AutoMaster. Kereskedői Ügyviteli Rendszer.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AutoMaster. Kereskedői Ügyviteli Rendszer. www.cdkglobal.hu"

Átírás

1 AutoMaster Kereskedői Ügyviteli Rendszer

2 AutoMaster Kereskedői Ügyviteli Rendszer ++ Az elégedett kereskedők egyetértenek abban, hogy az AutoMaster segít az ügyfelek hatékonyabb megtartásában A sikeres üzlet kulcsa egyszerű: újra és újra visszatérő elégedett ügyfelek és az árrés maximalizálása. A CDK AutoMaster segít az ügyfelekkel való szoros kapcsolat kialakításában az együttműködés teljes ideje alatt, melybe beletartozik az első érdeklődés, a vásárlás, a vizsgáztatás, szervizelés, alkatrészek pótlása - egészen a következő új autóig. Az AutoMaster magabiztosságot nyújt használójának, akihez ügyfelei így még nagyobb bizalommal fordulnak. ++ Áttekintés A legjobbak a legjobb szolgáltatást használják. A CDK a világ első számú autós ügyviteli rendszer gyártója, az AutoMaster pedig a CDK piacvezető Kereskedői Ügyviteli Rendszere (DMS). Az AutoMaster a nyereség növelésének és a versenyképesség biztosításának legkiválóbb eszköze. ++ Minden eszköz, amire szüksége lehet Az AutoMaster rendelkezik azokkal az eszközökkel, amelyekkel növelhető a haszon, a hatékonyság, megtakarítások és a vevői elégedettség az üzlet minden területén. Ez egy teljes körű szoftvercsomag, amely nap, mint nap segít elérni az üzleti célokat. ++ Tökéletesen méretezhető Az AutoMaster egy rugalmas és méretezhető rendszer. Ugyanolyan hatékonyan szolgálja ki a néhány fős pici szervizeket, mint a sok-sok telephelyes kereskedői hálózatokat. Az AutoMaster zökkenőmentesen működik együtt az összes jelentős autógyártó rendszereivel. ++ Egyszerre globális és helyi A CDK számára nyilvánvaló milyen kihívásokkal kell szembenézniük a kereskedéseknek. A CDK az egyetlen, valódi autóipari tapasztalatokkal bíró globális DMS gyártó, amely - partnerein keresztül - a helyi viszonyokat is pontosan ismeri, így megfelelő támogatást tud nyújtani vállalkozásának.

3 Segítség a csapat minden tagjának Az AutoMaster a kereskedés minden folyamatát hatékonyan támogatja Marketing. Az ügyfelek szokásainak, igényeinek ismeretéből eredő jobb eredmények Értékesítés. Teljesen áttekinthető, világos folyamatok, nagyobb hatékonyság, több eladott gépjármű Szerviz. A munkaerő és folyamatok hatékony szervezésével több haszon Alkatrészek. Kiváló készletgazdálkodás, -nyilvántartás, -tervezés, és az eladások nyomon követése Üzletvezetés. Valós idejű adatokra alapozott jó döntések nap, mint nap A vevői elkötelezettség útja Az ügyfelek a professzionális, kifogástalan élmény és kiszolgálás hatására fognak visszatérni. Akár új autó értékesítés, akár szervízelés során találkozik először az ügyféllel, az AutoMaster eszköztára alkalmas arra, hogy felejthetetlen legyen az ügyfél gépjárműtulajdonosi élménye. Az AutoMaster DMS segítségével a kereskedés minden részlege egységes nézetben láthatja az ügyfél értékesítési- valamint szerviztörténetét, így minden egyes találkozás széles körű értékesítési lehetőséget képvisel.

4 Marketing Jó kommunikáció a sikeresebb értékesítésért Az AutoMaster ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM) modulja egy teljes körű marketing eszköztár. Alkalmazása eredményesebbé teszi kampányait, és segíti a lead-ek (lehetséges vevők), ügyfelek és értékesítési adatok áttekinthető kezelését és kiaknázását. Az ügyfelek alapos ismerete Ha egy helyen áll rendelkezésre az összes ügyfél- és járműadat, akkor hatékonyabbá válik a kiszolgálás és az eladás. Az AutoMaster lehetővé teszi az ügyfelek típus szerinti leválogatását, mint például egy adott modell tulajdonosainak csoportja vagy azok, akiknél éppen esedékes a szerviz. Könnyen kezelhető elemző és lekérdező eszközeinkkel megtekinthető pl. az egyes ügyfelek valódi jövedelmezősége és értéke. Jólszervezettség Az AutoMaster Értékesítési Asztal felülete rögzíti és elemzi mind a meglévő ügyfelek, mind pedig az érdeklődők és potenciális vásárlók adatait. Állítsa be az asztalon, hogy mit szeretne látni: pl. ügyfélhívások, ek és megbeszélések, közös feladatok és nyomon követések. Az AutoMaster azt is nyilvántartja, hogy egy ügyfél milyen kommunikációs formát részesít előnyben, illetve utasít el ( , levél, fax, SMS). A nyomon követés nagyobb hasznot tesz lehetővé Az eladások növelését és az ügyfelek hűségét szolgálják az automatikus nyomon követési szolgáltatások és szerviz-emlékeztetők. Az AutoMaster a nagyobb hatékonyság és az ügyfelek elégedettsége érdekében beépített panaszkezelési folyamat-támogatást tartalmaz.

5 CRM AutoMaster CRM Az Értékesítési Asztal egy képernyőre gyűjti ki az értékesítőknek a lead-eket, tesztvezetéseket, kiadott ajánlatokat, megrendeléseket és szerviz utókövetési hívásokat a gyors és teljes áttekintés érdekében. Az Fejlett Lead Menedzsment* biztosítja a lead-ek feldolgozását és kimutatását. Pontos részletekkel szolgál mindegyik lead állapotáról, és az azért felelős munkatársáról, amelyek mind egyértelmű grafikonok formájában jelennek meg az asztalon. A CRM Kampány Menedzsment lehetővé teszi marketing vagy értékesítési célcsoportok kialakítását, a válaszadási arány követését, az aktivitás kampányokon keresztüli mérését egészen a tesztvezetések lefoglalásáig, a kiadott ajánlatokig és a sikeres értékesítésekig. Célcsoportok könnyedén létrehozhatóak az AutoMaster ügyfél és jármű adatbázisából. Segítségével például összeválogathatóak célcsoportok olyan ügyfelekből, akik nem jelentek meg az aktuális időszakos szervizen, vagy akik a lízingjük végéhez közelednek. Hűségprogramok által az ügyfelek különlegesnek érzik magukat. Egyszerűbb megtartani a jó ügyfeleket, mint újakat szerezni - így az AutoMaster segítséget nyújt a szerviz és garanciális emlékeztetők, valamint változatos üdvözlő és köszönő üzenetek kiküldésében. A Kapcsolattartás modul biztosítja az AutoMaster felhasználói számára, hogy mindig a legfrissebb és legpontosabb adatok álljanak rendelkezésre a már meglévő és a lehetséges ügyfelekről, ezáltal minden kampányból a lehető legtöbbet tudják kihozni. A Duplikáció szűrés egy gyors módja annak, hogy kiszűrje és egyesítse az ügyféltörzsben előforduló ismétlődéseket. A Panaszkezelés alkalmazás az ügyfelektől beérkező összes panaszt nyilvántartja az AutoMaster CRM moduljában, amelybe a cég arra jogosult munkatársának betekintése van, így gyorsan és hatékonyan tudnak rájuk választ adni. *Ezen funkcionalitások használatához további szoftverlicenszek szükségesek

6 Melyik értékesítő hozza a legjobb eredményeket? Melyik ügyfél vásárol többet? Az AutoMaster választ ad minderre. Értékesítés Okosabb értékesítés Az AutoMaster Értékesítési modulja segíti Önt a teljes szalon, raktárkészlet és minden értékesítés hatékony kezelésében. Keressen többet minden eladáson. Az AutoMasterrel követni és irányítani tudja a járműértékesítés nyereségességét a teljes értékesítési folyamat során. A szoftver kezeli az autók és a kiegészítők, tartozékok közötti kompatibilitást, összetartozásokat, így segít a gyári tartozék értékesítés növelésében. A finanszírozás világosan bemutatható, könnyen optimalizálható és megosztható a vásárlókkal. Növelje hatékonyságát! Melyik értékesítő csapat hozza a legjobb eredményeket? Melyik ügyfél vásárol többet? Az AutoMaster választ ad minderre. Abban is segítséget nyújt, hogy a járműveket az ügyfelek pontos igényeinek megfelelően tudja összeállítani a gyártótól vagy harmadik féltő származó, illetve az Ön saját adatbázisát használva. Járműértékesítés és raktárkészlet kezelés. Figyeli a raktár készletmozgásait, a cégen belüli alkatrész-áthelyezéseket és az értékleírásokat, ily módon részletes árrés-kimutatást ad ad minden egyes jármű eladásra. Felejtse el az ismételt adatbevitelből eredő hibákat és takarítson meg időt az AutoMaster back-office funkcióival!

7 Szerviz Egy hatékonyabb műhely Az AutoMaster program segít a szervizt a lehető legnagyobb kihasználtsággal működtetni a szerelők, gépek és feladatok hatékony összerendezésével. Teljes körű ellenőrzést és valósidejű áttekintést biztosít a napi működésről és a hosszú távú tendenciákról is. Teljesítmény-maximalizálás Rögzítse a programban a szerviz kapacitását a műszakokkal és a szerelők speciális tudásával együtt az így felgyorsult munkafelvétel által több értékes időt tud fordítani az ügyfeleire. Az általunk kínált átfogó szabadság- és távollét tervező kizárja a túlvállalási hibákat. Irányítsa hatékonyabban a szerelőket Hozza ki a legtöbbet csapatából: kísérje figyelemmel és tervezze meg az összes szerviz megrendelést, a szerelői tevékenységeket és minimalizálja az állásidőt. Növelje a műhely teljesítményét valós idejű jelentésekkel. Vegye észre azonnal a késő, be nem érkezett munkaidő-foglalásokat és a csúszásban lévő munkákat az ezeket jelző, figyelemfelkeltő színkód által is. Közvetlen munkafelvételkor a sürgős és nem sürgős munkákat az AutoMaster Gépjármű Állapotfelmérés (VHC Vehicle Health Check) funkciója (opcionálisan érhető el) segítségével azonnal látni fogja. A hatékonyságot és a termelékenységet jelentések segítségével ellenőrizheti az AutoMaster Jelentés-készítő moduljából. A kimutatásokat adott szerelőre, csapatra vagy telephelyre lebontva is elkészítheti. Értesítse ügyfeleit azonnal SMS-ben, amint az autójuk készen van Ügyfélszolgálat Gépjármű Állapotfelmérés (VHC) Sõidukite tehnokontrollisüsteem (Vehicle Health Check, VHC) on AutoMasteri hooldusmooduliga koos toimiv hooldustööde aruandlusvahend, mis aitab hooldusosakonna tulusid suurendada. Kui hooldemehhaanikud leiavad kontrollimise käigus kiireloomulise või soovitatava remonttöö, salvestavad nad selle mobiiltelefoni või tahvelarvutiga. Seejärel lisatakse töö automaatselt DMSi remonttööde hulka osana kliendile pakutavast hooldusteenusest. Egyszerű. A munkafelvevők tablet, vagy más mobil eszköz használatával rögzítik a szükséges javításokat (mobil eszköztől függően akár hangfelismeréssel). Hatékony. A rögzített javítási javaslat egy gombnyomással felvihető a nyitott munkalapra, majd az ügyféllel egyeztethető. Eredményes. Növelje a szerviz forgalmát további sürgős javítást igénylő hibák feltárásával amelyeket a közvetlen munkafelvételkor rögzített. Megbízható. A hűséges ügyfelek szeretik azt a nyugalmat, amit egy megbízhatóan működő jármű biztosít. *A VHC modul használata egy opcionális szoftverlicensz vásárlásával lehetséges

8 Az eszerviz közvetlenül beágyazódik az Ön honlapjába, így az ügyfelek az egész szerviz bejelentkezést egyetlen oldalon el tudják végezni. Ügyfélszolgálat eszerviz Online szerviz előjegyzés Az internetes jegyvásárlásokhoz és foglalásokhoz szokott ügyfelek örömmel fogják járművük szerviz bejelentkezéseit ugyanilyen módon intézni ezt az AutoMaster eszerviz modulja teszi számukra lehetővé. Az eszerviz közvetlenül beágyazódik az Ön honlapjába, így az ügyfelek az egész szerviz bejelentkezést egyetlen oldalon el tudják végezni. Az eszerviz előnyei: Könnyen és gyorsan telepíthető 24 órás, valós idejű elérhetőség az ügyfelek részére, kiemelve a legkorábbi lehetséges szerviz időpontot A szerviz vezetők automatikus előjegyzési emlékeztetőket kapnak; az ügyfelek pedig ben, SMSben,vagy telefonon kapnak emlékeztetőket Az oldalon elhelyezett hirdetésekből és akciós csomag-ajánlatokból plusz bevétel származik Az ügyfelek kényelme érdekében a telephelyek közötti választás is lehetséges Integrálható az AutoMaster Üzenetkezelő (Messaging) és Call Center moduljaival* Csereautó kezelő (Courtesy Car)* A Csereautó kezelő modul sokkal könnyebbé teszi az Ön szerviz csereautó parkjának a kezelését, szervezését. Minden egyes csereautó kihasználtsága és a szabad időszakok egy grafikus felületen tekinthetőek át. Le tudja foglalni ügyfelének a csereautókat a javítási időpont előjegyzésével egyidejűleg - így a teljes csereautó parkot maximális hatékonysággal, a lehető legtöbb ügyfél megelégedésére tudja majd üzemeltetni. Gumihotel* Az ügyfelek nem szívesen gondoskodnak maguk a téli/nyári gumiabroncsok szállításáról és tárolásáról. Az AutoMaster Gumihotel szolgáltatás megszabadítja őket ettől a problémától, egyúttal biztosítja a visszatérésüket az Ön szervizébe. A Gumihotel modul a szerződés megírásában, adatok felvételében, azonosító címkék nyomtatásában az ügyfelek már rendelkezésre álló adatait használja fel és arra is alkalmas, hogy az új autót vásárlóknak felajánlja az abroncstárolás szolgáltatást már a vásárlás során. *Az eservice, Messaging, Call Center, Csereautó kezelő és a Gumihotel modulok egy opcionális szoftver licensz megvásárlásával lehetségesek

9 Alkatrészek Javítsa raktárkészlet-gazdálkodását a magasabb jövedelem érdekében Az AutoMaster-rel egyszerű és gyors az alkatrész-eladás és készletgazdálkodás, így Ön az ügyfelek minőségi kiszolgálására tud koncentrálni. Hatékonyabb készletgazdálkodás Cikkek kezelése franchise előírások, telephelyek, szállítók, cikkcsoportok vagy kedvezménykódok szerint. Látható a készlet valós idejű állapota cikkszámonként az aktuális rendelésektől kezdve a szabad készleteken keresztül a szállítás alatt lévő készletekkel bezárólag. A hatékony készletgazdálkodási funkcióknak és a többféle készletellenőrzési lehetőségnek köszönhetően nem keletkezik elfekvő készlete. Az összes jelentős járműgyártó árlistájának betöltése közvetlen interfészen keresztül Az alkatrészek hatékonyabb beszerzése és értékesítése Az AutoMaster segít jól megszervezni a raktári folyamatokat: kezeli az egyedi árakat, kedvezményeket, több pénznemet és a legváltozatosabb árazási szabályokat. Biztosítja, hogy minden egyes ügyfélnél és tranzakciónál a megfelelő ár kerül alkalmazásra és elszámolásra. Minden készletmozgás bekerül egy adatbázisba, így elemezhető az egyes cikkek fogyása, forgalma, forgása - ami segít az optimális raktárkészlet összeállításában. Rendeljen egyszerűen Az AutoMaster gondoskodik a beszerzési rendelések összeállításáról és elküldéséről, akár egyetlen alkatrészről legyen szó, akár nagy mennyiségű rendelésről. A beszerzési rendelések elektronikusan kerülnek elküldésre a járműgyártók rendszereibe.* Ez a zökkenőmentes folyamat javíthatja a kereskedői csoport raktárkészlet beszerzési feltételeit, és csökkentheti a felesleges raktárkészletet. *Az egyes gyári interfészekre vonatkozó bővebb információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot

10 estock* Az estock az AutoMaster internetes kereskedelmi felülete, amely modul ügyfelei számára lehetővé teszi, hogy online rendeljék meg a nekik szükséges alkatrészeket, közvetlenül az Ön kereskedésének AutoMaster rendszerén keresztül. Az ügyfelek maguk válogatják össze a rendelési kosár tartalmát, majd rendelésük a rendszerben ugyanolyan módon kerül feldolgozásra, mint bármely más alkatrészrendelés. Az önálló, szakértelemmel rendelkező vásárlók így a döntés szabadságát élvezve saját maguk intézhetik rendeléseiket, miközben az Ön munkatársainak értékes idejét is kímélik. Vezeték nélküli adatgyűjtés* A Vezeték nélküli adatgyűjtés modul valós idejű alkatrész gazdálkodást és nyilvántartást tesz lehetővé. A palmtop számítógépekkel felszerelt alkalmazottak a műhelyben vagy a raktárban bárhol, bármelyik munkafázisban beszkennelik a cikk vonalkódját, a rendszer pedig azonnal rögzíti a készletmozgást. Az eredmény: mindig az adott pillanatnak pontosan megfelelő nyilvántartás áll rendelkezésre, minden alkatrészre vonatkozóan. *Az estock és a Vezeték nélküli adatgyűjtés modulok egy-egy opcionális szoftver licensz megvásárlásával lehetségesek

11 Menedzsment Vezetői jelentések a maximális profit érdekében Az AutoMaster jelentéskészítő percre kész teljesítményadatok tömegét követi nyomon, így Ön mindig pontos terveket és előrejelzéseket tud készíteni. Világos és teljes körű riport és kontrolling rendszerünket iparági szakértők fejlesztik és folyamatosan tökéletesítik, hogy egy kulcsrakész, de igény szerint tovább alakítható, testre szabható megoldást biztosítsunk. A CDK Üzleti Intelligencia modul* megfontoltabb stratégiai döntések meghozatalát teszi lehetővé. Segítségével előre jelezhetőek a piaci és ügyfél trendek, a járművekre, alkatrészekre és szerviz szolgáltatásokra vonatkozó jövőbeni kereslet alakulása. Az alkalmazotti aktivitáson és az értékesítési folyamat egyes állomásain (teszt vezetések, kiadott ajánlatok, rendelések) alapuló jelentései felhasználásával maximálisra növelhető az értékesítés hatékonysága. *Az Üzleti Intelligencia modul egy opcionális szoftver licensz vásárlásával lehetség Világos és teljes körű riport és kontrolling rendszerünket iparági szakértők fejlesztik és folyamatosan tökéletesítik, hogy egy kulcsrakész, de igény szerint tovább alakítható, testre szabható megoldást biztosítsunk.

12 CDK GLOBAL Bartók Béla út Budapest Magyarország Tel: info@alliedsoft.hu Jelen kiadvány elválaszthatatlan részét képezi az címen található nyilatkozat. Jelen kiadvány nem minősül ajánlattételnek CDK Global. Minden jog fenntartva. QL11-14 V1.0

Kereskedői Ügyviteli Rendszer

Kereskedői Ügyviteli Rendszer AutoMaster TM Kereskedői Ügyviteli Rendszer TM TM AutoMaster Kereskedői Ügyviteli Rendszer Mi az AutoMaster? Az AutoMaster egy modern és rugalmas, kifejezetten gépjármű márkakereskedők és importőrök számára

Részletesebben

Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül!

Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül! www.minervatel.hu Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül! Kisvállalkozásoktól nagyvállalatokig. Mindenki számára elérhetően. Virtuális telefonközpont. Egyedi telefonrendszerek.

Részletesebben

LogControl Raktármenedzsment

LogControl Raktármenedzsment LogControl Raktármenedzsment A rendszer kialakítása korszerű rendszertervezési módszertanok alkalmazása a hibalehetőségek minimálissá tétele (a lehető legtöbb helyen vonalkódok használata tárolóhely, cikk,

Részletesebben

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel!

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! KLIKKPATIKA CSOMAG Patika sorban állás nélkül A KlikkPatika Csomaggal olyan megoldást kínálunk, amellyel a mai fogyasztói igényeknek megfelelő kiszolgálást teszünk

Részletesebben

Miért CRM? CRM Customer Relationship Management Megfogjuk Megértjük Megtartjuk Megismétli sikeres ügyfélkezelés, a 4M elve.

Miért CRM? CRM Customer Relationship Management Megfogjuk Megértjük Megtartjuk Megismétli sikeres ügyfélkezelés, a 4M elve. Miért CRM? A CRM (az angol Customer Relationship Management rövidítése) jelentése Ügyfélkezelési stratégia, melynek célja a kiadások csökkentése és a profit növelése: mindezt magasabb ügyfélhűség és -elégedettség

Részletesebben

Bevezetés: Mi a CRM? A tervezési fázis helye és szerepe a CRM implementációs projektekben Jógyakorlatok: mire figyeljünk a CRM tervezés közben.

Bevezetés: Mi a CRM? A tervezési fázis helye és szerepe a CRM implementációs projektekben Jógyakorlatok: mire figyeljünk a CRM tervezés közben. Mire figyeljünk a CRM rendszerek tervezésekor? Gyakorlati tapasztalatok Komáromi András Bevezetés: Mi a CRM? A tervezési fázis helye és szerepe Miért fontos a tervezési fázis? A tervezési fázis helye és

Részletesebben

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul Miért CRM? Minden cég alapvető érdeke, hogy lehetséges vevői közül a lehető legtöbbet szerezzen meg, a legtöbbjük számára tudja értékesíteni termékeit vagy szolgáltatásait. A megfelelő eszközzel ezek az

Részletesebben

Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás

Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás Infor Üzleti intelligencia (Teljesítmény menedzsment) Web Scorecard & Műszerfal Excel Email riasztás Riportok Irányít Összehangol Ellenőriz Stratégia Stratégia

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2010 augusztusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Versenyelőnyszerzés az intelligens megoldások korában. Rehus Péter, SWG CEE, IS brand igazgató November 5.

Versenyelőnyszerzés az intelligens megoldások korában. Rehus Péter, SWG CEE, IS brand igazgató November 5. Versenyelőnyszerzés az intelligens megoldások korában Rehus Péter, SWG CEE, IS brand igazgató 2013. November 5. Az új korszak átformálja a üzleti folyamatokat Big Data, közösség, mobil és felhőalapú e-business

Részletesebben

Webes felületi lehetoség. Ügyfélkapu. Beépített CRM

Webes felületi lehetoség. Ügyfélkapu. Beépített CRM Webes felületi lehetoség Ne engedje hogy teendői helyhez kössék! Szoftverünk táblagépen is fut, így üzletkötői akár a helyszínen, elektronikusan vehetnek fel új partnert vagy új rendelést, amellyel nem

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 decemberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről!

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL SALES AUTOMATION Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL MAGYARORSZÁG Alapítva: 2006. tulajdonosok Kerekes József ügyvezető, fejlesztés Dr. Kiss Ágnes Virág támogatás, tanácsadás Célunk: Hatékonyabbá

Részletesebben

PRÉMIUM TULAJDONSÁGOK VALÓS IDEJŰ NYOMKÖVETÉS ÜZLETI INTELLIGENCIA (BI) JELENTÉS

PRÉMIUM TULAJDONSÁGOK VALÓS IDEJŰ NYOMKÖVETÉS ÜZLETI INTELLIGENCIA (BI) JELENTÉS Mobil megoldások A Mobiz egy, az értékesítést támogató mobil alkalmazás, ami az területi képviselők napi feladatainak végrehajtását segíti. Széleskörű kommunikációt tesz lehetővé a cég központja, az értékesítők

Részletesebben

IV/5. sz. melléklet: Beszerzési, logisztikai funkcionális specifikáció

IV/5. sz. melléklet: Beszerzési, logisztikai funkcionális specifikáció IV/5. sz. melléklet: Beszerzési, logisztikai funkcionális specifikáció 1. A követelménylista céljáról Jelen követelménylista (mint a GOP 2.2. 1 / KMOP 1.2.5 pályázati útmutató melléklete) meghatározza

Részletesebben

Ügyfélkapcsolat-kezelés Microsoft alapokon a Dynafix Kft-nél

Ügyfélkapcsolat-kezelés Microsoft alapokon a Dynafix Kft-nél Ügyfélkapcsolat-kezelés Microsoft alapokon a Dynafix Kft-nél Budapest, 00.0. Jakab Ákos Sárközi Szabolcs CRM ügyfélkapcsolatok kezelése A cégről Tevékenység Microsoft szoftverek beszerzésében CRM, vállaltirányítási

Részletesebben

HÍRLEVÉL december. Tisztelt Ügyfelünk!

HÍRLEVÉL december. Tisztelt Ügyfelünk! HÍRLEVÉL 2013.december Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk a 2013 decemberben elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentum első felében megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.26. A HostWare CRM segítséget nyújt felhasználói számára a költséghatékony marketingmunka terén. Az ügyfelekkel való átlátható kommunikáció biztosításához integrálja a legelterjedtebb

Részletesebben

a logisztikai informatikai rendszerekben

a logisztikai informatikai rendszerekben Az m-kereskedelem m alkalmazásai a logisztikai informatikai rendszerekben Logisztikai informatika 2005. 11. 21. Fodor Júlia A mobil kereskedelemben alkalmazható eszközök! Mobiltelefonok szolgáltatásai;

Részletesebben

Automatikus feladatok modul

Automatikus feladatok modul Automatikus feladatok modul 1. Bevezetés... 2 2. Kijelölt feladat módosítása... 2 2.1. Adott feladathoz tartozó felhasználó(k) kiválasztása... 3 o Feladatkör esetén... 3 o Munkatárs esetén... 4 3. Feladat

Részletesebben

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ 1 Mobil eszközök növekedési trendje 2 A mobil eszközök előnyei Támogatják a mobilitást, könnyű velük utazni, terepen munkát végezni Széles applikáció

Részletesebben

IV/9. sz. melléklet: Internetes értékesítés (vállalati webáruház) funkcionális specifikáció

IV/9. sz. melléklet: Internetes értékesítés (vállalati webáruház) funkcionális specifikáció IV/9. sz. melléklet: Internetes értékesítés (vállalati webáruház) funkcionális specifikáció 1. A követelménylista céljáról Jelen követelménylista (mint a GOP 2.2.1 / KMOP 1.2.5 pályázati útmutató melléklete)

Részletesebben

AutoMaster 7.1. Új felhasználói felület

AutoMaster 7.1. Új felhasználói felület TM AutoMaster 7.1 AutoMaster 7.1 Új felhasználói felület és jelentéskészítő; továbbfejlesztett Ügyfélkapcsolatok, Jármű-értékesítés, Szerviz és Alkatrész modul Az AutoMastert folyamatosan fejelsztjük,

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 márciusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2010 szeptemberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Palaczk Péter A marketing folyamatok adattárház alapú támogatása

Palaczk Péter A marketing folyamatok adattárház alapú támogatása Palaczk Péter A marketing folyamatok adattárház alapú támogatása A hatékony marketingtámogatás alapjai Infrastrukturális feltételek Működő vállalati adattárház Megbízható ügyféladatok Beüzemelt adatbányászati

Részletesebben

Miért Automatizáljunk?

Miért Automatizáljunk? Miért Automatizáljunk? Az emberiség az ipari forradalom óta újabb és újabb eszközöket talál fel, hogy munkáját megkönnyítse, hatásosabbá és minőségibbé tegye. Mindennapi ügyvitelünkben mára rengeteg olyan

Részletesebben

SAP Business One: hatékonyabb ellenőrzés, átláthatóbb üzleti folyamatok, megalapozottabb döntések, eredményesebb gazdálkodás

SAP Business One: hatékonyabb ellenőrzés, átláthatóbb üzleti folyamatok, megalapozottabb döntések, eredményesebb gazdálkodás SAP Business One: hatékonyabb ellenőrzés, átláthatóbb üzleti folyamatok, megalapozottabb döntések, eredményesebb gazdálkodás Budapest, 2015. április 9. Váradi László 1 itelligence 21 éve Magyarországon

Részletesebben

Vezetői információs rendszer

Vezetői információs rendszer Vezetői információs rendszer A stratégiai tervezés (általában a tervezés) elemzések, döntések, választások sorozata, melynek során a stratégiai menedzsmentnek elemeznie kell a környezetet, a szervezet

Részletesebben

ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél

ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél Cégünkről Piacvezető üzleti- és reklámajándék tárgy nagykereskedelem 20 éve a piacon Központi iroda és raktár (6.000m 2 ) Budapesten Front office irodák

Részletesebben

HONDA K2D webmodulok. Használati útmutató

HONDA K2D webmodulok. Használati útmutató HONDA K2D webmodulok Használati útmutató Tartalomjegyzék 1. ALKATRÉSZKERESKEDELEM, SZERVIZ... 3 1.1. ALKATRÉSZ WEBSHOP... 3 1.1.1. Bejelentkezés... 3 1.1.2. Keresés... 4 1.1.3. Rendelés... 6 1.1.4. Korábbi

Részletesebben

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL A toborzást-kiválasztást támogató humáninformatikai megoldásunk, a nexonjob, rugalmasan a vállalati egyedi igények alapján testre szabható. A rendszer webes felületén keresztül jelentkezhetnek a pályázók

Részletesebben

KIHÍVÁSOK A TARTÓS FOGYASZTÁSI CIKKEK KERESKEDŐINEK! MIND SYSTEM CONSULTING KFT.

KIHÍVÁSOK A TARTÓS FOGYASZTÁSI CIKKEK KERESKEDŐINEK! MIND SYSTEM CONSULTING KFT. KIHÍVÁSOK A TARTÓS FOGYASZTÁSI CIKKEK KERESKEDŐINEK! MIND SYSTEM CONSULTING KFT. A tartós fogyasztási cikkekkel kereskedő középvállalatoknak ugyanazokkal a nehézségekkel kell megküzdeniük, mint nagyobb

Részletesebben

Integrált Direkt Expressz Biztonságos, hatékony

Integrált Direkt Expressz Biztonságos, hatékony Integrált Direkt Expressz Biztonságos, hatékony Biztonságos, hatékony elosztási megoldás a TNT-től Az Integrált Direkt Expressz ténylegesen az ügyfelek igényei alapján létrehozott megoldás, amely egyszerűbb

Részletesebben

A Mórakert TÉSZ információs rendszere

A Mórakert TÉSZ információs rendszere A Mórakert TÉSZ információs rendszere Berecz Patrícia DE AMTC GVK SU 2009-2009.08.27 Tartalom A Mórakert TÉSZ bemutatás Informatikai ellátottság Kommunikáció Egyéb informatikai rendszerek A Mórakert TÉSZ

Részletesebben

Microsoft tesztvezetés

Microsoft tesztvezetés Microsoft tesztvezetés Az informatika ígérete Hatékony folyamatok, papírmentes iroda, jobb kommunikáció, időmegtakarítás csak egy néhány azok közül az ígéretek közül, amelyeket már évek, néha évtizedek

Részletesebben

OZEKI Phone System. 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára. A jövő üzleti telefon rendszere SMS

OZEKI Phone System. 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára. A jövő üzleti telefon rendszere SMS A jövő üzleti telefon rendszere 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára SMS Mobil mellékek Webtelefon Üzenetküldés és jelenlét Összhang az IT-vel Olvassa el! Ajánlatkérő

Részletesebben

DOAS ig változások, összefoglaló

DOAS ig változások, összefoglaló DOAS 3.549.0 3.550.1-ig változások, összefoglaló 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/8 Tartalomjegyzék 1. Szerviz modul... 3 1.1. Szerviz modul javítások...

Részletesebben

Mobilizált értékesítési folyamat

Mobilizált értékesítési folyamat Scolvo Sales Scolvo Sales A Scolvo elkötelezett amellett, hogy a legjobb mobil megoldásokat nyújtva segítse ügyfelei belső és külső folyamatainak javításában és vevőik hatékonyabb kiszolgálásában. A Scolvo

Részletesebben

IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció

IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció 1. A követelménylista céljáról Jelen követelménylista (mint a GOP 2.2.1 / KMOP 1.2.5 pályázati útmutató melléklete) meghatározza

Részletesebben

Láthatóság, vezetés és kontroll az üzleti lehetőségtől a nyereségig

Láthatóság, vezetés és kontroll az üzleti lehetőségtől a nyereségig Láthatóság, vezetés és kontroll az üzleti lehetőségtől a nyereségig Kinek ajánljuk? Az SAP Business One-t ajánljuk azon kis- és közepes méretű vállalkozások számára, amelyek mindennapi működését olyan

Részletesebben

Beszerzési és elosztási logisztika. Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV

Beszerzési és elosztási logisztika. Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV Beszerzési és elosztási logisztika Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV 2. Előadás A beszerzési logisztika alapjai Beszerzési logisztika feladata/1 a termeléshez szükséges: alapanyagok

Részletesebben

OZEKI Phone System. A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére. A jövő üzleti telefon rendszere SMS. Mobil mellékek. Összhang az IT-vel

OZEKI Phone System. A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére. A jövő üzleti telefon rendszere SMS. Mobil mellékek. Összhang az IT-vel A jövő üzleti telefon rendszere A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére SMS Mobil mellékek Webtelefon Üzenetküldés Összhang az IT-vel É rdemes elolvasni! Ajánlatkérés Kérem, töltse ki az űrlapot,

Részletesebben

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés április 18, 2011 Végezte Innermetrix Hungary Copyright Innermetrix, Inc. 2008 1 IMX Szervezeti Egészség Felmérés Üdvözöljük az Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérésén!

Részletesebben

shop.haberkorn.hu Rendeljen online egyszerűen és gyorsan!

shop.haberkorn.hu Rendeljen online egyszerűen és gyorsan! shop.haberkorn.hu Rendeljen online egyszerűen és gyorsan! www.haberkorn.hu EGYSZERUEN JOBB Egyszerűen Haberkorn Több mint 8000 termék Felhasználóbarát felület E-shop kínálatunkban több mint 8000 munkavédelmi

Részletesebben

Direkt Expressz. Az előremutató megoldás

Direkt Expressz. Az előremutató megoldás Direkt Expressz Az előremutató megoldás Bemutatjuk a TNT Direkt Expressz szolgáltatását DIREKT: A küldemény közvetlenül a célország hálózatába jut, elkerülve a nemzetközi elosztóközpontokat és raktárakat.

Részletesebben

Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál

Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál Mecséri Ildikó kereskedelmi és minőségirányítási vezető ebolt Kft Minőségirányítás Kinek hasznos a minőségirányítás? Egy bizonyos méret felett fontos A nagy

Részletesebben

Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val)

Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val) Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val) A leolvasási feladat AS Szerver DB Számlázási, ügyfélszolgálati adatbázis Adatgyűjtő szerver Mobil adatgyűjtő AS szerver

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 áprilisában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Szerezzen JOBB ügyfeleket! Válasszon olyan beszállítót, aki vevőket is küld a termékei mellé! Mit vár el egy Beszállító a marketing támogatás mellé? A komoly beszállítók,

Részletesebben

A kontrolling a megoldások alappillére. Mátyásföldi Imre LogControl Kft.

A kontrolling a megoldások alappillére. Mátyásföldi Imre LogControl Kft. A kontrolling a megoldások alappillére Mátyásföldi Imre LogControl Kft. A Logisztikai szolgáltatás modellje B XD T1 T2 AR T KR XD Megrendelő Beszállító Beszállítás Alapanyag Raktár Termelés Készáru Raktár

Részletesebben

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben.

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben. Logisztikai szolgáltatók integrációja B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben Külső logisztikai szolgáltatók integrációja interdiszciplináris web-alapú platformon The logistic domai under the 6th Fram

Részletesebben

A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ

A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ ISMERTETŐ Ő www.web2auto.hu MI A WEB2AUTO? Járműtulajdonosok virtuális közössége Kényelmi szolgáltatás a felhasználók számára Elektronikus nyilvántartó és figyelmeztető rendszer

Részletesebben

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért.  A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai Szolgáltatások a sikeres német-magyar üzletekért A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai www.duihk.hu Kivonat a DUIHK szolgáltatási katalógusából * * a hivatkozások a teljes katalógusra

Részletesebben

Pest Megyei Kamara 2006. január 20. Bagi Zoltán

Pest Megyei Kamara 2006. január 20. Bagi Zoltán Pest Megyei Kamara 2006. január 20. Bagi Zoltán Mitől korszerű egy rendszer? Funkcionalitás, program szolgáltatásai Integráltság (más partnerekkel való adatkapcsolat) Kommunikáció = távolságtól független

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2009 februárjában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

A mobil értékesítési hálózatok többcsatornás értékesítési platformja

A mobil értékesítési hálózatok többcsatornás értékesítési platformja Be there, be adaptive, sell more A mobil értékesítési hálózatok többcsatornás értékesítési platformja a Formula/400 megoldása Leadtől a jutalékig Az eszközfüggetlen, Mobile First platformon kialakított

Részletesebben

Komplett üzleti megoldás a kis- és közepes méretű termelő vállalatok számára

Komplett üzleti megoldás a kis- és közepes méretű termelő vállalatok számára Komplett üzleti megoldás a kis- és közepes méretű termelő vállalatok számára JÖVŐBIZTONSÁG A szoftver gyártója Invesztíció az elmúlt évben 1.700 új dolgozó 600 új fejlesztő 5.293 új programfunkció A harmadik

Részletesebben

Eredményes értékesítés.

Eredményes értékesítés. Eredményes értékesítés. Egy belföldi vidéki wellness szálloda kínált kedvezményes, belföldi utazási lehetőséget. A szolgáltatás értékesítésénél a kedvező ár volt a motiváció. Az esettanulmány jól szemlélteti,

Részletesebben

DOAS telepközi adat szinkronizáció

DOAS telepközi adat szinkronizáció DOAS telepközi adat szinkronizáció 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/14 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. A szinkronizáció... 3 3. Szinkronizálási típusok

Részletesebben

Marketing mix. Marketing-orientált árazás 2012.02.25. Értékajánlat

Marketing mix. Marketing-orientált árazás 2012.02.25. Értékajánlat Marketing mix Partnerek Értékajánlat Pozícionálás Márkaépítés Referenciacsoportok Szolgáltató Fogyasztó Termék Árazás Értékesítés Versenytársak Reklám gyüttfogyasztók Árazás Ár Áron egy termék vagy szolgáltatás

Részletesebben

A CÉG. Vevők Bank KFT A FELADAT

A CÉG. Vevők Bank KFT A FELADAT A CÉG Vevők Bank KFT Állam Szállítók 1 A FELADAT A cég tevékenységének, működésének megismerése Üzleti folyamatok dokumentálása Információs rendszerrel szemben támasztott követelmények e meghatározása

Részletesebben

SPORTKÖZPONTOK SZOFTVERES KEZELÉSE TELJESKÖRŰ MEGOLDÁS AZ ÖN ÉS ÜGYFELEI SZÁMÁRA

SPORTKÖZPONTOK SZOFTVERES KEZELÉSE TELJESKÖRŰ MEGOLDÁS AZ ÖN ÉS ÜGYFELEI SZÁMÁRA SPORTKÖZPONTOK SZOFTVERES KEZELÉSE TELJESKÖRŰ MEGOLDÁS AZ ÖN ÉS ÜGYFELEI SZÁMÁRA Bevezetés Az EMS Revolution Sports Center Management program egy olyan hatékony alkalmazás, amelyet kifejezetten a sportközpontok,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató www.cukorbetegkozpont.hu 1. Tájékoztató célja: A jelen Szabályzat célja, hogy a CukorbetegKözpont egészségügyi szolgáltatót (továbbiakban Szolgáltató), ezzel együtt jelen honlapot

Részletesebben

THOTH 2 minőségbiztosítási tanúsítvány Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) 2009-2.1.1 megfelelési tanúsítványok

THOTH 2 minőségbiztosítási tanúsítvány Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) 2009-2.1.1 megfelelési tanúsítványok 3o.hu Hármas Hosting Kft. Honlap: http://3o.hu Információk, ajánlatkérés: info@harmas.hu Támogatás, segítségnyújtás: support@harmas.hu Számlázás, könyvelés: konyveles@harmas.hu uh.oyyy tfk gnitsoh samrh

Részletesebben

Üzleti megoldások professzionális webkonferencia segítségével

Üzleti megoldások professzionális webkonferencia segítségével Utazás, kávé és pódium helyett Üzleti megoldások professzionális webkonferencia segítségével Szekeres Viktor Gloster telekom Kft. +36/20/222-5702 Agenda Miről fogunk ma hallani? Bevezető - alapfogalmak

Részletesebben

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól Easy Company termékcsalád Egyszerűbb, gyorsabb adminisztráció Átláthatóbb nyilvántartások Bárhonnan, bármikor elérhető Felhő alapú alkalmazás Felhasználóbarát kezelőfelület Hasznos kimutatások és elemzések

Részletesebben

Látni és látszani 2017 egymásért TÁJÉKOZTATÓ. Országos közlekedésbiztonsági akció

Látni és látszani 2017 egymásért TÁJÉKOZTATÓ. Országos közlekedésbiztonsági akció Látni és látszani 2017 egymásért TÁJÉKOZTATÓ Országos közlekedésbiztonsági akció TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS A LÁTNI ÉS LÁTSZANI ORSZÁGOS KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI KAMPÁNY 2012 ÓTA HÍVJA FEL A FIGYELMET EGY

Részletesebben

Az optimalizált irodatechnikai rendszer

Az optimalizált irodatechnikai rendszer Az optimalizált irodatechnikai rendszer Dokumentum menedzsment konferencia 2010. május 12. Hotel Marriott, Budapest Papp Attila Péter üzletfejlesztési vezető Konica Minolta Magyarország Tartalom Eszközpark

Részletesebben

Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum. Komjáthy Csaba

Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum. Komjáthy Csaba Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum Komjáthy Csaba Digitális átalakulás, nem csak az online boltokban A bolti értékesítés megoszlása a teljes kereskedelmi bevételek tekintetében

Részletesebben

Beszerzési és elosztási logisztika. Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV

Beszerzési és elosztási logisztika. Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV Beszerzési és elosztási logisztika Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV 3. Előadás A beszerzési logisztikai folyamat Design tervezés Szükséglet meghatározás Termelés tervezés Beszerzés

Részletesebben

Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni?

Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni? Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni? Kritikus pontok Ethernet interfész soros eszközbe ágyazásakor Az ipari Ethernet technológia az alacsony költségeinek és jelentős hálózati

Részletesebben

HÍRLEVÉL. 2012.január. Tisztelt Ügyfelünk!

HÍRLEVÉL. 2012.január. Tisztelt Ügyfelünk! HÍRLEVÉL 2012.január Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk a 2012 januárjában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentum első felében megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg

Részletesebben

Alkatrészböngésző modul

Alkatrészböngésző modul Alkatrészböngésző modul 1. Bevezetés... 2 2. Képernyő elemei... 2 2.1. Gyári cikktörzs és Nem gyári cikktörzs... 2 2.2. Készletek... 2 2.3. Árak... 3 2.4. Adatok... 3 2.5. Cikkszámkövetési lánc... 4 2.6.

Részletesebben

Globális ellátási lánc menedzsment a National Instruments gyakorlatában

Globális ellátási lánc menedzsment a National Instruments gyakorlatában Globális ellátási lánc menedzsment a National Instruments gyakorlatában Kertész Csaba, Horváth Gergő 2015 október 16. Agenda Az NI bemutatása Ellátási lánc, ellátási lánc menedzsment Az NI egységei, kapcsolatai

Részletesebben

Schindler Útmutató A cél meghatározása. Az út kijelölése. Stratégiai iránymutatás a felvonó és mozgólépcső piacon való siker eléréséhez.

Schindler Útmutató A cél meghatározása. Az út kijelölése. Stratégiai iránymutatás a felvonó és mozgólépcső piacon való siker eléréséhez. Schindler Útmutató A cél meghatározása. Az út kijelölése. Stratégiai iránymutatás a felvonó és mozgólépcső piacon való siker eléréséhez. 2 l Schindler Útmutató Kötelezettségvállalásunk Kedves Kollégák,

Részletesebben

HÍRLEVÉL július. Tisztelt Ügyfelünk!

HÍRLEVÉL július. Tisztelt Ügyfelünk! HÍRLEVÉL 2012. július Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk a 2012 júliusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentum első felében megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg

Részletesebben

Értékesítések (összes, geográfiai -, ügyfelenkénti-, termékenkénti megoszlás)

Értékesítések (összes, geográfiai -, ügyfelenkénti-, termékenkénti megoszlás) Saját vállalkozás Értékesítések (összes, geográfiai -, ügyfelenkénti-, termékenkénti megoszlás) Piaci részesedés Haszonkulcs Marketing folyamatok Marketing szervezet Értékesítési/marketing kontrol adatok

Részletesebben

A mobilhirdetések szerepe a marketing mixben

A mobilhirdetések szerepe a marketing mixben A mobilhirdetések szerepe a marketing mixben 1. Használati szokások 2. A mobil értéke 3. Mobilra specializált megoldások 4. Mobil élmény Nomophobia főnév Mobiltelefon mentességtől, hiánytól való félelem

Részletesebben

Infor ERP LN6.1 - Logisztika

Infor ERP LN6.1 - Logisztika Infor ERP LN6.1 - Logisztika Hogyan fejlődik a vállalatirányítási szoftver a kihívások mezején? Jándy Géza geza.jandy@snt.hu 2009.11.04. www.snt.hu 1 INFOR ERP LN verziók életciklusának áttekintése Triton

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2010 novemberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer.

Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer. Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer. 1 2 Az ISM Online a targoncaflotta adatait összegyűjtő, megfigyelő

Részletesebben

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE ONLINE MARKETINGRŐL 20 PERCBEN Lehetséges ez? Elérhető célok: Nyitottá, gátlásmentessé válni a téma iránt Feltérképezni a személyes

Részletesebben

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI ÜGYVITELI PROGRAMRENDSZER. Váradi László OKTATÁSI SEGÉDANYAG. 2012/13. tanév 2. szemeszter 8. foglalkozás

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI ÜGYVITELI PROGRAMRENDSZER. Váradi László OKTATÁSI SEGÉDANYAG. 2012/13. tanév 2. szemeszter 8. foglalkozás Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar SAP Business One 8.82 VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI ÜGYVITELI PROGRAMRENDSZER Váradi László Komplex feladat 05 OKTATÁSI SEGÉDANYAG 2012/13. tanév 2. szemeszter 8. foglalkozás

Részletesebben

Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére.

Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére. HASZNÁLATI ESETEK KATALÓGUSA Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére. A Yammer használati eseteinek katalógusa

Részletesebben

időgazdálkodó és munkaszervező rendszerek előadó: Fórián Tibor (c) Ramsys Zrt., 2007.

időgazdálkodó és munkaszervező rendszerek előadó: Fórián Tibor (c) Ramsys Zrt., 2007. időgazdálkodó és munkaszervező rendszerek a Ramsys Zrt 1988-ban a Budapest Bank és magánszemélyek alapították élenjárunk a gépjármű és okmány bűnözés elleni módszertani és informatikai, az időgazdálkodó,

Részletesebben

Gazdálkodási modul. Gazdaságtudományi ismeretek III. Szervezés és logisztika. KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc

Gazdálkodási modul. Gazdaságtudományi ismeretek III. Szervezés és logisztika. KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek III. Szervezés és logisztika KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc Operatív stratégia 98. lecke Stratégia: közös vízió, mely egyesíti

Részletesebben

A SIKERES ÜGYVITELI RENDSZER KIVÁLASZTÁS KULCSKÉRDÉSE

A SIKERES ÜGYVITELI RENDSZER KIVÁLASZTÁS KULCSKÉRDÉSE A SIKERES ÜGYVITELI RENDSZER KIVÁLASZTÁS 5 + 1 KULCSKÉRDÉSE ÜGYVITELI SZOFTVER EVOLÚCIÓ - Kockás füzet - Levelező rendszer, naptár (Outlook) - Excel táblázat(ok) tömege - Integrált ügyviteli rendszer pl.

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 7 2.3. Raktárközi mozgás típusú betárolás...

Részletesebben

Az emberi erőforrás értéke. A munka értéke. Az idő értéke. Mérhető.

Az emberi erőforrás értéke. A munka értéke. Az idő értéke. Mérhető. Az emberi erőforrás értéke. A munka értéke. Az idő értéke. Mérhető. Filozófiánk Az idő attól lesz munkaidő, mert azt munkával töltjük. A JobCTRL azok számára kifejlesztett rendszer, akik ezzel egyet tudnak

Részletesebben

1964 IBM 360 1965 DEC PDP-8

1964 IBM 360 1965 DEC PDP-8 VIIR Vállalatirányítási Integrált Információs rendszerek I. (Történeti áttekintés - TEI) Szent István Egyetem Információgazdálkodási Tanszék 2006. 1 Ki mikor kapcsolódott be az információs társadalomba?

Részletesebben

IQvíz Tanácsadó Kft. Magyarország ügyfélbarát víziközmű szolgáltatói program

IQvíz Tanácsadó Kft. Magyarország ügyfélbarát víziközmű szolgáltatói program Magyarország ügyfélbarát víziközmű szolgáltatói program Tartalomjegyzék MIRŐL SZÓL AZ IQVÍZ ÜGYFÉLBARÁT SZOLGÁLTATÓK PROGRAM? MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI A PROGRAMBAN? AZ IQVÍZ ÜGYFÉLBARÁT SZOLGÁLTATÓK PROGRAM

Részletesebben

E-Beszerzés sikertényezői

E-Beszerzés sikertényezői E-Beszerzés sikertényezői Szomor László és S.Farkas Imre 1 Tartalom Az elektronikus beszerzés módjai Logisztikai webáruház a www.zenitkft.hu www.zenitkft.hu sikertényezői Logisztika Portálban rejlő lehetőségek

Részletesebben

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment Ügyfélkapcsolat-kezelés Integrált vállalatirányítás Iparágak Üzleti intelligencia Üzleti folyamatmenedzsment Rendszerfejlesztés Logisztika és disztribúció Rendszerintegráció Üzleti tanácsadás, oktatás

Részletesebben

Eladásmenedzsment Bauer András, Mitev Ariel Zoltán

Eladásmenedzsment Bauer András, Mitev Ariel Zoltán Eladásmenedzsment Bauer András, Mitev Ariel Zoltán 1. Fejezet: Az eladásmenedzsment stratégiai szerepe 2/28/2010 1 A fejezet tartalma 1. A különböző eladási helyzetek 2. Az eladásmenedzsment helye a marketingstratégiában

Részletesebben

ROOL Bázis - élelmiszeripar

ROOL Bázis - élelmiszeripar ROOL Bázis - élelmiszeripar ROOL Informatika Kft. www.rool.hu 4026 Debrecen, Péterfia u. 4. Tel.: 20/510-7853 ROOL Bázis célok Ágazatspecifikus megoldás az élelmiszeripar és beszállítói kör számára Operatív

Részletesebben

Beszerzés a Tesco-ban

Beszerzés a Tesco-ban Beszerzés a Tesco-ban Császár László Regionális Beszerzési & Flotta Menedzser 2015 december 09. 1 Tartalom Egységes Európai Tesco - Struktúra váltás a Tescoban Egységes Európai Beszerzés - A beszerzés

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket.

A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket. A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket. A jövőd raktára. Most. Működik a raktára? Biztosan elég az, hogy működik? Partnereinknél gyakran találkoztunk olyan jelekkel, amelyek

Részletesebben

A Portfolio Global Trader kereskedési rendszer használati útmutatója

A Portfolio Global Trader kereskedési rendszer használati útmutatója A Portfolio Global Trader kereskedési rendszer használati útmutatója Tartalom A kereskedési felület... 2 1. Testre szabható nézetek... 2 2. Dokumentumok és Panelek... 2 Árfolyamtábla... 4 1. Gyors és közvetlen

Részletesebben