Csak a teljesítmény számít

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Csak a teljesítmény számít"

Átírás

1

2 Csak a teljesítmény számít A teljesítmény a legfontosabb szempont, amikor kiválasztunk egy cochleáris implantátumot. A lehető legjobb hallást szeretnénk biztosítani a legnagyobb kihívást jelentő hangkörnyezetben, tantermek, konferenciák, zsúfolt koncertek, éttermek esetében is. Ez az első alkalom a cochleáris implantátumok történetében, hogy használója számára már elérhetőek a kombinált dinamikus technológiák. Az Advanced Bionics és Phonak vezető fejlesztők a cochleáris implantátumok és hallókészülékek területén. A vezető technológiák összafogásának célja az, hogy Ön vagy gyermeke a világ legjobb hallásjavító eszközét kapja.

3

4 Fejle technológia kiváló hallásteljesítményt minden hangkörnyezetben

5 T-Mic 2 Kihasználja a fülkagyló azon képességét, hogy természetes módon összegyűj és erősí a hangokat. UltraZoom A Phonak a dupla mikrofon technológia ú örője. Célja, hogy összpontosítsa a hangot, és jobb beszédértést biztosítjon zajos környezetben is. AutoSound Automa kusan alkalmazkodik a csendes ill. a zajos környezethez, hasonlóan a normál halláshoz. ClearVoice * Akár 25%-os javulást eredményezhet a beszédértésben zajos környezetben is. Az egyetlen hang feldolgozási technológia a piacon, amely klinikailag bizonyíto an kiváló hallásteljesítményt nyújt. HiResolu on Sound A kimagaslóan magas felbontási képesség további 16%-os beszédértés javulást biztosíthat a hagyományos hangprocesszáláshoz képest. HiRes Fidelity spektrális sávon, ötszörös hangfelbontás. HiRes Op ma Sound Processing Op malizálja az akkumulátor éle artamát, miközben a teljesítmény változatlan marad. A HiRes Fidelity 120 AB egyedülálló technológia a piacon. DuoPhone A könnyebb telefonbeszélgetés érdekében a telefonhangját az ellenoldalra is átküldi. QuickSync Lehetővé teszi az egyszerű, azonnali, egyidejű kiigazításokat hangerő és a programbeállítások tekintetében két Naida CI Q70 processzor közö. AquaMic A világ egyetlen víz ala mok területén. mikrofonja a cochleáris implantátu- Neptune A világon egyedülálló vízálló processzor. AB mypilot Állapot információkat kínál és egy gombnyomással változtathatóak a beállítások, programok, a hangerő, az érzékenység stb. ComPilot Segítségével vezeték nélkül használható, a telefon, a zenelejátszó és más médiaeszköz. Kompa bilis a Phonak és az Unitron hallókészülékeivel is. RemoteMic Vezeték nélkül csatlakoztatható mikrofon: zajos helyeken, előadótermekben javasolt. TVLink Egyszerűen és kiváló minőségben élvezhető a televízió vagy egyéb videoeszköz. A hang vezeték nélkül, a ComPilot segítségével közvetlenül jut a processzorba. ZoomControl Egy intelligens megoldás távoli beszédhangok megértéséhez csendben és zajos környezetben egyaránt. A Roger az új digitális szabvány, amely áthidalja a szakadékot a beszédértés és a zajkezelés tekintetében a vezeték nélküli átvitel alkalmazásokor. Hamarosan elérhető lesz az AB termékeiben.

6 Minőségi hallás minden szituációban. AB új technológiája, a finomabb időbeli és spektrális felbontás, lehetővé teszi a jobb beszédfelismerést. Zajkezelése jobb mint bármely más rendszer a piacon. Válassza ki a AB-t,hogy problémamentesen tárgyalhasson. Élvezze a hangok gazdag világát, az árnyalatokat a beszélgetést, és akár a bonyolult zenei kompozíciókat.

7 Hallani zajban. A Naida CI bevezetése óta használja a Binaurális VoiceStream technológiát, Célja, hogy a legjobb hallást biztosítsa a legzajosabb hangkörnyezetekben is. Az AB hangfeldolgozása a Phonak funkcióival kombinálva, jelentős javulást eredményeze a beszéd megértése és a szta és pontos kommunikáció tekintetében.

8 Hallani a telefont. Az AB Cochleáris implantátumait úgy tervezték, hogy segítsen élvezni a könnyed telefonbeszélgetéseket. Csak AB kínálja a természetes pozíciót amikor telefonját füléhez tartja. A telefonbeszélgetés hangja mindkét fülön hallható, így tökéletesebb a hangélmény. A két processzor közö kommunikáció a telefon fülhöz emelésekor megkezdődik.

9 Hallani a víz ala. Az Advanced Bionics az egyetlen olyan cochleáris implantátum, amely teljesen vízálló. Mind a hangprocesszor, mind az átviteli egység problémamentesen használható vízben. Ez az innova v AB technológia lehetővé teszi, hogy ugráljon a medencében, szörfözzön a tengerben, énekeljen a zuhany ala, és továbbra is a lehető legjobban halljon.

10 Hallani a zenét. A zene csodálatos élmény az élet minden szakaszában. Az AB segít a zene élvezetében, a zenelejátszók egyszerű csatlakoztatásától kezdve a legfejle ebb vezetéknélküli kommunikációig. Az AB HiRes Fidelity 120 ma a leggyorsabb hangfeldolgozás, és ötször nagyobb felbontású, mint a versenytársak rendszerei.

11 Hallani a távoli hangokat. A távolról érkező hangok meghallása fontos akár a biztonság, akár a tanulás szempontjából. Ha a szülő hívja gyermekét a játszótéren vagy ha a tanár beszél egy zajos osztályteremben a távoli hangok meghallása lé ontosságú. Csak az AB cochleáris implantációs rendszere és fejle jelfeldolgozó és vezetéknélküli kommunikációs technológiája adja meg a távoli hangok tökéletes megértését.

12 Hallani vezetékek nélkül. Az AB biztosítja a tökéletes vezeték nélküli kapcsolatot a legkülönbözőbb zenelejátszók, mobiltelefon, illetve mul médiás eszközök közö. Így élvezhe a szórakoztató elektronikai eszközök használatát. Kikapcsolódhat, dolgozhat, tanulhat ezen eszközök segítségével. Könnyedén kapcsolódhat bármely Bluetooth eszközhöz, okostelefonhoz, mint az Apple, a Samsung és a Nokia.

13

14 Hallani mindkét oldalon. Csak AB kínálja a Phonak-kal közösen fejleszte Binaurális VoiceStream Technology -t, amely szinkronban tártja a két processzort. Zenehallgatáskor, FM vételnél, telefonhívások alkalmával, tévénézéskor, a két AB processzor egyszerre továbbítja a jeleket a két fülbe. Hasonló a szinkronitás a készülékbeállítások módosításakor pl.: programváltás, hangerószabályzás. Az Advanced Bionics a legjobb választás ma, a kényelmi szolgáltatások területés is.

15 Hallani kombináltan. A szabadalmaztato technológiák kombinálása határtalan lehetőségeket kínál a felhasználónak. Az újítások legfóbb célja a beteg emberek életminőségének javítása és életük jobbá tétele. Az AB kompa bilis kiegészítőket használ a Phonak és Unitron hallókészülékeivel. Ez lehetőséget ad ezen eszközök használatának konbinációjára is.

16 Márkaképviselet és szerviz: Protone Audio K Budapest Lázár utca 4

Roger TM a munkában. A munkájára fókuszáljon, ne a hallására

Roger TM a munkában. A munkájára fókuszáljon, ne a hallására Roger TM a munkában A munkájára fókuszáljon, ne a hallására Kommunikáció, részvétel és hozzájárulás A modern munkahely kihívást jelenthet hallásunk számára, ahol a siker kulcsa a megfelelő kommunikáció.

Részletesebben

Phonak NaÍda Q. Erő, mely megváltoztatja az életét

Phonak NaÍda Q. Erő, mely megváltoztatja az életét Phonak NaÍda Q Erő, mely megváltoztatja az életét Kommunikáljunk Hiszünk abban, hogy mindenki hangja fontos. Hangunk a kapocs a világhoz, segítségével kommunikálhatunk szeretteinkkel, barátainkkal és a

Részletesebben

Life is on Az élet zajlik

Life is on Az élet zajlik Life is on Az élet zajlik Érzékenyen reagálunk mindenki igényeire, aki függ tudásunktól, ötleteinktől és gondoskodásunktól. Kreativitásunkkal arra törekszünk, hogy a technológia határait egyre jobban kitágítsuk.

Részletesebben

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi Phonak Virto V Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi A legjobban őrzött titok Elkötelezettségünk a technológiai újítások és a meglévő technológiák határainak feszegetése felé azt eredményezte, hogy kifejlesztettünk

Részletesebben

Viselje. Szeresse. Feledkezzen meg róla.

Viselje. Szeresse. Feledkezzen meg róla. Viselje. Szeresse. Feledkezzen meg róla. Pamphlet_BtBtC_Phonak_Audeo_V_94x210_HU.indd 2 02/02/15 11:00 Kommunikáljon, vegyen részt a beszélgetésben, legyen önmaga Egy kellemes séta a parkban hallhatja

Részletesebben

Roger TM a kihívást jelentő hallási helyzetekben. Jobb hallás zajban és távolság esetén

Roger TM a kihívást jelentő hallási helyzetekben. Jobb hallás zajban és távolság esetén Roger TM a kihívást jelentő hallási helyzetekben Jobb hallás zajban és távolság esetén A beszédértési szakadék áthidalása A mai hallókészülék-technológia kitűnően teljesít a beszédértés javítását illetően.

Részletesebben

Phonak Virto V Teljesítményre építve. Diszkrécióra tervezve.

Phonak Virto V Teljesítményre építve. Diszkrécióra tervezve. Phonak Virto V Teljesítményre építve. Diszkrécióra tervezve. Teljesítményre építve. Diszkrécióra tervezve. A Phonak folyamatosan feszegeti a technológia határait saját innovatív termékeivel, hogy a páciensek

Részletesebben

Phonak CROS B. Amikor a bármilyen irányból érkező beszédet tudja követni, life is on

Phonak CROS B. Amikor a bármilyen irányból érkező beszédet tudja követni, life is on Phonak CROS B Amikor a bármilyen irányból érkező beszédet tudja követni, life is on A CROS hallókészülékeim visszaadták a hangokat, amik visszaadták az életemet.. Angie Aspinall, Phonak CROS viselő Hallás

Részletesebben

Növelje meg hallókészülékei teljesítményét. A Phonak vezeték nélküli kiegészítői

Növelje meg hallókészülékei teljesítményét. A Phonak vezeték nélküli kiegészítői Növelje meg hallókészülékei teljesítményét A Phonak vezeték nélküli kiegészítői A modern hallókészülék-technológia a hallást és a beszédértést a legtöbb szituációban élvezhetővé teszi. De ha telefonálunk,

Részletesebben

Ön érti a beszédet, bárhol is van, bármit is tesz

Ön érti a beszédet, bárhol is van, bármit is tesz Ön érti a beszédet, bárhol is van, bármit is tesz Kommunikáció Úgy gondoljuk, minden egyes hang fontos. Hangunk segítségével kommunikálunk a világgal, családunkkal, barátainkkal. Minél tisztábban hallunk,

Részletesebben

Amikor a hallókészülék minden hangot automatikusan felismer life is on.

Amikor a hallókészülék minden hangot automatikusan felismer life is on. Újratölthető hallókészülék, beépített lítium-ion akkumulátorral Amikor a hallókészülék minden hangot automatikusan felismer life is on. Bemutatjuk a Phonak Audéo TM B hallókészüléket A világ vezető, életeket

Részletesebben

Hallás Zajban. Az Integrált Jelfeldolgozás segítségével

Hallás Zajban. Az Integrált Jelfeldolgozás segítségével Hallás Zajban Az Integrált Jelfeldolgozás segítségével Részletes Rugalmas Automatikus A helyes egyensúly megtalálása Az aktív élethez, az emberekkel való kapcsolattartáshoz minden érzékünkre szükség van

Részletesebben

Phonak Audéo TM. B-Direct. mindenkinek. Amikor hallókészülékei közvetlenül kapcsolódnak össze bármilyen mobiltelefonnal*, life is on

Phonak Audéo TM. B-Direct. mindenkinek. Amikor hallókészülékei közvetlenül kapcsolódnak össze bármilyen mobiltelefonnal*, life is on Phonak Audéo TM B-Direct mindenkinek Amikor hallókészülékei közvetlenül kapcsolódnak össze bármilyen mobiltelefonnal*, life is on Bemutatjuk a Phonak Audéo TM B-Direct hallókészüléket, mely könnyedén

Részletesebben

egészen a súlyos hallásveszteségig. A Phonak Virto V hat féle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten érhető el.

egészen a súlyos hallásveszteségig. A Phonak Virto V hat féle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten érhető el. Termék információk A Virto V egy igazán átfogó hallójárati portfólió az enyhe hallásveszteségtől, egészen a súlyos hallásveszteségig. A Virto V hat féle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten érhető

Részletesebben

Életében először fog kipróbálni egy hallókészüléket?

Életében először fog kipróbálni egy hallókészüléket? A HALLÓKÉSZÜLÉKEK Életében először fog kipróbálni egy hallókészüléket? A hallókészülékeknek köszönhetően könynyebbé és kényelmesebbé válik a hallás. A legtöbb hangot jobban fogja hallani, a beszédet pedig

Részletesebben

Termék információ. Több információért keresse fel honlapunkat: www.phonakpro.com

Termék információ. Több információért keresse fel honlapunkat: www.phonakpro.com Termék információ A gyermekek számára tervezett Phonak Sky Q, a legátfogóbb portfóliót nyújtja minden életkorban a kisfokú hallásveszteségektől, egészen a nyagyfokú hallásveszteségekig. Mind a négy modell

Részletesebben

Kicsi készülék óriási lehetőségekkel

Kicsi készülék óriási lehetőségekkel Kicsi készülék óriási lehetőségekkel Kommunikáció Úgy gondoljuk, minden egyes hang fontos. Hangunk segítségével kommunikálunk a világgal, családunkkal, barátainkkal. Ha tisztábban hallunk, megértetni is

Részletesebben

Phonak Bolero B. Termék információk

Phonak Bolero B. Termék információk Phonak Bolero B TM Termék információk A Phonak Bolero B egy átfogó BTE termékcsalád a kisfokú hallásveszteségektől a nagyfokú hallásveszteségekig. A Phonak Bolero B négy választható formát és négy teljesítményszintet

Részletesebben

AZ OTICON INO BEMUTATÁSA

AZ OTICON INO BEMUTATÁSA AZ OTICON INO BEMUTATÁSA ÉLVEZZE A NÉLKÜLÖZHETETLEN DOLGOKAT Az Oticon Ino az alapvető hallókészülékekhez ülékekhe képest egy magasabb szintű megoldás. Az Ino-val páciensei megtapasztalhatják a legújabb

Részletesebben

Termék információk. Részletes információkért kérjük látogassa meg honlapunkat:

Termék információk. Részletes információkért kérjük látogassa meg honlapunkat: Termék információk A Phonak Bolero V egy igazán átfogó BTE portfólió az enyhe hallásveszteségtől, egészen a súlyos hallásveszteségig. A Phonak Bolero V háromféle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten

Részletesebben

Phonak Bolero TM. Amikor 24 órán* keresztül élvezheti a hallást egyetlen feltöltéssel - life is on

Phonak Bolero TM. Amikor 24 órán* keresztül élvezheti a hallást egyetlen feltöltéssel - life is on Phonak Bolero TM B ÚJ újratölthető hallókészülékek beépített lítium-ion akkumulátorral Amikor 24 órán* keresztül élvezheti a hallást egyetlen feltöltéssel - life is on Bemutatjuk az új, újratölthető technológiájú

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI TARTOZÉKOK. A SurfLink kiegészítők

VEZETÉK NÉLKÜLI TARTOZÉKOK. A SurfLink kiegészítők VEZETÉK NÉLKÜLI TARTOZÉKOK A SurfLink kiegészítők A vezeték nélküli élményért A Starkey Hearing Technologies, SurfLink vezeték nélküli kiegészítőinek segítségével mindent meghallhat, amit csak szeretne.

Részletesebben

Phonak Bolero V. Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb

Phonak Bolero V. Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb Phonak Bolero V Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb Kalandozz a világban! Az életet élni kell. Ez csak akkor lehetséges, ha nem félünk a kalandoktól, és az élet minden csodáját igyekszünk megtapasztalni.

Részletesebben

A Roger TM. a gyerekek és a fiatalok kommunikációját segíti. A megértési szakadék áthidalása

A Roger TM. a gyerekek és a fiatalok kommunikációját segíti. A megértési szakadék áthidalása A Roger TM a gyerekek és a fiatalok kommunikációját segíti A megértési szakadék áthidalása A határtalan lehetőségek világa Mászás, séta vagy futás a Rogerrel A gyermekek energikusan és aktívan élnek. Világuk

Részletesebben

Termék információk. Részletes információkért kérjük látogassa meg honlapunkat:

Termék információk. Részletes információkért kérjük látogassa meg honlapunkat: Termék információk Phonak Audéo V egy igazán átfogó RIC portfólió az enyhe hallásveszteségektől, egészen a súlyos hallásveszteségekig. Phonak Audéo V négyféle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten

Részletesebben

Phonak vezeték nélküli portfóliója Termék információ

Phonak vezeték nélküli portfóliója Termék információ Phonak vezeték nélküli portfóliója Termék információ Mi már évek óta meghallgatjuk a termékeink használóit és megértettük mi az, ami valóban számít nekik. Ez az odafigyelés inspirálta azokat az új generációs

Részletesebben

Phonak vezeték nélküli portfóliója

Phonak vezeték nélküli portfóliója Phonak vezeték nélküli portfóliója Termék információ A Phonak vezeték nélküli kommunikációs rendszerei nagy lehetőséget nyújtanak nehéz hallási helyzetekben. Jobb beszédértést biztosítanak zajkörnyezetben

Részletesebben

touchcontrol alkalmazás Ace

touchcontrol alkalmazás Ace Ace touchcontrol alkalmazás A Bluetooth márka és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, amely márkák bármely felhasználására a Sivantos Gmbh licenccel rendelkezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a

Részletesebben

Phonak Belong TM. Amikor hallókészüléke minden hanghoz automatikusan alkalmazkodik - life is on.

Phonak Belong TM. Amikor hallókészüléke minden hanghoz automatikusan alkalmazkodik - life is on. Phonak Belong TM Amikor hallókészüléke minden hanghoz automatikusan alkalmazkodik - life is on. Együtt életeket változtatunk meg. Bemutatkozik a Phonak Belong platform a forradalmian új újratölthető elemtechnológiával

Részletesebben

Phonak Audéo TM B. Termék információk

Phonak Audéo TM B. Termék információk Phonak Audéo TM B Termék információk A Phonak Audéo B egy igazán átfogó RIC portfolió az enyhe hallásveszteségtől egészen a súlyos hallásveszteségekig. Az Audéo B öt féle külső megjelenéssel, négy teljesítményszinten

Részletesebben

Phonak RemoteControl alkalmazás. Használati útmutató

Phonak RemoteControl alkalmazás. Használati útmutató Phonak RemoteControl alkalmazás Használati útmutató Kezdő lépések A RemoteControl alkalmazás a Phonak, a világ egyik vezető, hallókészülékeket gyártó vállalata által kifejlesztett alkalmazás. Kérjük, figyelmesen

Részletesebben

Amikor a személyre szabott power hallási technológia közelebb hoz, life is on. Phonak Naída TM

Amikor a személyre szabott power hallási technológia közelebb hoz, life is on. Phonak Naída TM Amikor a személyre szabott power hallási technológia közelebb hoz, life is on Phonak Naída TM B A Naída gondoskodik a világról és visszahozza az élet örömét! Laura A., Egyesült Királyság A kifejezetten

Részletesebben

Phonak RemoteControl App alkalmazás. Használati útmutató

Phonak RemoteControl App alkalmazás. Használati útmutató Phonak RemoteControl App alkalmazás Használati útmutató Kezdő lépések A RemoteControl App alkalmazás a Phonak, a világ egyik vezető, hallókészülékeket gyártó vállalata által kifejlesztett alkalmazás. Kérjük,

Részletesebben

Phonak Naída TM. Termék információk

Phonak Naída TM. Termék információk Phonak Naída TM Termék információk B A Phonak Naída B, a világ legmegbízhatóbb nagyteljesítményű hallókészülékének az ötödik generációját képviseli és széleskörű megoldást biztosít a nagyfokú-súlyos hallásveszteségekre

Részletesebben

Phonak CROS II. Life is on. Okos megoldás a féloldali siketségre

Phonak CROS II. Life is on. Okos megoldás a féloldali siketségre Life is on Fontosnak tartjuk, hogy megfeleljünk mindazok igényeinek, akik tudásunkra, ötleteinkre és törődésünkre támaszkodnak. Azzal, hogy kreatívan állunk a technológiai kihívásokhoz és a határokat feszegetjük

Részletesebben

Phonak Naída TM. Termék információ

Phonak Naída TM. Termék információ Phonak Naída TM Termék információ V A Phonak Naída V megnövelt teljesítményt nyújt a nagy-súlyos fokú, illetve hallásmaradvánnyal élő embereknek. A Phonak Naída V 4 teljesítményszinten (90, 70, 50, 30)

Részletesebben

Vissza a hallás világába

Vissza a hallás világába Vissza a hallás világába Hozza ki a legtöbbet hallókészülékeiből Üdvözöljük újra a hangokkal teli világban Ami a legfontosabb A hallókészülékek bonyolult kommunikációs rendszerekké fejlődtek. Kaphatóak

Részletesebben

Phonak Virto TM. Hozzáférés megadva

Phonak Virto TM. Hozzáférés megadva Phonak Virto TM B Hozzáférés megadva Amikor egy biometrikus készülék segíti önt a jobb hallás elérésében, life is on Bemutatjuk a világ első biometrikus kalibrációval működő hallókészülékét, a Phonak Virto

Részletesebben

Halláscsökkenések diagnosztikája és terápiás lehetőségek

Halláscsökkenések diagnosztikája és terápiás lehetőségek Halláscsökkenések diagnosztikája és terápiás lehetőségek Matievics Vera, Arany Tünde SZTE Fül-Orr-Gégészeti és Fej- Nyaksebészeti Klinika, Szeged Noé Egészségközpont Szeged AUDIOLÓGIAI DIAGNOSZTIKA -szubjektív

Részletesebben

Phonak Audéo TM B. Termék információk

Phonak Audéo TM B. Termék információk Phonak Audéo TM B Termék információk A Phonak Audéo B egy igazán átfogó RIC portfolió az enyhe hallásveszteségtől egészen a súlyos hallásveszteségekig. Az Audéo B hat különféle megjelenéssel, háromféle

Részletesebben

Ez az üzlet személyes

Ez az üzlet személyes Ez az üzlet személyes Ez egy más világ Segíteni jobban hallani, ez a mi közös szenvedélyünk. Az új technológiai robbanás lehetővé teszi, hogy eszközeink a legmagasabb fogyasztói elvárásoknak is megfeleljenek.

Részletesebben

Roger Dynamikus SoundField Az osztálytermek hangerősítésének új korszaka

Roger Dynamikus SoundField Az osztálytermek hangerősítésének új korszaka Roger Dynamikus SoundField Az osztálytermek hangerősítésének új korszaka A [Roger] Dinamikus SoundField használatával az osztályban nagyon nyugodtnak érzem magam és nem kell a hangomat a normál erősség

Részletesebben

Phonak Certéna Hallójárati készülékek használati útmutatója

Phonak Certéna Hallójárati készülékek használati útmutatója Phonak Certéna Hallójárati készülékek használati útmutatója Gratulálunk ahhoz, hogy a Phonak Certéna hallókészüléket választotta. A Certéna a legmodernebb digitális és vezetéknélküli technológiát tartalmazza.

Részletesebben

Hallásmaradvány javítására. Minden nap többet kap

Hallásmaradvány javítására. Minden nap többet kap Hallásmaradvány javítására Minden nap többet kap Halljon minden nap kristálytisztán Képzeljen el egy beszélgetést egy zsúfolt étteremben, vagy egy sétát egy forgalmas utcán, mindezt úgy, hogy minden eddiginél

Részletesebben

Igazi élményt adó látogató-vezetések

Igazi élményt adó látogató-vezetések Igazi élményt adó látogató-vezetések Igazi élményt adó látogató-vezetések A tökéletes rendszer minden vezetéshez A Phonak Roger Guide-U készüléke a világ legnevezetesebb attrakciói és vállalatai számára

Részletesebben

Katona Gábor dr. Heim Pál Gyermekkórház Fül-orr-gége és Bronchológiai Osztály

Katona Gábor dr. Heim Pál Gyermekkórház Fül-orr-gége és Bronchológiai Osztály Katona Gábor dr. Heim Pál Gyermekkórház Fül-orr-gége és Bronchológiai Osztály Bilaterális hallás Stereo hallás - binaurális hallás Hangerő és időkülönbség a két fül között Jelentősége: Irányhallás Nincs

Részletesebben

Amikor a személyre szabott power hallási technológia közelebb hoz, life is on. Phonak Naída TM

Amikor a személyre szabott power hallási technológia közelebb hoz, life is on. Phonak Naída TM Amikor a személyre szabott power hallási technológia közelebb hoz, life is on Phonak Naída TM B Együtt életeket változtatunk meg A nagyfokú-súlyos hallásveszteséggel és hallásmaradvánnyal élő páciens A

Részletesebben

Tájékoztató a "Beszédprocesszorok beszerzése a Semmelweis Egyetem részére" tárgyú eljárás eredményéről

Tájékoztató a Beszédprocesszorok beszerzése a Semmelweis Egyetem részére tárgyú eljárás eredményéről Tájékoztató a "Beszédprocesszorok beszerzése a Semmelweis Egyetem részére" tárgyú eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/129 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

2373-06 Hallásakusztika követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai

2373-06 Hallásakusztika követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 2373-06 Hallásakusztika követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 1. feladat Idős férfibeteg feleségével érkezik a rendelésre. A páciens szerint nincs halláscsökkenése, csak a felesége panaszkodik, hogy

Részletesebben

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat Sajtóközlemény 2012. január 10. X sorozat: csúcsminőségű digitális zene A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolókat A Sony öt új Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolója

Részletesebben

Elkötelezettek vagyunk, hogy életeket megváltoztató hallási megoldásokat alkossunk.

Elkötelezettek vagyunk, hogy életeket megváltoztató hallási megoldásokat alkossunk. Life is on Elkötelezettek vagyunk, hogy életeket megváltoztató hallási megoldásokat alkossunk. 3 Célunk Hiszünk benne, hogy életeket változtatunk meg, és olyan világot teremtünk, ahol az élet mindenki

Részletesebben

Power hallási megoldások Vegyen részt még több beszélgetésben

Power hallási megoldások Vegyen részt még több beszélgetésben Power hallási megoldások Vegyen részt még több beszélgetésben Vegyen részt még több beszélgetésben A nagyfokú-súlyos hallásvesztéssel élő ügyfeleink számára a legfontosabb, hogy képesek legyenek megérteni

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT. resound.hu. Határok nélkül

VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT. resound.hu. Határok nélkül VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT resound.hu Határok nélkül Legyen aktív szereplője környezetének iphone-ra tervezve Hallókészülékei akár sztereó fejhallgatóként is működhetnek. ReSound Mikro mikrofon Élvezheti

Részletesebben

Phonak megoldások mindenkinek

Phonak megoldások mindenkinek Phonak megoldások mindenkinek A jó hallás elengedhetetlen a teljes élethez. Tudjon meg többet a Phonak hallókészülékeiről. Tartalomjegyzék Phonak megoldások mindenkinek... oldal A halláscsökkenés lehetséges

Részletesebben

Bellman hallási megoldások

Bellman hallási megoldások Bellman hallási megoldások Üdvözöljük a Bellman hallási megoldások világában! Vannak, akik munka és tanulás közben, konferenciákon, előadásokon szeretnék jobban érteni a beszédet, másoknak a zenehallgatás

Részletesebben

Rogerpedia A-tól Z-ig a Rogerről felnőtteknek

Rogerpedia A-tól Z-ig a Rogerről felnőtteknek Rogerpedia A-tól Z-ig a Rogerről felnőtteknek A Sonova brand Content 4 5 6 8 9 10 10 11 13 14 15 16 17 Miért van szüksége az ügyfélnek Rogerre? Mi az a Roger rendszer? Roger technológia Adaptív működés

Részletesebben

Roger TM. for Education (Roger oktatási rendszerek) A beszédértési akadályok áthidalása

Roger TM. for Education (Roger oktatási rendszerek) A beszédértési akadályok áthidalása Roger TM for Education (Roger oktatási rendszerek) A beszédértési akadályok áthidalása Aktív részvétel a modern osztályteremben Minden gyermek, de főleg a nagyothalló gyermekek számára fontos, hogy jól

Részletesebben

Modern hallókészülékek: új technológia a hallássérültek számára

Modern hallókészülékek: új technológia a hallássérültek számára Hallási megoldások Modern hallókészülékek: új technológia a hallássérültek számára Hallásunk nem csak a kommunikáció szempontjából fontos, hanem tájékozódási képességünk miatt is; hogy mi történik körülöttünk,

Részletesebben

Legyen mindig gyermeke közelében

Legyen mindig gyermeke közelében Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () digitális bébiőr monitorral Személyes és biztonságos (A-FHSS) 3,5 -es színes kijelző, 2x-es nagyítás Altatódalok, éjszakai fény és hőm. Beszéd és rezgő üzemmód

Részletesebben

Távirányító Használati útmutató

Távirányító Használati útmutató Távirányító Használati útmutató TARTALOM Megjelenés.......................................... 3 Üzembe helyezés.................................... 4 Párosítás hallókészülékkel.............................

Részletesebben

Phonak Sky TM. Termék információk

Phonak Sky TM. Termék információk Phonak Sky TM Termék információk B A Phonak Sky B a legújabb és legátfogóbb Phonak portfólió, amelyet kifejezetten gyermekek számára terveztek. Kis-közepes hallásveszteségektől egészen hallásmaradványig

Részletesebben

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység:

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: GGMM M4 Használati útmutató M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M4 hangszóró + PU bőr vállpánt + AC táp adapter + AUX audió kábel + + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: POWER

Részletesebben

Phonak-megoldások gyermekeknek

Phonak-megoldások gyermekeknek Phonak-megoldások gyermekeknek Segítik gyermeke hallását, beszédét és beilleszkedését 40 éve kapcsoljuk össze a gyermekeket a világgal Innovatív technológia, lelkes hallásgondozó szakemberek és szoros

Részletesebben

Rehabilitációs támogató technológiák. Jókai Erika

Rehabilitációs támogató technológiák. Jókai Erika Rehabilitációs támogató technológiák Jókai Erika A könyv.. Még meg nem írt könyv egy le nem zárt témában.. Egységesítés, összehangolás folyamata Folyamatos változás, fejlődés Jelenlegi és jövőbe mutató

Részletesebben

Phonak Audéo YES használati útmutató

Phonak Audéo YES használati útmutató Phonak Audéo YES használati útmutató Gratulálunk, hogy az AUDÉO YES készüléket választotta, mely a jelenleg kapható legfejlettebb vezetéknélküli kommunikációs eszköz. A digitális hangfeldolgozás legújabb

Részletesebben

TV Használati útmutató

TV Használati útmutató TV Használati útmutató TARTALOM Megjelenés.......................................... 3 Üzembe helyezés.................................... 4 Párosítás hallókészülékkel............................. 7 Jeltovábbítás........................................

Részletesebben

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100 BLUETOOTH HANGFAL Felhasználói kézikönyv E-Boda Beat 100 Bevezető Köszönjük, hogy az E-boda Beat 100 Bluetooth hangfalat választotta. Használhatja ezt a készüléket okos telefonjával vagy tabletjével zenehallgatásra,

Részletesebben

Phonak Remote. Használati útmutató

Phonak Remote. Használati útmutató Phonak Remote Használati útmutató Az első lépések A Phonak Remote alkalmazást a hallássegítő megoldások világvezető vállalata, a svájci, zürichi székhelyű Phonak fejlesztette ki. Kérjük, figyelmesen olvassa

Részletesebben

OKOS HALLÁS. resound.hu. A szupererős Okos Hallás élménye

OKOS HALLÁS. resound.hu. A szupererős Okos Hallás élménye OKOS HALLÁS resound.hu A szupererős Okos Hallás élménye A hallókészülékem segít beazonosítani a hangok forrásának helyét. James Raath, 61 éves Vezetői tanácsadó és szupererős hallókészülék használó, akinél

Részletesebben

Phone Clip Használati útmutató

Phone Clip Használati útmutató Phone Clip Használati útmutató TARTALOM Megjelenés.......................................... 3 Üzembe helyezés.................................... 4 Be- és kikapcsolás....................................

Részletesebben

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők A Panasonic 2016-ban bevezeti új, HD6M típusú, mikrofonos fejhallgatóját, amely a belépő szintet képviseli kategóriájában. Az új fejhallgató kiválóan adja vissza a legigényesebb zenéket is. A HD6M a korábbi

Részletesebben

{LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm. - súly: 8,6 g. - hatótávolság: 10m. -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor

{LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm. - súly: 8,6 g. - hatótávolság: 10m. -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor {LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm - súly: 8,6 g - hatótávolság: 10m -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor - töltési idő: 2 óra - készenléti idő: 120 óra - beszélgetési

Részletesebben

Phonak Naída TM. (B90/B70/B50) Használati útmutató B-R RIC

Phonak Naída TM. (B90/B70/B50) Használati útmutató B-R RIC Phonak Naída TM (B90/B70/B50) Használati útmutató B-R RIC Ez a használati útmutató a következő készülékekre érvényes: Vezeték nélküli hallókészülék Phonak Naída B90-R RIC Phonak Naída B70-R RIC Phonak

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

Az Interton Centro irányítása iphone, ipod és ipad készülékekről. Új termékek Interton kínálat

Az Interton Centro irányítása iphone, ipod és ipad készülékekről. Új termékek Interton kínálat Új termékek 16 Az Interton bemutatja két új családtagját, melyek kiegészítik a termékkínálatot Idén büszkén mutatjuk be két új családtagunkat a legnépszerűbb termékcsaládunkban, a Step 6-ot és a Centro

Részletesebben

Phonak Naída TM. (B90/B70/B50/B30) Használati útmutató

Phonak Naída TM. (B90/B70/B50/B30) Használati útmutató Phonak Naída TM (B90/B70/B50/B30) Használati útmutató B Ez a használati útmutató a következő készülékekre érvényes: Vezeték nélküli típusok Phonak Naída B90-SP Phonak Naída B90-UP Phonak Naída B70-SP Phonak

Részletesebben

HP 250 G5 - W4N12EA (W4N12EA)

HP 250 G5 - W4N12EA (W4N12EA) HP 250 G5 - W4N12EA (W4N12EA) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Lapkakészlet: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: HP Notebook

Részletesebben

Üzembe helyezési útmutató

Üzembe helyezési útmutató Rúdhangsugárzó Üzembe helyezési útmutató HT-CT370 Tartalomjegyzék Üzembe helyezés 1 A doboz tartalma 4 2 Elhelyezés 5 3 Csatlakoztatás 6 4 A rendszer bekapcsolása 8 5 Hanglejátszás 9 Alapműveletek A hangeffektusok

Részletesebben

Lépjen be a hangok színes világába! Tartozékok hallókészülékekhez

Lépjen be a hangok színes világába! Tartozékok hallókészülékekhez Az ebben a dokumentumban szereplő információ a rendelkezésre álló technikai feltételek általános leírását tartalmazza. Ezen feltételeknek egyéni esetekben nem mindig kell fennállniuk, ezért a tartalom

Részletesebben

Dell Inspiron 3567 i3 notebook

Dell Inspiron 3567 i3 notebook AUDI VBK notebook A kategória Dell Inspiron 3567 i3 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3 2,0 GHz 15,6 FullHD

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BT3

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BT3 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BT3 Bluetooth autós telefon-kihangosító Tartalomjegyzék Párosítás egy mobiltelefonnal...3 Műszaki adatok...4 Használat egygombos kezelővel...5 Használat háromgombos kezelővel...6 Csatlakozás...7

Részletesebben

Acer Aspire Timeline X - új Intel Core Processzor alapokon

Acer Aspire Timeline X - új Intel Core Processzor alapokon Acer Aspire Timeline X - új Intel Core Processzor alapokon Nem csak gyorsabb. Okosabb is! A 2010-es Intel Core Processzor Család Az Intel új processzorcsaládjában az első szintet képviseli. Az okos teljesítmény

Részletesebben

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva Sajtóközlemény CES, Las Vegas 2012. január 9. Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva A Sony 2012-ben 11 féle, különleges gonddal tervezett fejhallgatóval jelentkezik,

Részletesebben

Phonak megoldások gyermekek számára Mert a gyermek nem kis felnőtt

Phonak megoldások gyermekek számára Mert a gyermek nem kis felnőtt Phonak megoldások gyermekek számára Mert a gyermek nem kis felnőtt A Phonak több, mint 40 éve dolgozik együtt szorosan vezető gyermekgyógyászati specialistákkal, hallásgondozókkal és tanárokkal, hogy innovatív

