KAZINCBARCIKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2012. ( ) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KAZINCBARCIKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2012. ( ) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről"

Átírás

1 KAZINCBARCIKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2012. ( ) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről (tervezet) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 91. (1) bekezdése, az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény (továbbiakban: Áht.) 23. (1) bekezdése, annak végrehajtási rendelete, és Magyarország évi központi költségvetéséről szóló évi CLXXXVIII. törvény önkormányzatokra vonatkozó része alapján, figyelembe véve a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság írásos jelentését Kazincbarcika Város Önkormányzata évi költségvetéséről az alábbi rendeletet alkotja: 1. A rendelet hatálya (1) A rendelet hatálya a képviselő-testületre, annak bizottságaira, a polgármesteri hivatalra és az önkormányzat irányítása alá tartozó költségvetési szervekre (intézményekre) terjed ki. 2. A költségvetés bevételei és kiadásai (1) A képviselő-testület az önkormányzat évi költségvetését: állapítja meg E Ft költségvetési bevétellel E Ft költségvetési kiadással E Ft költségvetési hiánnyal E Ft - ebből működési többlet E Ft felhalmozási hiány (2) Az (1) bekezdésben megállapított költségvetési bevételek forrásonkénti, a költségvetési kiadások jogcímenkénti megoszlását önkormányzati szinten, továbbá a finanszírozási célú műveletek bevételeit és kiadásait a rendelet 1.sz. melléklete alapján határozza meg a képviselő-testület. (3) A működési és felhalmozási célú bevételi és kiadási előirányzatok mérlegszerű bemutatását önkormányzati szinten a 2.sz., 2/1.sz. és a 2/2.sz. mellékletek részletezik.

2 2 3. A költségvetés részletezése A képviselő-testület az önkormányzat évi költségvetését a következők szerint állapítja meg: (1) Az önkormányzat adósságot keletkeztető ügyletekből és kezességvállalásokból fennálló kötelezettségeit a 3.sz. melléklet részletezi. (2) Az önkormányzat saját bevételeinek részletezését az adósságot keletkeztető ügyletből származó tárgyévi fizetési kötelezettség megállapításához a 4.sz. melléklet tartalmazza. (3) Az önkormányzatot 2012-ben megillető hozzájárulások és azok jogcímeit az 5.sz. melléklet részletezi. (4) Az önkormányzat költségvetésében szereplő felhalmozási és tőkejellegű kiadásainak feladatonkénti részletezését a 6.sz. mellékletben határozza meg. (5) Az európai uniós támogatással megvalósuló programokat, projekteket a 7.sz. melléklet tartalmazza. (6) Az önkormányzat által céljelleggel nyújtott támogatásokat a 8.sz. mellékletben foglaltak szerint. (7) Az önkormányzat tartalékait a 9.sz. melléklet tartalmazza. (8) A 2. (1) bekezdésében megállapított bevételek és kiadások önkormányzati, továbbá költségvetési szervenkénti megoszlását, a létszám-előirányzatot és a közfoglalkoztatottak létszámát költségvetési szervenként, feladatonként a 10/1.sz., a 10/2.sz. és a 10/3.sz. mellékletek szerint határozza meg. (9) A képviselő-testület az önkormányzat által irányított költségvetési szervek engedélyezett álláshelyeinek számát január 1-jén 841 főben december 31-én 832 főben a közfoglalkoztatottak létszám-előirányzatát 21 főben állapítja meg. 4. A költségvetés végrehajtásának szabályai (1) Az önkormányzati szintű költségvetés végrehajtásáért a polgármester, a könyvvezetéssel kapcsolatos feladatok ellátásáért a jegyző a felelős. (2) A költségvetési hiány csökkentése érdekében év közben folyamatosan figyelemmel kell kísérni a kiadások csökkentésének és a bevételek növelésének lehetőségeit.

3 3 (3) A 2. (1) bekezdés szerinti E Ft költségvetési hiány belső finanszírozására szolgáló E Ft előző évi várható pénzmaradvány igénybevétele szolgált. Az azon felüli E Ft, valamint a finanszírozási célú pénzügyi műveletek E Ft egyenlegének összege a E Ft összevont hiány. (4) Az összevont hiány fedezetének megteremtése érdekében a képviselő-testület elrendeli, hogy amennyiben lehetőség van az önhibáján kívül hátrányos helyzetbe jutott önkormányzati támogatás benyújtására, abban az esetben az önkormányzat készítse elő a szükséges igénybejelentést. (5) Amennyiben a (3) pontban meghatározott és (4) pont szerint benyújtott összevont hiány fedezetére támogatásban nem vagy csak részben részesül az önkormányzat, abban az esetben a képviselő-testület az összevont E Ft hiányra a fedezetet a 3. (7) bekezdésben meghatározott 9.sz. melléklet 7. sorszám alatti kötvényhozam terhére biztosítja 5. Az előirányzatok módosítása (1) Az önkormányzat bevételeinek és kiadásainak módosításáról, a kiadási előirányzatok közötti átcsoportosításról a képviselő-testület dönthet. (2) A költségvetési szervek bevételi és kiadási előirányzatai saját hatáskörben módosíthatók, a kiadási előirányzatok egymás között átcsoportosíthatók. A polgármester a saját hatáskörben végrehajtott módosításokról, átcsoportosításokról a képviselő-testületet harminc napon belül tájékoztatja. (3) A költségvetési szerv a kiemelt előirányzatok között átcsoportosítást hajthat végre, azonban az nem irányulhat a személyi juttatások előirányzatának növelésére kivéve, ha az irányító szerv azt engedélyezi az előirányzatok jóváhagyásakor még nem ismert jogszabályváltozás miatt. A költségvetési szerv alaptevékenysége körében szellemi tevékenység szerződéssel, számla ellenében történő igénybevételére szolgáló kiadási előirányzat csak a személyi juttatások terhére növelhető. (4) Amennyiben az önkormányzat év közben a költségvetési rendelet készítésekor nem ismert többletbevételhez jut, vagy bevételei a tervezettől elmaradnak, arról a polgármester a képviselő-testületet tájékoztatja. (5) A képviselő-testület az első negyedév kivételével negyedévenként, de legkésőbb az éves költségvetési beszámoló elkészítésének határidejéig, december 31-i hatállyal módosítja a költségvetési rendeletét. Ha év közben az Országgyűlés - a helyi önkormányzatot érintő módon a hozzájárulások, támogatások előirányzatait zárolja, azokat csökkenti, törli, az intézkedés kihirdetését követően haladéktalanul a képviselőtestület elé kell terjeszteni a költségvetési rendelet módosítását.

4 4 (6) A képviselő-testület által jóváhagyott kiemelt előirányzatokat valamennyi önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv, valamint a munkamegosztási megállapodásban foglalt előirányzatok felett rendelkező önállóan működő költségvetési szerv köteles betartani. 6. A gazdálkodás szabályai (1) A költségvetési szervek rendeletben meghatározott bevételi és kiadási előirányzatai felett az intézmények vezetői előirányzat-felhasználási jogkörrel rendelkeznek. (2) Az önállóan működő költségvetési szerv feladatai ellátásáról, munkafolyamatai megszervezéséről oly módon gondoskodik, hogy az biztosítsa az önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv költségvetésében részére megállapított előirányzatok takarékos felhasználását. (3) Valamennyi költségvetési szerv vezetője köteles belső szabályzatban rögzíteni a működéshez, gazdálkodáshoz kapcsolódóan a gazdálkodás vitelét meghatározó szabályokat, a mindenkor érvényes központi szabályozás figyelembevételével, illetve a szükséges módosításokat végrehajtani. A szabályozásbeli hiányosságért a felelősség a mindenkori intézményvezetőt terheli. (4) A polgármesteri hivatal, valamint a költségvetési szervek az évközi előirányzatmódosításokról kötelesek naprakész nyilvántartást vezetni. 7. Tartalék felhasználása (1) A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az önkormányzat költségvetésének 6.sz. mellékletében foglalt felújítási vis maior helyzetre képzett tartalék terhére maximálisan annak összege erejéig kötelezettséget vállaljon és azt teljesítse. (2) A képviselő-testület felhatalmazza a polgármester, hogy az önkormányzat költségvetésének 9.sz. mellékletében foglalt céltartalék célonként meghatározott összegének erejéig kivéve a kötvény kötelezettséggel nem terhelt részét és kötvény hozamát kötelezettséget vállaljon és azt teljesítse. (3) A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, a céltartalékon lévő városi rendezvényekre elkülönített összegen belül az egyes rendezvények közötti átcsoportosításra.

5 5 (4) A képviselőtestület a felújítási kiadásokon belül meghatározott vis maior helyzetre képzett tartalék felhasználásáról, valamint a céltartalékon lévő városi rendezvényeken belüli átcsoportosításról, - felhasználásról is tájékoztatni kell, és a szükséges költségvetési rendelet-módosításokat folyamatosan el kell végezi. (5) Az önkormányzat költségvetésének 3. (7) bekezdésében meghatározott 9.sz. melléklet szerinti polgármesteri keretet az év során a polgármester nem használhatja fel alapítványok támogatására, költség- és üzemanyag-térítések finanszírozására, valamint lakossági önerő befizetés kiváltására és intézmény működtetésére. A polgármesteri keret felhasználásáról a képviselő-testületet tájékoztatni kell. 8. A költségvetés végrehajtásának ellenőrzése (1) Az önkormányzati költségvetési szervek ellenőrzése a belső kontrollrendszer keretében valósul meg, melynek létrehozásáért, működtetéséért és továbbfejlesztéséért az önkormányzat esetében a jegyző, az intézmények esetében az intézményvezető felelős. (2) Az önkormányzat belső ellenőrzéséről a 316/2006. (XII.15.) sz. Ökt. határozat szerint Kazincbarcika és Vonzáskörzete Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás belső ellenőrzési egysége útján gondoskodik. 9. Vegyes átmeneti rendelkezések (1) Szakmai feladatok ellátása érdekében szellemi tevékenységre szolgáltatási szerződés köthető: jogtanácsos, egyedi ügyekben speciális szakértők, szociális intézményeknél orvosi felügyelet ellátására. (2) Az önkormányzat által nyújtott nem normatív, céljellegű, fejlesztési támogatások közül nem kell közzé tenni a 200 E Ft alatti támogatási összegre - melyet adott költségvetési évben egybe kell számítani - vonatkozó adatokat. (3) A nyújtott támogatás felhasználásáról a támogatott legkésőbb január 31. napjáig köteles elszámolni. Azon támogatott részére, aki a támogatás összegéről határidőben nem számol el, a következő évben támogatás nem állapítható meg. (4) A költségvetésben jóváhagyott működési kiadások finanszírozásának biztosítására a polgármester jogosult átmenetileg igénybe venni az elkülönített - kivéve a kötvény - számlákon lévő pénzeszközöket a fedezet beérkezése utáni visszapótlási kötelezettséggel. (5) A képviselő-testület hozzájárul a polgármester és az alpolgármesterek hivatali gépjárművek használatához feladataik ellátása érdekében. Amennyiben magán célra

6 6 történik a gépjármű használata köteles annak költségét megtéríteni. A költségtérítés az útnyilvántartás szerint a magán célból megtett utak (km) alapján, az üzemanyagköltség címén a kormányrendeletben meghatározott fogyasztási norma szerinti üzemanyagmennyiség és az APEH által közzétett üzemanyagár szorzataként meghatározott összeg. A polgármester és az alpolgármesterek személyenként, magán célra évente összesen km-ig használhatják a hivatali gépjárművet. 10. Az éves költségvetés féléves végrehajtásáról a polgármester beszámol a képviselőtestületnek. 11. E rendelet kihirdetése napján lép hatályba, de rendelkezéseit január 1. napjától kell alkalmazni. Kazincbarcika, február 24. Jegyző távollétében: Dr. Jobbágy Anna aljegyző Szitka Péter polgármester A kihirdetés napja: Jegyző távollétében: Dr. Jobbágy Anna aljegyző

7 Kazincbarcika Városi Önkormányzat évi 1.sz. melléklet költségvetésének mérlege 1.sz. táblázat Bevételek Sorszám BEVÉTEL JOGCÍM évi terv 1. Önkormányzatok működési bevétele Intézményi müködési bevételek Egyéb saját bevétel ÁFA bevételek, visszatérülések Hozam- és kamatbevételek Önkormányzatok sajátos működési bevételei Helyi adók Személyi jövedelemadó Gépjárműadó Termőföld bérbeadásából származó adó 2.5. Bírságok, pótlékok Környezetvédelmi bírság Épitésügyi bírság 2.8. Egyéb sajátos folyó bevételek Helyszíni és szabálysértési bírság Talajterhelési díj Közhatalmi bevétel Felhalmozási és tőke jellegű bevételek Tárgyi eszközök és immateriális javak értékesités Önkormányzat sajátos felhalmozási és tőkejellegű bevételei Pénzügyi befektetések bevételei 4. Önkormámyzat költségvetési támogatása, kiegészítése összesen Normativ állami hozzájárulás Központosított előirányzatok (működési célú) 3. Kiegészítő támogatás a helyi önkormányzatok bérkiadásaihoz 4. Normativ kötött felhasználásu támogatások Működésképtelenné vált helyi önkormányzatok kieg. tám. 6. Egyéb működési célú központi támogatás 7. Vis-maior tartalék 8. Fejlesztési célú támogatások 8.1. Céltámogatás 8.2. Területi kiegyenlitést szolgáló fejl.célu támogatás 8.3. Céljellegű decentralizált támogatása 8.4. Egyéb felhalmozási célú központi támogatás 8.5. Címzett támogatás 8.6. Központosított előirányzatok (fejlesztési célú) 8.7. Vis maior tartalék (fejlesztési célú) 5. Támogatásértékű bevételek Támogatásértékű működési bevétel OEP-től átvett pénzeszköz EU támogatás 1.3. Elkülönitett állami pénzalapoktól átvett pénzeszköz 1.4. Egyéb költségvetési szervtől átvett támogatás Támogatásértékű felhalmozási bevétel OEP-től átvett pénzeszköz 2.2. EU támogatás Elkülönitett állami pénzalapoktól átvett pénzeszköz 2.4. Egyéb költségvetési szervtől átvett támogatás Átvett pénzeszköz Működési célú pénzeszköz-átvétel államháztartáson kivülről 2. Felhalmozási célú pénzeszköz-átvétel államháztartáson kivülről Előző évi pénzmaradvány átvétele 8. Müködési és felhalmozási célra nyujtott kölcsön

8 1.sz. táblázat Sorszám Kazincbarcika Városi Önkormányzat évi költségvetésének mérlege Bevételek BEVÉTEL JOGCÍM évi terv visszatérülés - működési - felhalmozási Költségvetési bevételek összesen: Előző évi várható pénzmaradvány igénybevétele Működési célú pénzmaradvány igénybevétele Felhalmozási célu pénzmaradvány igénybevétele Finanszirozási célú pénzügyi műveletek bevételei 1. Működési célú 1.1. Likvidhitelek felvétele 1.2. Rövid lejáratú hitelek felvétele 1.3. Értékpapír kibocsátása, értékesítése 1.4. Kapott kölcsön, nyújtott kölcsön visszatérülés 2. Felhalmozási célú pénzügyi műveletek bevételei 2.1. Rövid lejáratú hitelek felvétele 2.2. Hosszú lejáratú hitelek felvétele 2.3. Értékpapír kibocsátása, értékesítése 2.4. Kapott kölcsön, nyújtott kölcsön visszatérülés 3. Kiegyenlítő, függő, átfutó bevételek 12. Bevételek mindösszesen sz. melléklet

9 Kazincbarcika Városi Önkormányzat évi költségvetésének mérlege Kiadások 1.sz. melléklet 2.sz. táblázat Sorszám KIADÁS JOGCÍMEK évi terv 1. Müködési költségvetés kiadásai összesen Személyi juttatások ebből: szociális keret, béren kivüli juttatás Munkaadókat terhelő járulékok Dologi kiadások Kötött felhasználásu kiemelt előirányzat Támogatásértékű működési kiadás Működési célú pénzeszköz-átadás államháztartáson kivülre Társadalom- és szociálpolitikai juttatások Ellátottak pénzbeli juttatásai 9. Kamatkiadások Előző évi működési célú pénzmaradvány átadás 11. Garancia- és kezességvállalásból származó kifizetés 2. Felhalmozási és tőkejellegű kiadások Felujitás Intézményi beruházási kiadások ebből: kötött felhasználású kiemelt előirányzat 3. Egyéb beruházások Lakástámogatás Támogatásértékű felhalmozási kiadás 6. Felhalmozási célu pénzeszköz-átadás államháztartáson kivülre Pénzügyi befektetések kiadásai EU-s támogatásból megvalósuló projektek kiad Előző évi felhalmozási célú pénzmaradvány átadás 3. Tartalék összesen Céltartalék Általános tartalék Polgármesteri keret Államháztartási céltartalék 4. Működési és felhalmozási célra nyujtott kölcsön - működési - felhalmozási 5. Költségvetési kiadások összesen Finanszirozási célú pénzügyi műveletek kiadásai Működési célú pénzügyi műveletek kiadásai Értékpapír vásárlása, visszavásárlása 1.2. Likviditási hitelek törlesztése 1.3. Rövid lejáratú hitelek törlesztése Kölcsön törlesztése, adott kölcsön 2. Felhatalmazási célú pénzügyi műveletek kiadásai Értékpapír vásárlása, visszavásárlása 2.2. Rövid lejáratú hitelek törlesztése 2.3. Hosszú lejáratú hitelek törlesztése Kölcsön törlesztése, adott kölcsön 3. Kiegyenlítő, függő, átfutó kiadások 7. Kiadások összesen: EGYENLEG

10 Kazincbarcika Városi Önkormányzat költségvetési bevételeinek és kiadásainak egyenlege 1.sz. melléklet 3.sz. táblázat 1. Költségvetési hiány, többlet (költségvetési bevételek - költségvetési kiadások) 1.1. Költségvetési bevételek Költségvetési kiadások

11 Az Önkormányzat évi finanszírozási célú pénzügyi bevételeinek és kiadásainak egyenlege 1.sz. melléklet 4.sz. táblázat 1. Finanszírozási célú pénzügyi műveletek egyenlege Finanszírozási célú pénzügyi műveletek bevételei ebből: - Működési célú pénzügyi műveletek bevételei - Felhalmozási célú pénzügyi műveletek bevételei 1.2. Finanszírozási célú pénzügyi műveletek kiadásai ebből: - Működési célú pénzügyi műveletek kiadásai Felhalmozási célú pénzügyi műveletek kiadásai

12 2. sz. melléklet Kazincbarcika Városi Önkormányzat évi költségvetésének mérlege B E V É T E L MEGNEVEZÉS évi terv I. 1. Intézményi működési bevételek Önkormányzatok sajátos működési bevétele II. Közhatalmi bevételek III. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek IV. Önkormányzatok költségvetési támogatása, kiegészíté V. Támogatásértékű bevételek VI. Átvett pénzeszközök VII. Előző évi pénzmaradvány átvétele VIII. Nyújtott kölcsönök visszatérülése IX. Költségvetési bevételek összesen: X. Előző évi várható pénzmaradvány igénybevétele XI. Finanszírozási célú pénzügyi műveletek bevétele ebből: hiteltörlesztés átfutó-függő, kiegyenlítő kiadá BEVÉTELEK MINDÖSSZESEN: K I A D Á S MEGNEVEZÉS évi terv I. Működési költségvetés kiadásai Személyi juttatások ebből: szociális keret Munkaadókat terhelő járulékok Dologi kiadások Kötött felhasználásu kiemelt előirányzat Támogatásértékű működési kiadás Működési célú pénzeszköz-átadás államháztartáson kivülre Társadalom- és szociálpolitikai juttatások Ellátottak pénzbeli juttatásai Kamatkiadások Előző évi működési célú pénzmaradvány átadás II. Felhalmozási és tőkejellegű kiadások III. Tartalékok ebből: - államháztartási tartalék - céltartalék polgármesteri keret általános tartalék IV. Nyujtott kölcsönök Költségvetési kiadások összesen: Költségvetési egyenleg (hiány) V. Finanszirozási célú pénzügyi műveletek kiadásai ebből: hiteltörlesztés átfutó-függő, kiegyenlítő kiadás KIADÁSOK MINDÖSSZESEN: Költségvetés fő összegének egyenlege (hiány)

13 Kazincbarcika Városi Önkormányzat évi működési célú bevételei és kiadásai mérlege 2/1.sz. melléklet B E V É T E L M Ű K Ö D É S I K I A D Á S évi évi MEGNEVEZÉS terv MEGNEVEZÉS terv I. 1. Intézményi működési bevételek I. Működési költségvetés kiadásai Önkormányzatok sajátos működési bevételei Személyi juttatások II. Közhatalmi bevételek ebből: szociális keret III. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek Munkaadókat terhelő járulékok IV. Önkormányzatok költségvetési támogatása, kiegészítés Dologi kiadások V. Támogatásértékű bevételek Kötött felhasználásu kiemelt előirányzat VI. Átvett pénzeszközök Támogatásértékű működési kiadás VII. Előző évi pénzmaradvány átvétele Működési célú pénzeszköz-átadás államháztartáson kivülre VIII. Nyújtott kölcsönök visszatérülése Társadalom- és szociálpolitikai juttatások Ellátottak pénzbeli juttatásai Kamatkiadások Előző évi működési célú pénzmaradvány átadás II. Felhalmozási és tőkejellegű kiadások III. Tartalékok ebből: - államháztartási tartalék - céltartalék polgármesteri keret általános tartalék IV. Nyujtott kölcsönök IX. Költségvetési bevételek összesen: Költségvetési kiadások összesen: Költségvetési egyenleg (többlet) X. Előző évi várható pénzmaradvány igénybevétele V. Finanszirozási célú pénzügyi műveletek kiadásai XI. Finanszírozási célú pénzügyi műveletek bevételei ebből: hiteltörlesztés ebből: hiteltörlesztés átfutó-függő, kiegyenlítő kiadás átfutó-függő, kiegyenlítő bevételek BEVÉTELEK MINDÖSSZESEN: KIADÁSOK MINDÖSSZESEN: Működések egyenlege Működések egyenlege (hiány)

14 Kazincbarcika Városi Önkormányzat évi felhalmozási célú bevételei és kiadásai mérlege 2/2.sz. melléklet B E V É T E L F E L H A L M O Z Á S I K I A D Á S évi évi MEGNEVEZÉS terv MEGNEVEZÉS terv I. 1. Intézményi működési bevételek I. Működési költségvetés kiadásai Önkormányzatok sajátos működési bevételei Személyi juttatások II. Közhatalmi bevételek ebből: szociális keret III. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek Munkaadókat terhelő járulékok IV. Önkormányzatok költségvetési támogatása, kiegészítés Dologi kiadások V. Támogatásértékű bevételek Kötött felhasználásu kiemelt előirányzat VI. Átvett pénzeszközök Támogatásértékű működési kiadás VII. Előző évi pénzmaradvány átvétele Működési célú pénzeszköz-átadás államháztartáson kivülre VIII. Nyújtott kölcsönök visszatérülése Társadalom- és szociálpolitikai juttatások Ellátottak pénzbeli juttatásai Kamatkiadások Előző évi működési célú pénzmaradvány átadás II. Felhalmozási és tőkejellegű kiadások III. Tartalékok ebből: - államháztartási tartalék - céltartalék polgármesteri keret - általános tartalék IV. Nyujtott kölcsönök IX. Költségvetési bevételek összesen: Költségvetési kiadások összesen: Költségvetési egyenleg (hiány) X. Előző évi várható pénzmaradvány igénybevétele V. Finanszirozási célú pénzügyi műveletek kiadásai XI. Finanszírozási célú pénzügyi műveletek bevételei ebből: hiteltörlesztés ebből: hitelfelvétel átfutó-függő, kiegyenlítő kiadás átfutú-függő, kiegyenlítő bevétel BEVÉTELEK MINDÖSSZESEN: KIADÁSOK MINDÖSSZESEN: Felhalmozások egyenlege Felhalmozások egyenlege (többlet) 3 943

15 Kazincbarcika Városi Önkormányzat adósságot keletkeztető ügyletekből és kezességvállalásokból fennálló kötelezettségei 3.sz. melléklet Ssz. MEGNEVEZÉS É V E K Összesen =( ) Működési hitel Városi Kórház rekonstrukció pótmunka Egressy B.Könyvtár, Kulturális és Sport Központ légkondicionáló beszerelése 4. Kötvény KÖZVIL kölcsön TÁVHŐ kezességvállalás ÖSSZES KÖTELEZETTSÉG

16 Kazincbarcika Városi Önkormányzat adósságot keletkeztető ügyletekből és kezességvállalásokból fennálló kötelezettségei 3.sz. melléklet Ssz. MEGNEVEZÉS É V E K Összesen év után 7=( ) Működési hitel Városi Kórház rekonstrukció pótmunka Egressy B.Könyvtár, Kulturális és Sport Központ légkondicionáló beszerelése 4. Kötvény KÖZVIL kölcsön TÁVHŐ kezességvállalás ÖSSZES KÖTELEZETTSÉG

17 4.sz. melléklet Kazincbarcika Városi Önkormányzat saját bevételeinek részletezése az adósságot keletkeztető ügyletből származó tárgyévi fizetési kötelezettség megállapításához Sorszám Bevételi jogcímek évi előirányzat Helyi adók Osztalékok, koncessziós díjak, hozam Díjak, pótlékok, bírságok Tárgyi eszközök, immateriális javak, vagyoni értékű jog értékesítése, vagyonhasznosításból származó bevétel 5. Részvények, részesedések értékesítése 6. Vállalatértékesítésből, privatizációból származó bevételek 7. Kezességvállalással kapcsolatos megtérülés SAJÁT BEVÉTELEK ÖSSZESEN

18 Kazincbarcika Városi Önkormányzatot 2012-ben megillető hozzájárulások és azok jogcímei 5.sz. melléklet Jogcím Fajlagos mérték Mutatószám Összesen (2x3) SZJA részesedés Állami hozzájárulás Ft/fő fő (ellátott) E Ft E Ft E Ft Települési önkormányzatok üzemeltetési, sport és kultúrális feladata Körzeti igazgatás a.a./ Alap-hozzájárulás a.b./ Okmányiroda müködési kiadásai a.c./ Gyámügyi igazgatási feladatok b./ Épitésügyi igazgatási feladatok b.a/ Térségi normatív hozzájárulás b.b./ Kieg. hj. épitésügyi igazgatási feladatokhoz Lakott külterülettel kapcsolatos feladatok Üdülőhelyi feladatok 1, Pénzbeli szociális juttatások Szociális és gyermekjóléti alapszolg. feladatok a./általános feladatok 13, c./ szociális étkeztetés d./ Házi segitségnyújtás e./szoc.étkeztetést és házi segítségnyújtást együttesen biztosítjuk h./ Időskorúak nappali intézményi ellátása j./pszic.és szenv.bet.,hajléktalanok nappali int.ellát k./demens betegek bentlakásos int.ellát Szociális és gyermekvédelmi bentlak. és átm. elh. a./ált.szint. áp. gond. ny. ell. bentlak. és átm. a.a./ Időskoruak ápló-gondozó otthoni ellátása a.b./átmeneti elhelyezést nyujtó ellátás és hajlékta lanok ápoló-gond. otthoni ellátása b./ Emelt szinvonalú bentlakásos ellátás Hajléktalanok átmeneti intézményei Gyermekek napközbeni ellátása a./ bölcsödei ellátás c./ Ingyenes intézményi étkeztetés Közoktatási alap-hozzájárulások Óvoda 1-3. nev. év időarányosan 8 hónapra Óvoda 1-3. nev. év időarányosan 4 hónapra Általános iskola 1-2. évf. időarányosan 8 hónapra Általános iskola 3. évf. időarányosan 8 hónapra Ált.Iskola 4. évf. időarányosan 8 hónapra, ideértve a fej. isk. tanulókat évfolyamtól függetlenül Ált. Isk évfolyam időarányosan 8 hónapra Ált. Isk évfolyam időarányosan 8 hónapra Ált.Iskola 1-2. évf. időarányosan 4 hónapra Ált.Iskola 3. évf. időarányosna 4 hónapra Ált.Iskola 4. évf. időar. 4. hónapra, ideértve a fejl isk. tanulókat évfolyamtól függetlenül Ált.Iskola 5-6. évf. időarányosan 4 hónapra Ált.isk évfolyam időarányosan 4 hónapra Középfokú iskola évf. időarányosan 8 hónapra

19 Kazincbarcika Városi Önkormányzatot 2012-ben megillető hozzájárulások és azok jogcímei 5.sz. melléklet Jogcím Fajlagos mérték Mutatószám Összesen (2x3) SZJA részesedés Állami hozzájárulás Ft/fő fő (ellátott) E Ft E Ft E Ft Középfokú iskola évf. időarányosan 8 hónapra Középfokú iskola 13. évf. időarányosan 8 hónapra Középfokú isk évf. időarányosan 4 hónapra Középfokú isk évf. időarányosan 4 hónapra Napközis/tanulószobai, iskolaotthonos foglalkoztató 1-4. évf. napközis foglal. időarányosan 8 hónapra évf. napközis/tanulószobai fogl. időar. 8 hónapra 1-4. évf.iskolaotthonos oktatás időar. 8 hónapra évf. napközis foglal. időarányosan 4 hónapra évf. napközis/tanulószobai fogl. időar. 4 hónapra 1-4. évf.iskolaotthonos oktatás időar. 4 hónapra Közoktatási kiegészitő hozzájárulások Tanulmányaikat magántan.-ként folyt.saj.nev.ig.tan. Ált. isk. időarányosan 8 hónapra Ált. isk. időarányosan 4 hónapra Testi,érzékszervi halmozottan fogy.gyermek időarányosan 8 hónapra (ált. isk. 16 fő) időarányosan 4 hónapra (ált. isk. 16 fő) Beszédfogy.enyhe ért.fogy.saj.nev.igényű tanulók időarányosan 8 hónapra (óvoda 4 fő, ált. isk.46 fő) időarányosan 4 hónapra (óvoda 4 fő, ált. isk. 46 fő) Viselkedésfejlődésének org.okokra vissza nem vezethető tart.és súly.rendellenességgel rend. tanulók időarányosan 8 hónapra (óvoda 7 fő,ált. isk. 26 fő) időarányosan 4 hónapra (óvoda 3 fő, ált.isk.19 fő) Nemzetiségi nyelvű, nyelvi előkész.oktatás időarányosan 8 hónapra (gimnázium) időarányosan 4 hónapra (gimnázium) Kizárólag magyar nyelven folyó nev.és okt.,roma kis.okt. időarányosan 8 hónapra (óvoda 23 fő, ált. isk.40 fő) időarányosan 4 hónapra (óvoda 23 fő, ált. isk. 40 fő) egyéni fejlesztő felkészítés Középszintű érettségi vizsga és a szakmai vizsga lebonyolítása középszintű éretttségi vizsga szakmai vizsga Szakmai informatikai fejlesztési feladatok támogatása Hozzájár. egyes közokt. int. fennt.önk.feladataihoz Bejáró gyermekek időarányosan 8 hónapra (gimn.) Bejáró gyermekek időarányosan 4 hónapra (gimn.) Int.társ. óvodájába, iskolájába járó gyermek. tám. időarányosan 8 hónapra Int.társ. óvodájába, iskolájába járó gyermek. tám. időarányosan 4 hónapra Kedvezményes óvodai, iskolai, kollégiumi étkeztetés 2011.évben időarányosan 12 hónapra

20 Kazincbarcika Városi Önkormányzatot 2012-ben megillető hozzájárulások és azok jogcímei 5.sz. melléklet Jogcím Fajlagos mérték Mutatószám Összesen (2x3) SZJA részesedés Állami hozzájárulás Ft/fő fő (ellátott) E Ft E Ft E Ft Kieg.hj. a rendsz. gyermekvéd. kedvezményben részesülő 5-6. évf. ált. isk. tanulók ingyenes étk. Kieg.hj. a rendsz. gyermekvéd. kedvezményben részesülő 7.évf. ált. isk. tanulók ingyenes étk. Nappali tan. tankönyvellátásának támogatása - ingyenes - általános hozzájárulás Szakmai, tanügyigazgatási informatikai feladatok tám. - időarányosan 8 hónapra időarányosan 4 hónapra Összesen: Szociális továbbképzés és szakvizsga Ingyenes intézményi étkeztetés Pedagógus szakvizsga, továbbképzés időarányosan 8 hónapra időarányosan 4 hónapra Osztályfőnöki pótlék időarányosan 8 hónapra időarányosan 4 hónapra Gyógypedagógiai pótlék időarányosan 8 hónapra időarányosan 4 hónapra Helyi önk. hivatásos tüzoltóság támogatása Önkormányzat által szervezett közfoglal. támogatása Segélyhez visszaigénylés Összesen normativ hj. + norm. kötött támogatás Személyi jövedelemadó 8 % Személyi jövedelemadó kiegészités Települési önk. jöv.differenciálódásának mérséklése Költségvetési kapcsolatokból összesen: MINDÖSSZESEN:

21 Kazincbarcika Városi Önkormányzat évi felhalmozási és tőkejellegű kiadásai 6.sz.melléklet I. Összes év FELADAT MEGNEVEZÉSE kiadás végéig évi évi évi tény előirányzat előirányzat előirányzat FELÚJÍTÁS 1. Vis maior II. FELHALMOZÁSI JELLEGŰ KIADÁSOK II/1. Intézményfelújítások Polgármesteri Hivatal informatikai eszközbeszerzés II/2. Egyéb beruházás A/ Polgármesteri Hivatalhoz kapcsolódó beruházások Előző évi tervezés maradványa B/ Kötvényből megvalósuló saját forrású beruházás IVS pályázat készítés, tanácsadás Temetőbővítés Ipari területek kisajátítása Temető térkép digitalizálás Tervkészítésekre Pályázatnál el nem számolható költségek ÖKO program Pályázatírás Közvilágítás bővítése Hivatalos közbeszerzési tanácsadó megbízási díjára Köztéri alkotások áthelyezése, felújítása Vadvirág úti ingatlanok tulajdonrendezés Egyéb költségekre Műszaki ellenőri feladatok Tervezési keretszerződés Pályázatelőkészítés III. A/ EU-s forrásból megvalósuló beruházások Ipari területek fejlesztése Városközpont rehabilitáció Veres P.-Mikszáth K. úti lakások panelrehabilitációja Herbolya rehabilitáció Polgármesteri Hivatal energetikai fejlesztése Kerékpár út fejlesztés Ádám Jenő Általános Iskola energetikai fejlesztés Dózsa György Tagiskola energetikai fejlesztés Kazinczy Ferenc Tagiskola energetikai fejlesztés Ságvári Endre Gimnázium energetikai fejlesztés Belterületi térségi vízrendezés (Felsőbarcika) Kerékpár út fejlesztés II. ütem Svájci alap pályázat Mátyás király úti Tagóvoda felújítása B/ Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás szemét elhelyezési beruházása IV. LAKÁSTÁMOGATÁS V. FELHALMOZÁSI CÉLÚ PÉNZESZKÖZ ÁTADÁS Panelprogram VI. PÉNZÜGYI BEFEKTETÉSEK KÖZVIL részvények MINDÖSSZESEN:

22 7.sz. melléklet Projekt neve: azonosítója: KEOP-2.3.0/2F/ Sajó-Bódva Völgye Települési Szilárdhulladék rekultivációs projekt" 2. forduló Források eredeti módosított Támogatási szerződés szerinti bevételek, kiadások Évenkénti üteme eredeti módosított eredeti módosított eredeti módosított Összes bevétel és kiadás évi évi évi Teljesítés (Adatok e Ft-ban) előtt évi év Összesen Teljesítés %-a dec. 31- ig =(10+11) 13= (12/3) Saját erő Saját erőből központi támogatás EU s forrás Kohéziós Kormány Társfinanszírozás Hitel Egyéb forrás Források összesen: Kiadások, költségek Személyi jellegű Beruházások, beszerzések Szolgáltatások igénybe vétele Adminisztratív költségek Kiadások összesen:

23 K I M U T A T Á S az Európai uniós támogatással megvalósuló projektek pénzügyi teljesítéséről 7.sz. melléklet Kazincbarcika Polgármesteri Hivatal komplex energetikai korszerűsítés KEOP-5.3.0/A/ Források Támogatási szerződés szerinti bevételek, kiadások Teljesités Évenkénti üteme eredeti módosított eredeti módositott eredeti módositott eredeti módositott teljesités %-a előtt évi összesen Összes bevétel, kiadás előtt évi után dec. 31-ig =(10+11) 13=(12/3) Saját erő saját erőből központi támogatás EU-s forrás Társfinanszírozás Hitel Egyéb forrás Források összesen: Kiadások, költségek Személyi jellegű Beruházások, beszerzések Szolgáltatások igénybe vétele Adminisztrativ költségek Kiadások összesen:

24 K I M U T A T Á S az Európai uniós támogatással megvalósuló projektek pénzügyi teljesítéséről 7.sz. melléklet Kazincbarcika Dózsa György Tagiskola komplex energetikai korszerűsítés KEOP-5.3.0/A/ Források Támogatási szerződés szerinti bevételek, kiadások Teljesités Évenkénti üteme eredeti módosított eredeti módositott eredeti módositott eredeti módositott teljesités %-a előtt évi összesen Összes bevétel, kiadás előtt évi után dec. 31-ig =(10+11) 13=(12/3) Saját erő saját erőből központi támogatás EU-s forrás Társfinanszírozás Hitel Egyéb forrás Források összesen: Kiadások, költségek Személyi jellegű Beruházások, beszerzések Szolgáltatások igénybe vétele Adminisztrativ költségek Kiadások összesen:

25 K I M U T A T Á S az Európai uniós támogatással megvalósuló projektek pénzügyi teljesítéséről 7.sz. melléklet Kazincbarcika Ádám Jenő Általános Iskola komplex energetikai korszerűsítés KEOP-5.3.0/A/ Források Támogatási szerződés szerinti bevételek, kiadások Teljesités Évenkénti üteme eredeti módosított eredeti módositott eredeti módositott eredeti módositott teljesités %-a előtt évi összesen Összes bevétel, kiadás előtt évi után dec. 31-ig =(10+11) 13=(12/3) Saját erő saját erőből központi támogatás EU-s forrás Társfinanszírozás Hitel Egyéb forrás Források összesen: Kiadások, költségek Személyi jellegű Beruházások, beszerzések Szolgáltatások igénybe vétele Adminisztrativ költségek Kiadások összesen:

26 K I M U T A T Á S az Európai uniós támogatással megvalósuló projektek pénzügyi teljesítéséről 7.sz. melléklet Kazincbarcika Kazinczy Ferenc Tagiskola komplex energetikai korszerűsítés KEOP-5.3.0/A/ Források Támogatási szerződés szerinti bevételek, kiadások Teljesités Évenkénti üteme eredeti módosított eredeti módositott eredeti módositott eredeti módositott teljesités %-a előtt évi összesen Összes bevétel, kiadás előtt évi után dec. 31-ig =(10+11) 13=(12/3) Saját erő saját erőből központi támogatás EU-s forrás Társfinanszírozás Hitel Egyéb forrás Források összesen: Kiadások, költségek Személyi jellegű Beruházások, beszerzések Szolgáltatások igénybe vétele Adminisztrativ költségek Kiadások összesen:

27 K I M U T A T Á S az Európai uniós támogatással megvalósuló projektek pénzügyi teljesítéséről 7.sz. melléklet Ságvári Endre Gimnázium komplex energetikai korszerűsítés KEOP-5.3.0/A/ Források Támogatási szerződés szerinti bevételek, kiadások Teljesités Évenkénti üteme eredeti módosított eredeti módositott eredeti módositott eredeti módositott teljesités %-a előtt évi összesen Összes bevétel, kiadás előtt évi után dec. 31-ig =(10+11) 13=(12/3) Saját erő saját erőből központi támogatás EU-s forrás Társfinanszírozás Hitel Egyéb forrás Források összesen: Kiadások, költségek Személyi jellegű Beruházások, beszerzések Szolgáltatások igénybe vétele Adminisztrativ költségek Kiadások összesen:

28 K I M U T A T Á S az Európai uniós támogatással megvalósuló projektek pénzügyi teljesítéséről 7.sz. melléklet Herbolya - Régi telep szociális városrehabilitáció ÉMOP ; ÉMOP-3.1.1/B ; ÉMOP 3.1.1/B-2f Források Támogatási szerződés szerinti bevételek, kiadások Teljesités Évenkénti üteme eredeti módosított eredeti módositott eredeti módositott eredeti módositott teljesités %-a előtt évi összesen Összes bevétel, kiadás előtt évi után dec. 31-ig =(10+11) 13=(12/3) Saját erő saját erőből központi támogatás EU-s forrás Társfinanszírozás Hitel Egyéb forrás Források összesen: Kiadások, költségek Személyi jellegű Beruházások, beszerzések Szolgáltatások igénybe vétele Adminisztrativ költségek Kiadások összesen:

29 K I M U T A T Á S az Európai uniós támogatással megvalósuló projektek pénzügyi teljesítéséről 7.sz. melléklet Kazincbarcikai Ipari Park infrastrukturális fejlesztése ÉMOP-1.1.1/Aőszikör-2f Források Támogatási szerződés szerinti bevételek, kiadások Teljesités Évenkénti üteme eredeti módosított eredeti módositott eredeti módositott eredeti módositott teljesités %-a előtt évi összesen Összes bevétel, kiadás előtt évi után dec. 31-ig =(10+11) 13=(12/3) Saját erő saját erőből központi támogatás EU-s forrás Társfinanszírozás Hitel Egyéb forrás Források összesen: Kiadások, költségek Személyi jellegű Beruházások, beszerzések Szolgáltatások igénybe vétele Adminisztrativ költségek Kiadások összesen:

30 K I M U T A T Á S az Európai uniós támogatással megvalósuló projektek pénzügyi teljesítéséről 7.sz. melléklet Kazincbarcika város Felsőbarcika nevű városrészének belterületi vízrendezése ÉMOP-3.2.1/C Források Támogatási szerződés szerinti bevételek, kiadások Teljesités Évenkénti üteme eredeti módosított eredeti módositott eredeti módositott eredeti módositott teljesités %-a előtt évi összesen Összes bevétel, kiadás előtt évi után dec. 31-ig =(10+11) 13=(12/3) Saját erő saját erőből központi támogatás EU-s forrás Társfinanszírozás Hitel Egyéb forrás Források összesen: Kiadások, költségek Személyi jellegű Beruházások, beszerzések Szolgáltatások igénybe vétele Adminisztrativ költségek Kiadások összesen:

31 K I M U T A T Á S az Európai uniós támogatással megvalósuló projektek pénzügyi teljesítéséről 7.sz. melléklet Kazincbarcikai Összevont Óvodák Mátyás király úti Tagóvoda felújítása ÉMOP /A Források Támogatási szerződés szerinti bevételek, kiadások Teljesités Évenkénti üteme eredeti módosított eredeti módositott eredeti módositott eredeti módositott teljesités %-a előtt évi Összes bevétel, kiadás előtt évi után dec. 31-ig =(12/3) Saját erő saját erőből központi támogatás EU-s forrás Társfinanszírozás Hitel Egyéb forrás Források összesen: Kiadások, költségek Személyi jellegű Beruházások, beszerzések Szolgáltatások igénybe vétele Adminisztrativ költségek Kiadások összesen:

32 K I M U T A T Á S az Európai uniós támogatással megvalósuló projektek pénzügyi teljesitéséről 7.sz. melléklet Kazincbarcika kerékpárút hálózat fejlesztése ÉMOP Források Támogatási szerződés szerinti bevételek, kiadások Teljesités Évenkénti üteme eredeti módosított eredeti módositott eredeti módositott eredeti módositott teljesités %-a előtt évi összesen Összes bevétel, kiadás előtt évi után dec. 31-ig =(10+11) 13=(12/3) Saját erő saját erőből központi támogatás EU-s forrás Társfinanszírozás Hitel Egyéb forrás Források összesen: Kiadások, költségek Személyi jellegű Beruházások, beszerzések Szolgáltatások igénybe vétele Adminisztrativ költségek Kiadások összesen:

33 K I M U T A T Á S az Európai uniós támogatással megvalósuló projektek pénzügyi teljesítéséről 7.sz. melléklet Kazincbarcika Veres Péter - Mikszáth Kálmán úti akcióterület rehabilitációja ÉMOP-3.1.1/A-2f Források Támogatási szerződés szerinti bevételek, kiadások Teljesités Évenkénti üteme eredeti módosított eredeti módositott eredeti módositott eredeti módositott teljesités %-a előtt évi összesen Összes bevétel, kiadás előtt évi után dec. 31-ig =(10+11) 13=(12/3) Saját erő saját erőből központi támogatás EU-s forrás Társfinanszírozás Hitel Egyéb forrás Források összesen: Kiadások, költségek Személyi jellegű Beruházások, beszerzések Szolgáltatások igénybe vétele Adminisztrativ költségek Kiadások összesen:

34 8.sz. melléklet Kazincbarcika Városi Önkormányzat által céljelleggel nyújtott évi évi támogatások Sor- Támogatás Támogatás Támogatott szervezet neve szám célja összege 1. Kazincbarcika és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulás működés támogatása Cigány Nemzetiségi Önkormányzat támogatása működés támogatása Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat támogatása működés támogatása Háziorvosi ügyeleti ellátás (feladat) működés támogatása Városi Strand (feladat) működés támogatása Civil szervezetek működés támogatása Közbiztonsági Egyesület (Polgárőrség) működés támogatása Táncsics M. Művelődési Ház működés támogatása TIMPANON Kft. működés támogatása uszoda működés támogatása Borsod Volán Zrt. helyi közlekedés működés támogatása Egyházak támogatása működés támogatása Sporttevékenységek működés támogatása Don Bosco Iskola működés támogatása Bursa - Hungarica ösztöndíj (feladat) Felsőoktatásban résztvevők támogatása 360 MINDÖSSZESEN:

35 Kazincbarcika Város Önkormányzatának évi tartaléka 9.sz. melléklet Sor- MEGNEVEZÉS Tervezett szám összeg 1. Városi rendezvények Térfigyelő-rendszer működtetése működési költségekre E Ft - figyelés, járőrszolgálat E Ft 3. Művészet a közterületeken, kulturális tanácskozás Herbolya projekt 2,5 fő 108 E Ft/fő/hó személyi juttatás E Ft - munkáltatót terhelő befizetés 802 E Ft - dologi kiadás E Ft 5. Csokonai úti bölcsöde (2 fő) személyi juttatás E Ft - munkáltatót terhelő befizetés 642 E Ft - dologi kiadás E Ft 6. Kötvény kötelezettséggel nem terhelt része Kötvényhozam Céltartalék összesen: Általános tartalék (forráshiány csökkentésre) Polgármesteri keret TARTALÉKOK MINDÖSSZESEN:

36 K I M U T A T Á S 10/1.sz. melléklet az Önkormányzat évi bevételeiről és kiadásairól Cím neve, száma Alcim neve, száma ÖNKORMÁNYZAT Polgárvédelmi feladatok Előirányzat- Kiemelt Előirányzat-csoport, kiemelt előirányzat Eredeti csoport előirányzat megnevezése előirányzat B E V É T E L E K Intézményi működési bevételek 1.1. Egyéb sajátos bevétel 1.2. ÁFA-bevételek és -visszatérülések 1.3. Kamatbevételek 2. Önkormányzatok sajátos működési bevételei 2. Közhatalmi bevételek 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek 5. Támogatásértékű bevételek Támogatásértékű működési bevételek Támogatásértékű felhalmozási bevételek 6. Átvett pénzeszközök 1. Működési célú 2. Felhalmozási célú 7. Előző évi pénzmaradvány átvétel 8. Nyújtott kölcsön-visszatérülés 9. Költségvetési bevételek összesen: Előző évi pénzmaradvány igénybevétel 11. Finanszírozási célú pénzügyi műveletek bevételei Önkormányzati támogatás BEVÉTELEK ÖSSZESEN: K I A D Á S O K 1. Működési költségvetés kiadásai Személyi juttatások Munkáltatót terhelő járulékok Dologi kiadások Kötött felhasználású kiemelt előirányzat 5. Támogatásértékű működési kiadás 6. Működési célú pénzeszköz-átadás államháztartáson kívülre 7. Társadalom- és szociálpolitikai juttatás 8. Ellátottak juttatásai 9. Kamatkiadások 10. Előző évi működési célú pénzmaradvány átadás 2. Felhalmozási és tőkejellegű kiadás 1. Felújítás 2. Intézményi beruházási kiadások 5. Költségvetési kiadások összesen: Finanszírozási célú pénzügyi műveletek kiadásai 7. Költségvetési szervek finanszírozása 8. KIADÁSOK ÖSSZESEN: Engedélyezett létszám-előirányzat (fő) Közfoglalkoztatottak létszáma (fő)

Kazincbarcika Város Önkormányzata 9/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Kazincbarcika Város Önkormányzata 9/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Kazincbarcika Város Önkormányzata 9/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2)

Részletesebben

1/2015. (I.27.) számú rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

1/2015. (I.27.) számú rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről TÁT VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 1/2015. (I.27.) számú rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 23. (1) bekezdésében

Részletesebben

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2012. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 10 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3.

Részletesebben

Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének Hatályos:2014-03-04 -tól Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének - az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 3/2013. (II.20.) önkormányzati

Részletesebben

GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a évi pénzügyi terv végrehajtásáról

GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a évi pénzügyi terv végrehajtásáról GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a pénzügyi terv végrehajtásáról Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV.

Részletesebben

Lovászpatona Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (II. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Lovászpatona Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (II. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Lovászpatona Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (II. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Lovászpatona Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a

Részletesebben

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2012. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 10 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3.

Részletesebben

Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II. 26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről (a 9/2015. (VIII. 13.) önkormányzati rendelettel egységes szerkezetben)

Részletesebben

FERTŐSZENTMIKLÓS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 3/2016. (III.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

FERTŐSZENTMIKLÓS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 3/2016. (III.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről FERTŐSZENTMIKLÓS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 3/2016. (III.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Fertőszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Told Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2/2014. (II. 20.) önkormányzati rendelete Told Község Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről

Told Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2/2014. (II. 20.) önkormányzati rendelete Told Község Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről Told Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II. 20.) önkormányzati rendelete Told Község Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről Told Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország

Részletesebben

Marcaltő Község Önkormányzati Képviselőtestületének. 1/2013. (II. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről

Marcaltő Község Önkormányzati Képviselőtestületének. 1/2013. (II. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Marcaltő Község Önkormányzati Képviselőtestületének 1/2013. (II. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Marcaltő Község Önkormányzati Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

KAZINCBARCIKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2012. (III.2.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

KAZINCBARCIKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2012. (III.2.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről KAZINCBARCIKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2012. (III.2.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi

Részletesebben

K I M U T A T Á S Kazincbarcika Város Önkormányzatának címrendjéről

K I M U T A T Á S Kazincbarcika Város Önkormányzatának címrendjéről K I M U T A T Á S Kazincbarcika Város Önkormányzatának címrendjéről 1.sz. melléklet Cim- Alcim- Cím, illetve alcím neve szám szám 1. Polgármesteri Hivatal 1. Igazgatási feladatok ebből képviselők és bizottsági

Részletesebben

Fülesd, 2011. augusztus 22. Záradék: A rendelet kihirdetésének időpontja 2011. augusztus 23. Dr. Birta Zsuzsanna. Körjegyző

Fülesd, 2011. augusztus 22. Záradék: A rendelet kihirdetésének időpontja 2011. augusztus 23. Dr. Birta Zsuzsanna. Körjegyző F Ü L E S D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T É N E K 1 1 / 2 0 1 1. ( V I I I. 2 3. ) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t A Z Ö N K O R M Á N Y Z A T 2 0

Részletesebben

1/2013. (II.15.) rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2012. (II. 24.) rendeletének módosításáról

1/2013. (II.15.) rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2012. (II. 24.) rendeletének módosításáról 1/2013. (II.15.) rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 1/2012. (II. 24.) rendeletének módosításáról Pusztaottlaka Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvényének

Részletesebben

B E V É T E L E K Ezer forintban

B E V É T E L E K Ezer forintban 1.1. melléklet a 2/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelethez Lovászpatona Község Önkormányzata 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat Sorszám B E V É T E L E K Bevételi jogcím Ezer

Részletesebben

Tiszabura Községi Önkormányzat képviselő-testületének. 9/2014. (III.14.) Ök. rendelete. a 2014. évi válság költségvetéséről

Tiszabura Községi Önkormányzat képviselő-testületének. 9/2014. (III.14.) Ök. rendelete. a 2014. évi válság költségvetéséről Tiszabura Községi Önkormányzat képviselő-testületének 9/2014. (III.14.) Ök. rendelete a 2014. évi válság költségvetéséről Tiszabura Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2)

Részletesebben

Bánhorváti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 6/2014. (III. 12.) önkormányzati rendelete

Bánhorváti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 6/2014. (III. 12.) önkormányzati rendelete Bánhorváti Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Hatályos:2014-03-17 -tól Bánhorváti Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Bánhorváti Községi Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Bánhorváti Községi

Részletesebben

6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2014. (II.06.) rendelet módosításáról

6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2014. (II.06.) rendelet módosításáról ÚJUDVAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2014. (06.) rendelet áról 1. (1) A 2015. július 1. és december 31.

Részletesebben

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 4/2013. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosításáról Hangony

Részletesebben

Borsodnádasd Önkormányzat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE

Borsodnádasd Önkormányzat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Borsodnádasd Önkormányzat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1.1. melléklet a.../2014. (...) önkormányzati rendelethez 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Ezer forintban Sor - szám Bevételi jogcím

Részletesebben

B E V É T E L E K. Ezer forintban. 1. sz. táblázat. Módosított előirányzat. Sorszám Bevételi jogcím. 2014. évi előirányzat

B E V É T E L E K. Ezer forintban. 1. sz. táblázat. Módosított előirányzat. Sorszám Bevételi jogcím. 2014. évi előirányzat 1.1. melléklet a 18/2014 (XI.27.) számú önkormányzati rendelethez Szendrő Város Önkormányzata 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Ezer forintban Sorszám Bevételi

Részletesebben

Képviselő-testületének 1/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről

Képviselő-testületének 1/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről LÖVŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének 1/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Lövő Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

B E V É T E L E K K I A D Á S O K

B E V É T E L E K K I A D Á S O K 1. melléklet a 2/2013. /II.07./számú önkormányzati rendelethez Szendrő Város Önkormányzat 2012. évi költségvetésének mérlege 1. sz. táblázat Bevételi jogcím B E V É T E L E K Önkormányzat Önkormányzati

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014.(III.12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014.(III.12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014.(III.12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről 2 Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK. 4/2013. (II.13.) számú rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről. 1. A rendelet hatálya

SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK. 4/2013. (II.13.) számú rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről. 1. A rendelet hatálya SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 4/2013. (II.13.) számú rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 23.

Részletesebben

Csernely Községi Önkormányzat évi költségvetésének összevont mérlege

Csernely Községi Önkormányzat évi költségvetésének összevont mérlege 1.1. melléklet a 2/2014.(II.04.) önkormányzati rendelethez 1 Csernely Községi Önkormányzat 2014. évi költségvetésének összevont mérlege B E V É T E L E K 1.. táblázat Ezer forintban Sorszám Bevételi jogcím

Részletesebben

Halmaj Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Halmaj Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Halmaj Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében

Részletesebben

2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE

2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Borsodnádasdi Önkormányzat 1.1. melléklet a... önkormányzati rendelethez 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím 2013. 1 2 3 5 1. I. Önkormányzat

Részletesebben

TÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK..../2013. (...) számú rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről. 1. A rendelet hatálya

TÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK..../2013. (...) számú rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről. 1. A rendelet hatálya TÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK.../2013. (...) számú rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 23 (1) bekezdésében

Részletesebben

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014.(III.12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014.(III.12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014.(III.12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről 2 Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

12/2014.NII1.28.1 számú. az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 3/2014.1111.6./szárnú rendeletének módosításáról

12/2014.NII1.28.1 számú. az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 3/2014.1111.6./szárnú rendeletének módosításáról Szendrő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 12/2014.NII1.28.1 számú önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 3/2014.1111.6./szárnú rendeletének módosításáról Szendrő

Részletesebben

Berzék Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2014. (V.5.) önkormányzati rendelete a évi zárszámadásról

Berzék Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2014. (V.5.) önkormányzati rendelete a évi zárszámadásról Berzék Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2014. (V.5.) önkormányzati rendelete a 2013. évi zárszámadásról Berzék Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében

Részletesebben

ONGA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK. 2/2013. (II.13.) ÖNKORMÁNYZATI rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

ONGA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK. 2/2013. (II.13.) ÖNKORMÁNYZATI rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről ONGA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2/2013. (II.13.) ÖNKORMÁNYZATI rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény

Részletesebben

Győrújbarát Község Önkormányzat2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK 1.1. ÖSSZEVONT melléklet a.../2015. MÉRLEGE (...) önkormányzati rendelethez

Győrújbarát Község Önkormányzat2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK 1.1. ÖSSZEVONT melléklet a.../2015. MÉRLEGE (...) önkormányzati rendelethez Győrújbarát Község Önkormányzat2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK 1.1. ÖSSZEVONT melléklet a.../2015. MÉRLEGE (...) önkormányzati rendelethez 1. sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím 2015. évi Ezer forintban 2015.

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. az önkormányzat évi költségvetéséről

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. az önkormányzat évi költségvetéséről 1 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Siófok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32.

Részletesebben

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 212. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 1 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3.

Részletesebben

B E V É T E L E K. Ezer forintban. 1. sz. táblázat. Sorszám

B E V É T E L E K. Ezer forintban. 1. sz. táblázat. Sorszám 1.1. melléklet a.../2013. (...) önkormányzati rendelethez ÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat Sorszám B E V É T E L E K Bevételi jogcím 2013. évi előirányzat 1. I. Önkormányzat működési bevételei (2+3+4)

Részletesebben

Bakonynána Községi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K

Bakonynána Községi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K Bakonynána Községi Önkormányzat 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE 1. melléklet a 5/2013. (V.7.) rendelethez 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Sorszám Bevételi jogcím Eredeti Módosított Teljesítés 1 2

Részletesebben

Bekecs Községi Önkormányzat. 13/2009. (VII. 27.) számú rendelete

Bekecs Községi Önkormányzat. 13/2009. (VII. 27.) számú rendelete Bekecs Községi Önkormányzat 13/2009 (VII 27) számú rendelete az önkormányzat 2009 évi költségvetéséről szóló 4/2009 (III2) rendelet módosításáról 1 (1) A pótelőirányzatként biztosított központosított,

Részletesebben

SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2/2014. (III. 04.) önkormányzati rendelete

SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2/2014. (III. 04.) önkormányzati rendelete SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/214. (III. 4.) önkormányzati rendelete Sárospatak Város Önkormányzatának 213. évi költségvetéséről szóló 3/213. (II. 19.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

Nyírábrány Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestülete 3/2013. (II.15.) számú rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Nyírábrány Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestülete 3/2013. (II.15.) számú rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Nyírábrány Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestülete 3/2013. (II.15.) számú rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi

Részletesebben

B E V É T E L E K. 1. sz. táblázat Ezer forintban. 2014. évi. Sorszám Bevételi jogcím Eredeti előirányzat. Módosított előirányzat.

B E V É T E L E K. 1. sz. táblázat Ezer forintban. 2014. évi. Sorszám Bevételi jogcím Eredeti előirányzat. Módosított előirányzat. 1.1. melléklet a 15/2015. (V. 22.) önkormányzati rendelethez Kazincbarcika Városi Önkormányzat 2014. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK PÉNZÜGYI MÉRLEGE 1. sz. táblázat Ezer forintban Sorszám Bevételi jogcím Eredeti

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént.

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént. Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2012.(X.8.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 2/2012.(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti

Részletesebben

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2014. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet 3.

Részletesebben

B E V É T E L E K K I A D Á S O K

B E V É T E L E K K I A D Á S O K 1. melléklet a.../218. (...) önkormányzati határozathoz Roma Nemzetiségi Önkormányzat 218. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK PÉNZÜGYI MÉRLEGE 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Bevételi jogcím 1. Önkormányzat működési

Részletesebben

2013. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2013. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2013. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 10 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3.

Részletesebben

Bekecs Községi Önkormányzat. 10/2009. (IV.30.) számú rendelete

Bekecs Községi Önkormányzat. 10/2009. (IV.30.) számú rendelete Bekecs Községi Önkormányzat 1/29. (IV.3.) számú rendelete az önkormányzat 29. évi költségvetéséről szóló 4/29. (III.2.) rendelet módosításáról 1. (1) A pótelőirányzatként biztosított Eu-s támogatás, előirányzatának

Részletesebben

B E V É T E L E K. Bevételi jogcím

B E V É T E L E K. Bevételi jogcím 1. sz. táblázat Sorszám 1.1. melléklet a 7/2014 (V.8.) önkormányzati rendelethez Szendrő Város Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Bevételi jogcím módosított 1 2 3 4 1. I. Önkormányzat

Részletesebben

B E V É T E L E K. Felhalmozási támogatás államháztartáson belülről ( )

B E V É T E L E K. Felhalmozási támogatás államháztartáson belülről ( ) 1 1. sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím B E V É T E L E K Eredeti Módosított 1.1.sz. melléklet Ezer forintban Teljesítés 1 2 3 4 5 1. I. Önkormányzat működési bevételei (2+3+4) 138 186 138 186 174 575

Részletesebben

Költségvetési bevételek és kiadások 1..

Költségvetési bevételek és kiadások 1.. Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2013.(II.25.) önkormányzati rendelete a 9/2012.(III.26.) rendelettel. a 12/2012.(IV.25) rendelettel, a 17/2012.(V.14.) 22/2012 (VIII.23.) önkormányzati

Részletesebben

a Kunfehértó Község Önkormányzat 2014. évi költségvetéséhez

a Kunfehértó Község Önkormányzat 2014. évi költségvetéséhez Kunfehértó Község Polgármestere ELŐTERJESZTÉS a Kunfehértó Község Önkormányzat 2014. évi költségvetéséhez (Képviselő-testület 2014. február 13-i ülésére) Tisztelt Képviselő-testület! Az önkormányzatok

Részletesebben

/1/ A rendelet 3.. /1/ bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

/1/ A rendelet 3.. /1/ bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Harsány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/21.(XII.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 21. évi költségvetéséről szóló 2/21. (II. 15.) önkormányzati rendelet módosításáról Harsány Község

Részletesebben

2015. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2015. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2015. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2015. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2015. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet 3.

Részletesebben

1. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: (1) Az Önkormányzat 2014. évi költségvetésének összesített

1. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: (1) Az Önkormányzat 2014. évi költségvetésének összesített Bakonyság Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2015. (V. 12) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 3/2014. (III. 10.) önkormányzati rendeletének módosításáról

Részletesebben

Sajóhídvég Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2014. (V.5.) önkormányzati rendelete a évi zárszámadásról

Sajóhídvég Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2014. (V.5.) önkormányzati rendelete a évi zárszámadásról Sajóhídvég Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2014. (V.5.) önkormányzati rendelete a 2013. évi zárszámadásról Sajóhídvég Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében

Részletesebben

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2012. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 10 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3.

Részletesebben

...Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K

...Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K ...Önkormányzat melléklet a.../2013. (...) önkormányzati rendelethez 201 ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím Eredeti 201 évi Módosított 1 2 4 5 I. Önkormányzat

Részletesebben

NYÚL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT. /2016. (II. 24.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről

NYÚL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT. /2016. (II. 24.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről NYÚL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT /2016. (II. 24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Nyúl Községi Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott

Részletesebben

Bakonynána Községi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K

Bakonynána Községi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K Bakonynána Községi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE 1. melléklet a 8/2013. (VI.28.) rendelethez 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Bevételi jogcím i mód.elői. 1 2 3 3 1. I. Önkormányzat működési

Részletesebben

Borsodnádasd Önkormányzat 2013. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK PÉNZÜGYI MÉRLEGE B E V É T E L E K

Borsodnádasd Önkormányzat 2013. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK PÉNZÜGYI MÉRLEGE B E V É T E L E K Borsodnádasd Önkormányzat 2013. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK PÉNZÜGYI MÉRLEGE 1.1 melléklet a 8/2014.(IV.30.) önkormányzati rendelethez 1. sz. táblázat Ezer forintban Sorszám Eredeti 1 2 3 4 5 1. I. Önkormányzat

Részletesebben

Milota Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSE BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK B E V É T E L E K

Milota Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSE BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK B E V É T E L E K Milota Önkormányzat 1. melléklet a 3/2014. (III. 10.) önkormányzati rendelethez 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSE BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Ezer forintban Sorszám Bevételi jogcím 2013.

Részletesebben

Berzék Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II.10.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről

Berzék Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II.10.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről Berzék Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II.10.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről Berzék Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

A rendelet egységes szerkezetbe foglalva március 30-án. Bertóthyné Csige Tünde jegyző

A rendelet egységes szerkezetbe foglalva március 30-án. Bertóthyné Csige Tünde jegyző A rendelet egységes szerkezetbe foglalva 2016. március 30-án. LÉTAVÉRTES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2015. (II.16.) számú rendelet Létavértes Város önkormányzatának és intézményeinek 2015.

Részletesebben

Sajóhídvég Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II.11.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Sajóhídvég Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II.11.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Sajóhídvég Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II.11.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről Sajóhídvég Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

MÉLYKÚT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2/2017. (II.21.) önkormányzati rendelete. Mélykút Város Önkormányzatának évi költségvetéséről

MÉLYKÚT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2/2017. (II.21.) önkormányzati rendelete. Mélykút Város Önkormányzatának évi költségvetéséről MÉLYKÚT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2/2017. (II.21.) önkormányzati rendelete Mélykút Város Önkormányzatának 2017. évi költségvetéséről Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2012. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 10 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3.

Részletesebben

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2014. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2014. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2014. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet 3.

Részletesebben

2. A költségvetés bevételei és kiadásai (1) A képviselő testület az önkormányzat 2015. évi költségvetését: 1.223.196 E Ft Költségvetési bevétellel

2. A költségvetés bevételei és kiadásai (1) A képviselő testület az önkormányzat 2015. évi költségvetését: 1.223.196 E Ft Költségvetési bevétellel Vaja város képviselő testületének 2/2015 (II.10..) önkormányzati rendelete Az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről VAJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2/2015. (II.09) számú rendelete az önkormányzat 2015. évi

Részletesebben

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet 3. oszlop 12. sor 1. sz.

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 2/2014.(II.21.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti Község

Részletesebben

Rábcakapi Község Önkormányzata év költségvetésének mérlege

Rábcakapi Község Önkormányzata év költségvetésének mérlege 1.1. melléklet az 5/2015.(V.22.) önkormányzati rendelethez Rábcakapi Község Önkormányzata 2014. év költségvetésének mérlege B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Bevételi jogcímek 1 2 3 4 1. I. Önkormányzat

Részletesebben

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. (2) Hatályát veszti a R. 6.2. melléklete. Kihirdetési záradék

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. (2) Hatályát veszti a R. 6.2. melléklete. Kihirdetési záradék Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2014.(II.21.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 4/2013.(III.4.) önkormányzati rendelet módosításáról Bősárkány Nagyközség

Részletesebben

Roma Nemzetiségi Önkormányzat Pápateszér 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K

Roma Nemzetiségi Önkormányzat Pápateszér 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K 1.1. melléklet az 1/2015. (II.11.) önkormányzati határozathoz Roma Nemzetiségi Önkormányzat Pápateszér 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K Ezer forintban Sor-szám Bevételi jogcím

Részletesebben

2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Sorszám

2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Sorszám B E V É T E L E K 1. melléklet a 2/2015. (II. 19.) önkormányzati rendelethez 1.1. sz. táblázat Csatka község Önkormányzat Ezer forintban 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Bevételi jogcím 1 2

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Kunfehértó Község Önkormányzat évi költségvetéséhez. (a Képviselő-testület február 11-i ülésére)

ELŐTERJESZTÉS. Kunfehértó Község Önkormányzat évi költségvetéséhez. (a Képviselő-testület február 11-i ülésére) Kunfehértó Község Polgármestere ELŐTERJESZTÉS Kunfehértó Község Önkormányzat 2015. évi költségvetéséhez (a Képviselő-testület 2015. február 11-i ülésére) Tisztelt Képviselő-testület! Az önkormányzatok

Részletesebben

Költségvetési bevételek és kiadások 1..

Költségvetési bevételek és kiadások 1.. Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 22/201(VIII.2) önkormányzati rendelete a 9/201(III.26.) rendelettel. a 12/201(IV.25) rendelettel, a 17/201(V.14.) önkormányzati rendelettel módosított

Részletesebben

Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az

Részletesebben

Tájékoztató kimutatások, mérlegek Nyékládházi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K

Tájékoztató kimutatások, mérlegek Nyékládházi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K Tájékoztató kimutatások, mérlegek Nyékládházi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE 1. számú tájékoztató tábla B E V É T E L E K Bevételi jogcím 2012. évi 2013.évi 1 2 5 3 1. I. Önkormányzat

Részletesebben

SAJOBABONY VAROS ONKORMANYZATA KEPVISELO-TESTULETENEK 11/2015. (IV.29.) onkormanyzat! rendelete. a 2014. evi penziigyi terv vegrehajtasarol

SAJOBABONY VAROS ONKORMANYZATA KEPVISELO-TESTULETENEK 11/2015. (IV.29.) onkormanyzat! rendelete. a 2014. evi penziigyi terv vegrehajtasarol SAJOBABONY VAROS ONKORMANYZATA KEPVISELO-TESTULETENEK 11/2015. (IV.29.) onkormanyzat! rendelete a 2014. evi penziigyi terv vegrehajtasarol Sajobabony Varos. Onkormanyzatanak Kepviselo-testiilete az Alaptorveny

Részletesebben

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2015.(II.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 5/2014.(III.11.) önkormányzati rendelet módosításáról Bősárkány

Részletesebben

B E V É T E L E K. Sorszám Bevételi jogcím 2014. évi előirányzat 2014. évi előirányzat

B E V É T E L E K. Sorszám Bevételi jogcím 2014. évi előirányzat 2014. évi előirányzat 1.1. melléklet a 8/2014.(VI.18.) önkormányzati rendelethez Sokorópátka Község Önkormányzat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Bevételi jogcím 2014. évi előirányzat

Részletesebben

Borsodnádasdi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE. B E V É T E L E K Ezer forintban

Borsodnádasdi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE. B E V É T E L E K Ezer forintban Borsodnádasdi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1.1. melléklet a 7/2014.(IV.30.) önkormányzati rendelethez 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Ezer forintban Sor - szám Bevételi jogcím

Részletesebben

Tiszacsécse község Önkormányzat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK BEVÉTELE ÉS KIADÁSA B E V É T E L E K

Tiszacsécse község Önkormányzat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK BEVÉTELE ÉS KIADÁSA B E V É T E L E K Tiszacsécse község Önkormányzat 1.melléklet a 4/2014. (III. 11.) önkormányzati rendelethez 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK BEVÉTELE ÉS KIADÁSA B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Ezer forintban Sorszám Bevételi

Részletesebben

3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1..

3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1.. Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2014.(IV.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról és a pénzmaradvány jóváhagyásáról Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

A költségvetés bevételei és kiadásai

A költségvetés bevételei és kiadásai Rábapatona Község Önkormányzata Képviselő testületének 2/2013. (II.28) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetését megállapító 2/2012. (II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Rábapatona

Részletesebben

B E V É T E L E K. 1. sz. táblázat évi. Sorszám Bevételi jogcím. Módosított előirányzat. Eredeti előirányzat

B E V É T E L E K. 1. sz. táblázat évi. Sorszám Bevételi jogcím. Módosított előirányzat. Eredeti előirányzat 1.1. melléklet az 5/2014. (V. 12.) önkormányzati rendelethez LOVÁSZPATONA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat Bevételi jogcím B E V É T E L E K Eredeti Módosított

Részletesebben

B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete

B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete Ibrány Város Önkormányzata 2012. évi költségvetéséről és végrehajtásának szabályairól szóló 6/2012. (IV.06.)

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 2/2014.(II.21.) önkormányzati rendelet módosításáról Maglóca Község Önkormányzatának

Részletesebben

Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk

Részletesebben

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Képviselő-testületének

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Képviselő-testületének KIVONAT Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi

Részletesebben

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása Bocskaikert Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(III.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 5/2012. (II.6.) önkormányzati rendelet módosításáról Bocskaikerti

Részletesebben

Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2014. évi eredeti BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat C. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet C. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet C. oszlop

Részletesebben

Bajna Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5 /2012.(II.15.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Bajna Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5 /2012.(II.15.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Bajna Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5 /2012.(II.15.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről Bajna Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatok és szerveik,

Részletesebben

(1) Az 1. melléklet A oszloptól, F oszlop 7 sorától 124 soráig, meghatározott részletességgel hagyja jóvá. 2.

(1) Az 1. melléklet A oszloptól, F oszlop 7 sorától 124 soráig, meghatározott részletességgel hagyja jóvá. 2. Kétegyháza Nagyközség Képviselő-testületének 9/2014. (IV.30.) számú önkormányzati rendelete Kétegyháza Nagyközség a zárszámadásáról 1 Kétegyháza Nagyközség Képviselő-testülete a Kétegyháza Nagyközség költségvetésének

Részletesebben

7/2014. (IV.29.) Önkormányzati Rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2013. (II. 15.) Önkormányzati Rendelet módosításáról

7/2014. (IV.29.) Önkormányzati Rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2013. (II. 15.) Önkormányzati Rendelet módosításáról FOLYÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2014. (IV.29.) Önkormányzati Rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2013. (II. 15.) Önkormányzati Rendelet módosításáról Folyás Község Önkormányzat

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént.

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént. Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013.(IX.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 4/2013.(III.4.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti

Részletesebben

Halmaj Község Önkormányzatának 19/2009. (XI. 27.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 1/2009. (III.02.) rendelet módosításáról

Halmaj Község Önkormányzatának 19/2009. (XI. 27.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 1/2009. (III.02.) rendelet módosításáról Halmaj Község Önkormányzatának 19/2009. (XI. 27.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 1/2009. (III.02.) rendelet módosításáról Halmaj Község Önkormányzati képviselő-testülete a helyi

Részletesebben

Az önkormányzat által adott közvetett támogatások (kedvezmények)

Az önkormányzat által adott közvetett támogatások (kedvezmények) Az önkormányzat által adott közvetett támogatások (kedvezmények) 10. sz. melléklet Sorszám Bevételi jogcím Tervezett Tényleges 1 2 3 4 1. Ellátottak térítési díjának méltányosságból történő elengedése

Részletesebben

8/2013.(IV.8.), 30/2012.(XI.30.), 26/2012.(X.26.), 21/2012.(IX.3.), 14/2012.(V.7.)

8/2013.(IV.8.), 30/2012.(XI.30.), 26/2012.(X.26.), 21/2012.(IX.3.), 14/2012.(V.7.) Berente Községi Önkormányzat képviselő-testületének 8/2013.(IV.8.), 30/2012.(XI.30.), 26/2012.(X.26.), 21/2012.(IX.3.), 14/2012.(V.7.) önkormányzati rendelettel módosított 7/2012.(II.27.) önkormányzati

Részletesebben