Hivatalos játék- és részvételi szabályzat Olajszintméréssel csak nyerhet! fogyasztói akció

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hivatalos játék- és részvételi szabályzat Olajszintméréssel csak nyerhet! fogyasztói akció"

Átírás

1 Hivatalos játék- és részvételi szabályzat Olajszintméréssel csak nyerhet! fogyasztói akció a MOL-töltőállomásokon A fogyasztói promóció szervezője a MOL-LUB Kft. (székhely: 2931 Almásfüzitő Fő út 21.) továbbiakban: Szervező. A Játék lebonyolításával összefüggő, annak végrehajtásával kapcsolatos egyes feladatokat a Szervező által megbízott ügynökség, az Spice BTL Kft. (székhely: 1125 Budapest, Diós árok 6.) Lebonyolító látja el. 1. A fogyasztói promóció időtartama Promóciós időszak (nyereményszelvények kiadásának időszaka): március 1.(töltőállomás üzletnyitás) március 31. (töltőállomás üzletzárás). Töltőállomási leltár ideje alatt az adott töltőállomáson a nyereményszelvények kiadása szünetel. Részleges leltár (üzemanyag, vagy shopértékesítés) esetén a promóció zavartalanul zajlik, a sorsjegyek kiadása lehetséges. 2. Résztvevők Az akcióban részt vehet bármely Magyarországon tartózkodási vagy állandó lakcímmel és személyazonosságát igazoló dokumentummal rendelkező 18. életévét betöltött természetes személy. Az akcióban valamennyi magyarországi MOLtöltőállomásokon történt motorolajszint-ellenőrzéssel egy alkalommal részt vehet az adott személy-továbbiakban Játékos. A Játékos részvételi esélyét megkétszerezi, ha érvényes Multipont kártyájának tizenhatjegyű azonosítószámát is megadja a nyereményszelvényen. Ez esetben a Játékos nyereményszelvénye kétszer kerül be a sorolási adatbázisba. A Játékos a nyereményszelvény kitöltés illetve gyűjtőurnába történő bedobás tényével részt vesz az akcióban. A kitöltés, illetve gyűjtőurnába történő bedobás egyben a jelen szabályzat kifejezett és visszavonhatatlan elfogadását is jelenti. Az akcióban nem vehet részt jogi személy, a MOL-LUB Kft., a MOL Nyrt, Kiskereskedelem Divízió, a MOL üzemanyagtöltő állomást üzemeltető partnerek és valamennyi MOL-töltőállomást üzemeltető társaság munkavállalója (partneri és franchise üzemeltetésben működő töltőállomás esetén is), a Spice BTL Kft. és a SilkRoad Trans Kft. tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói és ezen személyeknek a Ptk. 8:1. szerint meghatározott közeli hozzátartozói.

2 3. Az akció leírása március 1. töltőállomás üzletnyitás és március 31. töltőállomás üzletzárás között bármely magyarországi MOL-töltőállomáson ingyenes olajszint mérés kérhető. Az olajszint mérést kérő - a jelen szabályzat feltételeinek megfelelő - magánszemély a mérést követően 1 db nyereményszelvényt kap a töltőállomáskezelőtől, amennyiben az olajszint-ellenőrzést a töltőállomás-kezelő, vagy annak jelenlétében a gépjármű vezetője végezte el. Ha az olajszint mérést kérő magánszemély a kapott nyereményszelvényt hiánytalanul kitölti (név, rendszám, e- mail cím), aláírja és a töltőállomáson elhelyezett gyűjtőurnába dobja (vagy leadja a kasszánál, abban az esetben, ahol a gyűjtődoboz elhelyezésére csak a kasszapult mögött van lehetőség), részt vesz a nyereményjátékban. A Játékos részvételi esélyét megkétszerezi, ha érvényes Multipont kártyájának tizenhatjegyű azonosítószámát is megadja a nyereményszelvényen. A Multipont kártyaszám megadása nem kötelező, viszont érvénytelen kártyaszám megadása mindkét esély automatikus elvesztését vonja maga után. A sorsoláson minden Játékos kizárólag egy darab, érvényesen beküldött nyereményszelvénnyel pályázhat. A nyereményjátékban minden gépjármű csak egy alkalommal vehet részt. Az adatfeldolgozás során a többször szereplő gépjárműveket kizárjuk a sorsolásból. Az akcióban résztvevő MOL-töltőállomások listáját az 1. számú melléklet tartalmazza. A promóciót követően egy nyilvános sorsolás történik a Lebonyolító által biztosított közjegyző jelenlétében. A sorsolás időpontja és helyszíne: május 20. (szerda) 10:00 óra Dr. Walkshőfer Katalin közjegyző irodája, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky. utca 65. II/1. A sorsoláson az érvényes nyereményszelvénnyel regisztrált játékosok között 1 db teletankolt Honda Civic 1.4 Elegance személygépkocsi kerül kisorsolásra. A kisorsolt személygépkocsi típusa CIVIC 5D 1.4 ELEGANCE '15 Színe: NH788P WHITE ORCHID PEARL Alvázszáma: SHHFK1760FU A nyeremény készpénzre nem váltható át, és másra át nem ruházhatók. Szervező felelőssége kizárólag a nyeremény a jelen szabályzatban meghatározott értékére terjed ki. Nyomdai vagy egyéb hiba esetén a szervező felelőssége nem haladhatja meg az érintett nyeremény nettó értékét. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előre nem látható, a meghirdetett nyeremény igénybe vételét lehetetlenné tevő okok miatt a nyereményt megváltoztassa, vagy visszavonja, és ahelyett ugyanakkora vagy nagyobb értékű nyereményt ajánljon fel. A Játék Lebonyolítója jogosult és köteles a nyereményszelvények szabályosságát a sorsolás előtt és/vagy után ellenőrizni.

3 A sorsolás nyilvános, mely a Lebonyolító által felkért közjegyző jelenlétében történik, gépi húzással. A sorsolás során 10 db tartaléknyertes húzására is sor kerül. A tartaléknyertes játékos (kisorsolási sorrendben) abban az esetben válik jogosulttá a nyereményre, ha a nyertes nem felel meg a játékszabályban rögzített részvételi feltételeknek, tehát: nem töltötte be a 18. életévét; nem természetes személy; az alábbiak közül érvényes rá valamelyik kitétel: a MOL-LUB Kft., a MOL Nyrt. Kiskereskedelem Divízió, valamennyi MOL-töltőállomást üzemeltető partnerek és valamennyi MOL-töltőállomást üzemeltető társaság dolgozói ( partneri és franchise üzemeltetésben működő töltőállomás esetén is), a Spice BTL Kft., a Silkroad Trans Kft. tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és ezen személyek Ptk b.) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. a játékos nem rendelkezik Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel; a játékos neve, címe vagy rendszáma olvashatatlan; a játékos aláírása hiányzik a játékos érvénytelen Multipont kártyaszámmal pályázik kétszeresen A játékos nem veszi át a nyereményt A nyeremények átvétele az alábbiak szerint történik: A nyertes nevét és lakóhelyét (helység és irányítószám) a Szervező a sorsolást követően a honlapon közli, illetve a nyertest e- mailben értesíti. A játék feltételeinek mindenben megfelelő nyertes a sorsolás után számított 90 napon belül jogosult a nyeremény átvételére. A Szervező a fenti határidőn belül tudja biztosítani a nyeremény átvételének lehetőségét a játék feltételeinek mindenben megfelelő nyertes számára. Ugyanakkor a nyertes köteles a Szervezővel együttműködni abban, hogy a nyeremény átadása a fentiekben írt vonatkozó határidőn belül megtörténjen. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. 4. Akcióban résztvevő töltőállomások A nyereményszelvényeket kiadó MOL-töltőállomások listáját az 1. számú melléklet tartalmazza.

4 5. Személyi jövedelemadó A Szervező vállalja a nyereményhez tartozó esetleges adóterhek megfizetését. A nyerteseket a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átadásának helyszínére történő utazási költség, a forgalomba helyezéshez köthető költségek stb.) őket terhelik, a nyeremények átvétele saját felelősségre történik. 6. Tájékoztatók A Szervező és a Lebonyolító a Nyeremény tekintetében minőségi felelősséget nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a Nyeremény gyártójával, illetve forgalmazójával szemben érvényesítheti. Az akcióban résztvevők személyes adataik közlésével és aláírásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a MOL-LUB Kft. mint adatkezelő a 3. pont szerinti sorsolást követő egy évig piackutatási és közvetlen üzletszerzés céljából felhasználhassa. Az akció nyertese a nyereményszelvény kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a MOLcsoport tagvállalatai a nyeremény átvételéről készült kép- és hangfelvételt az átvétel napjától számított egy éven keresztül reklám és marketing célból felhasználják. Az az akcióban részt vevő, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, írásbeli nyilatkozattal kérheti adatai törlését a nyilvántartásból az alábbi címen: MOL Nyrt. Kiskereskedelem Divízió Marketing kommunikáció, 1117 Budapest, Budafoki út 79. Az adatbázis harmadik személy részére nem kerül átadásra. Az akcióban résztvevők az Adatkezelő vonatkozásában tudomásul veszik, hogy: Az adatkezelés célja: Nyertes mindenben megfelelő tájékoztatása, nyereményátadással összefüggő információszolgáltatás, adatgyűjtés, üzletszerzés, piackutatás. A kezelendő személyes adatok köre: Név, lakcím, telefonszám, cím, születési év, megye. Az adatkezelés időtartama: sorsolás napjától számított 1 év. Az Adatkezelő MOL-LUB Kft. garantálja, hogy az információs és önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvényben (a továbbiakban: Infotv.) és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995 évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek eleget tesznek. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-73155/2014.

5 Észrevételeikkel a MOL-töltőállomások személyzetéhez, valamint a MOL Kiskereskedelmi Ügyfélszolgálatához fordulhatnak: 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 14. Tel: (Helyi tarifával 0-24 órában, a hét minden napján, minden körzetből és mobilszámról) Fax: +36-1/ , ugyfelszolgalat@mol.hu. Az akcióról részletes információ elérhető a hivatalos játékszabályzatban, amely megtalálható kinyomtatott formában az akcióban résztvevő kijelölt MOLtöltőállomásokon, továbbá a és a internetes oldalakon az akció időtartama alatt. Amennyiben az akció során bizonyítottan olyan technikai vagy biztonsági probléma merül fel, amely az akció jogszerű lebonyolítását veszélyezteti, a Szervező fenntartja a jogot, hogy az akciót szüneteltesse vagy törölje. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy az akció feltételeit a vásárlók MOLtöltőállomásokon történő tájékoztatása mellett megváltoztassa. Az akcióban résztvevők részvételükkel, minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a jelen hivatalos játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt. A játékszabály módosításának jogát a szervező fenntartja, Jelen részvételi szabályzat a MOL Nyrt. akcióban részt vevő töltőállomásain elolvasható. Budapest, február 28.

6 1. számú melléklet Nyereményszelvény kiadó MOL - töltőállomások listája IRSZ VÁROS CÍM 2740 Abony Radák u Adony 6.sz. fkl. út 8400 Ajka Fő út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti út Bácsalmás Backnang út Badacsony 71.sz. föút 6500 Baja Szegedi út 8448 Bakonygyepes 8.sz. fkl. út 4561 Baktalórántháza 41.sz. főút 2660 Balassagyarmat Kővári út 8172 Balatonakarattya 71.sz. föút 8220 Balatonalmádi Fûzfôi út 5. (71-es út) 8623 Balatonföldvár Szentgyörgyi út 8230 Balatonfüred Széchenyi István út 8648 Balatonkeresztúr 7.sz.fkl.út 8638 Balatonlelle M7 I. (kimenő) 8638 Balatonlelle M7 II. (bejövő) 8638 Balatonlelle Rákóczi Ferenc u Barcs Erkel Ferenc utca hrsz Bátaszék Budai út Bátonyterenye 21.sz. fkl. út 5600 Békéscsaba Bartók Béla út 5600 Békéscsaba Sportcsarnok, Gyulai út 5600 Békéscsaba Szegedi út 9343 Beled 86.sz. fkl. út 4100 Berettyóújfalu 42.sz. fkl. út 4100 Berettyóújfalu 47.sz.fkl.út 2060 Bicske Botond tér 4110 Biharkeresztes 42. sz. fkl. út 7150 Bonyhád Zrínyi Miklós u Böhönye Szabadság u Budakeszi Temető út (Hrsz.: 2405) 2040 Budaörs METRO 2040 Budaörs Repülőtér (Kinizsi u. 4047/2 hrsz.) 1036 Budapest Árpád fejedelem út 103. (III.) 1133 Budapest Garam u.2. (XIII.) 1021 Budapest Hűvösvölgyi út 136. (II.) 1125 Budapest Istenhegyi u.55. (XII.) 1016 Budapest Mészáros u. 19. (I.) 1033 Budapest Mozaik u.3. (III.)

7 1118 Budapest Rétköz utca (XI.) 1151 Budapest Bogáncs u. (XV.) 1046 Budapest Fóti út 130. (IV.) 1138 Budapest Pap Károly u. (XIII.) 2740 Abony Radák u Adony 6.sz. fkl. út 8400 Ajka Fő út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti út Bácsalmás Backnang út Badacsony 71.sz. föút 6500 Baja Szegedi út 8448 Bakonygyepes 8.sz. fkl. út 4561 Baktalórántháza 41.sz. főút 2660 Balassagyarmat Kővári út 8172 Balatonakarattya 71.sz. föút 8220 Balatonalmádi Fûzfôi út 5. (71-es út) 8623 Balatonföldvár Szentgyörgyi út 8230 Balatonfüred Széchenyi István út 8648 Balatonkeresztúr 7.sz.fkl.út 8638 Balatonlelle M7 I. (kimenő) 8638 Balatonlelle M7 II. (bejövő) 8638 Balatonlelle Rákóczi Ferenc u Barcs Erkel Ferenc utca hrsz Bátaszék Budai út Bátonyterenye 21.sz. fkl. út 5600 Békéscsaba Bartók Béla út 5600 Békéscsaba Sportcsarnok, Gyulai út 5600 Békéscsaba Szegedi út 9343 Beled 86.sz. fkl. út 4100 Berettyóújfalu 42.sz. fkl. út 4100 Berettyóújfalu 47.sz.fkl.út 2060 Bicske Botond tér 4110 Biharkeresztes 42. sz. fkl. út 7744 Bóly külterület 0184/158 hrsz Bonyhád Zrínyi Miklós u Böhönye Szabadság u Budakeszi Temető út (Hrsz.: 2405) 2040 Budaörs METRO 2040 Budaörs Repülőtér (Kinizsi u. 4047/2 hrsz.) 1165 Budapest Arany J. u (XVI.) 1036 Budapest Árpád fejedelem út 103. (III.) 1151 Budapest Bogáncs u. (XV.)

8 1119 Budapest Borszéki u Budapest Fehér u. 3. (X.) 1046 Budapest Fóti út 130. (IV.) 1082 Budapest Futó u. (VIII.) 1133 Budapest Garam u.2. (XIII.) 1089 Budapest Golgota tér (VIII.) 1097 Budapest Gubacsi u. 27. (IX.) 1087 Budapest Hős u. 9. (VIII.) 1143 Budapest Hungária krt (XIV.) 1116 Budapest Hunyadi János út 2. (XI.) 1021 Budapest Hűvösvölgyi út 136. (II.) 1117 Budapest Irinyi u.45. (XI.) 1125 Budapest Istenhegyi u.55. (XII.) 1211 Budapest Kossuth L. u. 3. (XXI.) 1107 Budapest Kőbányai út(x.) 1016 Budapest Mészáros u. 19. (I.) 1149 Budapest Mogyoródi út 32. (XIV.) 1033 Budapest Mozaik u.3. (III.) 1192 Budapest Nagykőrösi út (XIX.) 1222 Budapest Nagytétényi út 1098 Budapest Napfény u. 26. (IX.) 1239 Budapest Ócsai u.kimenő (XXIII.) 1138 Budapest Pap Károly u. (XIII.) 1173 Budapest Pesti út. 5. (XVII.) 1117 Budapest Prielle Kornélia u. (XI.) 1194 Budapest Puskás F. u. (XIX.) 1118 Budapest Rétköz utca (XI.) 1145 Budapest Róna u (XIV.) 1213 Budapest Szent István út (XXI.) 1185 Budapest Üllői u.738. (XVIII.) 1185 Budapest Üllői út 661. (XVIII.) 1138 Budapest Váci út 178. (XIII.) 1146 Budapest Vágány u. 21. (XIV.) 1163 Budapest Veres Péter út (XVI.) 2700 Cegléd 4. fkl út 66km bal oldal II. HRSZ:0389/ Cegléd 4. fkl út 66km jobb oldal I. HRSZ:0334/ Cegléd Nagykőrösi út 2700 Cegléd Pesti út Celldömölk Ostffy tér 4765 Csenger Ady Endre u Csepreg Rákóczi út 5465 Cserkeszőlő Kecskeméti út

9 6640 Csongrád Szentesi út 9300 Csorna Soproni út 8840 Csurgó Iharos út 2370 Dabas 50.sz.fkl. út 4029 Debrecen Benedek tér 4027 Debrecen Böszörményi út 4031 Debrecen István út Debrecen Mikepércsi út I. (kimenő) 4030 Debrecen Mikepércsi út II. (bejövő) 4030 Debrecen Monostorpályi út 35/a 4033 Debrecen Sámsoni út 4025 Debrecen Segner tér 8135 Dég 64.sz.fkl.út 5510 Dévaványa Sport u Devecser Pápai út 2049 Diósd Tétényi u. 2. (hrsz 3666/1) 7200 Dombóvár Köztársaság u. 27. (Tüskevár) 4492 Dombrád Tiszakanyári út (Hágóhegy) 2510 Dorog Bécsi út 7020 Dunaföldvár 6-os út 2330 Dunaharaszti Fő út 2400 Dunaújváros 6.sz.fkl.út 3780 Edelény 27.sz. fkl. út 3300 Eger Kővágó tér 3300 Eger Mátyás király út 3300 Eger Rákóczi út 3860 Encs 3.sz.fkl.út 2451 Ercsi M6 I. (kimenő) (M6 külterület 30 km szelvény) 2451 Ercsi M6 II. (bejövő) (M6 külterület 30 km szelvény) 2030 Érd Budai út I Érd Budai út II Érd Ercsi út hrsz 26297/ Esztergom Dorogi út (111.sz.fkl út) 2500 Esztergom Visegrádi út 5231 Fegyvernek 4.sz. fkl. út 4900 Fehérgyarmat Alkotmány út Felsőzsolca 3.sz.fkl.út hrsz 2034/ Fonyód József Attila u. (Bélatelep) 2151 Fót Keleti Márton út 3390 Füzesabony Maklári út 2686 Galgaguta Kossuth u Gárdony Szabadság u.

10 4471 Gávavencsellő Petőfi Sándor u Gödöllő Szabadság u GörbeházaM3 M3 I. (182,5-ös km kő, hrsz: 0437/8) 4075 GörbeházaM3 M3 II. (182,5-ös km kő, hrsz: 0437/6) 2360 Gyál Körösi út 5500 Gyomaendrőd Fő út 2230 Gyömrő Mendei út 3200 Gyöngyös Alkotmány út Gyöngyös Pesti út 9027 Győr Budai út (Mártírok u.) 9026 Győr Galántai út 9024 Győr Nagy Imre u Győr Tatai út 5700 Gyula Csabai út 4220 Hajdúböszörmény Debreceni út Hajdúdorog Böszörményi út Hajdúnánás Tiszavasvári út 4200 Hajdúszoboszló Debreceni út 7815 Harkány Pécsi út 3000 Hatvan Elkerülő út 3000 Hatvan Jászberényi út 3000 Hatvan M3 I Hatvan M3 II Hatvan Rákóczi út 3360 Heves Csáti út 8380 Hévíz Hévízi út 6800 Hódmezővásárhely Szántó Kovács János út Hódmezővásárhely Tóalj út 4274 Hosszúpályi Földvár u. 1/a Hőgyész Ady Endre út 2117 Isaszeg Rákóczi u. hrsz Jakabszállás II. kerület Jászberény Nagykátai út 5100 Jászberény Szolnoki u Kadarkút Kaposvári u Kalocsa Negyvennyolcas út 9841 Kám Jókai Mór út Kápolna 3.sz. fkl. út 7251 Kapospula Rákóczi út Kaposvár Füredi út Kaposvár Guba Sándor u Kaposvár Vásár tér

11 9330 Kapuvár Győri út 5300 Karcag Gyarmati u Karcag Madarasi út 2173 Kartal Rákóczi út Kazincbarcika Mucsonyi út 6237 Kecel Császártöltési u Kecskemét Békéscsabai út 6000 Kecskemét Budai u Kecskemét Katona József tér 6000 Kecskemét M5 autópálya 6000 Kecskemét M5 autópálya jobb 2144 Kerepes Szabadság út 8360 Keszthely Festetics György u Keszthely Tapolcai út 6200 Kiskőrös Petőfi S. u Kiskunfélegyháza XIII.ker Kiskunhalas Majsai út Kiskunlacháza Hadház u Kiskunmajsa Halasi u KistelekI. 5. sz. fkl.út jobb oldal 5310 Kisújszállás 4.sz.fkl.út 4600 Kisvárda Attila út 4138 Komádi Szent István út Komárom Mártírok útja Komló Feketegyémánt tér 9900 Körmend Rákóczi Ferenc út 9730 Kőszeg Petőfi Sándor tér 5340 Kunhegyes Kossuth Lajos u Kunszentmárton Szentesi út 6090 Kunszentmiklós Szabadság u Lajosmizse 50.sz.út jobb oldal 2016 Leányfalu Móricz Zsigmond út Lenti Széchenyi tér Letenye Bajcsy-Zsilinszki Endre u Lőrinci 21.sz. fkl. út 9461 Lövő Kőszegi út hrsz.0179/ M1autópálya 22-es km 2071 M1autópálya 22-es km II. (bal oldal) 8700 Marcali Noszlopy Gáspár u Máriapócs Pócsi sarok 4700 Mátészalka Vásár tér Mezőberény Békési út

12 3450 Mezőcsát Nyékládházi út 5820 Mezőhegyes Kinizsi tér Mezőkovácsháza Mezőhegyesi út 3400 Mezőkövesd Nyárádi út 5400 Mezőtúr Balassi Bálint u Miskolc Búza tér 3508 Miskolc Pesti út I.(bemenő) 3508 Miskolc Pesti út II. (kijövő) 3540 Miskolc Vasgyár út 2146 Mogyoród Hungaroring 7700 Mohács Eszéki út 7700 Mohács Pécsi út 2200 Monor 4.sz. fkl. út (Katalin Csárda) 8060 Mór Nemes utca (81-es út) 9200 Mosonmagyaróvár Halászi út 0139/3 Hrsz Mosonmagyaróvár M 1 - M 15. autópálya I. (Pf.:109/1) 9201 Mosonmagyaróvár M 1 - M 15. autópálya II. (Pf.:109) 7500 Nagyatád Lábodi út 9485 Nagycenk 84.sz.fkl. út 4320 Nagykálló Korányi Frigyes út 8800 Nagykanizsa Balatoni út 8800 Nagykanizsa Camping 8800 Nagykanizsa Elkerülő út 2760 Nagykáta Ady Endre u Nagymaros Váci út Nagyszénás Orosházi út 8291 Nagyvázsony Templom kert 4300 Nyírbátor Császári út 4400 Nyíregyháza Kállói út 4400 Nyíregyháza Pazonyi út 4400 Nyíregyháza Széna tér 4400 Nyíregyháza Tokaji út ( Repülötér ) 5900 Orosháza Elkerülő 5900 Orosháza Kettőssánc tér 3600 Ózd Vasvár út (25 -ös út) 7030 Paks 6.sz.fkl. út bal 3042 Palotás Szabadság 8500 Pápa Csóka fogadó, Jókai út Pápa Győri út 3244 Parádfürdő 24.sz. fkl. út 6030 Pásztó Fő út 2119 Pécel Köztársaság tér

13 7615 Pécs 6.sz.fkl. út (Cserkút) 7633 Pécs Endresz út 7629 Pécs Komlói út 7632 Pécs Maléter Pál u. Hrsz Pécs Szigeti út 7720 Pécsvárad 6.sz.fkl.út 3250 Pétervására Orgona út Pilisvörösvár 10. sz. fkl. út (Hrsz. 0140/31.) 7084 Pincehely Kossuth u Polgár Hajdú u. 16.(Munkácsy út) 2013 Pomáz Árpád fejedelem u Putnok 26. sz. fkl. út 4150 Püspökladány Keleti sor Rábafüzes 8 - as út 2300 Ráckeve Kossuth L. u Rajka Bem József u Rédics 86.sz.fkl. út 3350 Rekettyés pihenőhely M3 I Rekettyés pihenőhely M3 II Rétság 2.sz. fkl. út 3770 Sajószentpéter Kossuth Lajos út 3100 Salgótarján Budapesti u Salgótarján Rákóczi út Sárbogárd Köztársaság út Sarkad Vásár tér Sárospatak Wesselényi Miklós út 9600 Sárvár Vágóhíd u Sásd Noszlopy Gáspár u Sátoraljaújhely Várhegy utca 7562 Segesd Dózsa György tér 7800 Siklós Szent István tér 8600 Siófok Wesselényi u Solt Vecsei u Sopron Határátkelő I. (kimenő) 9400 Sopron Kőfaragó tér 6346 Sükösd Dózsa György út Sümeg Alkotmány u Szabadszállás Petőfi Sándor út Szarvas Békéscsabai út 6763 Szatymaz M5 autópálya 151,5 km bal oldal 6763 Szatymaz M5 autópálya 151,5 km jobb oldal 2440 Százhalombatta Bekötő út

14 2443 Százhalombatta DUFI Olajmunkás út Szécsény Salgótarjáni út 6750 Szeged 47.sz.fkl.út ( Algyő Pf.:11 ) 6724 Szeged Csongrádi sugárút 6728 Szeged Dorozsmai út Szeged Kálvária sugárút Szeged Makai út 5520 Szeghalom Ady Endre út 8000 Székesfehérvár Balatoni út 8000 Székesfehérvár Sárkeresztúri út Székesfehérvár Seregélyesi út 7100 Szekszárd Csatári Torok 7056 Szekszárd M6 I. jobb oldal 7056 Szekszárd M6 II. bal oldal 7100 Szekszárd Pásztor út Szentendre Vasúti villasor Szentes Attila út 9970 Szentgotthárd Rábafüzesi út Szentlászló 066/2 hrsz Szerencs 37.sz. fkl. út 2315 Szigethalom Petőfi Sándor u Szigetvár József Attila u Szikszó Vásár tér/miskolci u Szilvásvárad Egri út Szolnok Abonyi út 5000 Szolnok Elkerülő út 5000 Szolnok Gábor Áron tér 5000 Szolnok Pozsonyi út 9700 Szombathely Zanati út 9700 Szombathely Zanati út II Tab Siófoki út 7090 Tamási Szabadság u Tapolca Keszthelyi u Tapolca Kossuth út 2890 Tata Vértesszőlősi út (bal oldal) 2800 Tatabánya Győri út 2800 Tatabánya Kossuth Lajos u Téglás 4.sz. fkl. út 5350 Tiszafüred Ady Endre út 6060 Tiszakécske Szolnoki u Tiszalök Táncsics Mihály u Tiszaújváros 35.sz.fkl. út

15 3910 Tokaj Tarcali út Tolna Szedresi u Tompa Külterület 0356/ Törökbálint M 0 autópálya 6 km. szelv Törökszentmiklós Kossuth Lajos út Túrkeve Kisújszállási u Újfehértó 4.sz. fkl. út 2225 Üllő K-Sped Krt. (Viktória Ipari Park) 2600 Vác Balassagyarmati út 2600 Vác Diadal tér 7838 Vajszló Széchenyi István út Vámospércs Debreceni út 8100 Várpalota 8.sz.fkl. út I. (jobb) 8100 Várpalota 8.sz.fkl. út II. (bal) 4800 Vásárosnamény Nyíregyházi út Vasvár Dr.Tretter László u Vecsés M0 I. (jobb) 2220 Vecsés M0 II. (bal) 2481 Velence M 7. autópálya I Velence M 7. autópálya II Veresegyház Fő u Veszprém Budapesti u Villány Virágosi út hrsz Visegrád 11.sz.fkl. út 4625 Záhony 4.sz. fkl. út 8900 Zalaegerszeg Balatoni út I Zalaegerszeg Zrínyi Miklós út Zalakomár M7 I. (kimenő) 8751 Zalakomár M7 II. (bejövő) 8621 Zamárdi Endrédi út 8420 Zirc Kossuth Lajos út

Az OTP Bank Nyrt. közgyűlési hirdetménye

Az OTP Bank Nyrt. közgyűlési hirdetménye Az OTP Bank Nyrt. közgyűlési hirdetménye Hivatkozási szám: BKO-133/2012 Budapest, 2012. március 28. Az OTP Bank Nyrt. (székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 16.; nyilvántartásba vette a Fővárosi Törvényszék

Részletesebben

A Magyar Posta nemzetközi postautalvány és nemzetközi gyorsutalvány szolgáltatásának általános feltételei

A Magyar Posta nemzetközi postautalvány és nemzetközi gyorsutalvány szolgáltatásának általános feltételei 3. számú melléklet Hatályos: 2011.01.01. A Magyar Posta nemzetközi postautalvány és nemzetközi gyorsutalvány szolgáltatásának általános feltételei Nemzetközi postautalvány és gyorsutalvány szolgáltatást

Részletesebben

Irányító szám. Irányító szám. Posta neve. Posta neve

Irányító szám. Irányító szám. Posta neve. Posta neve 3261 Abasár 8440 Herend posta 3881 Abaújszántó 3360 Heves 2740 Abony posta 8381 Hévíz posta 8401 Ajka 1 posta 6801 Hódmezővásárhely 1 2730 Albertirsa posta 6805 Hódmezővásárhely Tesco 2351 Alsónémedi posta

Részletesebben

Döntés az OTP Bank Nyrt. új Ptk. rendelkezéseivel összhangban álló továbbműködéséről, és javaslat az Alapszabály módosítására

Döntés az OTP Bank Nyrt. új Ptk. rendelkezéseivel összhangban álló továbbműködéséről, és javaslat az Alapszabály módosítására Döntés az OTP Bank Nyrt. új Ptk. rendelkezéseivel összhangban álló továbbműködéséről, és javaslat az Alapszabály módosítására A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésével összefüggő

Részletesebben

8394 Alsópáhok, Hévízi út 18. 6500 Baja, Jelky tér 4. 6500 Baja, Bernhardt Sándor utca 77. 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán utca 14.

8394 Alsópáhok, Hévízi út 18. 6500 Baja, Jelky tér 4. 6500 Baja, Bernhardt Sándor utca 77. 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán utca 14. 8394 Alsópáhok, Hévízi út 18. 6500 Baja, Jelky tér 4. 6500 Baja, Bernhardt Sándor utca 77. 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán utca 14. 8630 Balatonboglár, Dózsa út 53-59. 8230 Balatonfüred, Arácsi út

Részletesebben

Üzletszám Üzlettípus Ir.szám Város Cím

Üzletszám Üzlettípus Ir.szám Város Cím Üzletszám Üzlettípus Ir.szám Város Cím 10 City SPAR 1026 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 63 11 SPAR 1031 Budapest Monostori út 3 14 SPAR 1036 Budapest Pacsirtamező utca 49 15 SPAR 1039 Budapest Viziorgona

Részletesebben

Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál)

Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál) Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál) Nyitvatartás: H-Cs 8:00-18:00 P 8:00-17:00 Telefon: 1 466-4633 Fax: 1 385-3837 Vályog úti

Részletesebben

Boltszám Irsz Település Cím

Boltszám Irsz Település Cím 2. számú Melléklet Áruház típusa Boltszám Irsz Település Cím Hipermarket 41770 8400 Ajka Fő út 66. Hipermarket 41650 6500 Baja Gránátos u. 11. Hipermarket 41019 2660 Balassagyarmat Mikszáth Kálmán u. 56.

Részletesebben

ISMERTETŐ KINCSTÁRI TAKARÉKJEGY ELNEVEZÉSŰ KINCSTÁRJEGY BELFÖLDI NYILVÁNOS FORGALOMBA HOZATALÁHOZ

ISMERTETŐ KINCSTÁRI TAKARÉKJEGY ELNEVEZÉSŰ KINCSTÁRJEGY BELFÖLDI NYILVÁNOS FORGALOMBA HOZATALÁHOZ ISMERTETŐ KINCSTÁRI TAKARÉKJEGY ELNEVEZÉSŰ KINCSTÁRJEGY BELFÖLDI NYILVÁNOS FORGALOMBA HOZATALÁHOZ AZ ALÁBBI ISMERTETŐ A KIBOCSÁTÓ MEGBÍZÁSÁBÓL KÉSZÜLT, ABBÓL A CÉLBÓL, HOGY A BEFEKTETŐKET TÁJÉKOZTASSA

Részletesebben

Hirdetmény Az Európa Ingatlanbefektetési Alap átalakulásáról

Hirdetmény Az Európa Ingatlanbefektetési Alap átalakulásáról Hirdetmény Az Európa Ingatlanbefektetési Alap átalakulásáról Az Európa Befektetési Alapkezelı Zrt. (1011 Budapest, Fı u.14., cégjegyzékszám: 01-10-043775, a továbbiakban: Alapkezelı) tájékoztatja az Európa

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat 1. A Játék leírása 1.1. Az Aqua Danubius 2000 Kft (1126 Budapest, Böszörményi út 3/A., továbbiakban: Szervező) a jelen szabályzatban részletezett nyereményjátékot szervezi bármely megjelölt és résztvevő

Részletesebben

(c) megtippeli az oldalon feltüntetett kérdésre a választ,

(c) megtippeli az oldalon feltüntetett kérdésre a választ, Az Energizer Group Polska Sp. Z.o.o. által szervezett Teljes energiával a nyereményekért fogyasztói nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Adatkezelési szabályzata 1. Az Energizer Group Polska Sp. Z.o.o.(székhely:

Részletesebben

Patika Irsz. Város Közterület

Patika Irsz. Város Közterület Patika Irsz. Város Közterület ARANYESŐ PATIKA 8127 ABA RÁKOCZI UT 27 Csontos Patika 2740 Abony Vasút út 22 Zafír Gyógyszertár 2484 Agárd Balatoni u. 62 SZENT ISTVÁN GYÓGYSZERTÁR 6221 AKASZTÓ SZENT ISTVÁN

