mikrokamerás haj és fejbőrvizsgálat mára már pontos diagnosztikai eszköznek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "mikrokamerás haj és fejbőrvizsgálat mára már pontos diagnosztikai eszköznek"

Átírás

1

2 mikrokamerás haj és fejbőrvizsgálat mára már pontos diagnosztikai eszköznek A számít. Számos, a szervezeten belül lezajló változást, állapotot lehet megfigyelni a fejbőr, a haj, illetve a hajhagyma elváltozásain. Nagyon jó tükörképe szervezetünknek, akárcsak a léleknek a szem. Számos esetben derül fény a vizsgálatok során olyan problémára amelynek addig egyértelmű jelét nem tapasztaltuk a szervezetben. A kezelések egyszerűek, otthoni környezetben az előírás alapján elvégezhetőek. A kezelőszerek olyan speciális terápiás termékek, amely a hajas fejbőr és a haj egészségének helyreállítását szolgálják. Folyamatos, konzultációval, a vendégekkel együtt kísérjük figyelemmel a javulás menetét.

3 Dr Nagy Spirulina kézkrém Glicerines kézkrém, mindennapos használatra. Spirulina tartalmának köszönhetően sejtregeneráló hatású. Dr Nagy Spirulina-protein pumpás Aminosavakká hidralizált proteint tartalmaz. Fejbőrön és a hajszálra kifésülve is kiválóan hat. Kipótolja a hajszálszerkezeti rendellenességeket is! Erős hidratáció hiány, irritáció, fejbőrhámlásos tüneteknél mindenképp az egyik kezelőanyagként válasszuk! Citosztatikus kezeléseket követően elsőkörös terméknek számít. A pumpás kiszerelésének köszönhetően, tökéletesen felvihető a hajszálakra és a fejbőrre. Dr Nagy Spirulina-mandula hajfürdő Biofizikai úton tisztító, tiszta vizet megkötő, hidratáló hajfürdő. A hydrolipid réteg egyensúly rendezésére kiválóan alkalmas. A spirulina alga jótékony hatását hozzáadva: olyan enzimeket, vitaminokat, tápanyagot vihetünk a fejbőrbe és a hajhagymához ami más termékcsaládban nem szerepel! Segít a fejbőr immunrendszerét visszaállítani, ezért erős hidratáció hiány, irritáció, fejbőrhámlásos problémák esetén javasoljuk! Hígítva és töményen is egyaránt alkalmazható.

4 Dr Nagy Spirulina-Mandorla pumpás pakolás Univerzális fejbőr és hajpakolás, a hydrolipid réteg egyensúlyának rendezésére kiváló. Nagy mennyiségű vizet visz a fejbőr mélyebb rétegébe. Hidratáló képessége 80% körül van, mindezt úgy hogy nem zsírosítja, nem nehezíti el a hajat. Szinte minden terápiás kezelésnek fontos összetevője a spirulina alga sejtregeneráló képességével. Dr. Nagy Gyereksampon Ez a gyermekek számára készített gyengéd hajfürdő, a fejbőr természetes védőrétegének helyreállítására szolgál. Mandula és búzacsíra összetevőivel észrevétlenül gyógyítja a fejbőrt. Állati eredetű, PEG származékokat, ásványi olaj származékokat nem tartalmaz. Alkalmazása történhet töményen, vagy tetszőleges hígításban. Javasolt keverési arány, 5-10 ml hajfürdő ml vízzel keverve.

5 Dr Nagy Spirulina hajvégápoló Kiváló hő és UV védő tulajdonságainak köszönhetően hajvasaláshoz is ajánljuk. Vékony szálú, igénybevett hajra. Magas fényű hatást kölcsönöz és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat. Lenkivonattal dúsított kozmetikum. Dr Nagy Fejbőrnyugtató olaj Összetételét tekintve: mandula, búzacsíra olaj, esszenciális zsírsavak, E -vitamin, antioxidáns, öregedés gátló. Bőrnyugtató és bőrfeszesítő, gyulladás gátló és fertőtlenítő tulajdonságú, magas kamilla tartalommal. A fejbőr gyulladásos (viszketéssel járó) megbetegedései esetén alkalmazzuk elsősorban, de fejbőr fiatalításra is kiváló.

6 Energetica D Különösen hatékony, borókabogyó olajesszencia-tartalmának köszönhetően tisztító és lágyító hatást fejt ki a hajas fejbőr alsóbb rétegeiben is, ami elősegíti a fejbőr jobb oxigénellátását. Leoldja a megvastagodott keratin réteget, alkalmassá téve a fejbőrt a hatóanyagok beszívására. Gyulladt fejbőr esetén alkalmazását nem javasoljuk. Fejbőrnyugtató olaj Fejbőrnyugtató olaj Allantoin tartalmú gyulladáscsökkentő készítmény. A kezelések első lépéseként alkalmazzuk, amelyet hajfürdő használata követ. A fejbőr kellemetlen gyulladásával járó problémák esetén (pikkelysömör, szíros fejbőrhámlás, stb.) elsőkörös termék.

7 Secchi pakolás Kókusz fejbőr-haj pakolás. Nagyon erős hidratáló készítmény, száraz, szőkített, töredezett hajra történő alkalmazása során, a haj visszanyeri fényét, rugalmasságát. Zsíros fejbőrre nem ajánljuk, mivel a nagy mennyiségben fejbőrre jutó vizet nem képes megkötni a hydrolipid réteg. Alkalmazása pár perc masszírozást követően 10 perc. Használatát követően bő vízzel ki kell öblíteni. Trattati (Mandula pakolás) Univerzális fejbőr és hajpakolás, a hydrolipid réteg egyensúlyának rendezésére kiváló. (víz-lipid beállító hatás). Nagy mennyiségű vizet visz a fejbőr mélyebb rétegébe. Hidratáló képessége 80% körül van, mindezt úgy hogy nem zsírosítja, nem nehezíti el a hajat. Szinte minden terápiás kezelésnek fontos összetevője. Alkalmazása pár perc masszírozást követően 10 perc. Használatát követően bő vízzel ki kell öblíteni.

8 Caduta hajfürdő Kiváló hajhullás elleni készítmény. Akár mindennapos használatra. A hajhullások túlnyomó többségében olyan okok vannak a háttérben, amire nem is gondolnánk. A hajhullás megszüntetése mellett hosszú távon látja el a fejbőrt a haj növekedéséhez szükséges tápanyagokkal. Zsírosodást nem okoz. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. Caduta ampulla Hajhullások kezelésénél a kezelések utolsó lépéseként alkalmazzuk. Növényi erjesztett alkoholban tartósított hatóanyagokat tartalmaz, összetevői között szerepel: foszfor, magnézium, kálium kakukkfű, hatását tekintve nyugtató, a hajszálfeszítő izom tónusát oldja ezzel szabaddá téve a faggyúmirigy kivezető csövet, a tüsző bejáratát, ezzel elősegítve a tápanyagok felszívódását.. Önmagában nem alkalmazható, használatát megelőzi egy terápiás hajfürdő. A kezelés utolsó lépéseként alkalmazzuk, nem öblítjük. Caduta olajesszencia Vizsgálatkoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk.

9 Caduta+ hajfürdő Hölgyek esetében is termel a szervezet androgén hormont. Számos kutatás támasztja alá hogy a ritkuló területekről vett hajhagymák esetében kimutatható a megnövekedett 5 alfa reduktáz enzim és a DHT (átalakult tesztoszteron) mely a haj ritkulásáért is felelős lehet. Az enzim működésének a korlátozásával és egy megfelelő hajhullás elleni kezelés alkalmazásával ez,- a különösen a hölgyek számára kényelmetlen panasz,- megszüntethető. A CADUTA+ termékcsalád kifejezetten ennek a problémacsoportnak a kezelésére lett kifejlesztve. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. Caduta+ ampulla Hölgyek esetében is termel a szervezet androgén hormont. Számos kutatás támasztja alá hogy a ritkuló területekről vett hajhagymák esetében kimutatható a megnövekedett 5 alfa reduktáz enzim és a DHT (átalakult tesztoszteron) mely a haj ritkulásáért is felelős lehet. Az enzim működésének a korlátozásával és egy megfelelő hajhullás elleni kezelés alkalmazásával ez,- a különösen a hölgyek számára kényelmetlen panasz,- megszüntethető. A CADUTA+ termékcsalád kifejezetten ennek a problémacsoportnak a kezelésére lett kifejlesztve. Önmagában nem alkalmazható, használatát megelőzi egy terápiás hajfürdő. Alkalmazása a kezelés utolsó lépéseként történik, a fejbőrbe masszírozva, nem öblítjük.

10 Aha hajfürdő Főként fejbőr fiatalító hatású, alpha -hydroxi savakat, hosszú szén láncú gyümölcssavakat tartalmaz mindenféle hajritkulásban hajhullásban javasolt, kiegészítve piros jelű termékeinkkel. A fejbőr öregedéskor elsőként választandó! NMF faktort tartalmaz (természetes vízmegkötő) a bőr felszínén levő természetes egyensúlyt kialakító hatóanyagokkal. E vitamin vitamin tartalmú, antioxidáns, öregedés gátló! Hajnövesztő kezeléseknél alkalmazzuk. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. Aha ampulla Vizsgálatkoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk.

11 Aha + hajfürdő Az AHA sampon továbbfejlesztett változata. Zöldalmából (Uttwiler Spätlauber) kivont hegszöveti őssejt kultúrával dúsított készítmény. A növényi őssejtek eredményesen járulnak hozzá az emberi őssejtek élettartamának és vitalitásának növeléséhez. A hajtüszőben található alapsejteket táplálja, segíti az osztódásukat, így eredményezve a haj dúsulását. Az őssejtes terápiák régóta széles körben ismeretesek. A hajfürdő keringésfokozó hatású, így használatánál ezt számításba kell venni. Erősen gyulladt, vértolulásos fejbőrön csak erős hígítással használható. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. Aha + ampulla Hajnövesztő kezelések részeként használjuk. Hidratáló, fejbőr fiatalító, fejbőr regeneráló hatású. AHA gyümölcssav tartalmának köszönhetően az erős szerek közé tartozik. Felszívódó képessége 85-90% körül van a bioenergetikai skálán. Alkalmazása nem jár zsírosodás növekedéssel. Önmagában nem alkalmazható, használatát megelőzi egy terápiás hajfürdő. A kezelés utolsó lépéseként alkalmazzuk, nem öblítjük.

12 Grassi hajfürdő A fejbőr normáltól eltérő zsírosodásának kezelésére alkalmazható. Citromfű összetevőjének köszönhetően, nyugtatja a bőrt. Alkalmazása indokolt esetben javasolt, amikor valóban faggyútöbblet található a fejbőrön, csapzott, vizes hatású haj esetén. Alkalmazása akár naponta is történhet olyan munkát végző személyeknél, ahol a munkahely ártalmaként fokozott a zsírosodás. (szakács, pultos, éjszakai munka, stb). Összetevői között szerepelnek: Közönséges bojtorján, kislevelű hárs, (fertőtlenítő, nyugtató hatást fejt ki a faggyúmirigyre), kakukkfű, citromfű kivonatok. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. Grassi ampulla Vizsgálatkoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk. Grassi olajesszencia Vizsgálatkoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk.

13 Forfora Secca hajfürdő A Fejbőr hámlásával, gyulladásával járó problémák esetén alkalmazandó. Gombás, illetve egyéb rendellenes hámlás kezelésére elengedhetetlen terápiás szer. Bojtorján, borókabogyó, fehér nyírfa kéreg, izlandi zuzmó, borsmenta, allantoin, és levendula összetevőinek köszönhetően erős terápiás szernek minősül. Biofizikai úton tisztítja a fejbőrt. Használata során végre olyan megoldást kaphatunk az akár évek óta kezelt problémákra, amely nem csak pár napra szünteti meg a makacs tüneteket. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. Forfora Secca ampulla Elsősorban gombás, fejbőrhámlással járó betegségek esetén javasoljuk. Pikkelysömör kezelésében is alkalmazható. Erős gombaölő hatású. Összetevői között megtalálható a kétlaki csalán, octopirox, izlandi zuzmó. Önmagában nem alkalmazható, használatát megelőzi egy terápiás hajfürdő. A kezelés utolsó lépéseként alkalmazzuk, nem öblítjük. Forfora Secca olajesszencia Vizsgálatkoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk.

14 Forfora Grassa hajfürdő Sajnos mára már széles körben elterjedt, sokak által ismert zsíros korpa bakteriális fertőzés kezelésére használjuk. Erős tisztító és baktériumölő hatása miatt hatékonyan veszi fel a harcot a makacs fertőzéssel szemben. Folyamatos használata fenntartó kezelésnek is kiváló. Erős fertőzés esetén kiegészíthető egyéb kezelőszerekkel. Tartalmaz többek között ricinusolajat, közönséges bojtorján, borókabogyó, nyírfa, izlandi zuzmó kivonatokat, búzacsíra protein összetevőkkel is rendelkezik. Védelmet biztosít a fejbőrt támadó egyéb élősködőkkel szemben is. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. Forfora Grassa ampulla Zsíros korpás fertőzés kezelésénél elengedhetetlen kezelőszer. Erős antibakteriális hatása miatt ilyen jellegű fertőzés kezelésénél elsőkörös termék. Erős faggyútöbblettel járó betegségek esetén is alkalmazható, erős tisztító hatása miatt. Önmagában nem alkalmazható, használatát megelőzi egy terápiás hajfürdő. A kezelés utolsó lépéseként alkalmazzuk, nem öblítjük. Forfora Grassa olajesszencia Vizsgálatkoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk.

15 Forfora Grassa pakolás Bakteriális fertőzés esetén és/vagy gyulladásban lévő fejbőr kezelésére alkalmazzuk. Természetes octopirox, Nyírfakéreg és fekete nadálytő kivonat tartalmának köszönhetően az egyik legerősebb gyulladáscsökkentő fejbőrpakolás. Alkalmazását meg kell hogy előzze egy terápiás hajfürdő alkalmazása. Gyulladt, hámló fejbőrön (pl: pikkelysömör) kezelésében az egyik fontos összetevő. Alkalmazása pár perc masszírozást követően 10 perc. Használatát követően bő vízzel ki kell öblíteni. Forfora Secca PS pakolás Vizsgálatkoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk.

16 Caduta pakolás Vizsgálatkoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk. Proteines ampulla Vizsgálatkoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk. Grassi pakolás Vizsgálatkoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk.

17 Trattati hajfürdő Mandula hajfürdő. A fejbőr víz-lipid réteg egyensúlyának rendezésére alkalmas elsőkörös termék. Hidratáló, vízmegkötő képessége főként a mandula összetevőnek köszönhető. Univerzális készítmény, minden hajtípusra, fejbőrre és korosztály számára alkalmas. A hajszál velőállományába szívódva hosszantartó hatást eredményez. Hígítva és töményen is egyaránt alkalmazható. Secchi hajfürdő Kókusz hajfürdő. Nagyon erős hidratáló készítmény, száraz, göndör, töredezett hajra történő alkalmazása során, a haj visszanyeri fényét, rugalmasságát. A hajhagymába és a hajszálba szívódva a hajszál velőállományát hidratálja. Normál fejbőrre nem ajánljuk. Hígítva és töményen is egyaránt alkalmazható.

18 Extra erős hajhab Természetes összetevőkkel rendelkezik, kellő tartást biztosít a hajnak. Nem zsírosít, nem eredményez zsíros vizes hatást. Proteines hajhab A hajszálszerkezeti hiányosságokat pótolja ki, az eredetileg a protein ampullába készített proteinből.a hajat nem nehezíti el. Fixáló hatása enyhe

19 Extra erős hajlakk Valóban extra erős hajlakk. Fenyőgyanta és selyemprotein keverék az alapja, kifésülése csak másnap lehetséges, felszívódik maradéktalanul a hajszálba. Rendezvényekre, megjelenésre ajánljuk, ahol a hosszan tartó fix tartás az elvárás. Dúsító hajlakk Volumennövelő hajlakk. Dús hatást eredményez. Fenyőgyanta és selyemprotein keverék az alapja. A gyantatartalom kevesebb mint az extra erős változatban.

20 / Partner: Analitikus:

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ BOTÉA - hajápoló család Botéa System 1. NORMÁL HAJ 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 3. ZSÍROS HAJ 4. KORPÁS HAJ 5. HAJHULLÁS ELLEN 7. SZÁRAZ HAJ 9. HULLÁMOS ÉS TERM. GÖNDÖR HAJ.0 Sampon.1 Balzsam.2 Krém 6. HAJNÖVEKEDÉST

Részletesebben

A fejbőr és a haj specifikus kezelése

A fejbőr és a haj specifikus kezelése 30 CUTINOL A fejbőr és a haj specifikus kezelése 1. KOMPLEX NATURAL_TECH MINDEN PROGRAMBAN 2. KETTŐS HIDRATÁLÁS Közvetlen Közvetett 3. nem tartalmaz: SLS és SLES Parabének EDTA Színezék Formaldehid felszabadítók

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo samponok Power Cleanser Style Remover Erősen tisztító sampon napi használatra, minden hajtípusra Mentol és rozmaring Daily Moisturizing Hidratáló sampon normáltól száraz hajtípusra Panthenol provitamin

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! LÉGY BÜSZKE MAGADRA! Revalid SWISS HAIR REPAIR SYSTEM A Revalid készítményeket kifejezetten komplex hajápolásra

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Capillomed Kft. Az O Rising hajgyógyászati termékek kizárólagos importôre és forgalmazója www.orising.hu O Rising-Verona-Italy

Capillomed Kft. Az O Rising hajgyógyászati termékek kizárólagos importôre és forgalmazója www.orising.hu O Rising-Verona-Italy Capillomed Kft. Az O Rising hajgyógyászati termékek kizárólagos importôre és forgalmazója www.orising.hu O Rising-Verona-Italy LA NATURA COMPLICE DELLA TUA BELLEZZA A TERMÉSZET HOZZÁJÁRUL SZÉPSÉGEDHEZ

Részletesebben

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért ÚJDONSÁG Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért A HAJHULLÁS OKAI ÖRÖKLETES HAJLAM EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK STRESSZ / SOKK TÁPLÁLKOZÁS/FOGYÓKÚRÁK GYÓGYSZEREK KÖRNYEZETI

Részletesebben

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért ÚJDONSÁG Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért A HAJHULLÁS OKAI ÖRÖKLETES HAJLAM EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK STRESSZ / SOKK TÁPLÁLKOZÁS/FOGYÓKÚRÁK GYÓGYSZEREK KÖRNYEZETI

Részletesebben

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997.

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD termékek Natúrkozmetikai készítmények Természetes alapanyagok Igazolt hatású hatóanyagok Állatkísérletek nélküli fejlesztés Terápiás hatás

Részletesebben

TRICHOLOGIA DELLA CU TE

TRICHOLOGIA DELLA CU TE TRICHOLOGIA DELLA CU TE A trichológia olyan tudomány, amely akkor tud igazán értékeset alkotni, ha összetett kutatást folytat a biokémia, a bőrgyógyászat, a toxikológia, a gyógyszerkutatás és a mikrobiológia

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó szappanok. Színezék, tartósítószer, parabén és kőolaj származékmentesek, kézzel készült termékek. KECSKETEJES és GYÓGYNÖVÉNYES

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

és bőrápolási termékcsalád 2012

és bőrápolási termékcsalád 2012 Új wellness és bőrápolási termékcsalád 2012 Bemutatjuk a Nuby új wellness és bőrápolási kozmetikai termékcsaládját a speciális, szabadalommal védett Citroganix TM összetevő-együttessel! Mi a? A Citroganix

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

folyékony arany Marokkóból

folyékony arany Marokkóból folyékony Természetes folyékony arany Marokkóból Az argán olaj 100 %-ban tiszta, hidegen sajtolt olaj, amely a legértékesebb olajok közé tartozik. A hatásait már a régi föníciaiak is ismerték. Az argán

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program az egészséges hajért

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program az egészséges hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program az egészséges hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! LÉGY BÜSZKE MAGADRA! Revalid SWISS HAIR REPAIR SYSTEM A Revalid készítményeket kifejezetten komplex hajápolásra

Részletesebben

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT TOTT Í TANÚS LÁ ÁNNYAL EL TV SZABADÍTSA FEL FÉRFIAS STÍLUSÁT Az élet olyan, mint egy utazás Rohanó világban élünk és túl gyakran csak a célra összpontosítunk, ezért elmulasztjuk

Részletesebben

Görög «phaneras» Orvosi szóhasználatban a hajra és a körömre utal = NOVO = új / PHANE = haj, köröm

Görög «phaneras» Orvosi szóhasználatban a hajra és a körömre utal = NOVO = új / PHANE = haj, köröm NOVOPHANE Görög «phaneras» Orvosi szóhasználatban a hajra és a körömre utal NOVO új / PHANE haj, köröm A HAJ Erős szociális kulturális és vallási jelentőség A termékenység szimbóluma Microscope views Szin

Részletesebben

Mi jellemző a zsíros hajra?

Mi jellemző a zsíros hajra? Mi jellemző a zsíros hajra? A borsmenta a mentol forrása Kérdés: Milyen a hajam? Zsíros Elnehezedett Fakó és fénytelen Gyenge Nehezen formázható Zsíros haj Kérdés: Miért zsírosodik a hajam? A zsíros haj

Részletesebben

GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT!

GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT! GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT! KORSZERŰ ÖSSZETÉTEL Az ENERJUVE az Amway exkluzív, szabadalmazott* hatóanyag-együttese. A hajerősítő lipideket, kreatint és hajsimító 18-MEA hatóanyagot tartalmazó

Részletesebben

NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD

NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD A NEOPLANT natúrkozmetikumok szabadalmaztatott, védjegyzett, a Neo- Plant Kutató Fejlesztő Kft által kifejlesztett magyar termékek. A NEOPLANT termékek bőrproblémák

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

4 500 Ft Ft Ft Ft Ft Ft

4 500 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Reflex samponok - fizikai színező sampon 12 féle árnyalatban Hamvasíts szőke hajad 1.0 fekete saponnal vagy az Antiyellow-val, vagy dobd fel 6.6 vörössel pink árnyalatot adva hajadnak. Anti-Aging hatás

Részletesebben

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek képesek eltávolítani a szabadgyököket a szervezetünkből. Ilyen az Astaxanthin is, reakcióba lép a szabadgyökökkel

Részletesebben

Vinasse +P szakmai ismertető anyag

Vinasse +P szakmai ismertető anyag Vinasse +P szakmai ismertető anyag Vinasz avagy Vinasse, szerves trágya A vinasz a szeszgyártás során keletkező tisztán növényi eredetű anyag, amely koncentrált és azonnal felvehető formában tartalmazza

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás.

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás. Bőrápolás Rögzítőnadrágok Kesztyűk Inkontinencia Katéterek Bőrtisztítás Ágyvédelem Papíráru Hulladék kezelés Egyéb termékek Védőruhák Sebkezelés Bőrápolás Krémek és testápolók. Kenőcsök/különleges krémek.

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában!

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában! A Dear Barber élen jár a fejlesztésben a modern férfi haj és szakállápolás területén. A termékeink hagyományos értékeket képviselnek a legmodernebb technológiával ötvözve! A termékeink professzionális

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni.

Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni. Mitikus olajrituálé A legkiválóbb természetes hatóanyagok és egyedülálló összetevők összeolvadásából született meg a termékcsalád. Gazdag választékának köszönhetően személyre szabott hajápolási programot

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK

KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK SZAKMAI INFORMÁCIÓTARTALOMT RÉSZBEN LEÍRTAKRA. 1. Masszázsgolyó: különböző, szárított gyógynövényekkel töltött, stamppel végzett masszázs. A stampeket forró vízbe vagy gőzbe

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal MARKETING ANYAG Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal ELÉRHETŐ: 2011 április Aromatic Arc Börápolás Börállapot helyreállítása esszenciális olajokkal A nök naponta néznek szembe stresszes, hosszú

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek A haj és a vitaminok A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek Hajunk állapotát nagyban befolyásolja, hogy milyen ételeket fogyasztunk. A hajhagymák vitamin vagy nyomelemhiánya

Részletesebben

A professzionális hajápolás új dimenziója

A professzionális hajápolás új dimenziója A professzionális hajápolás új dimenziója HAJÁPOLÁS, mely tovább tart, mint eddig bármikor. Minden fő hajprobléma - mint az elvékonyodott és töredezett hajvégek, a fakó szín, a durva tapintású és fénytelen

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml)

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) Kalendula (körömvirág), rozmaring, mentol, kámfor, aloe vera, kurkuma, csalán, angelika (angyalgyökér), boróka, kakukkfű,

Részletesebben

- A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése

- A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése Cikk: - A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése Hajhosszabbítók figyelmébe! Fontos hogy hajhosszabbítás előtt, a viselő tisztában legyen a póthaj viselésével

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

A fiatalság vitalitása & ragyogása

A fiatalság vitalitása & ragyogása A fiatalság vitalitása & ragyogása Végre itt a megoldás a fénytelen és elgyengült hajak számára. A Semi di Lino Diamond termékek ragyogása együtt a legújabb öregedés gátló hatóanyaggal alkotja az új, AntiAge

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik...

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Egy innovatív és összetett rendszer, amely visszaállítja a száraz és erôsen száraz haj optimális hidratációját, a hajtövektôl egészen a hajvégekig. Tápláló, a

Részletesebben

A kreatív megoldások kedvelőinek

A kreatív megoldások kedvelőinek A kreatív megoldások kedvelőinek 1 A Morgana-ról: kizárólag a legújabb fejlesztésű és legjobb minőségű, Európából származó alapanyagokat tartalmazza, a termékek parabén mentesek, nem tartalmaz mesterséges

Részletesebben

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában.

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. Bambusz velô tartalma a termékben található természetes hidrolizált fehérjékkel helyreállítja a hajszál

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI. Created with novapdf Printer (www.novapdf.com). Please register to remove this message.

A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI. Created with novapdf Printer (www.novapdf.com). Please register to remove this message. A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI TEA TREE SOROZAT TEA TREE BODY BAR TEAFAOLAJOS SZAPPAN, 150g Tisztálkodáshoz és borotválkozáshoz. A legjobb ébresztés a fáradt bőr számára, minden bőrtípusra. Kényeztesd

Részletesebben

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft KARÁCSONY 2017 KARÁCSONYI HYALURON DÍSZCSOMAG Beauty Set Tartalma: 1db HYALURON ÉS PEPTID REGENERÁLÓ KRÉM, 50ml Perfect Boost Hyaluronic Cream 1db HYALURON ÉS PEPTID SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM, 10ml Perfect

Részletesebben

PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS

PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS A HAJ SZAKÉRTŐI ÁLTAL MEGALKOTVA A SÉRIE EXPERT rendkívül hatékony hajápoló termékei minden hajtípus szükségleteit kielégítik és hatásukat a hajszálak valamennyi zónájában, még

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2017 október Az élet forrása a víz A víz nélkülözhetetlen része a sejtek életének. Sejt 70%-a vízből áll A bőrben: az irharéteg víztárolóként működik a hámréteg

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

MARKETING PRESENTATION

MARKETING PRESENTATION MARKETING PRESENTATION BIOXYGEN ARCTISZTÍTÓ HAB SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: RAGYOGÁS Elérhető: 2012 július 1 BŐRTISZTÍTÁS: NÉLKÜLÖZHETETLEN SZÉPSÉGÁPOLÁSI LÉPÉS A bőrtisztítás hatása: Belső szennyeződésekre. Faggyúmirigyek

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

NeoLife (GNLD) étrend-kiegészítők ajánlása Természetes alapok Tudományos háttér

NeoLife (GNLD) étrend-kiegészítők ajánlása Természetes alapok Tudományos háttér NeoLife (GNLD) étrend-kiegészítők ajánlása Természetes alapok Tudományos háttér Tudományos Tanácsadó Testület A tudományos kiválóság története Arthur Furst 1914-2005 Tiszteletbeli alapító tag, SAB Ph.D.,

Részletesebben

szepseg.eu katalógus 2013 system 1

szepseg.eu katalógus 2013 system 1 szepseg.eu katalógus 2013 system 1 DIKSON TÁAL KRÉMHAJFESTÉK 120 ml Professzionális krémhajfesték, selyem proteinnel és gyógynövény kivonatokkal. Natúr, hamvas, irizáló, arany, réz, mahagóni, vörös, violett

Részletesebben

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok.

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok. Amit a FLAVIN 7 -ről és a flavonoidokról még tudni kell... A FLAVIN 7 gyümölcsök flavonoid és más növényi antioxidánsok koncentrátuma, amely speciális molekulaszeparációs eljárással hét féle gyümölcsből

Részletesebben

INVE LAURA FIT 0,25. A glicerin monolaurát a laurinsav monogliceridje (a laurinsav (C12:0) észtere a glicerinnel).

INVE LAURA FIT 0,25. A glicerin monolaurát a laurinsav monogliceridje (a laurinsav (C12:0) észtere a glicerinnel). INVE LAURA FIT 0,25 Összetevők: Glicerin monolaurát (GML) és laurinsav. A glicerin monolaurát a laurinsav monogliceridje (a laurinsav (C12:0) észtere a glicerinnel). Aktivitás: A laurinsav egy telített,

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Skinoren krém Skinoren krém Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert,

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás Bioactive Skincare Természet ihlette díjnyertes testápolás Filozófia Ép testben ép lélek. Az egészség és a jó közérzet holisztikus megközelítése garantálja, hogy ami a testünkre kerül az ugyanolyan tiszta,

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3.

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás Természet ihlette díjnyertes testápolás Bio Manuka méz Bio Manuka méz Elsősegély Krém 50ml Kézkrém 125ml Lábápoló 125ml Testápoló 200ml Testápoló vaj 200ml Golyós dezodor 50ml Szappan 100g Tusfürdő 250ml

Részletesebben

INTERCOSMO FODRÁSZ ÁRLISTA 2 0 1 2

INTERCOSMO FODRÁSZ ÁRLISTA 2 0 1 2 INTERCOSMO FODRÁSZ ÁRLISTA 2 0 1 2 TERMÉK MEGNEVEZÉS TERMÉK LEÍRÁS Kiszerelés SZALON BRUTTO VOILA HAJFESTÉK-RENDSZER VOILA FESTÉK VOILA CREME NTS4 COMPLEX krémhajfesték általános színek 1-10 60ml 1 590

Részletesebben

A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása

A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása Dr. Keve Tibor Gradiens Kft. 2074 Perbál, Levendula u. 1. Postacím: 2074 Perbál, Pf.: 15. Tel: 1-460-0804

Részletesebben

Tiande márciusi akciók

Tiande márciusi akciók Tiande márciusi akciók 2013. tavasz 2013. márc. 1-2013. ápr. 31. A cég fenntartja a jogot az akció feltételeinek megváltoztatására Az akció feltételei Vásárolj 1+1 nano korrektort (lifting és botox hatással)

Részletesebben

A mozgás ÖrÖme egy életen át

A mozgás ÖrÖme egy életen át A mozgás ÖrÖme egy életen át vitalizáló, REgEnERálÓ tabletta EMBRIONÁLIS EREDETŰ MULTIPOTENS sejtek kivonata Egy tablettában Krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedések a kutyák egyötödében fordulnak

Részletesebben

Modern arc- és testápolás

Modern arc- és testápolás K L L E K C I Ó Modern arc- és testápolás Beta-Glucan Active A β-glucan ACTIVE Kollekció kozmetikumainak alapját egy forradalmian új természetes aktív összetevő, a zabszemekből kivont béta-glükán adja.

Részletesebben

Természetes olajok, teák és növények. Gógymódok

Természetes olajok, teák és növények. Gógymódok Természetes olajok, teák és növények Gógymódok Figyelem! A felsorolt termékek és alkalmazási módok nem mindenkinél, és nem minden esetben hoznak eredményes változást. Ebben az esetben próbálkozzunk vagy

Részletesebben