Szám: 53/2011. (III.03.) Kt. határozat Tárgy: Gárdonyi Géza Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda Alapító Okiratának módosítása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szám: 53/2011. (III.03.) Kt. határozat Tárgy: Gárdonyi Géza Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda Alapító Okiratának módosítása"

Átírás

1 Szám: 53/2011. (III.03.) Kt. határozat Tárgy: Gárdonyi Géza Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda Alapító Okiratának módosítása Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 38. (1) bekezdése az államháztartásról szóló évi XXXVIII. törvény 18/K -ában meghatározottakra tekintettel, figyelemmel a közoktatásról szóló évi LXXIX. törvényre, valamint az államháztartás működési rendjéről szóló 292/2009. (XII.19.) Korm. rendelet második fejezetében meghatározottakra tekintettel a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda alapító okiratát felülvizsgálták és a következő módosítást hajtják végre: Az alapító okirat 12. pont óvodára vonatkozó maximum felvehető létszám a következők szerint válozik: következők szerint változik: 12./ Maximális gyermeklétszám: Óvodai nevelés: csoportok szám 4 Maximum felvehető gyermeklétszám 100 fő A képviselő-testület utasítja a t, a szükséges intézkedést tegye meg az alapító okirat változtatásának átvezetése érdekében.

2 Szám: 54/2011. (III.03.) Kt. határozat Tárgy: Napközi Otthonos Óvodába felvehető gyermeklétszám meghatározása Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta az óvodába felvehető maximális létszám túllépésének engedélyezésére vonatkozó javaslatot és azzal egyetért. A közoktatásról szóló1993. évi LXXIX. törvény (1) bekezdés c.) pontjában meghatározott jogkörében eljárva, tekeintettel a törvény 1. számú mellékletében meghatározottakra is engedélyezi, az Óvodavezető részére, hogy az alapító okiratban meghatározott létszámot maximum 10 %-al túllépheti. (maximális így felvehető létszám 110 fő.) Határidő: óvodai felvételi, illetve folyamatos Felelős: óvoda vezető

3 Szám: 55/2011.(III.03.) Kt. határozat Tárgy: Veres Dénes Ferenc munkaidőn kívül végzett tevékenységéért díjazás megállapítása Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta Veres Dénes informatikus munkaidőn kívül végzett tevékenységének díjazására vonatkozó javaslatot, azzal egyhangúlag egyetért és a következő határozatot hozza: Halmaj község Képviselő-testülete az Önkormányzatnál informatikus munkakörben foglalkoztatott Veres Dénes Ferenc (szül.: Szikszó, , an.: Augusztin Anna Mária) Halmaj, Vasút út 10. szám alatti lakos munkaidőn kívül végzett tevékenységéért alapilletményén túl március 1. napjától kezdődően december 31-ig bruttó Ft/hó összegű megbízási díjat állapít meg. A megbízás keretében nevezett köteles Halmaj Település WEB lapját rendszeresen frissíteni, karbantartani, valamint a kábel tv. Üzemeltetésével összefüggő feladatokat ellátni. A Képviselő-testület felhatalmazza a t a megbízási szerződést kösse meg. A Képviselő-testület felhatalmazza a t, hogy a megbízási díj számfejtéséről és kifizetéséről gondoskodjon. Felelős: megbízott,,

4 Szám: 56/2011.(III.03.) Kt. határozat Tárgy: Házi Orvosi Szolgálat ellátására kötött működési szerződés felülvizsgálata. Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a Házi Orvosi Szolgálat ellátására kötött működési szerződés felülvizsgálatára vonatkozó javaslatot és a következő határozatot hozza: Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete kezdeményezi a háziorvossal megkötött működtetési szerződés módosítását olyan módon, hogy a háziorvos a rendelő fenntartási költségeihez január 1-től visszamenőleg havi 16 eft+áfa összeggel járuljon hozzá. A hozzájárulás összege közvetített szolgáltatásként kerüljön számlázásra a háziorvos részére. Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete felhatalmazza a t a szerződés módosítására vonatkozó megállapodást a képviselő-testület nevében kösse meg. Felelős:

5 Szám: 57/2011.(III.03.) Kt. határozat Tárgy: Halmaj, Kossuth út 3. szám alatti ingatlan megvásárlása Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a Halmaj, Kossuth út 3. szám alatti ingatlan megvásárlására vonatkozató előterjesztést és a következő határozatot hozza: Halmaj község Képviselő-testülete elviekben egyetért a Halmaj, Kossuth út 3. szám alatti ingatlan megvásárlásával. Az eladók részére, millió Ft. vételárat ajánl fel. Felhatalmazza a t, hogy a tulajdonosokat tájékoztassa a Képviselőtestület döntéséről, valamint folytasson egyeztetést a kérdésben. A Képviselő-testület az ingatlan megvásárlásról a konkrét eladási ár ismeretében végleges döntést a következő ülésen hoz. Felelős:

6 Szám: 58/2011.(III.03.) Kt. határozat Tárgy: HÓPIHE Gyermek Alapítvány támogatás iránti kérelme Halmaj község Képviselő-testülete megtárgyalta a HÓPIHE Gyermek Alapítvány Közhasznú szervezet támogatás iránti kérelmét, és a következő határozatot hozza: Halmaj község Képviselő-testülete az Alapítvány szándékával, feladataival azonosul, azonban kitűzött céljai megvalósításához anyagi támogatást - a évi forráshiányos költségvetésére tekintettel - nem tud nyújtani. A Képviselő-testület felhatalmazza a t, hogy a döntésről az Alapítványt értesítse. Felelős:

7 Szám: 59/2011.(III.03.) Kt. határozat Tárgy: Perpetuum Mobile Alapítvány támogatás iránti kérelme Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a Perpetuum Mobile Alapítvány támogatás iránti kérelmét, és a következő határozatot hozza: Halmaj község Képviselő-testülete az Alapítvány szándékával, feladataival azonosul, azonban kitűzött céljai megvalósításához anyagi támogatást - a évi forráshiányos költségvetésére tekintettel - nem tud nyújtani. A Képviselő-testület felhatalmazza a t, hogy a döntésről az Alapítványt értesítse. Felelős:

8 Szám: 60/2011.(III.03.) Kt. határozat Tárgy: Országos Mentőszolgálat Alapítvány támogatás iránti kérelme Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta az Országos Mentőszolgálat Alapítvány támogatás iránti kérelmét, és a következő határozatot hozza: Halmaj község Képviselő-testülete az Alapítvány szándékával, feladataival azonosul, azonban kitűzött céljai megvalósításához anyagi támogatást - a évi forráshiányos költségvetésére tekintettel - nem tud nyújtani. A Képviselő-testület felhatalmazza a t, hogy a döntésről az Alapítványt értesítse. Felelős:

9 Szám: 61/2011. (III.03.) Kt. határozat Tárgy:Országos Mentőszolgálat Encs Mentőállomás részére támogatás biztosítása. Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta az Országos Mentőszolgálat Encs Mentőállomás támogatására vonatkozó javaslatot és azzal egyetért. A Képviselő-testület az Életmentés Alapítvány részére Ft. vissza nem térítendő támogatást biztosít költségvetése terhére, mely támogatás célnak megfelelő felhasználásáról az Alapítvány a támogatás átvételétől számított 90 napon belül számlával köteles elszámolni az Önkormányzat felé. A támogatás az Alapítvány működésével kapcsolatos kiadásokra használható fel. Felkéri a t, hogy a támogatást az Életmentés Alapítvány B-A-Z megye számú számlájára Encsi mentőállomás részére megjegyzéssel utalja át. Felelős:

10 Szám: 62/2011.(III.03.) Kt. határozat Tárgy: Abaúji Sporttársulás működéséhez támogatás biztosítása Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta az Abaúji Sporttársulás működéséhez szükséges támogatás iránti kérelmét, és a következő határozatot hozza: Halmaj község Képviselő-testülete a Társulás részére anyagi támogatást - a évi forráshiányos költségvetésére tekintettel - nem tud nyújtani. A Képviselő-testület felhatalmazza a t, hogy a döntésről az Abaúji Sporttársulást értesítse. Felelős:

11 Szám: 63/2011.(III.03.) Kt. határozat Tárgy: Magyar Rákellenes Liga támogatás iránti kérelme Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a Magyar Rákellenes Liga Encsi Alapszervezetének támogatás iránti kérelmét, és a következő határozatot hozza: Halmaj község Képviselő-testülete az Alapítvány szándékával, feladataival azonosul, azonban kitűzött céljai megvalósításához anyagi támogatást - a évi forráshiányos költségvetésére tekintettel - nem tud nyújtani. A Képviselő-testület felhatalmazza a t, hogy a döntésről az Alapítványt értesítse. Felelős:

12 Szám: 64/2011. (III.03.) Kt. határozat Tárgy: Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság részére támogatás biztosítása. Halmaj Községi Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság kérelmét az Abaúj Tűzvédelméért Alapítvány támogatására vonatkozóan, mellyel egyetért. A Képviselő-testület az Abaúj Tűzvédelméért Alapítvány részére Ft. vissza nem térítendő támogatást biztosít költségvetése terhére, mely támogatás célnak megfelelő felhasználásáról az Alapítvány a támogatás átvételétől számított 90 napon belül számlával köteles elszámolni az Önkormányzat felé. A támogatás az Alapítvány működésével kapcsolatos kiadásokra használható fel. Felkéri a t, hogy a támogatást az Abaúj Tűzvédelméért Alapítvány számú számlájára utalja át. Felelős:

13 Szám: 65/2011. (III.03.) Kt. határozat Tárgy: Mozgáskorlátozottak Abaújtérségi Encs Városi Egyesülete részére anyagi támogatás biztosítása Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Mozgáskorlátozottak Abaújtérségi Encs Városi Egyesülete támogatás iránti kérelmét és a következő határozatot hozza. A Képviselő-testület a Mozgáskorlátozottak Abaújtérségi Encs Városi Egyesülete részére Ft. vissza nem térítendő támogatást biztosít költségvetése terhére, mely támogatás célnak megfelelő felhasználásáról az Egyesület a támogatás átvételétől számított 90 napon belül számlával köteles elszámolni az Önkormányzat felé. A támogatás az Egyesület működésével kapcsolatos kiadásokra használható fel. Felkéri a t, hogy a támogatást az OTP Bank Nyrt-nél vezetett számú számlájára utalja át. Felelős:

14 Szám: 66/2011. (III.03.) Kt. határozat Tárgy: Abaúj Bűnmegelőzésért Alapítvány részére támogatás biztosítása. Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta az Abaúj Bűnmegelőzésért Alapítvány támogatás iránti kérelmét, mellyel egyetért. A Képviselő-testület az Abaúj Bűnmegelőzésért Alapítvány részére Ft. vissza nem térítendő támogatást biztosít költségvetése terhére, mely támogatás célnak megfelelő felhasználásáról az Alapítvány a támogatás átvételétől számított 90 napon belül számlával köteles elszámolni az Önkormányzat felé. A támogatás az Alapítvány működésével kapcsolatos kiadásokra használható fel. Felkéri a t, hogy a támogatást az Abaúj Bűnmegelőzésért Alapítvány Forró és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett számú számlájára utalja át. Felelős:

15 Szám: 67/2011. (III.03.) Kt. határozat Tárgy: KMB csoport részére támogatás biztosítása. Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a helyi KMB csoport támogatás iránti kérelmét, mellyel egyetért. A Képviselő-testület a halmaji KMB csoport részére január 1-től visszamenőleg, Ft./hó összegű vissza nem térítendő támogatást biztosít költségvetése terhére, üzemanyag vásárlásához. A KMB csoport a támogatásról számlával köteles elszámolni az Önkormányzat felé. A támogatás az KMB csoport működésével kapcsolatos üzemanyagköltségre használható fel. Felkéri a Körjegyzőt, hogy a támogatás célnak megfelelő szabályszerű felhasználását egyeztesse az Encsi Rendőrkapitánysággal, valamint a támogatás átutalásáról gondoskodjon. Felelős:

16 Szám: 68/2011. (III.03.) Kt. határozat Tárgy:Beszámoló a Halmaj Községért Jóléti Szolgálat Közalapítvány tevékenységéről Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a Közalapítvány tevékenységéről készített beszámolót, azt elfogadja. Felhívja a Kuratórium figyelmét, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a rászorult családok minél nagyobb számban vegyenek részt a szociális földprogramban és az egyéb kedvezményes programokban. A Képviselő-testület hatalmazza fel a t, a t, valamint a kuratórium elnökét és irodavezetőjét, hogy a Közalapítvány által a II. félévben az Önkormányzat részére végzett szolgáltatásokat, valamint az Önkormányzatnál az Alapítvány működésével összefüggésben felmerült költségeket tekintsék át és vezessék össze. Határidő: folyamatos Felelős:, kuratórium elnöke, irodavezetője,

17 Szám: 69/2011. (III.03.) Kt. határozat Tárgy: Halmaj Községért Jóléti Szolgálat Közalapítvány Alapító Okiratának módosítása A Képviselő-testület megtárgyalta a Halmaj Községért Jóléti Szolgálat Közalapítvány Alapító Okiratának módosítására vonatkozó javaslatot, azzal egyetért és a következő határozatot hozza: HALMAJ KÖZSÉGÉRT JÓLÉTI SZOLGÁLAT KÖZALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓ OKIRAT 9. sz. módosítása Halmaj Község Önkormányzata Képviselő-testülete (3842 Halmaj, Kossuth u. 1. sz.), mint alapító a 872-5/1994. (X.04) 159.KT. számú határozatával létrehozott, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság által 772/1994. sorszám alatt nyilvántartásba vett Halmaj Községért Jóléti Szolgálat Köza1apítvány (3842 Halmaj, Kossuth u. 1.) október 4. napján kelt alapító okiratát a 69/2011. (III.03.) KT. határozatával az alábbiak szerint módosítja: 1. Halmaj Község Önkormányzata Képviselő Testülete, mint alapító a69/2011. (III.03.) KT.. határozatával, Boldizsárné Volcsányi Mária (született: Volcsányi Mária, Halmaj, , anyja neve: Tóth Katalin) 3842 Halmaj, Vörösmarty u. 20. sz. alatti lakosnak a Halmaj Községért Jóléti Szolgálat Közalapítvány (3842 Halmaj, Kossuth u. 1.) Kuratóriuma elnökhelyettese tisztségéről történő írásbeli lemondását március 3. napjával hatályosan elfogadta, s a Kuratórium tagjának és egyben elnökhelyettesének március 3. napjától március 2. napjáig terjedő, négy éves határozott időre Szobota Jánosné (született: Gordán Ilona, Halmaj, , anyja neve: Dutkó Borbála) 3842 Halmaj, Kossuth u. 7. sz. alatti lakost megválasztotta. 2. Halmaj Község Önkormányzata Képviselő Testülete, mint alapító a Közalapítvány alapító okirata, A közalapítvány szervezete című pontja 1. sz. pontjában, A Kuratórium elnökhelyettese című pontból Boldizsárné Volcsányi Mária (született: Volcsányi Mária, Halmaj, , anyja neve: Tóth Katalin) 3842 Halmaj, Vörösmarty u. 20. sz. alatti lakost törölte, s helyette elnökhelyettesnek Szobota Jánosné (született: Gordán Ilona, Halmaj, , anyja neve: Dutkó Borbála) 3842 Halmaj, Kossuth u. 7. sz. alatti lakost felvette az alábbiak szerint: A kuratórium elnökhelyettese: Szobota Jánosné ( , anyja neve: Dutkó Borbála) 3842 Halmaj, Kossuth u. 7. sz. alatti lakos. 3. Halmaj Község Önkormányzata Képviselő Testülete, mint alapító a 69/2011. (III.03.) KT.. határozatával, Szabados Lajos ( , an: Tóth Magdolna) Halmaj, Fő u. 44 sz. alatti lakosnak a Halmaj Községért Jóléti Szolgálat Közalapítvány (3842 Halmaj, Kossuth u. 1.) Kuratóriumi tagja tisztségéről történő írásbeli lemondását március 3. napjával hatályosan elfogadta, s a Kuratórium tagjának március 3. napjától március 2. napjáig terjedő, négy éves határozott időre Boldizsárné Volcsányi Mária (született: Volcsányi Mária, Halmaj, , anyja neve: Tóth Katalin) 3842 Halmaj, Vörösmarty u. 20. sz. alatti lakost megválasztotta. 4. Halmaj Község Önkormányzata Képviselő Testülete, mint alapító a Közalapítvány alapító okirata, A közalapítvány szervezete című pontja 1. sz. pontjában, A kuratórium tagjai című pontból Szabados Lajos ( , an: Tóth Magdolna) Halmaj, Fő u. 32 sz. alatti lakost törölte, s helyette kuratóriumi

18 tagnak Boldizsárné Volcsányi Mária (született: Volcsányi Mária, Halmaj, , anyja neve: Tóth Katalin) 3842 Halmaj, Vörösmarty u. 20. sz. alatti lakost felvette az alábbiak szerint: A kuratórium tagja: Boldizsárné Volcsányi Mária (született: Volcsányi Mária, Halmaj, , anyja neve: Tóth Katalin) 3842 Halmaj, Vörösmarty u. 20. sz. alatti lakos. 5. Jelen 9. számú alapító okirat módosítás az eredeti alapító okirattal, ill. az időközi módosításokkal együtt érvényes, s az alapító okirat módosítással nem érintett pontjai változatlanul érvényben maradnak. 6. A Közalapítvány alapítója az alapító okirat módosításának és, egységes szerkezetbe foglalásának elkészítésével, a módosítás nyilvántartáson történő átvezetésével a Miskolci 11. sz. Ügyvédi Iroda (3530 Miskolc, Szemere u. 26.) tagját, dr. Boholy György ügyvédet bízza meg. Felelős:, kuratórium elnöke

19 Szám: 70/2011. (III.03.) Kt. határozat Tárgy: Endoszkópos Bt. részére terület bérbeadása A Képviselő-testület megtárgyalta az Endoszkópos Bt. terület bérbeadására vonatkozó kérelmét, azzal egyetért és a következő határozatot hozza: Halmaj község Képviselő-testülete az Endoszkópos Bt. (székhelye: Pamlény, Kossuth út 15.) képviselője: Bacskainé Beluzsár Adrienn részére bérbeadja a Halmaj községi Önkormányzat tulajdonát képező 157 hrsz-ú ingatlanból, faszerkezetes pavilon elhelyezése céljából, 15 m 2 nagyságú területet. A Képviselő-testület a terület használatáért fizetendő bérleti díjat a bérleti szerződés megkötésétől számított első három hónapban havi Ft+ÁFA összegben határozza meg. Azt követően a bérleti díj mértékét felülvizsgálja. Felhatalmazza a t, hogy az Endoszkópos Bt-t tájékoztassa a döntésről, valamint a bérleti szerződést az Önkormányzat nevében megkösse. Felelős:

20 Szám: Tárgy: 71/2011. (III.03.) Kt. határozat Halmaj Térségi Televízió nyilvántartásba vétele Halmaj község Önkormányzata megtárgyalta a helyi zártláncú kábel TV nyilvántartásba vételével összefüggő előterjesztést és a következő határozatot hozza. Haladéktalanul kezdeményezni kell a Magyar Média- és Hírközlési Hatóság Hivatalánál a Halmaj Térségi Televízió (székhely: 3842 Halmaj, Petőfi út 14.) nyilvántartásba vételét. A testület hozzájárul ahhoz, hogy a televízió elnevezésében Halmaj község neve szerepeljen. Felhatalmazza a t a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: május 15. Felelős:

21 Szám: 72./2011.(III.03.) Kt. határozat Tárgy: Hernád Völgye és Térsége Szilárd hulladék-kezelési Önkormányzati Társulás évi költségvetésének elfogadása A Képviselő-testület megtárgyalta a Hernád Völgye és Térsége Szilárd hulladékkezelésiönkormányzati Társulás évi költségvetésére vonatkozó javaslatot és azt változtatás nélkül elfogadja. Felelős:

Szám: 24/2010. (III. 11.) Kt. határozat Tárgy: Beszámoló a Halmaj Községért Jóléti Szolgálat Közalapítvány tevékenységéről

Szám: 24/2010. (III. 11.) Kt. határozat Tárgy: Beszámoló a Halmaj Községért Jóléti Szolgálat Közalapítvány tevékenységéről Szám: 24/2010. (III. 11.) Kt. határozat Tárgy: Beszámoló a Halmaj Községért Jóléti Szolgálat Közalapítvány tevékenységéről A Képviselő-testület megtárgyalta a Közalapítvány tevékenységéről készített beszámolót,

Részletesebben

Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele

Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele A Képviselő-testület úgy határozott, hogy a Forró és Vidéke Takarékszövetkezetnél 6.000.000.-Ft összegű bankszámla-hitelkeretet

Részletesebben

40/2009. (V. 28.) Kt. határozat Gárdonyi Géza Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda Alapító Okiratának felülvizsgálata

40/2009. (V. 28.) Kt. határozat Gárdonyi Géza Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda Alapító Okiratának felülvizsgálata Szám: Tárgy: 40/2009. (V. 28.) Kt. határozat Gárdonyi Géza Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda Alapító Okiratának felülvizsgálata Halmaj, Kiskinizs községek önkormányzatai a közös fenntartású Gárdonyi

Részletesebben

Költségek: összeg főösszeg % limit % Előkészítés: 15 215 000 6,69%

Költségek: összeg főösszeg % limit % Előkészítés: 15 215 000 6,69% Szám: 1/2010. (I. 12.) Kt. határozat Tárgy: Körzeti Iskola és Óvoda bővítési projektjének elfogadása Halmaj község Képviselő-testülete Körzeti Iskola és Óvoda bővítési és rekonstrukciós projektjére vonatkozó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. László János képviselő 14:05 órától B./ Tanácskozási joggal:

Jegyzőkönyv. László János képviselő 14:05 órától B./ Tanácskozási joggal: Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 8-án, 13:15 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, június 25-i ülésére. Az előterjesztést készítette: oktatási referens

ELŐTERJESZTÉS. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, június 25-i ülésére. Az előterjesztést készítette: oktatási referens ELŐTERJESZTÉS Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, 2008. június 25-i ülésére Tárgy:Fejlesztő pedagógus alkalmazása Az előterjesztést készítette: Hum József oktatási referens Előterjesztő: dr. Kelemen

Részletesebben

Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S

Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörök gyakorlásáról a képviselő-testület

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. Készült Káva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

Jegyzőkönyvi kivonat. Készült Káva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. nyílt ülésének könyvéből. 52/2015.(IV.22.) határozat Káva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Monor Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság 2014. évi tűzvédelmi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja.

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Ügyiratszám: 156/2015. 2/1. számú előterjesztés a Kéthelyi Széchenyi István Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Szülői Szervezetének pénzügyi támogatási kérelme elbírálásához A Szülői Szervezet 2015.

Részletesebben

Határidő: folyamatos Felelős: körjegyző, polgármesterek, intézményvezetők

Határidő: folyamatos Felelős: körjegyző, polgármesterek, intézményvezetők 11/2010. (II. 11.) Kt. határozat Halmaj Körjegyzőség és önkormányzati intézményeinek szervezetfejlesztésére kiírt pályázat záródokumentációjának megtárgyalása. Halmaj község Képviselő-testülete megtárgyalta

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének március 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének március 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből: 52/2010.(III.31.)HÖ sz. határozat megtárgyalta és elfogadta a polgármester tájékoztatóját a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között tett fontosabb intézkedésekről a szóbeli kiegészítéssel

Részletesebben

Nagy Szilárd polgármester

Nagy Szilárd polgármester KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL Előterjesztés A Képviselő-testület 2015. január 5-i ülésére A Napsugár Művészeti Óvoda alapító okiratának módosításáról Tisztelt Képviselő-testület! Legutóbb 2014. novemberében

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Aszaló község Önkormányzat Képviselőtestület 2014. április 10 napján 15 órakor a tanácskozó teremben tartott üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Aszaló község Önkormányzat Képviselőtestület 2014. április 10 napján 15 órakor a tanácskozó teremben tartott üléséről. Képviselőtestület Aszaló Szám: 1-3/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Aszaló község Önkormányzat Képviselőtestület 2014. április 10 napján 15 órakor a tanácskozó teremben tartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 17-én megtartott munkaterv

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Határidő: 2012. augusztus 31.

Határidő: 2012. augusztus 31. Kivonat Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2012. április 26. napján tartott ülésének jegyzőkönyvéből: IV-93/2681/2012. sz. határozat Tárgy: Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Egri Főegyházmegye

Részletesebben

Kivonat Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29. napján tartott rendkívüli nyilvános üléséről készített jegyzőkönyvből

Kivonat Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29. napján tartott rendkívüli nyilvános üléséről készített jegyzőkönyvből 76/2011. (VII. 29. ) képviselő-testületi határozat közoktatási feladatellátási megállapodás 1.) Fácánkert Község Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja az előterjesztett, Szekszárd Megyei Jogú

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 30-án 16 órakor megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt, Csernik József,

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 317-17/2010. 27. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez Földes

Részletesebben

Határidő: folyamatos Felelős: körjegyző, polgármester. K.m.f.

Határidő: folyamatos Felelős: körjegyző, polgármester. K.m.f. 191/2011. (VI.30.) számú határozata a Körjegyzőség munkájáról, valamint a helyi Önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról 1.) Halmaj község Képviselő-testülete megtárgyalta

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület május 19. napján megtartott soros zárt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület május 19. napján megtartott soros zárt ülésének jegyzőkönyvéből 184/2016. (V. 19.) Kt. határozat Tárgy: Pillér Takarékszövetkezet együttműködési ajánlata megtárgyalta Pongrácz Tamás ad-hoc bizottsági elnök Pillér Takarékszövetkezet együttműködési ajánlata tárgyú előterjesztését

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai A Képviselő-testület 7 igen, 0 nem, 0 tartózkodással hozta meg alábbi határozatát. 84/2012. (VI.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend. 2.) Az Ágasegyházáért Alapítvány alapító okiratának módosítása Előadó: Polgármester

Jegyzőkönyv. Napirend. 2.) Az Ágasegyházáért Alapítvány alapító okiratának módosítása Előadó: Polgármester Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 8/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.február 13.-án megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata

Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata Hajdúhadházi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás 2015. évi költségvetéséről szóló 2/2015.(III.5.)HMCSGYIT.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: a szigetbecsei Petőfi Sándor Művelődési Házban a 2012. december 11-én tartott Lórév Község Képviselő-testülete, Makád Község Képviselő-testülete és Szigetbecse Község Képviselő-testülete

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 19-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Alapító okirat. 1/ A költségvetési szerv neve: KINCSKERESŐ Általános Művelődési Központ. 2./ Székhelye: 8651 Balatonszabdi, Vak Bottyán u. 96.

Alapító okirat. 1/ A költségvetési szerv neve: KINCSKERESŐ Általános Művelődési Központ. 2./ Székhelye: 8651 Balatonszabdi, Vak Bottyán u. 96. Alapító okirat Balatonszabadi és Siójut községek Önkormányzatainak i a rendelkezésre álló dokumentumok alapján, a többször módosított 1992.évi XXXVIII. törvény az államháztartásról 1990. évi LXV. törvény

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 25-én 16 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 25-én 16 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. június 25-én 16 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Kastélykerti Óvoda Alapító Okiratának módosítása. Tura Város

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 6/2014. (I.29.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. január 29-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Lejárt határidejű határozatokról

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. január 07-én tartott ülésének jegyzőkönyve Az ülésen hozott rendelet száma Tárgya Az ülésen hozott határozat száma Tárgya 1/2013. (I. 07.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 8/2011. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÚJRÓNAFŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT Képviselő-testületének 2011. május 26-án megtartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. május 26-án, a Körjegyzőség

Részletesebben

K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által május 31-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által május 31-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2013. május 31-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Tárgy: módosított napirend elfogadása

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Tárgy: módosított napirend elfogadása 2012. február 23-án 19,00 órakor tartott ülésének könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi 14/2012.(II.23.) SZÁMÚ HATÁROZAT Tárgy: módosított

Részletesebben

1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat

1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat 1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat Pula Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a Pula Község Önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat között megkötött együttműködési

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből Napirendi pontok elfogadása. Szákszend Község Önkormányzata képviselő-testületének 29/2016.(III.30.) SZKÖKt. Szákszend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2016. március 30-i ülésén az alábbi

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 21-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 21-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből. 89/2017. (VI. 21.) Kt. határozat Tárgy: Beszámoló Felsőzsolca közrendjének, közbiztonságának helyzetéről Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta és elfogadja Felsőzsolca közrendjének,

Részletesebben

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Kivonat Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 130/2015. (X.01.) Önkormányzati számu határozata:

Részletesebben

II. 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett

II. 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-129/2017. II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2017. június 22-ei rendes, zárt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzatának. Polgármester

Dunavarsány Város Önkormányzatának. Polgármester Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete szeptember 8-án 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete szeptember 8-án 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. szeptember 8-án 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat a Többsincs Óvoda és Bölcsőde Alapító Okiratának módosítására

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének március 26-ai ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének március 26-ai ülésére Szám: 02/99-2/2009. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

436/2011. (XI. 17.) számú Képviselő-testületi Határozat

436/2011. (XI. 17.) számú Képviselő-testületi Határozat üléséről készült könyvéből: 436/2011. (XI. 17.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Kéky Lajos Városi Művelődési Központ (4080 Hajdúnánás, Köztársaság

Részletesebben

KIVONAT. Határozat. 2.) Tájékoztató a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról Előadó: Petró Ferenc polgármester

KIVONAT. Határozat. 2.) Tájékoztató a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról Előadó: Petró Ferenc polgármester közmeghallgatás keretén belül megtartott ülésének könyvéből 133/2010.(IX.1.) KT határozat Tárgy: A Képviselő-testület 2010. szeptember 1-jén közmeghallgatás keretén belül megtartott ülése napirendjének

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-13/2012. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-13/2012. K I V O N A T 80/2012.(IV.11.) KT. 1./ Dunaföldvár város Önkormányzatának Képviselő-testülete Ráthgéber Lászlónének, a DIT Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjének, mint megbízottnak, a Dunaföldvár Város Önkormányzata,

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: az önkormányzat 2006. évi munkatervét az elhangzott módosításokkal jóváhagyta. Megbízza a t, hogy a jóváhagyott munkatervet az érintetteknek küldje meg. Határidő:

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 1/2015.(I.05.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 2/2015.(I.05.)

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete december 13-án 18,20 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi ülésről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete december 13-án 18,20 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi ülésről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: /2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. december 13-án 18,20 órai kezdettel

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről 16/2017. (II.15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a mellékelt adósságot keletkeztető 4 éves kötelezettség kimutatást elfogadja. Határidő: 2017. február 15. Felelős:

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. május 12-i üléséről. 67/2015. (V.12.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. május 12-i üléséről. 67/2015. (V.12.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 67/2015. (V.12.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok megtárgyalásra

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Szociális alapszolgáltatási feladatokat ellátó intézményi társulásból Ambrózfalva község Önkormányzatának kilépése

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Szociális alapszolgáltatási feladatokat ellátó intézményi társulásból Ambrózfalva község Önkormányzatának kilépése Iktatószám: /2010. Kövegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. év november hó 29. napján 17.00 órakor tartott nyílt rendkívüli képviselő-testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E O K 88/2010.(XI.29.)Kt.h.

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

3. A képviselő-testület ezen határozatáról értesíteni rendeli:

3. A képviselő-testület ezen határozatáról értesíteni rendeli: Kivonat Cibakháza Nagyközség Önkormányzat képviselő-testület 2011. október 26. napján tartott ülésének jegyzőkönyvéből Cibakháza Nagyközség Önkormányzata 101/2011.(X.26.) KT határozata A Cibakházi Vízmű

Részletesebben

Kivonat. Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 9. napján tartott rendes üléséről készített jegyzőkönyvből

Kivonat. Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 9. napján tartott rendes üléséről készített jegyzőkönyvből 98/2010. (IX.09.) számú képviselő-testületi határozat Bogyiszló-Fácánkert Társult Általános Iskola és Óvoda 2009/2010. tanévről, nevelési évről szóló beszámolója 1.) Fácánkert Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 338/7/2013. 7. JEGYZŐKÖNYV Készült e 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem Az ülés kezdési időpontja: 17 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17. 244/2017. (VII.17.) KT határozat: Tárgy: GAMESZ részére gépkocsi vásárlás megtárgyalta és egyetért a GAMESZ részére gépkocsi vásárlással, 2.400.000,- Ft összeg erejéig. Ezzel egyidejűleg a GAMESZ használatában

Részletesebben

169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat

169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a vízi közmű szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény végrehajtására a

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. március 26-i ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. március 26-i ülésére ELŐTERJESZTÉS Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. március 26-i ülésére Tárgy: A Szent Flórián Tűzvédelmi Alapítványban való részvétel Az előterjesztést készítette: Bartha Erika

Részletesebben

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 10/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. november 15-én a Mérges Községházban megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: Balázs

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete. Iktatószám: T-216/2016.

II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete. Iktatószám: T-216/2016. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-216/2016. II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. december 15-ei rendkívüli, zárt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november 26-án (szerda) 16 órakor megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november 26-án (szerda) 16 órakor megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. november 26-án (szerda) 16 órakor megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Kastélykerti Óvoda Alapító Okiratának módosítása

Részletesebben

12. számú előterjesztés Minősített többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 31-i rendes ülésére

12. számú előterjesztés Minősített többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 31-i rendes ülésére 12. számú előterjesztés Minősített többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 31-i rendes ülésére Tárgy: A Dombóvári Fiatal Értelmiségért Közalapítvány megszüntetésének

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 137-3/2015. BAKONYSZÜCS Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testület 8572 Bakonyszücs,

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 09-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 261/2012. (XII.19) sz. képviselő-testületi határozat: 1.) A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2.) A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert

Részletesebben

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével.

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével. 63/2012. /VI. 20./ számú határozat: Megismerte és megtárgyalta Zalaapáti község településrendezési tervei módosításának programját, melyet az előterjesztés 1,2,3,4,5 pontjában foglaltak szerint jóváhagy.

Részletesebben

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 4. napján megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 4. napján megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T 2012. április 4. napján megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete 127/2012. (IV.5.) Tata Kt. határozata az április 4-i rendkívüli testületi ülésen tárgyalandó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

PALOTÁSI NAPKÖZIOTTHONOS ÓVODA. 43/2012.(IV.26.) határozattal. egységes szerkezetbe foglalt A L A P Í T Ó OKIRATA

PALOTÁSI NAPKÖZIOTTHONOS ÓVODA. 43/2012.(IV.26.) határozattal. egységes szerkezetbe foglalt A L A P Í T Ó OKIRATA PALOTÁSI NAPKÖZIOTTHONOS ÓVODA 43/2012.(IV.26.) határozattal egységes szerkezetbe foglalt A L A P Í T Ó OKIRATA Kihirdetési záradék: A módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt alapító okirat 2012. május

Részletesebben

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat 34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a Hajdúnánási Református Egyházközség (4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 2. szám) Épületenergetikai

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! 5. NAPIREND: Ügyiratszám: 1 /556-20/ 2011 ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2011. október 28 i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívottak: A alapító okiratának helyesbítése

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23.

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23. Ügyszám: 16-22/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános üléséről 2015. február 23. Szőc 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános üléséről Szőci Művelődési Ház Szőc, Kossuth L. u. 41. Az ülés időpontja:

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Bizottsága 2016. szeptember 13-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Buzsák Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 27-én megtartott rendkívüli ülésén Jelen vannak: -, - Dr. Illyés Erzsébet mb. jegyző, - Zakariás Zoltán Vilmos

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete által 2015. március 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzıkönyvébıl

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete által 2015. március 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzıkönyvébıl Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fı út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete által 2015. március 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzıkönyvébıl

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Tárgy: Napirend elfogadása. 1. Az Aprók Háza Óvodát érintő kérdések meghozatala. Határidő: azonnal Felelős: polgármester, jegyző

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Tárgy: Napirend elfogadása. 1. Az Aprók Háza Óvodát érintő kérdések meghozatala. Határidő: azonnal Felelős: polgármester, jegyző JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Készült a Péteri Közös Önkormányzati Hivatalban, Péteri Község Önkormányzat Képviselőtestületének, 2013. július 31. napján, 19,30 órakor tartott rendkívüli ülésének könyvéből. A Képviselő-testület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. mely készült Makád község Képviselő-testületének 2008. április 7-i üléséről a Makád és Lórév Körjegyzőségi Hivatalban - Makádon

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. mely készült Makád község Képviselő-testületének 2008. április 7-i üléséről a Makád és Lórév Körjegyzőségi Hivatalban - Makádon J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Makád község Képviselő-testületének 2008. április 7-i üléséről a Makád és Lórév Körjegyzőségi Hivatalban - Makádon Jelen vannak: Dosztály László Baski Mária Kocsis Tibor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

K I V O N A T. 297/2010.(XI.03.) önkormányzati határozat a Veress Zoltán Általános Iskola és Óvoda alapító okiratának módosításáról.

K I V O N A T. 297/2010.(XI.03.) önkormányzati határozat a Veress Zoltán Általános Iskola és Óvoda alapító okiratának módosításáról. Berekfürdő Községi Önkormányzat J e g y z ő j e K I V O N A T a Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november hó 3. napján tartott testületi ülésének jegyzőkönyvéből: 297/2010.(XI.03.)

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. Lengyeltóti Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 29-én tartandó ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. Lengyeltóti Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 29-én tartandó ülésére Lengyeltóti Város Önkormányzatának Polgármestere 8693 Lengyeltóti Zrínyi utca 2. Ügyiratszám: 200-4/2014 E l ő t e r j e s z t é s Lengyeltóti Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 29-én

Részletesebben

Kivonat. Újtikos Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 79/2014. (VIII.29.) számú határozata

Kivonat. Újtikos Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 79/2014. (VIII.29.) számú határozata 79/2014. (VIII.29.) számú határozata Képviselő- testülete megtárgyalta a Javaslat a 2014. évi rendkívüli Önkormányzati Támogatási Igény benyújtására elnevezésű előterjesztést és az alábbi döntést hozta:

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 223/2015. (IX.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-i ülés módosított napirendi

Részletesebben

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről:

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről: Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2011. 11. 24. -i testületi ülésről: 324/2011.(XI.24.) számú határozat a napirendre tett javaslatot elfogadja. 325/2011.(XI.24.) számú határozat

Részletesebben

Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2014.(V.22.) képviselő-testületi határozata

Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2014.(V.22.) képviselő-testületi határozata 61-22/2014.Apát 17/2014.(V.22.) képviselő-testületi határozata Apátistvánfalva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Helyi Választási Bizottság póttagjaivá választja Domján László Apátistvánfalva,

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

- szociális utalvány elfogadó hely iránti kérelem tárgyalja meg a Képviselő-testület

- szociális utalvány elfogadó hely iránti kérelem tárgyalja meg a Képviselő-testület J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Szokolai Lajos polgármester dr. Héczei Eszter jegyző

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

Tárgy: Cződör Krisztián r.főhadnagy őrsparancsnok kinevezésének véleményezése 111/2016. (X.24.) H A T Á R O Z A T

Tárgy: Cződör Krisztián r.főhadnagy őrsparancsnok kinevezésének véleményezése 111/2016. (X.24.) H A T Á R O Z A T B E S Z Á M O L Ó Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2016. december 15. napján tartandó együttes testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: Cződör Krisztián

Részletesebben