Ügyfélközvetítő lap Alapdokumentum minden termékhez

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ügyfélközvetítő lap Alapdokumentum minden termékhez"

Átírás

1 Ügyfélközvetítő lap Alapdokumentum minden termékhez A dokumentum 2 db eredeti példányban szükséges, 1 db a közvetítő, 1 db a bank példánya.

2 SZEMÉLYI KÖLCSÖN

3 Személyi kölcsön A Budapest Bank tradicionális személyi kölcsön szolgáltató! Mind állományban, mind új volumenben a személyi kölcsön piac harmadik legnagyobb szereplője, több mint élő személyi kölcsön szerződéssel, 12%-os piaci részesdéssel! TERMÉKJELLEMZŐK: Forint alapon Kezes és ingatlanfedezet nélkül Futamidő: hónap Kölcsönösszeg: forint Számlanyitással kedvezőbb árazás Ft-tól Jövedelem: min nettó Ft Korhatár: min 18 év max nincs (18-21 éves korig és 66 év felett év közötti társigénylő szükséges!)

4 Személyi kölcsön - termékcsalád MPB Privát kölcsön/ Privát kölcsön Standard Bármilyen magyarországi forint folyószámlával igényelhető alacsony hitelösszegre is: Ft hitelösszeg Állandó átutalással, csoportos beszedéssel vagy postai csekkel törleszthető Hitel expressz Bármilyen magyarországi forint folyószámlával igényelhető Ft hitelösszeg Készpénzben felvehető, abban a fiókban ahol az igénylés be lett adva. Hűség Hitel Privát Kölcsönnél kedvezőbb árazású Ft hitelösszeg BB-s folyószámlára utaljuk a hitel összeget Törlesztés BB-s számláról csoportos beszedéssel Min. a minimálbér megfelelő összegű jóváírás havonta a bakszámlán A PRIVÁT KÖLCSÖN KONSTRUKCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ ÁLTALÁNOS ELŐFELTÉTELEK: A hitelközvetítők az ügyleteket a fiókhálózaton keresztül adhatják be.

5 Személyi kölcsön - Alapfeltételek Életkor: év közötti főigénylő és 66 év felett főigénylő esetén kötelező év közötti társigénylő bevonása Állampolgárság: magyar vagy külföldi (Ha külföldi állampolgár igényli, akkor magyar állampolgár társigénylő bevonása szükséges). Jövedelem: Egyéni igénylés esetén min Ft nettó jövedelem, társigénylésnél min Ft, de együttesen min Ft. Társigénylő: Bárki lehet, aki megfelel az igénylés alapfeltételeinek, be tudja nyújtani az igényléshez szükséges dokumentumokat ( ua. mint a főigénylő) Munkaviszony: Minimum 6 hónapos munkaviszony 1 helyen (amely legalább 12 hónapja működik) vagy 2 helyről max 1 hónapos megszakítással, a jelenlegi munkahelyen legalább 3 hónapos munkaviszonnyal. Privát telefon: Saját névre vagy címre szóló, melyen a későbbiekben is elérhető lesz az ügyfél Kivéve kártyás mobil (1 éves saját névre szóló szerződés), céges mobil (cégtől igazolás, vagy címre érkező telefonszámla levél). Munkahelyi telefon: Publikus, cég nevére és címére szóló vezetékes vagy mobiltelefon Bankszámla: Igénylést megelőző utolsó 2 havi bankszámlakivonat. Amennyiben az ügyfél jövedelme bankszámlára érkezik (beazonosítható!), akkor 3 havi bankszámlával (amin látszódik a 3 jövedelem) kiváltható a munkáltatói igazolás.

6 Személyi kölcsön Hiteligénylés alapfeltételei MPB Privát Kölcsön/Standard/Hűség Hitel/Hitelexpressz Feltétel Ha külföldi állampolgár igényli, akkor magyar állampolgár társigénylő bevonása szükséges, vezetékes telefon Állampolgárság külföldi álampolgár címére kell, hogy szóljon Lakcím Állandó bejelentett Min. életkor 18 Amennyiben az igénylő még nem töltötte be a 21 életévét vagy elmúlt 66 éves, év között Spec. életkor szabály társigénylőre van szükség Min. jövedelem (egyedüli igénylés esetén) 66 év alatti igénylők esetén: , két igénylőnek Min. jövedelem (társigénylés együttesen Ft esetén személyenként) 66 feletti igénylő esetén személyenként minimum Ft Munkaviszony alkalmazott esetén Munkaviszony vállalkozó esetén Munkaviszony nyugdíjas+alkalmazott esetén 6 hónap folyamatos munkaviszony 2 munkahelyről, a kettő között legfeljebb 30 napos megszakítással, de min. 3 hónap (próbaidő letöltése) a jelenlegi munkahelyen. 12 hónap 3 hónap Hol lehet ellenőrizni? Eredeti vagy fénymásolat? Munkahelyi telefon - Nyilvános vezetékes - Nyilvános mobil Bankszámla Igénylést megelőző 2 havi eredeti lakossági forint Számlakivonat Eredeti Saját telefon Névre vagy lakcímre szóló: - Otthoni vezetékes - Előfizetéses mobil - Kártyás mobil - "Céges" mobil Személyi igazolvány és lakcímkártya (ha van) Külföldi állampolgárok esetén, ha a személyi igazolvány kevesebb, mint 4 éve került kiállításra, egyéb dokumentum a hirdetmény szerint Alkalmazottnál: Munkáltatói igazolás (kivéve, ha van 3 hónapos jövedelem jóváírást tartalmazó 3 havi bankszámla kivonat) Vállalkozónál: NAV Nyugdíjasnál: Éves nyugdíjas igazolás (nyugdíj-szelvény, ha az igénylő megjelenik a fióki igényléskor) Kártyás mobil telefonról 3 hónapnál régebbi szerződés, hitelösszeg, max. 990 eft! Másolat Alkalmazottnál: eredeti Vállalkozónál: eredeti NAV jövedelemigazolás Nyugdíjasnál: másolt határozat, nyugdíjszelvény Másolat

7 KHR és Adatkezelési nyilatkozat tartalma Ügyfél hozzájárul adatainak a kezeléséhez Nyilatkozhat arról, ha nem kér közvetlen üzleti célú megkeresést KHR részére milyen adatok kerülnek átadásra Hitel felvétel során nem fizetés esetén hogyan kerülhet fel a negatív adós listára Nyilatkoznia kell a KHR törvényi előírásnak megfelelőn: 1. Hozzájárul az ügyfél ahhoz, hogy a Bank a hitelbírálathoz kapcsolódóan lekérdezze a pozitív adatait? Az Ügyfél, az erre adott válaszával hozzájárulhat ahhoz, hogy a KHR-ben nyilvántartott pozitív adatait a Bank, a KHR rendszerből - a szerződés megkötését megelőzően - láthassa. A válaszadás az Ügyfél részéről NEM KÖTELEZŐ. 2. Hozzájárul az ügyfél ahhoz, hogy más bank átvegye az adatait a pozitív KHR-ből? Az ügyfél ahhoz adja hozzájárulását, hogy már az újonnan megkötött szerződésére vonatkozóan is, a KHR-ben nyilvántartott pozitív adatait más bank láthatja-e vagy sem. A válaszadás az Ügyfél részéről KÖTELEZŐ! 3. Hozzájárul az ügyfél ahhoz, hogy adatait a pozitív KHR a szerződés megszűnését követően 5 évig kezelhesse? Az Ügyfél, az erre adott válaszával hozzájárulhat ahhoz, hogy a KHR-ben nyilvántartott hitelszerződése a szerződés megszűnését követően még 5 évig tárolásra kerüljön. A válaszadás az Ügyfél részéről NEM KÖTELEZŐ.

8 Compliance Compliance magyarul annyit tesz: megfelelés. Megfelelés a jogszabályoknak és etikai normáknak, ezáltal csökkentve a veszteségeinket (pl. ügyfélpanasz, negatív újságcikk, per, hatósági figyelmeztetés, bírság, kártérítést, legrosszabb esetben a bank vagy ügynöke engedélyének bevonása.) + Felelős hitelezés még ennél is tovább lépünk: olyan termékeket és olyan módon adunk el ügyfeleinknek, amit barátunknak vagy rokonunknak is ajánlanánk Képessé tesszük ügyfeleinket információn alapuló döntések meghozatalára, hogy eldönthessék, ajánlatunk értékes-e és anyagilag megengedhető-e számukra; Termékeink és folyamataink átláthatóak; Korrekt módon, tisztelettel bánunk ügyfeleinkkel; Rugalmasan reagálunk az ügyfelet érintő, pénzügyi nehézségeket okozó változásokra. A szabályok a bank alkalmazottaira és ügynökeire egyaránt vonatkoznak. Ti vagytok a bank arca az ügyfél felé!

9 Általános szabályok Közérthető ügyfél tájékoztatás: tilos félrevezetni, megtéveszteni (nem csak szándékosan). Adat- és titokvédelem (személyes adatok, banktitkok, üzleti titkok): tilos kiadni vagy hozzáférhetővé tenni. Pénzmosás megelőzés: az ügyfelet legalább egyszer azonosítani kell. A bank felel minden értékesítési pont tevékenységéért, ezért ezeket folyamatosan ellenőrizzük.

10 Amit mindenképpen......el kell mondani az ügyfélnek: Privát Kölcsön törlesztő részlet összege törlesztő részlet tartalma (tőke, kamat, admin díj) fizetendő díjak: kamat mértéke adminisztrációs díj mértéke (ha van) folyósítási díj mértéke és összege (ha van) THM mértéke előtörlesztés lehetősége, díja (10 nappal előtte Telebankban jelezni)

11 Amit mindenképpen......el kell mondani az ügyfélnek: Hitelkártya fizetendő díjak: kamat mértéke kártyadíj összege számlavezetési díj összege THM késedelmes fizetés költsége kamatmentes periódus feltételei (csak vásárlás, készpénzfelvétel esetén nincs) minimum fizetendő összeget minden hónapban fizetni kell ha csak minimum díjat fizet, akkor kamatot kell fizetni a be nem fizetett egyenleg után 45 vagy 53 nap értelmezése (honnan számít) KP felvétel lehetősége a hitelkeret 60%-ig

12 Amit mindenképpen......el kell mondani az ügyfélnek: Hitelfedezeti biztosítás Partnerek által nem értékesíthető. További információért az Ügyfél hívja a TeleBankot, vagy keresse fel fiókos tanácsadóját

13 Amit mindenképpen......el kell mondani az ügyfélnek: Folyószámla a számlanyitáskor átadott CD vagy keretszerződés mappa tartalmazza a számlára és a kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó feltételeket, díjakat. számlacsomag részletes jellemzőit: számlavezetési díj tranzakciós díjak számlacsomag érvényességének feltételeit ( pl. havi rendszeres munkabér jóváírás) számlacsomag érvényességi idejét, ha van számlacsomag váltás lehetőségét és folyamatát kivonatküldési mód választás lehetőségét ( amennyiben az ügyfél nem kér kivonatot akkor lemond minden további tájékoztatásról Pl.: nem teljesül megbízások) a számlát vagy szolgáltatást érintő változásokról a bankszámla kivonaton, a BB honlapon és a bankfiókban értesülhet.

14 Ügyfél-átvilágítás azonosítás (2007. évi CXXXVI. törvény (PMT) Mikor kell azonosítani? (PMT. 6. (1) bekezdés ) 1. Üzleti kapcsolat létesítésekor 2. Összeghatártól függően Ft elérő vagy meghaladó ügyleti megbízás teljesítésekor Akkor is, ha az egymással összefüggő több ügyleti megbízás együttes értéke az összeghatárt ( Ft) eléri Pénzváltás esetén az értékhatár Ft 3. Pénzmosásra utaló adat, tény vagy körülmény merül fel 4. Korábban rögzített adatok valódiságával kapcsolatban kétség merül fel Kiket kell azonosítani? (PMT. 7. (1) bekezdés) ügyfelet aki a szolgáltatóval szolgáltatás igénybevételére írásbeli szerződést köt ill. aki ügyleti megbízást ad ügyfél meghatalmazottját rendelkezésre jogosultat képviselőt

15 Ügyfél-átvilágítás azonosítás Ügyfél-átvilágítás elemei üzleti kapcsolat (pld.: számlanyitás) létesítésekor : 1. Ügyfél azonosítása és személyazonosság igazoló ellenőrzése, azonosításra szolgáló okmány érvényességének megállapítása 2. Tényleges tulajdonosra vonatkozó nyilatkozat beszerzése (ügyintéző feladata) 3. PEP Nyilatkozat beszerzése (külföldi lakcímmel rendelkező természetes személy ügyfél esetén)

16 Ügyfél-átvilágítás azonosítás 1. Milyen okmányok alapján rögzítjük az adatokat? Okmányok: + Személyazonosító igazolvány Ellenőrizendő: Kártya formátumú vezetői engedély - személyazonosság Útlevél Lakcímkártya ( ha rendelkezik vele) - okmány érvényessége és valódisága

17 Ügyfél-átvilágítás azonosítás 2. Tényleges Tulajdonosi Nyilatkozat Magánszemély ügyfél esetén esetek 99 %-ban az ügyfél maga (ügyfél saját nevében veszi igénybe a szolgáltatást) - elegendő ha a számlaszerződésen az ügyfél beikszeli, külön nyilatkozat nem szükséges ettől eltérő: pl. valaki idős hozzátartozójának nyit számlát Ügyfél Tényleges tulajdonos számlatulajdonos a számlanyitó néni pl.: idős hozzátartozó (pénz tényleges tulajdonosa ő maga) Ebben az esetben haszonhúzónak is minősül

18 Ügyfél-átvilágítás azonosítás 3. Kiemelt külföldi közszereplői (PEP) nyilatkozat PEP személy: olyan külföldi személy, aki fontos közfeladatot lát, vagy látott el, vagy ennek a személynek hozzátartozója Kinek kell PEP Nyilatkozatot töltenie? a külföldi lakóhellyel rendelkező (állandó lakóhely) ÉS magánszemély ügyfél köteles írásbeli nyilatkozatot tenni, hogy saját államának joga szerint közszereplőnek minősül-e (pl. államfő, kormányfő, országgyűlési képviselő stb.) Kinek NEM kell a PEP nyilatkozatot kitölteni? Rendelkezőnek, meghatalmazottnak Tényleges Tulajdonosnak

19 Felelős Bankolási Irányelvek A Bank irányelvekben fogalmazta meg a termékek és szolgáltatások értékesítése során kötelezendően alkalmazandó elvárásokat. Ezek az irányelvek jellemzően a teljeskörű ügyfél tájékoztatásra fókuszálnak. Folyószámla értékesítése során az alábbiakra kell kiemelten figyelni Érdeklődéskor vagy konkrét számlanyitási igény felmerülésekor add át a CD-t, ami tartalmazza a termékkel és a kapcsolódó szolgáltatással kapcsolatos feltételeket és díjakat. Mutasd be a terméket részletesen majd tájékoztasd az ügyfelet a választott számlacsomag jellemzőiről. Ismertesd a felmerülő díjakat (számlavezetési díj, tranzakciós díj). Részletesen mondd el a számlacsomag érvényesítésének feltételeit (pl. havi rendszeres munkabér jóváírás). Tájékoztasd az ügyfelet a számlacsomag váltás lehetőségéről (fiókban lehetséges). Tájékoztasd az ügyfelet a kivonatküldés választás lehetőségéről. Tájékoztasd az ügyfelet arról, hogy ha lemond a kivonatküldésről akkor a számláját érintő tájékoztatásokról is lemond. ( pl.: nem teljesített megbízásokról értesítés). Tájékoztasd az ügyfelet, hogy a számlát vagy szolgáltatást érintő változásokról a bankszámla kivonaton, a BB honlapon és a bankfiókban értesülhet.

20 Fogyasztóvédelmi ajánlás A PSZÁF vezetője 2011-ben adta ki Fogyasztóvédelmi ajánlását. Ez a dokumentum minden banki dolgozó számára kötelező olvasmány. Az ajánlás pontjai közül az értékesítésre vonatkozó legfontosabbak az alábbiak: A túl sok dokumentum között ki kell emelni a lényeget; A kérdések megválaszolásán túl proaktív tájékoztatásra kell törekedni; Fel kell hívni a figyelmet a Felügyelet honlapjára; Egyértelmű szóhasználatra kell törekedni; Az ügyfél igényére válaszoló legmegfelelőbb terméket kell ajánlani; Az akciókat megfelelően kell bemutatni; Fel kell hívni a figyelmet a dokumentumok elolvasására; Minden szakaszban egyenletes színvonalú kiszolgálásra kell törekedni - nem csak az értékesítésben; A megfelelő panaszkezelés nagyon fontos. Ezek a IV. Transzparencia növelése, információs aszimmetria csökkentése pontban olvashatóak részletesen.

21 Partnerportál Felhasználó név: bbpartner Jelszó: partner6570bb Mit találsz a portálon? Oktatási anyagok Fióki kapcsolatok Központi kapcsolatok Kalkulátorok Dokumentáció Aktualitások Oktatásra való jelentkezés

22 Támogatás Személyes információra van szükségem. Kihez fordulhatok? Központi Támogatás: Bogáromi Bernadett Fióki Támogatás: Fiókvezetők Központi Területi Támogatók: Tagainé Réka Kelet-Magyarország Gál Ferenc Budapest, Érd Fülöp Gábor Budapest, Budaörs, Esztergom Kelemen Péter Nyugat-Magyarország

23 Hajrá!! Sikeres értékesítést kívánunk!

Ügyfélközvetítő lap Alapdokumentum minden termékhez

Ügyfélközvetítő lap Alapdokumentum minden termékhez Ügyfélközvetítő lap Alapdokumentum minden termékhez A dokumentum 3 db eredeti példányban szükséges, 1 db a közvetítő, 1 db a bank, 1db az ügyfél példánya. HITELKÁRTYÁK Hitelkártyák - Általános jellemzők

Részletesebben

Pénzügyi szolgáltatások

Pénzügyi szolgáltatások Pénzügyi szolgáltatások Kedvező pénzügyi megoldásainkkal részletre is vásárolhatsz áruházainkban. Néhány perces ügyintézést követően, pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott árut azonnal haza is viheted.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Áruhitel igénylésének feltételei a(z) Happiness Secret Clinic Kft üzleteiben,

HIRDETMÉNY. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Áruhitel igénylésének feltételei a(z) Happiness Secret Clinic Kft üzleteiben, HIRDETMÉNY A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Áruhitel igénylésének feltételei a(z) Happiness Secret Clinic Kft üzleteiben, Hitel célja: Konstrukció kód: Konstrukció neve: Érvényes: Tartós

Részletesebben

HIRDETMÉNY CIB SZEMÉLYI KÖLCSÖNRE VONATKOZÓ KONDÍCIÓS LISTA ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY CIB SZEMÉLYI KÖLCSÖNRE VONATKOZÓ KONDÍCIÓS LISTA ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL HIRDETMÉNY CIB SZEMÉLYI KÖLCSÖNRE VONATKOZÓ KONDÍCIÓS LISTA ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL I. A változással érintett kondíciós lista és ügyfél-tájékoztató A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.;

Részletesebben

RÉSZLETFIZETÉS A BUDAI SZEMÉSZETI KÖZPONTBAN A COFIDIS EGÉSZSÉGHITEL JÓVOLTÁBÓL

RÉSZLETFIZETÉS A BUDAI SZEMÉSZETI KÖZPONTBAN A COFIDIS EGÉSZSÉGHITEL JÓVOLTÁBÓL RÉSZLETFIZETÉS A BUDAI SZEMÉSZETI KÖZPONTBAN A COFIDIS EGÉSZSÉGHITEL JÓVOLTÁBÓL Amennyiben nehézséget jelent az Ön számára, hogy egyszerre fizessen a DiamondFEMTO vagy OptiLASIK kezelésért, lehetősége

Részletesebben

RÉSZLETFIZETÉS A BUDAI SZEMÉSZETI KÖZPONTBAN A COFIDIS EGÉSZSÉGHITEL JÓVOLTÁBÓL

RÉSZLETFIZETÉS A BUDAI SZEMÉSZETI KÖZPONTBAN A COFIDIS EGÉSZSÉGHITEL JÓVOLTÁBÓL RÉSZLETFIZETÉS A BUDAI SZEMÉSZETI KÖZPONTBAN A COFIDIS EGÉSZSÉGHITEL JÓVOLTÁBÓL Amennyiben nehézséget jelent az Ön számára, hogy egyszerre fizessen a DiamondFEMTO vagy OptiLASIK kezelésért, lehetősége

Részletesebben

RÉSZLETFIZETÉS A BUDAI SZEMÉSZETI KÖZPONTBAN A COFIDIS EGÉSZSÉG HITEL JÓVOLTÁBÓL

RÉSZLETFIZETÉS A BUDAI SZEMÉSZETI KÖZPONTBAN A COFIDIS EGÉSZSÉG HITEL JÓVOLTÁBÓL RÉSZLETFIZETÉS A BUDAI SZEMÉSZETI KÖZPONTBAN A COFIDIS EGÉSZSÉG HITEL JÓVOLTÁBÓL Amennyiben nehézséget jelent az Ön számára, hogy egyszerre fizessen a DiamondFEMTO vagy OptiLASIK kezelésért, lehetősége

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Tartós fogyasztási cikkek vagy szolgáltatások vásárlása magánszemélyek részére

HIRDETMÉNY. Tartós fogyasztási cikkek vagy szolgáltatások vásárlása magánszemélyek részére HIRDETMÉNY A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Klasszikus Áruhitel igénylésének feltételei a Wellis Magyarország Zrt. üzleteiben, akciós készletes hidromasszázs kádakra vonatkozóan. Hitel

Részletesebben

BOROTAI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI HITEL-TERMÉKISMERTETŐ ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ

BOROTAI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI HITEL-TERMÉKISMERTETŐ ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ BOROTAI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI HITEL-TERMÉKISMERTETŐ ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ TARTALOM 1. SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOGHITEL (Forint alapú!) 2. LAKÁSCÉLÚ JELZÁLOGHITEL (Forint alapú!) 3. SZEMÉLYI JELLEGŰ

Részletesebben

H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL

H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Személyi Kölcsön: A kölcsön összege: 300.000 Ft - 2.000 000,- Ft Futamidő: 12-72 hó Hatálybalépés napja: 2012. 07. 01. életbiztosítás

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan magánszemélyek részére

KONDÍCIÓS LISTA Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan magánszemélyek részére A hitelkeret feltételei: 1. Fizetési számla nyitása 1 KONDÍCIÓS LISTA Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan magánszemélyek részére 2. Jövedelem jóváírás a forint fizetési számlán, amely

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan magánszemélyek részére

KONDÍCIÓS LISTA Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan magánszemélyek részére A hitelkeret feltételei: 1. Fizetési számla nyitása 1 KONDÍCIÓS LISTA Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan magánszemélyek részére 2. Jövedelem jóváírás a forint fizetési számlán, amely

Részletesebben

Kondíciós lista Magánszemélyek részére

Kondíciós lista Magánszemélyek részére Kondíciós lista Magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan 1. A hitelkeret feltételei: Érvényes: 2016. március 21-től, visszavonásig 1. Fizetési számla nyitása 1 2. Jövedelem

Részletesebben

Személyi jellegű hitelek

Személyi jellegű hitelek BOROTAI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI HITEL-TERMÉKISMERTETŐ TARTALOM Személyi jellegű hitelek HATÁLYOS 2017.01.16-tól visszavonásig Személyi jellegű hitelek A személyi kölcsönt mindennapi használati tárgyakra,

Részletesebben

A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön jellemzői:

A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön jellemzői: Hatályos: 2016. március 21 -től ÜGYFÉL-TÁJÉKOZTATÓ A CIB ELŐRELÉPŐ SZEMÉLYI KÖLCSÖNRŐL A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön jellemzői: Kölcsönösszeg: 300 000-től 5 000 000 Ft-ig, de maximum a havi nettó jövedelem

Részletesebben

Kondíciós lista Magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan

Kondíciós lista Magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan Kondíciós lista Magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan 1. A hitelkeret feltételei: Érvényes: 2015. június 1-jétől, visszavonásig 1. Fizetési számla nyitása 1 2. Jövedelem

Részletesebben

Hirdetmény. Akciók kondíciói. A hirdetmény módosításának oka: Otthonteremtési kamattámogatott kölcsön THM valamint a reprezentatív példa újraszámítása

Hirdetmény. Akciók kondíciói. A hirdetmény módosításának oka: Otthonteremtési kamattámogatott kölcsön THM valamint a reprezentatív példa újraszámítása Hirdetmény Akciók kondíciói A hirdetmény módosításának oka: Otthonteremtési kamattámogatott kölcsön THM valamint a reprezentatív példa újraszámítása 51/2013. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal

Részletesebben

BOROTAI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI HITEL-TERMÉKISMERTETŐ

BOROTAI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI HITEL-TERMÉKISMERTETŐ BOROTAI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI HITEL-TERMÉKISMERTETŐ TARTALOM SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOGHITEL (Forint alapú!) HATÁLYOS 2016.04.01-től visszavonásig Szabad Felhasználású Jelzáloghitel A kölcsön

Részletesebben

Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.09.16. és 2/2010.09.16. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.10.

Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.09.16. és 2/2010.09.16. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.10. 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói NET BETÉT Időtartama: 2010. október 4-től visszavonásig. Leköthető legkisebb összeg: 1.000.-Ft 1/6 Lakossági akciós betétek Napra lekötött, fix kamatozású kizárólag lakossági

Részletesebben

KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY

KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY Lakossági Hitelek kondíciói Érvényes: 2018. május 10 -tól/től visszavonásig KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest,

Részletesebben

BOROTAI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI HITEL-TERMÉKISMERTETŐ

BOROTAI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI HITEL-TERMÉKISMERTETŐ BOROTAI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI HITEL-TERMÉKISMERTETŐ TARTALOM LAKÁSCÉLÚ JELZÁLOGHITEL (Forint alapú!) HATÁLYOS 2017.01.01-től visszavonásig Lakáscélú jelzáloghitel Hitel célja lakásvásárlás, építés,

Részletesebben

A konstrukciót a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet (címe: 4026 Debrecen Bethlen u A.ép. I.6. ) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja

A konstrukciót a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet (címe: 4026 Debrecen Bethlen u A.ép. I.6. ) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet Üzletszabályzata, az Általános

Részletesebben

Személyi Kölcsön TKSZ saját termék (kiváltási célú)

Személyi Kölcsön TKSZ saját termék (kiváltási célú) A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet Üzletszabályzata, az Általános

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja:

H I R D E T M É N Y. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja: H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja: 2013.01.01. Személyi kölcsön A kölcsön összege: 300.000 Ft - 2.000 000,- Ft A kölcsön futamideje: 12-72 hónap Díjak

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan devizakülföldi magánszemélyek részére 1

KONDÍCIÓS LISTA Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan devizakülföldi magánszemélyek részére 1 A hitelkeret feltételei: 1. Fizetési számla nyitása 2 KONDÍCIÓS LISTA Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan devizakülföldi magánszemélyek részére 1 2. Jövedelem jóváírás a fizetési számlán,

Részletesebben

A személyazonosság igazoló ellenőrzése érdekében az ügyfél köteles valamely alábbi, érvényes és sérülésmentes okiratát bemutatni:

A személyazonosság igazoló ellenőrzése érdekében az ügyfél köteles valamely alábbi, érvényes és sérülésmentes okiratát bemutatni: H I R D E T M É N Y A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvény által támasztott követelményekről A Magyarországi Volksbank Zrt. (a továbbiakban:

Részletesebben

Hirdetmény Akciók kondíciói

Hirdetmény Akciók kondíciói Hirdetmény Akciók kondíciói NET BETÉT Időtartama: 2010. október 4-től visszavonásig. Leköthető legkisebb összeg: 1.000.-Ft 1 Lakossági akciós betétek Napra lekötött, fix kamatozású kizárólag lakossági

Részletesebben

Fix Takarék Személyi Kölcsön Fix Takarék Személyi Kölcsön (online kedvezmény esetén) (kiváltási célú) Devizanem

Fix Takarék Személyi Kölcsön Fix Takarék Személyi Kölcsön (online kedvezmény esetén) (kiváltási célú) Devizanem A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet Üzletszabályzata, az Általános

Részletesebben

A konstrukciót a Békés Takarék Szövetkezet (címe: 5600 Békéscsaba, Andrássy út Fsz. 3.) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja

A konstrukciót a Békés Takarék Szövetkezet (címe: 5600 Békéscsaba, Andrássy út Fsz. 3.) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja A BÉKÉS TAKARÉK SZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet Üzletszabályzata,

Részletesebben

KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY

KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY Lakossági Hitelek kondíciói Érvényes: 2018. október 10 -tól/től visszavonásig KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest,

Részletesebben

Személyi Kölcsön. Szabadon felhasználható személyi kölcsönök már 9,95% kamattól!

Személyi Kölcsön. Szabadon felhasználható személyi kölcsönök már 9,95% kamattól! Szabadon felhasználható személyi kölcsönök már 9,95% kamattól! Most érdemes belevágni terveibe! A Raiffeisen Bank személyi kölcsönei már kiemelten kedvező kamatozással elérhetőek, így hatékony pénzügyi

Részletesebben

Egyszeri kezelési költség: 1 % min Ft Keretbeállításkor

Egyszeri kezelési költség: 1 % min Ft Keretbeállításkor A hitelkeret feltételei: KONDÍCIÓS LISTA Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan devizakülföldi magánszemélyek részére a munkáltatóval történt együttműködési megállapodás alapján 1. Fizetési

Részletesebben

jogelőd SZARVAS ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG

jogelőd SZARVAS ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG jogelőd SZARVAS ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG Érvényes: 2017. november 30-ig megkötött szerződések esetében Hirdetménymódosítás oka: 2019. január 1. napjától

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete 1. Általános rendelkezések Top Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Kiemelt Dolgozói Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2017. július 7-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós

Részletesebben

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla jegyzék Takarékbank Zrt. Takarék faragó Lakossági Bankszámla 2019.07.31 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget ad

Részletesebben

HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK VÁLTOZÁSÁRÓL. I. A változással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók

HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK VÁLTOZÁSÁRÓL. I. A változással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK VÁLTOZÁSÁRÓL I. A változással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.: 01-10-041004)

Részletesebben

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Lakossági Bankszámla

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Lakossági Bankszámla jegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Lakossági Bankszámla + 2019.07.31 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget ad továbbá

Részletesebben

HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG. Érvényes: től

HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG. Érvényes: től HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG Érvényes: 2015.11.16.-től A Takarék komplex számlavezetési csomag abból a célból jött létre, hogy a Takarékszövetkezetünkkel kapcsolatban álló vállalkozások

Részletesebben

Kedves Vasutasok Szakszervezetének Tagjai!

Kedves Vasutasok Szakszervezetének Tagjai! Kedves Vasutasok Szakszervezetének Tagjai! Biztosan találkozott már mindenki a Cofidis reklámjaival, különböző médiákban, amiből reméljük azt a következtetést vonták le, hogy termékeink igen kedvezőnek

Részletesebben

Hirdetmény. Akciók kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6

Hirdetmény. Akciók kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.03.23. és 7/2010. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010. 04. 27-től A JÖVŐRE TERVEZVE! 2/6 Fókusz Takarékszövetkezet Lakossági akciós

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok Lakossági ek kondíciói Érvényes: 2016. november 29 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN Lakossági ügyfelek részére I. Alapkondíciók THM1 2 THM2 2 Sberbank a munkahelyen programban igénylő munkavállalók

Részletesebben

Hirdetmény Lakossági hitelek Hatályos: április 1-től

Hirdetmény Lakossági hitelek Hatályos: április 1-től 6328 DUNAPATAJ ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET Hirdetmény Lakossági hitelek Hatályos: 2012. április 1-től A Teljes Hiteldíj Mutató meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok (83/2010.sz.

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok Lakossági Hitelek kondíciói Érvényes: 2015. november 16 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN Lakossági ügyfelek részére I. Alapkondíciók Sberbank a munkahelyen programban igénylő munkavállalók részére

Részletesebben

KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY

KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY Lakossági Hitelek kondíciói Érvényes: 2016. április 11 -tól/től visszavonásig KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY Magánszemélyek részére 2013. július 22-től befogadott

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Mohácsi Takarék Bank Zrt. a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Takarék Személyi Kölcsön célja: A Takarék Személyi Kölcsön standard

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja:

H I R D E T M É N Y. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja: H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja: 2014.03.03. Személyi kölcsön A kölcsön összege: 300.000 Ft - 2.000 000,- Ft A kölcsön futamideje: 12-72 hónap Díjak

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok Számlacsomagok 14-27-évig Feltétel I. Számlacsomagok Takarékpont ok Rajt Rajt Xtra Gyorsítás Gyorsítás Xtra 14-18 év és 18-27 év és 14-18 év 2 éves hűség- 18-27 év 2 éves hűségszerződés szerződés Számlanyitási

Részletesebben

H I R D E T M É NY. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI KÖLCSÖN TERMÉKEKRE VONATKOZÓAN Hatálybalépés napja: 2015.02.02.

H I R D E T M É NY. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI KÖLCSÖN TERMÉKEKRE VONATKOZÓAN Hatálybalépés napja: 2015.02.02. H I R D E T M É NY MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI KÖLCSÖN TERMÉKEKRE VONATKOZÓAN Hatálybalépés napja: 2015.02.02. 1 1. Személyi kölcsön A kölcsön összege: 300.000 Ft 2 000 000,- Ft A kölcsön

Részletesebben

KIRÁLY HITEL ÉS MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA FŐBB KONDÍCIÓI

KIRÁLY HITEL ÉS MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA FŐBB KONDÍCIÓI Takarékszövetkezet/Bank (a továbbiakban Hitelintézet) KIRÁLY HITEL ÉS MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA FŐBB KONDÍCIÓI Hatálybalépés napja: 2011. április 1. A Király Hitel elengedhetetlen szerződéskötési feltétele,

Részletesebben

Azonosító: H-210/2019 Közzétételt követően publikus 8/1

Azonosító: H-210/2019 Közzétételt követően publikus 8/1 A a Tesco Pénzügyi Partner pulttal rendelkező TESCO áruházakban, valamint a www.hiperhitel.hu weboldalon regisztrált és a Tesco Pénzügyi Partner Szolgáltatója által megbízott közvetítőkön keresztül előre

Részletesebben

HIRDETMÉNY. rögzíteni és azokat a Pmt-ben meghatározott ideig visszakereshető módon nyilvántartani.

HIRDETMÉNY. rögzíteni és azokat a Pmt-ben meghatározott ideig visszakereshető módon nyilvántartani. HIRDETMÉNY A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről l és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvény által támasztott követelményekről 2013. november 01 A Sberbank Magyarország Zrt.

Részletesebben

A konstrukciót a Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet (2085 Pilisvörösvár, Fő út 130 ) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja

A konstrukciót a Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet (2085 Pilisvörösvár, Fő út 130 ) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja Hitelkonstrukció bemutatása: Korábban más hitelintézetnél fennálló fizetési számlájához kapcsolódó számlahitelét kívánja ezzel a termékkel kiváltani. A lakossági fizetési számlához kapcsolódó, forint alapú

Részletesebben

Hatálybalépés napja: 2015. február 20.

Hatálybalépés napja: 2015. február 20. Lehetséges hitelcélok: A kölcsönterméket hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. Az igényelhető hitel devizaneme: Forint Igénylési feltételek: Hiteligénylő: a) Devizabelföldi, természetes személy,

Részletesebben

A konstrukciót a Szigetvári Takarékszövetkezet (címe: 7900 Szigetvár, József A. u. 19.) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja

A konstrukciót a Szigetvári Takarékszövetkezet (címe: 7900 Szigetvár, József A. u. 19.) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja Hitelkonstrukció bemutatása: A lakossági fizetési számlához kapcsolódó, forint alapú Takarék Folyószámlahitel (a továbbiakban: Számlahitel) átmeneti készpénzzavarok áthidalására szolgáló fogyasztási hitel

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag 2019.08.01 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

Pénzmosás elleni szabályzat

Pénzmosás elleni szabályzat Pénzmosás elleni szabályzat A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvényben foglaltak értelmében az Euro Quattro Bróker Kft. köteles ügyfeleit

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2015.június 12. Hatályos: 2015. június 15. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA

Részletesebben

Az Adós a kamatot minden hónap utolsó napján köteles a Hitelintézet részére megfizetni.

Az Adós a kamatot minden hónap utolsó napján köteles a Hitelintézet részére megfizetni. A Lombard kölcsönt a Hitelintézet szabad felhasználásra nyújtja. A kölcsön fedezetét bankszámlán elhelyezett forint vagy deviza betét, továbbá értékpapír számlán elhelyezett forgalomképes értékpapír kell

Részletesebben

CIB Pro Kedvezménycsomag Kondíciós lista

CIB Pro Kedvezménycsomag Kondíciós lista A CIB Pro Kedvezménycsomag igénybevételére azon magánszemélyek jogosultak, akik munkajogviszonyban állnak olyan vállalkozással (továbbiakban: Partner) akinek a Bankkal együttműködési megállapodása (továbbiakban:

Részletesebben

Hitelkonstrukció bemutatása: Az igényelhető hitel devizaneme: Forint Igénylési feltételek:

Hitelkonstrukció bemutatása: Az igényelhető hitel devizaneme: Forint Igénylési feltételek: - Hitelkonstrukció bemutatása: A lakossági fizetési számlához kapcsolódó, forint alapú Takarék Folyószámlahitel (a továbbiakban: Számlahitel) átmeneti készpénzzavarok áthidalására szolgáló fogyasztási

Részletesebben

Budapest Bank Csalásmenedzsment szempontok

Budapest Bank Csalásmenedzsment szempontok Csalásmenedzsment Mi a csalás? Minden olyan intellektuális visszaélés, amelyet jogtalan vagyoni haszonszerzés céljából, a Bankcsoport folyamatainak, eszközeinek felhasználásával vagy kijátszásával, a Bankcsoport

Részletesebben

Kondíciós lista Devizakülföldi magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan

Kondíciós lista Devizakülföldi magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan Kondíciós lista Devizakülföldi magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan 1. A hitelkeret feltételei: Érvényes: 2015. június 1-jétől, visszavonásig 1. Fizetési számla

Részletesebben

A hitel devizaneme: HUF A kölcsön minimális összege: 100.000 Ft, maximális összege 500.000 Ft

A hitel devizaneme: HUF A kölcsön minimális összege: 100.000 Ft, maximális összege 500.000 Ft ÁLTALÁNOS TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ A FOGYASZTÁSI - SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖKRŐL KISKUN Takarékszövetkezet 6100 Kiskunfélegyháza Gorkij u. 4. Engedélyszám: APTF 795/1997/F 1997. 11.28. Jelen tájékoztató nem minősül jogilag

Részletesebben

Az igényelhető hitel devizaneme: Forint Igénylési feltételek: A hiteligénylők köre

Az igényelhető hitel devizaneme: Forint Igénylési feltételek: A hiteligénylők köre Hitelkonstrukció bemutatása: A hitelterméket hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. A lakossági fizetési számlához kapcsolódó, forint alapú Takarék Folyószámlahitel (a továbbiakban: Számlahitel)

Részletesebben

A hiteligénylők köre

A hiteligénylők köre Lehetséges hitelcélok: Hitelkonstrukció bemutatása: A hitelterméket hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. A lakossági fizetési számlához kapcsolódó, forint alapú Takarék Folyószámlahitel (a továbbiakban:

Részletesebben

A konstrukciót a PILLÉR Takarékszövetkezet (címe: 6782 Mórahalom, Millenniumi sétány 1. ) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja

A konstrukciót a PILLÉR Takarékszövetkezet (címe: 6782 Mórahalom, Millenniumi sétány 1. ) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja Hitelkonstrukció bemutatása: A lakossági fizetési számlához kapcsolódó, forint alapú Takarék Folyószámlahitel (a továbbiakban: Számlahitel) átmeneti készpénzzavarok áthidalására szolgáló fogyasztási hitel

Részletesebben

Hitelkonstrukció bemutatása: Az igényelhető hitel devizaneme: Forint Igénylési feltételek:

Hitelkonstrukció bemutatása: Az igényelhető hitel devizaneme: Forint Igénylési feltételek: Hitelkonstrukció bemutatása: A lakossági fizetési számlához kapcsolódó, forint alapú Takarék Folyószámlahitel (a továbbiakban: Számlahitel) átmeneti készpénzzavarok áthidalására szolgáló fogyasztási hitel

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Top Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2019. január 1-től visszavonásig Meghirdetve: 2018. december 21-én A kondíciós listában a

Részletesebben

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Hatálybalépés napja 2015. április 1., érvényes a következő Kondíciós Lista hatálybalépéséig. Sorszám: 5/2015. Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Számlacsomag

Részletesebben

LAKOSSÁGI HITELTERMÉKEK. Lakossági folyószámlahitel

LAKOSSÁGI HITELTERMÉKEK. Lakossági folyószámlahitel LAKOSSÁGI HITELTERMÉKEK Lakossági folyószámlahitel "LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLAHITEL" Lakossági fizetési számlához kapcsolódó hitelkeret 2111-9020 Igényelhető összeg Hitelösszeg meghatározása: Devizanem Igénybe

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok Lakossági ek kondíciói Érvényes: 2017. május 22 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 7.; a továbbiakban: a Bank). Árgarancia akció:

Részletesebben

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK I. Biztosíték nélküli hitelek II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések I. Biztosíték nélküli hitelek I.1. UniCredit Folyószámlahitel Akció 1 : A 2008. március 10.

Részletesebben

Hirdetmény. Lakossági számlahitelek és fogyasztási hitelek kamatairól, kondícióiról. Csak az új szerződésekre

Hirdetmény. Lakossági számlahitelek és fogyasztási hitelek kamatairól, kondícióiról. Csak az új szerződésekre Hirdetmény Lakossági számlahitelek és fogyasztási hitelek kamatairól, kondícióiról I. Lakossági folyószámlahitel Érvényes: 2015. április 9. Közzétéve: 2015. április 9. Csak az új szerződésekre Igényelhető

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Érvényes: január 16-tól

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Érvényes: január 16-tól TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Érvényes: 2017. január 16-tól A 3A Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt

Részletesebben

Azonosító: H-635/2015 Közzétételt követően publikus 6/1

Azonosító: H-635/2015 Közzétételt követően publikus 6/1 A a Tesco Pénzügyi Partner pulttal rendelkező TESCO áruházakban igényelhető. A Tesco Pénzügyi Partner pulttal rendelkező áruházak listája a www.tescoszolgaltatasok.hu oldalon található meg. TISZTELT ÜGYFELÜNK!

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2018. január 31. Hatályos: 2018. február 01. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA

Részletesebben

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla HUF. Dátum: október 7.

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla HUF. Dátum: október 7. Díjjegyzék Számlavezető neve: Sberbank Magyarország Zrt. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla HUF Dátum: 2019. október 7. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2016. november 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 3,00% 14 Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja

KONDÍCIÓS LISTA HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 3,00% 14 Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek CIB Személyi kölcsöneire és eire vonatkozóan Hatályos: 2015. február 1-től A Kúria törvény** rendelkezései alapján a jelen Kondíciós Lista hatálya alá tartozó

Részletesebben

Azonosító: H-75/2019 Közzétételt követően publikus 13/1 TISZTELT ÜGYFELÜNK!

Azonosító: H-75/2019 Közzétételt követően publikus 13/1 TISZTELT ÜGYFELÜNK! TISZTELT ÜGYFELÜNK! A Budapest Bank különös hangsúlyt fektet arra, hogy az ügyfelei számára a lehető legjobb megoldást nyújtsa, legyen szó bármilyen banki termékről. Különösen így van ez a hitelek felvételekor,

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok. kölcsön kiváltására és szabad. felhasználásra

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok. kölcsön kiváltására és szabad. felhasználásra Lakossági ek kondíciói Érvényes: 2017. augusztus 16 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 7.; a továbbiakban: a Bank). Árgarancia akció:

Részletesebben

A konstrukciót a SajóvölgyeTakarékszövezkezet (címe: 3700 Kazincbarcika, Egressy út 39.) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja Lehetséges hitelcélok:

A konstrukciót a SajóvölgyeTakarékszövezkezet (címe: 3700 Kazincbarcika, Egressy út 39.) (továbbiakban: Hitelintézet) nyújtja Lehetséges hitelcélok: Lehetséges hitelcélok: A kölcsöntermékeket hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. Az igényelhető hitel devizaneme: Joker Kölcsön kizárólag Forintban igényelhető Standard és Jolly Joker kölcsön Forintban

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a ök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2016.02.18. Hatályos: 2016. február 19. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA SZEMÉLYI KÖLCSÖN HITELAKCIÓ...

Részletesebben

STANDARD ÉS JOKER SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE

STANDARD ÉS JOKER SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Rakamaz Takarék (a továbbiakban Hitelintézet) STANDARD ÉS JOKER SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Hatálybalépés napja: 2010. június 11. 1 1. Joker Személyi Kölcsön kondíciói: A kölcsön összege 50 000 Ft és

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY ÉS KIVÁLTÓ HIRDETMÉNY Az AZÚR Takarék Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Kölcsön célja: A Takarék Személyi

Részletesebben

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla EUR. Dátum: október 21.

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla EUR. Dátum: október 21. Díjjegyzék Számlavezető neve: Sberbank Magyarország Zrt. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla EUR Dátum: 2019. október 21. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN április 1-től

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN április 1-től Dunakanyar Takarékszövetkezet 14/2017. sz Hirdetmény TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN A Dunakanyar Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag 2019.08.01 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória. Dátum: október 21.

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória. Dátum: október 21. Díjjegyzék Számlavezető neve: Sberbank Magyarország Zrt. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória Dátum: 2019. október 21. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

Devizakiváltó hitel Már nem igényelhető!

Devizakiváltó hitel Már nem igényelhető! Devizakiváltó hitel Már nem igényelhető! Hitel célja: Lakóingatlannal fedezett, deviza alapú hitel kiváltása. Hitel összege: 1.000.000 30.000.000 HUF A maximális finanszírozási arány nem haladhatja meg

Részletesebben

Azonosító: H-522/2015 Közzétételt követően publikus 5/1

Azonosító: H-522/2015 Közzétételt követően publikus 5/1 A a Tesco Pénzügyi Partner pulttal rendelkező TESCO áruházakban igényelhető. A Tesco Pénzügyi Partner pulttal rendelkező áruházak listája a www.tescoszolgaltatasok.hu oldalon található meg. TISZTELT ÜGYFELÜNK!

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2017. október 31. Hatályos: 2017. november 01. napjától 1 Tartalomjegyzék 1.

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY (hitelfedezeti élet-és balesetbiztosítás előírása nélkül) Hatálybalépés napja: 2017. január 16. Az Újszász és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet

Részletesebben

HITELKÁRTYA SZERZŐDÉS

HITELKÁRTYA SZERZŐDÉS HITELKÁRTYA SZERZŐDÉS Jelen hitelkártya szerződés (a továbbiakban: Szerződés) a CIB Bank Zrt. (székhely/levelezési címe: 1027 Budapest, Medve u. 4-14.; nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága;

Részletesebben

Munkáltatói lakáskölcsön/vissza nem térítendő támogatás* Igénylőlap

Munkáltatói lakáskölcsön/vissza nem térítendő támogatás* Igénylőlap Nyrt. Személyes adatok i lakáskölcsön/vissza nem térítendő támogatás* Igénylőlap Név:... Születési név:... Anyja születési neve:. Születési hely, idő:. Állampolgársága:... Személyi azonosító okmány típusa:

Részletesebben

3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: DECEMBER 17-től)

3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: DECEMBER 17-től) 3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: 2016. DECEMBER 17-től) 2016. december 17. napjától befogadott hitelkérelmek Megnevezés EBH munkabérszámlás 1 / EBH munkabérszámlára

Részletesebben

SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET)

SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET) 1. sz. melléklet SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET) TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Hatálybalépés napja: 2011. január 01. 1 1. Takarék Classic Személyi

Részletesebben