CHEERLEADER BAJNOKSÁGRA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CHEERLEADER BAJNOKSÁGRA"

Átírás

1 2013. évi VERSENYSZABÁLYA, A III. MAGYAR CHEERLEADER BAJNOKSÁGRA A évi MAFSZ III. Cheerleading bajnokság versenyszabályát a MAFSZ elnökség 2013/002 számú határozata alapján február 4-én elfogadásra került.

2 Preambulum Magyarországon még nem vált külön a cheerleading sportág két kategóriája, a cheerleading és a pompon dance, ahogy az a világ számos országában (ahol a sportág több éve szövetségi keretek között működik) ez megszokott, ezért Magyarországon a 2013-as évben ennek a két műfajnak az ötvözetét műveli minden cheerleading csapat. A MAFSZ Cheerleading Bizottság célja a nemzetközi gyakorlat és az ICU szabályok alapján a két kategória külön-külön művelése és versenyeztetése, ami a következő években válik majd aktuálissá, a csapatok felkészültségének figyelembe vételével Magyarországon. Jelen MAFSZ Cheerleading versenyszabálya az ICU (International Cheer Union) versenyszabályzatának felhasználásával készült, az annak Magyarországi viszonyaira átdolgozott változata, amely a cheer és dance kategória egyes elemeit tartalmazza, ezek ötvözetéből áll. A Magyarországi viszonyokat és a csapatok eltérő sportszakmai felkészültségét figyelembe véve a MAFSZ CB december 2-án megrendezett egy minősítő versenyt, amely lehetőséget adott a hasonló szakmai szinten lévő cheerleader csapatok egymással való versenyzésére, tudás szintjük felmérésére, minősítő fokozatba sorolásukra. A december 2-i MAFSZ CB minősítő versenyen részt vett csapatok a jelen MAFSZ versenyszabályban is szereplő pontrendszer alapján bronz és ezüst fokozatú minősítést szereztek. A évi MAFSZ Cheerleading bajnokság versenyszabálya erre a minősítő és pontos rendszerre épül, a bajnokságra versenyző cheerleading csapatok a megszerzett bronz és ezüst fokozatú minősítésben és korosztályok szerint bontva versenyeznek egymással. Az a cheerleading csapat, aki nem vett részt a MAFSZ CB évi minősítő versenyén automatikusan bronz fokozatból tud indulni (bármelyik korosztályban) a versenyen megszerzett pontjai alapján magasabb minősítésű fokozatot is elérhet. A MAFSZ CB Versenybírói Testülete és az MAFSZ CB az ICU (International Cheer Union) nemzetközi pontozólapjai alapján összeállított egy hazai vonatkozású pontozólapot, amellyel a jelenlegi magyar cheerleader csapatok pontozhatók. A évi MAFSZ Cheerleading bajnokság pontozólapja e két műfaj (a cheerleading és a pompondance) tartalma szerint lettek ötvözve. A MAFSZ CB évben a MAFSZ elnökség által történt elfogadás alapján, a MAFSZ CB versenyein ezt a speciális pontozólapot használja. 1. Általános szabályok A MAFSZ cheerleader versenyeken cheerleader csapatok mérkőznek egymással, a versenyre készült koreografált gyakorlatsor bemutatásával zenére. A MAFSZ CB versenyeken az arra nevezett cheerleading csapatok korosztály szerinti besorolásba kerülnek, minden csapat egy gyakorlatsort mutat be. A cheerleading verseny számhúzás sorrendje alapján kerül megrendezésre korosztályonként és minősítésenként.

3 2. MAFSZ Cheerleading versenyeken résztvevő csapatok korosztály meghatározása Mini korosztály: 5 éves kortól 8 éves korig Gyermek korosztály: 8 éves kortól 12 éves korig Junior korosztály: 12 éves kortól 16 éves korig Senior korosztály: 16 éves kortól A MAFSZ cheerleading versenyeken résztvevő cheerleading csapat létszámának 15%-a állhat alacsonyabb életkorú sportolóból, 5 éves kortól számítva. Amennyiben ilyen, a korosztálytól eltérő életkorú sportoló van a csapatban, azt előre jelezni kell a MAFSZ cheerleader verseny versenyigazgatójának! Az életkorra vonatkozó előírásokat is minden a cheerleader versenyre nevezett csapatnak be kell tartani! Ennek betartását a MAFSZ CB Versenybírói Testület Vezetője és a Versenyigazgató a verseny helyszínén ellenőrzik. 3. A MAFSZ Cheerleading verseny elemei A évi MAFSZ CB magyar bajnokság versenyére nevező cheerleading csapatnak a csapat koreográfia felépítésében, a tánctechnika stílusában nincs szabályi megkötés, az lehet jazz, disco, hip-hop, rock and roll, moderntánc, és ezeket vegyítő, vagy vegyes stílusok. A MAFSZ Cheerleading Bizottság évi magyar bajnoki versenyre nevező cheerleading csapatok az eddigi tudásuknak megfelelő koreográfiát és táncstílus-elemeket mutatnak be. A évi MAFSZ Cheerleading bajnokság versenyén nincsenek kötelező elemek! Piramisok, emelések A cheerleading bajnoki versenyen induló csapatok, azok sportolói különböző formákat, alakzatot és gyakorlatot mutatnak be, amelyekre az alábbi megkötések vonatkoznak. A csapat sportolóiból álló piramisok megengedett magassága: 2,5 Minden csapat csak olyan akrobatikai elemet vagy emelést mutathat be, amelyet a sportolói biztosan, baleset, sérülésmentesen tudnak végre hajtani! Ha a sportolók egymásra állva alkotott piramisa 2,5 magas, akkor egy spotternek jelen kell lennie minden egyes olyan sportoló előtt és mögött, akik a legmagasabban állnak, és a spotter(ek)nek mindaddig ott kell maradniuk, ameddig 2,5 m magasságban tartózkodnak a legmagasabban álló sportolók. A spotterek kicsit állhatnak oldalra is, de csak úgy, hogy figyelni tudják a legmagasabb lévő sportolót. A spottereknek szemkontaktust kell tartaniuk egész idő alatt a legmagasabban álló sportolóval, ameddig ott tartózkodnak. A spotterek nem nyújthatnak elsődleges segítséget a piramist alkotó sportolóknak. Eszközhasználat: A gyakorlatok bemutatásához használható a pompon.

4 4. Versenybírók, pontozás A cheerleading bajnoki verseny pontozását a MAFSZ CB nemzetközi cheerleader bírói sportszakmai végzettséggel rendelkező Versenybírói Testülete végzi, akik minden csapatot évre hatályos MAFSZ CB pontozólapon értékelnek ki. A MAFSZ CB Versenybírói Testülete a évben 4 főből áll, annak egyik tagja a Versenybírói Testület vezetője. A MAFSZ CB évi Bírói Testülete: Mozga Sára Boldizsár Dóra Cserép Péter Turcsik István A MAFSZ CB Versenybírói Testület vezetője: Turcsik István, Betegség illetve egyéb bejelentett akadályoztatása esetén helyettesítő: Cserép Péter A MAFSZ Cheerleading verseny pontozásának menete A MAFSZ CB versenybírók egymástól függetlenül, egymás befolyásolása nélkül töltik ki a pontozólapokat. A cheerleading verseny ideje alatt sem versenyző sem, edző, sem más személy nem zavarhatja a versenybírókat. A versenybírókat zavaró sportolót, edzőt, kísérőt, nézőt fel kel, szólítani a zavaró cselekedet befejezésére, amennyiben második felszólításra sem hajlandó az adott személy a versenybírók zavarását abba hagyni, úgy ki kell vezetni a versenyterületéről, az épületből. A cheerleading verseny végén a (minimum) 3 fő versenybíró által adott összes pontszám átlaga adja a versenyen részt vett csapat pontszámát. A MAFSZ VB Cheerleading bajnoki verseny pontozásának szempontjai, pontok, pontozólap TECHNIKA A pomponos mozdulatok kivitelezése 10 pont (Tiszta karvezetések, szintek, elhelyezés, feszes, erőteljes és precíz mozdulatok) A táncelemek kivitelezése 10 pont (A karok, törzs, csípő, lábak, kezek, lábfejek pontos helyzetei és szintjei, kontrolált mozgás, mozdulatok terjedelme, egyensúly, mozdulatok stílusa) CSAPAT KIVITELEZÉS Szinkronizálás / zenére mozgás 10 pont (Együttes mozgás a zenével) A mozdulatok egységessége 10 pont (Minden mozdulat azonos mindenkinél, tiszta és precíz) Térköz 10 pont (Egyenlő/elegendő hely a személyek között az egész gyakorlat alatt) KOREOGRÁFIA Zeneiség/ Kreativitás / eredetiség 10 pont (Zenei felütések, váltások használata, stílus, kreativitás, eredeti, nem megszokott mozdulatok) Nehézségi fok 10 pont (Az elemek, mozdulatok, tempóváltások stb. nehézségi szintje) EMELÉSEK 10 PONT (Az elemek kiviteli formája, nehézségi szintje (az emelés magassága, a bázisok száma, az emelőcsapatok száma), szinkronizálás, változatosság)

5 PIRAMISOK 10 PONT (Nehézségi szint, átmenetek az egyes részek felépítésben és lebontásban, kiviteli forma, időzítés, kreativitás) TALAJAKROBATIKA 10 PONT (Együttes ugrások (ugrássorok), kiviteli forma (a helyben ugrásokat is beleértve), nehézségi szint, megfelelő technika, szinkronizálás) Összesen elérhető pontszám: 100 pont A MAFSZ CB versenyeire a MAFSZ elnökség által elfogadott, hatályos pontozó lapok használhatók. 5. MAFSZ CB bajnoki verseny helyezései, díjai A MAFSZ CB Cheerleading bajnoki versenyen induló minden korosztályos cheerleader csapat (mini, gyermek, junior és felnőtt) a MAFSZ CB versenybíróktól kapott összes pontszámai alapján kerül minősítő fokozatú (jelenleg bronz és ezüst) csoportba, amelyen belül a versenygyakorlatra kapott pontszámok alapján alakul ki a csapatok között a végső helyezések sorrendje. Azok a csapatok, akik elérték a magasabb minősítés pontszámát, felkerülnek az elért magasabb minősítésbe, ott folytathatják a versenyzést. A MAFSZ Cheerleading bajnoki verseny, minősítő fokozatú csoportok ponthatárai Fokozat Gyermek korosztály Junior korosztály Senior korosztály Bronz 0-44 pontig 0-49 pontig 0-54 pontig Ezüst pontig pontig pontig Arany 70 ponttól 75 ponttól 80 ponttól A MAFSZ CB verseny, bajnokság díjai: A MAFSZ CB Cheerleading bajnoki versenyén induló, összes pontszámuk alapján korosztályuk és minősítő fokozatuk első három helyen végzet csapatokat díjazásban kell részesíteni az alábbiakban leírtak szerint. I. helyezett csapat, kupa, oklevél, aranyérem minden sportolónak + edzőnek II. helyezett csapat, oklevél, ezüstérem minden sportolónak + edzőnek III. helyezett csapat, oklevél, bronzérem minden sportolónak + edzőnek A MAFSZ CB Cheerleading bajnoki versenyén induló cheerleading csapat, amely nem szerzett érmet, oklevélben részesül az elért fokozat és helyezés megnevezésével. 6. A Cheerleading versenygyakorlat zenéi, a gyakorlat idő tartalma A MAFSZ CB Cheerleading bajnoki versenyen induló csapat gyakorlatának időtartama minden esetben 2:30 és 3:00 perc között kell lennie! A Cheerleading bajnokságon résztvevő csapat versenygyakorlatának időmérése a zene első hangjára indul és a zene végéig tart, amikor minden fellépő csapat tag mozdulatlan állapotban van. Minden cheerleading csapatnak audio CD-n kell a MAFSZ CB Cheerleading bajnoki versenyre hoznia a gyakorlatának zeneszámát.

6 A cheerleading csapat CD-n lehetőség szerint csak a csapatgyakorlatához tartozó zeneszám szerepeljen! A CD-ket fel kell címkézni, egyesület neve, város, csapatneve megjelölésével. A sérült CD-kért vagy a lejátszhatatlan minőségért a MAFSZ CB Cheerleading bajnoki versenyt rendező, annak technikai személyzete nem vállal felelősséget. A MAFSZ CB Cheerleading bajnoki versenyen induló csapatnak mindent meg kell tenni azért, hogy a gyakorlatához használt zene szövege (idegen nyelvű sem) nem lehet sértő, trágár, vallási és felekezeti, kisebbségi etnikumot bántó tartalmú! A gyakorlatzenék tartalmáért a versenyen induló csapat és annak vezetője a felelős. Amennyiben a MAFSZ CB Cheerleading bajnoki versenyen résztvevő csapat által leadott versenygyakorlat zenéjének szövege sértő, a felsorolt tiltásokat nyilvánvalóan, egyértelműen megszegi, úgy azt a csapatot a versenybíróknak ki kell zárnia a versenyből a vétkes csapat a MAFSZ fegyelmi eljárás alá. Ezt a versenyszabályt sértő esetről jegyzőkönyvet kell készíteni a MAFSZ CB Cheerleading versenybírók és a versenyigazgató aláírásával, amelyet a MAFSZ CB bajnoki versenyt követő 72 órán belül a MAFSZ központi irodájába, a MAFSZ FEB-nek címezve kell elküldeni. A vétkes csapat, sértő, bántó szöveget tartalmazó CD-jét a helyszínen a MAFSZ CB Versenyigazgatójának kell átadni, aki a MAFSZ CB bajnoki versenyt követően jutatja el az esetről készült jegyzőkönyvvel együtt a MAFSZ FEBhez, a továbbiakban a MAFSZ FEB jár el a vétkes csapattal szemben. 7. Versenyidő túllépés Ha egy cheerleading csapat túllépi a gyakorlat bemutatására előírt versenyidőt, a csapat pontlevonásos büntetést kap. - 1 pont levonása jár 5-10 másodperces idő túllépésért/ versenybíró - 3 pont levonás jár 11 vagy annál több másodperces idő túllépésért/ versenybíró Minden cheerleading csapatnak a versenygyakorlatának bemutatására a leggyorsabban kell a felállnia a versenyterületen a csapat felkonferálását követően. Előre megkoreografált belépő gyakorlat a MAFSZ CB Cheerleading versenyeken nem engedélyezett. A MAFSZ CB Cheerleading versenyeken az azon résztvevő, versenyző csapatok nem használhatnak Disney témát, és a versenyzők ruházata, jelmeze sem hasonlíthat semmilyen Disney figurához, ez a korlátozás nem vonatkozik a zeneszámokra. 8. Versenyruházat, A MAFSZ cheerleading versenyeken résztvevő cheerleading csapatok versenyruházatának egyenruhából kell állnia, amely a cheerleading sportág műveléséhez megfelelő, az nem lehet minden részében áttetsző, szexuálisan provokatív, topless ruházat. A versenyruházat alól a fehérnemű nem látszódhat ki, letéphető ruházat használata a MAFSZ CB Cheerleading versenyeken nem megengedett! Ékszerek viselése a versenyideje alatt tilos! A MAFSZ CB versenyein résztvevő versenyzőknek az arcából hátra kell fognia a haját a gyakorlat

7 biztonságos bemutatása érdekében. Minden versenyruházatnak, kosztümnek biztonságosnak kell lenni és teljes mértékben takarni kell a testrészeket. 9. Hibás versenyruházat A hibás versenyruhák, kosztümök esetén minden versenybírónak 1 pontot le kell vonnia a pontozólapon a gyakorlatara adott összes pontszámból. A cheerleading verseny alatt a sportolóknak sportcipőt kell viselniük. Mezítláb, zokniban és/vagy harisnyanadrágban, magas sarkúban, görkorcsolyában, és bármi más lábbeliben, ami a cheerleading versenyeken nem megfelelő nem lehet versenygyakorlat területére lépni. Minden MAFSZ CB cheerleading bajnoki versenyen induló férfiversenyzőnek olyan versenyruha felsőt kell viselnie, ami rögzített, azonban az lehet ujjatlan. Minden versenyruházatnak, kosztümnek, sminknek és koreográfiának a korosztálynak megfelelőnek kell lenni, azok elkészítésekor figyelembe kell venni azt, hogy mindezek megjelenése családos közönség számára is elfogadhatók legyenek. 10. Ízléstelen ruházat és koreográfia A MAFSZ Cheerleading versenyen a vulgáris vagy kétértelmű tartalom ízléstelennek és illetlennek minősül. Szintén ízléstelen és illetlen minden, ami szexuális vagy durva tartalmat közvetít és/vagy buja kisugárzást, szentségtörő, vallási, felekezeti csoportokat sértő obszcén mozdulatokat, célzásokat tartalmaz. A MAFSZ Cheerleading versenyhez nem méltó, alkalmatlan koreográfia, kosztüm és/vagy zene is hatással lehet a bírók összbenyomására a gyakorlat lepontozására, a leírt szabály megszegése esetén a csapat a bajnoki versenyből való kizárására kötelező. 11. A MAFSZ CB Cheerleading bajnoki verseny lebonyolítása 1. A MAFSZ cheerleading bajnoki verseny helyszíne Nézők befogadására is alkalmas sportpálya, tornaterem vagy tornacsarnok. Szabadtéren megrendezésre kerülő versenyek esetében legjobb nyírt füves pálya, fedett, zárt térben linóleum vagy parketta borításúnak kell lennie a teremnek. Versenytér mérete 12x12 m, beltérben a mennyezet magassága minimum 6 m-nek kell lennie.

8 2. A versenyzéshez szükséges eszközök, személyek, egyéb: eszközök: - versenybírók számára asztal, székek - kijelölt vagy elkerített versenytér 12 x 12 m, minimum 12 x 6 m - hangtechnika; cd lejátszására alkalmas technika mikrofonnal, hozzáértő technikus pihenőhely a versenyzők számára - öltözőhely a versenyzők számára - kijelölt hely a nézők és szurkolók részére személyek: - hostess vagy segítő személyek, akik irányítják a csapatokat a verseny idején - konferanszié egyéb: - a verseny egész idején mentőnek kel lenni a helyszínen - amennyiben szükséges, területfoglalási, tűzoltósági, rendőrségi engedélyek - Artisjus számára bejelentési kötelezettség - a versenyről videó-anyag készítése és egy másolat eljuttatása a MAFSZ CHB számára 3. Hostessek vagy segítők Ők felelősek a versenybírók pontozólapjainak adatbeviteléért, eredménylisták elkészítéséért. Adminisztrációs munkákat végeznek és segítenek az eredményhirdetésben. 4. Technikai személy Köteles megvizsgálni a CD-ket, azokon a zeneszám időtartamát, a zenesebességet, azonosító adatokat, stb. Abban az esetben, ha CD használhatóságával, tartalmával kapcsolatosan problémát tapasztal, jelzi a Versenybírói Testület Vezetőjének. A technikusnak ismerni kell a hangtechnikai eszközök kezelését és az ahhoz kapcsolódó biztonsági előírásokat, szabályokat. 5. Műsorvezető A Műsorvezető köteles a versenyt a rendező által megadott verseny program forgatókönyve szerint vezeti. A műsorvezető jelenti be a verseny menetét, a fellépő csapatok nevét, tájékoztatja a bírókat, a nézőket és a versenyzőket, Ismerteti verseny szabályokat és a verseny lebonyolítás menetét. Bejelenti a versenyre előírt kötelező információkat, a csapatok fellépési sorrendjét, a verseny történéseit és minden egyéb információt, amit a rendező MAFSZ CB számára írásban, vagy a versenynapján szóban megad. A versenyen esetleg bekövetkező rendkívüli, váratlan helyzet esetén a résztvevőket és a közönséget azonnal hitelesen kell tájékoztatnia arról, amelyhez állandó kapcsolatot kell tartania a Versenybírói Testület Vezetőjével. Az eredményhirdetés során az eredmények az utolsó helyezéstől kezdődően felfelé kerülnek kihirdetésre. A műsorvezető nem kommunikációja nem lehet bármelyik csapat irányába részre hajló, nem véleményezheti a versenybírók döntését, nyilvános verseny miatt a nézőknek, jelenlévőnek szóló kommunikációja nem lehet bántó, sértő, a jelenlévőkre, faji, vallási, vagy kisebbségi etnikum közösség tagjaira.

9 12. A verseny programja A MAFSZ CB Cheerleading versenyen, cheerleader csapatok mérkőznek egymással koreografált gyakorlatsor bemutatásával zenére. A helyszínre érkezés után a csapatoknak regisztrálniuk kell, ezt követően minden csapat megkapja öltözőjét és sorszámot húz a versenygyakorlatának bemutatásához. A MAFSZ CB Cheerleading versenyen részt vevő csapattal az edző, másodedző és maximum 2 fő csapatkísérő léphet a sportolói öltözőbe. A MAFSZ CB Cheerleading bajnoki versenyt korosztály szerint, számhúzást követő sorrend alapján kell rendezni. A cheerleading csapatok korosztály szerint kerülnek besorolásba, minden csapat egy verseny gyakorlatsort mutat be korosztályában. A cheerleading verseny menete: 1. Csapatok érkezése, regisztráció, sorszámhúzás, versenygyakorlathoz tartozó zenék leadása a technikusnak 2. Versenybírók fogadása, elhelyezése, verseny gyakorlatot bemutató csapatok sorrendjének megszerkesztése a sorszámhúzás alapján 3. Csapatok bemelegítése 4. Versenygyakorlatok bemutatása korosztály (minősített fokozat) fellépési sorszám szerint 5. Technikai szünet, amelyben a versenybírók pontozólapjainak összeszámolása történik, a versenyen részt vett csapatok helyezéseinek felállítása történik 6. Eredményhirdetés korosztályonként és minősítések szerint az utolsó helyen végzettől az első helyezett csapat felé haladva 13. A MAFSZ Cheerleading versenyek szakmai faladatainak elvégzéséért mindenkor a MAFSZ Cheerleading Bizottsága a felelős. A MAFSZ CB szakmai feladatai az alábbiak: - a bajnoki versenykiírás elkészítése, MAFSZ elnökség számára elküldés elfogadásra - MAFSZ elnökség által elfogadott és közzétett cheerleading versenydokumentumok alapján a Cheerleading a bajnoki verseny meghirdetése - a cheerleading bajnoki versenyre nevező csapatok értesítése, kapcsolattartás, a versenyre beérkező nevezési lapok kezelése, archiválása - cheerleading versenyszabályzat elkészítése, elfogadásra elküldés a MAFSZ elnökségnek, annak tárgyévre történő aktualizálása - MAFSZ elnökség által elfogadott cheerleading versenyszabályok betartásának ellenőrzése a MAFSZ Cheerleading Bizottság versenybíróin, és a versenyigazgatón keresztül.

10 - szakvégzett bírók MAFSZ elnökség által történő kinevezésre javaslat tétel - MAFSZ elnökség által kinevezet cheerleading szakbírók biztosítása és velük való kapcsolattartás - cheerleading versenyre pontozólapok elkészítése, MAFSZ elnökségnek megküldés elfogadásra, hatályba helyezésre - hatályos MAFSZ cheerleading versenypontozó lapok kezelése, archiválása - a cheerleading bajnoki versenydíjak (oklevelek, érmek, kupák) biztosítása - MAFSZ CB versenyszabályát megszegő, a szabályban előírt esetekben MAFSZ FEB eljárás elindítása (Versenyigazgató, MAFSZ CB vezetése) Miskolc, január 30. MAFSZ Cheerleading Bizottság

2015. V E R S E N Y K I Í R Á S

2015. V E R S E N Y K I Í R Á S 2015. V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny elnevezése: A verseny minősítése: A verseny időpontja: ORSZÁGOS TWIRLING VERSENY PAKS Versenyrendszerbe tartozó, Kiemelt Pontszerző Verseny 2015. március 28. szombat

Részletesebben

Just Clear - International Cup november 3. 15:00

Just Clear - International Cup november 3. 15:00 Just Clear - International Cup 2019. november 3. 15:00 Akvárium Klub Budapest Budapest, Erzsébet tér 12, 1051 A verseny célja: versenyzési lehetőség biztosítása minden amatőr és újonc versenyző részére.

Részletesebben

VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI TÁNCVERSENYRE

VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI TÁNCVERSENYRE Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok a Press Dance TSE, szeretettel meghívja Egyesületük, Művészeti iskolájuk táncos növendékeit a 2018. február 23-24-25-én megrendezésre kerülő, VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI

Részletesebben

Ritmus csapatok Országos versenyének rövidített versenyszabályzata! 2011

Ritmus csapatok Országos versenyének rövidített versenyszabályzata! 2011 Ritmus csapatok Országos versenyének rövidített versenyszabályzata! 2011 VERSENYRENDSZERÜNK: Versenyrendszerünk nyílt,versenyeinken bárki részt vehet! Versenyeink pontrendszerben rendszerben működnek.

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

VII. Press Dance Nemzetközi Táncversenyre

VII. Press Dance Nemzetközi Táncversenyre Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok a Press Dance TSE, szeretettel meghívja Egyesületük, Művészeti iskolájuk táncos növendékeit a 2019. február 22-23-24-én megrendezésre kerülő VII. Press Dance Nemzetközi

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál

VERSENYSZABÁLYZAT. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál VERSENYSZABÁLYZAT Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál 1. VERSENYRENDSZER: Az Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál versenyrendszere nyílt. A versenyre nevezhetnek: egyének, egyesületek, alapítványok

Részletesebben

A FIT DANCE Program lényege

A FIT DANCE Program lényege A FIT DANCE Program lényege A Programot elindító Mozogj Alapítvány célja, hogy amatőr dance aerobic csoportok számára versenyzési lehetőséget biztosítson, óvodás korosztálytól egészen a felnőtt korig.

Részletesebben

BioTech USA FitBalance

BioTech USA FitBalance BioTech USA FitBalance IFBB Central Europe Cup Budapest 2014 május 11. Papp László Budapest Sportaréna A verseny célja: versenyzési lehetőség biztosítása minden amatőr és újonc versenyző részére. Nevezési

Részletesebben

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest 2017. évi WTF Taekwondo Bajnokság 2017. május 13. Budapest A verseny Dátum Helyszín Kiíró Rendező Versenyigazgató Szabályok 2017. május 13. (szombat) Soroksári Sportcsarnok (1237 Budapest, Szentlőrinci

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2018/2019. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

Magyar Bajnokság. Versenysport kategória évi versenykiírás

Magyar Bajnokság. Versenysport kategória évi versenykiírás ! Magyar Bajnokság Versenysport kategória 06. évi versenykiírás RITMIKUS GIMNASZTIKA MRGSZ Preambulum A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség célja az egyesületekkel együttműködve megteremteni a sportág

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöksége 2014.

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöke 2015.

Részletesebben

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, 2015. május 16. Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg. Változtasd meg a mozgásod, megváltozik az életed! A verseny megnevezése: VII. MediBall

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

BioTech USA FitBalance International Cup Budapest 2017 április :00 Papp László Budapest Sportaréna

BioTech USA FitBalance International Cup Budapest 2017 április :00 Papp László Budapest Sportaréna BioTech USA FitBalance International Cup Budapest 2017 április 30. 09:00 Papp László Budapest Sportaréna A verseny célja: versenyzési lehetőség biztosítása minden amatőr és újonc versenyző részére. Nevezési

Részletesebben

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018.

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. I. A versenyrendszer célja: a, a Magyar Muaythai Szakszövetség (MMSZ) amatőr versenyrendszerének elsődleges célja a Muaythai (thaibox)

Részletesebben

2015. március 28. Budapest

2015. március 28. Budapest TAEKWONDO DIÁKbajnokság és ENGRICH MARIANN Emlékverseny 2015. március 28. Budapest BHSE -TAEKWONDO FANATICS ENGRICH MARIANN 1964-1996 Eredményei: Év Sportág Szakág Esemény Eredmény 1992 Taekwondo WTF taekwondo

Részletesebben

XIII. WTF Taekwondo. Bajnokság május 31. Nagykáta

XIII. WTF Taekwondo. Bajnokság május 31. Nagykáta XIII. WTF Taekwondo Országos Formagyakorlat Bajnokság 2014. május 31. Nagykáta Dátum: Helyszín Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: Szabályok: Nevezési díj: Nevezési határidő: Nevezések beküldése,

Részletesebben

Esztétikus Gimnasztika 2013-2014 FESZTIVÁL Magyar Esztétikus Gimnasztika Sportszövetség hun.aggfed@gmail.com

Esztétikus Gimnasztika 2013-2014 FESZTIVÁL Magyar Esztétikus Gimnasztika Sportszövetség hun.aggfed@gmail.com Esztétikus Gimnasztika 2013-2014 FESZTIVÁL hun.aggfed@gmail.com Bevezetés Az esztétikus gimnasztika FESZTIVÁL első ízben kerül megrendezésre. A résztvevő egyesületekkel, edzőkkel, sportolókkal közösen

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) II. WKF Para Karate Bajnokság VII. Nyílt WKF

Részletesebben

V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS

V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS V. PREMIER MŰVÉSZETI NAPOK 2017. MÁRCIUS 17. V. PREMIER TÁNC ÉS ZENEI VERSENY V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS 2017. március 17. (péntek) SZEGED Az. V. Premier Tánc- és Zenei Versenyt meghirdető intézmény

Részletesebben

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018.

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. I. A versenyrendszer célja: a, a Magyar Muaythai Szakszövetség (MMSZ) amatőr versenyrendszerének elsődleges célja a Muaythai (thaibox)

Részletesebben

PREMIER NAPOK. TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA

PREMIER NAPOK. TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA PREMIER NAPOK 2016. MÁRCIUS 18-19. PREMIER KORTÁRS MODERN TÁNC ÉS ZENEI VERSENY TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS 2016. március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA A Premier Kortárs modern tánc és Zenei Versenyt meghirdető

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21és Felnőtt) V. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás Karate Magyar

Részletesebben

VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál április (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna

VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál április (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál 2018. április 21-22. (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna Versenykiírás Az Abigél Többcélú Intézmény és a Pro Homo Egyesület közös szervezésében kerül

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA Debrecen, 2016. július 24. vasárnap 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Polony István, MKSZ elnök Dr. Papp László, Debrecen polgármestere 2. A verseny

Részletesebben

2015. MÁRCIUS 22. (vasárnap) Vasas Sport Club (1139 Budapest Fáy u. 58. ) Gedó György Ökölvívó terem

2015. MÁRCIUS 22. (vasárnap) Vasas Sport Club (1139 Budapest Fáy u. 58. ) Gedó György Ökölvívó terem a MÖSZ által 2015.évre kiírt Régiók Közötti up.csapatbajnokság RÉGIÓS CSAPATTALÁLKOZÓ-jának VERSENYKIÍRÁSA Preambulum: A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) az Emberi Erőforrások Minisztériumával mint

Részletesebben

III. ESÉLY A MŰVÉSZETRE TÁNCFESZTIVÁL Pécs, 2011. április 16-17.

III. ESÉLY A MŰVÉSZETRE TÁNCFESZTIVÁL Pécs, 2011. április 16-17. Pécs, 2011. április 16-17. nevezési határidő:2011. március 1!! Kiírás Rendező: Esély a Művészetre- Esély a Sportra Közhasznú Alapítvány Helyszín: Budai- Városkapu Iskola 7629 Pécs, Komlói u. 58. Időpont:

Részletesebben

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA FIGYELEM! A KIVONAT NEM TELJESKÖRŰ, CSAK A FONTOSABB SZABÁLYZATVÁLTOZÁSOKAT TARTALMAZZA!

Részletesebben

2012. évi Műkorcsolya Korosztályos, Rekreációs Vidékbajnokság versenykiírása 2012. Január 21-22. Debrecen

2012. évi Műkorcsolya Korosztályos, Rekreációs Vidékbajnokság versenykiírása 2012. Január 21-22. Debrecen 2012. évi Műkorcsolya Korosztályos, Rekreációs Vidékbajnokság versenykiírása 2012. Január 21-22. Debrecen I. A Vidékbajnokság célja A verseny célja az utánpótlás, és rekreációs céllal műkorcsolyát kedvelők

Részletesebben

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2007-2008. BAJNOKI ÉVAD - 1 1. A BAJNOKSÁG Az MVLSZ korosztályos országos utánpótlás bajnokságai 2. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER 2013 2013 JANUÁR MKKSZ SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER 2013 SZERVEZŐ Magyar Kajak-Kenu Szövetség Cím: 1138 Budapest, Latorca u.2 Email: info@mkksz.hu

Részletesebben

A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. meghirdeti

A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. meghirdeti A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége meghirdeti a Mozgásjavító Általános Iskola, Szakközépiskola Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium és a Mozgásjavító Diák

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI

Részletesebben

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2017. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2016/2017. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

Magyar Röplabda Szövetség Strandröplabda versenyek besorolása és feltételrendszere

Magyar Röplabda Szövetség Strandröplabda versenyek besorolása és feltételrendszere Magyar Röplabda Szövetség Strandröplabda versenyek besorolása és feltételrendszere Kategória Magyar Bajnokság Kategória Magyar Bajnoki Döntő Mesterverseny Rendező Az MRSZ, vagy az általa felhatalmazott

Részletesebben

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny 2015. április 25. Budapest Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség GoldStarS Sportegyesület

Részletesebben

1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA

1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA 1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA 2019. ÉVI WT TAEKWONDO ORSZÁGOS FORMAGYAKORLAT BAJNOKSÁG 2019. ÁPRILIS 14. BUDAPEST, HUNGARY 1 ST YELLOW SEA CUP HUNGARIAN NATIONAL POOMSAE CHAMPIONSHIP A verseny Dátum Helyszín

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Triatlon Szövetséggel (MTSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Triatlon Szövetséggel (MTSZ) együttműködésben hirdeti meg. B kategória III-VI. KORCSOPORT Duatlon B KATEGÓRIA A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Triatlon Szövetséggel (MTSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A futás, és kerékpározás,

Részletesebben

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2015. JÚLIUS 16-17. 1. A verseny célja: a 2014/2015. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: A verseny célja: XIV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) IV. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó cápa, serdülő és junior korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA A Gyorsasági Görkorcsolyázó Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg; a versenyt

Részletesebben

A Magyar Vízilabda Szövetség évi Komjádi Kupa Versenykiírása 2018/19.

A Magyar Vízilabda Szövetség évi Komjádi Kupa Versenykiírása 2018/19. A Magyar Vízilabda Szövetség 2018. évi Komjádi Kupa Versenykiírása 2018/19. 1. Általános rendelkezések: 1.1. A Kupa kiírója A Magyar Vízilabda Szövetség. A lebonyolításért felelős az MVLSZ Versenyfelügyeleti

Részletesebben

TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA. 2014. április 05. Budapest

TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA. 2014. április 05. Budapest TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA 2014. április 05. Budapest BHSE -TAEKWONDO FANATICS OLYMPIC GAMES ENGRICH MARIANN 1964-1996 Eredményei: Év Sportág Szakág Esemény Eredmény 1992 Taekwondo WTF taekwondo Európa-bajnokság

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG KOSÁRPALÁNTA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

2016. ÉVI KILÖVŐ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2016. ÉVI KILÖVŐ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H 7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +36 30 405 4511 Fax: +36 72 521 006 E mail: info@petanque.hu 2016.

Részletesebben

Nyílt Kempo Világkupa

Nyílt Kempo Világkupa E M L É K V E R S E N Y Nyílt Kempo Világkupa Ideje: 2019 március 15-17. INFO: Az idei évben is helyet adunk a fogyatékkal élő küzdősportoló fiataloknak. Immár indulhatnak formagyakorlat, önvédelem és

Részletesebben

Berczik Sára Emlékverseny. Szabadidősport kategória évi versenykiírás

Berczik Sára Emlékverseny. Szabadidősport kategória évi versenykiírás " Berczik Sára Emlékverseny Szabadidősport kategória 0. évi versenykiírás RITMIKUS GIMNASZTIKA MRGSZ Preambulum A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség célja - Berczik Sára munkásságának emlékére az egyesületekkel

Részletesebben

MINŐSÍTÉSI ÉS EGYESÜLETI RANGSOR SZÁMÍTÁSÁNAK SZABÁLYZATA

MINŐSÍTÉSI ÉS EGYESÜLETI RANGSOR SZÁMÍTÁSÁNAK SZABÁLYZATA HUNGARIAN GYMNASTICS FEDERATION MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG H 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Tel. (36-1) 460-6883, 460-6905 Fax: (36-1) 460-6907 Web: www.tornasport.hu E-mail: torna@tornasport.hu Akrobatikus

Részletesebben

Magic of Dance Kupaverseny 2015

Magic of Dance Kupaverseny 2015 Magic of Dance Kupaverseny 2015 Versenykiírás és Szabályzat Táncold el a történeted! Hozd el nekünk a színházat! Szervezi: Magic of Dance Sportegysület A Magic of Dance Sportegyesület meghírdeti egyedülálló

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018)

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) A 2018. év uszonyosúszó gyermek, serdülő,

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Gumisztal és Minitrampolin Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban:

Részletesebben

XXVII. Utánpótlás, Felnőtt és Masters Országos Bajnokság

XXVII. Utánpótlás, Felnőtt és Masters Országos Bajnokság XXVII. Utánpótlás, Felnőtt és Masters Országos Bajnokság 2019. április 6-7. Budapest Versenykiírás 1. A verseny kiírója: Magyar Szinkronúszó Szövetség (MSZÚSZ) 2. A verseny célja: Nemzetközi verseny keretében

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ UTÁNPÓTLÁS és AMATŐR-FITNESS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ UTÁNPÓTLÁS és AMATŐR-FITNESS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYAR ORSZÁGOS GÖRKORCSOLYÁZÓ SZÖVETSÉG Hungarian National Roller-Skating Federation 2800 Tatabánya, Paletta lp 1. 3/1. www.mogsz.hu Tel.:00-36-20-9213-718 E-mail:lugosi.lszl@gmail.com GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Jóváhagyom! Budapest, 2013. augusztus 14. Bittmann Tibor tű. ezredes sk. BM OKF Humán Szolgálat szolgálatvezető VERSENYKIÍRÁS Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Felterjesztem! Pécs, 2013. augusztus 13-án Mácsai

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

VERSENYFÜZET. Terematlétika Diákolimpiai Bajnokság 2014. www.fodisz.hu

VERSENYFÜZET. Terematlétika Diákolimpiai Bajnokság 2014. www.fodisz.hu VERSENYFÜZET Terematlétika Diákolimpiai Bajnokság 2014. www.fodisz.hu A verseny célja: Lehetőséget biztosítani az intézmények alsó tagozatos tanulói számára, hogy az atlétika játékos formában történő gyakorlásával

Részletesebben

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG Magyar Repülő Szövetség MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Nyíregyháza, 2011. 07. 28 07.

Részletesebben

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás Magyar Kupa Mesterfokú-bajnokság Versenysport kategória 06. évi versenykiírás RITMIKUS GIMNASZTIKA MRGSZ Preambulum A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség célja az egyesületekkel együttműködve megteremteni

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2014. évi válogató versenysorozat

Részletesebben

VIII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA. Ügyességi verseny. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. és a. Magyar Paralimpiai Bizottság.

VIII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA. Ügyességi verseny. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. és a. Magyar Paralimpiai Bizottság. VIII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA Ügyességi verseny A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége és a Magyar Paralimpiai Bizottság meghirdeti a Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium,

Részletesebben

U /2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA KORHATÁR MINIMÁLIS LÉTSZÁM A RAJTLISTÁN 10+1

U /2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA KORHATÁR MINIMÁLIS LÉTSZÁM A RAJTLISTÁN 10+1 U18 2018/2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA CSÜTÖRTÖK (szombat) hétköznapokon: 15:30 19:00 óra között szombaton: 12:00 20:00 óra között vasárnap: 12:00 19:00 óra között KORHATÁR

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó gyermek, ifjúsági és felnőtt korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

2016. ÉVI TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2016. ÉVI TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H 7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 30 405 4511 Fax: +36 72 521 006 E mail: info@petanque.hu 2016.

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ISKOLÁK KÖZÖTTI ORSZÁGOS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2015/2016. TANÉVI ISKOLÁK KÖZÖTTI ORSZÁGOS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H 7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 30 405 4511 Fax: +36 72 521 006 E mail: info@petanque.hu 2015/2016.

Részletesebben

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS 1. JOGOSULTSÁG: SZABÁLYZAT A Magyar Búvár Szakszövetség a CMAS felhatalmazásával 2017. február 24-26. között Egerben rendezi meg a XII. CMAS Uszonyosúszó Világkupa első fordulóját. A Magyar

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA 2015

MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA 2015 MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA 2015 A bajnokság helye és ideje: a) Elődöntők: május 9-10. Keleti csoport: Nyugati csoport: Nyíregyháza Szombathely b) Döntő: szeptember 12-13. Székesfehérvár szeptember

Részletesebben

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!!

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!! Ifjúsági - Felnőtt Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokság és I. Generomax Kupa - Cápa, Gyermek és Szenior Találkozó 2011. évi VERSENYKIÍRÁSA 1,/ Célja: A 2011. év uszonyos-, és búvárúszó serdülő, junior

Részletesebben

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2016. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2015/2016. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016

Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016 Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016 VERSENYRENDSZERÜNK: Versenyünk AMATŐR szintű Táncversenysorozat! A Tánc, mint sportág megismertetése és tömegbázis teremtése és

Részletesebben

Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2015 Sukoró Július. 18.

Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2015 Sukoró Július. 18. Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2015 Sukoró 2015. Július. 18. Szervező Magyar Kajak - Kenu Szövetség H-1138 Budapest, Latorca u. 2. www.kajakkenusport.hu Helyszín Velencei tó - Sukoró Evezős és Kajak-Kenu

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái Versenyszabályzat 1. Hatálya 1.1. Jelen versenyszabályzat (továbbiakban: VSZ) vonatkozik valamennyi Magyarországon, a Magyar Tamburello Szövetség (továbbiakban: MATAMSZ) szervezésében vagy jóváhagyásában

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Egyéni és Duplaköteles Kötélugró Bajnokság Időpont: 2018.11.24-25 (Szombat-Vasárnap)

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. A

Részletesebben

IV. Tüker M. SC Kupa

IV. Tüker M. SC Kupa IV. Tüker M. SC Kupa versenykiírása 2018. 08. 08-22-23-24-25-26. 2018.06.02. Rendező: Az 1952-ben alapított Tüker M. SC Tekeszakosztálya A Tüker M. SC Tekeszakosztálya hagyományőrző céllal a 2018-es naptári

Részletesebben

Atlétika Mezei Futóbajnokság

Atlétika Mezei Futóbajnokság Atlétika Mezei Futóbajnokság A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Atlétikai Szövetséggel (MASZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A Diákolimpia versenyrend szerében megrendezésre

Részletesebben

Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018

Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 2016/2017. Pest Megye Versenykiírás PEST MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG SZÉKHELY: 1146 Budapest, Istvánmezei u. 1-3 POSTACÍM:

Részletesebben

2012. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság. Versenykiírás

2012. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság. Versenykiírás 2012. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság Versenykiírás 1. A verseny célja: A tájékozódási búvárúszás 2012. évi Felnőtt és Junior korosztály Országos Bajnokainak és helyezettjeinek

Részletesebben

Eger, április 26.

Eger, április 26. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS ZF Lenksysteme Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2015. április 26. Időpont : 2014. április

Részletesebben

CURLING NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI MAGYAR BAJNOKSÁG KAMARAERDŐ. A Magyar Curling Szövetség rendezésében. A SZÖVETSÉG KIEMELT TÁMOGATÓI:

CURLING NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI MAGYAR BAJNOKSÁG KAMARAERDŐ. A Magyar Curling Szövetség rendezésében. A SZÖVETSÉG KIEMELT TÁMOGATÓI: CURLING NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI MAGYAR BAJNOKSÁG 2 0 1 5. KAMARAERDŐ A Magyar Curling Szövetség rendezésében. A SZÖVETSÉG KIEMELT TÁMOGATÓI: 1 A VERSENY CÉLJA : a magyarországi curling sport fejlesztése, a

Részletesebben

ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA MEGHÍVÓ

ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA MEGHÍVÓ ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA 2010. Mezőhegyes, 2010. november 27, szombat 10 óra MEGHÍVÓ Szeretettel meghívjuk és várjuk az ITF Taekwon-do sportegyesületeket a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség 2010.évi Országos

Részletesebben

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2016. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

OB IV/C. 2018/2019. megegyezés szerint, a versenynaptárban szereplő határidők előtt bármikor JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ)

OB IV/C. 2018/2019. megegyezés szerint, a versenynaptárban szereplő határidők előtt bármikor JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) OB IV/C. 2018/2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA ha a vendég csapat 80 km-nél messzebbről érkezik MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA ha a vendég csapat 80 km-nél közelebbről érkezik KORHATÁR

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG KOSÁRPALÁNTA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ISKOLÁK KÖZÖTTI ORSZÁGOS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG FEJÉR- ÉS PEST MEGYEI TERÜLETI DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA

2015/2016. TANÉVI ISKOLÁK KÖZÖTTI ORSZÁGOS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG FEJÉR- ÉS PEST MEGYEI TERÜLETI DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 30 405-4511 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2015/2016.

Részletesebben

Kenguru 3x3 Kupa. Versenykiírása

Kenguru 3x3 Kupa. Versenykiírása MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Kenguru 3x3 Kupa Versenykiírása 2013. április 2. 2013 1 MKOSZ Kenguru 3x3 Kupa MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Pályakerékpár Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

2017. ÉVI EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933-0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

Az ARANY TIGRIS HKSE bemutatja az

Az ARANY TIGRIS HKSE bemutatja az Az ARANY TIGRIS HKSE bemutatja az Taekwondo Bajnokságot Pécs, 2017. október 21. amely az idei évben hazai, 2018. évtől kezdődően Pécs Open néven nemzetközi versenyként kerül majd megrendezésre Kiíró: Rendező:

Részletesebben

XI. Nemzetközi GoldStars Kupa

XI. Nemzetközi GoldStars Kupa XI. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny 2014. május 3. Budapest Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség GoldStarS SE Kovács Miklós Benkő Norbert

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Táncsport Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg; a versenyt

Részletesebben

XXIV. Utánpótlás és Felnőtt Országos Bajnokság; II. M.E.C. Cup; és Szlovák Nemzeti Bajnokság

XXIV. Utánpótlás és Felnőtt Országos Bajnokság; II. M.E.C. Cup; és Szlovák Nemzeti Bajnokság XXIV. Utánpótlás és Felnőtt Országos Bajnokság; II. M.E.C. Cup; és Szlovák Nemzeti Bajnokság 2016. április 30.- május 01. Érd, Magyarország Versenykiírás 1. A verseny kiírója: Magyar Szinkronúszó Szövetség

Részletesebben