ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT ÉVI ALAPKIÍRÁSA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT 2013. ÉVI ALAPKIÍRÁSA"

Átírás

1 ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT ÉVI ALAPKIÍRÁSA

2 ALAPKIÍRÁS ÉS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK A MÁRIAPÓCSI RABÓCSIRING KFT. ÁLTAL KIÍRT ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS VERSENYSOROZATRA MNASZ által támogatott utánpótlás nevelés versenyei. VERSENY HELYE: MÁRIAPÓCS RABÓCSIRING AZ ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT FUTAMAI: március 31 - április 01. Rallycross Nyílt Országos Bajnkoság 1. futam + Rallycross O.A.V. 1. futam május 19 május 20. Rallycross Nyílt Országos Bajnokság 3. futam + O.A.V. 2. futam

3 GÉPOSZTÁLYOK RAJTSZÁMOK Divízió I. Keleti csoport 1600 cm3-ig Divízió I. Nyugati csoport 1600 cm3-ig Divízió II. Kétkerék meghajtású 1600 cm3 felett Divízió II. Négykerék meghajtású (minden négykerék-hajtás) 1-99 A rajtszámot kategóriánként kapják az autók. A divíziók első öt rajtszáma az elmúlt éves amatőr sorozat összesített eredményének első öt helyezettjének van fenntartva, amelyről a helyezettek lemondhatnak, de a rajtszám másnak nem adható ki. A versenyautóra három rajtszámot kötelező elhelyezni. A két első ajtóra és a tetőre, ami jobb oldalról legyen olvasható. (Ábra.) Figyelem! A gépkocsin más rajtszám nem szerepelhet. A versenyzőknek kötelező a rendező által biztosított, szponzori matricát a versenyautóra kihelyezni. A feliratok és a rajtszámok meglétét és azok helyes kivitelét az adminisztratív illetve technikai gépátvételnél ellenőrzik. A feliratok hiánya esetén a rajthoz állás nem engedélyezhető. A verseny közben sérült rajtszámokat illetve reklámokat a versenyzőnek pótolnia kell. RÉSZTVEVŐK Nevezési joga van a sorozat valamennyi versenyére bárkinek, aki a tizenhatodik életévét betöltötte (és nem rendelkezik I. osztályú licenccel). Valamint 14 éves kortól 16 éves korig korengedménnyel maximum 1600 cm3-es kétkerék meghajtású kategóriában versenyezhet. 18 éves korig személyes szülői beleegyezés szükséges, amelyben a rendezőség elbírálása (pályán teszt) alapján indulásra engedélyt adhat. Ezt kérelem formájában a verseny előtt a versenybírósághoz el kell juttatni. Nem minősülnek profiknak, azaz a versenyeken indulhatnak rallye II., illetve rallyetúra III., valamint rallycross II., autocross II. osztályú, ladacross licenccel rendelkező versenyzők is. A verseny sorozatban nem vehetnek részt profi, azaz I. osztályú rallye és rallycross licenccel rendelkező versenyzők, akik a tárgy évében I. oszt. licencet váltottak.

4 DIVÍZIÓK SPECIÁLIS ELŐÍRÁSAI A gyárilag kialakított üzemanyag ellátó berendezés átalakítása, hogy az alkalmas legyen bármilyen hajtógáz az égéstérbe való bejuttatására - bármilyen célból tűz és balesetvédelmi okokból szigorúan TILOS! Figyelem! A feltöltős motorok hengerűrtartalma 1, 7-el szorzandó. Divízió I. keleti 1600-as kategóriában részt vehetnek az 1600 cm3-t meg nem haladó gyári karosszériával rendelkező, feltöltő nélküli, csak keleti karosszériával és keleti motorral rendelkező autók. A Lada VFTS, a Lada Samara, a Tavria és Skoda Favorit fronthajtásos változata ebben a kategóriában indul. Divízió I. nyugati 1600-as csoportban részt vehetnek az 1600 cm3-t meg nem haladó, feltöltő nélküli csak gyári karosszériával, de már nyugati karosszériával és technológiával rendelkező, csak és kizárólag kétkerék meghajtású (első vagy hátsó) autók. (A Volkswagen technikát gyártó fronthajtásos Skoda Felicia ebben a kategóriában indul.) Divízió II. kétkerék-hajtású kategóriában részt vesz minden 1600 cm3 felett csak gyári karosszériával rendelkező gyári (turbó, kompresszor, elektromos) feltöltős, illetve feltöltő nélküli kétkerék hajtású (első vagy hátsó) autó. A cm3-re való felső határ nincs korlátozva. Divízió II. négykerék-hajtású kategóriában részt vesz, minden gyári karosszériával rendelkező csak négykerék-hajtású autó. A cm3-re való alsó és felső határ nincs. BIZTONSÁGI KÖVETELMÉNYEK Minden versenyautónak rendelkeznie kell kötelezően bukócsővel. Hat ponton rögzített fémvázas bukóketrec kötelező. Technikai gépátvételen csak és kizárólag bukócsöves autó vehető át. A bukócső minimális külső mérete 38 mm. Továbbá rendelkeznie kell fejtámlás vezetőüléssel, min. 4 pontos biztonsági övvel. Automata biztonsági öv használata TILOS! Piros fényt kibocsátó féklámpa, a mögötte haladó számára is jól látható helyen legyen elhelyezve. Elől- hátul vonószem, melyet nyíllal meg kell jelölni. Lökhárítója csak gyári felszereltségű lehet. A lökhárító intervallumán belül a kívülről nem látható helyeken megerősítés nem tiltott max. 42mm-es külsőértékű cső vagy zártszelvény lehet. Az akkumulátor,- ha az utastérben van elhelyezve,- a megfelelő rögzítés mellett le vagy be kell fedni. Megfelelően rögzítve kézi tűzoltó készülék elhelyezhető, de nem kötelező. Rögzítetlen tárgy nem lehet a gépkocsiban.

5 Külső áramtalanító minden versenyautóra kötelező. Általános jellemzője a géposztálynak, mivel zártpályás verseny, így nem szükségesek a közúti közlekedéshez elengedhetetlen forgalmi engedély, világítást biztosító lámpák. Ha lámpával rendelkezik a versenyző gépjárműve, akkor azt kötelező neki átlósan ragasztószalaggal leragasztani az esetleges törés során keletkező balesetveszély elkerülése érdekében. Minden versenyautó meg kell, hogy feleljen az alapvető műszaki és esztétikai követelményeknek a gépátvételen. A gépátvételen karosszéria hiányos autó nem vehető át. A versenyzők kötelesek nem műszál alapú, zárt ruházatot, kesztyűt és E jelű bukósisakot viselni. A verseny folyamán, a futamokon, a gépjárművön, a vezető oldalon található ablakokat fel kell húzni, vagy zárva kell tartani. ÁTVÉTELEK Egy versenyautóval csak és kizárólag egy versenyző nevezhet és indulhat. Az időmérést követően (amely az első futam selejtezőinek a pole pozícióját adja) bármilyen technikai meghibásodás esetén autócserére nincs lehetőség. Az edzésen is csak újabb technikai gépátvétel esetén nevezhető másik autó. A versenysorozat minden versenyén a résztvevők versenygépkocsiját, biztonsági felszerelését (sisak, ruházat, stb.) és a versenyzéshez szükséges okmányokat be kell mutatni - a versenykiírásban meghatározott időben és helyen - az adminisztratív és technikai gépátvételen. Azon versenyzők, akik az átvételeken nem jelennek meg, nem vehetnek részt az edzésen és a versenyen. Minden versenyzőnek ismernie kell a FIA által előírt zászlójelzéseket és azt betartani. Sárga: veszély, előzni tilos! Piros: azonnali megállás Fehér: lassú jármű (mentő) Fekete narancssárga körrel: műszaki hiba Fekete + rajtszám: kiállítás Fekete-fehér + rajtszám: utolsó figyelmeztetés A FÉNYJELZŐ KÉSZÜLÉK MŰKÖDÉSE /OB-val megegyezően/ Az indítás fényjelző készülékkel, vagy zászlóval történhet. A fényjelző készülék működése: a rajt előtti utolsó 5 sec-et táblán mutatják be a versenyzőknek. Majd a felvillanó zöld lámpa a rajtjel. Zászlós indítás: az indítójel megadása - a zászló lecsapása - előtt táblán be kell mutatni az utolsó 5 sec-t. Ezt követően 5 sec múlva a rajter feje fölé emeli a rajtzászlót, majd 0-3 sec múlva a zászló lerántásával adja meg a rajtjelet.

6 RAJTTAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK Korai rajtot érzékelő rajtgép: minden rajtvonalon elektronikus rendszernek kell lennie, és 12 cm+/-2 cm szegélynek az autó és a rendszer széle között. A rajtrács talajába épített érzékelők segítségével a készülék automatikusan jelzi, hogy melyik rajthelyen történt a kiugrás, valamint a rajtlámpával való elektronikus kapcsolat segítségével tiltja a piros lámpa elalvását. A rajtgép csak az elsőként kiugró versenyzőt jelzi. A másodikként, harmadikként, stb. kiugró versenyző a kiugrás tekintetében vétlennek minősül. A kiugró versenyző utolsó figyelmeztetésben részesül. Ha ugyanez a versenyző másodszor kiugrik a futamból, kizárják, helye üresen marad. Ugyanazon futam vagy döntő - két korábbi kiugrás miatti - harmadszor újraindított rajtjánál kiugró bármely versenyző a futamból kizárásra kerül, úgy, hogy a futamot már nem intik le, hanem a következő körben a kiugró versenyzőnek bemutatják a fekete zászlót és a rajtszámát a fekete táblán. Ekkor ennek a versenyzőnek a következő körben ki kell állnia. Ha valamelyik versenyzőnek leállt a motorja, vagy bármely okból nem tud elindulni, a rajtnál kézfeltartással jeleznie kell. Lámpás indításnál a piros fény megjelenése előtt jelzett rajt-akadály elhárítására kért idő megadása a vezetőbíró jogköre, de ez max. 3 perc lehet. A döntő futamon csak a döntőbe jutott 6 versenyző indulhat. Ha bármely döntőbe jutott versenyző nem tud kiállni a versenyre, úgy helye üresen marad. EGYÉB ELŐÍRÁSOK - A verseny közben a bukósisak levétele az adott futam feladását jelenti. - A versenyautót a versenypályán csak és kizárólag a versenyző vezetheti. - A futam leinthető, elhalasztható vagy megszakítható, illetve a körök száma megváltoztatható a versenyigazgató (vezetőbíró) által, ha a pályát reálisan nem lehet teljesíteni, ha az időjárási helyzet, villámlás stb., egyéb esemény, pl.: baleset következtében veszélyt jelenthet. A baleset, illetve baleseti veszély, továbbá a rajt eljárásnál leírtak miatt szükséges futamleállítás kivételével a versenyigazgató (vezetőbíró) csak a sportfelügyelőkkel történt egyeztetés után dönthet ezekben a kérdésekben. Piros zászlóval leintett futam a sportfelügyelők döntése alapján megismételhető. Abban az esetben, ha a döntő futam leállítása a táv 75%-nak teljesítése után történik, úgy a futamot értékelni kell. EGYÉB ELŐÍRÁSOK A RAJTOT KÖVETŐEN A futamokon max. 6 autó indulhat egyszerre, külön rajtsávon. A rajtvonalnál, a futam során pedig a célvonalnál az élen haladó versenyzőtől kezdve folyamatosan be kell mutatni minden versenyzőnek, hogy a futamából hány kör van még hátra. ELŐFUTAMOK Az előfutamokat a Div. I. Keleti csoport versenyzői kezdik. A versenyzőket divízióként három előfutamsorozatba kell besorolni. A versenyzők a besorolás szerint kiírtak alapján jelentkeznek a rajtelőkészítő helyen. Az előfutamok távja maximum 4 kör lehet és maximum 5 versenyző indulhat futamonként. Az a versenyző értékelhető az előfutamában, akit a futamában (selejtezőben) leintettek.

7 ELŐFUTAMOK BESOROLÁSA 1. előfutam időmérés alapján 2. előfutam 1. előfutam időeredménye alapján. 3. előfutam az 1. és 2. előfutam időeredménye alapján kapott pontszám után kerül besorolásra. Holtverseny estén az előfutamok legjobb időeredménye alapján kerül besorolásra. Mindegyik divízió mindhárom előfutam-sorozatának befejezése után a versenyzők által a futamsorozatban teljesített futamidők növekvő sorrendje alapján meghatározzák az adott sorozatban a versenyzők sorrendjét és ennek alapján a versenyzőknek helyezési számot adnak, úgy, hogy a sorozatban legjobb időt elért versenyző kapja az egyes, a második helyezett a kettes és így tovább, számot. A verseny távját csak részben teljesítő - értékelhető - versenyzőket a megtett körök alapján sorolják be. Az azonos körszámokat teljesítő versenyzőket az előző értékelhető időeredmény alapján sorolják be. Mindegyik versenyzőnek a három lehetősége közül, kötelezően legalább két előfutamot értékelhetően kell teljesíteni (két leintett selejtező), hogy a verseny további besorolásánál, illetve a verseny értékelésénél figyelembe vegyék. Miután egy divízióban mindhárom előfutam-sorozat befejeződött, valamennyi, legalább két futamot értékelhetően befejezett versenyző két jobb helyezési számát összeadják és a számok növekvő sorrendjében, besorolják a versenyzőket. Az első 16 legalacsonyabb pontszámmal rendelkező versenyző kerül az adott divízió döntő futamaiba, míg a 17. helyen lévő versenyzőtől kezdődően ez a besorolás már az adott divízió végső sorrendjét adja. DÖNTŐ FUTAMOK Divíziónként a döntő futamok besorolása a következők szerint történik: helyezett 6 versenyző a C döntőbe kerül, helyezett 5 versenyző a B döntőbe kerül, helyezett versenyző az A döntőbe kerül. A döntőfutamok besorolásánál holtverseny esetén, az alábbi szempontok alapján kell dönteni: - valamennyi előfutamban elért jobb idő, - a jobb edzésidő. A döntő futamok távja maximum 6 kör. C döntő győztese feljut a B döntőbe, a B döntő győztese pedig az A döntőbe 6. versenyzőként. Hét versenyző esetén a 6 versenyző automatikusan a A döntőbe kerül, a 7. versenyző a kategória VII. helyezettje. Nyolc versenyző esetén az első 5 automatikusan az A döntőbe kerül, a helyezett a B döntőbe kerülve dönti el helyezési sorrendjét. Döntő futam csak minimum három versenyzővel indítható.

8 LEINTÉS Az előfutam és döntő futamokat leintik, amikor az élen haladó versenyző áthalad a célvonalon, a futamra előírt táv (körszámot) megtétele után. Ezután a célvonalon áthaladó valamennyi versenyző leintésre kerül. Értékelésre az kerül, akik a futamra előírt távot teljesítették. A selejtezőben lekörözött versenyző az adott futamában nem értékelhető. Minden előfutam az első versenyző leintése után 2 perccel ér véget. 2 perc után beérkező versenyző nem tekintendő leintettnek az adott előfutamban. (kivéve a döntőt) PARK FERME A rajtrácson a PARC FERME szabályok érvényesek a versenyzőn és a poszton tartózkodó versenybírón kívül más az autót nem érintheti, ezen szabály megsértése a versenyző, futamból való kizárását eredményezi. A verseny döntőjének végén az autóknak közvetlenül a hivatalos parc fermébe kell menniük, ahol legalább 30 percig maradnak a verseny eredményének közzététele (kifüggesztése) után. Ezen a területen tilos bármilyen javítást végezni az autón, vagy tankolni. A parc fermé szabályainak bármilyen megszegése a teljes napi versenyből való kizárást eredményezi. C B A döntő leintését követően (kivétel a feljutott versenyzők) köteles a versenyautót a park fermébe elhelyezni. UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS - A versenyen való egyszeri kiugrás - A zászlójelzések megszegése - Utolsó figyelmeztetésben részesül az a versenyző, (fekete-fehér zászló rajtszámmal), aki megpördülés esetén úgy indul el, hogy a mögötte jövő versenyzők, elhaladását akadályozza. - Két autó ütközése esetén az irányadó szempont a vétkesség eldöntésében, hogy az elől haladó autónak mindaddig elsőbbsége van, amíg a második autó az elől haladó autó 50%-án túl nem halad. Amennyiben az 50%-án túl ér - az elsőnek el kell engedni -, illetve az esetleges ütközésnél az elől haladó a vétkes (utolsó figyelmeztetés). - Amennyiben az elől haladó jármű mögötte haladó autó hatására megpördül, ilyenkor a második, azaz a megpördülést okozó autó utolsó figyelmeztetésben részesül. - A depó terültén és a rajthelynél való felállásnál 10 km/h sebesség átlépése, valamint ha a versenyző autójával egy helyen megfordulva, valamint a versenyautóját megkapartatva közlekedik a depóban. Ezen szabálysértés Ft pénzbírságot is von maga után. A verseny napján az időméréstől számítva az utolsó figyelmeztetésben részesülő versenyző már ezt követően bármely fenti szabálytalanság esetén a versenyből kizárandó. AZONNALI KIZÁRÁS AZ AZNAPI VERSENYBŐL - Szándékos, drasztikus belemenés esetén - A verseny ideje alatt a rendezőség alkoholszondás ellenőrzést tarthat. Ennek megtagadása vagy a szonda pozitív eredménye esetén a versenyző kizárásra kerül. - A PARK FERME szabályainak megszegése, valamint a versenyautó be nem vitele a teljes napi versenyből való kizárást vonja maga után.

9 DÖNTŐBŐL VALÓ KIZÁRÁS - A döntőben pozícióvesztést okozó szabálytalanság, illetve jogtalan előny szerzése. Az adott döntője utolsó helyét jelenti. FUTAMBÓL VALÓ KIZÁRÁS UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉSSEL EGYÜTT - A verseny során a rajtnál 2-szer kiugró versenyzőt - Pályaelhagyás esetén - bármilyen okból - ha a versenyző nem csökkenti a sebességét! - Pályaelhagyás esetén, ha nem az elhagyás helyén, illetve az elhagyás előtti pályaszakaszon tér vissza a pályára és ezzel jogtalan előnyt szerez! - Menetiránnyal szemben tartós haladás! - Idegen segítség igénybevétele! - Idegen segítségnek minősül, ha a gépkocsit a versenyzőn és az illetékes sportbírón kívül megérinti. VERSENYZŐI ELIGAZÍTÁS Az eligazításon kötelező minden versenyzőnek a részvétel és ennek ellenőrizhetőségére jelenléti ívet kell kiállítani, melyet a verseny hivatalos dokumentumának kell tekinteni. A versenyző távolmaradása esetén pénzbírsággal sújtható. A VERSENYEK ÉRTÉKELÉSE A döntő futamokat a versenyzők leintési sorrendje és az általuk teljesített körszám figyelembevételével kell értékelni. Az előírt körszámot nem teljesített versenyzők is értékelésre kerülnek az általuk teljesített körszám alapján, az adott körben a célvonalon való áthaladásuk sorrendjében. Amennyiben bármely divízió csoportjában nincs legalább négy nevező a verseny napján, úgy a saját divízióbeli csoportjával (vagy magasabb géposztályban) együtt indul, és együtt is kerül értékelésre. Ha például Div. II. négykerék meghajtású kategóriában nincs legalább 4 nevező, úgy a Div. II. kétkerék meghajtásúakkal indul, és nem kerül értékelésre sem, a kategóriájában sem a Divíziójában, tehát pontot sem szerez. A döntő futamokban leintési kötelezettség nincs. Valamennyi divízió, döntő futamokba került összes versenyzője besorolásra kerül, úgy, hogy az A döntőben első helyet szerzett versenyző az első, a második helyezett a második, egészen a C döntő hatodik helyezettjéig, aki a 16. Az A, illetve a B döntőben el nem rajtolt versenyzők a döntőbe sorolásuknak megfelelő sorrendben megelőzik a B, illetve a C döntőből tovább nem került versenyzőket. A 17. helyezettől a besorolást az előfutamokon elért sorrend határozza meg. Az itt leírt besorolás adja az adott divízióban a versenyzők sorrendjét a versenyen.

10 NEVEZÉSEK, BIZTOSÍTÁS, EDZÉSNAPOK A rendező az egyes futamokról az eddigiektől eltérően nem küld postai úton versenykiírást, hanem a hivatalos honlapján teszi közzé azt letölthető formában. Nevezési zárlat minden futam előtt 20 nappal illetve a kiírásban feltüntetett időpontban van, kérjük határidőben történő elküldésüket, mert a késedelmes érkezés pótdíjazást von maga után. A versenykiíráshoz csatolt nevezési íveket írógéppel, vagy nyomtatott betűvel olvashatóan és pontosan kitöltve, a versenyző aláírásával ellátva kell elküldeni a rendezőnek. A nevezéshez mellékelni kell a biztosítási díj befizetését igazoló szelvény másolatát is. (piros csekk) Nevezési díj 0 Ft, amennyiben a versenykiírásban feltüntetett nevezési zárlatig a nevezési lap megérkezik, és a biztosítás díja befizetésre kerül! (piros csekk) Nevezési díj határidőn túli nevezés esetén Ft Kötelező emblémás rajtszám egész évadra 3 db rajtszám 0 Ft, rajtszám pótlása Ft. BIZTOSÍTÁS Minden versenyzőnek rendelkeznie kell versenyzői balesetbiztosítással, melyet a Generali Providencia Biztosító köt meg. A nevezés részeként a versenyző részére a harmadik személlyel szembeni káresemény esetére versenyzői lehetőségbiztosítást kell kötni. A biztosítás a rendezvény rajtjától lép életbe, és a verseny végéig, vagy a kiesés illetve kizárás pillanatában szűnik meg. Biztosítási díj Ft/versenyautó (Tárgyi Adómentes) EDZÉSNAPOK A versenyek előtti napon pályazárás van. Versenyautóval TILOS a pályára menni. Előzetes egyeztetés alapján min. 1 héttel az eseménynapok előtti hétvége Információs telefon: 30/ , 30/ , 42/ Díja: Ft /nap/fő óráig Edzés minimum 8 fő esetén tartható. Egyéni igény esetén telefonos egyeztetés szükséges. BELÉPÉS! A depó kapun keresztül történik. A rendező minden nevezőnek 1 fő részére (versenyző) szervizbelépőt és 2 db depó jegyet biztosít. A versenyzőn kívül mindenki köteles megfizetni a belépőjegy árát. A depó és szervizjegyek a helyszínen a depókapuban átvehetők.

11 DÍJAZÁS Az elért eredmények alapján versenyenként és éves összesítésben díjazásra kerülnek az első három helyezettek. Kategóriánként az első három helyezett kupadíjazásban részesül. Minden futam hivatalos időmérésen az abszolút leggyorsabb köridőt teljesítő versenyző kupadíjazásban részesül. ÓVÁS Óvni csak írásban a versenyző ill. egy hozzátartozója és csak a selejtező futamok után közvetlen vagy a döntő futamok befejezése utáni 10 percen belül lehet a versenybizottságnál. Általános kérdésekben Ft, technikai kérdésekben pedig Ft óvási díj befizetésével. Befizetés helye a torony. A kaució a technikai megbontásnál Ft. Időmérés ellen óvásnak helye nincs. A döntő futamok után a versenyzők minden autót az óvási idő végéig kötelesek a PARC FERMÉBEN (elkülönített rész) tartani. A versenyzők és hozzátartozóik a pálya egész területén sportszerű viselkedésükkel segítsék a zavartalan lebonyolítást. A versenyzők és hozzátartozóik bármilyen szabálysértés (lopás, garázdaság, személyes testi sértés) miatt személyes eltiltásban részesülnek és a rendezőség mérlegelése alapján a versenypályáról való kitiltással sújthatók.

12 A VERSENYEK HIVATALOS TISZTSÉGVISELŐI Versenyigazgató (vezetőbíró): Krámos István MNASZ-es versenybírók Versenytitkár: Technikai bizottság vezetője: Versenyorvos: Szabó Viktória Krámos István Dr. Veres István A rendezőség fenntartja magának azt a jogot, hogy évközi módosításra sort keríthet, valamint az alapkiírásban nem szereplő dolgokat a rendezőség saját elbírálása alapján jóváhagyhatja. A versenyzők kötelesek betartani a versenysorozat szabályait. JÓ ÉS BALESETMENTES VERSENYZÉST KÍVÁN A RABÓCSIRING! Ügyfélszolgálati Iroda Hétfő-csütörtök 4405 Nyíregyháza, Pásztor u. 22. Tel: 42/ Fax: 42/ Információ tel: , ring@rabocsiring.hu RabócsiRing Kft. Máriapócs

ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG 2015. ÉVI ALAPKIÍRÁSA

ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG 2015. ÉVI ALAPKIÍRÁSA ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG 2015. ÉVI ALAPKIÍRÁSA ALAPKIÍRÁS ÉS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK A MÁRIAPÓCSI RABÓCSIRING KFT. ÁLTAL KIÍRT ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁGRA MNASZ által támogatott utánpótlás

Részletesebben

AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG ÉVI ALAPKIÍRÁSA

AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG ÉVI ALAPKIÍRÁSA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG 2018. ÉVI ALAPKIÍRÁSA ALAPKIÍRÁS ÉS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK A MÁRIAPÓCSI RABÓCSIRING KFT. ÁLTAL KIÍRT AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁGRA MNASZ által támogatott utánpótlás nevelés versenyei.

Részletesebben

Zöld zászló. Használata: l e n g e t v e

Zöld zászló. Használata: l e n g e t v e Zöld zászló Használata: l e n g e t v e Jelentése: a korábban sárga zászlóval jelzett veszély megszűnt, most szabad az út, verseny tempóban mehetsz tovább. A zászló hatálya alá tartozó pályaszakaszon veszély

Részletesebben

2013. FEBRUÁR 02-03.

2013. FEBRUÁR 02-03. NEMZETKÖZI TEREMCROSS ÉS SUPERMOTO VERSENY BUDAPEST SYMA RENDEZVÉNYCSARNOK 2013. FEBRUÁR 02-03. VEGA MOTORSPORTKLUB 2096 ÜRÖM, DIÓFA U. 23. TEL./FAX: (1) 352-97-00 E-MAIL: info@supermot.hu 20/5582820 ;

Részletesebben

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi KIÍRÁSA

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi KIÍRÁSA AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi KIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Autocross Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK...

Részletesebben

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1. Általános szabályok Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1.1A A verseny rendezősége a 2012-es év megjelölt időpontjára kiírja, mint meghívásos versenyt, amely körpályás mini rally

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT FESZTIVÁL MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT FESZTIVÁL MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT FESZTIVÁL MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG II. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs, RabócsiRing Időpontja:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs RABÓCSIRING Időpontja: 2013. március 31- - április 01.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAM ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG I. FUTAMA A verseny

Részletesebben

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2005. évi ALAPKIÍRÁSA

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2005. évi ALAPKIÍRÁSA AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2005. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Autocross Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK...

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2015. május 23-24. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI RALLYCROSS ZÓNA BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI RALLYCROSS ZÓNA BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI RALLYCROSS ZÓNA BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA Levianus Kupa VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd (Autocross pálya) Időpontja: 2017. 09. 03. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu,

Részletesebben

II. TÓTKOMLÓS RALLY 2011.06.11-12

II. TÓTKOMLÓS RALLY 2011.06.11-12 II. TÓTKOMLÓS RALLY 2011.06.11-12 Versenyajánló Tisztelt versenyzők, nézők és minden autósportot kedvelő! Szeretnénk benneteket egy jó kis hétvégi csapatásra invitálni, ahol remek alkalom nyílik arra,

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs, RabócsiRing Időpontja: 2015. október 23 - október 24.

Részletesebben

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől függetlenül MINDENKÉPPEN meg lesz tartva!!! A pálya az éppen

Részletesebben

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2014. évi ALAPKIÍRÁSA

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2014. évi ALAPKIÍRÁSA RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2014. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Offroad Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság TARTALOMJEGYZÉK 1. MAGYARORSZÁGI

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring) Időpontja: 2014. 04. 13. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT ORSZÁGOS BAJNOKI FESZTIVÁL

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT ORSZÁGOS BAJNOKI FESZTIVÁL VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT ORSZÁGOS BAJNOKI FESZTIVÁL RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT II. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs

Részletesebben

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016. évi ALAPKIÍRÁSA

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016. évi ALAPKIÍRÁSA RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Offroad Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Sporttanács Kiadja: az MNASZ Titkárság Tartalomjegyzék 1. MAGYARORSZÁGI RALLYCROSS

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ MŰSORFÜZET MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 24. A rendezvény helyszíne: Borsodnádasd külterülete 25. számú főút, GPS: 48.115055,

Részletesebben

7. Persped Ezerjó Kupa

7. Persped Ezerjó Kupa 7. Persped Ezerjó Kupa Amatőr Területi Rallyesprint Bajnokság 3. futama Nagyveleg, 2005. május 21-22. Versenykiírá s www.prohot.hu 06-22-409-432 Öregprés Étterem - Fogadó Bozóky Családi Pincészet Móri

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG VERSENYKIíRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Fiľakovské Kľačany Slovakia 2018.06.16-17. Fejezetek:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a A verseny helyszíne: Dömsöd Autocross Pálya Időpontja: 2018.07.07-08. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs RabócsiRing Időpontja: 2016. szeptember 24 - szeptember 25. (Szombat,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Oláh-Gumi Nemzetközi Rallycross Parádé FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS. Oláh-Gumi Nemzetközi Rallycross Parádé FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS Oláh-Gumi Nemzetközi Rallycross Parádé FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA ORSZÁGOS AMATŐR

Részletesebben

Vác városi Szlalom. Vác, dunapart 2015-10-25

Vác városi Szlalom. Vác, dunapart 2015-10-25 Vác városi Szlalom Vác, dunapart 2015-10-25 Verseny szervezője: Speed Rally Team Sportegyesület A verseny hivatalos honlapja: www.csapassunk.hu A verseny vezetősége: Versenyigazgató: Fodor Krisztián /06

Részletesebben

MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ DUNA AUTÓ AUTOCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA

MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ DUNA AUTÓ AUTOCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ DUNA AUTÓ AUTOCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA A verseny neve: RNOB VI. futam A verseny helyszíne: Kakucs KAKUCSRING

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA KÖZÉP EURÓPAI ZÓNA TRÓFEA V. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA KÖZÉP EURÓPAI ZÓNA TRÓFEA V. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA KÖZÉP EURÓPAI ZÓNA TRÓFEA V. FUTAMA A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: 2014.09.06-07. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2017. 07. 09. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd Autocross Pálya Időpontja:

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét

V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét 2017. 09.16-17 Versenyajánló Tisztelt versenyzők és autósportot kedvelők! Szeretnénk egy jó kis hétvégi csapatásra invitálni, ahol remek alkalom nyílik arra, hogy

Részletesebben

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ Bajnokok Tornája versenykiírása az FIA Nemzetközi Sportkódex és Függelékei alapján készült. A Magyar

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG II. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG II. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG II. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs RabócsiRing Időpontja: 2016. május 14 - május 15 május 16. (Szombat,

Részletesebben

2013. szeptember 22.

2013. szeptember 22. A verseny neve: A verseny ideje: A verseny helye: Szervező: Vezetőbíró: Gunaras Resort SPA Kupa RSB 2013. V. futam 2013. szeptember 21-22. Nagypall-Geresdlak Balatonyi Rallye Team 7627 Pécs Blaha L. u

Részletesebben

III. Campus Kupa 2010

III. Campus Kupa 2010 III. Campus Kupa 2010 Verseny Versenykiírás Kelt: 2010. március 1. 1 I. Meghatározások: 1. Campus Kupa 2010: A 2010. április 10.- Helyszín: ETO Park Cím: 2.A Campus Kupa Az Campus Kupára bárki nevezhet,

Részletesebben

Kevi Kupa VERSENYKIÍRÁS

Kevi Kupa VERSENYKIÍRÁS Kevi Kupa VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring) Időpontja: 2016. 07.30. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A verseny hivatalos honlapja:

VERSENYKIÍRÁS. A verseny hivatalos honlapja: VERSENYKIÍRÁS A verseny hivatalos honlapja: www.csiriracingteam.eoldal.hu 1. Verseny rendezője: Pétervására Sportegyesület Autó és Motorsport szakosztály Verseny szervezője: Levelezési cím: Holló István

Részletesebben

RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi ALAPKIÍRÁSA

RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi ALAPKIÍRÁSA RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Rallycross Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság TARTALOMJEGYZÉK 1 MAGYARORSZÁGI RALLYCROSS

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V.

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA CSEH RALLYCROSS NEMZETI BAJNOKSÁG

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG VERSENYKIíRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Autocross MOLCA 2017.06.10-11.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS EUROASZFALT RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAM

VERSENYKIÍRÁS EUROASZFALT RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAM VERSENYKIÍRÁS EUROASZFALT RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAM A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: 2018.09.07-09. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2. FUTAM

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2. FUTAM VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2. FUTAM A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2018. 05. 13. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya

Részletesebben

III.Lada és Bmw találkozó és Rally show

III.Lada és Bmw találkozó és Rally show III.Lada és Bmw találkozó és Rally show Latyak Ring - Kecskemét 2015. 09. 12-13. Versenyajánló Tisztelt versenyzők és autósportot kedvelők! Szeretnénk egy jó kis hétvégi csapatásra invitálni, ahol remek

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090 www.mnasz.hu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS MNASZ, MGSZ 2015. OB (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség 2015. évi Gokart Országos Bajnoksága, a Magyar Gokart Szövetség rendezésében) VI. forduló, 11-12. futam,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring) Időpontja: 2018. 08.04-05. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

Géposztályok: A versenyek hivatalos tisztségviselői:

Géposztályok: A versenyek hivatalos tisztségviselői: Géposztályok: Divízió I. Keleti kategória 700 cm3 -ig Divízió II. Keleti kategória 1600 cm3 -ig Divízió III. Nyugati kategória 1300 cm3 -ig Divízió IV. Nyugati kategória 1600 cm3 -ig Divízió V. Nyugati

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA + Z I. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA + Z I. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA + Z I. FUTAMA A verseny neve: Generali Kupa 2009 A verseny helyszíne: Máriapócs RABÓCSIRING időpontja: 2009. április 12-13. Fejezetek I. Program

Részletesebben

RÉVÉSZ KUPA VERSENYKIÍRÁS

RÉVÉSZ KUPA VERSENYKIÍRÁS RÉVÉSZ KUPA VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS TRÓFEA I. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS NEMZETI BAJNOKSÁG

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs, RabócsiRing Időpontja: 2015. október 23 - október 24.

Részletesebben

Versenykiírásban történt változások:

Versenykiírásban történt változások: 10. Eger Rallye Eger, 2015. 03.27.-29. Dátum: 2015. 03. 24. Idő: 14:00 Tárgy: 1. sz. Végrehajtási utasítás Dok. No.: 1.1. Kitől: Rendező Oldal szám: 5 Kinek: Melléklet: - 1. BEVEZETÉS Versenykiírásban

Részletesebben

Sultan Szlalom Kupa 2011, 5. forduló A TA-MI Kupáért Bánk,

Sultan Szlalom Kupa 2011, 5. forduló A TA-MI Kupáért Bánk, Sultan Szlalom Kupa 2011, 5. forduló A TA-MI Kupáért Bánk, 2011. 10. 08. 1 A verseny szervezője: Sultan 69 - Hellner Rally Team Kaplonyi Mihály 06-70/342-2502 Tőkés Tamás 06-70/274-7611 Hellner Csaba +36-30/427-8943

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág versenyeinek alapkiírása 2019 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR téli kupa terepversenyek szabályzata 2012-13 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 BUGGY

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6 VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG FUTAMA A verseny helyszíne:

Részletesebben

!!!! Regisztrált MAMS verseny!!!! VERSENYSZABÁLYZAT

!!!! Regisztrált MAMS verseny!!!! VERSENYSZABÁLYZAT A Polaris Quad Club Magyarországon először, klasszikus MARATON-VERSENY-t hirdet. A verseny ideje:2013 szeptember 7. Helyszine: Rétság, tankos A verseny motor, quad és side by side kategóriákban, csapatversenyként

Részletesebben

SPRINT autóbontó. 1.SIS-Zeusz ASE Rally. Szombathely. 2007. augusztus 25-26. 9700 Szombathely Várkonyi u.20. E-mail: tengelicsattila@t-online.

SPRINT autóbontó. 1.SIS-Zeusz ASE Rally. Szombathely. 2007. augusztus 25-26. 9700 Szombathely Várkonyi u.20. E-mail: tengelicsattila@t-online. SPRINT autóbontó 1.SIS-Zeusz ASE Rally Szombathely 2007. augusztus 25-26. A verseny szervezője: Zeusz Autósport Egyesület, 9700 Szombathely Várkonyi u.20. E-mail: tengelicsattila@t-online.hu, Internet:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS TRÓFEA III. FUTAMA, ÉJSZAKAI FUTAM MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS TRÓFEA III. FUTAMA, ÉJSZAKAI FUTAM MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS TRÓFEA III. FUTAMA, ÉJSZAKAI FUTAM MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA LENGYEL RALLYCROSS NEMZETI BAJNOKSÁG FUTAMA OSZTRÁK RALLYCROSS

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: 2011. 07.16-17. Fejezetek

VERSENYKIÍRÁS. A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: 2011. 07.16-17. Fejezetek VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS TRÓFEA V. FUTAMA, MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA CSEH RALLYCROSS NEMZETI BAJNOKSÁG IV. FUTAMA A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing

Részletesebben

Versenykiírás. Az FIA Autocross Európa-Bajnoki Futamon résztvevő versenyzők részére. Nyirád Motorsport Centrum Nyirád. 2012. augusztus 18-19.

Versenykiírás. Az FIA Autocross Európa-Bajnoki Futamon résztvevő versenyzők részére. Nyirád Motorsport Centrum Nyirád. 2012. augusztus 18-19. Versenykiírás Az FIA Autocross Európa-Bajnoki Futamon résztvevő versenyzők részére Nyirád Motorsport Centrum Nyirád 2012. augusztus 18-19. Ez a dokumentum a jelenleg érvényes Nemzetközi Sportkódex Függelékein

Részletesebben

MNASZ engedélyezés folyamatban

MNASZ engedélyezés folyamatban MNASZ engedélyezés folyamatban Bevezető: A versenykiírás az FIA nemzetközi sportkódex és függelékei, az MNASZ RVSZ, kiírásai alapján készült. A versenykiírás módosítása, kiegészítése kizárólag számozott,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA. A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja:

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA. A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: 2017.08.05-06. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya

Részletesebben

III.Tatabánya Rallye. RallyeSprint betétfutam. Ezerjó Rallyesprint Bajnokság 2012.

III.Tatabánya Rallye. RallyeSprint betétfutam. Ezerjó Rallyesprint Bajnokság 2012. III.Tatabánya Rallye RallyeSprint betétfutam Ezerjó Rallyesprint Bajnokság 2012. Tatabánya. 2012. április 21 22 Versenykiírás A verseny rendezője: Gáz 2000 Kft. 1125. Budapest Diana köz 6. Társrendező:

Részletesebben

Versenykiírásban történt változások:

Versenykiírásban történt változások: 21. Steelvent Miskolc Rally Miskolc, 2015. 04.24-25. Dátum: 2015. 04. 22. Idő: 20:40 Tárgy: 2. sz. Végrehajtási utasítás Dok. No.: 1.2. Kitől: Rendező Oldal szám: 5. Kinek: Melléklet: - 1. BEVEZETÉS Versenykiírásban

Részletesebben

DUNA AUTÓ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2010. évi ALAPKIÍRÁSA

DUNA AUTÓ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2010. évi ALAPKIÍRÁSA DUNA AUTÓ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2010. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Off-Road Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság 2 TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Tehetségkutató a jövő bajnokainak A 2017-es szezonban a Gokart Talent Cup sorozatban lehetőség nyílik arra, hogy a verseny gokarttal nem rendelkezők, de a sport

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ 2010. évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: 10. Hírös Kupa 2. Rendező: neve: Kecskeméti Motorsport Egyesület címe:

Részletesebben

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2015. évi ALAPKIÍRÁSA

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2015. évi ALAPKIÍRÁSA AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2015. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Off-Road Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Sporttanács Kiadja: az MNASZ Titkárság 2 TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK...

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 3.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 3. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 3. FUTAMA A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring)

Részletesebben

VERSENYKIíRÁS FIA-AUTOCROSS-KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG SENICA - DOLNÉ SUROVINY augusztus 4-5-én.

VERSENYKIíRÁS FIA-AUTOCROSS-KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG SENICA - DOLNÉ SUROVINY augusztus 4-5-én. VERSENYKIíRÁS FIA-AUTOCROSS-KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG SENICA - DOLNÉ SUROVINY 2012.augusztus 4-5-én. FIA Közép-Európai Autocross Zóna Bajnokság 2012 Szlovák Autocross Bajnokság Magyar Autocross Bajnokság

Részletesebben

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2017 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság, További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉS A MAMS SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG III. FUTAMA

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉS A MAMS SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG III. FUTAMA FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS TRÓFEA IV. FUTAMA, ÉJSZAKAI FUTAM MNASZ CASTROL RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉS A MAMS SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG III. FUTAMA A

Részletesebben

IV. MX KUPA FELKÉSZÜLTSÉGI PRÓBA II.FORDULÓ 2012. Július 8. KIÍRÁS

IV. MX KUPA FELKÉSZÜLTSÉGI PRÓBA II.FORDULÓ 2012. Július 8. KIÍRÁS IV. MX KUPA FELKÉSZÜLTSÉGI PRÓBA II.FORDULÓ 2012. Július 8. KIÍRÁS MNASZ ÁLTAL REGISZTRÁLT VERSENY Hivatalos honlap: www.csiriracingteam.eoldal.hu 1. Rendező: Pétervására Sportegyesület Autó és Motorsport

Részletesebben

RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2008. évi MÓDOSÍTOTT ALAPKIÍRÁSA

RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2008. évi MÓDOSÍTOTT ALAPKIÍRÁSA RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2008. évi MÓDOSÍTOTT ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Rallycross Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Módosítva: 2008. 04.15. Kiadja: az MNASZ Titkárság

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM VERSENYKIÍRÁS 2017 06. 23-25. Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM A rendezvény időpontja: 2017. 06. 23-25. A rendezvény helyszíne: Parádfürdő, Parkoló Rendező: Mátra Extrém Kft

Részletesebben

VII. Sarkadi István Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS

VII. Sarkadi István Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS VII. Sarkadi István Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring) Időpontja: 2015. 08.01. Fejezetek 1. Időbeosztás és

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Az FIA RALLYCROSS EURÓPA-BAJNOKI FUTAMON RÉSZTVEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE

VERSENYKIÍRÁS Az FIA RALLYCROSS EURÓPA-BAJNOKI FUTAMON RÉSZTVEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE VERSENYKIÍRÁS Az FIA RALLYCROSS EURÓPA-BAJNOKI FUTAMON RÉSZTVEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁD MOTORSPORT CENTRUM NYIRÁD 2012. június 2-3. Ez a dokumentum a jelenleg érvényes Nemzetközi Sportkódex Függelékein

Részletesebben

Büntetés katalógus. Rajtfolyosó

Büntetés katalógus. Rajtfolyosó Rajtfolyosó Büntetés katalógus Gokart 1 a rajtfolyosóban: szabályos Kart 2 rajtfolyosót átlépi: nem szabályos 3 másodperc büntetés ha a gokart két kerékkel lápi át, 10 másodperc ha az egész gokart 4 kerékkel

Részletesebben

Versenykiírás. 3.3 GUMIK A versenyautókon szabadon választható a gumik használata /kivéve a rendezőség által tiltott gumik

Versenykiírás. 3.3 GUMIK A versenyautókon szabadon választható a gumik használata /kivéve a rendezőség által tiltott gumik Versenykiírás 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK 1.1. A verseny szervezője:monster Elektronic Kft. 1.2. A bajnoki futam(ok) rendezői kötelesek a sportrendezvények lebonyolítására és biztonságára vonatkozó sporttörvényben

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Oláh-Gumi Nemzetközi Évadnyitó Rallycross Parádé FIA RALLYCROSS KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG III. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS. Oláh-Gumi Nemzetközi Évadnyitó Rallycross Parádé FIA RALLYCROSS KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG III. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS Oláh-Gumi Nemzetközi Évadnyitó Rallycross Parádé FIA RALLYCROSS KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG III. FUTAMA EUROASZFALT RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS NYIRÁD 2015.06.06-07. FEJEZETEK:

VERSENYKIÍRÁS NYIRÁD 2015.06.06-07. FEJEZETEK: VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS BAJNOKSÁG IV.FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV.FUTAMA SZLOVÁK NEMZETI RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA OSZTRÁK NEMZETI RALLYCROSS BAJNOKSÁG

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom)

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2014. 06. 15. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2.

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2016

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2016 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2016 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

Amatőr Rallye Kupa 2010 Kiírás

Amatőr Rallye Kupa 2010 Kiírás Amatőr Rallye Kupa 2010 Kiírás A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (továbbiakban: MNASZ) meghirdeti és egyben kiírja 2010. évre az Amatőr Rallye Kupát, (továbbiakban: ARK). Az MNASZ ezen ARK kiírásával

Részletesebben

II. Laktanya SZLALOM HATVAN. Nagygombos laktanya

II. Laktanya SZLALOM HATVAN. Nagygombos laktanya II. Laktanya SZLALOM HATVAN Nagygombos laktanya 2014-03-23 mnasz regisztráció folyamatban A verseny szervezője: Speed Rally Team Sportegyesület A verseny hivatalos honlapja: www.csapassunk.hu A verseny

Részletesebben

Versenykiírás 2019 JANUÁR 12. SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér. Rendező: BG Autosport

Versenykiírás 2019 JANUÁR 12. SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér. Rendező: BG Autosport Versenykiírás SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér Rendező: BG Autosport SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - REPÜLŐTÉR Az amatőr autóverseny a vezetési tudás javulása érdekében és a nyilvános közönség számára van rendezve,

Részletesebben

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2015. évi ALAPKIÍRÁSA

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2015. évi ALAPKIÍRÁSA RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2015. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Offroad Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Sporttanács Kiadja: az MNASZ Titkárság Tartalomjegyzék 1. MAGYARORSZÁGI RALLYCROSS

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA Dömsöd Kupa VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd (Autocross pálya) Időpontja: 2013. 09.01. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. VI. futama 2015.11.15. Évzáró Autóshow

VERSENYKIÍRÁS. VI. futama 2015.11.15. Évzáró Autóshow VERSENYKIÍRÁS Racing Stars Amatőr Tehetségkutató versenysorozat VI. futama 2015.11.15. és Évzáró Autóshow 1. Program 2015.november 5. A versenykiírás közzététele 2015. november 11. 24:00 Nevezések zárlata

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA Racing Stars Amatőr Tehetségkutató versenysorozat futama A verseny helyszíne: Nyirád Motorsport Centrum Időpontja: 2015. 09.27. Fejezetek 1.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. III. futama 2015.06.21.

VERSENYKIÍRÁS. III. futama 2015.06.21. VERSENYKIÍRÁS Racing Stars Amatőr Tehetségkutató versenysorozat III. futama 2015.06.21. 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya 5. A verseny tisztségviselői 6. Nevezés és biztosítás

Részletesebben

Drift versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd

Drift versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd Drift versenykiírás Mezőkövesd, 2017. 07. 01. 1. A RENDEZŐ, AZ ESEMÉNY 1.1 A rendező: A rendező: Borsod VAN Kft. Képviseli: Horánszky Gergely Kapcsolattartó Zelenák Krisztián Telefon: +36205216564 web:

Részletesebben

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4.

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: HANKOOK RCM KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2014. május. 2-4. honlap címe: www.rcmcup.com A VERSENY RENDEZŐJE: Hungaroring

Részletesebben

Versenykiírás 60. HEGCSI RACE KUPA KAKUCSRING ORSZÁGOS AMATŐR SZLALOM BAJNOKSÁG. 2. futam KAKUCSRING, 2014. 04. 27.

Versenykiírás 60. HEGCSI RACE KUPA KAKUCSRING ORSZÁGOS AMATŐR SZLALOM BAJNOKSÁG. 2. futam KAKUCSRING, 2014. 04. 27. Versenykiírás 60. HEGCSI RACE KUPA KAKUCSRING ORSZÁGOS AMATŐR SZLALOM BAJNOKSÁG 2. futam KAKUCSRING, 2014. 04. 27. ORSZÁGOS SZLALOM BAJNOKSÁG 2014 2. futam 60. HEGCSI RACE KUPA PROGRAM 06:50 Pályabírói

Részletesebben

JÁK SZOMBATHELY VERSENYKIÍRÁS Május

JÁK SZOMBATHELY VERSENYKIÍRÁS Május CÉLTRANS 97 Rally Bajnokság 2011. 2. FUTAM III. S. I. S. RALLY JÁK SZOMBATHELY VERSENYKIÍRÁS 2011. Május 7-8. www.a-r-c.hu IDŐBEOSZTÁS 2011. Május 4. Szerda 22:00 Nevezési zárlat 2011. Május 7. Szombat

Részletesebben