Azt, hogy ott a helyem!! Nem nagyon tudtam mire számítsak Tartottam tőle, hogy sok túl hosszú lesz, de kellemesen csalódtam! Hogy mindenképpen ott

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Azt, hogy ott a helyem!! Nem nagyon tudtam mire számítsak Tartottam tőle, hogy sok túl hosszú lesz, de kellemesen csalódtam! Hogy mindenképpen ott"

Átírás

1 Azt, hogy ott a helyem!! Nem nagyon tudtam mire számítsak Tartottam tőle, hogy sok túl hosszú lesz, de kellemesen csalódtam! Hogy mindenképpen ott kell lennem Nem igazán értettem, mit keres ott egy munkatársam, aki nem a ti vonalatokhoz tartozik. Először is tetszett az ötlet. A Czérna csapatnak volt már több képzése is, és kíváncsi voltam rá, hogy milyen. Illetve az 50 mérföld szemináriumon is fantasztikus előadások voltak. Gondoltam, ha hasonló lesz, már nem csalódhatok. Már akkor tudtam, hogy nagyon jó lesz! Örültem, reméltem, hogy energiát és hasznos segítséget fogok kapni. Nagyon megtisztelve éreztem magam, mert még csak a homokozó szintjén vagyok (Kócsó Lacitól kaptam a meghívást) Klassz lesz, pihenéssel dúsított oktatás. Első gondolatom volt, hogy ezen a találkozón mindenképpen ott kell lennem, hiszen minden rendezvényen tanulok, fejlődök. Hurrá, egy újabb lehetőség, (rendezvény) amiből új dolgokat tanulhatunk. Két dolog biztos: k'va jó, k'va drága. Ezt. :D Hogy jó lenne ott lenni, mint minden más rendezvényen. Mit tegyek, hogyan, hogy megengedhessem magamnak?

2 Nagyon megörültem neki, már akkor nagyon jó ötletnek tartottam és a dátumot azonnal felírtam a naptáramba. Már akkor tudtam, hogy sokat hozzá ad majd az üzletemhez. Nagyon meglepődtem és nagyon örültem is neki nem sokat gondolkodtam rajta már az nap este leadtam a regisztrációmat 2 főre :) Úgy éreztük, hogy mindenképp részt kell vennünk rajta! Arra, hogy mivel a lakóhelyemhez közel van, sőt, nagyon közel, így ott a helyem, és egy nagyszerű hétvégének nézünk elébe! Nagyon örültünk, hogy lesz ez a szeminárium! Arra gondoltunk, hogy sok hasznos információt fogunk kapni, hogy hatékonyan tudjuk építeni az üzletünket! Arra gondoltam, hogy a cégen belüli olyan információk átadásáról lesz szó, amik a gyakorlati munkát segítik majd. (Honlap kezelés, regisztrálás menete, a különböző oldalak használata, termék információk, stb.) Először tavaly láttam (talán a facebook-on), akkor arra gondoltam, milyen jó volna elmenni rá, de nem tartozom egyik gyémánt vonalhoz sem. Kb. két héttel ezelőtt kaptam Kócsó Lacitól (szponzorom) egy -t, hogy nézzem meg a programot, és ha érdekel, jelezzem, mert még van néhány hely. Óriási dolog lenne, ha 60 fővel meg tudnánk rendezni. Izgatottan vártuk, mivel minden eddigi rendezvény is sokat nyújtott számunkra. Amiatt kimondottan örültünk, hogy célzottan a hálózatépítés működő megoldásairól lesz szó. Hogy egy lesz az aktuális, soron következő oktatások közül. Szuper ötlet. Képzés nélkül nincsen fejlődés. Mindig jó olyanokat hallgatni és tőlük tanulni, akik az úton előttünk járnak. A dec. 14-i rendezvényből ítélve gondoltam, hogy csakis érdekes előadásokat fogok látni-hallani. Meglepett, hogy ez a két profi csapat külön tart szemináriumot. Nagyon örültem, hogy lesz ilyen. Először furcsa volt számomra, hogy keresztvonalas találkozó van, viszont már régóta mondhatjuk ezt, hiszen hétfő este 8-kor mindkét vonal ott van. Voltak kérdőjelek bennem a keresztvonal miatt.:)

3 Pár héttel a beregisztrálás után volt. Úgyis a világ végén van (fertőrákosi vagyok), és úgysem az üzlet érdekel. Örültem neki, mert az ilyen rendezvények mindig motiválnak. Szuper és számunkra kihagyhatatlan. Mert rengeteget tanulhatunk, feltöltődhetünk, mindezt egy nagyszerű csapatban :-) Ott kell lennem, ha esik, ha fúj. Azt hogy én biztosan megyek. Nagyon nagy örömmel és izgatottsággal töltött el a kezdeményezés híre, biztos voltam benne, hogy ez egy nagyon jó és eredményes rendezvény lesz. Hogy biztos imádni fogom! A 2 napos rendezvényeket mindig imádom :-) Semmit. Azt gondoltuk, de jó lenne részt vennünk rajta Hogy, mint a többi rendezvényen, itt is itt a helyem. Örültem, hogy két napos, és egy kis pihenéssel egybekötött. Körülbelül embert tippeltem volna meg..

4 Igen! A szándékom és a körülményeim viaskodtak egymással. A szándékom ma már erősebb, mint valaha gondolni lehetett volna! Igen Amikor megértettem, hogy minden alkalom jó a tanulásra még akkor is, ha az testvérvonalak rendezvénye, akkor már könnyű. Igen. Nagyon vágytam rá, hogy ott lehessek! Anyagi és családi okok miatt párnapig gondolkodtam, majd meghoztam a végső döntést: ha ég a földel egybe ér, akkor is ott leszek! Nem bántam meg!!! Nem volt kérdés számomra, tanulni akarok erről a szakmáról. Igen Egyszerű, "mintha nem is lett volna más választásom" Igen, mikor jelentkezni lehetett azonnal megtettem. Igen. Amikor elég adatot kaptam róla akkor mát egyszerű. Addig nagyon cinkelt. Nem gondolkodtam :) Igen. Bocs, de ennél hosszabb választ nem tudok adni, tényleg annyira egyértelmű volt a részvétel. Igen szinte azonnal döntöttem, éreztem, ez nagyon jónak hangzik, részt kell vennem! Igen, mindketten egyből eldöntöttük, hogy itt a helyünk. Igen! Igen! Nem volt kérdés, hogy megyünk-e. Abban a pillanatban mikor megtudtuk, hogy lesz, tudtuk, hogy mi ott leszünk. Igen, mert az ár arányosnak tűnt, és a meghívás személyre szóló volt a szponzorunk részéről.

5 Amikor megnéztem a programot, magamban azonnal eldöntöttem, hogy jelentkezem, de ezt otthon is meg kellett beszélni. Nagy meccs volt, de végül én győztem és megérte!!! Igen, mert minden rendezvényen részt veszek. Igen, egyértelmű volt, hogy ott akarunk lenni Igen Igen, nem volt kérdéses. Nem probléma volt, hanem egy feladat, amit meg kellett oldanom. Igen, egyértelmű volt, hogy jobban belelássak az üzletbe, el kell, hogy jöjjek ide. Igen Igen, a családdal megbeszéltem és ennyi. Igen, kíváncsi voltam, mit lehet ebből kihozni. A decemberi Szeminárium után, már nagyon fájt a szívem, hogy ott lehessek, de iszonyú drága nekem. Minden rendezvényen részt veszek, amin tudok. Így nem volt valódi döntéshelyzet. Igen. Ki kellett kérnem szponzorom véleményét is, vajon jó szemmel nézi, hogy elmegyek oda. Igen. Igen: egy pillanatig sem volt kérdés számunkra, hogy férjemmel és gyermekeinkkel együtt részt veszünk. Igen!!! Nem. Nem volt egyszerű döntés, mert falun élünk állataink vannak és nehéz volt megoldani, hogy két napra magukra hagyjuk őket. Igen. Tudtam, hogy ott kell lennem, osztottam-szoroztam és úgy döntöttem befektetem ezt a pénzt. Megérte.

6 Mindennek ára van - tudtam, biztosan megéri! Nem 100 Ft, de én nem is "műanyagot" szeretnék! Nekem egy kicsit drága Korrekt Korrekt és megfizethető. Sokat segített az a lehetőség, hogy három részletben fizethettem ki. Elfogadhatónak tartom, persze néhány balon tisztított víz a szünetekben az fantasztikus lett volna :) Soknak tűnt, de most már nagyon hasznos BEFEKTETÉSNEK tartom Kétnapos pihenés és oktatás ilyen áron? Teljesen kivitelezhető ennek az árnak a megteremtése. A férjemmel együtt jelentkeztem úgy gondoltam két nap tejes ellátásért, tanulásért nem volt drága. Kettőnknek nem kevés, de megéri. Olcsó. Mikor megtudtam mennyi akkor már nem tartottam soknak, csak első körben gondoltam annak. Teljesen elfogadhatónak tartottam. Nagyon kedvezőnek találtam és még részletfizetés is sokat jelentett. Nekem ez így gyed(ellátás) és két kicsi gyermek mellett hirtelen soknak tűnt!de!!!nagyon örültem a RÉSZLET fizetésnek és ezt továbbra is támogatnám a 2. Hétvégi szeminárium megszervezésekor :) Tökéletesen megfelelő. Úgy gondolom, hogy egy budapesti szeminárium az utazási költségek miatt is kerül ennyibe, ha 250 km-ről utazunk fel Budapestre. Az áron nem gondolkodtunk. Ennyibe kerül és kész. Ez volt róla a véleményünk, de azért jó volt a korán kelők kedvezménye, hogy volt lehetőség részletekben kifizetni.

7 Elfogadható volt, lévén, hogy tartalmazta a szállást és az étkezést is. Mivel én csak most jelentkeztem, nekem drágább volt, de így sem tartottam soknak. Azt, hogy ennyiért megéri! Teljesen megfelelőnek, megfizethetőnek találtuk. Teljes mértékben elfogadható. Teljesen megfizethető, a reálisnál talán még olcsóbb is. Ha nem muszáj, azért nem kell emelni! :) A húszezer forintot félretettem, mikor megtudtam az árát. Mivel hamarabb lefoglalni nem volt módom, így örültem, mikor tizenöt ezer Ft-os kedvezményes belépéshez jutottam. Ettől függetlenül is azért ott lettem volna. Örültem neki, hogy ilyen profi előadókat, szép helyszínen - ennyiért meghallgathatok. Nem befolyásoló tényező, jelenlegi anyagi helyzetemben ugyanolyan nehéz volt összerakni az árát, mintha 2* ennyi lett volna, csak az számított, hogy ott legyünk :) Vállalható. Nem drága, ahhoz képest, ami az árban van, és amit valójában ad, csak hát GyES-ből nem egyszerű. Nem az ár-érték aránnyal volt gond, hanem a jövedelmemmel. Korrekt. Óriási köszönet, hogy ilyen kedvezményesen részt vehettünk rajta. Bárcsak ingyen lenne. :D Első azt, hogy most erre nem volt pénzem, de megoldom, mert én ott akarok lenni. Reálisnak találtam minden körülményt együttesen tekintve (*** szálloda, ellátások, rendezvény, stb.) és vállalhatónak. Szinte ingyen van! Mivel kedvezményes volt a fizetés könnyebbséget jelentett Hogy megéri! Soknak tartottam. De ebben az árban azért elég sok minden benne volt és biztos vagyok benne, hogy ha lehetett volna, akkor olcsóbban is kihoztátok volna.

8 Inkább a költség biztosítása miatt szükséges a 1-3 hónapos elő információ Az jó, ha legalább 3 hónappal előtte tudja az ember. 2-3 hét 1 hónap Amennyi idő fizikailag kell az odautazáshoz :) Jó, ha tudom hónapokkal előbb. Sok a program. De van, hogy rövid határidővel is meg tudom oldani, de jobb korábban. Szerintem kb: 4-5 hó. 1 hónap Jelenleg (!) 3 hónap 1 hónap Kb. 2 hónap. Pár hónap. 2-3 hónap. 2-3 hónap. 3-4 hónap elegendő lehet. De ha az üzletem igazán beindul, akkor 1 hónap is elég lehet. Minimum 2 hónap. 3 hónap 2-3 hónappal előre tervezve megfelelő volt számomra. Előtte egy hónappal. Nekem minden hónap 5-e körül le kell adni, hogy következő hónapban melyik napot szeretném szabadra!/egészségügy/ebből a szempontból én inkább két hónapot mondok. Kb. 6 hét. Azt a lehetőséget mindenképpen érdemes kihasználni, hogy a korán kelők kedvezményekben részesülhetnek. Kevesebb pénzért 3 részletben lehetett fizetni, ez mindenképpen megérte volna nekem is.

9 Az időrendem miatt 2 hónap, de javaslom a most is bevált 4-5 hónapot. 2-3 hónappal előtte, hogy anyagilag és időben is fel tudjunk készülni rá. 2 hónap A jelen szervezésnél történ megoldás, időrendben és lehetőségében (részletfizetés), tökéletes megoldás volt számomra. Ha két hónappal előre tudom a rendezvény idejét, az mindenképpen kedvezőbb számomra. Egyrészt, hogy időben tudjak rátervezni. Az árát is be tudom kalkulálni, főleg, ha az első körben kedvezményesen tudok hozzájutni. Jó, ha három hónappal korábban már meg van az időpont és a helyszín, és így lehet kalkulálni a várható költségeket. 3 hónap. 3 hónap ideális volt. Időrend még nem számít, azt én alakítom. Nekem így, hogy már üzletként tekintek rá, úgy lenne a legkényelmesebb, hogy 3000 Ft-ként fizetem be, mert egyelőre ekörül mozog a bónuszom, így ez nem venne el a családi kasszából. Főként az időrend a lényeg és jó volt, hogy jó előre be lehetett tervezni. Min 1 hónap kell nekem, hogy biztosan ne keresztezzen semmi mást, de itt ez bőven megvolt. 3 hónap. Ekkora összegnél nekem legalább 2 hónap ez így nagyon jó volt, hogy részletekbe lehetett fizetni. Teljesen ideális 3-4 hónappal előre tudni, ahogy most is történt. Az is szempont ebben, hogy aki élni kíván a részletfizetés lehetőségével, így az is könnyedén megoldható. Minimum 1 hónap. 1 hónappal korábban. Nekünk nap lenne az ideális Két-három hónap nagyon szuper lenne. 2 hónap (de előfordulhatnak olyan események, amikre muszáj elmennem annak ellenére, hogy azt lehet csak 1 héttel előtte tudom meg.)

10 Én képes vagyok "bárhová" elmenni, ha tanulni akarok, és számomra megéri! Szerintem fontos a szálloda szolgáltatása és az ár-érték arány is megfelelő legyen. Most még erősen dominál, később remélem, leszek olyan helyzetben, hogy nem lesz jelentősége. Ez az ország másik felében volt nekem, :) még nem jártam itt, de nagyon tetszett! Imádom a wellness-es lehetőségeket! Igen, azért nem mindegy a távolság sem! Most nekem volt közelebb. Én örülök, hogy 1,5 óránál nem volt több az út, de tudom, hogy mások sokat utaztak. Lehet, jobb lenne, ha jobban középpontban lenne. Mi kilométert utaztunk. Természetesen mindenki örül, ha az a szerencse éri, hogy hozzá közeli helyen van a szeminárium! Hát nem éppen a szomszédban volt, de hipp hopp 3h alatt ott voltam. Nagyon megfelelő minden tekintetben, minden egy helyen, kiváló infrastruktúra és ellátás. A távolság lehetne kisebb (Székesfehérvárról jöttem), de a soproniaknak kétszer annyi volt. Ha akar, és nem csak próbálkozik az ember, akkor bárhova el tud jutni, hogy részt vehessen egy ilyen rendezvényen. Egy jó programért bárhova elmegyek, ha a fejődésemet előbbre viszi. Szerencsére Bp. mellett lakunk, így nem kellett átutaznunk az egész országot. Egyébként így jobban megismerjük hazánkat, bár az utazásnak is van költsége. Hát nem lenne baj, ha középen lenne. Úgy értem az ország vertikális közepe mentén min. (vagy BP) Pest mellől nagyjából mindegy, mindenhova meg kell terveznem a közlekedést és bekalkulálni annak a költségét.

11 Most nagyon örültem, hogy hozzánk közel volt és most nem nekünk kellett órákat utazni. De ez nem volt döntést befolyásoló tényező, Sopronba is szívesen mennék. Nagyon fontos, de én most a szerencsésebbek közzé tartozom mivel a szomszéd városban volt megszervezve :) Mert én Tótkomlóson a rendezvénytől 19 km-re lakom! Remek választás volt. Ilyen fizetési mód mellett az ország másik felébe is elmennék, attól függetlenül, hogy most 20 km-re voltam lakhelyemtől. Viszont akkor meggondolom, hogy a család is jön velem ;) A döntésünket, hogy megyünk-e nem befolyásolta a helyszín. Alapvetően, jónak tartom, a környezetváltozást. Viszont, ha egész nap bent vagyunk egy teremben, akkor nemigen látunk semmit a környezetből, és idő sincs kiélvezni a helyszínt. Ennélfogva nem biztos, hogy azt tartanám legfontosabbnak, hogy ez egy wellness helyen legyen, főleg, ha nagy a távolság. Ezt később szívesen kifejtem, mert alapvetően a képzés kontra motiváció kérdéskör tisztázása az, ami szerintem ezt segíthet eldönteni. Ugyanis egy elméletei, gyakorlati képzés nyilván teremben történik, de ha ez egy élménybeszámoló, csapatnap, vagy ilyesmi, ott már inkább fontos lehet a helyszín. Nekem kicsit messze volt, de voltak, akik sokkal messzebbről érkeztek. Jó lett volna, ha többen olvassák a telekocsit, akkor nemcsak visszafele, de lefele is meg lehetett volna oldani, hogy mindenki gépkocsival utazhasson. Ott volt! :) Közép-Magyarországot javaslom. Az országhatáron belül bárhol lehet. Ott volt, az ország másik felében, de ez egy kis ország, nincsenek igazán nagy távolságok. :-) Örülök, hogy volt ürügy kicsit ellátogatni Orosházára. Az ország másik felében volt! Meghatározó. Bár nem jó mindig mindent Bp-en tartani, de még mindig ez a legkönnyebben megközelíthető, ha országos lefedettséget nézünk. Biztos volt, akit ez tartott vissza. Számomra a helyszín másodlagos. A legfontosabb a rendezvény belső tartalma. Fontos a helyszín. Az ország másik felében volt most is, örülnék neki, ha közelebb lenne, de elmegyek akár Nyíregyházára is.

12 Nekem távol volt, relatív, 340 km. De ez még belefért.:) Jobban örültem volna, ha az ország másik felében van, mert akkor hozhattam volna a férjem és a gyerekeim is, de ilyen messze (400km) még nem lehet velük elindulni,. (20 hós, és 4 éves) Messzi volt, de Magyarország nem nagy ország így nem zavaró. Nyilván számunkra is kedvezőbb, ha az otthonunkhoz közelebb van, de nem kérdés, hogy az ország másik felébe is elutazunk. Teljesen mindegy, csak közel legyen. :) Magyarországon belül nekem bárhol jó Nekünk teljesen megfelelt ez a helyszín. A távolság részünkről nem akadály, így akár máshol is lehetett volna. DXN rendezvényre, a világ végére is elmennék ;-) Hát ott volt nekem :-) Nagyon meghatározó, mert nem rendelkezünk gépkocsival Nem számított, bárhová elmentünk volna, de természetesen örülnénk, ha területileg majd arányos lenne. Nagyon szuper volt!

13 Mindenkitől csak tanulhatok - a mostani előadókat (szervezőket) IMÁDOM!! Az előadók is nagyon fontosak, de az a jó, ha kerek minden. A nagy nevek, mindig csalogatják az embereket. Semennyire, mert mindenki szuper. Nem befolyásolta. Nem befolyásolta. Bár én először külsős előadónak is örültem volna, aki profi a maga területén. Bíztam a szervezőkben és tudtam, hogy olyan előadókat választanak, akiktől sokat lehet tanulni! Senkiről nem volt különösebb információm, így elfogultság nélkül hallgattam meg őket Kevesüket ismertem, de ők meghatározták a döntésemet, és sokkal többet kaptam, mint gondoltam volna. Semennyiben, nekem bárki a DXNből előadhatott volna, ha az az én fejlődésemet szolgálja. Szeretek meghallgatni mindenkit, hiszen különbözőek az emberek mindenkitől lehet tanulni. Az előadások magas színvonala és minősége a fontos. Ezt most hétvégén minden egyes előadótól megkaptuk. Köszönjük. Tökmindegy. Ilyen rendezvényre úgysem engedtek be minden fűt vagy bokrot :) Mindenkit szívesen hallgatok ebből a körből. Legfeljebb valaki több, más kevesebb olyant tud mondani, ami számomra újdonság vagy fontos. A külsősök közt akad olyan, akit valószínűleg jobban ismerek, mint a többség... Tudtam, hogy csak jó előadók lehetnek és lesznek, így az előadók ismerete nélkül is jelentkeznék bármikor egy ilyen szemináriumra. Egyáltalán nem befolyásolta, mindenki nagyon jó volt! Amikor jelentkeztünk, még nem is tudtuk, kik lesznek az előadók.

14 Semennyiben. Nagyon jó előadók voltak, gratulálok nekik! Döntésem, hogy elmentem, nem az előadóktól függött, és nem attól fog függni a jövőben sem! Nem befolyásolta, tudtuk, hogy bárkitől, aki kiáll elébünk, csak tanulhatunk és fejlődhetünk! Nagy részüket nem ismertem, így ez nem befolyásolt. Számomra ismert, már többször látott/hallott előadók nevét láttam és biztos voltam abban, hogy egy rendkívüli hétvégében lehet részem. Nem befolyásolta. Mivel az eddigi rendezvényeken rossz előadást még nem hallottunk, teljes nyitottsággal vártuk az előadókat és előadásokat. Másrészt megbízunk a felső vonalunk választásában. Nem befolyásolt, mindenképpen jöttem volna, biztos voltam abban, hogy a rendezők jó előadókat kérnek fel. A DXN rendezvényeken eddig szinte kivétel nélkül csak jó előadásokat hallottunk. Ez most is beigazolódott. Nem befolyásolta a döntést, még nem is győződtem meg a programról mikor már befizettem. Nagyon érdekelt a felső vonalam története. Kerestem az előadásokban a közös pontokat, amelyek nagy segítségek lesznek számomra az üzletépítésben. Számítanak a jó előadók, de az is nagyon fontos, hogy a csapat azon tagjai együtt legyenek akik akarnak valamit ezzel az üzlettel. Szempont volt, hogy az online oldalról kapjak hasznos tippeket, fontos volt, hogy Zseli Csaba előadjon. Jelentősen. Annyira az elején vagyok, hogy biztos voltam benne, hogy mindenkitől csak tanulhatok. Leginkább a Női előadókat vártam, hogy példát láthassak, hogy működik a DXN és a család, hosszú távon. Sok olyan előadó volt, akire kíváncsi voltam, de nem döntő jelentőségű az előadások személye az én döntésemben. Nagyon örültünk mindenkinek, akit hallhattunk, de mikor még mindezt nem tudtuk, akkor is biztosak voltunk benne, hogy ott a helyünk.

15 Ez most nem befolyásolt. Én mindenkit szívesen meghallgatok, lehet, hogy van, akitől csak egy mondatok jegyzetelek, van, akinél pedig 1 oldalt vagy 2 oldalt a füzetembe. Még azelőtt eldöntöttük, hogy ott leszünk, mielőtt az előadók és előadásaik témája ismert lett volna. Ez nem befolyásolta a döntésünket, hiszen biztosak voltunk abban, hogy kiváló előadásokat hallunk majd kiváló előadóktól. És így is lett. :) Semennyire. Mindenkit imádok, mindenkitől lehet tanulni!!! Sokban, mert a párom is előadó volt :-) Nagyon vártuk a velük való találkozást Egyáltalán nem, tudtam, hogy kapok valami pluszt, de arra álmomban sem gondoltam, hogy ennyi pluszt, főleg pont a hálózatépítőktől. Nagyon tetszettek a külső előadók is, pl. Kaszás György, Mocsai Lajos, vagy természetesen a külföldi DXN előadók. Így nagyon nagy meglepetés ért, hogy most kaptam a legtöbbet tudásban és élményben. Még az előadók konkrét kiírása előtt jelentkeztem, így nem befolyásolta.

16 Motivációt és tanulást egyben - Így is volt a számomra! A motiváció mindig nagyon fontos, de az is jó, ha a termékekről is hallunk előadásokat. Tanulási szakaszban vagyok, mindenre és mindenkire kíváncsi vagyok! Biztonságot ad, hogy tudom, nem egyedül vagyok, van még néhány ilyen "őrült" mint én. Motivációt és tanítást is egyben. Igen :) Mindkettőre szükség van szerintem egyenlő mértékben. Természetesen motivációt és tanítást is egyben! A motivációt maga a résztvevők előadása, jelenléte és hangulata is megadja. Tuti módszer mindenkinél máshogy működik, de a módszer a szisztéma a tanításra viszont vevő vagyok. Mindkettőt egyformán. Lendületet, motivációt és tudást. Feltöltődést, motivációt és sok-sok tanulást. Motivációt, tanulást, és főleg saját magunk épülését. Motiváció és TECH. És a tech az kulcs. Ne legyen túl sok, de legyen konkrét hálózatépítési okosság. Online, offline is. Konkrét elvárások nélkül nem érhet nagy csalódás, viszont pozitív élmény lehet. Elfogadom a programot, és amit kapok, ha már úgy döntöttem, hogy megyek. A motiváció és a tanítás egyensúlya hasznos, mert a változatosság gyönyörködtet, a témaváltás fenntartja a figyelmet.

17 Motivációra részemről nincs szükség. Tuti módszer sem létezik szerintem, hisz mindannyian mások vagyunk, más működik. Rendezvény tematikájában jó volt, hogy mindenki a saját történetét mesélte és a saját nézőpontját osztotta meg és nem a tutit és nem akartak agyon motiválni. Nagyon sok erőt, motivációt kaptam! Hihetetlenül feldobva, sikeres üzletre szomjasan.., éhesen tértem haza!!:) Elsősorban tanítást és motivációt. Motivációt elsősorban, hogy újra aktív legyek, mert bizony el lehet fásulni, ha nem kapunk elég ingert. Motivációt, tanítást, új barátságok kialakítását a DXN családon belül, tapasztalat és tapasztalás cserét, feltöltődést, megerősítést, hitet, módszereket a siker eléréséhez! Jó kérdés, és ezt szerintem fontos eldönteni. Mindkettőre szükség van, de semmiképp nem vegyíteném a kettőt. A vezetők sztorijára én is kíváncsi vagyok, és sokat lehet ezekből is tanulni, de ezt nem nevezném képzésnek. Szerintem az MLM is egy (marketing) szakma, amit más szakmákhoz hasonlóan, egy olyan iskolában, tanfolyamon kellene elsajátítani, ahol elméleti alapok mellett a gyakorlás is helyet kap, méghozzá addig, amíg tökéletes nem lesz. És ez nem a szponzor feladata. Hiszen egy focicsapatban sem az van, hogy az idősebb focisták tanítgatják a fiatalabbakat cselezni, (a magyar fociban lehet, hogy mégis?) hanem, van egy (külső) edző, aki az egész folyamatot átlátja, irányítja. Persze tudom, erről sajnos megoszlanak a vélemények. Pedig másik példával élve: Vajon mit okozna, ha egy sofőr csak mások sikertörténeteiből tanulna autót vagy buszt vezetni, és nem tanulta volna meg a KRESZT és nem a tanpályán gyakorolt volna tolatni? A cégünkre jellemző, speciális szakmai fogásokat persze el lehet egymástól lesni, de ez már egy másik szint. Szóval szerintem vagy tanuljunk marketinget, értékesítést, kommunikációt, VAGY jöjjön össze a csapat egy jó hétvégére, ahol vetélkedőkkel, élménybeszámolókkal, tapasztalatcserével és persze az elismerésekkel töltünk időt együtt. A tartalmas kikapcsolódás, csapatépítés jegyében ez egy másik kategória. Mindkettő fontos, de a tanulás inkább maradandó, a motiváció nem tart olyan sokáig, mindig szükség van a saját belső motivációra is, de ez a rendezvény olyan emlékezetes, hogy motiválhatom időről időre saját magamat. Feltöltődést, lelkesedést, igaz, őszinte saját történeteket és tanítást. Tanítást is, motivációt is. Leginkább a gyakorlatban alkalmazott, hatékonyan működő megoldások érdekelnek minket. Sok ilyet hallhattunk, köszönjük! Mindkettőt. S persze személyes találkozásokat!

18 Leginkább feltöltődést. Persze ezt minden szinten, amit sikerült is megkapnom. Gyarapodott a tudásom, a fegyvertáram, az energiaszintem, a motivációm, és a jó ismerősök, barátok száma is! A hétvégi rendezvény motivál, a tanulásnak pedig folyamatosnak kell lennie. Az itt kapott tippeket, ötleteket be kell ültetni a gyakorlatba és használni kell. Motivációt és tanítást egyben. Kapcsolatépítést, új barátokat, beszélgetéseket, motivációt, legalább 2 új kontaktot:) és egy belépőt. Mindkettőt várom, itt megkaptam. Én bennem semmi hiányérzet nem maradt, nem tudom még mit lehetett volna, de ha lett volna, szívesen hallgatom.:) Motiváció és tanulás. Pontosan azt kaptuk, amit vártunk. Motivációt, tanítást, tökéletesen működő módszereket off-és online és nem utolsó sorban óriási feltöltődést :-) Hogy együtt legyen a DXN család és, hogy egyre többen. Elsősorban olyan új, aktuális üzeneteket, ami az én hálózatépítő munkámat akár rövidtávon, akár hosszú távon elősegíti. Másrészt a kapcsolatokban szeretnék fejlődni ilyen esetben. Motivációt és tanítást is egyben. Motivációt és tanítást egyben, de nem elhanyagolható az emberi kapcsolatok fontossága, építése sem, amire ilyenkor különlegesebb módon is lehetőség nyílik és több idő fordítható. Motivációt és tanítást egyben. Mindent egyben, és meg is kaptam. Mindent, ami az üzletet előre viszi Motivációt, tanítást, gyakorlati tanácsokat, online technikákat és terméktapasztalatokat. Leginkább gyakorlati tanácsokat várok. Ki hogyan mit csinál. Hogyan szólítja le az embereket. Hogyan szponzorál. Név nélküli konkrét példák stb. Természetesen nagyon fontosak a motivációs előadások is, de hiába motivált valaki, ha nem tudja a gyakorlatban, mihez kezdjen vele.

19 Szeretem Miklóst - és nagyra tartom, ahogyan megoldotta a feladatot, mint házigazda! Pontos volt, és céltudatos! Miki nagyon vicces, szívesen részt vennék ez zoomba óráján. Kiváló ceremóniamester! Jó házigazda volt Budapesten jobban tetszett. (Most nem volt annyira összeszedett.) Hát ez a bemelegítő tánc... :-) Elképesztő! Szívesen elmennék egy zumba órájára. Amúgy nagyon vidám, jó fej, bírom, jó házigazda volt. Feldobta a hangulatot, nagyon jó volt. Nagyon hangulatos bemelegítés volt. Megalapozta a nap kezdetét. Jó kedvű energikus személy. Profi volt, látszik, hogy nem először "muzsikál" közönség előtt. Felszabadult, lelkes és közvetlen volt az ott ülő emberekkel. Nem nagyon ismerem Őt, de fergeteges házigazda volt. Nagyon tetszett. Energikus, határozott és kézben tudta tartani a menetrendet is. Miki állat, jól nyomja és profi. Bírom :) Vidám fickó. Ügyes volt. Nagyon pörgős napot sikerült levezényelnie és az előadók segítsége mellett ő is kellett hozzá, hogy minden a tervezett ütem szerint haladjon. Folyamatosan gondoskodott a jó hangulatról és időnként sikerült felráznia minket! Egyszerűen szuper, profi házigazda Nekem kicsit túl sok volt... Nagyon szimpatikus volt, ahogyan levezényelte a napot! Miklós zseniális MC, látszik, hogy imádja ezt és profi is benne. Határozott volt, humoros, de őt is már ismertem erről az oldaláról egy korábbi DXN szemináriumról.

20 Váratlan és mégis odaillő volt a kezdése! Jó felütése volt a rendezvénynek az, ahogy belekezdett a "táncával"! Tökéletesen a kezében tartotta a rendezvényt. MC-nek született! Nagyon férfias volt, egyszerre volt vicces és szigorú. A közös mozgás is élmény volt. Miklós nagyon felelősen és kitartóan látta el a feladatát reggeltől estig, szó szerint. Nagyon ügyesen figyelt a pontosságra is! Mikit nagyon kedvelem, most már másodszor bizonyult nagyon jó házigazdának! "Lubickoltam a színpadon" A Csipkay vége Y. :) Nagyon tetszett, ahogy a Miklós levezette az első napot. Mindannyiunkat igyekezett maximálisan tájékoztatni, informálni. Tetszett a dinamizmusa. Tetszett a Steve Palmeres belépője, nagyon tuti volt, odafigyelt a részletekre és hatásos volt. Tökéletes választás! Energikus, szépen kommunikál. Jó fej. Állandósítani kéne Őt az összes hasonló rendezvényre. Fantasztikus volt. Színpadra született. Rendben volt. Szerencsénk van Mikit közelebbről is ismerni és nagyon jó látni, hogy Ő is már mennyit változott jó értelemben. Nagyszerű volt, pörgős és nagyon jól összefogta a csapatot. Mint ez már kiderült, az egyik legjobb!!! Közvetlen, kedves személy, házigazdai szerepét nagyon jól csinálta, jó gazdája volt a háznak. Nekem nagyon tetszett, lelkes volt, minden információt átadott, ami ránk vonatkozott. Szünetekre is figyelt, hogy ne csússzunk. Tetszett a bemelegítő gyakorlata. Nagyon vicces és üdítő, amikor Miki zumba-oktatóként indítja a napot, feloldva ezzel a fölösleges izgalmakat, feszültséget, szürkeséget. Házigazdaként nagyon jól vezette a "műsort", talpraesetten, kifogástalanul megoldott minden ezzel összefüggő feladatot. Hát a 'tánc' kicsit meglepő volt reggel, délben már jobb volt ;-) Ha színésznek készül, akkor belépek a funklubbjába :-) de gratulálok neki, odatette magát! Annyira jó volt, hogy ezt a módszert tanítani lehetne Profi volt és szórakoztató! Szuper volt!

21 Adri nagyon sokat fejlődött én is szeretném példamondatait beépíteni a minden napjaimba. Köszönöm! Adrienn az egyik kedvencem. Nagyon ösztönző számomra, hogy egyedül is lehet eredményeket elérni és ez nemcsak a párok üzlete. Úgy éreztem bátortalanul kezdte valamikor, mára oroszlánná vált. Nagyon tetszett. Bátran fölvállalta a kezdeti bukdácsolásait, elismerte a korlátait. Megnyerő volt! Szerintem profi előadó, nagyon összeszedett volt. Nagyon jól tud beszélni, és sok jó gondolatot átadott. Nagyon tetszett. Érdekes volt az előadása, fiatal céltudatos talpraesett. Szinte video szerű volt az előadása, nagyon kellett egy ilyen előadás a páromnak. Jó téma egy jó előadótól. Önbizalommal teli előadás volt. Szuper. Az Adrienn előadásait mindig szeretem hallgatni. Profi és tanulságos előadás. Adrihoz mindig rosszul állok hozzá első körben, mert olyan aranyos, de a végére úgy éreztem, hogy sütött és adott. Sokat. Nekem kicsit monoton volt, de a mondanivalója értékes. Sok gondolatával tudtam, azonosulni, hozzám közel áll az ő üzlethez való viszonya is. Adri egy rettentő különleges, nagyon jó lelkű kitűnő ember és előadó egyben! Nagyon szeretem, mindig lehet rá számítani. Nagyon tetszett. Adrit régóta ismerem, így kicsit elfogultan írok róla. Nagyon tetszett, mivel személyesen tudom, hogy mennyit tett azért, hogy idáig eljusson! Ügyes csaj! A hogyan vedd birtokba az álmod rész nagyon megfogott! Most már tudjuk azt is, ha megkérdezik, mivel foglalkozunk akkor mit fogunk mondani. Magabiztosan és nem félénken.

22 Nagyon érthető és élvezhető volt az előadása. Mivel csak busszal tudtam leutazni, ez az előadás kimaradt nekem, sajnos. Bízom benne, hogy lesz hozzáférhető hanganyag majd. Profi, tiszta, világos. Tetszik Adriban, hogy választékosan beszél, gördülékenyen ad elő. Nagyon hasznos volt, ragaszkodni fogunk az álmainkhoz, és nem adjuk fel a megvalósulást! Adrienn maga a nyugalom és hitelesség. Szeretem az előadásmódját, s az őszinteségét. Nagyszerű előadást tartott. - ahogy ezt tőle megszoktuk. Mindig nagyszerű. a csodálatos renget elolvasott könyv, idézetek, és kapcsolt gondlatok. Az álmok egy számmal nagyobb méretben érkeznek, hogy beléjük nőhessünk (Jassie Bisset) Az Adrienn előadásában képet kaptam arról, hogy igenis álmodozzak, s ne engedjem, hogy más birtokolja azokat. Profi előadó az Adrienn. Gratulálok a színvonalas őszinte előadásához. Adrienn az egyik kedvenc előadóm, most is remek volt 4 oldalt jegyzeteltem. Korrekt, szépen kidolgozott volt. Mindenkitől kaptam. Én azt tanultam Tőle, hogy lehet a környezetből jövő negatív véleményen túllendülni. Hiteles nő és minta lehet mindazoknak, akik a DXN üzletben tevékenykednek. Adri számunkra mindig egy etalon, ahogy megjelenik, ahogy és amiről beszél. Ha az ő előadásával vége lett volna a szemináriumnak, már akkor megérte volna! Nekem rendben volt. Adrienn előadása az egyik legjobb volt, összeszedett, érthető és logikusan, szépen előadott előadás volt. Adrienn mivel a szponzorom és én máskor is iszom a szavait itt sem volt másként, egy mondatot ragadnék ki az előadásából, ami engem nagyon megfogott. " Többet érek, mint amit gondolnak rólam Rendkívül összeszedett, tökéletesen felépített, nagyon sok értékes gondolatot és új megközelítést adó előadás volt, sokat tanultam belőle, nagyon élveztem! :) Profi, mint mindig! :-) Kellemes előadás volt. Nem könnyű első előadónak lenni, de jól felkészült jól szerkesztett előadás volt.,élvezettel hallgattuk. Hitet adó. Inkább motiváló volt, mint gyakorlati tanácsadás, de erre is szükség van. Jó volt!

23 Végre "megszólal" a "guru"! Jó volt hallgatni! Gratulálok Neki! Laci puszta megjelenése is arra ösztönöz, hogy fókuszáljon az ember és sportszerű legyen az üzletépítésben. Katonásan tömör és érthető gondolatok. Négy másodperc kellett, hogy minden kétség nélkül elfogadjam minden szavát. Szuper volt. Kifejezetten hasznos volt. Az üzleti életben még nem vagyok elég bevállalós: ehhez jó ösztönzést adott. Kicsit szürke volt a diája, sok szöveggel. :-) Nekem kicsit hiányérzetem volt, hiszen én már ezt nagyon sokszor hallottam tőle, és még mesélhetett volna egy kicsit. Meg arról is, hogy milyen érzés, hogy így megváltozott az élete. De azért persze jó volt, büszke vagyok rá, hogy ő a szponzorom. Nagyon tetszett. Nagyon szívesen hallanék tőle bővebb infót az online technikájáról. A legtöbbet adta, én is az On-line módszert preferálom. Nekem is nehezemre esik a beszéd. Ahhoz képest, hogy nem szeret közönség előtt beszélni, nagyon jó előadást tartott. Pörgős és lendületes előadás volt. Nincs Véleményem. Profi és tanulságos előadás. Tiszta és érthető, mint mindig. Egyébként szerintünk igen is jól tud előadást tartani. Annyira nem emlékszem, de jegyzetet csináltam. Volt használható gondolat. SR-ként kritizáljam a felső vonalam? :) Talán jobban kiemelhette volna az elején 2 mondat erejéig, hogy most fejezte be a hivatásos katonai létet az üzletnek köszönhetően. Előadó képessége rohamosabban javul, mint amire én számítottam. Újdonság számomra nem volt az előadásában, csapatának tagjai hallhatták, láthatták korábban Laci saját webkonfiján. Hasznos gyakorlati módszerre hívta fel a figyelmem és világított rá összefüggésekre.

24 Eddig nem ismeretem őt, de az előadása tanulságos volt. Remek volt, sok hasznos tippet adott. Lacit nem ismerem, de együtt éreztem vele. Én sem vagyok a szavak embere, főleg ennyi ismeretlen ember előtt... Viszont ettől függetlenül nagyon jól megoldotta a feladatát, érdekfeszítően hallgattam... Megerősítés jött Tőle, hogy a rendelkezésünkre álló online eszközöket igenis használnunk kell. Most erre a megerősítésre nagy szükségünk volt! Lacit hamar meg lehet kedvelni és tisztelni a teljesítményéért mindkét pályán. Éppen ezért nem szükséges kisebbítenie magát, mint előadó. Külön örültem, hogy megemlítette, mi az elsődleges cél: Vagyis elérni, hogy az új üzlettárs mielőbb sikerélményhez jusson, akár eft bevétellel. Azonban kevés szó esik a vásárlókról és ezek jelentőségéről (és ez talán nem csak neki szól). Az előadásában úgy szólt, hogy "a probléma az, hogy 4 év tapasztalata alapján a vásárlók 1-2%-a lesz üzletépítő". Én ezt nem problémának, inkább egy statisztikai adatnak mondanám. Mindemellett van egy érdekes megfigyelés, hogy az ELÉGEDETT vevők kb. 80%-a szívesen ajánlja a tovább a termékeket. Lehet, hogy csak ezt nem használjuk ki eléggé. (?) De ez csak egy észrevétel a témában. Mindent egybevetve: KÖSZÖNÖM. Mivel csak busszal tudtam leutazni, ez az előadás kimaradt nekem, sajnos. Bízom benne, hogy lesz hozzáférhető hanganyag majd. Amikor őt láttam, hallottam az jutott eszembe, hogy ha kezdő lennék, arra gondolnék: egy ember, aki nem akart emberek előtt beszélni, nem akart off line lenni...ez nagyon másolható! Rendkívüli előadás volt. Laci, bár nem szeret beszélni, briliáns dolgokat osztott meg velünk. Csak azt sajnáltam, hogy annyira túl akart lenni az előadásán, hogy még 10 ujjal sem sikerült leírnom a főbb gondolatok lényegét! Ha van rá lehetőség, szeretnénk elkérni az előadás szövegét (akár letölthető formában) Az online világban nem vagyok otthon, de tanulni szeretnék. Sok hasznod infót megosztott velünk. Nagyon jó előadás volt. Tartalmas, hasznos jól összeszedett, érthető, világos, alkalmazható. Az élmény fokozása érdekében a hálózatépítési technikák mellé a prezentáció technika tanulmányozását is javaslom. Nagyon tetszett ez az előadás is, habár én jómagam olyan üzlettársaktól tanulok, ahol kóstoltatás és prezentáció is van. ugyanakkor a László által elhangzottakat mindenképpen fel tudom használni a jövőben. Nekem ez az előadás tetszett a legjobban. Összeszedett, rendezett és gyakorlati megoldásokat adott a másolódásra... Laci az online üzlet erőssége, hasznos volt és motiváló.

25 Meggyőző volt, tetszett, a számadatok is kellettek, inspirált. A video szintén. Ő volt az, aki "nem tud beszélni"??? Én szívből örülnék, ha nekem menne már ennyire. Fantasztikus érdekes és gondolatébresztő volt. Mindig jó látni, milyen sok területről találnak a DXN-re. Főleg azt, hogy már ott is milyen nagy eredményeket értek el. Nagyon hasznos volt, külön köszönet a "titkok"- ért. Fejlődik, de kicsit "száraz, felolvasós"! Nagyon jó volt, ahogy bevezetett a gyakorlati módszerébe, amit nem mindenki tesz meg szívesen az üzleti életben (pl.: féltékenységből). Laci előadásából is kiragadnék egy mondatot, ami nagyon tetszett "Olyan emberek fognak minket megtalálni amilyeneket mi keresünk" Értékes, hasznos előadás volt és nagyon felemelő volt újra látni a meglepetésként hozott ejtőernyős videót. Hitet adott, hogy ilyen egyszerű módszerrel működik :-) Higgadt, oktató jellegű előadás volt. Bár azt mondta nem a szavak embere, de amit és ahogyan mondott mindenképpen követendő. Külön köszönjük a videóját. Gondolkodásra és számolásra okot adó! :) És megható, hogy ekkora a kommunikációs fejlődése. Másolódás, ez alap! Jó volt!

26 Ancsát nagyon szeretem hallgatni! Egyre jobb az előadás módja - képeznem kell magam, ahogyan ő is teszi. Köszönöm! Anikót is szívesen hallgattam, nagyon jók voltak a "nem véletlenszerű" példák, esetek. 5 Jó volt, tetszett. Tőle kaptam a hétvége egyik leghatásosabb mondatát! Nagyon sokat fejlődött! Nagyon ügyes! Közvetlen, vidám, összeszedett előadás volt. Nagyon szépek voltak a diái is. Nagyon tetszett. Sajnálom, de nem emlékszem rá :( Hajlamos voltam hinni a szerencsében és a véletlenekben. Megrengette ez irányú tévedésemet, nagyon sokat adott. Nagyon érdekes történeteket osztott meg velünk a saját "sorsszerű" élményeiről, melyek nagyon elgondolkodtatóak. Nagyon jó előadás volt. Nem tudok véleményt alkotni. Profi és tanulságos előadás. Annyira nem emlékszem, de jegyzetet csináltam. Volt használható gondolat. Most hallottam őt először. Kedves személyiségnek tűnik, megnyerő. Tőle elég sokat jegyzeteltem. Szimpatikus személyiség, tőle is kaptam hasznos gondolatokat. Nagyon aranyos kis hölgy, sok erőt merítettem az ő előadásából is. Nagyon jó volt. Anikó kicsit nehézkesen indult, de a végére belejött. Ügyes volt, és érdekes történeteket hallottam tőle. Nincsenek véletlenek??? Nála még ez is előfordult :D Tőle is tanultunk. Hasznos volt! Nagyon élveztem, különösen a 73 éves vásárló sztoriját.

27 Szimpatikus, ahogyan az üzletét építi, lépésről lépésre. Ahogyan elszórta a magokat és később (nem véletlenül) sikeres üzlettársak születtek a segítségével. Ancsi olyan sokat fejlődött, hogy az elképesztő! Élvezte az előadást, ez látszott rajta és én is! Az egyik legjobb gondolat, ami megfogott minket: Meg kell találnod, miben vagy a legjobb. Egyszer nyersz, egyszer tanulsz (ezt a könyvet biztosan elolvassuk!) Anikó előadása szívből jött, nagyon szerethető volt! Köszönet Ancsinak, aki egyre jobb előadó! Bizonyítja nekünk, mekkora fejlődést lehet elérni a DXN-ben, persze nem csak a hálózat növelésében. Mindig jó azt hallani, hogy az üzlet felépítéséhez nem különleges dolgok kellenek, hanem "csupán" mindennapi készenlét, figyelem, odafigyelés, helyzetfelismerés, tanulás és alkalmazása. Nagy hatással volt rám az Ancsi előadása. "Semmi sem véletlen, minden számít!" - Pillangóeffektus. - Kreatív problémamegoldás: Mandalamódszer. Ezekből az ismeretekből biztosan meríteni fogok! Kedves és tanulságos előadás volt. Az eddigi legjobb előadása volt Anikónak, 110 %-os volt, nagyon tetszett!!! Érett, hasznos és motiváló! Imádtam az előadását. Tetszett, hogy humorosan állt a dolgokhoz, megmutatva, hogy ne vegyem szívemre a "nem-eket", mert akár igenné is válhat, ha türelmes vagyok. Kedves nő és csak úgy, mint Hodosán Adrienn, az üzletben is hiteles. Nagyon szerethető jelenség, pozitív így jó hallgatni. Ancsi egy gyönyörű hölgy, kezdetektől szerettük, fantasztikus látni milyen nagy utat tett már meg és milyen profivá vált. Nekem rendben volt. Nagyon tetszett, kedves közvetlen előadásmódja miatt is. Ösztönzőek a saját sikerekből vehető példák. Anikó szerintem nagyon sokat fejlődött a régebbi előadásaihoz képest. Tőle egy könyv címét ragadtam ki: Egyszer nyersz, egyszer Tanulsz. Sajnos Anikó előadását nem hallhattam, mert a gyerekekkel töltöttem ezt az időt. Nagyon jól éreztem magam közben :-) végre... Lenyűgözött, mint mindig :-) Jó előadás volt élvezet volt hallgatni. Elfogult vagyok, de hihetetlen őszinte és emberi, mint a DXN. Nagyon motiváló volt, külön örültem, hogy elmesélt egy-két történetet a személyes életéből.

28 A tört magyarságát - imádom!! És azt is, ahogyan kitartóan felépítette az üzletét! Gratulálok, további sok sikert kívánok! Marika az egyik legviccesebb Gyémánt! Az egyszerűségével szerintem mindenki azonnal a szívébe zárta, a nyelvi nehézségek ellenére. (... vagy éppen amiatt!) Bár már láttam, de nagyon tetszett :) Őszinte, eredeti, hitet adó! Egyik nagy kedvencem. Nagyon szeretem az előadásai stílusát. Egyszerűen, őszintén, vidáman. A szóhasználatai is annyira jók: kencefice és egyebek... :-) Nagyon tetszett. Egy igazi túlélőnek gondolom. Mindig minden helyzetben megtalálja a megoldást. Nagyszerű előadása megalapozta a hangulatot. Briliáns! Teli humorral, és mérhetetlen tudással, kitartással. Nagyon kellett egy ilyen példakép. Sok jött át a Specht pár küzdelmeiből is. Szerintem Zselic díszpolgára lesz... Hamarosan. Egy tündéri személyiséget ismerhettünk meg, aki személyes történeteivel színesítette meg az előadását. Szenzációs üzletépítő!!! Profi és tanulságos előadás. Fölöttébb humoros. Imádom a nőt. Sokszor beszéljen még :D Rengeteg jó gondolat és fordulat, energikus előadás volt. Tüneményes. Szórakoztató. Ami eszembe jut róla, azt online tanulmányaim kezdetén (25hét, 2007) hallottam Goldman Dávidtól: Minden lehetséges, csak kérni kell. Én Jane-t Dr. Limet, meg akit még lehet, szeretném márciusban végigkísérni a Gödöllői Királyi Kastélyban és gödöllői csirkecombbal megvendégelni. Most még álom, de holnap már cél lesz, és csakazértis. Legfeljebb nem sikerül. Őt már nagyon vártam, nagyon tetszik az őszintesége, lelkesedése és az, hogy élvezi, amit csinál. Hihetetlen jót szórakoztam az előadásán mindig megnevettetett :) Nagyon aranyos közvetlen. Nagyon tetszett. Főleg a természetessége, "lazasága".

29 Nagyon egyszerű, és aranyos embert ismerhettem meg a személyében. Úgy beszélt az üzletről, mintha mindig is ezt csinálta volna! Nekünk a kitartásról adott bizonyságot! Nagyon szeretjük Őt hallgatni! Nagyon élveztem, tetszett, ahogy elmondta a dolgok egyszerűségét. Példaértékű, ahogyan egy hatalmas hálózatot felépített a nulláról, kedves, nagyon szerethető módon. Kár, hogy csak 40 perce volt! Elhallgattam volna még egy ideig. Ő is egy olyan előadó volt, mint Orsy Laci...ha ő meg tudta csinálni, bárki képes rá! Marika egy unikum, a non plus ultra! Rendkívüli élmény őt hallgatni. Nagyon magával ragadó személy, még úgy is élmény volt őt hallgatni, hogy egyszer már hallottuk ugyanezt a történetet. Maria előadása nagyon élvezetes volt, elszántsága nagyon magával ragadott. A hit kialakulása, növekedése, tudatossá válása és profi alkalmazása. Maria egy "Tündér". Hatalmas lelke van és vonz magához mindenkit. Nagyon tetszett az előadása. Az ő előadása is komoly gondolatokat ébresztett bennem - ha akarod, akkor egy kisebb településről is meg tudod csinálni ezt az üzletet. Ha akarod... Emberi volt, humoros és motiváló egyben. Lenyűgöző, egyszerű és őszinte. A technikákról/módszereiről szívesen vallattam volna. Jó volt látni, hogy az idősebb generációknak is mekkora lehetőség, megelőzve a feleslegesség érzését, új célokat ad. A hétvége egyik csúcspontja volt :) Kedves, őszinte, szeretnivaló, egyenes, kitartó, egy nagyon hiteles ember és igaz példája annak, csak saját magadtól függ, mit érsz el ebben az üzletben, nem pedig attól, hogy honnan jöttél. Nekem vicccccces. Marika hozta ugyanazt a magas szintet, mint az 50 mérföldön, bár nagyjából ugyanazt mondta, mégis élvezettel hallgattam. Marikával sajnos nem beszélgettem, amit nagyon sajnálok, hogy egy két gyakorlati tanácsot kértem volna a meghívás technikájából. Sajnos Marika előadását nem hallhattam, mert a gyerekekkel töltöttem ezt az időt. Nagyon édes, imádni való, vicces volt. Őszinteség, szeretet, humor, minden előadásra elvárjuk. A vele egykorúaknak nagyon nagy erőt adó, humorzsák és nagyon magabiztos. "Semmi sem lehetetlen." Aranyos, kedves, vicces, jó őt hallgatni! :)

30 Egyre többet szeret "szerepelni" - aminek nagyon örülök - ez azt bizonyítja, hogy hiány volt a palettán eddig is Belőle! Hajrá Tünde! Örültem Tünde előadásának, mert rendkívül őszinte volt és szórakoztató is egyben. Sugárzó egyéniség! Mikor a színpadra lépett, a nézőtéren csend lett, a légy is megállt a levegőben! Nagyon jó volt. Vagány és lelkesítő! A témája különösen érzékenyen érintett. Tőle egy kicsit mást vártam. Azért sok jó volt így is benne. Nagyon közvetlen és őszinte volt. A végén az a mese... Hát sírni tudtam volna rajta! Egy Anya nem teheti ezt a gyerekeivel: majd ha gyémántok leszünk! Mindig ott kell lennie, ha szükség van rá. A boldogságot nem lehet ilyen dolgokhoz kötni... és a gyerekek olyan hamar felnőnek... Milyen volt az a 4 év, amíg ennek a szegény kislánynak nélkülözni kellett a szüleit... talán a pénz pótolni tudja az elvesztegetett időt? Én így nem tudnám csinálni, kell az egyensúly és a harmónia. Bízom benne, hogy az én férjem is eljön majd, mikor átveszem a gyémánt kitűzőmet és elnyerhetem a támogatását és bizalmát. Nagyon humoros, szimpatikus és könnyed előadó. Nekem nem tűnt zöldnek. A megtestesült női pszihé. Ha ebből nem tanultak a passzív női partnerek, akkor semmiből. Nagyon sok segítség volt az egyedül küzdő férfiaknak. DXN színfalai mögött történő események egy párkapcsolatban- Nagyszerű és hasznos téma. Szuper előadás egy szuper "társtól". Értékes 30 és megható 10 perc volt. Tündi egy igazi odaadó társ, anyuka. Sokat lehet tőle is tanulni. Profi és tanulságos előadás. Nagyon tetszett az előadásmódja. Érzelmileg is megfogott. Tünde megpityeregtetett. Többször is. Köszönöm Neki, nagyon sok mentális töltést kaptam.

31 Tündi is nagyon hasznos dolgokat mondott. Ami új volt számomra: max. 8 dolgot viselj. Pozitív meglepetést okozott számomra az előadása. Az ő történetük eleje nagyon hasonlít az enyémre és úgy tűnik a folytatás is hasonló lesz. Annyi különbséggel, hogy nekem már nem kell megvárni a gyémánt szintet, hogy mellém álljon a párom. Tünde nagyon humoros laza stílus, ami nagyon jól áll neki! De mind emellett nagyon jó kis előadást tartott. Csodálatos előadás volt. Nagyon jól megfogalmazta, hogy ketten egy tökéletes egészet. Tündi nagyon vicces volt. Kicsit tartottam, és tartok tőle, mivel mégis csak a felsőbb vonalam..., de ezzel az előadással szertefoszlott ez a nyomasztó érzésem, hiszen ugyanolyan ember, mint bárki más, és nagyon jól csinálja azt, amit csinál! Fontos, hogy rendbe legyen a párkapcsolat, mert így lehet együtt haladni. Szerencsére mi együtt csináljuk, de belegondoltunk milyen nehéz lehetett ez a helyzet akkor nekik. Biztosan van, akinek ez éppen aktuális, és talán ennek az előadásnak a hatására jobban megérti az otthon lévő párját és próbálja más nézőpontra rávilágítva bekapcsolni ebbe a világba. Egy érdekes oldalról mutatta be a hálózatépítő házastárs szerepét, nagyon tetszett. Tünde őszinte előadása nagyon megkapó volt, ahogy elmondta, hogy minden ellenvetése ellenére hogyan lett mégis társa ebben a munkában Szabinak. Bevallom Nektek, még soha nem izgultam ennyire. Olyan nagy felelősségnek éreztem azt, hogy beszélni fogok. Boldog vagyok, mert még soha ennyi gratulációt és visszajelzést nem kaptam. Gyerekektől, felnőttektől és nagyszülőktől... nagyon örülök, hogy beszélhettem! Tündit most először hallottuk beszélni. Remek a humora és nagyon vonzó személy, mind megjelenésében, mint előadásmódjában. Nagyon jó volt a témaválasztás: fontos, hogy legyen közös cél mind a DXN-en kívül, mind belül. Tündi betekintést engedett a lelkébe, s megláthattuk az EMBERT. Hála érte, jó, hogy emberek tudunk maradni a DXN-ben. Fantasztikus volt az előadása! Imádom Tündi előadásait. A maga saját humorával, mégis óriási mélységű érzelmeivel és tudásanyagával. A hatalmas tapasztalat megfogalmazása és átadása érthető és megjegyezhető formában. A Tündi előadására nagyon vártam, mert nem régen kezdtem a DXN üzletépítést, az elején járok. A párkapcsolat téma és az üzletépítés nagyon érdekelt, ugyanis egy kibontakozó kapcsolat elején vagyok. Nagyon hasznos volt számomra, köszönöm neki mindenképpen! Húúú Tünde őszintesége, nyíltsága - a magán ügyeikbe beengedés - nagyon meglepett! Tetszett. Köszönöm, hogy ennyire őszinte volt. Sokat tanultam az ők élethelyzeteiből. Köszönöm. Várom a többi Czérna Tünde előadást! Tündi volt az első, aki könnyeket csalt a szemembe a mesével, szuper volt!

32 Szuper, őszinte, értékes és fontos témáról! Még több ilyet! Nagyon tetszett, hallgattam volna tovább is, az öltözetes részt is, mert egészségügyisként tényleg nem hall máshol ilyenről az ember. Különlegesen őszinte és hiteles volt, nagyon sok megható gondolattal. Húúúú, nehéz lesz, mert a szívemből szólt és az a mese a végén..., csak annyit tudok leírni, hogy köszönöm Tündi és remélem, egyre többet hallhatlak... Tündi nagyon profi, ezt tudjuk, és a téma is jó volt. Régóta készülök, hogy kellene egy előadás a "DXN etikettről" is, de főleg az öltözetekről. Az első benyomás - ez az, ami mostanában az én fókuszomban is benne van. Like! Tündit szintén nagyon szeretem hallgatni. Mivel úgy érzem, hogy sok hasonlóság van bennünk. Nekem is nagyon fontos a család fontos a férjem, és ha üzletbe gondolkodunk Ő is ott álljon mellettem. Ők a példaképeim. Tündi most is, mint mindig, humorosan, szórakoztatóan és végtelenül őszintén osztotta meg velünk nagyon tanulságos történetüket és hasznos tanácsokkal látott el az előadás végén. Nagyon élveztem! Nagyon szeretem Tündit! Még sokszor tartson előadást!!! Nagyon jól felkészült, mindenki részére tanulságos előadást hallottunk tőle. Nagyon vártam, mert a DXN nagy ereje a családban, párokban van, és ez most igazi hangsúlyt kapott. Őszinte volt és megható. Még nincs párom, de bárcsak itt lett volna.. :D Történetét sokadszorra hallom, de még nem untam meg. :)

33 Újabb bepillantást kaptam a "példaképemtől" előző életébe, amit nagyon köszönök. A tanítását, hogy "SOHA NE ADD FEL" - most is bizonyította és követendő példa, meg tudod csinálni, ha akarod! Józsi marad az örök példa. A bányászélmény beszámoló nagyon találó volt "jövendő Gyémántok" motiválására. Tetszett az érc-meddő hasonlat! Szuper volt! Józsi, egyre jobb vagy! Kifejezetten tetszett a bánya-hasonlat. Ígérem, hogy nemcsak elgondolkodom rajta, hanem meg is fogadom a rám vonatkozó tanítást! Aranyos, kedves, Józsis előadás volt. Kicsit más szemszögből, nagyon érdekes megközelítés volt. A mondanivaló átjött, és örülök, hogy én is érc vagyok. :-) Nagyon tetszett. Az illusztráció nekem nagyon tetszett, érdekesnek találtam a bányász hasonlatot. Azt gondolom, hogy megmaradt egy igazi profi bányásznak. A PROFI. Bányában én is voltam Padragkúton, kb. 2 órahosszat. Megfutamodtam. Kb. ennyi a különbség most is kettőnk között. Köszönöm, emberileg is sokat adott, és köszönöm a lehetőséget a részvételre. Igazi vezetőhöz illő előadás a csapatokról, csapatmunkáról, miből számos tanulságot le lehetett vonni. Köszönjük a hétvégét. A Józsi életútja példaértékű. Ahonnan indult és ahová tart zseniális. A kitartása követendő példa! Profi és tanulságos előadás. Hasznos tanítás volt és örülünk, hogy új dolgokat is megtudtunk Józsitól. Józsi nagyon kemény előadást tartott, ha valaki mélyre gondolt. És sok okos nézőpontot és hozzáállást. Nagyon szemléletes volt, jó példával illusztrálta a mondanivalóját.

34 Nekem különösen kedves volt, hogy a bányászattal kapcsolta össze a mondandót, mert az én édesapám is a pécsi uránbányába dolgozott, így egy kicsit apukámra is tudtam emlékezni a születés napján. Ő egy nagyszerű ember! :) Mindenre figyelt és mindent észre is vett nagyon toppon van/volt... Az előadása érdekes volt és tanulságos! Remek volt! Nagyon világosan elmondta, hogy hova érdemes helyezni a fókuszunkat. Nagyon érdekes, és tanulságos volt Nagyon ütős volt! Nem semmi a párhuzam! Nagyon tetszett!! Nagyon szeretjük Józsit hallgatni! Sokat lehet tőle tanulni! Hm. Gondolom Józsi egy kiváló, csupaszív vezető, bár az előadásából nekem inkább annyi jött le, hogy biztosan nem szeretnék bányász lenni. :-) Én a hálózatépítést nem tekinteném egy vaktában fúrásnak, (a vásárlókat pedig nem nevezném "meddőnek"), ha az ember megtanulja, hogy pontosan kit és hol keressen. Ez az MLM szakma egyik fontos alapja, amelynek tudatában nem fordulna elő, hogy Mariska nénit akarjuk vezetőnek erőltetni, holott boldog azzal, hogy szívesen ajánlja még 4-5 barátnőjének a kedvenc termékét, nekünk meg pontérték és jó reklám. A párhuzam a bányászat és az MLM, a csapatmunka a bányászatban és az MLM-ben nagyon érdekes és elgondolkodtató volt. Kiváló példán keresztül mutatta meg a csapatmunka lényegét. Szeretem Józsit hallgatni. Vele kapcsolatban biztos voltam, hogy remek előadást tart! Amit vártam, azt kaptam. Az érchez a meddőn át vezet az út! Számunkra ez volt a legtanulságosabb gondolat. Illetve az, hogy fontos a legjobbaktól tanulni. Úgy hiszem, mi most ezt tettük, köszönjük! Józsi az örök példa számomra, hogy az élet iskolája felülmúlhatatlan. Józsi jelesre vizsgázott ismét. Mindig egyre jobb és jobb. A kezdetekkor sem volt rossz! "A világ a példád és nem a véleményed alapján fog megváltozni" Nagy tiszteletem a Józsinak. A története is, az út, amely a DXN felé vitte nagyon érdekes volt számomra, s ahogyan az előadásába ezt beleültette fantasztikus volt! Hát Józsi újabb és újabb meglepetésekkel szolgálsz, amikor az életed régebbi darabjait hozod fel példának. Gratulálok az életutadhoz, életutatokhoz! Amit vártam. Szakmailag összeszedett, érthető, hatásos és vicces is, remek volt. Nagyon jó volt, klassz példákkal, átütő erővel. Nagyon tetszett, bár még alattam, nincs csapat, de sokat tanultam, milyen csapatot szeretnék, hogy akarom vezetni.

35 Egyszerű, letisztult üzenet. Bár keresztvonal, de igazi minta nekem Vali és Józsi élete. Józsi, nagyszerű volt az előadásod, ahogy a "felszínre hoztad az ércet"... Óriási példa vagy számunkra, mélységesen tisztelünk és szeretünk. A bánya jó "téma" volt szerintem szerették az emberek. Az emberek élete, sorsaik kedvező fogadtatásúak nálunk. Józsitól is vagy egy kiragadott mondatom: ÉRC=GYÉMÁNT Saját csapattal jutunk el az ércig. Nagyon szeretem Józsi előadásaiban a rendkívül találó párhuzamokra épített gondolatmenetet, példázó hasonlatokat. Szuper jó, szemnyitogató és hasznos előadás volt, csak neki ahhoz, hogy mindent elmondhasson, amit szeretne, kevés a 40 perc. :) Szívesen végighallgattam volna azt is, ami idő híján kimaradt. Nagyon jó példát hozott :-) Lendületes, mélyenszántó volt. Mindig várjuk az előadását, mert rengeteget tanulunk tőle. A humor és a kreativitás, az analógiák a DXN-ben és az életben. Lendületes, szuper előadás. Majd azért a felépítésre is kíváncsi lennék! ;)

36 Imádni való, ahogy a játszótérre invitált bennünket! Még nem tudtam letisztázni, melyik tereptárgyon is vagyok! De majd a szponzor segít! Köszönöm! Lacit mindig szívesen hallgatja az ember, mert az elért eredményei mellett is megmaradt közvetlen, normális embernek. A játszótér szemléletes párhuzam. Fantasztikus volt Zseniális! Felejthetetlen! "Játszunk most egyet..." Ez is egy érdekes megközelítés volt... Hasonlat, párhuzamvonás... Elgondolkodtató és szórakoztató volt. Nagyon tetszett. Ez kavart fel a legjobban. Hazafelé is arról folyt az eszmecsere, hogy ki hol maszatol? Homokozó vagy a forgódob:) Nagyon jó kis előadás volt. A mély tudás letisztult és végtelenül leegyszerűsített csomagolása profiknak és kezdőknek is egyformán adott útravalót. Azt hiszem, éveken keresztül fogják a szponzorok "plagizálni". Mint Picasso Békegalambja. Mindössze 10 ceruzavonás, de benne a művész egész élettapasztalata. Nagyszerű hasonlatok a DXN kontra játszótér között. Értékes és hasznos 40 perc. Kócsó Laci az egyik példaképem. Ha Ő beszél, egy pillanat alatt feltöltődöm, és amit mond az üzletépítésben próbálom hasznosítani. Profi és tanulságos előadás mégis könnyed. Az abszolút példaképünk. László jól rázta fel a homokozósokat, és helyben hagyta azokat is, akik a körhintán nyomják. Beszólt Nekik, hogy tudják, merre kell menni. Szuper hasonlatok, kellemes előadási mód. Nagyszerű. Nagyon tetszik, ahogy László gondolkodik az üzletről, és amit képvisel: Érezd jól magad az üzletben. Az út az igazán fontos. Szemléletes volt az előadása, a játszótéri példák sokáig megmaradnak még jegyzetelés nélkül is. Szuper volt! A játszóteres mozgás és készségfejlesztő eszközökre való hivatkozás hasonlítása nagyon tetszett és roppant hatásosnak éreztem!

37 Pompás volt! Nagyon tetszett a játszótéri eszközök hasonlatai. Érdekes, ahogy a játszótér elemeit hasonlította az MLM-hez. És tényleg olyanok! Köszönjük, tanulságos, és használható előadás volt Nagyon jó hasonlatokat hozott! Elgondolkodtató, és el is gondolkodtunk rajta, hogy mi melyik játszószeren vagyunk. Lacitól hallottam már jobbat is, nekem nehéz volt beazonosítani a játékszereket. Mindemellett nagyra becsülöm a munkáját, mindazt, amit értünk tett. A DXN játszótér... Annyira vizuális volt, hogy szerintem még sokáig fogunk emlékezni, ha éppen gyermekeinket, vagy unokáinkat visszük játszótérre és ránézünk ezekre az eszközökre, hogy miről is szólt ez az előadás. Vajon melyik játszószeren vagyunk éppen? Profi! Mindig meglep... most is: tegnap bekerült a DXN szótárába a játszótér szó! Az ebben a jó, hogy csak az érti, aki ott volt! De azok nagyon. Laci a "mászóka királya" :-) Tiszta és világos beszédet hallhattunk tőle, a játszótéri játékok tökéletes adaptáció volt az üzletben való előrehaladásra. Itt az ideje kijönnünk a homokozóból!!! Laci komoly tükröt tartott elénk, a maga rendkívül kreatív módján, s pontosan megláthattuk a saját hibáinkat, tévútjainkat, gyengeségeinket. Köszönjük Laci! Mindig elcsodálkozom. Honnan van ennyi kreativitás, az élet egyszerű dolgaiban meglátni a tanítást segítő, érthető dolgokat, amik ha belegondolunk, nem szorulnak magyarázatra, és szinte ugyan azokhoz a gondolatokhoz el lehet jutni önállóan. Mert egyértelmű és egyszerű. Ezt a látásmódot akarom (kell) megtanulni! Kócsó László előadásait mindig nagyon szeretem. Eddig inkább a DVD-kről, felvételekről volt alkalmam megismerni. Nekem egy nagyon hiteles, szakmailag nagy tudású ember. Sokat fogok még tanulni tőle. Profi, elgondolkodtató volt szokás szerint. Ültem már homokozóban, voltam mókuskeréken, viszont most pörgésben vagyok. Egy ilyen előadás önmagában megér egy hétvégét. Laci hozta a formáját, magas minőség, érdekfeszítő, hatásos. Jó előadás volt, csak már elég fáradt voltam akkora egy ilyen komoly előadáshoz. Mindig nagyon várom és a mostani asszociációja is ütősre sikeredet. Ki a homokozóból! :) Nagyon szeretjük Lacit, az a hihetetlen szerénység és alázatosság, ami mindig is jellemezte, és ami minden cselekedetét kíséri számunkra óriási példa. Nagyon szeretjük az előadásait, mert mindig újat ad számunkra az "élet játszóterén" is. Köszönjük, hogy szakított időt ránk a sűrű programjából.

38 Laza téma is tud nagyon sok tanulsággal szolgálni. Ez pont olyan volt. Laci most is hozta a formáját. Elég az embernek, ha leül, és szívja magába a sikert, amit ő közvetíteni tud. :) Laci a játszótéri elemekre ültette az előadását. Fantasztikus ötlet volt így bemutatni a DXN üzletet. Színes, ötletes és nagy tanulságokkal szolgáló előadást hallhattunk Lacitól, gyakorlatba ültethető értékeket, gondolatébresztő megközelítéseket. Nagyon hasznos volt! Ismét újdonságot hozott, fantasztikus volt! Az öreg vén tengeri medve :-) szimpatikus A játszótér hasonlat nagyon jó ötlet volt, köszönjük, megint sokat tanultunk. Nagyon kreatív, nagyon egyenes, egyszerű és befogadható, tanulságos és szintén a DXN és az élet párhuzama! Megint valami felejthetetlent hozott! Örülök, hogy sok munkája ellenére tudott ránk időt szánni!

39 Szükséges, főleg a SA, SR szinten, hisz akkor még mások elismeréséért csináltam én is! Az elismeréseket akkor fogom igazán élvezni, ha már meglesz az első kitűzőm. Kell a motiváció, az elismerés mindenkinek! Tetszett :) Jó lett volna, ha az SA-k is megoszthattak volna velünk egy-két gondolatot. Nagyon örülök, hogy a Star Rubyk is szóhoz jutottak, és mondhattak néhány gondolatot. Jó, hogy nem volt túlmisztifikálva. Szuper volt ott állni a színpadon a fergeteges tapsviharban. Attól tartottam, hogy kiugrik a szívem a heves kalimpálás közepette! Jó hangulatú volt, pörgős. Ideje lenne nekem is felkapaszkodnom oda. Nagy lendületet kaptam. Motivált vagyok, motivált vagyok, motivált vagyok... Szép volt és motivációt keltő. Jó volt felállni a színpadra. Bár az elismerések nélkül is el tudnánk képzelni a hétvégét. Kicsit hosszúnak gondoltam most (is), de valszeg mert én nem voltam benne valamelyik részében csak azért. Legközelebb szerintem nem lesz vele bajom ;) Nekem nincs vele bajom. Örülök mások sikerének, és remélem, jól esik nekik, hogy megtapsolom őket. Elég karitatív vagyok, erős empátiával. Tudok együtt örülni meg sírni is. Ennek mindenképp egy kötelező részének kell lennie egy ilyen szemináriumnak. Már nagyon készülök, az én "fellépéseimre". Mindenképpen kell ez is, hiszen mindenkinek jól esik az elismerés és, ha ez egy nagy csapat előtt történik, még nagyobb hatása van. Nem beszélve a pozitív dolgokról, amit ilyenkor tapasztal és kap egy-egy csapattárs :) Tetszett. Gratulálok nekik! Szerintünk fontos az elismerés, mert az alkalmazotti viszonyban ilyet nem kap az ember, itt pedig értékelve van az elvégzett munka!

40 Nyilvánvalóan kellenek, bár lehetne kissé kevésbé futószalag szerű. Jók ezek az elismerések, ha én magam nem is szeretem, azért nagyon fontos, hiszen az "alkalmazotti" világban nem sűrűn van része az embernek elismerésben. Ezt szeretem a legjobban! Még-még-még, ennyi nem elég! Büszkék vagyunk a vezetőinkre. Nagyon jó, hogy személyválogatás nélkül a valódi teljesítményt értékeli a cég. HUH, nagyon élveztem ezeket is. Jó volt látni a többieket a színpadon, s persze kimenni is jó volt. Szükség van rá, mivel ez hiányzik szinte legjobban sok-sok ember életéből. Túlzásba vinni sem jó. Így pont jó volt. Az elismerés sok pozitív energiát ad azoknak is, akiket elismernek és azoknak is, akik egyelőre, még oda tartanak az úton. Egy kicsit szervezetlen volt, de ennek csak egy oka volt - ez az üzlet, mozgásban van - ezért elég nehéz folyamatosan pontos adatokat kinyerni belőle, mert lehet, hogy közben valaki új már minősült is... :) Kell a Motiváció, a taps és felépítés. Pont okés, nem hosszú, rendben volt. Jó volt látni, hogy alig voltunk olyanok, aki egyszer sem voltak kinn. Jó hogy volt ilyen is. Nagyszerű, hisz az erkölcsi elismerés óriásit lendít mindenkin és újabb motívációt ad a továbblépésre! Kicsit furcsa volt, nem tudom miért? Vali látta, hogy nekem már "teher" a SA-k között állni, én a magam részéről ezt kihagytam volna. Szerintem egy ilyen üzletben az elismerés nagyon fontos és én szeretem a színpadon látni azokat az embereket, akik már elértek valamit, akik már sikeresek, én mindig büszke vagyok Rájuk. Sajnos ezen nem tudtam részt venni, mert a gyermekeimmel voltam. Gratulálok mindenkinek :-) Hangulatos volt. Jó ötlet volt itt is elismeréseket átadni, mert az is ösztönző. Későn volt, inkább az előadások közé lehetne illeszteni. Néha felmerül bennem a kérdés, hogy valóban szükség van mindig az elismerésre. De tényleg szükség van rá, látni kell az embereknek, hogy kik azok, akiktől lehet tanulni. Illetve ez motivációt adhat arra, hogy ő is ott akarjon lenni.

41 Nem nézek TV műsorokat, a humort, azt nagyon szeretem - jól szórakoztam! Köszönöm! 5 Jó volt Jólesett a nevetés! Kifejezetten élveztem. Tudjátok: hasonló a hasonlót... (a tempóra gondoltam...) Nem mertem maradni. Az még oké valamennyire, hogy tanulás miatt a férjemre hagyom a gyerekeket, na de hogy szórakozás miatt... :-) Ezt "sajnos" nem tudom értékelni, mert nem voltam ott. Fontosabb volt számomra egyik Mentorommal való csoportos konzultáció. Érdekes volt. Azt hittem konzerveket használnak a stand-up osok. De tudott rögtönözni is. Kellett a nap végére egy kis kikapcs. Pozitív csalódás, korábban láttam Tv-ben és nem győzött meg. Viszont itt élőben teljesen meglepett és nagyszerű produkciót tett le az asztalra. Nagyon jó volt. Nekem nem annyira jött be az Ő előadása. Tévében már többször láttuk, de élőben még mulatságosabb volt. Mókamiki :) Egyébként én nagyon bírom sokat röhögtem, viszont a YouTubeon is meg tudom hallgatni a kiváló standuposokat, nekem egy együtt beszélgetés, ázás az alsó és felsővonallal értékesebb volt. :))) Tévében nem szoktam nézni, talán kétszer láttam, amikor nagylányomék szórakoztak rajta. Élőben más, szerintem jobb. Nem ismertem eddig Balázst. Nekünk nagyon tetszett, sokat nevettünk, jó volt élőben látni egy ilyen produkciót. Hihetetlenül SZUPER volt. Nagyon okos döntés volt az est folyamán egy ilyen műsort beiktatni. Sírtunk a nevetéstől azt hiszem ezzel mindent elárultam. Jó volt a kis lazítás.

42 Értékelem: :D :D :D :D :D :D :D hajnal egykor még sírva röhögtünk a szobában a viccein! :D :D :D :D :D Szó szerint sírtunk a röhögéstől!! Erre is szükség van! :-) Igazán humoros volt és nagyon kedves, szimpatikus fiatalember. Hááát a csúnya beszédet leszámítva, vicces, laza, (túl laza :)) egyszerű és mégis óriási poénokat nyomott. Nekem bejött. Nagyon szórakoztató volt, nagyon eredeti poénokat hallhattunk tőle. Hát, soha nem értettem, mit esznek az emberek ezen a műfajon... most már értem. Voltak jól sikerült gondolatfonalak és poénok. Volt több vontatott pár-perc. Időkorlátba szorítva és nem túl hosszúra húzva pörgősebb és ütősebb. Nagyon tetszett a fiatalember produkciója. régen voltam már ilyen előadáson. Először rá kellett hangolódnom. Értékeljem??? :D :D Folyt a könnyem a nevetéstől... igaz, csak lassan folyt :D Fürödtünk a családdal :), nem láttam. Nem hallgattam. Nagyon tetszett, könnyed levezetése volt az első napnak. Csúcs figura. Nagyon jó kikapcsolódás volt, mi konkrétan, majd lefordultunk a székről a sok nevetéstől, jó zárása volt a napnak! Nekem bejött! Állítólag jó volt, kár, hogy nem a medencében adta elő ezeket. Nagyon sokat nevettem, nagyon jó fej srác. Azt nem mondom, hogy minden poénja tetszett, de összességében jó volt. Ezen a programon nem volt módunk részt venni. Feldobott a hosszú nap után! :-) köszönöm Jó volt látni és hallani élőben, nagyon élveztük az előadását, nagyokat nevettünk. Meghívása kitűnő ötlet volt. A fürdőt választottam, de úgy hallottam nagyon lassú volt. :) Kellemes csalódás. :) Sokat nevettünk, tetszett!

43 Lazítani is mentem és a fürdőben ezt megtehettem - Köszönöm a lehetőséget! Örültem, hogy ingyenes belépést biztosított a szálloda a Gyopárosfürdőbe. Engem ez érdekelt a lazulásban. 5 A fürdő nagyon jó volt, a disco is, bár kicsit más zenéket kedvelek. A nap megkoronázása volt a fürdőzés és a szaunázás. Röviden: szuper volt! Szabadidőm akkor lesz, ha nem lesznek ott a gyerekek. Azért beszélgetésre volt lehetőség. Láttam, hogy jó volt Gábor játéka is, a fürdőről is jókat meséltek, akik el tudtak menni, és néhányan táncoltak is, én is 1 szám erejéig. :- ) Tehát aki élni szeretett volna vele, azoknak nagyon jó lehetőségei voltak. Pogácsa, zene és hozzá jó társaság:) Mindenki megtalálhatta a neki legjobban tetszőt. Jó volt a helyválasztás. Jók voltak, mind az élményfürdő, mind a disco nagyszerű volt és jó ötlet. Nagyon jól éreztem magam sok emberrel tudtam hasznos dolgokról beszélgetni. Sajnos csak a fürdőre jutott időnk, pedig a többit is szívesen kipróbáltuk volna. Hát ez a wellnesselés ez állat. :) Ennél csak a közös lazítás a jobb, remélem sokban lesz részem. Együtt a csodás felsővonalammal. Pénteken kihasználtam a lehetőséget, a fürdőben töltődtem. A tánc vonzott, de kevesen maradtunk. Mire a vezetők illetve az addig fürdőzők betévedtek, én már aludtam. Az esti fürdőzés tökéletesre sikerült.

44 3 féle programból választhattunk az est folyamán. Úgy gondolom, mindenki tudod választani mi az, ami közelebb állt hozzá. Számomra mégis a 4. program tetszett, amikor is éjszakába nyúlóan beszélgethettem a szponzorommal, Adrival. Akitől sok erőt, bíztatást és bátorítást, segítséget kaptam. Jó volt. Mindenki megtalálta a neki megfelelő elfoglaltságot. Egy fárasztó nap után megérdemelten pihentünk. Mindenkinek meg lett adva a lehetőség, hogy mivel szeretné tölteni az est hátralevő részét. Mi inkább beszélgetéssel töltöttük ezt az időt! A diszkóra és a vetélkedőre gondoltok? Nem vettem részt, mert fáradt voltam. Nem vettem részt ezeken, de sokan dicsérték. Én a zenés, táncos programban vettem részt. A DJ kiváló volt, a zenéi tetszettek. Csak azért nem voltunk ott elegendően, egy igazán jó bulihoz, mert két helyen voltunk elszállásolva, mert sokan a fürdőt választották, és mert a táncterem a főépület mellett volt. Szerintem legközelebb csak akkor legyen ilyen program, ha mindenki egy helyen alszik, és a táncterem egy épületben van a rendezvénnyel. Az élményfürdő nagyon színvonalas volt, nagyon jó kikapcsolódást nyújtott. Sok volt (nem is lehetett választani), jó lett volna mindegyiken ott lenni. Köszönöm a fürdőt! Nagyon jól ellazultam a szombati nem rövid nap után. Pont erre volt szükség. A másik két lehetőségről (játék, disco) nem tudok nyilatkozni, mert nem vettem részt benne. Mindenki tudott választani magának programot.:) Voltak szabadidős programok? ;) Nem vettem részt rajtuk - pihentem és nagyon jól esett. Rendben volt, kár, hogy pecázni nem volt idő ;) Távol volt a wellness, relatíve persze. Ez nem annyira jött be, de megoldottuk. Nagy volt a választék. Csak család nélkül nem tudtam élni a lehetőségekkel, erősebb volt a hiányuk. Beszélgettem végre olyan partnerekkel, akikkel nap, mint nap nem tudok, és ez nagyban segít a töltekezésben. Sok volt a lehetőség, így mindenki kedvére választhatott :-) Kevés volt, mégis sok! Így eloszlott a "nép", és kevesen voltak egy-egy lehetőségen! Ha legközelebb disco, javasolnék bele egy karaoke blokkot, jó röhögni egymáson!!!!

45 Kevés szabadidő volt. De ilyenkor ez így szokott lenni. Ami volt és részt vettünk rajta (fürdőzés, alvás), jó volt. Szuper volt a fürdő mi minden medencét kipróbáltunk. A diszkót is élveztük, bár kicsit csodálkoztam, hogy egy darabig csak mi táncoltunk a férjemmel mi viszont nagyon jót táncoltunk. A társasjátékról meg elfeledkeztem. A táncos esti mulatságban nem vettünk részt, helyette a Gyopárosfürdőt választottuk, amit nagyon élveztünk. A Dj fantasztikus volt ;-) Kevés idő jutott rá. A nap zárásaként üdítő hatása volt. Egy időben két jó program szétszedi a társaságot, de meg volt ennek is az előnye. Döntöttem az egyik mellett és próbáltam nem bánni, hogy nem a másikat választottam. Mindennap elmentem este a gyopáros fürdőbe, ami nagyon jól esett!

46 Csak gratulálni tudok, hogy ilyen bátran kiálltak és megfeleltek az elvárásoknak! További sok sikert kívánok nekik! Ez az igen kedves házaspár a legjobb barátaim, szponzoraim... Nagyon aranyos verset írt Faragóné Keserű Juditról és a Macskafogó bejátszás sem hagynám dicsérő szavak nélkül. Passzolt minden. 5 Szuperek voltak Passz! Bocsi, annyi élmény ért, hogy nem rájuk figyeltem. Nagyon sokat fejlődtek ők is! Nagyon aranyosak, kedvesek. Ötletes volt a bevonulás is! Anna, nagyon csinos volt! Azt hittem, hogy mindenkiről fognak verset írni, de végül is én kaptam ezt a megtiszteltetést. :-) Jól megállták a helyüket mindenben. Nagyon jó páros. Jók voltak. Kedves pár, látszott, hogy készültek... Együtt voltunk Malajziában. Most egészen mást oldalukról ismerhettem meg őket, csak gratulálni tudok. Picit érezhető volt, hogy ez volt az első mikor házigazdák lehettek, viszont nagyon jól megoldották, aranyosak voltak és követhetők Őket nem nagyon ismerem, de a feladatukat jól teljesítették. Nagyon tetszett. Profin helytálltak, és szuper házigazdák voltak. Édesek voltak, és nagyon-nagyon tetszett a komoly felkészülés, amit megvalósítottak. Ügyesek voltak. Nagyon ügyesek voltak. Kedvesek, aranyosak. Úgy gondolom Andrásék is egyre jobban élvezik ezt a szerepet és élvezik is. Jók voltak. Aranyos kis házaspár, ők is szuperek voltak.

47 Jók voltak. Aranyos, kedves házaspár, ügyesek voltak! Szimpatikus házaspár, nagyon szervezetten vezették a programot, minden tekintetben összhangban voltak, és ez tetszett. Kedvesek, aranyosak. Kedves házaspár, jól kiegészítik egymást. Tetszett, hogy szépek és csinosak voltak. Első "bálosként" nagyon jól megoldották a felkérést. Én javaslom, hogy tartsuk meg őket MC-nek, mert abszolút alkalmasak rá és, mert kell az utánpótlás. Nagyon kedvesen és ügyesen végezték a feladatukat. Kicsit határozottabban lehetett volna tartani az időpontokat, de összességében nagyon figyelmes házigazdák voltak. András abszolút jól oldotta meg a feladatát, Anna pedig a maga meleg, kedves hangjával, légies, finom megjelenésével megkoronázta kettőjük munkáját. Szuperek voltak! Mindenkitől és mindig lehet tanulni! Igazán nagyon összhangban voltak a színpadon. Tájékoztatásuk, bekonferálásuk, a műsor levezénylése kiváló volt. Rendben volt. Egy apróság - a házigazda irányítja az egész rendezvényt - sokszor megcsúsztunk az idővel, de majd gyakorolják... Nagyon kedvesek voltak. Jó kis páros, teljes összhangban. Ügyesek, idővel profik lehetnek. Szimpatikusak voltak! Szerintem nem voltak, annyira pörgősek, amennyire a helyzet igényelte volna. Rendben volt. Nagyon szimpatikus páros, jól kiegészítették egymást. Aranyosak, de nagyon határozatlanok, és rutintalanok, lesz ez még jobb, egyébként nagyon szeretem őket, de a kérdés a ténykedésre vonatkozott. Most csak viccelsz velem, ugye? Túlszárnyaltak mindenkit! :) Kedves aranyos házaspár, nekem Ők is jó házigazdák voltak, de minél többször lesznek annál jobban belejönnek. Igyekeztek színesen, ötletesen, kevésbé sablonosan megoldani az ezzel járó feladatokat. Nyugodtak, kiegyensúlyozottak voltak! Kellemes volt őket hallani, látni! Higgadt, laza volt, gratulálok nekik! Kiváló házigazdáink voltak. Ha osztályozni lehetne akkor jeles. Lelkesítőek és alázatosak voltak! Aranyosak voltak, jól csinálták. :)

48 Ezt a nyugodt előadói magatartást szeretném megtanulni- én is a jóga segítségével csendesítem le önmagam. Van még mit tanulnom Tőle! Köszönöm a beszámolóját. Szilárdot azért jó hallgatni, mert átjön a fegyelmezett életvitel. Ez mindig segít a fókuszban maradáshoz. 5 Nagyon jó volt Hatásvadász volt (szerintem), most nem érintett meg. Sok mindenben egyetértünk, kell a harmónia, más területeken is... Profi előadó, az is biztos. Egy kicsit mégis kemény volt nekem ez az egész, de az biztos, hogy kellenek az irányvonalak, az elvek, szabályok a jobb eredményhez. Nagyon tetszett. Másodszor hallottam az előadását. Használható konkrét dolgokról beszél. Már többször hallgattam, és mindig ad újat. Nagyon őszinte előadó és előadást tartott. Azt mondja, amit gondol, akkor is, ha ez kemény. Nagyon hasznos információkkal szolgált. Szuper volt. Profi és tanulságos előadás. ATOM. Szilárd beszólt. Igaza volt. Gyite dolgozni! :) Én is "a nagy A betűs cég" :) keretein belül ismerkedtem meg az MLM-mel, alig 20 évesen a hőskorban. Felismerem, amit onnan hoztak mások, akár közvetve is. Jó volt vele átismételni az eszközöket és azt, hogy mire kell figyelni. Nagyon rendezett összeszedett határozott mondanivalóval teli előadást láthattunk. Nagyon tetszett. Szilárd pedagógus tapasztalataival ügyesen előadta a prezentációját, ami érdekes, és elgondolkodtató volt számomra, és hasznos volt a pontokkal való hozzáállásomhoz. Ezt mindenkinek meg kellene hallgatni, aki valamit is akar a DXN-ben!

49 Sajnos nem hallottam, mert lekéstem. Erről jut eszembe, hogy lehet, hogy másnak is korai kezdés a 9h egy átbulizott éjszaka után. :-) Ezért sem vegyíteném a képzést a csapathétvégével. Ez egy munkás üzlet. Fontos a 100 pont, bemutatók, rendezvények. Érdemes őszintének lenni már a legelején a jelöltekkel, mert sokan ezeket nem vállalják be, pedig e-nélkül nem lehet sikeres üzletet felépíteni. Egyetértek az elhangzottakkal. Nagyon jó előadás volt. Vér profi! Nagyon vártam, hogy gyémánt legyen és, hogy előadhasson. Ő a következő generációs előadók egyike. Szükség volt az előadására, a mondanivalójára, úgy, mint egy falat kenyérre. Nekünk kicsit kemény és rideg volt. A többi előadóval összehasonlítva kevésbé éreztük a szeretetet és az elfogadást a hallgatóság iránt. Előadása tartalmát illetően nagyon hasznos dolgokat mondott, megerősítette, hogy keményen meg kell dolgozni a sikerért. Szilárd szokásosan nagyon jó volt, de a humor, amit belevitt az előadásába, nagyon sokat hozzátett ahhoz. Szakmailag nagyon magas szintű volt, sokat tanultam belőle. Nagyon szeretem, hogy hasonló, már többször hallott dolgokat mindig új és új megvilágításba helyezve tudja feltárni előttünk az összefüggéseket. Tudományos szintű gondolatok, statisztikák, eredmények, tények prezentálása teljesen a gyakorlatban használható, átvihető formában. Egy szóval tudom csak jellemezni: Szuper volt. A tanulást mindenképpen komolyan kell venni, azaz vennem. Szilárd előadása szokatlanul laza volt, de sok komoly üzenettel. Hú a Szilárd nagyon ütős volt. Több mondatot is hoztam tőle. :) Sajnos a sok, öltönyös férfi eléggé összemosódott a fejemben. Aki beszélt az eszközökről, tőle nagyon örülnék egy olyan hírlevélnek, amit én is tovább tudnék majd küldeni, az intranet bemutatásáról, használatáról. Mert Nekem például az már nehézséget okoz, hogy a bloghoz képet beillesszek. Könyvajánlók is nagyon tetszettek. Csúcs. Szilárd nagy kedvenc és talán mondhatom a barátom is. Tiszta ember, ami számomra nagyon nagy minta. Tiszta, logikus, ha utána csinálod, az eredmény nem kétséges, ezt éreztük. Szilárd profi, hiszen ez a szakmája, és ezt egyetemi szinten oktatja.

50 Nagyon kategorikusan tud dolgokat kijelenteni, pedig nem biztos, hogy minden szögletes az életben (Nivea krém, 100 pont saját felhasználásból, stb...). Minden előadónak vigyázni kell, mit mond, mert nem biztos, hogy mindenki helyesen tudja értelmezni, amit mond. És fontos, nehogy negatív érzéseket váltson ki belőlük. Fantasztikus előadó, tetszettek az őszinte mondatai. A végén pedig, hogy KI vagy Te? Mi a vezérmondatod? Kit keresel? Kinek akarod? Sok jó gondolatot és üzenetet hozott, de bevallom, számomra kicsit túlzottan kategorikus, már-már bántó volt néhány megjegyzése. Véleményem szerint például nem degradálhatunk senkit azért, ha egyelőre csak úgy tudja teljesíteni a havi saját 100 pontot, ha másoknak is vásárol a saját nevére, nem csak magának. Nem írhatunk le, vagy rekeszthetünk ki senkit azért, ha csak így áll módjában elkezdeni az üzletet. Jól összefoglalta, mi a lényeg és vicces is volt! :-) Motiváló volt, de túlzott marketing Sok segítséget nyújtott az üzletépítéshez. Egyszerűen remek volt! Amiket elmondott az alap, ezt tudnia kell és el kell fogadnia mindenkinek, aki kézzel fogható eredményt akar elérni. A 100 pont és a rendezvények elengedhetetlenek a sikerhez!

51 Judit - egyik nagy példaképem - azt mutatta be, amit én nagyon szeretnék jobban megtanulni, fejleszteni a DXN munkámban. Egyelőre az erre szánt idővel vagyok bajban. Judit rendkívül bájos és tetszett az őszintesége. Sok munka van az eredményei mögött. 5 Szuper volt Édes, aranyos, őszinte, lélekre ható. Megkönnyeztem: nekem fontosak az érzelmekre ható előadások. Jegyzeteltem is, mert igyekszem hasznosítani az átadott tapasztalatait. Nekem ez az előadás jelentett a legtöbbet. Nagyon köszönöm, hogy nem csak, mint résztvevő, hanem mint előadó is részt vehettem. Amíg készültem rá, akkor is nagyon sok mindent tisztáztam magamban, és annyira jó volt átadni ezeket a gondolatokat, érzéseket, a tudásomat. Nagyon jól esett a sok kedves visszajelzés. Sokat jelentett most mindez nekem. Nagyon tetszett. A kitartással sok mindent elérhet az ember, nekem tetszett az összefoglalója, az, hogy fontos és kiemelt helyen kezeli a családját példaértékű. A sikert nem adják ingyen. Őt is hallottam már, mint említettem én is az On-lányban akarok kitörni. Nagyon sokat adott szakmailag és emberileg is. Hasznos információkkal szolgát az online üzletépítésről, jó előadás volt és egy új szemszögből mutatta meg az üzletépítést számomra. Judit egy nagy és komoly üzletasszony, sajnos én még nem nagyon művelem az online üzletépítést, de minden tiszteletem az övé, hogy kisgyermekes anyukaként ilyen sikereket ért el. Profi tanulságos, és érzelmekben gazdag előadás.

52 Igazi valódi online építési technológia. Gyakorlati hasznos volt. Jó jó :) Én megkérdeztem egyébként a ZSCS-t, hogy oké-e a statmutatás, tudjátok, előfordulhat, hogy egy gyengébb hónap után meglát az ember egy ilyet és keresztbe sírja magát. Mondjuk, aki végigélte a rendezvényt addig ameddig ez az előadás volt, az lehet, nem esik ki már emiatt. Én is megkönnyeztem Andi sztorijánál, tudom, min megy keresztül a két kicsi gyerekkel. Nagyon fontosnak tartom Judithoz hasonlóan, hogy megmaradjon a harmónia, de legalábbis igyekezzünk ne elveszni ebben- vagy abban. Az üzleti megközelítése és filozófiája is nagyon tetszik és sok ötletet adott az online vonalhoz. Ő volt az a nő, édesanya, aki először a nap folyamán csalt a szemembe örömkönnyeket, nagyon megfogott az ő kis története. Szuper anyuka és gyönyörű sikeres gazdag mami :) Én is két kis gyermekes anyuka vagyok, teljesen átérzem miről is beszél, amikor a gyermekek melletti munkát ecsetelte. Nagyon jó volt. Juditot azóta csodálom, hogy amennyire online, most mégis ki mert állni, offline, elénk. Csodálom, hogy két kicsi gyermek mellett ekkora üzletet tudott létrehozni, és példaértékű más anyukák részére is. Így csinál üzletet egy profi, online!!! Nagyon hasznos volt!!! Kedves, érthető volt, és külön örültem, hogy statisztikát is tartalmazott. Igen, szerintem is "ennyi keresztvonalazás elfér", mert ettől lett még hitelesebb a mondanivaló. Judit kiváló online hálózatépítő. Engem különösen érdekelt az előadása, mert magam is nagyon érdekelt vagyok online téren. Sok hasznos információval szolgált ezen a téren, élő bizonyítéka, hogy így is fel lehet építeni egy hatalmas hálózatot. Juditon is látszik a személyiség és üzleti fejlődés! Élveztem, mert bár többször hallottam tőle, az online üzletépítésről, most először jött át az, amit mondott. Ja, és a prezije nagyon tetszett! Jó, hogy megmutatta a statisztikáját. Engem nagyon inspirált. Irigyelem és felnézek rá azért, hogy meg tudott maradni ANYÁNAK! Fantasztikus és elismerésre méltó, amit Judit két pici gyermek édesanyjaként elért. Nagyon jó példa előttünk is. Az ő előadásában is a gyakorlatban alkalmazott módszereken volt a hangsúly, ami nagyon hasznos információ számunkra. Judit előadása összeszedett volt, magas szintű, igazi profizmusról árulkodó! Csak gratulálni tudok!

53 Őszinte tiszteletem. Hatalmas, amit elért mind on-line a hálózatépítésben, és mind off-line a saját maga fejlesztésében, prezentáció technikai fejlődésében. Nagyon mélyen megérintett. Sokat tudok tanulni az előadásából Rengeteget tanultam. Profi üzletasszony lett a Judit. Nagyon várom az előadásait - a következőket is! Tetszett, ahogy bemutatta az online hálózatépítés lehetőségét. 8 oldalt jegyzeteltem, mindenkinek példa értékű lehet. Meggyőző, motiváló, őszinte, kedves, klassz volt! Ő volt életem első webkonferenciájának előadója, így már akkor mély nyomot hagyott bennem. Leginkább az Ő előadását vártam, és nem csalódtam. Eddig is a gyerekeim voltak a legfontosabbak, és jó volt látni, hogy neki sikerült úgy építkeznie, hogy nem a gyerekei váltak áldozattá. Döbbenet és tanulság. Mindenkinek egyértelművé tette. Nem szerencse a külföldi hálózat robbanás, hanem kőkemény munka. Nagyon megindító volt és nagy példa Judit is számunkra, hisz családanya, két kicsi gyermek és egy óriási hálózat. Őszinte elismerés illeti. Nagyszerű, magával ragadó előadó lett, előadás volt. Érdekes az online üzletről egy amatőr anyukától hallani, aki közben profi lett! Jó volt a siker sztorit hallgatni, egy lényeges mondat volt benne: Minden képzés annyit ér, amennyit hasznosítasz belőle. Judit kitartása csodálatra méltó. Jó volt hallani, hogy fontos a család, de fontos volt Ő saját maga is. Eltervezte milyen tanfolyamokat fog elvégezni ahhoz, hogy az online üzlet jól és profin működjön. Az idővel is jól tud bánni, hogy még heti 2 edzés is belefér, hogy csinos maradjon. Érzelem gazdag, élvezetes, hasznos előadás volt, sok-sok tanulsággal. Nagy örömmel tölt el a sikere, amit már eddig is elért és nagyon jó példaként áll mindenki előtt az eredményeivel. Nagyon sokat tanultam tőle, és megható is volt... köszönöm! Arányos volt! Színvonalas, tartalmas előadás volt. Nagyon megható volt és inspiráló. Volt benne gyakorlati tanácsadás, személyes történet és egy kis érzelem is. Jó előadás volt!

54 Az ő előadása során is jegyzeteltem- némileg változott a megítélésem vele kapcsolatban. Legközelebb biztosan több személyes beszélgetésre is lesz mód. Csaba nagyon jókat mondott. Ő is nagyon összeszedett, céltudatos, sportszerű életet él. Örültem, hogy nem titkolta a kezdeti nehézségeket. Úgy látom, ezt senki nem spórolhatja meg. Nem kispályás! Le a kalappal előtte! Érdekes és hasznos volt Egyre jobban szeretem. Néhány hónapja szó szerint kirázott a hideg a stílusától, ma már szívesen hallgatom. Nem véletlen, hogy Csaba ott tart, ahol tart, nagyon sokat tesz érte. Ő egész máshogy dolgozik, mint én, de nagyon is tudom tisztelni a tudását, hatékonyságát és az eredményeit. Nagyon tetszett. Ez volt a leghasználhatóbb előadás. Szeretnék még hallani a technikájáról. Hiszem, hogy tervei menetrendszerűen teljesülnek. Egy harcos mentalitású és lendületes előadást tartott, sok fiatal példaképe. Nagyszerű volt. A Csabinak nagyon sokat köszönhetek az üzleti fejlődésemben. Jó szponzor és vezető. Profi és tanulságos előadás. Látszik, hogy amit csinál, az profi módon teszi, még ha sokkal másabb is, mint a mi módszerünk. Sütött, ahogy kell. Hasznos és értékes. Itt jegyzeteltem a legtöbbet és nem csak azért, mert a direktem a Csaba. Nekem nem mindig "fekszik" a stílusa, de nem is kell. Ő így Zseli Csaba. A hozott idézeteket nem ismertem, jegyeztem, és volt néhány szemfelnyitó félmondata számomra is. Tetszett, hogy a saját nézőpontjáról beszélt és nem a tudom a tutit mondta. Sok dologban mindenképp felnyitotta a szemem.

55 Nagyon határozott szinte már fanatizmust éreztem az előadása alatt. Ami nagyon jó, ha már csak 10% erőt, magabiztosságot beszívtam az ő eladása alatt máris előrébb léptem :)Szuper volt! Szuper előadás volt. Zseli Csaba előadása pozitív volt, ő mindig is pozitívan áll mindenhez, ezért tart itt, ahol tart. Mindig megragad a Csaba előadása bennünket. Van mit tanulnunk! Csaba őszinte és határozott, nagyon motiváló előadás volt! Élveztem, mint mindig. Csaba kimondja a frankót. Rendkívül dinamikus, de őszinte és igazságos vezető benyomását keltette, aki minden erejével segíti munkatársait, ha tényleg dolgozni akarnak. Ő az az ember, akit a világnak hallania kell! Csabi letisztult, megnyugodott, és hiszem, hogy már nem megosztó személyiség! (ezt tapasztaltam az előző két webkonfiján is) Mr. Tájfel... :-) Nagyon ütős volt, az "exlúzer", fiatalos pörgés 30 fölött. Előadásából két mondat különösen megérintett a későbbiekre nézve: Attól fogadj el tanácsot, aki már most ott van, ahová te el szeretnél jutni. A munkatársak szponzorálását tekintve: Vele bármit, helyette semmit! Megint, mint mindig oda..., khm jól odatette! Szeretem a kegyetlen aranyigazságokat, amiket kapunk. "A vezető barátja a lendület" "Annak a véleményére adj, aki ott van, ahova TE jutni akarsz" "Vele bármit helyette semmit (munkatárs)" Zseli Csaba, mint felső szponzorom számomra egy példakép. nagyon örülök, hogy az ő csapatához csatlakozhattam. Most is, mint mindig az előadása nagy motivációt ad számomra. Csak tanulhatok tőle. Köszönöm! Nagyon komoly, határozott előadás volt. Tetszett. Szeretem a Csaba őszinte, határozott, egyenes, szókimondó stílusát. Elfogultság nélkül sütött az előadása, engem is felépített benne, ami nagyon motiváló volt, még inkább a munkára ösztönöz. Állati jó, erő volt benne, szakmai infók ugyanúgy. Remek volt! Csabi dinamikus és lendületes. Lenyűgöző magabiztosság.

56 Csaba számunkra az a személy, Akivel mindig példálózunk, hogy ilyen "elvetemült" emberkék kellenének a csapatba, akik ennyire odateszik magukat, ha esik, ha fúj.(most rajtunk a sor.) Nagyon jó előadás volt, ahogy azt tőle elvártuk, hihetetlen magasra emelte a lécet, de a számok nem hazudnak! Gratulálunk! Nekem eddig ez tetszett a legjobban a Csabától, azt gondolom mindenkinek nagyon hasznos volt, és nagyon profin nyomta!!!!! Azt kaptam, amit a címe alapján vártam is. Munkára ösztönzött, minden kompromisszum és kifogás nélküli munkára. Nagyon hasznos volt, csak tudjuk gyakorlatba átültetni. Egy másik MLM hálózatban is hallottam már a KULCSEMBEREK-ről szeretem Csabi előadásait, mert felpörget. Nagyon élveztem Csaba előadását, az őszinteségét, és mindazt a gyakorlati segítséget, amit megosztott velünk. Nagyon igaz a mottója és nagyon jó, inspiráló idézeteket választ a prezentációihoz. Sokat tanultam tőle. Humoros és motiváló volt. Egy jó szakmai előadást hallottunk fontos részletekkel, érdemes volt odafigyelni. Mindig jó és motiváló előadást tart! Unalmasan jó!! Ki ne hagyjátok! :) Kemény, amit mond néha, de általában igaza van. Munka nélkül nincs eredmény. Egy nagyon határozott, céltudatos embertől hallhattunk egy nagyon jó előadást.

57 Zseniális volt a "divatbemutató" ötlet! Nagyon örülök, hogy példaképem egy három gyermekes Anyuka " egyszerű" háttérrel ilyen nagy változáson ment keresztül - Van mit tanulnom Tőle és erőt adott ahhoz, hegy ne adjam fel soha! Köszönöm Vali! Vali nagyon kedves és őszinte szívből beszélt. Nagyon jól felépített és megindító volt, ahogy az életéről mesélt. Sírtam és örültem, ahogy hallhattam álmait beteljesedni. Abszolút motiváló, tipikus amerikai sikertörténet! Nagyon megható volt. Az én anyai szívemnek a legtöbbet jelentette ezen a hétvégén. Profi szemléltetés, meleg hangulatú élménybeszámoló. Büszke vagyok rá, hogy ismerhetem, hallgathatom, mert tudom, honnan hová jutott. Ez az előadás mindent vitt! Annyira jó ötlet volt ez a divatbemutató! És hozzá azok a gondolatok. Annyit sírtam! :-) Nagyon megható volt. Józsi, nagyon megérdemelted azt a cipőt! :-) Én is nagyon sok mindent megértettem Veletek kapcsolatban, és szerintem is megértetek a további sikerekre és fejlődésre. Nagyon tetszett és megérintett! Hallgattam az előadását és annyira egy hullámhosszon voltam vele, hogy potyogtak a könnyeim. Megható volt beleképzelni a minden napi nőt, aki megéli a saját álmait. Nagyszerű előadás volt. Megható volt. A-tól Z-ig nemcsak sikertörténet, hanem korrajz is. Örülök, hogy velem volt a párom. Kiváló volt a koreográfia is. Köszönjük. Érzelmekkel dús előadás, ami közel került a szívemhez, már csak azért is, mert részese lehettem ennek az érzésnek ott kint mellette. A Vali nagyon meghatóan beszélt saját életéről. Az üzletben nagyon kitartónak látom. Tőle is nagyon sok mindent tanultam. Nagyon tetszett a divatbemutató. Könnyed, és egyben a legmeghatóbb előadás volt a hétvége folyamán. Csodás volt a Vali, Ő is többször is megsiratott. Annyira édes volt. Annyira emberi, és annyira tanulságos. Köszönöm Neki.

58 Kedves, szeretetteljes. Nagyon szépen összeállította. Jó, hogy egyben a jövőt is megmutatta a gyerekekkel. Akinek eddig baja volt az MLM-mel, talán most ez elmúlt. Ilyen is kell. Érzelmileg a legtöbbet adta nekem. Jó volt, hogy feleségem Tünde is hallotta és látta. Ezt nem lehet leírni!!! Máris visszanézném és hallgatnám annyira szuper volt! Végig sírtam az egészet :) Annyira szeretem, annyira őszinte és szeretettel teli hölgy! Nagyon emberi, tele mély érzelmekkel, mindenkit nagyon meghatott. Vali előadása érzelemmel, és szeretettel teli volt, és példaértékű, mert sokan ugyanolyan körülmények közt indulnak ebben az üzletben, a mai világban is, mint ő akkor. Ha neki sikerült, nekem miért ne? Köszönjük szépen!! Megható, megindító, példaértékű!!!! Teljesen a hatása alá kerültünk. Szem nem maradt szárazon!!!! Köszönjük Valika!!!! Nagyon jó volt, igen, szerintem is ezért érdemes csinálni. Nagyon megható volt, ahogy az elmúlt öt évről beszélt, nagyon sokunknak könnyet csalt a szemébe. Zseniális ötlet volt, ahogy felsorakoztatta a jutalom utakon begyűjtött pólóit. Rendkívül motiváló előadás volt. Megható volt!!!! Őszinte, egyszerű és mégis felemelő! ÚJ előadó született! Ezt az előadást bárhol a világon elmondhatná! KÖSZÖNÖM, hogy a barátaitok lehetünk! Drága Valika! Rendkívül kedves személy. Olyan megindítóan beszélt a gyerekkori álmairól, és azok beteljesedéséről, a pólókról, mint az emlékeztetés eszközeiről, hogy a végére az egész teremben szem nem maradt szárazon. Nagyon kreatív ötlet volt a gyerekeket is bevonni az előadásba. Nagyon köszönjük! Vali előadása nagyon őszinte volt, ötletes, emberi, meleg, hiteles, jó volt Őt a színpadon látni. Köszönöm Vali! "Merj néha védőháló nélkül ugrani" "Nőj fel a pénzed nagyságához" Örülök, hogy most már nem először a háttérbiztosítás szerepből kibújtál a színpadra is! :) Vali érdekes története, amely egy utazás is volt számomra tényleg kibillentett abból a székből, amelyben ültem. Megmozgatott. Álmodtam egy nagyot, s remélem az én álmom is teljesülni fog. Háát a hölgyek nagyon magasra tették a lécet ebben a két napban! Nem titkolom - kicsordult a könnyem. Gratulálok Vali! Köszönöm az előadásodat, az őszinteségedet, a nyíltságodat - megérintett.

59 Vali nagyon jó ember és ez most is bebizonyosodott. Végig izgult, hogy minden sikerüljön a három nap alatt, köszönöm neki. Érzés, nőiség, család, minden, amit egy nő tud hitelesen képviselni. Nagyon kellett ilyen!! Mellettem mindenkinek potyogott a könnye. Látom a fényt az alagút végén, hogy ne legyek egész életemben közalkalmazottként ápoló. Csodás volt és nagyon nagy ötlet. Ismét megerősített arról, amit gondoltam is a Specht házaspárról. Őszinte és tiszta emberek. Húúú, megint bajban vagyok és a női mosdót elnézve Vali előadása után... Őszinte hála a szavaidért Vali, minden betűje aranyat ért és óriási erőt adtál! Igen mi is megcsináljuk! Nagyon-nagyon köszönjük! Az érzéseim egyenes arányban voltak az elhasznált, közben elfogyott, és újra töltött, papír zsebkendő mennyiségével! Nagyon jó, és megható volt, főleg, hogy minden egyes úton együtt lehettünk. Na, ezeket az emlékeket nem lehet forintosítani. MEGA LIKE Valikám! Szokás szerint átjött az a kedvesség és őszinteség, ami egyébként is jellemzi. MegaLIKE!!! Valitól Nővérszobából- Világvárosokig, egy őszinte előadást hallottunk. Én elsőre próbáltam a könnyeimet visszatolni, majd körbenéztem a terembe hogy csak engem hatott e meg az előadás, de láttam, hogy mások is sírnak úgy hogy akkor már én is engedtem a könnyeimet, mert annyira megható volt annyira emberi és azok a csodálatos utazások, amiket átéltek ketten illetve a családdal biztosan mély nyomat hagyott sok emberben ez az előadás. Számomra a legemocionálisabb, legmeghatóbb előadás volt, ami - ahogy én láttam -, mindenkit mélyen megérintett. Emellett pedig nagyon ötletes, színes, hihetetlenül őszinte és emberi volt mindaz, amit elmondott és bemutatott nekünk. Nagyon köszönjük ezt az élményt! :) Végig bőgtem az egészet! Fantasztikus volt!!! Hú... Megkapó motiváló, érzelem dús. Gratulálok még egyszer neki! Kedves, színvonalas előadás volt a honnan-hová út bemutatása. Gratulálunk!! Nagyon sírtam alatta, nem emlékszem!!! Hál' Istennek, hogy sűrűn nem tart előadást! Főleg motiváló volt, mint gyakorlati tanácsadás és a végére ez így nagyon jó volt!

60 Szabival elfogult vagyok szeretem, ahogy beszél, ahogy előad, most még jobban "kitárulkozott" a családjával (Anettal) kapcsolatban- Ő is egy érzelmekben gazdag személyiség, aki számomra egy új arcát fedte fel. Köszönöm! Az egész üzletben az a jó, hogy még ha van is érdek még az is őszinte. Szabolcs rendkívül kedves és közvetlen ember. Jó példa ő is az összeszedett, céltudatos, megtervezett életvitel követésére. Abszolút profizmus! Szuper volt Nagyon jó lezárása volt a képzésnek, jó volt, hogy minden előadóról mondott néhány gondolatot. Nagyon tetszett. Remek zárás volt:) Neki is köszönöm, hogy külsősként ott lehettem. Csatlakozom a Tündi véleményéhez. Ő mindent elmondott. Motiváció, tudásátadás. Kell ennél több? Ezért mentünk. Köszönet érte. Tökéletes befejezése a hétvégének. A sok dicséret mellett annyit tudok írni, hogy köszönöm, nem csak a hétvégét, hanem azt, ami VÉGRE megfogalmazódott bennem és elindult. A Szabit nagyon szeretem, mint felső vonalamat, nagyon szeretem az előadásait, mindegyiket!! Profi és tanulságos előadás. Tetszett a természetes és egyben laza előadásmód. Szabolcs egy igazi ikon, vicces, energikus és hasznos előadás volt. A kommunikáció az egyik kedvenc témám. Igen, most, hogy belegondolok, a szeretet a másik. A feltett kérdések, a megoldandó feladatok még várnak rám. Jó útravalót adott zárásként a munkámhoz. Szabolcs már érezte mindenkinél a fáradtságot és próbált utolsó előadóként erre odafigyelni. Kicsit lazábbra vette az egészet, ami nem baj, sőt nagyon tetszett mikor a lányát is bevonta mondanivalójába! Ott több ember előtt kért tőle elnézést hibáiért :) A könyvre való utalásai is tetszettek és köszönöm neki,hogy én voltam az egyik akinek a kezébe nyomott egy újságot cd-vel :) Örültem neki az esti programom már meg is volt :)

61 Szabi összefoglalója is nagyon tetszett. Szabi előadása volt az utolsó ;) Szabit, amikor megismertem, már akkor csodáltam. Nem tudok mit írni, nekem mindig tetszenek a bemutatói, előadásai, beszédei! Leesett a tantusz: nem azon kell keseregni mi nem az erősségünk, hanem, hogy miben vagyunk erősek és azt kell csinálni. Elgondolkodtunk az előadásán elhangzottakon! Nagyon élveztem. Szeretem a jól átgondolt stílusát, ahogy átadja a mondanivalót. Külön köszönöm az 5 pontot, amit lediktált és az őszinteségét az otthoni kommunikációval kapcsolatban. Szabolcs előadásában pontokba szedte azt, hogy mit kell végig gondolnunk, hogy amit csinálunk, előreviszi-e az üzletünket, közelebb kerülünk-e a célunkhoz. Az erősségeinket fejlesszük-e? Boldogok vagyunk-e az úton? Fejlesztjük-e a csapatunk tagjait tevékenységünk által és értéket adunk-e másoknak, mert ezek a legfontosabb dolgok. Hangsúlyozta a könyvek hanganyagok fontosságát, ahogyan Csaba is, amivel tökéletesen egyetértek. Ők mindketten át is ültetik a gyakorlatba a tanultakat, megvallom, én is sokat olvasok, de a gyakorlatba még nem igazán ültettem át, ezen dolgozom. Nagyon jó összefoglalót hallhattunk a hétvégén elhangzott előadásokról, kiegészítve a kommunikációs tanácsokkal. Szabi is még mindig meg tud lepni! ÉS ennek őszintén örülök!"vagy a fegyelemtől fogsz szenvedni, vagy a megbánástól" A Szabolcstól nagyon sokat tanultam. A szeretetről, a gyerekekről, a "tükörkép"-ről, s a bizalomról. Nagyon szeretném, hogy az "üveggolyók" fogyása közben sok-sok hasznos, értékes időt tölthessek a DXN-nel. Köszönöm! Szabi sokat elkalandozott az "előre megadott témától", DE így lett a jó, mert olyan dolgokról is beszélt - amikről ha ragaszkodik az előre tervezett témához - akkor nem hallottunk volna. Tetszett. Szabolcs méltó zárása volt a rendezvénynek, nagyon értékes volt számomra. Klasszis a Szabi, imádom az előadásait!:) Nagyon jó lezárása volt a hétvégének. Megkaptam azt a lendületet, hogy elmerjem képzelni, hogy március végére meglesz a 3000 pont és a 6 új belépő. Szabolcs mindig csúcs és ma is az volt. Nagyon büszke vagyok, hogy ő a felsővonalam. Szabi, Te vagy az a személy, Aki miatt mi és a kis csapatunk a hétvégén ott lehetett, aki az egész előadását nekünk szánta, akinek a személye eldöntötte, hogy mi

62 megmásszuk a legmagasabb lépcsőfokokat is a DXN-ben. Örök hála, hogy ezt lehetővé tetted számunkra. Most mi jövünk! A Szabi is olyan már, hogy mindegy mi a téma mindennel hatással van az emberekre, és ez nagyon jó! Gratulálok. Szabolcs is egy olyan vezető (hasonlóan Lacihoz), aki bármit is mond, már csak jelen lenni is extra bónusz. Egyszerűség, őszinteség, DXN. Nagyon szeretem Szabit hallgatni hihetetlen választékosan kommunikál. Azért is mondom ezt, mert én nagyon szeretnék javulni kommunikáció terén. Hogy kivel mikor hogyan kommunikálok. Nagyon hasznos, fontos tanulságokkal szolgáló előadás volt, igazi mentori gondolatokkal. Minden mondat és személyes történet üzent, inspirált, tanácsolt és bátorított. Nagyon élveztem, nagyon köszönöm! Imádom! És imádom, hogy ő a szponzorom :-) köszönök neki mindent! Vérprofi!!!!! Értékes előadás volt. Sokat tanultunk belőle. Köszönjük. A legjobb lezárás, a legjobb mondatokkal. Nem vagyok elfogult! :) Czérna Szabolcstól nagyon sokat lehet tanulni. Tényleg úgy beszél az emberekkel, hogy az ember értékesnek érzi magát utána. Nem sajnálta itt se az időt, hogy megdicsérje a többi előadót. Ezt kell megtanulni tőle, a helyes kommunikációt. Elhangzottak nagyon jó gyakorlati tanácsok is.

63 1. Havonta 2. Negyedévente 3. Félévente 4. Évente Nekem nem lenne sok, de inkább legyen ott sok csapattagom Akkor nem vennék részt Nekem annyit is megér

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1.

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1. Bói Anna Konfliktus? K könyvecskék sorozat 1. Tartalom: Üdvözölöm a kedves Olvasót! Nem lehetne konfliktusok nélkül élni? Lehet konfliktusokkal jól élni? Akkor miért rossz mégis annyira? Megoldás K Összegzés

Részletesebben

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány és Dobbantó projektje

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány és Dobbantó projektje A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány és Dobbantó projektje 173 Ecsédi Edit A diákok megismerése Az Egyéni Fejlődési Terv alkalmazásának tapasztalatai A Dobbantó program egyik fontos

Részletesebben

Spanyolországi beszámoló

Spanyolországi beszámoló Spanyolországi beszámoló Rettentően vártam már hogy végre eljöjjön a nap, hogy Spanyolországba utazzunk, mivel ez lett volna az első utam, amit repülővel tettem volna meg, ami már magában elég ok a nagy

Részletesebben

Szia René! Kriszti. Szia René!

Szia René! Kriszti. Szia René! Én örömmel leírom a véleményemet, mert imádtam ezeket a foglalkozásokat. Bár lehet, pont rajtam láttad, hogy álmos vagyok és ezt esetleg unalom jeleként érthetted, de nem így volt. Egész nap ügyfelezek,

Részletesebben

Tanulási stílus kérdőív

Tanulási stílus kérdőív Szitó Imre(1987) A tanulási stratégiák fejlesztése, Iskolapszichológiai füzetek, 2.sz. ELTE Tanulási stílus kérdőív Olvasd el figyelmesen az alábbi mondatokat. Döntsd el, hogy az öt válasz közül melyik

Részletesebben

VÉLEMÉNYEK AZ INTÉZMÉNYI NYELVI VIZSGÁRÓL

VÉLEMÉNYEK AZ INTÉZMÉNYI NYELVI VIZSGÁRÓL VÉLEMÉNYEK AZ INTÉZMÉNYI NYELVI VIZSGÁRÓL 2012. szeptember 29 -i intézményi nyelvi vizsgáról: A vizsga légköre, szervezettsége jó volt. A szóbeli vizsgán nagyon rendesek voltak, igaz a vizsgadrukkom miatt

Részletesebben

GR tanfolyam vélemények

GR tanfolyam vélemények GR tanfolyam vélemények (amiket, ha te is csatlakozol, a zárt oldalon élesben olvashatsz majd) A véleményeket rendhagyó módon nem a végén, hanem a 13. leckénél, egy szusszanásnyi időt adva kérem remélem,

Részletesebben

A kommunikáció mindennapi nehézségei és ezek keresztény megoldási lehetőségei. elégedettségi kérdőíve

A kommunikáció mindennapi nehézségei és ezek keresztény megoldási lehetőségei. elégedettségi kérdőíve A kommunikáció mindennapi nehézségei és ezek keresztény megoldási lehetőségei című 30 órás, a 277/1997. (XII.22.) Korm. rendelet szerint akkreditált pedagógus-továbbképzés (alapítási engedély száma: 575/76/2017)

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Problémacsillapító szülőknek Hogyan legyen kevesebb gondom a gyermekemmel? Nagy Erika, 2012 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

Figyelemhiány/Hiperaktivitás Zavar - ADHD

Figyelemhiány/Hiperaktivitás Zavar - ADHD Figyelemhiány/Hiperaktivitás Zavar - ADHD TÁJÉKOZTATÓ FÜZET gyerekeknek Ferrádi Hádi, a kis versenyautó Ismersz olyan meséket, amiben versenyautók vagy sportkocsik szerepelnek? Ismered például Villám McQueent?

Részletesebben

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely Az én Párom Albert-Bernáth Annamária 1 Copyright Theta Műhely Spirituálisan fejlett, fejlődni képes, és fejlődni akaró Férfi/Nő. Számomra hiteles a spirituális tudása, az Én tudásom is Neki, ezért kölcsönösen

Részletesebben

KÉRDŐÍVEK FELDOLGOZÁSA

KÉRDŐÍVEK FELDOLGOZÁSA Mi legyek, ha nagy leszek? pályaválasztási nyílt nap 2013. január 22. A program az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Együttműködési Alap és Civil Támogatások Igazgatósága támogatásával valósul meg.

Részletesebben

Szerintem vannak csodák

Szerintem vannak csodák Brjeska Dóra Szerintem vannak csodák De neked is tenned kell értük 2015 Bevezetés Ajánlom ezt a könyvet valakinek, aki már egy másik, sokkal békésebb helyről vigyáz ránk és segít nekünk. Így kezdődik egy

Részletesebben

Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem

Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem jelenthetett komolyabb problémát az, hogy megértesse

Részletesebben

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K!

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! Gyakran Ismételt Kérdések a Vonzás Törvényéről 2010 KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! A kiadvány a tartalom módosítása nélkül, és a forrás pontos megjelölésével szabadon terjeszthető.

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

Erasmus+ Lengyelország

Erasmus+ Lengyelország Erasmus+ Lengyelország 2016.05.30.-2016.06.05. Hétfőn indultunk Lengyelországba vonattal, az út 8 óra hosszú volt. A vége felé mindenki unta már az ülést. Katowicénél át kellett szállni egy másik vonatra,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal meghívottak: Turóczi Hajnalka jegyző Macsóné Pálfalvi Mária ig.oszt.vezető. Megjelentek kb 15 fő tiszalúci lakos

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal meghívottak: Turóczi Hajnalka jegyző Macsóné Pálfalvi Mária ig.oszt.vezető. Megjelentek kb 15 fő tiszalúci lakos JEGYZŐKÖNYV Készült Tiszalúc Nagyközség Képviselő-testületének 2011. április 7- napján a Községháza tanácskozó termében megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Majdanics László polgármester

Részletesebben

Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond?

Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond? Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond? Az emberi figyelem nemegyszer elsiklik kisebb-nagyobb dolgok felett. Nagyon gyakran előfordul, hogy valamit bonyolultnak gondolunk, holott végtelenül

Részletesebben

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido-történet gyerekeknek Richard Moon és Chas Fleischman tollából Vass Anikó és Erszény Krisztián fordításában Előszó Ezt a történetet közel huszonöt

Részletesebben

Csillag-csoport 10 parancsolata

Csillag-csoport 10 parancsolata Csillag-csoport 10 parancsolata 1. Nagyon jól érezd magad mindig, mert ilyen hely nem lesz több a világon. (Panka) 2. Próbálj meg normálisan viselkedni, hogy ne legyenek rád dühösek. (Vince) 3. Kitartóan

Részletesebben

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt,

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt, II. fejezet [...] Legyél az esernyőm, Óvj a széltől, és ha mégis elázom, Te legyél az égen a Nap, Te melegíts át, ha néha fázom! Én meg olyan leszek hozzád, mint a gazdájához a véreb Amikor először láttam

Részletesebben

.a Széchenyi iskoláról

.a Széchenyi iskoláról Negyedikesek írták....a Széchenyi iskoláról 7 éves koromban, szüleimmel azért választottuk ezt az iskolát, mert itt német nyelvet lehet tanulni. Én már óvodás korom óta tanulom a németet, így ragaszkodtunk

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó

Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó 1. Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó barátnak nem. A motort nem állította le, halk zúgása

Részletesebben

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk!

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Sokszor nagyon kevés dolgon múlik, hogy egy kapcsolat miképpen alakul. Ugyanazzal az energiával lehet építeni és rombolni is. A lényeg a szándék, illetve

Részletesebben

Laskai M. Nelli

Laskai M. Nelli Kedves Olvasó! Itt az ideje, hiszen lassan vége 2017-nek, hogy levonjuk az idei évet illető következtetéseket, és kitűzzük új céljainkat a következő évre. Az alábbi tervezővel abban leszek a segítségedre,

Részletesebben

Erasmus beszámoló Tüske Éva Università degli Studi di Ferrara Ferrara Olaszország

Erasmus beszámoló Tüske Éva Università degli Studi di Ferrara Ferrara Olaszország Erasmus beszámoló Tüske Éva Università degli Studi di Ferrara Ferrara Olaszország Azon szerencsések közé sorolhatom magam, akinek lehetősége adódott fél évet Olaszországban töltenie. Ezt persze mind az

Részletesebben

4. sz. JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Faluházi Sándor alpolgármester, Dr. Serester Zoltán képviselő.

4. sz. JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Faluházi Sándor alpolgármester, Dr. Serester Zoltán képviselő. Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520 203-4/2011. iktatószám 4. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének, Ecsegfalva Község

Részletesebben

Családsegítés az Otthon Segítünk Szolgálatban

Családsegítés az Otthon Segítünk Szolgálatban Embertárs (2005/1.) Tamásné Kollár Magdolna Családsegítés az Otthon Segítünk Szolgálatban Esettanulmány. (a neveket és az adatokat természetesen megváltoztattuk) Klári 22 éves. Két kicsi gyermeke van:

Részletesebben

Elnöki beszéd. Moszkva 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva, Olimpiai Stadion - 2014. augusztus 10.

Elnöki beszéd. Moszkva 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva, Olimpiai Stadion - 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva 2014. augusztus 10. 1 Köszönetnyilvánítás Minden munkatárs nevében köszönetet mondunk Papp Gulnára, Arany Oroszlán szintű felsővezetőnknek és férjének, Papp Mihálynak (8*), akik a

Részletesebben

VALÓSÁG. Nem harap az énekóra sem Interjú egy mentortanárral

VALÓSÁG. Nem harap az énekóra sem Interjú egy mentortanárral VALÓSÁG Az alábbi interjúkból a pedagógus életút két állomásáról kaphatunk képet, egy mentortanár és egy pályakezdő pedagógus véleménye alapján. A beszélgetések főként a pedagógussá válás kezdeti szakaszáról,

Részletesebben

Mit tehetsz, hogy a gyereked magabiztosabb legyen?

Mit tehetsz, hogy a gyereked magabiztosabb legyen? Mit tehetsz, hogy a gyereked magabiztosabb legyen? Természetesen minden szülő a legjobbat akarja a gyerekének, de sajnos a hétköznapok taposómalmában nem mindig veszi észre az ember, hogy bizonyos reakciókkal

Részletesebben

Nyelvtan. Most lássuk lépésről lépésre, hogy hogyan tanítunk meg valakit olvasni!

Nyelvtan. Most lássuk lépésről lépésre, hogy hogyan tanítunk meg valakit olvasni! Bevezető Ebben a könyvben megosztom a tapasztalataimat azzal kapcsolatosan, hogyan lehet valakit megtanítani olvasni. Izgalmas lehet mindazoknak, akiket érdekel a téma. Mit is lehet erről tudni, mit érdemes

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v az Országos Kisebbségi Bizottság 2008. december 16-án, kedden, 11 órakor az Oktatási és Kulturális Minisztérium (Budapest V. Szalay utca 10-14.) 610. számú tárgyalójában megtartott

Részletesebben

- Hétévesen kezdtél hegedülni. Volt aki zenei múlttal rendelkezett a családban és ennek hatására kezdtél el tanulni vagy teljesen önszántadból?

- Hétévesen kezdtél hegedülni. Volt aki zenei múlttal rendelkezett a családban és ennek hatására kezdtél el tanulni vagy teljesen önszántadból? Balczó Péter operaénekessel, a Magyar Állami Operaház és az Erkel Színház oszlopos tagjával, a nagykörúti Szamos Cukrászdában találkoztam. Észnél kell lenni, hiszen interjúalanyaimnak általában fogalmuk

Részletesebben

1 A szépség belülről jön Van a hatnak egy érték iránytűje.

1 A szépség belülről jön Van a hatnak egy érték iránytűje. A szépség belülről jön Hová tűnt a szakma szexepilje? 1 A szépség belülről jön Van a hatnak egy érték iránytűje. A hat érték-iránytűje profit öröm reputáció fejlődés 2 Időről időre segít eligazodni azt

Részletesebben

Balatonkeresztúr, 2013. december 27. Olti Miklós. <reklám>

Balatonkeresztúr, 2013. december 27. Olti Miklós. <reklám> Mottó A harcsahorgász egy olyan különleges élőlény, amely viselkedésének megértésére a normális embereknek még kísérletet sem érdemes tenniük. Az olyan lehetetlen lenne, mint a televízió működési elvét

Részletesebben

A projekt során megvalósult akkreditált pedagógus továbbképzésekről

A projekt során megvalósult akkreditált pedagógus továbbképzésekről TÁMOP.1..B.-13/1-13-11 PEDAGÓGUSKÉPZÉS, PEDAGÓGUS- TOVÁBBKÉPZÉS MEGÚJÍTÁSA A KÖZÉP- DUNÁNTÚLI RÉGIÓBAN A projekt során megvalósult akkreditált pedagógus továbbképzésekről Kundra Anikó ALTERNATÍV KONFLIKTUSKEZELÉSI

Részletesebben

Már újra vágytam erre a csodár a

Már újra vágytam erre a csodár a Már újra vágytam erre a csodár a Szüleinktől kapjuk az utat, gyermekeinktől a célt olvasható az államfő feleségének hitvallása internetes bemutatkozó oldalán. Áder János köztársasági elnök felesége, négygyermekes

Részletesebben

Dr. Benedek Dezső Tudásra van szükségünk a túléléshez

Dr. Benedek Dezső Tudásra van szükségünk a túléléshez Dr. Benedek Dezső Tudásra van szükségünk a túléléshez Mindenki számára világos, hogy új világrend van kialakulóban. Az óra ketyeg, az átállás közeledik attól függetlenül, hogy mennyi skandallumot, komplikációt

Részletesebben

SZAKMAI GYAKORLAT BESZÁMOLÓ LUKÁCS ZSÓFIA 2015/2016 MÁLTA

SZAKMAI GYAKORLAT BESZÁMOLÓ LUKÁCS ZSÓFIA 2015/2016 MÁLTA SZAKMAI GYAKORLAT BESZÁMOLÓ LUKÁCS ZSÓFIA 2015/2016 MÁLTA Szakmai gyakorlatomat Máltán, a Vera Sant Fournier Interior Design Studionál végeztem. Ez a csupán három főből álló cég elsősorban magánlakások

Részletesebben

2012. 09.05. Prédikáció Szeretnék jól dönteni!

2012. 09.05. Prédikáció Szeretnék jól dönteni! 2012. 09.05. Prédikáció Szeretnék jól dönteni! Annak ellenére, hogy bár Jézus tanítását törekszünk megérteni, befogadni, mégis azt éljük meg, hogy bizonyos esetekben nem tudtunk, vagy nem tudunk jól dönteni.

Részletesebben

KE - Vizuális támpontként majd egy legközelebbi műsorunkban már hátha már lesz webkamera és akkor majd könnyebb lesz, mi is majd fejlődünk.

KE - Vizuális támpontként majd egy legközelebbi műsorunkban már hátha már lesz webkamera és akkor majd könnyebb lesz, mi is majd fejlődünk. Konferálók - a HIT Rádió délutáni műsora HIT Rádió, www.hitradio.hu (KE Körtvélyfáy Eszter riporter, LE - Loványi Eszter és KZS - Kovács Zsuzsanna KE - A kutya az ember legjobb barátja. tarja a mondás,

Részletesebben

REFORMÁCIÓ. Konferencia 2012 áprils 5-8. Konstanz, Németország

REFORMÁCIÓ. Konferencia 2012 áprils 5-8. Konstanz, Németország REFORMÁCIÓ Konferencia 2012 áprils 5-8. Konstanz, Németország Szolgál: Johannes Wöhr apostol info: www.nagykovetseg.com www.fegyvertar.com www.km-null.de Felhasználási feltételek: A blogon található tartalmak

Részletesebben

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2010. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2010. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2010. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ Javaslat a képviselő-testület

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2015. MÁJUS 28. NAPJÁN TARTOTT RENDES, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2015. MÁJUS 28. NAPJÁN TARTOTT RENDES, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2015. MÁJUS 28. NAPJÁN TARTOTT RENDES, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 11/2015. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

11 Mindig van két lehetőség. Vagy nincs. Kacs RETTEGJETEK ÉRETTSÉGIZŐK A cikk szerzője, Kercsó Katalin búcsúbeszéde a ballagási ünnepségen. A ballagók névsorát megtalálod az utolsó oldalon! Most ezzel

Részletesebben

Cukimami én idős motiváció:

Cukimami én idős motiváció: Cukimami s én idő ió: c motivá Énidó Kezdjük ott, hogy miért is fontos, az Énidő; Magad miatt, mert kell, hogy érezd; az anyasággal nem veszítetted el a nőiességedet, azt, hogy egy önálló és utánozhatatlanul

Részletesebben

Barossosok az Európai Parlamentben (és egyéb helyeken)

Barossosok az Európai Parlamentben (és egyéb helyeken) Barossosok az Európai Parlamentben (és egyéb helyeken) A tények: Időpont: 2012. október 10 13. Helyszínek, látnivalók, programok: Dachau: koncentrációs tábor megtekintése Strasbourg: angolosok: részvétel

Részletesebben

Miért tanulod a nyelvtant?

Miért tanulod a nyelvtant? Szilágyi N. Sándor Mi kell a beszédhez? Miért tanulod a nyelvtant? Nyelvtani kiskalauz (Részletek a szerző Ne lógasd a nyelved hiába! c. kötetéből, Anyanyelvápolók Erdélyi Szövetsége, 2000) 2. rész Térjünk

Részletesebben

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG)

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy Igen? Kérlek, ne zavarj, imádkozom. De te megszólítottál! Én, Téged megszólítottalak? Biztos, hogy nem! Csak imádkozom:

Részletesebben

Péterfy Bori: zseniális zenészek vesznek körül. 2014. 04. 05. Szerző: Szimpatika

Péterfy Bori: zseniális zenészek vesznek körül. 2014. 04. 05. Szerző: Szimpatika Péterfy Bori: zseniális zenészek vesznek körül 2014. 04. 05. Szerző: Szimpatika Péterfy Bori színész- és énekesnő. A Krétakör Színháznak, majd 2008-tól Alföldi menesztéséig a Nemzeti Színház társulatának

Részletesebben

tovább örökítő város legyen!

tovább örökítő város legyen! K Ö R M E N D I F Ó R U M 3 tovább örökítő város legyen! kampányról, tervekről, a város jövőjéről hogy milyen szakokra lenne még szükség a mezőgazdasági képzések mellett, így például a fémipari szakmák

Részletesebben

kapcsolattartásban való segítségnyújtásban merült ki, ezért nem is untatnék senkit a részletekkel. Minden nap 8 óra tartamban végeztünk munkát a cégné

kapcsolattartásban való segítségnyújtásban merült ki, ezért nem is untatnék senkit a részletekkel. Minden nap 8 óra tartamban végeztünk munkát a cégné A diplomaszerzést követően az Erasmus+ szakmai gyakorlati ösztöndíj posztgraduális programjával utaztunk ki Hollandiába a barátnőmmel 2017 augusztusában. A szakmai gyakorlatot a werkendami székhellyel

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

Jól érzik magukat itt a tanárok és a tanulók is. nyitottan fogadták a kérdéseinket.

Jól érzik magukat itt a tanárok és a tanulók is. nyitottan fogadták a kérdéseinket. Mit tapasztaltam? Jól érzik magukat itt a tanárok és a tanulók is. nyitottan fogadták a kérdéseinket. Sokféleséget, közvetlenséget, nyitottságot, természetességet. Nagyon közvetlen volt mindenki és őszinte.

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban?

Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban? Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban? A Jövô diákja Felkelni nehéz dolog, fél hét elôtt sosem sikerül. Az indulásig hátra lévô fél óra arra ugyan elég volna, hogy magamra rángassak valamit, aztán

Részletesebben

JEGYZŐ KÖNYV. Készült Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. március 23-án (Péntek) 15.00 órakor tartott soron kívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐ KÖNYV. Készült Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. március 23-án (Péntek) 15.00 órakor tartott soron kívüli nyílt üléséről. JEGYZŐ KÖNYV Készült Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. március 23-án (Péntek) 15.00 órakor tartott soron kívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal I. emeleti tárgyalóterme

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Hozott határozatok: 13/2013.(III.11.) 14/2013.(III.11.) 15/2013.(III.11.) 16/2013.(III.11.)

Részletesebben

"Soha nem érzem, hogy itt a plafon" - Interjú Bánsági Ildikóval

Soha nem érzem, hogy itt a plafon - Interjú Bánsági Ildikóval "Soha nem érzem, hogy itt a plafon" - Interjú Bánsági Ildikóval 2014. augusztus 26. kedd, 07:00 "Mindig büszke voltam, ha valami újra hívtak. Soha nem érzem, hogy itt a plafon, hanem inkább azt, hogy szeretnék

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska!

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska! Hosszúhetény Online H.H.Franciska 2012. júl. 24. 12:00 Válasz #70 Köszi a gyors választ! Csak arra tudok gondolni, hogy nem jutott el a felajánlás az illetékesekhez, mert máskülönben biztosan éltek volna

Részletesebben

Egy éve a BÁNKIn. Közvélemény kutatás v2010.7.24. Ötletgazda: Shadow. Készült a BÁNKI HÖK weblapján keresztül.

Egy éve a BÁNKIn. Közvélemény kutatás v2010.7.24. Ötletgazda: Shadow. Készült a BÁNKI HÖK weblapján keresztül. Egy éve a BÁNKIn Közvélemény kutatás v00.7. Ötletgazda: Shadow Készült a BÁNKI HÖK weblapján keresztül. http://hok.banki.hu Hallgatók a hallgatókért ./mechatronika Tanulni kell sokat, mert hirtelen jönnek

Részletesebben

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet Írta: Károlyi Veronika (Ronyka) Copyright Károlyi Veronika, 2015 Minden jog fenntartva! Ingyenes e-könyv 5 bődületes hiba,

Részletesebben

Elmélkedés a halálról, az orvosaimról, és sorstársaimról

Elmélkedés a halálról, az orvosaimról, és sorstársaimról PAPP ZSOLT Elmélkedés a halálról, az orvosaimról, és sorstársaimról Összefoglalás A nehéz sorsú, hajléktalanszállón lakó, AIDS betegségének állandó fenyegetettségében élő szerző a halálról, félelmeiről,

Részletesebben

TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2013. január 30-án megtartott ülésének

TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2013. január 30-án megtartott ülésének Szám: 230/2013. TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E 2013. január 30-án megtartott ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Tartalom: 1/2013.(I.31.) számú önkormányzati RENDELET A

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv.

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonszemes és Balatonőszöd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2012. február 20-án 13.00 órakor kezdődő a Körjegyzőségi Hivatal tanácskozó termében közösen megtartott

Részletesebben

www.varosijogi.hu MESTEREKRŐL

www.varosijogi.hu MESTEREKRŐL MESTEREKRŐL Sok szó esik a régen élt és önmagát felismerő mesterekről, ám gyakran egyfajta misztikus ködbe burkolóznak bennünk, mintha elérhetetlenek, legendák volnának, amivé mi sosem válhatunk. Számtalan

Részletesebben

2. Mi a véleményed a programokról? - érdekesek voltak *********** - jók voltak ***** - változatosak voltak *** - sokszínűek voltak *

2. Mi a véleményed a programokról? - érdekesek voltak *********** - jók voltak ***** - változatosak voltak *** - sokszínűek voltak * EVALUÁCIÓ MÁJUSI CSEREPROGRAM 1. Milyen volt a tíznapos októberi csereprogram szervezettsége? - jó volt ****** - érdekes programok voltak ******** - jól szervezett volt ******** jó volt a programok aránya

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny Község Képviselő-testületének 2012. április 5-én megtartott üléséről Hozott döntések: 21/2012. számú határozat napirend elfogadásáról 22/2012. számú határozat

Részletesebben

Kompetencia és performancia /Egy útkeresés tapasztalatai/

Kompetencia és performancia /Egy útkeresés tapasztalatai/ Kompetencia és performancia /Egy útkeresés tapasztalatai/ Oktatáspolitikai alapdokumentumok kívánják meg a ma iskolájától, hogy mielőbb jusson túl azon a tartalmi és módszertani váltáson, amit már maga

Részletesebben

Érveléstechnika-logika 7. Filozófia és Tudománytörténet Tanszék 1111 Budapest, Sztoczek J. u. 2-4. fsz. 2.

Érveléstechnika-logika 7. Filozófia és Tudománytörténet Tanszék 1111 Budapest, Sztoczek J. u. 2-4. fsz. 2. Érveléstechnika-logika 7. Filozófia és Tudománytörténet Tanszék 1111 Budapest, Sztoczek J. u. 2-4. fsz. 2. Induktív érvek Az induktív érvnél a premisszákból sosem következik szükségszerűen a konklúzió.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének, Serényfalva Község Képviselőtestületének, Hét Község Képviselő-testületének és Sajópüspöki Község Képviselőtestületének 2011. február

Részletesebben

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve 10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve J e g y z ő k ö n y v Készült Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával?

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Használd ezt a nagyszerű és ingyenes szolgáltatást olyan célokra, amelyek pénzt és időt takarítanak meg Neked, ügyfeleidnek és barátaidnak!

Részletesebben

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő Prievara Tibor Nádori Gergely A 21. századi szülő Előszó Ez a könyvecske azért született, hogy segítsen a szülőknek egy kicsit eligazodni az internet, a számítógépek (összefoglaló nevén az IKT, az infokommunikációs

Részletesebben

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS TEVÉKENYSÉG TAPASZTALATAINAK ÖSSZEGZÉSE 1. A TOVÁBBKÉPZÉSI PROGRAM ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI 1.1. A továbbképzési program megnevezése Alapozó Terápia: Módszer

Részletesebben

Pesti krimi a védői oldalról

Pesti krimi a védői oldalról Fazekas Tamás Pesti krimi a védői oldalról 1999. nyarán egy fiatalember érkezett a Társaság a Szabadságjogokért drogjogsegélyszolgálatára. Akkoriban szigorítottak a büntető törvénykönyv kábítószerrel való

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Egy TITOK az idegen nyelv tanulásával kapcsolatban Amire senki nem gondol Nagy Erika, 2014 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

Meglepetések és elpuskázott lehetőségek. Volt-e, lesz-e sajtószabadság?

Meglepetések és elpuskázott lehetőségek. Volt-e, lesz-e sajtószabadság? Meglepetések és elpuskázott lehetőségek. Volt-e, lesz-e sajtószabadság? Több, önmagát nagy teoretikusnak tartó tényezőtől eltérően nem voltam és nem vagyok meglepve attól, mit hozott a kormányváltás, attól

Részletesebben

J e g y zőkönyv. Ikt. sz.: OTB/99-1/2013. OTB-29/2013. sz. ülés (OTB-117/2010-2014. sz. ülés)

J e g y zőkönyv. Ikt. sz.: OTB/99-1/2013. OTB-29/2013. sz. ülés (OTB-117/2010-2014. sz. ülés) Ikt. sz.: OTB/99-1/2013. OTB-29/2013. sz. ülés (OTB-117/2010-2014. sz. ülés) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Oktatási, tudományos és kutatási bizottságának 2013. november 11-én, hétfőn, 11 óra 30 perckor

Részletesebben

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE 13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE Mindegyikünknek kétféle szokásai vannak: jók és rosszak. A jó szokásaink közelebb visznek minket álmaink földjére, és a rosszak távolabb visznek álmaink földjétől. A jó szokások

Részletesebben

Erasmus Albiban (Franciaország)

Erasmus Albiban (Franciaország) Erasmus Albiban (Franciaország) Prunariu Andrea PPKE-JÁK 2012 Előzmények Tavaly, 2011 szeptemberében az iskola meghirdetett egy pótjelentkezést a tavaszi félévre az Erasmus keretein belül. Mivel már egy

Részletesebben

MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM?

MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM? Kizárólag ingatlan eladóknak szóló tanulmány! MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM? - avagy honnan tudjuk, mikor adjuk túl olcsón és mikor túl drágán? - Ismerje meg azt a módszert, mellyel lézer pontossággal

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. The World Games 2009. The World Games 2009

Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. The World Games 2009. The World Games 2009 96 97 98 99 100 SKAohsiung: A BAJNOK ÚTJA,,Hatéves voltam, amikor édesapám ismerôse révén elmehettem egy karateedzésre. Ahogy beléptem, iszonyú hangzavar, kiabálás, egymással harcoló fehér ruhás emberek

Részletesebben

Szántó Gerda Tabajdi Gábor. Beszámoló

Szántó Gerda Tabajdi Gábor. Beszámoló Szántó Gerda Tabajdi Gábor Beszámoló Az Erasmus oldal hosszas böngészése után végre sikerült eldönteni, hogy melyik országokat is jelöljük meg. Miután már minden kitöltendő papíron és egy angol szóbeli

Részletesebben

J e g y zőkönyv FFB-36/2011. (FFB-55/2010-2014.)

J e g y zőkönyv FFB-36/2011. (FFB-55/2010-2014.) FFB-36/2011. (FFB-55/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának 2011. november 15-én, kedden, 9 óra 13 perckor a Képviselői Irodaház V. emelet 515. számú tanácstermében

Részletesebben

Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY

Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY Néha fel kell adnunk az elveinket, hogy megélhessük az álmainkat Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY - részlet - Szakmai konzultáns: dr. Almási Krisztina Borító és tördelés: White Noise Team ISBN 978-963-12-4568-4

Részletesebben

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette:

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette: ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ Készítette: A Magánpénzügyi Akadémia - vagyonteremtés önerőből - A Magánpénzügyi Akadémia küldetése: közérthetővé tenni a pénzügyeket, ezzel az évtized végére

Részletesebben

A MUNKÁSIFJÚSÁG GYÓGYÜDÜLTETÉSÉNEK TÁRSADALOMEGÉSZSÉGÜGYI ÉS TÁRSADALOMNEVELŐI JELENTŐSÉGE ÍRTA: DR. BATIZ DÉNES

A MUNKÁSIFJÚSÁG GYÓGYÜDÜLTETÉSÉNEK TÁRSADALOMEGÉSZSÉGÜGYI ÉS TÁRSADALOMNEVELŐI JELENTŐSÉGE ÍRTA: DR. BATIZ DÉNES A MUNKÁSIFJÚSÁG GYÓGYÜDÜLTETÉSÉNEK TÁRSADALOMEGÉSZSÉGÜGYI ÉS TÁRSADALOMNEVELŐI JELENTŐSÉGE ÍRTA: DR. BATIZ DÉNES Azt olvassuk a Társadalombiztosító Intézet jogelődjének, az Országos Munkásbiztosító Pénztárnak

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Ajka város Roma Nemzetiségi Önkormányzata Testülete 2015. december 21-én 14.30 órakor megtartott ülésről és közmeghallgatásról.

Ajka város Roma Nemzetiségi Önkormányzata Testülete 2015. december 21-én 14.30 órakor megtartott ülésről és közmeghallgatásról. AJKA VÁROS ROMA NEMZETISÉGI Ö N K O R M Á N Y Z A T A 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-100 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 1/58-10/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Roma Nemzetiségi

Részletesebben

MUNKAERÕPIACI POZÍCIÓK GYÕR-MOSON-SOPRON ÉS SZABOLCS- SZATMÁR-BEREG MEGYÉKBEN

MUNKAERÕPIACI POZÍCIÓK GYÕR-MOSON-SOPRON ÉS SZABOLCS- SZATMÁR-BEREG MEGYÉKBEN MUNKAERÕPIACI POZÍCIÓK GYÕR-MOSON-SOPRON ÉS SZABOLCS- SZATMÁR-BEREG MEGYÉKBEN A Társadalomkutatási Informatikai Egyesülés (TÁRKI) 1993 végén, a Népjóléti Minisztérium megbízásából végzett kutatásainak

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 18-I RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 18-I RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 818-5/2012. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 18-I RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 154, 155, 156, 157/2012. (IV. 18.) 2 Jegyzőkönyv

Részletesebben

Párkapcsolat. Mi jut eszedbe a szerelemről, a párkapcsolatról? Írd le ide. Rajzolhatsz is!

Párkapcsolat. Mi jut eszedbe a szerelemről, a párkapcsolatról? Írd le ide. Rajzolhatsz is! Párkapcsolat Mi jut eszedbe a szerelemről, a párkapcsolatról? Írd le ide. Rajzolhatsz is! A szerelem nekem azt jelenti, hogy Számomra nincs párkapcsolat anélkül, hogy Egy kapcsolatban szükségem van arra,

Részletesebben