TERMÉKKATALÓGUS RÜSCHO TURBULÁTOROK DELVAC ZUHANYBERENDEZÉSEK HEINRICHSCHULTE CSAPTELEPEK SCHLÖSSER SZERELVÉNYEK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TERMÉKKATALÓGUS RÜSCHO TURBULÁTOROK DELVAC ZUHANYBERENDEZÉSEK HEINRICHSCHULTE CSAPTELEPEK SCHLÖSSER SZERELVÉNYEK"

Átírás

1 TERMÉKKATALÓGUS RÜSCHO TURBULÁTOROK DELVAC ZUHANYBERENDEZÉSEK HEINRICHSCHULTE CSAPTELEPEK SCHLÖSSER SZERELVÉNYEK

2 HEINRICHSCHULTE CSAPTELEPEK GYÁRTÓ Heinrich Schulte GmbH & CO.KG Németország, Iserlohn, Hasonlóan a szerelvényeiről ismert Schlösser Armaturen-hez, tradicionális német családi vállalkozás: lelkiismeretesség, precizitás, magas minőség, megbízhatóság jellemzi a vállalatot. A cégalapító Heinrich Schulte 1921-ben gyártotta az első csaptelepeit. Természetesen abban az időben még más formavilággal és eltérő műszaki tartalommal, mint napjainkban. Azért így is akad olyan termékcsalád a gyár palettáján, amely néhány kisebb változtatástól eltekintve közel 60 éve szerepel a gyártási programban. A Heinrichschulte ma világszerte elismert márkanév. A németországi háztartásoktól a dubai luxus szállodákig már sok helyen bizonyított. A versenytársaknál kisebb üzem és kevesebb munkatárs alacsonyabb költséget jelent. Így azonos, vagy jobb műszaki tartalom mellett kedvezőbb áron vásárolhatunk Heinrichschulte szerelvényeket, mint más, jó nevű németországi gyártó termékeit. A Heinrichschulte méreteihez képest jelentős innovációs tevékenységet folytat, többek között az egykaros csaptelepek belső részét is maga fejleszti és gyártja. Így lehetséges, hogy a nyolcvanas években megjelent egykaros csaptelepeikhez kompatibilis a jelenleg kapható kerámia-belsőrész. A gyártás minden fázisa a németországi Iserlohnban található: az öntöde, a polírozás, a galvánüzem, az összeszerelés és a csomagolás is. MIÉRT VÁLASSZA A HS CSAPTELEPEKET A gyártó 90 éves tapasztalata garantálja a tökéletes minőséget. A csaptelepek kiváló ötvözetű sárgarézből készülnek nagyon magas réztartalommal, így zárványoktól, hajszálrepedésektől mentesek, min évig ellenállnak a víznek. A gyártás minden szakasza fokozottan ellenőrzött: a szabványosított, kiváló alapanyagok; az öntés folyamata; a felületkezelés; a csomagolás. A nagyméretű, 44-es kartus biztosítja a csendes vízáteresztést. A kerámiabetét végállás-korlátozóval van ellátva (forrázás elleni védelem). A csapok minden eleme réz. Gyönyörű karcmentes, erős krómozás. Folyamatos termék kompatibilitás. Minden csaptelepre: Minősítések:

3 HS CSAPTELEPEK Xena család XENA SOROZAT TERMÉKINFORMÁCIÓ: A HS csaptelepek belépő kategóriája: műszaki tartalmában megegyezik az Alpha és az Omega sorozatokkal, de hagyományosabb formavilága miatt árban kedvezőbb azoknál. A Xena 44 mm-es, kiváló minőségű kerámiabetéttel rendelkezik. Ez a rendhagyóan nagy méret teszi lehetővé az alacsony zajszintet, mivel nagyobb keresztmetszet áll a víz rendelkezésére, hogy átjusson a csaptelepen. Az így létrejövő lassabb áramlás meghosszabbítja a csaptelep élettartamát. XENA MOSDÓ Cikkszám: Automata leeresztővel. Flexibilis csővel. XENA KÁD Cikkszám: XENA ZUHANY Cikkszám: XENA BIDÉ Cikkszám: Flexibilis csővel.

4 HS CSAPTELEPEK Xena család XENA MOSOGATÓ - ÁLLÓ Cikkszám: Lengő kifolyócső. XENA MOSOGATÓ - ÁLLÓ kihúzható zuhanyfejjel Cikkszám: Praktikus kihúzható zuhanyfejjel, kétfajta zuhanysugárral. Nyomás alatt átváltható. Lengő kifolyócső. XENA MOSOGATÓ - FALI Cikkszám: Lengő kifolyócső.

5 HS CSAPTELEPEK Omega család OMEGA SOROZAT TERMÉKINFORMÁCIÓ: A legkedveltebb HS csaptelep család. Kiváló műszaki adottságok és remek formatervezés jellemezi. A nagyméretű 44-es kartus kecses, íves design-nal párosul. A fürdőszoba ékszere. OMEGA MOSDÓ Cikkszám: Automata leeresztővel. OMEGA KÁD Cikkszám: OMEGA ZUHANY Cikkszám: OMEGA BIDÉ Cikkszám:

6 HS CSAPTELEPEK Omega család OMEGA MOSOGATÓ - ÁLLÓ Cikkszám: Lengő kifolyócső. OMEGA MOSOGATÓ ÁLLÓ kihúzható kifolyócsővel Cikkszám: Lengő kifolyócső.

7 HS CSAPTELEPEK Alpha család ALPHA SOROZAT TERMÉKINFORMÁCIÓ: A világ-trendeknek leginkább megfelelő, csúcskategóriájú HS csaptelep család. A modern, szögletes forma finom eleganciával párosul. Különleges igényességgel kialakított formák és felületek. Új széria, egyes tagjai még fejlesztés alatt állnak. ALPHA MOSDÓ Cikkszám: Automata leeresztővel. Irányítható kifolyású perlátorral. ALPHA KÁD Cikkszám: ALPHA ZUHANY Cikkszám: ALPHA BIDÉ Cikkszám:

8 CSAPTELEPEK FELSZERELÉSE ÉS ÜZEMBE HELYEZÉSE: A csaptelepet csak vízszűrővel ( mikron) ellátott csőhálózatra szabad felszerelni! Ennek hiányában a garancia nem érvényesíthető! Nagyon fontos, hogy a termék felszerelés előtt alaposan öblítse ki a csöveket, hogy a szűrő után bennmaradt szennyeződéseket is eltávolítsa! A felszerelést és üzembe helyezést mindenképpen bízza szakképzett épületgépészre vagy vízszerelőre. A meleg víz hőmérséklete maximum 90 C lehet. A szerelésnél kövesse a csomagolásban található német nyelvű nyomtatvány ábráit. A bekötőcsövek csatlakoztatásához javasoljuk a Schlösser 7106-os sarokszelep használatát. HASZNÁLAT: A csaptelepre rakódott fogkrém-, szappan-, vízkőfoltokat próbálja meg először puha ronggyal letörölni. Ha ez nem használ, akkor olyan tisztítószereket használjon, amelyek nem tartalmaznak savat és súrolóanyagokat. Ha savtartalmú tisztítószert használ, utána azonnal öblítse le a csaptelepet bő vízzel. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk a Heinrichschulte csaptelep tisztítófolyadék használatát.

9 RÜSCHO TURBULÁTOROK GYÁRTÓ Rüscho-Schotenröhr GmbH Németország, Iserlohn, Kiváló víztakarékos megoldások minden szerelvényre, minden igényre. Ez a hitvallása a Rüscho-Schotenröhr cégnek, a vízmegtakarítási és vízsugár-szabályozási rendszerek és kiegészítők szakértőjének. A kitűnő minőségű termékek német gyártójaként a Rüscho-Schotenröhr GmbH a legmagasabb higiéniai, iparbiztonsági és nemzetközi elvárásoknak is megfelel. Több mint 500 féle termékével és azok rugalmas változataival a gyár minden igényt képes kielégíteni. Vízmegtakarítás a kényelem feladása nélkül a legmagasabb minőségű turbulátorok segítségével. Anyag, technológia, funkció. A Schotenröhr márkanév a kényelmes termékek megfelelője a modern fürdőszobában, konyhában; egyben megbízható gyártója olyan speciális kórházi, ápolási, otthoni, klinikai, szállodai termékeknek, amelyek megfelelnek a szigorú törvényi előírásoknak. Termékeik között egyedi méretű, lopásbiztos, önszabályozó és állandó szabályozású turbulátorok is megtalálhatóak. A Rüscho-Schotenröhr GmbH a víztakarékosság, és vízsugár-szabályozás 45 év innovatív fejlesztésének tapasztalatát nyújtja vásárlóinak. A TURBULÁTOR elnevezés a Rüscho-Schotenröhr GmbH védett márkaneve. MIÉRT VÁLASSZA A RÜSCHO TURBULÁTOROKAT A RÜSCHO TURBULÁTOR FELSZERELÉSÉVEL A CSAP ÁTLAGOS L/P VÍZ ÁTENGEDÉSE 4,5-5,5 L/PERCRE CSÖKKENTHETŐ! VÉDJÜK KÖRNYEZETÜNKET ÉS CSÖKKENTSÜK AKÁR FELÉRE VÍZFOGYASZTÁSUNKAT MINDÖSSZE 1-2 KÖBMÉTER VÍZ ÁRÁÉRT! Kategóriájában a legalacsonyabb árú termékcsalád. Már 1-3 hónap alatt megtérülhet az ára. Eredeti német gyártmány. Alacsony zajszint. Minőségi alapanyagok. Precíz kidolgozás. Széles termékpaletta: o LOPÁSBIZTOS - nyilvános mosdókba o ÁTFOLYÁSKORLÁTOZÓ - zuhany csaptelepekhez o EXTRA VÍZTAKARÉKOS - fokozott költségcsökkentésre o ÖNTISZTULÓ - a hosszabb élettartamért o ANTIBAKTERIÁLIS - egészségügyi intézményeknek o STANDARD Minden turbulátorra: Minősítések:

10 RÜSCHO TURBULÁTOROK MINŐSÍTÉSEK

11 RÜSCHO TURBULÁTOROK HOGYAN MŰKÖDNEK A VÍZTAKARÉKOS TURBULÁTOROK A perlátorok legtöbbször levegőt kevernek a vízhez. A Rüscho víztakarékos turbulátorai speciális kialakításuknak köszönhetően úgy növelik meg a levegő arányát, hogy a felhasználó nem érez komfortcsökkenést, mégis, akár 50-80%-os megtakarítást lehet elérni velük. Mindezt alacsony zajszint mellett, hiszen a Rüscho termékek I., azaz a legjobb zajkategória minősítéssel bírnak. Szerkezetük: kívül krómozott sárgaréz, belül speciális műanyag, tömítő gumi gyűrűvel. Jelmagyarázat: M22: belső menetes turbulátor külső menetes csapokhoz. M24: külső menetes turbulátor belső menetes csapokhoz. M28: külső menetes turbulátor kád csaptelepekhez. Áteresztés: liter/perc ECO SPAR 4,5 M22X1 Cikkszám: Áteresztés: 4,5-5,5 l/p 50%-os megtakarítás! Mosdóhoz, mosogatóhoz. Vízkőszűrővel. A gázátfolyásos vízmelegítő rendszerek 80%-ának működését nem befolyásolja. ECO SPAR 4,5 M24X1 Cikkszám: Áteresztés: 4,5-5,5 l/p 50%-os megtakarítás! Mosdóhoz, mosogatóhoz. Vízkőszűrővel. A gázátfolyásos vízmelegítő rendszerek 80%-ának működését nem befolyásolja. ÁTFOLYÁS KORLÁTOZÓ ÁTFOLYÁS KORLÁTOZÓ Cikkszám: Áteresztés: 8 l/p állandó. Zuhany csaptelepekhez. A csaptelep és a tömlő közé kell betekerni, így már a tömlő előtt visszafojtja a víznyomást, ezáltal kímélve a tömlőt, növelve annak élettartamát. Víztakarékos zuhanyfejekhez már nem szükséges, nem ajánlott. UNIVERZÁLIS FÉM KULCS Cikkszám: Minden típusú perlátorhoz. Fém. Kulcstartóra akasztható.

12 RÜSCHO TURBULÁTOROK ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ VÍZTAKARÉKOS TURBULÁTOROKRÓL A TURBULÁTOROK FELSZERELÉSE: A régi turbulátor eltávolításakor alaposan vegyük szemügyre a kifolyórészt és annak menetét. Sérült, hibás vagy nem szabványos menetre tilos az új sugárszabályzó felszerelése. Ebben az esetben cseréljük a kifolyócsövet vagy a komplett csaptelepet. A csaptelep és a turbulátor közé, kizárólag a szerelvény saját lapos gumitömítését szabad alkalmazni. A menetet tömíteni (pl.: teflonszalaggal) tilos, mert ez a szerelvény vagy a csaptelep repedéséhez vezet, de a belső műanyag alkatrészek deformálódását is okozhatja. A turbulátor felcsavarását óvatosan végezzük. A túl nagy erő alkalmazása a fém menetek szakadását is okozhatja, de a belső műanyag betét is tönkremehet. Általános szabályként kimondható, hogy a gyári szerelőkulccsal csak egy kicsit nagyobb erőt kell kifejteni, mintha egy üdítős üveget akarnánk alaposan lezárni. Utána ellenőrizzük, hogy a víz szépen áramlik középről vagy esetleg féloldalasan a külső fém gyűrűn kívülről. Utóbbi esetben kezdjük elölről a műveletet, de ellenőrizzük a menetek és a belső rész állapotát. Ha a belső műanyag betét bármilyen okból megsérül (megerőltettük, ráléptünk stb.) - ne építsük be! A műanyag betét szétszedése tilos! Lopásgátlós kivitel esetén: A szerelés végén ellenőrizzük kézzel, hogy a külső gyűrű könnyedén forogjon. Ha nem forog körbe könnyen, akkor hibásan szereltünk. MILYEN MELEG VÍZ ELŐÁLLÍTÁSI RENDSZEREK ESETÉBEN HASZNÁLHATUNK VÍZTAKARÉKOS TURBULÁTOROKAT: Amennyiben szabadkifolyású (más néven nyílt rendszerű) bojlerrel történik a meleg víz előállítása, a nyomás visszafojtás miatt víztakarékos turbulátor felhelyezése veszélyes, tilos! Amennyiben gázátfolyásos melegítővel történik a meleg víz előállítása, és kicsit nyitják ki a csapot, előfordulhat, hogy mivel kicsi lesz a nyomásesés a víztakarékos turbulátor fojtása miatt, nem indul be a melegítő és nem készül meleg víz. Ezeknél a készülékeknél javasoljuk a 4 liter/perc feletti átfolyású turbulátor használatát. Amennyiben normál tartályokból (fali bojler, indirekt fűtésű stb.) érkezik az azokban tárolt meleg víz, előfordulhat, hogy szintén a fenti okból, valamivel később érkezik meg a meleg víz. Ez azonban alig érzékelhető. Ha az ingatlanban cirkulációs vezeték is működik, a turbulátor felhelyezése alig észrevehető változást okoz.

13 DELVAC ZUHANYBERENDEZÉSEK GYÁRTÓ Delvac Sanitär GmbH Németország, Nienburg, A német Delvac cég Európa egyik vezető zuhanyszerelvény gyártója. Kínálatában zuhanyfejek, zuhanyszettek, fejzuhanyok, zuhanytömlők és tartozékaik találhatóak. Az 1978-ban alapított Nienburg-i Delvac gyár alkotta meg a 70 években az első könnyített, többfunkciós zuhanyfejet óta gyártanak masszázs zuhanyfejeket. A termékek hosszú élettartamát az óraszerkezet precizitású belső kialakítás mellett az olyan egyszerű megoldások, mint az egyenletes falvastagság, illetve a minőségi alapanyagok (ABS, EPDM, Elastomer) biztosítják. Napjainkban a világ szinte minden részére exportálják termékeiket, ellátva milliónyi vásárlót és több piacvezető szanitergyártót is. MIÉRT VÁLASSZA A DELVAC ZUHANYBERENDEZÉSEKET A DELVAC TERMÉKEKKEL NEM KELL KOMPROMISSZUMOT KÖTNIE! KEDVEZŐ ÁR KIVÁLÓ MINŐSÉG, NÉMET TERMÉK VÍZTAKARÉKOS KIVITEL A zuhanyfejek többségénél beépített vízkorlátozó van. A legtöbb többfunkciós zuhanyfejnél víztakarékos funkció is választható. IGÉNYES, VÁLTOZATOS DESIGN DIN EN ISO 9001 MINŐSÍTÉS Minden zuhanyberendezésre:

14 DELVAC ZUHANYBERENDEZÉSEK M MINŐSÍTÉSEK

15 DELVAC ZUHANYBERENDEZÉSEK TERMÉKINFORMÁCIÓ: A Delvac zuhanyberendezések kompatibilisek más márkás német termékekkel. Az alkatrészek külön is elérhetőek. Speciális megoldások teszik a Delvac termékeket népszerűvé: csavarodás álló tömlő, extra hosszú tömlő, rendhagyóan hosszú tartórúd. Mindegyik Delvac kézi zuhanyfej alkalmazható gáz átfolyós vízmelegítőhöz is. A kézi zuhanyfejeket a hosszabb élettartam érdekében a Delvac nyomástűrő tömlőkkel ajánlott használni. Minden zuhanyfejre, fejzuhanyra és zuhanyszettre biztosítunk 2 év vízkő elleni garanciát. FELSZERELÉS ÉS ÜZEMBE HELYEZÉS: A Delvac szerelvényeket ajánlott vízszűrővel ( mikron) ellátott csőhálózatra felszerelni! Ez meghosszabbítja a termékek élettartamát. A felszerelésnél járjon el óvatosan! Ahol lehet kézzel csavarja fel a menetes szerelvényeket (pl. tömlő hollandi) Ha bizonytalan, bízza a felszerelést szakképzett vízszerelőre. A meleg víz hőmérséklete maximum 90 C lehet. A zuhanyszerelvények minden ismert csaptelep gyártó termékeivel kompatibilisek, szabványos menettel ellátottak. HASZNÁLAT: A lerakódott szappan-, vízkőfoltokat próbálja meg először puha ronggyal letörölni. Ha ez nem használ, akkor olyan tisztítószereket használjon, amelyek nem tartalmaznak savat és súrolóanyagokat. Ha savtartalmú tisztítószert használ, utána azonnal öblítse le bő vízzel. A puha gumiszerű fúvókákkal ellátott zuhanyfejeket rendszeresen kézzel át kell dörzsölni, hogy a fúvókákban lerakódott vízkő kiöblítődhessen. JELMAGYARÁZAT: Erőteljes esőztetés Esőztető és lágy központi sugár Pulzáló masszázs sugár Puha esőztető és pulzáló masszázs sugár Lágy és finom központi esőztetés Központi esőztetés Víztakarékos fokozat Víztakarékos torló betéttel Átfolyós vízmelegítőhöz alkalmas Vízkőálló fúvókák Lágy vízsugár Vízkőálló belső rész

16 DELVAC ZUHANYBERENDEZÉSEK ELEGANCE - FEJ Cikkszám: Víztakarékos zuhanyfej 40%-kal kevesebb vízfogyasztás! Egyfunkciós. 71 mm átmérőjű. Soft Clean vízkő álló fúvókákkal. ELEGANCE - SZETT Cikkszám: Víztakarékos zuhanyfejjel 40%-kal kevesebb vízfogyasztás! Fali akasztós tartóval. 1,5 m-es króm színű tömlő. 71 mm átmérőjű 1 funkciós zuhanyfejjel. Soft Clean vízkő álló fúvókákkal.

17 SCHLÖSSER SZERELVÉNYEK GYÁRTÓ Schlösser Armaturen GmbH & Co. KG Németország, Olpe, Több mint 70 éves múltú sárgaréz szerelvénygyártó. Tradicionális német családi vállalkozás: lelkiismeretesség, precizitás, magas minőség, megbízhatóság jellemzi. Olpe-ban és Iserlohn-ban találhatóak öntödéi és galvánüzemei, székhelye Olpe-ban van nm-es gyártófelülettel rendelkezik, 100 munkatársat foglalkoztat. Nagy raktározó kapacitásnak köszönhetően, egy időben kb. félmillió előszerelt szerelvény vár vevőre. Hazájában elsősorban nagyméretű (3 -ig) elzáró öntvény szelepeiről ismert. Magyarországon krómozott aprószerelvényei (pl.: sarokszelep) a legnépszerűbbek. MIÉRT VÁLASSZA A SCHLÖSSER SZERELVÉNYEKET Kiváló sárgaréz ötvözetből készülnek (CuZn39). Minden szelep dupla O gyűrűs, zsírzókamrás. Rendkívül időtálló, minőségi termékek. Valódi német termék. Kiváló ár-érték arány. A króm szerelvények különleges minőségű /környezetbarát, esztétikus, foltmenetes /, rendkívül időtálló nikkel-króm bevonattal vannak ellátva. Különleges megoldások: fagymentes, zárható, légbeszívós-visszacsapós kifolyószelepek. Minden szerelvényre: Minősítések:

18 SCHLÖSSER SZERELVÉNYEK SAROKSZELEP Cikkszám: 7106 (csavarzattal: 7105) Csavarzat nélkül. Cinkkiválás-mentes préselt sárgaréz. Zsírzókamrás szelepszár. Design fogantyú. 1/2-3/8" DVGW minősítésű. SAROKSZELEP Cikkszám: 7111 Csavarzat nélkül. Cinkkiválás-mentes préselt sárgaréz. Zsírzókamrás szelepszár. 1/2-1/2" Design fogantyú. DVGW minősítésű. MOSÓGÉPTÖLTŐ SAROKSZELEP Cikkszám: 7113 Cinkkiválás-mentes préselt sárgaréz. 1/2-3/4" KOMBI SZELEP Cikkszám: 1720 Tömlővéggel. 3 részes csavarzattal. Visszacsapós. 1/2-3/8" Cinkkiválás-mentes préselt sárgaréz. Semleges fogantyúval. CSEMPESZELEP Cikkszám: 1790 Zsírzókamrás szelepszár. Menetes. Minden eleme fém. Cinkkiválás-mentes sárgaréz öntvény. A gyári csomagolás változása miatt a termék párosával rendelhető! 5 év garancia! 1/2" 3/4"

19 SCHLÖSSER SZERELVÉNYEK KIFOLYÓSZELEP - RÉZ Cikkszám: 1730 Nyers sárgaréz. Tömlővéggel. Zsírzókamrás szelep. Cinkkiválás-mentes sárgaréz öntvény. Időtállósága miatt kültéri felszereléshez különösen ajánlott. (5-10 év alatt bepatinásodik.) 1/2" 3/4" KIFOLYÓSZELEP - KRÓM Cikkszám: 1730 Fényes króm. Tömlővéggel. Zsírzókamrás szelep. Cinkkiválás-mentes sárgaréz öntvény. 1/2" 3/4" KIFOLYÓSZELEP - FAGYMENTES Cikkszám: 2810 Ideális többek között nyaraló ingatlanokba. Dupla légbeszívóval és visszacsapóval. Minden zárás után automatikusan leüríti önmagát, ezáltal 1/2" megakadályozva a szétfagyást. Teleszkóposan állítható mm-ig. Cinkiválás-mentes sárgaréz öntvény.

JUNIOR EVO. Jellemzők

JUNIOR EVO. Jellemzők VÍZTAKARÉKOSSÁG FORRÁZÁSVÉDELEM V Í Z KŐ M E N T E S V Í Z M E G TA K A R Í TÁ S JUNIOR EVO 150-0057-00 Jellemzők Basic vízkőmentes zuhanyszett 275-0032-07 ZAJCSÖKKENTÉS NOISE-REDUCTION ZAJCSÖKKENTŐ ELEMEK

Részletesebben

A Mofém márkanév több, mint egy évszázados múltjával egyet jelent a megbízhatósággal, minőséggel és professzionalitással.

A Mofém márkanév több, mint egy évszázados múltjával egyet jelent a megbízhatósággal, minőséggel és professzionalitással. 2 0 09 C SAP T E LE P E K MOFEM_20x20_R090930HU-012.indd 1 2009.09.30. 15:59:25 FORRÁZÁS VÉDELEM A Mofém márkanév több, mint egy évszázados múltjával egyet jelent a megbízhatósággal, minőséggel és professzionalitással.

Részletesebben

ALKATRÉSZPROGRAM. Jellemzők. 10 ÉV ALKATRÉSZELLÁTÁSI GARANCIA A Mofém-Teka csaptelepekre 10 év alkatrészellátást biztosítunk.

ALKATRÉSZPROGRAM. Jellemzők. 10 ÉV ALKATRÉSZELLÁTÁSI GARANCIA A Mofém-Teka csaptelepekre 10 év alkatrészellátást biztosítunk. ALKATRÉSZPROGRAM ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ ALKATRÉSZELLÁTÁS ALKATRÉSZPROGRAM Jellemzők SPARE PART PROGRAM ALKATRÉSZPROGRAM A megjelölt termékekhez alkatrészeinket átlátható rendszerben, bliszterezett csomagolásban

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ SZERELVÉNYEK

KIEGÉSZÍTŐ SZERELVÉNYEK ALKATRÉSZPROGRAM ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ KIEGÉSZÍTŐ SZERELVÉNYEK Jellemzők EGYSZERŰ SZERELÉS GYORS ÉS EGYSZERŰ SZERELÉS Gyors és egyszerű felszerelési rendszer. KÖRNYEZETVÉDELEM ENVIRONMENT PROTECTION KÖRNYEZETVÉDELEM

Részletesebben

10.1.1/1 Mosdó csaptelep - automata leeresztõvel. 10.3.1/1 Bidet csaptelep - automata leeresztõvel. 10.6.1/1 Álló mosogató csaptelep

10.1.1/1 Mosdó csaptelep - automata leeresztõvel. 10.3.1/1 Bidet csaptelep - automata leeresztõvel. 10.6.1/1 Álló mosogató csaptelep Trió zero 10.1.1/1 Mosdó csaptelep - automata leeresztõvel 10.3.1/1 Bidet csaptelep - automata leeresztõvel 10.6.1/1 Álló mosogató csaptelep 10.7.1/1 Fali mosogató csaptelep 10.4.1/1 Zuhany csaptelep -

Részletesebben

Csaptelepek. és kiegészítők. www.radeco.eu. Nagykereskedelmi árlista Érvényes: 2011 február 14-től

Csaptelepek. és kiegészítők. www.radeco.eu. Nagykereskedelmi árlista Érvényes: 2011 február 14-től Csaptelepek és kiegészítők Nagykereskedelmi árlista Érvényes: 2011 február 14-től Gondolkodjon hoss zú távra! 2 órás SZERVIZ Fedezd fel a szépséget! Érezd a minőség forrását! Az Armatura csaptelepeivel

Részletesebben

Junior Evo. Vízkőmentes perlátor. Vízmegtakarítás. Zajcsökkentő elemek

Junior Evo. Vízkőmentes perlátor. Vízmegtakarítás. Zajcsökkentő elemek Junior Evo Vízkőmentes perlátor Speciális vízkőmentes perlátor, mely lágy vízáramlást és zajcsökkentést biztosít. Vízmegtakarítás A mosdó csaptelep olyan perlátort tartalmaz, mely a vízfogyasztást 5l/percre

Részletesebben

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet.

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet. Nagykonyhai - ipari kivitelű csaptelepek robosztus kivitel, hosszú élettartam Asztali csaptelep test - univerzális felhasználás - szerelhető különböző hosszúságú kifolyószárral nagy méretű mosogató medencékhez

Részletesebben

Alkatrészprogram. Falirózsák, takarótányérok. Csatlakozók. Fogantyúk. Perlátorok. Kartusok, felsőrészek, javító készletek. Kifolyócsövek.

Alkatrészprogram. Falirózsák, takarótányérok. Csatlakozók. Fogantyúk. Perlátorok. Kartusok, felsőrészek, javító készletek. Kifolyócsövek. Falirózsák, takarótányérok 114. oldal Csatlakozók 114. oldal Fogantyúk 115. oldal Perlátorok 116. oldal Kartusok, felsőrészek, javító készletek 117. oldal Kifolyócsövek 118. oldal Zuhanyváltók 119. oldal

Részletesebben

Teka Magyarország Zrt. MOFÉM

Teka Magyarország Zrt. MOFÉM TREND2 Mosdó csaptelep Fém leeresztő szeleppel, 5 l/perc vízátbocsátású vízkőmentes perlátorral 150-1301-00 18 200 Ft Leeresztő szelep nélkül, 5 l/perc vízátbocsátású vízkőmentes perlátorral 150-1351-00

Részletesebben

FELSZERELÉS 1. ÁBRA. ➁ Hideg víz jobbra. ➀ Meleg víz balra. ➂ Szűrő

FELSZERELÉS 1. ÁBRA. ➁ Hideg víz jobbra. ➀ Meleg víz balra. ➂ Szűrő 2 3 FELSZERELÉS 1. ÁBRA ➀ Meleg víz balra ➁ Hideg víz jobbra ➂ Szűrő 4 FELSŐ ELZÁRÓ RENDSZER 2. ÁBRA ➀ Dugattyú ➁ Tömítőgyűrű ➂ Csap ➃ Elzárószelep ➄ Csúszásgátló alátét ➅ Rögzítőlemez 5 VÍZTAKARÉKOSSÁG

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energy efficiency class A (MPS : 6,6 vagy 8,8 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26249

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor > Vödör mosók Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó Termék adatlap 1 / 6 Energetikai besorolás

Részletesebben

Katalógus 2013/2014. Szerelvénytechnológia a SCHELL-től. SCHELL inside. Rendszermegoldások a Specialistától.

Katalógus 2013/2014. Szerelvénytechnológia a SCHELL-től. SCHELL inside. Rendszermegoldások a Specialistától. Katalógus 2013/2014. Szerelvénytechnológia a SCHELL-től SCHELL inside. Rendszermegoldások a Specialistától. Szaniter, gáz és fűtés szerelvények 1. sz. üzem: Gyártás, az adminisztrációs- és az oktató központtal

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9 Felhasználási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó, a betáp víz hómérséklet illetve az elektromos hálózat

Részletesebben

ZUHANY PROGRAM ZUHANYRENDSZEREK 7 KÉZIZUHANYOK 14 ZUHANYFEJEK 18 ZUHANYSZETTEK 21 ZUHANYRUDAK 22 ZUHANY KIEGÉSZÍTŐK 23

ZUHANY PROGRAM ZUHANYRENDSZEREK 7 KÉZIZUHANYOK 14 ZUHANYFEJEK 18 ZUHANYSZETTEK 21 ZUHANYRUDAK 22 ZUHANY KIEGÉSZÍTŐK 23 ZUHANY PROGRAM ZUHANYRENDSZEREK 7 KÉZIZUHANYOK 14 ZUHANYFEJEK 18 ZUHANYSZETTEK 21 ZUHANYRUDAK 22 ZUHANY KIEGÉSZÍTŐK 23 Teka ZUHANY PROGRAM Universe rendszer Állítható vízkőmentes masszázs fejek Nagy vízátbocsátású

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energetikai besorolás A (MPS : 11 vagy 13,5 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26213 Típus:

Részletesebben

Katalógus 2015/2016. Szerelvénytechnológia a SCHELL-től. Egészség iránti felelősség. Több mint 500.000.000 sarokszelep»made in Germany«*

Katalógus 2015/2016. Szerelvénytechnológia a SCHELL-től. Egészség iránti felelősség. Több mint 500.000.000 sarokszelep»made in Germany«* Katalógus 2015/2016. Szerelvénytechnológia a SCHELL-től Egészség iránti felelősség Több mint 500.000.000 sarokszelep»made in Germany«* Szaniter, gáz és fűtés szerelvények 1. sz. üzem: Gyártás, az adminisztrációs-

Részletesebben

2280 391, 2285/5 fehér króm színben 729, 2790/3 fehér-króm színben 702, 2290 fehér-króm színben 15 cm 737,

2280 391, 2285/5 fehér króm színben 729, 2790/3 fehér-króm színben 702, 2290 fehér-króm színben 15 cm 737, CSAPSZÛRÔK MENETES PERLÁTOR MENETES PERLÁTOR 1335F 1335M 1335V 22x1 belsô menetes mosogatóhoz 90, 24x1 külsô menetes mosdóhoz-bidéhez 90, 28x1 külsô menetes kádhoz 182, 2280 391, 2285/5 fehér króm színben

Részletesebben

Fűtés szerelvények Töltő és ürítő szerelvények 7.2 Fűtőtest csavarzatok 7.3 Tartozékok 7.4

Fűtés szerelvények Töltő és ürítő szerelvények 7.2 Fűtőtest csavarzatok 7.3 Tartozékok 7.4 Tartalomjegyzék Termékcsoportok Oldalszám Szaniter kifolyószerelvények Elektronikus mosdó csaptelepek 1.2-1.9 Önelzáró mosdó csaptelepek 1.10-1.12 Önelzáró fali kifolyók 1.13 Mosdó csaptelepek 1.14-1.15

Részletesebben

Kéziszerszám Katalógus

Kéziszerszám Katalógus Locsolástechnika szórófej, rézfejes kerti kifolyócsap 8876053 állítható sugár; elzárható, 2355 14704M 14705M réz, tömlővéges 1/2 réz, tömlővéges 3/4 1805 2360 pisztolyos szorófej locsoló, leszúrható pulzálós

Részletesebben

Zuhanyfejek és tartozékok

Zuhanyfejek és tartozékok Zuhanyfejek és tartozékok Hosszú távú élvezet A gyönyörűen megtervezett zuhanyfejek nem csak esztétikai élményt nyújtanak, de műszakilag is kifogástalanok, hosszú élettartamot biztosítanak, gondoskodnak

Részletesebben

Get Water. Termékkatalógus

Get Water. Termékkatalógus Get Water Termékkatalógus GWA hordaléktűrő takarékos csapvégek Szabvány méretű ½ colos komplett vízadagolók csaptelepekre, krómozott réz keret, adagolókapszula, tömítőgyűrű Előnye, hogy a belső szűrő öblös

Részletesebben

SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők MAX.

SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők MAX. HU PLANARIO TOWER SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK MAX. 360 2 SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK SZERELÉS ÉS ÜZEMBE HELYEZÉS ELŐTT Figyelem! A keverőcsap beszerelése előtt a bekötő csővezetékeket át kell öblíteni,

Részletesebben

THESI KONYHAI RENDSZEREK

THESI KONYHAI RENDSZEREK KONYHAI RENDSZEREK THESI TELEPÍTÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők Telepítés és üzembe helyezés előtt Figyelem! A keverőcsaptelep telepítése előtt a bekötő csővezetékeket át kell öblíteni,

Részletesebben

Teka Magyarország Zrt. MOFÉM árlista. Katalógus oldalszám Kódszám Listaár Mosdó csaptelep

Teka Magyarország Zrt. MOFÉM árlista. Katalógus oldalszám Kódszám Listaár Mosdó csaptelep TREND PLUS Fém leeresztő szeleppel, 5 l/perc vízátbocsátású 9 150-1501-00 18500 Ft Leeresztő szelep nélkül, 5 l/perc vízátbocsátású 9 150-1551-00 15500 Ft Leeresztő szelep nélkül, 7,5-9 l/perc vízátbocsátású

Részletesebben

E-mini átfolyós vízmelegítő M

E-mini átfolyós vízmelegítő M Felhasználási terület Egy csapolási pont ellátásra: > Kézmosó > osdó > Konyhai mosogató ( 6 vagy 7) Termék adatlap 1 / 5 Energetikai besorolás A 3 4 6 7 Cikkszám: 1500-17003 1500-17004 1500-17006 1500-17007

Részletesebben

Vízelvezetés-technika

Vízelvezetés-technika Vízelvezetés-technika Lefolyók kiöntőtálakhoz és készülékekhez, DIN-EN 274 szabvány szerint bevizsgált, minőségellenőrzött. Építőipari Műszaki Engedély: A-945/1998 Katalógus 2005 Tartalomjegyzék Vízelvezetés-technika

Részletesebben

CSAPTELEPEK ÉS ZUHANYOK

CSAPTELEPEK ÉS ZUHANYOK KATALÓGUS 2016 CSAPTELEPEK ÉS ZUHANYOK V Í Z KŐ M E N T E S V Í Z M E G TA K A R Í TÁ S TREND PLUS 150-1501-00 Jellemzők Ducal vízkőmentes zuhanyszett 275-0033-07 VÍZMEGTAKARÍTÁS A N T I - S C A L I N

Részletesebben

Fürdőszoba, kompromisszumok nélkül

Fürdőszoba, kompromisszumok nélkül Fürdőszoba, kompromisszumok nélkül Tartalomjegyzék Ohio........................................... 4 Indiana.......................................... 6 California.........................................

Részletesebben

SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők

SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők HU SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők 1. ábra SZERELÉS ÉS ÜZEMBE HELYEZÉS ELŐTT Figyelem! A keverőcsap beszerelése előtt a bekötő csővezetékeket át kell öblíteni, hogy a csőben ne maradjon

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Vízelvezetés-technika V3 Lefolyók mosogatókhoz, kiöntőtálakhoz és készülékekhez

Vízelvezetés-technika V3 Lefolyók mosogatókhoz, kiöntőtálakhoz és készülékekhez Árlista 201 Vízelvezetés-technika Lefolyók kiöntőtálakhoz és készülékekhez DIN-EN 274 szabvány szerint bevizsgált és minőségellenőrzött. Építőipari Műszaki Engedély: A-945/1998 Könnyen szerelhető és rugalmas.

Részletesebben

SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK

SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK HU CAPRICE DOCCIA SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők MAX. 40 2 SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK SZERELÉS ÉS ÜZEMBE HELYEZÉS ELŐTT Figyelem! A keverőcsap beszerelése előtt a bekötő csővezetékeket

Részletesebben

szaniter JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT.

szaniter JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT. szaniter BAVARIA szaniter BAVARIA 50 50cm-es mosdó túlfolyóval és csaplyukkal szélesség: 500mm mélység: 410mm magasság: 170mm rögzítés távolság: 285mm BAVARIA 50cm-es mosdó LECICO50 BAVARIA 55 55cm-es

Részletesebben

MODE Megnevezés Leírás Kódszám. Mosdó csaptelep Lánctartó szemmel, flexibilis bekötőcsővel 150-0046-30 12 460 Ft

MODE Megnevezés Leírás Kódszám. Mosdó csaptelep Lánctartó szemmel, flexibilis bekötőcsővel 150-0046-30 12 460 Ft MODE Mosdó csaptelep Lánctartó szemmel, flexibilis bekötőcsővel 150-0046-30 12 460 Ft Fém leeresztő szeleppel, flexibilis bekötőcsővel 150-0046-10 15 660 Ft Bidé csaptelep Fém leeresztő szeleppel, flexibilis

Részletesebben

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok kerámia mosdók és fürdőszobabútorok Design Kryštof Nosál Modern design minőségi természetes anyagokból, hagyományos értéket képviselve. A mosdók tökéletesen illeszkednek a koncepció más termékeihez (kád,

Részletesebben

ÚJ! ÚJ! ÚJ! www.olcsofurdoszoba.hu CSAPTELEPEK. SANOTREND csaptelep család 40 mm-es csapbetéttel. SANOOPUS csaptelep család 35 mm-es csapbetéttel

ÚJ! ÚJ! ÚJ! www.olcsofurdoszoba.hu CSAPTELEPEK. SANOTREND csaptelep család 40 mm-es csapbetéttel. SANOOPUS csaptelep család 35 mm-es csapbetéttel CSAPTELEPEK SANOTREND 40 mm-es csapbetéttel Cikkszám: 88006 10250 Ft 13000 Ft 13900 Ft Cikkszám: 88002 Cikkszám: 88005 Cikkszám: 88004 11100 Ft, magas Cikkszám: 88007 11450 Ft 21700 Ft Cikkszám: 2500 Bidé

Részletesebben

SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők

SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők HU EVOS EVOS DOCCIA SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők Ø24 250 213 415 5 99 263 148 Ø50 MAX. 40 498 Ø33,5 360 G 3/8" Ø24 253 415 99 216 5 238 148 Ø50 MAX. 40 Ø33,5 L=2000 498 360 G 3/8"

Részletesebben

Minőség, kiváló áron MINŐSÉGI ALAPANYAGOK KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY MADE IN EU. Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek

Minőség, kiváló áron MINŐSÉGI ALAPANYAGOK KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY MADE IN EU. Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek 2011 Minőség, kiváló áron MADE IN EU MINŐSÉGI ALAPANYAGOK Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek Minőség, kiváló áron Mollyegyenes kád 150x70, 160x70, 170x70 ANTIBAK- TERIÁLIS FELÜLET 2011-ES MODELL

Részletesebben

Teka Magyarország Zrt TEKA árlista

Teka Magyarország Zrt TEKA árlista ZUHANY-PROGRAM Zuhanyrendszer Universe Pro 7 790027200 53900 Ft Zuhanyrendszer Universe Plus 7 790026800 99900 Ft Zuhanyrendszer Universe Cuadro 7 7900264 77900 Ft Zuhanyrendszer Universe SPA 9 7900263

Részletesebben

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha Zuhanypanel Lift 2 Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha közelebb, akkor érezni fogja, amint a víz

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

CSAPTELEPEK & ZUHANYOK

CSAPTELEPEK & ZUHANYOK CSAPTELEPEK & ZUHANYOK 2016 LINE 60% MEGTAKARÍTÁS ECOLINE A MOFÉM mosdó csaptelepek kiemelkedő vízmegtakarítási tulajdonságokkal bírnak. A vízáramlás-szabályozós perlátoroknak köszönhetően típustól függően

Részletesebben

Árlista és szerelési útmutató 2015

Árlista és szerelési útmutató 2015 Árlista és szerelési útmutató 2015 Az ALEA SZANITER HUNGARY Kft. Magyarországi forgalmazója www.wcbidet.hu VÁSÁROLJON RIZIKÓ NÉLKÜL Árlista és szerelési útmutató 2015 Mi a wc+bidé 2in1? Olyan WC (falra

Részletesebben

Crometta Egyszerűen takarítson meg vizet, energiát, CO 2 -t és ezáltal költségeket. Az EcoSmart technológiával.

Crometta Egyszerűen takarítson meg vizet, energiát, CO 2 -t és ezáltal költségeket. Az EcoSmart technológiával. Hansgrohe Fenntartható zuhanyújdonságok ÚJ Crometta Egyszerűen takarítson meg vizet, energiát, CO 2 -t és ezáltal költségeket. Az EcoSmart technológiával. Crometta Kézizuhany, Porter Szett, Zuhanyszett

Részletesebben

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető TREZOR POSTALÁDÁK 2015 Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető Hagyományos, kerítéssel rendelkező családi házakhoz ajánlott postaládák Postaláda I.-II Udvari I.-II.

Részletesebben

termék termékleírás felület cikkszám HUF

termék termékleírás felület cikkszám HUF KLUDI A-QA SHOWER SYSTEMS KLUDI THERMOSTAT DUAL SHOWER SYSTEM NA 15 névleges vízmennyiség: (BB osztály) hőfokbeállító fogantyú 38 C-ra beállított reteszgombbal 90 -os elfordítású, kerámia-vezérlőegységgel

Részletesebben

HydroModul. rendszerek. HydroModul rendszerek. Gyerekjáték összerakni. www.bwt.hu

HydroModul. rendszerek. HydroModul rendszerek. Gyerekjáték összerakni. www.bwt.hu HydroModul rendszerek HydroModul rendszerek Gyerekjáték összerakni www.bwt.hu HydroMODUL univerzális megoldás ivóvízhálózatok és fűtési hálózatok 1. csatlakozó: pl.: Infinity M Az ivóvízrendszer korróziómentes

Részletesebben

Concept 200 egykaros keverôcsap A forma és funkcionalitás lendületes összhangja

Concept 200 egykaros keverôcsap A forma és funkcionalitás lendületes összhangja Concept 200 egykaros keverôcsap A forma és funkcionalitás lendületes összhangja már több mint 30 éve 2 Mûszakilag meggyôzô, lendületes formatervezés A házban egyetlen más berendezési tárgyat sem használnak

Részletesebben

2010-2011 CSAPTELEPEK

2010-2011 CSAPTELEPEK 2010-2011 CSAPTELEPEK A OFÉ ZRt. elkötelezett a legmagasabb minőség és a versenyképes árpolitika mellett. A kezdetektől fogva szenvedélyünk a folyamatos és fenntartható fejlődés megteremtése. Termékeinket

Részletesebben

Franke keverő csaptelepek

Franke keverő csaptelepek 104 Franke keverő csaptelepek Szemet gyönyörködtető vízzuhatag A Franke keverő csaptelepek funkcionális kialakításuk révén a mosogató központi darabjai, egyedi formájuknak és kivitelüknek köszönhetően

Részletesebben

CSAPTELEPEK ÉS ZUHANYOK

CSAPTELEPEK ÉS ZUHANYOK KATALÓGUS 2016 TARTALOMJEGYZÉK CSAPTELEPEK ÉS ZUHANYOK 6 TREND PLUS 8 MODE 12 JUNIOR EVO 16 PRO 24 INKA 28 JUNIOR 32 MAMBO-5 36 GOLF 40 TREFF 44 EUROSZTÁR 48 BOJLER CSAPTELEPEK 52 ZUHANYPROGRAM 56 ZUHANYRENDSZEREK

Részletesebben

egykaros mosdócsap NA 15. Bársonyos szépség

egykaros mosdócsap NA 15. Bársonyos szépség 530260575 egykaros mosdócsap NA 15 KLUDI AMBA Bársonyos szépség Igazi szépség: ez a KLUDI AMBA. Elegáns, harmonikus kontúrok egyesülnek sima, lekerekített felületekkel. A víz rendkívül lágyan folyik alá;

Részletesebben

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft TARTOZÉKOK / MOSDÓ SZIFON MIO H374710 0040001 Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz 11 569 Ft SAROKSZELEP MIO H372710 004 0101 Mio sarokszelep 3/8 1/2, króm, 2 db 9 428 Ft Cubito fürdőszoba bútor

Részletesebben

ZUHANYKABINOK ZUHANYAJTÓK ZUHANYFALAK

ZUHANYKABINOK ZUHANYAJTÓK ZUHANYFALAK 2 3 ZUHANYKABINOK ZUHANYAJTÓK ZUHANYFALAK 4 5 ZUHANYKABINOK, ZUHANYAJTÓK, ZUHANYFALAK Negyedköríves zuhanykabin Köln 22.152TN LEFT 22.152TN RIGHT 90x90x185 cm (beépítési méret: 87-89 cm) 6 mm vastag, víztiszta,

Részletesebben

1.2 Geberit AquaClean

1.2 Geberit AquaClean 1.2 Új Tuma Classic WC kerámiára szerelhető berendezés A kényelmes WC-használat érdekében Az altáj vízzel való ápoló tisztításához WC-kerámiákra történő utólagos felszereléshez (az ülőke és WC-fedél cseréje)

Részletesebben

CSAPTELEPEK & ZUHANYOK

CSAPTELEPEK & ZUHANYOK CSAPTELEPEK & ZUHANYOK VÍZTAKARÉKOSSÁG NOISE-REDUCTION KIHÚZHATÓ ZUHANYFEJ 150-1501-00 150-1551-00 2 150-1551-03 TREND PLUS ZAJCSÖKKENTÉS G A R A N C I A Kádtöltő csaptelep 151-1501-00 151-1551-00 1 Zuhany

Részletesebben

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével!

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! Tervezze meg tökéletes fürdőszobáját az Avantgarde, Modern, vagy a Classic termékcsalád segítségével. Hosszú idő telt

Részletesebben

Honeywell D04FS. Beépítési Útmutató. Nyomásszabályzó szelep HU1H-1039GE23 R0108. Kérjük őrizze meg a későbbi használatra!

Honeywell D04FS. Beépítési Útmutató. Nyomásszabályzó szelep HU1H-1039GE23 R0108. Kérjük őrizze meg a későbbi használatra! Honeywell D04FS Beépítési Útmutató Kérjük őrizze meg a későbbi használatra! Nyomásszabályzó szelep 1. Biztonsági előírások 1. Kövesse a beépítési útmutatót 2. A készüléket csak úgy szabad használni: -

Részletesebben

BAT BAT

BAT BAT HU BAT - 460.1 BAT - 470.1 1. ábra 2. ábra 40 45 Ø50 Ø50 Ø33,5 Ø33,5 max. 40 max. 40 SZERELÉSI, HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ Telepítés és használat előtt Figyelem! A forgácsolás, hegesztés és kenderezés

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

Starck Classic Egykaros, magasított mosdócsaptelep DN15 pulton álló mosdótálakhoz, króm

Starck Classic Egykaros, magasított mosdócsaptelep DN15 pulton álló mosdótálakhoz, króm Cikkszám Termék megnevezése Nettó listaár 01800180 ibox universal alaptest DN15/DN20 37 575 Ft 01850180 ibox universal alaptest elzárószeleppel 46 845 Ft 02024000 Menetes csatlakozó DN20/DN15, 1 205 Ft

Részletesebben

Brilliant. Tökéletesre csiszolt

Brilliant. Tökéletesre csiszolt Design Kryštof Nosál Brilliant Tökéletesre csiszolt Prémium fém elemek - lapos, lekerekített formájuk egyedi külsőt kölcsönöz a Brilliant zuhanykabinoknak. A masszív zsanérok, pántok és a kiváló minőségű

Részletesebben

TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető

TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018 Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető Hagyományos, kerítéssel rendelkező családi házakhoz ajánlott postaládák 2 Postaláda I.-II.

Részletesebben

ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA

ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA 24 év szakértelem 24 év tapasztalat 24 éve megbízható partner 2018 GOLF MINŐSÉG ÉS PRAKTIKUM 036.1.1 036.6.1 036.5.1 036.4.1 036.7.1 35 03 ZÉTA 037.1.1 037.6.1

Részletesebben

V Verafix Design Thera Design Sorozat - Torlószelep KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ FELÜLET DESIGN RADIÁTOROKHOZ

V Verafix Design Thera Design Sorozat - Torlószelep KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ FELÜLET DESIGN RADIÁTOROKHOZ V2480 - Verafix Design Thera Design Sorozat - Torlószelep KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ FELÜLET DESIGN RADIÁTOROKHOZ Alkalmazás TERMÉKADATOK A Thera Design sorozat különösen stílusos kialakítású, design radiátorokhoz.

Részletesebben

Geberit Monolith Plus WC elem 263. Geberit Monolith WC elem 269. Geberit Monolith bidé elem 272. Geberit Monolith Plus WC elem 273

Geberit Monolith Plus WC elem 263. Geberit Monolith WC elem 269. Geberit Monolith bidé elem 272. Geberit Monolith Plus WC elem 273 11 cm magas modulok 114 cm magas modulok Plus WC elem 263 WC elem 269 bidé elem 272 Plus WC elem 273 WC elem 279 mosdó elem 282 Kiegészítők Kiegészítők 35 Geberit termékkatalógus 214 / 215 261 WELL - Water

Részletesebben

KLUDI. Szaniter szerelvények a fürdőszobába és a konyhába. Árlista 2015 2014

KLUDI. Szaniter szerelvények a fürdőszobába és a konyhába. Árlista 2015 2014 Árlista 2014 2015 KLUDI Szaniter szerelvények a fürdőszobába és a konyhába Árlista 2015 2014 2 Tartalom Műszaki áttekintő 4 Felületek 8 Cikkszámjegyzék 10 Fürdőszoba Csaptelepek KLUDI ADLON 23 JOOP! 28

Részletesebben

Árlista és szerelési útmutató 2017

Árlista és szerelési útmutató 2017 Árlista és szerelési útmutató 2017 Az ALEA SZANITER HUNGARY Kft. Magyarországi forgalmazója www.wcbidet.hu VÁSÁROLJON RIZIKÓ NÉLKÜL Árlista és szerelési útmutató 2017 Mi a wc+bidé 2in1? Olyan WC (falra

Részletesebben

Akciós árlista október 1-jétől Hansgrohe

Akciós árlista október 1-jétől Hansgrohe Akciós árlista 2012. október 1-jétől Hansgrohe Focus Focus E fürdőszobai csaptelepek Egyéni összeállításban, csomagban rendelve: 60 db-tól Egykaros mosdócsaptelep DN15 31700000 26 425 Ft 18 500 Ft 40 db-tól

Részletesebben

INFO PRÉMIUM MINŐSÉG, ALACSONYABB ÁRON 3/2019

INFO PRÉMIUM MINŐSÉG, ALACSONYABB ÁRON 3/2019 INFO 3/2019 www.alcaplast.hu PRÉMIUM MINŐSÉG, ALACSONYABB ÁRON OK Flexibilis WC bekötőcső PREMIUM Dupla csonk P155Z, P156Z Felülről tisztítható leeresztők A392C, A504CKM, A507CKM TARTALOM 2 FLEXIBILIS

Részletesebben

KLUDI. Szaniter szerelvények a fürdőszobába és a konyhába. Árlista 2013

KLUDI. Szaniter szerelvények a fürdőszobába és a konyhába. Árlista 2013 KLUDI Szaniter szerelvények a fürdőszobába és a konyhába Árlista 2013 2 Tartalom Újdonságok 2013 4 Műszaki áttekintő 10 Felületek 14 Cikkszámjegyzék 17 Fürdőszoba Csaptelepek KLUDI ADLON 31 KLUDI AMBA

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS 2015. FÜRD!SZOBA Fürd!szobafelszerelés. Kiegészít!k KONYHA

TERMÉKKATALÓGUS 2015. FÜRD!SZOBA Fürd!szobafelszerelés. Kiegészít!k KONYHA 2015 TERMÉKKATALÓGUS 2015 FÜRDSZOBA Fürdszobafelszerelés Kiegészítk KONYHA [www.deante.pl] Cynia elegáns, klasszikus forma CYNIA MOSDÓ CSAPTELEP Ár: 14 900 Ft kód: BCY 021M CYNIA KÁD CSAPTELEP Ár: 21 900

Részletesebben

V5100 Elzáró szelep BRONZ FERDEÜLÉSŰ ELZÁRÓSZELEP

V5100 Elzáró szelep BRONZ FERDEÜLÉSŰ ELZÁRÓSZELEP Belső menetes kivitel V5100 Elzáró szelep BRONZ FERDEÜLÉSŰ ELZÁRÓSZELEP Alkalmazás ADATLAP A V5100 típusú szelepek elzáróként használhatók fűtési és hűtési rendszerekben. A szelep integrált ürítési funkcióval

Részletesebben

KLUDI. Fürdőszobai és konyhai szerelvények. Különleges termékek és megoldások 2014

KLUDI. Fürdőszobai és konyhai szerelvények. Különleges termékek és megoldások 2014 Kludikulonlegessegek2014noár_Layout 1 7/2/14 5:50 PM Page 1 KLUDI Fürdőszobai és konyhai szerelvények Különleges termékek és megoldások 2014 326850575 KLUDI OBJEKTA kádtöltô- és zuhanycsaptelep, álló kivitel

Részletesebben

Sárgarézből készült szorítógyűrűs csatlakozók

Sárgarézből készült szorítógyűrűs csatlakozók Komplett termékprogram Külsőmenetes, sárgarézből készült szorítógyűrűs csatlakozó vörösréz csövekhez: A sárgaréz 15-54 mm külső csőátmérőhöz kaphatók és ivóvíz, fűtővíz, ill. sűrített levegő közegekhez

Részletesebben

fejzuhany zuhanyszett kádhoz 1S

fejzuhany zuhanyszett kádhoz 1S 6757805-00 fejzuhany 6775005-00 zuhanyszett kádhoz 1S 154 KLUDI FIZZ KLUDI FIZZ A víz jótékony ereje A modern enteriőrök innovatív megközelítést igényelnek. Lépjen ki a megszokottból: válassza a kerek

Részletesebben

JRG Armatúrák. JRGUTHERM Termosztatikus Cirkuláció szabályzó Szakaszoló csavarzattal

JRG Armatúrák. JRGUTHERM Termosztatikus Cirkuláció szabályzó Szakaszoló csavarzattal JRG Armatúrák JRGUTHERM Termosztatikus Cirkuláció szabályzó Szakaszoló csavarzattal Felépítés Tervezési segédlet 1 2 3 4 5 6 7 8 - még az olyan önszabályozó cirkulációs szabályozók mint a JRGUTHERM esetében

Részletesebben

Szerelési, használati és karbantartási útmutató FLEXUS-S JET

Szerelési, használati és karbantartási útmutató FLEXUS-S JET Szerelési, használati és karbantartási útmutató FLEXUS-S JET HU --Telepítés előtt ellenőrizze a tömlőt. --Ne szerszámmal, --hanem kézzel húzza meg az O-gyűrűs csatlakozókat, ameddig mechanikus ellenállást

Részletesebben

Kád / zuhany kombinációk Műszaki leírása

Kád / zuhany kombinációk Műszaki leírása Kád / zuhany kombinációk Műszaki leírása Frank PONT Szabó BT. 9484 Sopron-Pereszteg Petőfi S. u. 3. Telefon: 00-36 99/ 532-100 Fax: 00-36 99/ 532-101 e-mail: info@frankpontszabo.hu Tartalom Kád/zuhany-kombinációk

Részletesebben

KLUDI E2. Tiszta vonalak művészete

KLUDI E2. Tiszta vonalak művészete egykaros mosdócsap NA 15 492970575 KLUDI E2 Tiszta vonalak művészete A gondosan kidolgozott kar minden alkalommal megragadja a tekintetet egy működtető egység egyedülállóan légies megjelenéssel. Finom

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Kascade. BS 50811/A Króm középmagas mosdó csaptelep leeresztő nélkül. BS 50111/A Króm mosdó csaptelep.autómata fém leeresztővel

Kascade. BS 50811/A Króm középmagas mosdó csaptelep leeresztő nélkül. BS 50111/A Króm mosdó csaptelep.autómata fém leeresztővel Katalógus 1 2 Kascade BS 50111/A Króm mosdó csaptelep.autómata fém leeresztővel BS 50811/A Króm középmagas mosdó csaptelep leeresztő nélkül BS 50711/A Króm magas mosdó csaptelep leeresztő nélkül BS 10211/A

Részletesebben

Tipp_fuzet_csapszereles_csapszereles 2010.10.07. 11:58 Page 1 TIPPEK ÉS ÖTLETEK. Vízvezeték szerelés Csap javítása

Tipp_fuzet_csapszereles_csapszereles 2010.10.07. 11:58 Page 1 TIPPEK ÉS ÖTLETEK. Vízvezeték szerelés Csap javítása Tipp_fuzet_csapszereles_csapszereles 2010.10.07. 11:58 Page 1 TIPPEK ÉS ÖTLETEK Vízvezeték szerelés Csap javítása Régi csap leszerelése Új csap felszerelése Tömítés cseréje a mosdókagyló és a csap között

Részletesebben

Szerelési, használati és karbantartási útmutató. BAT 340, 350 csaptelepek. No /

Szerelési, használati és karbantartási útmutató. BAT 340, 350 csaptelepek. No / Szerelési, használati és karbantartási útmutató BAT 340, 350 csaptelepek HU No. 470.815/09-2006 --Telepítés előtt ellenőrizze a tömlőt. --Ne szerszámmal, --hanem kézzel húzza meg az O-gyűrűs csatlakozókat,

Részletesebben

CSAPTELEPEK & ZUHANYOK

CSAPTELEPEK & ZUHANYOK CSAPTELEPEK & ZUHANYOK TEKA CSOPORT A Teka Csoport üzletágai magukban foglalják az otthoni és professzionális konyhai és fürdőszobai berendezéseket, a rozsdamentes acél konténereket és az elektronikai

Részletesebben

Szerelési és karbantartási útmutató

Szerelési és karbantartási útmutató Szerelési és karbantartási útmutató 2 Tartalomjegyzék Fürdőszobai csaptelepek Kategóriák Oldal Icon...6 Formentera...14 Cuadro...44 Aura...54 Vita...62 Palma...78 1820...94 Alaior XL...102 Alaior...124

Részletesebben

Jade 8046D 90x90x2200 alacsonytálcás zuhanykabin összeszerelés útmutató

Jade 8046D 90x90x2200 alacsonytálcás zuhanykabin összeszerelés útmutató Jade 8046D 90x90x2200 alacsonytálcás zuhanykabin összeszerelés útmutató Kedves Vásárlónk, köszönjük, hogy az AQULIFE zuhanykabinját választotta. Önnek a kabin összeszerelésére és működtetésére vonatkozó

Részletesebben

Falsík alatti öblítőtartáy

Falsík alatti öblítőtartáy Falsík alatti öblítőtartáy Áttekintő táblázat 6 Geberit Sigma 12cm-es tartály 1 Geberit Sigma 8cm-es tartály 11 Geberit Omega tartály 12 Geberit Delta tartály 15 Kiegészítők 16 Geberit termékkatalógus

Részletesebben

A Safran Kft ben alakult óta kizárólagos. importjoggal forgalmazza a. Diplon márkanévvel jelzett. fürdőszobai termékeket, ma

A Safran Kft ben alakult óta kizárólagos. importjoggal forgalmazza a. Diplon márkanévvel jelzett. fürdőszobai termékeket, ma A Safran Kft. 1995-ben alakult. 2004 óta kizárólagos importjoggal forgalmazza a Diplon márkanévvel jelzett fürdőszobai termékeket, ma már az egész ország területén, de a termékek Európa több országában

Részletesebben

ANDROS masszázskabin Műszaki leírása

ANDROS masszázskabin Műszaki leírása ANDROS masszázskabin Műszaki leírása Frank PONT Szabó BT. 9484 Sopron-Pereszteg Petőfi S. u. 3. Telefon: 00-36 99/ 532-100 Fax: 00-36 99/ 532-101 e-mail: info@frankpontszabo.hu Szabványok rendelkezések

Részletesebben

ÖNTÖZÉSTECHNIKA 73 80

ÖNTÖZÉSTECHNIKA 73 80 ÖNTÖZÉSTECHNIKA 73 80 1 702 166 100 TÖMLŐ ECO 1/2 20 M 5901828850028 198 1 1 702 167 100 TÖMLŐ ECO 1/2 30 M 5901828850042 144 1 1 702 168 100 TÖMLŐ ECO 1/2 50 M 5901828850066 108 1 1 702 169 100 TÖMLŐ

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

Kábeldob hordozható lámpával - 24 V. Használati útmutató GD024

Kábeldob hordozható lámpával - 24 V. Használati útmutató GD024 Kábeldob hordozható lámpával - 24 V Használati útmutató GD024 GD024 használati útmutató Az alábbi használati útmutatót figyelmesen olvassa el. A használati útmutató előírásainak a be nem tartása súlyos

Részletesebben

Falon kívüli öblít tartályok

Falon kívüli öblít tartályok Falon kívüli öblít tartályok Okos öblítés! A kétmennyiséges öblítési rendszernek köszönhet en Ön mindig nyer! Akár 60%-os vízmegtakarítást is elérhet, ami nem csak az Ön pénztárcájának kedvez, hanem a

Részletesebben

Szem- és arcmosó zuhanyok 256. Testzuhanyok húzókaros működtetéssel 258. Vészzuhany kombinációk 260. Szelepek és vészzuhanyfejek testzuhanyokhoz 261

Szem- és arcmosó zuhanyok 256. Testzuhanyok húzókaros működtetéssel 258. Vészzuhany kombinációk 260. Szelepek és vészzuhanyfejek testzuhanyokhoz 261 254 Vészzuhanyok oldal Szem- és arcmosó zuhanyok 256 Testzuhanyok húzókaros működtetéssel 258 Vészzuhany kombinációk 260 Szelepek és vészzuhanyfejek testzuhanyokhoz 261 Tartozékok 263 Vészzuhanyok 255

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

KLUDI ZENTA SL Modern szépség

KLUDI ZENTA SL Modern szépség Modern szépség 1 Közel 100 éve kezdte meg a KLUDI fürdőszobai csaptelepek gyártását hagyományőrző, kézműves aprólékosságot igénylő szaktudással. Ez a mesteri szintű szakértelem adja a KLUDI szellemiségét,

Részletesebben

Kép Megnevezés Kódszám ÚJ Oldalszám Listaár (Ft/db) ICON zuhanyrendszer termosztátos csapteleppel 332380200 ÚJ T2015/21 243600

Kép Megnevezés Kódszám ÚJ Oldalszám Listaár (Ft/db) ICON zuhanyrendszer termosztátos csapteleppel 332380200 ÚJ T2015/21 243600 Kép Megnevezés Kódszám Oldalszám Listaár (Ft/db) TEKA CSAPTELEPEK ÉS ZUHANYOK 2015-2016 ZUHANYPROGRAM ICON zuhanyrendszer termosztátos csapteleppel 332380200 T2015/21 243600 Formentera zuhanyrendszer termosztátos

Részletesebben