Városi Civil Pályázat Alapítványok. Igényelt támogatás. Megítélt. Szervezet neve

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Városi Civil Pályázat 2015. Alapítványok. Igényelt támogatás. Megítélt. Szervezet neve"

Átírás

1 Városi Civil Pályázat Alapítványok Szervezet neve Igényelt támogatás Megítélt támogatás Indoklás 1 Apró Léptek Alapítvány Ft Ft 2 Az emberség erejével - CUM VIRTUTE HUMANITATIS Alapítvány Ft 0 Ft tekintettel a speciális ellátotti csoportra. A forráshiányra való tekintettel, a Kuratórium megítélése szerint, a pályázó által benyújtott tervezett költségvetés 30%-al csökkentendő! pályázat nem támogatható! 3 Cseperedő Alapítvány Ft 0 Ft pályázat nem támogatható! Déli Szél Kortárs Alkotói Fórum 4 Alapítvány Ft tekintettel a programba bevont közösségi összefogásra. A forráshiányra való tekintettel, a Kuratórium megítélése szerint, a pályázó által benyújtott tervezett költségvetés 30%-kal Ft csökkentendő! Erdei Óvoda Oktatási-Nevelési 5 Alapítvány Ft A szervezet által pályázott program támogatandó, azonban a Kuratórium megítélése szerint, a benyújtott költségvetés 30% Ft kal csökkentendő!

2 6 Kicsikék Alapítvány Ft 0 Ft pályázat nem támogatható! 7 KoMA Kortárs Művészeti Alapítvány Ft 0 Ft pályázat nem támogatható! 8 KÖZ-TÉR Alapítvány Ft tekintettel a bevont közösségi összefogásra, valamint a Ft reálisan tervezett költségvetésre. MIOK a hátrányos helyzetű 9 emberekért Alapítvány Ft A szervezet által pályázott program támogatandó, azonban a Kuratórium megítélése szerint, a benyújtott költségvetés csökkenthető, különös tekintettel az indokolatlanul magas Ft telefon, illetve postaköltségre! 10 Pannon Kultúra Alapítvány Ft 0 Ft nincs részletesen bemutatva az elérni kívánt célcsoport, a tervezett alkalmak helyszíne, illetve a költségvetésben indokolatlanul magas a megbízási díj! Továbbá a pályázat költségvetése olyan elemeket tartalmaz, amely a kiírás és a Kuratórium által megállapított elveknek (prioritásoknak) nem felelnek meg, a Kuratórium által javasolt csökkentés mértéke meghaladja a kért összeg 30 %-át, ezért a pályázat nem támogatható.

3 a pályázati kiírás szerint azok a szervezetek, akik feladatuk ellátására a várossal szerződésben állnak, erre a pályázati Pécs-Egyházmegyei Katolikus Caritas 11 Alapítvány Ft forrásra nem pályázhatnak. Ezek alapján a pályázó által 0 Ft benyújtott program nem támogatható! 12 Pécsi Nádor Galéria Alapítvány Ft tekintettel a Balokány Ligetben megvalósítandó művészeti elemekre. Forráshiányra való tekintettel, a pályázat Ft csökkentett költségvetéssel támogatandó! tekintettel az elérni kívánt célra. Forráshiányra való tekintettel a Szemem Fénye - A Beteg Gyermekekért Alapítvány Ft bírálóbizottság megítélése szerint a pályázó által benyújtott Ft tervezett költségvetés 30%-al csökkentendő! A szervezet által pályázott program támogatandó, azonban a Varázspálca a Radnóti M. Úti Kuratórium megítélése szerint, a benyújtott költségvetés Óvodásokért Alapítvány Ft Ft csökkentendő! 15 Zöld-Híd Alapítvány Ft Ft tekintettel a program környezeti szemlélet-formáló hatására. A program csökkentett költségvetéssel támogatandó!

4 Egyesületek Szervezet neve Igényelt támogatás Megítélt támogatás Indoklás 1 Balokány-ligetért Egyesület Ft Ft tekintettel a fejleszteni kívánt területre. A forráshiányra való tekintettel a Kuratórium megítélése szerint a pályázó által benyújtott költségvetés csökkentendő! 2 Bányász Torna Club Sportegyesület Ft a program nincs megfelelően kifejtve, költségvetésének bizonyos elemei némileg eltúlzottak (reklám, marketing 110,- e Ft). Továbbá a pályázat költségvetése olyan elemeket tartalmaz, amely a kiírás és a Kuratórium által megállapított elveknek (prioritásoknak) nem felelnek meg, a Kuratórium által javasolt csökkentés mértéke meghaladja a kért összeg 30 %- 0 Ft át, ezért a pályázat nem támogatható. Baranya Megyei Természetbarát 3 Szövetség Ft A szervezet által pályázott program támogatandó, azonban a Kuratórium megítélése szerint, a benyújtott költségvetés Ft csökkentendő! 4 DOZSO Sportegyesület Ft A szervezet által pályázott program támogatandó, a Kuratórium megítélése szerint, a költségvetése forráshiány miatt, Ft csökkentendő! 5 ÉFOÉSZ Baranya Megyei Egyesülete Ft A pályázati program támogatandó, különös tekintettel a speciális célcsoportra. Költségvetésében bizonyos elemek Ft csökkentendők. 6 Élménylelő Ifjúsági Egyesület Ft 0 Ft pályázat nem támogatható.

5 7 Európai Gondolatok Egyesülete Ft 0 Ft pályázat nem támogatható. 8 Film- Virage Kulturális Egyesület Ft A pályázó szervezet kulturális céljai üdvözölendőek, azonban a pályázatból nem derül ki pontosan a megszólítandó célcsoport nagysága, elérésének módja. Továbbá a nagy értékben beszerezni kívánt eszközök aránytalanná tették a pályázat költségvetését, amely a kiírás és a Kuratórium által megállapított elveknek (prioritásoknak) nem felelt meg, a Kuratórium által javasolt csökkentés mértéke meghaladja a 0 Ft kért összeg 30 %-át, ezért a pályázat nem támogatható! 9 Free Mobility Egyesület Ft A pályázat egy nagy múltra visszatekintő létesítményt (KRESZ- Park) kíván fejleszteni. A Kuratórium a pályázatot támogatandónak ítélte, de a pályázati program szempontjából a lombfúvó beszerzését nem támogatja. Csökkentett Ft költségvetéssel támogatandó! 10 Generáció Egyesület Ft A szervezet által megpályázott program támogatandó, különös tekintettel a hátrányos helyzetű célcsoportra. Azonban költségvetésében megjelennek eltúlzott elemek (pl. reklám, marketing, kis értékű eszközök költsége), így a pályázat Ft csökkentett költségvetéssel támogatandó! 11 Ifjúsági Unió Pécs Ft 0 Ft pályázat nem támogatható.

6 A pályázat fontos célt fogalmaz meg, azonban a pályázati kiírás alapján azok a szervezetek, amelyek a Pécs M.J.V. Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért 12 Egyesület Ft Önkormányzatával szerződéses viszonyban állnak, ebből a 0 Ft pályázati forrásból nem juthatnak támogatáshoz. Khetanipe a Romák Összefogásáért 13 Egyesület Ft forráshiány miatt, a pályázatot a Kuratórium, csökkentett Ft költségvetéssel javasolja támogatásra. KOMA 1989 Baráti Kör Közhasznú 14 Egyesület Ft A szervezet által pályázott cél üdvözölendő, azonban forráshiány miatt, a pályázatot a Kuratórium, csökkentett Ft költségvetéssel javasolja támogatásra. 15 kulturaktív Egyesület Ft Ft A szervezet által pályázott program támogatandó, a Kuratórium megítélése szerint, a költségvetése forráshiány miatt, csökkentendő! A pályázat által megfogalmazott cél fontos, azonban a pályázat költségvetése olyan elemeket tartalmaz, amely a kiírás és a Kulturált Állattartásért és Tiszta 16 Környezetért Egyesület Ft Kuratórium által megállapított elveknek (prioritásoknak) nem 0 Ft felelnek meg, ezért a pályázat nem támogatható! 17 Lakótelepi Népfőiskola Egyesület Ft Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei 18 Szervezete Ft a költségvetésében megjelennek olyan elemek, amiket a pályázati program nem indokol (Laptop, reklám, marketing)! A pályázatot a Kuratórium csökkentett költségvetéssel javasolja Ft támogatni!

7 19 Mandulafa Egyesület Ft 20 Mecsek Egyesület Ft A pályázat által megfogalmazott örökségvédelmi célt a Kuratórium támogatandónak ítélte, azonban forráshiány miatt, Ft a pályázat csökkentett költségvetéssel támogatandó! Mecsekszabolcsi Környezet-és 21 Érdekvédő Egyesület Ft 22 Mediátor Egyesület Ft A pályázati program jól átgondolt, a céljai megfelelőek, azonban forráshiány miatt, a Kuratórium a pályázatot, Ft csökkentett költségvetéssel javasolja támogatni! 23 Melitta Szabadidő Sportegyesület Ft (prioritásoknak) csak úgy felelnének meg, ha a költségeket több mint 30%-kal csökkentenék, ezért a pályázat nem 24 Mosolymanó Egyesület Ft Ft A szervezet pályázati célja építő jellegű, a pályázat jól kidolgozott, a program támogatandó! A Kuratórium megítélése szerint, a költségvetés, forráshiány miatt, csökkentendő! A szervezet által pályázott program figyelemre méltó, különös Nyugdíjasok Baranyai Megyei 25 Képviselete Ft tekintettel a hátrányos helyzetű célcsoportra, forráshiány miatt, Ft csökkentett költségvetéssel támogatandó! 26 Nyugdíjasok Egyesülete Ft A legtöbb tagot számláló nyugdíjas egyesület pályázatát a Kuratórium támogatásra javasolja, de forráshiány miatt, Ft csökkentett költségvetéssel.

8 A pályázat jól kidolgozott, támogatásra javasolt, leginkább az elért célcsoportra való tekintettel. A pályázat forráshiány miatt, 27 Otthon az otthonban Egyesület Ft Ft csökkentett költségvetéssel támogatandó! 28 Ökográf Egyesület Ft A pályázati program és cél figyelemre méltó, de a pályázat költségvetése indokolatlanul sok tiszteletdíjjal tervez. Továbbá 0 Ft pályázat nem támogatható. Pannon Zenebarát Kör Közhasznú 29 Egyesület Ft A pályázat célja nagyon fontos kiegészítése a Europa Cantat rendezvénynek, ezért a Kuratórium támogatásra javasolja. Forráshiány miatt, azonban a költségvetése, csökkentett Ft mértékben támogatandó! 30 Pécs 2010 Egyesület Ft A város arculatát művészeti elemekkel színesítő pályázati program, melyet a Kuratórium támogatásra javasolt. Forráshiány miatt, költségvetése csökkentett mértékben Ft támogatandó! 31 Pécs-decentrum Kulturális Egyesület Ft A pályázatot jól megfogalmazott esélyegyenlőségi célja, kidolgozott programja miatt a Kuratórium támogatásra javasolja. Forráshiány miatt, költségvetése csökkentett Ft mértékben támogatandó! 32 Pécsi Magyar-Orosz Társaság Ft Pécsi Sárkányhajózási, Úszó és 33 Paraúszó Sportegyesület Ft

9 34 Pécsi Vonósok Közhasznú Egyesülete Ft Pécs város zenei életének, igazi, alulról szerveződő zenekara által benyújtott pályázat jól kidolgozott, programját a Kuratórium támogatta. Forráshiány miatt, költségvetése Ft csökkentett mértékben támogatandó! A pályázat fontos célt fogalmaz meg, azonban a pályázati kiírás alapján azok a szervezetek, amelyek Pécs M.J.V. Pécsújhegyi Környezet- és 35 Érdekvédelmi Közhasznú Egyesület Ft Önkormányzatával szerződéses viszonyban állnak, ebből a 0 Ft pályázati forrásból nem juthatnak támogatáshoz. Pólusok Társadalomtudományi 36 Egyesület Ft A pályázat nagyon jól felépített, a bemutatott program elnyerte a Kuratórium támogatását. Forráshiány miatt, költségvetése Ft csökkentett mértékben támogatandó! Rigóderdomb Érdekvédelmi Fórum 37 Egyesület Ft A pályázatban megfogalmazott programot a Kuratórium támogatásra érdemesnek ítélte, különös tekintettel közösségépítő funkciójára. A költségvetésben nem került bemutatásra az önerő, a pályázat csökkentett mértékben Ft támogatandó! 38 Sopianae Kulturális Egyesület Ft 0 Ft 39 SosemArt Kulturális Egyesület Ft 0 Ft a pályázati kiírás alapján azok a szervezetek, amelyek Pécs M.J.V. Önkormányzatával szerződéses viszonyban állnak, ebből a pályázati forrásból nem juthatnak támogatáshoz A szervezet által pályázott program figyelemre méltó, egyedi, azonban a pályázat költségvetése aránytalanul magas bérköltségeket tartalmaz. Mivel a pályázat költségvetése olyan elemeket tartalmaz, amely a kiírás és a Kuratórium által megállapított elveknek (prioritásoknak) nem felelnek meg, ezért a pályázat nem támogatható!

10 A szervezet által pályázott program figyelemre méltó, jó célt fogalmaz meg, azonban aránytalanul magas bérköltségeket tartalmaz. Mivel a pályázat költségvetése olyan elemeket tartalmaz, amely a kiírás és a Kuratórium által megállapított Színes Gyöngyök Délvidéki Roma 40 Nőkért Egyesület Ft elveknek (prioritásoknak) nem felelnek meg, ezért a pályázat 0 Ft nem támogatható! 41 Tegyünk Egymásért Egyesület Ft Ft A szervezet által pályázott program figyelemre méltó, forráshiány miatt, csökkentett költségvetéssel támogatandó! 42 Tett-hely Ifjúsági Egyesület Ft A szervezet által pályázott program figyelemre méltó, a város szempontjából fontos célt fogalmaz meg, azonban a pályázat aránytalanul magas tiszteletdíjat, illetve reklám és marketing költséget tartalmaz. Mivel az adott területre más szervezet is adott be pályázatot, illetve a pályázat költségvetése olyan elemeket tartalmaz, amely a kiírás és a Kuratórium által megállapított elveknek (prioritásoknak) nem felelnek meg, 0 Ft ezért a pályázat nem támogatható! Tondó Művészeti, Környezeti-és 43 Egészségvédelmi Egyesület Ft 44 A pályázat célja figyelemre méltó, legfőképp a környezeti tudatosság fontosságának szempontjából. Azonban a költségvetésben aránytalanul magas többek között - a reklám, marketing költség! Mivel a pályázat költségvetése olyan elemeket tartalmaz, amely a kiírás és a Kuratórium által megállapított elveknek (prioritásoknak) nem felelnek meg, a Tudatosan a Környezetünkért Kuratórium által javasolt csökkentés mértéke meghaladja a Egyesület Ft 0 Ft kért összeg 30 %-át, ezért a pályázat nem támogatható.

11 45 Vasasi Szent Borbála Egyesület Ft A pályázat fontos célt fogalmaz meg, azonban a pályázati kiírás alapján azok a szervezetek, akik a Pécs M.J.V. Önkormányzatával szerződéses viszonyban állnak, ebből a 0 Ft pályázati forrásból nem juthatnak támogatáshoz. 46 Mivel a pályázati program egy elhanyagolt városi terület rendbetételét tűzte ki célul, amely sportolási lehetőséget teremt a városrész lakói számára, illetve a pályázatban megvalósul a Vörös Sárkány Harcművészeti Egyesület Ft közösség bevonása, a pályázatot támogatásra javasoljuk! Ft Forráshiány miatt, csökkentett költségvetéssel támogatandó!

IKTATÓSZÁM: 08-8/1295-9/2011. TÁRGY: A ÉVI PÉCS VÁROSI KÖRNYEZETVÉDELMI ALAP TERHÉRE NYÚJTANDÓ ALAPÍT- VÁNYI TÁMOGATÁSOK MELLÉKLET:

IKTATÓSZÁM: 08-8/1295-9/2011. TÁRGY: A ÉVI PÉCS VÁROSI KÖRNYEZETVÉDELMI ALAP TERHÉRE NYÚJTANDÓ ALAPÍT- VÁNYI TÁMOGATÁSOK MELLÉKLET: IKTATÓSZÁM: 08-8/1295-9/2011. TÁRGY: A 2011. ÉVI PÉCS VÁROSI KÖRNYEZETVÉDELMI ALAP TERHÉRE NYÚJTANDÓ ALAPÍT- VÁNYI TÁMOGATÁSOK MELLÉKLET: E LŐTERJESZ T É S PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

A 2014. évi LÉPJ - Légy Pécs Jövője civil pályázat I. fordulójának eredményei

A 2014. évi LÉPJ - Légy Pécs Jövője civil pályázat I. fordulójának eredményei A 2014. évi LÉPJ - Légy Pécs Jövője civil pályázat I. fordulójának eredményei A jelen fordulóban nem támogatott szervezetek számára Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Nevelők Háza felkészítést nyújt

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlése Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottságának. Társadalmi szervezetek támogatásáról

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlése Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottságának. Társadalmi szervezetek támogatásáról Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlése Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottságának 69/2011. (06. 23.) számú h a t á r o z a t a Társadalmi szervezetek támogatásáról 1. A Bizottság Pécs Megyei Jogú

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Iktatószám: 22389/2016. Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Javaslat az EFOP-1.3.5-16. kódszámú, Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című pályázati konstrukció keretében

Részletesebben

IKTATÓSZÁM: 08-8/ /2011 TÁRGY: ALAPÍTVÁNYOK TÁMOGATÁSÁNAK JÓVÁHAGYÁSA MELLÉKLET:

IKTATÓSZÁM: 08-8/ /2011 TÁRGY: ALAPÍTVÁNYOK TÁMOGATÁSÁNAK JÓVÁHAGYÁSA MELLÉKLET: IKTATÓSZÁM: 08-8/1639-98/2011 TÁRGY: ALAPÍTVÁNYOK TÁMOGATÁSÁNAK JÓVÁHAGYÁSA MELLÉKLET: E LŐTERJESZ T É S PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 2011. JÚNIUS 23-I ÜLÉSÉRE ELŐTERJESZTŐ: KŐVÁRI

Részletesebben

Együttműködő szervezetek

Együttműködő szervezetek Együttműködő szervezetek Pécs- Normandia LIONS Club ek: szociális és jótékonysági, oktatási, kulturális és közösségi Koordinátor: Dr. Sárkányné Lengyel Mária igazgatóhelyettes elérhetősége: sarkanyne.lengyel.maria@leoweypecs.hu

Részletesebben

Belvárosi Rehabilitáció Előzetes Akcióterületi Terv ESZA típusú közösségi funkció megvalósítása SOFT alprojekt

Belvárosi Rehabilitáció Előzetes Akcióterületi Terv ESZA típusú közösségi funkció megvalósítása SOFT alprojekt CIVIL RÉSZVÉTEL MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS INTEGRÁLT VÁROSFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁJÁBAN Szociális és környezetvédelmi fejlesztés a közösségi funkció megvalósítása során JAKUBINYI LÁSZLÓ SZIMBIÓZIS ALAPÍTVÁNY

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. (továbbiakban PMCS)

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. (továbbiakban PMCS) PÁLYÁZATI KIÍRÁS ZIRC VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PÁLYÁZATOT HIRDET A HELYI CIVIL SZERVEZETEK SZÁMÁRA KÜLSŐ PÁLYÁZATO- KON VALÓ INDULÁS TÁMOGATÁSÁRA A pályázat tulajdonosa: A pályázat lebonyolítója:

Részletesebben

Előterjesztés. A Biatorbágyon működő civil szervezetek évi támogatásáról

Előterjesztés. A Biatorbágyon működő civil szervezetek évi támogatásáról Előterjesztés A Biatorbágyon működő civil szervezetek 2013. évi támogatásáról Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 15/2013.(01.31.) Öh. számú határozatával pályázatot írt ki a helyben

Részletesebben

Humánszolgáltatási Bizottságának évi munkaterve

Humánszolgáltatási Bizottságának évi munkaterve 390/2018. (XII. 11.) HB határozat a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete Humánszolgáltatási Bizottságának 2019. évi munkatervéről (8 igen, egyhangú szavazattal) 1. A Humánszolgáltatási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület április 30-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület április 30-ai ülésére KULTURÁLIS, OKTATÁSI ÉS IFJÚSÁGI BIZOTTSÁG ELNÖKE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. április 30-ai ülésére Tárgy: Javaslat a város közéleti, kulturális egyesületei, egyesületszerűen működő

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottsága 2015. májusi 20.-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottsága 2015. májusi 20.-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-273/2015. ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottsága 2015. májusi 20.-i ülésére Tárgy: Javaslat Budapest Főváros

Részletesebben

2009 év Támogatott szervezet megnevezése Cél megnevezése Támogatási Támogatás összege Utalás dátuma

2009 év Támogatott szervezet megnevezése Cél megnevezése Támogatási Támogatás összege Utalás dátuma program megvaló- sítási helye O.K.M Támogatáskezelő Igazgatóság Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíj Baranya Megye 3 978 000 2009.01.22 Baranya Megye 2 022 000 2009.08.04 Pogány Község Önkormányzata

Részletesebben

K É R D Ő Í V. 2. Civil szervezet formája. Alapítvány Közalapítvány Egyesület Civil társaság Egyház Egyéb:...

K É R D Ő Í V. 2. Civil szervezet formája. Alapítvány Közalapítvány Egyesület Civil társaság Egyház Egyéb:... K É R D Ő Í V 1. Civil szervezet adatai Név:.. Székhely:.. Képviselő neve: Képviselő e-mail címe:. Képviselő telefonszáma:... Civil szervezet honlapja:... 2. Civil szervezet formája Alapítvány Közalapítvány

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2009. május 21-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2009. május 21-ei ülésére KULTURÁLIS, OKTATÁSI ÉS IFJÚSÁGI BIZOTTSÁG ELNÖKE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2009. május 21-ei ülésére Tárgy: Javaslat a város közéleti, kulturális egyesületei, egyesületszerűen működő

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI HIRDETMÉNY

ÖNKORMÁNYZATI HIRDETMÉNY ÖNKORMÁNYZATI HIRDETMÉNY Pályázat társadalmi szervezetek támogatására Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 166/2016. (X.27.) sz. határozata alapján pályázatot hirdet társadalmi szervezetek támogatására.

Részletesebben

MEZŐBERÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT IFJÚSÁGI KONCEPCIÓ CSELEKVÉSI TERVE 2015-2020.

MEZŐBERÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT IFJÚSÁGI KONCEPCIÓ CSELEKVÉSI TERVE 2015-2020. MEZŐBERÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT IFJÚSÁGI KONCEPCIÓ CSELEKVÉSI TERVE 2015-2020. A koncepcióban megfogalmazott feladatok elvégzéséhez szükséges elkészíteni a cselekvési tervet, amely tartalmazza a felelősöket

Részletesebben

SZAKMAI ANYAG. LEADER 2013-ban nyújtandó támogatáshoz. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület C1 intézkedése

SZAKMAI ANYAG. LEADER 2013-ban nyújtandó támogatáshoz. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület C1 intézkedése SZAKMAI ANYAG LEADER 2013-ban nyújtandó támogatáshoz Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület C1 intézkedése Támogatási határozat azonosító: 1624604603 Készítette: Nagykarácsony Gyermeksportjáért Alapítvány

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság június 15.-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság június 15.-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-303/2016. ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság 2016. június 15.-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette:

Részletesebben

Sorszám Civil Működési Pályázat 2018 EREDMÉNYEK. Támogatási összeg. Aranypatkó Lovas Egylet Aquincum Sportegyesület

Sorszám Civil Működési Pályázat 2018 EREDMÉNYEK. Támogatási összeg. Aranypatkó Lovas Egylet Aquincum Sportegyesület Sorszám Civil Működési Pályázat 2018 EREDMÉNYEK Támogatási összeg 1 2 3 Aranypatkó Lovas Egylet Aquincum BALU Sport 4 5 6 7 8 9 Békásmegyeri "Vándor" Kerékpáros Klub Casablanca TáncSport Csillaghegyi Mozgás

Részletesebben

Kiadó: Perkáta Nagyközség Önkormányzata. Felelős kiadó: Somogyi Balázs

Kiadó: Perkáta Nagyközség Önkormányzata. Felelős kiadó: Somogyi Balázs Kiadó: Perkáta Nagyközség Önkormányzata Felelős kiadó: Somogyi Balázs Kiadási év, 2014 A perkátai Győry-kastély parkja fenntartható hasznosítása Győry kastély és Perkáta Perkáta település Fejér megyében

Részletesebben

KÖSZ! Program 2017 Támogatott pályázók listája

KÖSZ! Program 2017 Támogatott pályázók listája KÖSZ! Program 2017 Támogatott pályázók listája Szervezet neve Projekt címe Tevékenységi terület Település Tervezett diák létszám Várható IKSZ óraszám 1 AlterEgo Észak-kelet Magyarországi Szenvedélybetegségeket

Részletesebben

Magyarországi vitakultúra és deliberatív demokrácia fejlesztése - Szükségletfelmérés civil szervezetek között

Magyarországi vitakultúra és deliberatív demokrácia fejlesztése - Szükségletfelmérés civil szervezetek között Magyarországi vitakultúra és deliberatív demokrácia fejlesztése Szükségletfelmérés civil szervezetek között Kitöltők száma: 58 Kitöltői adatok statisztikái: 1. A kitöltő neme 1. Nő 74.1 % 43 2. Férfi 25.9

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S IKTATÓSZÁM: 055/856/2015. TÁRGY: PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖN KORMÁNYZATA 2015. ÉVI KÖLT SÉGVETÉSÉNEK MÓDOSÍTÁSA MELLÉKLET: 5 DB E L Ő T E R J E S Z T É S PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSE 2015.

Részletesebben

Társadalmi Megújulás Operatív Program. Hazai és nemzetközi testvériskolai kapcsolatok kialakítása

Társadalmi Megújulás Operatív Program. Hazai és nemzetközi testvériskolai kapcsolatok kialakítása PÁLYÁZAT Program neve Támogatás szakmai iránya Program kódja Megvalósítandó cél: Kedvezményezettek Társadalmi Megújulás Operatív Program Hazai és nemzetközi testvériskolai kapcsolatok kialakítása TÁMOP-3.3.14.A-12/1

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁSOK TÁJÉKOZTATÓ FÓRUM

PÁLYÁZATI FELHÍVÁSOK TÁJÉKOZTATÓ FÓRUM PÁLYÁZATI FELHÍVÁSOK TÁJÉKOZTATÓ FÓRUM 2019. MÁJUS 15. Előadó: Bugyik Andrea HELYI AKCIÓCSOPORT (HACS) BEMUTATÁSA Név: Karcag Városért Helyi Közösség Megalakulás: 2016. év Forma: konzorcium Tagság: 18

Részletesebben

POGÁNYI INFORMÁCIÓS NAPOK

POGÁNYI INFORMÁCIÓS NAPOK POGÁNYI INFORMÁCIÓS NAPOK 2017.03.09-10. Felsőoktatási és Középiskolás Diákközpontú Szellemiségért és Világért Egyesület rendezésében A rendezvényt a Nemzeti Együttműködési Alap - Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

Részletesebben

EFOP TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS ERŐSÍTÉSE A KÖZÖSSÉGEK FEJLESZTÉSÉVEL

EFOP TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS ERŐSÍTÉSE A KÖZÖSSÉGEK FEJLESZTÉSÉVEL EFOP-1.3.5-16 TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS ERŐSÍTÉSE A KÖZÖSSÉGEK FEJLESZTÉSÉVEL PÁLYÁZAT CÉLJA: A helyi igényekre, lehetőségekre reflektálva új formalizált vagy nem formalizált kisközösségek létrehozása

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Nem költségvetési szervek támogatására pályázat Iktatószám 981/2014.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. sz. Készítette: Fodorné Szabó Mária E L Ő T E R J E S Z T É S a városban működő civilszervezetek, helyi önszerveződő közösségek és egyének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2010. április 29-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2010. április 29-ei ülésére KULTURÁLIS, OKTATÁSI ÉS IFJÚSÁGI BIZOTTSÁG ELNÖKE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2010. április 29-ei ülésére Tárgy: Javaslat a város közéleti, kulturális egyesületei, egyesületszerűen működő

Részletesebben

CLLD SZOMBATHELY PROGRAMBEMUTATÓ SZAKMAI FÓRUM. Szombathely december 17.

CLLD SZOMBATHELY PROGRAMBEMUTATÓ SZAKMAI FÓRUM. Szombathely december 17. CLLD SZOMBATHELY PROGRAMBEMUTATÓ SZAKMAI FÓRUM Szombathely 2018. december 17. FÓRUM TÉMAKÖREI CLLD PROGRAM SAVARIA JÖVŐJÉÉRT HACS ÉS MUNKASZERVEZET PÁLYÁZATI FOLYAMAT ANIMÁCIÓ KÉRDÉSEK FÓRUM TÉMAKÖREI

Részletesebben

Célterület: nincs korlátozás a tevékenységi területre vonatkozóan. Előnyt élveznek a helyi termékeket és szolgáltatásokat népszerűsítő projektek.

Célterület: nincs korlátozás a tevékenységi területre vonatkozóan. Előnyt élveznek a helyi termékeket és szolgáltatásokat népszerűsítő projektek. A pályázati program fő célja: A márka neve: Háromszék! - PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A helyi értékek, sajátosságok védelme, a velük való gazdálkodás fontosságának tudatosítása a polgárokban. Helyi értékek: kulturális,

Részletesebben

támogatás összege (ezerft) támogatás célja

támogatás összege (ezerft) támogatás célja Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata a VMJV Önkormányzat által a 2016. évben nyújtott támogatások közzététele Polgármesteri hivatalban elszámolt működési és fejlesztési támogatások közzététele sorsz.

Részletesebben

Közhasznúsági Melléklet. Ifjúsági Unió Pécs

Közhasznúsági Melléklet. Ifjúsági Unió Pécs Közhasznúsági Melléklet 2015 Ifjúsági Unió Pécs Szűkebb régiónk meghatározó civil szervezeteként arra törekszünk, hogy a fiatal korosztály tagjainak lehetőséget teremtsünk egy minőségibb életmód megismerésére,

Részletesebben

PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK NOVEMBER 24-I ÜLÉSÉRE

PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK NOVEMBER 24-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 3-4-28/2005. TÁRGY: BESZÁMOLÓ LEJÁRT HATÁR- IDEJŰ HATÁROZATRÓL, ÁT- RUHÁZOTT HATÁSKÖRŰ BI- ZOTTSÁGI DÖNTÉSEKRŐL MELLÉKLET: CSOMÓ E LŐTERJESZTÉS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

EFOP ÖNKÉNTESSÉG SZEMÉLYRE SZABVA

EFOP ÖNKÉNTESSÉG SZEMÉLYRE SZABVA EFOP-1.3.8-17 ÖNKÉNTESSÉG SZEMÉLYRE SZABVA PÁLYÁZAT CÉLJA: A fiatalok számára a középiskolai tanulmányokat követően minimum fél év, maximum egy év tapasztalatgyűjtés, önkéntességen és társadalmi szolgálaton

Részletesebben

ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ

ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ME 01 Minőségirányítási Eljárás 1. melléklet ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDŐPONTJA: Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 22-i ülésére ELŐTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat pályázat

Részletesebben

Darnózseli Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2008. (IV.3.) rendelete a civil szervezetek pénzügyi támogatásának rendjéről

Darnózseli Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2008. (IV.3.) rendelete a civil szervezetek pénzügyi támogatásának rendjéről Darnózseli Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2008. (IV.3.) rendelete a civil szervezetek pénzügyi támogatásának rendjéről Darnózseli Község Önkormányzata Képviselő-testülete élve a Magyar Köztársaság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2014. október 08-09. között megtartott elektronikus szavazásának eredményeiről

JEGYZŐKÖNYV. 2014. október 08-09. között megtartott elektronikus szavazásának eredményeiről JEGYZŐKÖNYV A NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP 2014. október 08-09. között megtartott elektronikus szavazásának eredményeiről Az elektronikus szavazás kiírásának időpontja: 2014. október 08. 13:51 óra Az elektronikus

Részletesebben

Aktuális pályázatok. Nemzeti Együttműködési Alap Civil szervezetek működési célú támogatása 2013

Aktuális pályázatok. Nemzeti Együttműködési Alap Civil szervezetek működési célú támogatása 2013 Aktuális pályázatok Nemzeti Együttműködési Alap Civil szervezetek működési célú támogatása 2013 NEA-13-M Pályázat célja: A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának

Részletesebben

A Pécs-Baranyai Tehetségsegítő. Tanács térségi tevékenysége

A Pécs-Baranyai Tehetségsegítő. Tanács térségi tevékenysége A Pécs-Baranyai Tehetségsegítő Tanács térségi tevékenysége A Tehetségsegítő Tanács tagjai Kiemelt feladatok 1. A térségben a tehetséggondozás hálózatának további szélesítése a hátrányos helyzetű településeken

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S IKTATÓSZÁM:088/8979/2014. TÁRGY: PÉCSI ZÖLD ÓVODÁK SZÁMÁRA KIÍRT PÁLYÁZATON NYERTES INTÉZMÉNYEK, ALAPÍTVÁNYOK TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉSE MELLÉKLET: 9 DB SZERZŐDÉS E L Ő T E R J E S Z T É S PÉCS MEGYEI JOGÚ

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV szeptember között megtartott elektronikus szavazásának eredményeiről

JEGYZŐKÖNYV szeptember között megtartott elektronikus szavazásának eredményeiről JEGYZŐKÖNYV A NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP 2014. szeptember 12 15. között megtartott elektronikus szavazásának eredményeiről Az elektronikus szavazás kiírásának időpontja: 2014. szeptember 12. 13:55 óra

Részletesebben

Általános rendelkezések

Általános rendelkezések Bogács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (II. 21. ) önkormányzati rendelete a helyi civil szervezetek pénzügyi támogatásának rendjéről Bogács Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Pályázó neve. Pályázat célja. Megítélt (e támogatás Ft) Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete Szeged Városi cs

Pályázó neve. Pályázat célja. Megítélt (e támogatás Ft) Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete Szeged Városi cs 2007. évi Fogyatékosügyi Keretre benyújtott pályázatok eredményei: Pályázó neve Pályázat célja Megítélt (e támogatás Ft) 1. Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete Szeged Városi cs Szegedi csoport

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület részére a civil szervezetek 2014. évi támogatásárakiírt pályázat elbírálásáról

Előterjesztés a Képviselő-testület részére a civil szervezetek 2014. évi támogatásárakiírt pályázat elbírálásáról ...l..:j.:j_ Ul et szamu ' ' e lőt erjesz t' es Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Előterjesztés a Képviselő-testület részére a civil szervezetek 2014. évi támogatásárakiírt

Részletesebben

Tartósan beteg gyermekek támogatása: 250. 000,- Családi nap megrendezése: 100 000,- Mikulás ünnep Nagykállói Beteg Gyerekekért Alapítvány

Tartósan beteg gyermekek támogatása: 250. 000,- Családi nap megrendezése: 100 000,- Mikulás ünnep Nagykállói Beteg Gyerekekért Alapítvány Nagykálló Város Önkormányzathoz 2011. évre az önszerveződő közösségek támogatási igényei Szociális és Népjóléti Bizottság A Bizottságok által javasolt támogatás dévai és helyi hátrányos helyzetű gyerekeknek

Részletesebben

Civil szervezetek működési célú támogatása 2015 (NEA-15-M)

Civil szervezetek működési célú támogatása 2015 (NEA-15-M) Civil szervezetek működési célú támogatása 2015 (NEA-15-M) A pályázatok benyújtása az alábbiak szerint lehetséges: Közösségi környezet kollégiuma esetén: 2015. március 16-ig Mobilitás és alkalmazkodás

Részletesebben

2.) Javaslatot tesz Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete felé a városban működő alapítványok támogatására. (2. sz.

