Egyike azon belvárosi hoteleknek melyek magukénak tudhatják Pécsett a legtöbb, azaz 4 csillagot. A 2010-ben épült Corso

Részletesebben

Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat?

Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat? Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat? Ha már tudja, hogy melyik időpont megfelelő Önnek 1. Hívjon minket telefonon a hét minden napján a 06-95-520-630-as számon, ahol munkatársaink várják hívását

Részletesebben

TENERIFE. 2* Tropical Park

TENERIFE. 2* Tropical Park TENERIFE 2008. június 6., 13. 2* Tropical Park Fekvés: A szálloda Callao Salvajén található, a repülőtér kb. 25 km távolságra van. A tengerparttól mindössze 150 méterre található apartmanokból csodálatos

Részletesebben

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű Sarti Napjainkban Sarti a Sithonia-félsziget egyik legkedveltebb települése, ahol a tenger kékje egyesül a kristálytiszta vizű, homokos tengerparttal. Ez a kép teszi feledhetetlenné az itt eltöltött vakációt.

Részletesebben

BULGÁRIA. Napospart FLORA - ZVETE - RODOPI HOTELKOMPLEXUM **** HOTEL DIAMOND**** - Félpanzió

BULGÁRIA. Napospart FLORA - ZVETE - RODOPI HOTELKOMPLEXUM **** HOTEL DIAMOND**** - Félpanzió BULGÁRIA Napospart NAPOSPART Minden bolgár foglalásnál 12 éves kor fölött 3 600 Ft/fő, 12 éves kor alatt 1 800 Ft/fő üdülőhelyi díj fizetendő irodánkban. A díj egyszeri, és a teljes tartózkodásra értendő.

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű,

Részletesebben

A szobák klimatizáltak, mely használati díját (35 óra/hét) az árak tartalmazzák. Az apartman sat TV-vel felszerelt. Parkolási lehetőség az utcán.

A szobák klimatizáltak, mely használati díját (35 óra/hét) az árak tartalmazzák. Az apartman sat TV-vel felszerelt. Parkolási lehetőség az utcán. HORVÁTORSZÁG - Omiš NIKOLA APARTMANHAZ (4+1 fő): A ház az aprókavicsos tengerparttól 200 m-re, a homokos tengerparttól, valamint Omiš központjától 700 m-re helyezkedik el. A ház teljesen új, modern berendezéssel

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban www.sissipark.at

Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban www.sissipark.at SISSIPARK Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban 1 Apartmanok Studió plusz A stúdió plusz egy légterű, nappali/hálószobás apartman dupla ággyal és kihúzható kanapéval. A stúdiókhoz étkező, teljesen

Részletesebben

Maison de l'alpe U4 - apartman tájékoztató 2 fős

Maison de l'alpe U4 - apartman tájékoztató 2 fős Maison de l'alpe U4 - apartman tájékoztató 2 fős La Maison de l'alpe U4 (4. emelet) A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű, ideális helyen közvetlen Gyönyörű kilátással

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű,

Részletesebben

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján.

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján. II. Számviteli konferencia Helyszín ismertető A Szálloda a Budapest Székesfehérvár vasútvonalon Velence állomástól 150 méterre található. A szálláshely szolgáltatás megrendelése feljogosítja a megrendelőt

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1331 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Campiglia Marittima Gyönyörű Luxury Villa Campiglia

Részletesebben

Gyermekkedvezmény: 6 éves korig ingyen 6 12 évig 50 % kedvezmény ( szülőkkel 1 szobában)

Gyermekkedvezmény: 6 éves korig ingyen 6 12 évig 50 % kedvezmény ( szülőkkel 1 szobában) VAKÁCIÓS ÖTLETEK Tervezze meg velünk nyári pihenését (vízparti szállás- és árajánlatok 2012. május 20. augusztus 20-ig) ALMÁDI NEREUS PARK HOTEL*** Balatonalmádiban a 71-es műútról jól megközelíthető helyen,

Részletesebben

RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010

RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 Nyaralás a Görög Tengerparton Nyaralás a tengerparton az Olimposzi Riviéra kedvelt fürdőhelyén fürd helyén az Olimposz hegy lábánál lévő lév Paralián.

Részletesebben

Eladó szálloda, panzió, üdülő, Eplény Ft. Eckert Eleonóra. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket!

Eladó szálloda, panzió, üdülő, Eplény Ft. Eckert Eleonóra. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket! Keresse szakértőnket! Eckert Eleonóra Ingatlan-képviselő, Home Stager +36203340399 eleonora.eckert@casanetwork.hu Ingatlan jellemzői CasaNetWork 0440 Ingatlan leírása Veszprémi Ingatlaniroda eladásra kínálja

Részletesebben

CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO

CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO IT0205 Leírás: a kemping a Marco Polo reptér közelében fekszik 15 km-re Velencétől. Szolgáltatás: étterem, élelmiszerüzlet, bár, parkoló, internet lehetőség.elhelyezés:

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3367 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Halásznadrág Szép tengerparti villa Capri-ban LEIRÁS

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató 1. Bejelentkezés, csomagszoba A Thermal Hotel Visegrád****superior szobáit az érkezés napján 10.00-13.00 óra között lehet átvenni, távozás napján 10.00

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű,

Részletesebben

Érkezések: szombatonként (Június, július, augusztusban 17:00 20:00 óráig, májusban és szeptemberben 16:00-19:00-ig.) Elutazás: 09:00 óráig

Érkezések: szombatonként (Június, július, augusztusban 17:00 20:00 óráig, májusban és szeptemberben 16:00-19:00-ig.) Elutazás: 09:00 óráig lignano Lignano az észak-adriai tengerpart legszebb része. Igazi nyüzsgő, modern tengerparti üdülőhely, aranyszínű homokos tengerparttal, hatalmas zöld területekkel, természetesen meghagyott fenyőerdőkkel,

Részletesebben

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy HAJDÚSZOBOSZLÓ FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) A panzióban tíz teljes komforttal rendelkez vendégszoba áll rendelkezésre. A szobák elosztása: 4 db nagyobb alapterület kétágyas, 3 db

Részletesebben

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL HH RÉPCE***+ BÜKFÜRDŐ Érvényes: 2012.08.17-ig / 2 3 éjszaka foglalással Ár: 11.970 Ft / fő / éjszaka Ár: 10.440 Ft / fő / éjszaka 4 éj foglalással Szállás 2ágyas szobában

Részletesebben

Klubtravel előfoglalási kedvezmény 10 % (foglalás 04.30-ig, teljes összeg befizetése 05.15-ig)

Klubtravel előfoglalási kedvezmény 10 % (foglalás 04.30-ig, teljes összeg befizetése 05.15-ig) TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK NAPOSPART Minden bolgár foglalásnál 12 éves kor fölött 4 400 Ft/fő, 12 éves kor alatt 2 200 Ft/fő üdülőhelyi díj fizetendő irodánkban. A díj egyszeri, és a teljes tartózkodásra értendő.

Részletesebben

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Üdülés Szicília szigetén Utazás: egyénileg Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Catania környéke ( repülőtéri transzfer: Catania repülőtere) Santa Lucia α Le Sabbie d Oro

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb.

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb. Mexikó CanCún A Karib-tengerbe nyúló mexikói félsziget legkeletibb csücskén fekszik Cancún varázslatos üdülővárosa. A türkiz számtalan árnyalatában szikrázó tenger szinte körbefonja a 7-es számot formázó

Részletesebben

Erdély Ivó völgye. Aktív Relax Panzió-Kulcsosházak

Erdély Ivó völgye. Aktív Relax Panzió-Kulcsosházak Erdély Ivó völgye Aktív Relax Panzió-Kulcsosházak Az Aktív Relax Panzió 2008 tavaszán nyitotta meg kapuit a kikapcsolódni vágyó vendégek számára. A létesítmény hárommargarétás (háromcsillagosnak megfelelő)

Részletesebben

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS 2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS PIROSKA HOTEL*** BÜK Érvényes: 2012.06. 01 30.között, a hét bármely napján! Ár: 8.126 Ft / fő / éj 2 éjszaka foglalással Ár: 7.460 Ft / fő / éj 3 éjszaka foglalással Szállás kétágyas

Részletesebben

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat 51 Zakinthosz Levante rózsája Zante néven is ismert a Jón-tenger harmadik legnagyobb szigete. Az elmúlt években méltán vált az egyik leglátogatottabb görög területté. Miért is? És miért ajánlanám én is

Részletesebben

Costa Dorada az aranypart

Costa Dorada az aranypart 70 Costa Dorada az aranypart Barcelonától délre, Tarragona provincia egész partvidéke, egészen az Ebro deltájáig a Costa Dorada. A terület az Aranypart nevet viseli, amelyet hosszú, homokos partjaival

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu Odüsszeusz szigete 32 Moraitika Agios Ioannis városától 20 km-re délre, a keleti parton található kiépült nyaralóhely. A Messonghy folyó bal partján elterülő szállodák, nyaralók és apartmanházak között

Részletesebben

a m Látnivalók a környéken Zalakaros Sümegi vár Zalaegerszeg Kehidakustány Zala Springs 1 óra / 1h Royal Balaton Golf & Yacht Club Szigligeti vár

a m Látnivalók a környéken Zalakaros Sümegi vár Zalaegerszeg Kehidakustány Zala Springs 1 óra / 1h Royal Balaton Golf & Yacht Club Szigligeti vár Sümegi vár Zalaegerszeg Kehidakustány 15 Zala Springs 10 c per c per c Hévíz er 5p Zal Keszthely min in m 15 a m eg ye Royal Balaton Golf & Yacht Club Szigligeti vár in 5m 10 1 óra / 1h Balaton Golfclub

Részletesebben

Györköny szálláshelyek

Györköny szálláshelyek Györköny szálláshelyek Gellérthegyi Lak Györköny-Pincefalu központjában helyezkedik el egy új építésű présház, mely külsőségeiben hagyományos présház jellegű, viszont belső kialakítása lehetővé teszi vendégek

Részletesebben

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Le Majestic 1 D5 (5. emelet) Route d'huez Quartier du Vieil Alpe Alpe Agence Agda Agence La Menandiere, 38750 Alpe d'huez, France www.alpe-agence.fr Északi fekvésű

Részletesebben

HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK

HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK Strandhoz közel fekvő, kényelmes, pénztárcabarát apartmanok. Fekvése: a barátságos apartmanház Medulinban található. Tengerpart: aprókavicsos, lassan mélyülő

Részletesebben

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában,

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, MEDULIN KIEMELT 15 Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, szépen gondozott kertben, a központtól kb. 200 m-re. Strand: homokos, kavicsos kb. 600 m-re;

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Bibione. www.timtravel.hu BIBIONE SPIAGGIA

Bibione. www.timtravel.hu BIBIONE SPIAGGIA BIBIONE SPIAGGIA Veneto tartományban Lignano-tól délre található az Adriai-tenger partján. Észak-Olaszország egyik legkedveltebb üdülőhelye. Több kilométer hosszan elnyúló (kb. 8 km), széles homokos partja

Részletesebben

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / GRAN CANARIA

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / GRAN CANARIA Kanári-szigetek KANÁRI MADEIRA - SZIGETEK NYÁR NYÁR TÉL & TÉL A Kanári-szigetek a Ráktérítőhöz közel, Afrika szaharai övezetétől nem messze találhatóak. Szigetekről lévén szó, az Atlanti-óceán befolyásolja

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2013 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

Rimini Viserbella. Hotel Cadiz*** vagy hasonló

Rimini Viserbella. Hotel Cadiz*** vagy hasonló Rimini Viserbella Hotel Cadiz*** vagy hasonló Hotel Alsen, Hotel Baia, Hotel Isabel A pezsgő Viserbella nyugalmat és vidám életérzést sugárzó környezetben, Riminitől mindössze 5, az új expótól pedig 3

Részletesebben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS 2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. Észak-Ciprusi Török Köztársasága. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai,

Részletesebben

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Le Majestic 1 D5 (5. emelet) Route d'huez Quartier du Vieil Alpe Északi fekvésű világos apartman gyönyörű kilátással a hegyekre, közel a sífelvonókhoz. A Vieil

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1238 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lucca Magnificent luxus villa eladó Lucca LEIRÁS Csak

Részletesebben

FRANCIAORSZÁG MENTON - MAEVA LES CITRONNIERS*** MENTON - HOTEL MEDITERRANEE*** FR0202

FRANCIAORSZÁG MENTON - MAEVA LES CITRONNIERS*** MENTON - HOTEL MEDITERRANEE*** FR0202 FRANCIAORSZÁG MENTON - MAEVA LES CITRONNIERS*** Leírás: Menton sajátos szubtrópusi mikroklímájáról és páratlan kertjeiről nevezetes. A felújított 4 szintes ház Menton központjában található, az óvárostól

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / LANZAROTE

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / LANZAROTE Kanári-szigetek A Kanári-szigetek a Ráktérítőhöz közel, Afrika szaharai övezetétől nem messze találhatóak. Szigetekről lévén szó, az Atlanti-óceán befolyásolja az időjárást, így mindig nyárias meleg van,

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 COCOON MALDIVES 4-5 csillagos sziget Lhaviyani atoll, 30 perc hidroplán transzfer Maléról, 700 m hosszú, 100 m széles sziget, 145 lakrésszel. Új építésű DESIGN modern stílusú resort, meghagyva az eredeti

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

A KOMPTENECIAFEJLESZTÉS HELYSZÍNEINEK BEMUTATÁSA

A KOMPTENECIAFEJLESZTÉS HELYSZÍNEINEK BEMUTATÁSA A KOMPTENECIAFEJLESZTÉS HELYSZÍNEINEK BEMUTATÁSA KÖZIGAZGATÁSI SZERVEK MUNKATÁRSAINAK KOMPETENCIAFEJLESZTÉSE ÁROP 2.2.23 Készítette: Szántó Krisztina, Erzsébet Szállodák, Táborok és Vendégházak Nonprofit

Részletesebben

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / TENERIFE

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / TENERIFE Kanári-szigetek A Kanári-szigetek a Ráktérítőhöz közel, Afrika szaharai övezetétől nem messze találhatóak. Szigetekről lévén szó, az Atlanti-óceán befolyásolja az időjárást, így mindig nyárias meleg van,

Részletesebben

Murau-Kreischberg (868-2118 m)

Murau-Kreischberg (868-2118 m) Murau - Kreischberg Murau-Kreischberg (868-2118 m) Kreischbergen a haladó és profi sízők is megtalálják a számításukat. A 2118 méter magas Rosenkranz csúcsra vivő ülőszékes + csákányos felvonók mentén

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0734 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pistoia Luxusvilla eladó az olasz Pistoiaban LEIRÁS

Részletesebben

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat.

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat. Bali A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a inomhomokos strandok,

Részletesebben

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1265 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Savona Gyönyörű luxus villa medencével a tenger Liguria

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1333 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Santa Margherita Ligure Luxus Villa a tenger Liguria

Részletesebben

Ha valaki Görögországban szeretné a szabadságát eltölteni, aligha kerülheti ki, hogy léptennyomon ne találkozzon az antik görög történelemmel.

Ha valaki Görögországban szeretné a szabadságát eltölteni, aligha kerülheti ki, hogy léptennyomon ne találkozzon az antik görög történelemmel. Engedje el magát Ha valaki Görögországban szeretné a szabadságát eltölteni, aligha kerülheti ki, hogy léptennyomon ne találkozzon az antik görög történelemmel. Ha Ön kizárólag a teljes kikapcsolódásra

Részletesebben

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via***

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Fekvése: központi helyen, Madrid legnagyobb bevásárló utcáján, a Gran Vián fekszik. Ideális kiindulópont a történelmi Madrid felfedezéséhez, a

Részletesebben

OLASZORSZÁG LIGNANO SABBIADORO - LORELAY APARTMANOK LIGNANO PINETA - PRATI APARTMANOK IT0202

OLASZORSZÁG LIGNANO SABBIADORO - LORELAY APARTMANOK LIGNANO PINETA - PRATI APARTMANOK IT0202 OLASZORSZÁG LIGNANO SABBIADORO - LORELAY APARTMANOK Leírás: az apartmanház Lignano Sabbiadoro központjában fekszik kb. 80 méterre a tengerparttól. Elhelyezés: A3: nappali konyhasarokkal és egy kétszemélyes

Részletesebben

A balatonfűzfői Fövenystrand felújítása

A balatonfűzfői Fövenystrand felújítása A balatonfűzfői Fövenystrand felújítása A kivitelezés ideje: 2013. 03. 07. 2013. 06. 28. Az építtető neve és elérhetősége: Balatonfűzfő Város Önkormányzata 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1. Kivitelező neve

Részletesebben

Montenegro a fekete hegyek országa

Montenegro a fekete hegyek országa 198 Montenegro a fekete hegyek országa HERCEG NOVI RISAN TIVAT BUDVA BECICI BAR ULCINJ Montenegró Szerbia szomszédságában található, itt szinte a fellegeket érik a Dinári hegység legmagasabb csúcsai. Önállóvá

Részletesebben

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

http://www.apartmany-bilic.eu

http://www.apartmany-bilic.eu Apartmani MILENKO - Ždrelac, Otok Pašman www e-mail mob. http://app-bilic.studiom.ba * milenko.bilic@zd.t-com.hr * ++385 (0)98 16 35 204 http://apartmani_eva.studiom.ba KULDJE EL EGY BAR ATJANAK! A ház

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1010 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Arezzo VIDÉKI TOSZKÁN INGATLANOK LEIRÁS Ez a mesés,

Részletesebben

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (kedd): Ind. időpontok autóbusszal (indulás hétfőn, érkezés kedden): 19., 26. 18., 25.

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (kedd): Ind. időpontok autóbusszal (indulás hétfőn, érkezés kedden): 19., 26. 18., 25. OLYMPOS Az Olympos-hegy lábánál fekvő, közismert, hosszan húzódó riviéra Thesszalonikitől mindössze 60-100 km-re található. Elsősorban azoknak ajánljuk ezt a régiót, s annak üdülőhelyeit Paraliát, Olympic

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben