Újdonságok a rák kezelésében

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Újdonságok a rák kezelésében"

Átírás

1 Újdonságok a rák kezelésében Bemutatkozik a rákkal harcoló sorstársainknak az R47-PROTUMOL krém Mikor nekikezdtünk az R47-PROTUMOL krém gyártásának, a célunk az volt, hogy egy kizárólag természetes növényi hatóanyagokat tartalmazó készítménnyel segítsünk a rákkal küzdőknek. Aminek nincsenek mellékhatásai, amit bárki használhat, legyen szó egy 2 éves kislányról, egy szoptató vagy éppen terhes anyáról, netán egy idős szívbeteg nyugdíjasról. Most már nyugodtan kimondhatjuk, a tervünk maradéktalanul sikerült. Erről klinikai igazolásunk is van, amiről majd a Negyedik lépés című fejezetben Ön is megbizonyosodhat. Azonban előbb még ismerkedjen meg az R47-PROTUMOL krémmel, hiszen talán a következő hónapokban Önnek is nagy segítségére lesz abban, hogy megszabaduljon egy szörnyű betegségtől. És éppen emiatt tartjuk fontosnak, hogy kicsit részletesebben is bemutassuk Önnek a krém történetét. Hiszen ez nem egy testápoló, nem egy hidratáló krém. Az R47-PROTUMOL hatása jelentősebb annál, hogy ismeretlenül levegye a polcról. Ígérem, érthetőek, gyorsak és lényegre törőek leszünk.

2 A kezdetek: ígéretes állatkísérletek Nem a legkellemesebb dolog egy készítményt állatokon letesztelni, sajnos azonban ez elengedhetetlen volt ahhoz, hogy végül olyan kenőcsöt kapjunk, amely nem csak a címkéjén, de összetevőinek hála hatóanyagában is képes enyhíteni a bőr és a szervezet rákos megbetegedésének tüneteit. A folyamat nagyjából úgy zajlott, ahogy a tudományos dokumentumfilmeken is bemutatják. 14 SCID egérbe (súlyos kombinált immundeficiens egér) humán melanóma (HT 168) sejteket injekcióztak a hasi bőr alá. 16 nap elteltével, amikor már mindegyik egérben jól kifejlődött a tumor, a daganatos egerek felét (azaz hetet) az R47-PROTUMOL krémmel kezelték. A lenti táblázatból pontosan láthatja, hogyan növelte meg az R47-PROTUMOL krém az egerek túlélési idejét. A második lépés: embereken végzett megfigyelés A vizsgálatot végző intézmény: Debreceni Egyetem Megdöbbentő végeredményt kaptunk, mikor egy 92 éves beteg aki a kora miatt sem kemoterápiás, sem sugárterápiás kezeléseken nem vehetett részt lábait napi háromszor bekentük az R47-PROTUMOL krémmel. A mellékelt képeken (1. és 2. kép) is jól látszik, hogy a beteg lábain a Kaposi szarkóma bőr tumorai csúnya, diónyi elváltozásokat okoztak.

3 Az R47-PROTUMOL krémmel való kezelésnek köszönhetően azonban a bőr tumorok tünetei láthatóan enyhültek (3. és 4. fotó) Gondoljon csak bele, ha mindössze 2 hét rendszeres használat után egy ilyen súlyos állapotban lévő bőrtumoron is látható változásokat tudott okozni az R47-PROTUMOL krém, ráadásul egy olyan betegen, aki lényegében más kezelésben nem is részesülhetett, mire lehet képes az enyhébb tünetek kezelésében a kenőcs.

4 A harmadik lépés: örömteli megállapítás Fontos szempont volt számunkra, hogy az R47-PROTUMOL krém használata során semmiféle toxikus vagy egyéb mellékhatás ne lépjen fel. Így a gyerekektől a terhes és szoptató anyákon keresztül akár az idősebb, szív- és érrendszeri problémákkal is küzdő betegek is használhatják a kenőcsöt napi rendszerességgel. A negyedik lépés: klinikai vizsgálat 2011-ben klinikai vizsgálatnak vetettük alá az R47-PROTUMOL ápoló krémet. A vizsgálatot a Kozmetológiai és Bőrfiziológiai Kutatólaboratórium SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika végezte Prof. Dr. Kemény Lajos Intézet Igazgató szakmai jóváhagyásával. A vizsgálat lényege az volt, hogy egy független orvosi csapat előtt bizonyítsuk az R47-PROTUMOL kenőcsnek a superficiális basalioma és solaris keratosis kezelésében mutatkozó fantasztikus eredményeit. Nos, a 4 hetes kezelés és vizsgálat igazolta, hogy az ápoló krém látványos javulást hoz a kezelt bőrfelületen:

5 1) Az R47-PROTUMOL krém használata során toxikus mellékhatás, allergiás, irritatív reakció nem jelentkezett. 2) A kezelés 4 hetes időtartama alatt különböző fokú klinikai javulás volt észrevehető a tesztalanyok között. 3) Az R47-PROTUMOL krém a tumorok területén észlelhető hámlás- és pörkképződés, valamint az exulceráció (kifekélyesedés) mértékét szemmel láthatóan csökkentette. 4) A tumorok állapotában nem következett be progresszió, rosszabbodás, növekedés a kezelés időtartama alatt. Az ötödik lépés: használat a mindennapokban Az R47-PROTUMOL kenőcs használatának úttörője mindenképpen Dr. Pécsek Mária sebész főorvosnő volt, aki nem éppen hétköznapi változásokat figyelt meg több betege állapotában. Szövettanilag igazoltan rosszindulatú betegségekben, a bőrfelszínhez közeli elváltozásoknál alkalmaztuk az R47-PROTUMOL krémet rendszeres kontroll mellett. Öt emlődaganatos betegnél - kettőnél az emlőben lévő nem eltávolítható malignus tumornál, háromnál hónalji metastasis esetében, amely tapintható volt. A betegeknél napi 2-3-szor alkalmaztuk rendszeresen az R47-PROTUMOL krémet, és hat hónap múlva kontrolláltunk. Az emlőben lévő 6-7 cm-es tumor 1 centiméteressé vált. A hónalji metastasis a további betegeknél tapinthatatlanná vált. Volt olyan beteg, akinek a nagy emlő tumora a fenti terápia hatására 1 centiméteressé vált, azután eltávolítható lett. A műtét során az 1 cm-es daganatot eltávolítottuk, és a szövettani vizsgálat az elváltozásban csak 1-2 rosszindulatú sejtcsoportot talált. A hónalji metastasis eltűnésével teljes hónalji blokkdissekciot végeztünk, amelyben malignus elváltozást csak 1-1 mikroszkopikus sejtcsoportban láttunk. Ezen szövettani diagnózis egyértelműen bizonyítja a daganat visszafejlődését. Hozzáteszem, hogy ez a beteg chemoterapiás kezelést sem kapott, csak az R47- PROTUMOL krémmel lett kezelve. Eseteim között nyakon megjelenő, már kifekélyesedő áttét esetében kettő tubus R47- PROTUMOL krém elhasználása után a metastasis megkisebbedett, a kifekélyesedés meggyógyult. Ha az alapbetegséget nem is gyógyította meg, a beteg életminőségét rendkívüli módon megjavította, melyet más eszközökkel nem értünk volna el. Tapasztalataim során, és nagyszámú beteganyagomban sem láttam ehhez hasonló remissiot. Hasonló, orvosilag igazolt remissiot találtam 35 éves betegnél, akinek elhanyagolt, kifekélyesedő emlő tumora volt. Az R47-PROTUMOL krém kitartó használata után a

6 daganat megkisebbedett lényegesen, a kifekélyesedés megszűnt, a daganat eltávolíthatóvá vált. Jóindulatú nyaki nyirokcsomók, melyek lényegesen megnagyobbodtak, a krém tartós használatával teljesen eltűntek. Malignus lymphomas beteg nyakán váladékozó, csecsemő ökölnyi nyirokcsomó az R47- PROTUMOL krém használatától alig tapinthatóvá vált, váladékozása megszűnt. A beteg ez idő alatt chemoterapiát nem kapott, így egyértelmű, hogy a krém használatának tudható be a javulás. Az olyan betegeknél, akiknél szövettanilag igazoltan rosszindulatúság állt fenn, a szokványos orvosi terápiával ilyen javulást még nem konstatáltam. Az emlő jóindulatú és tapintható elváltozásai az R47-PROTUMOL krém használatával teljesen eltűnnek. Így prevenciónak (megelőzésnek) is pótolhatatlan, tekintettel a nagy számban előforduló emlő tumorokra. Dr. Pécsek Mária sebész főorvosnő Az orvos szemével című előadásában beszél tapasztalatairól:

7 Végül a hatodik lépés: pozitív gondolatok Emlékszem, egyszer olvastam egy furcsa kísérletről. Kutatók fogtak egy egyetemi kosárcsapatot, amelyet aztán 3 részre bontottak. A kísérlet lényege csupán annyi volt, hogy a 3 csoportnak dobnia kellett büntetőt. Ezután az első csoport minden tagja napi 1 órát gyakorolt minden áldott nap. A második csoport nem gyakorolt, csak elképzelte, hogy büntetőket dob. A harmadik csoport pedig nos, a harmadik csoport tagjai az égvilágon semmit sem csináltak. 1 hónap múlva aztán jött az újabb teszt, ami azt mutatta, hogy az első csoport (a gyakorlók) teljesítménye 28%-kal, a második csoporté (az elképzelők) 27%-kal javult. A harmadik csoport (a semmit tevők) eredménye pedig stagnált. Az elképesztő ebben az egész történetben, hogy azok, akik 1 hónapig nem vettek a kezükbe kosárlabdád, csak elképzelték a dobásokat, lényegében ugyanannyit fejlődtek, mint azok, akik rendszeresen gyakoroltak. Ebből a furcsa kis kísérletből is látszik, ha sokat gondol valamire, ha elképzeli, hogy az a valami sikerülni fog, akkor az a valami jobb eséllyel fog bekövetkezni. Ezért aztán egy ilyen szörnyű betegség alatt is fontos, hogy az Ön gondolatai csupa pozitív dologgal legyen tele. AZ R47-PROTUMOL Program Olvassa el az R47-PROTUMOL Programról megjelent cikket a 3. Évezred Tudományos Magazinban:. AZ R47-PROTUMOL ápoló krémről további információkat megtudhat a gyártó honlapján >>>

8 Terméktapasztalatok: Az R47-PROTUMOL ápoló krémről a vélemények a felhasználók kérésére kerültek közlésre, akaratuk szerint jó szándékú indíttatással, hogy tapasztalataikat, megfigyeléseiket közreadva, segítségükre lehessenek embertársaiknak. A vélemények, leírások eltérhetnek a termék engedélyezésében, hivatalos felhasználási útmutatóiban szereplő javaslatoktól, útmutatásoktól. Az alább leírtak változtatások nélküli idézetek, minden esetben a terméket felhasználók egyéni véleményét, nézeteit tükrözik. A PROPHARMATECH Kutató-fejlesztő Laboratórium abban a reményben, hogy a vélemények, megfigyelések közreadásával a termékfelhasználók segítségére lesz, ezért, az itt feltüntetett történeteket tájékoztató jelleggel hozza nyilvánosságra, de semmiféle felelősséget nem vállal ezen vélemények és tapasztalatok szerint alkalmazott, és az engedélyektől eltérő felhasználási módozatokért és következményeiért. Gy. F.-né Budapest Hozzátartozóm, aki 91 éves, prosztatarákban szenved. A betegség következményeként mindkét lába nagyon duzzadt volt. Nagy lila foltok jelentek meg rajta, hallomás útján szereztünk tudomást az R47-Protumol krémről, rendeltünk is belőle. Kb. 2-heti használat után a lila folt a lábán felszívódott, az addig erősen dagadt lábszár lelohadt, megtisztult. Az idős beteg elmondása alapján a krém jónak bizonyult. F. A. Budapest Bőrrákban szenvedek. Betegségem nem műthető. A Zöld Újságban olvastam hasonló betegségben szenvedők leveleit. Úgy gondoltam, jómagam is megpróbálom az R47-Protumol krém használatát. A daganat a fülem mögötti részt támadta meg. Naponta kétszer kenegetem a kérdéses felületet, mely a krém használatától napon belül elkezdett gyógyulni. A rajta levő seb beforrt. H. L. Solt Leukémiában és basaliomában szenvedő beteg vagyok. Természetgyógyászom ajánlotta az R47-Protumol krémet. Heti három alkalommal használom. Szeretném elmondani, hogy a krém használatától a közérzetem fokozatosan javulni kezdett, pár tubus elhasználása után megerősödtem. F. I. Pécs 73 éves vagyok, emlőrákban szenvedek, nem műthető. Egy ismerősöm ajánlotta az R47- Protumol krémet. Mivel kisnyugdíjas vagyok, kéthavonta egy tubust használtam úgy, hogy naponta egyszer az addig gyulladt mellemet bekentem. Egy egész tubus felhasználása után azt vettem észre, hogy a mellem nem gyulladt be, és nem éget a bőrfelület.

9 S. M. Budafok Egy korábbi esés után, az asztal sarkába nagyon megütöttem a mellem, ami duzzadt lett, csúnyán elszíneződött, a keletkezett kis csomót masszírozással szétoszlattam. Majd egy rutinvizsgálatnál emlőrákot állapítottak meg az addig tünetmentes állapotomhoz képest. Az onkológián a vizsgálatra várva a betegek egymás között beszéltek az R47-Protumol krémről. Én is vásároltam egyet. Naponta egyszer bekentem a mellnek azt a részét, ahol a daganatot megállapították. Egy hónap múlva esedékes kontrollon az orvos megdöbbenve állapította meg, hogy a daganat tömegében összehúzódott. S. E.-né Komló Nyirokmirigy rákot állapítottak meg nálam. A helyzetem annyira súlyos volt, hogy végső kétségbeesésemben minden addig forgalomba került szert kipróbáltam, sajnos nem sokat javultam. Az orvosi terápia mellett a hallomásból megismert R47-Protumolt kezdtem el használni. Naponta háromszor kentem be a könyökhajlatot, illetve gerinc mentén a bőrt. Három hét után éreztem, hogy nem vagyok annyira gyenge. A második tubus után az ellenálló képességem is javult. K. R.-né Győr A két szem között, az orrnyeregről fekélyes daganatot műtöttek ki. Legnagyobb meglepődésemre a seb nem gyógyult be. Levedzett, 1-2 nap eltelte után vékony hártya képződött rajta, majd ismét kisebedzett. Az R47-Protumol krémből próbaként megrendeltem egyet. A fent említett sebet naponta bekentem. Egy hét eltelte után a seb elkezdett összehúzódni, a levedzés megszűnt, szépen begyógyult. Most már csak hetente egyszer alkalmazom. S. Z. Budapest Az újságban olvastam az R47-Protumol krémről, hogy milyen hatásos volt bőrrákra. Nekem egy anyajegyem fajult el a hátamon, és lett belőle egy rosszindulatú melanoma. 2 cm volt az átmérője és 1 cm magas volt. 2 hónappal ezelőtt vettem a krémből, naponta kétszer bekente a feleségem vele a melanoma felületét. Mamár az átmérője nem éri el az 1 cm-t, magasága pedig nincs, teljesen lelohadt, mert egy síkban van a normális bőrfelülettel. Minden nap kisebbedik. K. J. Szeged 52 éves vagyok, és prosztata rákom van. Kemoterápiás kezelést kaptam, de az állapotom nem javult, még inkább romlott. Az orvosi rendelőben az egyik beteg hívta fel a figyelmemet az R47-Protumol ápoló krémre, amelyet rákos betegek használnak. Most már használom én is, és az volt a legelső tapasztalatom, hogy a kemoterápia mellékhatásai megszűntek. Amikor kontrollra mentem, a vizsgálat után az orvosom azt mondta, hogy csökkent a prosztata daganat mérete. Ezen meg volt lepődve, mert hónapok óta tudja, hogy milyen rossz bőrben voltam. Elmondtam neki, hogy milyen krémet próbáltam ki. Azt mondta, hogy ő is hallott már róla más betegtől, és ha akarom használni, akkor ő azt nem ellenzi. Azóta is folyamatosan használom és érzem, hogy gyógyulok.

10 Dr. V. Gy. Budapest A kezelőorvosom hívta fel a figyelmemet az R47-Protumol krémre. Sok olyan beteggel és orvossal beszélt, akik már kipróbálták. Nekem a tüdőmön volt egy 3,6 x 8,7 cm-es daganat. Azért mondom, hogy volt, mert elkezdtem én is használni a krémet és a daganat teljesen elmúlt. Teljesen egészséges vagyok. Nobel-díjat érdemelne az az ember, aki az R47-Protumol krémet feltalálta. R. K. Budapest A múlt évben ősszel hallottam az R47-Protumol ápoló krémről. De a bátyám lányának az esetén keresztül is ismertem már a krémet. Neki méhnyakrákja volt, az orvosi kezelés mellett használta a krémet. Jelenleg teljesen tünetmentes. De igazán akkor ismertem meg a krém hihetetlen hatásosságát, miután melldaganatot állapítottak meg nálam egy magánklinikán, a szokásos évenkénti rákszűrésen. Elkezdtem a krémet használni. A mellemben nincs daganat két hónapon keresztüli krémezgetés után! Minden vizsgálaton átmentem, és az orvosok ezt állapították meg. N. E. Budapest 56 éves mellrákos nő vagyok. Sajnos a bal mellemet eltávolították, kemoterápiás kezelésen estem át. Lelkileg annyira megviseltek a kezelések, a műtét, hogy pszichológus segítségét kellett igénybe vennem. A pszichológus ajánlotta az R47-Protumol ápoló krémet. Próbaképpen megvettem egy tubussal, minden nap háromszor bekentem az eltávolított mell hegét, egyszer pedig a jobb mellemet, ahol egy kis csomó volt tapintható. Jelenleg az ötödik krémet használom, és legnagyobb meglepetésemre kb. egy hete már a kontrollokon nem volt fellelhető a csomó. A közérzetem és a lelkivilágom is jó, remélhetőleg jobb is lesz. S. K.-né Budapest Ismerősömtől értesültem az R47-Protumol krémről, még tavaly augusztusban. A családomban tüdődaganatos beteg van. Kértünk a krémből. A könyökhajlatokat és a gerinc vonalát naponta többször kenegettük, illetve a hátat. A kemoterápiás kezelés mellett a krémet is alkalmazva a daganat az ellenőrzés után a felére csökkent. Folyamatosan használjuk a krémet. M. R.-né Budapest Melldaganatot állapítottak meg nálam. Sajnos a fél mellemet el kellett távolítani. Naponta háromszor használom az R47-Protumol krémet. Az eltávolított emlő helyén lévő heg mérete a felére csökkent, és a bőrfelület simává vált. Havonta fél tubust használok el. Ajánlhatom másoknak is. T. J. Miskolc Olvastam az R47-Protumol krémről. Aranyérrel küszködöm, gondoltam megpróbálom. A végbélnílásba naponta borsónyi nagyságú krémet masszíroztam, pár hét múlva azt vettem észre, hogy a vérző, sebes kitüremkedés megszűn6t, mintha visszahúzódott volna. Kéthavonta szoktam megvenni a krémet és használva jobb a közérzetem, nem vérzik.

11 E. J. Debrecen Kaposi szarkómában - bőrrákban - szenvedő beteg. A két alsó lábszáron különböző méretű, néhol diónyi nagyságú daganatok. A beteg klinikai szimptómái jelentős javulást mutattak az R47-Protumol krémmel történő kéthetes kezelés után, a lábak teljesen kisimultak, a sebek is elmúltak, csak a hegek voltak láthatók. K. E. Ózd 50 éves vagyok. 24 darab borsónyi nagyságú daganatot diagnosztizáltak a nyakamon, a gége mellett, mindkét oldalon. Az R47-PROTUMOL krémmel, naponta 2 alkalommal bekentem a nyakamat vékony rétegben. Néhány nap után az ájulásaim elmaradtak, a közérzetem kiváló lett. Három hónap folyamatos kezelés után mind a 24 daganat elmúlt. Z. É. Budapest Kezdődő emlődaganatot állapítottak meg az orvosok a bal mellemben. Műtétre javasoltak, de mivel nagyon féltem, úgy gondoltam, hogy ki kell valami mást próbálnom, mielőtt beleegyezem a műtétbe. Az R47-PROTUMOL krémmel naponta 3-szor bekentem mindkét mellemet és a környezetét. Rendszeresen jártam az orvosi vizsgálatokra, ahol megállapították, hogy a daganat mérete fokozatosan csökken. Tizenöt hónap után a vizsgálatokon nem volt kimutatható a daganat. O.-né Á. Budapest 37 évesen kemoterápiás kezelést kaptam a melleimben lévő daganatok miatt. Az R47- Protumol ápoló krémmel rendszeresen kenegettem a melleimet, és az első pozitív megállapításom az volt, hogy a kemoterápia mellékhatásai először csökkentek, majd megszűntek. Bízom benne, hogy a daganatok is el fognak tűnni a melleimből, mert úgy érzem magamat, mintha nem is lenne semmi bajom. K. R. Budapest 53 éves vagyok, Budapesten élek. Csontszarkómám volt az állkapocsban, és belső szájüregi rák is. Az R47-PROTUMOL krémmel az arcom külső részét kezeltem. A szájüregben lévő daganat mérete és száma lassan csökkent, és egy idő után elmúlt. Köszönöm. M. T. Budapest Prosztata daganatot állapítottak meg nálam. Az R47-Protumol krémmel naponta három alkalommal bekentem a végbél környékét, és a végbélbe is bevittem borsónyi nagyságú krémet, mint egy kúpot. A vizelési nehézségek rövid időn belül megszűntek, az állapotom stabilizálódott, a közérzetem kiváló lett, a vizsgálatokon kimutatható volt, hogy a daganat mérete fokról-fokra csökkent, majd elmúlt. Sz. E. Budapest Áttétes daganat volt a beleimen, májon, vesén és az ízületeken. Túl voltam műtéten, kemoterápián, sugárterápián, de újabb daganatok jelentek meg különböző helyeken. Teljesen elgyengült fekvő beteg voltam. Az R47-Protumol ápoló krémmel naponta három alkalommal lett bekenve a gerincem a nyaktól a farkcsontig, valamint mindkét könyökhajlatomnak a belső felülete. Az állapotomhoz képest látványos javulás indult el. Lassan felerősödtem, fekvőbeteg

12 állapotom megszűnt, a közérzetem egyre jobb lett, a kórházi vizsgálati eredményeim is javulást mutattak. A krémmel hosszadalmas kezelés következett ezután, de a végeredmény tünetmentes állapot lett. Dr. P. A. Szeged 62 éves vagyok. Csontszarkóma a hátgerincben, áttétes tumor a gerinc melletti szövetekben. Nagyon súlyos állapotban voltam, állandóan feküdtem, ágytálaztak, folyamatosan morfiumot kaptam. Az R47-Protumol krémmel a gerincem és a gerinc melletti terület lett kezelve, valamint a két kar könyökhajlatának a belső része, naponta háromszor. Az első héten a közérzetem annyit javult, hogy az ágyból felkeltem, önellátó lettem. A második héttől kezdve csökkentek a fájdalmaim, közben kisebb sétákat tudtam tenni a közeli parkokban. Az állapotom napról-napra javult, próbáltam leszokni a morfiumról, ami később sikerült is. Visszamentem a munkahelyemre, ahol napi órát dolgozom, és ugyanazt az életet élem, mint amilyet a betegségem előtt. Gy. S. Eger 47 éves vagyok. Hasnyálmirigyrákkal kerültem kórházba. Állandóan hánytam, csontsovány és nagyon gyenge állapotú voltam. A krémmel naponta három alkalommal bekentem hátul a gerinc mindkét oldalán a hasnyálmirigy környékét. A szervezetem jól reagált erre az R47- PROTUMOL krémmel történt kezelésre, de ezzel párhuzamosan folyt az orvosom által meghatározott kezelés is. Azt tapasztaltam, hogy a kettő nagyon jól megfért egymás mellett, mintha a krém kiegészítette volna a gyógyszeres kezelést. A közérzetem javult, a hányás megszűnt. Ha nagyon lassan is, de kezdtem felépülni. Híztam, erősödtem, majd elértem hosszú idő után a tünetmentes állapotot. Á. B. Budapest Végbél daganatom volt. Az R47-Protumol krémet naponta háromszor a végbélben elhelyezve a kezelést elkezdtem. Semmi mást nem alkalmaztam, csak a krémet. Másfél év után tünetmentes lettem. Dr. P. A. Budapest 70 éves vagyok. Tüdőrákom lett. A tüdőm egy részét műtétileg eltávolították, de később a vizsgálat újabb daganatot mutatott ki. Naponta kétszer bel lett kenve az R47-Protumol ápoló krémmel a tüdő környéke a háton és a mellkason. Nyolc hónap elteltével az állapotom javulásnak indult, a kórházi vizsgálaton újabb műtétet nem javasoltak. Később tünetmentes állapotot diagnosztizáltak. M. M. Budapest Tüdőrákot mutattak ki nálam egy tüdőszűrés alkalmával. Dohányos voltam, tenyérnyi nagyságú daganat keletkezett a tüdőmben. Az R47-Protumol krémmel naponta háromszor kezeltem a mellkasomat és a hátamat. Diétáztam, és emellett csak a krémmel kezeltem magamat. Közel háromévi kezelés után tünetmentes lettem.

13 N. S. Törökszentmiklós Prosztatarákos vagyok. Már a második tubus R47-Protumol ápoló krém után határozottan jobban éreztem magam. Minden nap háromszor a végbélnyílásba bevittem egy borsónyi nagyságú krémet. Folyamatosan használom a krémet. C. L.-né Szigetszentmiklós Tüdőrákot állapítottak meg nálam, áttéttel a gerincben. Hallottam az R47-Protumol krémről. Naponta háromszor használom. Bekenem vele a tüdő környékét a hátamon és a mellkasomon is. Eddig hat tubussal használtam el. Örülök a krémnek, mert javul az állapotom, a közérzetem jó. Dr. H. A.-né Az édesanyám bőrrákos. Az R47-protumol krémmel kezeljük. A krém annyira hatásos, hogy a krém azonnal nyugtatja a bőrt, és a pörkök is behegedtek. C. M.-né Sopronnémeti A nyakamon és a fülem alatt dudorok keletkeztek, amelyeket naponta többször is az R47- PROTUMOL krémmel kenegetek. Azt tapasztaltam, hogy a krém hatására csökken a dudorok mérete. Addig fogom használni a krémet, ameddig a dudorok el nem múlnak. M. Z.-né Cegléd Az R47-Protumol krémet használom a tüdődaganatomra az orvosi kezelés mellett. Amióta krémet használom, azóta az orvosi kezeléseket is könnyebben veszem. Nem vagyok gyenge, az étvágyam jó, és nagyon jól érzem magam.

Clarence R. Munroe szakképzett fizioterapeuta

Clarence R. Munroe szakképzett fizioterapeuta Fizioterapeutaként saját egészségügyi intézményeimben, valamint számos nagyobb, többek között a Dr. John Harvey Kellogg nevével fémjelzett híres Battle Creek-i szanatóriumban végzett negyvennyolc esztendei

Részletesebben

REFERENCIÁK - ESETTANULMÁNYOK. Fogyasztás - alakformálás. ( ) a kívánt 8 kg-ot leadta, és közérzete is sokat javult

REFERENCIÁK - ESETTANULMÁNYOK. Fogyasztás - alakformálás. ( ) a kívánt 8 kg-ot leadta, és közérzete is sokat javult REFERENCIÁK - ESETTANULMÁNYOK Fogyasztás - alakformálás ( ) a kívánt 8 kg-ot leadta, és közérzete is sokat javult B. I. 60 éves, külalakjára, megjelenésére rendkívül sokat adó üzletasszony fogyasztás céljából

Részletesebben

Lisztérzékenység: van segítség

Lisztérzékenység: van segítség Cseh és magyar tapasztalatok Szabó Csilla és Kurucz Tamás Tanácsadóink reflektorfényben Szárcsagyökér, ánizs Gyógynövények közelrôl www.energyklub.hu 2011/8 Lisztérzékenység: van segítség 2011. augusztus

Részletesebben

Önmegvalósító sejtek Melldaganatok vizsgálata és kezelése

Önmegvalósító sejtek Melldaganatok vizsgálata és kezelése Önmegvalósító sejtek Melldaganatok vizsgálata és kezelése Sajnos minden 9. nő esik melldaganat áldozatául. A még nagyobb baj elkerülésének egyetlen útja az időben történő felismerés és a mielőbb megkezdett

Részletesebben

Oklevelet és emlékplakettet kapott támogatásáért a MÓ-TA kft.

Oklevelet és emlékplakettet kapott támogatásáért a MÓ-TA kft. KÓR-lap 2005/7. szám A Gyermekrák Alapítvány Kiemelkedõen Közhasznú Szervezet Hírlevele Oklevelet és emlékplakettet kapott támogatásáért a MÓ-TA kft. A zöldség és gyümölcs nagykereskedelemmel foglalkozó

Részletesebben

Dr. Lenkei Gábor, 2009. Minden jog fenntartva! ISBN: 978-963-06-7328-0. Megjelent a Free Choice Kft. gondozásában. 1. kiadás, 2009

Dr. Lenkei Gábor, 2009. Minden jog fenntartva! ISBN: 978-963-06-7328-0. Megjelent a Free Choice Kft. gondozásában. 1. kiadás, 2009 Dr. Lenkei Gábor Dr. Lenkei Gábor, 2009 Minden jog fenntartva! ISBN: 978-963-06-7328-0 Megjelent a Free Choice Kft. gondozásában 1. kiadás, 2009 Grafikai tervezés és tördelés: Lukács Emese Nyomta és kötötte:

Részletesebben

Óda a Korolenhez. A lélek és az epehólyag. Karácsonyi receptjeink 2011/12. Mikor vegyük elő terméktapasztalatok. Takács Mária cikke

Óda a Korolenhez. A lélek és az epehólyag. Karácsonyi receptjeink 2011/12. Mikor vegyük elő terméktapasztalatok. Takács Mária cikke 2011/12 www.energyklub.hu Óda a Korolenhez Mikor vegyük elő terméktapasztalatok A lélek és az epehólyag Takács Mária cikke Karácsonyi receptjeink Édes és sós sütemények 2011. december Újdonság Aktuális

Részletesebben

Ma már könnyebb együtt élni az SM-mel. Az immunmoduláns kezelés és az életminőség. Átszervezés után sikeres közösségi élet

Ma már könnyebb együtt élni az SM-mel. Az immunmoduláns kezelés és az életminőség. Átszervezés után sikeres közösségi élet Ma már könnyebb együtt élni az SM-mel Az immunmoduláns kezelés és az életminőség összefüggése Átszervezés után sikeres közösségi élet Gyermekvállalás sclerosis multiplexszel Három deci bor ára 2013. tavasz

Részletesebben

Gyerekként is egyre jobban

Gyerekként is egyre jobban Gyerekként is egyre jobban Információ a gyerekagykontroll-tanfolyamokról felnôtteknek és ösztönzô sikertörténetek gyerekeknek Agykontroll Kft. 1 Szerkesztette: dr. Domján László és Sólyom Ildikó Agykontroll

Részletesebben

A Mi Kórházunk. A Budai Meddõségi Centrum ikrei. Egy nap a Mûszerügyi Osztályon. Ápolók nemzetközi napja. Exkluzív riport Vágó Istvánnal

A Mi Kórházunk. A Budai Meddõségi Centrum ikrei. Egy nap a Mûszerügyi Osztályon. Ápolók nemzetközi napja. Exkluzív riport Vágó Istvánnal A Mi Kórházunk a Fõvárosi Önkormányzat Szent János Kórház és Rendelõintézet magazinja A Budai Meddõségi Centrum ikrei Egy nap a Mûszerügyi Osztályon Modern ultrahangkészülék a radiológián Ápolók nemzetközi

Részletesebben

A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum ismeretterjesztő lapja III. évfolyam 3. szám 2006. ősz Ingyenes kiadvány

A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum ismeretterjesztő lapja III. évfolyam 3. szám 2006. ősz Ingyenes kiadvány A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum ismeretterjesztő lapja III. évfolyam 3. szám 2006. ősz Ingyenes kiadvány A tartalomból: Egészségesebb nemzedékért épül az Auguszta Erős mag a Neonatológiai

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ A PAJZSMIRIGY GÖBÖS ELVÁLTOZÁSÁRÓL

BETEGTÁJÉKOZTATÓ A PAJZSMIRIGY GÖBÖS ELVÁLTOZÁSÁRÓL BETEGTÁJÉKOZTATÓ A PAJZSMIRIGY GÖBÖS ELVÁLTOZÁSÁRÓL Mi az a göbös golyva? A golyva (vagy struma) a pajzsmirigy megnagyobbodását jelenti. A göb a pajzsmirigy körülírt szerkezeti eltérése, egy csomó. Leginkábba

Részletesebben

I. MELLÉKLET ALKALMAZÁSI ELŐÍRÁS

I. MELLÉKLET ALKALMAZÁSI ELŐÍRÁS I. MELLÉKLET ALKALMAZÁSI ELŐÍRÁS 1 1. A GYÓGYSZER MEGNEVEZÉSE ALDARA 5% krém 2. MINŐSÉGI ÉS MENNYISÉGI ÖSSZETÉTEL 12,5 mg imikimod 250 mg krémben (5%), tasakonként. 5 mg imikimod 100 mg krémben Segédanyagok:

Részletesebben

a Laborokról a Tüdőgondozó a fejlődésneurológia atyja Katona professzor

a Laborokról a Tüdőgondozó a fejlődésneurológia atyja Katona professzor A MI KÓRHÁZUNK Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza és Észak-budai Egyesített Kórházai 2011. február a Laborokról a Tüdőgondozó a fejlődésneurológia atyja Katona professzor Tartalomjegyzék Csúcstechnológia

Részletesebben

Mi az SM? Mi nem az SM? Melyek lehetnek az SM tünetei?

Mi az SM? Mi nem az SM? Melyek lehetnek az SM tünetei? Szklero zis multiplex amit felte tlen tudni kell 24 o ra val a diagno zis uta n! Mi az SM? A sclerosis multiplex egyre gyakrabban diagnosztizált idegrendszeri krónikus gyulladásos kórkép. A neve sokgócú

Részletesebben

Regeneráló termékleírás

Regeneráló termékleírás Regeneráló termékleírás A Regeneráló a finom technológiák, a modern biotudomány és az ősi kínai orvoslás egyidejű felhasználásának a ragyogó eredménye. Az első olyan készülék a világon, amely az emberi

Részletesebben

A halláskárosodás genetikája

A halláskárosodás genetikája Esély fogyatékos és egészségkárosodott embereknek III. évfolyam, 2012/6., november december A halláskárosodás genetikája A szájüregi és arcizmok serkentése A Bárka mozgalomról Boldog karácsonyi ünnepeket

Részletesebben

Erik Bryn Tvedt ügyvéd Stargata 11 3229 Sandefjord. a német xxx Városi Gyámhivatal részére

Erik Bryn Tvedt ügyvéd Stargata 11 3229 Sandefjord. a német xxx Városi Gyámhivatal részére Erik Bryn Tvedt ügyvéd Stargata 11 3229 Sandefjord a német xxx Városi Gyámhivatal részére Tárgy: A német hivatalok és bíróságok elől Sandefjordban bújkáló 12 éves kislány (továbbiakban: páciens) és édesanyja

Részletesebben

Harry Benjamin. TÖKÉLETES LÁTÁS szemüveg nélkül. A szerző első kiadáshoz írt előszava

Harry Benjamin. TÖKÉLETES LÁTÁS szemüveg nélkül. A szerző első kiadáshoz írt előszava Harry Benjamin TÖKÉLETES LÁTÁS szemüveg nélkül Nem tudom megmondani, hogy rövidlátóként jöttem-e a világra vagy sem. Egy azonban biztos: az iskolában már az első napon észrevették, hogy csökkentlátó vagyok.

Részletesebben

PREVENTIV TEAM 2000 EÜ. SZOLG. KFT. 6795 BORDÁNY, Szent István tér 2.

PREVENTIV TEAM 2000 EÜ. SZOLG. KFT. 6795 BORDÁNY, Szent István tér 2. I N G Y EN E S K ÖZ ÉR Z E T I M A G A Z I N 2010/ III. ÉVFOLYAM/ 3. SZÁM Hogy az ember képes változtatni önmagán és úrrá lenni sorsán ezt minden elme tudja, amelyik felismerte a megfelelő gondolkodás

Részletesebben

A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum ismeretterjesztő lapja IV. évfolyam 2. szám 2007. nyár Ingyenes kiadvány

A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum ismeretterjesztő lapja IV. évfolyam 2. szám 2007. nyár Ingyenes kiadvány A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum ismeretterjesztő lapja IV. évfolyam 2. szám 2007. nyár Ingyenes kiadvány A TARTALOMBÓL: Felépült az Auguszta Kimutatja a rákos sejteket Várandós

Részletesebben

Kovács Eszter Réka: Még ép a roncs ág Bevezetés

Kovács Eszter Réka: Még ép a roncs ág Bevezetés Kovács Eszter Réka: Még ép a roncs ág (In: Grezsa Ferenc Takács Péter (szerk.): Még ép a roncs ág Válogatás erdélyi mentálhigiénés szakemberek dolgozataiból. Országos Addiktológiai Intézet. Budapest, 2005.

Részletesebben

Táplálásterápiák és tápszerek. Biológiai és bioszimilar terápiák. Az EFCCA elmúlt évi tevékenysége. Mit (t)egyél hogy jobban (l)egyél?

Táplálásterápiák és tápszerek. Biológiai és bioszimilar terápiák. Az EFCCA elmúlt évi tevékenysége. Mit (t)egyél hogy jobban (l)egyél? 4. oldal 7. oldal Táplálásterápiák és tápszerek 8. oldal Biológiai és bioszimilar terápiák 12. oldal Az EFCCA elmúlt évi tevékenysége 14. oldal Mit (t)egyél hogy jobban (l)egyél? 17. oldal Segítség, leesik

Részletesebben

A szemeit is nagyon furcsának találtam

A szemeit is nagyon furcsának találtam Mindent tudjunk megbeszélni BÉKI KATALIN érzékeny pont A szemeit is nagyon furcsának találtam A következõ oldalakon a saját tragédiánkról, fájdalmunkról és tapasztalatainkról szeretnék írni. Köszönöm,

Részletesebben

Menekülés. Totemrehívás

Menekülés. Totemrehívás Han Pál Menekülés Egy hétköznapi ember nem hétköznapi története Szerkesztette: Görbicz Tamás Görbicz Tamás Totemrehívás A magyar ősvallás a Biblia világosságában Budapest, 2005 ISBN 963 229 300 2 Szerzői

Részletesebben

Egyszerûen egészséges sorozat ÉV LEGNAGYOBB ORVOSI TÉVEDÉSEI. Demecs István - 1 -

Egyszerûen egészséges sorozat ÉV LEGNAGYOBB ORVOSI TÉVEDÉSEI. Demecs István - 1 - 150 Egyszerûen egészséges sorozat ÉV LEGNAGYOBB ORVOSI TÉVEDÉSEI - 1 - Demecs István - 2 - Egyszerûen egészséges sorozat 150 ÉV LEGNAGYOBB ORVOSI TÉVEDÉSEI - 3 - Demecs István Copyright : Demecs István

Részletesebben

Dr. Joel D. Wallach előadása Dr. Wallach egy igen népszerű orvos Amerikában, akit 1991-ben Nobel-díjra jelöltek. (Egy moszkvai előadás szövege lett

Dr. Joel D. Wallach előadása Dr. Wallach egy igen népszerű orvos Amerikában, akit 1991-ben Nobel-díjra jelöltek. (Egy moszkvai előadás szövege lett Dr. Joel D. Wallach előadása Dr. Wallach egy igen népszerű orvos Amerikában, akit 1991-ben Nobel-díjra jelöltek. (Egy moszkvai előadás szövege lett felvéve, a fordító megőrizte az előadó sajátos szóhasználatát.)

Részletesebben