2014/1. VOLVOCARS.HU

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2014/1. VOLVOCARS.HU"

Átírás

1 2014/1. VOLVOCARS.HU

2 ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN DIZÁJN FILOZÓFIÁNK SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK TARTOZÉKOK A VOLVO ÉLMÉNY TÉNYEK 916 ÉS SZÁMOK SZÍNEK BORÍTÓ

3 S60 ÜDVÖZÖLJÜK! További információk: volvocars.hu 01 A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER Mit tehetünk azért, hogy az Ön élete könnyebb, egyszerűbb és kényelmesebb legyen? A skandináv dizájn mindig az embert helyezi a középpontba, azt, aki használni fogja a tárgyat. Mi magunk is svédek vagyunk, ezért autóink tervezésénél mindig ezt a filozófiát követtük, és követjük ma is. Tervezőink előtt csak az a cél lebeg, hogy hogyan tehetnék a felhasználó életét könnyebbé, egyszerűbbé és kényelmesebbé. Így míg más autógyártók sokszor a technológiából indulnak ki, és annak korlátai közé próbálják szorítani az embert, a Volvónál Önnek tervezzük autóinkat. Először felmérjük, pontosan mire van szüksége, majd széles körű műszaki ismereteinkre és tapasztalatainkra alapozva egyszerűbbé, jobbá, biztonságosabbá és szebbé tesszük életét. Nálunk a forma a funkciót követi, de ha egy autót kívül-belül az emberek számára tervezünk, az egyben szép is lesz. Fontosnak tartjuk, hogy autóink látványa és vezetésük élménye nap mint nap jó kedvre derítse Önt és utasait. Autóinkat az emberek számára tervezzük és ez a dizájn-filozófia 87 éves történetünk során számos újításhoz vezetett. Gondoljon csak a három pontos biztonsági övre. Minden nap becsatolja, de tudta-e, hogy 1959-ben a Volvo találmányaként jelent meg a piacon? 1976-ban szintén mi fejlesztettük ki a Lambda-szondát, vagyis a kipufogógáz összetételét figyelő szenzort, amellyel lehetővé vált a motorok károsanyag-kibocsátásának jelentős csökkentése miközben nőtt a teljesítményük, és javult a hatékonyságuk is. Ma szinte minden benzinmotorban ott van a Lambda-szonda, a világ bármely márkájáról legyen is szó.

4 Svédországban a jó dizájn nem luxus, hanem a mindennapi élet része

5 A folyamatos újítás elválaszthatatlan a Volvótól. Mindez persze saját gyökereinkből is fakad. Abból, hogy Svédország kis lélekszáma ellenére is számos kreatív elmét adott a világnak. Mert mi tudjuk, hogy az igazi kreativitáshoz hinnünk kell magunkban és abban, ahogyan dolgozunk függetlenül attól, hogy mások hogyan vélekednek ugyanerről. Vessünk egy pillantást például az üléseinkre. A hatvanas évek elején a göteborgi műszaki egyetemen konzíliumra hívtunk össze néhány ortopéd sebészt. A doktorok először nem is értették, mit akarhat tőlük egy autó-tervező csapat mert addig egyetlen autó gyár sem kérte ki tanácsukat az ülések tervezéséhez. Az orvosokkal való együttműködés nyomán olyan ergonómiai szempontok szerint tervezett üléseket fejlesztettünk ki, amelyek szinte a kényelem szinonimájává tették a Volvo márkát. A skandináv kézművesekhez hasonlóan autóinkhoz mi is csak a legjobb alapanyagokat használjuk. Az utasteret körülvevő biztonsági cellát ezért különlegesen erős bóracélból készítjük, az utastéren belül pedig csak természetes és hiteles eredetű anyagokat használunk. Nem azért, mert most éppen ez a divat, hanem azért, mert ezek nemcsak kellemesebbé, de egészségesebbé is teszik a belső környezetet. Számunkra természetes, hogy mindig tökéletes élményben részesítsük Önt és utasait. Mert Svéd országban a jó dizájn korántsem luxus, hanem a mindennapi élet szerves része.

6 S60 AZ ÖN ÚJ AUTÓJA További információk: volvocars.hu 04 VOLVO S60. AZOKNAK, AKIKNEK AZ AUTÓ NEM CSUPÁN KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ A Volvo S60 olyan izgalmas és dinamikus vezetési élményt ígér, hogy nem is csodálkozunk, ha nem mindig a leggyorsabb utat választja majd. Ha a munka után a főút helyett inkább a kanyargós kis utakon indul haza, és az autózás minden percét élvezi, akkor Ön is értékelni fogja a Volvo S60-at mert épp az Ön személyiségéhez terveztük fogalmaz Stefan Sällqvist termékmenedzser, az S60 futóműhangolásának szellemi atyja, és úgy véljük, ezzel tökéletes jellemzést ad a Volvo elegáns sportlimuzinjáról. Az S60 olyan izgalmas és dinamikus vezetési élményt ígér, hogy nem is csodálkozunk, ha nem mindig a leggyorsabb utat választja majd. De akármerre induljon is, mindig frissen és kipihenten érhet célba. Sőt, ahogy a járdáról még egyszer visszapillant az autóra, elégedett mosollyal nyugtázza: jól választott. Mert a sportos és elegáns, és mindenek fölött megnyugtató magabiztosságot sugárzó S60 megjelenésében is a skandináv dizájn letisztult stíluselemeit és azt a formavilágot tükrözi, amely mindig is oly népszerűvé tette a Volvót.

7

8 A kanyarból kifelé gyorsítva olyan precízen követi a vezető utasításait, mintha a gondolataiban olvasna

9 A Four-C adaptív futóművel nem kell előre eldöntenie, milyen hangolású futóművel szeretne járni, mert az autó három beállítást kínál: a lágyabb Komfort, a feszes Sport és a maximális tapadást biztosító, már-már versenyautós Fokozott Sport beállítások között egyetlen gombnyomással válthat így mindig pillanatnyi hangulatának és vezetési stílusának megfelelő futóművel autózhat. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A VOLVOCARS.HU HONLAPON A Volvo S60 menetdinamikájánál arra törekedtünk, hogy az autó természetes reakciói mindig tökéletesen megfeleljenek a vezető elvárásainak. Amikor például egy éles kanyarból kifelé gyorsítani kezd, az S60 olyan precízen követi a kijelölt irányt, mintha az Ön gondolataiban olvasna. Figyelemre méltó a nyomatékvektor számításon alapuló kanyarstabilitás-fokozó rendszer is, amely kanyarodáskor nagyobb nyomatékot juttat a külső íven futó kerekekre, a belső íven haladó kerekeket pedig szükség esetén még fékezi is, amivel segít elkerülni az alulkormányozottságot. Ez különösen akkor hasznos, ha egy mellékutcából olyan főútra kell rákanyarodnia, amelyen gyorsan halad a forgalom. De ez még nem minden: mivel egy autó alapvető viselkedését a futómű határozza meg, az S60-at négyféle hangolású felfüggesztéssel kínáljuk, hogy vezethetősége még jobban tükröz ze tulajdonosa egyéni elvárásait. Komfort, dinamikus és R-Design sportfutóművek közül választhat, de kérhet elektronikus vezérlésű adaptív Four-C felfüggesztést is. Futóműveinket több ezer órán át tartó tesztek során hangoltuk tökéletesre, így bármelyiket választja is, az S60 volánja mögött mindig ura maradhat a helyzetnek.

10 S60 AZ UTASTÉRBEN További információk: volvocars.hu 08 Ha szeret aktívan vezeti, az automata váltóhoz rendeljen kormány mögé helyezett váltókapcsolókat. Ezekkel bármikor átveheti az automata váltó vezérlését, méghozzá úgy, hogy közben egy pillanatra sem kell elengednie a kormányt és a szó szoros értelmében az Ön kezében marad az irányítás. De az S60 nem csak dinamikus vezetési élményével magaslik ki: a sportosság mellé a luxuslimuzinokra jellemző kényelmet is kínál. Üléseink messze földön híresek mondja Stefan Sällqvist, az S60 termékmenedzsere, mert a kényelem terén végképp nem kötünk kompromisszumot. Sport üléseinkre különösen büszkék vagyunk. Egyrészt nagyon látványosak, de ami sokkal fontosabb: szinte körül ölelik a testet, és a combtól a vállakig tökéletesen megtámasztják az utasokat. Az ülések kiváló ergonómiai jellemzőinek köszönhetően a vezető hosszú autózás alatt sem fárad el. Egy Volvóban ez nem is lehetne másképp.

11 A SPORT ÜLÉSEKNEK HÁLA, AZ ÉLES KANYAROKBAN A VEZETŐ SEM CSÚSZIK MEG

12

13 S60 DIZÁJN FILOZÓFIÁNK További információk: volvocars.hu 11 A forma a funkció szolgálatában áll. Vagyis: jól néz ki, de vezetni még jobb Vannak autók, amelyeket a visszapillantó tükörből nézve is azonnal felismer az ember. Nem vitás, hogy a Volvo S60 is ezek közé tartozik. A karakteres fényszórókkal még határozottabbá és céltudatosabbá tettük az S60 megjelenését mondja Peter Reuterberg vezető tervező. Az orr-rész kialakításakor egy farkas tekintetét képzeltük magunk elé. És valóban, az S60 olyan magabiztosan néz velünk farkasszemet, mint aki tisztában van erejével és képességeivel, és tudja: tiszteletet ébreszt már akkor is, amikor még ki sem mutatta a foga fehérjét. Az orr-résszel az S60 alacsonyan ülő, az utat magabiztosan birtokló karakterét igyekeztünk optikailag is kihangsúlyozni teszi hozzá Steve Potter, a karosszéria-tervező csapat vezetője. A szélesebb hűtőmaszk, a vízszintes króm díszlécek és a lökhárítók alsó szélére helyezett nappali menetjelző lámpák mind ezt a célt szolgálják méghozzá szerintünk igen hatásosan. Skandináv hagyományainkhoz hűen a legapróbb részletekre is ügyelve igyekeztünk kiszűrni minden olyan vizuális zajt, amely elvonhatná a szemlélő figyelmét az S60 elegáns és letisztult vonalvezetéséről magyarázza Steve. Még a szélvédőmosó fúvókáit is a motorházfedél alá rejtettük, a radarérzékelő fedelét pedig magas fényű fekete lakkréteggel vontuk be, amitől szinte beleolvad a hűtőmaszk alkotta háttérbe. Magát a hűtőmaszkot nem veszi körül króm keret, ami modernné és még sportosabbá teszi az autót. A hűtőmaszk közepére pedig még nagyobb Volvo emblémát helyeztünk, ezzel is hangsúlyozva, hogy büszkék vagyunk hagyományainkra. Az S60 a hátsó lökhárítóba integrált kipufogócső-végekkel is rendelhető. A látványos dizájn mögött komoly mérnöki munka rejlik, hiszen a motor bemelegedése során a kipufogórendszer mintegy 25 mm-rel kitágul az integrált kipufogócső-végek azonban fixen rögzítettek. Íme a látvány és technológia csodálatos harmóniája. AZ S60 HASONLÓAN BRAVÚROS MEGOLDÁSAIRÓL BŐVEBBEN IS OLVASHAT A VOLVOCARS.HU HONLAPON

14 7 PÁRATLAN AKUSZTIKAI ÉLMÉNY A Volvo mérnökei úgy gondolják, hogy a zenei aláfestés a vezetési élmény szerves része ezért a menetdinamika mellett az audiorendszerekkel szemben is rendkívül szigorú követelményeket támasztanak. Ennek a filozófiának a jegyében született meg a Premium Sound hangrendszer, amelynek kifejlesztésében a Harman Kardon működött közre. Az új generációs Dirac Live hangprocesszor-technológiájára épülő erősítőhöz 12 kiváló minőségű hangsugárzó csatlakozik, amelyek az autó minden utasa számára tökéletes térhatást és fantasztikus hangzást nyújtanak, különösen a mély hangtartományban. És hogy kedvenc zenéi mindig kéznél legyenek, a rendszerhez szinte bármilyen külső lejátszó is csatlakoztatható. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU A digitális adaptív műszeregység kijelzőjén, illetve a középkonzol képernyőjén háromféle műszerfalkép, illetve színvilág Elegance, Eco és Performance közül választhatja ki a kedvére valót.

15 S60 SENSUS További információk: volvocars.hu 13 Volvo Sensus: az organikus vezérlőrendszer A vezetői környezetet akárcsak magát az autót a szó szoros értelmében Ön köré terveztük. Ez nemcsak azt jelenti, hogy minden kezelőszerv kényelmesen elérhető, hanem azt is, hogy minden éppen úgy működik, ahogyan azt először gondolná. Ez a Sensus filozófia, amely a vezető és az autó kapcsolatát a lehető legintuitívabb alapokra helyezi. Jó példa erre a digitális adaptív műszeregység, amelynek színvilágát és a virtuális műszerek elrendezését saját ízléséhez és vezetési stílusához igazíthatja így mindig azok az információk kerülnek előtérbe, amelyekre az adott forgalmi helyzetben a legnagyobb szüksége van. Háromféle műszerfalkép Elegance, Eco és Performance közül választhat, és a választáshoz igazodik a középkonzol 7 colos kijelzőjének megjelenése is: ha másik műszerfalképre vált, ezzel együtt változik a középkonzol kijelzőjének színvilága is. A Sensus Connect rendszer pedig szélessávú mobil internetes kapcsolaton keresztül a világhálót is elérhetővé teszi, így a rengeteg friss és hasznos információ, illetve webes alkalmazás mellett olyan szolgáltatások is rendelkezésére állnak, mint például a TuneIn internetes rádió, amely világszerte százezer rádióállomás műsorát közvetíti. Sőt, egy gombnyomással Wi-Fi elérést is bekapcsolhat, hogy okostelefonjukkal vagy táblagépükkel az utasok akár menet közben is internetezhessenek. És a lehetőségeknek ezzel még koránt sincs vége: ha a Sensus rendszert gyári navigációval is kiegészíti, egész Európában számíthat a pontos útbaigazításokra. A MapCare program keretében pedig ingyenes térképfrissítéseket is biztosítunk, így mindig a legfrissebb, három dimenziós térképek segítik a tájékozódást. De a tervezők nem csupán a digitális kijelzőkre és internetes alkalmazásokra koncentráltak: ugyanilyen figyelmet szenteltek az olyan hagyományos kezelőszerveknek, mint például a többfunkciós kormánykerék vagy a mára klasszikussá vált lebegő középkonzol kapcsolópultja. Sötétben minden kapcsolót sejtelmes fény világít meg, sőt, az automata sebességváltós modelleken még a váltókarnak is saját megvilágítása van.

16 S60 INTELLISAFE További információk: volvocars.hu 14 EMLÍTETTÜK MÁR A BIZTONSÁGOT? Az autókat emberek vezetik, ennélfogva a Volvónál minden cselekedetünk vezérelve mindenkor a biztonság. Amikor Assar Gabrielsson és Gustaf Larson 1927-ben megalapította a Volvót, olyan erős és ellenálló autók kifejlesztését tűzték ki célul, amelyek megbirkóznak az akkoriban még rossz svéd országutakkal. De a két gyáralapító nem csupán az autók műszaki megbízhatóságára törekedett, hanem egy korszakalkotó stratégiát is megfogalmazott: Az autókat emberek vezetik, ennélfogva a Volvónál minden cselekedetünk vezérelve mindenkor a biztonság. Közel kilenc évtizeddel később a Volvo még monumentálisabb célt tűzött maga elé: azt, hogy a 2020-tól gyártott új Volvókban senki se szenvedjen halálos vagy súlyos sérüléssel járó balesetet. Úgy gondoljuk, ezzel a stratégiával alapítóink is egyetértenének. Az S60 intuitív biztonsági rendszereinek kifejlesztésekor is ez a hosszú távú stratégia lebegett a szemünk előtt és egyben az is, hogy egyszerűbbé tegyük az Ön életét. Mert ezek a rendszerek nemcsak biztonságosabbá, hanem kényelmesebbé is teszik a mindennapi autózást. És nemcsak megvédik Önt és utasait egy balesetben, hanem segítenek eleve elkerülni a baleseteket. Ez az intelligens védelem a kulcsa a Volvo IntelliSafe rendszereinek. Aki a Volvo S60-at választja, biztosan szeret vezetni. De még a legtapasztaltabb vezetővel is előfordul, hogy hibázik, vagy ha csak egy pillanatra is, de ellankad a figyelme. Ráadásul az egyre sűrűbb forgalomban mások figyelmetlenségének is mind inkább ki vagyunk téve, így a megfelelő védelem fontosabb, mint valaha. A Volvók régóta híresek arról, hogy balesetben maximális védelmet nyújtanak utasaiknak, de az új modellek IntelliSafe rendszerei ennél is tovább mennek: aktívan segítenek elkerülni az ütközést, mint például a City Safety koccanásgátló rendszer vagy az automatikus fékezéssel kiegészített ráfutásra figyelmeztető rendszer, amely a Volvo elé kerülő autók és gyalogosok mellett már a kerékpárosokat is észleli és ha a vezető nem reagálna időben, önműködően le is fékezi az autót. A sávtartást segítő és sávelhagyásra figyelmeztető rendszer pedig akkor siet a vezető segítségére, ha az autó indokolatlanul közelít a forgalmi sáv széle felé: ilyenkor az intelligens elektronika a kormánykerékre gyakorolt finom erőhatással segít visszatéríteni és biztonságosan a sávban tartani az autót. Mindez azt jelenti, hogy az S60- ra nem csak a bajban számíthat, hanem a mindennapi autózás során is. Jó példa erre az automatikus távolsági fényszóró. Ezzel a technológiával mindig reflektorral közlekedhet, mégsem kell attól tartania, hogy elvakítja a szembejövő vagy az Ön előtt haladó autó vezetőjét. A rendszer szenzorai érzékelik a másik járművet, és önműködően tompítják a fényszórókat de mindig csak annyira és csak annyi ideig, hogy ne vakítsák el a másik autóst. Egy másik IntelliSafe technológia az elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC), amely folyamatosan őrködik a jármű stabilitása felett: ha a rendszer a kicsúszás veszélyét érzékeli, a motor nyomatékának visszafogásával, illetve a kerekek akár külön-külön való fékezésével azonnal stabilizálja az autót. Ráadásul olyan diszkréten, hogy Ön legtöbbször észre sem veszi.

17 A City Safety koccanásgátló rendszer a sűrű városi forgalomban segít elkerülni a ráfutásos ütközéseket. Ez a fejlett Intelli Safe rendszer amely már 50 km/h sebességig aktív folyamatosan figyeli az S60 előtti útszakaszt, és ha a vezető nem venné időben észre, hogy az előtte haladó jármű hirtelen fékez, a City Safety önműködően aktiválja a fékeket, amivel akár teljesen elkerüli a koccanást, vagy legalább csökkenti annak erejét. A Volvo továbbfejlesztett holttérfigyelő rendszere (BLIS) kamerák helyett már radarral pásztázza a szomszédos sávokat, és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, ha valaki nagy sebességgel előz, vagy ha a tükrök holtterébe másik jármű kerül. A tolatást segítő rendszer pedig szűk beállóból vagy parkolóhelyről való kitolatás közben figyelmeztet a vezetőülésből nehezen észrevehető, keresztben közeledő járművekre. A Volvo nem elégszik meg azzal, hogy csak a saját autóiban ülőket védje. Ezért fejlesztette ki a ráfutásra figyelmeztető rendszer legújabb változatát, amely a járművek mellett már az autó elé kerülő gyalogost és kerékpárost is észleli, és ha a vezető nem reagál időben, önműködően vészfékezésbe kezd.

18 S60 DRIVE-E További információk: volvocars.hu 16 A környezet védelme szívügyünk, ezért minden modellünket a fenntartható autózás jegyében tervezzük. Ezért fejlesztettünk ki egy sor új technológiát, amelyekkel úgy csökkenthetjük járműveink fogyasztását és káros környezeti hatásait, hogy eközben a vezetési élmény ne szenvedjen csorbát. Ezek a technológiák alkotják a Volvo számára meghatározó Drive-E filozófiát. A Drive-E fejlesztések legfrissebb eredménye a vadonatúj, alacsony fogyasztású és kis káros anyagkibocsátású Drive-E motorcsalád és hajtáslánc. Ezek a rendkívül könnyű és kis belső súrlódású motorok szintén újonnan fejlesztett, korszerű sebességváltókon keresztül adják le nyomatékukat. Az S60 esetében a motorválaszték a mindössze 97 g/km* CO 2 kibocsátású, kétliteres D4 turbódízeltől a 306 lóerős T6 benzines erőforrásig terjed. A kompakt motorok tökéletesen összeillenek a vadonatúj, nyolcfokozatú automata sebességváltóval, és olyan optimális hajtásláncot alkotnak, amelyre nemcsak a kiemelkedő vezetési élmény, hanem a soha nem látott hatékonyság is jellemző. Sőt, az intelligens ECO+ funkcióval további 5%-kal csökkentheti autója fogyasztását. A Drive-E filozófia részeként emellett a Start/Stop technológiát és a mozgási energia hasznosítását is széles körben alkalmazzuk. De a Drive-E jegyében nagy figyelmet szentelünk az újrahasznosításnak és a fenntarthatóságnak is: svédországi gyárunkban például kizárólag tiszta és megújuló vízenergiát használunk. A Drive-E filozófia így ma már minden tevékenységünkre hatással van. * A fogyasztási és CO 2 kibocsátási adatok manuális sebességváltóval és meghatározott keréktárcsákkal, ill. gumiabroncsokkal szerelt modellekre vonatkoznak.

19 A FENNTARTHATÓ AUTÓZÁS IZGALMAS KIHÍVÁS. ÉS MÉG IZGALMASABB AUTÓKHOZ VEZET

20 S60 R-DESIGN További információk: volvocars.hu 18 Az R-Design modellek egyedi, látványos könnyűfém keréktárcsákat, az első lökhárítót díszítő fém betéteket és selyemfényű ezüst borítású külső tükörházakat kapnak. Hátul a verseny autókra emlékeztető alsó légterelő, és mindkét oldalon R-Design polírozott kipufogócső-végek teszik még sportosabbá az S60 megjelenését.

21 Engem néznek? Akkor jó Szeretné még sportosabbá és dinamikusabbá tenni Volvóját? Az R-Design csomag éppen erre szolgál. De ne gondolja, hogy csupán divatos optikai kiegészítőkről van szó. Hiszen a skandináv dizájnban a forma mindig a funkciót szolgálja. Így az opcionális R-Design sportfutómű nem csupán leülteti az autót, hanem keményebbre hangolt lengéscsillapítóival és nagyobb kanyarstabilizátoraival még sportosabbá teszi a menetdinamikát. Azért, hogy Ön még jobban élvezhesse a vezetést.

22 S60 R-DESIGN További információk: volvocars.hu 20 Az R-Design csomag egyedi elemei az utastérben is megtalálhatók, mint például a kagylósított sport ülések, a nubuk textil és bőr kombinációjával készült kárpitok vagy az R-Design logóval díszített kormánykerék. A sport pedálok mellett a különleges, kék hátterű R-Design digitális műszeregység és a LED-es belső világítás is az R-Design csomag része. Sőt, az automata váltós modelleken még a finoman járó váltókar is egyedi megvilágítást kap.

23

24 MELYIK S60 ÁLL LEGKÖZELEBB ÖNHÖZ? Amikor eldöntötte, hogy a Volvo S60-at választja ehhez a döntéshez csak gratulálni tudunk, és már az ideális motort is kiválasztotta autójához, az opciók és tartozékok hosszú listája még mindig számtalan lehetőséget kínál. Hogy megkönnyítsük a döntést, összeállítottunk több gyári felszereltség-csomagot is, amelyek között a kifinomult elegancia és a sportos dinamizmus hívei is megtalálják a kedvükre valót. És ha valami még hiányzik, a csomagok további egyedi opciókkal is kiegészíthetők.

25 S60 FELSZERELTSÉGI SZINTEK További információk: volvocars.hu 23 S60 KINETIC Alapfelszereltség: 12 V csatlakozó az első üléseknél 16" Hera könnyűfém keréktárcsák 40/60 arányban osztott hátsó üléstámla Belülről gombbal zárható utastér, visszajelző LED-del az első utas ajtaján Bőrbevonatú kormánykerék Bőrbevonatú váltógomb City Safety koccanásgátló rendszer Dupla pohártartó (elöl) Elektromos rögzítőfék Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC) Elektronikusan vezérelt légkondicionáló (ECC) szellőzőrácsokkal a B oszlopban Fedélzeti számítógép (Info-center) Fekete díszítő betétek Fényszóró magasságállítás Függönylégzsákok (IC) Gumijavító készlet Hárompontos automata biztonsági öv valamennyi ülésen, az övek becsatolására figyelmeztető rendszerrel ISOFIX rögzítőpontok hátul Kanyarstabilitás-fokozó (CTC) Külső hőmérő Külső műsorforrás (AUX) bemenet LED-es nappali menetjelző lámpák Megvilágított piperetükrök a vezető és az utas oldalán Mellbystrand szövetkárpit Oldallégzsákok az első üléstámlákban Ostorcsapás-nyaksérülés elleni védelem az első üléseken (WHIPS) Sebességrögzítő (Tempomat) Sensus járművezérlő és szórakoztató rendszer, a középkonzolban elhelyezett 5 colos színes képernyővel, Performance audiorendszerrel és CD lejátszóval Távvezérlésű központi zár Vezető- és utasoldali frontlégzsák Textil padlószőnyegek Többfunkciós kormány MOMENTUM Tartalma a Kinetic felszereltségen felül: 17" Pandora könnyűfém keréktárcsák Alumínium díszítő betétek Automatikusan elsötétedő, keret nélküli belső visszapillantó tükör Bluetooth kapcsolat Bőrbevonatú kormány selyemfényű ezüst betéttel Elektromosan behajtható visszapillantó tükrök talajmegvilágító lámpákkal Esőérzékelős ablaktörlő automatikus világítással High Performance audiorendszer Krómhatású dekorbetét az ablakkereteknél Krómozott klímavezérlő gombok Tolatóradar Tylösand textil/t-tec kárpit SUMMUM Tartalma a Momentum felszereltségen felül: 17" Rex könnyűfém keréktárcsák Bőr/vinyl kárpit Digitális adaptív műszeregység Elektromosan állítható vezetőülés ülés- és tükörmemóriával Hátsó kartámasz pohártartóval és tárolórekesszel Krómdíszítések az első lökhárítónál R-DESIGN A Kinetic, Momentum és Summum modellváltozatokhoz egyaránt rendelhető. Tartalma: 18" Ixion könnyűfém keréktárcsák Bőrbevonatú sport váltógomb Dupla polírozott kipufogócső vég Egyedi R-Design hátsó légterelő Egyedi R-Design orrkiképzés Háromküllős, perforált bőr bevonatú kormánykerék, fém R-Design emblémával Inscription fekete tetőkárpit LED-es nappali menetjelző lámpák (R-Design) Matt króm színű külső tükörházak R-Design alubetétek R-Design digitális műszeregység R-Design hűtőmaszk R-Design nubuk textil/bőr kárpit Rozsdamentes acél küszöbdíszítés R-Design emblémával Sport padlószőnyegek Sport pedálok Sportfutómű Sportülések

26 S60 TESTRE SZABOTT BELSŐ TÉR További információk: volvocars.hu 24 Új volvója második otthona lesz. Rendezze be saját ízlése szerint

27 A Volvo S60-nál a kényelmes és elegáns utastér magától értetődő. Akárcsak a precíz kivitelezés. A szellőzőrácsok selyemfényű króm keretétől az ajtóoszlopok finom szövetkárpitjáig minden a minőség jegyében készült. A komfort üléseinkhez Mellbystrand textil, Tylösand T-Tec/textil vagy bőrkárpitot választhat, és ha a legendás Volvo kényelem mellett az éles kanyarokban maximális oldaltámaszt szeretne, akár kagylósított sportüléseket is rendelhet. És ha már a sportos kanyaroknál tartunk, a kormányra szerelt váltókapcsolókkal bármikor átveheti az automata sebességváltó irányítását, és akár a kormány elengedése nélkül is könnyen válthat a fokozatok között. Ha egyszer kipróbálja, élni sem tud majd nélküle. De nemcsak a kanyarokban fogja ritkábban elengedni a kormányt: a fűthető kormánykerék a fagyos, téli reggeleken kellemesen felmelegíti a hidegben elgémberedett kezét. Igaz, a szélvédőt már nem kell kapargatni, mert az üvegbe épített miniatűr fűtőszálak percek alatt leolvasztják róla a jeget. Eközben Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni (a szintén fűthető) ülésben, és csodálni a digitális műszerfal látványos grafikáját és élénk színeit. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

28 Fekete sport bőr/vinyl kárpit (3361), fekete belső burkolatok, sötétszürke tetőkárpit Bézs sport bőr/vinyl kárpit (336P), fekete belső burkolatok, sötétszürke tetőkárpit Bézs sport bőr/vinyl kárpit (331T), homokszínű belső burkolatok, bézs tetőkárpit Fa Alumínium Lakkfekete R-Design

29 S60 KÁRPITOK További információk: volvocars.hu 27 Fekete/bükk sport bőr/vinyl kárpit (3363), fekete belső burkolatok, sötétszürke tetőkárpit Fekete R-Design nubuk textil/ bőr kárpit (3R60), fekete belső burkolatok, sötétszürke tetőkárpit Fekete R-Design bőr/vinyl kárpit (3T60), fekete belső burkolatok, sötétszürke tetőkárpit KÁRPITOK ÉS BURKOLATOK A TELJES VÁLASZTÉKÉRT KERESSE FEL HONLAPUNKAT: VOLVOCARS.HU

30 Titania 8 18" Diamond Cut/magas fényű fekete könnyűfém keréktárcsa

31 S60 KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK További információk: volvocars.hu 29 Artio 8 19" Diamond Cut/matt fekete Inscription Bor 8 19" Diamond Cut/matt szürke Inscription Bor 8 19" Diamond Cut/magas fényű fekete Ixion II 7,5 19" Diamond Cut/matt fekete Freja 8 18" Diamond Cut/matt sötétszürke Freja 8 18" Diamond Cut/világosszürke Ixion 8 18" Diamond Cut/sötétszürke Modin 8 18" Diamond Cut/magas fényű fekete Modin 8 18" Diamond Cut/matt szürke Modin 8 18" Diamond Cut/matt bronz Sleipner 8 18" fekete króm Ymir, 8 18" világosszürke (könnyű edzett acél) Sadia 8 17" ezüstszínű Pandora 7 17" ezüstszínű Rex 7 17" magas fényű ezüst Hera 7 16" ezüstszínű

32 S60 TARTOZÉKOK További információk: volvocars.hu 30 AZ S60 JÓL IGAZODIK AZ ÖN ÉLET- MÓDJÁHOZ Egy új Volvo vásárlása önmagában is nagy élmény. Hát még akkor, ha ezt az új Volvót egyedi igényei szerint alakíthatja ki. Erre szolgálnak az S60-hoz kínált eredeti, gyári tartozékok, amelyekkel még inkább saját életmódjához igazíthatja autóját. Optikai kiegészítők A képen látható kiegészítők: oldalvédő lemezek, első és hátsó alvázvédő lemezek integrált dupla kipufogócső-végekkel, matt ezüst színben (acélszürke és bronzbarna színben is rendelhetők), valamint 8 18" Diamond Cut/magas fényű fekete Modin könnyűfém keréktárcsák (Diamond Cut/ acélszürke és Diamond Cut/bronzbarna színben is rendelhetők). TOVÁBBI TARTOZÉKOKÉRT KERESSE FEL HONLAPUNKAT: VOLVOCARS.HU

33

34

35 S60 TARTOZÉKOK További információk: volvocars.hu 33 Parkolókamera és kitekintő kamera A tolatást segítő hátsó parkolókamera első kitekintő kamerával is kiegészíthető, amely 180 fokos látószögével nem csak parkoláskor, hanem a szűk utcákból vagy beállókból való kihajtáskor is segít észlelni a vezetőülésből nem látható járműveket és más akadályokat. Parkolókamera A csomagtérfedélbe integrált kamera képe a középkonzol kijelzőjén jelenik meg, és ezzel biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a tolatást és a szűk parkolóhelyekre való beállást. Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó A kerékpártartóval akár két kerékpárt is kényelmesen szállíthat. Felszerelése csupán néhány percet vesz igénybe, és mivel saját lámpákkal és rendszámtartóval rendelkezik, megfelel a közúti előírásoknak is. A kompakt méretű tartó használaton kívül az autó csomagtartójában is elfér. Megfordítható gyermekülés (9 25 kg-ig) Ez a korszerű és sokoldalú gyermekülés a gyermek kilenc hónapos korától egészen hat éves korig használható. Az ülést az autó beépített biztonsági övével kell rögzíteni, a beállítás néhány mozdulattal elvégezhető. Hátsó szórakoztató rendszer két 8 colos érintőképernyővel és két DVD lejátszóval Ez az új generációs multimédia rendszer egész úton szórakoztatja a hátul ülőket, akik a két lejátszó révén egymástól függetlenül is mozizhatnak. A lejátszók USB háttértárat vagy SD kártyát is képesek beolvasni, illetve MP3 lejátszó vagy az AUX bemeneten keresztül szinte bármilyen külső műsorforrás csatlakoztatható hozzájuk. A rendszerhez két vezeték nélküli fejhallgató és távvezérlő is tartozik. VOLVO CARS AJÁNDÉK KOLLEKCIÓ TOVÁBBI AJÁNDÉKTÁRGYAKÉRT KERESSE FEL HONLAPUNKAT: VOLVOCARS.HU

36 ÖNÉ AZ AUTÓZÁS ÖRÖME. A TÖBBIT BÍZZA RÁNK

37 S60 A VOLVO ÉLMÉNY További információk: volvocars.hu 35 Szeretjük, ha Ön elégedett. Ha úgy érzi, hogy a dolgok jobban, egyszerűbben és gyorsabban mennek, mint várta. Ha a Volvo mellett dönt, az autózás egyik legkényelmesebb és leggondtalanabb módját választja. A finanszírozás, a biztosítás, a szervizelés, a gumicsere vagy az autómosás nem feltétlenül az autózás legélvezetesebb elemei ezért ezeket bízza nyugodtan ránk, és máris egyszerűbb és kényelmesebb lesz az élete. Volvo márkakereskedője teljes körű szolgáltatással áll rendelkezésére mindig úgy, ahogy az Önnek a legmegfelelőbb. Ahogy autója, úgy mi is mindig igazodunk az Ön életmódjához. Például azzal, hogy a legtöbb márkakereskedésben személyes szerviz kapcsolattartó áll rendelkezésére, aki a javítás vagy szerviz teljes folyamatát átlátja és kézben tartja a munkafelvételtől egészen az elkészült autó átadásáig. VÁSÁRLÁS Gyári és kiterjesztett garancia Finanszírozás Lízing Biztosítás Szervizszolgáltatási szerződés SZERVIZ ÉS KARBANTARTÁS Volvo szerviz 2.0 Szoftver frissítések Személyes szerviz kapcsolattartó Autóbérlés Gumiszerelés és -javítás SEGÍTSÉGNYÚJTÁS Volvo Assistance Javítási munkák Volvo autóüveg szolgáltatások Volvo karosszériajavítás Klíma javítás és karbantartás SZERVIZ 2.0 A márkaszervizeinkben igénybe vehető emelt szintű szolgáltatás keretében díjtalanul letöltjük az aktuális szoftverfrissítéseket, ellenőrizzük autója és akkumulátora állapotát, és végül gondosan lemossuk autóját. A szerviz idejére alternatív közlekedési megoldást is kínálunk pl. bérautót biztosítunk, vagy kedvezményes áron behozzuk autóját a szervizbe, majd vissza is visszük az Ön által megadott címre. Mindezt személyes szerviz kapcsolattartójával beszélheti meg, aki emellett rendszeresen tájékoztatja a munka előrehaladásáról és az esetleges váratlan javításokról, amelyeket kizárólag az Ön jóváhagyásával végeznek el. VOLVO ASSISTANCE Az Assistance kártyával a kesztyűtartóban akkor is célba ér, ha autója bármilyen okból meghibásodik. Bárhol legyen is Európában, az év bármely napján, éjjel-nappal hívhatja magyarul beszélő ügyintézőnket, aki rövidesen küldi a segítséget. A kiküldött szerelő a helyszínen megkísérli kijavítani a hibát, és ha ez nem lehetséges, elszállítja az autót a legközelebbi Volvo-márkaszervizbe. Ha otthonától távol a javítás hosszabb időt vesz igénybe, Önnek és utasainak kölcsönautót, vagy úti céljukig szóló vasúti, illetve repülőjegyet biztosítunk. Ha viszont inkább megvárják a javítást, gondoskodunk mindannyiuk szállodai elhelyezéséről. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

38 T6 AWD T5 Motor Erőátvitel Hathengeres, soros elrendezésű Négyhengeres, soros 1484 elrendezésű benzinmotor osztott bemenetű benzinmotor turbófeltöltővel, turbófeltöltővel, cm cm 2097 Hatfokozatú Geartronic automata váltó Nyolcfokozatú Geartronic automata váltó Fogyasztás, vegyes ciklusban 9,9 l/100 km 6,0 l/100 km CO 2 kibocsátás 231 g/km 139 g/km Maximális teljesítmény 224 kw (304 LE) 5600/min fordulatnál 180 kw (245 LE) 5500/min fordulatnál Maximális nyomaték 440 Nm /min fordulatnál Gyorsulás, km/h 5,9 s 6,3 s Végsebesség 250 km/h 230 km/h Üzemanyagtartály térfogata 67,5 l 67,5 l Környezetvédelmi besorolás Euro 5 Euro Nm /min fordulatnál T4 T3 Motor Erőátvitel Négyhengeres, soros elrendezésű benzinmotor turbófeltöltővel, 1596 cm 3 Hatfokozatú kézi vagy hatfokozatú Powershift automata sebességváltó Négyhengeres, soros elrendezésű benzinmotor turbófeltöltővel, 1596 cm 3 Hatfokozatú kézi vagy hatfokozatú Powershift automata sebességváltó Fogyasztás, vegyes ciklusban, kézi/automata 5,8/6,8 l/100 km 5,5/6,8 l/100 km CO 2 kibocsátás, kézi/automata 134/159 g/km 129/159 g/km Maximális teljesítmény 132 kw (180 LE) 5700/min fordulatnál 110 kw (150 LE) 5700/min fordulatnál Maximális nyomaték 240 Nm /min fordulatnál 240 Nm /min fordulatnál Gyorsulás, km/h, kézi/automata 8,3/9,0 s 9,4/10,2 s Végsebesség, kézi/automata 225/225 km/h 205/210 km/h Üzemanyagtartály térfogata 67,5 l 67,5 l Környezetvédelmi besorolás Euro 5 Euro 5 Tegye még lendületesebbé Volvóját Polestar motortuninggal. A Polestar Performance motorvezérlő szoftvert a Polestar fejlesztette ki, amely a Volvo partnercégeként a versenypályákon szerzett tapasztalataival segít bennünket abban, hogy egyre hatékonyabbá és dinamikusabbá tegyük motorjainkat. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A POLESTAR.COM HONLAPON

39 S60 TÉNYEK 916ÉS SZÁMOK További információk: volvocars.hu D5/D5 AWD D4 Motor Erőátvitel Öthengeres, soros el ren dezésű, közös nyomócsöves ikerturbós dízelmotor, 2400 cm 3 Hatfokozatú kézi (csak D5) vagy hatfokozatú Geartronic automata sebességváltó Négyhengeres, soros elrendezésű, közös nyomócsöves turbó dízel motor, 1969 cm 3 Hatfokozatú kézi vagy nyolcfokozatú Geartronic automata sebességváltó Fogyasztás, vegyes ciklusban, kézi/automata/automata AWD 4,5/5,9/5,9 l/100 km 3,8/4,2/ l/100 km CO 2 kibocsátás, 119/154/154 g/km 99/109/ g/km kézi/automata/automata AWD Maximális teljesítmény 158 kw (215 LE) 4000/min fordulatnál 133 kw (181 LE) 4250/min fordulatnál Maximális nyomaték 420 (auto: 440) Nm (auto: 3000)/min fordulatnál 400 Nm /min fordulatnál Gyorsulás, km/h, kézi/automata/automata AWD 7,4/7,6/7,6 s 7,4/7,4/ s Végsebesség, kézi/automata 230/230 (AWD: 225) km/h 230/230 km/h Üzemanyagtartály térfogata 67,5 l 67,5 l Környezetvédelmi besorolás Euro 5 Euro 6 D3 D2 Motor Erőátvitel Öthengeres, soros elrendezésű, közös nyomócsöves turbó dízel motor, 1984 cm 3 Hatfokozatú kézi vagy hatfokozatú Geartronic automata sebességváltó Négyhengeres, soros elrendezésű, közös nyomócsöves turbó dízel motor, 1560 cm 3 Hatfokozatú kézi vagy hatfokozatú Powershift automata sebességváltó Fogyasztás, vegyes ciklusban, kézi/automata 4,3/4,8 l/100 km 3,9/4,1 l/100 km CO 2 kibocsátás, kézi/automata 114/126 g/km 103/107 g/km Maximális teljesítmény 100 kw (136 LE) 3500/min fordulatnál 84 kw (115 LE) 3600/min fordulatnál Maximális nyomaték 350 Nm /min fordulatnál 270 Nm /min fordulatnál Gyorsulás, km/h, kézi/automata 10,2/10,2 s 10,9/12,3 s Végsebesség, kézi/automata 205/200 km/h 195/190 km/h Üzemanyagtartály térfogata 67,5 l 67,5 l Környezetvédelmi besorolás Euro 5 Euro 5 Megjegyzés: A műszaki adatok tájékoztató jellegűek. A folyamatos termékfejlesztés következtében a prospektusban közölt egyes adatok és információk a nyomdába adás óta érvényüket veszthették. Az aktuális adatokról érdeklődjön márkakereskedőjénél. Az ábrázolt, illetve ismertetett felszerelések egy része feláras lehet. A megrendelés véglegesítése előtt Volvo márkakereskedőjénél tájékozódjon a legfrissebb információkról. A gyártó fenntartja a jogot, hogy az árakat, színeket, kárpitokat, műszaki jellemzőket vagy a modellválasztékot előzetes bejelentés nélkül, bármikor megváltoztassa.

40 614 Fehér (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) 707 Inscription kristályfehér gyöngyház (a ráeső fénytől és a látószögtől függően fehérből csillámló sárgásfehérbe hajlik) (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) 713 Kékmetál (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) 619 Királykék (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) 487 Inscription szénfekete metál (a ráeső fénytől és a látószögtől függően feketéből barnába hajlik) 452 Zafírfekete metál (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) 702 Flamenco vörös metál 612 Piros (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.)

41 S60 SZÍNEK További információk: volvocars.hu 711 Ezüstmetál 477 Inscription csillámezüst metál (a ráeső fénytől és a látószögtől függően ezüstből metálkékbe hajlik) (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) 498 Kaszpi-kék metál 019 Fekete 492 Sötétszürke metál (Az R-Design modellváltozathoz is rendelhető.) 484 Kagylóarany metál TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU Megjegyzés: Nyomtatásban vagy a képernyőn nem lehet pontosan visszaadni az eredeti színárnyalatokat. A Volvo márkakereskedők készséggel mutatnak színmintákat.

42 VOLVOCARS.HU

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY A VADONATÚJ VOLVO S60 CROSS COUNTRY A sportos elegancia és a robusztus rátermettség egyedi kombinációja A vadonatúj Volvo S60 Cross Country az alapmodell fiatalos eleganciáját 65 mm-rel megemelt hasmagassággal

Részletesebben

Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA DRIVE-E INTELLISAFE SENSUS INSCRIPTION BELSŐ TÉR KERÉKTÁRCSÁK KÁRPITOK

Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA DRIVE-E INTELLISAFE SENSUS INSCRIPTION BELSŐ TÉR KERÉKTÁRCSÁK KÁRPITOK Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA 01 04 08 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E INSCRIPTION 12 14 16 18 FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK 22 24 26

Részletesebben

VOLVOCARS.HU SP_00062_26-14. Hungarian. Printed in Sweden. S60 VOLVO S60

VOLVOCARS.HU SP_00062_26-14. Hungarian. Printed in Sweden. S60 VOLVO S60 S60 A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER ÜDVÖZÖLJÜK! 1 A skandináv dizájn mindig az embert helyezi a középpontba, azt, aki használni fogja a tárgyat. Mi magunk is svédek vagyunk, ezért autóink tervezésénél mindig

Részletesebben

VOLVO XC70 801 724 1878/1089 1604 ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTASTÉRBEN AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA INTELLISAFE DRIVE-E SENSUS MINDEN BELEFÉR BELSŐ TÉR

VOLVO XC70 801 724 1878/1089 1604 ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTASTÉRBEN AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA INTELLISAFE DRIVE-E SENSUS MINDEN BELEFÉR BELSŐ TÉR VOLVO XC70 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA 01 04 08 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E MINDEN BELEFÉR 12 14 16 18 FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK 22 24 26

Részletesebben

2014/1. VOLVOCARS.HU

2014/1. VOLVOCARS.HU 2014/1. VOLVOCARS.HU ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN KALANDRA FEL! 01 04 08 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN 12 14 16 18 VOLVO OCEAN RACE FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK 20 22

Részletesebben

2014/1. VOLVOCARS.HU

2014/1. VOLVOCARS.HU 2014/1. VOLVOCARS.HU ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA KALANDRA FEL! SENSUS 01 04 08 10 INTELLISAFE DRIVE-E VOLVO OCEAN RACE FELSZERELTSÉGI SZINTEK 12 14 16 18 BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK TARTOZÉKOK 20 22

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI NYOMTATÁS VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL TELJESÍ TMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZT RÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

NEVÜNK: VOLVO CARS. bármely márkájáról legyen is szó. Mert az innováció kezdettől fogva a Volvo Cars elválaszthatatlan része.

NEVÜNK: VOLVO CARS. bármely márkájáról legyen is szó. Mert az innováció kezdettől fogva a Volvo Cars elválaszthatatlan része. NEVÜNK: VOLVO CARS Mottónk: első az ember Hazánk: Svédország. Ezért lételemünk a skandináv dizájn, amely mindig az embert helyezi a középpontba, azt, aki használni fogja a tárgyat. Autóink tervezésénél

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

VOLVOCARS.HU SP_00063_ Hungarian. Printed in Sweden. V60 VOLVO V60

VOLVOCARS.HU SP_00063_ Hungarian. Printed in Sweden. V60 VOLVO V60 V60 A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER ÜDVÖZÖLJÜK! 1 A skandináv dizájn mindig az embert helyezi a középpontba, azt, aki használni fogja a tárgyat. Mi magunk is svédek vagyunk, ezért autóink tervezésénél mindig

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

VOLVO V70 FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA AZ ÖN ÚJ AUTÓJA ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTASTÉRBEN MINDEN KIHÍVÁSRA KÉSZ SENSUS DRIVE-E INTELLISAFE FELSZERELTSÉGI SZINTEK

VOLVO V70 FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA AZ ÖN ÚJ AUTÓJA ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTASTÉRBEN MINDEN KIHÍVÁSRA KÉSZ SENSUS DRIVE-E INTELLISAFE FELSZERELTSÉGI SZINTEK VOLVO V70 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA 01 04 08 10 MINDEN KIHÍVÁSRA KÉSZ SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E 12 14 16 18 FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER

A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER S80 A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER ÜDVÖZÖLJÜK! 1 A skandináv dizájn mindig az embert helyezi a középpontba, azt, aki használni fogja a tárgyat. Mi magunk is svédek vagyunk, ezért autóink tervezésénél mindig

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

VOLVO S60 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Cross Country. 2017. évi modellek Érvényes 2016.03.07-től

Cross Country. 2017. évi modellek Érvényes 2016.03.07-től Cro Country 2017. évi modellek Érvénye 2016.03.07től VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

volvo V40 Cross Country

volvo V40 Cross Country volvo V40 Cross Country ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA KALANDRA FEL! SENSUS 01 04 08 10 INTELLISAFE DRIVE-E FELSZERELTSÉGI SZINTEK VOLVO OCEAN RACE 12 14 16 18 BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK TARTOZÉKOK 20

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER

A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER AZ ÖN ÚJ VOLVÓJA A VOLVÓNÁL ELSŐ AZ EMBER ÜDVÖZÖLJÜK! 1 A skandináv dizájn mindig az embert helyezi a középpontba, azt, aki használni fogja a tárgyat. Mi magunk is svédek vagyunk, ezért autóink tervezésénél

Részletesebben

VOLVO V70 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V70 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V70 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM A SZEMÉLYI BANKÁR ÉS KÖZPONTI SZERVEZETÉBEN DOLGOZÓK RÉSZÉRE Kedves Ügyfelünk! A Fundamenta és az Opel Magyarország együttműködésének köszönhetően most minden eddiginél kedvezőbb

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

& s60 Cross Country S60_MY17_V0.indd 1 _00J5F_S60_16w17_V0_HUhu.indd : :09

& s60 Cross Country S60_MY17_V0.indd 1 _00J5F_S60_16w17_V0_HUhu.indd : :09 & s60 Cross Country Innováció az emberekért Svédország szülötte A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét.

Részletesebben

Innováció az emberekért

Innováció az emberekért Innováció az emberekért Svédország szülöttei A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét. Minden modellünk,

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI AZ UTAKRA Végre itt a Type R, amit mindenki várt. Karakteresebb, gyorsabb, erősebb. Ebbe az autóba a Honda apait-anyait beleadott, így nemcsak a közúton, hanem a versenypályán is megállja a helyét. A sportos

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? 2 A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? Elegáns, kiegyensúlyozott és harmonikus. Mégis, a Giulia latin vonalvezetése és pajzs alakú hűtőrácsa megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az Alfa Romeo stílus.

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

VOLVO S80 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S80 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S80 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben Vintage '57 Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben gyártottak. A szépség, a stílus és az eredetiség

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés AYGO Merész és stílusos formaterv Személyre szabható megjelenés Kicsi, mégis tágas Igazi vezetési élmény mérsékelt költségekkel x 100%-ban igazi Aygo. Mindent tartalmaz, amire szükséged van: üde, vidám,

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is!

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hajtás / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.0 T-GDi 2 WD M/T 120 LE 5 049 000 400 000* 4 649 000 1.6 CRDi LP 2 WD M/T 115 LE 5 749 000

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft)

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) Modell (cm 3 ) Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 2 ZEMÉLYE KIÁRUZÁLLÍTÓ 208 VAN Access 1.2 PureTech 82 1560 1PIAADFKQ5K0ACG3 2 630 000 3 340 100 208 VAN Access 1.6 BlueHDi 75 1560 1PIAADFKM5K0ACG3

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba Ittai megtestesülése

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 1.6 1.3 Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.03D.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben