Buszjáratok az Olasz Adriára. minden héten jún. 14. és szept. 22. között, szombati turnusváltással

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Buszjáratok az Olasz Adriára. minden héten jún. 14. és szept. 22. között, szombati turnusváltással"

Átírás

1 OLASZ ADRIA Az olasz Adria azok számára kedvezı üdülıterület, akik kedvelik a homokos tengerpartot. A napernyıkkel és nyugágyakkal berendezett strandokon sportolási lehetıségek valamint bárok sokasága várja a vendégeket. Este a sétálóutcák milliónyi üzlete, az éttermek és cukrászdák százai és mini golf pályák, diszkók és vidámparkok várják éjfélig a vendégeket. A nyaralást színesebbé tehetik a vízi és vidámparkok és a középkori városok mőemlékeit. Ez a terület egy igazi nyaralóparadicsom, mivel a tengerparti fürdıhely különlegesen kedvezı klímával rendelkezik, mely lehetıvé teszi, hogy májustól szeptemberig élvezhessük a tengerparti nyaralást, és hódolhassunk a szabadtéri sportoknak. A strand, melynek finom homokja van, híres hatalmas méretérıl, szélessége kb. 300 méter így fıszezonban is mindenki számára elérhetı. A víz hıfoka kellemes, így hosszú strandolásokra csábító. Elsısegély hely, vízimentık, zuhanyzók és mosdók állnak a vendégek rendelkezésére. A strand felszerelése - ideértve a napernyıket, a napozóágyakat és a nyugágyakat is teljesen megújult. A strand üzemeltetıi garantálják a vendége k számára a megfelelı kiszolgálást, az animációt, és a strand megfelelı tisztítását, karbantartását. A pizza, spagetti, lasagne és egyéb tésztafélék, a tenger gyümölcsei és az olasz fagyi ma már itthon is megtalálhatóak, de micsoda különbség ezeket a helyszín hangulatával együtt élvezni! Buszjáratok az Olasz Adriára minden héten jún. 14. és szept. 22. között, szombati turnusváltással Buszjegy egy hétre oda vissza: Ft/fı Gyerekár egy hétre oda vissza: Ft/fı (14 éves korig) Többhetes felár: Ft/fı Indulás: Budapest, Hısök tere, pénteken este órakor, Érkezés: vasárnap délutáni órákban Vidéki felszállás: Ft/fı/irány (vidéki felszállási lehetıségekrıl érdeklıdjön irodánkban, vagy a honlapon: Ha szállását és buszjegyét is nálunk foglalja, Ft kedvezményt adunk fejenként a teljes összegbıl!

2 BIBIONE Olasz Adria Bibione 45 évvel ezelıtt született, és a kezdetektıl fogva a turizmus volt a meghatározó a városka életében. Ideális üdülıhely mindazok számára, akik nyugodt környezetben szeretnének pihenni, természetesen anélkül, hogy lemondanának a modern város nyújtotta szolgáltatásokról. Új építéső rezidenciák, ezernyi üzlet, sportlétesítmény, szórakozóhely, színház, de nem csak ennyi óta Bibione fontos és kitőnıen felszerelt termálközpont is! Minden együtt van ahhoz, hogy az év bármely periódusában ideális kikapcsolódást nyújtson a pihenni vágyóknak. A hívogató kirakatok elıtt tett séták, egy tradicionális kis vendéglıben elköltött vacsora, vagy csak egyszerően egy pizza. Bibioneban lehetetlen unatkozni, és az éjszakai élet is meglehetısen mozgalmas, élénk. A nyaralás alatt kitőnı lehetıség az egy napos fakultatív kirándulás keretében elutazni Muranoba és Velencébe. Murano egy picike sziget az Adriai tengeren, a hely az üveggyártás egyik központja. Innen csak 1,5 kilométerre van hajóval Velence, amely utazást ugyancsak nem szabad kihagyni. Számos kirándulási lehetıség is kínálkozik a környéken, Veneto tartományon belül vagy a szomszédos Friuliban, ahol igen gazdag történelmi és kulturális kincset fedezhetünk fel. Nagy mővész városok, mint pl. Velence, Padova, Verona, Treviso, Trieszt és a történelem kis gyöngyszemei, mint például Concordia, Portogruaro, Aquileia és Palmanova is rövid idı alatt elérhetık.

3 Hotel Playa** (Bibione) A Hotel Playa** szálloda Bibione központjában található, mindössze 30 méterre saját s trandjától. A szálloda klasszikus berendezéső, légkondicionált szobákat kínál. A tengerparton ingyenes napozóágy / nyugágy és napernyı várja a vendégeket. A családi kézben lévı szálloda ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolatot kínál minden közös helyiségben és a szobákban is. A helyszínen ingyenes nyilvános parkoló vehetı igénybe. A 4 emeletes, lifttel felszerelt Playa Hotel szobáit 2007-ben újították fel. A szállásokat klasszikus stílusú bútorokkal rendezték be. A szobákban síkképernyıs kábel TV és saját fürdıszoba biztosított, ahol hajszárító és fürdıkád vagy zuhanyzó áll rendelkezésre. Néhány szobához erkély is tartozik, mások a tengerre nyújtanak kilátást. A tojásételekbıl, sajtokból, felvágottakból és péksüteményekbıl álló, változatos reggelit a reggelizı teremben vagy a teraszon szolgálják fel, ahonnan részleges kilátás nyílik a tengerre. A strandon számtalan szórakozási lehetıség biztosított, többek közt strandröplabda, focipálya és szörfiskola, melyeket a szálloda egyik partnerügynöksége üzemeltet. A közeli Pluto strandra házi kedvencek is bevihetık. Ft/fı/éj reggelivel Máj Szept Máj. 18-Júl. 6. Júl Aug. 31-Szept. 7. Júl. 27-Aug. 31. Aug Kétágyas szoba ágyon 4 éves korig ágyon 4-10 éves korig ágyon éves korig Egyágyas felár 6.000

4 35 - Villa Valeria (Bibione) 4 apartmanból álló ház közös kerttel, csendes környezetben, 700 méterre a tengertıl. Foglalt parkolóhelyek. Típus B-4: KIS KÉT LÉGTERŐ, 2-4 fı részére földszinten: nappali dupla dívánnyal, 1 kétágyas szoba, fızısarok, fürdıszoba. Típus C-6: HÁROM LÉGTERŐ, 4-6 fı részére, elsı emeleti: nappali dupla dívánnyal, 2 kétágyas szoba, fızısarok, fürdıszoba, erkély. Ápr. 20 Máj. 18. Máj. 18 Jún. 22. Jún. 22 Jún. 29. D Jún. 29 Júl. 6. Júl. 6 Aug. 3. F Aug. 3 Aug. 24. G Aug Aug C Szept Szept. 14 Okt. 5. Típus B-4 PAX Típus C-6 PAX Ne feledje! Buszjegy: Ft Részletek az elsı oldalon!

5 41 -Appartamenti Ausonia al Mare (Bibione) 5 szintes apartmanház, 2 lifttel felszerelt, 80 m-re a tengertıl. Berendezése részben felújított. Típus B-5: KÉT LÉGTERŐ 3-5 fı részére: nappali dupla dívánnyal, 1 szoba 3 ággyal, fızıfülke, fürdıszoba, erkély. Típus C-7: HÁROM LÉGTERŐ 5-7 fı részére: nappali dupla dívánnyal, háromágyas szoba, szoba 2 ággyal vagy emeletes ággyal, fızıfülke, fürdıszoba, erkély. Ápr. 20 Máj. 18. Máj. 18 Jún. 22. Jún. 22 Jún. 29. D Jún. 29 Júl. 6. Júl. 7 Aug. 3. F Aug. 3 Aug. 24. G Aug. 24 Aug. 31. Aug. 31 Szept. 7. C Szept Típus B-5 PAX Típus C-7 PAX Szept. 14 Okt. 5.

6 47 - Appartamenti Niagara (Bibione) Központi fekvéső épület, 100 m-re a tengertıl, 6 szintes épület, lifttel és parkolóval. Típus C-4: HÁROM LÉGTERŐ 4 fı részére: nappali, szoba két ággyal, szoba franciaággyal,fızıfülke,fürdıszoba, erkély. Típus C-5: HÁROM LÉGTERŐ 4-5 fı részére: nappali kihúzható ággyal, 1 szoba franciaággyal, 1 szoba 2 egyszemélyes ággyal, fızısarok, fürdıszoba, terasz. Típus D-6: NÉGY LÉGTERÜ MANZÁRD 5-6 fı részére: nappali kihúzható ággyal, 1 szoba franciaággyal, 1 szoba 2 egyszemélyes ággyal, 1 szoba egyszemélyes ággyal, fızısarok, 2 fürdıszoba, erkély. Típus B-5: KÉT LÉGTERÜ 3-5 fı részére: nappali dupla dívánnyal, 1 szoba franciaággyal és 1 egyszemélyes ággyal, fızısarok, fürdıszoba és terasz. Ápr. 20 Máj. 18. Máj. 18 Jún. 22. Jún. 22 Jún. 29. D Jún. 29 Júl. 6. Júl. 7 Aug. 3. F Aug. 3 Aug. 24. G Aug. 24 Aug. 31. Aug. 31 Szept. 7. C Szept Szept. 14 Okt. 5. Típus B-5 PAX Típus C-5 PAX Típus D-6 PAX Típus C-4 PAX

7 206 - Appartamenti Splendid e Salisburgo (Bibione) Üdülı 2 egységbıl, Bibione Pineda zöldövezeti részén, közel a centrumhoz, 200 m-re a tengertıl. Minden apartmanhoz parkoló tartozik. Típus B-3: KÉT LÉGTERŐ 2-3 fı részére: nappali dívánnyal, szoba franciaággyal, fızısarok, fürdıszoba. Típus B-4: KÉT LÉGTERŐ 3-4 fı részére: nappali dupla dívánnyal, szoba franciaággyal (vagy szoba franciaággyal és egyszemélyes ággyal és szimpla dívánnyal), fızısarok, fürdıszoba. Típus B-5: KÉT LÉGTERŐ 3-5 fı részére: nappali dupla dívánnyal, szoba franciaággyal + egyszemélyes ággyal, fızıfülke, fürdıszoba, terasz. Típus B1-3: KÉT LÉGTERŐ 2-3 fı részére, mint a B-3 típusú, de terasszal. Típus B1-4: KÉT LÉGTERŐ 3-4 fı részére, mint a B-4 típusú, de terasszal. Típus C-3: HÁROM LÉGTERŐ 3 fı részére: nappali, szoba franciaággyal, egyágyas szoba, fızıfülke, fürdıszoba. Típus C-5: HÁROM LÉGTERŐ 4-5 fı részére: nappali szimpla dívánnyal, szoba franciaággyal, szoba 2 egyszemélyes ággyal vagy emeletes ággyal, fızıfülke, fürdıszoba. Típus C1-5: HÁROM LÉGTERŐ 5 fı részére: nappali, fızıfülke, szoba franciaággyal + egyszemélyes ággyal, szoba emeletes ággyal, fürdıszoba. Ápr. 20 Máj. 18. Máj. 18 Jún. 22. Jún. 22 Jún. 29. D Jún. 29 Júl. 6. Júl. 6 Aug. 3. F Aug. 3 Aug. 24. G Aug Aug C Szept Típus B-3 PAX Típus B1-3 PAX Típus B-5 PAX Típus C-3 PAX Típus B-4 PAX Típus B1-4 PAX Típus C-5 PAX Típis C1-5 Pax Szept. 14 Okt. 5.

8 A NEOLINE UTAZÁSI IRODA, továbbiakban: Iroda (1088 Budapest, Szentkirályi u. 5. Tel.: , fax: , regisztrációs szám: U , adóigazgatási szám: , vagyoni biztosítékra szóló biztosítás: UNIQA Biztosító Zrt., kötvényszám: ) által szervezett külföldi utazásokra a Polgári Törvénykönyv paragrafusa, az utazási és utazásközvetítıi szerzıdésekrıl szóló módosított 281/2008. (XI.28.) számú kormányrendelete, továbbá ezen feltételek az irányadók. Az utazás megrendelésével, illetve a jelentkezés nyilvántartásba vételével és az elıleg megfizetésével létrejön az utas és az Iroda között az utazási szerzıdés. Az utazási iroda köteles az utazási szerzıdésben vállalt szolgáltatásokat teljesíteni, az utas pedig köteles a részvételi díjat megfizetni. Az utazás idıtartalmát, az egyes részszolgáltatások meghatározását, minıségét, a teljesítés módját és a részvételi díjat az Iroda által kiállított utazási szerzıdés tartalmazza. Az adatokban bekövetkezett változásokról az Iroda az utasait tájékoztatja. A befizetendı elıleg a teljes részvételi díj 40 %-a. Ha ez az összeg a ,- Ft-ot nem haladja meg, jelentkezéskor a teljes részvételi díjat be kell fizetni. Az elıleget a jelentkezéskor, a hátralék összegét pedig az utazás megkezdése elıtt 30 nappal kell befizetni. Ha az utas az indulást megelızı 30 napon belül jelentkezik, a részvételi díjat egy összegben, a jelentkezéskor kell befizetnie. Amennyiben irodánk által szervezett utazásra közvetítı irodán keresztül jelentkezik az utas, a szerzıdés a Neoline Kft. és az utas között csak akkor lép életbe, amikor a közvetítı iroda átutalta vagy befizette a teljes részvételi díjat irodánk számlájára, és errıl a kötelezettségérıl tájékoztatja az utast. A részvételi díj emelésére kizárólag a közlekedési költségek nemzetközi egyezményen alapuló díjszabási vagy hatósági árának változása miatt, továbbá egyes szolgáltatásokkal kapcsolatos adó, illeték, valamint a szolgáltatóval kötött szerzıdésben szereplı deviza forintárfolyamának idıközi változása miatt kerülhet sor. A díjemelés indokát az Iroda az utassal írásban közli. A részvételi díj összege az indulást megelızı 20 napon belül fent említett okokból sem emelhetı. Az utazáshoz szükséges útlevelet az utasnak kell beszereznie. Az úti okmány hiányából adódó károkért az utas tartozik felelısséggel. Az utas köteles az utazásra vonatkozó mindenkori jogszabályokat, elıírásokat (pl. útlevél-, vám-, devizajogszabályok, egészségügyi elıírások stb.) betartani. Az Iroda az utazás megkezdése elıtt 15 nappal, szállás nélküli utaknál 4 nappal írásban tett nyilatkozattal elállhat az utazási szerzıdéstıl, ha az utazást szerzıdéskötéskor elıre nem látható - az emberi életet és egészséget, illetve a vagyonbiztonságot veszélyeztetı - külsı körülmény veszélyezteti vagy a jelentkezık létszáma az autóbuszos utazásoknál nem éri el a tervezett legalacsonyabb létszámot (35 fı). Az utas az utazás megkezdése elıtt az utazási szerzıdéstıl írásban tett nyilatkozattal bármikor elállhat. Ha az utas azért áll el a szerzıdéstıl, mert a részvételi díj emelésének a mértéke meghaladja a 10 %-ot, vagy az Iroda az utazási szerzıdésben foglaltakat lényegesen módosítani kívánja, vagy az Iroda az utazási szerzıdéstıl eláll, az utas ez eredetivel azonos mértékő helyettesítı szolgáltatásra tarthat igényt, ha ennek nyújtására az Irodának lehetısége van. Ha a helyettesítı szolgáltatás magasabb értékő, a díjkülönbözet az utast terheli, ha alacsonyabb értékő, az Iroda köteles a díjkülönbözetet az utasnak megtéríteni. Ha az utas nem az elızıekben meghatározott okok miatt a szerzıdéstıl eláll (lemond, módosít), a következı költségeket kell megfizetnie: az utazás megkezdése elıtti napig 50 /foglalás kezelési költség személyenként napig a teljes részvételi díj 30 %-a, napig a teljes részvételi díj 60 %-a, napig a teljes részvételi díj 85 %-a, napig a teljes részvételi díj 100 %-a, Á L T A L Á N O S U T A Z Á S I F E L T É T E L E K - meg nem jelenés esetén a teljes részvételi díj 100 %-a. Amennyiben az Iroda vagy az Utas részérıl megszőnik az utazási szerzıdés, és az utazás nem valósul meg, a befizetett összeget csak a bevételi nyugta és a számla ellenében tudja az Iroda visszatéríteni. Az út üdülési csekkel fizetett részét készpénzben nem áll módunkban visszafizetni. Helyette irodánkban felhasználható utazási utalványt adunk megegyezı értékben. Az elızıekben felsorolt költségeken felül, függetlenül attól, hogy a lemondás mikor történt - amennyiben az útlevélbe a vízum beütésre került - a vízum ellenértékének visszatérítésért az utas nem követelheti. Ha a szerzıdés az utazás során szőnik meg, az Iroda az utas érdekében szükséges intézkedéseket megteszi, és ennek költségeit elılegezi. Az intézkedések költsége az utazási irodát terheli, ha a szerzıdés neki felróható vagy érdekkörében felmerült okból szőnik meg. Ha az utast saját hibájából az utazás megkezdését követıen jogszabályok megsértése miatt az utazásból kizárják, a befizetett részvételi díjból csak az igénybe nem vett és a külföldi partner által le nem számlázott szolgáltatások forint ellenértékére tarthat igényt. A részvételi díjban szereplı közös költségek (közlekedés, idegenvezetı stb.) és az iroda szervezési díjának visszatérítését nem követelheti. Az utas - a szerzıdés hibás teljesítése esetén - kifogásait az utazás tényleges befejezését követı 10 napon belül írásban köteles az Iroda tudomására hozni, és bejelentéséhez csatolni a kifogásra okot adó cselekmény helyén a kísérıvel, vagy a szolgáltató által felvett és igazolt dokumentumokat, jegyzıkönyveket. A sérelmezett kifogások írásbeli rögzítése és közlése hiányában az ok valódiságának és megtörténtének igazolása az utast terheli. Az Iroda fenntartja a jogot a szálláshely kategórián belüli változtatására, valamint kivételes esetekben a programok azonos értékő és jellegő felcserélésére. Közlekedési vállalatok késése, szolgáltatásai elmaradása esetén a további szolgáltatások elmaradásáért az Irodát felelısség nem terheli. Az Iroda fenntartja a jogot a megadott üléshely módosítására, létszámváltozás vagy elıre nem látható autóbusz csere miatt. Ebben az esetben a fizetett felárat az Iroda visszatéríti, felár nélküli üléshelyekért reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A biztonsági övvel felszerelt üléseken az öv bekapcsolása kötelezı, ennek elmulasztásából származó következményekért az iroda és a gépkocsivezetı nem vállal felelısséget. Az Irodában fakultatív jelleggel baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás köthetı. A biztosítási kötvény kiállításához szükséges adatok megadása az utas felelıssége min. 1 héttel az utazás elıtt. Amennyiben az utas biztosítást nem köt, ill. a szükséges adatokat nem közli, a biztosítási kötvényt nem áll módunkban kiállítani, így az ebbıl eredı károk kizárólag az utast terhelik. Az utazásokon a megengedett poggyász személyenként egy bırönd és egy kézitáska, amely maximum 20 kg lehet. Az efölötti mennyiség elszállítására nincs lehetıség. Az utastér egyre szigorúbb ellenırzése miatt kartonos ásványvizet/üdítıt nem áll módunkban az autóbuszon szállítani. Az Utas köteles a bıröndjét névvel, címmel jól látható helyen ellátni, a névtelen poggyászt a gépkocsivezetı nem veszi át. Az autóbuszon felejtett tárgyakért, elcserélt bıröndökért, csomagokért felelısséget nem tudunk vállalni. Bizonyíthatóan az utazás/szállítás során megsérült csomag (csak a keményfedelő, márkajelzéssel bíró bıröndökre) a szállító hibájából történt károsodás esetén tételes jegyzıkönyv felvétele mellett fogadunk el kártérítési igényt. Az utas poggyászának ırizetérıl az utazás során az utas gondoskodik, kivéve, ha azt továbbszállítás vagy megırzés céljából az Iroda vagy közremőködıje átvette. Az utazás során igénybe vett közlekedési eszközökön felejtett csomagokért az utazási iroda felelısséget nem vállal. Az Iroda által szervezett utazással kapcsolatos minden jogvitában elsıdlegesen peren kívüli egyeztetı tárgyalást kell tartani és egyesség létrehozását megkísérelni. Ennek az eljárásnak eredménytelensége esetén a felek a Budapesti Fıvárosi Bíróság illetékességét kötik ki. BÁRMILYEN, UTAZÁSSAL KAPCSOLATOS PROBLÉMA ESETÉN (MINDEN ESETBEN!) KÉRJÜK, HÍVJA AZONNAL ÜGYELETI SZÁMUNKAT! AMENNYIBEN AZ ÜGYELETI SZÁMRA NEM TÖRTÉNIK BEJELENTÉS, A REKLAMÁCIÓT NEM TUDJUK ELFOGADNI!

9 Ügyeleti telefonszám (munkaidın kívül hívható):

Buszjáratok az Olasz Adriára. minden héten jún. 17. és szept. 16 között, szombati turnusváltással

Buszjáratok az Olasz Adriára. minden héten jún. 17. és szept. 16 között, szombati turnusváltással OLASZ ADRIA Az olasz Adria azok számára kedvezı üdülıterület, akik kedvelik a homokos tengerpartot. A napernyıkkel és nyugágyakkal berendezett strandokon sportolási lehetıségek valamint bárok sokasága

Részletesebben

Buszjárat Jesolo-ba. Buszjegy: 9.990 Ft/fı (non stop oda-vissza járatra érvényes) minden héten pénteken

Buszjárat Jesolo-ba. Buszjegy: 9.990 Ft/fı (non stop oda-vissza járatra érvényes) minden héten pénteken Észak-Olasz Adria - LIDO DI JESOLO Az olasz Adria azok számára kedvezı üdülıterület, akik kedvelik a homokos tengerpartot. A napernyıkkel és nyugágyakkal berendezett strandokon sportolási lehetıségek valamint

Részletesebben

Siófok és környéke Nyaralók, apartmanok, magánházak Nyár 2011

Siófok és környéke Nyaralók, apartmanok, magánházak Nyár 2011 Siófok és környéke Nyaralók, apartmanok, magánházak Nyár Megrendelhetı: HÍRÖS GUIDE Utazási Iroda, 6000 Kecskemét, Lórántffy u. 2. Tel./Fax: 76/499-814, Mobil: +36/30/265-1970 E-mail: hirosguide@freemail.hu

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. Az utazási szerződés alapján az International Language Travel Kft. Utazási Iroda (továbbiakban: utazási vállalkozó) arra vállal kötelezettséget, hogy a szerződés egyedi

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A VTRAVEL Utazási Kft. (Székhely: 1193 Budapest, Szigligeti u. 6., adószám: 23789063-2-43, cégjegyzék szám: Cg.01-09-977976, MKEH engedély szám: U-001352) által szervezett

Részletesebben

II. Szolgáltatás Az utas által megrendelt szolgáltatást a felek által aláírt megrendelőlap tartalmazza.

II. Szolgáltatás Az utas által megrendelt szolgáltatást a felek által aláírt megrendelőlap tartalmazza. Általános szerződési feltételek A Sub-Tropical Utazásszervező és Szolgáltató Kft.( 6720. Szeged, Tisza Lajos krt. 58.) által szervezett utazásokra a Ptk. 389-401. -ai, valamint a 213/1996.(XII.23.) Kormányrendelet,

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű Sarti Napjainkban Sarti a Sithonia-félsziget egyik legkedveltebb települése, ahol a tenger kékje egyesül a kristálytiszta vizű, homokos tengerparttal. Ez a kép teszi feledhetetlenné az itt eltöltött vakációt.

Részletesebben

Utazási feltételek I. AZ UTAZÁSI SZERZŐDÉS

Utazási feltételek I. AZ UTAZÁSI SZERZŐDÉS Utazási feltételek I. AZ UTAZÁSI SZERZŐDÉS 1. A Csillagösvény-Utazás Kft. (továbbiakban: Csillagösvény Iroda) által szervezett utazásokra a Polgári Törvénykönyv 415-416. paragrafusa, az utazási szerződésről

Részletesebben

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo LIDO DI JESOLO az Adriai tengerpart egyik legfőbb üdülőhelye, mindössze 21 km-re található az egyedülálló várostól, a nemzetközi kulturális események színházától, Velencétől.

Részletesebben

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO AGRÁRIPARI KIÁLLÍTÁS 2018.08.24 09.01. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (augusztus 24.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2.

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

I. Az utazási szerződés

I. Az utazási szerződés Utazási Feltételek I. Az utazási szerződés 1. Az Alpine Tours Kft. (továbbiakban Alpine Tours) által szervezett külföldi utazásokra a Polgári Törvénykönyv 389-401. és 415-416. paragrafusa, és a 2009. évi

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

ÁLTALÁNOS UTAZÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS UTAZÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS UTAZÁSI FELTÉTELEK 1.) Angkor Tours Utazási Iroda Szolgáltató neve: ANGKOR TOURS Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Szolgáltató jogi formája: Korlátolt felelősségű társaság Székhely:

Részletesebben

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással A szobákról PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással Alapterület: 42 m 2 A felső emeleten található szobát kortárs trópusi dekoráció borítja, amely tetőtéri

Részletesebben

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Korfu - Moraitika/Messonghi Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Máj. 31.* Jún. 7.*, 11., 18., 25. Júl. 2., 9., 16., 23., 30. Aug. 6.,

Részletesebben

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy HAJDÚSZOBOSZLÓ FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) A panzióban tíz teljes komforttal rendelkez vendégszoba áll rendelkezésre. A szobák elosztása: 4 db nagyobb alapterület kétágyas, 3 db

Részletesebben

Szállodákról általában

Szállodákról általában Szállodákról általában A szálloda vagy másképpen hotel az otthonuktól átmeneti idıre távol levıknek ellenszolgáltatásért szállást adó intézmény, amely többnyire ellátást, kiszolgálást nyújt. Korábbi akadémiai

Részletesebben

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE A várostól 4 km-re, a Vadkerti tó üdülőövezetének központjában a strand főbejáratától 200 m-re található a BUDA-HOLD Kft. által üzemeltetett 3 szintes

Részletesebben

Érkezések: szombatonként (Június, július, augusztusban 17:00 20:00 óráig, májusban és szeptemberben 16:00-19:00-ig.) Elutazás: 09:00 óráig

Érkezések: szombatonként (Június, július, augusztusban 17:00 20:00 óráig, májusban és szeptemberben 16:00-19:00-ig.) Elutazás: 09:00 óráig lignano Lignano az észak-adriai tengerpart legszebb része. Igazi nyüzsgő, modern tengerparti üdülőhely, aranyszínű homokos tengerparttal, hatalmas zöld területekkel, természetesen meghagyott fenyőerdőkkel,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A HolidaySport Hungary Kft, HolidaySport Travel Utazási Iroda által szervezett valamennyi utazásra érvényes (székhely: 1115 Budapest, Kelenföldi u. 35/a., nyilvántartási

Részletesebben

Buszjáratok Chalkidikire - Sartiba. minden héten máj 11. és szept. 28. között, szombati turnusváltással

Buszjáratok Chalkidikire - Sartiba. minden héten máj 11. és szept. 28. között, szombati turnusváltással CHALKIDIKI Észak Görögország legnagyobb idegenforgalmi célpontja a Chalkidiki-félsziget, Thessalonikitıl D-K-i irányban található meg. A görögök Posseidon vasvillájának nevezik a területet, mivel három

Részletesebben

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO VILÁGÍTÁSTECHNIKAI KIÁLLÍTÁS 2018.05.07 05.12. (6 NAP / 4 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (május 7.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2

Részletesebben

FIRST TRAVEL FIRST TRAVEL

FIRST TRAVEL FIRST TRAVEL Utazási feltételek A First Travel Kft. Által szervezett külföldi utazások általános feltételei 1. A FIRST TRAVEL Kft. által szervezett külföldi utazásokra a polgári törvénykönyv 415-416 - ainak és az utazási

Részletesebben

Utazási feltételek 2015. január-tól

Utazási feltételek 2015. január-tól Utazási feltételek 2015. január-tól I. AZ UTAZÁSI SZERZŐDÉS 1. A C & T Hungary Kft. által szervezett külföldi utazásokra a Polgári Törvénykönyv 415-416. paragrafusa, az utazási szerződésről szóló 281/2008.

Részletesebben

Útlemondási biztosítás Fontos! Ellentétben minden más árualapunkkal, az autóbuszjegyek részvételi díja NEM tartalmazza az útlemondási biztosítást!

Útlemondási biztosítás Fontos! Ellentétben minden más árualapunkkal, az autóbuszjegyek részvételi díja NEM tartalmazza az útlemondási biztosítást! Autóbuszjegyek foglalása 2014 NYÁR Az idei szezonban sem lesz lehetőség az autóbuszjegyek rendszerben történő foglalására. Minden megrendelést manuálisan kezelünk, így a foglalási szándékokat a szabad

Részletesebben

Szállás részletes adatai

Szállás részletes adatai Szállás részletes adatai Szálláshely adatai Szálláshely neve: Franci Vendégház Megye: Hajdú-Bihar Szállás típusa: apartmanok Város: Hajdúszoboszló Cím: Földvár u 45. Nyitva tartás: Nincs adat Kutyabarát:

Részletesebben

Utazási szerződés. másrészről. név:... lakcím:... e-mail cím:...

Utazási szerződés. másrészről. név:... lakcím:... e-mail cím:... Utazási szerződés Az általános szerződési feltételek a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk) 415-416 paragrafusaival, illetve az utazási szerződésről szóló 281/2008.

Részletesebben

Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban

Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban A jótállás (köznapi nyelven: garancia) kétféle lehet: önkéntes, illetve kötelezı. Utóbbiról akkor beszélünk, ha a jótállást jogszabály

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS UTAZÁSI SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS UTAZÁSI SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS UTAZÁSI SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A La Grotta Holidays Idegenforgalmi Kft. (székhelye és levelezési címe: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 6., Tel.: +36 1 3540664,65, fax: +36 1 3024840, e-mail: info@lagrotta.hu,

Részletesebben

Letenye Város Önkormányzata Képviselı-testületének. 3/2012. (II.17.) önkormányzati rendelete

Letenye Város Önkormányzata Képviselı-testületének. 3/2012. (II.17.) önkormányzati rendelete Letenye Város Önkormányzata Képviselı-testületének 3/2012. (II.17.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában lévı lakások és helyiségek bérletének, valamint elidegenítésének szabályairól Letenye

Részletesebben

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Örömünkre szolgált, hogy az elmúlt évek során sok szakszervezeti tag és családja részére biztosítottuk szálláshelyünkön a

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

A Continent Utazási Iroda általános szerződési feltételei

A Continent Utazási Iroda általános szerződési feltételei Utazási feltételek A Continent Utazási Iroda általános szerződési feltételei 1. A Continent Utazási Iroda Bt. (továbbiakban: Continent) 5600 Békéscsaba, Gyóni Géza u. 21. Tel/.szám: 66/442-145,fax: 66/453-678,

Részletesebben

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. képv mint utazásszervező /továbbiakban: MK-Travel Utazási Iroda. Másrészről. Lakcím: Meghatalmazott:

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. képv mint utazásszervező /továbbiakban: MK-Travel Utazási Iroda. Másrészről. Lakcím: Meghatalmazott: UTAZÁSI SZERZŐDÉS,mely létrejött egyrészről az MK-Travel Utazásszervező Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Kőhíd u. 12. adószám: 14028078-2-03, eng. szám: U-000874. Vagyoni biztosíték:

Részletesebben

b) követelheti a teljes befizetett részvételi díj visszatérítését. Ebben az esetben a szervező a befizetett díjat haladéktalanul visszafizeti.

b) követelheti a teljes befizetett részvételi díj visszatérítését. Ebben az esetben a szervező a befizetett díjat haladéktalanul visszafizeti. UTAZÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészt A Health and Travel Services Ltd (Székhelye: Brighton&Hoove, Hova House, 1 Hova Villas) Tel.: 06-30-1976-140, Fax: E-mail: info@villamtural.hu, Internet: www.villamtura.hu.,

Részletesebben

Jún. 6., 13., 20., 27. Aug. 29. Szept. 5., 12. Gyermekkedvezmények 0-2 év ülőhellyel. 2-8 év 8-12 év Többhetes Csak buszjegy

Jún. 6., 13., 20., 27. Aug. 29. Szept. 5., 12. Gyermekkedvezmények 0-2 év ülőhellyel. 2-8 év 8-12 év Többhetes Csak buszjegy Sarti Autóbusszal Autóbusz indulási napok: péntek Máj. 16., 23., 30. Szept. 19., 26. Jún. 6., 13., 20., 27. Aug. 29. Szept. 5., 12. Júl. 4., 11., 18., 25. Aug. 1., 8., 15., 22. 17.500 19.500 21.900 Busz

Részletesebben

AZ IT UTAZÁSI IRODA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEI 2017

AZ IT UTAZÁSI IRODA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEI 2017 AZ IT UTAZÁSI IRODA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEI 2017 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az IT Utazás Kft. utazásszervező, székhelye 4031 Debrecen, István út 112) központi irodája 4024 Debrecen, Csapó u.

Részletesebben

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON SPECIALTY COFFEE EXPO 2019 - BOSTON A KÁVÉ KIÁLLÍTÁSA 2019.04.11-04.17. (7 NAP / 5 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 11.): Indulás Budapestről. Érkezés után transzfer a szállodába, a szállodai szobák

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

Általános Utazási Feltételek

Általános Utazási Feltételek Általános Utazási Feltételek a GEOTOURS Kft. Utazási Iroda által szervezett utazásokhoz, egyénileg vagy csoportosan történő utazás, csomagtúrák, csak repülőjegy vagy szálláshely foglalása esetén. A szolgáltatási

Részletesebben

Lignano. www.timtravel.hu LIGNANO

Lignano. www.timtravel.hu LIGNANO LIGNANO Velencétől kb. 90 km-re található egyik legkedveltebb észak adriai nyaralóhely. A lignanói félsziget 8 km hosszú és 3 részből áll, melyet végig homokos tengerpart szegélyez. Sabbiadroro az élet

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

EF-090 ERGO TGR Befektetési egységekhez kötött Életbiztosítások Általános Feltételei

EF-090 ERGO TGR Befektetési egységekhez kötött Életbiztosítások Általános Feltételei EF-090 ERGO TGR Befektetési egységekhez kötött Életbiztosítások Általános Feltételei Tartalomjegyzék 1. A szerzıdéssel kapcsolatos fogalmak 2. Általános rendelkezések 3. A biztosítási szerzıdés alanyai

Részletesebben

KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK

KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK Melléklet az MKIK üzleti delegáció meghirdetése kapcsán Beutazással kapcsolatos információk KATAR Katarba turista céllal beutazni kívánó

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen általános szerződési feltételek célj hogy a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk) 415-416 paragrafusaival, illetve az utazási

Részletesebben

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka Központi szállodaépület (nyitva: június 15 - augusztus 29.) Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák

Részletesebben

Utazási feltételek - a Coral Tours Kft. által szervezett utazásokra 2014 szeptember 1-től

Utazási feltételek - a Coral Tours Kft. által szervezett utazásokra 2014 szeptember 1-től Utazási feltételek - a Coral Tours Kft. által szervezett utazásokra 2014 szeptember 1-től 1. A Coral Tours Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft (Székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 42-44., tel.: (1) 412

Részletesebben

Ár/fő/7éj

Ár/fő/7éj BIBIONE SPIAGGIA - LIDO DEI PINI Veneto tartományban Lignano-tól délre található az Adriai-tenger partján. Észak-Olaszország egyik legkedveltebb üdülőhelye. Több kilométer hosszan elnyúló (kb. 8 km), széles

Részletesebben

Baraka Világjáró Utazási Iroda. Utazási szerződés általános feltételei

Baraka Világjáró Utazási Iroda. Utazási szerződés általános feltételei Baraka Világjáró Utazási Iroda 3525 Miskolc, Kazinczy u. 2. sz.; telefon: 46/509-440; fax: 46/509-441; nyilv. sz.: U-000087/2001.; adószám: 12589292-2-05.; e-mail: iroda@baraka.hu, www.baraka.hu (mint

Részletesebben

UTAZÁSI SZERZÖDÉS - Általános utazási feltételek

UTAZÁSI SZERZÖDÉS - Általános utazási feltételek UTAZÁSI SZERZÖDÉS - Általános utazási feltételek Az APOLLON-TRAVEL Idegenforgalmi Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1195 Budapest Jókai utca 4., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-666496, engedélyszám:

Részletesebben

2. A DÍJFIZETÉS FELTÉTELEI

2. A DÍJFIZETÉS FELTÉTELEI A La Grotta Holidays Idegenforgalmi Kft. Utazásszervező, székhelye és levelezési címe: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 6., Tel.: 354-0664,65, fax: 302-4840,e-mail: info@lagrotta.hu, telephelye: 1065 Budapest,

Részletesebben

1. Támogatható képzések

1. Támogatható képzések A Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ ajánlattételi felhívása a 2008. március 17-2009. május 31. közötti idıszakra vonatkozóan a Munkaerı-piaci Alap decentralizált Foglalkoztatási Alaprészébıl

Részletesebben

Utazási és részvételi feltételek

Utazási és részvételi feltételek Utazási és részvételi feltételek A VIVALDI TRAVEL Utazási Iroda Kft (1065 Budapest, Révay u. 14. tel: +36 1 3327870, fax: +36 1 3010421, nyilvántartási szám: U-000106/2001. adószám 12627255-2-42), mint

Részletesebben

ERGO Életbiztosító Zrt. Unit Linked termékeinek Általános Személybiztosítási Szabályzata

ERGO Életbiztosító Zrt. Unit Linked termékeinek Általános Személybiztosítási Szabályzata ERGO Életbiztosító Zrt. Unit Linked termékeinek Általános Személybiztosítási Szabályzata Ny.sz.:1039V01 1. Általános rendelkezések 1.1. Jelen szabályzat azokat a feltételeket tartalmazza, amelyek - ellenkezı

Részletesebben

Bibione. www.timtravel.hu BIBIONE SPIAGGIA

Bibione. www.timtravel.hu BIBIONE SPIAGGIA BIBIONE SPIAGGIA Veneto tartományban Lignano-tól délre található az Adriai-tenger partján. Észak-Olaszország egyik legkedveltebb üdülőhelye. Több kilométer hosszan elnyúló (kb. 8 km), széles homokos partja

Részletesebben

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY LUX* Hotel Gran Gaube (Legends)***** Mauritius / Grand Gaube Sokféle szolgáltatással rendelkező szálloda, az aktív pihenést keresők számára ideális. Fekvése A LUX* Island Resorts szállodalánc tagja Grand

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

ERGO Életbiztosító Zrt. Unit Linked termékeinek Általános Személybiztosítási Szabályzata

ERGO Életbiztosító Zrt. Unit Linked termékeinek Általános Személybiztosítási Szabályzata ERGO Életbiztosító Zrt. Unit Linked termékeinek Általános Személybiztosítási Szabályzata 1. Általános rendelkezések 1.1. Jelen szabályzat azokat a feltételeket tartalmazza, amelyek - ellenkezı szerzıdéses

Részletesebben

Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás HATÁROZAT ... ...

Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás HATÁROZAT ... ... Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás...... HATÁROZAT Szám: 7/2009. (III.16.) BTT határozat Tárgy: A Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás Társulási Tanács Közbeszerzési szabályzatának elfogadása A Bakonyi

Részletesebben

A HB EURO KÁR- ÉS JOGVÉDELEM-BIZTOSÍTÁS FELTÉTELEI

A HB EURO KÁR- ÉS JOGVÉDELEM-BIZTOSÍTÁS FELTÉTELEI A HB EURO KÁR- ÉS JOGVÉDELEM-BIZTOSÍTÁS FELTÉTELEI A biztosító jelen biztosítás keretében a biztosítási díj ellenében megtéríti a harmadik személy által a megjelölt országok területén okozott és a biztosított

Részletesebben

Különjárati szerzıdéses feltételek

Különjárati szerzıdéses feltételek Különjárati szerzıdéses feltételek Az eseti - különjárati - személyszállításra vonatkozó szerzıdés a Megrendelı írásbeli megrendelésével és az Aldan International Kft. írásbeli visszaigazolásával hivatkozási

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL

TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL Nyugdíjasklubok és Idısek Életet az éveknek Országos Szövetsége (Budapest, 1053 Királyi Pál u. 20. I/3., tel/fax: 06/1/327-0118, email: nyugszov@hu.inter.net)

Részletesebben

Amennyiben a visszaigazolás ezen az időtartamon belül nem történne meg, úgy az utasnak az általa befizetett előleg haladéktalanul visszajár, az erre

Amennyiben a visszaigazolás ezen az időtartamon belül nem történne meg, úgy az utasnak az általa befizetett előleg haladéktalanul visszajár, az erre 1. A MEDINA TOURS Utazási Iroda Kft. (székhely: 1137 Budapest, Szt, István krt. 22.; telefonszám: (1) 239-8172; nyilvántartási szám:r-0932/94/1999) által szervezett utazásokra a Polgári Törvénykönyv 389-401.

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK www.elektromosfutotestek.hu weboldal és webáruház

SZÁLLÍTÁSI ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK www.elektromosfutotestek.hu weboldal és webáruház SZÁLLÍTÁSI ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK www.elektromosfutotestek.hu weboldal és webáruház ÜZEMELTETİI ADATOK Név: Eurovill Profi Kft. Székhely: 1181 Budapest, Wlassics Gyula utca 36. Telephely: 1044

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

BUDAPESTI MŐSZAKI FİISKOLA ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2009.

BUDAPESTI MŐSZAKI FİISKOLA ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2009. BUDAPESTI MŐSZAKI FİISKOLA ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2009. A Budapesti Mőszaki Fıiskola meghirdeti 2009. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülıket, valamint a hotel@bmf igénybevételét. Az üdültetésben

Részletesebben

LETENYE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİTESTÜLETÉNEK 8/2006. (V.10. ) RENDELETE A KÖZTERÜLET-HASZNÁLAT SZABÁLYAIRÓL. Egységes szerkezetben

LETENYE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİTESTÜLETÉNEK 8/2006. (V.10. ) RENDELETE A KÖZTERÜLET-HASZNÁLAT SZABÁLYAIRÓL. Egységes szerkezetben LETENYE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİTESTÜLETÉNEK 8/2006. (V.10. ) RENDELETE A KÖZTERÜLET-HASZNÁLAT SZABÁLYAIRÓL Egységes szerkezetben Letenye Város Önkormányzatának a helyi önkormányzatokról szóló 1990.

Részletesebben

Utazási Feltételek. A díjemelés indokát az utassal a díjemelés közlésével egyidejűleg írásban közölni kell.

Utazási Feltételek. A díjemelés indokát az utassal a díjemelés közlésével egyidejűleg írásban közölni kell. Utazási Feltételek 1. Az Utazásszervező által szervezett utazásokra a Polgári Törvénykönyv 6:238-6:250. és 6:254. szakasza, az utazási szerződésről szóló 281/2008. (XI.28.) Korm. rendelet, az utazásszervező

Részletesebben

Islandia Kft. 1126 Budapest, Orbánhegyi út 3. UTAZÁSI SZERZŐDÉS

Islandia Kft. 1126 Budapest, Orbánhegyi út 3. UTAZÁSI SZERZŐDÉS UTAZÁSI SZERZŐDÉS az ISLANDIA TRAVEL Kft. által szervezett külföldi utazások általános feltételei AZ ISLANDIA TRAVEL Kft. adatai: Székhely: 1126 Budapest, Orbánhegyi út 3/b. Telefon: (+361)488 0128, (+361)

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

Vállalkozási Szerzıdés

Vállalkozási Szerzıdés Vállalkozási Szerzıdés mely létrejött egyrészrıl Pécs Városi Költségvetési Központi Elszámoló Szervezet (7621 Pécs, Bercsényi u. 3., Adószám:.., Bankszámlaszám:... Képviseli: ), mint megrendelı a továbbiakban:

Részletesebben

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK CÔTE D AZUR MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 Leírás: Menton sajátos szubtrópusi mikroklímájáról és páratlan kertjeiről nevezetes. A felújított 4 szintes apartmanház Menton

Részletesebben

AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO

AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO LÉGIKÖZLEKEDÉSI KIÁLLÍTÁS 2018.04.09-04.16. (8 NAP / 6 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 9.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása.

Részletesebben

Utazási szerződés. 1. Az Utas kötelessége az utazás ellenértékének megfelelő összeg kifizetése a ADUTOURS UTAZÁSI KFT. útmutatásai alapján.

Utazási szerződés. 1. Az Utas kötelessége az utazás ellenértékének megfelelő összeg kifizetése a ADUTOURS UTAZÁSI KFT. útmutatásai alapján. Utazási szerződés ADUTOURS Utazási Kft., (Székhely/Telephely/Levelezési cím: 1074 Budapest, Hársfa u. 2. Tel: +361/413-6790; Fax: +361/413-7790; Ügyeleti telefonszám: +3620/290 30 93; e-mail: adutours@t-online.hu)

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 34 Tolo a Peloponnészosz gyöngyszeme ATHEN Mindigisvágytamazéletemsoránazújra, azismeretlenre.hosszú,többszázkilométerenkeresztülkanyarogtamgörögországhegyeinésvölgyeinát,mígmegérkeztem életembenelôszörtolóba.fáradtéséhes

Részletesebben

ÁLTALÁNOS UTAZÁSI SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS UTAZÁSI SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS UTAZÁSI SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az általános szerződési feltételek a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről (Ptk) szóló 2013. évi V. törvény 6: 254 paragrafusának (1) (5) bekezdései, illetve

Részletesebben

Villa MELITA Sabbiadoro

Villa MELITA Sabbiadoro Villa TERESA Sabbiadoro Fekvés: A hangulatos kis apartmanház csendes környezetben található, kb. 500 m-re a központtól. Szolgáltatások: Kert, parkoló. Apartmanok: egyszerûen berendezett és felszerelt,

Részletesebben

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. a okt nov. 4. induló útra Izrael országba, a mellékelt program szerint.

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. a okt nov. 4. induló útra Izrael országba, a mellékelt program szerint. UTAZÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött a B.B.TOURS Kft. (1025 Bp., Napvirág u. 7., telefon: 266-7666, fax: 275-0224), Adószáma: 10813580-2-41, Nyilvántartási szám: MKEH R- 00800/1999/1999, Felelősségbiztosító:

Részletesebben

29/2008. ( XI. 25.) KKÖT

29/2008. ( XI. 25.) KKÖT Kiszombor Község Önkormányzatának Képviselı-testülete 29/2008. ( XI. 25.) KKÖT rendelete a települési szilárd hulladékkezeléssel kapcsolatos közszolgáltatás ellátásáról /Egységes szerkezet/ Kiszombor Község

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Szeged, Petőfi Sándor sugárút 7., 6722 Tel.: +36 62 420-088 Utazás Népszerű utak Egzotikus utak Amerikai Olcsó utak utak "Amerika magyarul" - csoportos utazások magyar idegenvezetéssel Last minute utak

Részletesebben

Lignano. LIGNANO SABBIADORO

Lignano.  LIGNANO SABBIADORO LIGNANO SABBIADORO Velencétől kb. 90 km-re található egyik legkedveltebb észak adriai nyaralóhely. A lignanói félsziget 8 km hosszú és 3 részből áll, melyet végig homokos tengerpart szegélyez. Sabbiadroro

Részletesebben

Kábelsat-2000 Kft szolgáltató

Kábelsat-2000 Kft szolgáltató Kábelsat-2000 Kft szolgáltató a tagja Általános Szerzıdési Feltételek vezetékes mősorjel-elosztási szolgáltatáshoz Csákvár, Gánt, Csókakı, Magyaralmás, Polgárdi, Székesfehérvár-Kisfalud települések területén

Részletesebben

Általános szerződési feltételek a Sol Travel Utazási Iroda által szervezett utazásokra

Általános szerződési feltételek a Sol Travel Utazási Iroda által szervezett utazásokra Általános szerződési feltételek a Sol Travel Utazási Iroda által szervezett utazásokra 1. A Sol Travel Utazási Iroda által szervezett külföldi utazásokra a Ptk. 6:254. szakaszai, az utazási szerződésekről

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyőlésének 6/2015. (II. 11.) önkormányzati rendelete egyes anyakönyvi események engedélyezésének szabályairól és díjairól * Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának

Részletesebben

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. Az utas neve: Az út megnevezése: Telefon, fax: E-mail cím: Szem.ig. szám/ útlevél szám:

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. Az utas neve: Az út megnevezése: Telefon, fax: E-mail cím: Szem.ig. szám/ útlevél szám: UTAZÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyfelől a PlanetHungary Utazásszervező Kft. (továbbiakban PLANETHUNGARY) (Székhely, telephely és levelezési cím: 1073, Budapest, Kertész utca 43., telefon: 06-1-411-1882,

Részletesebben

Szállítási Szerzıdés

Szállítási Szerzıdés Szállítási Szerzıdés amely létrejött egyrészrıl a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelı (a továbbiakban megrendelı), valamint BUSA Kft. (6100 Kiskunfélegyháza,

Részletesebben

Szállodák ** / *** 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Szállodák ** / *** 2 0 1 5 Lido di Jesolo Szállodák ** / *** 2 0 1 5 Lido di Jesolo Hotel International ** A 2 csillagos szálloda mintegy 50 m-re található a strandtól. Minden szoba zuhanyzós, WC vel, hajszárítóval. A szobákban, telefon, széf,

Részletesebben

FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.)

FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) A panzióban tíz teljes komforttal rendelkező vendégszoba áll rendelkezésre. A szobák elosztása: 4 db nagyobb alapterületű kétágyas, 3 db kisebb alapterületű

Részletesebben

Sportmegoldások. Email: sportmegoldasok@gmail.com. Web: www.sportmegoldasok.hu ENTER

Sportmegoldások. Email: sportmegoldasok@gmail.com. Web: www.sportmegoldasok.hu ENTER Sportmegoldások Révfülöp Edzıtábor ENTER Web: www.sportmegoldasok.hu Email: sportmegoldasok@gmail.com Balaton - északi part A festıi i széps pségő közkedvelt balatoni üdülıhely a 274m magas Fülöp-hegy

Részletesebben

Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Pályázatkezelı Rendszere (NCSSZI-PR) Általános Szerzıdési Feltételek (ÁSZF)

Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Pályázatkezelı Rendszere (NCSSZI-PR) Általános Szerzıdési Feltételek (ÁSZF) Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Pályázatkezelı Rendszere (NCSSZI-PR) Általános Szerzıdési Feltételek (ÁSZF) 1) Fogalmak: a) Pályázatkezelı: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet b) Felhasználó:

Részletesebben

KEZESSÉGI ÁLTALÁNOS 1. oldal SZERZİDÉSI FELTÉTELEK

KEZESSÉGI ÁLTALÁNOS 1. oldal SZERZİDÉSI FELTÉTELEK KEZESSÉGI ÁLTALÁNOS 1. oldal SZERZİDÉSI FELTÉTELEK érvényes: 2012. július 1-jétıl A 2012. szeptember 1-jétıl érvényes Hirdetménnyel Kölcsönszerzıdéshez LEADER Helyi Akciócsoportok (a továbbiakban: Akciócsoportok)

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

Kolumbia és Argentína augusztus szeptember 2-ig

Kolumbia és Argentína augusztus szeptember 2-ig G-Management FIP 2016 Kongresszus és kísérőprogamjai Áraink tájékoztató jellegűek és a jelentkezések beérkezési idejének függvényében változhatnak - különösen a repülőjegy tekintetében! Utazás: Utazás

Részletesebben