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT A dm Tűsarok vagy Főzőkesztyű nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata

JÁTÉKSZABÁLYZAT A dm Tűsarok vagy Főzőkesztyű nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata JÁTÉKSZABÁLYZAT A dm Tűsarok vagy Főzőkesztyű nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata 1. A nyereményjáték szervezője A dm Tűsarok vagy Főzőkesztyű nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék")

Részletesebben

KATALÓGUSUNKAT! megjelent! TAVASZI-NYÁRI KERESSE. 1,985 m²/doboz, 3.571 Ft/doboz. Ft/m² 2.299 1.799. 8 mm tabak akácia. május

KATALÓGUSUNKAT! megjelent! TAVASZI-NYÁRI KERESSE. 1,985 m²/doboz, 3.571 Ft/doboz. Ft/m² 2.299 1.799. 8 mm tabak akácia. május 2.299 1.799 Ft/m² 8 mm tabak akácia 1,985 m²/doboz, 3.571 Ft/doboz megjelent! KERESSE TAVASZI-NYÁRI KATALÓGUSUNKAT! május A tekercsáru termékeket a tekercs teljes szélességében áll módunkban kiszolgálni!

Részletesebben

Abai Polgármesteri Hivatal 8127 Aba, Rákóczi u. 12. tel.: 06-22-430-002

Abai Polgármesteri Hivatal 8127 Aba, Rákóczi u. 12. tel.: 06-22-430-002 Abai Polgármesteri Hivatal 8127 Aba, Rákóczi u. 12. tel.: 06-22-430-002 Abaligeti Polgármesteri Hivatal 7678 Abaliget, Kossuth L. u. 87. tel.: 06-72-378-504 Abasári Polgármesteri Hivatal 3261 Abasár, Fő

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. a Diplomamentő program. nyelvvizsgára felkészítő képzésein történő részvételre. Program kód: 14111

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. a Diplomamentő program. nyelvvizsgára felkészítő képzésein történő részvételre. Program kód: 14111 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Diplomamentő program nyelvvizsgára felkészítő képzésein történő részvételre Program kód: 14111 1 Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. DIPLOMAMENTŐ PROGRAMJÁNAK PÁLYÁZATI

Részletesebben

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN,

Részletesebben

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból.

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból. MIRE ELÉG 2 NAP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az Mire elég 2 nap elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője: Sony Mobile Hungary

Részletesebben

A Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű nyereményjáték hivatalos szabályzata

A Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű nyereményjáték hivatalos szabályzata A Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű nyereményjáték hivatalos szabályzata 1. A Játék szervezője A Nagy Diák IQ-teszt nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Diákhitel Központ Zrt. (székhelye: 1027

Részletesebben

NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ.

Részletesebben

ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ!

Részletesebben

Bejelentés alapján működő helyi lineáris audiovizuális médiaszolgáltatások 2015. július 3-i állapot. Médiaszolgáltatás állandó megnevezése

Bejelentés alapján működő helyi lineáris audiovizuális médiaszolgáltatások 2015. július 3-i állapot. Médiaszolgáltatás állandó megnevezése állandó Sárvíz-Multimédia Bt. 8127 Aba Rákóczi u. 4/b. Sárvíz Térségi Aba, Csősz, Kálóz, Sárkeresztúr, Sárszentágota, Soponya, Tác Tisza-tó Strand Nonprofit Kft. 5241 Abádszalók Mikszáth Kálmán u. 3. Szalóki

Részletesebben

AzAlba Plaza által szervezett 2015. évi, Alba Plaza Robogj velünk a nyárba! elnevezésű nyereményjátékjátékszabályzata ( Játékszabályzat )

AzAlba Plaza által szervezett 2015. évi, Alba Plaza Robogj velünk a nyárba! elnevezésű nyereményjátékjátékszabályzata ( Játékszabályzat ) AzAlba Plaza által szervezett 2015. évi, Alba Plaza Robogj velünk a nyárba! elnevezésű nyereményjátékjátékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. NYEREMÉNYJÁTÉK 1.1. AzAlba Plaza Robogj velünk a nyárba! elnevezésű

Részletesebben

SPAR Kapd el, ha tudod JÁTÉKSZABÁLYZAT

SPAR Kapd el, ha tudod JÁTÉKSZABÁLYZAT SPAR Kapd el, ha tudod JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által kezelt, karbantartott http://sparhuseg.hu

Részletesebben

4. A MŰSZAKI INFRASTRUKTÚRA TERÜLETI ALAKULÁSA A műszaki infrastruktúra az általános infrastruktúra szerkezeti rendszerének olyan alkotó eleme, amely magába foglalja egy adott terület, település műszaki

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A www.velemenyklub.hu üzemeltetője (továbbiakban: Véleményklub vagy Weboldal ) és a Vasárnapi zárva tartás kérdőív kitöltéséhez kapcsolódó jelen részvételi feltételekben szabályozott

Részletesebben