Pro. C901/901S Graphic Arts + Nagyteljesítményű színes nyomtató. Pro C901 + Pro C901S + Fekete-fehér. Fekete-fehér. oldal/perc.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Pro. C901/901S Graphic Arts + Nagyteljesítményű színes nyomtató. Pro C901 + Pro C901S + Fekete-fehér. Fekete-fehér. oldal/perc."

Átírás

1 Pro C901/901S Graphic Arts + Nagyteljesítményű színes nyomtató Pro C901 + Pro C901S + Fekete-fehér Fekete-fehér 90 Színes 90 Színes oldal/perc oldal/perc

2 A digitális nyomtatás újradefiniálása szakértők számára Az innováció a vérünkben van. A Ricoh nagyteljesítményű nyomdagépei a folyamatos kutatás és fejlesztés gazdag örökségére épülnek. Az európai gyártó üzemünkben rendelésre készülő, és a vásárló konfigurációjában végzett terhelési teszten áteső Ricoh Pro C901/C901S Graphic Arts + új színvonalat állít a produktivitás, hatékonyság, minőség és jövedelmezőség tekintetében. A Ricoh Pro C901/C901S Graphic Arts + a kategóriájában legjobb, fejlett digitális színes nyomdai rendszer, amely a professzionális nyomdai környezetben magasabb szintre emeli a nyomtatási minőséget és a nyomdagép megbízhatóságát. A nyomtatott anyagok hihetetlenül széles választékának előállítására felszerelt Pro C901/C901S + meggyőző színvonalon teljesít a sokoldalúság, méretezhetőség és teljesítmény tekintetében is. A rugalmas munkafolyamat, adagolás és beépített utómunkálatok minden nyomtatási volumennek megfelelnek, akár kicsi, akár nagy, miközben a papírút technológiai fejlesztései javítják a produktivitást, az oldalak közötti regisztrációt és a színek pontosságát, és hatásosan ötvözik az ofszet kinézetű minőséget a digitális nyomtatás hozzáadott értékével.

3 Az eddigi legjobb nyomdagépünk Egy kipróbált Ricoh platform legutóbbi verziója, a Ricoh Pro C901/C901S Graphic Arts + nagyteljesítményű jellemzői az alábbiak: A piac leggyorsabb nyomdagépe a kategóriában Percenként 90 A4 oldalas névleges nyomtatási sebesség akár 350 g/m 2 -es hordozóra kétoldalas üzemmódban. Az összes bemenő tálcán rendelkezésre álló Air-Assist technológia gondoskodik a hordozók megbízható és gyors adagolásáról, valamint egyenletessé és egyszerűvé teszi a hordozó szállítását a teljes nyomtatóművön keresztül. PxP polimer toner És olajmentes technológia a nagyobb pontosságért, megbízhatóságért, rugalmasságért és egyszerű használatért, ami ofszethez hasonló eredménnyel szolgál. Mivel a toner szemcséi kisebbek és homogenizáltak, éles pontot és konzisztens féltónusú képet hoznak létre, ami versenyre kelhet az ofszet minőséggel. Operátor által cserélhető egységek Az egyszerű helyszíni karbantartásért és a maximális rendelkezésre állási időért. A hosszú ideig tartó tartozékok és fogyóeszközök, mint a beégető egység és a porszűrők cserélhetők, így minimálisra csökken a zavarás és állásidő. A Ricoh által létrehozott kiterjedt média könyvtár Automatizálja a hordozó beállításokat a kiváló minőségű nyomatok és gyors termelési munkafolyamat érdekében. Egyszerűvé teszi a magas szinten utómunkált alkalmazások létrehozását az operátor lehető legkevesebb beavatkozását igényelve. A színes érintőképernyő egyszerűen elsajátítható használatú, intuitív interfészén bárki be tudja állítani a nyomtatási munkákat.

4 A sikerhez szükséges összes jellemző A közepes volumenű termelés leggyorsabb nyomtatóműve Percenként 90 A4 oldalas névleges sebességgel nyomtat kétoldalas módban. Legfeljebb SRA3 méretig és akár 350 g/m 2 súlyig tudja kezelni a hordozókat a sebesség csökkenése nélkül. A beépített színes szkennelés, fénymásolás és dokumentum tárolás megfelel a képrögzítés és nyomtatás igény szerinti követelményeinek. A nyomtatómű továbbá támogatja a pontos regisztrációt 350 g/m 2 -es papíron, ami ideális a direkt levelek, képeslapok és névjegykártyák nyomtatásához. PXP polimer toner és olajmentes technológia a javított beégethetőségért Nyomtatott anyagok hihetetlen sokféleségét és mennyiségét készíti, és garantálja, hogy a színes nyomdai rendszerünk pontosabb, megbízhatóbb, rugalmasabb és egyszerűbben használható, mint valaha, mivel automatikusan biztosítja a színek konzisztenciáját és az ofszethez hasonló képalkotást a teljes nyomtatás során. Az olajmentes technológia és a fejlett hordozó beégetés az új levegős papírelválasztó egységgel egyenletessé teszi a papír útját a könnyű bevonatos papírokra történő nyomtatáskor. A kiemelkedő eredmények és szín konzisztencia leghosszabb nyomtatásoknál, illetve bármilyen súlyú hordozón elérhető, beleértve a nagysúlyú bevonatos, textúrált és speciális hordozókat. Operátor által cserélhető egységek (ORU) Segít csökkenteni a költségeket és karbantartási igényeket, valamint maximalizálni a produktivitást. A képzett operátorok ki tudják cserélni a fő képalkotási egységeket anélkül, hogy szerviztechnikusra kellene várniuk, ezáltal optimalizálni tudják a képminőséget és minimalizálni az állásidőt. Az operátor által cserélhető egységek átfogó választékában szerepel a beégető egység, porszűrők és az SRA3 nagykapacitású tálcák adagoló görgői, OPC dobegység, előhívó, töltő egység, dobtisztító egység, szíjtisztító egység és a papírátvezető görgő egység.

5 Az összetett munkák is egyszerűvé válnak A Ricoh által létrehozott kiterjedt média könyvtár A bevezetéskor több, mint 350 profilt tartalmaz, melyeket a Ricoh tesztelt és kipróbált. Az egyedi könyvtár funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy felvegyék a saját profiljaikat, és a háttérterület további hordozó beállítást tud tárolni. A Ricoh Products Limited Európai Média Minősítési Központja (Telford, Nagy-Britannia) rendszeresen bővíti, amíg a nyomtató használatban marad. A tökéletes vezérlő Egyszerűen kezelhető és működtethető, bármelyik felhasználó beállíthat összetett nyomtatási feladatokat egy előre beállított vagy egyedi hordozó típus kiválasztásával, melyek minden frissítést követően szinkronizálódni fognak egy EFI Fiery E-42, EFI Fiery E-82 vagy Creo Color Server C-81 megoldáson lévő nyomtató szerver média könyvtárral, hogy fejlett szín- és feladatkezelő eszközöket biztosítsanak. Ezek az eszközök a média könyvtár fejlett funkcióival együtt kiemelkedő szín reprodukciót biztosítanak időről-időre. Pro C901/C901S Graphic Arts +. Javított teljesítmény, ami megfelel a nagy mennyiségű nyomtatás igényének Az új papírút technológia segítségével még magasabbra növelhető a produktivitási szint, csökkenthető a rossz adagolás és a papír beszorulás kockázata, javítható a kétoldalas funkció, és jobb beégetés biztosítható bármilyen súlyú és textúrájú papír esetén, ezáltal garantálva a pontos regisztrációt még akár 350 g/m 2 -es papíron is.

6 Modern, hatékony Ricoh munkafolyamat menedzsment A legutolsó Adobe technológia A Pro C901/C901S Graphic Arts + berendezésekkel többféle külső nyomtató szervert kínálunk, amelyek a legutolsó Adobe PDF Print Engine (APPE) technológiát használják. Ezek konzisztensen nagy volument dolgoznak fel, és támogatják az utómunkálati opciókat, hogy megfeleljenek az adott munkafolyamat és nyomtatási alkalmazás követelményeinek. Az EFI E-42 Fiery Server standard opcióként van csatlakoztatva. Az Adobe APPE technológia és a Fiery System FS100 Pro (legutóbbi) képezik az alapját a Pro C901/C901S Graphic Arts + konfigurációjának. AZ E-42 minden funkcióval rendelkezik, a standard alkalmazásokat használó nyomdai felhasználók választása a nyomtató szerverek terén. Javított teljesítmény A még nagyobb feldolgozási teljesítményhez az E-82 Fiery Server és Creo Color Server C-81 megoldást javasoljuk. Ezek a felső kategóriás vezérlők lehetővé teszik, hogy nyomtatási feladatok széles skáláját hajtsák végre a kevés képet tartalmazó, egyszerű, statikus feladatoktól az összetett, változó, személyre szabott marketing anyagokig, melyeknek nagyerejű vizuális hatása van. Tökéletes választások olyan nyomtatási feladatokhoz, melyeknél sok a kép és bonyolult, változó adat komponenseket tartalmaznak. Az E-82 Fiery Server az EFI E-42 Fiery Server továbbfejlesztett verziója javított hardver specifikációkkal, valamint a Fiery HyperRIP sebességnövelő technológiájával. A C-81 az Adobe APPE technológián és a Creo legutóbbi szoftver és hardver konfi gurációján alapul. Plug-and-play megoldások Mind az E-42/E-82, mind pedig a C-81 integrálható MIS rendszerekbe és munkafolyamat megoldásokba, amelyeket a nyomdaipar használ, mint például a Kodak Prinergy és Agfa Apogee. A számos opcióval a Ricoh a termelési igényeknek megfelelő megoldást támogat. Mivel minden megoldásunk plug-and-play rendszerű, bármikor válthat egyik nyomtató szerverről a másikra, ha a követelmények megváltoznak.

7 A termelési környezet optimalizálása TotalFlow A Ricoh TotalFlow az átfogó szoftveres megoldások és professzionális megoldások folyamatosan bővülő és innovatív portfólióját egyesíti. A produktivitás és teljesítmény optimalizálásával lehetővé teszi a költségek csökkentését, idő megtakarítását és a hozzáadott értéket képviselő megoldások előmozdítását, melyek bővítik az üzleti képességeket, és új lehetőségeket jelentenek. Segít egyértelműen megkülönböztetni a cégét a versenytársaktól, így egyértelmű versenyelőnyt biztosítani maguknak. Nyomtatási hatékonyság előmozdítása Előkészítés a nyomtatás produktivitása érdekében változó adatok és nyomtatási adatfolyam transzformációs megoldások esetén. Fájlok előkészítése nyomtatáshoz dokumentum leválogatási és összeállítási eszközökkel, a teljesítmény növelése, nyomtatási idő csökkentése és jövedelmezőség javítása mellett. Feladatok kezelése több nyomtatási rendszer között, a munkafolyamatot az opciók sorba rendezésével automatizálva a produktivitás optimalizálása és a szoros határidők betartása érdekében. Változtatások az utolsó pillanatban, automatikus előkészítés a különválasztott színes és fekete-fehér nyomtatáshoz, bonyolult dokumentumok gyorsabb és hatékonyabb előállítása. Sokoldalú, méretezhető, teljes vezérlés Az új Ricoh Pro C901/C901S Graphic Arts + sorozat által készített nyomatok sokoldalú és méretezhető megoldásokkal erősítik az értéktöbbletet adó szolgáltatásaikat, amelyek átfogják a digitális színes és fekete-fehér nyomdai rendszereket. Kiváló minőségű, költséghatékony nyomtatási megoldásokkal javítják a kimeneti teljesítményt, hogy új megrendeléseket tudjanak teljesíteni. A felügyelet lehetővé teszi, hogy lássa, nyomon kövesse, kezelje és jelentéseket készítsen az egyes helyszínek teljes működéséről egyetlen kezelőfelületről. A teljes felügyelt munkafolyamat interakción keresztül optimalizálni tudja a termelési folyamatokat és növelni a hatékonyságot.

8 Sokoldalú automatizált utómunkálatok, zavartalan produktivitás Beépített utómunkálati lehetőségek A Ricoh utómunkálati opciói között van egy új mindent az egyben tűzőfiniser, amely teljesen befejezett prospektusokat készít akár 80 oldalig a külső szél levágásával; egy spirálkötő, amely a teljes kötési folyamatot automatizálja a lyukasztástól, a leválogatáson át a spirálkötés elkészítéséig, és nincs szükség manuális beavatkozásra, valamint egy Könyvkészítő fi niser, amely professzionális kinézetű könyveket köt 10-től 400 oldalig kétoldalas módban. Ezek, és minden egyéb opció garantálják a teljes és költséghatékony megoldásokat az összetett feladatok esetén. Kapacitás növelése A Ricoh nagykapacitású kötegelői akár lapos kötegelési kapacitást nyújtanak, ha két egység van egymás után konfigurálva, és a kötegek között automatikus a váltás a hosszú és zavartalan nyomtatási folyamatok érdekében. Az egyik opció a Pro C901/C901S + média könyvtárral és az ipari felhasználású nagyteljesítményű lyukasztó készletekkel szövetségben a GBC StreamPunch Pro. Gyorsan állítja elő a lyukasztott és leválogatott dokumentumokat számos hordozó esetén, beleértve a nagysúlyú és bevonatos hordozókat is, melyek később egy off-line művelet során számos spirál valamelyikével beköthetők. Több megoldást kínál A Ricoh továbbá bemutatta a Plockmatic kétoldalas vágó modult, amely a meglévő füzetkészítővel együtt beépített háromoldalú vágást biztosít, mely 25 lapnyi 80 g/m 2 -es papírt tud precízen elvágni. A nagyteljesítményű termelésre tervezett füzet teljes, és középen összehajtható borítólap beillesztésével.

9 Feleljen meg a folyamatosan változó piaci trendeknek Az üzleti igényeknek megfelelve A Ricoh hosszú ideje elkötelezett stratégiai és pénzügyi szempontból is a piacaink rendszeres kutatása mellett annak érdekében, hogy biztosítsuk, a termékeink az igényeknek megfelelő ütemben fejlődnek. A legutóbbi kutatások az alábbi trendeket emelték ki. Lássuk, hogy a Pro C901/C901S + nemcsak megfelel ezeknek, de túl is szárnyalja őket. Trend: Vegyes színes/fekete-fehér nyomtatás Pro C901 +: Nagysebességű színes és fekete-fehér nyomtatás, különféle beépített utómunkálati opciók, valamint új beépített füzetkészítő fi niser és vágó biztosítja az üzleti igények kielégítéséhez szükséges rugalmasságot és kapacitást. Trend: Eltolódás az ofszettől a digitális felé a rövid nyomtatási idő és gyors folyamatok igényének kielégítéséhez Pro C901 +: Nagy súlyú nyomdagép elérhető áron bővített hordozó támogatással, ofszethez hasonló képminőség az új tonernek és olajmentes technológiának köszönhetően, valamint nagyon pontos oldalak közötti regisztráció a végfelhasználói igények kielégítésének elősegítésére. Trend: Kiszervezett feladatok eltolódása a házon belüliek felé Pro C901 +: Magas produktivitás, kiváló képminőség, széleskörű hordozó támogatás, felhasználóbarát és intuitív felhasználói interfész a gyors tanuláshoz, ami segít megtakarítani a külső nyomdai szolgáltatók költségét; jobb irányítás és hatékonyság a megnövekedett új forgalom és jobb megtérülés érdekében. Trend: A produktivitás fenntartása a lehető legmagasabb szinten Pro C901 +: Folyamatosan 90 A4 oldal percenként anélkül, hogy nehéz hordozóknál lecsökkenne a sebesség, valamint a Ricoh kiterjedt média könyvtárának támogatása; nagy produktivitást kínál és versenyképes az ára. Trend: Elérhető verzió frissítés a kismennyiségű nyomtatásról az új igények kielégítéséhez Pro C901 +: 90 A4 oldal percenként akár 350 g/m 2 -es nagysúlyú hordozóra kétoldalasban; biztosítja a beruházás gyors megtérülését és még vonzóbb alkalmazásokat tesz lehetővé a feladatok gyors végrehajtása mellett. Trend: Növekedés a színes személyre szóló, változó adattartalmú direkt levelek terén Pro C901 +: Nyomtató szerverek széles skálája az EFI-től; nagy produktivitás, megbízhatóság a változó adattartalmú nyomtatásban, pontos oldalak közötti regisztráció, nyomtatás speciális vagy polimer hordozóra a végfelhasználóktól érkező magas visszajelzési arányú személyre szabott nyomatok által generált profi t érdekében. Trend: Tranzakciós és promóciós anyagok nyomtatása amikor a szín hozzáadott érték Pro C901 +: Nagy produktivitás és gyors adatfeldolgozás; robusztus EFI nyomtató szerverek összetett változó adattartalmú nyomtatási képességgel, valamint a meglévő adat munkafolyamatok egyszerű összekapcsolhatóságával; maximális rendelkezésre állási idő az operátorok által cserélhető egységek (ORU) révén a termelési csúcsokkal tarkított non-stop nyomtatási környezetek számára.

10 Kifejezetten a professzionális nyomdai környezetre tervezve Új színvonal meghatározása Az új Pro C901/C901S Graphic Arts + új színvonalat határoz meg a produktivitásban, hatékonyságban, minőségben és jövedelmezőségben. A kifogástalan képminőség gyorsan elkészül. A non stop teljesítményt a robusztus megbízhatóság erősíti. Ezek a színes nyomdagépek egyszerűen használhatók, hihetetlenül megbízhatók és erőfeszítés nélkül is produktívak, valamint arra lettek tervezve, hogy akármilyen professzionális nyomtatási környezet legnagyobb kihívást jelentő követelményeinek is megfeleljenek. Piaci szegmens Ipari vagy digitális nyomtató Előnyök Ezek a konfi gurációk egyszerűen teljesítik a nagyvolumenű igényeket, valamint könnyen integrálhatók a meglévő munkafolyamat környezetbe, mint például a Heidelberg Prinect, Kodak Prinergy vagy Agfa Apogee. Továbbá mivel képesek közvetlenül számos bevonatos vagy speciális hordozóra nyomtatni, egyszerűen lehet átváltani a termelési folyamatokat hagyományosról digitálisra. A PxP polimer toner által biztosított kiemelkedő nyomtatási minőség lehetővé teszi, hogy az ipari és digitális nyomtatók megfeleljenek a vásárlóknak a gyorsan elkészülő nyomtatott anyagok iránti igényének.. Nyomtató szoba vagy adatközpont Ezek a kompakt és sokoldalú gépek magukban foglalják a nagyvolumenű nyomtatási igényekhez szükséges sebességet és produktivitást, miközben viszonylag kevés helyet foglalnak el. A kimeneti nyomtatási minőség nagyszerű és a Pro C901/C901S + egyszerűen képes kezelni a nagysúlyú hordozókat. Továbbá a Pro C901/C901S + számos beépített utómunkálati opcióval rendelkezik, amelyek segítenek a nyomtató szobákban automatizálni a nyomtatási folyamatokat és csökkenteni a munkaerő költségét. Direkt levelek A Pro C901/C901S + többféle adatnyomtatási alkalmazást kezel könnyedén, kiemelkedő produktivitást kínál az EFI professzionális nyomtató szerverein keresztül, valamint elérhető megoldást jelent a direkt leveleket készítő vásárlóknak, mivel biztosítja a színek használatát az értéktöbbletet jelentő és vonzó személyre szabott alkalmazásokhoz. Fizetős nyomtatás A rövid átfutási idővel nyomtató Pro C901/C901S + nagy sebességet és tartósságot nyújt, valamint színkezelési eszközöket kínál az egyszerű működéshez és megismételhető professzionális kinézetű színes nyomatokhoz.

11 Önnek konfigurálva... Pro C901/C901S + IPARI NYOMDAGÉP Pro C901 + nyomtatómű puffer egységgel, két darab SRA3 nagykapacitású tálcával kézi adagolóval, két tálcás fedőlap adagolóval, egymás után csatlakoztatott nagykapacitású kötegelővel, standard tűzőfi niserrel, teljesen konfi gurált, opcionális fedőlap adagolóval és kétoldali vágóval ellátott Plockmatic füzetkészítővel, valamint EFI E-82 nyomtató szerverrel Pro C901/C901S + NYOMTATÓ SZOBÁK VAGY ADATKÖZPONTOK SZÁMÁRA Pro C901 + nyomtatómű, két darab SRA3 nagykapacitású tálca kézi adagolóval, Z-hajtogató egység, Ricoh Könyvkészítő fi niser fedőlap adagolóval és háromoldalú vágóval, standard tűzőfi niser, EFI E-42 nyomtató szerver Pro C901/C901S + direkt levelekhez Pro C901 + nyomtatómű puffer egységgel, SRA3 nagykapacitású tálca kézi adagolóval, nagykapacitású kötegelő, Ricoh professzionális füzetkészítő fi niser opcionális belső oldali vágóval, E-82 Fiery szerver vagy C-81 Color szerver Pro C901/C901S + FIZETŐS NYOMTATÁSHOZ Pro C901 + nyomtatómű, SRA3 nagykapacitású tálca kézi adagolóval, kéttálcás fedőlap adagoló, Ricoh spirálkötő, Ricoh professzionális füzetkészítő fi niser opcionális belső oldali vágóval, EFI E-42 nyomtató szerver

12 Az innováció a vérünkben van A teljesítmény és produktivitás érdekében Mint a Ricoh összes nyomdagépe, a Pro C901/C901S Graphic Arts + a folyamatos kutatás és fejlesztés gazdag örökségére és szoros elkötelezettségére alapul, ami az innovációk hatásos választékát eredményezi. Az új erőgépünk csupán egy ezek közül. A nyomtatott anyagok hihetetlen választékának előállítására felszerelt Pro C901/C901S + digitális színes nyomdai rendszer a termelő környezetek számára ideális sokoldalúságot, méretezhetőséget és teljesítményt kínál. Rugalmas munkafolyamata, adagolása és utómunkálatai bármilyen nyomtatási mennyiségnek megfelelnek, akár nagy, akár kicsi, míg a papírút technológiájának javítása jelentősen növeli a produktivitást. Hozzáadott érték Az operátorok rövid betanulása és az átfogó automatizálás együtt időt és pénzt takarít meg, amelyet azonnal más feladatok elvégzésére használhat, gyorsabban befejezheti azokat, így a legtöbbet hozhatja ki a cége növekedési potenciáljából a Pro C901/C901S + segítségével. Akármilyen is a működésük, az új Pro C901/C901S + nagyobb produktivitást és jövedelmezőséget eredményez, és mindehhez a legmagasabb szintű minőséget garantálja. Minden az egyben kiválóság A sokoldalú szkennelést, fénymásolást és archiválást kínáló Pro C901S + ideális olyan környezetekben, ahol egy rendszernek kell elvégeznie mindent. Konzisztens, kiváló minőségű nyomatokat készít nagy sebességgel hordozó típusok széles választékára, még a leginkább kihívást jelentő nyomdai környezetekben is. Termelékeny és költséghatékony Kiemelkedően erős, és még a nagyvolumenű környezetek igénybevételét is kibírja, és szembeszáll a legerősebb versenytársaival a teljesítmény és költségek terén. Strapabíró és egyszerűen használható, lehet nyomtatni vele szimpla feladatokat közönséges hordozókra, vagy bonyolult feladatokat nagysúlyú hordozókra, nagy mennyiségben vagy kis mennyiségben. A cégműködés nem áll le; ahogyan mi sem Éjjel-nappal összeköttetésben áll professzionális szervizünkkel és terméktámogatásunkkal. Kijelölt proaktív szervizünk segítségével az állásidő minimális szinten tartható, miközben azt is garantálja, hogy a cége hatékonysága és jövedelmezősége a lehető legmagasabb szintű lesz. Világméretű hálózat Több, mint magasan képzett mérnökünk világméretű hálózatát biztosítjuk, melyek többsége napi 24 órában hívható. Egyszerűen telefonáljon vagy küldjön t, és amint tudnak, válaszolni fognak. Megbízhat átfogó, világszínvonalú tanácsadói és támogatási szolgálatunkban, hogy üzleti kapcsolatunk során folyamatosan elkötelezettek maradunk Ön mellett. Értéktöbbletet jelentő partnerség A Ricoh a lehető legjobb partner minden professzionális nyomdai szolgáltató számára. Prioritási sorba rendezzük az opciókat, nyerő megoldásokat javasolunk és kéz a kézben dolgozunk Önnel azok bevezetésében és támogatásában. Stratégiánk részei többek között a hosszú távú befektetés az értéktöbbletet jelentő programokban; partneri és tanácsadói szemléletmód, nagy tapasztalattal bíró értékesítés előtti és utáni szakemberek, piacvezető szolgáltatási hálózat, ami a lehető legnagyobb hardver és szoftver rendelkezésre állást garantálja, továbbá egy személyre szabott üzletfejlesztési program, ami felgyorsítja a növekedésüket a nyomdaipar piacán.

13 A sikerhez szükséges összes választás Pro C901 + nyomtató verzió - Pro C901 + színes nyomdagép két standard, egyenként lapos bemeneti tálcával. A Pro C901 + és Pro C901S + (nyomtatómű verzió integrált szkennerrel és egy SRA3 nagykapacitású tálcával) között nincs verzióváltási lehetőség Ha fénymásolási és szkennelési funkcióra is szükség lehet, már a kezdetekkor a Pro C901S + -t kell választani. Pro C901S + integrált szkennerrel ellátott verzió - Pro C901S + színes nyomdagép két standard, egyenként lapos bemeneti tálcával. A nyomtatómű magában foglalja a szkennert és egy SRA3 nagykapacitású tálcát, melynek standardként lapos kapacitása van. Ha fénymásolási és szkennelési funkcióra is szükség lehet, már a kezdetekkor a Pro C901S + -t kell választani. 2 Nyomtató szerver A Pro C901 + és Pro C901S + nyomtatóművek mindegyikénél közösen: EFI Fiery E-42 nyomtató szerver EFI Fiery E-82 nyomtató szerver Creo C-81 Color szerver A szerver állványok mindegyike opcionális a nyomtató szerverekhez, és nem tartozékaik. Három külső nyomtató szerver van; az EFI E-42 standard nyomtatási környezeteknek, valamint az EFI E-82 ill. Creo C-81 szerverek a nagyvolumenű, grafi kai központú nyomtatási környezeteknek. A nyomtató szerver kötelező követelmény, és a nyomtatóművel együtt meg kell rendelni. Mind a három szerver külső egység. 3 Nagykapacitású bemeneti opciók Egy A4 nagykapacitású tálca (LCT) lapos kapacitással, ill. egy vagy két SRA3 LCT lapos kapacitással csatlakoztatható. A4 LCT és SRA3 LCT nem csatlakoztatható együtt. A Pro C901S + standard felszereltségének része a beépített első SRA3 LCT. A második SRA3 LCT csatlakozásához papírátvezető egység (nem látható) szükséges mind a Pro C901 +, mind a Pro C901S + nyomtatóművek esetén. Az SRA3 LCT integrált levegős adagolási rendszerrel van felszerelve. A Pro C901 + és Pro C901S + nyomtatómű esetén is lap a maximális bemeneti kapacitás (2 x a nyomtatóművek standard bemeneti tálcái, 2 x SRA3 LCT és kézi adagoló). 4 Kézi adagoló/sra3 LCT Az 500 lapos kapacitású kézi adagoló csak az első SRA3 LCT-hez csatlakoztatható a Pro C901 +, és a második LCT-hez a Pro C901S + nyomtatómű esetén. Nem csatlakoztatható az A4 LCT-hez.

14 Ricoh standard finiser Standard tűzőfi niser lapos kimeneti kötegelési kapacitással, amihez 100 lapos tűző és lapösszeterelő csatlakoztatható. 2/4 kapcsolható lyukasztó vagy skandináv típusú 4-lyukas lyukasztó építhető be. Ricoh professzionális füzetkészítő/vágó egység lapos kimeneti kötegelési kapacitással és standard irkatűzővel. 2/4 kapcsolható lyukasztó vagy skandináv típusú 4-lyukas lyukasztó építhető be. A belső él vágóegység a füzetkészítő fi niser opciója. A vágóegységet nem lehet a Ricoh standard fi niseréhez csatlakoztatni. A standard fi niser és professzionális fi niser nem kapcsolható össze. 5 Fedőlap beszúró A fedőlap beszúró a Ricoh standard fi niserrel vagy professzionális füzetkészítő fi niserrel együtt csatlakoztatható. SRA3 méretig tud hordozót adagolni a két beszúró tálcáról legfeljebb 200 lapos kapacitással tálcánként. Z-hajtogató egység A Z-hajtogató egység a Ricoh standard fi niserrel vagy professzionális füzetkészítő fi niserrel együtt csatlakoztatható. Könyvkészítő finiser A Könyvkészítő fi niser a Ricoh standard fi niserrel vagy professzionális füzetkészítő fi niserrel vagy egy nagykapacitású kötegelővel együtt csatlakoztatható. A Könyvkészítő fi niser akár 400 oldalas könyveket tud készíteni a nyomtatási folyamatba építve, fedőlapot adagol és három oldalról vágja a könyvet a kötést követően. Spirálkötő A spirálkötő a Ricoh standard fi niserrel vagy professzionális füzetkészítő fi niserrel vagy egy nagykapacitású kötegelővel együtt csatlakoztatható. A spirálkötő akár 200 oldalas 23 lyukas spirálkötött füzeteket tud készíteni a nyomtatási folyamatba építve, és fekete vagy fehér színű spirált is használhat. Operátor által cserélhető egységek Az operátor által cserélhető egységek átfogó választékában szerepel a beégető egység, porszűrők és az SRA3 nagykapacitású tálcák adagoló görgői, OPC dobegység, előhívó, töltő egység, dobtisztító egység, szíjtisztító egység és a papírátvezető görgő egység. 6 Nagykapacitású kötegelő A képen egy kötegelő kocsi látható a nyitott nagykapacitású kötegelőben. A nagykapacitású kötegelőt egy kocsival szállítjuk, és további kocsik opcióként kaphatók. Legfeljebb két kötegelő csatlakoztatható a Pro C901 + és Pro C901S + nyomtatóművekhez lapos kimeneti kapacitással. Amikor két kötegelő van egymáshoz kapcsolva, a nyomtatómű mögé puffer lehűtő egységet (nem látható) kell felszerelni. Két nagykapacitású kötegelőt lehet felszerelni, hacsak nincs Könyvkészítő fi niser, spirálkötő vagy Z-hajtogató egység csatlakoztatva, mert ebben az esetben csak egy nagykapacitású kötegelőt lehet konfi gurálni. A nagykapacitású kötegelőt nem lehet a lapos fi niserrel együtt felszerelni, ha akár a Könyvkészítő fi niser, akár a spirálkötő csatlakoztatva van. 7 Plockmatic füzetkészítő A Plockmatic füzetkészítő rendszerhez Ricoh standard fi nisert is fel kell szerelni. A füzetkészítő tartalmaz egy opcionális félbehajtó egységet, fedőlap beszúrót, belső él vágót és kétoldalú vágómodult, amelyek 25 lapot tudnak vágni a három oldalról vágott prospektusok nyomtatási folyamaton belüli előállításánál. 8 GBC StreamPunch PRO A GBC StreamPunch PRO lyukasztó egységet mindig Ricoh standard fi niserrel együtt kell felszerelni. A nagyteljesítményű lyukasztó készletek akár oldalt tudnak lyukasztani a hordozó típusok teljes skálájából. Levegős elválasztó A levegős papírelválasztó a Pro C901 + sorozat opciójaként kapható. Ez az egység garantálja a bevonatos hordozók megbízható elválasztását, és csökkenti a bemenő él margójának méretét. A levegős elválasztóval felszerelt Pro C901 + sorozatú nyomtatóművek megbízhatóan adagolják a könnyű bevonatos hordozókat 60 és 160 g/m 2 között. A levegős elválasztó két egységből áll. A levegőkompresszor egység a gép hátsó oldalánál a külső borításon belül helyezkedik el. A levegő fúvóka egység a beégető egység kimeneténél helyezkedik el. Az egységeket egy tömlő kapcsolja össze. A sűrített levegőt a fúvóka egység szállítja, így garantálja a papír elválasztását a külső beégető hengerről. A második levegő fúvóka megrendelhető az ORU beégető egységhez.

15

16 Pro C901/C901S + FŐBB MŰSZAKI ADATOK PRO C901/C901S + Technológia: Beégetés: Toner típusa: Nyomtatási sebesség: Felbontás: Bemelegedési idő: Méretek (SzxMéxMa) Tömeg: Áramforrás: Energiafogyasztás: Terhelhetőség: SZKENNER JELLEMZŐK 4-dobos elektrosztatikus átviteli rendszer belső áthúzó szíjjal Olajmentes szíjas beégetési módszer Polimer toner Színes/Fekete-fehér: 90/90ppm** 1200 x 1200 dpi Kevesebb, mint 420 másodperc Pro C901 +: x 990 x 1 640mm Pro C901S +: x 990 x 1 640mm Pro C901 +: Kevesebb, mint 630kg Pro C901 +: Kevesebb, mint 860kg 220/230/240V, 25A, 50/60Hz Nyomtatás: kevesebb, mint 5 500W Készenlét: kevesebb, mint 3 200W oldal/hó SZÍNES KONTROLLER E-42 Technológia: Fiery System FS100 Pro Konfi guráció: Külső CPU: Intel i GHz Memória: 2GB x 2 Merevlemez: 1TB x 1 SATA DVD-ROM meghajtó: DVD-RW támogatás Operációs rendszer Windows 7 Professional x 32/x 64 Hálózati protokoll: TCP/IP, (IPv4, IPv6) SMB PDL: Postscript 3, PCL 5c, PCL 6 Támogatott adatformátum: PDF, TIFF, JPEG VDP: PPML v2.2, Fiery Free Form v1 & 2.1, PDF-VTI PDF-VT2 Font: MM Hálózati interfész: Ethernet 1000/100/10base-Tx2 Szerviz interfész: USB x 6 (elülső: 2, hátsó: 4), PS2 USB-vel, USB egér, USB billentyűzet Felbontás: 100/150/200/300/400/600 (alapértelmezett) dpi dpi (Twain: FF) dpi (Twain: Színes) Szkennelési sebesség: (A4, 200 dpi) FF: 75 oldal/perc, Színes: 75 oldal/perc, *Szkennelési sebesség (A4 LEF, 200 dpi) Max szkennelhető terület: 297 x 432mm HORDOZÓ KEZELÉS Bemeneti papírkapacitás: Standard: 2 x lap, 1 x 500 lap SRA3 nagykapacitású tálca (LCT): 2 x lap Kézi adagolótálca opció: 500 lap Max. bemeneti kapacitás: lap (ha 2 SRA3 LCT és 500-as papírtálca van csatlakoztatva) lap (beleértve a Multifunkciós kézi adagolót) Max. kimeneti kapacitás: lap (ha 2 kötegelő és standard fi niser van csatlakoztatva) Papírméret: Maximum: 330 x 487,7mm Nyomtatható terület: Maximum: 320 x 480mm Papírsúly: Standard tálcák: g/m 2 SRA3 LCT RT5050: g/m 2 Kézi adagolótálca: g/m 2 * csak Pro C901S + esetén. ** A nyomtatási minőség optimalizálása érdekében a sebesség a nagy súlyú hordozók esetén csökkenthető. EGYÉB OPCIÓK Ricoh professzionális füzetkészítő opcionális belső él vágóval, Plockmatic füzetkészítő félbehajtó opcióval, fedőlap beszúró és belső él vagy 3-oldalú vágó opció, GBC StreamPunch PRO, VM-kártya, papírátvezető egység, 500-lapos kézi adagoló, lyukasztó egység (2/4 kapcsolható lyukasztó, skandináv típusú 4-es lyukasztó, DLT/A3 tálca, címke egység, Z-hajtogató, két állomásos fedőlap beszúró, lapos standard fi niser 100 lapos tűzővel és lapösszeterelővel, irkatűző egység, spirálkötő egység, Könyvkészítő fi niser egység, 2 x lapos SRA3 nagykapacitású tálcák, hűtőventilátor egység, A típusú számláló interfész egység, puffer hűtőegység, EFI szerver FACI bútorba épített (E-42 vagy E-82), EFI szerver HDD biztonság (E-42 vagy E-82), szerver állvány (C-81), ES-2000 spektrofotométer, kötegelő egyszeres vagy kétszeres csatlakozással, guruló kocsi a kötegelőhöz, levegős elválasztó egység, operátor által cserélhető egységek MUNKAFOLYAMAT MEGOLDÁSOK EFI MicroPress, EFI Digital StoreFront, EFI Color Profi ler Suite, EFI Fiery Graphic Arts + Package Premium Edition Upgrade (az EFI E-42 opciója), EFI SeeQuence Compose, Creo Process Power Pack, Creo Color Pack, Creo Imposition Pack, DirectSmile, ATI doc-q-manager, Objectif Lune PlanetPress, Objectif Lune PrintShop Mail, TotalFlow Print Manager, TotalFlow Production Manager, TotalFlow Path, TotalFlow Prep, Ricoh Process Director Express, Barr EOM, PTI MarcomCentral KÖRNYEZETI INFORMÁCIÓK Energy Star 1.1 Pro C901/C901S + EFI Fiery E-42 nyomtató szerver Pro C901/C901S + EFI Fiery E-82 nyomtató szerver Pro C901/C901S + C-81 Color szerver Igen Igen Igen ISO9001 tanúsítvány, ISO14001 tanúsítvány A szövegben szereplő márkaés/vagy terméknevek a megfelelő jogtulajdonosok védjegyei. A termék külső megjelenése és műszaki adatai külön értesítés nélkül megváltoztathatók. A termék színe a valóságban eltérhet a brosúrában ábrázolt színtől. A brosúrában szereplő képek csak illusztrációk, ezért apróbb részleteikben eltérhetnek a terméktől. Copyright 2012 Ricoh Europe PLC Minden jog fenntartva. Sem jelen brosúra, sem annak tartalma és/ vagy szedésterve nem módosítható és/vagy adaptálható, másolható és/vagy illeszthető be más anyagba akár részben, akár egészben a Ricoh Europe PLC előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

Pro C901/C901S Graphic Arts Edition. Új jelentést adunk a digitális nyomda fogalmának

Pro C901/C901S Graphic Arts Edition. Új jelentést adunk a digitális nyomda fogalmának Pro C901/C901S Graphic Arts Edition Új jelentést adunk a digitális nyomda fogalmának Az innováció a vérünkben van. A Ricoh digitális nyomdagépei a folyamatos kutatás és fejlesztés gazdag örökségére épülnek.

Részletesebben

Pro. C7100/C7100X Sorozat. Színes digitális nyomdai rendszerek kiemelkedő hozzáadott értékkel. Pro TM C7110 modellek. Pro TM C7100 modellek.

Pro. C7100/C7100X Sorozat. Színes digitális nyomdai rendszerek kiemelkedő hozzáadott értékkel. Pro TM C7110 modellek. Pro TM C7100 modellek. Pro C7100/C7100X Sorozat Színes digitális nyomdai rendszerek kiemelkedő hozzáadott értékkel Pro TM C7100 modellek Pro TM C7110 modellek Színes Színes 80 FF 90 FF lap/perc lap/perc Hozzáadott érték. Megnövekedett

Részletesebben

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Nagy teljesítményű digitális fekete-fehér nyomdagépek. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Fekete-fehér.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Nagy teljesítményű digitális fekete-fehér nyomdagépek. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Fekete-fehér. Pro 8100S/8110S/ 8120S Nagy teljesítményű digitális fekete-fehér nyomdagépek Pro 8100S 95 lap/perc Fekete-fehér Pro 8110S 110 lap/perc Fekete-fehér Pro 8120S 135 lap/perc Fekete-fehér Fejlett technológia

Részletesebben

Sharp MX-M850. Általános. Másoló

Sharp MX-M850. Általános. Másoló Sharp MX-M850 Nagy termelékenység Oldal/perc: 85 fekete-fehér Papír kapacitás: Std 3000 Max 8050 Kimagasló nyomdai eszköz elsıosztályú megbízhatóság és teljesítmény biztosítására tervezve Széleskörő finisher

Részletesebben

Sharp MX-M363N. Általános. Másoló

Sharp MX-M363N. Általános. Másoló Sharp MX-M363N Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Archiválás Oldal/perc: 36 (fekete-fehér) Papírkapacitás: alapkiépítésben 1100 lap, maximum 5600 lap Csúcsminıségő 1200 x 1200 dpi nyomtatás & színes

Részletesebben

SP C830DN SP C831DN. A3-s színes lézernyomtató. Nyomtató. 55 Fekete-fehér. 45 Fekete-fehér SP C830DN SP C831DN. Színes oldal/ Színes oldal/

SP C830DN SP C831DN. A3-s színes lézernyomtató. Nyomtató. 55 Fekete-fehér. 45 Fekete-fehér SP C830DN SP C831DN. Színes oldal/ Színes oldal/ SP C830DN SP C831DN A3-s színes lézernyomtató Nyomtató SP C830DN SP C831DN 45 Fekete-fehér Színes oldal/ 55 Fekete-fehér Színes oldal/ Gyors és hatékony színes lézernyomtatók Az SP C830DN/SP C831DN eszközök

Részletesebben

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP SRA3 színes MFP MP C3003SP MP C3503SP Másoló Nyomtató Fax Szkenner MP C3003SP MP C3503SP 30 Fekete-fehér Színes oldal/ 35 Fekete-fehér Színes oldal/ Hozzon létre egy hiper-hatékony munkahelyet Alakítsa

Részletesebben

Ricoh MP W6700SP. A kompakt széles formátumú fekete-fehér multifunkciós rendszer. Másoló Nyomtató Szkenner. 6,7 lap/perc.

Ricoh MP W6700SP. A kompakt széles formátumú fekete-fehér multifunkciós rendszer. Másoló Nyomtató Szkenner. 6,7 lap/perc. A kompakt széles formátumú fekete-fehér multifunkciós rendszer Ricoh MP W6700SP Másoló Nyomtató Szkenner Ricoh MP W6700SP 6,7 lap/perc Fekete/fehér Egyedülálló fekete-fehér nyomtató kis- és közepes igénybevételre.

Részletesebben

SP 8300DN. A3 fekete-fehér lézernyomtató. Nyomtató. 50 Fekete-fehér oldal/ SP 8300DN

SP 8300DN. A3 fekete-fehér lézernyomtató. Nyomtató. 50 Fekete-fehér oldal/ SP 8300DN SP 8300DN A3 fekete-fehér lézernyomtató Nyomtató SP 8300DN 50 Fekete-fehér oldal/ Nagy teljesítményű és megbízható fekete-fehér lézernyomtató Az SP 8300DN lézernyomtató a gyorsaság, a sokoldalúság és a

Részletesebben

MP C4503(A) SP MP C5503(A) SP MP C6003SP

MP C4503(A) SP MP C5503(A) SP MP C6003SP SRA3 színes MFP MP C4503(A) SP MP C5503(A) SP MP C6003SP Másoló Nyomtató Fax Szkenner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Fekete-fehér Színes oldal/ 55 Fekete-fehér Színes oldal/ MP C6003SP 60 Fekete-fehér

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljam a C60 Creative Plus-t, amellyel Ön új üzletágat létesíthet, illetve virágoztathat

Részletesebben

Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez

Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez MP W5100/MP W7140 Ideális széles formátumú partner A széles formátumú nyomtatóval szemben támasztott elvárások egyértelműek: dolgozzon

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő:

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő: Műszaki adatok Nyomtatási sebesség (fekete): Normál:Akár 33 oldal percenként (A mérés az ISO/IEC 24734 használata alapján, a tesztdokumentumok első sorozatának kihagyásával történt. További információ:

Részletesebben

Professzionális színek

Professzionális színek DocuColor 240/250 Nyomtató-másoló Nagyszerû teljesítmény Professzionális színek DocuColor 240/250 Teljesítmény Rugalmasan alakítható kezelési felület! Könnyen használható, egyszerûen programozható, nagyméretû

Részletesebben

Fekete-fehér nyomtató. Másoló Nyomtató Szkenner. 8200s. 8210s. 96 lap/perc. 111 lap/perc. 8220s. 136 lap/perc. Fekete-fehér

Fekete-fehér nyomtató. Másoló Nyomtató Szkenner. 8200s. 8210s. 96 lap/perc. 111 lap/perc. 8220s. 136 lap/perc. Fekete-fehér Fekete-fehér nyomtató Másoló Nyomtató Szkenner 8200s 8210s 96 lap/perc Fekete-fehér 111 lap/perc Fekete-fehér 8220s Fekete-fehér 136 lap/perc Jobb minőségű, megbízhatóbb, sokoldalúbb nyomtatás. Többek

Részletesebben

KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK. Alba-IdeaKft.

KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK. Alba-IdeaKft. KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK 215 Alba-IdeaKft. www.albaidea.hu www.konicaminolta.hu Fekete-fehér irodai rendszer bizhub 215 bizhub 215 Minden, amire egy irodában szükség van bizhub 215, fekete-fehér

Részletesebben

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt.

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Canon i-sensys FAX-L150 Canon i-sensys FAX-L170 Canon i-sensys FAX-L3000 Egyszerűen használható és

Részletesebben

Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer

Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer Ütőképes irodai eszköz Az üzleti versenyben való helytálláshoz, a sokféle feladat kezeléséhez megfelelő rugalmasságra van szükség. Olyan eszközre, amely a napi

Részletesebben

Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer

Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer Ütőképes irodai eszköz Az üzleti versenyben való helytálláshoz, a sokféle feladat kezeléséhez megfelelő rugalmasságra van szükség. Olyan eszközre, amely a napi

Részletesebben

Konica Minolta bizhub 25e fekete-fehér A4 multifunkciós készülék

Konica Minolta bizhub 25e fekete-fehér A4 multifunkciós készülék Konica Minolta bizhub 25e fekete-fehér A4 multifunkciós készülék Multifunkciós fekete-fehér eszköz (nyomtat, másol, szkennel, faxol) 25 lap/perc sebességgel. Hálózati funkcionalitás. GDI és PCL. Fordított

Részletesebben

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Digitális színes multifunkciós nyomtató Másoló Nyomtató Fax szkenner MP C6502SP MP C8002SP 65 Fekete-fehér Színes oldal/ 80 Fekete-fehér Színes oldal/ Forradalmasítsa írodai színes

Részletesebben

A R Z O N I ro d a te c h n ik a i

A R Z O N I ro d a te c h n ik a i A R Z O N I ro d a te c h n ik a i S z o l g á lta tó é s K e r e s k e d e lm i K ft. 1221 Budapest, Ady E. út 125. Tel: 06-20-4700188, Tel: 3623724, Fax: 3626054 w w w.a rz o n.h u a rz o n @ a rz o

Részletesebben

Ricoh Latex Pro L4100 sorozat

Ricoh Latex Pro L4100 sorozat Ricoh Latex Pro L4100 sorozat Az új Ricoh Pro L4100 sorozat az új AR Ricoh tartós Latex festékekkel. TM Pro TM L4130 Pro TM L4160 Pro L4130 Pro L4160 29.5 Színes 33.1 Színes 2 2 m /h m /h A széles színes

Részletesebben

ineo 601/751 Fekete-fehér 60/75 lap/perc

ineo 601/751 Fekete-fehér 60/75 lap/perc ineo 601/751 Fekete-fehér 60/75 lap/perc Mikor a termelékenység számít...... a tökéletes választás az ineo 601/751 Egy fekete-fehér multifunkciós készülékek robosztusok és rendkivül megbízhatónak kell

Részletesebben

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN Műszaki adatok Fekete nyomtatási sebesség: Normál: Akár 43 oldal percenként Első lap kinyomtatása (üzemkész) Fekete: Akár 5,9 mp alatt Fekete nyomtatási minőség (legjobb)

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára Modellek HL-1110E DCP-1510E MFC-1810E Kisiroda/Otthoni

Részletesebben

Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez

Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez MP W5100/MP W7140 Ideális széles formátumú partner A széles formátumú nyomtatóval szemben támasztott elvárások egyértelműek: dolgozzon

Részletesebben

ir2800 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 28 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség

ir2800 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 28 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség ir2800 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 28 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség percenként 28 oldalas nyomtatási és másolási sebesség többcélú eszköz

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

www.konicaminolta.hu Színes digitális nyomdagép bizhub PRO C70hc bizhub PRO C70hc A színvarázsló

www.konicaminolta.hu Színes digitális nyomdagép bizhub PRO C70hc bizhub PRO C70hc A színvarázsló www.konicaminolta.hu Színes digitális nyomdagép bizhub PRO C70hc bizhub PRO C70hc A színvarázsló bizhub PRO C70hc, színes digitális nyomdagép Úttörő technológia, kivételes színek A szín kiemelkedő fontosságú

Részletesebben

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Mono széles formátumú multifunkciós nyomtató. 10 ppm. 14 ppm. Fénymásoló Nyomtató Szkenner. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Mono széles formátumú multifunkciós nyomtató. 10 ppm. 14 ppm. Fénymásoló Nyomtató Szkenner. Ricoh MP W7100SP. Mono széles formátumú multifunkciós nyomtató Ricoh MP W7100SP/ W8140SP Fénymásoló Nyomtató Szkenner Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 ppm B/W 14 ppm B/W Kiemelkedő sebességet és magas termelékenységet

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

Irodai berendezések katalógusa

Irodai berendezések katalógusa Irodai berendezések katalógusa Feketefehér GELJET TM Projektor Innováció. Kiváló minőség. Árelőny. A fenti kulcsszavak jellemzik a Magyarországon már 1990 óta jelen levő Ricoh márka termékeit. A Ricoh

Részletesebben

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény Már Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb mono lézernyomtató sorozata, az ML-2160/2165/2165W, valamint multifunkciós lézernyomtató sorozata, az SCX-3400/3405/3405W. Az újdonságokkal a kis- és középvállalatok

Részletesebben

Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, opcionális fax Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen

Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, opcionális fax Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, opcionális fax Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): Normál:

Részletesebben

MP C6503 MP C8003. A3-as színes MFP. Fénymásolás Nyomtatás Szkennelés Fax. 80 Fekete-fehér. 65 Fekete-fehér MP C6503 MP C8003.

MP C6503 MP C8003. A3-as színes MFP. Fénymásolás Nyomtatás Szkennelés Fax. 80 Fekete-fehér. 65 Fekete-fehér MP C6503 MP C8003. A3-as színes MFP MP C6503 MP C8003 Fénymásolás Nyomtatás Szkennelés Fax MP C6503 MP C8003 65 Fekete-fehér Színes lap/pe 80 Fekete-fehér Színes lap/pe Hatásos módszer vállalkozása összes igényének kielégítésére.

Részletesebben

A3-as színes nyomtató SP C840DN SP C842DN. Nyomtató SP C842DN SP C840DN. 60 Fekete-fehér. 45 Fekete-fehér. Színes lap/pe.

A3-as színes nyomtató SP C840DN SP C842DN. Nyomtató SP C842DN SP C840DN. 60 Fekete-fehér. 45 Fekete-fehér. Színes lap/pe. A3-as színes nyomtató SP C840DN SP C842DN Nyomtató SP C840DN SP C842DN 45 Fekete-fehér Színes lap/pe 60 Fekete-fehér Színes lap/pe Gyors feldolgozás. Kizárólag a legmagasabb színvonal. A gyorsabb színfeldolgozás

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással

Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással RICOH FW770/780 Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással Előrelépés a nagyformátumú másolásban A műszaki területen a határidők rendkívül szorosak, a

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely

Részletesebben

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digitális fekete-fehér Multifunkciós Nyomtató Másoló Nyomtató Fax Szkenner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 Fekete-fehér oldal/ 75 Fekete-fehér oldal/ Aficio MP 9002 90 Fekete-fehér

Részletesebben

Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web

Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): ISO, lézernyomtatóval összehasonlítható:akár

Részletesebben

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP A3 fekete-fehér MFP MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Nyomtató Másoló Szkenner Fax MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP 25 Fekete-fehér 30 Fekete-fehér

Részletesebben

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Sorozat

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Sorozat A3-as fekete-fehér MFP 2555 3055 3555 4055 5055 6055 Sorozat Fénymásoló Nyomtató Szkenner Fax 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 Fekete-fehér 30 Fekete-fehér 35 Fekete-fehér 4055(A)SP 5055(A)SP 6055SP 40

Részletesebben

ir2200 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 22 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség

ir2200 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 22 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség ir2200 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 22 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség percenként 22 oldalas nyomtatási és másolási sebesség többcélú eszköz

Részletesebben

MX-M232D/MX-M202D/MX-M182D Digitális multifunkciós rendszer

MX-M232D/MX-M202D/MX-M182D Digitális multifunkciós rendszer MX-M232D/MX-M202D/MX-M182D Digitális multifunkciós rendszer KICSI, DE ERŐS Ha egy eszközt nap mint nap használ, annak olyannak kell lennie, ami a legjobban illik az Ön munkastílusához. /Ezért készítjük

Részletesebben

Sokoldalú irodai eszköz produktivitás kedvező költségszinten

Sokoldalú irodai eszköz produktivitás kedvező költségszinten Sokoldalú irodai eszköz produktivitás kedvező költségszinten MP 2500/MP 2500LN/MP 2500SP Testre szabott irodai támogatás A jelenlegi és jövőbeni igények széleskörű lefedése Optimalizálja munkafolyamatait,

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Honeywell PC42T asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PC42T asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Intermec PD43 közepes tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PD43 közepes nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

MP C3002/MP C B/W. Színes digitális multifunkciós nyomtató. Másoló Nyomtató Fax Szkenner. Aficio MP C3002. Aficio MP C3502 B/W. Color.

MP C3002/MP C B/W. Színes digitális multifunkciós nyomtató. Másoló Nyomtató Fax Szkenner. Aficio MP C3002. Aficio MP C3502 B/W. Color. MP C3002/MP C3502 Színes digitális multifunkciós nyomtató Másoló Nyomtató Fax Szkenner Aficio MP C3002 Aficio MP C3502 B/W 30 35 B/W Color ppm ppm Color Tökéletes partner keményen dolgozó irodáknak Az

Részletesebben

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés A Kongsberg XP Auto teljesen automatizált, kivágó szerszám nélkül működő kivágó asztal, amit a csomagoló és a POP display ipar számára fejlesztettek ki. A sikeres

Részletesebben

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

i5000 sorozatú szkennerek

i5000 sorozatú szkennerek i5000 sorozatú szkennerek Vezérlő kód információk _hu Vezérlőkód információk Tartalomjegyzék Vezérlő minta részletek... 4 Vezérlő minta tájolás... 5 Vonalkód részletek... 7 Vezérlő pozícionálása... 9 Papír

Részletesebben

ir3300 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 33 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség

ir3300 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 33 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség ir3300 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 33 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség percenként 33 oldalas nyomtatási és másolási sebesség többcélú eszköz

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is

Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is Gazdaságos fekete-fehér és hatékony színes dokumentumok Napjainkban az üzlet világa egyre keményebb, és a résztvevőkre egyre nagyobb

Részletesebben

Xerox 4110. Áttekintés. Új csúcsok meghódítása. Kimagasló teljesítmény. szállítása

Xerox 4110. Áttekintés. Új csúcsok meghódítása. Kimagasló teljesítmény. szállítása Xerox 4110 Áttekintés Új csúcsok meghódítása Kimagasló teljesítmény szállítása Új perspektívák - nap, mint nap Egy megoldás; számtalan elôny A másolóra való várakozás helyett töltsön több idôt a hasznos

Részletesebben

Fejlett irodai dokumentumkezelő eszköz

Fejlett irodai dokumentumkezelő eszköz Fejlett irodai dokumentumkezelő eszköz Könnyen kezelhető megoldás minden irodába A színvonalas, gördülékeny kommunikáció az üzleti siker titka. Technológiai innovációira és piacvezetőként szerzett sokéves

Részletesebben

Konica Minolta bizhub C754e színes A3 készülék

Konica Minolta bizhub C754e színes A3 készülék Konica Minolta bizhub C754e színes A3 készülék Fekete-fehér multifunkciós berendezés 75 lap/perc sebességgel. EMPERON TM nyomtatásvezérl? PCL 5, PostScript 3, PDF 1.7 XPS és OOXML támogatással. Standard

Részletesebben

Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni?

Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni? Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni? Kritikus pontok Ethernet interfész soros eszközbe ágyazásakor Az ipari Ethernet technológia az alacsony költségeinek és jelentős hálózati

Részletesebben

Kyocera KM3050/KM4050/KM5050

Kyocera KM3050/KM4050/KM5050 www.dokutech.hu Költséghatékony nyomtatási megoldások teljes körű üzemeltetéssel Kyocera KM3050/KM4050/KM5050 Felújított többfunkciós berendezés A3-as fekete-fehér nyomtatás Nyomtatás, másolás, szkennelés

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

Új dimenzió a digitális utófeldolgozásban

Új dimenzió a digitális utófeldolgozásban Új dimenzió a digitális utófeldolgozásban Az új Kongsberg C-t arra tervezték, hogy a jelenlegi és a jövőben megjelenő egyre gyorsabb és szélesebb formátumú nyomtatókat is kiszolgálja. Sokoldalúságban,

Részletesebben

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Multifunkciós nyomtató beépített tintatartályokkal a gyors, költséghatékony és megbízható színes nyomtatáshoz, másoláshoz, szkenneléshez és

Részletesebben

Felhasználóbarát és gyors dokumentumfeldolgozás

Felhasználóbarát és gyors dokumentumfeldolgozás Felhasználóbarát és gyors dokumentumfeldolgozás Létrehozás, megosztás, kommunikáció mi lehet ennél egyszerűbb? Napjaink hálózatba kapcsolt irodáinak kifinomult eszközökre van szüksége, melyekkel hatékonyan

Részletesebben

A fejlett mûszaki megoldások és az egyszerûség tökéletes harmóniája

A fejlett mûszaki megoldások és az egyszerûség tökéletes harmóniája ir 5570 ir 6570 A fejlett mûszaki megoldások és az egyszerûség tökéletes harmóniája ir 5570 / ir 6570 Intelligens és nagysebességû fekete-fehér hálózati multifunkciós készülék Most a hálózat által nyújtott

Részletesebben

Asztali PC kínálatunk:

Asztali PC kínálatunk: Asztali PC kínálatunk: Alfa Office PC Processzor: Intel Pentium Dual Core G3420-3,20GHz Memória: 4GB DDR-III 99 291 Ft + ÁFA Alfa II Offfice PC Processzor: Intel Pentium Dual Core G3460-3,50GHz Memória:

Részletesebben

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Specifikációk A CopyCentre C65 a képen ofszet kimeneti tálcával és kézi kéziadagolóval látható. A CopyCentre C75 a képen opcionális 5.100 lapos nagykapacitású lapadagolóval és fejlett irodai látható. A

Részletesebben

www.konicaminolta.hu Színes digitális nyomdai berendezés bizhub PRO C6000 és bizhub PRO C7000 Kiemelkedő képalkotás

www.konicaminolta.hu Színes digitális nyomdai berendezés bizhub PRO C6000 és bizhub PRO C7000 Kiemelkedő képalkotás www.konicaminolta.hu Színes digitális nyomdai berendezés bizhub PRO C6000 bizhub PRO C7000 bizhub PRO C6000 és bizhub PRO C7000 Kiemelkedő képalkotás bizhub PRO C6000 és bizhub PRO C7000, színes digitális

Részletesebben

SUSE Linux Enterprise Server 12 Hargitai Zsolt

SUSE Linux Enterprise Server 12 Hargitai Zsolt SUSE Linux Enterprise Server 12 Hargitai Zsolt Üzletfejlesztési Igazgató zhargitai@suse.com SUSE Linux Enterprise Server 12 A megbízható alap kritikus szolgáltatások futtatásához Állásidő minimalizálása

Részletesebben

Nagy teljesítményű fekete-fehér és színes dokumentumfeldolgozó rendszerek

Nagy teljesítményű fekete-fehér és színes dokumentumfeldolgozó rendszerek Nagy teljesítményű fekete-fehér és színes dokumentumfeldolgozó rendszerek MP C2800/MP C3300 Lenyűgöző minőség színesben Az összes irodai kommunikációs igény teljesítésére Napjaink mozgalmas irodai környezetében

Részletesebben

CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW

CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW Színes multifunkciós lézernyomtató Minden vállalatnak Valódi színek fénysebességgel Gyors és gazdaságos színes nyomtatás A mai vállalkozásoknak tudniuk kell, hogy minőségi

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

KIP 900 SZÍNES SZÉRIA

KIP 900 SZÍNES SZÉRIA Gyorsabb, Okosabb, Hatékonyabb KIP 900 SZÍNES SZÉRIA SYSTEM K SOFTWARE KIP 970 KIP 980 KIP 990 Gyorsabb, Okosabb, Hatékonyabb KIP 900 SZÍNES SZÉRIA Gyorsabb - A legfejlettebb magas követelményű széles

Részletesebben

Samsung Xpress SL-M2675F multifunkciós lézernyomtató

Samsung Xpress SL-M2675F multifunkciós lézernyomtató Samsung Xpress SL-M2675F multifunkciós lézernyomtató Funkciók Szolgáltatások Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás A nyomtatás műszaki adatai Fekete nyomtatási sebesség: Normál: Akár 26 oldal percenként

Részletesebben

4-az-1-ben funkcionalitás professzionális minőséggel párosítva

4-az-1-ben funkcionalitás professzionális minőséggel párosítva Develop ineo 501 Mérvadó különbségek Az ineo 501 multifunkcionális fekete/fehér másoló rendszer ideális központi egységként szolgálhatja az Ön csoportos igényeit. Sebessége 50 lap/perc A/4 és 27 lap/perc

Részletesebben

Hôpapíros telefaxok KX-FT906HG-B/KX-FT908HG-B

Hôpapíros telefaxok KX-FT906HG-B/KX-FT908HG-B 2005 TELEFAXOK Hôpapíros telefaxok KX-FT906HG-B/KX-FT908HG-B KX FT908HG B Hívófél azonosítás (lista az utolsó 20 bejövô hívás adatairól) Digitális kétirányú kihangosítás Választható magyar/angol nyelvû

Részletesebben

Ricoh MP CW2201SP. Sokoldalú készülék CAD és Graphic Arts alkalmazásokhoz. Digitális színes multifunkciós nyomtató. Másoló Nyomtató Szkenner

Ricoh MP CW2201SP. Sokoldalú készülék CAD és Graphic Arts alkalmazásokhoz. Digitális színes multifunkciós nyomtató. Másoló Nyomtató Szkenner Digitális színes multifunkciós nyomtató Ricoh MP CW2201SP Sokoldalú készülék CAD és Graphic Arts alkalmazásokhoz Másoló Nyomtató Szkenner RICOH MP CW2201SP A1 B/W 3.8ppm Színes 2.1ppm Az egyedülálló hatékonysággal

Részletesebben

ineo+ 203/253/353 Színes 20/25/35 lap/perc Fekete-fehér 20/25/35 lap/perc

ineo+ 203/253/353 Színes 20/25/35 lap/perc Fekete-fehér 20/25/35 lap/perc ineo+ 203/253/353 Színes 20/25/35 lap/perc Fekete-fehér 20/25/35 lap/perc Kiváló minőség, alacsony áron A színeknek fontos szerepük van az üzleti és marketing kommunikációban egyaránt, ráadásul ha egy

Részletesebben

A Gemsys borítékolóival hatékonnyá tehetik a postai munkafolyamatokat. Levelek, számlák, bérjegyzékek, prospektusok, körlevelek, értesítők,

A Gemsys borítékolóival hatékonnyá tehetik a postai munkafolyamatokat. Levelek, számlák, bérjegyzékek, prospektusok, körlevelek, értesítők, SI3300 / SI3500 AUTOMATIKUS BORÍTÉKOLÓGÉP A Gemsys borítékolóival hatékonnyá tehetik a postai munkafolyamatokat. Levelek, számlák, bérjegyzékek, prospektusok, körlevelek, értesítők, borítékolása egy munkafolyamaton

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

R320 Szerver. Műszaki adatok

R320 Szerver. Műszaki adatok R320 Szerver Kimagasló teljesítmény és méretezhető Az állványba szerelhető, 1 egység méretű PowerEdge R320 kiszolgáló nagyvállalati szintű funkciókat nyújt ideális az alapvető üzleti alkalmazások futtatásához

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Panasonic faxok és multifunkciós készülékek

Panasonic faxok és multifunkciós készülékek Panasonic faxok és multifunkciós készülékek KX-FC962HG-T 9,6 kbps modem sebesség Vezetékes és vezetéknélküli (DECT) kézibeszélı 6 db kézibeszélı használatának lehetısége Belsı beszélgetés a kézibeszélık,

Részletesebben

www.develop.hu ineo 501 Fekete-fehér 51 lap/perc

www.develop.hu ineo 501 Fekete-fehér 51 lap/perc www.develop.hu ineo 501 Fekete-fehér 51 lap/perc Mérvadó különbségek Az a feltevés, hogy minden irodai készülék úgyanúgy néz ki és úgyanúgy mükődik helytelen.az ineo 501 más és nemcsak a küsejét tekintve.

Részletesebben

Océ. Fairprint 2003 - Új időszámítás az Océ-nál. Océ-Hungária Kft. - Dokumentumkezelői és Nyomtatói Rendszerek Üzletág - FairPrint2003 - Visegrád

Océ. Fairprint 2003 - Új időszámítás az Océ-nál. Océ-Hungária Kft. - Dokumentumkezelői és Nyomtatói Rendszerek Üzletág - FairPrint2003 - Visegrád Fairprint 2003 - Új időszámítás az Océ-nál 1 Tartalom! Piaci megközelítésünk és belső működésünk! OpenHouse 2002! Az Océ új termékpalettája 2 2 üzletág egyesítése DDS - Digital Document Systems Irodai

Részletesebben

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete 2 Bosch Praesideo épület- és vészhangosító rendszerek A látogatók tájékoztatása és védelme A Bosch Praesideo, a kihívást jelentő

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

Színes digitális nyomdai berendezés bizhub PRO C6000 bizhub PRO C7000 bizhub PRO C6000 és bizhub PRO C7000 Kiemelkedő képalkotás

Színes digitális nyomdai berendezés bizhub PRO C6000 bizhub PRO C7000 bizhub PRO C6000 és bizhub PRO C7000 Kiemelkedő képalkotás www.graphax.hu Színes digitális nyomdai berendezés bizhub PRO C6000 bizhub PRO C7000 bizhub PRO C6000 és bizhub PRO C7000 Kiemelkedő képalkotás bizhub PRO C6000 és bizhub PRO C7000, színes digitális nyomdai

Részletesebben

Nagy teljesítményű professzionális nyomdagép

Nagy teljesítményű professzionális nyomdagép Nagy teljesítményű professzionális nyomdagép 907EX/1107EX/1357EX Sokoldalú utómunkálati lehetőségek Napjaink kiélezett piaci versenyében alapvető követelmény a dokumentumkészítés felgyorsítása és az ügyfelek

Részletesebben

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Testreszabható, többfunkciós kommunikációs központ MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Nagy teljesítményű fekete-fehér dokumentumkezelés Soha nem látott irodai produktivitás A nagy teljesítményű, fekete-fehér

Részletesebben

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Sorozat

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Sorozat Színes multifunkciós nyomtató MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Sorozat Fénymásoló Nyomtató Fax Szkenner MP 2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex 20 Színes

Részletesebben