animeo SOMFY árnyékoló-vezérlések bemutatása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "animeo SOMFY árnyékoló-vezérlések bemutatása"

Átírás

1 animeo SOMFY árnyékoló-vezérlések bemutatása 1

2 Somfy Árnyékoló vezérlések bemutatása animeo IB+ - max. 16 zónás árnyékoló-vezérlés A SOMFY animeo IB+ rendszere egy teljesen automatizált épületvezérlési megoldást biztosít, különböző típusú épületek árnyékolástechnikai elemeinek, illetve ablakainak vezérlésére. Az animeo IB+ rendszer a felhasználói komfort, az energiatakarékosság és biztonsági funkciókon keresztül oldja meg az épület árnyékolóinak összehangolt mozgatását. Az épület árnyékolóit maximálisan 16 zónára (homlokzatok, szintek) bonthatjuk, amelyek az időjárási kondícióknak megfelelően különbözőképen vezérelhetünk. animeo Prémium árnyékoló-vezérlés sematikus felépítése Somfy Kft Budapest, Gyömrői út 105. T.: F.:

3 Időjárásnak megfelelő aktív vezérlés: Napsütéses időben a beállított fény határértéknél az árnyékolók lehúzódnak, míg borús időben a rendszer automatikusan felhúzza az árnyékolókat, ezáltal biztosítva természetes fényt és megfelelő vizuális komfortot az irodában tartózkodók számára. Az aktív szél- fényvezérlés annyit jelent hogy mindig csak az érintett homlokzatok reagálnak az időjárási paraméterekre. Reggel a keleti, míg délután a nyugati homlokzatot árnyékolói aktívak. Az aktív szélvédelem megvédi az árnyékolókat a szél okozta rongálódás ellen. Viharos szél esetén az árnyékolók illetve ablakok biztonságos pozícióba mozognak. Napállás követés: Lamellás árnyékoló esetében a lamellák automatikusan a nap állásának megfelelően mozognak. A napálláskövetés megszünteti a közvetlen kápráztatást, viszont lehetővé teszi a természetes fény bejutását. A megfelelő billentési szöget az előre beprogramozott napállásból, az épület irányultságából illetve a szélességi fokból számolja. A napálláskövetés zónánként beállítható. Napállás követés számítása A központi időjárás állomás segítségével nem csak a szél és fény értékeknek megfelelő vezérlést tudok létrehozni, hanem eső, hó, fagy, külső hőmérséklet szerinti vezérlés is megvalósulhat. Somfy Kft Budapest, Gyömrői út 105. T.: F.:

4 Energiatakarékosság: Egy irodaház üzemeltetésénél jelentős költséget képvisel az épület energia fogyasztása. Téli hónapokban a fűtés, míg nyári hónapokban a közel akkora mértékű hűtés költsége terheli az üzemeltetőt. Az animeo IB+, számos energiatakarékos funkciója révén, csökkenti az üvegfelületeken végbemenő nem kívánt energiaáramlást. A nyári hónapokban a felhasználó szándéka azonos az energiatakarékos funkcióval napsütés esetén az árnyékolókat le kell engedni. A téli hónapokban már más a helyzet. A felhasználó komfort azt kívánja, hogy az árnyékolók lent legyenek megakadályozva a káprázó hatást, viszont az energiatakarékos funkció a nap melegét hűtésre használná. A rendszer megoldást biztosít mindkét funkció összehangolt és optimális összeillesztésére. A felszerelt mozgásérzékelők, vagy időzítés segítségével meghatározható hogy a nap bizonyos szakaszaiban melyik kívánalmaknak legyen magasabb prioritása. Az árnyékoló rendszer energiatakarékos funkcióját összekapcsolhatjuk a fűtő és légkondicionáló központok működésével, illetve a külső és belső hőmérsékletérzékelőkkel. A munkahelyi környezet komfortosabb lesz, emellett nagymértékben csökkennek az üzemeltetés költségei. Az automatikus ablakmozgatás szintén hozzájárul az épület hatékony energiagazdálkodásához. A külső és belső hőmérséklet figyelésével természetes szellőzetést biztosít az épületnek. A légkondicionáló működésével automatikusan zárulnak az ablakok. Tűzszerészeti szempontból fontos, hogy füst és tűzjelzés esetén az árnyékolók felhúzódjanak az ablakok, pedig nyíljanak. Az animeo IB+ riasztó bemenete lehetővé teszi, hogy riasztás esetén a leggyorsabb és leghatékonyabb szellőzetés jöjjön létre, úgy hogy az ablakok szabaddá válnak az épületbe történő behatoláshoz. A számítógépes grafikus szoftver lehetővé teszi a gyors beállításokat és az intelligens árnyékoló-vezérlő egyszerű használatát. Az egész rendszer egy központból irányítható illetve a beállítások tetszőlegesen módosíthatók. A rendszer nagy előnye a hiba illetve működési paraméterek naplózása. A számítógép rögzíti az érzékelők értékeit, illetve az árnyékoló rendszer működését. Meghibásodás esetén a hiba oka egyszerűen és gyorsan visszakereshető. A meghibásodás illetve esedékes szerviz esetén a rendszer az előre beállított címre üzenetet küld. Somfy Kft Budapest, Gyömrői út 105. T.: F.:

5 animeo Compact max. 4 zónás árnyékoló-vezérlés Az animeo Compact a Somfy intelligens árnyékoló-vezérlés családi házakra, illetve kisebb irodaházakra szabott változata. Az animeo Compact ötvözi egy komoly épületvezérlés tulajdonságait az egyszerű felhasználóbarát működtetéssel. Az animeo Compact komfortossá, biztonságossá és energiatakarékossá teszi épületét. animeo Compact árnyékoló-vezérlés sematikus felépítése Az árnyékoló vezérlés segítségével az épület 4 egységre, zónára bontható. Így az árnyékolók homlokzatonként az időjárási körülményeknek megfelelően automatikusan működnek. Napsütés esetén az árnyékolók lehúzódnak, borús idő esetén viszont újra felhúzódnak. Így mindig csak azon az oldalon vannak leengedve az árnyékolók, ahonnan a nap süt. Az aktív árnyékolással komfortossá és energiatakarékossá teszi lakását, irodáját. Az épület hűtésére használt energia jelentősen csökkenthető az intelligens árnyékoló használatával. Meghatározhatjuk, hogy a vezérlés teljesen vagy egy kíván köztes pozícióig húzza le az árnyékolókat. Így napsütés esetén sem kell teljesen sötétben lenni. Az árnyékolók reagálnak az egyéb időjárási körülményekre: úgymint szél, eső, hó, külső hőmérséklet. Így árnyékolóit biztonságban tudhatja még akkor is, ha távol van otthonától és időközben egy vihar kerekedik. Az automatikus árnyékoló-vezérlés veszély esetén biztonságos pozícióba mozgatja árnyékolóit. Eső, vagy szél eset A napellenzők behúzódnak, a zsaluziák felmennek eső vagy szél esetén. Az időjárási viszonyoknak megfelelő vezérlést egy kisméretű időjárás állomás végzi.(szél, fény x3, eső, külső hőmérséklet, stb ) Somfy Kft Budapest, Gyömrői út 105. T.: F.:

6 A magyar nyelvű LCD-s központi kijelző segítségével ellenőrizni tudjuk árnyékolóink állapotát, illetve figyelemmel kísérhetjük az aktuális időjárási értékeket (szél, fény, stb ). A kijelző segítségével az egész rendszer beállításai illetve konfigurációja elvégezhető. Az árnyékolók homlokzatonként vezérlehető a központi egységről. animeo Compact LCD kijelző animeo Compact időjárás állomás Aki a még komfortosabb megoldást szeretne annak lehetősége van számítógépet is csatlakoztatni az árnyékoló-vezérlő rendszerhez. Az animeo Compact szoftver felhasználó barát és szemléletes módon kalauzol el a különféle beállítások között. A rendszert konfigurálhatjuk és működtethetjük számítógép segítségével. A rendszer lehetővé teszi különféle működési módok beállítását. Eldöntheti, hogy éppen a komfortot vagy az épület energiatakarékos funkcióját részesíti előnyben. Egy intelligens rendszer nélkülözhetetlen eleme a távirányítóval történő vezérlés. A lakás stílusához igazodó különféle Somfy távirányítók segítségével tetszés szerinti árnyékolót vagy árnyékoló csoportokat vezérelhet kényelmesen. Redőnyök esetében kiemelt szerepe van a biztonságnak. Az intelligens rendszer további plusz védelmet nyújt otthonának. Lehetőség van a riasztó rendszer kapcsolatára. Így riasztás esetén az árnyékolók a kívánt pozícióba mozognak. A távolléte esetén a motoros redőny feltolás gátlóval szerelve extra védelmet nyújt otthonának az illetéktelen betolók ellen. Az épület árnyékolóinak mozgatása tetszőlegesen beidőzíthető. Az időzítéseket a hét minden napjára egyénileg testre szabhatja. Somfy Kft Budapest, Gyömrői út 105. T.: F.:

7 animeo Solo 1 vagy 2 zónás árnyékoló-vezérlés Az animeo Solo árnyékoló-vezérlés ideális egy homlokzatú illetve sarok épületek két homlokzatának magas szintű árnyékoló-vezérelésére. Az animeo SOLO tulajdonságaiban megegyezik az animeo Compacttal, sőt mivel egy újabb fejlesztésről van szó, további beépített energiatakarékos funkciókkal rendelkezik. animeo SOLO árnyékoló-vezérlés sematikus felépítése Az animeo SOLO egy igazán költség hatékony megoldás, mivel a központi vezérlő egység illetve az LCD-s kijelző egy termékbe lett integrálva. A kijelző segítségével tájékozódhatunk az éppen aktuális szél, fény, eső, hőmérséklet értékekről illetve nyomon követhetjük az árnyékolóink mozgását. Homlokzatonként csatlakoztatható egy-egy szél és fényérzékelő, így a többi animeo rendszernél már megismert aktív szél- és fény védelmet is meg tudjuk valósítani (mindig csak az az oldal mozog, ahonnan a nap süt, illetve a szél fúj). A külső hőmérséklet figyelembe vételével a Hőtartás illtve a Napmelegítés funkciókat tudjuk aktiválni. Az előbbi az árnyékokat, mint egy plusz szigetelőréteget használja a benti hőmérséklet megtartására, míg az utóbbi funkció a téli nap melegét hasznosítja a helyiségek természetes fűtésére. Az épület árnyékolói zónánként időzíthetőek, így az árnyékolókat egy előre beállított időprogram szerint vezérelheti. A központi egység összehangolható különféle riasztó és tűzjelző berendezésekkel, illetve központi és homlokzati kapcsolók is csatlakoztathatóak hozzá. Somfy Kft Budapest, Gyömrői út 105. T.: F.:

8 animeo EIB/KNX nyitott buszos vezérlés Az animeo EIB/KNX egy magas szintű árnyékoló-vezérlés EIB/KNX rendszerhez. Az animeo EIB/KNX termékek lehetőséget adnak árnyékoló rendszerek EIB/KNX protokoll szerinti vezérlésére. Tökéletes épületautomatizálás más gyártók (világítás, légkondicionálás, fűtés stb.) EIB/KNX termékeivel is együttműködve. A SOMFY motorvezérlők busos bemenetén kapcsolódnak az EIB/KNX bus kábelhez. A speciális AS315 N vezérlő lehetőveé teszi, hogy időjárás állomást illetve hőmérsékletérzékelőket csatlakoztassunk az bus vezetékhez. A motorvezérlők tulajdonságai megegyeznek a más Somfy motorvezérlőkkel. RTS kártya segítségével a rendszert Somfy távirányítókkal lehet vezérelni. Somfy Kft Budapest, Gyömrői út 105. T.: F.:

9 animeo LON nyitott buszos vezérlés Az animeo LON: magas szintű árnyékoló-vezérlés LonMark rendszerhez. Az animeo LON termékek lehetőséget adnak árnyékoló rendszerek LON protokoll szerinti vezérlésére. A LonMark standardon alapuló árnyékoló-vezérlés költség-hatékony megoldás maximális komfort és rendszerfunkciók mellett. Összehangolható más LonMark termékekkel (világítás, légkondicionálás, fűtés stb ). A SOMFY motorvezérlők buszos bemenetén kapcsolódnak az LON busz kábelhez. Az animeo LON termékcsalád fontos tartozéka a LCD-s kijelző, amely segítségével a rendszer információit tudjuk nyomon követni, illetve tárolni. A kijelező egység segítségével lamellás árnyékolók esetén egyszerűen beállíthatjuk a napálláskövetés funkciót. Sematikus bekötési rajzok Somfy árnyékoló-vezérlési rendszerekhez Somfy Kft Budapest, Gyömrői út 105. T.: F.:

10 IB vezérlés központi kapcsolóval IB vezérlés szél és fényvezérléssel, programórával, riasztó csatlakozással Somfy Kft Budapest, Gyömrői út 105. T.: F.:

11 Többszintes épület központi, szinti és egyéni IB vezérlése Somfy Kft Budapest, Gyömrői út 105. T.: F.:

12 animeo Prémium árnyékoló-vezérlés (8+8 zónás) Somfy Kft Budapest, Gyömrői út 105. T.: F.:

13 animeo Compact árnyékoló-vezérlés (4 zónás) Somfy Kft Budapest, Gyömrői út 105. T.: F.:

14 animeo Solo árnyékoló-vezérlés (1 vagy 2 zónás) gyengeáram Somfy Kft Budapest, Gyömrői út 105. T.: F.:

15 animeo Solo árnyékoló-vezérlés (1 vagy 2 zónás) erősáram Somfy Kft Budapest, Gyömrői út 105. T.: F.:

Sunis Indoor RTS Thermosunis Indoor RTS

Sunis Indoor RTS Thermosunis Indoor RTS Termékismertető Sunis Indoor RTS Thermosunis Indoor RTS Sunis Indoor RTS & Thermosunis Indoor RTS FÉNY ÉRZÉKELŐ FÉNY + T ÉRZÉKELŐ 2 új termék : 2 új beltéri fény- és (hőmérséklet)érzékelő Használható családi

Részletesebben

Intégro CLIA. A klímavezérlő számítógép általános ismertetése

Intégro CLIA. A klímavezérlő számítógép általános ismertetése BRINKMAN HUNGARY KFT. Hódmezővásárhely 6800 Szántó K. J. u. 180. Tel.: (62) 533-260 Fax.: (62) 243-254 Intégro CLIA A klímavezérlő számítógép általános ismertetése Az Integro Clia növényházakban alkalmazható

Részletesebben

Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához. természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez

Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához. természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez KIFELÉ NYÍLÓ LKOK WMX MOTOROK 1-5 lépés lumínium profil Fa profil Műanyag profil 1. lépés

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

KOMFORTSZELLŐZTETÉS NYÍLÁSZÁRÓ AUTOMATIZÁLÁSI RENDSZEREKKEL. Láncos meghajtások Lineáris meghajtások Vezérlések B-Tronic

KOMFORTSZELLŐZTETÉS NYÍLÁSZÁRÓ AUTOMATIZÁLÁSI RENDSZEREKKEL. Láncos meghajtások Lineáris meghajtások Vezérlések B-Tronic KOMFORTSZELLŐZTETÉS NYÍLÁSZÁRÓ AUTOMATIZÁLÁSI RENDSZEREKKEL Láncos meghajtások Lineáris meghajtások Vezérlések B-Tronic Láncos meghajtások LIWIN L25 / L35 Bukó-, kifelé emelkedő-, forgó-, tető- és felülvilágító

Részletesebben

Árnyékoló Somfy vezérlések

Árnyékoló Somfy vezérlések Adapteri i zabieraki Árnyékoló vezérlések Családi házaktól irodaházakig Árnyékoló Somfy vezérlések 31 RTS vezérlések - Rádió Technológia Somfy Elsősorban komfortos és modern megoldásokhoz ajánljuk. A vezérlés

Részletesebben

[ábra] Dugja be a fényérzékelő csatlakozóját a Chronis L vezérlés homloklapján erre a célra kialakított aljzatába.

[ábra] Dugja be a fényérzékelő csatlakozóját a Chronis L vezérlés homloklapján erre a célra kialakított aljzatába. SOMFY BELSŐ FORDÍTÁS Fényérzékelő HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Ahhoz, hogy Ön optimálisan ki tudja használni a fényérzékelő által kínált előnyöket, kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutatót. Kérdések,

Részletesebben

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere Building Technologies DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere A DESIGO PX mögött több éves tapasztalat áll. Világelsõk vagyunk az automatizálás és a HVAC irányítás

Részletesebben

Advisor Master. GE Interlogix Magyarország Kft.

Advisor Master. GE Interlogix Magyarország Kft. Aritech A megoldás bármilyen biztonságtechnikai alkalmazásra mérettől és komplexitástól függetlenül az ATS Advisor Master Integrált Biztonságtechnikai rendszer. Néhány alkalmazási példa: Kisebb üzletek

Részletesebben

A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja. Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára

A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja. Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára SELVE SE Plus motorok Biztonság mindenek felett! Az otthon biztonságáért A zárt redõnypalást biztonságot

Részletesebben

Beépített rádióvevős motorok esetén,

Beépített rádióvevős motorok esetén, Beépített rádióvevős motorok esetén, a motorok végállásait a távirányító segítségével állítjuk be. A rádiós rendszer lehetőséget ad távirányítók, adók illetve rádiós szél- és fényérzékelők egyszerű társításra.

Részletesebben

Gyakorlati feladat - 1

Gyakorlati feladat - 1 Gyakorlati feladat - 1 Feladatok: (2) Adja meg a szükséges címeket, és kösse össze a megfelelő készülékeket a feladatban leírtaknak megfelelően. 1. A helyiségben található ablakok, vagy ajtók bármelyikének

Részletesebben

Az Ön Somfy megoldása. Függönymozgatás egyszerűen. Kényelemre. tervezve

Az Ön Somfy megoldása. Függönymozgatás egyszerűen. Kényelemre. tervezve Az Ön Somfy megoldása Függönymozgatás egyszerűen Kényelemre tervezve Függöny akasztó Normál és nagy igénybevételű kocsikhoz Glydea TM 35 húzókocsi SOMFY INNOVÁCIÓ Kocsi hullámos függönyhöz Nagy igénybevételű

Részletesebben

Benapozásvédelmi eszközök komplex jellemzése

Benapozásvédelmi eszközök komplex jellemzése Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Építészmérnöki Kar, Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszék, 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3. K.II.31. Benapozásvédelmi eszközök komplex jellemzése

Részletesebben

Válassza a nyugalmat!

Válassza a nyugalmat! Válassza a nyugalmat! Kert- és garázskapuk automatizálása Válassza a nyugalmat! A kényelem, ami jár Önnek... A garázs- és kertkaput működtetheti egy falra szerelt vezérlőegységgel, vagy akár egy kis távirányítóval

Részletesebben

Követelmények. Az alábbihoz hasonló süllyesztett szerelvényeket ajánljuk, 85mm mélységgel:

Követelmények. Az alábbihoz hasonló süllyesztett szerelvényeket ajánljuk, 85mm mélységgel: Követelmények Kapcsoló + konnektor járatok méret specifikációja Az okos ház rendszerhez tartozó kapcsoló modulok és konnektor modulok olyan miniatűr egységek, amelyek arra lettek tervezve, hogy a kapcsolók

Részletesebben

Megoldások Világításvezérlésre

Megoldások Világításvezérlésre Megoldások Világításvezérlésre Gyakorlati útmutató irodaházak részére TEGYÜNK PONTOT AZ ENERGIAPAZARLÁS VÉGÉRE Legrand világításvezérlés azaz hogyan vezéreljük egyszerűen és hatékonyan világításunkat Napjainkban

Részletesebben

Green-tech GT-700 Infrafűtés-vezérlés

Green-tech GT-700 Infrafűtés-vezérlés Green-tech GT-700 Infrafűtés-vezérlés Tartalom 1. A vezérlés bemutatása 2. Egységek megnevezése, jellemzői 3. Vezetékelési vonalrajz 4. Vezérlő egység menüjének leírása 1. A vezérlés bemutatása Elsősorban

Részletesebben

Kényelem, energiamegtakarítás és biztonság gombnyomásra. Automatizált árnyékolók, hogy otthona igazán otthonos legyen

Kényelem, energiamegtakarítás és biztonság gombnyomásra. Automatizált árnyékolók, hogy otthona igazán otthonos legyen Kényelem, energiamegtakarítás és biztonság gombnyomásra Automatizált árnyékolók, hogy otthona igazán otthonos legyen Élvezze intelligens árnyékolói Az otthon valami egészen más. Olyan hely, ahol magát

Részletesebben

Motorvezérlők. MC BS2 Cikkszám: Motorvezérlők. BUS motorvezérlő két darab árnyékoló egyedi vezérléséhez

Motorvezérlők. MC BS2 Cikkszám: Motorvezérlők. BUS motorvezérlő két darab árnyékoló egyedi vezérléséhez BS2 Cikkszám: 01078020 BUS motorvezérlő két darab árnyékoló egyedi vezérléséhez Mikroprocesszor vezérlet BUS motorvezérlő két darab Két darab 230 V-os Egy programozható csoport és két darab egyedi kapcsoló

Részletesebben

Motorok és vezérlések árnyékolókhoz. Minden, amire Önnek az automatizáláshoz szüksége van

Motorok és vezérlések árnyékolókhoz. Minden, amire Önnek az automatizáláshoz szüksége van 0 4 060 0409 05 Motorok és vezérlések árnyékolókhoz Minden, amire Önnek az automatizáláshoz szüksége van Rádiós technológia PSF Csőmotor integrált rádióvevővel PSF(+) - Sorozat A kezelőszervhez kötésnek

Részletesebben

Levegő-víz inverteres hőszivattyú

Levegő-víz inverteres hőszivattyú Levegő-víz inverteres hőszivattyú RENDSZER FELÉPÍTÉSE Levegő-víz hőszivattyú rendszer A Carrier bemutatja az XP Energy a lakossági fűtési megoldást megújító levegő-víz hőszivattyú rendszert. Az energia

Részletesebben

IDAXA-PiroSTOP. PIRINT PiroFlex Interfész. Terméklap

IDAXA-PiroSTOP. PIRINT PiroFlex Interfész. Terméklap IDAXA-PiroSTOP PIRINT PiroFlex Interfész Terméklap Hexium Kft. PIRINT Terméklap Rev 2 2 Tartalomjegyzék. ISMERTETŐ... 3 2. HARDVER... 4 2. LED... 5 2.2 KAPCSOLAT A VKGY GYŰRŰVEL... 6 2.3 CÍMBEÁLLÍTÁS...

Részletesebben

Alapvető információk a vezetékezéssel kapcsolatban

Alapvető információk a vezetékezéssel kapcsolatban Alapvető információk a vezetékezéssel kapcsolatban Néhány tipp és tanács a gyors és problémamentes bekötés érdekében: Eszközeink 24 V DC tápellátást igényelnek. A Loxone link maximum 500 m hosszan vezethető

Részletesebben

GROSENS. Lehetőség a precíz öntözésre.

GROSENS. Lehetőség a precíz öntözésre. GROSENS Lehetőség a precíz öntözésre www.grodan.com/grosens A precíz termesztés A precíz termesztés a leghatásosabb és leghatékonyabb termesztési forma, melynek középpontjában a minimális input anyagok

Részletesebben

mozgásba hozza függönyeit! Elegancia és kényelem

mozgásba hozza függönyeit! Elegancia és kényelem Az ÚJ vezetéknélküli karnismotor mozgásba hozza függönyeit! Elegancia és kényelem Egyszerű működtetés akár mobilról, vagy tabletről Az Irismo vezetéknélküli karnismotorokkal távirányítója vagy okostelefonja

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU VDCU Leírás v1.0.pdf Tartalomjegyzék 1 Készülék felépítése...3 2 Műszaki paraméterek...3 3 DIP kapcsolók beállítása...4

Részletesebben

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 200 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 200 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozót elõprogramoztuk több különféle felhasználási célhoz. Mindegyik alkalmazásnak saját

Részletesebben

VDCU használati utasítás

VDCU használati utasítás VDCU használati utasítás A VDCU a 2 vezetékes Futura Digital rendszerhez tervezett többfunkciós eszköz. 2 db CCTV kamera csatlakoztatható felhasználásával a rendszerhez, továbbá világítás vagy zárnyitás

Részletesebben

Hálózati projektor használati útmutató

Hálózati projektor használati útmutató Hálózati projektor használati útmutató Tartalomjegyzék Előkészületek...3 Projektor csatlakoztatása a számítógéphez...3 Vezetékes kapcsolat... 3 A projektor távvezérlése LAN-on keresztül...5 Támogatott

Részletesebben

Szenzáció Önre tervezve! intelligens vezérlőközpont rádiós távvezérléssel okos, mobil és megbízható

Szenzáció Önre tervezve! intelligens vezérlőközpont rádiós távvezérléssel okos, mobil és megbízható Szenzáció Önre tervezve! intelligens vezérlőközpont rádiós távvezérléssel okos, mobil és megbízható ok Rádióintegrált ok bidirekcionális rádióvevővel a B01 széria aktiválható repeat-funkció: pontos státusz-visszajelzés

Részletesebben

evohome rendszer termék árlista és leírás

evohome rendszer termék árlista és leírás evohome rendszer termék árlista és leírás 1 ATC928WIFI evohome Wi-Fi zónamenedzser A több zónás evohome Wi-Fi zónamenedzser legfeljebb 12 fűtési zóna, valamint igény szerint egy háztartási melegvíz ellátás

Részletesebben

megoldások világításvezérlési Széles körű Irodák Iroda Természetes fény nélküli helyiségekbe Technikai helyiség Galéria Raktár Folyosó Mosdók

megoldások világításvezérlési Széles körű Irodák Iroda Természetes fény nélküli helyiségekbe Technikai helyiség Galéria Raktár Folyosó Mosdók Program Mosaic TM világításvezérlés Széles körű világításvezérlési megoldások Költséghatékony működésre tervezve Irodák Természetes fény nélküli helyiségekbe ECO 1 Megoldások Automatikus fel- és lekapcsolás

Részletesebben

Automatikus szivárgáskeresés Zajszint-adatgyűjtő hálózat korrelátoros funkcióval

Automatikus szivárgáskeresés Zajszint-adatgyűjtő hálózat korrelátoros funkcióval Automatikus szivárgáskeresés Zajszint-adatgyűjtő hálózat korrelátoros funkcióval Sebalog N-3 hálózat Aktuális mérési adatok minden nap Nincs szükség a loggerek helyszínen történő kiolvasására Távolról

Részletesebben

Belső lamellás árnyékoló - karos hajtással

Belső lamellás árnyékoló - karos hajtással Belső lamellás árnyékoló - karos hajtással Típus: IF 80 K 20m² felületig. Termékelönyök - Fényvédelem - Fényszabályozás - Optikai védelem - Belső diszítőelem - Könnyed működtetés a karos hajtás által -

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS

Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS Thermosunis Indoor Wirefree RTS Thermosunis beltéri vezeték nélküli érzékelő RTS Sunis Indoor Wirefree RTS Sunis beltéri vezeték nélküli érzékelő

Részletesebben

Premium. Premium. VELUX INTEGRA GGL elektromos tetőtéri ablak. Előnyei. Anyag. Külső borítás

Premium. Premium. VELUX INTEGRA GGL elektromos tetőtéri ablak. Előnyei. Anyag. Külső borítás Premium VELUX INTEGRA elektromos tetőtéri ablak Előnyei Intelligens nyitás-zárás: Automata tetőtéri ablak beépített motorral, esőérzékelővel és VELUX INTEGRA érintőképernyős vezérlővel Elektromos vezérléssel

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

Belső lamellás árnyékoló - zsinórós hajtás

Belső lamellás árnyékoló - zsinórós hajtás Belső lamellás árnyékoló - zsinórós hajtás Típus: IF 50 ES Kis és közepes méretü ajtók és ablakok költségkímélö belsö lamellás árnyékolója 6m² felületig. Termékelönyök - Belsö diszítöelem kinőségi alkatrészeknek

Részletesebben

Adapteri Concept i zabieraki 25 LT 28 tartozékok, belső árnyékolókhoz

Adapteri Concept i zabieraki 25 LT 28 tartozékok, belső árnyékolókhoz Adapteri Concept i zabieraki 25 LT 28 tartozékok, belső árnyékolókhoz Megnevezés LT 28 felfogató készlet 9 030 000 LT28 csendes adapter+menesztő kit 28x0,7mm és 29x1,15mmes csőhöz Tengelyvég dugó 28x0,7mm

Részletesebben

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Érvek és elõnyök Több érv is szól a csõmotorok beépítése mellett: elõször is sokkal kényelmesebb a redõnyt vagy a napellenzõt egy gombnyomással vagy automata szabályzással

Részletesebben

Céliane TM Radio/ZigBee kiválasztási táblázat

Céliane TM Radio/ZigBee kiválasztási táblázat Céliane Radio/ZigBee kiválasztási táblázat mechanizmusok és burkolatok MECHANIZMUSOK BILLENTYŰK ÉS BURKOLATOK Fehér Titán RADIO/ZIGBEE RENDSZER BUS/SCS - Radio/ZigBee interfész 0672 0 068 46 0684 46 VILÁGÍTÁS

Részletesebben

Épület részek. Szobák Közösségi terek Konferencia terem. Beléptetés Fűtés / hűtés Világítás Redőnymozgatás Szobaszerviz

Épület részek. Szobák Közösségi terek Konferencia terem. Beléptetés Fűtés / hűtés Világítás Redőnymozgatás Szobaszerviz EIB/KNX A EKBEN Az instabus EIB/KNX rendszer alkalmazhatósága különböző épületek esetén I. ISKOLA Épület részek Szobák Közösségi terek Konferencia terem FELADATOK A SZOBÁKBAN Beléptetés Fűtés / hűtés Világítás

Részletesebben

Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től

Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től Megnevezés Leírás Ábra Nettó listaár Cikkszám Tzerra M 24DS 256 000 Ft 90858 kondenzációs fali gázkazán család Tzerra M 24C fűtő (DS) és kombi (C) kivitelben, kis

Részletesebben

T A R T A L O M

T A R T A L O M T A R T A L O M az árnyékolástechnika fogalma az árnyékolástechnika eszközei a különböző eszközök összehasonlítása az árnyékolás, mint építészeti eszköz anyagok formák mozgási módok műszaki paraméterek

Részletesebben

Radio/ZigBee technológia: rugalmas megoldás a kényelmes otthonért

Radio/ZigBee technológia: rugalmas megoldás a kényelmes otthonért CÉLIANE TM Radio/ZigBee technológia: rugalmas megoldás a kényelmes otthonért A Radio/ZigBee világítási- vagy redőnyvezérlő szerelvényeivel bontás és plusz vezetékezés nélkül teheti intelligenssé otthonát.

Részletesebben

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 Kijelezhető hőmérséklet tartomány: 0 C - 40 C (0,1 C lépésekben) Hőmérséklet állítási tartomány:

Részletesebben

instabus KNX/EIB THE EUROPEAN INSTALLATION BUS ASSOCIATION, EIBA sc A KONNEX (KNX) EGYESÜLET A KONNEX (KNX) EGYESÜLET KNX egyesület

instabus KNX/EIB THE EUROPEAN INSTALLATION BUS ASSOCIATION, EIBA sc A KONNEX (KNX) EGYESÜLET A KONNEX (KNX) EGYESÜLET KNX egyesület THE EUROPEAN INSTALLATION BUS ASSOCIATION, EIBA sc 1990-ben 15 gyártó alapította Berker Szervezet a készülékek fejlesztésére egy intelligens épület-üzemeltetési rendszerhez 2006-ban több mint 120 gyártó

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás AC-MF1W RFID kártyaolvasó és kódzár Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Leírás... 3 1.1 Tulajdonságok... 3 1.2 Műszaki adatok... 3 1.3 Felszerelés... 3 1.4 Csatlakoztatás... 4 1.4.1 Bekötés... 4 1.4.2

Részletesebben

A SUN POWER KIT TELEPÍTÉSÉNEK LEÍRÁSA. Leírás telepítő szakemberek részére!

A SUN POWER KIT TELEPÍTÉSÉNEK LEÍRÁSA. Leírás telepítő szakemberek részére! A SUN POWER KIT TELEPÍTÉSÉNEK LEÍRÁSA Leírás telepítő szakemberek részére! ÁLTALÁNOS LEÍRÁS A Sun Power berendezés a 24 V-os Telcoma automatizációk mozgatására lett tervezve, szükségtelenné téve a 230

Részletesebben

Geotermikus hőszivattyú Geopro GT. Élvezze a Föld melegét Geopro-val

Geotermikus hőszivattyú Geopro GT. Élvezze a Föld melegét Geopro-val Geotermikus hőszivattyú Geopro GT Élvezze a Föld melegét Geopro-val Környezetbarát hőenergia a talajból Mindannyian természetes környezetben élünk, és nagymértékben függünk tőle. Ezért kötelességünk, hogy

Részletesebben

1. Kaputábla és funkciói. 2. Kaputábla leírása -3- Megjegyzés: DT592 kaputábla két nyomógombos. Kamera LED. Hangszóró

1. Kaputábla és funkciói. 2. Kaputábla leírása -3- Megjegyzés: DT592 kaputábla két nyomógombos. Kamera LED. Hangszóró DT591 DT592 Tartalomjegyzék 1. Kaputábla és funkciói...3 2. Kaputábla leírása...3 3. Zárnyitás műszaki paraméterei...4 4. Felszerelés...4 4.1 Felszerelés esővédő nélkül...4 4.2 Felszerelés esővédővel...5

Részletesebben

1. Jellemzôk Centralis

1. Jellemzôk Centralis motorvezérlö készülék HASZÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutatót, annak érdekében, hogy optimálisan ki tudja használni a Centralis UO IB motorvezérlô készülék által kínált

Részletesebben

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 Programozhatóság: 7 napos előre programozhatóság Kijelezhető hőmérséklet tartomány 0 C~40 C (0.1 C-os

Részletesebben

CS10.5. Vezérlõegység

CS10.5. Vezérlõegység CS10.5 HU Vezérlõegység 0409006 TARTALOMJEGYZÉK 1. CS10.5 VEZÉRLÕEGYSÉG...3 1.1. Általános tudnivalók...3 1.. Mûszaki adatok...3. VEZÉRLÕEGYSÉG: FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV...4.1. Az elõre beállítható idõpontok

Részletesebben

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191 SIOUX-RELÉ Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés 1.2 20MACIE0191 1 Leírás 1.1 Leírás A Sioux-relé egy soros modul, amely tartalmaz egy master kártyát, amely maximum két slave kártyával bővíthető.

Részletesebben

Mire jók a system programok az IDM3-ban? 1. rész heat/cool

Mire jók a system programok az IDM3-ban? 1. rész heat/cool Mire jók a system programok az IDM3-ban? 1. rész heat/cool Ebben a leírásban egy szokatlan de hasznos - alkalmazást mutatunk be, amiről lehet, hogy nem is gondolnád, hogy így is működik. Mi a közös a TC/TZ

Részletesebben

TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó

TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó Bevezetés A TxBlock-USB érzékelőfejbe építhető, kétvezetékes hőmérséklet távadó, 4-20mA kimenettel. Konfigurálása egyszerűen végezhető el, speciális

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység. VDT591/VDT592 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT591 VDT592. VDT591_592 Leírás v2.2.

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység. VDT591/VDT592 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT591 VDT592. VDT591_592 Leírás v2.2. 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT591/VDT592 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT591 VDT592 VDT591_592 Leírás v2.2.pdf Tartalomjegyzék 1 Kaputábla és funkciói...3 2 Kaputábla leírása...3

Részletesebben

Paradox márkanevû riasztóberendezések

Paradox márkanevû riasztóberendezések Paradox márkanevû riasztóberendezések A Paradox Security Systems termékeket Az EVO48 és EVO192 új központok forgalomba hozatalával az EVO széria egységes Magyarországon a Cadillac Zrt. forgalmazza. A cég

Részletesebben

MICONT Intelligens ház automatika. Rendszermodulok

MICONT Intelligens ház automatika. Rendszermodulok MICONT Intelligens ház automatika Rendszermodulok 1/10 oldal NO COM NC Irányítástechnikai és Szoftverfejlesztő Kft. Kapcsolómodul (MCT-1001-8-16) Az MCT-1001-8-16 kapcsolómodul egy 12 relé-kimenettel rendelkező

Részletesebben

Korszerű energetikai rendszerek egyedi megoldásokra

Korszerű energetikai rendszerek egyedi megoldásokra Korszerű energetikai rendszerek egyedi megoldásokra Versits Tamás épületgépész szakmérnök Vezérelt, szabályozott rendszerek kiszolgálása TETŐAkadémia 2014 - konferencia 1 Útravaló. 2 TETŐAkadémia 2014

Részletesebben

Szobai kezelő egység zónákhoz

Szobai kezelő egység zónákhoz 2 72 Szobai kezelő egység zónákhoz RRV817 szabályozóhoz QAW810 Digitális szobai kezelő egység üzembe helyezői és végfelhasználói beállításokhoz RRV817 hőmérséklet szabályozó központi egységhez padlófűtési

Részletesebben

Biztonság, hatékonyság és komfort KNX-el

Biztonság, hatékonyság és komfort KNX-el Biztonság, hatékonyság és komfort KNX-el Biztonság Aludjon jól. Utazzon aggodalmak nélkül. Bízzon a KNX rendszerben. Megfigyelt hálózat A KNX mindig éberen figyel, éjszaka is vagy ha elutazik. Az intelligens

Részletesebben

LÉGFÜGGÖNY FS 60.9C FS 60.12C FS 90.9C FS 90.12C FS 120.9C FS 120.12C FS 60.9CT FS 60.12CT FS 90.9CT FS 90.12CT FS 120.9CT FS 120.

LÉGFÜGGÖNY FS 60.9C FS 60.12C FS 90.9C FS 90.12C FS 120.9C FS 120.12C FS 60.9CT FS 60.12CT FS 90.9CT FS 90.12CT FS 120.9CT FS 120. LÉGFÜGGÖNY FS 60.9C FS 60.12C FS 90.9C FS 90.12C FS 120.9C FS 120.12C FS 60.9CT FS 60.12CT FS 90.9CT FS 90.12CT FS 120.9CT FS 120.12CT 1 MŰKÖDÉS A légfüggöny lényege, hogy különválasztja egy helyiség levegőjét

Részletesebben

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 300 / 301 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozó kívánság szerinti felhasználásra programozható az ECL-kártya segítségével.

Részletesebben

PERRY ELECTRIC. Heti digitális kapcsolóóra, automatikus téli-nyári átállással, 1 modul

PERRY ELECTRIC. Heti digitális kapcsolóóra, automatikus téli-nyári átállással, 1 modul Digitális kapcsolóórák Heti digitális kapcsolóóra, automatikus téli-nyári átállással, 1 modul 9 148 Ft Minimális kapcsolási időtartam 15perc; maximális kapcsolási szám: 672; IP40 védettség, tápfeszültség:

Részletesebben

Csőmotor Redőnyhöz Oximo WT motorok

Csőmotor Redőnyhöz Oximo WT motorok Csőmotor Redőnyhöz Oximo WT motorok Oximo WT: Automatikus végállás beállítás, motorfejen nem kell végállást állítani Akadályfelismerő funkció Típusok: Cikkszám Hossz L1 Hossz L2 Forgatónyomaték (Nm) Oximo

Részletesebben

SmartBalance állólámpa a nagy teljesítmény és az intelligens formaterv ötvözete

SmartBalance állólámpa a nagy teljesítmény és az intelligens formaterv ötvözete Lighting SmartBalance állólámpa a nagy teljesítmény és az intelligens formaterv ötvözete SmartBalance Free Floor Standing Az ügyfelek azért kedvelik az állólámpákat, mert ideális megoldást jelentenek,

Részletesebben

Megfelelő hőmérséklet Megfelelő helyen Megfelelő időben. Helyiségenkénti hőmérséklet szabályozás LAKÁSOK HÁZAK KÖZÉPÜLETEK 16 C 24 C 17 C 18 C 20 C

Megfelelő hőmérséklet Megfelelő helyen Megfelelő időben. Helyiségenkénti hőmérséklet szabályozás LAKÁSOK HÁZAK KÖZÉPÜLETEK 16 C 24 C 17 C 18 C 20 C Helyiségenkénti hőmérséklet szabályozás 4 C 16 C 17 C Független helyiséghőmérséklet szabályozás a Honeywell-től. Személyre szabható beállítás minden szobában, a nap minden szakaszában. AKÁR 5% fűtési költségmegtakarítás!!!

Részletesebben

Dinnyeválogató v2.0. Típus: Dinnyeválogató v2.0 Program: Dinnye2 Gyártási év: 2011 Sorozatszám: 001-1-

Dinnyeválogató v2.0. Típus: Dinnyeválogató v2.0 Program: Dinnye2 Gyártási év: 2011 Sorozatszám: 001-1- Dinnyeválogató v2.0 Típus: Dinnyeválogató v2.0 Program: Dinnye2 Gyártási év: 2011 Sorozatszám: 001-1- Omron K3HB-VLC elektronika illesztése mérlegcellához I. A HBM PW10A/50 mérlegcella csatlakoztatása

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen ZSALÚZIA. Katalógus.

Árnyékolás gördülékenyen ZSALÚZIA. Katalógus. Árnyékolás gördülékenyen ZSALÚZIA Katalógus www.haiter.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások jelentik

Részletesebben

Tervezési Segédlet. Vezetékes és rádiós rendszerek

Tervezési Segédlet. Vezetékes és rádiós rendszerek Tervezési Segédlet Vezetékes és rádiós rendszerek 2 Tartalom Vezetékes rendszer Áttekintés... 4 Több motor szinkron vezérlése...6 Többfunkciós relévezérlés...8 Központi, csoport és egyedi vezérlés... 10

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

Rendszervezérlők és szabályozók. Ariston gázkazánokhoz

Rendszervezérlők és szabályozók. Ariston gázkazánokhoz Rendszervezérlők és szabályozók Ariston gázkazánokhoz Ariston gázkazánokhoz alkalmazható Rendszervezérlők és szabályozók 1. Hőmérsékletszabályozás... 3 2. On/off-rendszerű termosztátok... 4 3. Modulációs

Részletesebben

FMC felügyeleti és vezérlőegységek

FMC felügyeleti és vezérlőegységek Running head FMC felügyeleti és vezérlőegységek Fejlett szivattyúvezérlési alkalmazások 3 Miért kötne kompromisszumot? Számtalan különféle szivattyúvezérlő található a piacon. De a legtöbbjüket igen különböző

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

A SOMFY FORRADALMASÍTOTTA A CSŐMOTORT

A SOMFY FORRADALMASÍTOTTA A CSŐMOTORT A SOMFY FORRADALMASÍTOTTA A CSŐMOTORT SZABADALMAZTATOTT TECHNOLÓGIA 100 % CSATLAKOZTATOTT KÖNNYŰ BEÉPÍTÉS ÉS TELEPÍTÉS MEGBÍZHATÓSÁG 100 % MESTERI MOZGATÁS HALK MŰKÖDÉS BIZTONSÁGOS MOZGATÁS A Somfy megalkotta

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv MC442H típusú léptetőmotor meghajtóhoz

Felhasználói kézikönyv MC442H típusú léptetőmotor meghajtóhoz Felhasználói kézikönyv MC442H típusú léptetőmotor meghajtóhoz Műszaki adatok: Kimeneti áram: 1,0 4,2 A 15 beállítható mikró lépés felbontás (400-25 600 lépcső / fordulat) Rms érték: 3,0 A Tápfeszültség:

Részletesebben

Master Szobai egység

Master Szobai egység 2 723 Master Szobai egység RRV817 szabályozóhoz QAX810 Multifunkcionális digitális szobai egység üzembe helyezői és végfelhasználói beállításokhoz RRV817 hőmérséklet szabályozó központi egységhez padlófűtési

Részletesebben

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer testo 315-3 Párhuzamos CO- és CO 2 mérés, az európai EN 50543 szabványnak megfelelően Párhuzamos és közvetlen CO-/CO 2 mérés C Megfelel az EN 50543 szabványnak Kényelmes

Részletesebben

gördülékeny árnyékolás -redőny rendszerek- www.kiralyarnyek.uw.hu

gördülékeny árnyékolás -redőny rendszerek- www.kiralyarnyek.uw.hu gördülékeny árnyékolás -redőny rendszerek- A REDŐNY Általános: A redőny egy tradiciónális árnyékolási technika. Egyaránt alkalmazható régi és új családi házak esetében, de alkalmas irodaházak, ipari létesítmények

Részletesebben

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól Az érzô lámpa Újdonság a Sarlamtól HAGYJA MAGÁT ELVARÁZSOLNI EGY MEGLEPÔ ÚJDONSÁGGAL Az automata világítási rendszerek tapasztalatait felhasználva a Sarlam egy új megoldást kínál ügyfeleinek. Az RF technológiának

Részletesebben

CM507 PROGRAMOZHATÓ TERMOSZTÁT TULAJDONSÁGOK TERMÉK LEÍRÁS

CM507 PROGRAMOZHATÓ TERMOSZTÁT TULAJDONSÁGOK TERMÉK LEÍRÁS CM507 PROGRAMOZHATÓ TERMOSZTÁT TERMÉK LEÍRÁS A CM507 termosztát családi házak és lakások fűtési rendszerének időprogram szerinti, automatikus szabályozására alkalmazható. Felhasználható gázkazánt, szivattyút

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV IL-REF20H mozgásérzékelős LED reflektorhoz www.inlightled.hu Bevezetés A passzív, infravörös érzékelővel ellátott LED reflektor érzékeli a mozgást, valamint a testhőmérsékletet.

Részletesebben

emura DAIKIN EMURA: FORMA & FUNKCIÓ ÚJRAGONDOLVA A DAIKIN LEGÚJABB LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSE

emura DAIKIN EMURA: FORMA & FUNKCIÓ ÚJRAGONDOLVA A DAIKIN LEGÚJABB LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSE emura DAIKIN EMURA: FORMA & FUNKCIÓ ÚJRAGONDOLVA A DAIKIN LEGÚJABB LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSE 01 TÖKÉLETES KOMFORT EGÉSZ ÉVBEN A Daikin új oldalfali légkondicionáló berendezése, a Daikin Emura a modern

Részletesebben

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Miért érdemes a Syen-t választania? Többszörös szűrőrendszer: Intelligens leolvasztás:

Részletesebben

Berker újdonságok 2004

Berker újdonságok 2004 Berker újdonságok 2004 B.IQ nyomógomb Blue Tooth Gateway IP Gateway USB adat interface Univerzális interfész 2 részes és 4 részes B.IQ nyomógombok Különböző anyagok és színek állnak rendelkezésre. Műanyag

Részletesebben

Uponor energiahatékony

Uponor energiahatékony Uponor energiahatékony helyiség-szabályozás Szabályozás Miért helyiségenkénti szabályozás? Terrass Bad 24 C Bastu Sov-TV- Gästrum Sovrum 3 21 C 21 C Sovrum 1 21 C WC/Dusch 24 C Sovrum 2 18 C Hall Vardagsrum

Részletesebben

ControlAir. ControlAir. Klímagerenda szabályozó rendszer. 2013.09 www.airvent.hu. ControlAir rendszer

ControlAir. ControlAir. Klímagerenda szabályozó rendszer. 2013.09 www.airvent.hu. ControlAir rendszer Klíma szabályozó rendszer ControlAir ControlAir rendszer Klímagerendára épített digitális szabályozó és vezérlő elektronika rendszer. A ControlAir rendszer kifejezetten a klímagerendákhoz kapcsolódó szabályozási

Részletesebben

ACK4 Láncos ablakmozgató motor

ACK4 Láncos ablakmozgató motor 1 ACK4 Láncos ablakmozgató motor Telepítési telepítési útmutató Kérjük figyelmesen olvassa el a dokumentumot, mert helytelen beüzemelés okozta meghibásodásért a forgalmazó nem vállalja a garanciát! Amennyiben

Részletesebben

Digitális vezérlőegység

Digitális vezérlőegység Általános leírás: Digitális vezérlőegység kicsi és közepes méretű hűtőkamrához, tárolóhoz Az ECB-1000Q típus széleskörűen használható kicsi és közepes méretű hűtős tárolóeszközökhöz. Hűtési és fagyasztási

Részletesebben

QAA73 kezelési utasítás felhasználóknak, beüzemelőknek

QAA73 kezelési utasítás felhasználóknak, beüzemelőknek QAA7 kezelési utasítás felhasználóknak, beüzemelőknek JELLEMZŐK Működési feszültség Védelem OpenTherm bus Csatlakoztathatóság Vezeték hossz Vezeték ellenálló képessége Teljesítményfelvétel Biztonsági szint

Részletesebben

Érintő képernyős megjelenítés és vezérlés új lehetőségei az MDT készülékeivel.

Érintő képernyős megjelenítés és vezérlés új lehetőségei az MDT készülékeivel. Érintő képernyős megjelenítés és vezérlés új lehetőségei az MDT készülékeivel. Az LCD egységeken keresztül találkozik leginkább a felhasználó a beépített épületautomatika rendszerrel. Ezért ez az egység

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energy efficiency class A (MPS : 6,6 vagy 8,8 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26249

Részletesebben

Kezelési utasítás. F129 Modell CMG-BD1

Kezelési utasítás. F129 Modell CMG-BD1 Kezelési utasítás F129 Modell CMG-BD1 F129 Modell elektronikus termosztáttal (HU) Az Atlantic 1968-ban alapított elismert francia márka a fűtés, a hőkomfort és az energiatakarékos rendszerek területén.

Részletesebben