Csomagológép ismertető

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Csomagológép ismertető"

Átírás

1 VS20 Csomagológép ismertető VS20 VS20-BC TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1. HUNGARY Telefon: Telefax: cryovac.cemkt@sealedair.com Reg. U.S. Pat. & TM Off. Copyright Sealed Air Corporation Minden jog fenntartva. A nyomdai munka Svájc-ban készült. A 9 Dot Logo és a Sealed Air márkanév a Sealed Air Corporation (US) tulajdona. A Sealad Air Corporation előzetes, írásbeli engedélye nélkül tilos a termékismertető bármely részét lemásolni, sokszorosítani, vagy bármilyen módon harmadik félnek átadni.

2 1 A gép leírása és ismertetése 1.1 A gép leírása A Cryovac VS20 félautomata, szállítószalagos csomagológépét friss, vagy feldolgozott hús, sajt és egyéb élelmiszeripari termékek Cryovac tasakokba történő hegesztéses vákuumcsomagolására fejlesztették ki. A gép különleges megoldása az ún. VCS (vákuumellenőrző rendszer), amely a meleg, vagy nagy nedvességtartalmú termékek vákuumozását képes gazdaságosan lebonyolítani. Azáltal, hogy a gép manuális üzemmódban is működtethető, a gépkezelő a leghatékonyabban használhatja ki a vákuumkamrát. A VS20 működtetéshez mindössze elektromos energiára és préslevegőre van szükség. A gépkezelő a belső szállítószalagra helyezi a tasakolt árut és megnyomja az indítógombot. A vákuumkamra lecsukódása után megtörténik a csomagolás. A ciklus végén a kamra felnyílik és a szállítószalag kihordja a kivákuumozott, lehegesztett csomagokat. Amennyiben a VS20 opcionális hajtott adagoló szállítórendszerrel van felszerelve, három üzemmód áll rendelkezésre: Manuális üzemmód: A gépkezelő manuálisan helyezi a termékeket a vákuumkamrába, majd a vákuumciklus elindításához megnyomja az indítógombot. Félautomata üzemmód: A gépkezelő először a vákuumkamrába helyezi a termékeket, majd megnyomja az indítógombot. A kamra fedele lezáródik és a vákuumciklus elkezdődik. A termékek vákuumcsomagolása és lezárása alatt a gépkezelő a becsomagolt termékeket az adagoló szállítórendszerre helyezi. A ciklus befejeztével a fedő újra kinyílik, a vákuumcsomagolt termékek kikerülnek a kamrából, majd a hajtott adagoló szállítórendszer a vákuumkamrába továbbítja azokat. Ezek után a gép leáll és készen áll arra, hogy a gépkezelő újra megnyomja az indítógombot a ciklus megismétléséhez. Automata üzemmód: Az indítógomb megnyomásakor a gépciklus automatikusan annyiszor megismétlődik, ahányszor azt beállította (az alapértelmezett érték 10). A gép vezérlését PLC (logikai vezérlő) végzi. A PLC öt különálló programblokkal rendelkezik, amelyeknek mindegyik lépését az adott termék igénye szerint külön-külön módosítani lehet. Az adatbevitel fóliatasztatúrán keresztül történik, az adatkijelzést folyadékkristályos (LCD) kijelzővel oldották meg. Az egyszerű, ipari kiépítésű csomagológép minden alkatrésze ellenáll az élelmiszeriparban gyakran használatos korrozív kémiai anyagok hatásainak. A gép tervezése során a figyelem középpontjában a felhasználóbarát, biztonságos és egyszerű kezelés, tisztítás és karbantartás megvalósítása állt. A berendezés megfelel az Európában előírt és alkalmazott higiéniai és biztonságtechnikai előírásoknak. 2

3 1.2 A gép ismertetése 1 gépkezelőre van szükség Akár 2 ütem/perc teljesítmény Három magasságba állítható kihordószalag UH (ultrahegesztés) és VCS (vákuumszabályozás) az alapkiépítésű modelben is Az ultrahegesztési rendszer: Egy hegesztőszálas, mikroprocesszorral vezérelt, vízhűtés nélküli, a hegesztési időtől független hőmérsékletű, állítható nyomású Fóliatasztatúrás adtbevitel és LC kijelzés (TD 200 kijelző az S7-200-as PLCvel) Védett ajtók és burkolatok, aktív biztonsági rendszerekkel kombinált balesetvédelmi megoldások Ipari kivitelezés, az élelmiszeriparban használatos szerkezeti anyagok Könnyű, egyszerű karbantartás, magasnyomású tisztítóberendezés használata tilos 3

4 2 Alaprajzi méretek Fig. 2-1, Alaprajzi méretek - Alapgép - LR 4

5 Fig. 2-2, Alaprajzi méretek - Alapgép - RL 5

6 Fig. 2-3, Alaprajzi méretek - hajtott adagoló szállítórendszerrel - LR 6

7 Fig. 2-4, Alaprajzi méretek - hajtott adagoló szállítórendszerrel - RL 7

8 3 Technikai adatok 3.1 A gép méretei Hosszúság, szélesség, magasság a közölt rajz szerint 3.2 Tömeg Alapgép Hajtott adagoló szállítórendszerrel 650 kg kb. 750 kg kb. 3.3 Betápenergiák Préslevegő Minőség (ISO8573-1:2001) Nyomása A csatlakozó mérete Consumption A csatlakozócső osztály osztály észtert tartalmazó olajok használatakor osztály a berendezés 5 C alatt történő használatakor Legalább 6 bar 15 / 21 mm 10 Nmł/h Hajlékony, 12,5 mm belső átmérő Elektromos energia Feszültség Fázisszám Frekvencia Átlagfogyasztás A beépített teljesítmény Áramvédelem 400 V 3 + FÖLD 50 / 60 Hz 6.5 kwh 13 kw 40 A Vákuum A vákuumszivattyú 300 m 3 /h Busch RA0302 (standard) 8

9 3.4 Termelési jellemzők A legnagyobb kezelhető termék adatai A hosszhegesztők között A kereszt-hegesztőnél Magasság Tömeg Legfeljebb 550 mm (hajtott adagoló szállítórendszer nélkül) Legfeljebb 920 mm (hajtott adagoló szállítórendszerrel) 190 mm-ig A szalag terhelése legfeljebb 30 kg lehet A hegesztőegység A hosszhegesztő 920 mm A kereszt-hegesztő 650 mm Magasság 20 / 40 / 65 mm A vágás 100% A hosszhegesztők közötti távolság Alapkiépítés 575 mm (hajtott adagoló szállítórendszer nélkül) 525 mm (hajtott adagoló szállítórendszerrel) 1 hosszirányú hegesztőegység 1 keresztirányú hegesztőegység (L-hegesztés) 2 hosszirányú hegesztőegység 1 keresztirányú hegesztőegység (U-hegesztés) 2 hosszirányú hegesztőegység (párhuzamos hegesztés) Tasakadatok Hosszúság Szélesség Tasaktípusok A termékhez igazodva A termékhez igazodva A jelenleg forgalomban lévő Cryovac zsugortasakok, (automatikus adagolás csak az OSB tasakok esetében) Működési adatok Teljesítmény Zajszint A gépkezelők száma 2 ütem/perc 72 db (A) 1 személy 9

10 4 Az alapgép és a rendelhető opciók 4.1 Az alapgép 4.2 Verziók Siemens PLC S7-200 TD-200 fóliatasztatúra A kihordószalag pneumatikus meghajtású 1 vagy hosszhegesztő: Ultrahegesztési rendszer Mechanikus tasakvég-levágás 1 kereszt-hegesztő: Ultrahegesztési rendszer Mechanikus tasakvég-levágás Ultravákuumozási rendszer VCS (vákuumszabályozás) Beépített vákuumszivattyú Tartalékalkatrész készlet Telepítő készlet Magyar nyelvű gépkönyv EU Megfelelőségi Nyilatkozat (Declaration of Comformity) Bal, vagy jobbkezes kiépítés Vákuumszivattyú nélkül 1 kivehető hosszhegesztő 4.3 Térítés ellenében rendelhető kiegészítések Tasak és termékleszorítás a vákuumozás alatt Hajtott kihordó görgősor Boosterszivattyú 4.4 Az ajánlott csomagolóvonal BL14 tasaktöltő + VS20 + ST12 zsugorítótank 10

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető VS30 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető ST02 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető ST08 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető ST12 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető 8620-14 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető ST85 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető ST77 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető 8610-14 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető VS90 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető CJ62 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető VM26 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető STA65 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető CJ61 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető FLOWVAC55 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető FLOWVAC45 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető ST98-600 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető BD/LU 04/06 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető STE98-600 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető FLOWVAC35 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető VS95TS Csomagológép ismertető VS95TS VS95TS - BC TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető VS96DC Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Turbovac. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu

Turbovac. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu Turbovac Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest Turbovac A holland Turbovac egyike a vákuumcsomagoló gépek legjelentõsebb gyártóinak. Több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik. Megbízhatóság,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett! Tisztelt Címzett! A TALLERES RAMON S.L. Spanyol cég 1957 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, pontosabban húsfeldolgozáshoz és csomagoláshoz kapcsolódó berendezések tervezésével és gyártásával. A több,

Részletesebben

SpinoWraptor Trans. Forgókorong és görgősor

SpinoWraptor Trans. Forgókorong és görgősor SpinoWraptor Trans Forgókorong és görgősor Forgókorong átmérő 1650mm Raklap 1200x1000 Max terhelhetőség 2000kg Alapterület hossza 2700mm Alapterület szélessége 1650mm Alapterület felső magassága 180mm

Részletesebben

Kalkulációs adatlap 1. rész

Kalkulációs adatlap 1. rész Kalkulációs adatlap 1. rész gép, 1 db Rizs adagoló és csomagoló gépsor Részei: Vibrációs adagoló garat. fedett ferdefelhordó, volumetrikus adagoló, függőleges rendszerű csomagológép, továbbító szalag Gyártás

Részletesebben

Műanyagipari Kereskedelmi BT

Műanyagipari Kereskedelmi BT Műanyagipari Kereskedelmi BT FULL SHINE Extrúziós flakonfúvó gépek H tipuscsalád A Full Shine (Tajvan) H Széria flakonfúvó gépek alkalmasak 0.2 10 L űrméretű különféle műanyag flakonok gyártására. lehet

Részletesebben

AUTOMAC. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu

AUTOMAC. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest Gépek tálca hegesztéshez XPEED 5 MAP technológia Az új XPEED tálcahegesztõgép megvalósulását a frissáru csomagolás terén felmerülõ ipari követelmények hívták

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

Elszívóasztalok és vágóasztalok

Elszívóasztalok és vágóasztalok Tartalomjegyzék Elszívóasztalok és vágóasztalok Csiszolóasztal elszíváshoz 76 Hegesztőasztal elszíváshoz 77 Tavolex-asztal 78 Oktató-hegesztőasztal 79 Kézi vágóasztal 80 Filter-Table 81 Elszívóasztalok

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

Raklapfóliázó gépek. ALPHA Csomagolástechnikai Kft. ALPHA LEONARDO AI-D LEONARDO 2000 ID-X

Raklapfóliázó gépek. ALPHA Csomagolástechnikai Kft. ALPHA LEONARDO AI-D LEONARDO 2000 ID-X Raklapfóliázó gépek TSX FA AI-D LEONARDO ID-X LEONARDO 2000 ELC/SX 650 Csomagolástechnikai Kft. Opciós kiegészítők A gép jellemzői: - Félautomata raklapfóliázó gép. - Elektronikus vezérlő panel a paraméterek

Részletesebben

ISO-BUTIL 1000 Primer tömítő extruder hőszigetelő üveggyártáshoz

ISO-BUTIL 1000 Primer tömítő extruder hőszigetelő üveggyártáshoz Speciális gép 5. ISO-BUTIL 1000 Primer tömítő extruder hőszigetelő üveggyártáshoz A butilozó gép segítségével a hőszigetelő üvegszerkezetben lévő, alumínium távtartó lécek primer tömítését végezhetjük

Részletesebben

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 Kiválóan alkalmas aszfalt és beton felületek megmunkálására. A felületmarók a SIMEX által szabadalmaztatott önszintező mechanizmussal vannak

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

ILPRA. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu

ILPRA. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest FOODPACK Egy komplett programról van szó, mégpedig kompatibilis fólia hegesztése az elõkészített tálcára három mód lehetõségével: hegesztés, védõgázba, vákuumba

Részletesebben

IpP-CsP2. Baromfi jelölı berendezés általános leírás. Típuskód: IpP-CsP2. Copyright: P. S. S. Plussz Kft, 2009

IpP-CsP2. Baromfi jelölı berendezés általános leírás. Típuskód: IpP-CsP2. Copyright: P. S. S. Plussz Kft, 2009 IpP-CsP2 Baromfi jelölı berendezés általános leírás Típuskód: IpP-CsP2 Tartalomjegyzék 1. Készülék felhasználási területe 2. Mőszaki adatok 3. Mőszaki leírás 3.1 Állvány 3.2 Burkolat 3.3 Pneumatikus elemek

Részletesebben

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Használt bálázógépek. Felújított állapotban, minimum 3 hónap garanciával, kedvező feltételekkel májustól

Használt bálázógépek. Felújított állapotban, minimum 3 hónap garanciával, kedvező feltételekkel májustól Használt bálázógépek Felújított állapotban, minimum 3 hónap garanciával, kedvező feltételekkel 2018. májustól Rövid termékismertető: 95 %-os térfogatcsökkentés 60 tonnás préserő Beépített szalagkihúzók

Részletesebben

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek

Részletesebben

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO MOBIL Berendezés FlyMarker PRO kézi jelölő rendszer szinte gyerekjátékká teszi a terjedelmes, nagy, nem mozdítható

Részletesebben

Cirkónium kiégető kemence

Cirkónium kiégető kemence Pi dental Fogászati Gyártó Kft.Tel.: (36-1) 251 4944 /363 2234 / 221 2077 fax: (36-1) 251 4891 85 Szugló St. H- 1141 Budapest,Hungary www. pidental.hu e-mail: sales.pidental@pidental.hu Cirkónium kiégető

Részletesebben

Dobozfelállítás Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők

Dobozfelállítás Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők www.socosystem.hu Tartalom Dobozfelállítás SOCO Pack ATS dobozfelállító gép ragasztószalagos zárással Dobozfelállítás, alsó oldali dobozzárás és a doboz

Részletesebben

Alita lineáris levegőpumpák _

Alita lineáris levegőpumpák _ _ 1.1_Standard pumpamodellek 1.2_Nyomás- és vákuummodellek 1.3_OEM - pumpák sorozata Air and Vacuum Components 1 _ A hatékony sűrítettlevegő-termelést biztosító Alita lineáris levegőpumpák tervezésekor

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9 Felhasználási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó, a betáp víz hómérséklet illetve az elektromos hálózat

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

HÁZI KIÁLLÍTÁS SZERSZÁMGÉPEK EGYEDI ÁRON A HELYSZÍNEN MEGVÁSÁROLHATÓK

HÁZI KIÁLLÍTÁS SZERSZÁMGÉPEK EGYEDI ÁRON A HELYSZÍNEN MEGVÁSÁROLHATÓK HÁZI KIÁLLÍTÁS SZERSZÁMGÉPEK EGYEDI ÁRON A HELYSZÍNEN MEGVÁSÁROLHATÓK EMV1020 Fanuc 0i-MD Megmunkálóközpont Fôorsóteljesítmény: 11/15 KW Munkaasztal méret: 1100 560 mm Munkaasztal terhelhetôsége: 1000

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD SHD-U "EURO" garatszárítók a fentről

Részletesebben

Pro Xp Európai termékbevezetés

Pro Xp Európai termékbevezetés Pro Xp Európai termékbevezetés 1 Pro Xp Program Általános javulások Préslevegős porlasztású pisztolyok Levegőrásegítéses Airless pisztolyok Tartozékok Garancia és javítás 2 Pro Xp Általános javulások Alacsonyabb

Részletesebben

BV AUTOGAS MINI. Csidei Tamás ügyvezető GASZTRONAUTA kft A profik partnere

BV AUTOGAS MINI. Csidei Tamás ügyvezető GASZTRONAUTA kft A profik partnere BV AUTOGAS MINI Asztali vákuumos védőgázas tálca lezáró gép, kontúrvágással A gép technikai adatai: Gép méretei: 470x710x680 mm Súlya: 150 Kg 230 V - 1-50Hz Fogyasztás: 2,5-3,5 kw Vákuumszivattyú teljesítménye:

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor > Vödör mosók Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó Termék adatlap 1 / 6 Energetikai besorolás

Részletesebben

KAPUK AUTOMATA AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY

KAPUK AUTOMATA AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY AUTOMATA KAPUK AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY HU TOLÓKAPU MOTOROK TURBO ELEKTROMECHANIKUS IRREVERZIBILIS MOTOROK TOLÓ ÉS ÚSZÓKAPUKHOZ 1600KG-TÓL 4000 KG-IG Lassító funkcióval a kapuszerkezet védelméért.

Részletesebben

record.group Rövid útmutató system 20 automatikus ajtórendszerek ez record! record your global partner for entrance solutions

record.group Rövid útmutató system 20 automatikus ajtórendszerek ez record! record your global partner for entrance solutions record your global partner for entrance solutions Rövid útmutató system 20 your global partner for entrance solutions record.group automatikus ajtórendszerek ez record! Módosítások listája Módosítások

Részletesebben

Nagy kiterjedésű termékek hegesztése. Egy kis folytatás az előző alkalomhoz

Nagy kiterjedésű termékek hegesztése. Egy kis folytatás az előző alkalomhoz Nagy kiterjedésű termékek hegesztése Egy kis folytatás az előző alkalomhoz Nagy kiterjedésű termékek hegesztése JIGles welding példa Példa vízsugaras vágásra Kiszolgáló robotrendszerek Kiszolgáló robotrendszerek

Részletesebben

Hajlítóberendezések gyártója

Hajlítóberendezések gyártója Hajlítóberendezések gyártója HU HKS-CNC Profi HKS-CNC Profi Munkahossz 8.200 mm 7.000 mm 6.000 mm A berendezés hossza 9.100 mm 7.900 mm 7.000 mm Hajlítási szög 145 145 145 Munkamélység 1.150 mm 1.150 mm

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS fejlesztési gépbeszerzés

MŰSZAKI LEÍRÁS fejlesztési gépbeszerzés MŰSZAKI LEÍRÁS fejlesztési gépbeszerzés 1. A VPS 2000 AUTOMATIZÁLÁSA: A MEGLÉVŐ JELENLEG FÉLAUTÓMATA VPS-2000 automatikával való ellátása. De ez mellett fontosabb szempont, hogy a gyártási lépéseket (adagolás

Részletesebben

Rakat rögzítés Stretchfóliázó gépek Fedőfóliázók Kiegészítők

Rakat rögzítés Stretchfóliázó gépek Fedőfóliázók Kiegészítők Rakat rögzítés Stretchfóliázó gépek Fedőfóliázók Kiegészítők www.socosystem.hu Rakatrögzítés Tartalom Stretchfóliázó gépek PW 1100 félautomata stretchfóliázó gép Stretchfóliákhoz előnyújtó egységgel vagy

Részletesebben

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni!

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! 13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! Hűtők Szükség van egy hideg helyre meleg otthonunkban is. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik tápanyag és vitamin tartalmukat.

Részletesebben

DURMA RP típusú stancoló gépek

DURMA RP típusú stancoló gépek DURMA RP típusú stancoló gépek A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában. Napjainkban,

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energy efficiency class A (MPS : 6,6 vagy 8,8 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26249

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

DEVI fűtőkábelek alkalmazásai:

DEVI fűtőkábelek alkalmazásai: DEVI fűtőkábelek alkalmazásai: Hó- és jégolvasztás, fagyvédelem: Ereszcsatornák fagymentesítése Elektromos padlófűtés: Csővezetékek fagyvédelme Kizárólagos padlófűtés Garázsbejárók, rámpák fűtése Kiegészítő

Részletesebben

HDS 9/16-4 ST Gas. Melegvizes magasnyomású mosó. Speciális flíz (gázfűtésű) Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű)

HDS 9/16-4 ST Gas. Melegvizes magasnyomású mosó. Speciális flíz (gázfűtésű) Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) Melegvizes magasnyomású mosó 1 Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) 3 Speciális flíz (gázfűtésű) Hosszú élettartam. Jobb hatásfok Az új fejlesztésű felszíni égő egyenletes gázkiáramlást tesz lehetővé.

Részletesebben

J08 AT-C. Gőzös légnedvesítő nagy gőzmennyiségre.

J08 AT-C. Gőzös légnedvesítő nagy gőzmennyiségre. 08 561 Elektródás gőz légnedvesítő digitális kijelzővel és beépített páratartalom szabályzóval. Teljesítmény tartomány: 4 kg/h-tól egészen 130 kg/h-ig. Irodaházak Kórházak Gyógyszergyártás Nyomdai eljárások

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Foam-in-Bag (Hab a tasakban) csomagolás egyetlen gombnyomással

Foam-in-Bag (Hab a tasakban) csomagolás egyetlen gombnyomással Foam-in-Bag (Hab a tasakban) csomagolás egyetlen gombnyomással párnázási megoldások A csomagolás gyorsaságának és sokoldalúságának új világa Azoknál az alkalmazási területeknél, ahol nagy mennyiségű csomagolásra

Részletesebben

AKRON BIO400 / BIO400+ BIOMASSZA TÜZELÉSŰ FORRÓLEVEGŐ GENERÁTOR

AKRON BIO400 / BIO400+ BIOMASSZA TÜZELÉSŰ FORRÓLEVEGŐ GENERÁTOR AKRON BIO400 / BIO400+ BIOMASSZA TÜZELÉSŰ FORRÓLEVEGŐ GENERÁTOR 1. ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ Az AKRON BIO400 és BIO400+ egy faapríték tüzelésű indirekt léghevítő generátor mely a 400 esetében 400-650 kw a 400+

Részletesebben

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta!

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta! 7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER DVC-VDP712 - Model A: 1 beltéri egység 2 kültéri egységgel DVC- VDP721 - Model B: 2 beltéri egység 1 kültéri egységgel HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy termékünket választotta!

Részletesebben

SCD Minden egyben kompakt Szárazlevegős Szárító

SCD Minden egyben kompakt Szárazlevegős Szárító Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu SCD Minden egyben kompakt Szárazlevegős Az SCD típusú szárazlevegős

Részletesebben

ADATLAP MICRO XL A SZERKEZET LEÍRÁSA. 50 Hz LÖKETHOSSZ SÚLY AZ EGYES CSOMAGOK MÉRETEI

ADATLAP MICRO XL A SZERKEZET LEÍRÁSA. 50 Hz LÖKETHOSSZ SÚLY AZ EGYES CSOMAGOK MÉRETEI ADATLAP MICRO XL Az ebben a dokumentációban nem található információt és/vagy műszaki dokumentációt kérjék a Mingardi Magnetic vállalat műszaki/kereskedelmi osztályától. A SZERKEZET LEÍRÁSA színezés, RAL-színek.

Részletesebben

80 mm min. Fűtésvezérlés: Forrasztástechnika Műanyag ipar Galvanazilás Csomagolás Gumi ipar

80 mm min. Fűtésvezérlés: Forrasztástechnika Műanyag ipar Galvanazilás Csomagolás Gumi ipar W EGY-, KETTŐ ÉS HÁROMFÁZISÚ VEZÉRLÉSŰ FÉLVEZETŐ-KAPCSOLÓK - ÁLTALÁNOS ADATOK FÉLVEZETŐ-KAPCSOLÓK 30 mm min. (LAS1, LAW, LAK 15 A, LAD, LAA 30 A) 80 mm min. 30 mm min. 90 mm széles kapcsoló méretek (LAS2

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL MODEL VD-5541M2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta. Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk

Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk Dell Vostro 470 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély lehetőségére

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Útmutató: Olvassa el a használati utasítást! Kicsomagolás:

Útmutató: Olvassa el a használati utasítást! Kicsomagolás: Használati utasítás Útmutató: Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Az ultrahangos tisztításegy egyedülálló technológia. Az ultrahang apró buborékok millióit hozza létre a vízben. Ezek az apró buborékok

Részletesebben

IPARI VASALAT SZEKCIONÁLT KAPUHOZ

IPARI VASALAT SZEKCIONÁLT KAPUHOZ Ipari kapu szerelési útmutató NL IPARI VASALAT SZEKCIONÁLT KAPUHOZ Szerelési útmutató Minden jog fenntartva: Automata Bejáratok Specialistája Kft. 2014 www.ditec.hu 01 106 991 rev. 13-04-2015 útmutató

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

HL-IL IPARI VASALAT SZEKCIONÁLT KAPUHOZ. Szerelési útmutató. Ipari kapu szerelési útmutató

HL-IL IPARI VASALAT SZEKCIONÁLT KAPUHOZ. Szerelési útmutató.   Ipari kapu szerelési útmutató Ipari kapu szerelési útmutató HL-IL IPARI VASALAT SZEKCIONÁLT KAPUHOZ Szerelési útmutató Minden jog fenntartva: Automata Bejáratok Specialistája Kft. 2014 www.ditec.hu 01 112 991 rev. 13-04-2015 útmutató

Részletesebben

Miért biomassza fűtés?

Miért biomassza fűtés? 2 fa és a pellet azaz a biomassza fűtés környezetkímélő, nem káros az emberi egészségre és bizonyítottan a leggazdaságosabb fűtési módszer is. fatüzelésű tűzhelyek tökéletes meleget, kellemes környezetet

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

Megbízhatóság, precizitás, minőség

Megbízhatóság, precizitás, minőség Professzionális bevontelektródás inverteres hegesztőgép Liftes (emeléses) AWI gyújtással Megbízhatóság, precizitás, minőség MMA - Bevontelektródás inverteres hegesztőgépek Liftes (emeléses) AWI Gyújtással

Részletesebben

Elektromos szelepállító

Elektromos szelepállító 4 865 Elektromos szelepállító Kis szelepekhez VVP47, VVI47..., VXP47..., VMP47... SFP21/18 SFP21/18 AC 230 V működtető feszültség, 2-pont vezérlőjel AC 24 V működtető feszültség, 2- pont vezérlőjel 105

Részletesebben

85 kva 68 kw 94 kva 75 kw 800 x 2100 x 1350 mm. Folyamatos. Stand by. Fordulatszám 1500 Hengerek száma 4 Kompresszió 17.5:1.

85 kva 68 kw 94 kva 75 kw 800 x 2100 x 1350 mm. Folyamatos. Stand by. Fordulatszám 1500 Hengerek száma 4 Kompresszió 17.5:1. EV-94 85 kva 68 kw 94 kva 75 kw 800 x 2100 x 1350 mm 1150 kg TD 520 GE 75 kw 83 kw Kompresszió 17.5:1 Mechanikus 275 liter 100 %-nál 20.8 liter 50 %-nál 10.4 liter 13 liter 19.7 liter EV-109 100 kva 80

Részletesebben

ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG

ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG ECO sorozat... ECO 130-420 gép jellemzők Start-stop inverter rendszer 30-70% energia megtakarítást eredményez LG (Korea) PLC vezérlés 7.2-es vagy 8.4-es

Részletesebben

Méretek AGV1000-UR. Vonóerő AGV1000-UR (kg) kétirányú vezető nélküli szállítórendszer (FTS) aláfutó raklapkocsi szállító. fokozatmentes, max.

Méretek AGV1000-UR. Vonóerő AGV1000-UR (kg) kétirányú vezető nélküli szállítórendszer (FTS) aláfutó raklapkocsi szállító. fokozatmentes, max. ADATLAP Movexx AGV1000-UR 2018 Műszaki adatok AGV1000-UR Méretek AGV1000-UR Megnevezés Alkalmazás Kocsik súlya Aláfutási magasság Sebesség Kanyarsebesség Kanyar sugár Navigáció Hajtás Hajtott kerekek Fék

Részletesebben

UFS Mark-1 olajszûrô berendezés

UFS Mark-1 olajszûrô berendezés ULTRA FINOM SZÛRÔ UFS Mark-1 olajszûrô berendezés Alkalmas: hidraulika, és egyéb ipari olajok off line ultra finom háttérszûrésére. Az olajat a NAS olajtisztasági szabvány szerinti 7-9-es, az ISO szabvány

Részletesebben

PRAKTIKUS CSOMAGOLÁS A ZSUGOLFÓLIÁZÁS

PRAKTIKUS CSOMAGOLÁS A ZSUGOLFÓLIÁZÁS PRAKTIKUS CSOMAGOLÁS A ZSUGOLFÓLIÁZÁS Cégünk, az AMCO Kft., 1991 óta szolgálja a magyar ipart csomagolástechnikai megoldásokkal. Elhívatottan keressük a legmegfelelőbb megoldásokat, mellyel a kis- és közép

Részletesebben

Tecnovac. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu

Tecnovac. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest Tecnovac Kezdetben, a Tecnovac megalakulásakor, 1988-ban a gyár élelmiszeripari csomagológépeket gyártott. Napjainkban modern, innovatív gépek széles választékát

Részletesebben

Padlótisztítók SCRUBTEC 553

Padlótisztítók SCRUBTEC 553 Padlótisztítók 553 Alkalmas a könnyű és hatékony padlótisztításra kórházak, kiskereskedelmi egyésgek, gyártóüzemek, autókereskedések, garázsok, raktárak, éttermek, szállodák számára, bárhol, ahol fontos

Részletesebben

TB 42. A TB portálmosó hatékony berendezés haszongépjármű-mosáshoz. A kívánt mosóprogram az egyedi igényeknek megfelelően kiválasztható.

TB 42. A TB portálmosó hatékony berendezés haszongépjármű-mosáshoz. A kívánt mosóprogram az egyedi igényeknek megfelelően kiválasztható. A TB portálmosó hatékony berendezés haszongépjármű-mosáshoz. A kívánt mosóprogram az egyedi igényeknek megfelelően kiválasztható. EAN kód 4039784403505 Mosási magasság mm 4250 Berendezés magasság fröcskölés

Részletesebben

SZÁLLÍTÓSZALAG ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS

SZÁLLÍTÓSZALAG ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN ContiBlanch SZÁLLÍTÓSZALAG ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS szállítószalag előfőző/főzőberendezés olyan termékek széles választékának hőkezelésére szolgál, amelyek az előfőzés vagy

Részletesebben