Ali László, HKVSZ elnökhelyettes tól tagja a HKVSZ elnökségének és a LgPhX szakmai folyóirat szerkesztőbizottságának.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ali László, HKVSZ elnökhelyettes. 2008-tól tagja a HKVSZ elnökségének és a LgPhX szakmai folyóirat szerkesztőbizottságának."

Átírás

1 Ali László, HKVSZ elnökhelyettes március 18-án született Jászberényben. A szakközépiskolában háztartási gépszerelői szakképesítést kapott, majd 1988-ban a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolán villamos üzemmérnöki diplomát szerzett. Oroszul társalgási, angolul tárgyalási szinten beszél és 1992 között a Lehel Hűtőgépgyár Minőségellenőrzési Főosztályán műszaki előadói munkakört töltött be től az Electrolux Lehel Kft Marketing Divízió Vevőszolgálat részlegénél területi megbízott, majd 1994-től szervizmérnöki munkakörbe került. Eddigi pályafutásának gyakorlati feladatai között szerepelt többek között a villamos alkatrészek minőségügyi ellenőrzése, 3 megyére kiterjedő szervizhálózat felügyelete és képviselete, vevőkiszolgálási színvonal minőségbiztosítása, szervizhálózati oktatás, termékés alkatrészkereskedelem műszaki támogatása. K+F tevékenységekben folyamatos szerepet vállal: a hűtőközegváltás, majd az izobutános javítástechnológiák dokumentációs kidolgozását, illetve az alkalmazás bevezetésének oktatását végezte, szakmai jegyzetek és dokumentációk, egyéb oktatási anyagok elkészítése, továbbá 2008-tól tagja a HKVSZ elnökségének és a LgPhX szakmai folyóirat szerkesztőbizottságának. Electrolux Kft 1142 Budapest, Erzsébet királyné út 87. Telefon: Fax: web-site:

2 Ifj. Cseh István, HKVSZ elnökségi tag 2008-tól a HKVSZ elnökségi tagja. Hűtő-Fűtő Szerviz 3300 Eger, Árpád út 10. Telefon: 36/ Fax: 36/ web-site: - Dezső József, Felügyelő Bizottság tagja A Felügyelő Bizottság tagja. Klima CAD Kft 1163 Budapest, Galgahévíz u. 15. Telefon: Fax: web-site: Kónyi István, Felügyelő Bizottság elnöke A Felügyelő Bizottság elnöke. Ideál Hűtőszerviz 1143 Budapest, Hungária krt /1 Telefon: Fax: web-site: -

3 Horváth Zoltán, HKVSZ elnökségi tag március 15-én született Lábatlanban. A szakközépiskolában finommechanikai műszerész szakképesítést kapott, majd 1979-ben a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolán villamos üzemmérnöki diplomát szerzett. Németül tárgyalási szinten beszél ben a Magyar Viscosagyár Száltechnikai üzemében kezdte pályafutását, mint gépkezelő. A sorkatonai szolgálatot követően 1979-től a Csőszerelőipari Vállalat Klíma Vevőszolgálatánál kezdett dolgozni először műszaki ügyintézőként, majd művezető, főművezető, gyártási részlegvezetői pozíciót töltött be től a Csőszer jogutódjaként tovább működő CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft-nél folytatja szakmai karrierjét, mint főtechnológus, majd minőségügyi vezető. Folyamatosan részt vesz biztonságtechnika tanfolyamokon és kiegészítő hűtéstechnikai szakmai továbbképzéseken től különféle berendezések (pl. CIAT, Airwell) franciaországi gyártói telephelyeit is ellenőrzi a MEEI, TMBF, ÉMI intézetek képviseleti delegációjában. Szakmai publikációi jelentek meg robbanásbiztonság-technika témában tól a HKVSZ elnökségi tagja. CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft 1103 Budapest, Noszlopy u. 1. Telefon: Fax: web-site:

4 Major Károly, HKVSZ elnökségi tag, Észak-Nyugati és Dunántóli Régió regionális elnöke május 10-én született Babóton. A középiskola elvégzése után Győrben elektrolakatos szakmát tanult. Szakmai képesítése háztartásigép-szerelő, hűtőgép-szerelő től a kapuvári szervizben dolgozott háztartási-gépszerelőként. Ez idő alatt folyamatosan gyarapította szakmai tudását ben kinevezték a szerviz vezetőjének, megválasztották a szövetkezet elnökhelyettesévé tól egy ausztriai cég Magyarországra eladott gépeinek javítását végezte. Ez abban az időben önálló külkerjoggal járt től 1996-ig főállású egyéni vállalkozó volt, mint háztartásigép-szerelő. Garanciális javítási szerződést kötött a Lehel, majd az Elektrolux céggel. Ebben az időben kezdett gázkészülék-javítással is foglalkozni ban megalakította családi vállalkozását, a Major Kft-t. A cég legnagyobb részben háztartásigép-szereléssel, klímaszereléssel és gázkészülék-javítással foglalkozik. Újabb szerződéseket kötöttek a Whirlpool, a Bosch-Siemens, a Gorenje, a Fagor, az Indesit-Merloni cégekkel ben gázszerelésből mestervizsgát tett, majd 2000-ben háztartásigép-szerelésből szintén. A tisztújító közgyűlésen ismét beválasztották az elnökségbe, ahol a háztartási-hűtőgépszerelő szakma dolgozóit szeretné képviselni től tagja a HKVSZ elnökségének. Major Kft 9351 Babót, Dózsa u. 36. Telefon: 96/ Fax: 96/ web-site: -

5 Peredi József, Felügyelő Bizottság tagja A Felügyelő Bizottság tagja. Faktor Vállalkozási Iroda Kft 1173 Budapest, Pesti út 9. Telefon: Fax: web-site:

6 Réti Pál, HKVSZ elnökségi tag Budapesten született, április 25-én ben, Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Kar Kalorikus Tanszékén szerzett mérnöki diplomát szeptemberétől a Hűtőgépgyár Budapest XIII. ker. Lőportár utcai Gyártmányfejlesztési Főosztályán kezdett dolgozni, ahol folyadékhűtők, klímaszekrények fejlesztésével foglalkozott ben a Hűtőgépgyáron belül megalakul a Klímatechnikai Főosztály, ahol a Gyártmányfejlesztési Főosztály a fenti tevékenységét folytatta. Az említett tevékenységen túl léghűtéses kondenzátorok fejlesztésével is foglalkozott áprilisában ösztöndíjat kapott és a Hűtőgépgyár kiküldte a Purdue egyetemre (Lafayette, Indiana USA), ahol a Ray Herrick laboratóriumban egy évig kutatással és fejlesztéssel foglalkozott ban a jászberényi műjégpálya klímatervezéséért állami kitüntetést kapott ben nevezték ki a Hűtőgépgyár Klímatechnikai Főosztályán a Fejlesztési Osztály vezetőjévé, majd átvette a Klíma-Rendszertervezési Osztály vezetését is szeptemberétől a Johnson Controls JCI Regelungstechnik GmbH magyarországi képviseletét vezette májusában az Alfaco Warenvertrieb Gesellschaft magyarországi irodájának igazgatója lett. Az Alfaco cég a Copeland, Alco, Carel cégek kizárólagos magyarországi képviseletét látja el azóta is. Angol és német nyelveken beszél.a magyarországi szakmai konferenciákon minden évben előadásokat tart. Több éve a Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozók Szövetségének elnökségi tagja, a kompetenciabizottság elnöke. Alfaco Kft 1137 Budapest, Radnóti Miklós u /2 Telefon: , Fax: web-site:

7 Soós Árpád, HKVSZ elnök július 3-án született Papkeszin. Erősáramú technikus től a Lehel Hűtőgépgyár Vevőszolgálatán dolgozott, 1988-tól vevőszolgálati vezető lett ben megalapította a Soós és Társa Hűtőtechnikai Kft-t, később részvénytársaságot, amelynek vezérigazgatója. A cég több külföldi gyártó kizárólagos hazai forgalmazója. A vállalat meghatározó szerepet tölt be a hazai hűtőtechnikai nagykereskedelmi vállalatok között. Magyarországon öt szakáruházat üzemeltet, rendelkezik ISO tanúsítással. A hazai hűtőgépszerelő szakképzés előmozdítása érdekében 1998-ban megalapította a Hóbagoly Szakiskolát. A szakiskola nagymértékben hozzájárul a HKVSZ oktatási célkitűzéseinek hosszú távú megvalósításához, az ország egyik legképzettebb tanári gárdáját foglalkoztatja, a szakma legjobban felszerelt gyakorlati oktató laboratóriumát tudhatja magáénak. Az új iskolaépület és oktatólaboratórium 2002 áprilisában nyílt meg ünnepélyes keretek között, még ebben az évben elnyerte a nemzetközi AREA tanúsítást. Magyar szabadalom alapján készülő szűrőbetétek gyártására, valamint nyitott és félhermetikus kompresszorok felújítására megalapította az NZK Kft.-t. Itt készül a Magyarországon igen elterjedt zeolit alapú H48-as betéttípus is ban Romániában, 2005-ben Bulgáriában alapított leányvállalatot. A cégcsoport növekedése és a különböző vállalati tevékenységek koordinálása érdekében 2003-ban létrehozta a Soós és Társa Vagyonkezelő Kft.-t, amelynek ügyvezetője. A HKVSz munkáját a megalapítás óta folyamatosan támogatja, 1994-től tagja, 1996-tól elnökségi tagja, majd a HKVSZ májusi közgyűlésén elnökké választották. Soós és Társa ZRt 1163 Budapest, Kövirózsa u. 5. Telefon: Fax: web-site:

8 Sós Imre november 5-én született Miskolcon. Gépészmérnöki diplomáját 1972-ben szerezte a miskolci Nehézipari Műszaki Egyetemen, Miskolcon él tól a Lenin Kohászati Műveknél üzemmérnök, majd TMK csoportvezető, 1983-tól a Hegyalja MGTSZ Ipari Főágazat lakatos ágazatának vezetője től a Hő- és Hidrotechnikai Közös Vállalat épületgépész üzemvezetője, majd 1987-ben kerül a Termolux ipari vállalathoz vállalkozási csoportvezetőként, 1990-től hűtőgépszerviz-vezető ben alapította az Intermo Hűtés- és Klímatechnológiai Kft-t óta a HKVSZ elnökségi tagja. Célkitűzése a hűtős szakma elfogadottságának, folyamatos képzésének elősegítése, a szorosabb együttműködés kiépítése a társcégekkel. Intermo Hűtés-Klímatechnológiai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 3535 Miskolc, Szabadság u. 17. Telefon: 46/ , 46/ Fax: 46/ , 46/ web-site:

9 Szilágyi Sándor Debrecenben született, július 17-én. Technikus, jelenleg a Hűtő-Klíma '96 Kft. ügyvezetője. Ipari tanulóként a Debreceni Finommechanikai Vállalat hűtőgépjavító üzemében dolgozott három évet, ahol a hűtőgép minden típusát kitanulta, a háztartási hűtőktől kezdve az ipari hűtőkig ben szakvizsgázott, majd a munka mellett levelezőn elvégezte a Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskolát, ahol az érettségi után a technikusi oklevelet is megszerezte. A vállalatnál főleg az ipari és folyadékhűtő, valamint a klímaberendezések javításával, karbantartásával foglalkozott ben a hűtőgépjavító szerviz művezetője lett, majd a szerviz átalakult ban alapítója volt a Hűtő-Klíma '96 Kft.-nek, amelynek jelenleg is ügyvezetője. A cég tevékenységi körébe tartozik az ipari hűtő, klíma- valamint nagykonyhai berendezések kereskedelme, javítása és karbantartása. A Hűtő-Klíma 96 cég elsőként szerezte meg a TÜV Rheinland és a HKVSZ által tanúsított Ajánlott és ellenőrzött szolgáltatóhely minősítést óta a HVKSZ elnökségi tagja. Hűtő-Klíma 96 Kft 4025 Debrecen, Arany János u. 42. Telefon: 52/ Fax: 52/ web-site: -

10 Váradi Károly, HKVSZ elnökségi tag június 16-án született Budapesten. Épületgépészeti technikumot végzett. Tanulmányai elvégzése után 34 évig a Csőszerelőipari Vállalatnál dolgozott. Főszerelésvezetőként klímaberendezések szerelését, karbantartását, javítását irányította ben Gábor és György gyermekeivel megalakították a Columbus Klíma Kft.-t, ahol mint tulajdonos tevékenykedik. Fő profiljuk a klíma- és hűtőberendezések forgalmazása, szerelése. Columbus Klímaprojekt Kft 1625 Budapest, Pf 82 Telefon: Fax: web-site:

11 1955. szeptember 8-án született Szegeden ben érettségizett a szegedi JATE Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium speciális matematika tagozatán. Mérnöki oklevelet 1980-ban szerzett a Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Kar, Épületgépész Ágazatán. Építőipari kivitelezőként a DÉLÉP-, a DÉLÉPÍTŐ Kft- és a Makói Építőipari Szövetkezetnél dolgozott mintegy tíz éven át: felmérő technikusi-, művezetői-, építésvezetői- és főmérnök helyettesi munkakörökben. Tervezőként a DÉLTERV vállalatnál tevékenykedett 1986-tól 1988-ig. Magántervezéssel óta foglalkozik márciusától foglalkozik hűtés-, klímatechnikával. A GEA Klímatechnika Kft. Dél-kelet magyarországi területi képviselője. Konzulensként részt vett a hűtés- és klímatechnikai oktatás beindításában, a D-K Magyarországi Régióban tól a HKVSZ regionális szervezetének elnöke. Várkonyi Nándor Dél-Magyarországi Régió regionális elnöke elnökségi tag GEA Klímatechnika Kft 6722 Szeged, Nemes Takács u. 4. Telefon: 62/ Fax: 62/ web-site:

MKB Hozamvadász Nyíltvégû Befektetési Alap

MKB Hozamvadász Nyíltvégû Befektetési Alap MKB Hozamvadász Nyíltvégû Befektetési Alap RÖVIDÍTETT TÁJÉKOZTATÓJA Alapkezelô: MKB Befektetési Alapkezelô Rt. 1056 Budapest Váci utca 38. telefon: 268-7081, 268-7826; telefax: 268-7509 Letétkezelô: Magyar

Részletesebben

DR. H A L Á S Z J UDIT

DR. H A L Á S Z J UDIT A díjat az Elnökség 1999-ben alapította. Kiemelkedő szakmai tudású, felkészültségű kollégáknak adományozza, akiknek életútja is például szolgál a jövő nemzedékének. DR. H A L Á S Z J UDIT Budapesten született,

Részletesebben

Túl az 50. éven az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Hajdú-Bihar megyei Csoport története - tevékenysége

Túl az 50. éven az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Hajdú-Bihar megyei Csoport története - tevékenysége Túl az 50. éven az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Hajdú-Bihar megyei Csoport története - tevékenysége ELŐZMÉNYEK: A II. világháború után, az ország újjáépítésére irányuló politikai és gazdasági

Részletesebben

Aktivitás TISZK - Információs füzet

Aktivitás TISZK - Információs füzet Aktivitás TISZK - Információs füzet Tisztelt Érdeklődő! Kedves Leendő Diákunk! Tizenkét szakképző iskola mutatkozik be ebben a füzetben, amelyek 2007-ben azért hozták létre közös szervezetüket, az Aktivitás

Részletesebben

AZ ELMÚLT 100 ÉV FÔSZERKESZTÔI

AZ ELMÚLT 100 ÉV FÔSZERKESZTÔI AZ ELMÚLT 100 ÉV FÔSZERKESZTÔI STARK LIPÓT (TRENCSÉN, 1866. MÁJUS 4. - BUDAPEST, 1932. JAKOBOVITS DÁNIEL (FENYÔHÁZA, 1879. SZEPTEMBER 9. - BUDAPEST, DR. SZILAS OSZKÁR (BUDAPEST, 1887. JANUÁR 26. - BUDAPEST,

Részletesebben

Sok szeretettel köszöntök mindenkit ezen a rendkívüli cikluszáró rendezvényünkön. Engedjék meg, hogy külön is köszöntsem meghívott vendégeinket:

Sok szeretettel köszöntök mindenkit ezen a rendkívüli cikluszáró rendezvényünkön. Engedjék meg, hogy külön is köszöntsem meghívott vendégeinket: 1 ÜNNEPI BESZÉD A 2009. december 20-tól 2011. december 31-ig tartó időszakban, a Személy,- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezetének működéséről, tevékenységéről. Tisztelt

Részletesebben

MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP TÁJÉKOZTATÓ

MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP TÁJÉKOZTATÓ TÁJÉKOZTATÓ ÉS ALAPKEZELÉSI SZABÁLYZAT A MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP NYILVÁNOS, ZÁRT VÉGŰ BEFEKTETÉSI ALAPPÁ ALAKULÁSÁHOZ ÉS TŐZSDEI FORGALMAZÁSÁHOZ Alapkezelő: MACROGAMMA Befektetési Alapkezelő Zrt.

Részletesebben

Gál Ferenc Főiskola Mezőtúr

Gál Ferenc Főiskola Mezőtúr Gál Ferenc Főiskola Mezőtúr INNOVATÍV, EGYHÁZI FENNTARTÁSÚ, MULTIFUNKCIONÁLIS MEZŐGAZDASÁGI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI FELSŐOKTATÁSI KAR LÉTESÍTÉSÉNEK KONCEPCIÓJA ÉS KOMPLEX TANULMÁNYTERVE A projekt a Magyar

Részletesebben

Kezünkben a jövő lehetőségei. Magyar Telekom éves jelentés 2008

Kezünkben a jövő lehetőségei. Magyar Telekom éves jelentés 2008 Kezünkben a jövő lehetőségei Magyar Telekom éves jelentés 2008 A Magyar Telekom üzletágai és márkastruktúrája Csoportközpont és Szolgáltató Központ Lakossági Szolgáltatások Vállalati Szolgáltatások Új

Részletesebben

A FIATALOK FOGLALKOZTATÁSA ÉS BEFOGADÁSA. Útmutató a szakmában dolgozók számára

A FIATALOK FOGLALKOZTATÁSA ÉS BEFOGADÁSA. Útmutató a szakmában dolgozók számára A FIATALOK FOGLALKOZTATÁSA ÉS BEFOGADÁSA Útmutató a szakmában dolgozók számára Magyar nyelven szerkesztette a Volt Állami Gondozottak Országos Egyesülete VAGOE Nemzetközi Szerkesztő Csapat Loreni Baciu,

Részletesebben

CSALÁDBARÁT MUNKA HELY

CSALÁDBARÁT MUNKA HELY Atomerőmû XXXVI. évfolyam, 2. szám Évindító sajtótájékoztatót tartott a Paksi Atomerőmű Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. a hagyományoknak megfelelően az idén is megtartotta évindító sajtótájékoztatóját. Az

Részletesebben

Új szegmensben ért el sikert a Rába a FÁK-piacon. 4. oldal. A Rába Jármûipari Holding lapja. HAMM: Tovább erôsôdô partnerkapcsolat 10.

Új szegmensben ért el sikert a Rába a FÁK-piacon. 4. oldal. A Rába Jármûipari Holding lapja. HAMM: Tovább erôsôdô partnerkapcsolat 10. 1 oldal A Rába Jármûipari Holding lapja LXII. évfolyam 7. szám 2010. szeptember-október www.raba.hu KÉPEK: WWW.URALAZ.RU HAMM: Tovább erôsôdô partnerkapcsolat 10. oldal A HAMM ÚTHENGER- GYÁRTÓ CÉGGELVALÓ

Részletesebben

- a folyamat - A megvalósítás öt, egymástól elkülöníthetõ, de egymásra épülõ részprojektbõl állt.

- a folyamat - A megvalósítás öt, egymástól elkülöníthetõ, de egymásra épülõ részprojektbõl állt. Ez is lezárult: a Gyõr Szombathelyi projekt - a folyamat - Az igazgatóság közleményei 2006. augusztus 23-i ülésén az Igazgatóság jóváhagyta a 2006. június 28-i ülésérõl felvett jegyzõkönyvet. Elfogadta

Részletesebben

HITELESFORRÁS. 2.évfolyam / 4. szám PÁLYÁZATI MAGAZIN. HITELES FORRÁS www.palyazatisajtokozlemenyek.hu. Nők a tudomány és gazdaság világából

HITELESFORRÁS. 2.évfolyam / 4. szám PÁLYÁZATI MAGAZIN. HITELES FORRÁS www.palyazatisajtokozlemenyek.hu. Nők a tudomány és gazdaság világából PÁLYÁZATI MAGAZIN 2.évfolyam / 4. szám 1 HITELESFORRÁS Eva M Szabo Photography Nők a tudomány és gazdaság világából Adósságátvállalás Győrben Varga Mihály: A magyar gazdaság erősödik Széchenyi Kártya Program

Részletesebben

Választási melléklet. 2009. október 3-án. Bajcsy-Zsilinszky u. 50. Henrik u. 1/a. József Attila Kollégium. Baross Gábor u. 10.

Választási melléklet. 2009. október 3-án. Bajcsy-Zsilinszky u. 50. Henrik u. 1/a. József Attila Kollégium. Baross Gábor u. 10. 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám Választási melléklet polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa

Részletesebben

10 ÉVES A GYÓGYSZER-NAGYKERESKEDÔK SZÖVETSÉGE

10 ÉVES A GYÓGYSZER-NAGYKERESKEDÔK SZÖVETSÉGE 1996 10 ÉVES A GYÓGYSZER-NAGYKERESKEDÔK SZÖVETSÉGE 2006 Tisztelt Olvasó! A Gyógyszer-nagykereskedõk Szövetsége 2006- ban kettõs jubileumot ünnepel. Éppen 10 éve annak, hogy 21 gyógyszer-nagykereskedelmi

Részletesebben

Központi Statisztikai Hivatal. Tájékoztatási főosztály Területi tájékoztatási osztály BUDAPESTI MOZAIK. 1. szám. Oktatás Kultúra Kutatás-fejlesztés

Központi Statisztikai Hivatal. Tájékoztatási főosztály Területi tájékoztatási osztály BUDAPESTI MOZAIK. 1. szám. Oktatás Kultúra Kutatás-fejlesztés Központi Statisztikai Hivatal Tájékoztatási főosztály Területi tájékoztatási osztály BUDAPESTI MOZAIK 1. szám Oktatás Kultúra Kutatás-fejlesztés Budapest, 2006. március Központi Statisztikai Hivatal Tájékoztatási

Részletesebben

ÉV VÉGI HAJRÁ. KÉT FONTOS PROJEKTÜNKNÉL 9. oldal. A Rába Jármûipari Holding lapja. 2014: fókuszban a mûködési kiválóság és az üzletfejlesztés

ÉV VÉGI HAJRÁ. KÉT FONTOS PROJEKTÜNKNÉL 9. oldal. A Rába Jármûipari Holding lapja. 2014: fókuszban a mûködési kiválóság és az üzletfejlesztés 1 oldal A Rába Jármûipari Holding lapja LXV. évfolyam 6. szám 2013. december www.raba.hu 2014: fókuszban a mûködési kiválóság és az üzletfejlesztés 2. oldal EGY ÉVVEL EZELÔTT A RÁBA 2012-ES ÉVÉT ÚGY ÉRTÉKELTEM,

Részletesebben

Minõség és Megbízhatóság

Minõség és Megbízhatóság 2006/3 A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság munkájáról A bolognai folyamat hatásai és minőségbiztosítási vetületei a magyar felsőoktatás szerkezetének átalakításában Pillanatkép a közoktatási

Részletesebben

Új Telekomot építünk Magyar Telekom A 2013. üzleti év

Új Telekomot építünk Magyar Telekom A 2013. üzleti év Új Telekomot építünk Magyar Telekom A 2013. üzleti év TARTALOM Részvényeseinkhez... 3 A Magyar Telekomról... 3 A Magyar Telekom Csoport pénzügyi adatai... 4 Levél részvényeseinkhez... 5 Részvényekre vonatkozó

Részletesebben

Tartalom. Köszöntő. øtinfo 2011. július augusztus 1. Köszöntõ

Tartalom. Köszöntő. øtinfo 2011. július augusztus 1. Köszöntõ Köszöntő Köszöntõ Tartalom Kedves Olvasó! Megszelídült gyönyörűség vígan szökken át a réten, vörös pipacs arca búbján, nézi báját tótükrében. Selymes haját viszi a szél, koszorút fon nap reája, dalol a

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Kedves Munkahelykeresők!

KÖSZÖNTŐ. Kedves Munkahelykeresők! KÖSZÖNTŐ Kedves Munkahelykeresők! Az Európai Felsőoktatási Térség előtt álló kihívások fontos feladatának tartom, hogy a hallgatók a munkaerőpiacon versenyképes tudás és felkészültség mellett, sikeresen

Részletesebben

RÖVIDÍTETT TÁJÉKOZTATÓJA

RÖVIDÍTETT TÁJÉKOZTATÓJA AZ AEGON KÖZÉP-EURÓPAI KÖTVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP RÖVIDÍTETT TÁJÉKOZTATÓJA ALAPKEZELŐ AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. (1091 BUDAPEST, ÜLLŐI ÚT 1.) FORGALMAZÓ AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI

Részletesebben

Philippe Gorjux. Spedexpo Aradon. Biztató évkezdet. Malév Air Cargo. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika. 8. oldal. 24.

Philippe Gorjux. Spedexpo Aradon. Biztató évkezdet. Malév Air Cargo. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika. 8. oldal. 24. szállítmányozás fuvarozás logisztika vám informatika XIV.ÉVFOLYAM 6. SZÁM 2006. JÚNIUS Spedexpo Aradon 8. oldal Biztató évkezdet 24. oldal Malév Air Cargo 30. oldal Philippe Gorjux 140. szám Ára: 560 Ft

Részletesebben

100% pénzvisszafizetési garancia a szakirányú továbbképzéseken

100% pénzvisszafizetési garancia a szakirányú továbbképzéseken 1 Tartalomjegyzék 100% pénzvisszafizetési garancia a szakirányú továbbképzéseken http://bkf.hu/tovabb Impresszum Felelős kiadó: Dr. Kiss Pál István CSc., vezérigazgató, Budapesti Kommunikációs és Üzleti

Részletesebben

Összevont tájékoztató. a Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Összevont tájékoztató. a Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Összevont tájékoztató a Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 1.637.500 darab 100 forint névértékű névre szóló dematerializált törzsrészvényének a Budapesti Értéktőzsde

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ FÜZET. www.edutus.hu. felvi@edutus.hu. zöld szám: 80 / 911 688. 2800 Tatabánya Stúdium tér 1. (34) 520 400

TÁJÉKOZTATÓ FÜZET. www.edutus.hu. felvi@edutus.hu. zöld szám: 80 / 911 688. 2800 Tatabánya Stúdium tér 1. (34) 520 400 TÁJÉKOZTATÓ FÜZET 2800 Tatabánya Stúdium tér 1. (34) 520 400 1037 Budapest III. ker. Bécsi út 324. (1) 450 24 20 zöld szám: 80 / 911 688 1055 Budapest V. ker. Falk Miksa utca 1. (1) 789 85 78 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Magyar 2010/2011. felsőoktatási intézmények. Magyar Rektori Konferencia

Magyar 2010/2011. felsőoktatási intézmények. Magyar Rektori Konferencia Magyar felsőoktatási intézmények 2010/2011 Magyar Rektori Konferencia Bevezető Kedves Olvasók! Mikor jelen kiadványunkat közrebocsátom kétféle érzés tölt el, a büszkeség és némi hiányérzet. Egyfelől büszke

Részletesebben

A folyóirat kiadását a következõ, tanúsított minõségügyi rendszert mûködtetõ cégek és szervezetek támogatják:

A folyóirat kiadását a következõ, tanúsított minõségügyi rendszert mûködtetõ cégek és szervezetek támogatják: 2006/5 Minőségügyi rendszerek az ÁPV Zrt. többségi tulajdonába tartozó társaságoknál A QFD módszer alkalmazásáról A Volán Egyesülés tagszervezeteinek minőségügyi tevékenysége A MALÉV Zrt. minőségirányítási

Részletesebben

JÁRMŰMÉRNÖKI ALAPSZAK (BSc)

JÁRMŰMÉRNÖKI ALAPSZAK (BSc) ALAPSZAK (BSc) INDÍTÁSÁRA VONATKOZÓ KÉRELEM JÁRMŰMÉRNÖKI ALAPSZAK (BSc) Készült a Széchenyi István Egyetem Szenátusa 2010. augusztus 30-i ülésén elfogadott előterjesztés alapján Győr 2010 szeptember Tartalomjegyzék

Részletesebben