NEW HOLLAND T6 sorozat T6.12O T6.14O T6.15O T6.16O T6.155 T6.165 T6.175

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NEW HOLLAND T6 sorozat T6.12O T6.14O T6.15O T6.16O T6.155 T6.165 T6.175"

Átírás

1 NEW HOLLAND T6 sorozat T6.12O T6.14O T6.15O T6.16O T6.155 T6.165 T6.175

2 2 3 ERŐ ÉS HATÉKONYSÁG A HOLNAP GAZDÁI RÉSZÉRE MAXIMÁLISAN SOKOLDALÚ A személyes igényekre szabott felszereltség alapvető sajátossága a T6-os széria hét új modelljének. Legyen Ön az, aki meghatározza, mi szerepeljen az egyedi megrendelésre készített erőgépében. Számtalan opció közül választhat: a mellső függesztés, a homlokrakodó, az alacsony és a standard profilú kabinok, az erős négyhengeres, illetve a még erőteljesebb hathengeres motor, az Electro Command sebességváltó, a pótsúlyozhatóság csak néhány a rendelkezésre álló kínálatból. Mindezek a traktorok termelékenységét és ezáltal az Ön eredményességét szolgálják. Szállítás, szántóföldi vagy kertészeti munkálatok, állattenyésztés a T6 minderre megoldást kínál. ERŐ ÉS TERMELÉKENYSÉG A T6-os traktorok többletteljesítményüket a Tier 4A szabványnak megfelelő ECOBlue SCR technológiának köszönhetik. A Nef motorok kizárólag hideg és friss levegőt lélegeznek be, így az égés a lehető legmagasabb hatásfokon történik, ez pedig jelentősen növeli a motor hatékonyságát. A tiszteletet parancsoló 42%-os forgatónyomaték-rugalmasság mellett a motorteljesítmény-menedzsment (EPM Engine Power Management) modelltől függően akár további 40 LE-vel növeli a teljesítményt. Így az erőgép még kedvezőtlenebb körülmények között sem veszít hatékonyságából.

3 AMI A MOTORHÁZTETŐN SZEREPEL A széria erőgépeinél a T6 a traktorkategóriát jelöli, az ezt követő három számjegy mint például a 175 a motor maximális teljesítményére utal. Ez a T6.120-as esetében annyiban módosul, hogy 120 a maximális teljesítményt mutatja. A traktor azonosítása olyan szempontból is leegyszerűsödött, hogy azok a modellek, amelyek elnevezése 0-ra végződik, négyhengeresek, amelyek pedig 5-re, azok hathengeresek. Ez gyakorlati szempontból annyit jelent, hogy már egy T6-os traktor kiválasztásakor is biztosak lehetünk abban: a gép tökéletesen megfelel majd elvárásainknak. Motorfordulat Max. motortelj. EPM-mel (Le) T6.120* T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T * Ez a maximális motorteljesítmény, amelyre a T6 széria a TLT alkalmazásnál és nagysebességű vonulásnál hagyatkozhat. Névl. motortelj. (Le) T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T A névleges motorteljesítmény fontos, de munkavégzéskor a maximális motorteljesítmény elnyomja az EPM aktivitásával vagy anélkül. EPM a váltó terhelésének megfelelően, TLT és hidraulika. * Max. többletteljesítmény a T6.120 modellnél hiányzik. Lóerő EPM nyújtotta többletteljesítmény T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T A talajművelő munkálatokkor TLT használata során vagy szállítás során ilyen többletteljesítményre képesek a T6 erőgépek erőforrásai. VEZETNI ÉLVEZET A T6 kezelőkörnyezetének kialakítását egy elgondolás ihlette: úgy megtervezni, hogy az biztosítsa a gépkezelő egész napos kényelemét és elősegítse hatékonyságát. A Horizon Kabin rendkívül csendes, mindössze 71 db-es zajszintje mellett a Comfort Ride kabinrugózás, valamint a Terraglide mellső hídrugózás ugyancsak hozzájárulnak a zökkenőmentes és könnyed vezetéshez. Az Auto Command modellek a többszörös díjnyertes SideWinder II kartámasszal szereltek, amely megkönnyíti a gép vezérlését. A Fast Steer valamint a Super Steer kormányzási rendszereknek köszönhetően a T6-os gépek a legmozgékonyabb és legfordulékonyabb traktorok közé tartoznak. TÖBBET KEVESEBBÉRT! Az ECOBlue SCR technológiának köszönhetően az elődmodellekhez képest 10%-kal csökkenhet az erőgép üzemanyagfogyasztása miközben a gép teljesítménye növekszik. Az Auto Command sebességváltóval mindig a lehető leghatékonyabb és legtakarékosabb motorfordulat érhető el. A 600 órás szerviz-intervallummal pedig továbbra is az iparág legkiemelkedőbb gépei a T6-os széria traktorai.

4 4 5 A SZÉRIA AZ ÖN ELVÁRÁSAIHOZ IGAZODÓ TERVEZÉS A New Holland szakemberei tudják, hogy nem létezik két egyforma gazdaság, ennek szellemében kifejlesztették a T6-os traktorokat. A széria erőgépei tökéletesen illeszkednek a gazdák által megfogalmazott elvárásokhoz. Így, ha valaha felvetődött Önben az az elgondolás, hogy jó lenne, ha maga állíthatná össze traktorának felszereltségét, nem kell tovább várnia, mivel a T6-oknak köszönhetően ez ma már valóság. Modellek T6.155 T6.165 T6.175 Modellek T6.155 T6.165 T6.175 Kartámasz Klasszikus Klasszikus Klasszikus Dual Command váltó (40 km/h) O O O Electro Command váltó (40 km/h) Electro Command váltó (40 km/h ECO vagy 50 km/h) O O O Standard O Opcionális STANDARD ÉS ALACSONY PROFILÚ KABINOK A T6 esetében kétféle kabin közül választhatnak partnereink. Azoknak a gazdáknak, akik hagyományosan kialakított, alacsonyabb belmagasságú épületekbe kell behajtaniuk pl. állattartó telepek esetén az alacsony kabinkialakítású traktorokat ajánljuk, amelyekkel elkerülhető, hogy a kabintető bárminek nekiütközzön. A standard variáció pedig tökéletes az általános munkálatok elvégzéséhez. IGÉNYEKHEZ IGAZODÓ SEBESSÉGVÁLTÁS A mechanikus Dual Command váltóval az indulás és a haladás gondmentes. Az Electro Command tökéletes választás, amennyiben nagysebességű szállítmányozási vagy talajművelő feladatokat lát el. Az Auto Command fokozatmenntes verzió pedig verhetetlen a precíziós műveletekben. SZÉLES VÁLASZTÉK HOMLOKRAKODÓK ÉS MELLSŐ FÜGGESZTÉSEK TERÉN A teljes T6 sorozat kompatibilis a 700TL homlokrakodó szériával, valamint a széria felszereltségének részét képezi a FOPS, azaz a zuhanó tárgyak elleni védelem. Az opcionálisan felszerelhető mellső függesztés és TLT a fix vagy a rugózott, illetve a Super Steer nagy bekormányzási szögű első hídra egyaránt elérhető, ezzel növelve a munkavégzés eredményességét és a traktor felhasználási körét.

5 NÉGY- ÉS HATHENGERES MODELLEK A T6-os modellek közös jellemzője, hogy az erőforrás minden gép esetében ECOBlue SCR rendszerű. A traktorcsalád tagjai modelltől függően négy- és hathengeres változatban is elérhetőek, így a vevő aszerint választhat, hogy milyen teljesítményű gép felel meg leginkább az elvárásainak. A TÖKÉLETES KARTÁMASZ Az Auto Command traktorok alapfelszereltségét képezi a New Holland többszörösen díjnyertes SideWinder II kartámasza, amelyet tökéletesen kiegészít a CommandGrip joystick kar, valamint az IntelliView III érintőképernyős színes monitor. Az Electro Command és a Dual Command modellek klasszikus konzollal szereltek. Modellek T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 Modellek T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 Side Side Side A kartámasz típusa Klasszikus Klasszikus Klasszikus Klasszikus Winder II Winder II Winder II Dual Command váltó (40 km/h) O O - O - O - Electro Command váltó (40 km/h) Electro Command váltó (40 km/h ECO vagy 50 km/h) O O - O - O - Auto Command váltó Standard O Opcionális - Nem elérhető EXTRA SZŰK TÁBLAVÉGI FORDULÓK A New Holland lehetővé teszi partnereinek, hogy több mellső híd közül válasszák ki azt, amely a számukra a legmegfelelőbb. A standard tengely a már megszokott New Holland hatékonyságot nyújtja, a Terraglide rugózott mellső hídja a lágy haladás záloga, a SuperSteer pedig garantálja, hogy a T6-ossal még a legszűkebb helyeken is manőverezhetünk. A HIDRAULIKA, AMELY MINDEN ELVÁRÁSNAK ELEGET TESZ Három hidraulika közül választhatnak a leendő New Holland tulajdonosok: a standard, azaz nyílt központú, 80 l/perc átfolyást biztosító hidraulika mellett a 113 l/perces zárt központú terhelésérzékelős hidraulika, és az Auto Command változatnál a 125 l/perc hidraulikus átfolyású szerepel a kínálatban. ABRONCSOK SZÉLES VÁLASZTÉKA Válassza a Blue Power változatot, amely a New Hollandot hozzásegítette az Év traktora cím elnyeréséhez. Legyen szó mezőgazdasági, erdészeti vagy fenntartási alkalmazásról, a kerékabroncs-kínálatban biztosan megtalálja azt, amely az adott felhasználási területnek a leginkább megfelel.

6 6 7 KEZELŐI KÖRNYEZET 360 -OS PANORÁMA TÖKÉLETES LÁTÁSI VISZONYOK ÖNNEK Fontos, hogy beláthassa az egész terepet? Ha igen, akkor a New Holland piacvezető Horizon kabinjai jelentik az Ön számára a tökéletes választást. Homlokrakodóval dolgozik? Válassza a felnyitható és átlátszó tetőablakot, amely elősegíti azt, hogy kezelő kényelmes ráláthasson a homlokrakodóra még teljesen felemelt pozícióban is. Ne veszítsen el egyetlen szemet sem a terményéből, felejtse el a kényelmetlen munkapozíciókat. A Horizon kabinok komfortosságához a rendkívül alacsony, mindössze 71 db-es zajszint is hozzájárul. MINDEN A MAGA HELYÉN Soha nem volt még ennyire könnyű rendet tartani a traktorában. Az utasülés háttámláján található tárolózsebben számláit vagy egyéb iratait őrizheti. Szintén az utasülésen található egy tárolóháló, amely tökéletes kesztyűtartónak. ZÖKKENŐMENTES VEZETÉS, EGYEDÜLÁLLÓ KOMFORTÉRZET A kényelmet elsősorban a standard deluxe légrugós ülések garantálják. Azoknak a gépkezelőknek, akik soha nem tapasztalt prémium kényelemre vágynak a traktorban, érdemes megfontolniuk a fűtött Auto Comfort ülések megrendelését. Egyedülálló kényelmet biztosít a továbbfejlesztett Comfort Ride rugózású vezetőfülke, amely az Electro Command TM változatokhoz érhető el. A teljesértékű utasülés háttámláját lehajtva akár étkezésre is használhatjuk az így kapott munkafelületet.

7 VEZÉRLÉSI KÖZPONT Kényelmesen irányíthatja a traktor klímaberendezését, valamint a rádió működését, illetve a fényszórók és munkalámpák ki- és bekapcsolását. A Bluetooth RDS/MP3 rádió nagy kényemet ugyanakkor biztonságot is nyújt a gépkezelőnek. Nem pusztán telefonhívásaira válaszolhat anélkül, hogy a kezét szabaddá kellene tennie, de a kedvenc zenéit is hallgathatja MP3 lejátszóról vagy USB adathordozóról. NAPPALI VILÁGOSSÁG ÉJSZAKA Munkalámpák egész sora áll rendelkezésére azért, hogy a sötét éjszakát szinte nappallá változtathassa. Az éjszakai munkavégzést megkönnyítheti az opcionálisan rendelhető kapcsolópanellel, amellyel a kabinba szerelt lámpák irányíthatja. A VEZETŐFÜLKE HŐMÉRSÉKLETÉNEK SZABÁLYOZÁSA A klímaberendezés kifinomult technológiájának köszönhetően garantált a tökéletes teljesítmény még a legforróbb nyári és a leghidegebb téli napokon is. A légáramlást a tizenkét szellőzőnyílás biztosítja. A C oszlopon elhelyezett kezelőszervek könnyen kezelhetőek és jól kézre esnek. TÖKÉLETESEN KILÁTÁS HÁTRAFELÉ IS A T6 széria modelljei opcionálisan kérhetőek elektromos visszapillantó tükörrel, amely a gépkezelő számára az út olyan belátását teszi lehetővé, mintha személyautóval közlekedne. Ez kifejezetten előnyös nagysebességű közúti vonuláskor és szállítmányozáskor. A tervezéskor igyekeztek mindinkább kiküszöbölni a vakfoltokat, a tükröt pontosan úgy és olyan szögben állíthatja be, ahogyan szeretné. A fűtőszálaknak köszönhetően pedig örökre búcsút mondhat a párás és jégvirágos tükörnek.

8 8 9 SIDEWINDER KARTÁMASZ ÉS COMMANDGRIP KEZELŐKAR 8 9 SIdEWIndER II armrest & COMMandgRIP handle SIDEWINDER II: A MEGHATÁROZÓ VEZETÉSI sidewinder ÉLMÉNYii: the ultimate A New ErgONOmic Holland T6 Auto Command traktorok farming sokrétű funkciói jellemzően ExPEriENcE könnyen vezérelhetőek, amelyben óriási szerep jut a SideWinder II kartámasznak, ahonnan minden kulcsfontosságú egység elérhető. Az olyan fontos funkciók mint a hidraulika, The T6 a Auto sebességváltó Command és tractors a gázkar offer mind sophisticated vezérelhetőek features a kartámaszról. that are easy and intuitive A T6 szériára to access. kifejlesztett How? Well, SideWinder we listened egyesíti to customers magában and a developed T7, a T8 és the a SideWinder T9 II szériák armrest tapasztalatait. to make everything simpler. All key controls are accessed from the armrest. Throttle, transmission and hydraulics. Everything you need to control is intuitively selected. More advanced features can be quickly accessed. Furthermore, you re benefiting from SideWinder II know-how perfected on T7, T8 and T9 tractor ranges! INTELLIVIEW It does not ÉRINTŐKÉPERNYŐS take long to master a T6 KIJELZŐ tractor. A szükséges információk áttekinthetően jelennek meg a monitoron. Válassza a standard IntelliView III vagy az opcionális, 26,4 cm széles IntelliView IV monitort. Egyetlen érintéssel megadhat paramétereket és módosíthat intelliview touchscreen monitor beállításokon, emellett a rendszer kompatibilis a New Holland IntelliSteer All the information you need at a glance. Choose between automata kormányzásával is. the standard IntelliView III or the optional 26.4cm wide screen IntelliView IV monitor. You ll enjoy fingertip adjustment of all key settings as well as full compatibility with the New Holland IntelliSteer auto-guidance system. As awarded by The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design. A két elektrohidraulikus vezérlőszelep irányítása egy ujjal. Hátsó 3-pont függesztőszerkezet emelése/ süllyesztése. A mellső függesztés irányításához nyomja Rear linkage meg raise/lower. a CommandGrip To activate kezelőkar gombját, miközben front linkage kiválasztja raise/lower az push emelő/süllyesztő the funkciót. button on the rear of the Command Grip simultaneously with the raise/ lower function. Opcionális IntelliSteer automata kormányzás aktiválása. Optional IntelliSteer auto-guidance, automated steering engagement. Irányváltó gomb. Forward reverse shuttle switch. Fingertip control for up to two remote Táblavégi valves. forduló rendszer. Egy gombnyomással felvehetünk, rögzíthetünk és Headland aktiválhatunk turn sequencing, már tárolt HTS. műveletsorokat. Press to record, store and activate automated headland turn. The soft-touch buttons feature backlight technology to make selecting controls in the dark even easier. Az érzékeny gombok kezelése a megvilágításnak köszönhetően még éjaszaka sem jelent problémát.

9 farming Luxury LUXUSKÖRÜLMÉNYEK The T6 luxury pack has been designed for those of you who spend more time in your A T6 luxuscsomagot cab than out kínál, of amelyet it. The full azoknak leather terveztek, steering akik wheel sok and időt deep töltenek pile a branded traktor kabinjában carpet are és szeretik standard a prémium on Auto kényelmet. Command Az Auto models. Command The optional modelleknél tinted rear a bőr windscreen kormánykerék with reduced és a szőnyeg glare a standard will keep jellemzők you even közé cooler tartoznak, on the egyéb hottest modelleknél afternoons. pedig You can kérhető even specify plusznak a számítanak. heated A színezett front and szélvédő rear windscreen. még a legforrób napokon is hűvösen tartja a kabint, valamint az erős napsütésben jobb látási viszonyokat biztosít. EAsy AccEss to ADVANcED features EGYSZERŰ Push HOZZÁFÉRÉS the symbol. A Activate FONTOS the FUNKCIÓKHOZ feature. The Integrated Válassza ki, és Control nyomja Panel, meg ICP, a kívánt makes funkcióhoz it simple tartozó to access szimbólumot advanced az integrált vezérlőpanelen, operating hiszen features. többé nem No need a menüből to scroll kell through azokat menus előkeresgélnie. to set Így például a Terralock up Terralock vonóerő-vezérlés, traction management, a táblavégi HTS funkció, headland az Automata turn TLT vagy a motorfordulat-vezérlés sequencing, Auto PTO egyetlen or ESM gombnyomással Engine Speed aktiválható, Management. és ki is kapcsolható. Personalized positioning of the hydraulic joystick and rear linkage mouse available as a factory-fit option. Select paddle or joystick control Amennyiben a gyári felszereltség része az opciósan for remote valves 3 and 4. kérhető plussz joystick kar, előre megadható, hogy Throttle up to your desired engine speed, a helyzet- és erőszabályzóhoz képest jobb- vagy select Engine Speed Management, and baloldalra the speed kerüljön. is fixed. Press the Headland Turn Sequencing Prioritásválasztó gomb, kihelyezett szelepek button to record and replay the functions vezérlésére you use plussz most joystickról frequently. vagy karokról. Engage Terralock and it will automatically Motorfordulat-vezérlés, manage four-wheel a drive beállított and differential motorfodulat igény szerint lock selection. rögzíthető. Auto PTO will disengage and reengage A táblavégi both the forduló front and beállítása: rear PTO a már during megadott a headland turn. adatok újra kiválaszthatóak. Engage and disengage the front PTO Az összkerékhajtás és a differenciálzár vezérlő instantly. gombjai. Automata TLT funkció: ki- és bekapcsolja a Multifunction joystick. The joystick can be kardánhajtást set to operate táblavégi the front forduláskor. linkage, loader or A mellső remote TLT valves. kapcsolója. Többfunkciós Droop control. joystick. Select Segítségével a lower maximum a mellső függesztés, running a speed rakodó for és the a engine kihelyezett to save szelepek fuel. vezérelhetőek. Electronic remotes. Easy to reach paddles provide fingertip hydraulic operation. Haladás Flow lejtőn. and timing Válasszon can be alacsonyabb simply adjusted maximális through the IntelliView III touch screen. sebességet, és takarékoskodjon az üzemanyaggal. Rear linkage mouse. Lift heavy mounted Elektrohidraulikus implements with hátsó absolute kihelyezett precision. szelepek vezérlése. Az egyes körök percenkénti átfolyása Full access to further advanced controls és időzítése under the egyszerűen padded armrest. állítható az IntelliView III monitoron. Electronic SideWinder II adjustment. Move EDC egér, the armrest elektronikus to the position helyzet- that és suits erőszabályozás. you. További vezérlőegységek a kartámasz alatt. A SideWinder II kartámasz magassági pozíciójának beállítása elektronikus kapcsolóval.

10 10 11 PLM PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS NEW HOLLAND PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁSI RENDSZEREK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ SZABVA GYÁRI GAZDÁLKODÁSI RENDSZEREK A T6 traktorok kérhetőek a New Holland tervezésű és kivitelezésű IntelliSteer automata kormányzási rendszerrel. A DGPS és RTK jeleket is olvasó technológia teljesen integrált, használatával elérhető akár az 1-2 cm* visszatérési pontosság is. IntelliSteer tökéletes választás precíziós munkáknál. Arra tervezték, hogy a gépkezelő teljesítményét növelje és kényelméhez is hozzájáruljon. Mindezt és még ennél is többet tartogat Ön számára az NH precíziós gazdálkodás. Ezzel jelentősen csökkentheti az üzemanyag költségeit, racionalizálhatja egyebek mellett a vetőmag, a műtrágya és a növényvédőszer felhasználását, talajmunkálatoknál pedig elkerülheti a felesleges átfedéseket. TELJESEN INTEGRÁLT INTELLISTEER VEZÉRLÉS A legegyszerűbben szólva: Hagyjuk a traktort önmagát irányítani. A teljesen integrált AutoPilot vezérlési rendszer, amelyhez kormányszenzor, valamint T3 dőléskompenzátor is rendelhető, folyamatosan tájékoztatja a Navigációs Vezérlőmodul II-t a traktor helyzetéről, így biztosítva a tökéletes irányíthatóságot. A gépkezelő az FM-750, illetve az FM-1000 érintőképernyős monitorok segítségével megadhatja a pontos útvonalat, majd kényelmesen hátradőlhet székében miközben a traktor az RTK korrekciós jeleknek köszönhetően egy-két centiméteres pontossággal halad és dolgozik. EZ-pilot EZ-Guide 250 FM-750 INTELLIVIEW A LÁTHATÓ INTELLIGENCIA Az IntelliView III monitor, valamint az extra széles, 26,4 cm-es IntelliView IV színes érintőképernyős kijelző lehetővé teszi az opciós New Holland automata kormányzás kezelését, valamint kompatibilis az IntelliSteer rendszerrel. Az IntelliView érintőképernyőjén keresztül több különböző vezérlési módozat közül választhatja ki a legmegfelelőbbet: a legegyszerűbb, A és B pont között megrajzolt nyomvonal-variáció mellett a legösszetetebb görbét is. Az egyedi nyomvonalvariáció mellett annak sincsen akadálya, hogy valamennyi adatot áttöltsük az asztali Precíziós Gazdálkodási Szoftverre a megfelelő adathordozó segítségével. FM-1000 INTEGRÁLT VEZÉRLÉSI RENDSZER A New Holland IntelliSteer rendszere T3 terep kompenzációs korrekciós jeleket használ, így a Navigációs Kontroller II pontos információt közöl a traktor helyzetéről. A hidraulikus rendszerbe integrált irányítószelep a Navigációs Kontroller II által kibocsátott jeleket hidraulikus mozgássá alakítja, így vezérli a kormánykerék működését. NH 372 ANTENNA Az NH 372 antenna egyaránt képes EGNOS, OmniSTAR, GLONASS és RTK korrekciós jelek kezelésére. Az RTK alkalmazáshoz egy integrált rádióvevő szükséges. NH 372 ANTENNA RTK BÁZISÁLLOMÁS RTK bázisállomás használatával elérhető az 1-2 cm-es visszatérési pontosság. RTK BÁZISÁLLOMÁS

11 TELEMATIKA IRÁNYÍTSA, FELÜGYELJE GÉPÉT DOLGOZÓASZTALÁNÁL A PLM Connect lehetővé teszi, hogy Ön az irodájában ülve az interneten keresztül megtervezze gépparkjának feladait. Folyamatosan, valós időben nyomon követheti egy adott gép vagy az egész géppark napi tevékenységét, megtudhatja aktuális pozíciójukat, információkat gyűjhet a legfontosabb működési paraméterekről, adatokat küldhet és fogadhat. Az alapcsomagban elérhetőek a leggyakoribb alkalmazások, míg a továbbfejlesztett verzióban megvalósul a teljes gépmonitoring és irányítás. Röviden összefoglalva a PLM Connect Telematikai rendszer használatával az üzemanyagszámlái csökkennek, gépeit pedig nagyobb biztonságban, felügyelet alatt tudhatja bárhol is tartózkodjon. EGNOS / OmniSTAR VBS 20 cm OmniSTAR XP / OmniSTAR G2 12 cm OmniSTAR HP 10 cm RTX 4 cm RTK / RTK VRS 2.5 cm IGÉNY SZERINTI PONTOSSÁGGAL A New Holland négy különböző pontosságú robotkormányzási rendszert kínál, így mindenki megtalálhatja a maga igényeihez leginkább illeszkedő rendszert. Amikor RTK korrekciós jelet használunk IntelliSteer rendszerrel, akkor élvezhetjük a legpontosabb rendszer előnyeit, évről évre a már megszokott hatékonysággal és precizitással. INTELLISTEER. KI- ÉS BEKAPCSOLÁS EGY GOMBNYOMÁSRA A CommandGrip joystickon található gombbal egy mozdulattal aktiválható az IntelliSteer TM robotpilóta rendszer. ROBOTPILÓTÁVAL A PÉNZMEGTAKARÍTÁSIG Az AutoPilot alkalmazásával csökkentheti fenntartási költségeit. Gyenge látási viszonyok között, illetve egy hosszú és fárasztó munkanap során nyugodtan hagyatkozzon a robotpilóta irányítására, amivel nemcsak megkönnyítheti a munkáját, de spórolhat is. Teljes megtakarítás az automata kormányzással (angol font) TÖBB PROFIT 4000 ( ) ( ) ( ) EGNOS HP/XP RTK

12 12 13 MOTOR TISZTA TELJESÍTMÉNY. ERŐTELJES ÉS HATÉKONY A T6-os traktorokban ECOBlue SCR erőforrások működnek, amelyet a New Holland motorfejlesztő partnerével együtt, az FPT Industriallal közösen dolgozott ki. A Tiszta energiaforrásokért stratégia szellemében az SCR motorokhoz AdBlue adalékanyag használata szükséges. A technológia lényege, hogy a kipufogógázban felgyülemlett káros nitrogén-oxidot az SCR rendszer a környezetünkre ártalmatlan vízzé és nitrogénné alakítja. Ez az utókezeléses rendszer elkülönül a motortól. Azt eredményezi, hogy a motorba pusztán a tiszta és friss levegő kerül. Így garantált a nagyobb teljesítmény, valamint a terhelésváltozásokra történő gyorsabb reakcióképesség, és a hatékonyabb üzemanyag-felhasználás. Nitrogén és víz AdBlue / DEF adalékanyag Adagoló modul AdBlue / DEF tartály SCR katalizátor Adagoló modul Kipufogógáz nitrogén-oxiddal Motorteljesítmény (Le) EPM Névleges teljesítmény T6.120* T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T6.175 HÉT MODELL SZEMÉLYRE SZABOTT TELJESÍTMÉNNYEL A T6-os széria hét modellje garantáltan nagy teljesítményű és kivételes teherbírású erőgép. Az EPM technológiának köszönhetően a 110 és 140 Le közötti traktorok teljesítménye további 40 Le-vel növelhető. Így lehetséges, hogy a T6-osok feltartóztathatatlanok még a legnehezebb próbatételek és feladatok elvégzése során is, miközben csökken az üzemanyagfogyasztásuk, de a termelékenység idényről idényre az elvárt szinten marad. *A T6.120-nál a maximális EPM nem elérhető. Üzemanyag fogyasztás (%) 10%-OS ÜZEMANYAG-MEGTAKARÍTÁS T6000 Tier 3 T6 Tier 4A A gázolaj CO2 kibocsátása (kg/ l) 19%-KAL KEVESEBB CO 2 45,065 kg Tier 1 Traktor KEVESEBB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS, MÉRSÉKELTEBB KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS A gázolaj égésekor bekövetkező károsanyag-kibocsátás jelentős volt eddig. Az EcoBlueTM SCR technológiás Tier4 motorok kevesebb nitrogén-oxidot bocsátanak ki, ez a fejlett technológia mellett annak is köszönhető, hogy a T6-os széria tagjai átlagosan 10 %-kal kevesebb üzemanyagot használnak fel a hasonló teljesítményű Tier3-as előd modellekkel való összevetésben. 36,345 kg Tier 4 SCR Traktor

13 POWERTRAIN TECHNOLOGIES A FEJLESZTŐ: AZ FPT INDUSTRIAL Amikor a Tier 4A technológiáról van szó, a New Holland nem egyedül szállt ringbe: a motorfejlesztő partnerünkhöz, az FPT Industrial céghez fordultunk. Áttörés: A Fiat az 1980-as években fejlesztette ki a Common Rail, azaz a közös nyomócsöves technológiát. Első ízben az 1997-ben megjelent Alfa Romeo 156 típusú járműveikbe építették be. Mezőgazdasági gépekbe szintén a Fiat szerelt elsőként CR motorokat. Ezek alapján megállapítható: az FPT Indeustrial úttörője a technológia piaci bevezetésében. Tisztább: Európában a mezőgazdasági gépek közül a Fiat SpA-nak a legalacsonyabb a széndioxid-kibocsájtása. Fellélegezni. Mindenhol, mindenkor. Bizonyíték: Az FPT Industrial az elmúlt hat évben több mint 350 ezer SCR technológiás motort gyártott. Ezeket olyan gépekbe szerelték be, amelyeket a mezőgazdaság, az építőipar és a szállítmányozás területén használnak. 40 LE Motorfordulat EPM a váltó terhelésnek megfelelően, TLT és hidraulika Lóerő Motorfordulat (motorford./perc) Terhelés Motorfordulat-esés T6 Tier 4A ECOBlue SCR erőforrás felépülési pontja Tier 3 erőforrás felépülési pontja 13 %-kal gyorsabb reagálás a terhelésváltozásokra Idő (s) MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY Az EPM rendszer New Holland sajátosság. Ez a tartalék motorteljesítmény a T6-os széria minden modelljében elérhető, kivéve a T6.120-ast. Röviden összefoglalva: az EPM azt jelenti, hogy a motor vezérlőrendszere a sebességváltó és a hidraulika, valamint a TLT terhelésnek megfelelően szabályozza az aktuálisan leadott teljesítményt és nyomatékot. Példaképpen a T6.165-ös traktor nagymértékű terhelés hatására akár 40 LE többletteljesítmény leadására is képes ám pusztán akkor, ha az a teljesítmény fenntartásához, illetve az optimális üzemanyag-fogyasztáshoz szükséges. MOTORFORDULAT- MENEDZSMENT Olyan szántóföldi munkáknál, ahol az állandó TLT fordulat nélkülözhetetlen, a motorfordulat-menedzsment biztosítja, hogy változó terhelés mellett is állandó maradjon a kardán fordulatszáma. Így szélsőséges domborzati viszonyok között sem változik a munka minősége. A motor alapjárata motorfordulat/perc, ez pedig azt jelenti, hogy a traktor szinte csak akkor használ üzemanyagot, amikor dolgozik egyébként a fogyasztása minimálisra redukálódik. A TELJESÍTMÉNY FENNTARTÁSA A New Holland számára kiemelten fontos, hogy az erőgépek minél gyorsabban reagáljanak a terhelésváltozásokra. Első hallásra talán furcsának tűnhet, azonban ha jobban belegondolunk, akkor világossá válik, hogy ez a termelékenység záloga. Az Tier4 SCR-es Nef motorok kizárólag tiszta, friss levegőt lélegeznek be, ennek köszönhetően felgyorsul a reakcióidejük pontosan 13%-kal. Ez azt jelenti, hogy ha egy gabonával megrakott pótkocsival lejtőn felfelé haladunk, akkor a kezdeti sebességet folyamatosan fenn tudjuk tartani.

14 14 15 DUAL COMMAND ÉS ELECTRO COMMAND SEBESSÉGVÁLTÓ VÁLASSZA AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB SEBESSÉGVÁLTÓT A New Holland tisztában van azzal, hogy minden gazdaság különböző, éppen ezért kipróbált, letesztelt és ellenőrzött megoldásokat kínál. Az Electro Command csoport powershift sebességváltó kényelmes és gyors fokozatváltást, illetve irányváltást tesz lehetővé. A Dual Command mechanikus sebességváltót a kezelhetőség és az egyszerű használhatóság jellemzi. MOTORTELJESÍTMÉNY-GÖRBE AUTOMATIZÁLT FOKOZATVÁLTÁS MOTORFORDULAT FOKOZATVÁLTÁSKOR MAGASABB TOLERANCIAHATÁR OPTIMÁLIS MOTORFORDULAT ALACSONYABB TOLERANCIAHATÁR AUTOMATIZÁLTSÁG, KÉNYELEM ÉS TERMELÉKENYSÉG Egyszerű beállítás és briliáns hatékonyság jellemzi a T6-os traktorokat. Egy hosszú munkanap során nagy terhet vesz le a gépkezelő válláról a gépek Automata Országúti és Szántóföldi üzemmódja. Automata Országúti üzemmódban a traktor minden nehézség nélkül vált az egyes fokozatok között. Érzékeli ha lejtőn lefelé haladva a traktort erőteljesen tolja a megrakott pótkocsi. Ebben az esetben tartja az altuális fokozatot a motorfék használata érdekében. Automata Üzemmódban mind a motorfordulatszámot, mind a sebességváltót vezérli a lehető legoptimálisabb és leggazdaságosabb működés érdekében. A TLT-vel végzett munkafolyamatoknál, amikor az állandó motor- és kardánfordulat elsődleges követelmény, a rendszer kiválasztja azt a sebességfokozatot, amely megfelel a motorterhelésnek. Más jellegű, nagy vonóerőt igénylő szántóföldi munka esetén pl: szántás, talajlazítás stb. annak érdekében, hogy a motorban rejlő nyomatéktartalékot a lehető legjobban kihasználja, engedi leesni a motorfordulatot mielőtt visszaváltana.

15 DUAL COMMAND A 24x24-es, illetve 48x48-as mászófokozatú lehetővé teszi a gépkezelő számára, hogy egy visszaváltással 18%-kal csökkentse a sebességet ezzel 22%-kal növelje a keréken kifejtett nyomatékot. ELECTRO COMMAND Az Electro Command lehetővé teszi, hogy terhelés alatt is nyolc sebességfokozat között váltsunk a váltókaron található két gomb segítségével. A harmadik gombbal a csoportváltás valósul meg. A kijelzőnek köszönhetően az aktuális fokozattal kapcsolatos információk szintén áttekinthetőek. A 17 fokozattal rendelkező változat esetén egyrészt elérhető az 50 km/h haladási sebesség, vagy alacsony motorfordulatszám mellett a 40 km/h sebesség. A standard IntelliShift váltótechnológiának köszönhetően az egyes fokozatok között a váltás minősége javul. IRÁNYVÁLTÁS EGYSZERŰEN Az Electro Command az egyszerűbb irányváltást is szolgálja, amellyel Ön időt és pénzt takaríthat meg. Egyszerűen adja meg az ideálisnak ítélt fokozatot, amiben a gépnek előremenetben vagy hátramenetben haladnia kell, majd a kormányoszlopra telepített bajuszkapcsolóval válassza ki az előre- vagy a hátramenetet. Ilyen egyszerű! ÁTTEKINTHETŐ ADATOK A nem Auto Command modelleknél a műszerfalon lévő teljesítménykijelző biztosítja, hogy a szükséges információkat azonnal áttekinthesse a gépkezelő: a haladási sebesség mellett a motorfordulat és az AdBlue-szint is leolvasható. A pontmátrix kijelzőn, amelyet a felső opcionális billentyűzet segítségével irányíthatunk, további jellemzőket böngészhetünk úgy, mint a megművelt földterület nagysága, a TLT-fordulat, illetve azt is megtudhatjuk, hogy a következő szerviz mikor lesz esedékes. TÁBLAVÉGI FORDULÓ: ZÖKKENŐMENTES ISMÉTLŐDÉS Maga a rendszer lehetővé teszi 28 művelet tárolását, amelyet egy gombnyomással bármikor előhívhatunk. Egyszerű és kiváló módja annak, hogy egy hosszúra nyúlt munkanap során növeljük a gép termelékenységét, illetve a gépkezelő hatékonyságát és nem utolsó sorban a kényelmét. 8 sec

16 16 17 AUTO COMMAND SEBESSÉGVÁLTÓ FOKOZATMENTES AUTO COMMAND SEBESSÉGVÁLTÓ NEW HOLLAND SAJÁTOSSÁG A saját fejlesztésű és gyártású New Holland Auto Command sebességváltó a T6-os széria négyhengeres modelljeihez elérhető. A fokozatmentes sebességváltók új generációja több olyan közvetlen mechnikus hajtásponttal rendelkezik, ahol 100%-os tisztán mechanikus hatékonysággal működik. A tervezésekor arra törekedtek, hogy tökéletesen illeszkedjen a leggyakrabban alkalmazott sebességtartományokhoz: a növény- és talajművelő munkálatok, valamint a szállítmányozás során jellemzőkhöz. A széria hatékonyságát tovább növeli a fejlett kettős kuplungvezérlés. Az itt felsoroltaknak is köszönhetően a New Holland fokozatmentes váltókat a leghatékonyabbak és leggazdaságosabbak váltóművek között tartják számon a piacon. Az erőalapú vezérlés elve alapján a kar előre vagy hátra mozgatásával sebességet és irányt válthatunk. Az előremenet sebessége pedálokkal is szabályozható. A célsebesség beállítására szolgáló görgő, amellyel pontosan megadható az optimális sebesség. Tökéletes, ha a földterületei messzebb esnek egymástól. Beállított és rögzített célsebességek közötti váltás egyetlen gombnyomással. MENETÜZEMMÓDOK AZ ÖN VEZETÉSI STÍLUSÁHOZ IGAZÍTVA - Automata üzemmód: Válassza ki a kívánt célsebességet, és az Auto Command sebességváltó a motorfordulatszámot és az áttételt ennek fenntartása érdekében szabályozza. - Menetvezérlés üzemmód: Amikor az erőgép elérte a megadott célsebességet, a menetvezérlés üzemmód a motorfordulatszámot és az áttételt a kívánt sebesség fenntartásához igazítja, miközben gondoskodik a lehető leggazdaságosabb üzemanyag-fogyasztásról. - Manuális üzemmód: Az üzemmód lehetővé teszi a gépkezelő számára, hogy maga állítsa be a kívánt motorfordulatszámot és menetsebességet. - TLT mód: A TLT bekapcsolásakor az Auto Command állandó értéken tartja a motorfordulatszámot. A HÁROM MEGADHATÓ CÉLSEBESSÉG Előremeneti sebesség km/h SEBESSÉGTARTOMÁNY Az Auto Command lehetővé teszi, hogy a gépkezelő a 20 és az 50 km/h közötti sebességtartományból válasszon célsebességet, csoport- vagy fokozatváltások nélkül. HOZZA KI A LEGTÖBBET A MOTORBÓL A New Holland kifejlesztette azz Auto Command sebességváltót, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a lassú haladásból és az NH motorok nagy nyomatékából. ECO fokozaton 50 km/h-ás sebességnél a motorfordulatszám 1700 így a traktor fogyasztása a lehető leggazdaságosabb.

17 GYORS IRÁNYVÁLTÁS Az Auto Commanddal az irányváltás gyors és egyszerű. A gépkezelő vagy a Command Grip kezelőkar kapcsolójával, vagy a kormányoszlopra szerelt karral módosíthat irányt. A SEBESSÉG FONTOS Az automata, valamint a menetvezérlés üzemmódban ajánlott a gépkezelőtől jobbra eső gomb használata. Ezzel mérsékelhető a motortfordulatszám, amelyen elérhető és fenntartható a maximális menetsebesség. Így az 50 km/h sebesség alacsonyabb fordulatszámon érhető el, ezzel pedig a gép üzemanyag-fogyasztása mérséklődik. A TLT üzemmód során a gépkezelő szabályozhatja az elfogadható TLT-sebességet, mielőtt még a menetsebesség visszaesne. Talajelmunkálásnál különösen egyenetlen talajviszonyok esetén tökéletesnek bizonyul.

18 18 19 HIDAK KIVÁLÓ MANŐVEREZŐ-KÉPESSÉG NAGYOBB VONÓERŐ ÉS TERMELÉKENYSÉG A New Holland hidak kifejlesztésekor az Ön elvárásai határozták meg a fejlesztés irányvonalát. Minden T6-os traktor jellegzetessége a könnyűszerkezetű, mégis igen erős és masszív első tengely, amelynek pozitív tulajdonságait homlokrakodó vagy a mellső függesztés esetén is élvezhetjük. A maximális megengedett össztömeg mind a négy-, mind a hathengeres változat esetében 9000 kg. A SuperSteer kormányzású első híd a teljesen automatizált sorvégi fordulást biztosító rendszerrel párosítva azt eredményezi, hogy még a megszokottnál is egyszerűbben manőverezhetünk az erőgéppel. A T6-osok robosztus 275 mm-es hátsó tengellyel szereltek. MORE PRODUCTIVITY NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG HATÉKONYABB FORDULÁS = TELJESÍTMÉNYNÖVEKEDÉS A fordulási teljesítmény növelése mindig egyike volt a New Holland fejlesztési irányelveinek. A SuperSteer kormányzással elérhető a maximális 65 -os befordulási szög, amellyel csökkenthetjük a táblavégi fordulás idejét, ezzel pedig növelhetjük a produktivitást. A FastSteer kormányzással szerelt gépekkel a manőverezés még egyszerűbb. A kormányon található belső gyűrű magunk felé billentésével a kormányautomatika a kívánt irányba végállásig kormányozza az első hidat. Egyszerűség és könnyedség New Holland.

19 TERRALOCK AZ AUTOMATIKUS VONÓERŐ-VEZÉRLÉS A New Holland jól ismert Terralock vezérlését egyszerű beállítani, és a használata is könnyedén elsajátítható. A rendszer automatikusan szabályozza az összkerékhajtás, valamint a differenciálzár ki- és bekapcsolását. A menetsebesség és a bekormányzás szöge határozza meg, hogy automata üzemmódban a differenciálzár és a négykerékhajtás mikor kapcsoljon ki és be. Hogy mindez miért történik? Azért, hogy a fordulás szűkebb legyen, a hajtásláncra kifejtett nyomás pedig mérséklődjön. Vibráció mértéke a szék ülőlapján TERRAGLIDE PARTNER A KÉNYELEMBEN ÉS A STABILITÁSBAN Ha nagy sebességnél sem mondana le a maximális kényelemről, válassza a Terraglide rugózott első hídat. Hogy hogyan működik? Megvédi a gépkezelőt a felesleges rázkódástól. Az új generációs rugózási rendszernek köszönhetően a kerék a talajjal folyamatosan érintkezik, így a gép vonóereje folyamatosan ideális. A dőlésgátló megakadályozza, hogy a gép nehéz teher emelésekor megbillenjen vagy megrekedjen. A beépített Comfort Ride rugózott kabin a gépkezelőt érő rázkódást a negyedére csökkenti így egy hosszú munkanap is rövidebbnek tűnik. ERŐTELJES FÉKRENDSZER Aki New Holland erőgépet vesz, több fékrendszer közül is választhat. A standard fékek megállási teljesítménye rendkívüli. A nehéz terepen végzett műveletekhez, valamint a teherszállításra is használt gépekhez rendelhető erősített fékrendszer is. Határozza meg Ön, hogy hidraulikus vagy pneumatikus pótkocsi fékrendszert szeretne erőgépére. A T6 a biztonságos megállás záloga, mivel a traktor összkerékmeghajtásra vált, amint fékezni kezd.

20 20 21 HOMLOKRAKODÓ ÉS ELSŐ/HÁTSÓ FÜGGESZTÉS GARANTÁLT TERMELÉKENYSÉG ÉS FLEXIBILITÁS Egy eszköz vagy tartozék utólagos felszerelése és adaptálása nem vezet olyan eredményekhez, mint ha azt eredetileg is oda tervezték volna. Ezért a T6-os széria fejlesztése során megoldották, hogy ideális legyen homlokrakodó és első függesztés felszerelésére. A T6-os tökéletesen kompatibilis a New Holland 700TL homlokrakodó szériával ez pedig a még jelentősebb termelékenység záloga. Az átlátszó kabintetőnek hála Önnek állandó és tökéletes rálátása lesz a homlokrakodóra anélkül, hogy meg kellene mozdulnia kényelmes ülőhelyzetéből. Mindemellett többé nem kell választania aközött, hogy homlokrakodót vagy mellső függesztést szereltessen, hiszen mindkettő az Öné lehet. ERŐ ÉS TERMELÉKENYSÉG A 700TL széria homlokrakodóinak a maximális emelési magassága 3,86 m, az emelési kapacitásuk pedig elérheti a 2642 kg-t is. A számok magukért beszélnek: a 700TL számára nem létezik kivitelezhetetlen feladat. A hidraulikacsövek a gémszerkezetbe integráltak, így az aprólékosabb munkák is könnyebben elvégezhetőek, hiszen semmi sem akadályozza a kilátást. FOPS A BIZTONSÁGÉRT A T6-os széria modelljei mind kialakításukban, mind tervezésükben eleget tesznek a zuhanó tárgyak elleni szabvány előírásainak. Modellek 730TL 740TL 750TL 760TL 770TL Max. emelési kapacitás (m) 3,7 3, ,2 Max. emelési kapacitás (kg) T6.120* O O O O T6.140* O O O T6.150* O O O T6.160* O O O O T6.155* O T6.165* O O T6.175* O O Ajánlott O Lehetséges Nem elérhető * Nem kompatibilis a SuperSteer mellső híddal

21 ERŐTELJES, HATÉKONY ÉS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ A négy- és a hathengeres modellek maximális hátsó emelési kapacitása 7864 kg. A hátsó függesztés és a hidraulika tervezésekor ügyeltek arra, hogy nehéz munkagépekkel felszerelve is hosszú időn át tudjanak folyamatosan dolgozni. Nagysebességű vonulás során elnyeli a nehéz, függesztett munkagépek által keltett hosszirányú lengéseket. A hátsó sárvédőkre szerelt hidraulika, az emelőkar és a TLT-vezérlőkapcsolók segítségével a kabinból kiszállva is kényelmesen tudunk beállításokat végezni. A TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS: MELLSŐ FÜGGESZTÉS ÉS TLT Mindegyik T6-os traktor rendelhető gyárilag integrált mellső függesztéssel és TLT-vel, de ezek az opciók utólag is felszerelhetőek. A függesztéseket és a TLT-t a kényelmes vezetői kabinból irányíthatjuk, de a precízebb munkafolyamatokat a szerkezetről is levezérelhetjük. Minden T6-os gépre szerelt mellső függesztés 3200 kg-ot képes felemelni. A SuperSteer -es változat szűk kanyarodást tesz lehetővé, mivel a függesztés követi az első tengely fordulási szögét. A függesztések mindegyike használaton kívül felhajtható. A függesztésre rendelhető öntött tömbsúly is.

22 22 23 TLT ÉS HIDRAULIKA HIDRAULIKUS TELJESÍTMÉNY ÉS TLT Minden modell alapfelszereltségben a 80 liter/perc teljesítményű fogaskerék-szivattyúval szerelt, amely a legtöbb feladat ellátásához elegendő. Az Electro Command sebességváltós modellekhez opcionálisan rendelhető a terhelésérzékelős 113 l/perc átfolyást biztosító rendszer, amely a legnagyobb igénybevételkor is minden gond nélkül helytáll. New Holland kifejlesztette a CCLS-t, azaz a zárt központú terhelés-érzékelést, amellyel csúcsteljesítmény nyújtható. Még a legnagyobb hidraulikus teljesítményt megkövetelő műveleteket is probléma nélkül megoldja az Auto Command, mivel a fő hidraulika szivattyúja 127 l/perc átfolyást biztosít. Hogy mindez milyen előnyökkel jár? A hidraulikus teljesítmény elérhető és irányítható a vezérlőszelepen és a függesztéseken keresztül ám mindig csak annyi, amennyit a gép igényel. A végeredmény? Mérsékelt üzemanyag-fogyasztás. Tekintet nélkül arra, milyen nehéz munkát végez a traktor, a gép könnyen kormányozható marad, köszönhetően 47 l/ perc teljesítményű kormányszivattyúnak. VEZÉRLŐSZELEP A T6-os széria minden modelljéhez maximálisan négy elektronikus vagy négy mechanikus vezérlésű hátsó szelep kérhető. A szintén rendelhető három középső vezérlőszeleppel a mellső függesztés vagy a homlokrakodó irányítható. A vezetői fülkéből ugyanezek joystick-kal szabályozhatóak.

23 ÜZEMANYAG-TAKARÉKOS 1000 ECO TLT Az 540/1000/1000 ECO TLT opcióval jelentősen csökkenheti a gép üzemanyag-fogyasztását. Az 1000-es TLT-fordulat elérhető már 1621-es percenkénti motorfordulatszámon, így az erőgép működése energiatakarékos és csendes lesz. AUTOMATA TLT FUNKCIÓ Az automata TLT beállítható úgy, hogy kikapcsoljon, amikor a hátsó 3-pontot az előzetesen beállított magasság fölé emeli. Ez a funkció egyaránt védi a kardánt és a traktort is. A rendszer a 3-pont lesüllyesztésekor automatikusan visszakapcsolja a TLT-meghajtást. DIREKT TLT HAJTÁS AZ ÜZEMANYAG TAKARÉKOSSÁGÉRT A T6-os traktorok TLT hajtása direkt módon megoldott. Ez amellett, hogy minimálisra csökkenti a motor és a munkagép közötti hajtási veszteségeket, üzemanyagtakarékos is. Biztosított a TLT modulált lágy indítása, ami megkíméli a hajtásláncot a felesleges sérülésektől. A kívánt percenkénti fordulat kiválasztása mechanikus karral történik. ELEKTRONIKUS HÁTSÓ HÁROM PONT VEZÉRLÉS Forduláskor egy egyszerű kapcsoló segítségével felemelhető és visszahelyezhető a függesztésre erősített eszköz. Hogyan? A New Holland által kifejlesztett EDC egérnek köszönhetően, amely pontosan ott helyezkedik el, ahol a gépkezelő jobbján a legkényelmesebben eléri. A rendszer pozicionálásához a kéztámla alatti karok használhatók. Az opciós táblavégi fordulót is innen aktiválhatja a gépkezelő egy érintéssel.

24 24 25 SZERVIZ ÉS KARBANTARTÁS 360 : T6 Az új T6-os szériát úgy tervezték, hogy az egyes erőgépek minél több időt tölthessenek munkával, és minél kevesebbet a műhelyben. A szervizpontok könnyen megközelíthetőek, a hosszú szerviz-intervallumok pedig azt szolgálják, hogy a traktorok természetes közegükben, a szántóföldeken töltsék a lehető legtöbb időt. A motor olajszintjének ellenőrzőhelyei, valamint a töltőállomások könnyen megközelíthetők. Ráadásul a motorháztetőt egyik művelethez sem kell felnyitni. Ez jelentősen megkönnyíti a rutinellenőrzések menetét és leegyszerűsíti magának a szerviznek a folyamatát. Mindemellett a 600 üzemórás olajcsere-intervallum miatt az üzemeltetési költségeink is nagyban csökkenek. A motor levegőszűrőjének ellenőrzése, tisztítása és cseréje egyszerűen, szerszám nélkül megoldható. Nyissa fel az ablakmosótartályt a hátsó ablakon keresztül. Az egy darabban felnyitható motorháztető megkönnyíti a szervizelést. A hidraulika olajszintje a traktor hátsó részén egy átlátszó részen keresztül gyorsan ellenőrizhető. A hűtőszekció kinyitható, így egyszerű a tisztítása. A 37 literes AdBlue adalékanyag-tartály töltőnyílása keskenyebb, mint az üzemanyagtartályé ez garantálja, hogy még véletlenül se tölthessük rossz helyre a gázolajat. Egy teljes tartály két teljesen teletöltött üzemanyagtartály kiszolgálásához elegendő. KÖNNYEN JUTHATOK ADBLUE ADALÉKANYAGHOZ? A válasz egyértelmű: Igen! Az adalékanyag bármikor elérhető az Ön kereskedőjénél. Igény szerint eljuttatjuk akár egyenesen a telephelyére is.

25 SZEMÉLYRE SZABOTT FINANSZÍROZÁS A New Holland megérti, hogy Önnek személyre szabott és rugalmas finanszírozásra van szüksége, éppen ezért a New Holland gépek forgalmazójának gépértékesítő munkatársai segítik Önt a legkedvezőbb konstrukciók kiválasztásában. JÓLKÉPZETT SZERVIZHÁLÓZAT AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN A New Holland szerviz technikusai folyamatos továbbképzéseken vesznek részt online, illetve intenzív személyes tréningek keretében. Az állandó tanulás eredményeképpen az NH szakemberei tökéletesen ismerik a legkörszerűbb NH termékeket, így megoldják a felmerülő problémákat. UTÓLAGOSAN FELSZERELHETŐ OPCIÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA A megvásárolt gépekhez alkatrészhálózatunkon keresztül számos utólagosan felszerelhető alkatrész érhető el. Így tetszés szerint válogathat különböző technikai vagy komfort fokozatot növelő opciók egész sorából valamennyi New Holland modellhez. NEW HOLLAND STÍLUS Azt akarja, hogy a New Holland részévé váljon élete minden percének? Legyen szó munkaruháról, hétköznapi viseletről vagy akár gépmakettekről, bátran válogasson weboldalunkon, a New Holland egyedi, akárcsak Ön. műszaki ADATOK MODELLEK T6.12O T6.14O T6.15O T6.16O T6.155 T6.165 T6.175 Hátsó kerék mérete*** 16.9R R38 520/70R38 520/70R38 600/65R38 650/65R38**** 650/65R38**** A Teljes hossz első tartótól a hátsó függesztésig (mm) B Minimális szélesség (mm) C1 Távolság a hátsó tengely középvonalától az alacsony kabintetőig (mm) C2 Távolság a hátsó tengely középvonalától a standard kabintetőig (mm) C2 Távolság a hátsó tengely középvonalától a Comfort Ride rugózott kabintetőig (mm) D1 Minimális teljes magasság alacsony kabinnál (mm) D2 Minimális teljes magasság standard kabinnál (mm) D2 Minimális teljes magasság Comfort Ride rugózott kabinnál (mm) Tengelytávolság E Standard 4WD tengely (mm) E Terraglide rugózott híd (mm) E SuperSteer híd (mm) F Nyomtáv (Min. / Max.) (mm) 1460 / / / / / / /2134 G Hasmagasság (mm) *** További elérhető hátsókerék méretek: 16.9R38, 18.4R34, 480/70R38, 540/65R38, 540/65R34, 520/70R34, 600/65R34, 650/60R38, 650/65R38 **** Csak Comfort Ride rugózott kabinnal kompatibilis C1 C2 D1 D2 G G F B E A F B E A

26 26 27 műszaki ADATOK MODELLEK T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T.165 T6.175 Kartámasz Hagyományos Hagyományos SideWinder II Hagyományos SideWinder II Hagyományos SideWinder II Hagyományos Hagyományos Hagyományos New Holland Motor* Nef Nef Nef Nef Nef Nef Nef Hengerek száma / Feltöltés Szelepek hengerenként 4/T/4/Tier 4A 4/T/4/Tier 4A 4/T/4/Tier 4A 4/T/4/Tier 4A 6/T/4/Tier 4A 6/T/4/Tier 4A 6/T/4/Tier 4A Károsanyag kibocsátási szint ECOBlue SCR Rendszer (Szelektív Katalítikus Reakció) Üzemanyag-ellátó rendszer Magasnyomású közös nyomócsöves Lökettérfogat cm Furat és löket mm 104x x x x x x x132 Engedélyezett BioDiesel arány B20** B20** B20** B20** B20** B20** B20** Max. EPM motorteljesítmény - ISO TR ECE R120 kw/le (CV) 105 / / / / / / 175 Max. motorteljesítmény - ISO TR ECE R120 kw/le (CV) 89 / / / / / / / 154 Névl. EPM motorteljesítmény - ISO TR ECE R120 kw/le (CV) 96 / / / / / / 166 Névl. motorteljesítmény - ISO TR ECE R120 kw/le (CV) 81 / / / / / / / 140 Névleges percenkénti motorfordulat ford/perc Max. EPM nyomaték - ISO TR14395 Nm Max. nyomaték - ISO TR14396 Nm Standard nyomaték / EPM % 41 / - 41/41 41/42 41/41 41/41 42/41 41/37 Motorteljesítmény szabályzás Üzemanyag tank Standard/SuperSteer első híd liter Adblue adalékanyag tank liter Szerviz intervallum üzemóra Dual Command sebességváltó (40 km/h) Powershuttle kar Fokozatok száma / mászófokozattal (FxR) 24x24/48x48 24x24/48x48 24x24/48x48 24x24/48x48 24x24/48x48 24x24/48x48 24x24/48x48 Min. sebesség / Min. sebesség mászóval km/h 1.64 / / / / / / / 0.16 Electro Command sebességváltó (40 km/h) Powershuttle kar Automatizált sebességváltó funkciók Fokozatok száma / mászófokozattal (FxR) 16x16/32x32 16x16/32x32 16x16/32x32 16x16/32x32 16x16/32x32 16x16/32x32 16x16/32x32 Min. sebesség / Min. sebesség mászóval km/h 2.27 / / / / / / / 0.19 IntelliShift rendszer Electro Command sebességváltó (40 km/h ECO vagy 50kph) O O O O O O O Powershuttle kar Automatizált sebességváltó funkciók Fokozatok száma (FxR) 17x16 17x16 17x16 17x16 17x16 17x16 17x16 Min. sebesség m/h 2,27 2,27 2,27 2,27 2,27 2,27 2,27 IntelliShift rendszer Auto Command sebváltó Kartámasz StopStart funkció Erőalapú vezérlés Auto Command terhelés alatti irányváltó (40 km/h vagy 40 km/h ECO) Min. sebesség / Max motorfor./perc (km/h) 0,02/40 0,02/40 0,02/40 Auto Command terhelés alatti irányváltó (50 km/h ECO) O O O Min. sebesség / Max motorfor./perc (km/h) 0,02/50 0,02/50 0,02/50 Elektromos rendszer 12 V-os generátor Standard/Opciós Amp 120 / / /150/ / /150/ / /150/ / / / 150 Standard akkumulátor (CCA / Ah) 800 / / / / / / / 140 Opciós nagy teljesítményű akkumulátor (CCA / Ah) 1300 / / / / / / / 176 Hidak 4WD első híd Terraglide rugózott első híd O O O O O O O SuperSteer első híd O O O O O O O Első híd bekormányzási szög 4WD / Terraglide / SuperSteer ( ) 55 / 55 / / 55 / / 55 / / 55 / / 55 / / 55 / / 55 / 65 Fast Steer kormányzás O O O O O O O TerraLock vezérlés Dinamikus első sárvédők Bar hátsótengely O O O O O O O Fordulási sugár 4WD /TerraGlide első híddal mm Fordulási sugár SuperSteer első híddal mm Hidraulika Fix térfogat kiszorítás fix első hidas traktoroknál Fő hidraulika szivattyú teljesítménye / Szivattyú nyomás l/perc /Bar 80 / / / / / / / 190 Zárt központú terhelés érzékelős (CCLS) rugózott első hidas traktoroknál O O O O O O O Fő hidraulika szivattyú teljesítménye / Szivattyú nyomás l/perc /Bar 113 / / / / / / / 210

NEW HOLLAND T8 T8.275 I T8.300 I T8.330 I T8.360 I T8.390 I T8.420

NEW HOLLAND T8 T8.275 I T8.300 I T8.330 I T8.360 I T8.390 I T8.420 NEW HOLLAND T8 T8.275 I T8.300 I T8.330 I T8.360 I T8.390 I T8.420 2 3 VEZÉRLÉS ÉS AZ ERŐ ÚJ SZINTJE MÉG TÖBB ERŐ ÉS NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG A T8-as traktorok a legerőteljesebb merev felépítményes traktorok

Részletesebben

NEW HOLLAND T8 T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435

NEW HOLLAND T8 T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435 NEW HOLLAND T8 T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435 2 3 BÁRMI LEHETSÉGES ÉS MÉG ANNÁL IS TÖBB MÉG TÖBB ERŐ ÉS NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG A T8-as traktorok a legerőteljesebbek hagyományos traktorok a

Részletesebben

T7 SWB SOROZAT T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225

T7 SWB SOROZAT T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 T7 SWB SOROZAT T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 02 A T7 HEAVY DUTY & LWB SOROZAT 03 T7 SWB széria - 4 modell opciók széles választékával. A cél az új T7 Tier4B traktorcsalád fejlesztéskor a legszigorúbb

Részletesebben

NEW HOLLAND T7 T7.170 T7.185 T7.200 T7.210 T7.220 T7.235 T7.250 T7.260 T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 T7.185 T7.200 T7.210 T7.220 T7.235 T7.250 T7.260 T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 T7.185 T7.200 T7.210 T7.220 T7.235 T7.250 T7.260 T7.270 2 3 SZERTEÁGAZÓ IGÉNYEK EGY T7 ALKALMAZKODIK MINDEN ELVÁRÁSHOZ NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG ÉS ERŐ Valamennyi T7-es traktorban az

Részletesebben

T7 LWB SOROZAT T7 HD SOROZAT T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7.290 I T7.315

T7 LWB SOROZAT T7 HD SOROZAT T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7.290 I T7.315 T7 LWB SOROZAT T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7 HD SOROZAT T7.290 I T7.315 02 A T7 HEAVY DUTY & LWB SOROZAT T7 LWB és Heavy Duty modellek, erőgép választék minden igényre. Fejlesztett T7LWB traktorok

Részletesebben

6C sorozat 6-120C 6-130C

6C sorozat 6-120C 6-130C Új 6C sorozat 6-120C 6-130C A Landini új 6C sorozata a népszerű Powermondial traktorcsalád utódja. A sorozat két modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 111 és 121 lóerő teljesítménnyel.

Részletesebben

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 2 3 STÍLUSOS T4 F/N/V TRAKTOROK. MEGNYERŐ KÜLSŐ, MEGGYŐZŐ TELJESÍTMÉNY. Az új T4F/N/V széria modelljeit a speciális alkalmazások széles választéka,

Részletesebben

A technológia éllovasa

A technológia éllovasa Powermaster Powermaster A technológia éllovasa Powermaster a használhatóság igazi bajnoka A Powermaster gépcsalád tervezésekor a cél a gazdálkodók legszélesebb körének való megfelelés volt, lehetôvé téve,

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

NEW HOLLAND T5 T5.95 T5.1O5 T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 T5.1O5 T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 T5.1O5 T5.115 2 3 AZ ELŐRELÁTÓ GAZDÁK VÁLASZTÁSA: A MEGÚJULT T5 TRAKTORCSALÁD SOKOLDALÚAN FELHASZNÁLHATÓ A T5 széria tervezésekor a New Holland szakemberei arra törekedtek, hogy az

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

Tier4 Final

Tier4 Final ÚJ 6C sorozat 6C sorozat 125-135 - 145 Tier4 Final A Landini új 6C sorozat három modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 114, 121 és 130 lóerő teljesítménnyel. Mindegyik motor az

Részletesebben

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final.

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final. McCORMICK termékkatalógus 2018 X8 VT-Drive X7.6 P6-Drive / VT-Drive X7.4 P6-Drive / VT-Drive X6.4 Xtrashift / VT-Drive X6 Tier4 Final X5 Tier4 Interim X4 Tier4 Final / Tier4 Interim X8 X8.660 VT-DRIVE

Részletesebben

NEW HOLLAND T8 T8.275 T8.3OO T8.33O T8.36O T8.39O

NEW HOLLAND T8 T8.275 T8.3OO T8.33O T8.36O T8.39O NEW HOLLAND T8 T8.275 T8.3OO T8.33O T8.36O T8.39O 2 3 EGY IGAZÁN NAGY MEZŐGAZDASÁGI ÁTTÖRÉS STÍLUSOS ÉS MASSZÍV, ERŐTŐL DUZZADÓ ÉS SOKOLDALÚ. TIPIKUSAN NEW HOLLAND Hosszú tengelytáv a stabilitás érdekében,

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség

Alap- és opcionális felszereltség Motor GO POWR 3 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) GO POWR 4 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) lap- és opcionális felszereltség Mindegy, melyik ágazatban

Részletesebben

Valtra N a legjobb traktorok egyike

Valtra N a legjobb traktorok egyike Valtra N a legjobb traktorok egyike Új felépítésu N traktor Öntöttvasból épül fel az új alváz Az elsohíd mögött helyezkedik el a motor Egységes orrrész Alacsony fordulási sugár Nagyon jó súlyelosztás Ideális

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n

Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n Ú j e t a l o n a s z a l m a r á z ó lá d á s g é p e k p i a c á n Új etalon a szalmarázóládás gépek piacán A CX7000 és CX8000 Elevation kombájnok túllépik a hatékonyság

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 4. oldal Minden, ami ahhoz szükséges,......hogy bármilyen munkát elvégezzen 6. oldal MF 5700 SL Ismerje meg közelebbről

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

A válogatott csapat Spire F - S - V

A válogatott csapat Spire F - S - V Lamborghini kertészeti traktorok A válogatott csapat Spire F - S - V 18 VERHETET VÁLASSZ K LEN JÁTÉKOS: ÖZÜLÜK A STRATÉGIÁDHOZ 18 kompromisszum nélküli utánozhatatlan Lamborghini traktor karakter, akik

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

T6 SOROZAT T6.125 T6.145 T6.155 T6.165 T6.175 T6.180

T6 SOROZAT T6.125 T6.145 T6.155 T6.165 T6.175 T6.180 T6 SOROZAT T6.125 T6.145 T6.155 T6.165 T6.175 T6.180 02 A T6 SOROZAT Az Ön elvárásaihoz igazodó tervezés A New Holland szakemberei tudják, hogy nem létezik két egyforma gazdaság, ennek szellemében fejlesztették

Részletesebben

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 02 T4 F/N/V SOROZAT Új T4 F/N/V ültetvényes traktorok. Jobb, csendesebb és még hatékonyabb. A New Holland a specializált traktorok szakértője továbbfejlesztette

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport Landpower 125-135 - 145-165 - 185 TDI techno - top top-tronic - transport LANDPOWER TDI, ELEKTRONIKUS SZABÁLYZÁSÚ MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓ, AZ ÖSSZEHANGOLT TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN A piac növekvô igényeinek

Részletesebben

NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90

NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90 NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90 2 3 ÚJ CX7 és CX8. KITÛZÖTT CÉLOK TELJESÍTVE. A New Holland CX széria meghatározza a szalmarázóládás betakarítógépek fejlődését

Részletesebben

6 T4i sorozat 7 T4i sorozat 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215

6 T4i sorozat 7 T4i sorozat 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215 6 T4i sorozat 7 T4i sorozat Új 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215 2 Landini Minden egyes Landini traktor azt a szenvedélyt és elkötelezettséget tükrözi, amely azoknak a munkáját hatja át, akik ennek a

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

New Holland TD5 sorozat TD5.65 TD5.75 TD5.85 TD5.95 TD5.105 TD5.115

New Holland TD5 sorozat TD5.65 TD5.75 TD5.85 TD5.95 TD5.105 TD5.115 New Holland TD5 sorozat TD5.65 TD5.75 TD5.85 TD5.95 TD5.105 TD5.115 2 3 TOVÁBBFEJLESZTETT JELLEMZŐK, KATEGÓRIA VEZETŐ KÉNYELEM, ÉRTÉKET KÉPVISELŐ ERŐGÉPEK MODERN VÁLTOZATÚ TRADICIONÁLIS ERŐGÉP A TD5 méltán

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o ÚJ 5D-T4i sorozat sorozat 90-100 - 110 5D-T4i A Landini traktorkínálat tovább bővül az 5D Tier 4 Interim sorozat bevezetésével. A Powerfarm utódaként kifejlesztett 5D traktorsorozat három modellváltozatból

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők A lejtős területeken termesztett szőlő tulajdonságai a (nagyszerű) egyedi talajadottságoknak és a napsugarak kedvező beesési szögének köszönhetően a hegyvidéki borok jobb minőségét jelentik. De hogyan

Részletesebben

NEW HOLLAND TD5 SOROZAT TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

NEW HOLLAND TD5 SOROZAT TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 NEW HOLLAND TD5 SOROZAT TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 TOVÁBBFEJLESZTETT JELLEMZŐK, KATEGÓRIA VEZETŐ KÉNYELEM, ÉRTÉKET KÉPVISELŐ ERŐGÉPEK MODERN VÁLTOZATÚ TRADICIONÁLIS ERŐGÉP A TD5 méltán nevezhető

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás érdekében Januárban a Volvo Trucks bemutatta a világ legerősebb, 700 lóerő teljesítményű teherautóját. Most pedig a

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Az osztrákok válasza a kihívásokra. A STEYR MULTI.

Az osztrákok válasza a kihívásokra. A STEYR MULTI. NAGYOBB TELJESÍTMÉNY KEVESEBB ÜZEMANYAG www.strobl-kriegner.com Az osztrákok válasza a kihívásokra. A STEYR MULTI. www.agrotipp.hu NAGYOBB TELJESÍTMÉNY KEVESEBB ÜZEMANYAG A holnap technikája ma elérhető.

Részletesebben

Szeretettel üdvözlöm Önöket!

Szeretettel üdvözlöm Önöket! Szeretettel üdvözlöm Önöket! Gyenes Károly Agrárgép üzletág www.dmker.hu Intenzív ültetvények, gyümölcsösök gépesítése korszerű megoldásokkal Mi kell egy ültetvény megvalósításához? Klíma (Hőmérséklet,

Részletesebben

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel AGROline 2016 TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel ISEKI TM 3185 A (18 LE) Háromhengeres dízelmotor Max. teljesítmény 18 LE Hátsó kardán: 540 1/perc Has alatti kardán: 2000 1/perc Hátsó hárompont

Részletesebben

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE Személyére szabottan az Öné Valtra A Széria HiTech 88 101 LE Index 2 Valtra A Széria 5. oldal... Valtra Személyére szabottan az Öné 6. oldal... Új praktikus tulajdonságok 8. oldal... Új A szériás HiTech

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. PROXIMA PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat AGROline 2017 TXG 237 (27 LE) - egész éves használat ISEKI TXG 237 (27 LE) Háromhengeres ISEKI dízelmotor Max. teljesítmény 27 LE, 53 Nm Hidraulika szivattyú 24 l/perc, 150 bar Hátsó kardán: 540 1/perc,

Részletesebben

p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés

p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 09:45 Pagina 2 4. OLDAL TERMELÉKENYSÉG

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. FORTERRA FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD A KIFOGYHATATLAN ERŐ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A ZETOR CSALÁD LEGERŐSEBB ÉS LEGJOBBAN FELSZERELT TRAKTORA F F HSX F HD Max. Teljesítmény (kw) 100.2 =

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret Grapeliner 6000 A tökéletes szüret Kipróbált rendszer - új technológia Tartsd meg a jót és alkalmazd az újdonságot - ezek voltak a vezérelvek az ERO Grapeliner 6000 széria fejlesztésekor. Az újszerű hajtómű

Részletesebben

Valtra S Széria 290-400 LE

Valtra S Széria 290-400 LE Valtra S Széria 290-400 LE EGY NAGY TRAKTOR MELYRE ÖN MAGAS EREDMÉNYESÉGGEL TÁMASZKODHAT TARTALOMJEGYZÉK Valtra S széria... 4 ACGO POWER motor... 10 HAJTÓMŰ... 12 Ergonómia és hatékonyság... 14 A technológia

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 KEOP-3.2.0/11-2012-0014 Élőhelykezeléshez kapcsolódó infrastruktúra fejlesztés a Dél-Mezőföldi Tájvédelmi Körzetben Nagydorog 016 hrsz állattartó telephez erő- és munkagépek beszerzése, üzembe helyezése,

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Power Partner. N Széria 88 152 LE Classic HiTech Advance

Power Partner. N Széria 88 152 LE Classic HiTech Advance HU Power Partner N Széria 88 152 LE Classic HiTech Advance Power Partner Skandináv hagyományok A Valmet és Volvo BM, a két legnagyobb Skandináv traktorgyár 1979-ben egyesült. Az új Volvo BM Valmet traktorok

Részletesebben

T5 SOROZAT T5.100 I T5.110 I T5.120

T5 SOROZAT T5.100 I T5.110 I T5.120 T5 SOROZAT T5.100 I T5.110 I T5.120 02 03 Egy újragondolt traktor a jövőbe tekintő gazdák számára A T5-ös Tier4 B szériával új fogalmat nyer a hatékonyság mind az állattartók, mind a növénytermesztéssel

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként

Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként 48 www.masseyferguson.com Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként Essential Efficient Exclusive Motor 4 hengeres AGCO POWER, Tier 4 Final l l l Szelektív katalitikus redukciós (SCR) technológia

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

M5N SZÉRIA. Szabó István

M5N SZÉRIA. Szabó István M5N SZÉRIA Szabó István Az előző szériát jól ismerjük, stabil, üzembiztos gépek..mik a lényegi változások? A motor CR lett, DPF szűrővel,73,93,105le-s változatok Elektronikus vezérlésű irányváltó 3x 6

Részletesebben

SERIE 6H SOROZAT SOKOLDALÚSÁG EGYSZERŰSÉGSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

SERIE 6H SOROZAT SOKOLDALÚSÁG EGYSZERŰSÉGSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG SOKOLDALÚSÁG SERIE SÁG 6 EGYSZERŰSÉGSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG 6H SOROZAT 115 125 135 LANDINI 6H SOROZAT, AZ ÖN KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ MINDENESE Műszaki fejlesztés és a minőség iránti igény: ezek azok az értékek,

Részletesebben

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS MTZ 320 vízhûtéses dízelmotor. LDW1503CHD Teljesítmény, kw (LE): 22 (30) Névleges fordulatszám, ford/min: 3 000 Hengerek száma: 3 Furat löket, mm: 88 85 Hengerûrtartalom, cm 3 : 1 551 Maximális nyomaték,

Részletesebben

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép ED 02 RP-ED 01 AMAZONE ED szemenkénti vetőgép AMAZONE szemenkénti vetőgép Egy család, mely magasabbra helyezi a mércét Az AMAZONE szemenkénti vetőgépek sokoldalúan felhasználhatók. Megbízhatóságuk, nagy

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

Intelligens technológia a holnap gazdáinak.

Intelligens technológia a holnap gazdáinak. NAGYOBB TELJESÍTMÉNY KEVESEBB ÜZEMANYAG www.strobl-kriegner.com Intelligens technológia a holnap gazdáinak. www.agrotipp.hu NAGYOBB TELJESÍTMÉNY KEVESEBB ÜZEMANYAG A KOMPAKT mindenes 4055 KOMPAKT S 4065

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 os C 250 / C 270 C 270/370-es típus az 50 kw-os (67 LE) teljesítményével saját osztályában a legnagyobb teljesítményt EROS, KESKENY, ZSENIÁLIS

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

Műszaki adatok. A négy teljesítményi osztály (55, 65, 75, és 95 LE) lehetővé teszi a mindenkori alkalmazásnak legmegfelelőbb kiválasztást.

Műszaki adatok. A négy teljesítményi osztály (55, 65, 75, és 95 LE) lehetővé teszi a mindenkori alkalmazásnak legmegfelelőbb kiválasztást. Műszaki adatok A Lindner Unitrac modellek egyedi fejlesztésű futóművel vannak ellátva: kerekenkénti függesztés, 4 tárcsás fék, hidraulikus rugózat talajkiegyenlítővel kombinálva. Az első és hátsó tengelyeknél

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg WB 97S Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg A gép bemutatása A WB97S-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához

Részletesebben

p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY

p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 2 4.

Részletesebben

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK SWINGTRAC A SWINGTRAC-RENDSZER : egyedülállóan kialakított megoldás, amely egyszerűbbé teszi a gép manőverezését, rossz területeken, ahol a kövek és tuskók

Részletesebben

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 2 5G / 5GH sorozatú traktorok A kompakt teljesítmény új neve: 5G Standard sorozat A John Deere 5G sorozatú traktorokkal a mezőgazdasági

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MLT 625-75 H van, amikor a méret a lényeg Az állattartó telepek istállóépületeiben általában lényegesen kevesebb hely áll rendelkezésre rakodógéppel való manőverezéshez,

Részletesebben

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Sajtóközlemény A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Biatorbágy, 2011. október 20. Négy járművet állít ki a Scania a 6-os pavilonban található 602. számú standon. A Citywide a stílusos városi,

Részletesebben

85 130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

85 130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 5600 85 130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 04. oldal Az Ön igényeinek megfelelően tervezve 06. oldal Tiszta erő és teljesítmény a Massey Fergusontól 10. oldal Az új

Részletesebben

SPARK SPARK VRT

SPARK SPARK VRT SPARK SPARK VRT 120 130 140 Egy csomagban a technológia, teljesítmény és hatékonyság. Motor A Lamborghini Spark 120-140 modellek szíve a FARMotion motor, amely teljes mértékben megfelel a Stage IV európai

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS. Ha traktor akkor Zetor óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS. Ha traktor akkor Zetor óta. PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

Teljesítmény a legkisebb részletekig

Teljesítmény a legkisebb részletekig Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodó választék az Ön kompakt traktorára PIACI FELOSZTÁS Professzionális Fél professzionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis és kompakt Traktorok Kompakt

Részletesebben

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha Zuhanypanel Lift 2 Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha közelebb, akkor érezni fogja, amint a víz

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben