Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottsága Elnöke

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottsága Elnöke"

Átírás

1 Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottsága Elnöke Sz.:677-3/2006. Mell.: 2db Előterjesztés a Költségvetési és Gazdasági Bizottság május 19-i ülésére Tárgy: A kéményseprő-ipari közszolgáltatás ellátására kiírt pályázatok elbírálása A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése 41/2006.(III.16.) Kgy. határozatával pályázatot hirdetetett kéményseprő-ipari közszolgáltatás ellátására hat körzetben. A közgyűlés a pályázatok elbírálását a Költségvetési és Gazdasági Bizottság hatáskörébe utalta. A pályázati felhívás 1. sz. melléklet az Új Dunántúli Napló március 21-i számában jelent meg. A pályázati felhívásra mindösszesen 13 db pályázat érkezett. A pályázatokat a Hivatal dolgozóiból alakított Bontási Bizottság bontotta, és vizsgálta meg, hogy azok a pályázati kiírásnak mennyiben felelnek meg. A bontásról jegyzőkönyv készült (2.sz melléklet). A pályázatok elbírálásához az alábbi szempontokat javaslom figyelembe venni: A pályázóknak alapvetően azt kell valószínűsíteniük, hogy az általuk megpályázott körzetben közszolgáltatást a lehető legjobb színvonalon ők tudják ellátni, rendelkeznek ill január 1-én rendelkezni fognak az ehhez szükséges személyi és tárgyi feltételekkel. Ennek igazolására a legkönnyebben helyzetben a jelenlegi közszolgáltató van, hiszen egy már működő rendszert kell bemutatnia. Úgy vélem, hogy a jelenleg szerződött közszolgáltatók a feladatukat megfelelően látják el, néhány panasztól eltekintve lakossági kifogás sem merült fel a munkájukkal szemben. Az eltelt közel tíz év alatt baleset, haláleset kéményseprő mulasztásából nem következett be. Ezért az javaslom, hogy azokban a körzetekben ahol a jelenlegi közszolgáltató pályázik, kapja meg ő a lehetőséget a közszolgáltatás folytatására. Komló és vonzáskörzete A körzetre egyetlen pályázó a jelenlegi körzetmester Szeifert József (7724 Feked, Fő u. 111.) jelentkezett. Szigetvár és vonzáskörzete A körzetre két pályázó, a jelenlegi körzetmester Petre Pál Mihály (7971 Hobol, Mátyás király u. 17.), és Szeifert János (7630 Pécs, Baranyavár u. 9.) egyéni vállalkozó jelentkezett. A pályázati feltételeknek mindkét pályázó megfelel. Kozármisleny-Bóly és vonzáskörzete Miután tudott volt, hogy a jelenlegi mester nem pályázik, ebben a körzetben alakult ki a legnagyobb verseny. Egyetértve a Bontási Bizottság véleményével, úgy vélem, hogy három pályázó Frischmann József (7718 Udvar, Fő u. 86.), Szeifert János (7630 Pécs, Baranyavár u. 9.) és Leikauf Tibor (7623 Pécs, Móré F. u. 1/c IV. em. 15. a.) felel meg a pályázati feltételeknek. Frischmann József mellet szól az, hogy jelenleg is a körzetben dolgozik, mint mester. Leikauf Tibor rendelkezik felsőfokú végzettséggel.

2 2 Siklós és vonzáskörzete A körzetre két pályázó, a jelenlegi körzetmester Erdősi Zoltán (7800 Siklós, Vujicsics u. 62.), és Nagy Attila László (7668 Gyód, Fő u. 63. jelentkezett. A pályázati feltételeknek csak az előbbi felel meg. Mohács és vonzáskörzete A körzetre egyetlen pályázó a jelenlegi körzetmester Bogdán Ferenc (7784 Nagynyárád Szent I. u. 3.) jelentkezett. Pécsvárad és vonzáskörzete A körzetre két pályázó, a jelenlegi körzetmester Ördög Béla (7720 Zengővárkony, Arany J. u. 86.) és Nagy Attila László (7668 Gyód, Fő u. 63. jelentkezett. A pályázati feltételeknek csak az előbbi felel meg. Határozati javaslat: A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési és Gazdasági Bizottsága, a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése 41/2006.(III.16.) Kgy. határozatában kapott felhatalmazás alapján, a kéményseprő-ipari közszolgáltatás ellátására kiírt pályázat nyertesének, Komló és vonzáskörzetében Szeifert József (7724 Feked, Fő u. 111.) egyéni vállalkozót, Szigetvár és vonzáskörzetében egyéni vállalkozót, Kozármisleny-Bóly és vonzáskörzetében egyéni vállalkozót, Siklós és vonzáskörzetében Erdősi Zoltán (7800 Siklós, Vujicsics u. 62.) egyéni vállalkozót, Mohács és vonzáskörzetében Bogdán Ferenc (7784 Nagynyárád Szent I. u. 3.) egyéni vállalkozót, Pécsvárad és vonzáskörzetében Ördög Béla (7720 Zengővárkony, Arany J. u. 86.) egyéni vállalkozót hirdeti ki. A Költségvetési és Gazdasági Bizottság felkéri a közgyűlés elnökét, hogy a nyertes pályázókkal a közszolgáltatási szerződést kösse meg. Határidő: július 10. Felelős: dr. Kékes Ferenc, a Közgyűlés elnöke május 15. Bimbó István sk. a Bizottság elnöke

3 Pályázati felhívás A Baranya Megyei Önkormányzat (7621 Pécs, Széchenyi tér 9.) továbbiakban kiíró pályázatot hirdet Baranya megye területén kialakított hat körzetben az évi XLII. törvény alapján végzendő kötelező kéményseprő-ipari közszolgáltatásra, január december 31-ig terjedő időszakra. A pályázat részletes feltételeit a 27/1996.(X.30.) BM rendelet, valamint a Baranya Megyei Önkormányzat 12/1996. (XI.11.) Kgy. rendelete tartalmazza. A kiíró az alábbi hat körzetben hirdeti meg a pályázatot: Komló és vonzáskörzete Szigetvár és vonzáskörzete Kozármisleny-Bóly és vonzáskörzete Siklós és vonzáskörzete Mohács és vonzáskörzete Pécsvárad és vonzáskörzete (A települések részletes beosztását a Baranya Megyei Önkormányzat hivatkozott rendeletének melléklete tartalmazza.) A pályázat elbírálásánál előnyben részesül az a pályázó, aki felsőfokú szakirányú végzettséggel, illetőleg kéményseprő mesteri, kéményseprő-ipari közszolgáltatási gyakorlattal rendelkezik. A pályázathoz csatolni kell a pályázati kiírásban megjelölt feltételek igazolásához szükséges okiratokat, valamint a pályázónak a közszolgáltatás ellátására vonatkozó elképzeléseinek leírását. A pályázatokat zárt, cégjelzés nélküli borítékban Kéményseprő-ipari közszolgáltatás körzetben megjelöléssel a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnökéhez (7621 Pécs, Széchenyi tér 9.) kell benyújtani április 20-ig. Az elbíráló szerv a feladatra előzetesen alkalmasnak tűnő pályázókat személyesen is meghallgatja. A pályázatokat a Baranya Megyei Önkormányzat Költségvetési és Gazdasági Bizottsága május 31-ig elbírálja. A pályázók a döntésről értesítést kapnak. A kiíró felhívja a pályázók figyelmét, hogy az évi XLII. törvény 2/A -a alapján június 30-ig az egyes körzetekhez tartozó települések száma az érintett községi, városi önkormányzatok feladat átvállalása miatt változhat. A kiíró fenntartja azt a jogát, hogy az elbírálás során bármikor, a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.

4 Jegyzőkönyv Készült, a Kéményseprő-ipari közszolgáltatás körzetben címmel kiírt pályázatok bontásáról. Jelen vannak: Hargitainé Solymosi Beatrix irodavezető Andrási Imréné csoportvezető dr. Bouquet Kálmán jogtanácsos A jelenlévők, mint Bontási Bizottság megállapították, hogy a pályázati határidőn belül összesen 13 db pályázat érkezett, határidőn túl pályázat nem érkezett. A pályázatok, zárt sértetlen borítékban érkeztek, az alább megoszlásban: Komló és vonzáskörzete Szigetvár és vonzáskörzete Kozármisleny-Bóly és vonzáskörzete Siklós és vonzáskörzete Mohács és vonzáskörzete Pécsvárad és vonzáskörzete 1 db 2 db 5 db 2 db 1 db 2 db A Bontási Bizottság ezután körzetenként sorszámozta és felbontotta a borítékokat. Komló és vonzáskörzete Szeifert József (7724 Feked, Fő u. 111.) - vállalkozói igazolvány, mesterlevél, érettségi szakmunkás levél, erkölcsi - önkormányzati ( Komló, Mecsekpölöske, Magyarszék, Orfű, Mánfa) referenciák, - felelősségbiztosítás Szigetvár és vonzáskörzete Szeifert János (7630 Pécs, Baranyavár u. 9.) Egyéni vállalkozó (gázkémény szerelés, kémény és tűzhely tisztítása). Érettségizett kéményseprő-ipari szakmunkás, kéményseprő mester, kéményseprő-ipari közszolgáltatási gyakorlattal nem rendelkezik.

5 2 - vállalkozói igazolvány, mesterlevél, érettségi szakmunkás levél, erkölcsi - 3 alkalmazott szakképesítését igazoló bizonyítványok, erkölcsi bizonyítványok, - nyilatkozat az összeférhetetlen tevékenység felszámolásáról, a szükséges alkalmazotti létszám, ügyfélfogadási hely biztosításáról, és a felelősség biztosítás megkötéséről. - ipartestületi nyilatkozat az alkalmasságáról. Megjegyzés: Pályázó a Kozármisleny-Bóly körzetre is pályázatot nyújtott be. Annak kedvező elbírálása esetén kéri ezt a pályázatát tárgytalannak tekinteni. 2. sz. pályázó Petre Pál Mihály (7971 Hobol, Mátyás király u. 17.) - vállalkozói igazolvány, mesterlevél, szakmunkás levél, erkölcsi - felelősségbiztosítás, - miniszteri dicséret 2004-ben. Kozármisleny-Bóly és vonzáskörzete Kiss Mária (7761 Kozármisleny, Mikszáth K. u.36.) Építészmérnök, magántervező. Szakirányú képzettsége, gyakorlata nincs. A feladatot alkalmazott mesterrel és szakemberekkel kívánja elvégezni. - diploma. Megjegyzés: A pályázó semmilyen formában nem igazolta a közszolgáltatás ellátására való jogosultság feltételeit (pénzügyi alkalmasság, kéményseprő mesteri, alkalmazotti szándéknyilatkozatok stb.). A pályázó a pályázati feltételeknek nem felel meg.

6 3 2. sz. pályázó Nagy Attila László (7668 Gyód, Fő u. 63.) Kéményseprő mesteri végzettséggel és kéményseprő-ipari közszolgáltatási gyakorlattal rendelkezik, jelenleg alkalmazottként a szakmában Budapesten dolgozik. - mesterlevél, szakmunkás levél, Megjegyzés: A pályázó csak részben igazolta a közszolgáltatás ellátására való jogosultság feltételeit, hiányzik a pénzügyi alkalmasság valószínűsítése, nincsenek alkalmazotti szándéknyilatkozatok. Büntetlen előéletét nem igazolta. A pályázó a pályázati feltételeknek nem felel meg. 3.sz. pályázó Frischmann József (7718 Udvar, Fő u. 86.) Kéményseprő mesteri végzettséggel és kéményseprő-ipari közszolgáltatási gyakorlattal rendelkezik, jelenleg alkalmazottként a szakmában, a körzetben dolgozik. - vállalkozói igazolvány, mesterlevél, érettségi bizonyítvány szakmunkás levél, erkölcsi - a jelenlegi körzetmester ajánlása, - bérleti szerződés az ügyfélfogadás helyére, - alkalmazotti szándéknyilatkozatok, - önkormányzati (Belvárdgyula, Bóly, Borjád, Kisbudmér, Nagybudmér, Palkonya, Pócsa) támogatások Megjegyzés. A pályázó a meglévő ügyfélszolgálati irodán felül Bóly városában is vállalja ügyfélszolgálat létesítését. 4.sz. pályázó Szeifert János (7630 Pécs, Baranyavár u. 9.) Egyéni vállalkozó (gázkémény szerelés, kémény és tűzhely tisztítása). Érettségizett kéményseprő-ipari szakmunkás, kéményseprő mester, kéményseprő-ipari közszolgáltatási gyakorlattal nem rendelkezik.

7 4 - vállalkozói igazolvány, mesterlevél, érettségi szakmunkás levél, erkölcsi - a körzetben jelenleg alkalmazott kéményseprők szándéknyilatkozata a munkaszerződés megkötéséről, - nyilatkozat a telephelyről, - ipartestületi ajánlás, - önkormányzati ( Kozármisleny, Bóly, Szederkény, Pogány, Görcsöny, Szalánta, Nagykozár, Szabadszentkirály, Bicsérd, Újpetre, Szajk, Versend, Egerág, Babarc, Olasz, Magyarsarlós, Királyegyháza, Berkesd, Lothárd, Bisse, Bosta, Szilvás, Pécsbagota, Borjád, Velény, Belvárdgyula, Gyöngyfa, Gerde, Ellend, Pécsvárad, Hárságy, Pócsa, Ócsárd, Zók, Liptód, Kiskassa, Peterd, Egerág, Vokány, Pécsdevecser, Kistótfalu, Szőke) ajánlások 5.sz. pályázó Leikauf Tibor (7623 Pécs, Móré F. u. 1/c IV. em. 15. a.) Jjelenleg ő a két pécsi körzet egyik mestere. Felsőfokú végzettséggel, kéményseprő mesteri végzettséggel és kéményseprő-ipari A Baranyai Kéményseprők Ipartestületének elnöke. - vállalkozói igazolvány, mesterlevél, diplomák, szakmunkás levél, erkölcsi - belügyminiszteri dicséret (1998) - a jelenlegi alkalmazottai képesítését és büntetlenségét igazoló okiratok, Megjegyzés: A körzetben jelenleg alkalmazott kéményseprőket kívánja jogfolytonosan átvenni. Az ügyfélfogadást Pécsre tervezi áthelyezni. Siklós és vonzáskörzete Erdősi Zoltán (7800 Siklós, Vujicsics u. 62.) - vállalkozói igazolvány, mesterlevél, érettségi szakmunkás levél, erkölcsi miniszteri dicséret (2000)

8 5 - önkormányzati ( Siklós, Adorjás, Baranyahidvég, Beremend, Csányoszró, Drávaszabolcs, Egyházasharaszti, Harkány, Kisszentmárton, Matty, Nagyharsány, Piskó, Sámod, Sellye, Vajszló, Villány) referenciák, - felelősségbiztosítás - bérleti szerződés 2.sz. pályázó Nagy Attila László (7668 Gyód, Fő u. 63.) Kéményseprő mesteri végzettséggel és kéményseprő-ipari közszolgáltatási gyakorlattal rendelkezik, jelenleg alkalmazottként a szakmában Budapesten dolgozik. - mesterlevél, szakmunkás levél, Megjegyzés: A pályázó csak részben igazolta a közszolgáltatás ellátására való jogosultság feltételeit, hiányzik a pénzügyi alkalmasság valószínűsítése, nincsenek alkalmazotti szándéknyilatkozatok. Büntetlen előéletét nem igazolta. A pályázó a pályázati feltételeknek nem felel meg. Mohács és vonzáskörzete Bogdán Ferenc (7784 Nagynyárád Szent I. u. 3.) - vállalkozói igazolvány, mesterlevél, érettségi szakmunkás levél, erkölcsi - önkormányzati (Mohács, Kölked, Székelyszabar, Dunaszekcső, Somberek, Lánycsók, Majs, Lippó, Bezedek, Ivándárda, Töttös, Magyarbóly, Kislippó, Udvar, Sátorhely, Nagynyárád) referenciák, - felelősségbiztosítás

9 6 Pécsvárad és vonzáskörzete 1.sz pályázó Ördög Béla (7720 Zengővárkony, Arany J. u. 86.) - vállalkozói igazolvány, mesterlevél, érettségi szakmunkás levél, erkölcsi - önkormányzati (Pécsvárad, Máza, Himesháza, Hegyhátmaróc, Szárász, Köblény, Geresdlak, Maráza, Martonfa, Mágocs, Kárász, Egyházaskozár, Hosszúhetény, Tófű, Bikal, Alsómocsolád, Vékény, Szalatnak, Szebény, Lovászhetény, Erdősmecske, Görcsönydoboka, Palotabozsok, Véménd, Versend, Feked, Óbánya, Szászvár, Szellő, Erzsébet, Kátoly, Kékesd, Apátvarasad, Fazekasboda, Hidas, Nagypall, Mecseknádasd) referenciák, - felelősségbiztosítás 2.sz. pályázó Nagy Attila László (7668 Gyód, Fő u. 63.) Kéményseprő mesteri végzettséggel és kéményseprő-ipari közszolgáltatási gyakorlattal rendelkezik, jelenleg alkalmazottként a szakmában Budapesten dolgozik. - mesterlevél, szakmunkás levél, Megjegyzés: A pályázó csak részben igazolta a közszolgáltatás ellátására való jogosultság feltételeit, hiányzik a pénzügyi alkalmasság valószínűsítése, nincsenek alkalmazotti szándéknyilatkozatok. Büntetlen előéletét nem igazolta. A pályázó a pályázati feltételeknek nem felel meg. Pécs, április 25. Hargitainé Solymosi Beatrix Andrási Imréné dr. Bouquet Kálmán

FELEKEZETI ANYAKÖNYVI MÁSODPÉLDÁNYOK MIKROFILMJEINEK DOBOZJEGYZÉKE

FELEKEZETI ANYAKÖNYVI MÁSODPÉLDÁNYOK MIKROFILMJEINEK DOBOZJEGYZÉKE MAGYAR NEMZETI LEVÉLTÁR BARANYA MEGYEI LEVÉLTÁRA XV.35. FELEKEZETI ANYAKÖNYVI MÁSODPÉLDÁNYOK MIKROFILMJEINEK DOBOZJEGYZÉKE Raktári hely: tár - 1 - Tartalomjegyzék 1. Római katolikus egyház Pécsi egyházmegye

Részletesebben

Sormunka ütemterv évre

Sormunka ütemterv évre Aranyosgadány 07. 03. - 07. 05. Áta 08. 26. - 08. 31. Babarcszőlős 07. 06. - 07. 07. Besence 07. 10. - 07. 10. Bicsérd 07. 11. - 07. 28. Bisse 08. 01. - 08. 03. Bogádmintszent 08. 04. - 08. 10. Bosta 08.

Részletesebben

Az Egy Hajóban Közhasznú Alapítvány (jogi segítő) kihelyezett ügyfélfogadások helyszíne, időpontja Kistérség Településnév Hova tartozik?

Az Egy Hajóban Közhasznú Alapítvány (jogi segítő) kihelyezett ügyfélfogadások helyszíne, időpontja Kistérség Településnév Hova tartozik? Komlói Magyarhertelend Magyarhertelend Péntek 13.30-14.30 Páros Polgármesteri Hiv. (Nagyterem) Bodolyabér Magyarhertelend Péntek 13.30-14.30 Páros Kossuth u. 46. Komló Komló Péntek 9.00-12.30 Páros Komló

Részletesebben

A járási hivatalok székhelyei és illetékességi területük

A járási hivatalok székhelyei és illetékességi területük A járási hivatalok székhelyei és illetékességi területük 218/2012. (VIII. 13.) Korm. rendelet 1. sz. melléklet. A járási hivatalok székhelyei és illetékességi területük 1. Baranya megye 1.1. Bólyi Járási

Részletesebben

Településszintű munkaerő-piaci adatok április 20.

Településszintű munkaerő-piaci adatok április 20. 201.01.01 >65 nap (becsült) korú 201.01.01 : Bóly BABARC 747 50 1 5 0 22 4 20 5 22 28 15,2 515 9,71 1,6 BELVÁRDGYULA 418 28 2 2 0 0 4 5 8 4 17 166 16,9 01 9,0 1,56 BÓLY 974 84 14 12 6 0 1 15 27 17 21 1626

Részletesebben

TÁRSULÁSI MEGÁLLAPODÁS 2. számú módosítása

TÁRSULÁSI MEGÁLLAPODÁS 2. számú módosítása TÁRSULÁSI MEGÁLLAPODÁS 2. számú módosítása A Cikói Hulladékgazdálkodási Társulást alkotó települések önkormányzatai a 2013. június 30-án kelt társulási megállapodást Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

MCS menetrend hét ( ) érkezés 5:30-5:45

MCS menetrend hét ( ) érkezés 5:30-5:45 MCS menetrend 2018. 39. hét (09.24-09.28.) érkezés 5:30-5:45 Megálló Idő Járat Megálló Idő Járat Alsószentmárton - Szabadság utca 4:14 MCS 5 Alsószentmárton - Szabadság utca 4:14 MCS 5 Áta - forduló 4:38

Részletesebben

MCS menetrend hét ( ) érkezés 5:30-5:45

MCS menetrend hét ( ) érkezés 5:30-5:45 MCS menetrend 2019. 07. hét (2019.02.11-15) érkezés 5:30-5:45 Megálló Idő Járat Megálló Idő Alsószentmárton - Szabadság utca 4:33 Monyoród - elágazás 5:16 Áta - forduló 4:39 Nagyharsány, aut. vt. 5:02

Részletesebben

A települési és területi nemzetiségi önkormányzatok évi feladatalapú költségvetési támogatásának pontjai

A települési és területi nemzetiségi önkormányzatok évi feladatalapú költségvetési támogatásának pontjai A települési és területi nemzetiségi önkormányzatok 2015. évi feladatalapú költségvetési támogatásának pontjai Megye név Települési/területi nemzetiségi önkormányzat megnevezése Nemzetiség Települési/Területi

Részletesebben

A M A G Y A R K Ö Z T Á R S A S Á G H I V A T A L O S L A P J A

A M A G Y A R K Ö Z T Á R S A S Á G H I V A T A L O S L A P J A A M A G Y A R K Ö Z T Á R S A S Á G H I V A T A L O S L A P J A Budapest, 1999. február 24., szerda 14. szám II. kötet TARTALOMJEGYZÉK A helyi at 1999. évben megillet ó normatív állami hozzájárulásokról,

Részletesebben

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Sebességmérők Összesített Vezénylési Terve 2015. év június hónap. RFK Közlekedésrendészeti Osztály

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Sebességmérők Összesített Vezénylési Terve 2015. év június hónap. RFK Közlekedésrendészeti Osztály Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Sebességmérők Összesített Vezénylési Terve 2015. év június hónap RFK Közlekedésrendészeti Osztály Nap Június 01. hétfő Június 02. kedd Június 03. szerda Június 04. csütörtök

Részletesebben

MCS menetrend hét ( ) érkezés 5:30-5:45

MCS menetrend hét ( ) érkezés 5:30-5:45 MCS menetrend 2019. 40. hét (2019.09.30-10.04) érkezés 5:30-5:45 Megálló Idő Járat Megálló Idő Járat Alsószentmárton - Szabadság u. 4:13 MCS 5 Monyoród - elágazás 5:18 MCS 9 Aranyosgadány - forduló 4:05

Részletesebben

Baranya megye összes településének térképe egy helyen - TÉRKÉPNET - térkép útvonaltervező időjárá

Baranya megye összes településének térképe egy helyen - TÉRKÉPNET - térkép útvonaltervező időjárá Baranya megye összes településének térképe egy helyen! Baranya megye összes településének térképe egy helyen! Baranya megye településeinek térképei utcakeresővel, vel. Baranya megyei online műholdas térképek.

Részletesebben

7634 Pécs, Kodó dűlő 1.

7634 Pécs, Kodó dűlő 1. HIRDETMÉNY A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (a továbbiakban: NFA) mint Kiíró a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény (a továbbiakban: Nfatv.) 18. (1) bekezdés a) pontja, valamint a Nemzeti

Részletesebben

Baranya

Baranya Járás Település Nyertes pályázó Közintézményi IH Üzleti IH Lakossági IH Engedélyezési terv beadásának tervezett határideje Kivitelezés megkezdés tervezett határideje Kivitelezés befejezés tervezett határideje

Részletesebben

RFK Autópálya Alosztály (Pécsudvard)

RFK Autópálya Alosztály (Pécsudvard) Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Sebességmérők Összesített Vezénylési Terve 2015. év január hónap RFK Autópálya Alosztály (Pécsudvard) Nap Mérés tervezett ideje Január 01. Csütörtök 10.00-12.00 578

Részletesebben

ÁRUSÍTÁSI HELYSZÍNEK ÉS IDŐPONTOK ( I-es tejes autó )

ÁRUSÍTÁSI HELYSZÍNEK ÉS IDŐPONTOK ( I-es tejes autó ) ÁRUSÍTÁSI HELYSZÍNEK ÉS IDŐPONTOK ( I-es tejes autó ) Helyszín Munkanap Időpont MOHÁCS Felszab.ltp. 07:00 08:20 Horváth K.u.10. - parkoló Radnóti ltp. 08: 30 09:50 I. épület előtti parkoló Széchenyi Iskola

Részletesebben

Előterjesztés. a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Egészségügyi, Szociális és Gyermekvédelmi Bizottságának 2006. február 7-i ülésére

Előterjesztés. a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Egészségügyi, Szociális és Gyermekvédelmi Bizottságának 2006. február 7-i ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlés Egészségügyi, Szociális és Gyermekvédelmi Bizottság Elnöke Készítette: dr. Horváth Zs. Előterjesztés a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Egészségügyi, Szociális

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÁS körzeti erdőtervezés igazgatási tevékenységének megkezdéséről

TÁJÉKOZTATÁS körzeti erdőtervezés igazgatási tevékenységének megkezdéséről BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL Pécsi Járási Hivatal TÁJÉKOZTATÁS körzeti erdőtervezés igazgatási tevékenységének megkezdéséről A Baranya Megyei Kormányhivatal Pécsi Járási Hivatal (továbbiakban: erdészeti

Részletesebben

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Sebességmérők Összesített Vezénylési Terve év december hónap. RFK Közlekedésrendészeti Osztály

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Sebességmérők Összesített Vezénylési Terve év december hónap. RFK Közlekedésrendészeti Osztály Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Sebességmérők Összesített Vezénylési Terve 2016. év december hónap RFK Közlekedésrendészeti Osztály Nap December 01. csütörtök December 02. péntek December 03. szombat

Részletesebben

2/2015. (03.06) számú Megyei Hivatalos Értesítő

2/2015. (03.06) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-312-433 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: www.bmlasz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Sebességmérők Összesített Vezénylési Terve év január hónap. RFK Közlekedésrendészeti Osztály

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Sebességmérők Összesített Vezénylési Terve év január hónap. RFK Közlekedésrendészeti Osztály Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Sebességmérők Összesített Vezénylési Terve 2017. év január hónap RFK Közlekedésrendészeti Osztály Nap Január 01. vasárnap Január 02. hétfő Január 03. kedd Január 04.

Részletesebben

A Csorba Győző Könyvtár és a Baranyai Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer (BKSZR) részére folyóiratok beszerzése - eredmény

A Csorba Győző Könyvtár és a Baranyai Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer (BKSZR) részére folyóiratok beszerzése - eredmény A Csorba Győző Könyvtár és a Baranyai Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer (BKSZR) részére folyóiratok beszerzése - eredmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/11 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény

Részletesebben

18/2014. (08.29) számú Megyei Hivatalos Értesítő

18/2014. (08.29) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-312-433 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: www.bmlasz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

3/2015. (03.13) számú Megyei Hivatalos Értesítő

3/2015. (03.13) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-312-433 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: www.bmlasz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

július 3. szerda Pécs és környéke óráig Görcsöny, Petőfi Sándor utca 30. szám óráig Keresztespuszta, 8 kőszelvény

július 3. szerda Pécs és környéke óráig Görcsöny, Petőfi Sándor utca 30. szám óráig Keresztespuszta, 8 kőszelvény július 3. szerda 06.30-07.45 óráig Görcsöny, Petőfi Sándor utca 30. szám 08.00 09.15 óráig Keresztespuszta, 8 kőszelvény 09.30-10.45 óráig Keszü, Petőfi u. 127. szám 11.00-12.15 óráig Pellérd, Dózsa György

Részletesebben

PÉCSI JÁRÁSI HIVATAL. Kötelező felvételt biztosító állami fenntartású általános iskolák a pécsi tankerületben:

PÉCSI JÁRÁSI HIVATAL. Kötelező felvételt biztosító állami fenntartású általános iskolák a pécsi tankerületben: PÉCSI JÁRÁSI HIVATAL A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 4. -a 1. pontjának 1.4 alpontja szerinti nemzetiséghez tartozók általános iskolai oktatásában roma nemzetiségi oktatás kötelező

Részletesebben

Tóth Tibor 7622. Pécs, Vargha D. u. 1. 30/560-3981; 72/227-827 toth.tibor.endre@gmail.com. Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége

Tóth Tibor 7622. Pécs, Vargha D. u. 1. 30/560-3981; 72/227-827 toth.tibor.endre@gmail.com. Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége Megyei szövetség tagegyesületének neve Elnök neve, elérhetősége Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége Tóth Tibor 7622. Pécs, Vargha D. u. 1. 30/560-3981; 72/227-827 toth.tibor.endre@gmail.com

Részletesebben

Kötelező felvételt biztosító állami fenntartású általános iskolák a pécsi tankerületben:

Kötelező felvételt biztosító állami fenntartású általános iskolák a pécsi tankerületben: A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 4. -a 1. pontjának 1.4. alpontja szerinti nemzetiséghez tartozók általános iskolai oktatásában - roma nemzetiségi oktatás kötelező felvételt biztosító

Részletesebben

19/2006. ( XII. 8.) Kgy. rendelet

19/2006. ( XII. 8.) Kgy. rendelet 19/2006. ( XII. 8.) Kgy. rendelet a kéményseprő-ipari közszolgáltatásról és annak kötelező igénybevételéről szóló, többször módosított 12/1996. (XI. 11.) Kgy. rendelet módosításáról A Baranya Megyei Önkormányzat

Részletesebben

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS 06/2016. MENETRENDI ÉRTESÍTÉS A Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. által kiadott 2015/2016. évi Somogy, Tolna és Baranya megyei autóbusz menetrendhez Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2016.

Részletesebben

Baranya megye nappali ellátást nyújtó szociális intézményei

Baranya megye nappali ellátást nyújtó szociális intézményei Baranya megye nappali ellátást nyújtó szociális intézményei Bóly körzete: Fenntartó neve neve /telephely címe, férőhelyek száma, telefonszáma Bólyi Mikrokörzeti Szociális Alapszolgáltatásokat Nyújtó i

Részletesebben

17/2015. (08.14) számú Megyei Hivatalos Értesítő

17/2015. (08.14) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

7634 Pécs, Kodó dűlő 1. II.terem

7634 Pécs, Kodó dűlő 1. II.terem Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 HIRDETMÉNY A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (a továbbiakban: NFA) mint Kiíró a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény

Részletesebben

11/2015. (05.08) számú Megyei Hivatalos Értesítő

11/2015. (05.08) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: www.bmlasz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

25/2015. (10.09) számú Megyei Hivatalos Értesítő

25/2015. (10.09) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS KIVONAT

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS KIVONAT MENETRENDI ÉRTESÍTÉS KIVONAT DDKK 0/2018-2019 A Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. által kiadott 2018/2019. évi Baranya megyei autóbusz menetrendhez Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2018.

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2009. SZEPTEMBER 17-I ÜLÉSÉRE. dr. Hargitai János, a Közgyűlés elnöke

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2009. SZEPTEMBER 17-I ÜLÉSÉRE. dr. Hargitai János, a Közgyűlés elnöke E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2009. SZEPTEMBER 17-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 706-202 /2009. EK: 1 DB TÁRGY: A Baranya Megyei Önkormányzat Kistelepülési pályázati kerete terhére

Részletesebben

83/2007. (VI. 27.) Kgy. határozat. Települési önkormányzatok közoktatási intézkedéseiről szakvélemény

83/2007. (VI. 27.) Kgy. határozat. Települési önkormányzatok közoktatási intézkedéseiről szakvélemény 83/2007. (VI. 27.) Kgy. határozat Települési önkormányzatok közoktatási intézkedéseiről szakvélemény 1. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a megye közoktatásának feladat-ellátási, intézményhálózat

Részletesebben

22/2014. (09.26) számú Megyei Hivatalos Értesítő

22/2014. (09.26) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-312-433 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: www.bmlasz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

45/2016. (X.28.) 27/2013. (VI.24.)

45/2016. (X.28.) 27/2013. (VI.24.) Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 45/2016. (X.28.) önkormányzati rendelete a kéményseprő-ipari közszolgáltatásról, annak kötelező igénybevételéről, valamint a közszolgáltatás díjáról szóló

Részletesebben

PANNON VOLÁN ZRT. PV 12-2013/2014. ÉRTESÍTÉS Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2014. december 14-én üzemkezdettől

PANNON VOLÁN ZRT. PV 12-2013/2014. ÉRTESÍTÉS Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2014. december 14-én üzemkezdettől PANNON VOLÁN ZRT. PV 12-2013/2014. Pécs, Siklósi út 1. Érvényes: 2014. december 14-től, vasárnaptól ÉRTESÍTÉS Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2014. december 14-én üzemkezdettől az 1504 Szeged

Részletesebben

ITINER (TEL.: ) Az első ellenőrzőpontig (Beremendig)

ITINER (TEL.: ) Az első ellenőrzőpontig (Beremendig) Nagyharsányban Villányban ITINER (TEL.: +3630 393 27 17) Az első ellenőrzőpontig (Beremendig) 1,45 Siklós (a főút kanyarodik) 37,9 0,35 Sikós, Beremend 38,25 0,98 A jobb oldalon: 39,23 0,02 0,02 0,11 Harkány,

Részletesebben

Baranya megye nappali ellátást nyújtó intézményei

Baranya megye nappali ellátást nyújtó intézményei 1. sz. melléklet Baranya megye nappali ellátást nyújtó intézményei Bóly körzete: Fenntartó neve neve /telephely címe, férőhelyek száma, telefonszáma Bólyi Mikrokörzeti Szociális Alapszolgáltatásokat Nyújtó

Részletesebben

4. számú melléklet. Véleményező szerv

4. számú melléklet. Véleményező szerv 4. számú melléklet Ssz. Véleményező szerv Vélemény Vélemény érkezett-e beérkezésének 2014.02.04- dátuma ig (I/N) 1 Dél-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség I 2014.02.06

Részletesebben

27/2015. (10.23) számú Megyei Hivatalos Értesítő

27/2015. (10.23) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

26/2015. (10.16) számú Megyei Hivatalos Értesítő

26/2015. (10.16) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

12/2015. (05.15) számú Megyei Hivatalos Értesítő

12/2015. (05.15) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: www.bmlasz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

8/2015. (04.17) számú Megyei Hivatalos Értesítő

8/2015. (04.17) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: www.bmlasz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

K I V O N A T. A Baranya-Víz Kft. taggyűlési határozatainak jóváhagyása és a társaság átalakulásával kapcsolatos döntések meghozatala

K I V O N A T. A Baranya-Víz Kft. taggyűlési határozatainak jóváhagyása és a társaság átalakulásával kapcsolatos döntések meghozatala K I V O N A T a képviselő-testület 2014. május 15-i ülésének jegyzőkönyvéből KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 60/2014. (V.15.) sz. határozata A Baranya-Víz Kft. taggyűlési határozatainak

Részletesebben

7/2015. (04.10) számú Megyei Hivatalos Értesítő

7/2015. (04.10) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: www.bmlasz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

26/2014. (10.24) számú Megyei Hivatalos Értesíto

26/2014. (10.24) számú Megyei Hivatalos Értesíto MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-312-433 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: www.bmlasz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

Bóly Város Önkormányzata Képviselőtestületének. 13/2011.(XI.30.) önkormányzati rendelete. az egészségügyi alapellátások körzeteinek megállapításáról

Bóly Város Önkormányzata Képviselőtestületének. 13/2011.(XI.30.) önkormányzati rendelete. az egészségügyi alapellátások körzeteinek megállapításáról Bóly Város Önkormányzata Képviselőtestületének 13/2011.(XI.30.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátások körzeteinek megállapításáról Bóly Város Önkormányzata Képviselőtestülete az egészségügyről

Részletesebben

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS MENETRENDI ÉRTESÍTÉS A Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. által kiadott 2014/2015. évi Somogy, Tolna és Baranya megyei autóbusz menetrendhez Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2015. május

Részletesebben

23/2015. (09.25) számú Megyei Hivatalos Értesítő

23/2015. (09.25) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság. 11/2014. (05.09.) számú Megyei Hivatalos Értesítő

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság. 11/2014. (05.09.) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-312-433 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: www.bmlasz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

24/2015. (10.02) számú Megyei Hivatalos Értesítő

24/2015. (10.02) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

Baranya megye nappali ellátást nyújtó intézményei

Baranya megye nappali ellátást nyújtó intézményei 2. sz. melléklet Baranya megye nappali ellátást nyújtó intézményei Pécs körzete: Fenntartó neve neve /telephely címe, férőhelyek száma, telefonszáma Berkesd Község Xavér utcai Egyesített Szociális Tüzér

Részletesebben

15/2015. (06.05) számú Megyei Hivatalos Értesítő

15/2015. (06.05) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

68618 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y évi 166. szám

68618 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y évi 166. szám 68618 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2013. évi 166. szám A vidékfejlesztési miniszter 91/2013. (X. 8.) VM rendelete a Békés Megyei Kormányhivatal és a Baranya Megyei Kormányhivatal Földhivatalainak járási földhivatalai

Részletesebben

22/2016. (09.09) számú Megyei Hivatalos Értesítő

22/2016. (09.09) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

Ivóvizek fluorid, jodid tartalma Baranya megyében

Ivóvizek fluorid, jodid tartalma Baranya megyében Ivóvizek fluorid, jodid tartalma Baranya megyében Az ivóvízben jelen lévı jodid-ion és fluorid-ion a víz természetes anyagai közé tartozik. Mindkét ion nélkülözhetetlen a szervezet normális mőködéséhez.

Részletesebben

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS MENETRENDI ÉRTESÍTÉS DDKK 0/2017-2018 A Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. által kiadott 2017/2018. évi Somogy, Baranya és Tolna megyei autóbusz menetrendhez Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget,

Részletesebben

13 Erzsébet Vigadó Városi Könyvtár és Közétkeztetési Intézmény Bóly

13 Erzsébet Vigadó Városi Könyvtár és Közétkeztetési Intézmény Bóly Együttmükődő szervezet neve Helye 1 Apátvarasd Község Képviselőtestülete Apátvarasd 2 Német Nemzetiségi Kulturális Egyesület Babarc 3 Babarcszőlős Önkormányzata Babarcszőlős 4 Baja Marketing Kft. Baja

Részletesebben

2015. április 29. 4. szám. Tartalomjegyzék. Szám Tárgy Oldal HATÁROZATOK

2015. április 29. 4. szám. Tartalomjegyzék. Szám Tárgy Oldal HATÁROZATOK 2015. április 29. 4. szám Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal HATÁROZATOK 12/2015. (IV. 16.) Kgy. Beszámoló Baranya megye 2014. évi közbiztonsági helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről

Részletesebben

14/2015. (05.29) számú Megyei Hivatalos Értesítő

14/2015. (05.29) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: www.bmlasz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

18/2015. (08.21) számú Megyei Hivatalos Értesítő

18/2015. (08.21) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

27/2016. (10.14) számú Megyei Hivatalos Értesítő

27/2016. (10.14) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

23/2016. (09.16) számú Megyei Hivatalos Értesítő

23/2016. (09.16) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

13/2015. (05.22) számú Megyei Hivatalos Értesítő

13/2015. (05.22) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: www.bmlasz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

A települési és területi nemzetiségi önkormányzatok 2013. évi feladatalapú költségvetési támogatása

A települési és területi nemzetiségi önkormányzatok 2013. évi feladatalapú költségvetési támogatása A települési és területi nemzetiségi önkormányzatok 2013. évi feladatalapú költségvetési a (1) (2) Budapest BUDAPEST I. KERÜLET BUDAVÁRI GÖRÖG NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT Budapest 1014 görög 0 érvénytelen

Részletesebben

A települési és területi nemzetiségi önkormányzatok 2014. évi feladatalapú költségvetési támogatása

A települési és területi nemzetiségi önkormányzatok 2014. évi feladatalapú költségvetési támogatása A települési és terüli nemziségi önkormányzatok 2014. évi feladatalapú költségvési támogatása Megye /Terüli nemziségi önkormányzat megnevezése Település (1) (2) (3) Budapest BUDAPEST I. KERÜLET BUDAVÁRI

Részletesebben

OM azon. név vezeto helység megye utca hsz irsz 027339 Általános Iskola Csokona Ilona Csányoszró Baranya Szabadság u. 2. 7964

OM azon. név vezeto helység megye utca hsz irsz 027339 Általános Iskola Csokona Ilona Csányoszró Baranya Szabadság u. 2. 7964 OM azon. név vezeto helység megye utca hsz irsz 027339 Általános Iskola Csokona Ilona Csányoszró Baranya Szabadság u. 2. 7964 027271 Általános Muvelodési Központ és Könyvtár Wágner Antal Egyházaskozár

Részletesebben

PÉCSI JÁRÁSI HIVATAL. Kötelező felvételt biztosító állami fenntartású általános iskolák a mohácsi tankerületben:

PÉCSI JÁRÁSI HIVATAL. Kötelező felvételt biztosító állami fenntartású általános iskolák a mohácsi tankerületben: 1 PÉCSI JÁRÁSI HIVATAL A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 4. 1. pontjának 1.3 alpontja szerinti általános iskolai nevelés-oktatásban kötelező felvételt biztosító állami fenntartású általános

Részletesebben

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS MENETRENDI ÉRTESÍTÉS DDKK 2/2016-2017 A Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. által kiadott 2016/2017. évi Somogy, Baranya és Tolna megyei autóbusz menetrendhez Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget,

Részletesebben

33/2015. (12.04) számú Megyei Hivatalos Értesítő

33/2015. (12.04) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

21/2015. (09.11) számú Megyei Hivatalos Értesítő

21/2015. (09.11) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

HÍRDETMÉNY. A MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR (Baranya Megyei Területi Igazgatósága Állampénztári Iroda) kérelmére kiadott hatósági bizonyítványokról

HÍRDETMÉNY. A MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR (Baranya Megyei Területi Igazgatósága Állampénztári Iroda) kérelmére kiadott hatósági bizonyítványokról Egyenlő Bánásmód Hatóság Ügyiratszám: EBH/10245/95/2006 HÍRDETMÉNY A MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR (Baranya Megyei Területi Igazgatósága Állampénztári Iroda) kérelmére kiadott hatósági bizonyítványokról Az ügy

Részletesebben

(IX..) 27/2013. (VI.24.)

(IX..) 27/2013. (VI.24.) Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének../2016. (IX..) önkormányzati rendelete a kéményseprő-ipari közszolgáltatásról, annak kötelező igénybevételéről, valamint a közszolgáltatás díjáról szóló

Részletesebben

PÉCSI JÁRÁSI HIVATAL. Kötelező felvételi biztosító általános iskolák a szigetvári tankerületben:

PÉCSI JÁRÁSI HIVATAL. Kötelező felvételi biztosító általános iskolák a szigetvári tankerületben: 1 PÉCSI JÁRÁSI HIVATAL A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 4. 1. pontjának 1.3 alpontja szerinti általános iskolai nevelés-oktatásban kötelező felvételt biztosító állami fenntartású általános

Részletesebben

24/2016. (09.23) számú Megyei Hivatalos Értesítő

24/2016. (09.23) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

Információs kéthetilap VI. évf. 2. sz. 2011. február 2.

Információs kéthetilap VI. évf. 2. sz. 2011. február 2. i Siklós térség 2. Információs kéthetilap VI. évf. 2. sz. 2011. február 2. Minőségi tűzifa ingyenes szállítással. 06-30/540-9310 Tűzifa eladó! Akác 2000 Ft/q, vegyes, kemény 1900 Ft/q. Érd.: 06-20/9603678,

Részletesebben

19/2015. (08.28) számú Megyei Hivatalos Értesítő

19/2015. (08.28) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

CIKÓI HULLADÉKGAZDÁLOKDÁSI TÁRSULÁS ESETI BESZERZÉSI SZABÁLYZATA

CIKÓI HULLADÉKGAZDÁLOKDÁSI TÁRSULÁS ESETI BESZERZÉSI SZABÁLYZATA A CIKÓI HULLADÉKGAZDÁLOKDÁSI TÁRSULÁS ESETI BESZERZÉSI SZABÁLYZATA Hatályos: 2015. év május hó... napjától 1 1. A szabályozás célja A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mint Támogató az Új Széchenyi Terv

Részletesebben

K I V O N A T. KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 36/2016. (III. 30.) sz. határozata

K I V O N A T. KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 36/2016. (III. 30.) sz. határozata K I V O N A T a képviselő-testület 2016. március 30-i ülésének jegyzőkönyvéből KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 36/2016. (III. 30.) sz. határozata Komlói Kistérség Többcélú Önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 28-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 28-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 28-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A Komló Kistérségi Végrehajtási-Ellenőrzési Hatósági Társulás 2012.

Részletesebben

Általános Faanyag Értékesítési Feltételek magánszemélyek részére

Általános Faanyag Értékesítési Feltételek magánszemélyek részére MECSEKERDŐ ZRT. 1/7 Általános Faanyag Értékesítési Feltételek magánszemélyek részére 1. Hatály A jelen Általános Faanyag Értékesítési Feltételeket (a továbbiakban: ÁFF) kell alkalmazni a Mecsekerdő Zrt.

Részletesebben

KIVONAT. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése szeptember 17-i ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése szeptember 17-i ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2015. szeptember 17-i ülésének éből Tárgy: Muraköz megye és Baranya megye közötti együttműködési megállapodás előkészítése 35/2015. (IX. 17.) Kgy. Határozat

Részletesebben

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS 00/2016. MENETRENDI ÉRTESÍTÉS A Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. által kiadott 2014/2015. évi Somogy, Tolna és Baranya megyei autóbusz menetrendhez Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2015.

Részletesebben

BARANYA MEGYE TERÜLETRENDEZÉSI TERVE

BARANYA MEGYE TERÜLETRENDEZÉSI TERVE Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Közhasznú ársaság ervezési Igazgatóság erületi ervezési Iroda 1016 Budapest I., Gellérthegy u. 30-32. BARANYA MEGYE ERÜLERENDEZÉI ERVE ELFOGADÁI FÁZI Készült

Részletesebben

4/2016. (03.11) számú Megyei Hivatalos Értesítő

4/2016. (03.11) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

17/2016. (06.10) számú Megyei Hivatalos Értesítő

17/2016. (06.10) számú Megyei Hivatalos Értesítő MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Baranya Megyei Igazgatóság Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480734 Cím: H-7621 Pécs, Tímár u.

Részletesebben

Védőnői szolgáltatást nyújtó szolgáltatók listája Ellátás szerinti megye Szolgáltató Irányító-szám. Szolgáltató telephelye (település)

Védőnői szolgáltatást nyújtó szolgáltatók listája Ellátás szerinti megye Szolgáltató Irányító-szám. Szolgáltató telephelye (település) Baranya ABALIGET 7678 Abaliget Kossuth L. 93 Perneckerné Laboda Edit Csilla Szent Mária Magdolna Gy.Ált.Isk. ABALIGET Baranya ABALIGET 7678 Abaliget Kossuth L. 93 Perneckerné Laboda Edit Csilla Mecsekaljai

Részletesebben

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG 6/2017 (03.24) számú Hivatalos Értesítő 2017.03.24. Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla

Részletesebben

ELEKTROMÁGNESES EXPOZÍCIÓ VÁRHATÓ TERHELÉSE A TUBES

ELEKTROMÁGNESES EXPOZÍCIÓ VÁRHATÓ TERHELÉSE A TUBES FODOR JÓZSEF ORSZÁGOS KÖZEGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT Országos Frédéric Joliot-Curie" Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Kutató Intézet ELEKTROMÁGNESES EXPOZÍCIÓ VÁRHATÓ TERHELÉSE A TUBES HEGYEN TELEPÍTENDO 3D

Részletesebben

MCS menetrend hét ( ) érkezés 5:30-5:45

MCS menetrend hét ( ) érkezés 5:30-5:45 MCS menetrend 2019. 20. hét (2019.05.13-17) érkezés 5:30-5:45 Megálló Idő Járat Név Megálló Név Idő Járat Alsószentmárton - Szabadság utca 4:37 MCS 5 Balogh Péter Mohács- autóbusz állomás Szkróbó Dávid

Részletesebben

LEADER nyertes pályázatok, 2012 Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület

LEADER nyertes pályázatok, 2012 Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület LEADER nyertes pályázatok, 2012 Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület Ssz. Nyertes pályázó neve, megnevezése Jogcím típusa Célterület megnevezése 1. Keleti-Mecsek Egyesület Közösségi célú fejlesztés A vidéki

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 23-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 23-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 23-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Közmunka pályázatban részvétel Iktatószám: 11224/2011. Melléklet:

Részletesebben

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG 17/2017 (06.09) számú Hivatalos Értesítő 2017.06.09. Tel.: +36-72-532-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla

Részletesebben

Baranya BICSÉRD LŐRINC-MED Nonprofit Kft. 7940 Szentlőrinc Templom tér 8. 73-570310 Baranya BODA LŐRINC-MED Nonprofit Kft. 7940 Szentlőrinc Templom tér 8. 73-570310 Baranya BÜKKÖSD LŐRINC-MED Nonprofit

Részletesebben