Részletesebben

Phonak megoldások gyermeknek

Phonak megoldások gyermeknek Phonak megoldások gyermeknek Fedezze fel a világot magabiztosan Mert a gyermek nem kis felnőtt Fedezze fel a világot magabiztosan Szülőként a legjobbat akarjuk gyermekünk számára. Egészségüktől és jólétüktől

Részletesebben

Terméktulajdonságok. Ponto 3, Ponto 3 Power és Ponto 3 SuperPower. Ponto 3 a teljesítmény definíciója

Terméktulajdonságok. Ponto 3, Ponto 3 Power és Ponto 3 SuperPower. Ponto 3 a teljesítmény definíciója Ponto 3, Ponto 3 Power és Ponto 3 SuperPower Terméktulajdonságok Ponto 3 a teljesítmény definíciója A Ponto 3 a piac legnagyobb teljesítményű, csontba horgonyzott implantátummal egy szintben elhelyezhető

Részletesebben

Fedezze fel a hallását. Amit a hallásveszteségről tudni kell

Fedezze fel a hallását. Amit a hallásveszteségről tudni kell Fedezze fel a hallását Amit a hallásveszteségről tudni kell Megértés A hang hatalma Gondoljon a beszélgetés és a hallgatás egyszerű folyamatára. A hang képes informálni, tanítani, vezetni, irányítani,

Részletesebben

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil Használati utasítás Főbb jellemzők: Maximálisan 800 méter hatótávolság két motoros között, Valódi vezeték nélküli, kétirányú kommunikáció akár három motoros között Bluetooth kapcsolaton keresztül. Érthető

Részletesebben

Élvezze az élet hangjait!

Élvezze az élet hangjait! A Bluetooth márka és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, amely márkák bármely felhasználására a Sivantos GmbH licenccel rendelkezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a tulajdonosaikat illetik. Az

Részletesebben

ÜZEMBEHELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ COMPACT BT TERMÉKHEZ

ÜZEMBEHELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ COMPACT BT TERMÉKHEZ ÜZEMBEHELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A COMPACT BT TERMÉKHEZ FONTOS INFORMÁCIÓK Bluetooth neve Compact BT xxxx Bluetooth PIN: 8888 Beállítás híváson keresztül FM beállítás: ###xxxx (xxxx=fm frekvencia)

Részletesebben

Symbian Nokia. A Symbian gyártója és a Nokia szabad forráskódúvá tette a Symbiant, így szabadon fejleszthetőek az applikációk a szoftverre.

Symbian Nokia. A Symbian gyártója és a Nokia szabad forráskódúvá tette a Symbiant, így szabadon fejleszthetőek az applikációk a szoftverre. Symbian Nokia Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Nokia szolgáltatások, alkalmazások Nokia smartphone-okhoz: Az ovi.com Nokia okostelefonokhoz felépített, háttérszolgáltatást

Részletesebben

Teljes termékskála benzin nélkül is

Teljes termékskála benzin nélkül is Teljes termékskála benzin nélkül is Csendesen és károsanyag-kibocsátás nélkül szeretné karban tartani a kertjét, de nem szeretne megalkudni a teljesítmény terén? Itt a megoldás: a Husqvarna akkumulátoros

Részletesebben

ML15. Kezelési útmutató. Importőr: Quantum-R Kft Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: Fax:

ML15. Kezelési útmutató. Importőr: Quantum-R Kft Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: Fax: ML15 Kezelési útmutató Importőr: Quantum-R Kft. 1094. Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: 456-2060 Fax: 456-2069 quantumr@quantumr.hu www.quantumr.hu A csomag tartalma Ügyeljen a biztonságra! Az új fejhallgató

Részletesebben

Sharktooth termék leírás:

Sharktooth termék leírás: Sharktooth termék leírás: A SharkTooth olyan BlueTooth rendszerű, tehát vezeték nélküli, fejhallgató szett, amelyet kifejezetten kéz nélküli használatra, motorosok és, - vagy utasaik számára van kifejlesztve.

Részletesebben

3M PELTOR X4 fültokok

3M PELTOR X4 fültokok 3M PELTOR X4 fültokok Rendkívül keskeny, kiváló teljesítmény A magasabb teljesítményű zajcsökkentés többé nem jelent nagyméretű fültokokat. A PELTOR X4 fültokok akár 33 db-ig csillapítják a zajt, miközben

Részletesebben

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv Médiatár Rövid felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Bevezetés Tartalomjegyzék Bevezetés Bevezetés... 3 Kezdô gondolatok... 4 Hálózati követelmények... 4 Támogatott operációs rendszerek a számítógépeken...

Részletesebben

Az SKT és SMT rövid áttekintése

Az SKT és SMT rövid áttekintése Az SKT és SMT rövid áttekintése Életvitel támogatása infokommunikációs (IKT) Kutatási irányok bemutatása Összefoglaló Infokommunikáció az életvitel szolgálatában Otthoni felügyelet infokommunikációs Terápiakövetés

Részletesebben

Mini mikrofon Használati útmutató

Mini mikrofon Használati útmutató Mini mikrofon Használati útmutató TARTALOM Megjelenés.......................................... 3 Üzembe helyezés.................................... 4 Be- és kikapcsolás....................................

Részletesebben

Marque 2 M165. Használati utasítás

Marque 2 M165. Használati utasítás Marque 2 M165 Használati utasítás Tartalomjegyzék A doboz tatalma 3 Fejhallgató bemutatása 4 Párosítás 5 Első párosítás 5 További telefon párosítása 5 Töltés 6 Igazítás 7 A fejhallgató megfelelő illeszkedésének

Részletesebben