GYSEV Velünk élmény az utazás.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "GYSEV Velünk élmény az utazás."

Átírás

1 GYSEV 2017 Velünk élmény az utazás.

2 2 tartalomjegyzék Szolgáltatásaink 3 Szolgáltatásaink 3 Utascentrum Webáruház 4 5 Ütemes menetrend, versenyképes menetidő Parkolók és kerékpártárolók Kirándulások 6 13 Kombinált ajánlatok Kombinált utazási ajánlatok Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút Széchenyi Múzeumvasút Bahn & Bike Nemzetközi ajánlatok Térítésmentes WIFI a vonatokon, állomásokon Utascentrum, Sopron Kedvezmények Találkozási pontok Fedélzeti és mobil utastájékoztatás Expresszó FLIRT motorvonatok GYSEV Magazin RaaberCity vonatok Webáruház Villamosított vonalhálózat Környezetbarát közlekedés E-ügyintézés

3 4 Utascentrum webáruház 5 Kényelmes ügyintézés elegáns környezetben, a soproni állomáson! Szolgáltatásaink: menetrendi és turisztikai információ személyes ügyfélszolgálat kártérítési ügyek azonnali kezelése kirándulások, kombinált jegyek értékesítése e-pont, online ügyintézés múzeum- és játszósarok ajándéktárgyak széles választéka Vásároljon, ajándékozzon online! Különleges, egyedi ajándék- és emléktárgyak ruhaneműk hátizsákok játékok vasútmodellek kiegészítők és egyéb termékek széles választéka a GYSEV Webáruházban! 99/ gysev@gysev.hu webaruhaz@gysev.hu

4 6 kirándulás kirándulás 7 Tartsanak velünk szervezett kirándulásainkon! A részvételi díj tartalmazza a kedvezményes menettéri vonatjegyet, a busztranszfert, valamint az idegenvezetést. A részvételi díj nem tartalmazza a belépődíjakat és a BBP-biztosítást (baleset, betegség, poggyász), amelyet javaslunk egyénileg megkötni. Csoportos kedvezmény 10 főtől vehető igénybe, mely során a részvételi díjból 10% kedvezményt biztosítunk. A kirándulások indulása minimum 30 fő részvételével garantált. A jegyek az érintett GYSEV személypénztárakban, valamint az ÉNYKK Zrt. győri (Győr, Árpád u. 51/B.) és zalaegerszegi utazási irodájában (Zalaegerszeg, Balatoni u. 1.) válthatók. Az árak az áfát tartalmazzák. Az ár- és a programváltoztatás jogát fenntartjuk.

5 8 kirándulás kirándulás 9 Steiermark Tourismus / Gery Wolf POZSONY, A KORONÁZÓ VÁROS május 6. Látogassunk el együtt a hangulatos óvárosáról híres szlovák fővárosba, ahol a történelmi múlt és a vidám forgatag együttese páratlan kikapcsolódásra nyújt lehetőséget! LURGROTTE BARLANG ÉS A KESSELFALL vízesés július 22. Fedezzük fel együtt Lurgrotte Semriach-ot, Ausztria legnagyobb cseppkőbarlangját, majd a kiépített fahidakon tegyünk könnyed túrát a 40 m mélyben zúgó Kesselfall vízeséshez! Programok: Kényelmes vonatút Hegyeshalomig és közvetlen busztranszfer Pozsonyba. Az impozáns, négy saroktornyos vár megtekintése után a híres belvárosi, pozsonyi szobrok, Kandi és társai felfedezésére indulunk. Ellátogatunk a Duna és a Morva összefolyása felett magasodó Dévény várába, ahonnan varázslatos panoráma tárul elénk. Indulás helye Sopron Fertőszentmiklós Kapuvár Csorna Győr Répcelak Bük Részvételi díj Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Programok: Kényelmes vonatút Szentgotthárdra és közvetlen busztranszfer Graz felé. A Nagy Dóm barlangteremben egyedülálló fény- és hangjáték részesei lehetünk. A Kesselfall vízesésig gyönyörű erdőkön, szurdokokon keresztül sétálunk el. Indulás helye Sopron Győr Csorna Répcelak Bük Szombathely Részvételi díj 8900 Ft Ft 9900 Ft 9200 Ft 8200 Ft 7800 Ft Szombathely Körmend Szentgotthárd Zalaegerszeg Zalaszentiván Ft Ft Ft Ft Ft Körmend Kőszeg Zalaegerszeg Zalaszentiván 7200 Ft 8200 Ft 9400 Ft 8900 Ft Vasvár Ft Vasvár 8200 Ft Élményekben gazdag kiruccanás Szlovákiába. A részvételi díj tartalmazza a kedvezményes menettérti vonatjegyet, a busztranszfert, valamint az idegenvezetést és az áfát. A belépődíj külön fizetendő (kb. 4 /fő). Kalandozzunk Ausztria festői szépségű tájain! A részvételi díj tartalmazza a kedvezményes menettérti vonatjegyet, a busztranszfert, valamint az idegenvezetést és az áfát. A belépődíj külön fizetendő (kb. 8,5 /fő).

6 10 kirándulás kirándulás 11 NTG / steve.haider.com A BAKONY FŐVÁROSA, zirc ÉS A CSESZNEKI VÁR augusztus 5. Utazzunk el a ciszterci rend magyarországi központjába, majd a tatárjárás utáni nagy várépítési korszak során épült Csesznek várába! ÉLMÉNYTÚRA A FERTŐ TÓ OSZTRÁK OLDALÁN szeptember 9. Látogassuk meg közösen Ausztria világörökségi védelmet élvező városát, Rusztot, majd hajózzunk a Fertő tavon! Programok: Vonattal Győrig, majd különbusszal Zircre utazunk. Bepillantást nyerhetünk a szerzetesrend 800 éves történetébe és mindennapjaiba. Megtekintjük a monumentális bazilika értékes kincseit, a felbecsülhetetlen egyháztörténeti kiállítást. A Bakonyban Csesznek várának több mint 700 éves ódon kőfalaihoz látogatunk. Indulás helye Sopron Fertőszentmiklós Kapuvár Csorna Récpelak Szombathely Részvételi díj Ft Ft Ft Ft Ft Ft Programok: Kényelmes vonatozás Sopronig, továbbutazás autóbusszal Eisenstadtig, ahol az Esterházy-kastélyparkban képzeletbeli időutazásban lesz részünk. A történelmi műemlékvárosban, Ruszton belekóstolunk a bájos Buschenschankok (borozók) fenséges nedűibe. Sétahajóra szállva egy teljesen más arcát ismerjük meg a Fertőtájnak, érintve a B 0 határpontot. Indulás helye Szombathely Körmend Szentgotthárd Győr Csorna Kapuvár Fertőszentmiklós Részvételi díj Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Körmend Szentgotthárd Kőszeg Ft Ft Ft Kőszeg Bük Zalaegerszeg Zalaszentiván Ft Ft Ft Ft Bük Ft NTG / steve.haider.com NTG / steve.haider.com Vasvár Ft Fedezzük fel együtt a régmúltból fennmaradt értékeket! A részvételi díj tartalmazza a kedvezményes menettérti vonatjegyet, a busztranszfert, valamint az idegenvezetést és az áfát. A belépődíj külön fizetendő (kb Ft/fő). Látogatás Ausztria határközeli régiójában, Burgenlandban. A részvételi díj tartalmazza a kedvezményes menettérti vonatjegyet, a busztranszfert, valamint az idegenvezetést és az áfát. A belépődíj külön fizetendő (kb. 13 /fő)

7 12 kirándulás kirándulás 13 Steiermark Tourismus / Harry Schiffer KELET-SZLOVÉNIA GYÖNGYSZEMEI október 7. Ismerjük meg a szlovén Toszkána szépséges dombjait, teraszos szőlőültetvényeit és a Drávaparti Ptuj zegzugos utcácskáit! GRAZ ÉS ADVENT FÉNYEI december 9. Adventi időszakban Graz különleges fényárba öltözik, a várost zeneszó és frissen készült finomságok csábító illata lengi be. Engedjük, hogy magával ragadjon bennünket az ünnepi hangulat! Programok: Utazás vonattal Szentgotthárdig, majd busszal át Szlovéniába. A keresztes lovagok által Szentföldnek hitt Jeruzálemben megízleljük a fenséges helyi borokat. Sétánk során Ptuj középkori óvárosának rejtett szépségeit, kulturális és történelmi örökségét fedezzük fel. Ellátogatunk az óváros felett emelkedő várba, amely Szlovénia egyik legszebb barokk és gótikus gyűjteményével büszkélkedik. Indulás helye Sopron Győr Csorna Répcelak Bük Szombathely Részvételi díj 8200 Ft 9600 Ft 9200 Ft 8500 Ft 7500 Ft 7100 Ft Programok: Gondtalan vonatút Szentgotthárdig, majd közvetlen busztranszfer Grazba. A romantikus belvárosi sétánk során az egyedülálló jégjászolban és a schloßbergi panorámában is gyönyörködhetünk. A díszes karácsonyi standokon kézzel készített ajándékok, mézeskalácsok között válogathatunk. Indulás helye Sopron Győr Csorna Répcelak Bük Szombathely Részvételi díj 7500 Ft 8900 Ft 8500 Ft 7900 Ft 6800 Ft 6500 Ft Körmend 6600 Ft Körmend 5900 Ft Kőszeg 7500 Ft Kőszeg 6800 Ft Zalaegerszeg 8700 Ft Zalaegerszeg 8000 Ft Zalaszentiván 8200 Ft Zalaszentiván 7500 Ft Vasvár 7500 Ft Steiermark Tourismus / Harry Schiffer Vasvár 6800 Ft Gazdagodjunk mediterrán élményekkel Szlovéniában! A részvételi díj tartalmazza a kedvezményes menettérti vonatjegyet, a busztranszfert, valamint az idegenvezetést és az áfát. A belépődíj külön fizetendő (kb. 12 /fő). Készüljünk együtt mesebeli környezetben a karácsonyra! A részvételi díj tartalmazza a kedvezményes menettérti vonatjegyet, a busztranszfert, valamint az idegenvezetést és az áfát. A belépődíj külön fizetendő (kb. 3,3 /fő).

8 14 kombinált ajánlatok kombinált ajánlatok 15 Egy jegy kombinált közlekedés több szolgáltatás! A kombinált jegyek az utas által megjelölt napon, hétköznap 8 órától, hétvégén- és ünnepnapokon pedig időbeli korlátozás nélkül érvényesek a GYSEV Zrt. vonalain bármely menetrend szerinti személyvonaton érvényesek (IC és gyorsvonat a mindenkori felár megfizetése mellett vehető igénybe) elővételben is megválthatók utólag nem módosíthatók, nem visszatéríthetők az érintett GYSEV személypénztárakban, valamint az ÉNYKK Zrt. győri Utazási Irodájában (9021 Győr, Árpád u. 51/B.) válthatók. Az ár- és programváltozás jogát fenntartjuk. Az árak az áfát tartalmazzák.

9 16 kombinált ajánlatok kombinált ajánlatok 17 KOMBINÁLT FÜRDŐJEGY KOMBINÁLT FÜRDŐJEGY plusz ZOO KOMBINÁLT JEGY ZOO KOMBINÁLT JEGY PLUSZ Magas ásványtartalmú gyógyvizes medencék, gyógy- és wellness kezelések, gyógykúrák, valamint kényelmes pihenőágyak, tágas, galériás pihenőteraszok! Pezsgőágy, sodrófolyó, színeffektekkel gazdagított tekergő élménycsúszda-rendszer, pancsolómedence és számos medencecsoport nyújt izgalmas felüdülést Bükfürdőn! Látogassa meg a győri állatkert lakóit, ismerje meg élőhelyüket, táplálkozási szokásukat és viselkedésüket! Szórakozzon kedvére, kedvezményes, kombinált jeggyel! Kalandozzunk együtt az emlősök, ragadozók, növényevők és madarak között, fedezzük fel a hüllők élővilágát a győri terráriumházban! Kényelmes vonatút, közvetlen busztranszfer, kényeztető pihenés! A kombinált fürdőjegy tartalma: utazás a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Bükre és vissza busztranszfer Bük vasútállomás és a fürdő között oda- és visszaúton belépő a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Gyógy- és Strandfürdő részlegébe (I. zóna) Indulás helye Jegytípus Felnőtt Gyerek (6 14 év) Nyugdíjas Sopron Ft Ft Ft Kőszeg Ft Ft Ft Szombathely Ft Ft Ft Körmend Ft Ft Ft Szentgotthárd Ft Ft Ft Váltson Ön is kombinált fürdőjegyet, tegye még különlegesebbé napját! A kombinált fürdőjegy Plusz tartalma: utazás a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Bükre és vissza busztranszfer Bük vasútállomás és a fürdő között oda- és visszaúton belépő a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Gyógy- és Strandfürdő (I. zóna) valamint Élményfürdő (II. zóna) részlegébe is Indulás helye Jegytípus Felnőtt Gyerek (6 14 év) Nyugdíjas Sopron Ft Ft Ft Kőszeg Ft Ft Ft Szombathely Ft Ft Ft Körmend Ft Ft Ft Szentgotthárd Ft Ft Ft A ZOO kombinált jegy tartalma: utazás a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Győrbe és vissza korlátlan számú utazás Győrben a helyi autóbuszjáratokon belépő a győri Xantus János Állatkertbe Indulás helye Jegytípus Felnőtt Gyerek (6 14 év) Nyugdíjas Sopron Ft Ft Ft Fertőszentmiklós Ft Ft Ft Kapuvár Ft Ft Ft Csorna Ft Ft Ft Répcelak Ft Ft Ft Szombathely Ft Ft Ft Körmend Ft Ft Ft Szentgotthárd Ft Ft Ft A ZOO kombinált jegy Plusz tartalma: utazás a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Győrbe és vissza korlátlan számú utazás Győrben a helyi autóbuszjáratokon belépő a győri Xantus János Állatkertbe belépő a Füles Bástya terráriumházba Indulás helye Jegytípus Felnőtt Gyerek (6 14 év) Nyugdíjas Sopron Ft Ft Ft Fertőszentmiklós Ft Ft Ft Kapuvár Ft Ft Ft Csorna Ft Ft Ft Répcelak 4 700Ft Ft Ft Szombathely Ft Ft Ft Körmend Ft Ft Ft Szentgotthárd Ft Ft Ft Csobbanjon velünk Bükfürdőn, és pihenje ki a mindennapok fáradalmait! Ismerje meg velünk a természet csodáit!

10 18 kombinált ajánlatok kombinált ajánlatok 19 MOBILIS KOMBINÁLT JEGY Izgalmas játékok és feladványok, látványos természettudományi bemutatók és élménydús foglalkozások az Európában is egyedülálló tudományos játszóházban! A MOBILIS kombinált jegy tartalma: utazás a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Győrbe és vissza korlátlan számú utazás Győrben a helyi autóbuszjáratokon belépő a felfedezések házába, a Mobilisbe Indulás helye Sopron Fertőszentmiklós Kapuvár Jegytípus Felnőtt Tanuló* Családi** Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Csorna Ft Ft Ft Répcelak Ft Ft Ft Szombathely Körmend Szentgotthárd Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft * 6 év felett, ill. 14 év felett érvényes diákigazolvánnyal. ** 1 felnőtt és 1 kisgyerek (4 6 év) RÉGIÓS KOMBINÁLT KIRÁNDULÓJEGY Szombathelyi barangolás Isis nyomdokain? Győr barokk utcáinak felfedezése? Netán egy közös koccintás Sopronban, a leghűségesebb városban? Kedvezményes vonatjegy és korlátlan helyi buszközlekedés kényelmes, gondtalan kirándulás! Élvezze a kedvezményes árú régiós kombinált kirándulójegy előnyeit, amely nem csak a vasúton, hanem a választott célállomás helyi autóbuszjáratain is érvényes! A régiós kombinált kirándulójegy tartalma: utazás Győr, Sopron vagy Szombathely állomások egyikére és vissza, a GYSEV Zrt. vonalain, bármely vasútállomásról, tetszőleges útirányon korlátlan számú utazás a választott város helyi autóbuszjáratain, az érvényesség napján Ára: Ft (2 fő részére) Együtt élmény az utazás! KOMBINÁLT JEGGYEL A VOLT FESZTIVÁLRA június 26. július 1. Utazz Te is VOLT vonattal Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiváljára, Sopronba, és foglald el elsőként helyed a 25. alkalommal megrendezésre kerülő VOLT Fesztiválon! Élményeidet pedig visszaútban is megoszthatod barátaiddal, hiszen a VOLT vonat Budapestre is közlekedik. A VOLT vonatok Budapest Keleti pályaudvar és Sopron között csak Kelenföld állomáson állnak meg, így biztosítva a minél gyorsabb eljutást a VOLT fesztivál hazájába. Válts Te is VOLT kombinált jegyet, mellyel rögtön, az ismételt sorban állás gondja nélkül szállhatsz fel a városi buszra, és az elsők között érkezhetsz a fesztivál helyszínére! A kombinált jegy tartalma: az adott VOLT vonattal, vagy GYSEV menetrendszerinti vonattal történő egy útra szóló vagy menettérti utazás az ÉNYKK Zrt. soproni, helyi, menetrendszerinti és mentesítő autóbuszjáratain korlátlan számú utazás a fesztivál ideje alatt VOLT kombinált jegy ára: Menettérti jegy: Ft Egy útra szóló jegy: Ft A fenti árak a VOLT vonatokra érvényesek. Az egyéb vonatokra váltandó VOLT kombinált jegy ára az igénybe vett járat felárától függ. A kombinált jegy kizárólag diákigazolvánnyal váltható. Utazzunk együtt a VOLT Fesztivál hazájába!

11 20 kombinált ajánlatok kombinált ajánlatok 21 KOMBINÁLT JEGGYEL A SAVARIA KARNEVÁLRA augusztus A város és a régió történelmét megidéző impozáns, jelmezes felvonulás, mutatványosok, gólyalábasok, zenészek, tűznyelők, tűzfújók és zászlóforgatók serege, katonai hagyományőrző programok, képző- és iparművészeti bemutatók mellett a történelmi borvidékek legkiválóbb nedűi és a kézműves sörkülönlegességek nyújtanak nagyszerű kíséretet a zenei ínyencségekhez. Utazzon Ön is Savaria kombinált jeggyel a Nyugat-dunántúli régió legnagyobb történelmi fesztiváljára! KOMBINÁLT JEGGYEL SZENT MÁRTON NAPJÁN november 4 5. Az ország minden szegletéből érkező vásárosok egyedülálló portékáinak széles kínálata, folyamatos tárlatvezetés a Vasi Skanzen kiállításain, népi kézművesmesterség-bemutatók, vásári komédiák, gasztronómiai különlegességek, gesztenyesütés, újbor kóstoló, íjászat, kézműves foglalkozás mindez egy helyen, a Vasi Múzeumfaluban! Váltson Ön is kombinált jegyet, legyen része a vásári sokadalomnak a fárasztó autóvezetés gondja nélkül! Kombinált jegy tartalma: utazás vonattal Szombathelyre és vissza korlátlan számú utazás a helyi autóbuszjáratokon kedvezményes belépő a Történelmi Témaparkban (Ferences Kert) zajló programokra Indulás helye Jegytípus 1 napos 2 napos 3 napos Sopron Ft Ft Ft Kapuvár Ft Ft Ft Csorna Ft Ft Ft Győr Ft Ft Ft Budapest Ft Ft Ft Szentgotthárd Ft Ft Ft Körmend Ft Ft Ft Bük Ft Ft Ft Vasvár Ft Ft Ft A Szent Márton napi kombinált jegy tartalma: kedvezményes, menettéri vonatjegy Szombathelyre korlátlan számú utazás az ÉNYKK Zrt. szombathelyi autóbuszjáratain belépő a Szent Márton napi Országos Nagyvásárba Jegytípus Indulás helye Felnőtt Gyerek (6 18 év) Nyugdíjas Sopron Ft Ft Ft Csorna Ft Ft Ft Győr Ft Ft Ft Szentgotthárd Ft Ft Ft Körmend Ft Ft Ft Bük Ft Ft Ft Vasvár Ft Ft Ft Kőszeg Ft Ft Ft Legyen részese Ön is a felejthetetlen karnevál-kalandnak, Savariaban! Ki Márton napján libát nem eszik, az egész éven át éhezik!

12 22 kombinált ajánlatok kombinált ajánlatok 23 KOMBINÁLT JEGGYEL AZ ADVENTI VÁSÁRBA december Utazzon el kedvezményes kombinált jeggyel a szombathelyi Adventi vásárba, legyen részese a közös Adventi gyertyagyújtás pillanatának, élje át az ünnepvárás meghitt hangulatát, és kényeztesse magát meleg étel- és italkülönlegességekkel, egyedülálló kézműves termékekkel, mindeközben válogasson kedvére a színes programkínálat sokaságából! Ünnepi fények, kényelmes vonatút, helyi buszközlekedés, és a forralt borról sem kell lemondania! KOMBINÁLT BÉRLETEK Egy jegy több szolgáltatás Püspökmolnári Szombathely kombinált bérlet Korlátlanul utazhat a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Szombathely és Püspökmolnári között, és az ÉNYKK Zrt. menetrend szerinti regionális autóbuszjáratain Püspökmolnári vasútállomás és Püspökmolnári autóbuszforduló között. Az Adventi kombinált jegy tartalma: menettérti utazás a GYSEV Zrt. adott vonalain korlátlan számú utazás a szombathelyi, helyi autóbuszjáratokon az érvényesség napján egy pohár forró ital a szombathelyi Adventi vásárban, Lions Club standjánál Indulás helye Sopron Csorna Győr Kőszeg Ár Ft Ft Ft Ft Püspökmolnári Szombathely kombinált bérlet Plusz Korlátlanul utazhat a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Szombathely és Püspökmolnári között és az ÉNYKK Zrt. menetrendszerinti regionális és a szombathelyi helyi autóbuszjáratain. A Püspökmolnári Szombathely kombinált bérlet és kombinált bérlet plusz megváltható a szombathelyi vasútállomás belföldi jegypénztárában és az ÉNYKK Zrt. regionális autóbuszjáratain. Zalaegerszeg Szentgotthárd kombinált bérlet Összehangolt közlekedést biztosítunk a Zalaegerszeg autóbuszállomás Körmend intermodális állomás (busz/vonat) Haris megállóhely (OPEL) Szentgotthárd vasútállomás között. A Zalaegerszeg Szentgotthárd kombinált bérlet megváltható a körmendi és szentgotthárdi vasútállomáson, valamint a zalaegerszegi autóbuszállomáson. Bük Vasvár Körmend Szentgotthárd Ft Ft Ft Ft Nádasd Szombathely kombinált bérlet Korlátlanul utazhat az ÉNYKK Zrt. menetrendszerinti regionális autóbuszjáratain Nádasd Körmend útvonalon, valamint a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Körmend és Szombathely között. Örömteli készülődést, kellemes ünnepeket és jó utazást kívánunk! Kényelmes, összehangolt utazás egyetlen bérlettel!

13 24 Széchenyi Múzeumvasút Széchenyi Múzeumvasút 25 Várja Önt a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút! Amikor felszáll a pöfékelő gőzössel, vagy a lágyan duruzsoló dízelmozdonnyal vontatott múzeumvasúti szerelvényre, egy nosztalgikus időutazásban lesz része, a Széchenyi Múzeumvasút visszaadja a régmúlt idők utazásainak romantikáját. A nagycenki Széchenyi-kastély közelében épült, 760 mm nyomtávolságú Múzeumvasutat a GYSEV Zrt. üzemelteti Nagycenk és Fertőboz között, ahol a szolgálatot gyermekvasutasok látják el. Élje át Ön is a kisvasúti zakatolás páratlan hangulatát, ahol a nem mindennapi élményről a Múzeumvasút ifjú, lelkes csapata gondoskodik!

14 26 Széchenyi Múzeumvasút Széchenyi Múzeumvasút 27 ÁRAK ÉS KEDVEZMÉNYEK Vegyen részt Ön is egy nosztalgikus hangulatú időutazáson, ahol lelkes gyermekvasutasok látják el a szolgálatot. Nagycenki kombinált jegy Utazzon kombinált jeggyel a Múzeumvasúton, és tegyen látogatást a nagycenki Széchenyi-kastélyban! Személyre szabott ajánlatok Éljük át az utazást egyéni perspektívából! Ismerjük meg a mozdonyvezetés rejtelmeit vagy béreljünk ki egy teljes szerelvényt! Menetjegy Jegytípus egy útra * 3 14 éves korig váltható ** 2 felnőtt és 2 gyerek együttes utazása esetén váltható Ár oda-vissza Teljesárú menetjegy 490 Ft 890 Ft Gyermek menetjegy* 290 Ft 490 Ft Családi jegy** 1160 Ft 2200 Ft Kerékpár és élő állat jegy 290 Ft 490 Ft Gőzös pótjegy 330 Ft 610 Ft Gőzös családi jegy** 2150 Ft 4010 Ft Kombinált jegy Induló állomás felnőtt * Egy felnőtt kíséretében egy 6 éven aluli gyermek díjmentesen utazhat. ** Gyermekjegy 6 14 éves korig váltható. A kombinált jegy tartalma: utazás vonattal a GYSEV Zrt. vonalain Fertőbozra és vissza menettérti utazás a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasúton belépő a nagycenki Széchenyi-kastély és emlékmúzeumba Ár gyermek Sopron, Fertőszentmiklós 1840 Ft 975 Ft Kapuvár 2090 Ft 1225 Ft Csorna 2370 Ft 1505 Ft Győr 3020 Ft 2155 Ft Csoportos utazás menetrendszerinti vonatokon Közös kirándulások, diák- és felnőttcsoportok együttes utazási igényét célszerű a tervezett utazás előtt 7 nappal korábban, írásban bejelenteni a gysev@gysev.hu címen. Csoportos utazás esetén a csoport tagjai számára a mindenkori menetdíj fizetendő. Különvonat, egyéni kívánság szerint Baráti összejövetelekhez és egyéb, személyre szabott igények alapján különvonat rendelhető. Az igénybevételi feltételekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal munkatársainkhoz! Kerékpárszállítás Bringatúrák esetén sem kell lemondanunk a múzeumvasutazásról! Kerékpár csak gőzvontatású vonaton, vonatonként legfeljebb 8 db szállítható. Az ettől eltérő kerékpárszállítási igénnyel kapcsolatban érdeklődjön munkatársainknál! Mozdonyvezetés 16 éves kor felett András nevű mozdonyunkat is vezetheti, amelyet oklevéllel igazolunk. A vezetéshez előzetes bejelentkezés szükséges. A mozdonyvezetés díja 2200 Ft. Születésnapi programok Szeretnéd születésnapi, vagy névnapi partidat igazán felejthetetlenné tenni, különleges környezetben tartani? Szeretettel várunk! Ünnepeld barátaiddal, osztálytársaiddal a jeles napot Nagycenken, a Széchenyi Múzeumvasút gőzmozdonyos közlekedési napjain!

15 28 Széchenyi Múzeumvasút Széchenyi Múzeumvasút 29 Rendezvények a Múzeumvasúton Töltsünk egy felejthetetlen napot a Múzeumvasút rendezvényein! Ezen a két napon garantáltan minden a gyerekekről és a gyerekeknek szól. Rendezvények a Múzeumvasúton A Múzeumvasút a szakmai célközönség részére is számos izgalmas rendezvényt tartogat. Tartsanak velünk további színes programjainkon is! Gyereknap a Múzeumvasúton Mókázzunk együtt a gyereknapon, május 28-án a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasúton! Pöfögő gőzössel, kézműves foglalkozással, ügyességi játékokkal, bábszínházzal, fűtőházlátogatással és sok-sok meglepetéssel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt egy felejthetetlen napra, Nagycenkre. Részvételi díj: 1990 Ft (1 felnőtt és 1 gyermek részére) A 14 éven aluli gyerekek a rendezvény karszalagjának felmutatásával a visszaúton ingyenesen utazhatnak a GYSEV Zrt. vonalain. 1 vagy 2 felnőtt és legalább 1 gyermek együttes utazása esetén a felnőttek 33% kedvezményre jogosultak. Tündérexpressz június 17-én újra közlekedik a legendás Tündérexpressz! Ezen a napon tündérek és manók serege érkezik a nagycenki mozdonyskanzenbe. Fedezd fel velünk a manók lakta rejteket, és utazz a virágos Tündérjáratokon! Fotóvonat Örökítsük meg a Múzeumvasút szerelvényét egyedülálló környezetében! Utazzon velünk vissza az időben és készítsen sajátos, nosztalgikus felvételeket a mozdonyról az eredeti sorompóőrházak, régi jelzők és műtárgyak társaságában! A vasútbarátok számára szervezett fotóvonatunk július 9-én, az utolsó, menetrendszerinti vonat beérkezése után indul Fertőbozról, mellyel rendhagyó módon járjuk végig a Múzeumvasút vonalát. A programra előzetes jelentkezés szükséges. Részvételi díj: Ft A Múzeumvasút születésnapja Szeretettel meghívlak Benneteket a 45. születésnapi ünnepségemre, szeptember 17-én. Kincskereséssel, modellvasút-kiállítással, fényképezkedési lehetőséggel, megújult játszóparkkal várok minden kedves érdeklődőt reggel 9-től egészen 17 óráig! Üdvözöl mindenkit András, a gőzmozdony A 14 éven aluli gyerekek a rendezvény karszalagjának felmutatásával visszaúton ingyenesen utazhatnak a GYSEV Zrt. vonalain. 1 vagy 2 felnőtt és legalább 1 gyermek együttes utazása esetén a felnőttek 33% kedvezményre jogosultak. Egy frissítő ital, kávé, vagy némi útravaló a Teki Caféban kapható!

16 30 Bahn & Bike Bahn & Bike 31 Vonattal és kerékpárral a régióban és azon túl A Nyugat-dunántúli régió jól kiépített útjain élmény a kerekezés. A kerékpárutak a legszebb vidékeket szelik keresztül és vonattal könnyedén megközelíthetők, így nem jelent akadályt, ha a túrák kezdő- és végpontja nem ugyanazon helyszínen van, valamint a különböző túraútvonalak tetszés szerint kombinálhatók. Az sem mellékes, hogy a megfáradt túrázó útközben akár többször is vonatra szállhat, így a gyorsabb haladás egyben pihenéssel is párosul. Az ajánlott kerékpáros túraútvonalak régiónk szívét-lelkét tárják fel Ön előtt. Az adott túrák több részletben is megtehetők, mert azok mindig egy adott vasútállomásról indulnak, és ott is érnek véget. Egyes szerelvényeken többfunkciós terek, vagy kerékpárszállító kocsik biztosítják a drótszamarak kényelmét, biztonságát. Keressék térképes kiadványunkat!

17 32 Bahn & Bike Bahn & Bike 33 Barangolás a Vasfüggöny mentén Fedezzük fel két keréken az egykor szigorúan őrzött határátkelőket és elzárt határ menti területeket! Nemzeti parkok, világörökségek megismerése A páratlan természeti környezet és a kultúra különleges harmóniáját legjobban két keréken élhetjük át! A túránk az 1. napon Kapuvárról az országhatárt jelentő Hansági-főcsatorna felett átívelő Andaui hídhoz vezet, ahol, a természet értékeit megcsodálva, érdemes rövid időre megpihennünk. Innen Wallern érintésével Pamhagenbe visz utunk, ahonnan fertőszentmiklósi átszállással, vonattal juthatunk el Sopronba (43 km). Sopronból Fertőrákost és a Páneurópai Piknik Emlékhelyet kereshetjük fel (23 km). A 2. napunk egy rövid vonatúttal indul (Soprontól Kópházáig), ahonnan kerékpárral Deutschkreutznál kilépve a határon, egészen Kőszegig túrázhatunk az osztrák oldalon (49 km). A 3. napi utunk Kőszeg és Lukácsháza közötti vonatúttal kezdődik, majd Bozsok, Narda, Szentpéterfa és Pinkamindszent érintésével összesen hatszor tekerünk át az egykori Vasfüggönyt jelentő országhatáron, ahol magyar és osztrák falvak egymást követve váltják egymást. A harmadik napi végpont Horvátnádalja vasúti megállóhely, ahonnan Szentgotthárdra utazhatunk tovább (55 km). A túra 4. napja Szentgotthárdról Alsószölnök felé vezet. Innen egy Szlovéniát és Ausztriát is érintő körtúrát tehetünk (62 km). Az 5. napon egy kelet-ausztriai kör nyújt határtalan élményt (44 km). A Vasfüggöny menti barangolásunk Szentgotthárdon zárul. Az 1. napon Győr és Mosonmagyaróvár között kiépített kerékpárutakon csodálhatjuk meg a Szigetköz egyedi természeti értékeit (45 km). A túra 2. napja Dunakilitin át Rajkára hívogat. Innen Jánossomorját vasúton közelítjük meg, és a települést két keréken hagyjuk el a szomszédos Andau felé. Innen az ún. menekülők útja irányába kanyarodunk, amelyen különféle szimbolikus szoborcsoportokat figyelhetünk meg. Az Andaui hidat keresztezve, a Fertő-Hanság Nemzeti Parkon át Kapuvárra érkezünk (58 km). Kapuvárról a 3. napon vonattal jutunk el Fertőszentmiklósra, majd a fertődi Esterházy-kastély megtekintése után a Fertőzugon át, Illmitznél a Fertő tavon komppal átkelve, a Páneurópai Piknik Emlékhelyet, végül pedig Sopront érjük el (48 km). Alternatív útvonalként Fertődről a nagycenki Széchenyi-kastély felé kerekezhetünk tovább, Nagycenkről pedig vonattal utazhatunk vissza Sopronba (20 km). A túra 4. napját egy hosszabb vonatúttal kezdjük, Soprontól egészen Szentgotthárdig utazunk. Innen Szalafőn át Őriszentpéterre vezet minket a bringaút. A nagy őrségi körtúra után, Magyarszombatfa, Velemér és Kerkafalva érintésével, Őriszentpéterre érkezünk vissza (68 km). A túránk az 5. napon ismét Őriszentpétertől indul. Pankaszon át Iváncra tartunk, végül pedig a csákánydoroszlói vasútállomáson zárul a napunk (25 km).

18 34 Bahn & Bike Bahn & Bike 35 Tavak, gyógy- és élményfürdők felfedezése A nyári időszakban nincs jobb, mint egy nagyot csobbanni a Fertő tóban vagy felkeresni a régió strandjait, fürdőit. Kalandozás borok mentén Kerékpározás közben azok sem csalódhatnak, akik szívesen hódolnak a gasztronómiai élményeknek. A fürdőtúránk 1. napja a répcelaki vasútállomáson kezdődik. Répcelakról a környező falvakon át a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőig, majd a porpáci vasútállomásig kerekezünk, onnan pedig vonattal, Szombathelyen át, Kőszegre utazunk (35 km). A túránk 2. napja Kőszegről Ausztria felé vezet. Mannersdorf, Klostermarienberg és Frankenau érintésével az élményfürdőjéről híres Lutzmannsburgba érkezünk. Innen továbbhaladva, Zsira és Bükfürdő között, kerékpárút vezet a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba (37 km). A 3. nap kezdetén a Bük és Nagycenk közötti távolságot érdemes vasúton megtennünk. Nagycenkről a termálfürdőjéről ismert Hegykő, majd Fertőújlak és a Fertő tó partján elhelyezkedő Illmitz, valamint Pamhagen az úti célunk, ahonnan Fertőszentmiklósra vonattal juthatunk vissza (58 km). A 4. napot Fertőszentmiklós és Kapuvár között rövid vonatúttal indítjuk. A kapuvári Flóra Termálfürdő után a Hanságon át visz utunk. Az Andaui hídnál megpihenünk, és Halbturn érintésével, Mosonszolnok felé kerekezünk tovább. Rajkáig vasúton, Rajkáról Mosonmagyaróvárra pedig kerékpáron utazunk. A nap zárásaként a Bio Flexum Termál Gyógyfürdőben frissíthetjük fel magunkat (75 km). A túra 5. napja a már ismert szigetközi kerékpárúton folytatódik Mosonmagyaróvár és Győr között, ahol a Lipóti Termál- és Élményfürdőt ejthetjük útba (50 km). A bortúra 1. napja Pamhagenből indul. A környékbeli heurigerek felfedezése után Sarródon, Fertődön és Hegykőn át Nagycenkre kerekezünk, onnan pedig vonattal érkezünk Sopronba (25 km). A 2. napi kirándulásunk a Sopronból Fertőrákos felé vezető, erdei úton át a Páneurópai Piknik Emlékhelyhez vezet, majd Baumgarten és Schattendorf érintésével Sopronba tér vissza (38 km). A 3. nap egy rövid vonatúttal indul Soprontól Kópházáig, ahonnan kerékpárral, a határon Deutschkreutznál kilépve, a pompás osztrák falvakon át, Kőszeg a végállomásunk. Útközben számos pince, cégér, szobor és borozó utal a környék híres szőlőtermesztésére (49 km). A 4. napon Kőszegről vonattal visz az utunk Szombathelyre, onnan pedig Horvátnádalja megállóhelyre. Stremet, Güssinget, Heiligenkreuzot, az ottani vinotékákat, végül pedig Szentgotthárdot kerékpáron érjük el (39 km). A kirándulásunk 5. napját a Vasfüggöny-túránál már megismert őrségi, vagy a szomszédos, délburgenlandi falvak bejárásával, Szentgotthárdon, vagy Csákánydoroszlón zárjuk (44 illetve 42 km). A borok szerelmesei tehát nemcsak a régió különböző borozóiban, hanem a szomszédos Burgenland hangulatos tájain is garantáltan megtalálják számításaikat.

19 36 Bahn & Bike Bahn & Bike 37 Kerékpáros utazási ajánlatok Drótszamaraink a legtöbb esetben kedvezményes áron, vagy akár díjmentesen is velünk utazhatnak mind belföldön, mind pedig határainkon túl. Tudnivalók a vasúti kerékpárszállításhoz A kerékpárszállítás sosem volt ilyen egyszerű. Alacsonypadlós járműveinken tágas beszállótér és kijelölt tárolóhely gondoskodik a kényelemről. Kerékpáros túrajegyek A kerékpáros túrajeggyel egész évben kedvezményes napidíjért utazik a kerékpár. A jegy a Balatonhoz, a Fertő tóhoz, vagy a Tiszta-tóhoz és a tóparti állomások között, az ország bármely vasútállomásáról érvényes, ára 420 Ft. Kerékpárral a Fertő tóhoz Legfeljebb 50 km-es távolságból (pl. Sopron, Fertőszentmiklós, vagy Csorna felől) Pamhagen állomásra belföldi díjszabás szerint kapható kerékpár- és menetjegy. Ára mindössze 235 Ft. Kedvezmény a Magyar Kerékpárosklub tagjainak A Magyar Kerékpáros Klub kártya tulajdonosai belföldön 25% kedvezménnyel szállíthatják bringájukat a menetrendszerinti vonatokon. Csoportos kerékpárszállítás Ausztriában A kerékpárszállítással kombinált Einfach-Raus-Radticket 2 5 fő részére érvényes Ausztria területén az ÖBB és a Raaberbahn vonalain, az R, REX és az S-Bahn vonatokon, egy teljes napon át, soproni indulással is. Díjmentes kerékpárszállítás a határ menti régióban A kerékpár szállítása díjmentes az EURegio Special menettérti jeggyel, az útvonal osztrák és magyar szakaszán egyaránt. Kerékpárszállítás egyes vonattípusokon Motorvonatainkon a kijelölt helyen, a lehajtható üléseknél jellemzően 3-6 db, normál szerelvényeken pedig a vonat első és utolsó kocsijában, a vonat vége felé található előterekben 2-2 db kerékpár szállítható. Csoportok bejelentése Nagyobb létszámú csoportok esetén üzemi viszonyoktól függően kerékpárszállító különkocsit tudunk biztosítani, amelynek igénylése kizárólag előzetes bejelentés alapján lehetséges (utazás előtt legalább 7 munkanappal). Javasoljuk, hogy a helybiztosítás érdekében kerékpáros utazását előre jelezze felénk a csoportosutazas@ gysev.hu címen. További tudnivalók Előzetes bejelentkezés nélkül kerékpár csak a szabad kapacitás függvényében szállítható. InterCity vonatokon kerékpár nem szállítható.

20 38 Nemzetközi ajánlataink Nemzetközi ajánlataink 39 A vasút összeköt Vonattal utazni mindig is különleges élmény volt. Ahány ország, annyi varázslatos táj, építészet, kultúra és természetesen megannyi különböző vasút és utazási ajánlat várja az érdeklődőket. Egy halkan száguldó motorvonattól a klasszikus, hegyekben kanyargó szerelvényekig a legszínesebb kavalkád tárul elénk, a hosszabb utazásokat pedig fekvő-, étkező- és hálókocsik teszik még egyedibbé. A határ menti régió természeti és kulturális értékei, a szomszédos Burgenland és Stájerország kincsei, illetve az európai nagyvárosok is várják Önt! Modern járművek, pihentető utazás, vonzó árak az utazás teljes szabadsága az Öné a vasúton!

21 40 Nemzetközi ajánlataink Nemzetközi ajánlataink 41 Szomszédolás a határ mentén Kényelmes, rugalmas, attraktív ezt nyújtja az Ausztria határ menti városaiba érvényes EURegio Special ajánlat. Korlátlan barangolás Ausztriában Vonatozzunk keresztül-kasul Ausztrián egy teljes napon át, kedvezményes árú vasúti napijeggyel! Útvonal Felnőtt ár Gyermek ár Győr Wiener Neustadt* 18,60 9,30 Szombathely Graz 19,00 9,50 Szombathely Feldbach 11,00 5,50 Szombathely Wiener Neustadt* 17,00 8,50 Szombathely Wien* 27,00 13,50 Fertőszentmiklós Wien 23,00 11,50 Felhasználási feltételek Az EURegio Special menettérti jegyek 2. kocsiosztályon, egyszeri oda- és visszautazásra, 4 napig, személy- és gyorsvonatokon érvényesek. Egyéb, magasabb kategóriájú (IC, EC, EN, RJ) vonatokon a jegyek nem használhatók. Gyermekjegy 6 és 14 éves kor között váltható. Értékesítési helyek A jegyek valamennyi nemzetközi pénztárban, továbbá Bük, Csorna, Fertőszentmiklós, Kapuvár, Körmend és Szentgotthárd GYSEV-állomásokon kaphatók. A *-gal jelölt jegyeket Sopronban nem értékesítik. A megadott árak, a nemzetközi pénztárak kivételével, a GYSEV által meghatározott mindenkori árfolyamon, kizárólag forintban fizethetők. Az Einfach-Raus-Ticket nevű kedvezményes vasúti napijegy 2 5 fő részére érvényes, ára pedig az együtt utazók száma alapján változik. Számoljunk utána, együtt kedvezőbb! Utazók száma Einfach-Raus-Ticket Einfach-Raus-Radticket Felhasználási feltételek Az Einfach-Raus-Ticket soproni indulással és érkezéssel valamennyi ausztriai célállomásra, illetve célállomásról érvényes, és a regionális vonatokon (R, REX, S), 2. kocsiosztályon, korlátlan számú utazásra jogosít az ÖBB és a Raaberbahn vonalain. Az Einfach-Raus-Radticket mindezeken felül utasonként egy kerékpár korlátlan szállítását is tartalmazza. A jegy hétköznap 9 órától másnap hajnali 3 óráig, hétvégén és ünnepnapokon pedig egész nap érvényes. Értékesítési helyek Az Einfach-Raus-Ticket Magyarországon kizárólag a soproni nemzetközi pénztárban kapható.

22 42 Nemzetközi ajánlataink Nemzetközi ajánlataink 43 Ausztria spontán vagy rendszeresen Sopronban elérhető ajánlataink mind az alkalmi utazók, mind pedig a napi munkába és iskolába járók számára kedvező lehetőségeket kínálnak. Európa határok nélkül A kontinenst sűrűn behálózó vasútvonalakat a legkülönfélébb járatok és vonattípusok tarkítják nap, mint nap. Egyszerűbb, mint gondolná! Sopronból Ausztria felé a nemzetközi menetjegyeknél kedvezőbb, osztrák belföldi díjszabás szerint kaphatók vasúti menetjegyek és a bérletek. Váltsa meg menetjegyét, heti- vagy havijegyét helyben, az egész nap közlekedő, Deutschkreutz, Wien és Wiener Neustadt felé induló vonatokra, illetve a további ausztriai célállomásokra! VOR-kedvezmény Burgenland és Alsó-Ausztria egyes részein a Verkehrsverbund Ost-Region (VOR) tarifája van érvényben. Sopronból a közlekedési szövetség területére megváltott jegyek és bérletek jellemzően a kapcsolódó, egyéb járatokra (pl. bécsi közösségi közlekedés) is érvényesek. A konkrét árakról a közlekedési szövetség honlapján ( lehet tájékozódni. Kedvezménykártyák A VorteilsCard évi egyszeri megvásárlásával egész Ausztriában féláron utazhat vasúton. A kedvezménykártya életkortól függően, már 19 -tól kapható. A fenti termékek kizárólag a soproni nemzetközi pénztárban kaphatók. Vonattal élmény az utazás Tegyük az utazást még különlegesebbé! Nemzetközi pénztárainkban adott vonatokra szóló helybiztosítások, fekvőhelyes és hálókocsijegyek is foglalhatók számos ismert vonattípusra (IC, EC, railjet, nightjet, EN, ICE). Személyes ügyfélszolgálatunk és nemzetközi pénztárunk készséggel áll rendelkezésre az útvonal megtervezésében és a legkedvezőbb ajánlat kiválasztásában. Sparschiene, SparNight, Special-jegyek Csapjon le időben a jó ajánlatokra! A kedvezményes SparSchiene menetjegyekkel akár már 9 ellenében juthat el egyes osztrák úticélokra, 19 -tól pedig akár további európai városokba. A jegyek adott napra és vonatra érvényesek, a helybiztosítást, illetve éjszakai utazás esetén a fekvőhelyes vagy hálókocsi igénybevételét magukban foglalják, ugyanakkor visszatérítésük, cseréjük nem lehetséges. Egyes jegytípusok csak online-menetjegy formájában válthatók. InterRail Éljen az utazás szabadságával egész Európában! Az InterRail nevű kedvezményes útiokmány minden korosztály számára, 1. és 2. kocsiosztályra is elérhető. A bérletek adott országokba (egyországos), vagy Európa összes, részes vasútjára (globál) megválthatók. Ötnapos európai vasúti bérlet már 206 -tól váltható.

23 44 kedvezmények kedvezmények 45 Legyen szó családi, baráti kiruccanásról, fesztivállátogatásról, vagy egyéb utazásról, kedvező ajánlattal szolgálunk valamennyi korosztály számára. Kiemelt rendezvényekre érvényes kedvezmények Családi kedvezmények Életkorhoz kapcsolódó kedvezmények Házi kedvencek kedvezménye Balatoni vonatok Csoportos kedvezmények oldal 49. oldal 49. oldal 49. oldal 50. oldal 51. oldal Bővebb információ a kedvezmény feltételeiről a oldalon, a GYSEV Zrt. jegypénztáraiban és a soproni Utascentrumban érhető el.

24 46 kedvezmények kedvezmények 47 GYSEV KEDVEZMÉNYEK Kiemelt rendezvényekre A vasúttársaságok idén is számos alkalmi menettérti kedvezményt, vagy akár díjmentes utazást biztosítanak a különféle rendezvényekre. GYSEV KEDVEZMÉNYEK Kiemelt rendezvényekre A kedvezmények igénybe vételi feltétele általában a menetjegy helyszíni pecsételése, vagy visszaúton a belépőjegy felmutatása. 90% GYSEV kedvezmény Helyszín Dátum Operakaland Budapest * A MÁV-START Zrt.-vel közösen biztosított kedvezmények. május 2 6., és október 50% GYSEV kedvezmény Helyszín Dátum Utazás Kiállítás* Budapest március 2 5. MFB Kisvasútra Fel! programsorozatban megrendezésre kerülő kisvasúti napok* Múzeumok éjszakája* országosan Budapest, Nagykanizsa, Szeged, Kecskemét, Debrecen, Szombathely április október június 24. AlteRába Fesztivál Körmend június Gyógy-Bor Napok Bük (Bükfürdő) július Soproni Szüreti Napok Sopron szeptember Sínek a Múzeumba vezetnek rendezvénysorozat * országos január december Díjmenetes visszaút gyermekeknek Helyszín Dátum Gyereknap a Múzeumvasúton Nagycenk május 28. Tündérexpressz Nagycenk június 17. Tündérfesztivál Sopron június 24. Győrkőcfesztivál Győr június 30. július 2. Fotóvonat a Múzeumvasúton Nagycenk július 9. A Kisvasút születésnapja Nagycenk szeptember % a kerékpárszállításra Helyszín Dátum Mobilitási Hét országosan szeptember 100% forgalmi engedély felmutatásával Helyszín Dátum Európai Autómentes Nap országosan szeptember 33% GYSEV kedvezmény Helyszín Dátum Herényi Virágút Szombathely április

25 48 kedvezmények kedvezmények 49 ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK A vonatozás során nem csak az utazás élménye, hanem számos különféle utazási kedvezmény is garantált az egész család számára. ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK Ifjúsági kedvezményeink nem csak a rendszeres iskolába járáshoz, hanem egy egész hétvégés kiránduláshoz is vonzó áron biztosítanak eljutást. Gyermekek Gyermekek 6 év alatt díjmentesen, 14 éves kor alatt fél áron utazhatnak szülők és nagyszülők kíséretében. Minden kis Utasunk a vonatozás során gyermekjegyet kap. Szülők 1 vagy 2 felnőtt és legalább 1 gyermek együttes utazása esetén a felnőttek 33%, a gyermekek életkor szerinti kedvezményre jogosultak. Nagycsaládosok Nagycsaládosok részére 90% kedvezményt biztosítunk valamennyi családtagnak 1 vagy 2 szülő legalább 3 saját gyermekkel történő együttes utazása esetén. 65 év alatti nyugdíjasok Évi 2 alkalommal 90% kedvezményben vagy évi 16 alkalommal 50% kedvezményben részesülnek (a nyugdíjfolyósító intézet által kiadott szelvény lepecsételésével). 65 év feletti nyugdíjasok Magyarország és az Európai Unió 65 év feletti állampolgárai díjfizetés nélkül utazhatnak 2. kocsiosztályon. Feláras vonatokon a mindenkori felár (IC pót- és helyjegy, gyorsvonati pótjegy stb.) megváltása kötelező. 26 év alatti fiatalok 26 év alatti, diákkedvezménnyel nem rendelkező fiatalok péntek 10:00 órától vasárnap 24:00 óráig, illetve az előre megadott, kapcsolódó ünnepnapokon 33% kedvezménnyel utazhatnak. Nappali és esti tagozatos diákok A közoktatásban tanulók és a felsőoktatási intézmények hallgatói nappali és esti tagozaton, belföldi forgalomban, diákigazolványuk alapján korlátlan számú, 50%-os kedvezményre jogosultak, lakóhelyük és az oktatási intézmény között pedig 90% kedvezménnyel válthatnak bérletet. Levező tagozatos diákok A levelezős diákok belföldi forgalomban, diákigazolványuk alapján, lakóhelyük és az oktatási intézmény között 50% kedvezménnyel válthatnak menetjegyet. Házi kedvencek A személyvonatokon, valamint a pót- és helyjegyköteles vonatokon is utazhatnak kutyák és más kisállatok a gazdáikkal, élőállat viteldíj ellenében. Az élőállat a kézipoggyász méretét meg nem haladó szállítóeszközben vihető fel a vonatra. A házi kedvenc kizárólag a hord-eszközben, a gazda felügyelete mellett tartózkodhat a fedélzeten.

26 50 kedvezmények kedvezmények 51 CSOBBANJUNK EGYÜTT A LEGJOBB HELYEKEN! Akár egy családi strandolás, akár egy kifulladásig tartó balatoni parti, egyetlen egy nyár sem telhet el az önfeledt pancsolás élménye nélkül. CSOPORTOS KEDVEZMÉNYEK Akár egy hosszú hétvége a barátokkal, vagy egy felejthetetlen osztálykirándulás, az együtt utazás nemcsak kedvező, hanem szórakoztató is. Utazzunk vonattal a Balatonra! Idén is közvetlen vonatok indulnak Sopronból és Szombathelyről a Balaton kedvelt üdülőhelyeire április 29. és augusztus 27. között Szombathely Tapolca Keszthely Fonyód Kaposvár június 17. és augusztus 27. között Szombathely Tapolca Balatonfüred Budapest Déli pu június 17. és augusztus 27. között * Sopron Szombathely Tapolca Keszthely * április 29. és június 11., illetve szeptember 2. és október 23. között szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerint, Szombathely Tapolca Keszthely útvonalon. Az élményhez HAJÓ visz! A Balatonhoz utazó, GYSEV menetjeggyel rendelkező, egyéni utasok részére a Balatoni Hajózási Zrt. 25% kedvezményt biztosít a menetrendszerinti hajóutak és 10% kedvezményt a sétahajózás árából. További kedvezményeink A bükfürdői Kristály Toronyba vonattal látogatók számára 33%-os utazási kedvezményt, és kedvezményes belépést biztosítunk. A szentgotthárdi St. Gotthard Wellness & Spa fürdőbe utazóknak 33% utazási kedvezményt biztosítunk. A büki és szentgotthárdi kedvezmény mindkét irányban érvényes, visszaútban a belépőjegyet jegyvizsgálatkor be kell mutatni. Csoportos ajánlatunk már 10 fő együttutazása esetén igénybe vehető. Óvodás csoport 90% Diák csoport 50% Felnőtt csoport Kedvezmény Feltétel Egyéb 20% 33% 50% 6 éves kortól, előzetes írásos bejelentés 10 éven aluli diákok, előzetes írásos bejelentés 10 éven felüli diákok, előzetes írásos bejelentés 10 gyermekenként 3 fő kísérőnek is 10 gyermekenkén 2 fő kísérőnek is 10 gyermekenként 1fő kísérőnek is Legalább 10 fő, legfeljebb 19 fő, előzetes írásos bejelentés alapján Legalább 20 fő, legfeljebb 49 fő, előzetes írásos bejelentés alapján Legalább 50 fő előzetes írásos bejelentés alapján Kérjük, csoportos utazását jelentse be a GYSEV Zrt.-nél, a csoportos kedvezmények igénybevételéhez. A csoportok részére ülőhelyet biztosítunk az adott járatokon. Csoportos utazás igényét kérjük legalább 7 nappal korábban bejelenteni. A csoportos utazás bejelentő lap elérhető a GYSEV Zrt. honlapján. A kitöltött bejelentő lapokat kérjük a csoportosutazas@gysev.hu címre megküldeni.

27 52 találkozási pontok találkozási pontok 53 Találkozzunk személyesen! Szívesen látjuk Önöket a régió jeles rendezvényein és a fővárosban, ahol a vasúti közlekedéssel, járművekkel és menetrendekkel kapcsolatos kérdések mellett a legfrissebb utazási ajánlatokkal, nyereményjátékkal, megannyi izgalmas programmal és természetesen Cenki Tekiékkel várunk minden kedves érdeklődőt! A garantáltan izgalmas kikapcsolódást nyújtó programokon partnerkapcsolataink és szakmai együttműködéseink bővítésére is lehetőséget biztosítunk. Keresse a látványos FLIRT vonatpultot, és legyen a vendégünk 2017-ben is!

28 54 találkozási pontok találkozási pontok 55 Országos rendezvények Társaságunk nem csak a kényelmes RaaberCity-szerelvényekkel, hanem több kiállítással is rendszeresen ellátogat a fővárosba, betekintést nyújtva sokoldalú és fenntartható működésébe. Regionális rendezvények Örömmel várjuk kedves utasainkat és a közeli, távoli érdeklődőket a nyugatdunántúli régió nagyobb városaiban, az alábbi programokon! Utazás Kiállítás Magyarország legnépszerűbb turisztikai szakkiállításán hosszú évek óta jelen vagyunk. A hazai és nemzetközi úti célok széles skáláját felvonultató kiállítói kör mellett az országos személyszállító társaságok is felsorakoznak. A kiállítás szakmai napján meglévő és leendő partnereinket, a többi napon pedig a nagyközönséget várjuk legújabb ajánlatainkkal és számos ajándéktárggyal. Az immár 40. alkalommal megrendezésre kerülő Utazás 2017 Kiállításnak idén is a budapesti vásárváros ad helyet. A kiállításra vonattal érkezők részére a vasúttársaságok 50% kedvezményt biztosítanak. Helyszín: Hungexpo Vásárközpont, Budapest, Albertirsai út Időpont: március 2 5. Autómentes Hétvége Az Európai Mobilitási Hét keretében minden évben eljön az a nap, amikor letesszük az autónkat, és fenntartható közlekedési módra váltunk. Már ezen az egyetlen napon is érezhetően tisztább a városok levegője, és felértékelődik a közösségi közlekedés szerepe. Budapest egyik legszebb sugárútján idén is a programoké és a pihenésé lesz a főszerep, a szolgáltatók jeles képviselői mellett pedig kollégáinkkal is találkozhatnak. A vasúton történő utazásra és kerékpárszállításra ebben az időszakban különleges kedvezmények vonatkoznak. Helyszín: Budapest, Andrássy út teljes hossza Időpont: szeptember Tündérfesztivál Szentiván éjjelén a tündérek és a manók előbújnak rejtekükből, és együtt várják a varázsruhát öltött gyerektársaikat. A tündérfesztivál ingyenes, egynapos rendezvény. A fesztiválra vonattal érkező gyerekek a hazaút során díjmentesen utazhatnak. Helyszín: Sopron, Deák tér teljes hossza Időpont: június 24. Győrkőcfesztivál A rendezvény idejére Győr belvárosa izgalmas játékbirodalommá változik. Az ország legnagyobb szabadtéri, ingyenes gyerekfesztiváljára a gyerkőcök egy mosolygós fényképpel léphetnek be, amelyért cserébe minden programra érvényes karszalagot kapnak. A fesztiválra vonattal érkező gyerekek a hazaút során díjmentesen utazhatnak. Helyszín: Győr belvárosa Időpont: július 1 2. Savaria Karnevál Közép-Európa egyik legnagyobb karneválja másfél évtizede várja a történelmi hagyományok iránt érdeklődő, önfeledt szórakozásra vágyó látogatókat. A karneválra a kedvezményes árú, kombinált jeggyel történő eljutást ajánljuk. Helyszín: Szombathely, Fő tér Időpont: augusztus

29 Belföldi és nemzetközi menetrendek, árak, ajánlatok, aktuális közlekedési információk, hírek, szakmai oldalak mindez egyetlen felületen. Keressen bennünket! Ossza meg velünk véleményét, tapasztalatát az címen! Csoportos utazási igényét a csoportosutazas@gysev.hu címen jelezheti Aktuális programjainkról, kirándulásainkról munkanapokon 8 és 16 óra között tájékozódhat, valamint jelezheti részvételi szándékát Általános, közlekedéssel és árakkal, kedvezményekkel, illetve kombinált ajánlatokkal kapcsolatos kérdés esetén hívja információs vonalunkat! Válogasson kedvére webáruházunk széles kínálatából, vásároljon egy kattintással, és vegye át otthon kedvenc termékét! facebook.com/gysev.zrt Kövesse legfrissebb híreinket, ajánlja eseményeinket és legyen részese a vasút változatos világának! Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartjuk. Felelős kiadó: GYSEV Zrt február

Programok, kirándulások. Kirándulóprogramok. Rendezvények. Kombinált jegyek (Bükfürdő, régiós rendezvények, ZOO, Mobilis, VOLT ) Kombinált bérletek

Programok, kirándulások. Kirándulóprogramok. Rendezvények. Kombinált jegyek (Bükfürdő, régiós rendezvények, ZOO, Mobilis, VOLT ) Kombinált bérletek Programok, kirándulások Kirándulóprogramok Rendezvények Kombinált jegyek (Bükfürdő, régiós rendezvények, ZOO, Mobilis, VOLT ) Kombinált bérletek Bahn & Bike Belföldi és nemzetközi kedvezmények Győr Sopron

Részletesebben

AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK

AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK Élménydús kirándulások, felejthetetlen napok! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. Velünk élmény az utazás. Vasúti kedvezmény csoportoknak Vasúti kedvezmény csoportoknak Kirándulás

Részletesebben

Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre

Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre kombinált jegyek Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre Egyetlen jegy, sok-sok közös élmény! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

Részletesebben

Programok, kirándulások

Programok, kirándulások Programok, kirándulások Kirándulóprogramok Fesztivál kedvezmények Balatoni utazások Bahn & Bike Kombinált jegyek (Bükfürdő, régiós rendezvények, ZOO, Mobilis, VOLT ) Kombinált bérletek Belföldi és nemzetközi

Részletesebben

AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK. Élménydús kirándulások, felejthetetlen napok! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK. Élménydús kirándulások, felejthetetlen napok! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK Élménydús kirándulások, felejthetetlen napok! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. Velünk élmény az utazás! Vasúti kedvezmény csoportoknak Vasúti kedvezmény csoportoknak Kirándulás

Részletesebben

Széchenyi Múzeumvasút

Széchenyi Múzeumvasút Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút Menetrend, árak, érdekességek Aktuális ajánlatok, rendezvények 2017 Széchenyikastély Barátság Köszöntő Kastély Ikva Tisztelt Utasunk, kedves Vendégünk! Nádtelep Fertőboz

Részletesebben

GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. AZ ÖN SOKOLDALÚ PARTNERE Programok, kirándulások Szervezett kirándulások Fesztivál kedvezmények Fürdőjegyek Balatoni utazások Kerékpárral a vonaton Belföldi kedvezmények

Részletesebben

Intermodális kapcsolatok fejlesztése a GYSEV Zrt. vonalain. Előadó: Kövesdi Szilárd Vezérigazgató GYSEV Zrt.

Intermodális kapcsolatok fejlesztése a GYSEV Zrt. vonalain. Előadó: Kövesdi Szilárd Vezérigazgató GYSEV Zrt. Intermodális kapcsolatok fejlesztése a GYSEV Zrt. vonalain Előadó: Kövesdi Szilárd Vezérigazgató GYSEV Zrt. Hogyan gondoljuk a GYSEV-nél a valódi intermodalitás közlekedési feltételeit Infrastrukturális

Részletesebben

Tartalom. Webáruház. 4 Bahn&Bike 38

Tartalom. Webáruház.   4 Bahn&Bike 38 GYSEV 2018 Küldetés A GYSEV Zrt. olyan korszerű vasútvállalat kíván lenni, amely a működési területén, a Nyugat-Dunántúl régióban és Kelet-Ausztriában, a vonzó közösségi közlekedés gerincét vezető módon

Részletesebben

Távolsági vonatainkon is biztosítunk kerékpárszállítási lehetőséget a Tisza-tóhoz, a Dunántúlidombsághoz, a Balatonhoz.

Távolsági vonatainkon is biztosítunk kerékpárszállítási lehetőséget a Tisza-tóhoz, a Dunántúlidombsághoz, a Balatonhoz. Ha belföldi kirándulást tervez, nem kell otthon hagynia kerékpárját! Távolsági vonatainkon is biztosítunk kerékpárszállítási lehetőséget a Tisza-tóhoz, a Dunántúlidombsághoz, a Balatonhoz. BALATON-PART

Részletesebben

Kiránduljon Bécsbe! Budapest - Bécs, távolsági vonatok. Odaúti menetrendek. Kiránduljon Bécsbe! MÁV-csoport (https://www.mavcsoport.

Kiránduljon Bécsbe! Budapest - Bécs, távolsági vonatok. Odaúti menetrendek. Kiránduljon Bécsbe! MÁV-csoport (https://www.mavcsoport. Budapest - Bécs, távolsági vonatok [1]A császárváros az év minden szakában kényelmesen érhető el az óránként-kétóránként légkondícionált kocsikkal közlekedő railjet [2] és EuroNight vonatokkal. Akár a

Részletesebben

Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait!

Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait! Utazzunk együtt! Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait! GYSEV Vasi Volán együttműködés Bemutatkozunk Kombinált félhavi és havi bérlet Kombinált kirándulóprogramok

Részletesebben

Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút. menetrend, árak, érdekességek aktuális ajánlatok, rendezvények. Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút. menetrend, árak, érdekességek aktuális ajánlatok, rendezvények. Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút menetrend, árak, érdekességek aktuális ajánlatok, rendezvények Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. Velünk élmény az utazás! Széchenyikastély Barátság Köszöntő Kastély Ikva

Részletesebben

AJÁNLATAINK. iskolásoknak, kirándulóknak. Szervezett kirándulások. Kerékpárral a vonaton. Kombinált bérletek

AJÁNLATAINK. iskolásoknak, kirándulóknak. Szervezett kirándulások. Kerékpárral a vonaton. Kombinált bérletek AJÁNLATAINK iskolásoknak, kirándulóknak Szervezett kirándulások Hegyek Fesztivál kedvezmények között völgyek Fürdőjegyek között zakatol Balatoni a utazások vonat Kerékpárral a vonaton Győr Kombinált Sopron

Részletesebben

Vonali menetrend. Wien Budapest Debrecen/Beograd. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig

Vonali menetrend. Wien Budapest Debrecen/Beograd. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Vonali menetrend Wien Budapest Debrecen/Beograd Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Válasszon Ön is START Klub kártyát! Akár féláron vagy díjmentesen is utazhat vonatainkon a START Klub

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

Figyelem! Az oldalon szereplő menetrendi és ár információk december 8-áig érvényesek!

Figyelem! Az oldalon szereplő menetrendi és ár információk december 8-áig érvényesek! Figyelem! Az oldalon szereplő menetrendi és ár információk 2018. december 8-áig érvényesek! A december 9-től érvényes adatok aznap 0:00 órától lesznek megtekinthetők. Élmények a császárvárosban A császárváros

Részletesebben

Személyszállítás, számítási feladatok. Készítette: Szűcs Tamás

Személyszállítás, számítási feladatok. Készítette: Szűcs Tamás Személyszállítás, számítási feladatok Készítette: Szűcs Tamás 2015 Útmutató: Elvira 2015 Elvira 2016 Számítások I. Az ELVIRA* segítségével egészítse ki a hiányzó részeket! Egy négytagú család 2016. január

Részletesebben

Hamburg, Hannover. Élmények éjjel-nappal. Menetrendek és árajánlatok. Berlinen át. Hamburg, Hannover MÁV-csoport (https://www.mavcsoport.

Hamburg, Hannover. Élmények éjjel-nappal. Menetrendek és árajánlatok. Berlinen át. Hamburg, Hannover MÁV-csoport (https://www.mavcsoport. Élmények éjjel-nappal Az ősi Hanza-város, Hamburg központjában a Michel, a Szent Mihály-templom tornya évek óta biztos tájékozódási pont a városba érkező utazóknak, akár hajóval futnak be Európa egyik

Részletesebben

Kiránduljanak velünk egynapos, szervezett programjainkon!

Kiránduljanak velünk egynapos, szervezett programjainkon! kirándulások 2016 mesebeli várak színes vásári forgatag levendulamezők trópusi virágpompa Kiránduljanak velünk egynapos, szervezett programjainkon! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. AZ ÖN SOKOLDALÚ PARTNERE

Részletesebben

2013/2014. Veszprém vasúti szolgáltatásfejlesztés. Értékesítési szervezet MÁV-START Zrt

2013/2014. Veszprém vasúti szolgáltatásfejlesztés. Értékesítési szervezet MÁV-START Zrt MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ Zrt. 1087 Budapest, Könyves K. krt. 54-60. Postacím: 1940 Budapest Telefon (1) 511-5032 Mobil: 30 / 87 03 519 Fax: (1) 511-1001 Webcím: www.mav-start.hu Veszprém vasúti

Részletesebben

A KÖZSZOLGÁLTATÁS megrendelésének és lebonyolításának speciális helyzete a GYSEV Zrt. területén. Előadó: Kövesdi Szilárd Vezérigazgató GYSEV Zrt.

A KÖZSZOLGÁLTATÁS megrendelésének és lebonyolításának speciális helyzete a GYSEV Zrt. területén. Előadó: Kövesdi Szilárd Vezérigazgató GYSEV Zrt. A KÖZSZOLGÁLTATÁS megrendelésének és lebonyolításának speciális helyzete a GYSEV Zrt. területén Előadó: Kövesdi Szilárd Vezérigazgató GYSEV Zrt. Az előadás tartalma: A GYSEV Zrt. speciális infrastruktúra-hálózata

Részletesebben

START Klub kártyák. Éljen az utazás szabadságával! Válassza az Ön igényeihez legelőnyösebb kedvezmény- vagy utazási kártyát!

START Klub kártyák. Éljen az utazás szabadságával! Válassza az Ön igényeihez legelőnyösebb kedvezmény- vagy utazási kártyát! START Klub kártyák Érvényes 2017. december 10-től visszavonásig 2018 MÁV-START / ÉI - 07/002/2018 Éljen az utazás szabadságával! Válassza az Ön igényeihez legelőnyösebb kedvezmény- vagy utazási kártyát!

Részletesebben

Kedvezmények a MÁV ZRt. vonalszakaszain

Kedvezmények a MÁV ZRt. vonalszakaszain Kedvezmények a MÁV ZRt. vonalszakaszain A vasúti személyszállítási kedvezmények - a 6 év alatti gyermekek és a hadirokkantak, hadiözvegyek kivételével - csak 2. kocsiosztályon vehetőek igénybe. Az 1. kocsiosztály

Részletesebben

média AJÁNLÓ GYSEV, velünk élmény az utazás!

média AJÁNLÓ GYSEV, velünk élmény az utazás! média AJÁNLÓ 2014 GYSEV, velünk élmény az utazás! Hirdessen felületeinken, mert az állomásokon, vonatokon eltöltött minőségi idő hatékony információáramlást biztosít kommunikációs zaj korlátos potenciális

Részletesebben

Vonali menetrend 20/25. Budapest Székesfehérvár Veszprém Zalaegerszeg. Érvényes: 2013. december 15-től

Vonali menetrend 20/25. Budapest Székesfehérvár Veszprém Zalaegerszeg. Érvényes: 2013. december 15-től Vonali menetrend 20/25 Budapest Székesfehérvár Veszprém Zalaegerszeg Érvényes: 2013. december 15-től Kedves Utasunk! 2013. december 15-től új menetrendi struktúrát vezetünk be Zalaegerszeg, Szombathely,

Részletesebben

média média AJÁNLÓ AJÁNLÓ

média média AJÁNLÓ AJÁNLÓ média AJÁNLÓ Hirdessen felületeinken, mert az állomásokon, vonatokon eltöltött minőségi idő hatékony információáramlást biztosít kommunikációs zaj korlátos potenciális ügyfelek, partnerek közvetlen megszólítása,

Részletesebben

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/028/2017

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/028/2017 Interrail 2017 MÁV-START / ÜFM - 07/028/2017 Örömmel üdvözöljük Önt az Interrail tel utazók széles táborában! Reméljük, utazásai során sok nagyszerű élményben lesz része. Jó időt, kellemes útitársakat

Részletesebben

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/007/2017

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/007/2017 Interrail 2017 MÁV-START / ÜFM - 07/007/2017 Örömmel üdvözöljük Önt az Interrail tel utazók széles táborában! Reméljük, utazásai során sok nagyszerű élményben lesz része. Jó időt, kellemes útitársakat

Részletesebben

Vonattal a bécsi karácsonyi vásárra

Vonattal a bécsi karácsonyi vásárra Vonattal a bécsi karácsonyi vásárra Érvényes 2015. november 15-től 2015. december 24-ig 13 -tól Utazzon a MÁV-START Zrt. korszerű ü és EuroCity vonataival Bécsbe, és csodálja meg a meseszép karácsonyi

Részletesebben

Vonali menetrend. Budapest Pilisvörösvár Piliscsaba Esztergom S72 G72 Z május 20-tól december 8-ig

Vonali menetrend. Budapest Pilisvörösvár Piliscsaba Esztergom S72 G72 Z május 20-tól december 8-ig Vonali menetrend 2018. május 20-tól 2018. december 8-ig Budapest Pilisvörösvár Piliscsaba Esztergom S72 G72 Z72 Kedves Utasunk! Kiadványunk a Budapest Pilisvörösvár Piliscsaba Esztergom vasútvonalon 2018.

Részletesebben

GYSEV. Programok, kirándulások. Az Ön sokoldalú partnere. Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. n Szervezett kirándulások. n Fesztiválkedvezmények

GYSEV. Programok, kirándulások. Az Ön sokoldalú partnere. Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. n Szervezett kirándulások. n Fesztiválkedvezmények GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. Az Ön sokoldalú partnere Programok, kirándulások n Szervezett kirándulások n Fesztiválkedvezmények n Fürdőjegyek, balatoni utazások n Kerékpárral a vonaton n Rendezvényvonatok

Részletesebben

93/2018 DR 62405/2018/STAR

93/2018 DR 62405/2018/STAR 93/2018 DR 62405/2018/STAR Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyek (SCIC-NRT) Helybiztosítást tartalmazó menetjegyek (SCIC-IRT) Bérletajánlatok (SCIC-RPT)

Részletesebben

GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. AZ ÖN SOKOLDALÚ PARTNERE Programok, kirándulások Szervezett kirándulások Fesztiválkedvezmények Fürdőjegyek, balatoni utazások Kerékpárral a vonaton Rendezvényvonatok

Részletesebben

Szolgáltatásminőségi előírások meghatározása Általános szolgáltatásminőségi előírások a GYSEV Zrt-nél. Bevezetés:

Szolgáltatásminőségi előírások meghatározása Általános szolgáltatásminőségi előírások a GYSEV Zrt-nél. Bevezetés: Szolgáltatásminőségi előírások meghatározása Általános szolgáltatásminőségi előírások a GYSEV Zrt-nél Bevezetés: Az Európai Parlament és a Tanács által 2007. október 23-án kiadott, a vasúti személyszállítást

Részletesebben

Nyári menetrendi módosítások

Nyári menetrendi módosítások Nyári menetrendi módosítások Változások Budapest elővárosában 80 sz. Budapest Miskolc vasútvonal Kínálatbővítésként az 5108-as gyorsvonat megáll Pécel, Isaszeg és Tura állomásokon. Ezáltal az esti órákban

Részletesebben

90/2016 DR 56283/2016/START

90/2016 DR 56283/2016/START 90/2016 DR 56283/2016/START Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyek (SCIC-NRT) Helybiztosítást tartalmazó menetjegyek (SCIC-IRT) Bérletajánlatok (SCIC-RPT)

Részletesebben

MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015. Interrail

MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015. Interrail MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015 Interrail Örömmel üdvözöljük Önt az Interrail tel utazók széles táborában! Reméljük, utazásai során sok nagyszerű élményben lesz része. Jó időt, kellemes útitársakat kívánunk!

Részletesebben

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít!

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít! VESZPRÉMI ÁLLATKERT BELÉPŐJEGY ÁRAK (Érvényes: 2018. március 14-től a visszavonásig)* Forrás: veszpzoo.hu EGYÉNI FT Gyermek (3-18 éves korig) Kisgyermek (3 éves kor alatt) Diák (18 éves kor felett) 2100Ft

Részletesebben

Interrail MÁV-START / ÉI - 07/006/2018

Interrail MÁV-START / ÉI - 07/006/2018 Interrail 2018 MÁV-START / ÉI - 07/006/2018 Az Interrail tel, utazásai során sok nagyszerű élményben lehet része. Jó időt, kellemes útitársakat kívánunk! Engedje meg, hogy a tel kapcsolatban néhány hasznos

Részletesebben

Interrail MÁV-START / ÉI - 07/013/2019

Interrail MÁV-START / ÉI - 07/013/2019 Interrail 2019 MÁV-START / ÉI - 07/013/2019 Az Interrail bérlettel, utazásai során sok nagyszerű élményben lehet része. Jó időt, kellemes útitársakat kívánunk! Engedje meg, hogy a bérlettel kapcsolatban

Részletesebben

média AJÁNLÓ Fesztiválok, rendezvény- és programgazdák részére GYSEV, velünk élmény az utazás!

média AJÁNLÓ Fesztiválok, rendezvény- és programgazdák részére GYSEV, velünk élmény az utazás! média AJÁNLÓ Fesztiválok, rendezvény- és programgazdák részére GYSEV, velünk élmény az utazás! Szombathely Zalaszentiván 4% Szombathely Kőszeg Egyéb vonalak 3% 1% Hegyeshalom Szombathely 18% Fertőszentmiklós

Részletesebben

MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖR EN M KÖD RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. 3. sz. Módosítás 1. füzet. a 2013-2014. évi MENETRENDHEZ

MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖR EN M KÖD RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. 3. sz. Módosítás 1. füzet. a 2013-2014. évi MENETRENDHEZ MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖR EN M KÖD RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 3. sz. Módosítás 1. füzet a 2013-2014. évi MENETRENDHEZ ÉRVÉNYES: 2014. szeptember 1-jét l 47401-1/2014/START Jó ajánlatokban utazunk

Részletesebben

START Klub kártyacsalád

START Klub kártyacsalád START Klub kártyacsalád Érvényes 2015. július 1-jét l visszavonásig Éljen az utazás szabadságával! Válassza az Ön és családtagjai számára legel nyösebb, megújult külsej kártyát! MÁV-START / ÉKSZ - 07/026/2015

Részletesebben

AUSZTRIA. 1. Osztrák kirándulójegyek... 1. 2. EURegio... 7. Csatlakozó kedvezmények osztrák éjszakai vonatok igénybevételéhez...

AUSZTRIA. 1. Osztrák kirándulójegyek... 1. 2. EURegio... 7. Csatlakozó kedvezmények osztrák éjszakai vonatok igénybevételéhez... AUSZTRIA AUSZTRIA 1. Osztrák kirándulójegyek... 1 A. DÍJSZABÁSI HATÁROZMÁNYOK (1-30)... 1 2. EURegio... 7 3. A. DÍJSZABÁSI HATÁROZMÁNYOK (1-30)... 7 Csatlakozó kedvezmények osztrák éjszakai vonatok igénybevételéhez...

Részletesebben

Fedezze fel Európát vonattal! 2015

Fedezze fel Európát vonattal! 2015 Fedezze fel Eurpát vonattal! 2015 Ajánlataink CSEHORSZÁGBA és LENGYELORSZÁGBA MÁV-START / ÉKSZ - 07/016/2015 MÁVDIREKT: 06 (40) 49 49 49 (00:00-24:00 ráig helyi tarifával hívhat kék szám) küldföldről:

Részletesebben

A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Győr-Moson-Sopron megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár)

A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Győr-Moson-Sopron megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár) 2/1. sz. melléklet A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Győr-Moson-Sopron megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár) 1. A menetjegyek és bérletek fajtái

Részletesebben

Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD. Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át!

Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD. Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át! Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át! Hungary Card 2011 1 x ingyenes 4 napos autópálya-matrica 2012. január 31-ig korlátlan alkalommal

Részletesebben

AHOL AZ ÉLMÉNY AZ UTAZÁSSAL KEZDŐDIK. TERMÉSZET, KULTÚRA ÉS TECHNIKA EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNYEK EGY HELYEN.

AHOL AZ ÉLMÉNY AZ UTAZÁSSAL KEZDŐDIK. TERMÉSZET, KULTÚRA ÉS TECHNIKA EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNYEK EGY HELYEN. HU AHOL AZ ÉLMÉNY AZ UTAZÁSSAL KEZDŐDIK. TERMÉSZET, KULTÚRA ÉS TECHNIKA EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNYEK EGY HELYEN. LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNY ÉS FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYEK PÁRATLAN SZÉPSÉGŰ TÁJON Salzkammergut térségben a WolfgangseeSchifffahrt

Részletesebben

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS 1/6 Vasi Volán Zrt. Szombathely, Körmendi út 92. MENETRENDI ÉRTESÍTÉS Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2011. december 11-től kezdődően az alábbi menetrendmódosítások kerülnek bevezetésre: 1662

Részletesebben

Strandra magyar! Idén nyáron is megéri vonattal utazni a Balatonhoz és a Velencei-tóhoz

Strandra magyar! Idén nyáron is megéri vonattal utazni a Balatonhoz és a Velencei-tóhoz SAJTÓANYAG Strandra magyar! Idén nyáron is megéri vonattal utazni a Balatonhoz és a Velencei-tóhoz Június 17-én, szombattól két és fél hónapon át nyári menetrend szerint közlekednek a vonatok, a több mint

Részletesebben

InterRail. MÁVDIREKT: 06 (40) (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám)

InterRail. MÁVDIREKT: 06 (40) (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám) InterRail MÁVDIREKT: 06 (40) 49 49 49 (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám) küldföldről: +36 (1) 444 44 99 E-MAIL: informaciókérés: informacio@mav-start.hu egy, különvonat, Diák-Charter,

Részletesebben

Vonali menetrend S25 S250. Budapest Kunszentmiklós-Tass Kiskunhalas Kelebia. Érvényes: december 14-től december 12-ig

Vonali menetrend S25 S250. Budapest Kunszentmiklós-Tass Kiskunhalas Kelebia. Érvényes: december 14-től december 12-ig Vonali menetrend Budapest Kunszentmiklós-Tass Kiskunhalas Kelebia S25 S250 Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Kedves Utasunk! A Budapest délnyugati agglomerációjában bevezetett viszonylatjelölési

Részletesebben

CITY-STAR. Díjszabás. Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyek (SCIC-NRT) 94/2011 ÜVH K-5086/2011.

CITY-STAR. Díjszabás. Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyek (SCIC-NRT) 94/2011 ÜVH K-5086/2011. 94/2011 ÜVH K-5086/2011. Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyek (SCIC-NRT) CITY-STAR Díjszabás Érvényes 2011. december 11-től TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK...3

Részletesebben

Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján

Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján A kedvezmények mértéke kiterjed: - Hotel Lycium **** - Aquaticum Termál és Wellness Hotel **** - Aquaticum

Részletesebben

Kiránduljunk vonattal! Csoportos utazási tájékoztató

Kiránduljunk vonattal! Csoportos utazási tájékoztató Kiránduljunk vonattal! Csoportos utazási tájékoztató MÁV-START / ÉKSZ - 07/015/2015 Kirándul az egész iskola! Charter vonatainkat nagy létszámú, több száz f s csoportok részére ajánljuk. A vonatok menetrendjét

Részletesebben

Fedezze fel Európát vonattal! 2016

Fedezze fel Európát vonattal! 2016 Fedezze fel Európát vonattal! 2016 Ajánlataink CSEHORSZÁGBA és LENGYELORSZÁGBA MÁV-START / UMSZ - 07/012/2016 MÁVDIREKT: 06 (40) 49 49 49 (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám) küldföldről:

Részletesebben

Új megoldások, legújabb fejlesztések a GYSEV-nél. Előadó: Ungvári Csaba Vezérigazgató-helyettes, GYSEV Zrt.

Új megoldások, legújabb fejlesztések a GYSEV-nél. Előadó: Ungvári Csaba Vezérigazgató-helyettes, GYSEV Zrt. Új megoldások, legújabb fejlesztések a GYSEV-nél Előadó: Ungvári Csaba Vezérigazgató-helyettes, GYSEV Zrt. A GYSEV Zrt. Infrastruktúra-hálózata Leközlekedtetett vonatok, 2015: Személyszállító vonat: 135.300

Részletesebben

KIVONAT A HÉV ÜZLETSZABÁLYZATÁBÓL ÉS A MÁV APPLIKÁCIÓBÓL VÁSÁROLT HÉV JEGY FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIBŐL

KIVONAT A HÉV ÜZLETSZABÁLYZATÁBÓL ÉS A MÁV APPLIKÁCIÓBÓL VÁSÁROLT HÉV JEGY FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIBŐL KIVONAT A HÉV ÜZLETSZABÁLYZATÁBÓL ÉS A MÁV APPLIKÁCIÓBÓL VÁSÁROLT HÉV JEGY FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIBŐL Érvényes: 2019. május 1-től MENETJEGYVÁLTÁS Az utazás megkezdésekor az utasnak érvényes menetjeggyel

Részletesebben

MÁV-START Zrt. értékesítési tevékenysége

MÁV-START Zrt. értékesítési tevékenysége MÁV-START Zrt. értékesítési tevékenysége Salgótarján, 2017. október 5. Kazai Katalin Értékesítési igazgató Az idén 10 éves MÁV-START Zrt. számokban Több, mint 7200 km-es hálózaton szolgáltatunk Több, mint

Részletesebben

A NAGYCENKI SZÉCHENYI KISVASÚT DÍJSZABÁSA

A NAGYCENKI SZÉCHENYI KISVASÚT DÍJSZABÁSA A NAGYCENKI SZÉCHENYI KISVASÚT DÍJSZABÁSA Érvényes: 2017. április 1-től Előjegyzés a Díjszabás módosításairól Módosítás Értesítő Sor-száma száma kezdete kelte 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.

Részletesebben

92/2017 DR 61894/2017/START

92/2017 DR 61894/2017/START 92/2017 DR 61894/2017/START Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyek (SCIC-NRT) Helybiztosítást tartalmazó menetjegyek (SCIC-IRT) Bérletajánlatok (SCIC-RPT)

Részletesebben

Vonali menetrend. Budapest Cegléd Szolnok. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig

Vonali menetrend. Budapest Cegléd Szolnok. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Vonali menetrend Budapest Cegléd Szolnok S50 Z50 Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig MÁVDIREKT: 06 (40) 49 49 49 (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám) küldföldről: +36 (1)

Részletesebben

GYSEV tapasztalatok az infrastruktúrafejlesztések és a közlekedési szövetségek területén

GYSEV tapasztalatok az infrastruktúrafejlesztések és a közlekedési szövetségek területén GYSEV tapasztalatok az infrastruktúrafejlesztések és a közlekedési szövetségek területén 2014.06.05_RailHuc_GYSEV Liska Szilárd Személyszállítási koordinátor 1 GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZRT. Múlt: 1872,

Részletesebben

A MÁV-START utasbarát szolgáltatásfejlesztései. Kazai Katalin, MÁV-START értékesítési igazgató

A MÁV-START utasbarát szolgáltatásfejlesztései. Kazai Katalin, MÁV-START értékesítési igazgató A MÁV-START utasbarát szolgáltatásfejlesztései Kazai Katalin, MÁV-START értékesítési igazgató A MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. számokban Több, mint 7200 km-es hálózaton szolgáltatunk Több, mint

Részletesebben

MÁV-START kiegészítő feltételek a nemzetközi díjszabásokhoz március 1-től

MÁV-START kiegészítő feltételek a nemzetközi díjszabásokhoz március 1-től Az alábbi feltételek a külföldi vasutak által kiadott Magyarországra érvényes menetjegyekre, valamint a nemzetközi menetjegyek magyarországi jegykiadására vonatkoznak. A MÁV- START különleges szállítási

Részletesebben

A GYSEV ZRT. SZÁMOKBAN ÉS KÉPEKBEN

A GYSEV ZRT. SZÁMOKBAN ÉS KÉPEKBEN média AJÁNLÓ Hirdessen felületeinken, mert az állomásokon, vonatokon eltöltött minőségi idő hatékony információáramlást biztosít a kommunikációs zaj korlátos a potenciális ügyfelek, partnerek közvetlen

Részletesebben

Turizmus és közösségi közlekedés a Velencei-tó partján. Bodrogai László Magyar Turizmus Zrt. Közép-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatóság

Turizmus és közösségi közlekedés a Velencei-tó partján. Bodrogai László Magyar Turizmus Zrt. Közép-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatóság Turizmus és közösségi közlekedés a Velencei-tó partján Bodrogai László Magyar Turizmus Zrt. Közép-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatóság A Közép- Dunántúli Régió Közép-Dunántúl Szolgáltatók száma a

Részletesebben

N A P O N T A I N D U L Ó B A R L A N G T Ú R Á K

N A P O N T A I N D U L Ó B A R L A N G T Ú R Á K BARLANGJAINK LÁTOGATÁSI RENDJE 2013. március 1. - 2013. március 31. között Nyitvatartás: Aggteleken, Vörös-tónál, Jósvafőn és Bódvarákón naponta 8.00 órától 16.00 óráig. Jegykiadás: Aggteleken és Bódvarákón

Részletesebben

Indul a nyár a vasúton is Június 21-től életbe lép a nyári menetrend

Indul a nyár a vasúton is Június 21-től életbe lép a nyári menetrend Indul a nyár a vasúton is Június 21-től életbe lép a nyári menetrend 2014. június 20. péntek, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 19. kedd, 11.46 Siófok, 2014. június 20. Szombattól nyári menetrend

Részletesebben

Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata Magyarországon is látható! Ünnepélyes Megnyitó és Nemzetközi Sajtóesemény

Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata Magyarországon is látható! Ünnepélyes Megnyitó és Nemzetközi Sajtóesemény Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata Magyarországon is látható! Ünnepélyes Megnyitó és Nemzetközi Sajtóesemény A Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata először érkezik

Részletesebben

Europa-Sparpreise. Különleges Nemzetközi Szállítási Feltételek Helybiztosítást Nem Tartalmazó Menetjegyek (SCIC-NRT) 100/2010 ÜVH K-3352/2010

Europa-Sparpreise. Különleges Nemzetközi Szállítási Feltételek Helybiztosítást Nem Tartalmazó Menetjegyek (SCIC-NRT) 100/2010 ÜVH K-3352/2010 Különleges Nemzetközi Szállítási Feltételek Helybiztosítást Nem Tartalmazó Menetjegyek (SCIC-NRT) 100/2010 ÜVH K-3352/2010 Europa-e Érvényes: 2010. december 12-től Módosítások száma Hatályba lépés Új kiadás;

Részletesebben

1. Menetdíjak megállapításának általános szabályai

1. Menetdíjak megállapításának általános szabályai 97 1. sz. M E L L É K L E T Az ÉNYKK Zrt. közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzatához ORSZÁGOS, REGIONÁLIS ÉS ELŐVÁROSI

Részletesebben

Az üzletpolitikai kedvezmények kiadásának általános feltételei június 1-jétől

Az üzletpolitikai kedvezmények kiadásának általános feltételei június 1-jétől Az üzletpolitikai kedvezmények kiadásának általános feltételei 2010. június 1-jétől Az üzletpolitikai kedvezmények kiadásának és igénybe vételének általános szabályait a MÁV- START Zrt. Díjszabásának 1.3.

Részletesebben

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban 94/2018 DR 62417/2018/START Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjeggyel történő utazás (SCIC-NRT) Helybiztosítást magában foglaló menetjeggyel történő utazás

Részletesebben

Vonali menetrend. Budapest Tatabánya Győr Tatabánya Oroszlány. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig

Vonali menetrend. Budapest Tatabánya Győr Tatabánya Oroszlány. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Vonali menetrend Budapest Tatabánya Győr Tatabánya Oroszlány S10 S12 Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig MÁVDIREKT: 06 (40) 49 49 49 (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám)

Részletesebben

TÁRSVÁLLALATOK ZALA MEGYÉT ÉRINTŐ MENETREND MÓDOSÍTÁSAI 2012. DECEMBER 9-TŐL

TÁRSVÁLLALATOK ZALA MEGYÉT ÉRINTŐ MENETREND MÓDOSÍTÁSAI 2012. DECEMBER 9-TŐL TÁRSVÁLLALATOK ZALA MEGYÉT ÉRINTŐ MENETREND MÓDOSÍTÁSAI 2012. DECEMBER 9-TŐL Székhely, levélcím: 8500 Pápa, Celli u. 69. MENETRENDI ÉRTESÍTÉS 1626 Hévíz Balatonfüred Várpalota autóbuszvonalon - 223 sz.

Részletesebben

SZEMÉLY- ÉS POGGYÁSZDÍJSZABÁS

SZEMÉLY- ÉS POGGYÁSZDÍJSZABÁS KISVASUTAK BARÁTI KÖRE EGYESÜLET KEMENCEI ERDEI MÚZEUMVASÚT SZEMÉLY- ÉS POGGYÁSZDÍJSZABÁS 1. Személydíjszabás Kedvezmények Menetjegy A Kemencei Erdei Múzeumvasúton (továbbiakban: vasút) a vasút munkatársaitól

Részletesebben

6. Utazási kedvezmény*

6. Utazási kedvezmény* 51 6. Utazási * Tartalomjegyzék 85/2007 (IV. 25.) Kormány Rendelet 51 Hol, mely területen vehető igénybe a? 51 Milyen személyszállításban vehető igénybe a? 51 Ki jogosult a re? 51 A kiadvány az 2015. 07.

Részletesebben

Fedezze fel Európát vonattal!

Fedezze fel Európát vonattal! Fedezze fel Eurpát vonattal! Érvényes 2018. február 1-jétől visszavonásig MÁV-START / ÉI - 07/010/2018 ROMÁNIA Kényelmes utazások kultúrák keresztútjain Számos kedvezménnyel valamennyi célállomásra! Románia

Részletesebben

Melléklet. 9. számú melléklet a Közszolgáltatási Szerződéshez. a belföldi közforgalmú menetrend szerinti helyközi (távolsági) autóbuszközlekedés

Melléklet. 9. számú melléklet a Közszolgáltatási Szerződéshez. a belföldi közforgalmú menetrend szerinti helyközi (távolsági) autóbuszközlekedés Melléklet 9. számú melléklet a Közszolgáltatási Szerződéshez a belföldi közforgalmú menetrend szerinti helyközi (távolsági) autóbuszközlekedés legmagasabb díjairól 1 Tartalom 1. A belföldi helyközi (távolsági)

Részletesebben

4/2009. számú körlevél

4/2009. számú körlevél 4/2009. számú körlevél Szlovénia(2000) GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu Felhívjuk tagtársaink figyelmét, hogy a fogadóóráink

Részletesebben

Kazincbarcika helyi közlekedés díjai január 1-től. I. Fejezet Menetjegy

Kazincbarcika helyi közlekedés díjai január 1-től. I. Fejezet Menetjegy 4. sz. melléklet Kazincbarcika helyi közlekedés díjai 2017. január 1-től I. Fejezet Menetjegy A menetjegyet bárki, bármilyen célú utazásra megválthatja. Annak az utasnak, aki utazásához más érvényes utazási

Részletesebben

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 50/2009. (XII. 23.) számú rendelete

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 50/2009. (XII. 23.) számú rendelete MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 50/2009. (XII. 23.) számú rendelete a közösségi közlekedési szolgáltatások ellátásának alapvető feltételeiről szóló, módosított 45/2008. (XII. 22.) számú rendelet

Részletesebben

A GYSEV Zrt. stratégiájához illeszkedő nemzetközi fejlesztések. Előadó: Ungvári Csaba Vezérigazgató-helyettes, GYSEV Zrt.

A GYSEV Zrt. stratégiájához illeszkedő nemzetközi fejlesztések. Előadó: Ungvári Csaba Vezérigazgató-helyettes, GYSEV Zrt. A GYSEV Zrt. stratégiájához illeszkedő nemzetközi fejlesztések Előadó: Ungvári Csaba Vezérigazgató-helyettes, GYSEV Zrt. A GYSEV Zrt. Infrastruktúra-hálózata Leközlekedtetett vonatok, 2016: Személyszállító

Részletesebben

Vasúti személyszállítás aktuális trendjei a V4 országokban. Csépke András, MÁV-START vezérigazgató

Vasúti személyszállítás aktuális trendjei a V4 országokban. Csépke András, MÁV-START vezérigazgató Vasúti személyszállítás aktuális trendjei a V4 országokban Csépke András, MÁV-START vezérigazgató Szolgáltatásfejlesztési stratégia korszerű, megbízható, gyors Korszerű gördülőállomány Igény vezérelt menetrend

Részletesebben

MÁV-START kiegészítő feltételek a nemzetközi díjszabásokhoz december 11-től

MÁV-START kiegészítő feltételek a nemzetközi díjszabásokhoz december 11-től Az alábbi feltételek a külföldi vasutak által kiadott Magyarországra érvényes menetjegyekre, valamint a nemzetközi menetjegyek magyarországi jegykiadására vonatkoznak. A MÁV- START különleges szállítási

Részletesebben

Nemzetközi kapcsolataink, menetrend és tarifapolitika

Nemzetközi kapcsolataink, menetrend és tarifapolitika Nemzetközi kapcsolataink, menetrend és tarifapolitika Németország 2017- ben 27%-al több utas Lengyelország 2017- ben 77%-al több utas Vonzó szolgáltatáso k Európa nagyvárosai felé Csehország 2017-ben 27%-al

Részletesebben

1. A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a pápai, várpalotai, zirci és balatonfűzfői városi (helyi) autóbuszjáratokon

1. A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a pápai, várpalotai, zirci és balatonfűzfői városi (helyi) autóbuszjáratokon 2/3. sz. melléklet A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Veszprém megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Pápa, Várpalota, Zirc, Balatonfűzfő, Veszprém, Balatonfüred, Ajka) 1. A menetjegyek

Részletesebben

A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Vas megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Szombathely, Körmend, Sárvár)

A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Vas megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Szombathely, Körmend, Sárvár) A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Vas megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Szombathely, Körmend, Sárvár) 2/2. sz. melléklet 1. A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a szombathelyi

Részletesebben

Változó kedvezmények és díjtételek

Változó kedvezmények és díjtételek Változó kedvezmények és díjtételek 2007. május 1-jén lépett hatályba a közforgalmú személyszállítási kedvezményekről szóló 85/2007 (IV 25.) sz. Kormány rendelet, mely mind a helyi, mind a helyközi közlekedésben

Részletesebben

GYSEV Zrt. eredmények és fejlesztések a nyugat-dunántúli vasúti közlekedés elmúlt három évéből. Előadó: Kövesdi Szilárd vezérigazgató

GYSEV Zrt. eredmények és fejlesztések a nyugat-dunántúli vasúti közlekedés elmúlt három évéből. Előadó: Kövesdi Szilárd vezérigazgató GYSEV Zrt. eredmények és fejlesztések a nyugat-dunántúli vasúti közlekedés elmúlt három évéből Előadó: Kövesdi Szilárd vezérigazgató A GYSEV ZRT. Elmúlt 3 évének történései Miről is lesz szó A működést

Részletesebben

III. Cím TÁJÉKOZTATÁS

III. Cím TÁJÉKOZTATÁS 21 III. Cím TÁJÉKOZTATÁS Az utastájékoztatási feladatokat a Szolgáltató látja el, továbbá gondoskodik arról, hogy az utasokat jogaikról, kötelezettségeikről, az igénybe vehető szolgáltatásokról tájékoztassa,

Részletesebben

Megújul Szigetszentmiklós közösségi közlekedése

Megújul Szigetszentmiklós közösségi közlekedése 38 38A 238 278 279 280 938 Megújul Szigetszentmiklós közösségi közlekedése Új, korszerű, égszínkék, alacsonypadlós buszok Új, közvetlen járatok Sűrűbb közlekedés éjjel-nappal 2014. augusztus 23-ától átalakul

Részletesebben

Az üzletpolitikai kedvezmények kiadásának általános feltételei

Az üzletpolitikai kedvezmények kiadásának általános feltételei Az üzletpolitikai kedvezmények kiadásának általános feltételei Az üzletpolitikai kedvezmény mértékét kedvezményenként a MÁV-START Zrt. Üzleti vezérigazgató-helyettese hagyja jóvá. Kocsiosztály Az üzletpolitikai

Részletesebben

1. Menetjegy Használatra jogosultság A menetjegy használatára az jogosult, aki azzal az utazást megkezdte.

1. Menetjegy Használatra jogosultság A menetjegy használatára az jogosult, aki azzal az utazást megkezdte. 172 2. sz. M E L L É K L E T Az ÉNYKK Zrt. közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzatához VÁROSI (HELYI) AUTÓBUSZJÁRATOK

Részletesebben

Hirdessen felületeinken, mert A GYSEV ZRT. SZÁMOKBAN ÉS KÉPEKBEN MÉDIAFELÜLETEK, MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK. A GYSEV Zrt.

Hirdessen felületeinken, mert A GYSEV ZRT. SZÁMOKBAN ÉS KÉPEKBEN MÉDIAFELÜLETEK, MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK. A GYSEV Zrt. média AJÁNLÓ Hirdessen felületeinken, mert az állomásokon, vonatokon eltöltött minőségi idő hatékony információáramlást biztosít a kommunikációs zaj korlátos a potenciális ügyfelek, partnerek közvetlen

Részletesebben

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít! Iskolák csoportos bérletárai (10 fő felett) 4 alkalomra szóló

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít! Iskolák csoportos bérletárai (10 fő felett) 4 alkalomra szóló Veszprémi Állatkert Árak (2016. július 1-től) Forrás: www.veszpremzoo.hu ÁRAK EGYÉNI FT/FŐ Gyermek (3-18 éves korig) Kisgyermek (3 éves kor alatt) Diák (18 éves kor felett) Felnőtt Támogatói jegy Regisztrációs

Részletesebben

A 2014/2015. évi menetrend főbb változásai 2014. december 14-től

A 2014/2015. évi menetrend főbb változásai 2014. december 14-től A 2014/2015. évi menetrend főbb változásai 2014. december 14-től A vonatok szolgáltatásai közül kivételre került a Csak 2. osztályú kocsikkal közlekedik jelölés, helyette: a csak 2. osztályú kocsikkal

Részletesebben

B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között

B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között Jegyváltás Nyitva tartás Jegykiadás (a feltüntetett árak bruttó árak,27% áfát tartalmaznak) A program

Részletesebben