Automatikus Szállítási Hűségprogram Gyakran Ismétlődő Kérdések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Automatikus Szállítási Hűségprogram Gyakran Ismétlődő Kérdések"

Átírás

1 Automatikus Szállítási Hűségprogram Gyakran Ismétlődő Kérdések Általános 1. K: Mi az az ADR, és miért érdemes feliratkozni ADR-re? V: Az ADR vagy Automatikus Szállítási Hűségprogram olyan program, amelyben az Üzletépítő vagy Vásárló havi rendszerességgel termékekhez juthat és különleges előnyökben részesülhet. Ezen előnyök a következőket foglalja magában: a termékekre vonatkozó kedvezményes árat, kedvezményes szállítási díjakat*, automatikus havi feldolgozást az Ön által választott napon, minden ADR rendelés után járó Termékpontokat, amelyeket a későbbiekben ingyenes termékekre válthat. Az ADR-ben való részvétel a a jutalékkifizetés feltétele is. * Némelyik piac / meghatározott régió nem részesül a kedvezményekben (Izland, Kanári-szigetek és a tengerentúli francia területek). 2. K: Mi az oka az automatikus szállítási program változásoknak? V: Az átformált ADR program egy széleskörű, globális felmérésen alapul. Korábban az automatikus csomagküldési megrendelési programok piaconként eltérőek voltak világszerte. Most az egységesség érdekében egy programba sűrítettük a régió legjobb módszereit. Az új program számos eleme egyszerűsített eljárást alkalmaz, ezáltal könnyebbé válik magyarázata az Üzletépítők számára. Az ADR program nagyobb internetes kapacitással bír, így Ön időt és pénzt takarít meg, mi több, duplikációja az egész régióban roppant egyszerű. 3. K: Mely piacokat érinti a változás? V: A változás mind az amerikai, európai és csendes-óceáni régiókat érinti ben a következő országok tértek át az ADR programra: Egyesült Államok, Kanada, Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Francia Polinézia, Németország, Magyarország, Izland, Írország, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság, Ausztrália, Új-Zéland, Új-Kaledónia, Dél- Csendes óceáni térség, Dél-Afrika, Törökország, Izrael, Oroszország, Mexikó, Venezuela, Guatemala, Costa Rica, Honduras, El Salvador és Kolumbia. A további nemzetközi piacokon a tervezett bevezetés éve K: Mik az ADR program kínálta főbb előnyök? V: Az ADR program segítségével Ön jobban kézben tudja tartani ADR kezelését. A program számos előnye nagyban tökéletesedett, amit mi a legnagyszerűbb változásnak tartunk, hogy Ön sokkal könnyebben tudja majd az internet segítségével ADR-ét kezelni. Az ADR program másik nagy előnye az egységesség így függetlenül attól, hogy Ön melyik regionális piacon szponzorál, a program

2 mindenhol ugyanaz, ezáltal könnyebbé válik az üzleti másolódás a regió piacai között. Emellett minden havi rendelésével Termékpontokhoz juthat, melyeket ingyenes termékekre válthat. Előnyök: 5. K: Milyen előnyöket kínál az ADR? Az előnyök közé tartozik a termékárakra vonatkozó kedvezmény, kedvezményes szállítási díjak*, automatikus havi feldolgozás az Ön által választott napon (minden hó 1-25 között), Termékpontok minden ADR rendelésnél, melyeket a későbbiekben ingyenes termékekre válthat. Kizárólag azon ADR rendelésekért jár Termékpont, melyben a kérdéses termékekre nem vonatkozik promóció illetve kedvezmény, vagyis teljes PSV értékűek. * Némelyik piac / meghatározott régió nem részesül a kedvezményekben (Izland, Kanári-szigetek és a tengerentúli francia területek). ADR-re való feliratkozás 6. K: Hogyan történik az ADR-re való feliratkozás? V: A jelentkezés történhet postai úton / faxon, illetve az interneten. A feliratkozásról szóló további információért kérjük, lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal, vagy látogasson el a honlapunkra! ADR követelmények 7. K: Vannak az ADR létrehozásának feltételei? V: Igen, az ADR rendelés minimum 50 PSV** értékű legyen a kedvezmény után, hogy részesülhessen az ADR előnyökben. A minimális rendelési érték elérésének hiányában az ADR rendelés egyszerűen rendszeres megrendeléssé válik az ADR előnyei nélkül. **PSV: A Személyes Pontforgalom az a havi pontérték, amely a Vállalattól elsősorban személyes fogyasztásra megvásárolt termékek és szolgáltatások után jár. A PSV- be beletartoznak azok a pontok is, amelyeket az Ön személyes kiskereskedelmi Vásárlói közvetlenül a Vállalattól vásárolnak meg. 8. K: Lehetséges-e havonta többszöri ADR rendelés kiszállítás? V: Nem, minden egyes ADR rendelés havonta egyszer kerül kiszállításra. Ugyanakkor egy azonosítóhoz párhuzamosan több ADR rendelés is tartozhat.

3 ADR 9. K: Létezik-e termékek rendelésére vonatkozó korlátozás az ADR-ben? K: Igen, a kedvezményes csomagok esetében: rendelhet üzleti csomagokat ADR-ben, ám ezekért további kedvezmény nem jár. ADR rendelésként bármely üzleti csomagot, üzleti segédanyagot / marketing anyagokat, termékkollekciót, szezonális promóciós csomagot illetve a Nourish the Children (Tápláld a Gyermekeket!) VitaMeal csomagot megrendelhet, ám további kedvezményben részesül utánuk. Ugyanakkor annak érdekében, hogy ADR rendelésért Termékpontokban részesüljön, bármely, a Nu Skin és Pharmanex termékcsaládba tartozó terméket megrendelhet, melyek teljes PSV-vel rendelkeznek. 10. K: Miben tér el a postai úton / faxon leadott ADR rendelés az internetestől? V: A postai úton / faxon leadott ADR rendelés és az internetes ADR közötti különbség a kezelési költség. Az internetes ADR kezelésének nincs járulékos szállítási és kezelési költsége, és a kedvezményes, hagyományos díjak vonatkoznak rá. Az Ügyfélszolgálaton keresztül történő ADR kezeléshez kezelési költség adódik, amely a szállítási költséggel együtt megegyezik a hagyományos, faxon / postai úton leadott rendelés hagyományos szállítási költségével. 11. K: Hogyan eszközölhetek változtatásokat az ADR-emben, hogyan kezelhetem azt? V: Az ADR kezelése történhet interneten vagy az Ügyfélszolgálaton keresztül. A kedvezményes szállítási díjak kizárólag az on-line módosításokra vonatkoznak! 12. K: Meddig végezhetők változtatások az ADR-ben? V: Azt javasoljuk, hogy a változtatásokat a feldolgozási dátum előtt legalább 4 munkanappal hajtsa végre, hogy változtatásai feltétlenül megvalósuljanak (amennyiben a csoportos beszedési megbízás lehetséges az Ön piacán, és Ön ezt az opciót választja, kérjük lépjen kapcsolatba a helyi Ügyfélszolgálattal az ADR változtatására vonatkozó pontos információért). 13. K: Mikor kerül az ADR-em feldolgozásra, ha az általam kijelölt feldolgozási dátum hétvégére esik? V: Amennyiben a feldolgozási dátum hétvégére illetve ünnepnapra esik, úgy a rendelés feldolgozása az Ön által kiválasztott napon történik, ám a kiszállítás a legközelebbi munkanapon esedékes. Az Ön piacára vonatkozó feldolgozási eljárásról szóló további információért kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi Ügyfélszolgálattal! 14. K: Kapok-e értesítést a rendelésem kiszállításának időpontjáról?

4 V: Igen, minden kiszállított ADR rendelésről ben értesítjük. A ben lévő információ alapján Ön nyomon követheti rendelését a kézbesítésig. 15. K: Hogyan fizethetek az ADR rendelésemért? V: ADR rendelését rendezheti hitelkártyával, illetve bármilyen Ön által választott módon, amely az Ön piacán elérhető. 16. K: Hogyan kezelem az elmentett hitelkártyák adatait? V: Megteheti az interneten: kattintson a Profilom menüpontra, illetve lépjen kapcsolatba a helyi Ügyfélszolgálattal vagy Walk-in központtal. Megjegyzés: A Nu Skin Enterprises egyedüli tulajdonosa a honlapján gyűjtött információknak. Elkötelezettek vagyunk az Ön személyes adatainak védelmében, és szeretnénk, ha kényelmesen használná honlapunkat. Személyes azonosításra alkalmas információkat soha nem árusítunk, azokkal nem kereskedünk, nem fedünk fel vagy teszünk szándékosan elérhetővé harmadik fél számára. A Nu Skin Enterprises az Ön határozott hozzájárulása nélkül nem ad ki kívülállók számára információt, kivéve, ha erre a törvény kötelezi. A Nu Skin Enterprisesnál a biztonságos internetes bankkártya-használatot a legkorszerűbb technológiával és a személyes adatok tiszteletével biztosítjuk. A VeriSign Secure Socket Layer (SSL, Biztonsági Alréteg) technológia dekódolja az Ön által a rendelés során küldött információkat. Biztonságvédelemről többet olvashat, ha ellátogat a következő honlapra: Ha a fenti állításokra vonatkozó kérdései lennének, forduljon a helyi Ügyfélszolgálathoz. 17. K: Pénzbe kerül-e, ha az ADR-rel kapcsolatos kérdéseimet telefonon az Ügyfélszolgálaton, illetve személyesen a Walk-in központban teszem fel? V: Nem, kérdés-feltevéséért nem kell fizetni. Ám amennyiben ADR módosításait az Ügyfélszolgálaton keresztül végzi, kezelési költséget számítunk fel. ADR módoításait minden esetben végrehajthatja az interneten kezelési költség nélkül. 18. K: Azért az Ügyfélszolgálat továbbra is nyújt segítséget az ADR-rel kapcsolatban? V: Igen, ám kezelési költséget kell fizetni érte. Törlés 19. K: Hogyan törölhetem az ADR-emet?

5 V: Az ADR rendelése történhet on-line, amelnnyiben azonosítóján több ADR megrendelés szerepel. Az utolsó ADR törléséhez forduljon a helyi Ügyfélszolgálathoz! Az utolsó ADR törlése nem lehetséges interneten keresztül. 20. K: Létezik-e törlési költség? V: Nem, törlési költség nincs. 21. K: Újraaktiválható-e az egyszer már törölt ADR? V: Igen, ADR-je újraaktiválható, ha korábban már törölte is. Korábban nyert Termékpontjait ugyanakkor nem kapja vissza, Termékpontjait újra elkezdheti gyűjteni 20%-ért. 22. K: Hogyan aktiválhatom újra a törölt ADR-t? V: A törölt ADR újraaktiválásáért lépjen kapcsolatba a helyi Ügyfélszolgálattal. Ha az ADR törlését követő 30 napon belül telefonál, korábbi pontegyenlegét ADR azonosítójának újraaktiválásakor visszakapja. 23. K: Szükséges-e dokumentálni az ADR törlését? V: Igen, a törlési szándékát kérjük, hogy írásban jelezze, mivel ez az ADR Szerződés szabályzatának változtatását jelenti. ADR Online 24. K: Mi mindent lehet az interneten elintézni? V: Megváltoztathatja a fizetés módját (átutalás vagy hitelkártyás fizetés), a címeket, felülírhatja havi rendelését, és beválthatja Termékpontjait (további információért ld. a Rendelés módosítása fejezetet). 25. K: Mi a különbség az internetes rendelés és ADR rendelés árai között? V: Az internetes rendelések árai megegyeznek az ADR rendelés áraival, ami a nagykereskedelmi árból 5% kedvezményt jelent. Az internetes rendelésre viszont nem vonatkoznak az ADR rendelés előnyei. 26. K: Milyen fizetési módot fogadnak el a rendelés módosításakor?. (További információért ld. a Rendelés módosítása fejezetet)

6 V: Kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi Ügyfélszolgálattal vagy látogasson el a fizetési módokról szóló, internetes weboldalra, ahonnan az Ön piacán elfogadott fizetési módokról tájékozódhat. 27. K: Mik az internetes ADR ügyintézés előnyei? V: Az internetes ADR ügyintézés előnyei: kedvezményes szállítás és nincs kezelési költség, a változások időveszteség nélkül, azonnal végrehajthatók. * Némelyik piac / meghatározott régió nem részesül a kedvezményekben (Izland, Kanári-szigetek és a tengerentúli francia területek). Termékpontok 28. K: Hogyan gyűjtök Termékpontokat? V: Termékpontokkal havonta jutalmazzuk az ADR PSV értéke alapján. Havonta legfeljebb 75 Termékpont gyűjthető. Egy év során egy azonosítón maximálisan 900 Termékpont halmozható fel, mely Termékpontok a megszerzésüket követő 13. hónapban lejárnak. Az összeget az határozza meg, hogy Ön milyen régóta használja az ADR-t: o o 20 % - első év a programban (az első 12 rendelés teljesítése) 30 % - egy év elteltével (a 13. havi rendeléstől számítva). 29. K: Beválthatók-e más országban is a Termékpontjaim? V: Nem, Termékpontjait kizárólag abban az országban válthatja be, ahol azokat kapta. Példa: Ha Ön német ADR-rel rendelkezik, Termékpontjait kizárólag Németországban válthatja be. 30. K: Honnan tudom, mikor esedékes Termékpontjaim lejárta? V: A lejárati dátumot megtekintheti az interneten, az Ügyfélszolgálat segítségével, illetve a Vállalat részéről Önnek kiállított számlákon és a küldött eken is. 31. K: Ha visszaküldök egy terméket, akkor az érte kapott Termékpontok levonásra kerülnek-e? V: Igen, a termékért kapott Termékpontok levonásra kerülnek az Üzletépítő aktuális Termékpontegyenlegéből. 32. K: Az ADR törlésével a Termékpontokat is elvesztem? V: Igen, annak a hónapnak a végén kerülnek törlésre, amelyikben az ADR törlése megtörtént.

7 33. V: Vannak-e olyan termékek, melyekért Termékpont nem jár? V: Igen, egyes termékekért nem járt Termékpont, úgymint NSE Dreams szolgáltatások, értékesítési segédanyagok/marketing anyagok, kezdő csomagok, Nu Colour kiegészítők, üzleti csomagok, akciós termékek és csomagok, valamint a legtöbb promóciós csomag (kivéve az ADR csomagokat). 34. K: Létezik-e a Termékpontok beváltására vonatkozó korlátozás? Igen, kizárólag Nu Skin és Pharmanex termékekre (ide értve a termékcsaládokat is, úgymint ageloc Transformation, ageloc Elements & Future Serum, Nu Skin 180 öregedésgátló rendszer and Nu Skin Clear Action rendszer) válthatók be. Ez tehát kizárja a termékkolekkciókat, kedvezményes termékeket és promóciós csomagokat, üzleti csomagokat, ADR promóciós csomagokat, a Nourish the Children VitaMeal csomagokat, értékesítési /marketing segédanyagokat, szkenner oprerációs csomagokat és egyéb, Termékpontokra nem beváltható termékeket. 35. K: A Termékpontokkal beváltott termékekért is jár PSV? V: Nem, a Termékpontokkal nyert termékekért nem jár PSV. A Termékpontok beváltásáról 36. K: Mennyit ér egy Termékpont? V: Mivel a szerzett Termékpontok a PSV értéken alapulnak, azok beváltása is a PSV értékén alapul.. Egy Termékpont egy PSV-vel azonos értékű. 37. K: Mikor kapom meg Termékpontjaimat? V: Termékpontjaival minden előző hónapban leadott vásárlást követő hónap első munkanapján jutalmazzuk. 38. K: Beválthatom-e Termékpontjaimat közvetlenül az ADR rendelés leadása után? V: Nem, termékpontjaival minden előző hónapban leadott vásárlást követő hónap első munkanapján jutalmazzuk. Csak az azonosítóján történő megjelenést követően válthatók be. 39. K: Hogyan történik a Termékpontok beváltása?

8 V: Beváltásuk történhet faxon, levélben, a Walk-in központban illetve on-line a Termékpont beváltó központ menüpontban. A Termékpontok kizárólag akkor válthatók be, ha a termék teljes összegét fedezik. 40. K: Hol tudom megnézni, hogy mennyi Termékpont áll rendelkezésemre? V: Megnézheti on-line vagy a Walk-in központ és az Ügyfélszolgálat segítségével. Ugyanitt lehetősége nyílik a rendelkezésre álló, a gyűjtött, a beváltott és a hamarosan lejáró Termékpontjai megtekintésére. 41. K: A Termékpontok felhasználásakor kell-e adót és szállítási költséget fizetnem? V: Nem, Európában és Oroszországban nem kell adót fizetni az ingyenes termékek után. Emellett szállítási költésget sem kell fizetnie, amennyiben ingyenes termékeit ADR rendeléséhez vagy egyéb megrendeléshez csatolva kéri. 42. K: Visszaküldhető-e a beváltott Termékponttal vásárolt termék? V: Nem, a Termékponttal vásárolt termékek nem visszaküldhetők. 43. K: A Walk-in központban is beválthatók a Termékpontok? V: Igen. 44. K: Beválthatók a Termékpontok az interneten? V: Igen, beválthatja őket eseti rendeléskor vagy az ADR-ben. A Termékpontok felhasználásakor nincs minimum PSV követelmény egyik rendelés során sem. 45. K: Felhasználhatják-e mások a Termékpontjaimat helyettem? V: Kizárólag Ön és az Ön által meghatalmazott személy használhatja fel Termékpontjait. A meghatalmazáshoz szükséges egy, az Ön aláírását tartalmazó levél, melyben megnevezi az Ön Termékpontjait felhasználó, meghatalmazott személyt. Ezt megteheti faxon, vagy elküldheti postán az e célra kijelölt Ügyfélszolgálatra (amennyiben a beváltás az Ügyfélszolgálaton keresztül történik, kezelési költséget kell fizetni). A címért vagy faxszámért kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi Ügyfélszolgálattal, vagy látogasson el honlapunkra! Mi történik a fennálló ADP-mel? - Korábbi kedvezményes árak

9 46. K: Megváltoznak-e a meglévő ADP kedvezményeim és áraim? V: Minden ADP-n feltüntetett kedvezmény és ár változatlan marad az új ADR program bevezetésével is. Amíg nem eszközöl változtatásokat meglévő ADP-jén a bevezetéskor vagy azt követően, megtarthatja meglévő kedvezményeit és árait. 47. K: Megtarthatom-e a korábbi kedvezményes árakat, ha törlöm az ADP-t? V: Nem, amikor átregisztrál az ADR-re, automatikusan az új ADR programhoz tartozik az arra vonatkozó új árakkal. 48. K: Kaphatok-e Termékpontokat a korábbi kedvezményes termékekkel? V: Nem, azokon a piacokon, ahol az ADP-vel nem lehet Termékpontokra szert tenni, hanem a fokozatos kedvezményezés van életben ( %), ugyanaz a kedvezmény megmarad mindaddig, amíg az ADP-ből terméket vesznek ki vagy adnak hozzá, amire már a Termékpontok szerzése vonatkozik. ADR felfüggesztés 49. K: Mit jelent az ADR felfüggesztés? V: Az ADR felfüggesztés alatt azt a hónapot értjük, amikor ADR rendelése egy megjelölt hónapban nem kerül kiszállításra. 50. K: Hogyan függeszthetem fel ADR-emet? V: Az ADR felfüggesztéséhez lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálattal, vagy módosítsa interneten a kiszállítási dátumot. 51. K: Hány alkalommal lehetséges ADR felfüggesztés egy évben? V: Egy naptári évben három alkalommal / kiszállításkor függesztheti fel ADR rendelését. 52. K: Mi történik, ha háromnál több alkalommal szükséges felfüggesztenem ADR rendelésemet? V: Elveszíti ADR tagságát, valamint megszűnik az összes ADR kedvezménye.

10 53. K: Milyen hosszú időre vonatkozik az ADR felfüggesztés? V: Az ADR felfüggesztés egy hónapra szól. After this, the ADR automatically resumes. Ezt követően az eredeti ADR rendelés automatikusan újra életbe lép. 54. K: A felfüggesztett ADR rendelés az azonosítóm alatt futó többi kiszállítást is érinti? K: Nem, Önnek módjában áll az összes vagy egy kijelölt rendelés felfüggesztésére. 55. K: Mi a teendő, ha túl sok termékem gyűlik össze? K: Ha azt tapasztalja, hogy felhalmozódnak az Önnél lévő termékek, alakítsa át rendelését igényeihez igazodva. Módosíthatja mind a termékeket, mind a kiszállítási dátumot. ADR rendelés ideiglenes módosítása 56. K: Mit jelent az ADR rendelés felülírása? V: A felülírás tulajdonképpen egy új ADR rendelés, mely az aktuális hónapban felülírja a meglévő ADR rendelést. Például: ha az Ön ADR rendelésének kiszállítása minden hónap 20-án történik, kapcsolatba léphet az Ügyfélszolgálattal vagy bejelentkezhet az interneten, ahol felülírhatja rendelését az adott hó 12-ére egy másik termékre legalább % PSV értékben a kedvezmény után, akár egy másik fizetési módot és másik címet adhat meg, amely az adott hónapra vonatkozó 20-i rendelést felülírja. Ön ugyanazokban a termékkedvezményekben és Termékpontokban részesül, ahogy más esetben is. Az Ön rendszeres havi kiszállítása a következő hónapig felfüggesztésre kerül. 57. K: A felülírt rendelésre is vonatkozik a legalább 50 PSV-s kedvezmény utáni követelmény? V: Igen, az ADR előnyök megtartásához a felülírás is legalább 50 PSV értékű kell, hogy legyen a kedvezmény után. 58. K: Hány alkalommal eszközölhetek felülírást egy évben? V: Havonta egyszer írhatja felül ADR rendelését. 59. K: A felülírással tartósan állandósítom a rendelésemet? V: Nem, a felülírás nem állandósítja tartósan rendelését.

11 60. K: A felülírások hatással vannak a Termékpontjaimra? V: Nem, a felülírások nincsenek hatással Termékpontjaira. Ön a felülírással továbbra is megkapja Termékpontjait, ahogy azt normál ADR rendelése során megkapná. 61. K: Az ADR rendelés felülírásával tartósan megváltoztatom a szállítási dátumot? V: Nem, az ADR rendelés felülírást követő hónapban az eredeti ADR rendelés lép életbe az Ön által korábban kiválasztott szállítási dátummal. Walk-in központok 62. K: Mi az a Walk-in központ? V: A Walk-in központ olyan helyi iroda, ahova Ön rendelés leadása illetve felvétele okán fordulhat. 63. K: Leadhatom ADR rendelésemet a Walk-in központban? V: Igen, feladhatja ADR rendelését a Walk-in központban, ám kezelési költséget kell fizetnie. Kérjük, ne feledje, hogy ADR rendelését nem áll módjában a Walk-in központban felvenni, mivel azt Önhöz kézbesítik. Szponzorálás 64. K: Ha más országokban kívánok szponzorálni / vásárolni, mit kell tennem? V: Az EMEA (Európa, Oroszország, Közel-Kelet és Afrika) régión kívül történő szponzoráláshoz ki kell töltenie egy NSZSZ-t (Nemzetközi Szponzori Szerződés) valamint egy TSZ-t (Termékvásárlási Szerződés). Az említett dokumentumok a My Office Könyvtárában megtalálhatók. Ezen dokumnetumokra eljárási díj kerül felszámolásra. Az összeget az ön piaca határozza meg, amelyet helyi pénznemben kell kiegyenlíteni. Feliratkozás nemzetközi ADR-re 65. K: Ha nemzetközi ADR-re iratkozom fel, ugyanazokban a kedvezményekben részesülök?

12 V: Nemzetközi ADR-re való feliratkozás esetén részesül a kedvezményes szállítási díjban, kedvezményekben (5% PSV és árkedvezmény az ADR rendelésre), ám ezen rendelésért nem kap Termékpontokat. Például: egy francia Üzletépítő egyesült államokbeli ADR-jére nem kap Termékpontokat az adott ADR rendelés után.

Európa Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR)

Európa Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR) Az előnyei Európa Autmatikus Szállítási Hűségprgram () Az egy havi rendeléseket kezelő prgram Üzletépítők és Elsőbbségi Vásárlók számára. Megkönnyíti a Nu Skin és Pharmanex termékek értékesítését, valamint

Részletesebben

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki Amerikai Egyesült Államok Ausztrália Ausztria Belgium Brunei Ciprus Dánia Egyesült Arab Emírségek Egyesült Királyság Finnország Franciaország Görögország Hollandia Horvátország Irán Írország Izland Izrael

Részletesebben

2018/149 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, Riadó u Pf Tel.:

2018/149 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, Riadó u Pf Tel.: 2018/149 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ 2018. 08. 03. 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf. 166. Tel.: +36 1 882 85 00 kapcsolat@kt.hu www.kozbeszerzes.hu A Közbeszerzési Hatóság Elnökének tájékoztatója a Kbt. 62. (1)

Részletesebben

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 2000. június 1. 2000. szeptember 1.

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 2000. június 1. 2000. szeptember 1. Az előadóművészek, a hangfelvétel-előállítók és a műsorsugárzó szervezetek védelméről szóló Római Egyezmény (1998. évi XLIV. törvény az előadóművészek, a hangfelvétel-előállítók és a műsorsugárzó szervezetek

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Follow up 4 katalógus (Napórás madárfürdő) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

KÉSZÜLÉKEK FRISSÍTÉSE

KÉSZÜLÉKEK FRISSÍTÉSE KÉSZÜLÉKEK FRISSÍTÉSE Mi is az a MyDrive? A MyDrive Connect egy alkalmazás, amelynek segítségével a navigációs készülékén elérhető tartalmakat és szolgáltatásokat kezelheti.régen TomTom HOME-nak, és MyTomTom-nak

Részletesebben

Egészség: Készülünk a nyaralásra mindig Önnél van az európai egészségbiztosítási kártyája?

Egészség: Készülünk a nyaralásra mindig Önnél van az európai egészségbiztosítási kártyája? MEMO/11/406 Brüsszel, 2011. június 16. Egészség: Készülünk a nyaralásra mindig Önnél van az európai kártyája? Nyaralás: álljunk készen a váratlan helyzetekre! Utazást tervez az EU területén, Izlandra,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 3. őszi nagykatalógus (10, 20, 50 vagy akár 100 részes LED értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 3. tavaszi nagykatalógus (kiegyenlítő csomag LCD ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker hagymakatalógus (Rendkívüli formátumú csomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Poggyász: méret- és súlykorlátozások - United Airlines

Poggyász: méret- és súlykorlátozások - United Airlines Utolsó aktualizáció: 14.04.2019 Poggyász: méret- és súlykorlátozások - United Airlines United Airlines Nézd meg a United Airlines poggyász-szabályzatát. Ne feledd, hogy minden szolgáltató csomagszabályzata

Részletesebben

1. melléklet JELENTKEZÉSI ŰRLAPOK. 1. kategória: Online értékesített termékek biztonságossága. A részvételi feltételekhez fűződő kérdések

1. melléklet JELENTKEZÉSI ŰRLAPOK. 1. kategória: Online értékesített termékek biztonságossága. A részvételi feltételekhez fűződő kérdések 1. melléklet JELENTKEZÉSI ŰRLAPOK 1. kategória: Online értékesített termékek biztonságossága A részvételi feltételekhez fűződő kérdések 1. Megerősítem, hogy vállalkozásom ipari vagy kereskedelmi jellegű

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hápogó kacsa + ékszercsomag + Pénznyeremény sorsolása + 6 Weber kültéri konyha sorsolása

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hápogó kacsa + ékszercsomag + Pénznyeremény sorsolása + 6 Weber kültéri konyha sorsolása BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hápogó kacsa + ékszercsomag + Pénznyeremény sorsolása + 6 Weber kültéri konyha sorsolása 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Monogramos óra 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Monogramos óra 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Monogramos óra 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a

Részletesebben

A Lifestyle Bónusz megszerzéséhez a Terjesztőinknek Zafír vagy magasabb rangot kell elérniük két egymást követő hónapban.

A Lifestyle Bónusz megszerzéséhez a Terjesztőinknek Zafír vagy magasabb rangot kell elérniük két egymást követő hónapban. 2008 óta az ORGANO páratlan, semmilyen más vállalathoz nem hasonlítható előnyöket kínál Terjesztőinek: A Világ Legjobb Életstílusát. Az OG Lifestyle lényege a szabadság, luxus és a célkitűzések elérése.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT

SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT A DHANVANTARI Kft. a logisztikai szolgáltatást szerződött partnerei útján látja el. A termékek központi raktározása M5-Gyál Business Parkban (cím: 2360 Gyál, Bem J. u. 32.), az AUTÓKER

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 2. őszi nagykatalógus (1-5 ajándékot tartalmazó értékcsomagok) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hawaii pálma + Ékszercsomag + Pénznyeremény odaítélés + 2 luxus Garden-Lounge-garnitúra

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hawaii pálma + Ékszercsomag + Pénznyeremény odaítélés + 2 luxus Garden-Lounge-garnitúra BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hawaii pálma + Ékszercsomag + Pénznyeremény odaítélés + 2 luxus Garden-Lounge-garnitúra 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 1. tavaszi nagykatalógus (LED értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Magkatalógus (Évzáró Termesztő Csomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

EXIMBANK ZRT OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK

EXIMBANK ZRT OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK EXIMBANK ZRT. 2016. OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK Hatályos 2016. október 21. 2016. október 21-től hatályos országkockázati besorolás és kockázatvállalási

Részletesebben

Roaming: Növekvő adatforgalom, hazai áron egyre több országban

Roaming: Növekvő adatforgalom, hazai áron egyre több országban Budapest, 2015. október 1. Roaming: Növekvő adatforgalom, hazai áron egyre több országban Kibővült a Világ Napijeggyel barangolható országok köre Világ Napijegy Szerbiában, Ukrajnában és Oroszországban

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Szezonközi katalógus (Ezüstös viharlámpa) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a jelen

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Indoor katalógus (Raktári ajándékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI ÓRAREND Érvényes: 2015. szeptember 7-től

SZOLGÁLTATÁSI ÓRAREND Érvényes: 2015. szeptember 7-től 2760 Nagykáta, Dózsa Gy. u. 10 SZOLGÁLTATÁSI ÓRAREND Érvényes: 2015. szeptember 7-től I. Belföldi forint fizetési ok JÓVÁÍRÁS Megbízás típusa GIRO-IG1 GIRO IG2 VIBER TERHELÉS Takarékszövetkezetünk nostro

Részletesebben

Leövey Klára Gimnázium

Leövey Klára Gimnázium 4 Leövey Klára Gimnázium Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 1. osztály matematika 1 Standardizált átlagos képességek matematikából Az Önök iskolájának átlagos standardizált

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések Gyakran Ismételt Kérdések Family Business Family Business International Kft. info@family-business.hu +36 1 372 04 18 2017. www.family-business.hu www.market7.hu Rendelés, szállítás, fizetés, számlázás...

Részletesebben

Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 4 Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 18 Budapest, Horváth Mihály tér 8. Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 1. osztály szövegértés 1 18

Részletesebben

Kupon felhasználási szabályzat

Kupon felhasználási szabályzat Kupon felhasználási szabályzat 1. Fogalom meghatározások Kupon: Kedvezményre jogosító szelvény, melynek felhasználásával a vásárló az azon feltüntetett értékben, árkedvezménnyel vásárolhatja meg a számára

Részletesebben

Nemzetközi Szponzorálás Irányelv július 1. Amway

Nemzetközi Szponzorálás Irányelv július 1. Amway Nemzetközi Szponzorálás Irányelv 2018. július 1. Amway Ez a irányelv minden olyan európai piacra vonatkozik, ahol az Amway 2018. július 1-én saját leányvállalatai útján működteti az Amway Értékesítési

Részletesebben

Nemzetközi Szponzorálás Irányelvei. 2015. április 1. Amway

Nemzetközi Szponzorálás Irányelvei. 2015. április 1. Amway Nemzetközi Szponzorálás Irányelvei 2015. április 1. Amway Nemzetközi Szponzorálás Irányelvei Ez a irányelv minden olyan európai piacra vonatkozik, ahol az Amway 2015. április 1-én saját leányvállalatai

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Őszi szobanövény katalógus (Télálló díszpálma) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Hatályba lépés: január 06.

Hatályba lépés: január 06. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. január 06. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 4. őszi nagykatalógus (Éneklő és/vagy táncoló mikulás) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció

Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció /Promóciós szabályzat kisvállalati ügyfelek részére/ A CIB Bank Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4.-14., cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041004)

Részletesebben

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 1993. december 2. 1994. március 6.

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 1993. december 2. 1994. március 6. WIPO Szerzői Jogi Szerződés (2004. évi XLIX. törvény a Szellemi Tulajdon Világszervezete 1996. december 20-án, Genfben aláírt Szerzői Jogi Szerződésének, valamint Előadásokról és a Hangfelvételekről szóló

Részletesebben

1. Nyissa meg a honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés

1. Nyissa meg a   honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek gombra. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Részletesebben

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2017.10.25. COM(2017) 622 final A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK Az Európai Fejlesztési Alap (EFA): a 2017., 2018. és 2019. évi kötelezettségvállalásokra, kifizetésekre és

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Őszi nagykatalógus (M3) (6 részes jácint szett) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

130,00 ALL (0,94 EUR) 126,00 ALL (0,91 EUR) Ausztria 1,10 EUR (1,10 EUR) 1,27 EUR (1,27 EUR) 1,01 EUR (1,01 EUR)

130,00 ALL (0,94 EUR) 126,00 ALL (0,91 EUR) Ausztria 1,10 EUR (1,10 EUR) 1,27 EUR (1,27 EUR) 1,01 EUR (1,01 EUR) Aktuális benzinárak itt! - Benzinárak Európa 37 országából - Friss üzemanyagárak - TÉRKÉPNET - térkép Hol tankoljak? - Aktuális benzinárak itt! - Benzinárak Európa 37 országából - Friss üzemanyagárak,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup3 katalógus (3 az 1-ben Polaroid időjárás állomás) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Belföldi EMS Gyorsposta

Belföldi EMS Gyorsposta Belföldi EMS Gyorsposta Az EU területére megállapított zónadíjak ÁFA-t tartalmaznak. Az EMS küldemények EU-n kívüli szállításának díja csak a belföldi szakaszra vonatkozólag tartalmaz ÁFA-t. A táblázatban

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup2 katalógus (LED izzós égősor) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve Magyarországon

Részletesebben

MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015. Interrail

MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015. Interrail MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015 Interrail Örömmel üdvözöljük Önt az Interrail tel utazók széles táborában! Reméljük, utazásai során sok nagyszerű élményben lesz része. Jó időt, kellemes útitársakat kívánunk!

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort decemberi katalógus (Karácsonyi csomag: Aranyhaj/ Karácsonyfadísz/ Rudolf a LED rénszarvas) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték

Részletesebben

Pillér Takarékszövetkezet

Pillér Takarékszövetkezet Hirdetmény szolgáltatás díjairól forgalmazott és már nem forgalmazott lakossági és vállalkozói számlákra/számlacsomagokra vonatkozó devizakülföldi/devizabelföldi természetes- és nem természetes személyek

Részletesebben

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Telefonos ügyfélszolgálat Internetes ügyfélszolgálat E-számla, e-fizetés Csoportos beszedési megbízás Tartalom 01 Telefonos ügyfélszolgálat

Részletesebben

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mit tartalmaz az értékcsomag? - Az Ön által kiválasztott elő fizetési idő szak korlátlan hozzáférést biztosít több száz vállalkozási képzéshez - Élő szemináriumra

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Kincses láda 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Kincses láda 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Kincses láda 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a jelen

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Conclude Befektetési Zrt. GoldTresor online nemesfém kereskedési rendszer

Általános Szerződési Feltételek Conclude Befektetési Zrt. GoldTresor online nemesfém kereskedési rendszer Általános Szerződési Feltételek Conclude Befektetési Zrt. GoldTresor online nemesfém kereskedési rendszer Érvényben: 2018. június 14-től visszavonásig I. Általános információk A Szolgáltató adatai: Szerződő

Részletesebben

Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet

Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet TÁJÉKOZTATÓ A devizában végzett műveletek teljesítési rendjéről Hatályos: 2012. január 2-től 1 I. Általános feltételek A Takarékszövetkezet csak tartalmi, nyelvi és alaki

Részletesebben

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK. Pénzügyi információk az Európai Fejlesztési Alapról

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK. Pénzügyi információk az Európai Fejlesztési Alapról EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2018.6.15. COM(2018) 475 final A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK Pénzügyi információk az Európai Fejlesztési Alapról Európai Fejlesztési Alap (EFA): a kötelezettségvállalások,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Magkatalógus (Csúcsmárkás elektro ajándék) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit

Részletesebben

Barangolás. Keresés. Regisztráció

Barangolás. Keresés. Regisztráció Barangolás Áruházunkban tetszés szerint barangolhat, személyazonossága felfedése nélkül is megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal; regisztrációs kényszer nélkül tájékozódhat a részletekről. Termékeinket

Részletesebben

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 1. Belépés az Online Megrendelői Felületre 1. 1. Lépjen fel a www.erzsebetutalvany.hu weboldalra. 2. A kezdőoldalon válassza az Online megrendelő menüpontot. 3. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017

ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017 ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017 2 DHL GLOBALMAIL BUSINESS HOGYAN MŰKÖDIK? JELLEMZŐK Tegye borítékba, és címezze meg a leveleket. Csomagolja be a leveleket a DHL-től kapott dobozba vagy zsákba. Töltse ki a légi

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FupXtra katalógus (Eszpresszó szett) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M4 katalógus (Mikulással díszített karácsonyi lámpás) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/007/2017

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/007/2017 Interrail 2017 MÁV-START / ÜFM - 07/007/2017 Örömmel üdvözöljük Önt az Interrail tel utazók széles táborában! Reméljük, utazásai során sok nagyszerű élményben lesz része. Jó időt, kellemes útitársakat

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Szezonközi katalógus (Vesuvius rovarriasztó lámpa) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Fogyasztói Fizetési Felmérés 2013.

Fogyasztói Fizetési Felmérés 2013. Fogyasztói Fizetési Felmérés 13. A felmérés hátteréről Külső felmérés a lakosság körében 10 000 válaszadó Adatgyűjtés: 13. május-június között, az adott ország anyanyelvén 21 országban (azokban az országokban,

Részletesebben

FÜGGETLEN ÜZLETÉPÍTŐI / ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓI SZERZŐDÉS

FÜGGETLEN ÜZLETÉPÍTŐI / ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓI SZERZŐDÉS FÜGGETLEN ÜZLETÉPÍTŐI / ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓI SZERZŐDÉS Nu Skin International Inc. One Nu Skin Plaza, 75 West Center Street, Provo, UTAH, 84601, U.S.A. A jelen formanyomtatvány kitöltésével és aláírásával

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft.

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP Az autoship azt jelenti, hogy a rendszer minden hónapban automatikusan, a hónap ugyanazon a napján lead egy személyes rendelést a Te neved alatt. Ezzel

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort októberi katalógus (Rudolf LED rénszarvas) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országokban ( )

1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országokban ( ) 1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országok (1993-2007) Év Országok Összes lakosság /milliárd fő/ Tűzesetek /millió db/ Tűzesetben elhunytak /ezer fő/ 1000 lakosra jutó tűzesetek

Részletesebben

MEHIB ZRT JANUÁR 15-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA

MEHIB ZRT JANUÁR 15-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA MEHIB ZRT. 2019. JANUÁR 15-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA Hatályos 2019. január 15. 2019. január 15-től hatályos országkockázati besorolás és biztosíthatósági szabályok

Részletesebben

Mire, mennyit költöttünk? Az államháztartás bevételei és kiadásai 2003-2006-ban

Mire, mennyit költöttünk? Az államháztartás bevételei és kiadásai 2003-2006-ban Mire, mennyit költöttünk? Az államháztartás bevételei és kiadásai 2003-2006-ban Kiadások változása Az államháztartás kiadásainak változása (pénzforgalmi szemléletben milliárd Ft-ban) 8 500 8 700 9 500

Részletesebben

SiteTalk Mobile Alkalmazás

SiteTalk Mobile Alkalmazás SiteTalk Mobile Alkalmazás Kérdések és Válaszok Mobile Dialer Symbian & Windows Version 1.2 Tárcsázó letöltésével kapcsolatos kérdések Támogatja a telefonomat a SiteTalk Mobile szolgáltatás? Mit tegyek,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal)

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2016.10.14. COM(2016) 652 final A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK Az Európai Fejlesztési Alap (EFA) 2016., 2017., 2018., 2019. és 2020. évi kötelezettségvállalásaira, kifizetéseire,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Szolár szélmalom 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Szolár szélmalom 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Szolár szélmalom 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit

Részletesebben

Interrail MÁV-START / ÉI - 07/006/2018

Interrail MÁV-START / ÉI - 07/006/2018 Interrail 2018 MÁV-START / ÉI - 07/006/2018 Az Interrail tel, utazásai során sok nagyszerű élményben lehet része. Jó időt, kellemes útitársakat kívánunk! Engedje meg, hogy a tel kapcsolatban néhány hasznos

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M2 katalógus (3-in-1 időjárás állomás) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

A PISA 2003 vizsgálat eredményei. Értékelési Központ december

A PISA 2003 vizsgálat eredményei. Értékelési Központ december A PISA 2003 vizsgálat eredményei Értékelési Központ 2004. december PISA Programme for International Students Assessment Monitorozó jellegű felmérés-sorozat Három felmért terület Szövegértés, matematika,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M3 katalógus (Csúcs-értékcsomag LED-elektronika kategóriában) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M3 katalógus (Csúcs-értékcsomag LED-elektronika kategóriában) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M3 katalógus (Csúcs-értékcsomag LED-elektronika kategóriában) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

3A Takarékszövetkezet

3A Takarékszövetkezet Hirdetmény SEPA szolgáltatás díjairól a már nem nyitható lakossági és vállalkozói számlákra/számlacsomagokra vonatkozó devizakülföldi/devizabelföldi természetes- és nem természetes személyek részére 3A

Részletesebben

JELENTÉS A KERESKEDELMI SZÁLLÁSHELYEKRŐL

JELENTÉS A KERESKEDELMI SZÁLLÁSHELYEKRŐL KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL Az adatszolgáltatás a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvény (Stt.) 8. (2) bekezdése alapján kötelező. Nyilvántartási szám: 1036 JELENTÉS A KERESKEDELMI SZÁLLÁSHELYEKRŐL

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M1 katalógus (Panasonic értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M1 katalógus (Panasonic értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M1 katalógus (Panasonic értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET DEVIZASZÁMLAVEZETÉS, DEVIZAÜGYLETEK H I R D E T M É N YE VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE

ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET DEVIZASZÁMLAVEZETÉS, DEVIZAÜGYLETEK H I R D E T M É N YE VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET DEVIZASZÁMLAVEZETÉS, DEVIZAÜGYLETEK H I R D E T M É N YE VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE 1/2014. Közzététel: 2013. december 20. Hatályos: 2014. január 5-től I. BETÉTI KAMATOK 1. Devizaszámlák

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M1 katalógus emlékeztető (LCD kijelzős ajándék) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M2 katalógus (Mini, midi vagy maxi szolár szélmalom) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

InterRail. MÁVDIREKT: 06 (40) (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám)

InterRail. MÁVDIREKT: 06 (40) (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám) InterRail MÁVDIREKT: 06 (40) 49 49 49 (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám) küldföldről: +36 (1) 444 44 99 E-MAIL: informaciókérés: informacio@mav-start.hu egy, különvonat, Diák-Charter,

Részletesebben

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/028/2017

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/028/2017 Interrail 2017 MÁV-START / ÜFM - 07/028/2017 Örömmel üdvözöljük Önt az Interrail tel utazók széles táborában! Reméljük, utazásai során sok nagyszerű élményben lesz része. Jó időt, kellemes útitársakat

Részletesebben

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2015.10.23. COM(2015) 523 final A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK Az Európai Fejlesztési Alap (EFA): a 2015., 2016., 2017., 2018. és 2019. évi kötelezettségvállalásokra, kifizetésekre

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Téli katalógus (Különleges formátumú ajándék) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup2 katalógus (Koronás VIP-értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup2 katalógus (Koronás VIP-értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup2 katalógus (Koronás VIP-értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

Richter Csoport. 2014. 1-9. hó. 2014. I-III. negyedévi jelentés 2014. november 6.

Richter Csoport. 2014. 1-9. hó. 2014. I-III. negyedévi jelentés 2014. november 6. Richter Csoport 2014. I-III. negyedévi jelentés 2014. november 6. Összefoglaló 2014. I-III. III. negyedév Konszolidált árbevétel: -2,8% ( ), +1,2% (Ft) jelentős forgalom visszaesés Oroszországban, Ukrajnában

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort decemberi katalógus (Jutalomcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Erasmus+ Erasmus tanulmányi mobilitás 2015/2016

Erasmus+ Erasmus tanulmányi mobilitás 2015/2016 Erasmus+ Erasmus tanulmányi mobilitás 2015/2016 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Pázmány Péter Katolikus Egyetem pályázatot hirdet hallgatói részére a 2015/2016-os tanév őszi és tavaszi félévére egyaránt. I. Általános

Részletesebben

Élelmiszervásárlási trendek

Élelmiszervásárlási trendek Élelmiszervásárlási trendek Magyarországon és a régióban Nemzeti Agrárgazdasági Kamara: Élelmiszeripari Körkép 2017 Csillag-Vella Rita GfK 1 Kiskereskedelmi trendek a napi fogyasztási cikkek piacán 2 GfK

Részletesebben

Az EUREKA és a EUROSTARS program

Az EUREKA és a EUROSTARS program Az EUREKA és a EUROSTARS program Mészáros Gergely vezető-tanácsos 2014.03.13. Az EUREKA program 1985-ben létrehozott kormányközi együttműködés, Cél: Az európai ipar termelékenységének és világpiaci versenyképességének

Részletesebben

EOS Cégcsoport. Követelés kezelési lehetőségek az EU-n belül és kívül. Somodi Bernadett Értékesítési vezető Budapest, 2014.02.20.

EOS Cégcsoport. Követelés kezelési lehetőségek az EU-n belül és kívül. Somodi Bernadett Értékesítési vezető Budapest, 2014.02.20. EOS Cégcsoport Követelés kezelési lehetőségek az EU-n belül és kívül Somodi Bernadett Értékesítési vezető Budapest, 2014.02.20. Tartalomjegyzék Az EOS világszerte Mire van szükségem, ha az export piacra

Részletesebben