Nemzeti Civil Alapprogram Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma NCA-ORSZ-09 - döntési lista

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nemzeti Civil Alapprogram Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma NCA-ORSZ-09 - döntési lista"

Átírás

1 1 NCA-ORSZ Civil Szemle Civil Szemle működés Dr. Nagy Ádám szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. 2 NCA-ORSZ Magyar Versmondásért Alapítvány civil szervezetek működésének támogatása hitelt 3 NCA-ORSZ Kiskőrösi Ifjúsági Fúvószenei Közhasznú Egyesület Bács-Kiskun Kiskőrös Nem adjuk fel hitelt megvalósítását.a pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 4 NCA-ORSZ Dávid Kisemberek Társasága Éves működési költségünk /2009.év/ szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. ESZA Kht. 1/356, május 27.

2 5 NCA-ORSZ Kölyök Európa Egyesület Kökyök Európa 2009/ megjelölt hitelt nem 6 NCA-ORSZ Tudás-Központ Egyesület Pest Pócsmegyer Közösségek és a helyi tudás hitelt 7 NCA-ORSZ Magyar Minőség Társaság Magyar Minőség Társaság működési költség megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az arányos volt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket. ESZA Kht. 2/356, május 27.

3 8 NCA-ORSZ Héra Alapítvány A Nemzeti Civil Alapprogram Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 9 NCA-ORSZ Aetas Könyv- és Lapkiadó Egyesület Csongrád Szeged Működési költségekhez hozzájárulás A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 10 NCA-ORSZ Magyar Haltani Társaság Jász-Nagykun- Szolnok Tiszafüred Működés A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket. ESZA Kht. 3/356, május 27.

4 11 NCA-ORSZ Felsőoktatási Vizuális Nevelési Kollégium Felsőoktatási Vizuális Nevelési Kollégium működése megjelölt hitelt nem 12 NCA-ORSZ Az Ezredvég Alapítvány Roma témájú különszám megjelölt hitelt nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól hasznosítja 13 NCA-ORSZ Hangya Raktárszövetkezeti Termékpályás Szövetkezetek/Szervezetek Szövetsége Békés Békéscsaba Országos hatókörű civil szervezetek működési támogatása megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását. ESZA Kht. 4/356, május 27.

5 14 NCA-ORSZ Nonprofit Alapítvány Nonprofit Alapítvány működésének támogatása hitelt 15 NCA-ORSZ Klió Alapítvány Hajdú-Bihar Debrecen KLIÓ Alapítvány működése megjelölt hitelt nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól hasznosítja 16 NCA-ORSZ Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért Pályázat a Transzplantációs Alapítvány működési költségeire megjelölt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi ESZA Kht. 5/356, május 27.

6 17 NCA-ORSZ Baloldali Alternatíva Egyesülés NCA-ORSZ megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 18 NCA-ORSZ Európai Fejlesztési és Tájékoztatási Egyesület Fejér Dunaújváros ETE 2009 évi Működési költségei megjelölt hitelt nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól hasznosítja 19 NCA-ORSZ Magyar Modellező Szövetség NCA-ORSZ hitelt nem ESZA Kht. 6/356, május 27.

7 20 NCA-ORSZ Országos Medical Alapítvány Országos Medical Al működés megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását. 21 NCA-ORSZ Magyar SM Betegekért Alapítvány Békés Gyula Országos hatókörű civil szervezetek működési támogatása hitelt 22 NCA-ORSZ Gyermek Habilitációs Alapítvány Gyermek Habilitációs Alapítvány működési támogatása hitelt ESZA Kht. 7/356, május 27.

8 23 NCA-ORSZ Szent Benedek Gyermekalapítvány Szent Benedek évi működése megjelölt hitelt 24 NCA-ORSZ Központi Transzplantációs Alapítvány Központi Transzplantáció működése A pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 25 NCA-ORSZ Magyar Geofizikusok Egyesülete MGE működés hitelt nem 26 NCA-ORSZ "Bajtársainkért" Alapítvány működési támogatás szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi ESZA Kht. 8/356, május 27.

9 27 NCA-ORSZ Szívvel és Lélekkel Óvodapedagógusok Egyesülete Esztétikai nevelés az esélyegyenlőség szolgálatában A pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását. 28 NCA-ORSZ Magyar Judo Liga S.E. MJL megjelölt hitelt pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 29 NCA-ORSZ Vass Lajos Népzenei Szövetség Vass Lajos Népzenei Szövetség működése megjelölt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 30 NCA-ORSZ Szövetség a Közösségi Részvétel Fejlesztéséért Egyesület Hajdú-Bihar Debrecen évi működési pályázat hitelt ESZA Kht. 9/356, május 27.

10 31 NCA-ORSZ Academia Ludi et Artis Művészetpedagógiai egyesület a magyar és európai kultúrárt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. 32 NCA-ORSZ Honvédségi Nyugdíjas Klubok Országos Szövetsége müködési A pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 33 NCA-ORSZ USB Országos Szamaritánus Társaság Segíteni ez a feladatunk megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 34 NCA-ORSZ Magyarországi Aquinói Szent Tamás Társaság A filozófia népszerűsítése megjelölt nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a nem tartalmaz értékelhető elemeket. 35 NCA-ORSZ Reménysugár a Beteg Gyermekekért, a Rászorultakért és a Betegekért Alapítvány Reménysugár évi működése hitelt megvalósítását. ESZA Kht. 10/356, május 27.

11 36 NCA-ORSZ A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány A Szív Hangja Alapítvány évi működése A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az arányos volt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. 37 NCA-ORSZ Magyar Természettudományi Társulat Országos tanulmányi versenyek szervezése hitelt 38 NCA-ORSZ Együtt Könnyebben Lehet Alapítvány Együtt Könnyebben Lehet Alapítvány évi működése A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az arányos volt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. 39 NCA-ORSZ Corodini Országos Bűvész Egyesület Corodini Országos Bűvész Egyesület működésének támogatása A pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását. 40 NCA-ORSZ T.G.-Kertészeti Kutatókat, Oktatókat, Gyakorlati Szakembereket Támogató Országos Alapítvány Bács-Kiskun Kecel Működési költség hitelt pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. ESZA Kht. 11/356, május 27.

12 41 NCA-ORSZ Bernáth Aurél Társaság Mukodesi Palyazat megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 42 NCA-ORSZ Helyi Televíziók Országos Egyesülete Hajdú-Bihar Debrecen 43 NCA-ORSZ Delta Országos Katasztrófa Mentő Csoport Érdekképviselet, a HTOE tagjainak jogi és szakmai segítése A betegszállítás sikeréért szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. 44 NCA-ORSZ Magyar Torna Szövetség A Magyar Torna Szövetség kérelme 2009/2010. évi működési támogatáshoz hitelt nem ESZA Kht. 12/356, május 27.

13 45 NCA-ORSZ Ec-Pec Közhasznú Alapítvány évi működési költség pályázat megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 46 NCA-ORSZ A magyar életmódkultúra fejlesztéséért Alapítvány Fitness Akadémia Szakközépiskola működtetése hitelt 47 NCA-ORSZ Közgazdasági Szemle Alapítvány Közgazdasági Szemle kiadásának támogatása hitelt ESZA Kht. 13/356, május 27.

14 48 NCA-ORSZ Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet Zen Bu Kan Kempo hitelt 49 NCA-ORSZ Védelmi Információs Központ Alapítvány Működési támogatás hitelt pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 50 NCA-ORSZ Magyar Biofizikai Társaság Magyar Biofizikai Társaság működési támogatás megjelölt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. A pályázó szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. A pályázó hitelt megvalósítását. Esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket. A pályázó az átlagosnál kevésbé ESZA Kht. 14/356, május 27.

15 51 NCA-ORSZ Közös Jövő Alapítvány A közös Jövő Alapítvány müködési támogatása jól kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 52 NCA-ORSZ Európai SORS-TÁRSAK Közhasznú Egyesülete Együttműködéssel a hátrányoshelyzetűekért megjelölt hitelt nem 53 NCA-ORSZ Aktivitás Alapítvány Az Aktivitás Alapítvány évi támogatása megjelölt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. 54 NCA-ORSZ Kapcsolat Alapítvány évi működési költség pályázat A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az arányos volt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. 55 NCA-ORSZ Alapítvány az MH Balatonfüredi Kardiológiai Rehabilitációs Intézetért Veszprém Balatonfüred Működési támogatás az Alapítvány az MH Balatonfüredi Kardiológia Rehabilitációs Intézetért szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. A pályázó szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. Esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. ESZA Kht. 15/356, május 27.

16 56 NCA-ORSZ Rendőrtiszti Főiskola Diák-Sportegyesület RTF DSE működési pályázat megjelölt hitelt nem 57 NCA-ORSZ Agrárkutató Intézmények Országos Szövetsége Civil szakemberek az agrárkutatásért megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 58 NCA-ORSZ Puskás Tivadar Híradó Bajtársi Egyesület Puskás Egyesület működése hitelt pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók ESZA Kht. 16/356, május 27.

17 59 NCA-ORSZ Berzsenyi Dániel Irodalmi és Művészeti Társaság Somogy Kaposvár évi működés hitelt nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól hasznosítja 60 NCA-ORSZ Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány Szervezet működési költségei A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az arányos volt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. 61 NCA-ORSZ Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület Szervezet működési költségei hitelt ESZA Kht. 17/356, május 27.

18 62 NCA-ORSZ Magyar Gyorsírók És Gépírók Országos Szövetsége NCA-ORSZ megjelölt hitelt nem 63 NCA-ORSZ Egészség Alkoholmentes Rehabilitációs Egyesület Pest Budakeszi Civil szervezetek működésének támogatása A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az arányos volt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó jól hasznosítja 64 NCA-ORSZ Magyar Controlling Egyesület Működési költség támogatása A pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását. 65 NCA-ORSZ Nyugdíjasok Országos Képviselete Működési támogatás A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását. ESZA Kht. 18/356, május 27.

19 66 NCA-ORSZ Táncpedagógusok Országos Szövetsége Táncpedagógusok Országos Szövetsége működési költségeire megjelölt hitelt nem 67 NCA-ORSZ Arany Hegy Alapítvány Működési Pályázat megjelölt hitelt nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól hasznosítja 68 NCA-ORSZ Magyar Numizmatikai Társulat Országos hatókörű civil szervezetek működési támogatása hitelt megvalósítását. 69 NCA-ORSZ Magyar Ital- és Áruautomata Szövetség Fogyasztóvédelem A pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók ESZA Kht. 19/356, május 27.

20 70 NCA-ORSZ Oyama Karate Kyokushin Hungary Heves Nagytálya Oyama Karate Kyokushin Hungary egyesület működési pályázat hitelt megvalósítását. 71 NCA-ORSZ SOTE II sz. Gyermekgyógyászati Klinika Játszóház Alapítvány ONKO- Haematológia évi működés hitelt nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól hasznosítja 72 NCA-ORSZ Európai Medicina Alapítvány Pest Kosd Európai Medicina évi működése megjelölt nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók ESZA Kht. 20/356, május 27.

21 73 NCA-ORSZ Közlekedéstudományi Egyesület civil szervezetek működési támogatása nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól hasznosítja 74 NCA-ORSZ Magyar Biokultúra Szövetség Az ökológiai gazdálkodás értékei hitelt 75 NCA-ORSZ Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége MDOSZ Működési költség támogatás hitelt megvalósítását. 76 NCA-ORSZ Egészséges Városok Magyarországi Szövetsége Baranya Pécs Működési támogatás hitelt megvalósítását. ESZA Kht. 21/356, május 27.

22 77 NCA-ORSZ Mimosz Alapítvány évi működés támogatása megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 78 NCA-ORSZ AVANA- Magyar Tudományos Fantasztikus Művészetért Országos Egyesület Nógrád Salgótarján évi működés A pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását. 79 NCA-ORSZ Alapítvány az Ifjúság Táncművészeti Neveléséért Az Alapítvány működési támogatására hitelt megvalósítását. 80 NCA-ORSZ Vadászati Kulturális Egyesület A vadászati kultúra szolgálatában megjelölt hitelt nem ESZA Kht. 22/356, május 27.

23 81 NCA-ORSZ Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesülete évi működési A pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását. 82 NCA-ORSZ Eötvös József Cigány- Magyar Pedagógiai Társaság Működési támogatás igénylése hitelt pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. 83 NCA-ORSZ Lelemény Képességfejlesztő Alapítvány Lelemény Alapítvány működtetése megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. 84 NCA-ORSZ Kárpátalja Ferences Misszió alapítvány 2009-es működési támogatás hitelt ESZA Kht. 23/356, május 27.

24 85 NCA-ORSZ SZIGE Szociális Igazgatási Egyesület Hajdú-Bihar Debrecen SZIGE Egyesület működése az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 86 NCA-ORSZ Körlánc Országos Egyesület A Környezeti Nevelésért Bács-Kiskun Kecskemét működési szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. 87 NCA-ORSZ Búvópatak Alapítvány Somogy Kaposvár működési pályázat megjelölt nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a nem 88 NCA-ORSZ Magyar Asztronautikai Társaság Működési költség hitelt pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók ESZA Kht. 24/356, május 27.

25 89 NCA-ORSZ Pitypang Humán Szolgáltató Alapítvány A kiemelkedően közhasznú Pitypang Alapítvány éves működésének támogatása hitelt 90 NCA-ORSZ Dohányzás vagy Egészség Magyar Alapítvány működési megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását. 91 NCA-ORSZ Dohányzás Vagy Egészség Egyesület működési megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását. 92 NCA-ORSZ Rákellenes Laser Alapítvány Rákellenes Laser Alapítvány működése szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. ESZA Kht. 25/356, május 27.

26 93 NCA-ORSZ Modern Medicina Alapítvány Modern Medicina Alapítvány működése szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 94 NCA-ORSZ Magyar-Finn Társaság A finn-magyar kultúrális kapcsolatok fejlesztése megjelölt hitelt nem 95 NCA-ORSZ Boldogasszony Háza Alapítvány Pest Kismaros az egészség érték hitelt ESZA Kht. 26/356, május 27.

27 96 NCA-ORSZ Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány Bács-Kiskun Kiskőrös Hogy minden jól működjön! hitelt pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 97 NCA-ORSZ Magyar Hagyomány Alapítvány és Népfőiskola A Magyar Hagyomány Alapítvány éves működésének támogatása szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. A pályázó szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. A pályázó hitelt megvalósítását. Esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket. A pályázó az átlagosnál kevésbé 98 NCA-ORSZ Marosvásárhelyi Nagy Borbála Leukémiás és Daganatos Gyermekekért Alapítvání A háttér biztosítása hitelt ESZA Kht. 27/356, május 27.

28 99 NCA-ORSZ Magyarországi Bányásztelepülések Országos Szövetsége Működési költség támogatás a bányásztelepülések szövetségének A pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket. 100 NCA-ORSZ Különlegesek-ért Alapítvány Különlegesek-ért Alapítvány évi működési költség támogatása hitelt 101 NCA-ORSZ Kunszentmártoni Csillagászati, Környezetés Természetvédő Egyesület Jász-Nagykun- Szolnok Kunszentmárton Csillagok Gulyás Györgyi A pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását. 102 NCA-ORSZ Magyar Kártevőirtók Országos Szövetsége (MaKOSZ) MaKOSZ működés megjelölt hitelt nem ESZA Kht. 28/356, május 27.

29 103 NCA-ORSZ DélUtán Alapítvány mûködési támogatás nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a 104 NCA-ORSZ Magyar Tollaslabda Szövetség A Magyar Tollaslabda Szövetség működésének biztosítása az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 105 NCA-ORSZ Bárdos Lajos Társaság a Bárdos Lajos Társaság működési költségeinek támogatása hitelt megvalósítását.a pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi ESZA Kht. 29/356, május 27.

30 106 NCA-ORSZ Magyar Marketing Szövetség Működési támogatás hitelt 107 NCA-ORSZ Magyar Zenetudományi és Zenekritikai Társaság működési támogatás megjelölt az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 108 NCA-ORSZ Zeneszalon Alapítvány Zeneszalon Alapítvány működési költségei megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi ESZA Kht. 30/356, május 27.

NCA Nemzetközi Civil Kapcsolatok és Európai Integráció Kollégiuma NCA-NK-09-C - döntési lista

NCA Nemzetközi Civil Kapcsolatok és Európai Integráció Kollégiuma NCA-NK-09-C - döntési lista kollégiumi (a 1 NCA-NK-09-C-0001 ÉLETTÉR Közösség- és Településfejlesztő Komárom- Esztergom Komárom Jókai Unokái gyermekújság szerkesztése és kiadása a határ mentén 1 500 000 Ft 1 000 000 Ft A támogatási

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY. 138. szám. A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA 2011. november 24., csütörtök. Tartalomjegyzék

MAGYAR KÖZLÖNY. 138. szám. A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA 2011. november 24., csütörtök. Tartalomjegyzék MAGYAR KÖZLÖNY 138. szám A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA 2011. november 24., csütörtök Tartalomjegyzék 245/2011. (XI. 24.) Korm. rendelet 246/2011. (XI. 24.) Korm. rendelet 26/2011. (XI. 24.) PSZÁF

Részletesebben

Hatékonyan működő és együttműködő civil szervezetek a Dél-Dunántúli Régióban

Hatékonyan működő és együttműködő civil szervezetek a Dél-Dunántúli Régióban Hatékonyan működő és együttműködő civil szervezetek a Dél-Dunántúli Régióban A programban résztvevő szervezetek bemutatása A program a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával valósult meg Pécs, 2010

Részletesebben

Második Esély Iskolák

Második Esély Iskolák Második Esély Iskolák A Fiatalok Tematikus Hálózat kiadványa elsõsorban azoknak a fiataloknak a segítése érdekében, akik az általános iskola után nem tanulnak tovább, vagy lemorzsolódnak a középfokú oktatási

Részletesebben

Jogi programok nyitott kerete

Jogi programok nyitott kerete Jogi programok 80 Jogi programok Jogi programok Jogi programok nyitott kerete 2 980 000 Ft Magyarországon hagyományosan a Soros Alapítvány a legaktívabb adományozó szervezet, amely az emberi jogok és a

Részletesebben

MAHOLNAP MAGYAR JÓLÉTI ALAPÍTVÁNY. 1074 BUDAPEST, SZÖVETSÉG utca 43. 1. 10. Közhasznúsági jelentés 2008.

MAHOLNAP MAGYAR JÓLÉTI ALAPÍTVÁNY. 1074 BUDAPEST, SZÖVETSÉG utca 43. 1. 10. Közhasznúsági jelentés 2008. Adószám: 18103373-1-42 Bejegyzı szerv: FİVÁROSI BÍRÓSÁG Regisztrációs szám: 7.PK.60385/2001 SORSZ:8245 MAHOLNAP MAGYAR JÓLÉTI ALAPÍTVÁNY 1074 BUDAPEST, SZÖVETSÉG utca 43. 1. 10. 2008. Fordulónap: 2008.

Részletesebben

e-mail címe A képviselő neve

e-mail címe A képviselő neve Címe: levelezési címe: Honlapja neve titulusa a szervezetbe n címe telefonszáma 1 Barbaricum Irodalmi és Művészeti 5300. Karcag, Dózsa György. u. 29. 5300. Karcag, Dózsa György. u. 29. Kocsis Csaba egyesületi

Részletesebben

Civil szervezetek az önkéntességről - kutatási jelentés -

Civil szervezetek az önkéntességről - kutatási jelentés - Civil szervezetek az önkéntességről - kutatási jelentés - A kutatási jelentést írta: Domokos Tamás 1. PROLÓGUS A közép-kelet-európai non-profit szektor fejlődésének, történetének, működési jellemzőinek

Részletesebben

Tartalomjegyzék ... 5 1.2. Ismeretterjesztés... 6 1.3. Képzés... 7 1.5. Művelődő közösségek...

Tartalomjegyzék ... 5 1.2. Ismeretterjesztés... 6 1.3. Képzés... 7 1.5. Művelődő közösségek... Nagy Gáspár Kulturális Kulturális Központ 2015. évi munkaterv Barátaim! Itt az ideje, hogy összeszámláljuk a hűségeseket, h ségeseket, a még nyitott lélekkel és emberi arccal tüntetőket. őket. /Nagy Gáspár/

Részletesebben

ELÉRHETŐSÉGÜNK. Magyar Soros Alapítvány. 1051 Budapest Szent István tér 11/b.

ELÉRHETŐSÉGÜNK. Magyar Soros Alapítvány. 1051 Budapest Szent István tér 11/b. Soros Alapítvány Évkönyv 2004 ELÉRHETŐSÉGÜNK Magyar Soros Alapítvány 1051 Budapest Szent István tér 11/b. Telefon: 315-0303 315-0315 Telefax: 315-0201 Internet: http://www.soros.hu TARTALOMJEGYZÉK ELÉRHETŐSÉGÜNK

Részletesebben

A Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetésében központilag kezelt működési kiadások alakulása

A Veszprém Megyei Önkormányzat 2005. évi költségvetésében központilag kezelt működési kiadások alakulása 5/b sz. mellékelt A Veszprém Megyei Önkormányzat költségvetésében központilag kezelt működési kiadások alakulása Sorszám I. Területrendezési feladatok 1 Veszprém megyei műemlékek felújításának és Veszprém

Részletesebben

A 2015. rendelkezo évben tett, szja 1%-os felajánlásokból történo részesedésbol kizárt civil kedvezményezettek

A 2015. rendelkezo évben tett, szja 1%-os felajánlásokból történo részesedésbol kizárt civil kedvezményezettek A 2015. rendelkezo évben tett, szja 1%-os felajánlásokból történo részesedésbol kizárt civil kedvezményezettek Sorsz ám Adószám Név Székhely Kizárás éve 1. "BALATONFŰZFŐ ÉS TÉRSÉGE 18927759 1 19 TŰZVÉDELMÉÉRT"

Részletesebben

Magyar 2010/2011. felsőoktatási intézmények. Magyar Rektori Konferencia

Magyar 2010/2011. felsőoktatási intézmények. Magyar Rektori Konferencia Magyar felsőoktatási intézmények 2010/2011 Magyar Rektori Konferencia Bevezető Kedves Olvasók! Mikor jelen kiadványunkat közrebocsátom kétféle érzés tölt el, a büszkeség és némi hiányérzet. Egyfelől büszke

Részletesebben

VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM - PARLAMENTI ÉS TÁRSADALMI KAPCSOLATOK FŐOSZTÁLYA

VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM - PARLAMENTI ÉS TÁRSADALMI KAPCSOLATOK FŐOSZTÁLYA VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM - PARLAMENTI ÉS TÁRSADALMI KAPCSOLATOK FŐOSZTÁLYA A 2011-es Zöld Forrás pályázati felhívásra benyújtott, és befogadott pályázatok listája Pályázó szervezet neve "Állat és

Részletesebben

Pedagógiai Híradó Az Eötvös József Pedagógiai Szolgáltató ingyenes információs lapja

Pedagógiai Híradó Az Eötvös József Pedagógiai Szolgáltató ingyenes információs lapja november Tolna Megyei Pedagógiai Híradó Az Eötvös József Pedagógiai Szolgáltató ingyenes információs lapja Bemutatkozik a szekszárdi Gyermeklánc Óvoda A tartalomból MEGHÍVÓ Felkészülés az Oktatási Hivatal

Részletesebben

Szlovákiai magyar szervezetek adattára

Szlovákiai magyar szervezetek adattára Szlovákiai magyar szervezetek adattára Szlovákiai magyar szervezetek ADATTÁRA Szerkesztette Nagy Myrtil Lilium Aurum könyvkiadó Információs Központ Dunaszerdahely, 22 A kötet megjelenését támogatta: Charles

Részletesebben

A HUNNIAREG Pedagógiai Intézet ingyenes információs lapja

A HUNNIAREG Pedagógiai Intézet ingyenes információs lapja Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Híradó A HUNNIAREG Pedagógiai Intézet ingyenes információs lapja Bemutatkozik a kiskunfélegyházi Darvas József Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat A tartalomból

Részletesebben

Civil szervezetek az európai biztonságért

Civil szervezetek az európai biztonságért Civil szervezetek az európai biztonságért Budapest, 2011 1 Készült az NCA-NK támogatásával 2 Civil szervezetek az európai biztonságért témavezető: Balogh Béla A kiadvány elkészítésében részt vettek: Adányi

Részletesebben

18098451-1-41 18121623-1-41

18098451-1-41 18121623-1-41 Adószám Civil szervezet neve Irányítószám Város Cím 18087358-1-41 Lajtha László Alapítvány 1011 Budapest Corvin tér 8. 19703763-2-41 Bartók Néptáncegyüttes 1011 Budapest Bem rakpart 6. 18078295-1-41 Budavár

Részletesebben

SZÁMÁ DĂ NOJ! - VIGYÁZZ REÁNK! EGYESÜLET PÁLYÁZATAI

SZÁMÁ DĂ NOJ! - VIGYÁZZ REÁNK! EGYESÜLET PÁLYÁZATAI 1. Phare Roma Társadalmi Integrációs Program Jóléti Innovációs Projekt Mikrotérségi szükségleteken alapuló integrációs és közösségfejlesztő program képzések és a szabadidő hasznos eltöltése segítségével.

Részletesebben

CÍM NÉV IRSZ HELYSÉG UTCA/HÁZSZÁM ÖSSZEG A XVI KERÜLET SZAKORVOSI ELLÁTÁSÉRT ALAPITVÁNY 1163 BUDAPEST XVI JÓKAI U 3 1 155 950 AZ ÁPOLÁSBAN DOLGOZÓK

CÍM NÉV IRSZ HELYSÉG UTCA/HÁZSZÁM ÖSSZEG A XVI KERÜLET SZAKORVOSI ELLÁTÁSÉRT ALAPITVÁNY 1163 BUDAPEST XVI JÓKAI U 3 1 155 950 AZ ÁPOLÁSBAN DOLGOZÓK CÍM NÉV IRSZ HELYSÉG UTCA/HÁZSZÁM ÖSSZEG A XVI KERÜLET SZAKORVOSI ELLÁTÁSÉRT ALAPITVÁNY 1163 BUDAPEST XVI JÓKAI U 3 1 155 950 AZ ÁPOLÁSBAN DOLGOZÓK KÉPZÉSÉÉRT ÉS SEGÉLYEZÉSÉÉRT ALAPITVÁNY 2700 CEGLÉD TÖRTELI

Részletesebben

OMMF-11 formailag érvényes lista. 1. oldal, összesen: 6

OMMF-11 formailag érvényes lista. 1. oldal, összesen: 6 ir.szám OMMF-11 OMMF-11-0001 Munkavédelmi fórum az építőipari vállalkozások vezetői részére 851000 MTESZ Komárom-Esztergom Megyei Szervezet Magyar 2800 Tatabánya Kossuth L. u. 106. Tatabányai Komárom-Esztergom

Részletesebben

EGT. EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok 2004-2009 Partnerség Európáért