2.) Javaslatot tesz Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete felé a városban működő alapítványok támogatására. (2. sz. Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. sz. Készítette: Nyékiné Katona Hedvig E L Ő T E R J E S Z T É S a városban működő civilszervezetek, helyi önszerveződő közösségek és

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének Népjóléti és Sport Bizottsága

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének Népjóléti és Sport Bizottsága Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének Népjóléti és Sport Bizottsága 225/2010. (04.28.) számú h a t á r o z a t a a 2010. évi sport támogatás keretében benyújtott B, C, E, F, G, és H kategóriás pályázatok

Részletesebben

A Humán Ügyek Bizottsága május 16-i ülésére. Tárgy: Kerületi bejegyzéssel rendelkező sportszervezetek pályázati kérelmeinek elbírálása

A Humán Ügyek Bizottsága május 16-i ülésére. Tárgy: Kerületi bejegyzéssel rendelkező sportszervezetek pályázati kérelmeinek elbírálása Iktató szám: Sz-333/2012. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága 2012. május 16-i ülésére Tárgy: Kerületi bejegyzéssel rendelkező sportszervezetek

Részletesebben

A Nemzeti Együttműködési Alap Tanácsának tagjai részére. Tisztelt Tanács!

A Nemzeti Együttműködési Alap Tanácsának tagjai részére. Tisztelt Tanács! A Nemzeti Együttműködési Alap Tanácsának tagjai részére Tisztelt Tanács! A Nemzeti Együttműködési Alap kollégiumainak működési pályázatokra vonatkozó a Nemzeti Együttműködési Alappal kapcsolatos egyes

Részletesebben

JAVASLAT a Civil Keretből elnyerhető támogatásra 2013.

JAVASLAT a Civil Keretből elnyerhető támogatásra 2013. JVSLT a ből elnyerhető ra Összes felosztható keret: 6.000.000.- Ft *-gal jelölt szám alapítványi pályázat, közgyűlési hatáskör! pályázó szervezet neve és a támogatandó cél szervezet évi 1. VI. 526 Szekszárdi

Részletesebben

KULTURÁLIS, SPORT ÉS NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK BIZOTTSÁGÁNAK ELNÖKE

KULTURÁLIS, SPORT ÉS NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK BIZOTTSÁGÁNAK ELNÖKE KULTURÁLIS, SPORT ÉS NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK BIZOTTSÁGÁNAK ELNÖKE ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. április 14-ei ülésére Tárgy: Javaslat a város közéleti-, kulturális egyesületei, egyesületszerűen

Részletesebben

Határozati javaslat. Ifjúsági Keret Ft Ft Ft/ Ft

Határozati javaslat. Ifjúsági Keret Ft Ft Ft/ Ft 1 Határozati javaslat Ifjúsági Keret 2011. Tárgy: Ifjúsági keretre beérkezett pályázatok elbírálásra I. 1. Szekszárdi Mozgásművészeti A folyamatos működéshez 3.400.00 1.200.00/ Stúdió várunk segítséget

Részletesebben

Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2013. január 1. 2013. december 31.

Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2013. január 1. 2013. december 31. Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2013. január 1. 2013. december 31. "Lemondani a feleslegről akkor, amikor másoknak a szükséges hiányzik: nem jótett, hanem kötelesség."

Részletesebben

Civil szervezeteknek nyújtott pénzbeli támogatás évben

Civil szervezeteknek nyújtott pénzbeli támogatás évben 1 Civil szervezeteknek nyújtott pénzbeli 2008. évben 2. számú melléklet 1 "Az Egészségért" Alapítvány 0 250 000 0 0 0 0 250 000 2 "Az én ovim" Alapítvány 0 0 0 0 0 550 000 550 000 3 "Belvárosi Ifjúságért"

Részletesebben

9.000.000 9.000.000 Célterületre allokált forrás (HUF) nem LHH települések 9.000.000 9.000.000

9.000.000 9.000.000 Célterületre allokált forrás (HUF) nem LHH települések 9.000.000 9.000.000 Célterület azonosítója: 1 019 230 HACS Neve: Tisza-menti LEADER Helyi Akciócsoport Jogcím: 1. Közösségi célú 2. Vállalkozási alapú fejlesztés 3. Rendezvény 4. Képzés 5. Térségen belüli együttműködés 6.

Részletesebben

Civilek a Fiatalokért Egyesület bemutatása

Civilek a Fiatalokért Egyesület bemutatása Tisztelt Partnereink! Egyesületünk EFOP-1.2.1-15-2016-00681 pályázattal kapcsolatban a megvalósításhoz partnereket keres, kérem engedje meg, hogy részletesebben bemutassam az egyesületünk és az említett

Részletesebben

Pályázó szervezet székhelye, megye. Igényelt összeg (Ft) Borsod-Abaúj- Zemplén. Veszprém Veszprém

Pályázó szervezet székhelye, megye. Igényelt összeg (Ft) Borsod-Abaúj- Zemplén. Veszprém Veszprém Ssz Határozatszám Pályázati azonosító szervezet neve szervezet székhelye, település szervezet székhelye, megye Igényelt összeg (Ft) Megítélt támogatás összege (Ft) Össz-pontszám Bírálati lap 1. pont Bírálati

Részletesebben

Mintavizsgasor megoldása

Mintavizsgasor megoldása Projektötlet adatlap: 1. A projektötletet kidolgozó neve Manó Óvoda A tervezett projekt bemutatása 1. A projekt megnevezése Játszótér építése az óvoda udvarán 2. A projekt megvalósulási helye (település/kistérség/régió)

Részletesebben

A SZEDER ( Szülők Egyesülete Diákokért Erdőkertesen) Közhasznú EGYESÜLET KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE A 2005. ÉVRŐL

A SZEDER ( Szülők Egyesülete Diákokért Erdőkertesen) Közhasznú EGYESÜLET KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE A 2005. ÉVRŐL A SZEDER ( Szülők Egyesülete Diákokért Erdőkertesen) Közhasznú EGYESÜLET KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE A 2005. ÉVRŐL 1. TAGTOBORZÁS, SZERVEZETÉPÍTÉS A 2003. évben 32 taggal és közel 60 támogató taggal működtünk.

Részletesebben

1. Számviteli beszámoló

1. Számviteli beszámoló Név: III. Béla Gimnázium a Művelt Ifjúságért Alapítvány Székhely: 6500 Baja, Szent Imre tér 5. Adószám: 19046574-1 - 03 KÖZHASZNÚSÁGÚ JELENTÉS 2010 Tartalma: 1. Számviteli beszámoló Közhasznú egyszerűsített

Részletesebben

SZABÁLYZAT A NORMATÍV KUTATÁSTÁMOGATÁS ÉS A KONFERENCIA-KERET INTÉZMÉNYI FELHASZNÁLÁSÁRA

SZABÁLYZAT A NORMATÍV KUTATÁSTÁMOGATÁS ÉS A KONFERENCIA-KERET INTÉZMÉNYI FELHASZNÁLÁSÁRA Eötvös József Főiskola Baja, Szegedi út 2. SZABÁLYZAT A NORMATÍV KUTATÁSTÁMOGATÁS ÉS A KONFERENCIA-KERET INTÉZMÉNYI FELHASZNÁLÁSÁRA A normatív kutatástámogatás és a konferencia-keret céljára rendelkezésre

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Humán Ügyek Bizottsága 2013. június 5-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. A Humán Ügyek Bizottsága 2013. június 5-i ülésére Iktató szám: Sz-288/2013. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága 2013. június 5-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A 2012. évi szabadidősport

Részletesebben

EFOP ISKOLAKÖZPONTÚ HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK TÁMOGATÁSA

EFOP ISKOLAKÖZPONTÚ HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK TÁMOGATÁSA EFOP-1.3.9-17 ISKOLAKÖZPONTÚ HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK TÁMOGATÁSA PÁLYÁZAT CÉLJA: A felhívás célja, hogy összhangban az Európai Unió és Magyarország között létrejött Partnerségi Megállapodás irányelveivel

Részletesebben

Ref # 1 A program neve: Kapacitásépítő támogatási program. Munkatársak Célcsoport száma 3 fő / ország Civil szervezetek és önkormányzat ok

Ref # 1 A program neve: Kapacitásépítő támogatási program. Munkatársak Célcsoport száma 3 fő / ország Civil szervezetek és önkormányzat ok Ref # 1 Kapacitásépítő támogatási program az 5 950 000 USD 212 088 USD fő / önkormányzat ok Az 5.000 USD támogatással indított Kapacitásépítő támogatási program célja a demokrácia és civil társadalom eszményeinek

Részletesebben

A nem költségvetési szervek évi támogatása

A nem költségvetési szervek évi támogatása A pályázó szervezet neve, címe 2012. évi A nem költségvetési szervek a A felhasználásának rövid bemutatása igényelt az AD-HOC Bizottság által javasolt 2013. március 1. sz. melléklet Az igényelt tervezett

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága 2014. május 14-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága 2014. május 14-i ülésére Iktató szám: Sz-245/2014. Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága 2014. május 14-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A 2014. évi kulturális

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére Budapest Főváros I. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 88/2014. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A társadalmi és civil szervezetek,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV április között megtartott elektronikus szavazásának eredményeiről

JEGYZŐKÖNYV április között megtartott elektronikus szavazásának eredményeiről JEGYZŐKÖNYV A NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP 2014. április 23 24. között megtartott elektronikus szavazásának eredményeiről Az elektronikus szavazás kiírásának időpontja: 2014. április 23. 15:06 óra Az elektronikus

Részletesebben

KÖZMŰVELŐDÉSI, SPORT ÉS CIVIL SZERVEZETEK PÁLYÁZATAINAK BENYÚJTÁSÁRA

KÖZMŰVELŐDÉSI, SPORT ÉS CIVIL SZERVEZETEK PÁLYÁZATAINAK BENYÚJTÁSÁRA 81 82 83 8485 86 87 2. számú melléklet a 41/2011. (IX. 23.) önkormányzati rendelethez PÁLYÁZATI ADATLAP KÖZMŰVELŐDÉSI, SPORT ÉS CIVIL SZERVEZETEK PÁLYÁZATAINAK BENYÚJTÁSÁRA 1. Pályázó (közművelődési, sport

Részletesebben

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ 4031 Debrecen,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kiíró: Fogyatékosok Integrációjáért Békés Megyében Alapítvány Határidő: 2010. december. 15.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kiíró: Fogyatékosok Integrációjáért Békés Megyében Alapítvány Határidő: 2010. december. 15. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Súlyosan, vagy halmozottan fogyatékos és/vagy autista gyermekek és fiatalok fejlesztésének, iskolai tanulmányútjának támogatása Kiíró: Fogyatékosok Integrációjáért Békés Megyében Alapítvány

Részletesebben

Városrehabilitációs törekvések Pécs-Keleten

Városrehabilitációs törekvések Pécs-Keleten Városrehabilitációs törekvések Pécs-Keleten Dr. Kovács Katalin Pécs MJV Polgármesteri Hivatala Természeti és Emberi Erőforrás Referatúra I. célcsoport: Mélyszegénységben élők és romák I. célcsoport: Mélyszegénységben

Részletesebben

Mezőkovácsházi Városi Könyvtár Pályázatok 2010-2014

Mezőkovácsházi Városi Könyvtár Pályázatok 2010-2014 2010 Mezőkovácsházi Városi Könyvtár Pályázatok 2010-2014 Nyertes összeg Önerő Elutasítás "Együtt a 2010 31.264.004,- Nyert 31.264.004,- 0,- - könyvtárral" 1. TÁMOP- 3.2.11/10-1- 2010-0054 Célja: a nevelési-oktatási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S IKTATÓSZÁM: 26-26/77-1/2017. TÁRGY: A HELYI IDENTITÁS ÉS KOHÉZIÓ ERŐSÍTÉSE PÉCS VÁROSÁBAN CÍMŰ PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK JÓVÁHAGYÁSA (TOP-6.9.2-16) MELLÉKLET: 2 DB E L Ő T E R J E S Z T É S PÉCS MEGYEI JOGÚ

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT - MEGÁLLAPODÁSOK

KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT - MEGÁLLAPODÁSOK KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT - MEGÁLLAPODÁSOK Együttműködő V.M.J.V. Egyesített Bölcsődéje - Módszertani Bölcsőde Pannon Várszínház Színművészetfejlesztési Nonprofit Kft. Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesülete

Részletesebben

Támogatások közzététele (2013.) kedvezményezettje. Orfeusz Csenger Város Önkormányzat Ifjúsági Művészeti Kiemelkedően Közhasznú Egyesület

Támogatások közzététele (2013.) kedvezményezettje. Orfeusz Csenger Város Önkormányzat Ifjúsági Művészeti Kiemelkedően Közhasznú Egyesület Támogatások közzététele () Sorszá m Döntéshozó testület Döntés ideje Döntés száma A támogatás kedvezményezettje A támogatás célja A támogatás összege A támogatási program megvalósításának helye 1. Csenger

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottsága J e g y z ő k ö n y v Amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottsága

Részletesebben

3/2013. SZ. EMLÉKEZTETŐ. Készült a Nemzeti Együttműködési Alap Új nemzedékek jövőjéért Kollégiumának 2013.06.05-én megtartott üléséről

3/2013. SZ. EMLÉKEZTETŐ. Készült a Nemzeti Együttműködési Alap Új nemzedékek jövőjéért Kollégiumának 2013.06.05-én megtartott üléséről 3/2013. SZ. EMLÉKEZTETŐ Készült a Nemzeti Együttműködési Alap Új nemzedékek jövőjéért Kollégiumának Az ülés helyszíne: Új Nemzedék Ház, Földszinti tárgyaló 1062 Budapest, Bajza u.32. Az ülés kezdete: 11:00

Részletesebben

7/2007. /V.7./ A HELYI KÖZMŰVELŐDÉSI FELADATOK ELLÁTÁSRÓL

7/2007. /V.7./ A HELYI KÖZMŰVELŐDÉSI FELADATOK ELLÁTÁSRÓL ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETE 7/2007. /V.7./ RENDELETE A HELYI KÖZMŰVELŐDÉSI FELADATOK ELLÁTÁSRÓL 2 Zomba község Önkormányzat Képviselő-testülete a muzeális intézményekről, a nyilvános

Részletesebben

Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2012. január 1. 2012. december 31.

Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2012. január 1. 2012. december 31. Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2012. január 1. 2012. december 31. "Lemondani a feleslegről akkor, amikor másoknak a szükséges hiányzik: nem jótett, hanem kötelesség."

Részletesebben

2010. évi Közhasznúsági jelentés

2010. évi Közhasznúsági jelentés 2010. évi Közhasznúsági jelentés Pécs, 2011. február 14. Dr. Szalai Anikó elnök 1 Tartalom Tartalom...2 1. Számviteli beszámoló...3 2. Kimutatás költségvetési támogatások felhasználásáról...3 3. A vagyon

Részletesebben

01-es altéma: Színház I. - állandó játszóhellyel nem rendelkező előadó-művészeti szervezetek

01-es altéma: Színház I. - állandó játszóhellyel nem rendelkező előadó-művészeti szervezetek DÖNTÉSI LISTA 1. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA A MINŐSÍTÉSSEL NEM RENDELKEZŐ SZÍNHÁZ- ÉS TÁNCMŰVÉSZETI SZERVEZETEK Emtv. SZERINTI, 2016. ÉVI MŰKÖDÉSI TÁMOGATÁSÁRA KIÍRT PÁLYÁZAT SZÍNHÁZ I. KATEGÓRIÁRA VONATKOZÓAN MÓDOSÍTÁS:

Részletesebben

A Egyszeres könyvvitelt vezető egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója 2009 c. dokumentumot a Könyvelő elkészítette.

A Egyszeres könyvvitelt vezető egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója 2009 c. dokumentumot a Könyvelő elkészítette. A 2009.évi közhasznúsági jelentés kötelező tartalmi elemei a) A 2009. év számviteli beszámolója a számviteli törvény szerint Külön dokumentum fájlban mellékelve (1715/B). A Egyszeres könyvvitelt vezető

Részletesebben

Javaslat az Esélyegyenlőségi Tanács létrehozására

Javaslat az Esélyegyenlőségi Tanács létrehozására MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE KO.: 1388-3/2007. Javaslat az Esélyegyenlőségi Tanács létrehozására Összeállította: Tóth Józsefné vezető főtanácsos, esélyegyenlőségi referens Egyeztetve: Dr.

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Almásfüzitő Község Képviselő-testülete pályázatot hirdet civil szervezetek szakmai programjainak támogatására

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Almásfüzitő Község Képviselő-testülete pályázatot hirdet civil szervezetek szakmai programjainak támogatására PÁLYÁZATI KIÍRÁS Almásfüzitő Község Képviselő-testülete pályázatot hirdet civil szervezetek szakmai programjainak támogatására 1. A pályázat célja A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A Nemzeti Kulturális Alap

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Kulturális Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság május 18-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Kulturális Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság május 18-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-221/2016. ELŐTERJESZTÉS A Kulturális Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2016. május 18-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette:

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁSOK

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁSOK EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁSOK A MÓRI TÁNCSICS MIHÁLY GIMNÁZIUMMAL AZ ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT KÖZÖS LEBONYOLÍTÁSÁHOZ szervezet/intézmény/egyesüle t Bice-bóca Hátrányos Helyzetűek Nagycsaládosok e tevékenység

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága május 30-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága május 30-i ülésére Iktató szám: Sz-250/2014. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Humán Ügyek Bizottsága ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága 2014. május 30-i ülésére Tárgy: Javaslat Budapest Főváros

Részletesebben

_A pályázat nyertese_: Németh Alexandra a Gr. Apponyi Albert Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény VIII. osztályos tanulója.

_A pályázat nyertese_: Németh Alexandra a Gr. Apponyi Albert Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény VIII. osztályos tanulója. Jászberény Város Polgármesteri Hivatal Oktatási, Közművelődési és Sport Irodája hagyományőrző-helytörténeti pályázatot írt ki 2010. január 15-én Jászberény Város általános iskolai VIII. évfolyamán tanuló

Részletesebben

Országos KID Egyesület

Országos KID Egyesület Országos KID Egyesület ÉLETREVALÓ U4 LIFE TPPA/2012/03/30 Debrecen, 2012. szeptember 27. Az első KID-ek 2002-2005 A KID-típusú programok módszertanát az Országos Foglalkoztatási Közalapítvánnyal (OFA)

Részletesebben

A Dél-Mátra Közhasznú Egyesület a következő LEADER kritériumokat határozta meg célterületenként

A Dél-Mátra Közhasznú Egyesület a következő LEADER kritériumokat határozta meg célterületenként A Dél-Mátra Közhasznú Egyesület a következő LEADER kritériumokat határozta meg célterületenként A Dél-Mátra Közhasznú Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájában megfogalmazott célkitűzések megvalósítása

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP. 1. Pályázó (közművelődési, sport és egyéb civil szervezet) Neve:. Székhelye:. Adószáma: Képviselőjének neve:

PÁLYÁZATI ADATLAP. 1. Pályázó (közművelődési, sport és egyéb civil szervezet) Neve:. Székhelye:. Adószáma: Képviselőjének neve: 2. sz. melléklet a 41/2011. (IX. 23.) önkormányzati rendelethez PÁLYÁZATI ADATLAP KÖZMŰVELŐDÉSI, SPORT ÉS CIVIL SZERVEZETEK PÁLYÁZATAINAK BENYÚJTÁSÁRA 1. Pályázó (közművelődési, sport és egyéb civil szervezet)

Részletesebben

JAVASLAT a Civil Keretbıl elnyerhetı támogatásra 2014.

JAVASLAT a Civil Keretbıl elnyerhetı támogatásra 2014. 1 JVSLT a bıl elnyerhetı ra 2014. Összes felosztható keret: 6.000.000.- Ft z alapítványi pályázatok közgyűlési hatáskör! Sorsz. Iktatószám pályázó szervezet neve és a támogatandó cél szervezet 2014. évi

Részletesebben

Az Esztergár Lajos Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ ezúton megküldi tájékoztatóját az EFOP pályázat kiírásának tartalmáról.

Az Esztergár Lajos Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ ezúton megküldi tájékoztatóját az EFOP pályázat kiírásának tartalmáról. 1. s z. m e l l E s z t e r g á r L a j o s C s a l á d - é s G y e r m e k j ó l é t i S z o l g á l a t é s K ö z p o n t 7 6 3 2 P é c s, An i k ó u. 5. L e v e l e z é s i c í m : 7 6 1 6 P é c s,

Részletesebben

K I V O N A T az Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottság 2012. április 17-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T az Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottság 2012. április 17-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottsága K I V O N A T az Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottság 2012. április 17-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben