Nyilatkozat. 1. A készülék használata előtt, kérjük olvassa végig figyelmesen az útmutatót,

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nyilatkozat. 1. A készülék használata előtt, kérjük olvassa végig figyelmesen az útmutatót,"

Átírás

1 Nyilatkozat 1. A készülék használata előtt, kérjük olvassa végig figyelmesen az útmutatót, hogy helyesen tudja kezelni azt 2. Cégünk ezzel az útmutatóval kapcsolatban minden jogot fenntart, egyes részeknek, illetve az egész útmutatónak másolása, sokszorosítása, értékesítése kereskedelmi forgalomban tilos. 3. Az útmutatóban található információkkal kapcsolatban a Cég nem vállal felelősséget; joga van a módosításhoz előzetes figyelmeztetés nélkül. További információkért a termékkel kapcsolatban látogasson el a Cég honlapjára. 4. A gyártó csak a hardware-ért vállal garanciát. Nem vállal felelősséget semmilyen adatvesztésért, vagy károsodásért, melyet a hardware helytelen működése okozott.

2 Óvintézkedések Ez a használati útmutató fontos információkat tartalmaz biztonsággal és a termék helyes használatával kapcsolatban. A problémák elkerülése érdekében, kérjük figyelmesen olvassa végig a tájékoztatót használat előtt. Ne tartsa a terméket olyan helyen, ahol magas a hőmérséklet, a páratartalom, vagy a porszennyezés. Ne tartsa a terméket zárt autóban, felhúzott ablakokkal nyáron, mert a forróság és a közvetlen napfény károsodást okozhat. Ne rázza a terméket erősen. Különösen ügyelni kell erre a TFT kijelző miatt, mert ilyen esetben az sérülhet. Megfelelő hangerőt válasszon. Headset használatakor kerülje a túlzott hangerőt. Ha fülzúgást észlel magánál, vegye lejjebb a hangerőt, vagy egy ideig ne használja a lejátszót. Ne szüntesse meg a kapcsolatot hirtelen, ha a lejátszó épp formáz, vagy tölt, mert ilyenkor programhibák fordulhatnak elő. A Cég nem vállal felelősséget olyan memóriavesztésért, mely a készülék sérüléséből, javításából vagy egyéb okok miatt keletkezik. Ne szedje szét a terméket saját kezűleg, illetve ne tisztítsa a felületét alkohollal, hígítóval, vagy benzollal. Ne használja a készüléket olyan helyen, ahol az elektromos készülékek használata tiltott, például, repülőgépen. Ne használja ezt a készüléket autóvezetés, vagy gyalogos közlekedés közben, mert balesetveszélyes A Cég fenntartja a jogot arra, hogy bármilyen fejlesztést hajtson végre a szóban forgó termékkel kapcsolatban. A specifikáció és a termékmodell megváltoztatása esetén nincs további értesítés. (Ez a termék nem vízálló.)

3 Tartalom Főfunkciók.1 Lejátszó 2 1. Fejezet Gyors indítás KI/BE kapcsolás Lassú működéssel kapcsolatos problémamegoldás Töltés Csatlakoztatás számítógéphez & Adatátvitel Az érintőképernyő használata G-sensor Kezelőfelület 5 18.Szövegbevitel OTG Funkció 8 2. Fejezet Internet Internet beállítások Böngésző Azonnali üzenetküldés fejezet Multimédia, Szórakozás Zene Videó Fényképezőgép fejezet Alapbeállítások...13

4 Főfunkciók 17,5 cm nagy felbontású színes kijelző,800*480 pixeles felbontás; 3D videó és 3D játékok OTG funkció, USB-vel csatlakoztatva közvetlen adatátvitel Különböző hálózati csatlakozás módok: wifi,ethernet vagy 3G dongle. G-Sensor funkció: a kijelző vízszintesen és függőlegesen is Rázás funkció: a következő zeneszám, vagy képhez való léptetésnél elég csak megrázni a készüléket. APK program telepítése és alkalmazása: ezzel a szoftverrel letölthetünk és telepíthetünk alkalmazásokat az internetről vagy a market-ról. Üzleti és szórakozás funkció: ezzel a szoftverrel az alábbiak hozhatók érhetők el: ,word, böngésző, hírek, azonnali üzenetküldés, pénzügyek, blog, online játékok, tőzsde, időjárás-jelentés, mobil TV, térképek, játék szoftverek, stb. APK alkalmazás telepítésével bármilyen típusú zenefájl lejátszása. APK alkalmazás telepítésével bármilyen videó formátum lejátszása APK alkalmazás telepítésével bármilyen formátumú fotót felismer, kivéve a GIF flash képeket. MicroSD kártyával bővíthető a memória (max. 32GB) Energiatakarékos mód, állítható fényerő, felhasználó által beállított elalvási idő.

5 1. Fejezet: Gyorsindítás 1-1. Ki és bekapcsolás, billentyűzár feloldása: kikapcsolt állapotban nyomja meg gombot, körülbelül 3 másodpercig, a bekapcsoláshoz. A billentyűzár 1-2. feloldásához érintse meg a ikont. Energiatakarékos mód/ lezárva üzemmód: a rendszer automatikusan energiatakarékos módba kapcsol, ha nem használja a lejátszót. megnyomásával a kijelző kivilágosodik, 1 másodpercen belül feloldja a billentyűzárat, ha az ujját a billentyűn végighúzza. Megjegyzés: energiatakarékos módban az éppen működő alkalmazás nem zár be, csak a kijelző sötétül el. A zene és a filmek lejátszása is folytatódni fog Kikapcsolás: Nyomja a gombot 5 másodpercig, a rendszer felajánlja a kikapcsolás opciót, erősítse meg, majd a rendszer automatikusan leáll. megnyomásával visszavonhatja a rendszerleállítást. Megjegyzés: ha a rendszer nem indul, ellenőrizze az akkumulátor állapotát. 1-2 Lassú működéssel kapcsolatos problémák megoldása Ha a lejátszó régóta üzemben van, és bár a használt programot bezártuk, de a háttérben még mindig működik, a rendszer lelassul. Ilyenkor a rendszernek több superior task manager-re van szüksége a program bezárásához. Aztán a lejátszó újra simán működni fog, ehhez azonban néhány programot be kell állítani a superior task manager-ben Töltés A töltéshez használja a mellékelt töltőt(5v,1.5a). A folyamat közben mind a töltő, mind a lejátszó felmelegedhet.

6 1-4.Csatlakoztatás számítógéphez & Adatátvitel A lejátszó rendelkezik gyors USB felülettel. Csatlakoztassa a lejátszót a számítógéppel. A kapcsolat létrejötte megjelenik a kijelzőn. Alapesetben a lejátszó ilyenkor töltésbe kezd. Ha kapcsolatot akar létesíteni az USB eszközzel, kattintson a ikonra. Turn on USB storage feliratra való kattintással a készülék megnyitja az USB tárhelyet. Kattintson újra az előbb említett ikonra, ha meg akarja szakítani az USB tárhellyel való kapcsolatot, és vissza kíván térni a töltési üzemmódhoz. USB tárolás módban a rendszer korlátozza a felhasználót. Szükséges a helyi lemez ide vonatkozó alkalmazási programjához való hozzáférés Az érintőképernyő használata A lejátszónak számos működési módja van, be tudja olvasni a fő képernyőt, menüt és alkalmazási programot Kattintás Ha a képernyőn megjelenő billentyűzettel akar dolgozni, csak használja az ujjait, vagy a ceruzát a kattintáshoz Nyomás Ha meg akar nyitni egy alkalmazást, érintse meg a hozzá tartozó parancsikont Lóbálás Ujjai vagy a készülékhez tartozó ceruza segítségével mozgathat elemeket vízszintesen vagy függőlegesen Húzás Ujjai vagy a készülékhez tartozó ceruza segítségével megfoghat elemeket. Ezeket addig tartani kell, míg le nem helyezi őket az Ön által választott helyre.

7 1-6.G-Szenzor A termék G-szenzor funkcióval van ellátva, miután megnyitotta a funkciót a beállításoknál, a készüléket 90 fokkal elforgatva, a képernyő automatikusan elfordul. A vízszintes és függőleges megjelenítés automatikusan változik a készülék forgatásával. A képernyő váltás mellett más funkciók is elérhetők, például zeneszámok váltása. 1-7.Főfelület ikonon húzzuk végig az ujjunkat a billentyűzár feloldásához. Ha ez megtörtént, megtekinthetjük az állapotot, változtathatunk hátteret, parancsikonokat adhatunk, illetve programokat indíthatunk Állapotsor: itt olvashatja el az aktuális értesítéseket, illetve tekintheti meg az időt Háttérprogram ikonja : Kattintson rá, ha menteni akarja a programablakokat. Ha egy programablakba azonnal be akar lépni, azt az alábbi lépések szerint teheti meg: először nyissa meg a megfelelő programablakot, aztán térjen vissza a főfelületre. A programablakot látni fogja a kijelzőn, ha a háttérprogram ikonra kattint Kezdőlap ikonja : ha erre kattint, visszatérhet a főmenübe Vissza ikon :ha erre kattint, visszatérhet a legutóbb használt felületre Parancsikonok: A ikonra való kattintással a funkciókat az alábbiak szerint listázza a lejátszó:

8 Böngésző Naptár Számológép Óra Zene Videó Fényképező ikonra kattintással beállítható a háttérkép, elvégezhetőek a rendszerbeállítások, kezelhetőek az alkalmazások. Az ikon funkciója megegyezik a érintő gombbal. 1-8.Szövegbevitel Szövegbevitelnél választanunk kell az alábbi beviteli módok közül: Android billentyűzet Google Pinyin IME IME kiválasztása Az előnézeti beállítás szerint, a lejátszó Android billentyűzetet jelenít meg, ha szöveget akarunk bevinni. 1. a fő felületen válassza a főmenüt, majd a beállításokat. 2. Jelölje ki a területet és a szöveget. 3. A szövegbeállításnál a lejátszó listázni fogja a telepített IME-t. 4. Pipálja ki, és erősítse meg a választást A változtatás módja 1. a szövegszerkesztés felugró menüben kattintson a beviteli mód -ra. 2. válassza ki azt a beviteli módot, melyre szüksége van. Android billentyűzet Google Pinyin IME

9 1-9.OTG Funkció OTG-USB kábellel csatlakoztassa az eszközt, melyet a rendszer automatikusan felismer, és felajánlja megtekintésre az azon lévő összes fájlt. A perifériás lemez fájljai az USB fájlok almenüjében találhatók meg. Megjegyzés: alacsony töltöttségi szint estén, ha a DC töltő sincs csatlakoztatva, kérjük ne alkalmazza az OTG funkciót, mert a készüléket jobban igénybe veszi, és fennáll annak a lehetősége, hogy a használat közben a lejátszó kikapcsol. 2. fejezet: Internet 2-1.Internet beállítások ikonra kattintva léphet be a beállításokba WIFI kapcsolat Wi-Fi opcióra kattintva a funkció bekapcsol, és automatikusan elkezd vezeték nélküli internet lehetőségeket keresni, melyeket megjelenít egy listában.

10 Válasszon egyet a felajánlott hálózatok közül, adja meg a jelszót, és a csatlakozás automatikusan létrejön ár másodpercen belül. WIFI használatakor a lejátszó készenléti ideje csökken Böngésző Az internet beállítása után kezdheti a böngészést. A címsorba írja be a kívánt URLt. A weboldal megnyitása után az ujjai segítségével csúsztathatja az oldalt fel és le Könyvjelzők A weboldal megjelölése Ha az épp aktuális oldalt szeretné elmenteni a könyvjelzők közé, csak a kattintson a ikonra. Könyvjelző megnyitása re kattintással a könyvjelzők listája jelenik meg. Onnan kell kiválasztani, amire szükségünk van, és rákattintással a kívánt oldal megjelenik. Könyvjelző törlése Ha bármelyik könyvjelzőre kattintunk, az alábbi felugró ablak jelenik meg a kijelzőn:

11 Megnyitás Megnyitás új lapon Hozzáadás a könyvjelzőkhöz Megosztás Másolás Eltávolítás az előzményekből (ezzel törölhető egy könyvjelző) Beállítás kezdőoldalként Ezzel a programmal eket küldhet és fogadhat. Az alkalmazáson belül talál egy útmutatót, mely segítségével különböző internet fiókokat tud beállítani:pop3 vagy IMAP. A beállítás után az alábbi szolgáltatók érhetők el: Yahoo Gmail Hotmail és E-bay. Megjegyzés: az fiók beállítása előtt győződjön meg a megfelelő internet kapcsolatról beállítás útmutatója Kattintson a főmenüben az parancsikonra. Megjelenik az útmutató, ami segít a beállításnál. Kattintson a Tovább -ra, adja meg címét és a fiókhoz tartozó jelszót. Kattintson a Tovább -ra, válassza ki a megfelelő formátumot (POP3 vagy IMAP), megint a Tovább -ra, hogy ellenőrizze, a szolgáltatás működik-e, adja meg a fiók nevét és a küldő nevét, majd kattintson a Befejez -re. Ha a beállítás sikeres volt, a rendszer automatikusan megnyitja a beérkező leveleket Azonnali üzenetküldés

12 Google Talk és Mobile QQ segítségével azonnali üzeneteket válthat barátaival, illetve egyéb alkalmazásokat is telepíthet, ha chatelni akar. 3. fejezet: Multi-media és Szórakozás 3-1. Zene Válassza a zene ikont, kattintson rá a belépéshez, ahol a listában az alábbi ikonokat találja majd: Ikon: zene fájlok listázása előadók szerint Ikon: zene fájlok listázása albumok szerint Ikon: az összes zene listázása Ikon: megnézheti a legutóbb hozzáadott zenéket Ikon: lejátszás indítása Kattintson a fájlra, hogy belépjen a lejátszó felületre: / :előző/következő zeneszám kiválasztása, gyorstekerés előre/hátra / :Lejátszás/szünet; :Véletlenszerű lejátszás

13 :Összes ismétlése :Egy ismétlése : Kattintson erre, ha a dalok listáját szeretné megtekinteni. 3-2.Videó Válassza a videó ikont, kattintson rá, a rendszer megnyitja a videó fájlok listáját. Bármely videó hosszú megnyomásakor egy felugró ablak jelenik meg az állapotsoron az alábbi funkciókkal: ikonra kattintással törölheti a kiválasztott videót. Videó megtekintésekor a lejátszást indíthatja a felvétel elején, vagy egy bizonyos pontjától. / :Hangerő fel/le / :Kiválaszthatja az előző, vagy a következő videót, az épp aktuális felvételnél ezekkel az ikonokkal végezhet gyorstekerést előre vagy hátra. Az állapotjelzőre való közvetlen kattintással is tekerheti a felvételt. / :Lejátszás/szünet. :Visszatérés az utoljára használt menübe.

14 3-3. Fényképező Kattintson a fényképezőgép ikonra Fényképek -ra kattintással fényképezhet, -vel menti a fájlt. A képet automatikusan jpg formátumban menti el a készülék. A kép mellett tárolja a készítés dátumát is év, hónap, nap, óra, perc, másodperc pontossággal Videók -vel készít felvételt, vel menti a fájlt. 4. fejezet: Alapbeállítások Válassza a Beállítások ikont, klikkeljen a beállítások menüjébe való belépéshez: vezeték nélküli és internet kapcsolat, eszköz, személyes és rendszer Vezeték nélküli és Internet kapcsolat beállítása: ebben a menüben beállíthatja az internet kapcsolatot, ellenőrizheti az adatforgalmat, be és kikapcsolhatja a repülő üzemmódot, beállíthatja az Ethernet, VPN és mobil hálózatokat Eszközök: ebben a menüben szabályozhatja a hangerőt, állíthatja be a kijelzőt, ellenőrizheti a memória állapotát, a töltöttségi szintet és az alkalmazásokat. 4-3.Személyes: ebben a menüben beállíthatja a fiókokat, a helymeghatározó szolgáltatásokat, a nyelvet, illetve ellenőrizheti az archiválást és az alapállapotot. 4-4 Rendszer: kattintson erre, ha szeretné ellenőrizni és beállítani a rendszerrel kapcsolatos információkat, mint például az idő és a dátum, a hozzáférhetőség, illetve a fejlesztési lehetőségek.

15 IV. fejezet: Hibaelhárítás 1. A lejátszó lassan kapcsol be. A rendszerfrissítés után, a készülék csak 2-3 perc után kapcsol be, ez normális jelenség. 2. WIFI csatlakozás sikertelen, vagy gyenge a jel Győződjön meg arról, hogy van-e használható internetes szolgáltatás a közelben. Győződjön meg róla, hogy a helyes felhasználónevet, illetve jelszót gépelte-e be. Győződjön meg róla, hogy a készülék beépített antennája nincs-e távol az eszköztől. Biztosítsa a lejátszó és a vezeték nélküli hálózati csatlakozó közötti megfelelő távolságot, illetve azt, hogy a jeltovábbítás útjában semmilyen tárgyi akadály ne legyen. 3. Fájlok másolása sikertelen -Ellenőrizze a számítógépes csatlakozást. -Győződjön meg róla, hogy a lemezen van-e még szabad hely. -Ellenőrizze, hogy az USB nem sérült-e. 4. Nincs hang a headset-ben. Ellenőrizze a hangerőt. Ellenőrizze, hogy a headset megfelelően van-e csatlakoztatva, vagy hogy a vezeték nem törött-e. 5. Rendszerhiba Néhány alkalmazás telepítése abnormális működést eredményezhet. Ilyenkor kapcsolja ki, majd újra be a lejátszót. 6. beállítása sikertelen Ellenőrizze az Internet kapcsolatot. Ellenőrizze az beállítási eljárás helyességét. 7. A memória kapacitása nem egyezik meg a leírásban találtakkal. Hasonló problémákat szoktak észlelni a számítógépek merevlemezeivel

16 kapcsolatban is, a probléma forrása az egységek átváltásakor keletkezik. Hisz, mint tudjuk, a számítógépnél 1GB megegyezik 1024MB-tal, míg a gyártóknál 1GB csupán 1000 MB-nak felel meg. A lejátszóba beépített alkalmazások, játékok közül van néhány, melynek flash tárhelyre van szüksége, így a lejátszó tényleges memóriája kisebb, ez normális.

xtab-50 GPS Használati utasítás

xtab-50 GPS Használati utasítás xtab-50 GPS Használati utasítás 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Megjelenés... 1 2. Használatba vétel... 2 2.1 Az akkumulátor töltése... 2 2.2 A készülék rögzítése a tartókarral... 2 2.3 A memóriakártya használata...

Részletesebben

xtab-100 Tablet PC Használati utasítás

xtab-100 Tablet PC Használati utasítás xtab-100 Tablet PC Használati utasítás Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK... 2 BEVEZETÉS... 4 I - KEZDETI LÉPÉSEK... 4 Biztonsági figyelmeztetések... 4 Kijelző tisztítása... 5 A Tablet tisztítása... 5 Jellemzők...

Részletesebben

Használati útmutató. ST21i/ST21a. tipo

Használati útmutató. ST21i/ST21a. tipo Használati útmutató ST21i/ST21a tipo Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...6 Android mi és miért?...7 Alkalmazások...7 Első lépések...8 Összeszerelés...8 A telefon be- és kikapcsolása...10 Telepítő varázsló...10

Részletesebben

KIS Plus. WCDMA/GSM mobiltelefon Használati útmutató

KIS Plus. WCDMA/GSM mobiltelefon Használati útmutató KIS Plus WCDMA/GSM mobiltelefon Használati útmutató JOGI INFORMÁCIÓK Copyright 2012 ZTE CORPORATION. Minden jog fenntartva. A kiadvány sem részben, sem egészben nem kivonatolható, reprodukálható, fordítható

Részletesebben

sola Használati útmutató

sola Használati útmutató sola Használati útmutató Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...7 Android mi ez és mire való?...8 Alkalmazások...8 Első lépések...9 Összeszerelés...9 A telefon be- és kikapcsolása...10 Telepítő varázsló...11

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia M2 D2303/D2305/D2306

Használati útmutató. Xperia M2 D2303/D2305/D2306 Használati útmutató Xperia M2 D2303/D2305/D2306 Tartalomjegyzék Első lépések...6 A használati útmutatóról...6 Áttekintés...6 Összeszerelés...7 A telefon első bekapcsolása...8 Miért van szükségem Google

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia SP C5302/C5303/C5306

Használati útmutató. Xperia SP C5302/C5303/C5306 Használati útmutató Xperia SP C5302/C5303/C5306 Tartalomjegyzék Xperia SP Használati útmutató...6 Első lépések...7 Erről a használati útmutatóról...7 Android mi ez és mire való?...7 Az eszköz áttekintése...7

Részletesebben

User manual Vodafone Smart II

User manual Vodafone Smart II Lehetséges, hogy néhány szolgáltatás és alkalmazás nem érhető el az összes országban. Részletekért érdeklődjön az üzletekben. A Facebook megnevezés a Facebook, Inc. vállalat védjegye. apps may be available

Részletesebben

A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700

A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700 A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 2 2. Az alkalmazás letöltése, belépés és regisztráció:... 2 3. A kamerakezelő

Részletesebben

Amazon Kindle Paperwhite Használati Útmutató

Amazon Kindle Paperwhite Használati Útmutató Amazon Kindle Paperwhite Használati Útmutató Az érintőképernyő használata A Kindle készülék használatához, könyvek, magazinok és újságok olvasásához csak néhány egyszerű lépés elsajátítására van szüksége.

Részletesebben

SEGÍTSÉG A YAMOTO NAVIGÁCIÓS ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁHOZ

SEGÍTSÉG A YAMOTO NAVIGÁCIÓS ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁHOZ SEGÍTSÉG A YAMOTO NAVIGÁCIÓS ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁHOZ Köszönjük, hogy választása során a YAMOTO nyerte el tetszését! Szeretnénk segíteni abban, hogy ez a navigációs eszköz sokáig hasznos és szórakoztató

Részletesebben

Gladiator RG300 Felhasználói kézikönyv

Gladiator RG300 Felhasználói kézikönyv Gladiator RG300 Felhasználói kézikönyv Fontos figyelmeztetések! Figyelmesen olvassa el ezen információkat, hogy a készüléket megfelelően és biztonságosan tudja használni: az EVOLVE Gladiator RG300 mobiltelefon

Részletesebben

Tablet PC. Kezelési útmutató. Ennek a kézikönyvnek egy része nem vonatkozhat Önre, ez a készülék szoftverétől függ.

Tablet PC. Kezelési útmutató. Ennek a kézikönyvnek egy része nem vonatkozhat Önre, ez a készülék szoftverétől függ. Tablet PC Kezelési útmutató Ennek a kézikönyvnek egy része nem vonatkozhat Önre, ez a készülék szoftverétől függ. Több információt a www.lark.com.pl oldal tartalmaz. A PDF formátum leolvasáshoz szükséges

Részletesebben

5.2 Csatornaváltás és Kedvenc csatornák kezelése. 5.3 Hangerő szabályozás. 5.4 Információs sáv. 5.5 Nyelv kiválasztása

5.2 Csatornaváltás és Kedvenc csatornák kezelése. 5.3 Hangerő szabályozás. 5.4 Információs sáv. 5.5 Nyelv kiválasztása Használati utasítás Intek HDPV-C12CX HD digitális vevőkészülék 1 Tartalomjegyzék 1. Biztonsági előírások 5.2 Csatornaváltás és Kedvenc csatornák kezelése 7.3.3 Csatorna zárolása 2. Általános jellemzők

Részletesebben

KX-PRW110 KX-PRW120. Smartphone Connect alkalmazás útmutatója. Prémium dizájntelefon Smartphone Connect funkcióval. Típus

KX-PRW110 KX-PRW120. Smartphone Connect alkalmazás útmutatója. Prémium dizájntelefon Smartphone Connect funkcióval. Típus Smartphone Connect alkalmazás útmutatója Prémium dizájntelefon Smartphone Connect funkcióval Típus KX-PRW110 KX-PRW120 Köszönjük, hogy Panasonic terméket vásárolt. Ez a dokumentum a Smartphone Connect

Részletesebben

ASUS Transformer Pad Felhasználói kézikönyv

ASUS Transformer Pad Felhasználói kézikönyv HUG7360 ASUS Transformer Pad Felhasználói kézikönyv TF300T/TF300TG/TF300TL Az akkumulátor feltöltése Amennyiben akkumulátorról kívánja működtetni a számítógépet, ne feledje teljesen feltölteni az akkumulátort,

Részletesebben

Ashtech Mobile Mapper 100 GPS-vevő használata DigiTerra Explorer v6 szoftverrel

Ashtech Mobile Mapper 100 GPS-vevő használata DigiTerra Explorer v6 szoftverrel Ashtech Mobile Mapper 100 GPS-vevő használata DigiTerra Explorer v6 szoftverrel Üzembe helyezési leírás a MobileMapper 100, ProMark 100 és Promark 200 készülékhez, a DigiTerra Explorer v6 készülék-specifikus

Részletesebben

Modell szám: VR-50 diktafon HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Digitális diktafon és Digitális audio lejátszó

Modell szám: VR-50 diktafon HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Digitális diktafon és Digitális audio lejátszó Modell szám: VR-50 diktafon HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Digitális diktafon és Digitális audio lejátszó Tartalom Termékjellemzők. 2 Alkatrészek beazonosítása és gombok...3 Főmenü a kijelzőn... 4 Elem behelyezése......5

Részletesebben

Nokia C5 00 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C5 00 - Felhasználói kézikönyv Nokia C5 00 - Felhasználói kézikönyv 3.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 A készülékről 5 Irodai alkalmazások 6 Hálózati szolgáltatások 6 Használatbavétel 7 A készülék gombjai és részei 7 A SIM-kártya

Részletesebben

xbook-60 Használati utasítás

xbook-60 Használati utasítás xbook-60 Használati utasítás Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 A doboz tartalma... 4 Biztonsági figyelmeztetések... 4 Bemutatás... 6 Asztal... 9 Előzmények...11 Könyv... 12 Kép... 21 Zene... 23 Fájlkezelő...

Részletesebben

NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live

NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live Felhasználói kézikönyv Magyar 2010. június Az áthúzott, kerekes szemétgyűjtő-tartály azt jelenti, hogy az

Részletesebben

GameCamera. Vadfigyelő kamera. HU Használati útmutató

GameCamera. Vadfigyelő kamera. HU Használati útmutató GameCamera Vadfigyelő kamera HU Használati útmutató Általános információk Használati útmutató Figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Csak a használati útmutatónak megfelelő módon használja ezt

Részletesebben

TomTom Referencia útmutató

TomTom Referencia útmutató TomTom Referencia útmutató Tartalom Üdvözöljük a TomTom navigáció világában 7 A doboz tartalma 8 A doboz tartalma... 8 Ezt olvassa el először! 9 A készülék elhelyezése... 9 A készülék autóba szerelése...

Részletesebben

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS Felhasználói kézikönyv Magyar 2010. június Az áthúzott, kerekes szemétgyűjtő-tartály azt jelenti, hogy az Európai Unión belül a készüléket élettartama végén szelektív gyűjtőhelyre

Részletesebben

Tartalomjegyzék >>> TARTALOMJEGYZÉK

Tartalomjegyzék >>> TARTALOMJEGYZÉK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ >>> TARTALOMJEGYZÉK Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 2 Biztonsági figyelmeztetések 6 A Navigációs készülék 8 A kezelési utasítás tartalma 8 Használat 8 Navigáció 8 Zene* 9 Képek* 9 Videó*

Részletesebben

Szkenner kezelési útmutató

Szkenner kezelési útmutató Felhasználói kézikönyv Szkenner kezelési útmutató 1 2 3 4 5 6 7 Beolvasott fájl küldése e-mailben Szkennelt fájlok küldése mappákba Fájlok tárolása a szkenner funkcióval Beolvasott fájlok kézbesítése Eredeti

Részletesebben

SZ-15/DZ-100. Kezelési útmutató DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP

SZ-15/DZ-100. Kezelési útmutató DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP SZ-15/DZ-100 Kezelési útmutató Köszönjük, hogy az Olympus digitális fényképezőgépet választotta. Kérjük, mielőtt elkezdené használni új fényképezőgépét, olvassa el figyelmesen ezt

Részletesebben

Golden Media Spark (Reloaded, Triplex, One) Használati útmutató

Golden Media Spark (Reloaded, Triplex, One) Használati útmutató Golden Media Spark (Reloaded, Triplex, One) Használati útmutató SW v.1.2.32 2012.01.20 (W.V) TARTALOMJEGYZÉK 1. Biztonsági előírások... 4 2. Bevezetés... 5 3. Jellemzők... 5 4. A távirányító... 6 5. Előlap...

Részletesebben

SANAN SA-2104 4 CSATORNÁS DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTŐ TELEPÍTŐI ÉS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

SANAN SA-2104 4 CSATORNÁS DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTŐ TELEPÍTŐI ÉS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV SANAN SA-2104 4 CSATORNÁS DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTŐ TELEPÍTŐI ÉS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TARTALOMJEGYZÉK I. FEJEZET: TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ II. FEJEZET: BEKAPCSOLÁS III. FEJEZET: TÁVIRÁNYÍTÓ IV. FEJEZET: VEZÉRLÉS

Részletesebben

DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP. Használati útmutató

DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP. Használati útmutató DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP Használati útmutató Védjegyekkel kapcsolatos megjegyzések A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Amerikai Egyesült

Részletesebben