2015. ÁPRILIS HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2015. ÁPRILIS HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE"

Átírás

1 2015. ÁPRILIS HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE Tehetségnapi rendezvényre kaptak meghívót a 6.c osztály tanulói Hajdúböszörménybe. Kedvesen fogadták őket a gimnazista diákok. Lírakedvelő Lenke néni irányításával személyiségfejlesztő játék vette kezdetét, melyet gyümölcskosaras nyelvmozgató játék váltott. Oldott volt a légkör, amikor kezdetét vette a torkoskodás. Meseillusztrációt is készítettek Bors néni meséjéhez, borsból kirakták a szereplőket, a malmát pedig lisztből. Majd játékmaraton következett, (tánckártya, dáma). Alig melegedtek bele, elszaladt az idő, indulhattak is haza, de annyi megbeszélnivalójuk maradt, hogy új barátaik elkísérték őket a buszhoz. Hosszú búcsúzkodás után indultak haza, egész úton élményeikről beszélgetve vidáman, kuncogva. A tanulók osztályfőnökükkel Dr. Tóthné Sándor Györgyivel vettek részt a rendezvényen. Területi versmondó versenyt rendeztek Hajdúnánáson a Bocskai István Általános Iskolában a Költészet Napja alkalmából. Iskolánkat alsó tagozaton négy tanuló képviselte: Szikszai Levente 1. b Rácz Zsófia 2. a Kondás Kíra 3.a Körtvélyesi Kitti 3.a Ők mérték össze előadói képességüket a háromtagú zsűri előtt. Sokféle témájú és hangulatú verset hallhattunk. A gyerekek szép kiejtéssel, kedves előadásmóddal szórakoztatták a közönséget. Az eredményhirdetésen sajnálattal vettük tudomásul, hogy diákjaink nem értek el helyezést. Ennek ellenére gratulálunk a résztvevőknek! Felsősök közül Balogh Attila (5.a) és Orosz Réka (6.b) képviselte iskolánkat.

2 A megmérettetésre szabadon választott verssel lehetett nevezni. Ennek megfelelően igen színes volt a versválasztás, kortárs és ismert műveket is hallottunk. Hosszúságuk és értelmezésük is eltérő volt. Diákjaink tavaszi, ismert versekkel készültek. Orosz Réka 4. helyezést ért el. Felkészítője: Volosinovszkiné Bocz Erika. Gratulálunk! Iskolánk 22 diákjával készültünk a VII. Cigányfesztiválra. Lelkes kis csoportot sikerült összehoznunk. Szívesen tanultak verseket, meséket, új táncot. A fesztivál a Görög Demeter Művelődési Házban került megrendezésre. A terem kicsi volt. A mi gyerekeink az utolsó harmadba kerültek, itt nem láttak, nem hallottak szinte semmit. Próbáltak ennek ellenére is fegyelmezettek maradni. A zsűri tagjainak sorában foglalt helyet Kocsis Fülöp érsekmetropolita, Csige Tamás polgármester úr és Bodnár Robin TEIS programigazgató. A műsorok meghallgatása után az értékelés szubjektív volt. Külön értékelték mind a három intézmény gyerekeit. Felső tagozat: I. Balogh Beatrix III. Balogh Evelin Alsó tagozat: I. Rácz Zsolt II. Lakatos Kevin Lakatos Virginia III. Farkas Gabriella Lakatos Emília különdíjat kapott. A mi csoportunknál a táncot nem értékelték, mint a másik két intézménynél. Minden gyerek kapott könyvet, valamint a felkészítő nevelőket Kerékgyártóné Balázs Évát és Szakál Antalnét is megajándékozták. Ebben a tanévben is meghívást kaptunk a hajdúnánási Bocskai iskola által szervezett Természettudományi Hetek versenyeire. 5 tantárgyból neveztünk tanulókat az ingyenes megmérettetésre, nagy részüket több tantárgyból is. A létszám terebélyesedett, nagy volt az érdeklődés tanulóink körében és a hajdúnánási tankerületben is. A versenyzők 45 perces feladatsort oldottak meg. Az eredményhirdetésre 2 tanulónkat hívták.

3 Természetismeret tantárgyból Miterli János 5. osztályos 1. helyen végzett 33 tanuló között. Biológiából Almási Dénes 3. lett a 38 indulóból. A gyerekeket szaktanáruk Kranyikné Gyuró Erzsébet kísérte el. További jó eredmények: Biológia 7. évfolyam: (38 versenyző) 5.hely: Rácz Lilla 8. évfolyam: (33 versenyző) 4.hely: Miterli Zsófia Természetismeret 6. évfolyam: (51 főből) 4. hely: Gergely Kristóf /Felkészítő: Kranyikné Gyuró Erzsébet/ Kémia 7. évfolyam (27 fő) 8. hely: Almási Dénes 8. évfolyam (20 fő) 5. hely: Miterli Zsófia /Felkészítő: Kissné Dobi Erzsébet/ Földrajz 8. évfolyam (19 fő) 6. hely: Vislóczki Anna /Felkészítő: Görögh Imréné/ Fizika 8. évfolyam (30 fő) 4. hely: Nagy Tibor Miterli Zsófia Szőke Krisztina /Felkészítő: Körtefái Istvánné Pocsai Gizella/ Tanulóink jól teljesítettek, tapasztalatot és élményt szereztek. A nevelési munkaközösség foglalkozásán a gyerekek magatartását, tanuláshoz való hozzáállását értékeltük az elmúlt két hónapra vonatkozóan. Megállapítható, hogy az osztályközösség és osztályfőnökök javaslata igen reális, legtöbb esetben találkozik az osztályban tanító nevelők meglátásaival. A gyerekek egy része elutasítja a tanulást, aminek vagy rendbontással, vagy hiányzásaival ad hangot. A megoldáshoz kevés az iskola. Ezen tanulók szüleivel folyamatos a kapcsolattartás. Az osztályfőnökök illetve szaktanárok írásban értesítették a szülőket gyermekük tanulmányi helyzetéről, különös tekintettel a bukásra álló tanulók esetében. Ennek ellenére kevesen tartották fontosnak a nevelővel történő együttműködést, beszélgetést a problémák megoldásának kezeléséhez. Igen kevesen jelentek meg a fogadóórán.

4 A Varázsolvas szépolvasó verseny Mikepércsen a 2.a osztályból Patai Lukács és Muhar Zsófia, a 3.b osztályból Debreczeni Péter, a 4.a osztályból Muhar Boglárka és a 4. b osztályból Béres Babett vett részt. Egy szépirodalmi szöveget vittek magukkal a versenyre. A helyszínen egy ismeretterjesztő szöveget kaptak második feladatként, amelynek felolvasását megelőzően 5 percet kaptak a felkészülésre. Sajnos nem sikerült helyezést elérnie tanulóinknak. Április 13-án került megrendezésre, a Mészáros Károly Városi Könyvtár jelmezes népmese és mondamondó versenye, az 525 éve meghalt Mátyás király emlékére, 1-4. évfolyam részére. A gyerekek meséjükhöz öltöztek, így tették látványossá az általuk választott mesét. Ebben az évben a zsűriben foglaltak helyet Nagy Margit, Kiss Péterné és Sebők Ildikó oktatási intézményvezetők. A kellemes hangulatú versenyen az alábbi eredmények születtek: 1. évfolyam: II. helyezés:fehérvári Antal 1. a Felkészítő nevelő: Urgyánné Fekete Ágnes 2. évfolyam: I. helyezés: Patai Lukács 2. a II. helyezés: Volosinovszki Imre 2. b III. helyezés: Muhar Zsófia 2. a Felkészítő nevelők: Konyári Valéria és Zsadányi Csabáné 3. évfolyam: II. helyezés: Körtvélyesi Kitti 3. a III.helyezés: Debreczeni Péter 3. b Percze Márton 3. b Felkészítő nevelők: Jászai Károlyné és Nagy Imréné 4. évfolyam: II. helyezés: Nagy Máté 4. b III. Muhar Boglárka 4. a Felkészítő nevelő: Körtvélyesiné Zováth Ágnes

5 Gratulálunk a nyerteseknek! Köszönjük a felkészítő pedagógusok, szülők munkáját is! Április 17-én részt vettünk a Bendegúz Tudásbajnokság megyei fordulóján, a Dózsa György Általános Iskolában. Ennek feltétele az volt, hogy 5 írásbeli, vagy online fordulót jó szinten teljesítsenek tanítványaink az általuk választott tantárgyból. Az alsó tagozaton 11 tanuló vállalta a megyei megmérettetést, országosan pedig közel 9000 diák. Természetesen a tudásbajnokság ezzel még nem ért véget, folytatódik a 6. fordulóval. Összesítés és eredményhirdetés június elején várható. Gratulálunk a szép eredményekhez! Az első három helyezett oklevelet, érmet és könyvjutalmat kapott. 10. helyezésig oklevél és kreatív emlékkönyv a versenyzők jutalma. Eredményeink: A versenyző neve Osztály Választott tantárgy Összes versenyző Helyezés Kerékgyártó Ádám 1. b környezetismeret 4 4. Kiss Bálint 1. b matematika Szakál Liliána 1. b matematika Kondás Kíra 3. a anyanyelv Körtvélyesi Kitti 3. a anyanyelv Nagy Antónia 3. b matematika Szilágyi- Farkas Ádám 3. b matematika 35 7.

6 Szilágyi- Farkas Zsanett Kovács Hanna Halmágyi Dorka 3. b matematika a anyanyelv b matematika Nagy Patrik 4. a matematika Felkészítő pedagógusok: Matematika, környezetismeret 1. b Mudráné Szilágyi Ilona Anyanyelv 3. a Nagy Imréné Matematika 3. b Zsadányi Jánosné Anyanyelv 4. a Körtvélyesiné Zováth Ágnes Matematika 4. a Kiss Judit Matematika 4. b Oláh Ágnes Az igényesen átépített Váci Mihály Kulturális Központ adott otthont az Égigérő fű című mesemusicalnek, második bérletes előadásunknak. Poldi bácsi nyugdíjba megy, 40 év után kell otthagynia a szép zöld gyep -et, amire eddig parkőrként vigyázott. Misu, aki nyári szünetét tölti a házban, fejébe veszi, hogy a hét végéig a budapesti bérház udvarán a keramitkockákat egybefüggő fűszőnyegre cseréli, amiben mindenki a segítségére siet A prózai színház zenéssé-táncossá változott, felpörgetve az eseményeket. Az ötletes jelmezek, díszletek kicsik és nagyok számára egyaránt kellemes és emlékezetes élményt nyújtottak. Az alsó tagozatról április 28-án 142 bérletes és 7 kísérő nevelő vett részt ezen az eseményen. Megtörtént az elsősök beíratása. Az 59 beírt gyermek közül 28-an kezdhetik meg általános iskolai tanulmányaikat szeptemberben.

7 A Jedlik Ányos Országos Matematikaverseny döntőjére április ig került sor Nyíregyházán. Három 6. évfolyamos döntősünk számításos, mérési, logikai feladatsor megoldásával érte el a következő eredményeket: III. díj 90,7% Gál Hedvig III. díj 89 % Cserbán Katalin V. díj 72 % Gyuró András Gratulálunk! Felkészítő tanáruk Körtefái Istvánné Pocsai Gizella volt. Április ig tartottuk a már korábban hagyományos technika kiállításunkat. Itt mutattuk be a tanév során, a felső tagozaton, tanórákon elkészített legjobb modelleket. Mint a számuk is mutatja, 52 db, tehát igen sok tanuló rendelkezik kiváló kézügyességgel, műszaki és esztétikai érzékkel. Külön öröm volt számunkra, hogy a hét során beiratkozó kis elsősök és szüleik is megtekinthették az alkotásokat. Valamint köszönjük a KLIK hozzájárulását az alapanyagok beszerzéséhez, melyre a jövőben is számítunk. A kiállítást Krucsó József rendezte. A tanév eleje óta működik Krucsó József vezetésével a zeneszakkör. Iskolai könnyűzenei zenekart alapított, melyben a gyerekekkel saját zenei alkotást és szövegírást valósítanak meg. Érzésvilágban, hangzásban közel áll az általános iskolásokhoz az általuk játszott zene, a hallgatóság elmondása alapján Zorán zenéjének hangulatát idézi. A résztvevők mindegyike tehetségígéret, s ez jó teret enged a zenei többlet kifejezésére, valamint személyiségjegyeik fejlődéséhez. Kezdetben nehezen indultak a próbák, a hangszeres alapok kiélezése miatt, valamint az együtt zenélést is meg kellett szokni. Mára már több koncerten vannak túl (Farsang, Nőnap, Diákbál, Városi Majális). Külön élményt jelentett a gyerekeknek a városi nagy színpadon történő fellépés, a koncerthangulat. Április 30-án nyilvános próbát tartottak, melyre a szülőkön kívül kollégák és a város lakói közül többen is eljöttek, mert hallottak a zenekarról, melynek a neve: PREMIER. A zenekar kirándulást tett Debrecenbe, az MPP zenei stúdióba, ahol már számos országos hírű együttes készíthette el a stúdiófelvételét (Desperado, Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega). Ez utóbbi épp ott volt és láthatták őket a szakköri tagok.

8 Iskolánk, valamint a Korszerű Oktatásért Alapítvány támogatásával itt készítheti el a zenekar májusban az első stúdiófelvételét, így minél több emberhez eljuthat szűkebb régiónkban, de akár országos szinten is. Ez jó kiindulási alapja lesz a további munkának. További kitartó munkát és sikereket kívánunk! április 13-án került megrendezésre a Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és AMI, valamint a Méliusz Benedek Elek Könyvtár felső tagozatos diákok számára szervezett megyei szavalóverseny. Iskolánkból 2 tanuló: Orosz Nikoletta és Nagy Olívia vettek részt a megmérettetésen. A megyéből érkező tanulók előadásait két korcsoportban értékelték arany, ezüst és bronz minősítéssel. Nikoletta és Olívia kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, így mindketten arany minősítést vehettek át a szakmai zsűri tagjaitól. A diákok felkészítő tanárai voltak: Nagy Ilona és Volosinovszkiné Bocz Erika. Gratulálunk! A Diákönkormányzatunk először rendezett iskolánkban diákbált. A gyerekek, szülők és pedagógusok körében is nagy izgalom és készülődés előzte meg a bál estéjét. Április 24-én 18 óra előtt a díszteremben már gyülekeztek a gyönyörű báli ruhában és az elegáns öltönyben érkező fiatal hölgyek és urak. Megható pillanat volt mindenki számára ennyi csillogó szemű gyereket látni, hisz nagyon boldogok voltak, hogy szüleikhez hasonlóan végre ők is bálozhatnak. A báli programot az idén alakult Premier együttes hangulatos zenei előadása nyitotta meg, majd a Salida táncegyüttes egy fergeteges cigánytánccal kápráztatott el bennünket. A vacsorát követően a gyerekek azonnal táncra perdültek, és Sós Fecónak köszönhetően egész este megállás nélkül ropták a parketten. A hangulat fantasztikus volt, egy pillanatra sem érezhettük, hogy bárki is unatkozik. A bulit csak a bálkirály és bálkirálynő címek kihirdetése és a tombolasorsolás szakította félbe. A bálon résztvevő 143 tanuló szavazólapon nyilváníthatta ki véleményét arról, hogy az első diákbálon ő kit tartott érdemesnek az uralkodói rang elnyerésére. A évi bálkirályok ezúttal Tóth Kristóf és Kosdi Péter voltak, míg a bálkirálynőnek járó korona Koszta Fanni és Béres Emese fejére kerültek. A tombolasorsoláson nagyon változatos és értékes ajándékok találtak gazdára, a fődíjat Gyuró Edit vihette haza, mely egy Ft-os vásárlási utalványt tartalmazott. A bál este 11 órakor zárta be kapuit, a gyerekek nagy bánatára. Az épület előtt várakozó szülők feszülten várták

9 gyermekeik élménybeszámolóját. A rendezvény várakozásainkat felül múlva, óriási sikert aratott a diákok, szülők és a pedagógusok körében egyaránt. A visszajelzések alapján egészen biztosak lehetünk abban, hogy a befektetett munka többszörösen meghozta a gyümölcsét, és kijelenthetjük, hogy az efféle programokra szükség van, hisz a kisebbek és nagyobbak egyaránt jól szórakozhattak. A tanulók számára szervezett szabadidős tevékenységek körét szükséges bővítenünk, és lehetőséget adni nekik a hasonló, élvezetes és kulturált kikapcsolódásra. Ezúton köszönjük a kollégáknak a megvalósítás során végzett munkát. A bál szervezésében és lebonyolításában nyújtott tevékenységekben külön köszönet jár Szalka Tamás szülőnek, Nagyné Czipa Marianna DÖK segítő pedagógusnak és Nagy Ilona igazgatóhelyettesnek. Április 29-én Krucsó József bemutató órát tartott ének-zenéből a 6. évfolyamon. A cél kettős volt: egyrészt a gyerekekkel a daltanulás, valamint az elméleti ismeretek sokszínű elmélyítésének bemutatása, másrészt a kollégáknak, vendégeknek a tanórán folyó munka megismertetése, módszertani változatosság bemutatása. Fontos az aktív zenei hallgatóvá nevelés, a tantervi zenehallgatási anyagon túl a modern, kortárs könnyűzenei ízlés fejlesztésével is. A látogatók megtapasztalhatták, hogy milyen ereje, hatása van a többszólamú közös éneklésnek, valamint a gitárral kísért közös dalnak a lélekre. A kicsinyek koncertjén szépen szerepeltek a zeneiskolás gyerekek. Hajdúdorog, május 11. Nagy Gáborné igazgatóhelyettes

FIÚ LABDARÚGÁS I. korcsoport 3. helyezés

FIÚ LABDARÚGÁS I. korcsoport 3. helyezés y FIÚ LABDARÚGÁS I. korcsoport 3. helyezés Nagy Miklós, Berencsi Sándor, Jádi Bence, Dálnoki László, Kosdi Bálint, Pócsi Balázs, Páter Gergő, Lakatos Patrik LÁNY LABDARÚGÁS (5.oszt.) 3. helyezés Koszta

Részletesebben

2016. MÁRCIUS HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE

2016. MÁRCIUS HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE 2016. MÁRCIUS HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE A Zrínyi Ilona matematikaverseny megyei döntőjére 2-8. évfolyamon 35 főt neveztünk. Iskolánk tanulói a több megyei lehetőség közül a hajdúnánási helyszínen mérték össze

Részletesebben

2016. FEBRUÁR HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE

2016. FEBRUÁR HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE 2016. FEBRUÁR HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE Szakmai nap keretében tartottuk meg a félévi értekezletet. Az igazgatói beszámoló elhangzása után, a munkaközösségek különböző bemutató órákon, illetve azok megbeszélésein

Részletesebben

Megyei és országos versenyeken álltak helyt a MÓRÁSOK

Megyei és országos versenyeken álltak helyt a MÓRÁSOK Megyei és országos versenyeken álltak helyt a MÓRÁSOK BOLYAI MATEMATIKA CSAPATVERSENY megyei forduló Beke Norbert, Oláh Dávid, Beke Zoltán, Krucsó József Az országos döntőben a 16. helyezettek lettek.

Részletesebben

2017. FEBRUÁR HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE

2017. FEBRUÁR HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE 2017. FEBRUÁR HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE Az Öveges József Országos Fizikaverseny iskolai fordulójára február 7-én került sor. Számításos és teszt feladatok megoldásával adott számot tudásáról hat 8. évfolyamos

Részletesebben

DIÁKVILÁG. 3. évfolyam 1. Magyar Bianka 2. Gila Viktória 3. Szabó Levente Felkészítő nevelő: Vassné Lucz Klára. 4. évfolyam

DIÁKVILÁG. 3. évfolyam 1. Magyar Bianka 2. Gila Viktória 3. Szabó Levente Felkészítő nevelő: Vassné Lucz Klára. 4. évfolyam DIÁKVILÁG Kedves Olvasók! Az áprilisi iskolai eredményekről szeretnék Önöknek beszámolni. A matematika helyi verseny eredménye a következő: 2. évfolyam 1. Vigh-Molnár Rudolf felk. nev: Laskovicsné Ágoston

Részletesebben

Eredményes iskola, eredményes tanulók: Iskolánk fennállása óta nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi versenyekre. Pedagógiai hitvallásunk szerint nagyon

Eredményes iskola, eredményes tanulók: Iskolánk fennállása óta nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi versenyekre. Pedagógiai hitvallásunk szerint nagyon Eredményes iskola, eredményes tanulók: Iskolánk fennállása óta nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi versenyekre. Pedagógiai hitvallásunk szerint nagyon fontos tanítói, tanári feladatunk, hogy segítjük, támogatjuk

Részletesebben

Művészetek hete. Reneszánsz. a Debreceni Benedek Elek Általános Iskolában

Művészetek hete. Reneszánsz. a Debreceni Benedek Elek Általános Iskolában Művészetek hete a Debreceni Benedek Elek Általános Iskolában Reneszánsz Iskolánkban október 1. és 5. között rendeztük meg a Művészetek hetét. A diákok és a tantestület tagjai ezáltal kicsit visszacsöppentek

Részletesebben

Gratulálunk a gyerekeknek a szép eredményekhez, és reméljük, hogy jövőre is ilyen szép számmal jelentkeznek majd tanulóink erre a versenyre!

Gratulálunk a gyerekeknek a szép eredményekhez, és reméljük, hogy jövőre is ilyen szép számmal jelentkeznek majd tanulóink erre a versenyre! Sikerek 2013/2014: Iskolánkban nagyon népszerű a Bendegúz Levelezős Verseny. Az idén is több diákunk jutott el a Tatán megrendezett megyei fordulóba, ahonnan nagyon szép helyezésekkel tértek haza. Bencz

Részletesebben

Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár Kiss Hunor 1.a 1. 1. Gál Csabáné. Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár

Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár Kiss Hunor 1.a 1. 1. Gál Csabáné. Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár TUDÁSBAJNOKSÁG MEGYEI DÖNTŐ - ANYANYELV Kiss Hunor 1.a 1. 1. Gál Csabáné TUDÁSBAJNOKSÁG MEGYEI DÖNTŐ - ANYANYELV Fónagy-Árva Péter 2.a 18. 2. Nagy Levente 2.b 26. 2. Bodnárné Bali Krisztina TUDÁSBAJNOKSÁG

Részletesebben

2013. ÁPRILIS HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE

2013. ÁPRILIS HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE 2013. ÁPRILIS HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE Debrecenben rendezték a Hevesy kémiaverseny megyei döntőjét. 7. évfolyamon 150 tanuló dolgozatát továbbították a szaktanárok, közülük 75-en vehettek részt a versenyen,

Részletesebben

Versenyeredmények a Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskolában. 2016/2017-es tanév I. félév. Alsó tagozat. I.

Versenyeredmények a Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskolában. 2016/2017-es tanév I. félév. Alsó tagozat. I. Versenyeredmények a Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskolában 2016/2017-es tanév I. félév Alsó tagozat I. évfolyam Első évfolyamos tanulóink két versenyen vettek részt az első félévben

Részletesebben

2013. OKTÓBER HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE

2013. OKTÓBER HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE 2013. OKTÓBER HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE Október 1-jén a zenei világnap alkalmából fellépő Újfehértói Fúvószenekar nagy sikerű koncertet adott iskolánkban a város kulturális napi rendezvényeinek keretein

Részletesebben

Fizika. Környezetismeret. Városi Angol Verseny

Fizika. Környezetismeret. Városi Angol Verseny Fizika 2014. április 8-án Hidy Gábor 8.c osztályos tanulónk részt vett az Eötvös Lóránd Fizikai Társulat által szervezett Öveges József Fizikaverseny megyei fordulóján és továbbjutott az országos döntőbe.

Részletesebben

II. FÖLDI JÁNOS ORSZÁGOS TERMÉSZETTUDOMÁNYI VERSENY

II. FÖLDI JÁNOS ORSZÁGOS TERMÉSZETTUDOMÁNYI VERSENY CSOKOLÁDÉ ÉS FESZTIVÁL RAJZPÁLYÁZAT VIII. ORSZÁGOS CSOKOLÁDÉ FESZTIVÁL Pozsa Panna Eszter 7.a III. Felsős Szilvásiné Bodnár Tímea BENDEGÚZ GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGI AKADÉMIA XVI. NYELVÉSZ TANULMÁNYI ORSZÁGOS

Részletesebben

Versenyek és eredmények a 2010/2011-es tanévben

Versenyek és eredmények a 2010/2011-es tanévben Versenyek és eredmények a 2010/2011-es tanévben 1. Egyéni eredmények: Házi helyezések 1-3-ig Városi helyezések 1-10-ig Megyei és területi helyezések 1-20-ig Országos helyezések Tantárgy Forduló A verseny

Részletesebben

Honismereti Tanulmányi Verseny

Honismereti Tanulmányi Verseny Honismereti Tanulmányi Verseny A háromfordulós versenyben a tanulóknak fordulónként 19 feladatot kellett megoldaniuk egyénileg interneten. A 38 nevezett tanulónk közül 10 diák megoldásai lettek hibátlanok:

Részletesebben

Aranyosok Arany-hete

Aranyosok Arany-hete Aranyosok Arany-hete Arany János születésének 197. évfordulója alkalmából március másodikától egy teljes tanítási héten keresztül változatos programokon idéztük meg iskolánk névadójának szellemét, tudtunk

Részletesebben

FELSŐS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2017/2018

FELSŐS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2017/2018 FELSŐS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2017/2018 Készítette: Dufla Ildikó munkaközösség vezető Taszár, 2017. szeptember 18. Helyzetelemzés: Felső tagozaton tanító szaktanárok: Osztályfőnök Christ Ildikó 6.a biológia,

Részletesebben

Év végi beszámoló Alsó tagozat. Demény Gabriella

Év végi beszámoló Alsó tagozat. Demény Gabriella Év végi beszámoló 2016-2017 Alsó tagozat Demény Gabriella 2017. 06.22. Létszám 271 fő (270) fiú: 148 fő lány:123 fő Magántanuló 4fő (1.b, 4.a, 4.b) Érkezett: 6 fő (1.a, 2.b, 3.a, 4.a) Távozott: 9 fő (1.abm,

Részletesebben

5. sz melléklet: Tanulmányi versenyek eredményei a 2011/12.tanévben

5. sz melléklet: Tanulmányi versenyek eredményei a 2011/12.tanévben Alsó tagozat 2011. december Adventi feladatok 4 fordulós könyvtári vetélkedő. résztvevők száma: 37 fő, mely 2-3-4. osztályosok vettek részt. Kiemelkedően teljesített, könyvjutalmat kapott 21 tanuló. Helyi

Részletesebben

5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont. S.sz. Név Iskola Felkészítő tanár Pontszám Helyezés 1. Pinte Dóra Baltazár Dezső

5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont. S.sz. Név Iskola Felkészítő tanár Pontszám Helyezés 1. Pinte Dóra Baltazár Dezső Debreceni Vörösmarty Mihály Általános és Alapfokú Művészeti Megyei Német Nyelvi Verseny Eredménye 2017. november 27. 5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont S.sz. Név Felkészítő tanár Pontszám Helyezés 1.

Részletesebben

Tájékoztató. a novaji Gárdonyi Géza Tagiskola. tanévkezdéséről

Tájékoztató. a novaji Gárdonyi Géza Tagiskola. tanévkezdéséről K L I K 0 9 1 0 2 1 N O S Z V A J I F I G E D Y J Á N O S Á L T A L Á N O S I S K O L A ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI IS K O L A GÁRDONYI GÉZA TAGISKO L Á J A 3327 Novaj, Hősök tere 2. és 3327 Novaj, István út

Részletesebben

A Haza és haladás vetélkedő döntője

A Haza és haladás vetélkedő döntője A Haza és haladás vetélkedő döntője 2013. május 27. Debrecen Részletek az előzetes feladatokból A megnyitó A csapatok munka közben Nézzük, kit rejt a léggömb? A zsűri a feladatok értékelése közben, nagy

Részletesebben

es tanév. Felkészítő tanár: Veres Judit GRATULÁLUNK! Kerületi extrém akadályverseny Magabiztos győzelem

es tanév. Felkészítő tanár: Veres Judit GRATULÁLUNK! Kerületi extrém akadályverseny Magabiztos győzelem 2013-2014-es tanév A 23.Fővárosi Informatika Alkalmazói Tanulmányi versenyen iskolánk tanulója Csapó Krisztián (7.o.) prezentáció kategóriában II.helyezést és Bánfalvi Béla (7.o.) táblázatkezelés kategóriában

Részletesebben

Jobban boldogul kettő, mint egy: fáradozásuknak szép eredménye van. Prédikátorok könyve 4,9

Jobban boldogul kettő, mint egy: fáradozásuknak szép eredménye van. Prédikátorok könyve 4,9 Jobban boldogul kettő, mint egy: fáradozásuknak szép eredménye van. Prédikátorok könyve 4,9 KÉPES BESZÁMOLÓ A 2017-BEN MEGRENDEZETT ORSZÁGOS MAZSI MATEK VERSENYRŐL A verseny neve: MAZSI MATEK ORSZÁGOS

Részletesebben

Név oszt. helyezés korcsoport felkészítő tanár. Név oszt. helyezés korcsoport felkészítő tanár LANGWEST ORSZÁGOS TEHETSÉGKUTATÓ TANULMÁNYI VERSENY

Név oszt. helyezés korcsoport felkészítő tanár. Név oszt. helyezés korcsoport felkészítő tanár LANGWEST ORSZÁGOS TEHETSÉGKUTATÓ TANULMÁNYI VERSENY CSODÁT VIRÁGZIK A JELEN REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS E - VERSMONDÓ KATEGÓRIA Fekete Kiara Mercédesz 6.a 2. Simonné Varga Katalin ANYANYELVI JÁTÉKOK JÁTÉKOS ANYANYELV ORSZÁGOS DÖNTŐ Takács Noémi Nagy Nelli

Részletesebben

2017. április 22-én iskolánk 6.a osztályos tanulója Szittya Marcell a Mozaik Országos angol tanulmányi versenyen 5. helyezést ért el.

2017. április 22-én iskolánk 6.a osztályos tanulója Szittya Marcell a Mozaik Országos angol tanulmányi versenyen 5. helyezést ért el. Természetismereti verseny Iskolánk tanulói 2017. május 28-án, a Műszaki Egyetemen megrendezett Herman Ottó országos természetismereti verseny döntőjén vettek részt. Eredményeik: Nagy Ádám (4.c) 3. hely

Részletesebben

ELHALLGATOTT TÖRTÉNELEM Beregszász II.

ELHALLGATOTT TÖRTÉNELEM Beregszász II. ELHALLGATOTT TÖRTÉNELEM csapatverseny Kárpátalján - megyei döntő 2017.05. 08.-09. Beregszász Gerőcs Roland Bálint 7.b Simon Bence 7.b Balogh Nóra 8.b Danó Ádám 8.b Kocsis Simon Márk 8.b Nagy Levente 8.b

Részletesebben

AMV 2015. megyei eredmények 8.osztály

AMV 2015. megyei eredmények 8.osztály Iskola neve Iskola város helyezés pontszám Tanuló neve Kálvin Téri Általános Iskola 1. 46 Sass Boglárka Kálvin Téri Általános Iskola 2. 40 Horváth Petra Tiszacsegei Fekete István Általános Iskola Tiszacsege

Részletesebben

Az iskola nem az élet előszobája, hanem a való élet. Stephen Fry. Szász Endre Általános Iskola és Művészeti Iskola ALSÓ TAGOZATÁNAK MUNKATERVE

Az iskola nem az élet előszobája, hanem a való élet. Stephen Fry. Szász Endre Általános Iskola és Művészeti Iskola ALSÓ TAGOZATÁNAK MUNKATERVE Az iskola nem az élet előszobája, hanem a való élet. Stephen Fry. Szász Endre Általános Iskola és Művészeti Iskola ALSÓ TAGOZATÁNAK MUNKATERVE a 2018/2019-es tanévre Odor Zsuzsanna mkv. 1 A munkaközösség

Részletesebben

TÁMOP-3.1.4/08/ Kom petencia al apú oktatás, egyenl ő ho z záférés bevezet ése Hévíz k özoktatási ne vel ési intézm é nye ibe n.

TÁMOP-3.1.4/08/ Kom petencia al apú oktatás, egyenl ő ho z záférés bevezet ése Hévíz k özoktatási ne vel ési intézm é nye ibe n. A projekt címe: Belebújunk maskarába farsang - témahét A projekt fő célja: A farsangi ünnepkör szimbólumainak, az ünnepkör eredetének megismertetése mellett az adott témát a lehető legváltozatosabb szemszögből

Részletesebben

Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Debreceni Vörösmarty Mihály és Alapfokú Művészeti Iskola Megyei Német Nyelvi Verseny Eredménye 2016. november 28. 5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont S.sz. Név Iskola Felkészítő tanár Pontszám Helyezés

Részletesebben

s tanév versenyeredményei

s tanév versenyeredményei 2014-2015 - s tanév versenyeredményei Alsós munkaközösség eredményei: Bolyai anyanyelvi csapatverseny: 4. évfolyam: 14. helyezés Csapattagok: Kapitány Lilla, Jakab Nikoletta, Papp Gréta, Sándor Viktória

Részletesebben

Március végi és áprilisi versenyeredményeink

Március végi és áprilisi versenyeredményeink Március végi és áprilisi versenyeredményeink A budapesti Béres Ferenc Országos Népdal és Zsoltáréneklő Versenyen Matuska Luca (1.b) ezüst, Matuska Villő (4.b) arany, Győrffy Virág (5.b) bronz, Németh Virginia

Részletesebben

Újbudai Petőfi Sándor

Újbudai Petőfi Sándor Újbudai Petőfi Sándor Általános Iskola A 2019/20-AS TANÉVBEN INDULÓ PROGRAMOK Az iskolát 1828-ban alapították - Albertfalvai Községi Iskola A 6000 m 2 iskola épületegyütteséhez felújított udvar, sportpályák,

Részletesebben

Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár. Név oszt. helyezés korcsoport felkészítő tanár Sajgó Mátyás 8.a 22.

Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár. Név oszt. helyezés korcsoport felkészítő tanár Sajgó Mátyás 8.a 22. HERMANN OTTÓ ORSZÁGOS KÖRNYEZETISMERETI VERSENY Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár Tóth Csilla 4.b 2. 4. évfolyam Deák Zoltánné Hajdúné Mátrai Judit Vajani Viktória 4.b 4. 4. évfolyam Deák Zoltánné

Részletesebben

Osztályfőnöki munkaterv. 2016/17-es tanév

Osztályfőnöki munkaterv. 2016/17-es tanév Osztályfőnöki munkaterv 2016/17-es tanév Osztályfőnök: 5.a Fódi Judit 5.b Dienes Gábor 6.a Fekete Nagy Marianna 6.b Orbán Noémi 6.c Brotschollné Szabó Valéria 7.a Lóczy Ágnes 7.b Lipovics Mónika 8.a Arnold

Részletesebben

Versenyeredmények 2013-2014-es tanév

Versenyeredmények 2013-2014-es tanév Versenyeredmények 2013-2014-es tanév Gárdonyi Géza területi matematikaverseny (Ács) A versenyen évfolyamonként egy-egy tanuló vett részt. 4. évfolyam Nagy Adél 6. évfolyam Kocsis Anett 8. évfolyam Kelemen

Részletesebben

b) utolsó tanítási nap június 15. péntek ballagás tanévzáró : június 20. szerda

b) utolsó tanítási nap június 15. péntek ballagás tanévzáró : június 20. szerda TANÉV RENDJE Tanítás nélküli munkanapok 1. szept.29. őszi nevelési értekezlet szépkorúak napja 2. dec.22. péntek ig. szünet 3. február 5. félévi értekezlet 4. ápr. 4. tavaszi nevelési ért. 5. ápr. 21.

Részletesebben

Összefoglaló a Törd a fejed! Országos Tehetséggondozó Matematikaversenyről

Összefoglaló a Törd a fejed! Országos Tehetséggondozó Matematikaversenyről Összefoglaló a Törd a fejed! Országos Tehetséggondozó Matematikaversenyről A verseny Megrendezésének időpontja: 2018. március 23. Rendező intézményének neve: Dr. Enyedy Andor, Óvoda és Bölcsőde Szervezőjének

Részletesebben

!"#$ ,"-*"$"$ "-%!$)"%""-%*(. / -&0& 1 -*" ,#*"5,#! 1 A! $ "" $ & B! "" $ '(" $ " " A!% E % D2"% D D

!#$ ,-*$$ -%!$)%-%*(. / -&0& 1 -* ,#*5,#! 1 A! $  $ & B!  $ '( $   A!% E % D2% D D $ % $ & & '(& )'(' +,-./01 ) & 20(3 % & 4( 3 5 $ & 6 7 % )& (%83% 2 ) 5 98..'1 : & % $ $% $ $& 7 % % ; & & % $ ) &<

Részletesebben

5.b S. Tóth Marcell országos fordulóba továbbjutott 5.b Kovács Bertalan országos fordulóba továbbjutott 4.a Horváth Kristóf megyei l.

5.b S. Tóth Marcell országos fordulóba továbbjutott 5.b Kovács Bertalan országos fordulóba továbbjutott 4.a Horváth Kristóf megyei l. Kiemelkedő verseny eredmények az elmúlt fél évben Titok Arany János országos verseny 8.a. Papp Marcell 3.hely Nagyné Molnár Sarolta 5.a. Osváth Bálint 7.hely Guzslovánné B. Judit 5.b. Kovács Bertalan 7.hely

Részletesebben

Versenyek és eredmények a 2018/2019-es tanévben

Versenyek és eredmények a 2018/2019-es tanévben Országos fordulók helyezései Megyei és területi fordulók helyezései 1-15 Városi fordulók helyezései 1-5 Házi fordulók helyezései 1-3 Egyéni eredmények: Versenyek és eredmények a 2018/2019-es tanévben Tantárgy

Részletesebben

Ladányi Lajos Emlékverseny

Ladányi Lajos Emlékverseny Ladányi Lajos Emlékverseny A jászkiséri Csete Balázs Általános Iskola immár negyedik alkalommal rendezte meg 2011. április 8-án a Ladányi Lajos Emlékversenyt. A megnyitót a felújított, minden tekintetben

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEINK 2011 / Farkas Kata Kullai Krisztina Mizsei Zóra Benda Beáta. Sebe Anna Kovács Brigitta

VERSENYEREDMÉNYEINK 2011 / Farkas Kata Kullai Krisztina Mizsei Zóra Benda Beáta. Sebe Anna Kovács Brigitta Széchenyivárosi Óvoda és Általános Iskola Arany János Általános Iskolája VERSENYEREDMÉNYEINK 2011 / 2012. Országos tanulmányi ek Apáczai Kiadó által szervezett képzőművészeti V V különdíj Farkas Kata Kullai

Részletesebben

Versenyek és eredmények a 2009/2010-es tanévben

Versenyek és eredmények a 2009/2010-es tanévben 1. Egyéni eredmények Városi helyezések 1-10-ig Megyei és területi helyezések 1-20-ig Országos helyezések Versenyek és eredmények a 2009/2010-es tanévben Tantárgy Forduló A verseny megnevezése Eredmény

Részletesebben

Eseménynaptár 2015/2016 tanév Időpont Megnevezés Felelős augusztus augusztus Tanévnyitó értekezlet

Eseménynaptár 2015/2016 tanév Időpont Megnevezés Felelős augusztus augusztus Tanévnyitó értekezlet Eseménynaptár 2015/2016 tanév Időpont Megnevezés Felelős 2015. augusztus 31. 9 00 2015. augusztus 31. 17 00 Tanévnyitó Tanévnyitó ünnepség 2015. szeptember 1. Első Tanítási nap osztályfőnökök 2015. szeptember

Részletesebben

ALSÓ TAGOZATOS ANGOL NYELVŰ SZAVALÓVERSENY ÁPRILIS

ALSÓ TAGOZATOS ANGOL NYELVŰ SZAVALÓVERSENY ÁPRILIS ALSÓ TAGOZATOS ANGOL NYELVŰ SZAVALÓVERSENY 2018. ÁPRILIS 25. Ladányi Jázmin 1.b I. 1. évfolyam Kerezsi Flóra 1.a II. 1. évfolyam Vanyorek Levente 1.b III. 1. évfolyam Soltészné Szörfi Anikó Zimmermanné

Részletesebben

A 2011/2012-es tanév eredményei

A 2011/2012-es tanév eredményei A legjelentősebb eredményeink A 2011/2012-es tanév eredményei Alsó tagozat Az esélyegyenlőségi napi programon iskolánk díjazottja a FIT KID iskolai csoportból Bakonyi Lili4. b. osztályos tanuló lett. Az

Részletesebben

A GÖDÖLLŐI TÖRÖK IGNÁC GIMNÁZIUM TANULÓINAK EREDMÉNYEI A 2010/2011. TANÉVBEN

A GÖDÖLLŐI TÖRÖK IGNÁC GIMNÁZIUM TANULÓINAK EREDMÉNYEI A 2010/2011. TANÉVBEN A GÖDÖLLŐI TÖRÖK IGNÁC GIMNÁZIUM TANULÓINAK EREDMÉNYEI A 2010/2011. TANÉVBEN A Bolyai Matematika Csapatverseny Pest megyei fordulójának eredményei: V.A osztály 7. hely, (220 induló csapat) csapattagok:

Részletesebben

Bólyai Matematika Csapatverseny 2012.10.12. Megyei forduló. 3.a Gézengúzok: Béres Eszter Csákó András Elek Attila Fényes Gréta. 7.

Bólyai Matematika Csapatverseny 2012.10.12. Megyei forduló. 3.a Gézengúzok: Béres Eszter Csákó András Elek Attila Fényes Gréta. 7. Bólyai Matematika Csapatverseny 2012.10.12. Megyei forduló 3.a Gézengúzok: Béres Eszter Csákó András Elek Attila Fényes Gréta 3.a Csipet csapat: Bereczki Enikő Darabos Zsombor Lakato Réka Major Eszter

Részletesebben

KÖRÖZVÉNY és ESEMÉNYNAPTÁR

KÖRÖZVÉNY és ESEMÉNYNAPTÁR KÖRÖZVÉNY és ESEMÉNYNAPTÁR 2018. március és április Kedves Kolléganők, Kollégák! Az iskolai rendezvények és programok havi bontásban az éves Munkatervünk alapján a következők: 2018. Március Kossuth Lajos

Részletesebben

1. Pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

1. Pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 1. Pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tantárgyfelosztás 1. Tanító Közoktatás vezetői szak Közoktatási

Részletesebben

TANULMÁNYI VERSENY. Emlékeztek? 2. évfolyam

TANULMÁNYI VERSENY. Emlékeztek? 2. évfolyam TANULMÁNYI VERSENY Tisztelt Kollégák, Szülők! Iskolánk ez évben először, március 11-én rendezte meg a NAPRAKÉSZ elnevezésű, tanulmányi versenyt. Nagy szeretettel és örömmel fogadtuk iskolánkban a versenyen

Részletesebben

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás A képzőművészeti és a tánc tagozat szóbeli felvételije két részből áll (elméleti és gyakorlati). (Angyalföld tér 7.) aulájában szakmai tájékoztató (csoport

Részletesebben

Előzetes információk a beiratkozásról (végleges információk április elején várhatóak) Kedves Szülők!

Előzetes információk a beiratkozásról (végleges információk április elején várhatóak) Kedves Szülők! Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2132 Göd, Ifjúság köz 1-3. /: (27)532-115 E-mail: godinemeth@invitel.hu : www.godinemeth.hu OM: 032351 Előzetes információk a beiratkozásról

Részletesebben

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium tanári kara a 2017/18-as tanévben

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium tanári kara a 2017/18-as tanévben A Ráckevei Ady Endre Gimnázium tanári kara a 2017/18-as tanévben Név: Molnár László Szak(ok): történelem, könyvtár Igazgató Szakvizsgával rendelkező mesterpedagógus Ráckeve Város Pedagógiai Díjával kitüntetett

Részletesebben

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK Túrkevei Petőfi Sándor Általános Iskola AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK 2014/15. tanév Évf. Tanuló neve Verseny Eredmény 1. Csuka Csenge Városi Költészet napi szavaló Városi versmondó Kistérségi versmondó Iskolai

Részletesebben

A Beszédes József Általános Iskola felső tagozatán az alábbi magyar versenyeken vettek részt tanulóink:

A Beszédes József Általános Iskola felső tagozatán az alábbi magyar versenyeken vettek részt tanulóink: A Beszédes József Általános Iskola felső tagozatán az alábbi magyar versenyeken vettek részt tanulóink: A MESEMONDÓ VERSENYEN, Pakson 2014. október 20-án STINGLI JÓZSEF 3. helyezést ért el! A BOLYAY ANYANYELVI

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEK. 1. osztály. Bendegúz matematika levelezős verseny. Berki Andrea bronz Berki Milán bronz Bertók Eliza ezüst Németh Boglárka arany

VERSENYEREDMÉNYEK. 1. osztály. Bendegúz matematika levelezős verseny. Berki Andrea bronz Berki Milán bronz Bertók Eliza ezüst Németh Boglárka arany VERSENYEREDMÉNYEK 1. osztály Bendegúz matematika levelezős verseny Berki Andrea bronz Berki Milán bronz Bertók Eliza ezüst Németh Boglárka arany Irodalom, szövegértés Péter Dominik ezüst Felkészítő pedagógus:

Részletesebben

Megyei Atlétika Diákolimpia. 60 m síkfutás. 600 m síkfutás. Név oszt. helyezés tantárgy/osztály felkészítő tanár

Megyei Atlétika Diákolimpia. 60 m síkfutás. 600 m síkfutás. Név oszt. helyezés tantárgy/osztály felkészítő tanár Megyei Atlétika Diákolimpia Név oszt. helyezés Korcsoport felkészítő tanár 60 m síkfutás Kundrák Milán 6.a III. III. korcsoport Ughy Imréné 600 m síkfutás Szokol Milán 6.b IX. III. korcsoport Csoma Andrea

Részletesebben

Kedves Szülők! A beiratkozás időpontja: április ig, hétfőtől szerdáig, 8-18 óráig az első emeleti könyvtárban

Kedves Szülők! A beiratkozás időpontja: április ig, hétfőtől szerdáig, 8-18 óráig az első emeleti könyvtárban Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2132 Göd, Ifjúság köz 1-3. / : (27)532-115 E-mail: godinemeth@invitel.hu : www.godinemeth.hu OM: 032351 Kedves Szülők! A beiratkozás időpontja:

Részletesebben

tanító, szakvizsgázott pedagógus, mesterpedagógus osztályfőnök - 1.b pszichológus, szakpedagógus, mentálhigiénikus pedagógiai szakpszichológus

tanító, szakvizsgázott pedagógus, mesterpedagógus osztályfőnök - 1.b pszichológus, szakpedagógus, mentálhigiénikus pedagógiai szakpszichológus 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. Tanáraink Bakné Moldoványi Anikó Erika Baloghné Hosek Marianna Barna Judit Bartókné Kuti Anita Basa Éva Bene Sápi Szabina Bimbi Judit Bobikné Tóth

Részletesebben

főiskola média szakv.

főiskola média szakv. pedagógus neve iskolai végzettsége szakképzettsége mely tárgyakat tanít Varga Ildikó igazgató Szabóné Valkony Mária igazgatóhelyettes Szivós Istvánné igazgatóhelyettes Algayerné Vadász Gabriella média

Részletesebben

2016. ÁPRILIS HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE

2016. ÁPRILIS HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE 2016. ÁPRILIS HAVI PROGRAM ÉRÉKELÉSE Április 1-jén a Diákönkormányzat fordított napot rendezett. A szünetekben vidám zene szólt az iskolarádióból. A nap folyamán lehetőség nyílt a jókedvre és a mókázásra.

Részletesebben

ÖKOISKOLAI MUNKATERV. 2015-2016. tanév

ÖKOISKOLAI MUNKATERV. 2015-2016. tanév ÖKOISKOLAI MUNKATERV 2015-2016. tanév Időpont Program Résztvevők Felelős Megjegyzés 09. 03-09. 30. ökoszakkör szervezése alsó- és felső tagozatos tanulók alsó: Szántóné Seller Szilvia, felső: Bekő László,

Részletesebben

Intézményvezető. Dessewffyné Szabó Erzsébet. magyar, orosz szakos tanár. Intézményvezető-helyettesek. matematika, kémia, informatika szakos tanár

Intézményvezető. Dessewffyné Szabó Erzsébet. magyar, orosz szakos tanár. Intézményvezető-helyettesek. matematika, kémia, informatika szakos tanár Intézményvezető Dessewffyné Szabó Erzsébet magyar, orosz szakos tanár Intézményvezető-helyettesek Fodorné Balla Mária alsós tanító Horváthné Farkas Ildikó matematika, kémia, informatika szakos tanár Alsós

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA ZSIRAI ÁLTALÁNOS ISKOLA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA ZSIRAI ÁLTALÁNOS ISKOLA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA ZSIRAI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2016/2017-ES TANÉV 1 Különös közzétételi lista a nevelési-oktatási intézmények részére (A lista személyes adatokat nem tartalmazhat) 1. A pedagógusok iskolai

Részletesebben

MUNKATERV A Zichy utcai tagiskola felső tagozata 2010/2011 Készítette:

MUNKATERV A Zichy utcai tagiskola felső tagozata 2010/2011 Készítette: MUNKATERV A Zichy utcai tagiskola felső tagozata 2010/2011 Készítette: Magashegyi Ferencné Munkaközösség vezető I. Bevezetés Az oktatásban kiemelt szerep jut azon kompetenciák fejlesztésének, melyek az

Részletesebben

A XIII. Jedlik Ányos Fizikaverseny Országos Döntőjének rövid krónikája

A XIII. Jedlik Ányos Fizikaverseny Országos Döntőjének rövid krónikája A XIII. Jedlik Ányos Fizikaverseny Országos Döntőjének rövid krónikája 1999-től kezdődően 13. alkalommal rendeztük meg a Jedlik Ányos fizikaversenyt, nyíregyházi országos döntővel. A 13 év alatt kb. 21

Részletesebben

TANULMÁNYI VERSENYEREDMÉNYEK 2016 / 2017.

TANULMÁNYI VERSENYEREDMÉNYEK 2016 / 2017. TANULMÁNYI VERSENYEREDMÉNYEK 2016 / 2017. Városi Német Csapatverseny (nov. 25.) Holy Fanni, Skrinyár Simon, Dubiel Mercedes, Petrik Áron 3. hely V. Komárom-Esztergom Megyei Tehetségkutató Rajzverseny (nov.

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA OKTÓBER 1.

KÖZZÉTÉTELI LISTA OKTÓBER 1. KÖZZÉTÉTELI LISTA 2018. OKTÓBER 1. Aktív pedagógusok munkakör szakképzettség létszám tanító tanító 11 angol műveltségi terület 1 ember- és társadalom műveltségi terület 1 ének műveltségi terület 6 fejlesztő

Részletesebben

Beszámoló a Zrínyi Ilona Általános Iskola (Egercsehi) tanulói számára megrendezett angol nyelvi versenyről

Beszámoló a Zrínyi Ilona Általános Iskola (Egercsehi) tanulói számára megrendezett angol nyelvi versenyről Beszámoló a Zrínyi Ilona Általános Iskola (Egercsehi) tanulói számára megrendezett angol nyelvi versenyről Az iskola tanulói számára meghirdetett nyelvi verseny iskolánk nagy részét érintette, az első

Részletesebben

ÁSZÁRI JÁSZAI MARI ÁLTALÁNOS ISKOLA GÁRDONYI GÉZA ÁLTALÁNOS ISKOLÁJA MUNKATERV 2013/2014-es TANÉV

ÁSZÁRI JÁSZAI MARI ÁLTALÁNOS ISKOLA GÁRDONYI GÉZA ÁLTALÁNOS ISKOLÁJA MUNKATERV 2013/2014-es TANÉV ÁSZÁRI JÁSZAI MARI ÁLTALÁNOS ISKOLA GÁRDONYI GÉZA ÁLTALÁNOS ISKOLÁJA MUNKATERV 2013/2014-es TANÉV HELYZETELEMZÉS Tanulói létszám: Oszt. Létszám SNI BTM Bejáró Napközi Tanulószoba 1-2. 16 2 2 6 11 4. 15

Részletesebben

TANULMÁNYI VERSENYEK 2010/2011. tanév

TANULMÁNYI VERSENYEK 2010/2011. tanév TANULMÁNYI VERSENYEK 2010/2011. tanév Bolyai János természettudományi, matematika és informatika csapatverseny: 1.helyezett: 8.c Eőry Gergely matek 2. hely Horváth Kristóf matek Hiczkó Dániel inform. 3.

Részletesebben

Az alsó tagozat versenyeredményei a 2014/15-ös tanévben

Az alsó tagozat versenyeredményei a 2014/15-ös tanévben Az alsó tagozat versenyeredményei a 2014/15-ös tanévben 1/6 I. Tanulmányi versenyek 1. MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM Iskolai szavalóverseny 3-4. osztály 2. helyezés : Nagy Gréta 3.a és Győri Barnabás 3.a 3.

Részletesebben

A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához pedagógus végzettség szakképzettség tanít 1. Mészáros Pálné intézményvezető 2. Pergerné Kenesei

Részletesebben

Versenyek és eredmények a 2014/2015-ös tanévben

Versenyek és eredmények a 2014/2015-ös tanévben Versenyek és eredmények a 2014/2015-ös tanévben Országos helyezések Megyei és területi helyezések 1-15-ig Városi helyezések 1-5-ig Házi helyezések 1-3-ig Egyéni eredmények Tantárgy Forduló A verseny megnevezése

Részletesebben

Intézményvezető. Dessewffyné Szabó Erzsébet. magyar, orosz szakos tanár. Intézményvezető-helyettesek. Alsós tantestület

Intézményvezető. Dessewffyné Szabó Erzsébet. magyar, orosz szakos tanár. Intézményvezető-helyettesek. Alsós tantestület Intézményvezető Dessewffyné Szabó Erzsébet magyar, orosz szakos tanár Intézményvezető-helyettesek Fodorné Balla Mária alsós tanító Horváthné Farkas Ildikó matematika, kémia, informatika szakos tanár Alsós

Részletesebben

A Mándoki Általános Iskola második félévének eredményei, eseményei. Az évfolyam munkájáról

A Mándoki Általános Iskola második félévének eredményei, eseményei. Az évfolyam munkájáról A Mándoki Általános Iskola második félévének eredményei, eseményei Összefoglaló Az 1.-2. évfolyam munkájáról Munkaközösségünkben a tavaszi hónapok is mozgalmasan, színes, változatos programokkal teltek

Részletesebben

A LEHEL VEZÉR GIMNÁZIUM MUNKATERVE (2018/19)

A LEHEL VEZÉR GIMNÁZIUM MUNKATERVE (2018/19) A LEHEL VEZÉR GIMNÁZIUM MUNKATERVE (2018/19) I. Rendeletben (13/2018.(VI. 14.) EMMI-rendelet) meghatározott és hozzá kapcsolódó időpontok (az alábbi időpontok a későbbiekben változhatnak) Első tanítási

Részletesebben

Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak.

Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak. Játsszunk együtt! 4. Kedves Nagycsoportos Óvodások! Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak. A részvétel ingyenes!

Részletesebben

A TANÉV HELYI RENDJE

A TANÉV HELYI RENDJE A TANÉV HELYI RENDJE A tényleges tanítási napok száma: 181 nap. Az első tanítási nap: 2018. szeptember 3. (hétfő) Családi nap: 2018. szeptember 22. Az őszi szünet 2018. október 29-től 2018. november 2-ig

Részletesebben

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium tanári kara a 2018/19-es tanévben

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium tanári kara a 2018/19-es tanévben A Ráckevei Ady Endre Gimnázium tanári kara a 2018/19-es tanévben Név: Molnár László Szak(ok): történelem, könyvtár Igazgató Szakvizsgával rendelkező mesterpedagógus Elérhetőség: ramolasz60@gmail.com Név:

Részletesebben

s tanév versenyeredményei

s tanév versenyeredményei 2013-2014 - s tanév versenyeredményei Alsós munkaközösség eredményei Olvasás verseny (tankerületi): Sándor Viktória 3.b Vinkler Gréta 3. a Rozsnyai Luca 4.a Matematika verseny Nyírbátor: Szabó Anikó 4.b

Részletesebben

magyart tanítók: Forján Krisztina Gajdos Éva Kocsmár Mária Marik Tamásné Török Katalin

magyart tanítók: Forján Krisztina Gajdos Éva Kocsmár Mária Marik Tamásné Török Katalin Munkaközösségünk három korábbi szakmai csoportból a felsős magyar, a történelem és a felsős ének-zene munkacsoportból jött létre. A mindennapi koordinációs munkát a csoportok képviselői egymással összhangban

Részletesebben

DR. MEZŐ FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA ALKALMAZOTTAK - FELADATOK. 2016/2017. tanév. 3. Aranyosné Siklósi Ágnes tanár (matematika-rajz), tanulószoba, 8.d of.

DR. MEZŐ FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA ALKALMAZOTTAK - FELADATOK. 2016/2017. tanév. 3. Aranyosné Siklósi Ágnes tanár (matematika-rajz), tanulószoba, 8.d of. DR. MEZŐ FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA ALKALMAZOTTAK - FELADATOK 2016/2017. tanév 1. Albertné Rácz Gyöngyi tanító, 3.c of. 2. Ankuczáné Varga Katalin tanító, 2.c intézményvezető-helyettes 3. Aranyosné Siklósi

Részletesebben

A Kürti Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola 2006/2007

A Kürti Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola 2006/2007 A Kürti Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola 2006/2007 2006-2007 2005-2006 2004-2005 2003-2004 2002-2003 2001-2002 2000-2001 A tanulók száma 300 250 200 150 100 50 0 257 267 267 243 225 213 199 Osztályok

Részletesebben

Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére. Szilvási Általános Iskola

Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére. Szilvási Általános Iskola Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére Szilvási Általános Iskola A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához A nevelő

Részletesebben

2013. MÁJUS HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE

2013. MÁJUS HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE 2013. MÁJUS HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE Minden nyolcadikos tanuló megkapta a hivatalos értesítést, hogy felvételt nyert valamelyik középiskolába. A 46 tanuló döntő többségét az első helyen megjelölt iskolába,

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEK. Matematika

VERSENYEREDMÉNYEK. Matematika VERSENYEREDMÉNYEK EGYÉNI VERSENYEK Matematika Általános iskola 1. osztály: 1. helyezett: Papik Petra Szent László Általános Iskola, Kisvárda Felkészítő tanár: Dancs Mónika 2. helyezett: Jenei Marcell Szent

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája Időpontok Program 2018. augusztus 22. 9h Mozgásterápia felmérés augusztus 23. 9h Tantestületi alakuló értekezlet augusztus

Részletesebben

A 2010/2011-es tanév tanulmányi versenyeinek kiemelkedő eredményei Óhatvani Óvoda és Általános Iskola Kodály Zoltán tagiskolája

A 2010/2011-es tanév tanulmányi versenyeinek kiemelkedő eredményei Óhatvani Óvoda és Általános Iskola Kodály Zoltán tagiskolája A 2010/2011-es tanév tanulmányi versenyeinek kiemelkedő eredményei Óhatvani Óvoda és Általános Iskola Kodály Zoltán tagiskolája Verseny szintje (országos, megyei, régiós) ORSZÁGOS MEGYEI REGIONÁLIS VÁROSI-

Részletesebben

6.1. Tanítási napok és szünetek

6.1. Tanítási napok és szünetek 6. A TANÉV RENDJE 6.1. Tanítási napok és szünetek A tanév első napja: 2016. szeptember 1. (csütörtök) A tanév első féléve: 2017. január 20. (péntek) A félévi értesítők kiosztásának határideje: 2017. január

Részletesebben

Diákvilág. A foglalkozás megrendezését a múzeum a TÁMOP 3.2.11/10-1/2010-0236-os pályázaton nyerte el.

Diákvilág. A foglalkozás megrendezését a múzeum a TÁMOP 3.2.11/10-1/2010-0236-os pályázaton nyerte el. Diákvilág Kedves Olvasó! 2012. március 13-án, 21 felső tagozatos tanuló részt vett a Koszta József Múzeum Kézzel-lábbal a múzeumban című múzeumpedagógiai foglalkozásán, amelyet az 1848. március 15-i forradalom

Részletesebben

HÉT H K Sze Cs P Szo V DÁTUM Program Időpont Helyszín Felelős

HÉT H K Sze Cs P Szo V DÁTUM Program Időpont Helyszín Felelős Augusztus 31 1 2 3 4 5 aug.. 23. Vezetői értekezlet 9:00 32 6 7 8 9 10 11 12 aug.. 24. Alakuló értekezlet 9:00 Tanári Osváth Emese 33 13 14 15 16 17 18 19 aug 27-aug Munkaközöségi értekezletek, osztályozó

Részletesebben

Versenyeredmények FELSŐ. Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny november 09. Helyezés Név Osztály

Versenyeredmények FELSŐ. Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny november 09. Helyezés Név Osztály Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny 2018. november 09. 11. 13. Barta Levente Balázs Isztolyka Bence Svorcz Álmos Ulicska Ferenc Milán Horváth Izabella Salat Anna Zsófia Tóth Emese Éva Tóth Vince Balogh Balázs

Részletesebben

Összefoglaló a Regionális Bibliaismereti Versenyről

Összefoglaló a Regionális Bibliaismereti Versenyről Összefoglaló a Regionális Bibliaismereti Versenyről A verseny Megrendezésének időpontja: 2018. december 7. Rendező intézményének neve: Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolája,

Részletesebben

Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tantárgyfelosztás

Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tantárgyfelosztás 1. Pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tantárgyfelosztás 1. Tanító Közoktatás vezetői szak Közoktatási

Részletesebben