ADDIKCIÓ SÚLYOSSÁGI INDEX * EUROPASI

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ADDIKCIÓ SÚLYOSSÁGI INDEX * EUROPASI"

Átírás

1 Azonosító kód: ADDIKCIÓ SÚLYOSSÁGI INDEX * EUROPASI INSTRUKCIÓK 1. Ne hagyjon kérdést megválaszolatlanul! Ahol szükséges, a következő tételeket így kódolja: X = A kérdésre nem kapott választ N = A kérdés nem alkalmazható 2. A páciens önmagát értékelő skálája: 0 egyáltalán nem 1 enyhén 2 mérsékelten 3 jelentősen 4 - rendkívül 3. A kérdező értékelése a páciens problémáinak súlyosságáról: A súlyosság fokának megállapítása az interjúkészítő értékelése arról, hogy a páciensnek milyen mértékű további kezelésre van szüksége az egyes problémakörben. A skála 0-tól (a kezelés szükségtelen) 9-ig (a kezelés közvetlen életveszély miatt szükséges) terjed. Minden egyes értékelés a páciens tünetegyüttesének történetén, jelenlegi állapotán és az adott problémakörben szükséges kezelés szubjektív megítélésén alapul. A súlyossági fokok értékelésének részletes leírása a kézikönyvben található. 4. A bekarikázott kérdéseket a nyomonkövetéses vizsgálatoknál is föl kell tenni! A csillaggal (*) jelölt kérdéseket a nyomonkövetésnél szintén kérdezze meg! (Lásd Kézikönyv!) 5. Minden egyes kérdéscsoport végén üres hely áll rendelkezésre a további megjegyzéseknek. SÚLYOSSÁG PROFIL Problémák Egészségi állapot Foglalkoztatás/megélhetés Alkoholfogyasztás Drogfogyasztás Jogi státusz Család/szociális kapcsolatok Pszichiátriai státusz 0-1 Valódi probléma nem áll fenn, kezelésre nincs szükség. 2-3 Kevésbé súlyos probléma, kezelés valószínűleg nem szükséges. 4-5 Közepes súlyosságú probléma, a kezelés ajánlott. 6-7 Súlyos probléma, szükséges a kezelés. 8-9 Igen súlyos probléma, a kezelés feltétlenül szükséges.

2 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A. KEZELŐINTÉZMÉNY TÍPUSA: 1. Ambuláns detoxikálás 2. Fekvőbeteg detoxikálás 3. Ambuláns helyettesítő kezelés 4. Ambuláns gyógyszermentes kezelés 5. Fekvőbeteg gyógyszermentes kezelés 6. Nappali gondozás 7. Pszichiátria 8. Egyéb kórház/osztály 9. Egyéb: 0. Nincs kezelés G. KAPCSOLATFELVÉTEL MÓDJA: H. NEM: 1 - Személyesen 2 - Telefonon 1 - Férfi 2 - Nő I. INTERJÚKÉSZÍTŐ KÓDSZÁMA: B. A PÁCIENS FELVÉTELÉNEK IDŐPONTJA: év hó nap C. AZ INTERJÚ FELVÉTELÉNEK IDŐPONTJA: év hó nap D. AZ INTERJÚ KEZDETE: óra perc : J. RENDHAGYÓ KÖRÜLMÉNYEK: 1 - A páciens félbeszakította az interjút 2 - A páciens megtagadta a válaszadást 3 - A páciens képtelen válaszolni Megjegyzések E. AZ INTERJÚ BEFEJEZÉSE: óra perc : F. TÍPUS: 1 - Első interjú 2 - Követéses interjú (Értékelések száma 2-9)

3 1. JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY / LAKÓHELY: 1. Nagyváros (> ) 2. Közepes város ( ) 3. Kistelepülés (< ) 2. IRÁNYÍTÓSZÁMA: 8. Az utolsó 30 napban tartózkodott-e valamilyen kontrollált környezetben az alábbiak közül? 1 - Nem 2 Börtönben/előzetes letartóztatásban 3 - Alkohol- vagy drogkezelésen 4 Orvosi kezelésen 5 - Pszichiátriai kezelésen 6 - Csak detoxikálóban 7 - Egyéb: 9. Hány napig? 3. Mennyi ideje él jelenlegi lakóhelyén? év hónap 4. A saját vagy családja tulajdonát képező ingatlanban lakik? 0 - Nem 1 - Igen Megjegyzések 5. ÉLETKOR: 6. ÁLLAMPOLGÁRSÁG: 7. MELYIK ORSZÁGBAN SZÜLETETT: Az interjúalany: Apja: Anyja:

4

5 EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT 7. Mi volt a legutóbbi teszt eredménye? 1. Életében hányszor került egészségügyi problémák miatt kórházba? (beleértve: túladagolás, delirium tremens; kivéve detox.) 2. Mennyi idő telt el a legutóbbi kórházi kezelése óta? év hónap 3. Van-e olyan krónikus betegsége, amely most is befolyásolja az életét? 0 - Nincs 1 - Van, éspedig: 4. Volt-e valaha hepatitisz fertőzése? 0 - Nem 1 - Igen 2 - Nem tudja 3 Megtagadja a válaszadást 0 - HIV-negatív 1 - HIV-pozitív 2 - Nem tudja 3 - Megtagadja a válaszadást 8. Szed-e rendszeresen orvos által felírt gyógyszert valamilyen egészségi probléma miatt? 0 - Nem 1- Igen 9. Kap-e rokkantsági nyugdíjat valamilyen fizikai betegség vagy fogyatékosság miatt? (Pszichiátriai rendellenesség itt kizárva.) 0 - Nem 1- Igen Ha igen :. 10. Kezelte-e Önt orvos egészségi panaszokkal az utóbbi 6 hónapban? 0 - Nem 1- Igen 11.Hány napig voltak önnek orvosi panaszai az utolsó 30 napban? 5. Volt-e valaha HIV szűrésen? 0 - Nem 1 - Igen 2 - Nem tudja 3 Megtagadja a válaszadást 6. Ha igen, hány hónappal ezelőtt?

6 A 12. ÉS A 13. KÉRDÉSNÉL KÉRJE MEG A PÁCIENST ÖNMAGA ÉRTÉKELŐ SKÁLÁJÁNAK HASZNÁLATÁRA! 12. Mennyire zavarták vagy gátolták Önt bármiben is az előző kérdésben említett egészségi problémák az elmúlt 30 napban? 13. Mennyire tartja fontosnak ezen egészségi problémák gyógykezelését? A KÉRDEZŐ SÚLYOSSÁG- ÉRTÉKELÉSE 14. A kérdező megítélése szerint a páciensnek milyen mértékben van szüksége gyógykezelésre? A MEGBÍZHATÓSÁG ÉRTÉKELÉSE A fenti információt jelentősen torzítja-e: 15. A páciens szándékos félrevezető magatartása, nem őszinte válaszai? 0 - Nem 1 - Igen 16. A páciens képtelen a kérdések megértésére? 0 - Nem 1 - Igen Megjegyzések:

7 FOGLALKOZTATÁS ÉS MEGÉLHETÉS 1. Iskolai végzettség (általános és középiskolai évek száma): év 6. Mennyi volt az a leghosszabb idő, amit munka nélkül töltött? év hónap 7. Rendszeres (vagy utolsó) foglalkozása: 2. Hány évig tanult a felsőoktatásban (főiskola, egyetem): év 3. Legmagasabb iskolai végzettsége: (Megnevezve:) 1 általános iskola 2 szakmunkásképző 3 középiskola (érettségi) 4 szakképesítést nyújtó 3 éves főiskola 5 főiskolai vagy egyetemi diploma 6 nincs végzettsége 4. Van-e érvényes jogosítványa? 0 - Nincs 1 - Van 5. Mennyi volt az a folyamatos idő, amit rendszeres munkában töltött? év hónap Részletes leírás: 8. Az utóbbi 3 év foglalkoztatottsági jellemzői: 1 munkavégzés teljes munkaidőben 2 munkavégzés részmunkaidőben (rendszeresen) 3 munkavégzés részmunkaidőben (nem rendszeresen, alkalmi munkák keretében) 4 középiskolás tanuló, egyetemi hallgató, stb. 5 sorkatonai szolgálat, polgári szolgálat 6 nyugdíjas, leszázalékolt 7 - munkanélküli 8 tartózkodás bentlakásos intézetben (kórház, más terápiás intézmény, börtön, stb.) 9 - háztartásbeli 9. Hány napot dolgozott Ön az utolsó 30 napban? (Illegális tevékenység, pl. illegális kereskedelem, prostitúció stb. kizárva) Kapott-e pénzt az alábbi forrásokból az utolsó 30 napban? 10. Munkahely? 0 - Nem 1- Igen

8 11. Munkanélküli-segély? 0 - Nem 1- Igen 12. Szociális segély? 0 - Nem 1- Igen 13. Nyugdíj, járulék A 22. ÉS A 23. KÉRDÉSNÉL KÉRJE MEG A PÁCIENST ÖNMAGA ÉRTÉKELŐ SKÁLÁJÁNAK HASZNÁLATÁRA! 22. Mennyire zavarták vagy gátolták Önt bármiben is az előző kérdésben említett foglalkoztatottsági problémák az utolsó 30 napban? 0 - Nem 1- Igen 14.Házastárs, család vagy barátok? (Személyes kiadásokra fordítandó pénz) 0 - Nem 1- Igen 15. Illegális jövedelem? 0 - Nem 1- Igen 16. Prostitúció? 0 - Nem 1- Igen 17. Egyéb források? 18. Melyik az ön legfőbb jövedelemforrása? (Használja a kódot) 19. Van Önnek tartozása? 0 - Nincs 1 - Van 20. Anyagilag hány ember függ Öntől az étkezést, a lakhatást stb. illetően? 21. Az utolsó 30 napban hány napig voltak foglalkoztatottsági problémái? 23. Mennyire tartja fontosnak a tanácsadást ezen foglalkoztatottsági problémák megoldására? A KÉRDEZŐ SÚLYOSSÁG- ÉRTÉKELÉSE 24. A kérdező megítélése szerint a páciensnek milyen mértékben van szüksége állásközvetítői tanácsadásra? A MEGBÍZHATÓSÁG ÉRTÉKELÉSE A válaszokat jelentősen torzítja-e: 25. A páciens szándékos félrevezető magatartása, nem őszinte válaszai? 0 - Nem 1 Igen 26. A páciens képtelen a kérdések megértésére? 0 - Nem 1 - Igen Megjegyzések:

9 DROG-/ALKOHOLFOGYASZTÁS 01. Alkohol - bármilyen mértékű fogyasztás 02. Alkohol - küszöbérték feletti fogyasztás Legelőször Időtartam Utolsó 30 Beviteli (életkor) (évek) nap mód 03. Heroin 04. Metadon 05. Más opiátok/analgetikumok 06. Nyugtató, altató gyógyszerek (benzodiazepinek, barbiturátok, egyéb) 07. Kokain 08.Amfetaminok 09. Cannabis 10. Hallucinogének 11. Inhalánsok 12. Egyéb 13. Több mint egyfajta szer naponta (2 12 tétel) Megjegyzés: Lapozza föl a kézikönyvet az egyes drogkategóriák jellemző példáiért! -- Beviteli mód: 1 = Nyelés, 2 = Szippantás, 3 = Szívás, 4 = Nem intravénás injekciózás, 5 = Intravénás injekciózás

10 14. Használt-e már Ön intravénásan kábítószert? 0 - Nem 1 -Igen 14A. Első alkalom (életkor) Év utolsó 6 hónap Hónapok száma Bármikor életében Évek száma utolsó 30 nap Napok száma 14B. Injekciózás az utolsó 6 hónapban: 1. Nem közös tűvel 2. Néha közös tűvel 3. Gyakran közös tűvel 8. Egyéb kórház/osztály 9. Egyéb: 17.Hány hónapig tartott az a leghosszabb időszak, amikor Ön a fenti kezelés(ek) eredményeként absztinens volt? Alkohol Drog 18. Melyik szer okozza Önnek a legsúlyosabb problémát? A fentiek szerint kódolja, vagy 00 - Nincs probléma; 15 - alkohol és drog (kettős addikció); 16 - polidrog; (ha nem egyértelmű, kérdezze a pácienst). 15. Hányszor fordult elő Önnel: Alkoholos delirium tremens: Drog-túladagolás: 19. Mennyi ideig tartott az Ön legutóbbi önkéntes, bázisdrogtól mentes időszaka? (00 - Sohasem volt absztinens) Hónapok 16. Hányszor részesült az alábbi kezelésekben?: Alkohol Drog 1. Ambuláns detoxikálás 2. Fekvőbeteg detoxikálás 3. Ambuláns helyettesítő kezelés 4. Ambuláns gyógyszermentes kezelés 5. Fekvőbeteg gyógyszermentes kezelés 20. Hány hónappal ezelőtt ért véget ez az időszaka? (00 - Még most is absztinens) Hónapok 21. Az utolsó 30 napban mennyit költött Ön alkoholra drogra 6. Nappali gondozás 7. Pszichiátriai kórházi osztályos kezelés

11 22. Az utolsó 30 napban hány napig részesült Ön ambuláns kezelésben alkohol- vagy drogproblémák miatt? (Beleértve NA és AA is) 23. Az utolsó 30 napban hány napig voltak alkoholproblémái: drogproblémái: A MEGBÍZHATÓSÁG ÉRTÉKELÉSE A válaszokat jelentősen torzítja-e: 27. A páciens szándékos félrevezető magatartása, nem őszinte válaszai? 0 - Nem 1 - Igen 28. A páciens képtelen a kérdések megértésére? 0 - Nem 1 - Igen A 24. ÉS A 25. KÉRDÉSNÉL KÉRJE MEG AZ INTERJÚALANYT ÖNMAGA ÉRTÉKELŐ SKÁLÁJÁNAK HASZNÁLATÁRA! 24. Mennyire zavarták vagy gátolták Önt bármiben is az elmúlt 30 napban alkoholproblémák: Megjegyzések: drogproblémák: 25. Mennyire fontos Önnek most a kezelése az alkoholproblémáinak: a drogproblémáinak: A KÉRDEZŐ SÚLYOSSÁG- ÉRTÉKELÉSE 26. Az Ön megítélése szerint a páciensnek milyen mértékben van szüksége kezelésre: alkoholproblémái miatt drogproblémái miatt

12 JOGI STÁTUSZ 1. Jelenlegi egészségügyi intézménybe történő beutalása valamilyen büntetőjogi eljárás következménye-e? 0 - Nem 1 Igen Életében hányszor emeltek vádat Ön ellen az alábbiak miatt: 8. Rendzavarás, koldulás-csavargás, 9. Prostitúció 2. Önt most próbaidőn van-e, feltételesen szabadlábra helyezték vagy az elterelést választotta? 0 - Nem 1 Igen Életében hányszor emeltek vádat Ön ellen az alábbiak miatt: 3. Kábítószer birtoklása és árusítása 10. Ittas/drogos vezetés 11. Súlyos közlekedési szabálysértés (gondatlan vezetés, gyorshajtás, jogosítvány hiánya stb.) 12. Életében hány hónapot töltött rács mögött? Hónapok 4. Vagyon elleni bűncselekmények (betörés, lopás, bolti lopás, csalás, okmányhamisítás, zsarolás, orgazdaság) 13. Mennyi ideig tartott az Ön legutóbbi szabadságvesztése? Hónapok 5. Erőszakos bűncselekmények (rablás, gyújtogatás, testi sértés, erőszakos közösülés, gyilkosság, gondatlanságból elkövetett emberölés ) 6. Egyéb bűncselekmények 14.Miért kapta? (Használja a 3 6, 8 11-es kódot! Több vád esetén kódolja a legsúlyosabbat!) 15. Áll-e Ön most vádemelés, bírósági tárgyalás, ítélethozatal előtt? 0 - Nem 1 Igen 7. E vádemelések közül hány végződött büntetőítélettel? 16. Miért? (Több vád esetén kódolja a legsúlyosabbat!) 17. Az utolsó 30 napban hány napot töltött Ön őrizetben vagy börtönben?

13 18. Az utolsó 30 napban Ön hány napig foglalkozott illegális pénzszerzéssel? A 19. ÉS A 20. KÉRDÉSNÉL KÉRJE MEG A PÁCIENST ÖNMAGA ÉRTÉKELŐ SKÁLÁJÁNAK HASZNÁLATÁRA! Megjegyzések: 19. Mennyire érzi Ön súlyosnak jelenlegi jogi helyzetét? (Polgári peres ügyek kizárva) 20. Mennyire fontos most Önnek a tanácsadás vagy segítségnyújtás ezen jogi problémáival kapcsolatban? A KÉRDEZŐ SÚLYOSSÁG- ÉRTÉKELÉSE 21. Az ön megítélése szerint az interjúalanynak milyen mértékben van szüksége jogi tanácsadásra? A MEGBÍZHATÓSÁG ÉRTÉKELÉSE A fenti információt jelentősen torzítja-e: 22. A páciens szándékos félrevezető magatartása, nem őszinte válaszai? 0 - Nem 1 Igen 23. A páciens képtelen a kérdések megértésére? 0 - Nem 1 - Igen

14 CSALÁDI HÁTTÉR Van-e olyan rokona, akinek az Ön megítélése szerint súlyos alkohol-, drogvagy pszichiátriai problémája volt, és akinek emiatt kezelésre volt vagy lett volna szüksége? Utasítás: Írjon 0 -át, ha a válasz egyértelműen Nem az összes rokon vonatkozásában az adott kategóriában; 1 -est, ha a válasz egyértelműen Igen bármely rokon vonatkozásában az adott kategóriában; X -et, ha a válasz bizonytalan vagy Nem tudom ; és N - et, ha sohasem volt ilyen kategóriába sorolható rokon. Több érintett személy esetében a leginkább problémás rokont kódolja az adott kategóriában! Anyai ágon: Nagymama Nagypapa Anya Nagynéni Nagybácsi Alk. Más fontos személyek Drog Pszich. Apai ágon: Nagymama Nagypapa Apa Nagynéni Nagybácsi Alk. Más fontos személyek Testvérek Alk. Fivér #1 Fivér #2 Lánytestvér #1 Lánytestvér #2 Mostohatestvérek Megjegyzések: Drog Pszich. Drog Pszich.

15

16 CSALÁDI ÉS SZOCIÁLIS KAPCSOLATOK 1. Családi állapot 1 - Első házasságában él 2 - Újraházasodott 3 - Özvegy 4 - Házastársától külön élő 5 - Elvált 6 - Hajadon / Nőtlen 2. Mióta jellemző Önre ez a családi állapot? (Ha nőtlen/hajadon, akkor 18 éves kortól számolandó.) Év Hónap 3. Elégedett Ön ezzel az állapotával? 0 - Nem 1 - Közömbös 2- Igen 4. Általában kivel/hol élt Ön közös háztartásban az utóbbi 3 évben: 5.Mennyi ideje élt/él Ön ilyen körülmények között? (Ha a szülőkkel vagy a családdal, akkor 18 éves kortól számolandó.) Év Hónap 6. Elégedett-e Ön ezekkel az életkörülményekkel? 0 Nem 1 Közömbös 2 - Igen Jelenleg olyan valakivel él-e, akinek: 6A. alkoholproblémája van? 0 = Nem 1 = Igen 6B. pszichoaktív szereket használ? 0 = Nem 1 = Igen 1 Szexuális partnerével és gyerekeivel 2 - Csak szexuális partnerével 3 - Csak a gyermekeivel 4 - Szüleivel 5 - Családjával 6 - Barátaival 7 - Egyedül 8 - Kontrollált környezetben (börtön, kórház, egyéb zárt intézet) 9 - Nincs állandó élettársa/lakótársa 7. Kivel tölti Ön a legtöbb szabadidejét: 1.- Jelenleg alkoholproblémáktól mentes családjával 2.- Alkohol- vagy drogproblémákkal küszködő családjával 3.- Jelenleg alkoholproblémáktól mentes barátaival 4.- Alkohol- vagy drogproblémákkal küszködő barátaival 5.- Egyedül

17 8. Elégedett-e Ön azzal, hogy így tölti a szabadidejét? 0 Nem 1 Közömbös 2- Igen 9. Hány közeli barátja van Önnek? Utasítás a 9A 18. kérdésekhez: Írjon 0 - át a kategóriába, ha a válasz egyértelműen Nem az összes rokon vonatkozásában az adott kategóriában; 1 -est, ha a válasz egyértelműen Igen bármelyik rokon vonatkozásában az adott kategóriában; X -et, ha a válasz bizonytalan vagy Nem tudom ; és N -et, ha sohasem volt ilyen kategóriába sorolható rokon. Több érintett személy esetében a leginkább problémás rokont kódolja az adott kategóriában! 9A. Volt-e Önnek valaha szoros, tartós kapcsolata az alábbi személyekkel? Anya Apa Voltak-e olyan jelentős időszakok az életében, amikor komoly problémái voltak az alábbiakkal? 0 - Nem 1 Igen 10. Anya 11. Apa 12. Testvérek az utolsó bármikor az 30 napban életében 13. Szexuális partner/házastárs 14. Gyerekek 15. Más fontos család tag 16. Közeli barátok 17. Szomszédok 18. Munkatársak Testvérek Szexuális partner/házastárs Gyermekek Barátok A fentiek (10 18) között volt-e olyan, aki rosszul bánt Önnel? 0 = Nem 1= Igen az utolsó bármikor az 30 napban életében 18A. Érzelmileg (durva szavaival bántotta Önt)? 18B. Fizikailag (fizikai sérülést okozott Önnek)?

18 23. Szociális problémák 18C. Szexuálisan (szexuális előnyöket vagy aktust erőszakolt ki)? 19. Az utolsó 30 napban hány napig voltak komoly konfliktusai A családjával? B másokkal? (családtagokon kívül) A KÉRDEZŐ SÚLYOSSÁG- ÉRTÉKELÉSE 24. A kérdező megítélése szerint a páciensnek milyen mértékben van szüksége családi és/vagy szociális tanácsadásra? A KÉRDÉSNÉL KÉRJE MEG A PÁCIENST SAJÁT ÉRTÉKELŐ SKÁLÁJÁNAK HASZNÁLATÁRA! Mennyire zavarták vagy gátolták Önt bármiben is az utolsó 30 napban a következők? 20. Családi problémák 21. Szociális problémák A MEGBÍZHATÓSÁG ÉRTÉKELÉSE A válaszokat jelentősen torzítja-e: 25. A páciens szándékos félrevezető magatartása, nem őszinte válaszai? 0 - Nem 1 Igen 26. A páciens képtelen a kérdések megértésére? 0 - Nem 1 Igen Mennyire fontos Önnek most a kezelés vagy a tanácsadás az említett problémákkal kapcsolatban? 22. Családi problémák Megjegyzések:

19 PSZICHIÁTRIAI STÁTUSZ 1. Hányszor kezelték Önt bármilyen pszichológiai vagy érzelmi probléma miatt? Mint fekvőbeteg Mint ambuláns páciens 8. gyógyszer felírása valamilyen pszichológiai/emocionális probléma miatt 9. komoly öngyilkossági gondolatok voltak 2. Kap-e Ön rokkantsági nyugdíjat pszichiátriai betegség miatt? 0 - Nem 1 - Igen Volt-e Önnek olyan jelentősebb időszaka, amikor drog- vagy alkoholfogyasztástól függetlenül... (a definíciókat lásd a Kézikönyvben) 0 - Nem 1 - Igen az utolsó bármikor 30 napban az életében 3. súlyos depressziója volt 4.súlyos szorongásai vagy feszült állapotai voltak 5. megértési, koncentrálási vagy memóriazavarai voltak 10. öngyilkossági kísérlete volt 10A. Hányszor kísérelt meg öngyilkosságot? 11. Az utolsó 30 napban hány napig tapasztalta Ön ezeket a pszichológiai vagy érzelmi problémákat? A 12. ÉS A 13. KÉRDÉSNÉL KÉRJE MEG A PÁCIENST ÖNMAGA ÉRTÉKELŐ SKÁLÁJÁNAK HASZNÁLATÁRA! 12. Az utolsó 30 napban Önt mennyire zavarták vagy gátolták bármiben is ezek a pszichológiai vagy emocionális problémák? 13. Mennyire fontos most önnek ezeknek a pszichológiai problémáknak a kezelése? 6. hallucinációi voltak 7.erőszakos viselkedés megfékezésének problémája

20 AZ ALÁBBIAKAT A KÉRDEZŐ TÖLTI KI Az interjú ideje alatt a páciens 0 - Nem 1 - Igen 14. Kifejezetten lehangolt/ visszahúzódó volt. 15. Kifejezetten ellenséges volt. 16. Kifejezetten izgatott/ideges volt. 22. A páciens képtelen a kérdések megértésére? 0 - Nem 1 - Igen Megjegyzések: 17. Realitásérzékelési problémái, gondolkodási nehézségei, paranoid gondolatai voltak. 18. Megértési, koncentrálási, emlékezési zavarai voltak. 19. Az öngyilkosság gondolatával foglalkozott. A KÉRDEZŐ SÚLYOSSÁG- ÉRTÉKELÉSE 20. Az Ön megítélése szerint a páciensnek milyen mértékben van szüksége pszichiátriai/pszichológiai kezelésre? A MEGBÍZHATÓSÁG ÉRTÉKELÉSE A fenti információt jelentősen torzítja-e: A páciens szándékos félrevezető magatartása, nem őszinte válaszai? 0 - Nem 1 - Igen

Interjú kezdete: hónap: nap: óra perc. Interjú vége: óra perc

Interjú kezdete: hónap: nap: óra perc. Interjú vége: óra perc A KÉRDŐÍV BIZALMASAN KEZELENDŐ! A VÁLASZADÁS ÖNKÉNTES! 2013. március Gondozás 2013 P2 Intézmény sorszáma: Intézmény neve: Kérdező neve:.. Kérdező száma: Instruktor neve:.. Instruktor száma: Interjú kezdete:

Részletesebben

A KÉRDŐÍV BIZALMASAN KEZELENDŐ! A VÁLASZADÁS ÖNKÉNTES! 2013. március. Gondozás 2013 SZ2. Intézmény sorszáma: Intézmény neve:

A KÉRDŐÍV BIZALMASAN KEZELENDŐ! A VÁLASZADÁS ÖNKÉNTES! 2013. március. Gondozás 2013 SZ2. Intézmény sorszáma: Intézmény neve: A KÉRDŐÍV BIZALMASAN KEZELENDŐ! A VÁLASZADÁS ÖNKÉNTES! 2013. március Gondozás 2013 SZ2 Intézmény sorszáma: Intézmény neve: Kérdező neve:.. Kérdező száma: Instruktor neve:.. Instruktor száma: Interjú kezdete:

Részletesebben

DEVIANCIÁK ÉS BŰNÖZÉS MAGYARORSZÁGON. Dr. Szabó Henrik r. őrnagy

DEVIANCIÁK ÉS BŰNÖZÉS MAGYARORSZÁGON. Dr. Szabó Henrik r. őrnagy DEVIANCIÁK ÉS BŰNÖZÉS MAGYARORSZÁGON Dr. Szabó Henrik r. őrnagy Devianciák az átlagostól, az uralkodó normáktól, az elvárt és még tolerált magatartási formáktól eltérő viselkedések Fajtái - csavargás -

Részletesebben

Mikrocenzus 2016 Nemzetközi vándorlás kiegészítő felvétel Az elektronikus kérdőíven található kérdések és válaszlehetőségek

Mikrocenzus 2016 Nemzetközi vándorlás kiegészítő felvétel Az elektronikus kérdőíven található kérdések és válaszlehetőségek Mikrocenzus 2016 Nemzetközi vándorlás kiegészítő felvétel Az elektronikus kérdőíven található kérdések és válaszlehetőségek A kérdőívre a válaszadás önkéntes, az egyes kérdésekre külön-külön is lehetőség

Részletesebben

TÁMOP 5.3.3-08/2-2009-0013 FEDÉL MÁS-KÉP(P) Hajléktalan emberek társadalmi és munkaerő-piaci integrációját segítő programok

TÁMOP 5.3.3-08/2-2009-0013 FEDÉL MÁS-KÉP(P) Hajléktalan emberek társadalmi és munkaerő-piaci integrációját segítő programok TÁMOP 5.3.3-08/2-2009-0013 FEDÉL MÁS-KÉP(P) Hajléktalan emberek társadalmi és munkaerő-piaci integrációját segítő programok Születési ideje (N=80) 11,25% 1,25% 2,50% 31,25% 23,75% 3 1941-1950 között született

Részletesebben

Az oldalbeállítások, oldalszámozás miatt a kérdőív nyomatatásához nem lehet egyszerre kijelölni valamennyi munkalapot. Azokat egyesével, külön kell

Az oldalbeállítások, oldalszámozás miatt a kérdőív nyomatatásához nem lehet egyszerre kijelölni valamennyi munkalapot. Azokat egyesével, külön kell Az oldalbeállítások, oldalszámozás miatt a kérdőív nyomatatásához nem lehet egyszerre kijelölni valamennyi munkalapot. Azokat egyesével, külön kell nyomtatni! m lehet egyszerre kijelölni KÖZPONTI STATISZTIKAI

Részletesebben

N Y I L A T K O Z A T a komplex minősítéshez

N Y I L A T K O Z A T a komplex minősítéshez Melléklet az ADATLAP-hoz N Y I L A T K O Z A T a komplex minősítéshez Figyelemfelhívás! Figyelem! A NYILATKOZAT-ban adott válaszait a szakértői vizsgálat és a véleményezés folyamán felhasználjuk, mivel

Részletesebben

száma AZ ADATSZOLGÁLTATÁS NEM KÖTELEZŐ! AZ ADATGYŰJTÉS STATISZTIKAI CÉLRA TÖRTÉNIK!

száma AZ ADATSZOLGÁLTATÁS NEM KÖTELEZŐ! AZ ADATGYŰJTÉS STATISZTIKAI CÉLRA TÖRTÉNIK! A/ Címazonosító X X X X X X X X X X B/ Megye: C/ Terület: D/ A számlálókörzet száma: ADATLAP E/ A lakás sorszáma: 2009 január május F/ A háztartás sorszáma: G/ A hallgató kódja: A felkeresés...megye sor-

Részletesebben

N Y I L A T K O Z A T a komplex minősítéshez

N Y I L A T K O Z A T a komplex minősítéshez Melléklet az ADATLAP-hoz N Y I L A T K O Z A T a komplex minősítéshez Figyelem! A NYILATKOZAT-ban adott válaszait a szakértői vizsgálat és a véleményezés folyamán felhasználjuk, mivel az abban foglaltak

Részletesebben

A Csehországban megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni:

A Csehországban megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni: A Csehországban megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni: % Nem Kor Családi állapot Férfi Nő éves korig - 5 év - 5 év -

Részletesebben

KÉRDŐÍV 2010 Ősz Diplomás Pályakövető Rendszer

KÉRDŐÍV 2010 Ősz Diplomás Pályakövető Rendszer 1 KÉRDŐÍV 2010 Ősz Diplomás Pályakövető Rendszer Jó napot kívánok! XY-al beszélek? QZ.. vagyok, a Szent István Egyetem megbízásából hívjuk fel a végzett hallgatókat, hogy érdeklődjünk, mi történt velük

Részletesebben

A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni:

A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni: A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni: % Nem Kor Családi állapot Férfi Nő éves korig - év - év - év

Részletesebben

A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni:

A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni: A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni: % Nem Kor Családi állapot Férfi Nő éves korig - év - év - év -

Részletesebben

A Slovakiabán megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni:

A Slovakiabán megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni: A Slovakiabán megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni: % Nem Kor Családi állapot Férfi Nő éves korig - év - év - év - év

Részletesebben

SZŰRŐKÉRDŐíV. 1. Neve... (kérjük olvashatóan beírni)

SZŰRŐKÉRDŐíV. 1. Neve... (kérjük olvashatóan beírni) SZŰRŐKÉRDŐíV SORSZÁM: I. Azonosító adatok: Kitöltés időpontja: Kitöltés helye: Kitöltő neve: II. Kérdezett adatai: 1. Neve... (kérjük olvashatóan beírni) 2. Neme 1 férfi 2 nő 3. Születési helye:... 4.

Részletesebben

SZAKÉRTŐI BIZOTTSÁGI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM. ... település,... irányító sz. (Előző név, ha van:. ) Születési hely:..., év: hó:. nap:.. Anyja neve:.

SZAKÉRTŐI BIZOTTSÁGI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM. ... település,... irányító sz. (Előző név, ha van:. ) Születési hely:..., év: hó:. nap:.. Anyja neve:. A kérelmező intézmény neve: A kérelmező intézmény címe:.... település,... irányító sz.... utca, hsz., Tel.: Fax.:.. E-mail cím:. Tisztelt Bizottság! Kérem, hogy a nevű igénybe vevő (Előző név, ha van:.

Részletesebben

Kérem, a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményeiről szóló többször módosított 164/1995. (XII. 27.) Korm.

Kérem, a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményeiről szóló többször módosított 164/1995. (XII. 27.) Korm. KÖZLEKEDÉSI KEDVEZMÉNYEK IRÁNTI KÉRELEM Kérelmező adatai: családi és utóneve:... születési neve:... anyja neve:... születési helye, ideje:..., év... hó... nap... családi állapota:... személyi ig. száma:...

Részletesebben

A nagycsaládos mégis. A NOE tagság vizsgálatának tanulságai. Bálity Csaba bality.csaba@mental.usn.hu

A nagycsaládos mégis. A NOE tagság vizsgálatának tanulságai. Bálity Csaba bality.csaba@mental.usn.hu A nagycsaládos mégis A NOE tagság vizsgálatának tanulságai Bálity Csaba bality.csaba@mental.usn.hu Válságban vagy változóban a család? 1. Értékrend és normák változása 2. Gazdasági tényezők 3. Családpolitikai

Részletesebben

A Slovakiabán megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni (%):

A Slovakiabán megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni (%): A Slovakiabán megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni (%): Nem Kor Családi állapot Férfi Nő éves korig - év - év - év

Részletesebben

Helyettesítő. kérdőív TÁRKI. 1 hullám EGÉSZSÉG KUTATÁS. A válaszadás önkéntes! Család sorszáma. Kire vonatkozó adatokat tartalmaz ez a kérdőív?

Helyettesítő. kérdőív TÁRKI. 1 hullám EGÉSZSÉG KUTATÁS. A válaszadás önkéntes! Család sorszáma. Kire vonatkozó adatokat tartalmaz ez a kérdőív? Család sorszáma Kire vonatkozó adatokat tartalmaz ez a kérdőív? TÁRKI EGÉSZSÉG KUTATÁS Egyén sorszáma A válaszoló személy sorszáma 1 hullám Helyettesítő kérdőív 1997 A válaszadás önkéntes! Település neve:...

Részletesebben

Háziorvosi törzskarton - Önkitöltős formanyomtatvány 18 év alatti bejelentkezett biztosítottak ellátásához

Háziorvosi törzskarton - Önkitöltős formanyomtatvány 18 év alatti bejelentkezett biztosítottak ellátásához SZEMÉLYES ADATOK Név: Születési név: Édesanyja neve: Háziorvosi törzskarton - Önkitöltős formanyomtatvány 18 év alatti bejelentkezett biztosítottak ellátásához : férfi nő Születési hely: Születési idő:

Részletesebben

című kutatási projekt

című kutatási projekt Az egyenlő bánásmóddal kapcsolatos jogtudatosság növekedésének mértéke fókuszban a nők, a romák, a fogyatékos és az LMBT emberek című kutatási projekt TÁMOP -5.5.5/08/1-2008-0001 LMBT ALMINTA KÉRDŐÍV A

Részletesebben

TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS KÉRELEM - Beteggondozási támogatás megállapításához-

TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS KÉRELEM - Beteggondozási támogatás megállapításához- TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS KÉRELEM - Beteggondozási támogatás megállapításához- I. A gondozást végző személyre vonatkozó adatok Neve: Születési neve:. Anyja neve:... Születési hely, év, hó, nap:. TAJ szám:..

Részletesebben

KÉRELEM ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ

KÉRELEM ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ 5. sz. függelék KÉRELEM ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ (Villány Város Önkormányzatának a szociális ellátások helyi szabályozásáról szóló 4/2009. (V.08.) rendelete 30. (1) bekezdés a)- b) pontja

Részletesebben

Dohányzás Leszokást Támogató Módszertani Központ Tüdőgondozókban végzett tanácsadás adatlapjai (v6)

Dohányzás Leszokást Támogató Módszertani Központ Tüdőgondozókban végzett tanácsadás adatlapjai (v6) Dohányzás Leszokást Támogató Módszertani Központ Tüdőgondozókban végzett tanácsadás adatlapjai (v6) A. INTÉZMÉNYI ADATOK A [*]-gal jelölt kérdések megválaszolása kötelező. 1. [*] Kapcsolatfelvétel dátuma:

Részletesebben

A sürgősségi pszichiátriai ellátás és jogi szabályozása FOK IV.

A sürgősségi pszichiátriai ellátás és jogi szabályozása FOK IV. A sürgősségi pszichiátriai ellátás és jogi szabályozása FOK IV. Sürgősség a pszichiátriában Bármely zavar elsősorban a viselkedésben, de gondolkodásban, észrevevésben, érzelmek területén, amely azonnali

Részletesebben

Kezelési igény indikátor (TDI) Standard Protokoll

Kezelési igény indikátor (TDI) Standard Protokoll Kezelési igény indikátor (TDI) Standard Protokoll I II III Jelen kezelésre vonatkozó adatok Kezelő központ típusa 1 Járóbeteg kezelő intézmények 2 Fekvőbeteg kezelő intézmények 3 Alacsonyküszöbű szolgáltató,

Részletesebben

KÉRELEM. Az ellátást igénybe vevő adatai:

KÉRELEM. Az ellátást igénybe vevő adatai: A formanyomtatvány az igényelt szociális ellátás típusának megfelelő adatok figyelembe vételével töltendő ki! Egy kérelem nyomtatványon csak egy ellátás típus kérhető! Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

ZA5563. Flash Eurobarometer 330 (Young People and Drugs) Country Questionnaire Hungary

ZA5563. Flash Eurobarometer 330 (Young People and Drugs) Country Questionnaire Hungary ZA5563 Flash Eurobarometer 330 (Young People and Drugs) Country Questionnaire Hungary EUROBAROMETER 2011 Youth attitudes on drugs D1. A kérdezett neme [NE OLVASD FEL JELÖLD A MEGFELELŐT] Férfi... 1 Nő...

Részletesebben

Fűtés módja:.. gázfűtés...távfűtés.villanyfűtés. vegyestüzelés (olaj, fa, szén,pb gáz)

Fűtés módja:.. gázfűtés...távfűtés.villanyfűtés. vegyestüzelés (olaj, fa, szén,pb gáz) KÉRELEM fűtéstámogatás megállapítására Személyi adatok: Kérelmező neve: Születési neve: Születési helye, ideje: Anyja születési neve: Társadalombiztosítási azonosító jele (TAJ száma): Lakóhely: Tartózkodási

Részletesebben

Erdélyi Magyar Adatbank Biró A. Zoltán Zsigmond Csilla: Székelyföld számokban. Család és háztartás

Erdélyi Magyar Adatbank Biró A. Zoltán Zsigmond Csilla: Székelyföld számokban. Család és háztartás Család és háztartás Hány személy lakik a háztartásban? 1 személy 7 2 22.9 3 24.7 4 30.2 5 9 6 4 7 8 személy 0.7 1.5 0 5 10 15 20 25 30 35 260. ábra. Hány személy lakik a háztartásban? Statisztikák Személyek

Részletesebben

[Erdélyi Magyar Adatbank] Csepeli György Örkény Antal Székelyi Mária: Nemzetek egymás tükrében FÜGGELÉK. A válaszadók átlagos életkora, minták szerint

[Erdélyi Magyar Adatbank] Csepeli György Örkény Antal Székelyi Mária: Nemzetek egymás tükrében FÜGGELÉK. A válaszadók átlagos életkora, minták szerint [ Magyar Adatbank] FÜGGELÉK A válaszadók átlagos életkora, minták szerint 135. táblázat 46.24 45.37 39.9 42.4 46.23 46.9 A válaszadók neme, minták szerint, százalék 136. táblázat Férfi 48 49 47 59 48 50

Részletesebben

KÉRELEM. Települési támogatás megállapításához. Születési helye:...anyja neve:... Nyugdíjas esetén nyugdíjas igazolvány törzsszáma:...

KÉRELEM. Települési támogatás megállapításához. Születési helye:...anyja neve:... Nyugdíjas esetén nyugdíjas igazolvány törzsszáma:... 1. melléklet a 8/2015.(IV.27.) önkormányzati rendelethez KÉRELEM Települési támogatás megállapításához I. Az igénylő adatai: 1.) Kérelmező neve /születési név is /... /Nyomtatott betűkkel kérjük kitölteni!/

Részletesebben

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Tisztelt Hölgyem/Uram! Tisztelt Hölgyem/Uram! Az alábbi felmérés melyet Szentes Város Önkormányzata Szociális Irodája készít célja, hogy hatékonyabban tudjunk segíteni Önnek ha olyan élethelyzetbe kerül, amikor az önkormányzat

Részletesebben

Személyi-foglalkozási adatlap

Személyi-foglalkozási adatlap Központi Statisztikai Hivatal Egységes Lakossági Adatfelvételi Rendszer I/a. minta Az adatszolgáltatás nem kötelező! Terület: Számlálókörzet száma: A lakás sorszáma: Személy sorszáma a lakásban: Folyamatos

Részletesebben

K é r e l e m MEGÉLHETÉSI TÁMOGATÁS megállapítására I. SZEMÉLYI ADATOK. Megnevezés kérelmező házastárs (élettárs) nőtlen hajadon elvált özvegy házas

K é r e l e m MEGÉLHETÉSI TÁMOGATÁS megállapítására I. SZEMÉLYI ADATOK. Megnevezés kérelmező házastárs (élettárs) nőtlen hajadon elvált özvegy házas 3. melléklet a 3/2015.(II.13.) önkormányzati rendelethez K é r e l e m MEGÉLHETÉSI TÁMOGATÁS megállapítására I. SZEMÉLYI ADATOK Megnevezés kérelmező házastárs (élettárs) Név (születési név is) Anyja neve

Részletesebben

1 (Mozgáskorlátozottak Baranya Megyei Egyesülete) Egyesületi tagnyilvántartó lapja Személyes adatok BELÉPÉSI NYILATKOZAT

1 (Mozgáskorlátozottak Baranya Megyei Egyesülete) Egyesületi tagnyilvántartó lapja Személyes adatok BELÉPÉSI NYILATKOZAT Tagnyilvántartási azonosító: Egyesületi azonosító: 1 (Mozgáskorlátozottak Baranya Megyei Egyesülete) Csoport azonosító: Egyesületi tagnyilvántartó lapja Személyes adatok Név: Születési név: Neme: * Férfi/Nő

Részletesebben

KÉRDŐÍV ELSŐ ÉVES SZOCIÁLIS MUNKÁS HALLGATÓK SZÁMÁRA

KÉRDŐÍV ELSŐ ÉVES SZOCIÁLIS MUNKÁS HALLGATÓK SZÁMÁRA KÉRDŐÍV ELSŐ ÉVES SZOCIÁLIS MUNKÁS HALLGATÓK SZÁMÁRA Ennek a kérdőívnek a segítségével a romániai magyar szociális munka szakmában lévő első éves hallgatók pályaválasztás előtti motivációs kükönbségeit

Részletesebben

RENDSZERES GYERMEKVÉDELMI KEDVEZMÉNY IRÁNTI KÉRELEM

RENDSZERES GYERMEKVÉDELMI KEDVEZMÉNY IRÁNTI KÉRELEM 1.Személyi adatok: RENDSZERES GYERMEKVÉDELMI KEDVEZMÉNY IRÁNTI KÉRELEM Név (szülő, törvényes képviselő) szám alatti lakos kérem, hogy az alábbi gyermekeimre tekintettel szíveskedjenek rendszeres gyermekvédelmi

Részletesebben

A kliensek prevenciós szükségleteinek meghatározása eszköztár. Rózsa Sándor ELTE Pszichológiai Intézet

A kliensek prevenciós szükségleteinek meghatározása eszköztár. Rózsa Sándor ELTE Pszichológiai Intézet A kliensek prevenciós szükségleteinek meghatározása eszköztár Rózsa Sándor ELTE Pszichológiai Intézet A mérés m s lehetséges céljac Szűrés Kliensek motiválása Problémafelt mafeltárás Diagnózis Kezelési

Részletesebben

... Foglalkozása, munkahelye:..

... Foglalkozása, munkahelye:.. Budapest III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Szociális Szolgáltató Főosztály 1033 Budapest, Fő tér 2. KÉRELEM RENDKÍVÜLI GYERMEKVÉDELMI TÁMOGATÁSHOZ Kérem, hogy szíveskedjenek

Részletesebben

KÉRELEM települési gyógyszertámogatás megállapítására

KÉRELEM települési gyógyszertámogatás megállapítására SZENTLŐRINCI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL SZOCIÁLIS IRODA 7940 Szentlőrinc, Templom tér 8. Tel.: 73/570-009 Fax.: 73/371-125 Ügyfélfogadás: hétfő, szerda 8.00-16.00, péntek 8.00-12.00 KÉRELEM települési

Részletesebben

Kérdőív diákok részére

Kérdőív diákok részére TUDJUNK EGYUTTÉLNI MÁSOKKAL: megismerni és elfogadni az egyéni különbségeket, európai elkötelezettség 112569-CP-1-2003-1-ES-comenius-C21 Kérdőív diákok részére Biztosan értesültél arról, hogy szeretnénk

Részletesebben

Mikrocenzus 2016 Egészségproblémából fakadó akadályozottság kiegészítő felvétel Az elektronikus kérdőíven található kérdések és válaszlehetőségek

Mikrocenzus 2016 Egészségproblémából fakadó akadályozottság kiegészítő felvétel Az elektronikus kérdőíven található kérdések és válaszlehetőségek Mikrocenzus 2016 Egészségproblémából fakadó akadályozottság kiegészítő felvétel Az elektronikus kérdőíven található kérdések és válaszlehetőségek A kérdőívre a válaszadás önkéntes, az egyes kérdésekre

Részletesebben

Dohányzás Leszokást Támogató Módszertani Központ Tüdőgondozókban végzett tanácsadás jegyzőkönyve (v2)

Dohányzás Leszokást Támogató Módszertani Központ Tüdőgondozókban végzett tanácsadás jegyzőkönyve (v2) Dohányzás Leszokást Támogató Módszertani Központ Tüdőgondozókban végzett tanácsadás jegyzőkönyve (v2) A. INTÉZMÉNYI ADATOK 1. [*] Kapcsolatfelvétel dátuma: 2. [*] Intézmény neve: 3. [*] Intézmény OEP kódja:

Részletesebben

K é r e l e m ENERGIATÁMOGATÁS megállapítására. Megnevezés kérelmező házastárs (élettárs)

K é r e l e m ENERGIATÁMOGATÁS megállapítására. Megnevezés kérelmező házastárs (élettárs) 5. melléklet a 3/2015.(II.13.) önkormányzati rendelethez K é r e l e m ENERGIATÁMOGATÁS megállapítására I. SZEMÉLYI ADATOK Megnevezés kérelmező házastárs (élettárs) Név (születési név is) Anyja neve Születési

Részletesebben

KÉRELEM. Települési gyógyszertámogatás megállapítására. Név:.. születési név:... Születési hely:...születési idő:

KÉRELEM. Települési gyógyszertámogatás megállapítására. Név:.. születési név:... Születési hely:...születési idő: melléklet a /2018.( ) önk-i rendelethez (3. melléklet a 4/2015.(II.18.) önk-i rendelethez) Decsi Polgármesteri Hivatal 7144 Decs, Fő u. 23. Tel: 74/595-911 Iktatóbélyegző helye: Ügyfélfogadási idő: Hétfő,

Részletesebben

KÉRELEM a gyermekek otthongondozási díjának megállapítására

KÉRELEM a gyermekek otthongondozási díjának megállapítására KÉRELEM a gyermekek otthongondozási díjának megállapítására 1. Az ápolást végző személyre vonatkozó adatok 1.1. Személyes adatok 1.1.1. Neve:. 1.1.2. Születési neve:.. 1.1.3. Anyja neve:... 1.1.4. Születési

Részletesebben

K é r e l e m GYÓGYSZERTÁMOGATÁS megállapítására. Megnevezés kérelmező házastárs (élettárs)

K é r e l e m GYÓGYSZERTÁMOGATÁS megállapítására. Megnevezés kérelmező házastárs (élettárs) 4. melléklet a 3/2015.(II.13.) önkormányzati rendelethez K é r e l e m GYÓGYSZERTÁMOGATÁS megállapítására I. SZEMÉLYI ADATOK Megnevezés kérelmező házastárs (élettárs) Név (születési név is) Anyja neve

Részletesebben

KÉRELEM. A súlyos mozgáskorlátozott személy közlekedési kedvezményeihez /a kérelem benyújtásának határideje: április 30./

KÉRELEM. A súlyos mozgáskorlátozott személy közlekedési kedvezményeihez /a kérelem benyújtásának határideje: április 30./ KÉRELEM A súlyos mozgáskorlátozott személy közlekedési kedvezményeihez /a kérelem benyújtásának határideje: április 30./ Név:.. Leánykori neve: Anyja neve:.. Szül. hely, év, hó, nap:. Lakcím: TAJ szám:

Részletesebben

Rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények számának és nyomozás-eredményességének alakulása az ENyÜBS évi adatai alapján

Rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények számának és nyomozás-eredményességének alakulása az ENyÜBS évi adatai alapján 428 785 Rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények számának és nyomozás-eredményességének alakulása az ENyÜBS 21-216. évi adatai alapján 431 935 451 51 358 81 39 394 267 628 278 263 Bűncselekmények

Részletesebben

Ózd Város Jegyzőjének

Ózd Város Jegyzőjének Közlekedési kedvezmények iránti kérelem Ózd Város Jegyzőjének Név, leánykori név is: Születési helye, ideje: Állampolgárság: Anyja neve: Bejelentett lakóhelye: Bejelentett tartózkodási cím: Társadalombiztosítási

Részletesebben

KÉRELEM az ápolási díj megállapítására

KÉRELEM az ápolási díj megállapítására KÉRELEM az ápolási díj megállapítására 1. Az ápolást végző személyre vonatkozó adatok 1.1. Személyes adatok 1.1.1. Neve:... 1.1.2. Születési neve:... 1.1.3. Anyja neve:... 1.1.4. Születési hely, idő (év,

Részletesebben

50+ kérdőív. Kérdezés kezdete: Kérdezés vége:

50+ kérdőív. Kérdezés kezdete: Kérdezés vége: 50+ kérdőív Kérdezés ideje:..hónap, nap Kérdezés kezdete:..óra perc Kérdezés vége:..óra perc Kérdezés helye:. település neve KÉRDEZŐ! Karikázással jelöld, melyik csoportba tartozik a kérdezett! I. Főfoglalkozású

Részletesebben

Tagsági felmérés 2018

Tagsági felmérés 2018 Tagsági felmérés 2018 Három évente igyekszünk információt gyűjteni tagjainkról és ez az idő most jött el. Bizonyára vannak, akik kíváncsiak, mire kell ez az információ és hogyan használjuk fel. Az NA szolgálat

Részletesebben

K É R E L E M. Pásztó Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala. Figyelmeztetés!

K É R E L E M. Pásztó Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala. Figyelmeztetés! Pásztó Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala Figyelmeztetés! Az ügyfél vagy képviselője, ha más tudomása ellenére az ügy szempontjából jelentős valótlan tényt állít, illetve kötelező adatszolgáltatás

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY IRÁNTI KÉRELEM*

ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY IRÁNTI KÉRELEM* Polgári Polgármesteri Hivatal 4090 Polgár, Barankovics tér 5. szám ÖNKORMÁNYZATI SEGÉLY IRÁNTI KÉRELEM* a.) temetés költségeinek viseléséhez nyújtandó önkormányzati segély b.) gyógyszertámogatás c.) szociális

Részletesebben

Az Engame Akadémia Szociális Ösztöndíjának adatlapja. a 2015/2016-os tanévre

Az Engame Akadémia Szociális Ösztöndíjának adatlapja. a 2015/2016-os tanévre Az Engame Akadémia Szociális Ösztöndíjának adatlapja a 2015/2016-os tanévre Jelen pályázatot csak abban az esetben tekintjük érvényesnek, ha a pályázó diák túl van az Engame Akadémia felvételi folyamatán,

Részletesebben

Kristóf Andrea SE-IBOI

Kristóf Andrea SE-IBOI Kristóf Andrea SE-IBOI Kábítószer-kereskedelem Kábítószer birtoklása Kóros szenvedélykeltés Kábítószer készítésének elősegítése Kábítószer-prekurzorral visszaélés Új pszichoaktív anyaggal visszaélés Teljesítményfokozó

Részletesebben

KÉRELEM SÚLYOS MOZGÁSKORLÁTOZOTT SZEMÉLYEK KÖZLEKEDÉSI KEDVEZMÉNYEK IRÁNTI MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ

KÉRELEM SÚLYOS MOZGÁSKORLÁTOZOTT SZEMÉLYEK KÖZLEKEDÉSI KEDVEZMÉNYEK IRÁNTI MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ KÉRELEM SÚLYOS MOZGÁSKORLÁTOZOTT SZEMÉLYEK KÖZLEKEDÉSI KEDVEZMÉNYEK IRÁNTI MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ 9090 Pannonhalma, Dózsa Gy. u. 10. Tel: 96/554-214, Fax: 96/554-219 Email: igazgatas@pannonhalma.hu Ügyintéző:

Részletesebben

KÉRELEM ÁTMENETI SEGÉLY MEGÁLLAPÍTÁSÁRA

KÉRELEM ÁTMENETI SEGÉLY MEGÁLLAPÍTÁSÁRA Nádudvar Város Önkormányzat 4181 Nádudvar, Fő u. 119. sz. Tel: 54/529-010 Fax: 54/528-551 E-mail: nadudvar@nadudvar.hu KÉRELEM ÁTMENETI SEGÉLY MEGÁLLAPÍTÁSÁRA Alulírott azzal a kéréssel fordulok Nádudvar

Részletesebben

A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni (%):

A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni (%): A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni (%): Nem Kor Családi állapot Férfi Nő éves korig - év - év - év

Részletesebben

Ezek a mai fiatalok?

Ezek a mai fiatalok? Ezek a mai fiatalok? A magyarországi 18-29 éves fiatalok szocioökonómiai sajátosságai a Magyar Ifjúság 2012 kutatás eredményei tükrében Hámori Ádám Szociológus, főiskolai tanársegéd, KRE TFK hamori.adam@kre.hu

Részletesebben

KÉRELEM SÚLYOS MOZGÁSKORLÁTOZOTT SZEMÉLYEK KÖZLEKEDÉSI KEDVEZMÉNYEK IRÁNTI MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ

KÉRELEM SÚLYOS MOZGÁSKORLÁTOZOTT SZEMÉLYEK KÖZLEKEDÉSI KEDVEZMÉNYEK IRÁNTI MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ KÉRELEM SÚLYOS MOZGÁSKORLÁTOZOTT SZEMÉLYEK KÖZLEKEDÉSI KEDVEZMÉNYEK IRÁNTI MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ 9090 Pannonhalma, Dózsa Gy. u. 10. Tel: 96/554-214, Fax: 96/554-219 Email: igazgatas@pannonhalma.hu Ügyintéző:

Részletesebben

Csolnoki Közös Önkormányzati Hivatal

Csolnoki Közös Önkormányzati Hivatal Csolnoki Közös Önkormányzati Hivatal 2521 Csolnok, Rákóczi tér 1. Tel/fax: 33/478-626 e-mail: titkarsag@csolnok.hu 2529 Annavölgy, Községháza köz 2. Tel/fax: 33/508-510 e-mail: annavolgy@invitel.hu KÉRELEM

Részletesebben

Ozoróczky Mária Szociális Központ

Ozoróczky Mária Szociális Központ Ozoróczky Mária Szociális Központ 5055 Jászladány, Kossuth L. utca 106 Tel.: 06 57/454-030. fax: 06 57/453-314 e-mail: nagyszoci@pr.hu 1 telephely 5055 Jászladány, Kossuth L. utca 116 Tel.:06 57/554-320.

Részletesebben

Andor Mihály: Az alternatív gimnáziumi képzés első évtizede (OTKA T ) TANULÓI KÉRDŐÍV

Andor Mihály: Az alternatív gimnáziumi képzés első évtizede (OTKA T ) TANULÓI KÉRDŐÍV 1. Neme (a megfelelőt húzza alá) 1) fiú 2) lány 2. Családja lakóhelye (település vagy kerület): TANULÓI KÉRDŐÍV 3. Tanítási időben hol lakik? (a megfelelőt húzza alá) 1) otthon 2) kollégiumban 3) albérletben

Részletesebben

KÉRELEM az ápolási díj megállapítására

KÉRELEM az ápolási díj megállapítására Vác Város Polgármesteri Hivatal Szociális Osztálya 2600. Vác, Március 15. tér. 11. I. Az ápolást végző személyre vonatkozó adatok 1. Személyes adatok KÉRELEM az ápolási díj megállapítására Neve:... Születési

Részletesebben

Nők külföldi munkavállalással kapcsolatos attitűdje

Nők külföldi munkavállalással kapcsolatos attitűdje Nők külföldi munkavállalással kapcsolatos attitűdje Kutatási összefoglaló 2012 Készítette: Votisky Petra Pszichológus, coach és expat http://www.nokkulfoldon.hu/ Kutatás háttere: Külföldön élő nőként,

Részletesebben

Csolnoki Közös Önkormányzati Hivatal

Csolnoki Közös Önkormányzati Hivatal Csolnoki Közös Önkormányzati Hivatal 2521 Csolnok, Rákóczi tér 1. Tel/fax: 33/478-626 e-mail: titkarsag@csolnok.hu 2529 Annavölgy, Községháza köz 2. Tel/fax: 33/508-510 e-mail: annavolgy@invitel.hu KÉRELEM

Részletesebben

KÉRELEM az ápolási díj megállapítására

KÉRELEM az ápolási díj megállapítására KÉRELEM az ápolási díj megállapítására 1. Az ápolást végző személyre vonatkozó adatok 1.1. Személyes adatok 1.1.1. Neve 1.1.2. Születési neve:... 1.1.3. Anyja neve:..... 1.1.4. Születési hely, idő (év,

Részletesebben

Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez

Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez 12. számú melléklet a 5/2010. (II. 17.) SKKT. rendelethez Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez A (A formanyomtatvány az igényelt szociális ellátás típusának megfelelő

Részletesebben

MISKOLCI EGYETEM Gépészmérnöki és Informatikai Kar

MISKOLCI EGYETEM Gépészmérnöki és Informatikai Kar MISKOLCI EGYETEM Gépészmérnöki és Informatikai Kar DPR kiértékelés (2013-2015-2017-ben abszolváltak) Műszaki képzési terület 2019. június DPR: a 2013-2015-2017-ben abszolváltak (műszaki képzési terület)

Részletesebben

KÉRDŐÍV. 1/1. Születési éve...

KÉRDŐÍV. 1/1. Születési éve... KÉRDŐÍV 1. SZEMÉLYES ADATOK 1/1. Születési éve... 1/2. Neme férfi nő 1/3. Legmagasabb iskolai végzettsége egyetem főiskola tanítóképző érettségi 1/4. Milyen tagozaton szerezte a végzettségét nappali esti,

Részletesebben

Budai Allergiaközpont

Budai Allergiaközpont Kitöltés dátuma:... Kitöltő neve:... Tisztelt Hölgyem / Uram! Az alábbi kérdőívvel allergiás betegsége esetleges pszichoszociális tényezőit (stressz, megküzdés) szeretnénk vizsgálni. Kérjük, a kérdőív

Részletesebben

Munkaerőpiaci stratégiák Fejér megyében

Munkaerőpiaci stratégiák Fejér megyében Munkaerőpiaci stratégiák Fejér megyében a kérdőív sorszáma Országos Munkaügyi Kutató- és Módszertani Központ 1089 Budapest, Kálvária tér 7. Kérdező aláírása:... A kérdezés kezdete: 2001. 01. hó... nap...

Részletesebben

Az egyenlő bánásmóddal kapcsolatos jogtudatosság növekedésének mértéke fókuszban a nők, a romák, a fogyatékos és az LMBT emberek

Az egyenlő bánásmóddal kapcsolatos jogtudatosság növekedésének mértéke fókuszban a nők, a romák, a fogyatékos és az LMBT emberek Az egyenlő bánásmóddal kapcsolatos jogtudatosság növekedésének mértéke fókuszban a nők, a romák, a fogyatékos és az LMBT emberek című kutatási projekt TÁMOP -5.5.5/08/1-2008-0001 ROMA ALMINTA KÉRDŐÍV A

Részletesebben

Az interjú id pontja: Kezel hely kódszáma: Interjúkészít kódszáma: A kérdez súlyosság-értékelése. Név: A kliens kódja:

Az interjú id pontja: Kezel hely kódszáma: Interjúkészít kódszáma: A kérdez súlyosság-értékelése. Név: A kliens kódja: Név: A kliens kódja: Az interjú id pontja: Kezel hely kódszáma: Interjúkészít kódszáma: év hó nap A kérdez súlyosság-értékelése 0-1 Valódi probléma nem áll fenn /nincs szükség segítségre 2-3 Kevésbé súlyos

Részletesebben

KÉRELEM GYÓGYSZERKIADÁSOK VISELÉSÉHEZ NYÚJTOTT TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁSHOZ

KÉRELEM GYÓGYSZERKIADÁSOK VISELÉSÉHEZ NYÚJTOTT TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁSHOZ Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testülete Szociális-, Kulturális- és Oktatási Bizottsága 7761 Kozármisleny, Pécsi u. 124. : 72/570-918; KÉRELEM GYÓGYSZERKIADÁSOK VISELÉSÉHEZ NYÚJTOTT TELEPÜLÉSI

Részletesebben

JELENTÉS A KÁBÍTÓSZER FOGYASZTÓKRÓL ÉS KEZELÉSÜKRŐL év

JELENTÉS A KÁBÍTÓSZER FOGYASZTÓKRÓL ÉS KEZELÉSÜKRŐL év 1 / 18 JELENTÉS A FOGYASZTÓKRÓL ÉS KEZELÉSÜKRŐL 2009. év Adatszolgáltató: drogambulanciák és drogközpontok, pszichiátriai gondozók, gyermek- és ifjúsági pszichiátriai gondozók, pszichiátriai osztályok

Részletesebben

Tartózkodási engedély kérelem önkéntes tevékenység folytatása céljából

Tartózkodási engedély kérelem önkéntes tevékenység folytatása céljából Tartózkodási engedély kérelem önkéntes tevékenység folytatása céljából _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ügyszám: Kérelmet átvevő hatóság: Gépi Kérelem adatbevitelét végző szerv: Tartózkodási engedély kiadása első alkalommal

Részletesebben

E G É S Z S É G T E R V - k é r d ő í v -

E G É S Z S É G T E R V - k é r d ő í v - Az egészség nem minden, de az egészség nélkül a minden is semmi. E G É S Z S É G T E R V - k é r d ő í v - (Arthur Schopenhauer) Életkora Neme (kérem, húzza alá) nő férfi Legmagasabb iskolai végzettsége

Részletesebben

KÉRELEM települési ápolási támogatás

KÉRELEM települési ápolási támogatás KÉRELEM települési ápolási támogatás 1. Az ápolást végző személyre vonatkozó adatok 7/2015. (II. 27.) sz. rendelet 6. sz. melléklete 1.1. Személyes adatok 1.1.1. Neve:... 1.1.2. Születési neve:... 1.1.3.

Részletesebben

Interdiszciplináris megközelítés és elemzés (anamnézis és diagnózis)

Interdiszciplináris megközelítés és elemzés (anamnézis és diagnózis) Interdiszciplináris megközelítés és elemzés (anamnézis és diagnózis) M2 Unit 3 Jövőbeli lehetséges krízishelyzetek előrejelzése az anamnézis és a diagnosztikai jelentések alapján A normál serdülőkori magatartás

Részletesebben

KÉRELEM TELEPÜLÉSI ÉS RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ

KÉRELEM TELEPÜLÉSI ÉS RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ KÉRELEM TELEPÜLÉSI ÉS RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ 1. A kérelmező neve: Születési helye, ideje: Anyja neve: Családi állapota: Lakcíme:.. Tartózkodási helye:. TAJ száma:. Bankszámlaszám:.

Részletesebben

Kérelem idősek bentlakásos ellátása igénybevételéhez

Kérelem idősek bentlakásos ellátása igénybevételéhez MEZŐBERÉNYI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG által fenntartott MEZŐBERÉNYI REFORMÁTUS SZERETETOTTHON Székhely: 5650 Mezőberény, Kálvin János tér 8. 66/554-600 Fax: 66/554-638 20/243-5650 E-mail cím: mezoberenyotthon@reformatus.hu

Részletesebben

Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Ludányhalászi

Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Ludányhalászi 1 Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Ludányhalászi Figyelmeztetés! Az ügyfél, vagy képviselője, ha más tudomása ellenére az ügy szempontjából jelentős valótlan tényt állít, illetve kötelező adatszolgáltatás

Részletesebben

KÉRELEM. az ápolási díj megállapítására. 1.1.1. Neve:...

KÉRELEM. az ápolási díj megállapítására. 1.1.1. Neve:... 1. Az ápolást végző személyre vonatkozó adatok 1.1. Személyes adatok KÉRELEM az ápolási díj megállapítására 1.1.1. Neve:... 1.1.2. Születési neve:... 1.1.3. Anyja neve:... 1.1.4. Születési hely, idő (év,

Részletesebben

VÁLASZLAPOK AZ EUTE-ESS PRÓBAKÉRDŐÍVHEZ. 2002 október

VÁLASZLAPOK AZ EUTE-ESS PRÓBAKÉRDŐÍVHEZ. 2002 október VÁLASZLAPOK AZ EUTE-ESS PRÓBAKÉRDŐÍVHEZ 2002 október EUTE kérdőív 2 TÁRKI Rt. 1. VÁLASZLAP semennyit kevesebbet, mint fél órát maximum 1 órát maximum 1 és fél órát maximum 2 órát maximum 2 és fél órát

Részletesebben

K É R E L E M. Alulírott kérem, hogy részemre átmeneti segélyt szíveskedjenek megállapítani

K É R E L E M. Alulírott kérem, hogy részemre átmeneti segélyt szíveskedjenek megállapítani K É R E L E M Alulírott kérem, hogy részemre átmeneti segélyt szíveskedjenek megállapítani Kérelmező neve: Leánykori neve: Születési helye, idő: Anyja neve: Bejelentett lakóhelye: Bejelentett tartózkodási

Részletesebben

Deviancia Bánlaki Ildikó 2010

Deviancia Bánlaki Ildikó 2010 Deviancia Bánlaki Ildikó 2010 Deviancia Elhajlás, (helyes) úttól való eltérés. Deviáns viselkedés Olyan viselkedésforma, amely a társadalom többsége által elfogadott normát, normákat sért. Társas együttélésünket

Részletesebben

Galyaság, társadalmi állapotfelmérés

Galyaság, társadalmi állapotfelmérés Galyaság, társadalmi állapotfelmérés Kérdõív Az adatszolgáltatás nem kötelezõ! Nevet felírni nem kell! Település: 1. Az adatszolgáltató neme: 1-férfi 2. Az adatszolgáltató családi állapota: 0-nõtlen, hajadon

Részletesebben

K É R E L E M. Beiskolázási segély megállapításához

K É R E L E M. Beiskolázási segély megállapításához 1 K É R E L E M Beiskolázási segély megállapításához Alulírott kérem, hogy gyermeke(i)m részére/részemre (a megfelelő aláhúzandó) beiskolázási segélyre való jogosultságot megállapítani szíveskedjenek.

Részletesebben

Kölcsönigénylés számú melléklete további Adóstársak részére

Kölcsönigénylés számú melléklete további Adóstársak részére K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu Befogadás dátuma:. Átvette: Kölcsönigénylés iktatószáma:. Hitelazonosító:.

Részletesebben

Tartózkodási engedély kérelem gyógykezelés céljából

Tartózkodási engedély kérelem gyógykezelés céljából BEVÁNDORLÁSI ÉS ÁLLAMPOLGÁRSÁGI HIVATAL Tartózkodási kérelem gyógykezelés céljából Kérelmet átvevő hatóság: Gépi ügyszám: Kérelem adatbevitelét végző szerv: Tartózkodási kiadása első alkalommal beutazás

Részletesebben

A 2001/2002. évi tanév. rendje

A 2001/2002. évi tanév. rendje TÁRKI ADATFELVÉTELI ÉS ADATBANK OSZTÁLYA A 2001/2002. évi tanév rendje SPSS állomány neve: E44 Budapest, 2001. február A 2000/2001. évi tanév rendje 2 Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK 2 BEVEZETÉS 3 A KUTATÁS

Részletesebben

A Z I G É N Y L Ő ( L Í Z I N G B E V E V Ő ) A D A T AI

A Z I G É N Y L Ő ( L Í Z I N G B E V E V Ő ) A D A T AI A D A T L A P E L Ő Z E T E S F I N A N S Z Í R O Z H A T Ó S Á G I V I Z S G Á L A T H O Z A finanszírozás célja: használt ingatlan vásárlás új ingatlan vásárlás F I N A N S Z Í R O Z Á S I A D A T O

Részletesebben

Minden idegen nyelvű igazoláshoz fordítást is kérünk mellékelni!

Minden idegen nyelvű igazoláshoz fordítást is kérünk mellékelni! A rendszeres szociális támogatás kérelméhez csatolandó igazolások és a pontrendszer (amennyiben az adott eset fennáll). Minden idegen nyelvű igazoláshoz fordítást is kérünk mellékelni! Kötelező igazolások

Részletesebben

Gyermekeket célzó reklámok

Gyermekeket célzó reklámok s o r s z á m Gyermekeket célzó reklámok A válaszadás önkéntes! 1. A település neve:... 2. A kérdezett neme:..... 3. A kérdezett születési éve: 1 9 4. Mi az Ön legmagasabb iskolai végzettsége? 1 kevesebb,

Részletesebben

PÁLYÁZAT KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉSRE

PÁLYÁZAT KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉSRE Kerpely Antal Kollégium Dunaújváros, Pf. 417, Dózsa György út 33., Hungary, H-2401 Tel.: +36 (25) 551-237 Fax: +36 (25) 410-434 E-mail: kerpely@makacs.duf.hu Internet: www.kac.duf.hu/kollegium PÁLYÁZAT

Részletesebben