EGT. EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok 2004-2009 Partnerség Európáért EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok 2004-2009 Partnerség Európáért EGT Az Európai Gazdasági Térség 30 államot egyesít a világ legintegráltabb piacán Norvégia, Izland és Liechtenstein hozzájárulása

Részletesebben

IRÁNYTŰ SZÜLŐKNEK DIAGNÓZIS UTÁN DIAGNOSZTIZÁLÓ INTÉZMÉNYEK, TERÁPIÁK

IRÁNYTŰ SZÜLŐKNEK DIAGNÓZIS UTÁN DIAGNOSZTIZÁLÓ INTÉZMÉNYEK, TERÁPIÁK IRÁNYTŰ SZÜLŐKNEK DIAGNÓZIS UTÁN DIAGNOSZTIZÁLÓ INTÉZMÉNYEK, TERÁPIÁK AOSZ 2012 A kiadvány megjelenését az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta Felelős kiadó: Autisták Országos Szövetsége A 2010-ben

Részletesebben

A Magyar Williams Szindróma Társaság

A Magyar Williams Szindróma Társaság Magyar Williams Szindróma Társaság 1 Kiemelkedően Közhasznú Szervezet, Budapest, 1095, Viola u. 19. Tel: 326-7492, Fax: (36-1) 438-0738, http://www.williams.ngo.hu Az Európai Unió által támogatva A Magyar

Részletesebben

2013. október november. Ingyenes vállalkozói tanácsadás a VOSZ-nál A Munkáért projekt keretében. Prima Primissima választás december 6-án

2013. október november. Ingyenes vállalkozói tanácsadás a VOSZ-nál A Munkáért projekt keretében. Prima Primissima választás december 6-án VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE INTERNET: WWW.VOSZ.HU 2013. Okt. NOV. 18. ÉVF. 6. SZÁM Ingyenes vállalkozói tanácsadás a VOSZ-nál A Munkáért projekt keretében Prima Primissima választás

Részletesebben

Hírmondó. 2007. október

Hírmondó. 2007. október Hírmondó SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK ÉS BÉKÉS MEGYE KÖZSÉGI MŰVELŐDÉSI HÁZ VEZETŐINEK A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Verseghy Ferenc Könyvtár és Művelődési Intézet és a Békés Megyei Könyvtár

Részletesebben

SSZ. SZERVEZET NEVE ADÓSZÁMA

SSZ. SZERVEZET NEVE ADÓSZÁMA SSZ. SZERVEZET NEVE ADÓSZÁMA 1 A BAJAI GYERMEKOSZTÁLYÉRT ALAPITVÁNY 18344831-1 -03 2 A BAJAI III. BÉLA GIMNÁZIUM BARÁTI KÖRE 19042226-1 -03 3 A BAJAI SEBÉSZETÉRT ALAPITVÁNY 18358391-1 -03 4 ÁGASEGYHÁZÁÉRT

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés (2008.) Szakmai beszámoló a Siketvakok Országos Egyesületének tevékenységéről

Közhasznúsági jelentés (2008.) Szakmai beszámoló a Siketvakok Országos Egyesületének tevékenységéről Közhasznúsági jelentés (2008.) Szakmai beszámoló a Siketvakok Országos Egyesületének tevékenységéről Siketvakoknak azokat a személyeket nevezzük, akiknek látás- és hallássérülése olyan súlyos mértékű,

Részletesebben

HÍRDETMÉNY. A MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Bács Kiskun Megyei Területi Igazgatóság Állampénztári Iroda kérelmére kiadott hatósági bizonyítványokról

HÍRDETMÉNY. A MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Bács Kiskun Megyei Területi Igazgatóság Állampénztári Iroda kérelmére kiadott hatósági bizonyítványokról Egyenlő Bánásmód Hatóság Ügyiratszám: EBH/10245/192/2006 HÍRDETMÉNY A MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Bács Kiskun Megyei Területi Igazgatóság Állampénztári Iroda kérelmére kiadott hatósági bizonyítványokról Az ügy

Részletesebben