Nemzeti Civil Alapprogram Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma NCA-ORSZ-09 - döntési lista

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nemzeti Civil Alapprogram Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma NCA-ORSZ-09 - döntési lista"

Átírás

1 1 NCA-ORSZ Civil Szemle Civil Szemle működés Dr. Nagy Ádám szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. 2 NCA-ORSZ Magyar Versmondásért Alapítvány civil szervezetek működésének támogatása hitelt 3 NCA-ORSZ Kiskőrösi Ifjúsági Fúvószenei Közhasznú Egyesület Bács-Kiskun Kiskőrös Nem adjuk fel hitelt megvalósítását.a pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 4 NCA-ORSZ Dávid Kisemberek Társasága Éves működési költségünk /2009.év/ szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. ESZA Kht. 1/356, május 27.

2 5 NCA-ORSZ Kölyök Európa Egyesület Kökyök Európa 2009/ megjelölt hitelt nem 6 NCA-ORSZ Tudás-Központ Egyesület Pest Pócsmegyer Közösségek és a helyi tudás hitelt 7 NCA-ORSZ Magyar Minőség Társaság Magyar Minőség Társaság működési költség megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az arányos volt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket. ESZA Kht. 2/356, május 27.

3 8 NCA-ORSZ Héra Alapítvány A Nemzeti Civil Alapprogram Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 9 NCA-ORSZ Aetas Könyv- és Lapkiadó Egyesület Csongrád Szeged Működési költségekhez hozzájárulás A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 10 NCA-ORSZ Magyar Haltani Társaság Jász-Nagykun- Szolnok Tiszafüred Működés A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket. ESZA Kht. 3/356, május 27.

4 11 NCA-ORSZ Felsőoktatási Vizuális Nevelési Kollégium Felsőoktatási Vizuális Nevelési Kollégium működése megjelölt hitelt nem 12 NCA-ORSZ Az Ezredvég Alapítvány Roma témájú különszám megjelölt hitelt nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól hasznosítja 13 NCA-ORSZ Hangya Raktárszövetkezeti Termékpályás Szövetkezetek/Szervezetek Szövetsége Békés Békéscsaba Országos hatókörű civil szervezetek működési támogatása megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását. ESZA Kht. 4/356, május 27.

5 14 NCA-ORSZ Nonprofit Alapítvány Nonprofit Alapítvány működésének támogatása hitelt 15 NCA-ORSZ Klió Alapítvány Hajdú-Bihar Debrecen KLIÓ Alapítvány működése megjelölt hitelt nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól hasznosítja 16 NCA-ORSZ Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért Pályázat a Transzplantációs Alapítvány működési költségeire megjelölt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi ESZA Kht. 5/356, május 27.

6 17 NCA-ORSZ Baloldali Alternatíva Egyesülés NCA-ORSZ megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 18 NCA-ORSZ Európai Fejlesztési és Tájékoztatási Egyesület Fejér Dunaújváros ETE 2009 évi Működési költségei megjelölt hitelt nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól hasznosítja 19 NCA-ORSZ Magyar Modellező Szövetség NCA-ORSZ hitelt nem ESZA Kht. 6/356, május 27.

7 20 NCA-ORSZ Országos Medical Alapítvány Országos Medical Al működés megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását. 21 NCA-ORSZ Magyar SM Betegekért Alapítvány Békés Gyula Országos hatókörű civil szervezetek működési támogatása hitelt 22 NCA-ORSZ Gyermek Habilitációs Alapítvány Gyermek Habilitációs Alapítvány működési támogatása hitelt ESZA Kht. 7/356, május 27.

8 23 NCA-ORSZ Szent Benedek Gyermekalapítvány Szent Benedek évi működése megjelölt hitelt 24 NCA-ORSZ Központi Transzplantációs Alapítvány Központi Transzplantáció működése A pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 25 NCA-ORSZ Magyar Geofizikusok Egyesülete MGE működés hitelt nem 26 NCA-ORSZ "Bajtársainkért" Alapítvány működési támogatás szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi ESZA Kht. 8/356, május 27.

9 27 NCA-ORSZ Szívvel és Lélekkel Óvodapedagógusok Egyesülete Esztétikai nevelés az esélyegyenlőség szolgálatában A pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását. 28 NCA-ORSZ Magyar Judo Liga S.E. MJL megjelölt hitelt pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 29 NCA-ORSZ Vass Lajos Népzenei Szövetség Vass Lajos Népzenei Szövetség működése megjelölt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 30 NCA-ORSZ Szövetség a Közösségi Részvétel Fejlesztéséért Egyesület Hajdú-Bihar Debrecen évi működési pályázat hitelt ESZA Kht. 9/356, május 27.

10 31 NCA-ORSZ Academia Ludi et Artis Művészetpedagógiai egyesület a magyar és európai kultúrárt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. 32 NCA-ORSZ Honvédségi Nyugdíjas Klubok Országos Szövetsége müködési A pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 33 NCA-ORSZ USB Országos Szamaritánus Társaság Segíteni ez a feladatunk megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 34 NCA-ORSZ Magyarországi Aquinói Szent Tamás Társaság A filozófia népszerűsítése megjelölt nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a nem tartalmaz értékelhető elemeket. 35 NCA-ORSZ Reménysugár a Beteg Gyermekekért, a Rászorultakért és a Betegekért Alapítvány Reménysugár évi működése hitelt megvalósítását. ESZA Kht. 10/356, május 27.

11 36 NCA-ORSZ A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány A Szív Hangja Alapítvány évi működése A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az arányos volt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. 37 NCA-ORSZ Magyar Természettudományi Társulat Országos tanulmányi versenyek szervezése hitelt 38 NCA-ORSZ Együtt Könnyebben Lehet Alapítvány Együtt Könnyebben Lehet Alapítvány évi működése A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az arányos volt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. 39 NCA-ORSZ Corodini Országos Bűvész Egyesület Corodini Országos Bűvész Egyesület működésének támogatása A pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását. 40 NCA-ORSZ T.G.-Kertészeti Kutatókat, Oktatókat, Gyakorlati Szakembereket Támogató Országos Alapítvány Bács-Kiskun Kecel Működési költség hitelt pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. ESZA Kht. 11/356, május 27.

12 41 NCA-ORSZ Bernáth Aurél Társaság Mukodesi Palyazat megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 42 NCA-ORSZ Helyi Televíziók Országos Egyesülete Hajdú-Bihar Debrecen 43 NCA-ORSZ Delta Országos Katasztrófa Mentő Csoport Érdekképviselet, a HTOE tagjainak jogi és szakmai segítése A betegszállítás sikeréért szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. 44 NCA-ORSZ Magyar Torna Szövetség A Magyar Torna Szövetség kérelme 2009/2010. évi működési támogatáshoz hitelt nem ESZA Kht. 12/356, május 27.

13 45 NCA-ORSZ Ec-Pec Közhasznú Alapítvány évi működési költség pályázat megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 46 NCA-ORSZ A magyar életmódkultúra fejlesztéséért Alapítvány Fitness Akadémia Szakközépiskola működtetése hitelt 47 NCA-ORSZ Közgazdasági Szemle Alapítvány Közgazdasági Szemle kiadásának támogatása hitelt ESZA Kht. 13/356, május 27.

14 48 NCA-ORSZ Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet Zen Bu Kan Kempo hitelt 49 NCA-ORSZ Védelmi Információs Központ Alapítvány Működési támogatás hitelt pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 50 NCA-ORSZ Magyar Biofizikai Társaság Magyar Biofizikai Társaság működési támogatás megjelölt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. A pályázó szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. A pályázó hitelt megvalósítását. Esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket. A pályázó az átlagosnál kevésbé ESZA Kht. 14/356, május 27.

15 51 NCA-ORSZ Közös Jövő Alapítvány A közös Jövő Alapítvány müködési támogatása jól kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 52 NCA-ORSZ Európai SORS-TÁRSAK Közhasznú Egyesülete Együttműködéssel a hátrányoshelyzetűekért megjelölt hitelt nem 53 NCA-ORSZ Aktivitás Alapítvány Az Aktivitás Alapítvány évi támogatása megjelölt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. 54 NCA-ORSZ Kapcsolat Alapítvány évi működési költség pályázat A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az arányos volt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. 55 NCA-ORSZ Alapítvány az MH Balatonfüredi Kardiológiai Rehabilitációs Intézetért Veszprém Balatonfüred Működési támogatás az Alapítvány az MH Balatonfüredi Kardiológia Rehabilitációs Intézetért szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. A pályázó szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. Esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. ESZA Kht. 15/356, május 27.

16 56 NCA-ORSZ Rendőrtiszti Főiskola Diák-Sportegyesület RTF DSE működési pályázat megjelölt hitelt nem 57 NCA-ORSZ Agrárkutató Intézmények Országos Szövetsége Civil szakemberek az agrárkutatásért megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 58 NCA-ORSZ Puskás Tivadar Híradó Bajtársi Egyesület Puskás Egyesület működése hitelt pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók ESZA Kht. 16/356, május 27.

17 59 NCA-ORSZ Berzsenyi Dániel Irodalmi és Művészeti Társaság Somogy Kaposvár évi működés hitelt nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól hasznosítja 60 NCA-ORSZ Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány Szervezet működési költségei A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az arányos volt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. 61 NCA-ORSZ Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület Szervezet működési költségei hitelt ESZA Kht. 17/356, május 27.

18 62 NCA-ORSZ Magyar Gyorsírók És Gépírók Országos Szövetsége NCA-ORSZ megjelölt hitelt nem 63 NCA-ORSZ Egészség Alkoholmentes Rehabilitációs Egyesület Pest Budakeszi Civil szervezetek működésének támogatása A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az arányos volt szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó jól hasznosítja 64 NCA-ORSZ Magyar Controlling Egyesület Működési költség támogatása A pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását. 65 NCA-ORSZ Nyugdíjasok Országos Képviselete Működési támogatás A pályázó szervezet hitelt érdemlően mutatta be, hogy az általa az pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását. ESZA Kht. 18/356, május 27.

19 66 NCA-ORSZ Táncpedagógusok Országos Szövetsége Táncpedagógusok Országos Szövetsége működési költségeire megjelölt hitelt nem 67 NCA-ORSZ Arany Hegy Alapítvány Működési Pályázat megjelölt hitelt nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól hasznosítja 68 NCA-ORSZ Magyar Numizmatikai Társulat Országos hatókörű civil szervezetek működési támogatása hitelt megvalósítását. 69 NCA-ORSZ Magyar Ital- és Áruautomata Szövetség Fogyasztóvédelem A pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók ESZA Kht. 19/356, május 27.

20 70 NCA-ORSZ Oyama Karate Kyokushin Hungary Heves Nagytálya Oyama Karate Kyokushin Hungary egyesület működési pályázat hitelt megvalósítását. 71 NCA-ORSZ SOTE II sz. Gyermekgyógyászati Klinika Játszóház Alapítvány ONKO- Haematológia évi működés hitelt nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól hasznosítja 72 NCA-ORSZ Európai Medicina Alapítvány Pest Kosd Európai Medicina évi működése megjelölt nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók ESZA Kht. 20/356, május 27.

21 73 NCA-ORSZ Közlekedéstudományi Egyesület civil szervezetek működési támogatása nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól hasznosítja 74 NCA-ORSZ Magyar Biokultúra Szövetség Az ökológiai gazdálkodás értékei hitelt 75 NCA-ORSZ Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége MDOSZ Működési költség támogatás hitelt megvalósítását. 76 NCA-ORSZ Egészséges Városok Magyarországi Szövetsége Baranya Pécs Működési támogatás hitelt megvalósítását. ESZA Kht. 21/356, május 27.

22 77 NCA-ORSZ Mimosz Alapítvány évi működés támogatása megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 78 NCA-ORSZ AVANA- Magyar Tudományos Fantasztikus Művészetért Országos Egyesület Nógrád Salgótarján évi működés A pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását. 79 NCA-ORSZ Alapítvány az Ifjúság Táncművészeti Neveléséért Az Alapítvány működési támogatására hitelt megvalósítását. 80 NCA-ORSZ Vadászati Kulturális Egyesület A vadászati kultúra szolgálatában megjelölt hitelt nem ESZA Kht. 22/356, május 27.

23 81 NCA-ORSZ Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesülete évi működési A pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását. 82 NCA-ORSZ Eötvös József Cigány- Magyar Pedagógiai Társaság Működési támogatás igénylése hitelt pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. 83 NCA-ORSZ Lelemény Képességfejlesztő Alapítvány Lelemény Alapítvány működtetése megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. 84 NCA-ORSZ Kárpátalja Ferences Misszió alapítvány 2009-es működési támogatás hitelt ESZA Kht. 23/356, május 27.

24 85 NCA-ORSZ SZIGE Szociális Igazgatási Egyesület Hajdú-Bihar Debrecen SZIGE Egyesület működése az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 86 NCA-ORSZ Körlánc Országos Egyesület A Környezeti Nevelésért Bács-Kiskun Kecskemét működési szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. 87 NCA-ORSZ Búvópatak Alapítvány Somogy Kaposvár működési pályázat megjelölt nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a nem 88 NCA-ORSZ Magyar Asztronautikai Társaság Működési költség hitelt pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók ESZA Kht. 24/356, május 27.

25 89 NCA-ORSZ Pitypang Humán Szolgáltató Alapítvány A kiemelkedően közhasznú Pitypang Alapítvány éves működésének támogatása hitelt 90 NCA-ORSZ Dohányzás vagy Egészség Magyar Alapítvány működési megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását. 91 NCA-ORSZ Dohányzás Vagy Egészség Egyesület működési megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a társadalmilag hasznos, sikeres programok, szolgáltatások megvalósítását. 92 NCA-ORSZ Rákellenes Laser Alapítvány Rákellenes Laser Alapítvány működése szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz. ESZA Kht. 25/356, május 27.

26 93 NCA-ORSZ Modern Medicina Alapítvány Modern Medicina Alapítvány működése szervezetének társadalmi aktivitása és hatása.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi 94 NCA-ORSZ Magyar-Finn Társaság A finn-magyar kultúrális kapcsolatok fejlesztése megjelölt hitelt nem 95 NCA-ORSZ Boldogasszony Háza Alapítvány Pest Kismaros az egészség érték hitelt ESZA Kht. 26/356, május 27.

27 96 NCA-ORSZ Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány Bács-Kiskun Kiskőrös Hogy minden jól működjön! hitelt pozitívan értékelhető elemeket tartalmaz.a pályázó az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 97 NCA-ORSZ Magyar Hagyomány Alapítvány és Népfőiskola A Magyar Hagyomány Alapítvány éves működésének támogatása szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. A pályázó szervezetének társadalmi aktivitása és hatása. A pályázó hitelt megvalósítását. Esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket. A pályázó az átlagosnál kevésbé 98 NCA-ORSZ Marosvásárhelyi Nagy Borbála Leukémiás és Daganatos Gyermekekért Alapítvání A háttér biztosítása hitelt ESZA Kht. 27/356, május 27.

28 99 NCA-ORSZ Magyarországi Bányásztelepülések Országos Szövetsége Működési költség támogatás a bányásztelepülések szövetségének A pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket. 100 NCA-ORSZ Különlegesek-ért Alapítvány Különlegesek-ért Alapítvány évi működési költség támogatása hitelt 101 NCA-ORSZ Kunszentmártoni Csillagászati, Környezetés Természetvédő Egyesület Jász-Nagykun- Szolnok Kunszentmárton Csillagok Gulyás Györgyi A pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását. 102 NCA-ORSZ Magyar Kártevőirtók Országos Szövetsége (MaKOSZ) MaKOSZ működés megjelölt hitelt nem ESZA Kht. 28/356, május 27.

29 103 NCA-ORSZ DélUtán Alapítvány mûködési támogatás nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy a pályázatában megjelölt tervei megvalósítása érdekében, az általa megjelölt működési célokra igényelt források összegével arányosan szolgálná a 104 NCA-ORSZ Magyar Tollaslabda Szövetség A Magyar Tollaslabda Szövetség működésének biztosítása az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 105 NCA-ORSZ Bárdos Lajos Társaság a Bárdos Lajos Társaság működési költségeinek támogatása hitelt megvalósítását.a pályázó jól hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi ESZA Kht. 29/356, május 27.

30 106 NCA-ORSZ Magyar Marketing Szövetség Működési támogatás hitelt 107 NCA-ORSZ Magyar Zenetudományi és Zenekritikai Társaság működési támogatás megjelölt az átlagosnál kevésbé hasznosítja tagjainak/aktivistáinak önszervező erejét céljai megvalósításában. A pályázó szervezet működésének hatása lényegesen nem terjed túl a tevékenységét közvetlenül gyakorlók 108 NCA-ORSZ Zeneszalon Alapítvány Zeneszalon Alapítvány működési költségei megjelölt szervezet nem tudta hitelt érdemlően bemutatni, hogy az általa az pályázó hitelt érdemlően mutatta be, hogy a pályázatában an fogja szolgáltatások megvalósítását.esélyegyenlőségi szempontból a pályázat nem tartalmaz értékelhető elemeket.a pályázó jól kiterjed a tevékenységét közvetlenül gyakorlók körén kívüli egyes társadalmi ESZA Kht. 30/356, május 27.

Nemzeti Civil Alapprogram Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma NCA-CIV-08-G - Döntési lista

Nemzeti Civil Alapprogram Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma NCA-CIV-08-G - Döntési lista Tanácsadó szolgálat az 1%-os 1 NCA-CIV-08-G-0001 MTESZ Békés Megyei Szervezet Békés Békéscsaba 1,260,000 0 felajánlások segítésére Debreceni Mozgóképkultúra 2 NCA-CIV-08-G-0002 Hajdú-Bihar Debrecen Önnek

Részletesebben

Pedagógiai szakszolgálatok támogatása

Pedagógiai szakszolgálatok támogatása Pedagógiai szakszolgálatok támogatása A 15/2007. (III. 14.) OKM rendelet 2.. alapján a tanulási képességet vizsgáló szakértői és rehabilitációs tevékenységet, továbbá a nevelési tanácsadást ellátó intézmények

Részletesebben

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15.

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. Budapest, Balassagyarmat, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza,

Részletesebben

Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek

Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. Melléklet Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek Tartalomjegyzék 1.... 3 2. Média- és Hírközlési Biztos... 3 3. Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság... 4

Részletesebben

Székhely Település. 3. NTP-KTMK-12-0012 Zrínyi Miklós Gimnáziumért Alapítvány Zalaegerszeg Zala Tehetséggondozás programozásból 600 000

Székhely Település. 3. NTP-KTMK-12-0012 Zrínyi Miklós Gimnáziumért Alapítvány Zalaegerszeg Zala Tehetséggondozás programozásból 600 000 1. NTP-KTMK-12-0004 2. NTP-KTMK-12-0005 Appendix Alapítványa Bolyai János Gimnáziumért Képesség- és Tehetségfejlesztő Magán Általános Iskola, Szakképző Iskola, Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

Részletesebben

Kezdő időpont 10:00 10:00 13:00. Dr. Veress E. u. 6. Szivárvány Gyermekház. 48-as tér 1. Közösségek Háza. Szabadság u. 4-6. Mohácsi ÖK Irodaháza

Kezdő időpont 10:00 10:00 13:00. Dr. Veress E. u. 6. Szivárvány Gyermekház. 48-as tér 1. Közösségek Háza. Szabadság u. 4-6. Mohácsi ÖK Irodaháza 2005.10.03 2005.10.05 2005.10.10 2005.10.14 Pályaorientációs és Nyílt 2005.10.17 2005.10.19 Napok Képzési, 2005.09.27 szolgáltatás és állásbörze melyik úton? 2005.10.14 2005.10.15 Komló 13:00 Pécs Pécs

Részletesebben

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu A állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása Baranya Megyei Baranya Megyei Baranya Megyei Bács-Kiskun Megyei Bács-Kiskun Megyei Békés Megyei Békés Megyei Békés Megyei Borsod-Abaúj-Zemplén

Részletesebben

Székhely város. Igényelt támogatás. GENEA Természet és Környezetvédelmi Egyesület Heves Mátraszentimre 3 000 000 Ft

Székhely város. Igényelt támogatás. GENEA Természet és Környezetvédelmi Egyesület Heves Mátraszentimre 3 000 000 Ft 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 száma 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 NCA-ORSZ-11-0006 GENEA Természet és Környezetvédelmi Egyesület Heves Mátraszentimre 3 000 000 Ft NCA-ORSZ-11-0093 Magyar

Részletesebben

F.3. számú függelék. Az érdekképviseleti szervezetek felsorolása

F.3. számú függelék. Az érdekképviseleti szervezetek felsorolása F.3. számú függelék Az érdekképviseleti szervezetek felsorolása Hatályos: 2015.07.07. 1/5. oldal GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. 1. Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal Fogyasztóvédelemi

Részletesebben

SZOCIÁLIS FOGLALKOZTATÁS 2011.évi feladatmutató módosítás főigazgatói döntés alapján ELFOGADOTT kérelmek 2011. szeptember 29.

SZOCIÁLIS FOGLALKOZTATÁS 2011.évi feladatmutató módosítás főigazgatói döntés alapján ELFOGADOTT kérelmek 2011. szeptember 29. SZOCIÁLIS FOGLALKOZTATÁS 2011.évi feladatmutató módosítás i döntés alapján ELFOGADOTT kérelmek Feladatmutatóra jutó támogatás összege Békés Megyei Hajnal István Szociális 1 SZF-SZ-002/2-2010 Békés Megyei

Részletesebben

Zala Megyei Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT - FIÚ ZALAEGERSZEG 2015.01.31-02.01.

Zala Megyei Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT - FIÚ ZALAEGERSZEG 2015.01.31-02.01. Zala Megyei Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT - FIÚ ZALAEGERSZEG 2015.01.31-02.01. 1 RÉSZTVEVŐ CSAPATOK Ssz. Megye: Iskola: Település: 1 Baranya 2 Bács-Kiskun Pécsi

Részletesebben

Tájékoztató. a helyes gazdálkodási gyakorlatról. Nemzeti Vidékfejlesztési Terv

Tájékoztató. a helyes gazdálkodási gyakorlatról. Nemzeti Vidékfejlesztési Terv Nemzeti Vidékfejlesztési Terv Tájékoztató a helyes gazdálkodási gyakorlatról (segédlet a 156/2004. (X. 27.) FVM rendelettel, a 16/2005. (III. 8.) FVM rendelettel és a 85/2005. (IX. 27.) FVM rendelettel

Részletesebben

KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY R ö v i d í t v e : K o r s z e r ű T e c h n i k a A l a p í t v á n y ( K T A ) A MEOSZ akadálymentesítési, közlekedési és technikai

Részletesebben

2017/2018. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG V-VI. KORCSOPORT AZ ORSZÁGOS DÖNTŐ CSAPATBEOSZTÁS

2017/2018. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG V-VI. KORCSOPORT AZ ORSZÁGOS DÖNTŐ CSAPATBEOSZTÁS ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG AZ ORSZÁGOS DÖNTŐ Budapest - Ikarus BSE Atlétikai Centrum, 2017. október 15. Magasugrás fiú 11:00 Szolnoki Széchenyi István Gimnázium 1.7750

Részletesebben

Ügyfélelégedettség-mérés az egyenlõ bánásmód referensi ügyfélszolgálatokon 2009. október 1. - 2013. június 30.

Ügyfélelégedettség-mérés az egyenlõ bánásmód referensi ügyfélszolgálatokon 2009. október 1. - 2013. június 30. TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Ügyfélelégedettség-mérés az egyenlõ bánásmód referensi ügyfélszolgálatokon 2009. október 1.

Részletesebben

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája VEKOP-1.2.3-16 kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája Közép-Magyarország Budapest 1015 Budapest Hattyú utca

Részletesebben

5. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

5. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK 5. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK Ssz. Megye Iskola Település Pécsi SZC Zsolnay Vilmos Szakgimnáziuma és 1. Baranya Pécs Szakközépiskolája 2. Bács-Kiskun Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium Kiskunfélegyháza 3.

Részletesebben

Tájékoztató. A képzés célja:

Tájékoztató. A képzés célja: Tájékoztató A gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok együttműködésének elősegítése. A kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem okozta ártalmak azonosítása és kezelése c. képzésről A képzést szervezi:, EFOP-1.2.4-VEKOP-16-2016-

Részletesebben

2017/2018. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG V-VI. KORCSOPORT ORSZÁGOS DÖNTŐ RAJTLISTA

2017/2018. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG V-VI. KORCSOPORT ORSZÁGOS DÖNTŐ RAJTLISTA 017/018. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA V-VI. KORCSOPORT ORSZÁGOS DÖNTŐ RAJTLISTA Helyszín: Budapest, Ikarus BSE Atlétikai Centrum Időpont: 017. október 15. A Versenybíróság elnöke: Szöllösné Patinszki Andrea

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA Cím 1111 Budapest, Prielle Kornélia u. 4. Telefon / fax 209-93-38 / Fax 209-9339 e-mail isz.aso@bfkh.hu 13:00-18:00 13:00-16:00 8:30-13:00 8:30-12:30

Részletesebben

Pest megye. Név cím telefonszám Budapet

Pest megye. Név cím telefonszám Budapet Név cím telefonszám Budapet 1047 Budapest Váci u. 61-63. 1/272-1150 1103 Budapest Gyömrői u. 1-5. 1/357-6660 1083 Budapest Práter u. 44-48. 1/299-0377 1164 Budapest Vidám vásár u. 36. 1/402-3990 Fogarasi-Buda

Részletesebben

HÖT-ök napi készenléti szolgálati létszáma 54%-os egységes tartalékképzéssel (megyei bontásban)

HÖT-ök napi készenléti szolgálati létszáma 54%-os egységes tartalékképzéssel (megyei bontásban) -ök napi készenléti szolgálati létszáma 5%-os egységes tartalékképzéssel (megyei bontás) Létszám Módosított javaslat OSZ jav. tartalék % nettó OSZ jav. Tartalék % Mohács 5 5, 5,, - -,,, 5,, -, 5,, 5, 5,

Részletesebben

A TERÜLET- ÉS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM (TOP) AKTUALITÁSAI

A TERÜLET- ÉS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM (TOP) AKTUALITÁSAI A TERÜLET- ÉS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM (TOP) AKTUALITÁSAI PUSKÁS DÁNIEL FŐOSZTÁLYVEZETŐ NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI PROGRAMOKÉRT FELELŐS HELYETTES ÁLLAMTITKÁRSÁG 2016.

Részletesebben

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Regionális VP főigazgatóságai és a felügyeletük alatt álló VP igazgatóságok közérdekű információi:

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Regionális VP főigazgatóságai és a felügyeletük alatt álló VP igazgatóságok közérdekű információi: A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Regionális VP főigazgatóságai és a felügyeletük alatt álló VP igazgatóságok közérdekű információi: szerv NAV Repülőtéri NAV 1. számú Repülőtéri NAV 2. számú Repülőtéri K, Cs:

Részletesebben

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO 1 Tesco Veszprém Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. 2 Tesco Bács-Kiskun Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. 3 Tesco Nógrád Balassagyarmat 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán u.

Részletesebben

Magyar Orvosi Kamara Baranya Megyei Területi Szervezete. Magyar Orvosi Kamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete

Magyar Orvosi Kamara Baranya Megyei Területi Szervezete. Magyar Orvosi Kamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete Magyar Orvosi Kamara Baranya Megyei Területi Szervezete Cím: 7621 Pécs, Ferencesek utcája 7. Tel: 06-72-210-903, 06-72-210-903 E-mail: bmorvkam@bok.axelero.net Magyar Orvosi Kamara Bács-Kiskun Megyei Területi

Részletesebben

A Magyarországon telepített traffipaxok országos listája

A Magyarországon telepített traffipaxok országos listája A Magyarországon telepített traffipaxok országos listája 2019.02.15 BÁCS-KISKUN MEGYE Kecskemét, 5. sz. főút, 82+592 km-szelvény Apostag, 51. sz. főút, 74+494 km-szelvény Baja, 51. sz. főút, 159+319 km-szelvény

Részletesebben

XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó

XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó MEGYEI BEMUTATÓK BÁCS-KISKUN MEGYE Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. szervező: Józsa Kata telefon: +36 30 3657966, e-mail:

Részletesebben

Támogatott program megnevezése. Gyógyszerek, kötszerek, szemüvegek, kórházi csomagok támogatása

Támogatott program megnevezése. Gyógyszerek, kötszerek, szemüvegek, kórházi csomagok támogatása TÁMOGATÁSI DÖNTÉS az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Hajléktalanokért Közalapítvány között kötött, 15349-1/2018/SZOCSZOLG ügyiratszámú együttműködési megállapodás alapján, a Hajléktalanokért Közalapítvány

Részletesebben

Egészségügyi szakképzés keretében kiadott bizonyítványok száma 2010-ben - teljes lista - 2011. április 21-ei állapot szerint. iskolarendszeren kívüli

Egészségügyi szakképzés keretében kiadott bizonyítványok száma 2010-ben - teljes lista - 2011. április 21-ei állapot szerint. iskolarendszeren kívüli Egészségügyi szakképzés keretében kiadott bizonyítványok száma 2010-ben - teljes lista - 2011. április 21-ei állapot szerint ÉRKEZETT INTÉZMÉNY INTÉZMÉNY TELEPÜLÉSE INTÉZMÉNY MEGYÉJE SZAKKÉPESÍTÉS KÉPZÉS

Részletesebben

2015/2016. Tanévi AMATŐR KOSÁRLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT Kecskemét, április

2015/2016. Tanévi AMATŐR KOSÁRLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT Kecskemét, április SORSOLÁS Budapest, 2016. március 09. (szerda), 11:00 óra A csoport A csoport A/1 Szekszárd, Garay A/1 Orosháza, Táncsics A/2 Baja, Szent László A/2 Gyula, Erkel A/3 Pannonhalma, Bencés A/3 Ajka, Bródy

Részletesebben

XXVI. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó (a megyei és regionális bemutatók szervezői, helyszínei, időpontjai)

XXVI. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó (a megyei és regionális bemutatók szervezői, helyszínei, időpontjai) Magyar Drámapedagógiai Társaság 2111 Szada, Székely Bertalan u. 1/C Levelezési cím (iroda): 1022 Budapest, Marczibányi tér 5/A Telefon: +36 70 3353959 honlap: www.drama.hu; e-mail: orszagos.talalkozo@gmail.com

Részletesebben

14 - informatika szakmacsoport. Ideiglenes felvételi rangsor. Összes jelentkező (fő): 371

14 - informatika szakmacsoport. Ideiglenes felvételi rangsor. Összes jelentkező (fő): 371 1996.12.25. Székesfehérvár 77185818432 371 1997.01.03. Budapest 78472120542 306 1997.01.05. Csíkszereda 76736716540 177 1997.03.29. Budapest 73911985594 48 1997.04.26. Székesfehérvár 78395363431 350 1997.05.02.

Részletesebben

Országos KID Egyesület

Országos KID Egyesület Országos KID Egyesület ÉLETREVALÓ U4 LIFE TPPA/2012/03/30 Debrecen, 2012. szeptember 27. Az első KID-ek 2002-2005 A KID-típusú programok módszertanát az Országos Foglalkoztatási Közalapítvánnyal (OFA)

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA Cím 1111 Budapest, Prielle Kornélia utca 4/a 896-21-74 237-48-80 E-mail isz.aso@bfkh.hu 13.00 18.00 13.00 16.00 8.30 13.00 8.30 12.30 BARANYA MEGYEI

Részletesebben

VI. korcsoport Leány: 2016. január 16. (szombat), 9.00 óra

VI. korcsoport Leány: 2016. január 16. (szombat), 9.00 óra VI. KORCSOPORT LEÁNY 1 Bács-Kiskun Kecskeméti Református Gimnázium Kecskemét 2 Bács-Kiskun Kecskeméti SZC Lestár Péter Szakközépiskolája és Szakiskolája Kecskemét 3 Budapest Kölcsey Ferenc Gimnázium Budapest

Részletesebben

RECHNITZER JÁNOS mint fentebb jeleztük újabb szervezetek jöttek létre. Vidéken csökkent az intézmények száma, míg a fővárosban kisebb mértékben emelkedett, ugyanakkor megnőtt az intézményi méret, nagyobb

Részletesebben

Tájékoztató. A képzés célja:

Tájékoztató. A képzés célja: Tájékoztató A gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok együttműködésének elősegítése. A kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem okozta ártalmak azonosítása és kezelése c. képzésről A képzést szervezi:, EFOP-1.2.4-VEKOP-16-2016-

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT NYILVÁNOS SORSOLÁS. Budapest, 2015. március 10.

2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT NYILVÁNOS SORSOLÁS. Budapest, 2015. március 10. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ NYILVÁNOS SORSOLÁS Budapest, 2015. március 10. 1 ORSZÁGOS DÖNTŐ SORSOLÁS Budapest, 2015. március 10. (kedd),

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelőintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelőintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200 Sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciák Bács-Kiskun megye: Bajai Városi Kórház Cím: 6500 Baja, Rókus u. 10. Tel.: (79) 422-233, (79) 422-328, (79) 423-373, (79) 425-575, (79) 428-452 Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

Budapest Budapest (Főváros) Ápolási asszisztens iskolarendszeren kívüli 2010. január 13 33 723 01 1000 00 00

Budapest Budapest (Főváros) Ápolási asszisztens iskolarendszeren kívüli 2010. január 13 33 723 01 1000 00 00 Egészségügyi szakképzés keretében kiadott bizonyítványok száma 2010-ben - teljes lista - 2011. február 28-ai állapot szerint ÉRKEZETT 2010.01.29 INTÉZMÉNY Egészségtudományi Kar INTÉZMÉNY TELEPÜLÉSE INTÉZMÉN

Részletesebben

Megvalósítás helyszíne település. Hajléktalanokat Segítő Szolgálat 9027 Győr, Avar u. 3. Győr Közterületen élők étkeztetése

Megvalósítás helyszíne település. Hajléktalanokat Segítő Szolgálat 9027 Győr, Avar u. 3. Győr Közterületen élők étkeztetése TE-001 TE-002 TE-003 TE-004 TE-005 TE-006 TE-007 TE-008 Hajléktalanokat Segítő Szolgálat 9027 Győr, Avar u. 3. Győr Hajléktalanokat Segítő Szolgálat 9027 Győr, Avar u. 3. Győr Betegszoba működtetése 8

Részletesebben

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat költségvetéséből nyújtott 200.000 Ft-ot meghaladó összegű nem normatív támogatások. 2009.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat költségvetéséből nyújtott 200.000 Ft-ot meghaladó összegű nem normatív támogatások. 2009. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat költségvetéséből nyújtott 200.000 Ft-ot meghaladó összegű nem normatív támogatások 2009. év 1. Kedvezményezett neve: OKM Támogatáskezelő Alap Budapest A támogatás

Részletesebben

21182 Jelnyelvi tolmácsszolgáltatás támogatása 2011. február 1-jétől 2012. március 31-ig terjedő időszakra című program

21182 Jelnyelvi tolmácsszolgáltatás támogatása 2011. február 1-jétől 2012. március 31-ig terjedő időszakra című program 1a. számú melléklet 21182 Jelnyelvi tolmácsszolgáltatás támogatása 2011. február 1-jétől 2012. március 31-ig terjedő időszakra című program (Ft) Borsodi Jelnyelvi és Kommunikációs Központ Közhasznú Egyesület

Részletesebben

MVMSZ tagok nyilvántartása 2013

MVMSZ tagok nyilvántartása 2013 MVMSZ tagok nyilvántartása 2013 Jogelőd neve Szervezet neve, székhelye Képviselő Csatlakozás időpontja 1. Bács-Kiskun megye Bács-Kiskun Megyei ok Katona József 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 1. Türr István

Részletesebben

MVMSZ tagok nyilvántartása. Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye

MVMSZ tagok nyilvántartása. Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye MVMSZ tagok nyilvántartása Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye 1. megyei hatókörű városi Katona József Múzeum 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 1. 2. területi,

Részletesebben

2. Két Zsiráf Diákújság Cikksorozat létrehozásának támogatása amely a diplomácia fogalmába vezeti be az olvasóit. A támogatás összege: 1 000 000 Ft.

2. Két Zsiráf Diákújság Cikksorozat létrehozásának támogatása amely a diplomácia fogalmába vezeti be az olvasóit. A támogatás összege: 1 000 000 Ft. KÜM- 2005 SZKF Az EU kül- és biztonságpolitikájának és az atlanti gondolatnak a népszerűsítését segítő kommunikációs tevékenység támogatása című pályázat nyerteseinek névsora Támogatást nyert pályázók

Részletesebben

6500 Baja, Déri Frigyes sétány Budapest, Bajcsy- Zsilinszky Endre út Budapest, Erzsébet krt. 2.

6500 Baja, Déri Frigyes sétány Budapest, Bajcsy- Zsilinszky Endre út Budapest, Erzsébet krt. 2. Megye CIB bankfiók neve Nyitvatartás Cím Kutya behozható Megjegyzés/ kiegészítés Budapest Allee Fiók H: 10.00-18.00 K: 10.00-18.00 Sz: 10.00-18.00 Cs: 10.00-18.00 P: 10.00-18.00 Allee Bevásárlóközpont

Részletesebben

Ellátók, kezel k, elterelést végz k, ingyenesen hívható telefonos szolgálatok

Ellátók, kezel k, elterelést végz k, ingyenesen hívható telefonos szolgálatok Ellátók, kezel k, elterelést végz k, ingyenesen hívható telefonos szolgálatok BUDAPEST DROGOPLEX AMBULANCIA Cím: 1152 Budapest, Arany János utca 73. Telefon: (1) 306-2584 Fogadás: hétf -péntek 9-15 KÉK

Részletesebben

Magyar joganyagok - Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság - alapító okirata, mó 2. oldal - módszertani feladat- és hatáskörében ellátja a Korm. re

Magyar joganyagok - Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság - alapító okirata, mó 2. oldal - módszertani feladat- és hatáskörében ellátja a Korm. re Magyar joganyagok - Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság - alapító okirata, mó 1. oldal Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság alapító okirata, módosításokkal egységes szerkezetben 1 Az államháztartásról

Részletesebben

TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA

TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ LEÁNY V-VI. KORCSOPORT 1 TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA 2013/2014. TANÉVI TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA AZ ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNYE LEÁNY V-VI. KORCSOPORT

Részletesebben

A TERÜLET- ÉS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM (TOP) AKTUALITÁSAI

A TERÜLET- ÉS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM (TOP) AKTUALITÁSAI A TERÜLET- ÉS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM (TOP) AKTUALITÁSAI GÉCZYNÉ POLYÁK EDIT NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI PROGRAMOKÉRT FELELŐS HELYETTES ÁLLAMTITKÁRSÁG 2016. NOVEMBER

Részletesebben

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat.

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Tisztelt Látogató! E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (wwwantszhu), valamint

Részletesebben

MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00.

MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00. MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00. 72/512-461 Bács-Kiskun 6000 Kecskemét, Bajcsy-Zsilinszky krt.2

Részletesebben

Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek

Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLAT JOGI SEGÍTSÉGNYÚJTÓ Cím 1117 Budapest, Prielle Kornélia utca

Részletesebben

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat költségvetéséből nyújtott 200.000 Ft-ot meghaladó összegű nem normatív támogatások. 2006.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat költségvetéséből nyújtott 200.000 Ft-ot meghaladó összegű nem normatív támogatások. 2006. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat költségvetéséből nyújtott 200.000 Ft-ot meghaladó összegű nem normatív támogatások 2006. év 1. Kedvezményezett neve: Fegyvernek Önkormányzata belvíz- és csapadékvíz

Részletesebben

Átadásra került informatikai eszközök megyei bontásban. 1. ütem 2. ütem. KLIK Szakszolgálati Intézmény megnevezése

Átadásra került informatikai eszközök megyei bontásban. 1. ütem 2. ütem. KLIK Szakszolgálati Intézmény megnevezése A TÁMOP-3.4.2.B Sajátos nevelési igényű gyermekek integrációja (ok fejlesztése) kiemelt projekt keretében beszerzett és a pedagógiai szakszolgálatok számára átadott informatikai eszközök Átadásra került

Részletesebben

A bankkártyás adófizetés szabályai

A bankkártyás adófizetés szabályai Tájékoztató a bankkártyás adófizetésről: így fizethet adót bankkártyával! A berkalkulato r.net oldalán összegyűjtöttük azokat a NAV által közétettbankkártyával történő adófizetéshez szükségesek 2011-ben.

Részletesebben

A SZOLGÁLTATÓ NEVE TELEPÜLÉS CÍME TELEFONSZÁM. Kecskemét 6000 Kossuth tér 2. Szeged 6725 Bécsi krt. 24. Szeged 6724 Bécsi krt. 7.

A SZOLGÁLTATÓ NEVE TELEPÜLÉS CÍME TELEFONSZÁM. Kecskemét 6000 Kossuth tér 2. Szeged 6725 Bécsi krt. 24. Szeged 6724 Bécsi krt. 7. A 42/2008. (XI. 14.) EüM-SZMM együttes rendeletben foglaltak alapján végzendő megelőző-felvilágosító szolgáltatás (elterelés) területi ellátási kötelezettsége A SZOLGÁLTATÓ NEVE TELEPÜLÉS CÍME TELEFONSZÁM

Részletesebben

A kiművelt emberfők térszerkezetének alakulása Magyarországon: diplomások a térben

A kiművelt emberfők térszerkezetének alakulása Magyarországon: diplomások a térben Területi változatosság és hálózatok Szeged, 2016.szeptember 28. A kiművelt emberfők térszerkezetének alakulása Magyarországon: diplomások a térben Dövényi Zoltán Németh Ádám Pécsi Tudományegyetem Földrajzi

Részletesebben

Munkahelymegőrzéssel. Munkáltató nagysága (foglalkoztatottak száma szerint) érintett közigazgatási egység (megye)

Munkahelymegőrzéssel. Munkáltató nagysága (foglalkoztatottak száma szerint) érintett közigazgatási egység (megye) szerint) Arcadia-Reklám Kft. 1182 Budapest, Nemeske u. 5. Budapest 20 fő alatti 9 1 843 750 Autista Sérültekért Zalában Bata István 8900 Zalaegerszeg, Apáczai Csere János tér 5/a 6412 Balotaszállás, Ady

Részletesebben

Cím: 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36. Cím: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Fax: 06-72-507-152 Fax: 06-76-501-538

Cím: 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36. Cím: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Fax: 06-72-507-152 Fax: 06-76-501-538 Vevői reklamációk kezelése Amennyiben bármely áruházunkkal vagy az ott forgalmazott termékeinkkel kapcsolatosan panasszal kíván élni, úgy azt az alábbi elérhetőségeken teheti meg : Élésker Kereskedelmi

Részletesebben

Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei

Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. Melléklet Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei Tartalomjegyzék 1.... 3 2. Média- és Hírközlési Biztos... 3 3. Nemzeti Fogyasztóvédelmi

Részletesebben

KÖSZ! Program 2017 Támogatott pályázók listája

KÖSZ! Program 2017 Támogatott pályázók listája KÖSZ! Program 2017 Támogatott pályázók listája Szervezet neve Projekt címe Tevékenységi terület Település Tervezett diák létszám Várható IKSZ óraszám 1 AlterEgo Észak-kelet Magyarországi Szenvedélybetegségeket

Részletesebben

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma. T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma.  T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő Ügyfélkapcsolati helyek, valamint felügyeleti szervek elérhetősége Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma Lakossági ügyfelek részére Ügyfélszolgálat megnevezése Lakossági 1412 ügyfélszolgálat

Részletesebben

Fiatal felnőtt tehetségek társadalmi felelősségvállalását elősegítő programok támogatása (A pályázat kódja: NTP-FTH-15) DÖNTÉSI LISTA

Fiatal felnőtt tehetségek társadalmi felelősségvállalását elősegítő programok támogatása (A pályázat kódja: NTP-FTH-15) DÖNTÉSI LISTA Fiatal felnőtt tehetségek társadalmi felelősségvállalását elősegítő programok támogatása (A pályázat kódja: NTP-FTH-15) DÖNTÉSI LISTA Sorszám Pályázati azonosító Pályázó neve Székhely település Székhely

Részletesebben

Munkalap1 A MINDIG TV ÉS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI SZOLGÁLTATÁSOK VÉTELI LEHETŐSÉGEI MINDIG TV INGYENES KÖZSZOLGÁLATI CSATORNÁK

Munkalap1 A MINDIG TV ÉS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI SZOLGÁLTATÁSOK VÉTELI LEHETŐSÉGEI MINDIG TV INGYENES KÖZSZOLGÁLATI CSATORNÁK A MINDIG TV ÉS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI SZOLGÁLTATÁSOK VÉTELI LEHETŐSÉGEI Nagy- és közepes teljesítményű adók (31 telephely) Megye "A" MULTIPLEX "B" MULTIPLEX "C" MULTIPLEX MINDIG TV INGYENES

Részletesebben

MMA-17-OM Döntési lista. Ssz. Azonosító Pályázó személy / szervezet hivatalos neve Projekt címe Tagozat Székhely

MMA-17-OM Döntési lista. Ssz. Azonosító Pályázó személy / szervezet hivatalos neve Projekt címe Tagozat Székhely Ssz. Azonosító Pályázó személy / szervezet hivatalos neve Projekt címe Tagozat Székhely Igényelt támogatás Megítélt támogatás 1. 0001-MMA-17-OM Korngut-Kemény Alapítvány Debrecen 900 000 Ft 900 000 Ft

Részletesebben

Javasolt program megnevezése. Gyógyszerek, vitaminok, tisztálkodási szerek, betegruházat támogatása

Javasolt program megnevezése. Gyógyszerek, vitaminok, tisztálkodási szerek, betegruházat támogatása TÁMOGATÁSI DÖNTÉS az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Hajléktalanokért Közalapítvány között kötött, 22488-2/2017/SZOCSZOLG ügyiratszámú együttműködési megállapodás alapján, a Hajléktalanokért Közalapítvány

Részletesebben

A tehetséges hallgatók XXXII. OTDK-n történő részvételének támogatása (A pályázat kódja: NTP-OTDKR-14) DÖNTÉSI LISTA

A tehetséges hallgatók XXXII. OTDK-n történő részvételének támogatása (A pályázat kódja: NTP-OTDKR-14) DÖNTÉSI LISTA 1. NTP-OTDKR-14-0001 2. NTP-OTDKR-14-0002 3. NTP-OTDKR-14-0003 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi i Műszaki és Gépészmérnöki i Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Pályázat a Semmelweis Egyetem

Részletesebben

Hazai Tudományos Diákköri műhelyek támogatása (A pályázat kódja: NTP-HHTDK-15) DÖNTÉSI LISTA

Hazai Tudományos Diákköri műhelyek támogatása (A pályázat kódja: NTP-HHTDK-15) DÖNTÉSI LISTA 1. 0001 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Semmelweis TDK 2016 1 200 000 2. 0002 Mezőgazdasági Hódmezővásárhely SZTE MGK TDK Műhelymunka támogatása 974 000 3. 0003 Állam- és Jogtudományi Szeged

Részletesebben

Szerződés hatálya. Szerződéskötés dátuma. Partner / Szerződő fél. Szerződés tárgya Szerződés típusa Szerződés értéke

Szerződés hatálya. Szerződéskötés dátuma. Partner / Szerződő fél. Szerződés tárgya Szerződés típusa Szerződés értéke Szerződés tárgya Szerződés típusa Szerződés értéke Szerződéskötés dátuma Szerződés hatálya Partner / Szerződő fél Állami feladatok átvállalása az agrár- és vidékfejlesztési programok megvalósításában 6

Részletesebben

Képzési díj visszaigénylési útmutató

Képzési díj visszaigénylési útmutató Képzési díj visszaigénylési útmutató www.mvh.gov.hu honlapon lehet elérni a visszaigénylési felületet Elektronikus ügyintézés Ügyfél-tájékoztatási rendszer Az ügyfélkapus felhasználói név és jelszó megadása

Részletesebben

Támogató szolgálatok ELUTASÍTOTT pályázatai

Támogató szolgálatok ELUTASÍTOTT pályázatai megye neve 1 SZOC-BF-08-T-0003 Segitőtárs Szociális KHT Segitőtárs Szociális KHT Budapest 1078 Budapest István utca 20. 2 SZOC-BF-08-T-0004 Szociális Gondozó Központ Szociális Gondozó Központ Családsegítő

Részletesebben

MOLSZE VEZETŐSÉG elérhetősége (2013-2017)

MOLSZE VEZETŐSÉG elérhetősége (2013-2017) MOLSZE VEZETŐSÉG elérhetősége (2013-2017) EGYETEMEK 1 Vargáné Budai Erika Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika Budapest Városmajor utca 68. 1122 1/458-6754 1/458-6755 20/666-3038

Részletesebben

Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei

Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. Melléklet Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei Tartalomjegyzék 1.... 3 2. Média- és Hírközlési Biztos... 3 3. Pest Megyei Kormányhivatal...

Részletesebben

- Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatal (székhelye: 1054 Budapest, Széchenyi u. 2.)

- Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatal (székhelye: 1054 Budapest, Széchenyi u. 2.) A Vám- és Pénzügyőrség (VPOP) 2011-től új szervezetben működik - A NAV vámszervei - Nettó BÉRKALK A Vám- és Pénzügyőrség (VPOP) 2011-től új szervezetben működik - Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal,

Részletesebben

Agip Baja Bács-Kiskun 6500 Baja Dózsa György út

Agip Baja Bács-Kiskun 6500 Baja Dózsa György út Agip Abda 62550 Győr-Moson- 9151 Abda Bécsi út 1. 47.6840292687097 18.952205 Agip Baja 61350 Bács-Kiskun 6500 Baja Dózsa György út 97. 46.195104 19.6489445326511 Agip Balatonederics 65100 Veszprém 8312

Részletesebben

A pályázat címe (A pályázat kódja: NTP-OTDKR-16) DÖNTÉSI LISTA

A pályázat címe (A pályázat kódja: NTP-OTDKR-16) DÖNTÉSI LISTA 1. NTP-OTDKR-16-0001 Debreceni Egyetem Magyarország Hajdú-Bihar Debrecen OTDK részvétel Debreceni Egyetem 10 076 000 2. NTP-OTDKR-16-0002 Állatorvostudományi Egyetem XXXIII. OTDK hallgatói részvételének

Részletesebben

Simonyi Zsigmond helyesírási verseny Kárpát-medencei döntő, 2014 Az 5. osztályosok eredményei. Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium

Simonyi Zsigmond helyesírási verseny Kárpát-medencei döntő, 2014 Az 5. osztályosok eredményei. Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium Az 5. osztályosok eredményei I. Egyházi Hanna 99 Kossuth Lajos Általános Hatvan Heves megye Sánta László II III. Csimma Viktor 98 Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium Győr Győr-Moson- Sopron megye Gecsei

Részletesebben

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat költségvetéséből nyújtott 200.000 Ft-ot meghaladó összegű nem normatív támogatások. 2005.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat költségvetéséből nyújtott 200.000 Ft-ot meghaladó összegű nem normatív támogatások. 2005. A költségvetéséből nyújtott 200.000 Ft-ot meghaladó összegű nem normatív támogatások 2005. év 1. Kedvezményezett neve: Mezőtúri Szivárvány Népzenei Egyesület A támogatás célja: Arany Páva díjasok Népzenei

Részletesebben

A pályázó szervezet neve. Zselic Vidékfejlesztı Közhasznú Egyesület. Hódmezıvásárhely és Kistérsége Nyugdíjas Szervezetei Szövetsége

A pályázó szervezet neve. Zselic Vidékfejlesztı Közhasznú Egyesület. Hódmezıvásárhely és Kistérsége Nyugdíjas Szervezetei Szövetsége Pályázati azonosító A pályázó szervezet neve A pályázó szervezet címe Bizottság által javasolt összeg 1430 1601 D-J3 Zselic Vidékfejlesztı Közhasznú Egyesület Hódmezıvásárhely és Kistérsége Nyugdíjas Szervezetei

Részletesebben

Területi Szervezet. Illetékességi területe:

Területi Szervezet. Illetékességi területe: 1.számú melléklet Neve: Területi szervezetek Illetékességi területe: Fogorvosok e Budapesti Magyarország Budapest Baranya Megyei Bács-Kiskun Megyei Békés Megyei Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Csongrád Megyei

Részletesebben

2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT Debrecen, 2015. április 17-19. Nyilvános sorsolás Budapest, 2015. március 25.

2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT Debrecen, 2015. április 17-19. Nyilvános sorsolás Budapest, 2015. március 25. 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT Nyilvános sorsolás 2015. március 25. 1 V-VI. KORCSOPORTOS ORSZÁGOS DÖNTŐ NYILVÁNOS SORSOLÁS 2015. március 25. (szerda) 10.15 óra RÉSZTVEVŐK - LEÁNYOK Ssz.

Részletesebben

támogatás támogatási

támogatás támogatási szerződés tárgya aláírás dátuma 2013.08.24 2013.09.04 szerződés típusa szerződés értéke szerződés hatálya szerződő partner szerződés 500.000 hott 2013.08.31 Alföldkutatásért Alapítvány szerződés 1.000.000

Részletesebben

HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ÉS POLGÁRMESTEREK VÁLASZTÁSA október 3. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK

HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ÉS POLGÁRMESTEREK VÁLASZTÁSA október 3. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK VÁLASZTÁSI FÜZETEK 175. HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ÉS POLGÁRMESTEREK VÁLASZTÁSA 2010. október 3. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI IRODA TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİTESTÜLETÉNEK. 13/2010. /V.28./ sz. rendelete

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİTESTÜLETÉNEK. 13/2010. /V.28./ sz. rendelete CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİTESTÜLETÉNEK 13/2010. /V.28./ sz. rendelete az önkormányzat 2010. évi költségvetésérıl szóló 4/2010./III.03./ sz. rendeletének módosításáról A képviselıtestület

Részletesebben

I. rész: Azonosító adatok

I. rész: Azonosító adatok KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a G1030-03 jelű, Az ügyfél és a pénzügyi intézmények között létrejött, a fizetési számlaszám rögzítésére vonatkozó megállapodás nyilvántartásba vétele iránti kérelem elnevezésű nyomtatványhoz

Részletesebben

TEHETSÉGGONDOZÁS. Térképek. Európai Szociális Alap

TEHETSÉGGONDOZÁS. Térképek. Európai Szociális Alap Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet TÁMOP-3.1.1-11/1-2012-0001 XXI. századi közoktatás (fejlesztés, koordináció) II. szakasz TEHETSÉGGONDOZÁS Térképek Európai Szociális Alap Arany János Tehetséggondozó

Részletesebben

MOB Sportiskolai Program évi forrás

MOB Sportiskolai Program évi forrás MOB Sportiskolai Program 2015. évi forrás sorszám támogatott szervezet támogatás célja támogatás összege (Ft) megvalósulás helye KLIK fenntartású intézmények támogatásai: 1. Sugovica Sportiskolai Általános

Részletesebben

Pályázó szervezet székhelye, megye. Igényelt összeg (Ft) Borsod-Abaúj- Zemplén. Veszprém Veszprém

Pályázó szervezet székhelye, megye. Igényelt összeg (Ft) Borsod-Abaúj- Zemplén. Veszprém Veszprém Ssz Határozatszám Pályázati azonosító szervezet neve szervezet székhelye, település szervezet székhelye, megye Igényelt összeg (Ft) Megítélt támogatás összege (Ft) Össz-pontszám Bírálati lap 1. pont Bírálati

Részletesebben

AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI

AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI KÖZPONT Cím: 1024 Bp. Margit krt. 85. Postacím: 1399 Budapest 62. Pf. 639. Telefon: 06-1-346-9400 Fax: 06-1-346-9415 E-mail: titkarsag@ommf.gov.hu

Részletesebben

Pályázati azonosító. Székhely település. Székhely megye. Pályázat kódja. Pályázó neve

Pályázati azonosító. Székhely település. Székhely megye. Pályázat kódja. Pályázó neve (A pályázat kódja: ) -001 MTA Természettudományi Kutatóközpont Műszaki Fizikai és Anyagtudományi Intézet Tanuljunk egymástól! - MFA nyári iskola középiskolásoknak 1 885 000 Ft -002 MTA Agrártudományi Kutatóközpont

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ SORSOLÁS

2018/2019. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ SORSOLÁS 2018/2019. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ SORSOLÁS I. Korcsoport Leány 1 Borsod-AZ Szent Imre Római Katolikus Általános és Óvoda Miskolc 2 Pest Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Érd 3 Budapest Budapest XIII.

Részletesebben

TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI

TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Osztályvezető: dr. Lakó Anita Cím: 6000 Kecskemét, Szent István krt. 19. (2015.08.05-től)

Részletesebben

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 2014-2020

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 2014-2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 2014-2020 Fukker Gabriella főosztályvezető Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság Gazdaságtervezési Főosztály 2015. február 25.

Részletesebben

A békéltető testületi eljárás megindítása

A békéltető testületi eljárás megindítása A békéltető testületi eljárás megindítása A fogyasztó erre irányuló kérelme alapján a fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület helyett a szerződés teljesítésének helye vagy

Részletesebben

Területi Kormányhivatalok fogyasztóvédelmi szervezeti egységeinek elérhetőségei:

Területi Kormányhivatalok fogyasztóvédelmi szervezeti egységeinek elérhetőségei: Fogyasztóvédelmi szervek [1] Területi Kormányhivatalok fogyasztóvédelmi szervezeti egységeinek elérhetőségei: Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi

Részletesebben

XXVII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó (a megyei és regionális bemutatók szervezői, helyszínei, időpontjai)

XXVII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó (a megyei és regionális bemutatók szervezői, helyszínei, időpontjai) Magyar Drámapedagógiai Társaság 2111 Szada, Székely Bertalan u. 1/C Levelezési cím (iroda): 1022 Budapest, Marczibányi tér 5/A Telefon: +36 70 3353959 honlap: www.drama.hu; www.wso.hu e-mail: orszagos.talalkozo@gmail.com

Részletesebben

BM-15 pályázati döntés NYERTES PÁLYÁZATOK MAKRO PÁLYÁZATOK

BM-15 pályázati döntés NYERTES PÁLYÁZATOK MAKRO PÁLYÁZATOK BM-15 pályázati döntés NYERTES PÁLYÁZATOK 0019 Békés Megyei 0017 0071 0041 Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Dél-dunántúli Regionális Forrásközpont Szolgáltató Nkft. 0039 0045 0044 0055 0010 EMMI Debreceni

Részletesebben