SOVANOL. Mészhelyettesítő hatású, légpórusképző és képlékenyítő habarcs adalékszer. Habarcs adalékszerek. Jellemzők:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SOVANOL. Mészhelyettesítő hatású, légpórusképző és képlékenyítő habarcs adalékszer. Habarcs adalékszerek. Jellemzők:"

Átírás

1 SOVANOL Habarcs adalékszerek Mészhelyettesítő hatású, légpórusképző és képlékenyítő habarcs adalékszer. Jellemzők: A megnövelt képlékenysége jó vakolhatóságot tesz lehetővé. Az SOVANOL optimális légpórus eloszlása miatt kiváló falszellőztető adalékszer így elősegíti a nedves épületek gyors száradását. Egy kanna (5 liter) SOVANOL 15-20q oltott meszet helyettesít. Használata olcsóbb, egyszerűbb fokozza a habarcs minőségét és növeli az élettartalmát. Megnöveli a téglák közötti tapadást, javítja a habarcs állagát és összetartó képességét. Falszellőztető adalékszerként, régi épületek vakolásához. lábazatok, pincék, aknák, emésztőgödrök, nedves épületek vakolataihoz Épület szerkezetek tartó és válasz falainak építéséhez. Külső és belső vakolatokhoz. Hagyományos ill. zsákos vakolatokhoz adagolva jelentősen javítja azok minőségét és bedolgozhatós ágát. Betonok képlékenyíté sé- hez fagyállóság növeléséhez.

2 SOVANOL MÉSZHELYETTESÍTŐ HABARCSADALÉKSZER FALAZÁSHOZ, VAKOLÁSHOZ Előnyei: A rakodási, szállítási és tárolási költség alacsony, kisebb a fagyveszély. Légpórus-képző hatása miatt javul a falazat szellőzése, nő a habarcs fagyállósága és nedvtaszító képessége. Téli időszakban, bármely kötésgyorsítóval keverhető. Növeli a habarcs bedolgozhatósági időtartamát. Fokozza a felületi tapadást, javítja a konzisztenciát és az összetartó képességet. A magas légpórus tartalom és a nagy szilárdság következtében lényegesen ellenállóbb a mechanikai terheléssel szemben és jól tűri a szélsőséges időjárási viszonyokat, nedvességet, savas, sós behatásokat. Figyelmeztetés: Meleg időben vakolás előtt a falazatot célszerű beáztatni és az elkészült felületet nedvesen tartani, mivel magas légpórus tartalma miatt a nedvesség gyorsan eltávozhat a vakolatból. Használata 25 C felett alapos körültekintést igényel. A habarcs elkészítése: A kanna tartalmát használat elõtt rázza fel. Egy vödör vízhez adjon 0,25-0,5 dl SOVANOL-t, majd öntse a forgó keverõbe, hagyja keveredni, habosodni. Rakjon a keverõbe 1:3 vagy 1:4 arányú cementet - homok keveréket, és kis idő múlva tiszta víz hozzáadásával állítsa be a kívánt konzisztenciát. A fenti mennyiség kb. 60 liter habarcsra lett kiszámolva, ami természetesen a keverõgép űrtartalmától függően változik. EGYÉB TUDNIVALÓK: Környezetbarát, nem mérgező, természetes gyantaszappan hatóanyagú, enyhén lúgos, barna folyadék. Tárolható: eredeti, bontatlan csomagolásban száraz, fedett, fagytól védett helyen, a gyártás időpontjától 12 hónapig. A SOVANOL "E" nem tűzveszélyes; Sűrűség: 0,998 g/cm3; Szárazanyag tartalom: 3,78 tömeg%; Viszkozitás (kifolyási idő): 44 s/o 2 mm, 9,5 s/o 4 tömeg% (kloridmentes) ANYAG FELHASZNÁLÁS: 0,7-1,0 / m 3 habarcs A hagyományos habarcsoknál kevésbé érzékeny a fagyra, de tartsuk be a téliesítés szabályait.

3 PLAST-ER ADALÉKSZER BETONOZÁSHOZ Beton és esztrich képlékenyítő adalékszer. Térbetonok. Aljzatbetonok. Könnyített betonok. Kiegyenlítő rétegek. Fagy- és sózás álló betonok. Látszó betonok ANYAG FELHASZNÁLÁS: 0,15-0,2 l / m 3 EGYÉB TUDNIVALÓK: Környezetbarát, nem mérgező. Tárolható: eredeti, bontatlan csomagolásban száraz, fedett, fagytól védett helyen, a gyártás időpontjától 12 hónapig. Eltarthatóság 1 év. A SOVANOL-E "E" nem tűzveszélyes; Sűrűség: 0,998 g/cm3; Szárazanyag tartalom: 3,78 tömeg%; Viszkozitás (kifolyási idő): 44 s/o 2 mm, 9,5 s/o 4 mm; Kémhatás: ph 7,5; Klorid tartalom: 0,0008 tömeg% (kloridmentes) Tulajdonságok: Javítja a habarcs réteg képlékenységét, eldolgozhatóságát és a vibrálhatóságát. Megkönnyíti a gépi bedolgozást. Csökkenti a keverővíz mennyiségét, növeli a szilárdságot. Már rendkívül kis mennyiségben is hatékony. Növeli a beton élettartamát, sózás állóságát, megakadályozza a felfagyást. Egyenletes betonszerkezetet biztosít. Elősegíti a zsalu leválasztást, gócmentes, kiváló látszóbeton felületet képez. A korrózió mentes. KISZERELÉS: 5 literes műanyag kannákban.

4 PLAST-ER Adagolás: ADALÉKSZ ER BETONOZÁ SHOZ A betonhabarcs elkészítése: Konzisztencia javítására CEMII B-S 32,5 cementnél a cementsúly 0,05 0,07%-ban Fagyállóság növelésére a a cementsúly 0,07 0,1%-ban Betonhabarcsok könnyítésére 0,1% felett Kötésgyorsítóval keverhető. Növeli a habarcs bedolgozhatósági időtartamát. Fokozza a tapadását, javítja az összetartó képességét. A szerszámok és a keverőgép tisztítása jóval egyszerűbb. Kisebb a habarcs zsugorodása, így száradás után kevésbé repedezik. Használat elõtt alaposan rázza fel. 60 liter habarcs elkészítéséhez (kb. ennyit ad ki a 100 literes keverõ) 0,1-0,15 dl SOVANOL E szükséges. További szeradagolás a habarcs gyengüléséhez vezethet. Törekedjen arra hogy a habarcs csak a bedolgozhatóság határáig tartalmazzon vizet. A felesleges víz hozzáadása a beton gyengüléséhez vezethet. Figyelmeztetés: Szerkezeti betonelemek előállításához nem javasolt. Ha mégis felhasználásra kerül javasolt előzetes szilárdság vizsgálat elvégzése.

5 SUPER PROOF Felszívódó nedvesség ellen. Betonszerkezet tömörítésére Víz és nedvességszigetelő, képlékenyítő beton és habarcsadalékszer. MINDENHOL AHOL A VÍZ ÉS A NEDVESSÉG PROBLÉMÁT JELENT. Régi épületek Pincék, mélygarázsok. Mosodák, fürdőszobák. Mezőgazdasági- és feldolgozó ipari létesítmények Víznek kitett felületek. Talajban lévő szerkezetek. Medencék, aknák szigetelése. Szennyvíz tározók beton elemei. Felhasználási lehetőségek: Nedves pincék vakolásához. Régi épületek belső szigeteléséhez, felújításához Vizes helyiségek (tusoló, fürdőszobák) padozatának, falazatainak vízzáró habarcs és beton rétegéhez. Ipari-, mezőgazdasági létesítmények különleges igénybevételnek kitett, speciális beton- és habarcsfelületeinek kialakításához. A SUPER PROOF habarcs elkészítése 10 liter vízhez adjon1,5 dl SUPER PROOF adalékszert. Keverjen össze egy rész cementből és kettő vagy három rész tiszta folyami homokból száraz keveréket, majd a fenti oldat hozzáadásával, állítsa elő a műveletnek megfelelő állagú vízzáró habarcsot! A vakolatot legalább 2 centiméteres vastagságban, kétszer egy centiméteres rétegben hordjuk fel. Javaslat: Csak jó minőségű, éles szemcséjű, szerves anyag és agyagmentes, mosott folyami homokot használjunk! Oszlopok.

6 SUPER PROOF Felszívódó nedvesség ellen. Betonszerkezet tömörítésére Felhasználási javaslat: Nedves, salétromos épületek felújítása: A SUPER PROOF szigetelő habarcs ideális megoldást jelent az épületek belső felületein rendszeresen jelentkező nedvesedés, dohosodás és sókivirágzás megszüntetésére. A régi vakolatot távolítsa el a nedves, salétromos a rész feletti cm-magasságig, majd durva kefével gondosan tisztítsa meg a felületet a habarcs maradványoktól. A téglaközök fugáit kaparjuk ki amilyen mélyen, csak lehet. A SUPER PROOF vízzáró habarcsot két rétegben vigyük fel. Az első réteget mindig durván dolgozzuk el. A második réteg eldolgozását az első réteg kikeményedését követően kezdjük el, de mielőtt az megköt. Külső felületeket ill. a lábazatot vakoljuk SOVANOL szellőző habarccsal, így biztosítjuk a falazat megfelelő szellőztetését és az épület szerkezetében maradó víz eltávozását. A mész alkalmazását a SUPER PROOF adalékszer használatakor minden esetben kerüljük. Figyelem! A hőhídaktól keletkező páralecsapódások okozta nedvesedést és penészesedést a SUPER PROOF habarccsal nem, tudjuk megszüntetni, csak mérsékelni Vizes helyiségek (fürdőszobák, mosodák) vízzáró vakolatának és padozatának elkészítése. A fent leírtak szerint elkészítet vakolat ill.beton biztosítja fürdőszobák használati víz elleni védelmét. Rugalmas szalagok alkalmazásával gondoskodjunk a sarokcsatlakozások vízvédelméről. Vízzáró beton készítése: Ha 1m 3 betonhoz 3 liter SUPER PROOF-t adagolunk vízzáró betont kapunk. (a cementsúly 1%-ban) 1 m 3 beton elkészítéséhez min. 350 kg cementet alkalmazunk. Az SUPER PROOF adalékszer megnöveli a betonszerkezet tömörségét így a mechanikai ellenálló képesség is jelentősen fokozódik.

7 AKRIFLEX AQUA VÍZSZIGETELÉS Sokoldalúan felhasználható akril bázisú diszperziós vízzáró, flexibilis habarcs és beton adalékszer. Felhasználható: Régi épületek Pincék, mélygarázsok. Mosodák, fürdőszobák. Mezőgazdasági- és feldolgozó ipari létesítmények padozatai, felületei. Víznek kitett felületek. Talajban lévő szerkezetek védelmére. Medencék, aknák szigetelése. Szennyvíz tározók beton elemeinek szigetelése. Felhasználási lehetőségek: Vízbetöréses pincék szigeteléséhez. Régi épületek belső szigeteléséhez, felújításához Betonfelületek, padozatok vékonyrétegű javításához, korrózió védelméhez. Különleges igénybevételnek kitett, speciális habarcsfelületek kialakításához. Medencék, aknák, víztározók, stb. szigeteleléséhez A AKRILEX AQUA habarcs elkészítése: Nedvesség szigeteléshez: Keverjünk össze 1 rész cementet és 1 rész tiszta homokot majd adjunk hozzá az AKRILEX AQUA 1:4-es vizes oldatát az így készített habarcsok vigyük fel a felületre két rétegben. Vízszigeteléshez : Keverjünk össze 1 rész cementet és 1 rész tiszta homokot majd adjunk hozzá az AKRILEX AQUA 1:1-2-es vizes oldatát az így elkészített habarcsot vigyük fel a felületre három rétegben. A rétegek felvitele után kiváló és ellenálló felületet képez Kérjük olvassa el részletes útmutatónkat vagy forduljon szaktanácsadóinkhoz.

8 DECOSEAL VÍZLEPERGETŐ BEVONAT Sziloxán és akrilgyanta hatóanyagú, vízpergető szer, dísztégla felületek védelmére. Jelentősen megnöveli a kezelt felület élettartalmát Védelmet nyújt a fagykárok ellen. Megakadályozza az elkoszolódást. Kitűnő szellőzést biztosit Speciális összetételéből adódóan a felület színét nem változtatja meg, de tartós védelmet ad. Felhasználási területek: Minden esővízzel érintkező felület védelmére: Nyers-tégla fal, díszfal, falburkolatok, cementbeton felületek, Köztéri műkő és kőszobrok, Mészhomok, terméskő és salakkő felületek, Tetőcserepek és tetőpalák, Vakolatok, homlokzatok védelmére. Hosszútávú felületvédelmet biztosít. Tartósan meggátolja a korom szennyeződésnek lerakódását (mészkőlap borítású épületeken is). Akadályozza a belső falakon a foltok kialakulását és a penészképződést. Megőrzi a külső falfelület eredeti állapotát és gátolja a sókivirágzást (salétrom kivirágzást) ill. a fagy okozta zsugorodási repedések kialakulását és egyéb időjárási károkat.

9 AKRILAT Kenhető rugalmas vízszigetelő bevonat burkolatok alá és önálló rétegként. Rendkívüli ellenálló képességű vízszigetelő fólia és festék. Külső és belső terekben egyaránt, padlókra és falakra. Lapos tetők szigetelésére, azbeszt cement felületek védelmére Lakóépületek, hotelek, kórházak, konyhák, fürdők, mosodák, feldolgozó ipari létesítmények, tejházak stb. nedves, vizes helyiségeiben. Nedvességre érzékeny nedvszívó alapok védelmére, pl.: gipszvakolatokra, gipszkarton szerkezetekre, faforgács lapokra, stb. Teraszok, erkélyek, egyéb külsõ felületek burkolatai alá vízszigetelő rétegként Jellemzők: Tökéletes vízzáróság. Egyszerű és gyors kivitelezhetőség. Rugalmasság: Kiegyenlíti a feszültségeket, aljzatmozgásokat, rázkódásokat, hőmérséklet ingadozásból adódó térfogatváltozásokat. (750%) Jelentős repedésáthidaló képesség: az aljzatban keletkező repedéseket kiküszöböli. Ellenáll a szélsőséges hőmérsékleti ingadozásoknak: alkalmazható lapos tetők szigetelésére, kültéri burkolatoknál és kazánházakban, padlófűtéses helyiségekben egyaránt. Vegyszer állóság, korlátlan élettartam. Oldószere mentes, környezet kímélő, egészségre nem ártalmas.

10 AKRILAT Felhasználás: Rendkívüli ellenálló képességű vízszigetelő fólia és festék. AZ ALAP ELÕKÉSZÍTÉSE: A AKRILAT-T csakis tiszta, szennyező anyagoktól és olajfoltoktól mentes felületeken alkalmazzuk. Alapozás AKRILEX 165 1:2 vizes oldatával. Használat előtt alaposan felrázzuk fel ill. keverjük meg. AZ ELSÕ RÉTEG FELVITELE: A AKRILATT hígítsuk fel kb.5% vízzel keverjük össze (kb. 0,5 dl/ 1 l AKRILAT), majd ecsettel, vagy festőhengerrel bőségesen hordjuk fel a felületre. A MÁSODIK RÉTEG FELVITELE: Az első réteg száradása után hígítás nélküli AKRILAT-al kenjük át ismét a felületet úgy, hogy tökéletes fedést érjünk el. - Száradás után végezzük el a burkolat felragasztását - Szükség esetén hordjunk fel egy harmadik réteget is ( pl. repedezett falak, forgalmas utak mentén elhelyezkedő rezgésnek kitett épületek, tetőszigetelésnél stb.) - Csőcsatlakozásoknál, sarkoknál, lefolyóknál a biztonság növelése végett használjunk rugalmas vízszigetelő szalagokat amit az első AKRILAT rétegbe ágyazunk be. Anyagfelhasználás: kb. 0,3 kg/réteg EGYÉB TUDNIVALÓK: Alapanyag: Akril gumi Szín: fehér. Testsűrűség: 1,,3 kg/dm3 ph: 9 Használható: +5 C belsõ hõmérséklet felett ill. +5 C és +25 C felületi hõmérséklet mellet. Rugalmas nyúlás: 750% Újra burkolhatóság: 4-5 óra (20 C-on) Tárolás: hûvös, és fagymentes helyen. A AKRILAT-hoz használt eszközöket a felhasználás után minél hamarabb mossuk le vízzel, a késõbbiekben csak mechanikai eltávolítás lehetséges. KISZERELÉS: 5 kg, 15 kg vödrökben.

11 POLSEAL Vízszigetelő cementhabarcs pincékhez, tartályokhoz, úszómedencékhez. Rendkívüli ellenálló képességű vízszigetelő habarcs. Külső és belső terekben egyaránt, padlókra és falakra. Erős tapadás minden cement felületen. Jó repedésáthidaló képesség. Megvédi az épület szerkezeteket a korróziótól és a nedvességtől. Alkalmas pozitív és negatív víznyomás ellen, egyszerűen és gyorsan kivitelezhető. Festhető, burkolható. Aknák, ivó-és tűzivíztárolók, házi- és ipari szennyvíztárolók, úszómedencék szigetelése. Jellemzők: Víznyomás ellen; beton, vasbeton, kő és tégla, stb. - vízszintes és függőleges - szilárd felületekre. Pincék talajvíz elleni szigetelésére (külső, belső oldalon). Víznyomás-terhelés: pozitív oldalról: 1 atm (10 m vízoszlop) - negatív oldalról: 0,5 atm (5 m vízoszlop). Víz- és párazárásra: beton, vasbeton, kő és tégla, stb. - vízszintes és függőleges - szilárd felületekre, valamint jó minőségű, szilárd, porlódás és festékmentes vakolatra (nem lehet elválva a falazattól). Létesítmények alap és lábazati szigetelése. Vizes blokkok és egyéb helyiségek fal és padozat szigetelése, Út és hídszerkezetek szigetelése, védelme.

12 POLSEAL Felhasználás: Rendkívüli ellenálló képességű vízszigetelő habarcs Alaposan tisztítsuk meg a felületet mindenfajta portól, leváló daraboktól, olajtól, kenőanyagoktól, gombáktól, moháktól, mindentől, ami tapadási problémát okozhat. Alapozzunk speciális tapadó gyantával, aminek az összetétele a következő: AKRILEX 165- víz 1:1 oldata. A fenti oldattal fessük át a felületet úgy, hogy a felesleges folyadék ne gyűljön össze a mélyedésekben. Keverjünk EGYÉB TUDNIVALÓK: össze a 10 kg por Csomagolás: 25 kg-os zsák alakú WATER PROOFER-t 2- Megjelenés Por alak Színek: 2,5 liter Szürke, vízzel fehér, kék vagy AKRYLEX Szemcsenagyság: 0,2-2mm 165- víz 1:1 arányú oldatával (ami megfelel a fent említett módon elkészített alapozó folyadéknak). Előbb a por alakú habarcsot adjuk a folyadékhoz és nem fordítva. Amint a habarcs elérte a homogén állapotot vigyük fel az előkészített felületre 2-3 rétegben a várható víznyomástól függően. A következő réteget az előző száradása előtt, de annak kikeményedése után alkalmazzuk. Vastagabb rétegek létrehozásához adhatunk a habarcshoz egy térfogatrész tiszta és finom homokot. Fajsúly: 1,5 kg/dm3 Éghetőség: Nem éghető Eüi. Árt. Nem mérgező Optimális alkalmazási hőmérséklet: 5-35 C Szellőző képesség: Kiváló Zsugorodás max.: 1,5 mm/m Az anyag kötés ideje: Kikeményedés 8-24 óráig a környezettől függően. A vízzárás kialakulása 4 nap után (használatba vétel). Teljes kötés 8 nap. Tárolás: Száraz helyen, 5 C felett, 1 év eltarthatóság. KISZERELÉS: 5 kg, 15 kg vödrökben.

13 POLSEAL ELASTIC Rugalmas vízszigetelő cement habarcs. fgvell Rugalmas cement bázisú, akril gyantával javított szigetelő habarcs, pincék, úszómedencék, víztározók, tetők szigeteléséhez. Jellemzők: Külső és belső terekben egyaránt, padlókra és A két komponens egy cement ASTIC falakra. bázisú készhabarcsból (A Erős tapadás minden komponens) és egy akril cement felületen. gyantából (B komponens) tevődik össze. Jó repedésáthidaló képesség. Megvédi az épület szerkezeteket a korróziótól és a nedvességtől. Alkalmas pozitív és negatív víznyomás ellen, egyszerűen és gyorsan kivitelezhető. Festhető, burkolható. Aknák, ivó-és tűzivíztárolók, házi- és ipari szennyvíztárolók, úszómedencék szigetelése. Pozitív és negatív víznyomás ellen egyaránt használható. Víznyomás ellenálló képesség nagyobb mint 7 atm (DIN 1048). Alkalmazása egyszerű és gyors. Erősen kötődik minden cement felületen. Megvédi a szerkezetet a nedvesség okozta korróziótól. Festékekkel átfesthető ill. burkolható felületet ad.

14 POLSEAL ELASTIC Rugalmas vízszigetelő cement habarcs. fgve Felhasználás: Jól tisztítsuk meg a felületet mindenfajta portól leváló daraboktól, olajtól, kenőanyagoktól, gombáktól, moháktól, és mindfajta szennyeződéstől, ami tapadási LLAS problémát okozhat. Alapozzuk a felületet speciális tapadó gyantával, aminek az összetétele a következő AKRILEX 165 víz 1:2 oldata, majd ezzel nedvesítsük be a felületet, de a folyadékot ne engedjük összegyűlni a mélyedésekben. TIC EGYÉB TUDNIVALÓK: Bázis: cement / Szín: szürke, fehér, világos kék Fajsúly ( A komp) 1465 ± 25 gr/l szemcse összetétel( A komp): 0μm μm Viszkozitás ( B komp): 32,7 ± 0,2 mpa 23 C -on Fajsúly: 1,026 ± 0,002 gr/cm3 A 25 kg-os zsákban lévő A komponenst adjuk hozzá a 10 kg-os kannában lévő B komponenshez folyamatos keverés közben, amíg egyenletes sűrű de folyós keveréket nem kapunk. Az anyagot hordjuk fel két-három rétegben a felületre, a következő réteget az előző teljes száradása előtt alkalmazzuk (érintésre kemény állapotban) Nyúlás (EN ): 5,3% Keverési arány: 2,5:1 súly arányban Járhatóság: 4 nap múlva Alkalmazási hőmérséklet: 5 35 C 2-4 Kg/m2, A felület minőségétől és egyenetlenségétől függően. 4-5 kg/m2, mikor erős víznyomás (magas vízoszlop) esetén üvegszövetes hálóval erősítjük a szigetelő réteget. Eszközök: Henger, ecset, glettvas, A szerszámokat vízzel tisztítsuk meg. Csomagolás: 35 kg -os kiszerelésben kerül forgalomba: 25 kg-os zsák (A komp), és 10 kg folyadék (B komp). Tárolás: Egy év bontatlan csomagolásban.

15 DECO CLEAN Só és salétrom és egyéb szennyeződés eltávolító és felülettisztító szer, építőipari felhasználásra. Dísztégla, műkő felültek tisztítása, Só terhelt épületek falazatának kezelésére. Tetőcserepek, palák lemosásához Medencék, szökőkutak, kádak vízkőmentesítés ére Felület előkészítési munkákhoz Felhasználási területek: A hosszabb ideje (évek, évtizedek óta) a szabad környezetben lévő tégla, kő, műkő, stb. épületek, templomok, és köztéri szobrok, díszbástyák és díszburkolatok, stb. felületén megtelepedett erős szennyeződések lemosása, Salétrom és só kiválások eltávolítására. Cement és mészfátyol lemosására. Szerves szennyeződések oldására. Vízkő ellen. Jellemzők: A DECO CLEAN egy savas tisztítószer, de a klasszikus, agresszív savas tisztítószerekkel ellentétben csak igen csekély mértékben agresszív fémekkel, galvanizált felületekkel, alumíniummal, stb. szemben, így a marás és rozsdásodás lehetősége a minimumra korlátozódik, illetve a helyes felhasználás esetén fel sem lép. A szer amilyen mélyen beszívódik a kezelt anyag pórusaiba és az eltávozó vízzel együtt, kihozza a felületre az ott felhalmozódott sókat, amit azután bő vízzel eltávolítunk. A DECO CLEANspeciális összetételéből adódóan, olyan vegyületeket képez, amelyek jelentősen lecsökkentik a bennmaradó sóvegyületek további mozgását.

16

17

18

Korszerű építőkémiai termékek és rendszerek

Korszerű építőkémiai termékek és rendszerek Korszerű építőkémiai termékek és rendszerek Beton és habarcs adalékszerek AKRILEX EL AKRYLEX 165 POLPLAST 1130 1101 1107p Rugalmasság fokozó és vízzáróság növelő diszperziós adalékszer cementhabarcsok

Részletesebben

vízszigetelési megoldások Minden részletében minőség

vízszigetelési megoldások Minden részletében minőség vízszigetelési megoldások Minden részletében minőség vízszigetelési megoldások Az épületek nedvesség elleni védelme kulcsfontosságú az építkezések és a felújítások során. A Weber nemzetközi tapasztalatának

Részletesebben

Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra

Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra Silexcolor Pittura Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra ALKALMAZÁSI TERÜLET Olyan kül- vagy beltéri nedvszívó falfelületek

Részletesebben

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre Quarzolite Paint Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre ALKALMAZÁSI TERÜLET Minden olyan meglévő és új, már festett felület átfestése, ahol

Részletesebben

Menjen biztosra! Saint-Gobain Weber Terranova Építôanyagipari Kft.

Menjen biztosra! Saint-Gobain Weber Terranova Építôanyagipari Kft. Saint-Gobain Weber Terranova Építôanyagipari Kft. 2085 Pilisvörösvár, Bécsi út külterület (Pf. 46.) 26-567-600 26-567-601 e-mail: headoffice@weber-terranova.hu www.weber-terranova.hu Menjen biztosra! Színes

Részletesebben

Kétkomponensű, vizes diszperziós, akril filmszerű felületképző bevonat cementkötésű, és ULTRATOP

Kétkomponensű, vizes diszperziós, akril filmszerű felületképző bevonat cementkötésű, és ULTRATOP MAPEFLOOR FINISH 630 Kétkomponensű, vizes diszperziós, akril filmszerű felületképző bevonat cementkötésű, és ULTRATOP vagy ULTRATOP LIVING gel készült padlókhoz. ALKALMAZÁSI TERÜLET A Mapefloor Finish

Részletesebben

Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték

Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték Silancolor Pittura Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték ALKALMAZÁSI TERÜLET Olyan falfelületek festésének készítése, ahol követelmény az

Részletesebben

Gyengén agresszív oldatokkal kapcsolatban álló beton tárolók és cementanyagú felületek bevonása.

Gyengén agresszív oldatokkal kapcsolatban álló beton tárolók és cementanyagú felületek bevonása. Isamite Oldószeres bitumenes védőbevonat ALKALMAZÁSI TERÜLET Beton alaptestek szigetelése. Víztározók és fém felületek rozsdamentes festéke. A Plastimul vagy Plastisol 1-gyel kezelt felületek alapozása.

Részletesebben

Háromkomponensű epoxi-cement állékony (tixotróp) habarcs nedves aljzatok simítására

Háromkomponensű epoxi-cement állékony (tixotróp) habarcs nedves aljzatok simítására Triblock Finish Háromkomponensű epoxi-cement állékony (tixotróp) habarcs nedves aljzatok simítására ALKALMAZÁSI TERÜLET Nedvesedésnek kitett vízszintes és függőleges betonfelületek védelmére és simítására,

Részletesebben

MÉSZHELYETTESÍTÕ, PLASZTIFIKÁLÓ ÉS BETONFOLYÓSÍTÓ

MÉSZHELYETTESÍTÕ, PLASZTIFIKÁLÓ ÉS BETONFOLYÓSÍTÓ Felhasználás betonozáshoz; a képlékenység növelésére: - Használatával nõ a képlékenység, nem keletkeznek kavicsgócok, jobb vibrálhatóságot, jobb formálhatóságot és nagyobb homogenitást biztosít. A légpórus-rendszer

Részletesebben

Amire a munkához szüksége van:

Amire a munkához szüksége van: Amire a munkához szüksége van: Vastagbevonó Földdel érintkező épületrészeknek a talaj nedvességével, nem nyomó talajvízzel és feltorlódó szivárgóvízzel szembeni védelmére. Alkalmas: függőleges és vízszintes

Részletesebben

CR 90 Kristályképzô. Háromszoros védelem a víz behatolásával szemben

CR 90 Kristályképzô. Háromszoros védelem a víz behatolásával szemben CR 90 Kristályképzô Háromszoros védelem a víz behatolásával szemben 1. Vízzáró bevonatot képez 2. Kristályosodási folyamat 3. Hajszálrepedések öngyógyulása CR 90 Kristályképzô Háromszoros védelem a víz

Részletesebben

Nagyteljesítményű, cementbázisú, C1 besorolású csemperagasztó beltéri padló- és falburkolatok ragasztásához az MSZ EN 12004 szabványnak megfelelően

Nagyteljesítményű, cementbázisú, C1 besorolású csemperagasztó beltéri padló- és falburkolatok ragasztásához az MSZ EN 12004 szabványnak megfelelően TERMÉK ADATLAP Nagyteljesítményű, cementbázisú, C1 besorolású csemperagasztó beltéri padló- és falburkolatok ragasztásához az MSZ EN 12004 szabványnak megfelelően TERMÉKLEÍRÁS A egy felhasználásra kész

Részletesebben

Háromkomponensű, epoxigyantával javított cementbázisú önterülő padló 1,5-3 mm vastagságban

Háromkomponensű, epoxigyantával javított cementbázisú önterülő padló 1,5-3 mm vastagságban Termék Adatlap Kiadás dátuma: 2013.08.28. Termékazonosító szám: 02 08 02 01 001 0 000001 Sikafloor -81 EpoCem Sikafloor -81 EpoCem Háromkomponensű, epoxigyantával javított cementbázisú önterülő padló 1,5-3

Részletesebben

SIGMACOVER 256 (SIGMACOVER CM PRIMER) 7412

SIGMACOVER 256 (SIGMACOVER CM PRIMER) 7412 2005. szeptember 2004. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, poliamiddal térhálósodó, átfesthető, vastagrétegű, cinkfoszfát epoxi bázisú alapozó JELLEMZŐI - általánosan alkalmazható

Részletesebben

Növeli a nyúlóképességet, a vízállóságot és a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást; Csökkenti a vízáteresztı képességet és kiválóan rugalmas.

Növeli a nyúlóképességet, a vízállóságot és a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást; Csökkenti a vízáteresztı képességet és kiválóan rugalmas. ASOPLAST-MZ Cikkszám: 2 02222 Kötıanyag - Esztrich- és habarcsadalék Jellemzıi: Az ASOPLAST-MZ nem szappanosítható ragasztó adalékanyag; Acetát-, valamint lágyítóanyag-mentes; Nem korrozív; Az ASOPLAST-MZ

Részletesebben

BETONFELÜLET JAVÍTÓ POLIMER DISZPERZIÓ

BETONFELÜLET JAVÍTÓ POLIMER DISZPERZIÓ BETONFELÜLET JAVÍTÓ POLIMER DISZPERZIÓ Jellemzők: A ALL-lal készült beton már vékony rétegben is nagy szilárdságot biztosít. Az elkészült felület kemény, vízzáró, kopásálló. Néhány milliméteres, de több

Részletesebben

Jellemző alkalmazások Beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavítása.

Jellemző alkalmazások Beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavítása. [Mapei logó] Eco Prim Grip [emblémák] Nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (VOC), akrilgyanta-bázisú, felhasználásra kész, általános használatú, szilikahomok tartalmú vizesdiszperziós tapadásfokozó

Részletesebben

Baumit Sanova. Rendszer N. mérsékelten nedves és csekély sóterheltségû. falazatokhoz kül és beltérben, mechanikai szilárdság

Baumit Sanova. Rendszer N. mérsékelten nedves és csekély sóterheltségû. falazatokhoz kül és beltérben, mechanikai szilárdság SANOVA FELÚJÍTÓRENDSZEREK ÁTTEKINTÉSE Tökéletes felújítás FELÚJÍTÓRENDSZEREK ÁTTEKINTÉSE Rendszerek Alkalmazás Elôkészítés Vakolat- ill. höszigetelô réteg Sanova Rendszer K mérsékelten nedves és csekély

Részletesebben

Jellemzõk: Jellemzõk:

Jellemzõk: Jellemzõk: AMICROPOL(cl) egy légpórus-képzõ és képlékenyítõ habarcs-adalékszer. Oltott mész illetve mészhidrát nélkül falazó és vakoló cementhabarcsnak; Oltott mésszel, mészhídráttal keverve javított mészhabarcsnak.

Részletesebben

Előkevert, sóálló habarcs a PoroMap Intonaco szárító és hőszigetelő vakolat alá

Előkevert, sóálló habarcs a PoroMap Intonaco szárító és hőszigetelő vakolat alá PoroMap Rinzaffo Előkevert, sóálló habarcs a PoroMap Intonaco szárító és hőszigetelő vakolat alá ALKALMAZÁSI TERÜLET A PoroMap Rinzaffo tapadásfokozó vakolat a kapillárisokon felszivárgó nedvesség miatt

Részletesebben

JUBIZOL homlokzati hőszigetelő rendszerek alapvakolata és ragasztója

JUBIZOL homlokzati hőszigetelő rendszerek alapvakolata és ragasztója MŰSZAKI ADATLAP 11.01.08-HUN ÉPÍTŐIPARI RAGASZTÓK EPS RAGASZTÓHABARCS JUBIZOL homlokzati hőszigetelő rendszerek alapvakolata és ragasztója 1. Leírás, alkalmazás Az EPS RAGASZTÓHABARCS a JUBIZOL EPS homlokzati

Részletesebben

JAVASLATOK Ne használja a Planitop 520-at rétegenként 3 mm-nél nagyobb vastagságban.

JAVASLATOK Ne használja a Planitop 520-at rétegenként 3 mm-nél nagyobb vastagságban. Planitop 520 Mész-cement bázisú sima felületképző simítóanyag bel- és kültéri vakolatokra, nedves a nedvesre eljárással történő feldolgozáshoz 3 mm rétegvastagságig ALKALMAZÁSI TERÜLET Durva felületű hagyományos

Részletesebben

ALKALMAZÁSI TERÜLET Betonacélok rozsda elleni védelme. Tapadóhíd javítóhabarcsok számára, vagy régi betonra rábetonozásnál a tapadás segítésére.

ALKALMAZÁSI TERÜLET Betonacélok rozsda elleni védelme. Tapadóhíd javítóhabarcsok számára, vagy régi betonra rábetonozásnál a tapadás segítésére. Mapefer Korróziógátló cementkötésű habarcs betonacélokra ALKALMAZÁSI TERÜLET Betonacélok rozsda elleni védelme. Tapadóhíd javítóhabarcsok számára, vagy régi betonra rábetonozásnál a tapadás segítésére.

Részletesebben

Egykomponensű korróziógátló cementkötésű habarcs betonacélok védelmére

Egykomponensű korróziógátló cementkötésű habarcs betonacélok védelmére Mapefer 1K Egykomponensű korróziógátló cementkötésű habarcs betonacélok védelmére ALKALMAZÁSI TERÜLET Betonacélok korróziógátló védelme. Tapadóhíd javítóhabarcsok számára. Jellemző alkalmazások Lúgos kémhatást

Részletesebben

Kétkomponensű, magas szulfátállóságú cementkötésű habarcs nagy koptatóhatásnak kitett betonszerkezetek védelmére

Kétkomponensű, magas szulfátállóságú cementkötésű habarcs nagy koptatóhatásnak kitett betonszerkezetek védelmére Mapefinish HD Kétkomponensű, magas szulfátállóságú cementkötésű habarcs nagy koptatóhatásnak kitett betonszerkezetek védelmére ALKALMAZÁSI TERÜLET Nagy koptatóhatásnak kitett betonfelületek védelme és

Részletesebben

TERMÉK ADATLAP. Sika Level TERMÉKLEÍRÁS ÖNTERÜLŐ, CEMENTKÖTÉSŰ ALJZATKIEGYENLÍTŐ 3-15 MM-ES VASTAGSÁGHOZ

TERMÉK ADATLAP. Sika Level TERMÉKLEÍRÁS ÖNTERÜLŐ, CEMENTKÖTÉSŰ ALJZATKIEGYENLÍTŐ 3-15 MM-ES VASTAGSÁGHOZ TERMÉK ADATLAP ÖNTERÜLŐ, CEMENTKÖTÉSŰ ALJZATKIEGYENLÍTŐ 3-15 MM-ES VASTAGSÁGHOZ TERMÉKLEÍRÁS A egykomponensű, polimerrel módosított, szivattyúzható, önterülő cementkötésű aljzatkiegyenlítő, beltéri aljzatok

Részletesebben

Előkevert, puccolán hatású drénhabarcs hagyományos kövezett burkolatok fektetésére szolgáló esztrichek készítéséhez

Előkevert, puccolán hatású drénhabarcs hagyományos kövezett burkolatok fektetésére szolgáló esztrichek készítéséhez Mapedrain Mortar Előkevert, puccolán hatású drénhabarcs hagyományos kövezett burkolatok fektetésére szolgáló esztrichek készítéséhez ALKALMAZÁSI TERÜLET Porfír kockákból készített hagyományos kültéri kövezett

Részletesebben

Mapelastic Foundation

Mapelastic Foundation Mapelastic Foundation Kétkomponensű, rugalmas, cementkötésű habarcs mind pozitív mind negatív irányú víznyomásnak kitett betonfelületek vízszigetelésére ALKALMAZÁSI TERÜLET Mind pozitív, mind negatív oldali

Részletesebben

A Mapegrout javítóhabarcsok friss felületének párazáró kezelése a víz, napsütés vagy szél okozta gyors kipárolgás megakadályozására.

A Mapegrout javítóhabarcsok friss felületének párazáró kezelése a víz, napsütés vagy szél okozta gyors kipárolgás megakadályozására. Elastocolor Primer Nagy behatoló képességű, oldószertartalmú, szilárdító alapozó mészporos és egyéb poros aljzatokhoz, valamint kipárolgás-gátló bevonat javítóhabarcsokhoz ALKALMAZÁSI TERÜLET Mészporos

Részletesebben

SIGMACOVER 456 (SIGMACOVER CM COATING) 7466

SIGMACOVER 456 (SIGMACOVER CM COATING) 7466 2005. szeptember 2004. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, átfesthető, vastagrétegű, poliamiddal térhálósodó epoxi bázisú bevonat JELLEMZŐI - általánosan használható, vastagrétegű

Részletesebben

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás}

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás} {loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=13 imageid=68} {phocagallery view=category categoryid=25 imageid=136} {phocagallery view=category categoryid=28 image {phocagallery Vékonybevonat

Részletesebben

Cementkötésű habarcs talajszint alatti falazatok és akár ivóvíz tárolására szolgáló szerkezetek vízszigetelésére

Cementkötésű habarcs talajszint alatti falazatok és akár ivóvíz tárolására szolgáló szerkezetek vízszigetelésére [Mapei logo] Idrosilex Pronto Cementkötésű habarcs talajszint alatti falazatok és akár ivóvíz tárolására szolgáló szerkezetek vízszigetelésére ALKALMAZÁSI TERÜLET Víz illetve nedvesség beszivárgásának

Részletesebben

Folyékony,kerámia bázisú hőszigetelő bevonat

Folyékony,kerámia bázisú hőszigetelő bevonat Folyékony,kerámia bázisú hőszigetelő bevonat A már ismert hagyományos szigetelő anyagok hőátbocsátási és hővezetési tényezőjét jelentősen felülmúlja a Thermo-S nanotechnológiás hőszigetelő bevonat, ezért

Részletesebben

AQUAMAT. Műszaki adatlap. Kenhető, vízszigetelő cementhabarcs. Leirás. AQUAMAT szürke

AQUAMAT. Műszaki adatlap. Kenhető, vízszigetelő cementhabarcs. Leirás. AQUAMAT szürke Műszaki adatlap AQUAMAT Kenhető, vízszigetelő cementhabarcs Leirás Az AQUAMAT egy kenhető, vízszigetelő cementhabarcsa következő előnyökkel: Teljesen vízálló 7 bár víznyomásig, a DIN 1048 szerint Tökéletes

Részletesebben

DÖRZSÖLT SZILIKONOS VAKOLAT 2.0 és 2.5

DÖRZSÖLT SZILIKONOS VAKOLAT 2.0 és 2.5 MŰSZAKI ADATLAP 10.01.08-HUN DEKORATÍV VAKOLATOK DÖRZSÖLT SZILIKONOS VAKOLAT 2.0 és 2.5 1. Leírás, alkalmazás A DÖRZSÖLT SZILIKONOS VAKOLAT 2.0 és 2.5 szilikonos és egyéb polimer kötések kombinációján

Részletesebben

Terasz felújítás egyszerűen vízszigetelési tippek a piacvezetőtől

Terasz felújítás egyszerűen vízszigetelési tippek a piacvezetőtől 19 20 Terasz felújítás egyszerűen vízszigetelési tippek a piacvezetőtől A tél beállta előtt lehetőségünk nyílhat olyan kültéri munkák elvégzésére, mint pl az erkélyek, teraszok vízszigetelésének, burkolatának

Részletesebben

Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére

Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére [Mapei logó] Colorite Performance Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére ALKALMAZÁSI TERÜLET Régi és új felületek, illetve meglévő, festett felületek festése olyan

Részletesebben

Baumit Sanova Felújító vakolat rendszer

Baumit Sanova Felújító vakolat rendszer Baumit Sanova Felújító vakolat rendszer Baumit Sanova Hogyan adhatunk régi értékeinknek új minőséget? Sanova egyrétegű trassz vakolat Géppel is feldolgozható Nedves és sókkal terhelt falazatokra Speciálisan

Részletesebben

Tömény szilikon mikro-emulziós injektálószer a falazatokban a felszivárgó nedvesség elleni vegyi akadály kialakítására

Tömény szilikon mikro-emulziós injektálószer a falazatokban a felszivárgó nedvesség elleni vegyi akadály kialakítására Mapestop Tömény szilikon mikro-emulziós injektálószer a falazatokban a felszivárgó nedvesség elleni vegyi akadály kialakítására ALKALMAZÁSI TERÜLET A nedvességfelszivárgás miatt problémás régi vagy új

Részletesebben

Szállerősítéses, saválló, kétkomponensű, cementkötésű javítóhabarcs és védelem csatornázási rendszerekhez. Kézzel vagy szárazszórással feldolgozható

Szállerősítéses, saválló, kétkomponensű, cementkötésű javítóhabarcs és védelem csatornázási rendszerekhez. Kézzel vagy szárazszórással feldolgozható Sewament 100 Szállerősítéses, saválló, kétkomponensű, cementkötésű javítóhabarcs és védelem csatornázási rendszerekhez. Kézzel vagy szárazszórással feldolgozható FELHASZNÁLÁSI TERÜLET A szennyvíztisztító

Részletesebben

Oldószertartalmú filmréteget képző párazáró szer, habarcsokhoz és betonokhoz

Oldószertartalmú filmréteget képző párazáró szer, habarcsokhoz és betonokhoz Mapecure S Oldószertartalmú filmréteget képző párazáró szer, habarcsokhoz és betonokhoz ALKALMAZÁSI TERÜLET Vakolatok, cementhabarcsok és friss betonok oldószertartalmú párazáró védelme, hogy minimálisra

Részletesebben

SIGMADUR 550 (SIGMADUR GLOSS) 7537

SIGMADUR 550 (SIGMADUR GLOSS) 7537 2006. november 2005. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, alifás akril poliuretán bázisú fedőbevonat JELLEMZŐI - korlátlan átfesthetőség - kitűnően ellenáll az időjárás behatásainak

Részletesebben

TERMÉK ADATLAP. Sika Patch-5 TERMÉKLEÍRÁS

TERMÉK ADATLAP. Sika Patch-5 TERMÉKLEÍRÁS TERMÉK ADATLAP Gyorskötésű és gyors kikeményedésű, egykomponensű, szálerősített, önthető (SCC) szerkezeti javítóhabarcs padlókhoz és beton elemekhez TERMÉKLEÍRÁS A egy cementkötésű, egykomponensű, gyorskötésű

Részletesebben

Jellemző alkalmazások Homlokzatok, erkélyek, teraszok és úszómedencék fugázása.

Jellemző alkalmazások Homlokzatok, erkélyek, teraszok és úszómedencék fugázása. FUGOLASTIC FOLYÉKONY POLIMER ADALÉKSZER KERACOLOR FF FLEX-HEZ, KERACOLOR GG-HEZ ÉS KERACOLOR SF-HEZ ALKALMAZÁSI TERÜLET A Fugolastic a Keracolor FF Flex, Keracolor GG és Keracolor SF cementkötésű fugázóhabarcsok

Részletesebben

9. Padlórendszerek 46

9. Padlórendszerek 46 9. Padlórendszerek 46 Cement kötôanyagú betonjavító és kiegyenlítô habarcsok padlófelületekhez Stabiment HVM kemény tapadóhabarcs szürke por max. szemnagyság 3 mm laza halmazsûrûség: 1,60 kg/dm 3 Két rétegû

Részletesebben

DEITERMANN Épület vízszigetelõ rendszerek

DEITERMANN Épület vízszigetelõ rendszerek DEITERMANN Épület vízszigetelõ rendszerek Gazdaságos és megbízható DEITERMANN épületvízszigetelõ termékek és rendszerek Talajnedvesség, csurgalékvíz vagy talajvíz a gond? Melyik rendszer a megfelelõ? A

Részletesebben

Felhasználásra kész, szálerősített folytonos és rugalmas vízszigetelő réteg, időjárásnak kitett külső felületekre.

Felhasználásra kész, szálerősített folytonos és rugalmas vízszigetelő réteg, időjárásnak kitett külső felületekre. Aquaflex Roof Felhasználásra kész, szálerősített folytonos és rugalmas vízszigetelő réteg, időjárásnak kitett külső felületekre. ALKALMAZÁSI TERÜLET Vízszigetelésre: lapostetőkön erkélyeken és teraszokon

Részletesebben

Egykomponensű, normál kötésidejű simítóhabarcs betonszerkezethez és cementalapú vakolathoz

Egykomponensű, normál kötésidejű simítóhabarcs betonszerkezethez és cementalapú vakolathoz [Mapei logo] Monofinish Egykomponensű, normál kötésidejű simítóhabarcs betonszerkezethez és cementalapú vakolathoz ALKALMAZÁSI TERÜLET Betonfelületek védelme és simítása. Jellemző alkalmazások Betonszerkezetek

Részletesebben

SIGMADUR 520 (SIGMADUR HB FINISH) 7524

SIGMADUR 520 (SIGMADUR HB FINISH) 7524 2005 szeptember 2004 márciusi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI kétkomponenses, selyemfényű, alifás akril poliuretán vastagrétegű fedőbevonat - könnyen felszórható hengerrel és airless szórással

Részletesebben

Kétkomponensű oldószermentes epoxi ragasztó munkahézagokhoz és repedt esztrichek monolitikus összeragasztására

Kétkomponensű oldószermentes epoxi ragasztó munkahézagokhoz és repedt esztrichek monolitikus összeragasztására [Mapei logo] Eporip Kétkomponensű oldószermentes epoxi ragasztó munkahézagokhoz és repedt esztrichek monolitikus összeragasztására ALKALMAZÁSI TERÜLET Monolitikus munkahézagoknál kötőhíd friss és megszilárdult

Részletesebben

Silexcolor Tonachino (0,7 mm; 1,2 mm 1,5 mm; 2,0 mm)

Silexcolor Tonachino (0,7 mm; 1,2 mm 1,5 mm; 2,0 mm) Silexcolor Tonachino (0,7 mm; 1,2 mm 1,5 mm; 2,0 mm) Simítóval felhordható állagú, dekoratív, páraáteresztő, szilikátbázisú vékony ásványi védőbevonat bel- és kültéri felületekre ALKALMAZÁSI TERÜLET Simítóval

Részletesebben

IMPERMAX ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ EGY KOMPONENSŰ POLIURETÁN ALAPÚ VÍZSZIGETELŐ MEMBRÁN

IMPERMAX ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ EGY KOMPONENSŰ POLIURETÁN ALAPÚ VÍZSZIGETELŐ MEMBRÁN IMPERMAX ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ EGY KOMPONENSŰ POLIURETÁN ALAPÚ VÍZSZIGETELŐ MEMBRÁN TARTALOMJEGYZÉK 1. SZÁLLÍTÁS ÉS TÁROLÁS 4 1.1. Tárolási hőmérséklet 4 1.2. Csomagolás 4 1.3. Figyelmeztetés 4 2. A LÉGKÖRI

Részletesebben

Metylan tapétaleoldó

Metylan tapétaleoldó Metylan tapétaleoldó Speciális diszperziós koncentrátum Régi tapéta és enyves festék eltávolítására JELLEMZÔI Megkönnyíti a régi tapéta és az enyves festék eltávolítását Kiváló nedvesítô képesség Gyors

Részletesebben

Bel- vagy kültéri érlelt mész-cement vagy előkevert vakolatok sima felületképzése falon vagy mennyezeten.

Bel- vagy kültéri érlelt mész-cement vagy előkevert vakolatok sima felületképzése falon vagy mennyezeten. Planitop 560 Fehér színű, mész-bázisú felületképző simítóanyag nagyon sima felület kialakítására bel- és kültéri cementkötésű vakolatokra és betonfelületekre, 0-3 mm rétegvastagságig ALKALMAZÁSI TERÜLET

Részletesebben

MSZ EN 13888 SZERINTI BESOROLÁS A Keracolor FF Flex CG2 osztály szerinti fokozott terhelhetőségű (2) cementkötésű (C) fugázóhabarcs (G).

MSZ EN 13888 SZERINTI BESOROLÁS A Keracolor FF Flex CG2 osztály szerinti fokozott terhelhetőségű (2) cementkötésű (C) fugázóhabarcs (G). Keracolor FF Flex Fokozott terhelhetőségű, polimerekkel módosított, DropEffect technológiával készült vízlepergető tulajdonságú, cementkötésű fugázóhabarcs 6 mm fugaszélességig MSZ EN 13888 SZERINTI BESOROLÁS

Részletesebben

Fokozott terhelhetőségű, polimerrel módosított, cementkötésű fugázóhabarcs 4 15 mm széles fugahézagokhoz

Fokozott terhelhetőségű, polimerrel módosított, cementkötésű fugázóhabarcs 4 15 mm széles fugahézagokhoz Keracolor GG Fokozott terhelhetőségű, polimerrel módosított, cementkötésű fugázóhabarcs 4 15 mm széles fugahézagokhoz MSZ EN 13888 SZERINTI BESOROLÁS A Keracolor GG CG2 osztály szerinti fokozott terhelhetőségű

Részletesebben

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA:

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: lakk Elkészítés időpontja: 2012.02.05. 1 / 4. oldal TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: 1.1. Termék azonosító: Termékszám: JK 246 221 00 PN 112 474 06 Korrózió

Részletesebben

Construction. Sikafloor -400 N Elastic+ Egykomponensű, különlegesen rugalmas, poliuretán bevonat. Termékleírás. Termékadatok. Megjelenés.

Construction. Sikafloor -400 N Elastic+ Egykomponensű, különlegesen rugalmas, poliuretán bevonat. Termékleírás. Termékadatok. Megjelenés. Műszaki Adatlap Kiadás dátuma 05/2006 Verziószám: 03 Sikafloor -400 N Elastic+ Egykomponensű, különlegesen rugalmas, poliuretán bevonat Construction Termékleírás Alkalmazási terület Termékelőnyök Termékadatok

Részletesebben

MŰSZAKI JELLEMZŐK A Primer MF epoxigyanta bázisú, kétkomponensű, alacsony viszkozitású termék, amely az aljzatok pórusaiba igen könnyen behatol.

MŰSZAKI JELLEMZŐK A Primer MF epoxigyanta bázisú, kétkomponensű, alacsony viszkozitású termék, amely az aljzatok pórusaiba igen könnyen behatol. Primer MF Kétkomponensű, oldószermentes, epoxi alapozó a Mapefloor termékcsalád tapadóhídjaként, valamint cementkötésű és anhidrit aljzatok konszolidálására és impregnálására szolgál ALKALMAZÁSI TERÜLET

Részletesebben

Szálerősített cementhabarcs rugalmas vízszigeteléshez és betonvédelemhez

Szálerősített cementhabarcs rugalmas vízszigeteléshez és betonvédelemhez Construction Termék Adatlap Kiadás dátuma: 2015/09/21 Termékazonosító szám: 02 07 01 01 002 0 000043 Szálerősített cementhabarcs rugalmas vízszigeteléshez és betonvédelemhez Termékleírás A Sikalastic -152

Részletesebben

Mapefloor Parking System. Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre

Mapefloor Parking System. Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre Mapefloor Parking System Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre Mapefloor Parking System A parkolóházak és járműforgalommal terhelt szerkezetek beton felületeinek védelme kiemelt fontosságú

Részletesebben

Gyorskötésű és gyorsszáradású, zsugorodás-kompenzált, szálerősítéses betonjavító habarcs

Gyorskötésű és gyorsszáradású, zsugorodás-kompenzált, szálerősítéses betonjavító habarcs Mapegrout Rapido Gyorskötésű és gyorsszáradású, zsugorodás-kompenzált, szálerősítéses betonjavító habarcs ALKALMAZÁSI TERÜLET Károsodott betonszerkezetek vízszintes vagy függőleges felületének javítása

Részletesebben

Sopro TDS 823 TurboDichtschlämme 2-K Turbo szigetelő habarcs 2-K

Sopro TDS 823 TurboDichtschlämme 2-K Turbo szigetelő habarcs 2-K Cikkszám 823 Felhasználási terület Alkalmas aljzatok Keverési arány Érési idő Anyagszükséglet/ rétegvastagság Bedolgozási idő Száradási idő/ esőállóság Bedolgozási hőmérséklet Járható Terhelhető Időadatok

Részletesebben

Construction. Kétkomponensű műgyanta ragasztóhabarcs. Termékleírás. Termék Adatlap Kiadás dátuma 05/2006 Verziószám: 04 Sikadur -31 AUT Rapid

Construction. Kétkomponensű műgyanta ragasztóhabarcs. Termékleírás. Termék Adatlap Kiadás dátuma 05/2006 Verziószám: 04 Sikadur -31 AUT Rapid Termék Adatlap Kiadás dátuma 05/2006 Verziószám: 04 Kétkomponensű műgyanta ragasztóhabarcs Construction Termékleírás Alkalmazási terület Termékelőnyök Epoxigyanta kötőanyagú, oldószermentes, tixotróp,

Részletesebben

Aktuális akciós árak

Aktuális akciós árak akciós AQUAFIN-1K Vízzáró 7 bar nyomásig 25 kg 268 Ft 6 700 Ft 8 509 Ft Merev vízszigetelő habarcs Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható Hidraulikusan köt Szulfátálló AQUAFIN-2K Talaj- és torlaszvíz

Részletesebben

Fizikai kémiai behatásokkal szemben ellenáll. Elsődleges alkalmazási területe az átlátszó felületek vízzárása.

Fizikai kémiai behatásokkal szemben ellenáll. Elsődleges alkalmazási területe az átlátszó felületek vízzárása. ÁTLÁTSZÓ VÍZZÁRÓ FOLYÉKONY POLIURETÁN BEVONÓ MEMBRÁN TERMÉKLEÍRÁS A TECSIT PRO T egy magas szárazanyag tartalmú és nagyfokú rugalmasságú, alifatikus, egykomponensű poliuretánból készült hosszú élettartamú

Részletesebben

Meggátolja a csapóeső beszívódását. Javítja a fűtés hatásfokát. Árvíz esetén javítja a szerkezet ellenállását

Meggátolja a csapóeső beszívódását. Javítja a fűtés hatásfokát. Árvíz esetén javítja a szerkezet ellenállását Meggátolja a csapóeső beszívódását Javítja a fűtés hatásfokát Árvíz esetén javítja a szerkezet ellenállását Stormdry homlokzatimpregnáló krém Ha a fal vizes, akkor hideg is és a hideg falak hideg épületeket

Részletesebben

www.murexin.com Hidegburkolati rétegrendek

www.murexin.com Hidegburkolati rétegrendek www.murexin.com Hidegburkolati rétegrendek Ajánlott rétegrend vizes helyiségekbe fürdőszobák (zuhanyzók, mosdók, kádak) burkolásához Használati víz elleni védelem a Folyékonyfólia KS felhordásával történik,

Részletesebben

SAKRET Építési festékek. Alapfelület előkészítők Építési festékek Glettek

SAKRET Építési festékek. Alapfelület előkészítők Építési festékek Glettek 1 SAKRET Építési festékek Alapfelület előkészítők Építési festékek Glettek 2 SAKRET Trockenbaustoffe Europa GmbH & Co KG nem vállal jótállást jelen katalógusban direkt vagy indirekt módon idézett DIN,

Részletesebben

Alkalmazási példák A Mapecure SRA különösen olyan betongyártásra ajánlott, amelyek:

Alkalmazási példák A Mapecure SRA különösen olyan betongyártásra ajánlott, amelyek: Mapecure SRA A hidraulikus zsugorodás és a hajszálrepedés képződés csökkentésére alkalmazható belső utókezelő szer LEÍRÁS A Mapegrout termékcsalád (Mapegrout T40, Mapegrout T60, Mapegrout Tissotropico,

Részletesebben

Egykomponensű, poliuretán, folyékony vízszigetelés

Egykomponensű, poliuretán, folyékony vízszigetelés Tetőszigetelés Termék Adatlap Kiadás dátuma: 2012.06.13. Termékazonosító szám: 02 0915 2 0500 0 00013 Sikalastic -618 Egykomponensű, poliuretán, folyékony vízszigetelés Termékleírás A Sikalastic -618 egykomponensű,

Részletesebben

rendszer, azaz kristályképző anyag A Radmyx - az ÖSSZES kapilláris vízszigetelő használható, ahol alacsony a hőstressz, azaz

rendszer, azaz kristályképző anyag A Radmyx - az ÖSSZES kapilláris vízszigetelő használható, ahol alacsony a hőstressz, azaz Bemutatja A vízszigetelés világa és beton szerkezet-védelem Mi is a Radmyx? A Radmyx egy kapilláris vízszigetelő rendszer, azaz kristályképző anyag A Radmyx - az ÖSSZES kapilláris vízszigetelő rendszerhez

Részletesebben

Egykomponensű, cementkötésű habarcs hőszigetelő-táblák és hőszigetelő védőrendszerek ragasztására és simítására

Egykomponensű, cementkötésű habarcs hőszigetelő-táblák és hőszigetelő védőrendszerek ragasztására és simítására Mapetherm AR1 GG Egykomponensű, cementkötésű habarcs hőszigetelő-táblák és hőszigetelő védőrendszerek ragasztására és simítására ALKALMAZÁSI TERÜLET Bármilyen (extrudált vagy habosított polisztirol, ásványgyapot,

Részletesebben

Baumit Betonjavítás Felújító rendszer

Baumit Betonjavítás Felújító rendszer Baumit Betonjavítás Felújító rendszer Baumit Gyors és minőségi betonfelújítást szeretne? Betonjavítási termékek Betonszerkezetek javítása, helyreállítása Fagy, só és korrózió elleni védelem Épületmegerősítések

Részletesebben

Festékek. T apaszok. Tapaszok Alapozók és impregnálók. Töltõalapozó. Fedõlakkok. BASF Acryl finomtapasz, fehér. BASF Surfacer finom tapasz

Festékek. T apaszok. Tapaszok Alapozók és impregnálók. Töltõalapozó. Fedõlakkok. BASF Acryl finomtapasz, fehér. BASF Surfacer finom tapasz Festékek Tapaszok Alapozók és impregnálók Vizes alapozók, impregnálók Töltõalapozó Vizes Fedõlakkok Lazurok és RAL színek Fa ablak és ajtógyártáshoz alkalmazható lazúrok két rétegben történõ felhordáshoz,

Részletesebben

Ozmotikus, az ivóvízzel érintkezésre alkalmas, cementkötésű habarcs falazatok és betonszerkezetek vízszigetelésére

Ozmotikus, az ivóvízzel érintkezésre alkalmas, cementkötésű habarcs falazatok és betonszerkezetek vízszigetelésére Idrosilex Pronto Ozmotikus, az ivóvízzel érintkezésre alkalmas, cementkötésű habarcs falazatok és betonszerkezetek vízszigetelésére ALKALMAZÁSI TERÜLET Víz illetve nedvesség beszivárgásának kitett talajszint

Részletesebben

Kétkomponensű epoxigyanta alapozó, kiegyenlítő habarcs és esztrich Construction

Kétkomponensű epoxigyanta alapozó, kiegyenlítő habarcs és esztrich Construction Termék Adatlap Kiadás dátuma 2012.11.12. Termékazonosító szám: 02 08 01 02 007 0 000001 Verziószám: 04 Sikafloor -156 Sikafloor -156 Kétkomponensű epoxigyanta alapozó, kiegyenlítő habarcs és esztrich Construction

Részletesebben

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR VASTAGLAZÚR Leírás: színtartó pigmenteket tartalmazó, vastagrétegû, vízzel hígítható, akrilbázisú falazúr. Alkalmazási terület: kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Fa felületek és szerkezetek védô-díszítô

Részletesebben

TERMÉK ADATLAP. Sikafloor -432 DecoCem TERMÉKLEÍRÁS ÖNTERÜLŐ, CEMENTKÖTÉSŰ ALJZATKIEGYENLÍTŐ NAGY TERHELÉSNEK KITETT PADLÓKHOZ 3-30 MM-ES VASTAGSÁGBAN

TERMÉK ADATLAP. Sikafloor -432 DecoCem TERMÉKLEÍRÁS ÖNTERÜLŐ, CEMENTKÖTÉSŰ ALJZATKIEGYENLÍTŐ NAGY TERHELÉSNEK KITETT PADLÓKHOZ 3-30 MM-ES VASTAGSÁGBAN TERMÉK ADATLAP Sikafloor -432 DecoCem ÖNTERÜLŐ, CEMENTKÖTÉSŰ ALJZATKIEGYENLÍTŐ NAGY TERHELÉSNEK KITETT PADLÓKHOZ 3-30 MM-ES VASTAGSÁGBAN TERMÉKLEÍRÁS A egy előre adagolt porkeverék speciális cementtel,

Részletesebben

POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA

POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Kötési mechanizmus: A műgyanta a hagyományos ragasztókkal, illetve kötőanyagokkal szemben nem az oldószer elpárologtatásával köt meg, hanem a B komponens

Részletesebben

A Dynamon Floor 1 nagyfokú folyóképességet biztosít, ugyanakkor fontos javulást mutat a beton kötése és szilárdulása szempontjából.

A Dynamon Floor 1 nagyfokú folyóképességet biztosít, ugyanakkor fontos javulást mutat a beton kötése és szilárdulása szempontjából. DYNAMON FLOOR 1 ÚJGENERÁCIÓS AKRILÁT POLIMER BÁZISÚ BETONFOLYÓSÍTÓSZER BETONPADLÓK KÉSZÍTÉSÉHEZ LEÍRÁS A Dynamon Floor 1 módosított akrilát polimer bázisú újgenerációs betonfolyósítószer, amely speciális

Részletesebben

Régi épületek vakolása. A habarcsba kevert Prompt cement jelentősége

Régi épületek vakolása. A habarcsba kevert Prompt cement jelentősége Régi épületek vakolása Vakolás kívül/belül A habarcsba kevert Prompt cement jelentősége - munkavégzés lehetősége hideg (0 ºC felett), nyirkos időben is - vastagabb habarcsréteg felvitelének lehetősége

Részletesebben

Kétkomponensű, diszperziós epoxi bevonat betonfelületek védelmére

Kétkomponensű, diszperziós epoxi bevonat betonfelületek védelmére Mapecoat W Kétkomponensű, diszperziós epoxi bevonat betonfelületek védelmére ALKALMAZÁSI TERÜLET Betonfelületek és más cementkötésű padlók bevonása olyan egyszerűen tisztítható felületek előállítására,

Részletesebben

Kétkomponensű epoxiragasztó gumi padlóburkolatok fektetéséhez

Kétkomponensű epoxiragasztó gumi padlóburkolatok fektetéséhez [Mapei logo] Adesilex G12 Kétkomponensű epoxiragasztó gumi padlóburkolatok fektetéséhez ALKALMAZÁSI TERÜLET Gumi, tűfilc, szőnyeg és linóleum padlóburkolatok bel- és kültéri ragasztása. Jellemző alkalmazások

Részletesebben

ALKALMAZÁSI TERÜLET Mindenfajta gyors rögzítés függőleges és vízszintes beton- illetve falazott aljzatra.

ALKALMAZÁSI TERÜLET Mindenfajta gyors rögzítés függőleges és vízszintes beton- illetve falazott aljzatra. Lampocem Felhasználásra kész, gyorskötő és gyorsan szilárduló, zsugorodásmentes, hidraulikus kötőanyag ALKALMAZÁSI TERÜLET Mindenfajta gyors rögzítés függőleges és vízszintes beton- illetve falazott aljzatra.

Részletesebben

MAPESTOP KIT DIFFUSION LASSÚ DIFFÚZIÓS RENDSZER KAPILLÁRISAN FELSZIVÁRGÓ NEDVESSÉG ELLENI VEGYI GÁT KIALAKÍTÁSÁRA HASZNÁLATI UTASÍTÁS

MAPESTOP KIT DIFFUSION LASSÚ DIFFÚZIÓS RENDSZER KAPILLÁRISAN FELSZIVÁRGÓ NEDVESSÉG ELLENI VEGYI GÁT KIALAKÍTÁSÁRA HASZNÁLATI UTASÍTÁS MAPESTOP KIT DIFFUSION LASSÚ DIFFÚZIÓS RENDSZER KAPILLÁRISAN FELSZIVÁRGÓ NEDVESSÉG ELLENI VEGYI GÁT KIALAKÍTÁSÁRA HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1 1 1 III ÖSSZETÉTEL (A lenti termékekből egy szett 8db-ot tartalmaz)

Részletesebben

Ultracolor Plus. 7 új. szin CG2WA

Ultracolor Plus. 7 új. szin CG2WA CG2WA CONFORME ALLA NORMA EUROPEA MALTA CEMENTIZIA PER FUGHE Ultracolor Plus 7 új szin Gyorskötésű és gyorsszáradású, fokozott terhelhetőségű, polimerekkel módosított, kivirágzásmentes, vízlepergető fugázóhabarcs

Részletesebben

Szálerősítéses, finomszemcséjű, normál kötésidejű, állékony (tixotróp) betonjavító habarcs

Szálerősítéses, finomszemcséjű, normál kötésidejű, állékony (tixotróp) betonjavító habarcs Mapegrout 430 Szálerősítéses, finomszemcséjű, normál kötésidejű, állékony (tixotróp) betonjavító habarcs ALKALMAZÁSI TERÜLET A betonacélok oxidációja miatt károsodott betonszerkezetek betontakarásának

Részletesebben

Egykomponensű, cementkötésű habarcs hőszigetelő-táblák és hőszigetelő védőrendszerek ragasztására és simítására

Egykomponensű, cementkötésű habarcs hőszigetelő-táblák és hőszigetelő védőrendszerek ragasztására és simítására Mapetherm AR1 Egykomponensű, cementkötésű habarcs hőszigetelő-táblák és hőszigetelő védőrendszerek ragasztására és simítására ALKALMAZÁSI TERÜLET Minden típusú (extrudált vagy habosított polisztirol, ásványgyapot,

Részletesebben

Kétkomponensű, rugalmas, cementkötésű habarcs betonfelületek, erkélyek, teraszok, fürdőszobák és úszómedencék védelmére és vízszigetelésére

Kétkomponensű, rugalmas, cementkötésű habarcs betonfelületek, erkélyek, teraszok, fürdőszobák és úszómedencék védelmére és vízszigetelésére IN COMPLIANCE WITH EUROPEAN STANDARD EN 1504-2 (C) PRINCIPLES PI-MC-IR SURFACE PROTECTION SYSTEMS FOR CONCRETE EN 1504-2 Kétkomponensű, rugalmas, cementkötésű habarcs betonfelületek, erkélyek, teraszok,

Részletesebben

Tegye egyedivé padlóját!

Tegye egyedivé padlóját! Tegye egyedivé padlóját! Tartalom: Floor Expert EP 101... 08 Floor Expert EP 1013... 09 Floor Expert EP 310W... 10 Floor Expert EP 311...11 Floor Expert EP 211... 12 Floor Expert EP Dizájn és funkció együtt

Részletesebben

A HOSSZÚTÁVON MEGBÍZHATÓ ÉPÜLETSZERKEZETEK LÉTESÍTÉSÉNEK FELTÉTELEI ÉPÜLETSZERKEZETEK TERVEZÉSE DR. Gábor László: az első kérdés: mikor és miért van szükség? a második kérdés: hová kerülnek? a harmadik

Részletesebben

SAKRET Térburkolás, kertépítés. Terméskő ragasztók Terméskő fugázók, szilikonok Kiegészítők

SAKRET Térburkolás, kertépítés. Terméskő ragasztók Terméskő fugázók, szilikonok Kiegészítők 1 SAKRET Térburkolás, kertépítés Terméskő ragasztók Terméskő fugázók, szilikonok Kiegészítők 2 SAKRET Trockenbaustoffe Europa GmbH & Co KG nem vállal jótállást jelen katalógusban direkt vagy indirekt módon

Részletesebben

Nedvességre kötő színtelen kétkomponensű alifás poliuretán felületképző anyag

Nedvességre kötő színtelen kétkomponensű alifás poliuretán felületképző anyag Mapefloor Finish 50 Nedvességre kötő színtelen kétkomponensű alifás poliuretán felületképző anyag ALKALMAZÁSI TERÜLET A Mapefloor Finish 50-et úgy fejlesztették ki, hogy közvetlenül akár betonpadlóra,

Részletesebben

Szuper-folyós epoxigyanta a Mapewrap nedves rendszerű impregnálására

Szuper-folyós epoxigyanta a Mapewrap nedves rendszerű impregnálására MapeWrap 21 Szuper-folyós epoxigyanta a Mapewrap nedves rendszerű impregnálására ALKALMAZÁSI TERÜLET A Mapewrap szénszál szövetek azonnali impregnálása közvetlenül a megerősítendő beton, vasbeton illetve

Részletesebben

TERMÉK ADATLAP. SikaCeram -225 TERMÉKLEÍRÁS

TERMÉK ADATLAP. SikaCeram -225 TERMÉKLEÍRÁS TERMÉK ADATLAP FLEXIBILIS, CEMENTBÁZISÚ RAGASZTÓANYAG KERÁMIA LAPOKHOZ, BELTÉRI ÉS KÜLTÉRI ALKALMAZÁSRA, CSÖKKENTETT LECSÚSZÁS- SAL ÉS MEGHOSSZABBÍTOTT NYITOTT IDŐVEL. C2TE S1 BESOROLÁSÚ ANYAG AZ MSZ EN

Részletesebben

SIGMACOVER 690 (SigmaCover Aluprimer) 7414

SIGMACOVER 690 (SigmaCover Aluprimer) 7414 2009. szeptember 2005. szeptember kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, magas szárazanyag tartalmú, alumíniummal pigmentált, poliaminnal térhálósodó, módosított epoxi bázisú alapozó / bevonat

Részletesebben

A vállalatról. Minőségpolitika

A vállalatról. Minőségpolitika termékkatalógus A vállalatról Nem messze a szerbiai Arandjelovac-tól, a Vencác hegy lejtőin található a Banja Komerc Bekament DOO. építési vegyi termékeket előállító vállalat. A családi vállalkozás 1992-ben

Részletesebben

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre festékünkkel és új történeteket mesélnek. akril szatén

Részletesebben