Sikerre hangoltuk 1 Mafilm Zrt. legismertebb magyar stúdió a magyar filmgyártás szimbóluma is egyben.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Sikerre hangoltuk 1 Mafilm Zrt. legismertebb magyar stúdió a magyar filmgyártás szimbóluma is egyben."

Átírás

1 ikerre Hangoló Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 8.szám április 27. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 Mafilm Zrt. SA MAFILM, mint a legrégibb, legnagyobb és vállalkozások részére 2 vállalkozások részére folytatás 3 GOP pályázatok szerződéskötésének könnyítése 3 önkormányzatok részére 4 önkormányzatok részére folytatás 5 Williamson&Klark 6 Bemutatkozik: Hotel Kapitány**** Wellness 6 Sikerre hangoltuk legismertebb magyar stúdió a magyar filmgyártás szimbóluma is egyben. A MAFILM Zrt. eddigi legnagyobb beruházását fejezte be november 19-én, amikor átadták a fóti filmgyártó telepen az új Huszárik műtermet. A 2007 nyarán leégett műterem helyén 2009 elején kezdődtek meg az munkálatok, az építkezést a MAFILM saját forrásból, európai uniós pályázatokon nyert összegekből és banki hitelből finanszírozta. Az új műterem alapterülete kétszer akkora, mint a korábbié volt, 2000 négyzetméter áll a filmesek rendelkezésére, ezzel a MAFILM legnagyobb stúdiója készült el, az épület hangszigetelt, 48 x 37 m alapterületű, 15 méteres belmagasságú. Az új műteremmel a MAFILM műteremparkja teljessé vált, az eddigieknél nagyobb és bonyolultabb igényű produkciókat is kiszolgál, széleskörű szervízt nyújtva a megrendelőknek: technikai eszközökkel, jelmezekkel és kellékekkel egyaránt el tudja látni a forgatásokat, hangstúdiója és pirotechnikusai pedig világszínvonalúak. További fejlődésük és céljaik elérése érdekében a MAFILM a Williamson and Klark Corporate Finance Kft. segítségével támogatási kérelmet nyújtott be a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt Épületenergetikai fejlesztések és közvilágítás korszerűsítése (KEOP /A) című pályázatra, amit az NFÜ támogatásra érdemesnek talált. Így ügyfelünk több mint 13,6 millió Ft támogatást nyert fóti telephelyén meglévő épületeinek korszerűsítésére. Az ipari park főbb profilja: filmes tevékenységek, műterem bérbeadása, filmgyártás folyamatát támogató speciális filmszakmai szolgáltatások, jelmez kölcsönzés, kellék, berendezés kölcsönzés, gyártás, díszlet gyártás, minden ami a filmgyártáshoz szükséges. Sikerükhöz gratulálunk!

2 3.Évfolyam 8.szám április oldal Akció! Azon kedves. partnereink számára, akik május 15-ig megrendelik cégünktől a komplex technológia fejlesztési pályázati anyag elkészítését, a nyertes pályázathoz kapcsolódó támogatási szerződést cégünk díjmentesen elkészíti. I. Új pályázati felhívás jelent meg Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára címmel. Mire igényelhető támogatás? 1. Eszközbeszerzés 2. Infrastrukturális és ingatlan beruházás 3. Az eszközbeszerzéshez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések 4. Információs technológia-fejlesztés, 5. Piacra jutás támogatása 6. Vállalati HR fejlesztés 7. Tanácsadás igénybevétele az alábbi támogatott tanácsadási területeken 8. Minőség-, környezet- és egyéb irányítási, vezetési, hitelesítési rendszerek, szabványok bevezetése és tanúsíttatása. Mekkora összegre lehet pályázni? A támogatás a hátrányos helyzetű kistérségekben megvalósuló projektek esetében a beruházás összes elszámolható költségének legfeljebb 40%-a, nem hátrányos helyzetű kistérségekben megvalósuló projektek esetében legfeljebb 30%-a, Pest megyében legfeljebb 30%-a, Budapesten pedig 25%-a lehet. A támogatás összege a konvergencia régiókban minimum 20 millió forint, maximum 150 millió forint, míg a Közép-magyarországi régióban minimum 20 millió forint, maximum 100 millió forint. Vállalkozások részére II. A Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása című pályázat keretösszege 500 millió forinttal megemelésre került. A keretemelés nyomán a jelenleg rendelkezésre álló összeg 1,72 milliárd forint. A konstrukció célja a hazai vállalkozások jövedelemtermelő képességének erősítése az információs és kommunikációs technológiai megoldások hatékony alkalmazása révén, mind a belső vállalati, mind pedig a vállalatközi üzleti folyamatokban. Támogatás igényelhető : vállalati CRM, értékesítés terület; gyártási terület; humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés, kontrolling és döntéstámogatás; beszerzési, logisztikai terület; táv- és csoportmunka támogatás; pénzügyi, számviteli terület; internetes megjelenés (Vállalati portál); internetes értékesítés (Vállalati webáruház). A pályázatok benyújtásának határideje: szeptember 6. A támogatás mértéke 35%-50%., régiótól függően. Az elnyerhető támogatás mértéke minimum 1 millió Ft, maximum 15 millió Ft. Benyújtási határidő: december 31.

3 3.Évfolyam 8.szám április oldal vállalkozások részére III április 19-én megjelent a Komplex beruházások támogatása a komplex programmal segítendő leghátrányosabb helyzetű kistérségekben című pályázati kiírás. Mire igényelhető támogatás? A komplex technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen alapuló vállalkozásfejlesztési projektek célja a vállalkozások jövedelemtermelő képességének növelésén keresztül: 1. innovációs, adaptációs képességének erősítéséhez; 2. vállalkozások által előállított hozzáadott érték növeléséhez; 3. környezetvédelmi, energia- és anyagtakarékossági célokhoz; 4. piacra jutáshoz kapcsolódó technológiai fejlesztés megvalósítására. Mekkora összegre lehet pályázni? A támogatás a beruházás összes elszámolható költségének legfeljebb 50%-a lehet, a támogatás összege pedig minimum 20 millió Ft, maximum 500 millió forint. Kik pályázhatnak? Hol valósulhat meg a fejlesztés? Jelen pályázati kiírásra kizárólag azon gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéni vállalkozók pályázhatnak, amelyek fejlesztéseiket a leghátrányosabb helyzetű kistérségek települései valamelyikén valósítják meg. Benyújtási határidő: december 31. GOP pályázatok szerződéskötésének könnyítése A GOP pályázati kiírásai esetében a projekt megvalósításának elindításához szükséges összes jogerős hatósági engedélyt, vagy az azok megadására vonatkozó kérelmek benyújtását igazoló dokumentumokat, illetve a saját forrás rendelkezésre állását igazoló dokumentumokat vagy nyilatkozatokat a kedvezményezettnek a támogatási szerződés megkötéséhez, de legkésőbb a támogatás kifizetéséhez kell benyújtania. Mindezek fényében - a normatív jellegű támogatások kivételével - a jogszabályban foglalt kedvezőbb lehetőségre való tekintettel, a Kedvezményezett által a MAG Zrt-hez benyújtott egyedi kérelem alapján, valamennyi releváns körülmény együttes értékelésével az Irányító Hatóság mérlegeli, hogy támogatási szerződés kivételesen és különös méltánylást érdemlő esetekben - megköthető-e azzal a feltétellel, hogy a jogerős hatósági engedélyek és a saját forrás rendelkezésre állását igazoló dokumentumok az első kifizetési kérelemhez kerüljenek benyújtásra. Ezen esetekben az érintett dokumentumok megfelelő beküldéséig a Kedvezményezett részére semmiféle kifizetés nem történhet, előleg sem utalható. Az Irányító Hatóság minden esetben az adott ügy egyedi sajátosságai alapján dönt arról, hogy az útmutatóban foglalt rendelkezésekhez képest kedvezőbb feltételek alkalmazásra kerülhetneke, ennek megfelelően a kérelemben a kedvezményezettnek részletesen be kell mutatnia azon körülményeket, érdekkörén kívül eső okokat, amelyek miatt a szerződéskötésre rendelkezésre álló határidőben nem tudja benyújtani a szükséges dokumentumokat. A könnyített feltételekkel történő szerződéskötés kizárólag azon esetekben engedélyezhető, amelyek esetében a vonatkozó kérelem a szerződéskötésre rendelkezésre álló határidő lejárta előtt benyújtásra került a MAG Zrt-hez.

4 3.Évfolyam 8.szám április oldal I. Megjelent a Kis- és mikrotérségi oktatási hálózatok és központjaik fejlesztése a Nyugatdunántúli régióban című pályázat. A pályázat célja a közoktatási intézmények, különösen a magas számú hátrányos helyzetű gyermekkel rendelkező intézmények, beruházásainak (infrastruktúra és eszközfejlesztés) támogatása. Támogatott tevékenységek: a közoktatási intézmények feladatellátási helyeinek energiatakarékos és korszerű infrastrukturális fejlesztése, meglévő feladatellátási helyek felújítása, rekonstrukciója, modernizációja, többfunkcióssá és e- nergiatakarékossá tétele, műszaki színvonalának emelése, fizikai állagának javítása az akadálymentesítés követelményeit figyelembe véve. A támogatás a projekt összes elszámolható költségének legfeljebb 90 %-a. A támogatás összege millió Ft között változik tevékenységtől függően. A pályázatok benyújtása június 15-ig lehetséges. II május 24-ig meghosszabbították a A balatoni térség turisztikai vonzerejének növelése című program benyújtási határidejét. Pályázni az alábbi tevékenységekre lehet: 1. Meglévő és új gyógy- és termálfürdők, illetve egészségturisztikai helyszínek technológiai és szolgáltatásfejlesztése 2. Épített kulturális örökség turisztikai célú hasznosítása (infrastrukturális és szolgáltatásfejlesztés) 3. Kulturális örökségen alapuló tematikus parkok kialakítása, fejlesztése és muzeális intézmények látogatóbarát fejlesztése 4. Kulturális rendezvények helyszíneinek fejlesztése: szabadtéri színpadok, víziszín Önkormányzatok részére pad, egyéb rendezvényhelyszínek kialakítása, meglévő helyszínek modernizálása, fejlesztése 5. Természeti és környezeti értékek ökoturisztikai célú fejlesztése, ennek részeként látogatóközpontok, tematikus parkok, túraútvonalak, tanösvények kialakítása, fejlesztése 6. Állat-, növény- és botanikus kertek, vadasparkok kialakítása, turisztikai célú fejlesztése 7. A balatoni nyilvános strandok turisztikai célú fejlesztése 8. Aktív turizmushoz kapcsolódó tematikus létesítmények kalandparkok, témaparkok kialakítása, egyéb vízi sportoláshoz kapcsolódó szolgáltató létesítmények fejlesztése 9. Lovasturisztikai fejlesztések 10. Vitorláskikötők és kapcsolódó szolgáltató létesítmények turisztikai célú fejlesztése 11. Borturizmus 12. Turisztikai célú kerékpárutak kialakítása és fejlesztése 13. Konferenciaturizmus A minimális támogatási összeg 20 millió Ft. A maximum támogatási összeg tevékenységenként és régiónként eltérő!

5 3.Évfolyam 8.szám április oldal önkormányzatok részére III. Megjelent a Tudományos képzés műhelyeinek támogatása című pályázat. A pályázat alapvető célja, olyan komplex feltételek megteremtése a felsőoktatási intézményekben, amelyek lehetőséget biztosítanak a tehetségek számára az egyedi, és közösségi tudományos fejlődésre. Ennek része az intézményen belüli tehetségsegítő programok működtetése, fejlesztése, amik az arra érdemes hallgatóknak lehetőséget és anyagi hátteret biztosítanak a tudományos fejlődésre, valamint azokat az oktatókat, kutatókat támogatják, akik aktívan rész vesznek az utánpótlás nevelésében. 1) A doktori képzés színvonalának és minőségének fejlesztése 2) A tehetséges hallgatók tudományos diákköri tevékenységének fejlesztése 3) A szakkollégiumok színvonalának és minőségének fejlesztése Jelen pályázati kiírás keretében felsőoktatási intézmények pályázhatnak. Támogatható tevékenységek köre 1) Képzési és/vagy kutatási programok lebonyolítása 2) Társadalmi hasznosítás, disszemináció A hallgatók és oktatók eredményes szereplésének elősegítése a hazai és nemzetközi konferenciákon, szakmai versenyeken, valamint az eredmények közlése rangos hazai és külföldi publikációkban. 3) Infrastruktúra fejlesztése 4) Humánerőforrás fejlesztése A támogaás mértéke a projekt összes költségének 100%-a. A támogatás összege legalább 15 millió Ft, és legfeljebb 900 millió Ft lehet. A pályázatok benyújtására június 30-ig van lehetőség. IV. Módosult a Közép-dunántúli közoktatási intézmények infrastrukturális fejlesztését támogató pályázati kiírása, a Közoktatási infrastrukturális fejlesztés című program benyújtásának határideje! Az új határidő: május 31. Kiemelt cél az óvodai férőhelyek bővítése új feladat ellátási helyek létesítésével, illetve a már működő óvodák férőhelyeinek bővítésével, ezért kizárólag kapacitásbővítést eredményező fejlesztések támogathatóak. A támogatás mértéke a projekt összes elszámolható költségének legfeljebb 75%-a; azokban az óvodákban, ahol halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek ellátása történik legfeljebb 90 %-a. A pályázaton elnyerhető támogatás összege minimum 20 millió Ft, maximum 100 millió Ft.

6 3.Évfolyam 8.szám április oldal Terveink szerint minden elkövetkezendő hírlevelünkben egy-egy kedves Partnerünk/ Ügyfelünk bemutatkozására biztosítunk helyet. Ezzel lehetőséget kívánunk adni arra, hogy minél szélesebb körben ismerhessék meg egymás tevékenységét. Bízunk Bemutatkozik Hotel Kapitány**** Wellness Szállodánkban ez a két fogalom, nem csak a klasszikus értelemben vett fürdőt jelenti, hanem minden olyan létesítményt, szolgáltatást, amely a vendégeket megnyugtatja, felfrissíti, egészségesebbé és kiegyensúlyozottabbá teszi. Sümegen, a több mint hét évszázada épült Sümegi Vár tövében fekszik a Hotel Kapitány**** Wellness. A 4-csillagos minőség 5-csillagos kiszolgálással párosul, vendégeink családias hangulatban élvezhetik különleges szolgáltatásainkat. Merüljön el a Spa és a Wellness világában! benne, hogy így számos új, hosszú távon sikeres együttműködés jön létre a segítségünkkel. A történelmi környezetben épült szálloda keleti hangulatú fürdőjével, különleges wellness szolgáltatásaival, hagyományos és kímélő konyhájával, télen - nyáron gazdag programkínálatával a nyugalom és felüdülés luxusát kínálja. A szálloda szomszédságában található a Várcsárda, ahol nyáron diófák árnyékában, télen pedig a cserépkályha melege mellett helyi ételekből lakomázhat, jófajta magyar borok kíséretében. A Várcsárda épülete alatt húzódó mintegy 400 fő befogadására alkalmas Nagy Lovagterem ideális hely esküvők és hasonló nagyszabású rendezvények lebonyolítására, akár középkori lovagi tornával és egyéb programokkal kiegészítve. A csárda körüli istállóban és parasztudvarban a gyerekek megismerhetik a hazai őshonos háziállatainkat és kicsinyeiket Budapest, Hercegprímás utca 3. II/2. Tel.: Fax: info@williamsonandklark.hu Az épületet körülölelő szép és nyugodt környezet a kiváló kikapcsolódási lehetőségek mellett segít visszarepülni az időben, itt a vendégek betekintést nyerhetnek a középkor hangulatába. A szállodában található 150 férőhelyes Szent László Lovagkirály Étteremben középkori díszletek közt megkóstolhatja a korabeli hagyományos és a mai kímélő ételek mestereinek remekeit, de ízelítőt kaphat a nemzetközi konyha specialitásaiból is. Ajánlatkérés, szobafoglalás, illetve bármilyen más, szállodánkkal kapcsolatos információkéréssel szívesen állunk rendelkezésére a következő elérhetőségeken: foglalas@hotelkapitany.hu Internet: Telefon: A WILLIAMSON & KLARK CORPORATE FINANCE KFT-t az üzleti élet meghatározó személyei alapították ban, azzal a szándékkal, hogy a piaci lehetőségeket kihasználva egy olyan tanácsadó cég jöjjön létre, amely felkészülten képes pénzügyi és pályázati tanácsadást végezni. Cégünk létezése, a gyors, pontos, megbízható szakértelemmel, európai színvonalon végzett szolgáltatásokon alapszik, amely eredményeképpen elérhető ügyfeleink maximális megelégedettsége. Ehhez szorosan kapcsolódik teljes felelősségvállalásunk, amely szerint a pályázatok formai befogadására minden esetben pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Cégünk proaktív módon igyekszik az ügyfelei rendelkezésére állni, hogy a szükséges információk mindig időben eljussanak ügyfeleink részére. Ennek során díjmentesen végzünk pályázatfigyelést, amelyről ügyfeleinket hírlevél formájában értesítjük. Ügyfeleink részére igény szerint személyre szabott Támogatási tervet dolgozunk ki, amelyben feltárjuk és bemutatjuk a tervezett projektekhez elérhető támogatási lehetőségeket. A támogatási térkép eredményeképpen biztosítani tudjuk ügyfeleink számára a források legoptimálisabb felhasználását.

Vállalkozásfejlesztési pályázatok 2012

Vállalkozásfejlesztési pályázatok 2012 Vállalkozásfejlesztési pályázatok 2012 Név Cél Pályázhatnak Elszámolható költségek Támogatás technológiafejlesztés GOP-2.1.1/A Közép-Magyarországi Régió felfüggesztve! Komplex vállalati technológiafejlesztés

Részletesebben

Sikerre hangoltuk. Céluk a minőség iránt elkötelezett tagszervezetek

Sikerre hangoltuk. Céluk a minőség iránt elkötelezett tagszervezetek Sikerre hangoltuk ISO 9000 FÓRUM Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 17. szám 2010. augusztus 31. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 Támogatási terv 2 Fent vagyunk a Facebookon 2

Részletesebben

Sikerre Hangoló. Sikerre hangoltuk. Körmend Város Önkormányzata. Tartalom. Sikerre hangoltuk 1. Aktuális pályázatok vállalkozások részére 2

Sikerre Hangoló. Sikerre hangoltuk. Körmend Város Önkormányzata. Tartalom. Sikerre hangoltuk 1. Aktuális pályázatok vállalkozások részére 2 ikerre Hangoló Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 13.szám 2010. július 6. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 SKörmend Város Önkormányzata a Williamson vállalkozások részére 2 vállalkozások

Részletesebben

2010. Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára 2010.04.21.

2010. Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára 2010.04.21. 2010. Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára 2010.04.21. Kedves Pályázó! Ezúton szeretném Önöket értesíteni az alábbi pályázati lehetőségről. Amennyiben a megküldött

Részletesebben

Engedje meg, hogy megosszuk Önnel a legfrissebb információinkat a hamarosan benyújtható pályázatokkal kapcsolatban.

Engedje meg, hogy megosszuk Önnel a legfrissebb információinkat a hamarosan benyújtható pályázatokkal kapcsolatban. Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram! Tisztelt Vállalkozó Ügyfelünk! Engedje meg, hogy megosszuk Önnel a legfrissebb információinkat a hamarosan benyújtható pályázatokkal kapcsolatban. MÓDOSULT A TELEPHELY

Részletesebben

Pályázatok a gazdaságfejlesztésért, 2007

Pályázatok a gazdaságfejlesztésért, 2007 Pályázatok a gazdaságfejlesztésért, 2007 Ormosy Gábor, vezérigazgató 2007. május 10. Legfőbb kritika az NFT I. időszakából Hosszú átfutás az értékelés, a szerződéskötés és a kifizetés tekintetében Bonyolult

Részletesebben

Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön

Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön 2 Tartalomjegyzék 1) Forrásbevonás stratégia megvalósításához 2) Piaci megjelenés támogatása (GOP 3.3.3) 3) Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Partnerünk! Az alábbi pályázati felhívást a településükön működő mikro- és kisvállalkozások szíves figyelmébe ajánlom:

Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Partnerünk! Az alábbi pályázati felhívást a településükön működő mikro- és kisvállalkozások szíves figyelmébe ajánlom: Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Partnerünk! Az alábbi pályázati felhívást a településükön működő mikro- és kisvállalkozások szíves figyelmébe ajánlom: Az elmúlt évben a gazdasági válság minden bizonnyal az

Részletesebben

Gazdaságfejlesztési Operatív Program komplex vállalati technológiafejlesztés a hátrányos helyzetű kistérségekben (GOP

Gazdaságfejlesztési Operatív Program komplex vállalati technológiafejlesztés a hátrányos helyzetű kistérségekben (GOP Gazdaságfejlesztési Operatív Program komplex vállalati technológiafejlesztés a hátrányos helyzetű kistérségekben (GOP-2009-2.1.1/C) Alapvető cél és háttér információ A komplex technológiai fejlesztésen,

Részletesebben

Alapvető cél és háttér információ. Pályázók köre. Iparág (a pályázó tevékenysége) A pályázó gazdálkodására vonatkozó feltételek:

Alapvető cél és háttér információ. Pályázók köre. Iparág (a pályázó tevékenysége) A pályázó gazdálkodására vonatkozó feltételek: Gazdaságfejlesztési Operatív Program komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kisés középvállalkozások számára (GOP-2009-2.1.1/B; KMOP-2009-1.2.1/B) Alapvető cél és háttér információ TERVEZET A

Részletesebben

2010. A felsőoktatási tevékenységek színvonalának emeléséhez szükséges infrastruktúra fejlesztések támogatása 2010.10.21.

2010. A felsőoktatási tevékenységek színvonalának emeléséhez szükséges infrastruktúra fejlesztések támogatása 2010.10.21. 2010. A felsőoktatási tevékenységek színvonalának emeléséhez szükséges infrastruktúra fejlesztések támogatása 2010.10.21. Kedves Pályázó! Ezúton szeretném értesíteni az alábbi pályázati lehetőségről. Amennyiben

Részletesebben

ÚJ SZÉCHENYI TERV 2012.

ÚJ SZÉCHENYI TERV 2012. ÚJ SZÉCHENYI TERV 2012. USZT pályázati kírások 2012. I. félévében Vállalkozásfejlesztés Témakör Ki pályázhat? Támogatás összege (Ft) KKV-k pályázhatnak (nagyválallat nem!) KKV technológia fejlesztés (A)

Részletesebben

1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK

1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI (2011.02.09.) 1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉS I. Magyarország területén megvalósuló

Részletesebben

TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK 2011. július 18., hétfő TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése- ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatása

Részletesebben

Közreműködő szervezet: DARFÜ, DDRFÜ, ÉMRFÜ, KDRFÜ, Pro Regio, NYDRFÜ

Közreműködő szervezet: DARFÜ, DDRFÜ, ÉMRFÜ, KDRFÜ, Pro Regio, NYDRFÜ Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Partnerünk! Az alábbi pályázati felhívást ajánlom szíves figyelmükbe: Pályázat címe: Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése- ipari parkok, iparterületek

Részletesebben

Sikerre hangoltuk. óta sikeresen működteti vállalkozását, mely építési beruházásokon darus munkák elvégzésével foglalkozik.

Sikerre hangoltuk. óta sikeresen működteti vállalkozását, mely építési beruházásokon darus munkák elvégzésével foglalkozik. Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 18. szám 2010. szeptember 14. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 Taxy követeléskezelő rendszer önkormányzatoknak 2 Sikerre hangoltuk Pikler Tamás

Részletesebben

2010. Nevelési intézmények fejlesztése 2010.03.10.

2010. Nevelési intézmények fejlesztése 2010.03.10. 2010. Nevelési intézmények fejlesztése 2010.03.10. Kedves Pályázó! Ezúton szeretném Önöket értesíteni az alábbi pályázati lehetőségről. Amennyiben a megküldött pályázati anyag illeszkedik az Önök elképzeléseihez,

Részletesebben

Sikerre Hangoló. Nagy örömömre szolgál, hogy ebben a nehézségekkel teli évben is sikeresen együtt tudtunk működni.

Sikerre Hangoló. Nagy örömömre szolgál, hogy ebben a nehézségekkel teli évben is sikeresen együtt tudtunk működni. Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 25. szám 2010. december 16. SKarácsonyi Tartalom üdvözlet Karácsonyi üdvözlet 1 2011. első félévében várható pályázati kiírások 2 Várható

Részletesebben

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2012. OKTÓBER

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2012. OKTÓBER Kedves Partnerünk! Kedves Hölgyem/Uram! Szeretnénk tájékoztatni az újonnan megjelenő, és a folyamatosan beadható pályázatokról. Budapesti és Pest megyei cégek számára a pályázati lehetőségek jelentősen

Részletesebben

Online rendszerekre vonatkozó pályázati információk

Online rendszerekre vonatkozó pályázati információk Online rendszerekre vonatkozó pályázati információk Tartalomjegyzék: Szükséges dokumentumok a pályázat benyújtásához; Pályázó gazdálkodására vonatkozó feltételek; Fenntartási kötelezettség; Önrész; Előleg

Részletesebben

1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK

1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI (2011.02.11.) 1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉS I. Magyarország területén megvalósuló beruházások esetében:

Részletesebben

AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI

AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. 2011. január 19., szerda AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI 1. Logisztikai- és raktárfejlesztés Pest megyén és Budapesten

Részletesebben

2010. májusi hírek. A komplex technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen alapuló vállalkozásfejlesztési

2010. májusi hírek. A komplex technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen alapuló vállalkozásfejlesztési 2010. májusi hírek Megjelent a Komplex beruházások támogatása a komplex programmal segítendő leghátrányosabb helyzetű kistérségekben GOP-2010-2.1.2 pályázat Közlemény a GOP-2010-1.1.1, a GOP-2010-1.3.1/A

Részletesebben

Alapvető cél. Méret. Székhely. Iparág (a pályázó tevékenysége) Egyéb kizáró okok

Alapvető cél. Méret. Székhely. Iparág (a pályázó tevékenysége) Egyéb kizáró okok GOP és KMOP vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása című pályázati konstrukció összefoglalása (GOP-2009-2.2.1.; KMOP-2009-1.2.5.) Alapvető cél A konstrukció fő célja a hazai

Részletesebben

Beadási határidő A pályázat benyújtására 2015.július 9-től 2017. július 10-ig van lehetőség. Rendelkezésre álló keret

Beadási határidő A pályázat benyújtására 2015.július 9-től 2017. július 10-ig van lehetőség. Rendelkezésre álló keret Tájékoztató A mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP 1.2.1) és A mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP 1.2.2) pályázathoz Beadási

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2015. június Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára 2015. június 9-én megjelent két új GINOP pályázat KKV-k kapacitásbővítésének

Részletesebben

Komplex vállalati technológia-fejlesztés KKV-k számára (Konvergencia régiók) (GOP /B) -TERVEZET-

Komplex vállalati technológia-fejlesztés KKV-k számára (Konvergencia régiók) (GOP /B) -TERVEZET- Komplex vállalati technológia-fejlesztés KKV-k számára (Konvergencia régiók) (GOP-2011-2.1.1/B) -TERVEZET- A pályázatok benyújtása 2011. március 1-től december 31-ig lehetséges. Támogatás célja Az Új Széchenyi

Részletesebben

Gazdaságfejlesztési prioritás munkaközi változat Tóth Milán Program menedzser Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség

Gazdaságfejlesztési prioritás munkaközi változat Tóth Milán Program menedzser Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség (2011-2013) Gazdaságfejlesztési prioritás munkaközi változat Tóth Milán Program menedzser Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség 1 Az AT részletes programozási dokumentum, mely feladata, hogy

Részletesebben

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ 4031 Debrecen,

Részletesebben

Alapvető cél és háttér információ. Pályázók köre. Iparág (a pályázó tevékenysége) A pályázó gazdálkodására vonatkozó feltételek:

Alapvető cél és háttér információ. Pályázók köre. Iparág (a pályázó tevékenysége) A pályázó gazdálkodására vonatkozó feltételek: Gazdaságfejlesztési Operatív Program mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése (GOP-2010-2.1.1/A) Alapvető cél és háttér információ A növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és

Részletesebben

Pályázat kiírója / kódja. Pályázat címe. Ssz. 1. OFA Foglalkoztatottság megırzésének támogatása 2. old

Pályázat kiírója / kódja. Pályázat címe. Ssz. 1. OFA Foglalkoztatottság megırzésének támogatása 2. old ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT A PÁLYÁZATI KIÍRÁSOKRÓL Ssz. Pályázat kiírója / kódja Pályázat címe 1. OFA Foglalkoztatottság megırzésének támogatása 2. old 2. OFA Állásukat vesztık újra elhelyezkedésének támogatása

Részletesebben

GAZDASÁGFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM

GAZDASÁGFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM GAZDASÁGFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM Balogh Balázs regionális igazgató ADITUS Zrt. 1054 Budapest, Báthori u. 3. 1. PRIORITÁS K+F ÉS INNOVÁCIÓ - Gazdaságban hasznosuló ipari kutatás és kísérleti fejlesztés

Részletesebben

Sikerre hangoltuk. Forma Display Kft.

Sikerre hangoltuk. Forma Display Kft. ikerre Hangoló Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 19. szám 2010. szeptember 28. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 Szülőföld Alap pályázatai SÜgyfelünk, 2 a Forma Display Kft. egy

Részletesebben

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2011. NOVEMBER

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2011. NOVEMBER Kedves Partnerünk! Kedves Hölgyem/Uram! Szeretnénk az eddig megjelent Új Széchenyi Terv pályázatai mellett a figyelmét felhívni két új pályázatra, melyekre a Kombinált Hitel Garancia (KHG) eljárás keretében

Részletesebben

SSikerre Hangoló. Sikerre hangoltuk P & CS 96 BT. Tartalom

SSikerre Hangoló. Sikerre hangoltuk P & CS 96 BT. Tartalom Tartalom S Sikerre hangoltuk P & CS 96 BT. Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 5. Évfolyam 3. szám 2012. febuár 7. Sikerre hangoltuk 1 vállalkozások részére 2 Foglalkoztatási pályázatok

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP 1.2.1-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs

Részletesebben

Alapvető cél. Pályázók köre. Méret. Székhely

Alapvető cél. Pályázók köre. Méret. Székhely Gazdaságfejlesztési Operatív Program Környezetközpontú technológia fejlesztés című pályázati konstrukció összefoglalása (GOP-2009-2.1.4./K) Alapvető cél A konstrukció célja, hogy a vállalkozások technológiai

Részletesebben

LOGISZTIKAI PÁLYÁZATOK HASZNOSULÁSA Eddigi tapasztalatok (2007-2013)

LOGISZTIKAI PÁLYÁZATOK HASZNOSULÁSA Eddigi tapasztalatok (2007-2013) LOGISZTIKAI PÁLYÁZATOK HASZNOSULÁSA Eddigi tapasztalatok (2007-2013) Budapest 2014 október 16 Némon Zoltán LEF főtitkár Rész ciklusok: LOGISZTIKAI 2007-2012 LOGISZTIKAI PÁLYÁZATOK 1, 2007-2008 Támogatási

Részletesebben

Akad még lehetőség Vállalkozói pályázatok uniós forrásból Gáspár Bence, főosztályvezető Debrecen, 2010. június 3.

Akad még lehetőség Vállalkozói pályázatok uniós forrásból Gáspár Bence, főosztályvezető Debrecen, 2010. június 3. Akad még lehetőség Vállalkozói pályázatok uniós forrásból Gáspár Bence, főosztályvezető Debrecen, 2010. június 3. Uniós gazdaságfejlesztés számokban 2007-2009 3-ból 2 sikeres pályázó 10 000 hazai vállalkozás

Részletesebben

2. Technológia és infrastrukturális beruházások

2. Technológia és infrastrukturális beruházások 2010. június 08., kedd FONTOSABB AKTUÁLIS ÉS VÁRHATÓ PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA 2010. ÉVBEN 1. Logisztikai- és raktárfejlesztés Támogatás mértéke: max. 40 50% (jellegtől és helyszíntől

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Hamarosan újra pályázható két KKV-kat támogató vállalkozásfejlesztési felhívás

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Hamarosan újra pályázható két KKV-kat támogató vállalkozásfejlesztési felhívás Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2016. október Hamarosan újra pályázható két KKV-kat támogató vállalkozásfejlesztési felhívás Társadalmi egyeztetésre került két, korábban felfüggesztett

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése. Kódszám: KMOP-2007-1.2.1/A

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése. Kódszám: KMOP-2007-1.2.1/A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közép-magyarországi Operatív Program keretében Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése Kódszám: KMOP-2007-1.2.1/A A projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális

Részletesebben

AJÁNLAT. 2012. IV. negyedévében a mikro-, kis- és középvállalkozások számára kínált fejlesztési lehetőségek az Új Széchenyi Terv keretében

AJÁNLAT. 2012. IV. negyedévében a mikro-, kis- és középvállalkozások számára kínált fejlesztési lehetőségek az Új Széchenyi Terv keretében AJÁNLAT 2012. IV. negyedévében a mikro-, kis- és középvállalkozások számára kínált fejlesztési lehetőségek az Új Széchenyi Terv keretében IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. 6725 Szeged, Kálvária

Részletesebben

Akkoriban és most is hiszem, hogy egy jó tanácsadó szerepe nem abban merül ki, hogy kitölti a formanyomtatványokat.

Akkoriban és most is hiszem, hogy egy jó tanácsadó szerepe nem abban merül ki, hogy kitölti a formanyomtatványokat. Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 4. Évfolyam 1. szám 2011. február 7. Tartalom SVezetői köszöntő Vezetői köszöntő 1 Sikerre hangoltuk 2 vállalkozások részére 3 önkormányzatok részére

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP 1.2.1-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs

Részletesebben

Miskolc, 2008. okt. 15. Dr. Petrás Ferenc A prezentáció tematikája Regionális Fejlesztési Programok a számok tükrében ROP gazdaságfejlesztés 2009-10 ROP Akcióterv gazdaságfejlesztés újdonságai Regionális

Részletesebben

Kovács Ibolya Ügyvezető igazgató VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK 2010. ÉVBEN

Kovács Ibolya Ügyvezető igazgató VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK 2010. ÉVBEN Kovács Ibolya Ügyvezető igazgató VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK 2010. ÉVBEN Köszöntöm Önöket! Az előadás vázlata 1. A Rolling Consulting Hungary bemutatása 2. Pályázati lehetőségek a Gazdaságfejlesztési

Részletesebben

Tőlünk függ minden, csak akarjunk! Széchenyi István

Tőlünk függ minden, csak akarjunk! Széchenyi István Tőlünk függ minden, csak akarjunk! Széchenyi István Az Új Széchenyi Terv kiemelt céljai 1. Foglalkoztatás dinamikus növelése Minden GOP-os pályázatban alapelem 2. Növekedés Stratégia alkotás Kitörési pontok

Részletesebben

Turisztikai pályázatok Békés megyében Békéscsaba,

Turisztikai pályázatok Békés megyében Békéscsaba, Turisztikai pályázatok Békés megyében Békéscsaba, 2012.05.22. Simon Ágnes Széchenyi Iroda Nonprofit K9 Turisztikai szolgáltatások fejlesztése DAOP-2.1.1/K-11 A Dél-Alföldi régióban benyújtott pályázatok

Részletesebben

Fejlesztési források - kicsiknek és nagyoknak Tőke-Hitel-Támogatás

Fejlesztési források - kicsiknek és nagyoknak Tőke-Hitel-Támogatás Fejlesztési források - kicsiknek és nagyoknak Tőke-Hitel-Támogatás Erősségeink Több mint 50 magasan képzett fejlesztési szakértő 700-800 vállalati ügyfél, 150 önkormányzat Több mint 90 Mrd Ft elnyert támogatás

Részletesebben

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2012. SZEPTEMBER

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2012. SZEPTEMBER Kedves Partnerünk! Kedves Hölgyem/Uram! Szeretnénk tájékoztatni az újonnan megjelenő, és a folyamatosan beadható pályázatokról. Budapesti és Pest megyei cégek számára a pályázati lehetőségek jelentősen

Részletesebben

2010. MEGÚJULÓ ENERGIA ALAPÚ TÉRSÉGFEJLESZTÉS 2010.02.17.

2010. MEGÚJULÓ ENERGIA ALAPÚ TÉRSÉGFEJLESZTÉS 2010.02.17. 2010. MEGÚJULÓ ENERGIA ALAPÚ TÉRSÉGFEJLESZTÉS 2010.02.17. Kedves Pályázó! Ezúton szeretném Önöket értesíteni az alábbi pályázati lehetőségről. Amennyiben a megküldött pályázati anyag illeszkedik az Önök

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ ANYAG a GOP-2009-2.2.1 és KMOP-2009-1.2.5 pályázatról

TÁJÉKOZTATÓ ANYAG a GOP-2009-2.2.1 és KMOP-2009-1.2.5 pályázatról f TÁJÉKOZTATÓ ANYAG a GOP-2009-2.2.1 és KMOP-2009-1.2.5 pályázatról GOP-2009-2.2.1 KMOP-2009-1.2.5 (Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása) A pályázat célja A konstrukció

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP 1.2.1-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése pályázat tervezetének rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ ANYAG a GOP-2009-2.2.1 és KMOP-2009-1.2.5 pályázatról

TÁJÉKOZTATÓ ANYAG a GOP-2009-2.2.1 és KMOP-2009-1.2.5 pályázatról f TÁJÉKOZTATÓ ANYAG a GOP-2009-2.2.1 és KMOP-2009-1.2.5 pályázatról GOP-2009-2.2.1 KMOP-2009-1.2.5 (Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása) A pályázat célja A konstrukció

Részletesebben

GINOP Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében. 1.

GINOP Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében. 1. GINOP-1.2.3-8.3.4-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében Pályázat benyújtása Projekt helyszíne A támogatási kérelmek benyújtására

Részletesebben

TFC Minimum - maximum támogatási összegek 5 Mft - 42 Mft között. A támogatás számításának alapja a projekt ÁFA nélküli költsége.

TFC Minimum - maximum támogatási összegek 5 Mft - 42 Mft között. A támogatás számításának alapja a projekt ÁFA nélküli költsége. KISFALUDY SZÁLLÁSHELYFEJLESZTÉSI KONSTRUKCIÓ PANZIÓK FEJLESZTÉSE TFC-1.1.1-2017 A konstrukció célja a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó szálláshelyek és a turisztikai vonzerők közelében található kereskedelmi

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÉRTESÍTŐ. Ipartelepítés a Közép-Dunántúlon. Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása /Közép-Magyarországi régióban/

PÁLYÁZATI ÉRTESÍTŐ. Ipartelepítés a Közép-Dunántúlon. Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása /Közép-Magyarországi régióban/ PÁLYÁZATI ÉRTESÍTŐ Ipartelepítés a Közép-Dunántúlon Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása /Közép-Magyarországi régióban/ Telephelyfejlesztés a területi kohéziórét /Dél-Dunántúl/ 2. oldal 3. oldal

Részletesebben

Lehetőségek a KKV-k szervezetfejlesztéséhez, infokommunikációs fejlesztési programok

Lehetőségek a KKV-k szervezetfejlesztéséhez, infokommunikációs fejlesztési programok Lehetőségek a KKV-k szervezetfejlesztéséhez, infokommunikációs fejlesztési programok Siba Ignác, Főigazgató Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Gazdaságfejlesztési Operatív Program Gazdaságfejlesztési Operatív

Részletesebben

AGENDA. Pályázati lehetőségek az IT területén

AGENDA. Pályázati lehetőségek az IT területén Pályázati lehetőségek az IT területén Előadó: Nagy Tamás tanácsadó 2012. október 2. 1 AGENDA 00 Az Equinox Consulting bemutatása 01 Az Európai Unió által támogatott pályázati lehetőségek 02 Pályázatírással

Részletesebben

Beszállítói programok GOP-2012-1.3.1/D

Beszállítói programok GOP-2012-1.3.1/D Beszállítói programok GOP-2012-1.3.1/D Kedvezményezettek köre: Jelen pályázati kiírásra pályázhatnak a Magyarországon székhellyel rendelkező, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon

Részletesebben

Sikerre hangoltuk. Répási Tibor Mártonné 2002-ben indította útnak vállalkozását Isaszegen. Igényesen kialakított sörözője a helyiek és a turisták

Sikerre hangoltuk. Répási Tibor Mártonné 2002-ben indította útnak vállalkozását Isaszegen. Igényesen kialakított sörözője a helyiek és a turisták Sikerre hangoltuk Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 3.szám 2010. február 16. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 Répási Tibor Mártonné - egyéni vállalkozó vállalkozások részére 2

Részletesebben

Sikerre Hangoló. Sikerre hangoltuk. Velence Város Önkormányzata. Tartalom. Sikerre hangoltuk 1. Pályázatból sikeres projekt 2.

Sikerre Hangoló. Sikerre hangoltuk. Velence Város Önkormányzata. Tartalom. Sikerre hangoltuk 1. Pályázatból sikeres projekt 2. ikerre Hangoló Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 21. szám 2010. október 26. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 Pályázatból sikeres projekt 2. rész 2 Sikerre hangoltuk Velence Város

Részletesebben

TFC TERVEZET

TFC TERVEZET KISFALUDY SZÁLLÁSHELYFEJLESZTÉSI KONSTRUKCIÓ PANZIÓK FEJLESZTÉSE TFC-1.1.1-2017 TERVEZET A konstrukció célja a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó szálláshelyek és a turisztikai vonzerők közelében található

Részletesebben

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL VÁLLALKOZÁSOKNAK

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL VÁLLALKOZÁSOKNAK PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL VÁLLALKOZÁSOKNAK SIKEREKBEN ÉS PÁLYÁZATOKBAN GAZDAG, BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK MINDEN MEGLÉVŐ ÉS LEENDŐ ÜGYFELÜNKNEK! Jó hír, hogy a vállalkozásokat érintő pályázatok beadási határidejét

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP-1.2.3-8.3.4-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében pályázat rövid összefoglaló

Részletesebben

Pályázati lehetıségek az ECOD bevezetéséhez. Horváth Ferenc, Kereskedı Synergon Retail Systems Kft.

Pályázati lehetıségek az ECOD bevezetéséhez. Horváth Ferenc, Kereskedı Synergon Retail Systems Kft. Pályázati lehetıségek az ECOD bevezetéséhez Horváth Ferenc, Kereskedı Synergon Retail Systems Kft. Tartalom Az ECOD bevezetésének költségei Források Pályázati lehetıségek Eredmények Az ECOD bevezetésének

Részletesebben

Horizontális szempontok (esélyegyenlőség, fenntarthatóság)

Horizontális szempontok (esélyegyenlőség, fenntarthatóság) A fenntarthatóságot segítő regionális támogatási rendszer jelene és jövője ÉMOP - jelen ROP ÁPU Horizontális szempontok (esélyegyenlőség, fenntarthatóság) A környezeti fenntarthatóság érvényesítése A környezeti

Részletesebben

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP )

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP ) 6720 Szeged, Arany J. u. 7. VI. em. 601.; +36(62) 424-361; iroda@nariz.hu; www.nariz.hu A pályázat célja Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP 1.2.1-16) Kiemelt iparágakban

Részletesebben

-Tájékoztató pályázati lehetőségekről Vállalkozók részére 2009. szeptember 11.

-Tájékoztató pályázati lehetőségekről Vállalkozók részére 2009. szeptember 11. -Tájékoztató pályázati lehetőségekről Vállalkozók részére 2009. szeptember 11. A leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése ÁROP-1.1.5/C Bátor Nyírbátor

Részletesebben

Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára

Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára GOP-2011-2.1.1/B és KMOP-2011-1.2.1/B I. A TÁMOGATÁS CÉLJA A pályázat célja, hogy a kis- és középvállalkozások komplex

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ ANYAG a GOP-2009/2-2.1.1/A és KMOP-2009/2-1.2.1/A pályázatról

TÁJÉKOZTATÓ ANYAG a GOP-2009/2-2.1.1/A és KMOP-2009/2-1.2.1/A pályázatról f TÁJÉKOZTATÓ ANYAG a GOP-2009/2-2.1.1/A és KMOP-2009/2-1.2.1/A pályázatról GOP-2009/2-2.1.1/A és KMOP-2009/2-1.2.1/A (mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése) A pályázat általános bemutatása

Részletesebben

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ 4031 Debrecen,

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP-8.3.5-18 Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió

Részletesebben

A fejlesztéspolitika visszatérítendő és vissza nem térítendő támogatásai

A fejlesztéspolitika visszatérítendő és vissza nem térítendő támogatásai A fejlesztéspolitika visszatérítendő és vissza nem térítendő támogatásai A MAG Zrt. által kínál lehetőségek Dr. Novák Csaba ügyvezető igazgató, MAG Zrt. A Nemzeti Fejlesztési Terv gazdaságfejlesztési eredményei

Részletesebben

Pályázati összefoglaló

Pályázati összefoglaló Pályázati összefoglaló Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP-1.2.6-8.3.4-16 Célja: Jelen felhívás célja, hogy komplex beruházások támogatásával, vissza nem térítendő

Részletesebben

Helyi Fejlesztési Stratégia (MUNKAANYAG) 1. INTÉZKEDÉS

Helyi Fejlesztési Stratégia (MUNKAANYAG) 1. INTÉZKEDÉS Helyi Fejlesztési Stratégia 2014-2020 (MUNKAANYAG) INTÉZKEDÉSEK 1. INTÉZKEDÉS 1. Intézkedés megnevezése A településeken működő, az ott élők helyben maradását elősegítő szolgáltatások körének bővítése,

Részletesebben

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSAINAK TÁMOGATÁSA GINOP-1.2.2-15

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSAINAK TÁMOGATÁSA GINOP-1.2.2-15 MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSAINAK TÁMOGATÁSA GINOP-1.2.2-15 A rendelkezésre álló forrás összege: A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg szabad vállalkozási

Részletesebben

SSikerre Hangoló. Sikerre hangoltuk UJJ CSÚCS BT. Tartalom. Sikerre hangoltuk 1. Aktuális pályázatok vállalkozások részére 2

SSikerre Hangoló. Sikerre hangoltuk UJJ CSÚCS BT. Tartalom. Sikerre hangoltuk 1. Aktuális pályázatok vállalkozások részére 2 Tartalom S Sikerre hangoltuk Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 4. Évfolyam 2. szám 2011. március 2. Sikerre hangoltuk 1 vállalkozások részére 2 Turisztikai pályázatok vállalkozások részére

Részletesebben

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL - EXTRA 2011. JANUÁR

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL - EXTRA 2011. JANUÁR Kedves Partnerünk! Kedves Hölgyem/Uram! Szeretnénk figyelmébe ajánlani a megjelent Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjának pályázatait. A pályázatok jelenleg tervezetek, melyek január 31-ig

Részletesebben

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2011. MÁRCIUS

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2011. MÁRCIUS Kedves Partnerünk! Kedves Hölgyem/Uram! Szeretnénk figyelmébe ajánlani a megjelent Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjának pályázatait. A pályázatok 2011. március 1-étıl benyújthatók! Pályázat

Részletesebben

SSikerre Hangoló. Sikerre hangoltuk. Insomnia Reklámügynökség Kft. Tartalom. Sikerre hangoltuk 1. Aktuális pályázatok vállalkozások részére 2

SSikerre Hangoló. Sikerre hangoltuk. Insomnia Reklámügynökség Kft. Tartalom. Sikerre hangoltuk 1. Aktuális pályázatok vállalkozások részére 2 Sikerre hangoltuk Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 6.szám 2010. március 30. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 vállalkozások részére 2 vállalkozások részére folytatás 3 önkormányzatok

Részletesebben

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ 4031 Debrecen,

Részletesebben

Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program. Kisfaludy szálláshely fejlesztési konstrukció I. ütem: Balaton régió TFC-1.1.

Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program. Kisfaludy szálláshely fejlesztési konstrukció I. ütem: Balaton régió TFC-1.1. Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program Kisfaludy szálláshely fejlesztési konstrukció I. ütem: Balaton régió TFC-1.1.1-2017-A TERVEZET Jelen kiírás célja kereskedelmi szálláshelyeken belül a panziók

Részletesebben

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK. Unio Tender Europa Kft.

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK. Unio Tender Europa Kft. PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK Unio Tender Europa Kft. Miről lesz szó? I. Általános szabályok az ÚSZT vállalkozásfejlesztési pályázataira vonatkozóan II. III. IV. Célok, tények az ÚSZT-ről Jelenleg nyitva álló

Részletesebben

K&H Támogatási Értesítő 2013. évi 4. szám Április

K&H Támogatási Értesítő 2013. évi 4. szám Április K&H Támogatási Értesítő 2013. évi 4. szám Április Kérdése van? A Támogatási Értesítővel kapcsolatos észrevételeit, i jellegű kérdéseit, illetve készítési és projektmenedzsment szolgáltatásaink iránti érdeklődését,

Részletesebben

Mit kell tudnunk a sikeres pályázáshoz? Az energetikai pályázatokról szakszerűen

Mit kell tudnunk a sikeres pályázáshoz? Az energetikai pályázatokról szakszerűen Mit kell tudnunk a sikeres pályázáshoz? Az energetikai pályázatokról szakszerűen 12 ezer milliárd forintos keret 513 Mrd Ft kapacitásbővítés 146 Mrd Ft informatika 581 Mrd Ft innováció 160 Mrd Ft energetika

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP-2.1.2-8.1.4-16 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Környezet és Energia Operatív Program. Energetikai hatékonyság fokozása c. pályázati konstrukcióhoz. Kódszám: KEOP-2007-5.1.0.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Környezet és Energia Operatív Program. Energetikai hatékonyság fokozása c. pályázati konstrukcióhoz. Kódszám: KEOP-2007-5.1.0. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Környezet és Energia Operatív Program Energetikai hatékonyság fokozása c. pályázati konstrukcióhoz Kódszám: KEOP-2007-5.1.0. A projektek az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap

Részletesebben

VERSENYKÉPES KÖZÉP-MAGYARORSZÁG GAZDASÁGFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM ÉVES FEJLESZTÉSI KERET MÓDOSÍTÁSA (VEKOP)

VERSENYKÉPES KÖZÉP-MAGYARORSZÁG GAZDASÁGFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM ÉVES FEJLESZTÉSI KERET MÓDOSÍTÁSA (VEKOP) VERSENYKÉPES KÖZÉP-MAGYARORSZÁG GAZDASÁGFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM ÉVES FEJLESZTÉSI KERET MÓDOSÍTÁSA (VEKOP) A módosított VEKOP ÉFK-ban keretemeléssel érintett felhívások: 1011/2016. (I. azonosító jele

Részletesebben

A Dél-alföldi régió a regionális fejlesztések tükrében

A Dél-alföldi régió a regionális fejlesztések tükrében A Dél-alföldi régió a regionális fejlesztések tükrében Balogh László ügyvezető igazgató DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. Szeged, 2008 október 7. A Dél-alföldi régió sajátosságai

Részletesebben

Tőlünk függ minden, csak akarjunk! Széchenyi István

Tőlünk függ minden, csak akarjunk! Széchenyi István Tőlünk függ minden, csak akarjunk! Széchenyi István Megújult pályázatkezelési folyamat a MAG Zrt-nél 1. Pályázatkezelési folyamat Társadalmi egyeztetés a kiírást megelőzően Egyszerűsített eljárásrendek

Részletesebben

2014 2020-AS EU-S PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

2014 2020-AS EU-S PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK 2014 2020-AS EU-S PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK OPERATÍV PROGRAMOK FORRÁSELOSZTÁSA Operatív program Költségvetési juttatás (EUR) Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 7 684 204 174 Terület-

Részletesebben

2010. Geotermikus alapú hő-, illetve villamosenergia-termelő projektek előkészítési és projektfejlesztési tevékenységeinek támogatása

2010. Geotermikus alapú hő-, illetve villamosenergia-termelő projektek előkészítési és projektfejlesztési tevékenységeinek támogatása 2010. Geotermikus alapú hő-, illetve villamosenergia-termelő projektek előkészítési és projektfejlesztési tevékenységeinek támogatása 2010.03.10. Kedves Pályázó! Ezúton szeretném Önöket értesíteni az alábbi

Részletesebben

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése GINOP 1.2.1-15 Célja A hazai ipar fejlesztése érdekében jelen Felhívás célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó hazai KKV-k termelési

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP-1.2.2-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti

Részletesebben

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÉS AKTUALITÁSOK

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÉS AKTUALITÁSOK SZÉCHENYI PROGRAMIRODA KÖFOP-3.3.3-15-2016-00001 PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÉS AKTUALITÁSOK Hauser Richárd tanácsadó A bemutatásra kerülő pályázati felhívások GINOP-5.2.4-16 Gyakornoki program pályakezdők támogatására

Részletesebben

Új kihívások az uniós források felhasználásában

Új kihívások az uniós források felhasználásában Új kihívások az uniós források felhasználásában Tematika Háttér és alapfogalmak OP forráselosztás VEKOP, GINOP Pénzügyi eszközök Támogatás intenzitás Pályázatok Háttér és alapfogalmak Főbb dokumentumok:

Részletesebben

2010. Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem fejlesztése 2010.03.10.

2010. Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem fejlesztése 2010.03.10. 2010. Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem fejlesztése 2010.03.10. Kedves Pályázó! Ezúton szeretném Önöket értesíteni az alábbi pályázati lehetőségről. Amennyiben a megküldött pályázati

Részletesebben

KIVONAT. Támogatási kérelem benyújtás: POSTAI úton 2013. november 25. és 2013. december 20. között a LEADER HACS munkaszervezeti irodájához

KIVONAT. Támogatási kérelem benyújtás: POSTAI úton 2013. november 25. és 2013. december 20. között a LEADER HACS munkaszervezeti irodájához 2. évfolyam 18. szám 2013. november 18. Megjelent az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez a LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2013-ban nyújtandó

Részletesebben