Hitelplusz Kedvezményes autóhitel

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hitelplusz Kedvezményes autóhitel"

Átírás

1 Hitelplusz Kedvezményes autóhitel Igényeljen autó hitel elbírálást a Hitelplusznál! A legkedvezőbb autóhitel konstrukció, melyet megismerhet! A hitel tárgya és egyben fedezete is az autó. Lehet új vásárlású hitel, vagy már meglévő autóra szóló hitel vagy gépjármű finanszírozó váltás. Irányulhat új, vagy használt autó beszerzésére. Az autóhitel kiértékelése nagyon gyors lefolyású, akár 2-5 nap alatt is lezajlik. Menete: egyedi árajánlatkérés után hitelbírálat, majd ezt követi a szerződéskötés, az okmányirodai ügyintézés, tulajdonjog átírás és a banki opció bejegyzés, végül a hitel összeg utalása és a gépjármű átadás! Mindez ügyfélbarát és átlátható módon. Az autó hitel igénylése és intézése során nem kell szerződési díjat fizetnie, valamint az ügyintézés is ingyenes. Az autóhitel konstrukció mellé igényeljen most kedvezményes Casco biztosítást, ezt is szerződési díj nélkül. Forduljon hozzánk bizalommal és személyre szabott autó hitel ajánlatot készítünk Önnek! De ha úgy tartja kedve, látogasson el honlapunkra, ahol az autó hitel minden paraméterét, saját kezűleg is kiszámolhatja, majd ezt az egyedi autóhitel konstrukciót elküldheti nekünk. Hitelplusz, a legkorszerűbb autóhitel. 1. Autó hitel kalkulátor, látogasson el weblapunkra A weboldal elérhetősége:

2 Autóhitel Az autóhitel lényege, hogy a gépjármű vételárának 20 vagy 25%-os kezdőbefizetése mellett a fennmaradó részt a bank vagy lízingcég fizeti meg az eladó felé. Pénzügyi lízing esetében elegendő a 20%-os kezdőrészlet, míg autóhitel esetében 25%-os sajáterő szükséges. Magánszemélyként szabadon választhatunk a két fenti konstrukció közül, gazdasági társaságok esetében azonban csak a pénzügyi lízing megengedett. Különbség a kettő között az, hogy míg autóhitel esetében a gépjármű tulajdonjoga a vásárlás után a vevő birtokába kerül, és csak opció bejegyzés szükséges a bank javára, addig a pénzügyi lízingnél a bank válik tulajdonossá, és az autó tulajdonjoga a lízingbe vevőre csak a tartozás teljes kifizetése után száll át(zártvégű pénzügyi lízing) vagy szerezhető meg(nyíltvégű pénzügyi lízing). Mindkét lízingfajta esetében a lízingbe vevő a forgalmi engedélyben csak üzembentartóként fog szerepelni. A gépjármű törzskönyve pedig mindkét esetben a finanszírozónál marad a futamidő lejártáig illetve a tartozás teljes kiegyenlítéséig. Ezeket a lehetőségeket nem csak akkor érdemes kihasználni, ha valóban nem áll rendelkezésre elegendő forrás a gépjármű megvásárlására. Érdemes elgondolkodni abban az esetben is, ha ki tudnánk fizetni az autó teljes vételárát is. Nem biztos ugyanis, hogy ezzel a megoldással járunk a legjobban, csak mert hitelmentesek szeretnénk maradni. Ha nem költjük el a rendelkezésre álló pénzösszeget maximálisan, hanem egy részét befektetjük, a kamatokból máris könnyebben fizethető az autóhitel törlesztő részlete, sőt még tartalék is rendelkezésünkre áll. A már tulajdonban lévő gépjármű is használható fedezetként. A hitelfelvétel az autó eurotax értékelés alapján megállapított árának akár 75%-a is lehet. Ugyanolyan feltételekkel bír, mint az adás-vétel során igényelhető autóhitel, viszont a tulajdonos bankszámlájára történik a folyósítás, és szabadon felhasználható bármilyen célra az igényelt összeg. Érdemes tehát a gépjármű vásárlás esetén körülnézni a bankok és lízingcégek autóhitel ajánlatai között, és nyugodtan kiválasztani egy kedvező feltételekkel bíró, Önnek megfelelő konstrukciót, amely minden egyéb költségtől mentes tisztességes autóhitel. Amennyiben segítségére lehetünk a döntésében, és fontos Önnek a megbízhatóság, válasszon bennünket!

3 Hitelplusz a legjobb Online autó hitel! Cégünk, a Hitelplusz.hu autó lízing és autó hitel konstrukciókra specializálódott közvetítő cég, mely kedvező hitel és lízing termékeket szolgáltat partnerei felé. Finanszírozó partnerünk a Merkantil Bank. Magyarország egyik legnagyobb autófinanszírozó cége mind új autó vásárlásakor, mind pedig használt gépjármű hitelezésénél elsődleges segítséget nyújthat Önnek. Márka független finanszírozóként bármilyen személy és haszongépjárművet képesek vagyunk megfinanszírozni. Sőt, akár motorkerékpár finanszírozást is igényelhet tőlünk. Átláthatóan egyszerű ügymenet és rendkívüli gyorsaság jellemez minket: Online kiszámolhatja hitel kalkulátorunk segítségével az Ön egyénre szabott hitel konstrukcióját optimális törlesztő részletekkel és amennyiben igény van rá, rendkívül kedvező beépített casco biztosítását is. Ezek rendkívül kedvező és olcsó autó hitel -ek, amelyek semmilyen rejtett költségeket /szerződéskötési díj, ügykezelési díj stb./ NEM tartalmaznak, és szerződéskötéskor is ugyanazokat az összegeket fogja tartalmazni, melyet Ön Online hitel kalkulátorunkkal korábban kiszámolt magának. Képzett munkatársaink több mint 20 év tapasztalatával, szívesen állnak az Ön rendelkezésére a lehető legoptimálisabb autó hitel kiválasztásában és lebonyolításában. Csak online számítógépes kapcsolattal is lebonyolítható a hitel kalkuláció és bevizsgálás. Faxon vagy ben megadhatók a szükséges paraméterek és adatok illetve átküldhetők az igényelt dokumentumok. Az egész folyamat csupán néhány napot vesz igénybe, rendkívül gyors, csak egyszer szükséges találkoznunk az Ön által preferált helyen, hogy az összes szerződéshez kapcsolódó dokumentumot aláírjuk. Legfontosabb számunkra az elégedett és hozzánk szívesen visszatérő partner, valamint a sikeres kapcsolat hitel felvevőinkkel. Döntse el, hogy melyik kedvező kamatozású autófinanszírozás felel meg Önnek a legjobban! Nézzen szét oldalunkon! Kérje segítségünket!

4 Mit kell tudni az autóhitel -ről? Az autóhitel olyan speciális hitelfajta, amikor a hitel tárgya és egyben a hitel fedezete a gépjármű. Lehet autóvásárlási hitel, amikor az adásvételhez kötődik a finanszírozás és lehet, un. visszhitel, amikor a már meglevő saját tulajdonú gépjármű a hitel tárgya. Továbbá beszélhetünk még autó hitel kiváltásról is, amikor egy már meghitelezett gépjármű finanszírozója helyett egy másikat állítunk. Az autóhitel lehet konkrétan autó hitel (kölcsön), amikor a gépjármű tulajdonosa a hitelfelvevő. Valamint lehet autólízing, amikor a gépjármű tulajdonosa a hitelező és az adós a gépjármű üzembentartója. Az utóbbi időben a társas vállalkozásoknál a legtöbb pénzintézet már csak autólízing konstrukcióban köt ügyletet. Tágabb értelemben az autóhitelhez soroljuk, az un. tartós bérletet is, amikor hosszabb távra bérelnek (finanszíroznak) gépjárművet, és a futamidő végén nem kerül a gépjármű a használó tulajdonába. A finanszírozás tárgyát tekintve az autóhitel irányulhat új vagy használt autó beszerzésére és lehet személy vagy haszongépjármű. Az autó hitel devizanem szerinti megközelítés szerint lehet forintos vagy euró, ill. svájci frank alapú. A finanszírozás elindításához általában valamilyen mértékű önrész szükséges, ez a mai magyar szabályozás szerint minimum 20%. A hiteleket a THM ( Teljes Hiteldíj Mutató ) alapján lehet összehasonlítani, ennek tartalmaznia kell minden költséget,melyek az autóhitel -lel kapcsolatban felmerülhet. Az autó hitel a biztosítást tekinttében lehet casco nélküli, ahol a fedezetül szolgáló gépjárművet nem kell biztosítani és vannak konstrukciók, ahol kell biztosítást kötni. Egyre népszerűbbé válik a finanszírozó által kötött un. beépített casco amely általában kedvezőbb árazású a biztosítók által ajánlott konstrukcióknál. A casco nélküli ajánlatok kockázatosabbak a finanszírozók számára, így az árazásuk mindig magasabb a cascoval kötött autóhitel -eknél. Az autó hitel futamideje magánszemélyeknél hó között alakul, míg cégeknél 96 hónap lesz a maximális futamidő. Általában a személygépkocsit maximum 15 évig finanszírozzák, azaz lejáratkor a gépjármű életkora nem haladhatja meg a 180 hónapot. Manapság egyre több finanszírozó jön ki idősebb korú gépjárművek autóhitel -ével, ahol a lejáratkori élettartam elérheti a 18 évet.

5 Gépkocsi vásárlás áfa visszaigényléssel, avagy Nyíltvégű pénzügyi lízing a Merkantil Bank akciójában! Tavaly számos adótörvény-módosítás került elfogadásra. Az autós piacot talán legerőteljesebben érintő változás, hogy január 01-től a "2007. évi CXXVII. törvény az általános forgalmi adóról" módosítása értelmében Áfa-alany (céges) ügyfeleinknek lehetőségük nyílik a személygépjárművek bérleti díjának, valamint a nyíltvégű pénzügyi lízing díjak tőkerészének Áfa tartalmát visszaigényelni. Ezért 2012-ben a nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukciót ajánljuk a céges ügyfeleink részére személygépjármű beszerzéséhez. Ez a változás azért fontos, mert a személygépjárművek a bérlet vagy nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban történő finanszírozása számottevő (Áfa) megtakarítást jelent a céges ügyfelek részére minden más egyéb finanszírozási megoldással szemben, sőt még a készpénzes vásárlással szemben is! A készpénzes vásárlás esetén ugyanis az Áfa nem visszaigényelhető. Éppen ezért javasoljuk, hogy készpénzzel vásárolni szándékozó cégek válasszák a nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukciót! Nyíltvégű pénzügyi lízing A Nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukció olyan megoldást kínál a vállalkozások számára céges autóik beszerzéséhez, ami az eddigiekhez képest jelentős előnyöket és megtakarítást jelenthet a számukra. A nyíltvégű pénzügyi lízing a finanszírozásra kínál kedvező megoldást, ami a Tartósbérlettel ellentétben nem tartalmaz autópark kezelési szolgáltatásokat, így a havi díja is jelentősen kedvezőbb. Áfa visszaigénylés. Az adóalany a személygépjármű lízing díjainak beleértve az első nyíltvégű pénzügyi lízing díjat is - Áfa tartalmát abban az esetben és olyan mértékben igényelheti vissza, amely esetben, és amely mértékben az Áfa törvénynek megfelelően a gépjárművet adóköteles gazdasági tevékenységhez használja. Ezt a körülményt az adóalanynak kell útnyilvántartásával alátámasztani. A maradványérték Áfa tartalma nem visszaigényelhető. Számlázás az Ügyfél felé. A számlázás a zárt végű pénzügyi lízinghez képest speciális, mert az ilyen típusú ügyleteket az ÁFA törvény, szolgáltatásnak minősíti. - Szerződéskötéskor: A Lízingbeadó nettó eszközérték számlát (ÁFA értéket nem tartalmaz) állít ki az Ügyfél részére. - Szerződés futamideje alatt: Az első, valamint a havi lízingdíj számlák kipostázásra kerülnek az adott havi tőke, kamat, valamint tőkére vetített ÁFA tartalomról. - Futamidő végén: Eszközérték számla a maradványérték összegével azonos összegről. Az Ügyfél választásának megfelelő személyre kerül kiállításra. Árelőny A nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukció esetén az ügyfél számára kedvezőbb ajánlatot kalkulálhatunk. Ennek oka, hogy a Lízingbeadó továbbra is jogosult az Áfa-t visszaigényelni a beszerzéssel egyidejűleg, s az árelőny ennek az Áfának a jelenértékű kamataiból származik.

6 Előnyök - Személygépkocsi ÁFA-ja (a törvényben meghatározott módon) visszaigényelhető - Csak a tulajdonszerzési illeték negyede fizetendő a futamidő kezdetekor. - A ÁFA visszaigényelhetőség készpénzes vásárlásnál nem jelentkezik! - A beszerzési ár ÁFA tartalma nem része a lízingtőkének, így alacsonyabb a finanszírozott összeg - A maradványérték csökkenti a havi lízingdíjat - Futamidő végén az ügyfél szabadon dönthet, hogy megveszi az autót, kijelöli a vevőt vagy visszaadja a lízingbe adónak Lízingtárgy nyilvántartása: A zártvégű pénzügyi lízinghez hasonlóan a lízingtárgyat a nyíltvégű pénzügyi lízing esetében is a Lízingbevevő tartja nyilván a könyveiben, s az értékvesztést is ő számolja el. Konstrukció jellemzői - Ügyfelek lehetnek: Társas vállalkozások, Egyéni vállalkozók - Finanszírozható eszközök: személygépjármű - Devizanem: forint alapú finanszírozás - Futamidő: hónapig - Tulajdonszerzés Nyíltvégű pénzügyi lízingszerződésnek lényegi eleme, hogy a lízingbevevő a futamidő elején még nem dönti el, hogy kíván-e tulajdonjogot szerezni, vagy annak megszerzésére harmadik személyt megjelölni. Ez alapozza meg a konstrukció bérleti jellegét. A lízingdíjak megfizetésével a tulajdonjog átszállása éppen ezért nem automatikus, szemben a zártvégű pénzügyi lízinggel, a tulajdonjog megszerzéséhez az erre vonatkozó nyilatkozaton felül a maradványérték megfizetése is szükséges. A Lízingbevevő a futamidő végén a következő változatok között szabadon dönthet: - Kijelenti, hogy tulajdonjogot kíván szerezni és vállalja a maradványérték megfizetését. - Megnevezi azt a személyt, aki a maradványérték megfizetésével megszerzi a tulajdonjogot. - Nem kíván tulajdonjogot szerezni és harmadik személyt sem kijelölni, így az eszközt visszaszolgáltatja a Lízingbeadónak.

7 A január 2-től elérhető nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukció egyedi jellemzői - Eszköz: Kizárólag új gépjármű - Devizanem: HUF - Önerő: A megengedett minimális önerő 20 %. - Megengedett futamidő: hónap - Meghatározott maradványértékek: (a kalkuláció során a megadott maradványértékek semmilyen irányba nem módosíthatóak): Fontos tudnivalók - A havi lízingdíjak ÁFA visszaigénylésénél arányosítani kell a céges és magán használatot; pl. ha 60%-ban valósul meg céges használat (egy adott időszakban) úgy ilyen arányban lehet az ÁFÁ-t visszaigényelni. - Csak a lízingdíjak ÁFÁ-ja vonható le, a maradványértéké nem. - A lízingbe vevő lejáratkor élhet vételi opciójával és a maradványértéken megvásárolhatja az autót vagy kijelölhet egy 3. személyt, aki megvásárolhatja azt. - Lejáratkor az illetékfizetési szabályok vonatkozásában az aktuális jogszabályok az irányadóak Nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlatunkat kérje a Merkantil Bank pécsi irodájában, ahol szakértő kollégáink nyújtanak további tájékoztatást és felvilágosítást a konstrukció sajátosságairól és előnyeiről! A jelen termékleírásban foglaltak, így különösen a lízingdíjak ÁFA tartalmának visszaigénylésére vonatkozó tájékoztató semmi esetre sem tekinthetők a Merkantil Bank Zrt. által nyújtott ajánlatnak, sem tanácsadásnak, annak célja kizárólag a figyelemfelkeltés. A Merkantil Bank Zrt. ezzel kapcsolatban minden felelősséget kizár. Kérjük, hogy szerződéskötés előtt alaposan tanulmányozzák a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket, vagy kérjék szakértőjük tanácsát. A nyíltvégű pénzügyi lízing részletes szabályait a vonatkozó szerződéses dokumentumok tartalmazzák. Fenti ajánlat a Merkantil Bank Zrt. forint alapú, változó kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata. Az ajánlat tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A weboldal elérhetősége:

- Nyíltvégű pénzügyi lízing.

- Nyíltvégű pénzügyi lízing. Nyíltvégű pénzügyi lízing. 2012. január 01től céges ügyfeleinknek lehetőségük nyílik ÚJ ÉS HASZNÁLT személygépjárművek nyíltvégű lízing tőkerész díjának Áfa tartalmát visszaigényelni! Ezért javasoljuk,

Részletesebben

Lízing Üzleti tanácsok, üzleti tanácsadás: www.kisado.hu

Lízing Üzleti tanácsok, üzleti tanácsadás: www.kisado.hu Lízing Lízing A lízingbevevő a lízingszerződésben rögzített lízingdíj megfizetésére vállal kötelezettséget. A lízingszerződés fedezete maga a lízing tárgya, amelynek tulajdonjogát a lízingbevevő csak a

Részletesebben

Gépjárműpark üzemeltetés. Tippek és tanácsok. Készítette: Tekse Kálmán Elérhetőség: +36 1 279 3300 info@arval.hu Dátum: 2012. 11.29.

Gépjárműpark üzemeltetés. Tippek és tanácsok. Készítette: Tekse Kálmán Elérhetőség: +36 1 279 3300 info@arval.hu Dátum: 2012. 11.29. Gépjárműpark üzemeltetés Tippek és tanácsok Készítette: Tekse Kálmán Elérhetőség: +36 1 279 3300 info@arval.hu Dátum: 2012. 11.29. Tartalom 1 2 3 4 Finanszírozási formák Összehasonlítás Kinek, melyiket?

Részletesebben

A gépjármű zárt- és nyílt végű pénzügyi lízing,

A gépjármű zárt- és nyílt végű pénzügyi lízing, A gépjármű zárt- és nyílt végű pénzügyi lízing, valamint az operatív lízing összehasonlítása Összehasonlítási szempont 1. A szolgáltatás általános jellege 2. A szolgáltatás ÁFA törvény szerinti (speciális)

Részletesebben

K&H autólízing. K&H Bank Zrt. HIRDETMÉNY

K&H autólízing. K&H Bank Zrt. HIRDETMÉNY K&H autólízing K&H Bank Zrt. HIRDETMÉNY Hatályos: 2012. április 06. napjától 1 1. a termék rövid leírása A K&H autólízing a K&H Bank Zrt. standard alapterméke. A hirdetményben nem szabályozott kérdésekben

Részletesebben

Pénzügyi lízing. Széchenyi István Egyetem KGYK. Sándorfi András

Pénzügyi lízing. Széchenyi István Egyetem KGYK. Sándorfi András Pénzügyi lízing Széchenyi István Egyetem KGYK Sándorfi András Lízing története, fogalma Papok-földművesek Urak-rabszolgák II. Világháború után Amerikában 70-es évektől hazánkban A lízing olyan bérbevételi,

Részletesebben

A CIB Lízing Zrt. Összefoglaló Hirdetménye (XXL finanszírozás)

A CIB Lízing Zrt. Összefoglaló Hirdetménye (XXL finanszírozás) A CIB Lízing Zrt. Összefoglaló Hirdetménye (XXL finanszírozás) Személy- és kishaszon-gépjárművek vonatkozásában fogyasztónak minősülő Ügyféllel kötött deviza alapú pénzügyi lízing- és kölcsön ügyletek

Részletesebben

Pénzügyi lízing. Definíció. Zárt végű pénzügyi lízing. Nyílt végű pénzügyi lízing

Pénzügyi lízing. Definíció. Zárt végű pénzügyi lízing. Nyílt végű pénzügyi lízing Pénzügyi Szótár: Sheet Metál Technológia Kft. (Röv. cégnév: Smtech Kft.) www.smtech.hu office@smtech.hu 30/325-3428 Ipari szerszámgép kereskedelem, műszaki és beruházási tanácsadás Pénzügyi lízing Definíció

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK KAMATOK. 3 havi BUBOR 1 + 5,640 % Hó 15-e Egyenlő részletben. 3 havi EURIBOR 2 + 8,139 % Hó 15-e Egyenlő részletben

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK KAMATOK. 3 havi BUBOR 1 + 5,640 % Hó 15-e Egyenlő részletben. 3 havi EURIBOR 2 + 8,139 % Hó 15-e Egyenlő részletben HIRDETMÉNY Az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Z hivatalos tájékoztatója az Egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok és más jogi személyek részére nyújtott ingatlanlízing finanszíro ozás esetén alkalmazott kondíciókról,

Részletesebben

a Növekedési Hitelprogram lízing lehetőségei

a Növekedési Hitelprogram lízing lehetőségei a Növekedési Hitelprogram lízing lehetőségei lízing a figyelem központjában 1. mi történik a lízing piacon? 2. miért érdemes lízingelni? 3. lízing a K&H-ban 4. milyen egyedi megoldásokat kínál a K&H lízing?

Részletesebben

Szigorodtak a hitel-felvétel feltételei

Szigorodtak a hitel-felvétel feltételei 2010 március 22. Flag 0 Értékelés kiválasztása értékelve Mérték Még nincs 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Az elmúlt egy-két évben jelentősen megemelkedtek a devizahitelek törlesztőrészletei, de a forint alapú hitelek

Részletesebben

Flotta finanszírozási terméktájékoztató

Flotta finanszírozási terméktájékoztató Toyota Pénzügyi Zrt. Flotta finanszírozási terméktájékoztató Nyíltvégű pénzügyi lízing Zártvégű pénzügyi lízing Operatív lízing HASZNÁLJA KI A LÍZING ELŐNYEIT 2019.május Nyíltvégű pénzügyi lízing NYÍLTVÉGŰ

Részletesebben

Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) általános tájékoztató

Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) általános tájékoztató Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) általános tájékoztató 2016. február 11-től a CSOK állami kedvezményeket jelent amit lakáscéljaink megvalósításához vehetünk fel meglévő vagy vállalt gyermekek

Részletesebben

Copyright Menedzser Praxis Kft. 2010. Minden jog fenntartva.

Copyright Menedzser Praxis Kft. 2010. Minden jog fenntartva. Copyright Menedzser Praxis Kft. 2010. Minden jog fenntartva. LÍZING SZÁMVITELI ELSZÁMOLÁSAI A lízing szó eredete A lízing szó az angol lease szóból származik, jelentése bérlet volt, ez azonban már nem

Részletesebben

Erste Lakáslízing ZRt. Lakossági hirdetmény 2. sz. melléklet HIRDETMÉNY

Erste Lakáslízing ZRt. Lakossági hirdetmény 2. sz. melléklet HIRDETMÉNY HIRDETMÉNY Az ERSTE LAKÁSLÍZING ZRT. hivatalos tájékoztatója a lakossági ingatlanlízing termékek esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről című dokumentum 2.

Részletesebben

további alternatív finanszírozási lehetőségek Szegedi Balázs bankfüggetlen pénzügyi szakértő STATUS Capital Kft.

további alternatív finanszírozási lehetőségek Szegedi Balázs bankfüggetlen pénzügyi szakértő STATUS Capital Kft. Jobb, mint a hitel? Leasing és további alternatív finanszírozási lehetőségek Szegedi Balázs bankfüggetlen pénzügyi szakértő STATUS Capital Kft. Lízing helye a finanszírozási hierarchiában A lízing egy

Részletesebben

HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK VÁLTOZÁSÁRÓL. I. A változással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók

HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK VÁLTOZÁSÁRÓL. I. A változással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK VÁLTOZÁSÁRÓL I. A változással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.: 01-10-041004)

Részletesebben

LÍZINGHELYETTESÍTŐ LAKÁSCÉLÚ KÖLCSÖNÖK, AKÁR ÖNERŐ NÉLKÜL*

LÍZINGHELYETTESÍTŐ LAKÁSCÉLÚ KÖLCSÖNÖK, AKÁR ÖNERŐ NÉLKÜL* Lakossági Hitelek kondíciói Érvényes: 2018. február 01 -tól/től visszavonásig LÍZINGHELYETTESÍTŐ LAKÁSCÉLÚ KÖLCSÖNÖK, AKÁR ÖNERŐ NÉLKÜL* A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi

Részletesebben

GÉPJÁRMŰ FLOTTAKEZELÉS

GÉPJÁRMŰ FLOTTAKEZELÉS GÉPJÁRMŰ FLOTTAKEZELÉS Tartalom Finanszírozási formák ismertetése Lehet-e sikeres a saját flottakezelés? Flottakezelés a gyakorlatban Miért éri meg a flottakezelés? Hogyan válasszunk flottakezelőt? Finanszírozási

Részletesebben

HIRDETMÉNY BG Finance Zrt. Aktuálisan értékesíthető termékek Hirdetménye

HIRDETMÉNY BG Finance Zrt. Aktuálisan értékesíthető termékek Hirdetménye Hatályos: 2015. április 15-től visszavonásig 1 1 Lakáscélú hitelek (1) 1.1 HUF alapú lakáscélú hitelek HIRDETMÉNY BG Finance Zrt. Aktuálisan értékesíthető termékek Hirdetménye Kamatláb = Referencia Kamatláb

Részletesebben

milyen személyi kölcsön típusok közül választhat? a felhasználás célja és egyéb tényezők alapján az alábbi személyi kölcsönöket kínáljuk:

milyen személyi kölcsön típusok közül választhat? a felhasználás célja és egyéb tényezők alapján az alábbi személyi kölcsönöket kínáljuk: apró betűk helyett - amit a K&H személyi kölcsönökről tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb tulajdonságait

Részletesebben

LÍZINGHELYETTESÍTŐ LAKÁSCÉLÚ KÖLCSÖNÖK, AKÁR ÖNERŐ NÉLKÜL*

LÍZINGHELYETTESÍTŐ LAKÁSCÉLÚ KÖLCSÖNÖK, AKÁR ÖNERŐ NÉLKÜL* Lakossági Hitelek kondíciói Érvényes: 2015. május 11 -tól/től visszavonásig LÍZINGHELYETTESÍTŐ LAKÁSCÉLÚ KÖLCSÖNÖK, AKÁR ÖNERŐ NÉLKÜL* Fészekrakó (FR) programra vonatkozóan is! Magánszemélyek részére Piaci

Részletesebben

4,5-4,99%-os FIX kamat a teljes futamidôre 2013.12.13-ig benyújtott hitelkérelmek esetében hitelek

4,5-4,99%-os FIX kamat a teljes futamidôre 2013.12.13-ig benyújtott hitelkérelmek esetében hitelek Kedvezményes kamatozású vállalati forint Akár 80%-os finanszírozási arány AVHGA kiegészítô kezesség esetén 4,5-4,99%-os FIX kamat a teljes futamidôre 2013.12.13-ig benyújtott hitelkérelmek esetében hitelek

Részletesebben

Lakókocsi és lakóautó, hitel és zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás feltételei Érvényes 2012.08.15-től

Lakókocsi és lakóautó, hitel és zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás feltételei Érvényes 2012.08.15-től ERSTE LEASING CÉGCSOPORT H-1138 Bp. Népfürdő u. 24-26. Telefon: (06 1) 325 2000 Telefax: (06 1) 325 2010 www.ersteleasing.hu info@ersteleasing.hu Lakókocsi és lakóautó, hitel és zártvégű pénzügyi lízing

Részletesebben

Lízinghelyettesítő lakáscélú kölcsönök, akár önerő nélkül*

Lízinghelyettesítő lakáscélú kölcsönök, akár önerő nélkül* A Magyarországi Zrt. Hirdetménye a Lakossági Hitelekről Lízinghelyettesítő lakáscélú kölcsönök, akár önerő nélkül* Fészekrakó (FR) programra vonatkozóan is! Magánszemélyek részére Piaci kamatozású lakáscélú

Részletesebben

Eszközalapú finanszírozási konstrukciók bemutatása

Eszközalapú finanszírozási konstrukciók bemutatása Eszközalapú finanszírozási konstrukciók bemutatása I. A konstrukciók bemutatása: Gép, berendezések, eszközök ill. a nagy haszongépjárművek finanszírozására társaságunk HUF, CHF és EURO alapú finanszírozást

Részletesebben

SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET)

SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET) 1. sz. melléklet SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET) TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Hatálybalépés napja: 2011. január 01. 1 1. Takarék Classic Személyi

Részletesebben

A termék: Nyílt végű pénzügyi lízing

A termék: Nyílt végű pénzügyi lízing A termék: Nyílt végű pénzügyi lízing Pénzügyi lízing: az a tevékenység, amelynek során a lízingbeadó ingatlan vagy ingó dolog tulajdonjogát, illetve vagyoni értékű jogot a lízingbevevő megbízása szerint

Részletesebben

LÍZING ÉS BÉRLET SZÁMVITELI ELSZÁMOLÁSA

LÍZING ÉS BÉRLET SZÁMVITELI ELSZÁMOLÁSA LÍZING ÉS BÉRLET SZÁMVITELI ELSZÁMOLÁSA ADÓTANÁCSADÓK EGYESÜLETE 2018. Junkertné Dr. Szűcs Zsuzsanna Fogalmi meghatározás/1 A számviteli törvény és a Ptk fogalma eltér. A számviteli törvény a Hpt-re hivatkozik.

Részletesebben

Kondíciós lista és Terméktájékoztató. Gazdasági társaságok és egyéni vállalkozások részére gépjármű zárt végű pénzügyi lízingre vonatkozóan

Kondíciós lista és Terméktájékoztató. Gazdasági társaságok és egyéni vállalkozások részére gépjármű zárt végű pénzügyi lízingre vonatkozóan Kondíciós lista és Terméktájékoztató Gazdasági társaságok és egyéni vállalkozások részére gépjármű zárt végű pénzügyi lízingre vonatkozóan A KDB Bank Európa Zrt. a gépjármű zárt végű pénzügyi lízing kérelmek

Részletesebben

Új és használt prémium gépjármű, hitel és zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás feltételei Érvényes 2012.08.15-től

Új és használt prémium gépjármű, hitel és zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás feltételei Érvényes 2012.08.15-től ERSTE LEASING CÉGCSOPORT H-1138 Bp. Népfürdő u. 24-26. Telefon: (06 1) 325 2000 Telefax: (06 1) 325 2010 www.ersteleasing.hu info@ersteleasing.hu Új és használt prémium gépjármű, és zártvégű finanszírozás

Részletesebben

KIRÁLY HITEL ÉS MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA FŐBB KONDÍCIÓI

KIRÁLY HITEL ÉS MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA FŐBB KONDÍCIÓI Takarékszövetkezet/Bank (a továbbiakban Hitelintézet) KIRÁLY HITEL ÉS MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA FŐBB KONDÍCIÓI Hatálybalépés napja: 2011. április 1. A Király Hitel elengedhetetlen szerződéskötési feltétele,

Részletesebben

A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS

A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS Szombathely 2009. Április 21. ÚJ BERUHÁZÁS, BESZERZÉS SZEMPONTOK MAGYARÁZAT Felhasználhatóság Alkalmazási

Részletesebben

TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE

TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet (a továbbiakban Hitelintézet) Új igénylés 2012. április 1-től nem fogadható be TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Hatálybalépés napja: 2012.

Részletesebben

HUF EUR, USD 3 Esedékesség. a futamidőnek megfelelő BUBOR 4 + 3% / 5% 5

HUF EUR, USD 3 Esedékesség. a futamidőnek megfelelő BUBOR 4 + 3% / 5% 5 Kondíciós lista magánszemélyek részére Fizetési számla követelés vagy állampapír fedezete mellett nyújtott, fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan, magánszemélyek részére 1. A hitelkeret

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: április 1-től

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: április 1-től TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: 2017. április 1-től A Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Takarék

Részletesebben

AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet. Takarék folyószámlahitel és Takarék személyi kölcsön esetén alkalmazott kondíciók

AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet. Takarék folyószámlahitel és Takarék személyi kölcsön esetén alkalmazott kondíciók AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet Takarék folyószámlahitel és Takarék személyi kölcsön esetén alkalmazott kondíciók Kihirdetve: 2015. augusztus 24. Érvényes: 2015. augusztus 25. Jelen dokumentum nem

Részletesebben

TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE

TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet (a továbbiakban Hitelintézet) TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Hatálybalépés napja: 2011. október 1. 1. Takarék Classic Személyi Kölcsön

Részletesebben

LÍZINGHELYETTESÍTŐ LAKÁSCÉLÚ KÖLCSÖNÖK, AKÁR ÖNERŐ NÉLKÜL*

LÍZINGHELYETTESÍTŐ LAKÁSCÉLÚ KÖLCSÖNÖK, AKÁR ÖNERŐ NÉLKÜL* Lakossági Hitelek kondíciói Érvényes: 2014. szeptember 10 -tól/től visszavonásig LÍZINGHELYETTESÍTŐ LAKÁSCÉLÚ KÖLCSÖNÖK, AKÁR ÖNERŐ NÉLKÜL* Fészekrakó (FR) programra vonatkozóan is! Magánszemélyek részére

Részletesebben

I. TÁRSASÁG, EGYÉNI VÁLLALKOZÓ LÍZINGBEVEVŐ ADATAI

I. TÁRSASÁG, EGYÉNI VÁLLALKOZÓ LÍZINGBEVEVŐ ADATAI Nyomtatvány szám: Szerződés szám: A FORD CREDIT BÓNUSZ ZÁRT VÉGŰ VÁLTOZÓ KAMATOZÁSÚ PÉNZÜGYI LÍZINGSZERZŐDÉS egyedi rész500 000x amely létrejött egyrészről.. (és) mint lízingbevevő (a továbbiakban Lízingbevevő)

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: 2016. október 01-jétől A a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Takarék Személyi Kölcsön célja: A Takarék

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Hatályos: től Kihirdetve:

H I R D E T M É N Y. Hatályos: től Kihirdetve: H I R D E T M É N Y Hatályos: 2014. 06. 16-től Kihirdetve: 2014. 06. 16. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium által a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményeiről szóló 102/2011. (VI. 29.)

Részletesebben

HIRDETMÉNY CIB SZEMÉLYI KÖLCSÖNRE VONATKOZÓ KONDÍCIÓS LISTA ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY CIB SZEMÉLYI KÖLCSÖNRE VONATKOZÓ KONDÍCIÓS LISTA ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL HIRDETMÉNY CIB SZEMÉLYI KÖLCSÖNRE VONATKOZÓ KONDÍCIÓS LISTA ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL I. A változással érintett kondíciós lista és ügyfél-tájékoztató A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.;

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Érvényes: 2017. január 16-tól Közzététel: 2017. január 13. A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt

Részletesebben

HIRDETMÉNY. 2. Takarék Személyi Kölcsön és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsön központilag meghatározott főbb kondíciói

HIRDETMÉNY. 2. Takarék Személyi Kölcsön és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsön központilag meghatározott főbb kondíciói HIRDETMÉNY 2. Takarék Személyi Kölcsön és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsön központilag meghatározott főbb kondíciói A,,Rábaközi Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A díjjegyzék a 2010. február 28-ig kötött finanszírozási szerződésekre érvényes. Hatálybalépés: 2013. január 1.

HIRDETMÉNY. A díjjegyzék a 2010. február 28-ig kötött finanszírozási szerződésekre érvényes. Hatálybalépés: 2013. január 1. HIRDETMÉNY Az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. hivatalos tájékoztatója a jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok személygépjármű, kishaszon-, és nagyhaszon-gépjármű motorkerékpár,

Részletesebben

Kondíciós lista. Fizetési számla követelés vagy állampapír fedezete mellett nyújtott kölcsönre vonatkozóan magánszemélyek részére

Kondíciós lista. Fizetési számla követelés vagy állampapír fedezete mellett nyújtott kölcsönre vonatkozóan magánszemélyek részére Kondíciós lista Fizetési számla követelés vagy állampapír fedezete mellett nyújtott kölcsönre vonatkozóan magánszemélyek részére 1. A kölcsön feltételei: 1. Fizetési 1 és óvadéki vagy értékpapír számla

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Jogelőd Kis-Rába menti Takarékszövetkezetnél október 1. és október 31. között forgalmazott

HIRDETMÉNY. A Jogelőd Kis-Rába menti Takarékszövetkezetnél október 1. és október 31. között forgalmazott HIRDETMÉNY A Jogelőd KisRába menti Takarékszövetkezetnél 2017. október 1. és 2017. október 31. között forgalmazott Ingatlan célú nem támogatott Takarékszövetkezeti Kölcsön esetében alkalmazott kondíciókról

Részletesebben

Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány által nyújtott intézményi kezesség (Alapítványi Kezesség) igénybevétele

Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány által nyújtott intézményi kezesség (Alapítványi Kezesség) igénybevétele Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány által nyújtott intézményi kezesség (Alapítványi Kezesség) igénybevétele Ha vállalkozása nem rendelkezik a BG Finance Zrt. (Táraság) által nyújtott támogatott

Részletesebben

Ahány színre festheti otthonát, a Fundamenta lakásszámla annyi féle megoldást kínál lakáscéljaira!

Ahány színre festheti otthonát, a Fundamenta lakásszámla annyi féle megoldást kínál lakáscéljaira! Partnertájékoztató 1. Általános információk Megtakarítási- és hiteltermékek Ahány színre festheti otthonát, a Fundamenta lakásszámla annyi féle megoldást kínál lakáscéljaira! Életünk talán legnagyobb és

Részletesebben

Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Érvényben: december 1-től Lakáshitelek

Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Érvényben: december 1-től Lakáshitelek Termékfeltételek/ Termék Ki veheti igénybe? Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Lakáshitelek CIB UNO Lakáskölcsön CIB Végig FIX15 Lakáskölcsön CIB Minősített

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY ÉS KIVÁLTÓ HIRDETMÉNY Az AZÚR Takarék Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Kölcsön célja: A Takarék Személyi

Részletesebben

A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS

A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS Szombathely 2010. Május11. A BIZALMI HÁROMSZÖG ÖNÖK Finanszírozás, szolgáltatás Elégedettség Bizalom

Részletesebben

MEGTAKARíTÁSI SZÁMLA (bankfiókban és a OTPdirekt szolgáltatáson keresztül nyitott számla) JUNIOR SZÁMLA (bankfiókban) 0.65% < % 1.20% 0.

MEGTAKARíTÁSI SZÁMLA (bankfiókban és a OTPdirekt szolgáltatáson keresztül nyitott számla) JUNIOR SZÁMLA (bankfiókban) 0.65% < % 1.20% 0. Kamatlábak Folyószámla Junior számla Megtakarítási számla Betétek OTP Sincron csomag MAGÁNSZEMÉLYEK 2017. December 11. FOLYÓSZÁMLA (bankfiókban és a szolgáltatáson keresztül nyitott számla) JUNIOR SZÁMLA

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Nyugat Takarék Szövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA

KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA A hirdetmény kiegészítés visszavonásig érvényes A Pénzügyminisztérium és a deviza alapú hitelezésben meghatározó súlyt képviselő hitelintézetek között,

Részletesebben

A JELZÁLOGFEDEZET MELLETT NYÚJTOTT LAKOSSÁGI HITELEKRŐL

A JELZÁLOGFEDEZET MELLETT NYÚJTOTT LAKOSSÁGI HITELEKRŐL RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A JELZÁLOGFEDEZET MELLETT NYÚJTOTT LAKOSSÁGI HITELEKRŐL OTTHONTEREMTÉSI JELZÁLOGHITEL ÚJ LAKÁS ÉPÍTÉSÉRE, VÁSÁRLÁSÁRA (1 ÉVES REFERENCIA-KAMATLÁB PERIÓDUS)

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Érvényes: 2018. január 01-től Közzététel: 2017. december 29. A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Borotai Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Boldva és Vidéke Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS HIRDETMÉNY KIVÁLTÓ FIX ÉS AKCIÓS HIRDETMÉNY A 3A Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Kölcsön célja: A Takarék Személyi

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA CIB Lombard Kölcsön Private Banking Fogyasztói Üzletfelek részére. Referencia-kamatláb + fix kamatfelár

KONDÍCIÓS LISTA CIB Lombard Kölcsön Private Banking Fogyasztói Üzletfelek részére. Referencia-kamatláb + fix kamatfelár KONDÍCIÓS LISTA CIB Lombard Kölcsön Private Banking Fogyasztói Üzletfelek részére Hatályos: 2018.09.01-től FORINT ALAPÚ CIB LOMBARD KÖLCSÖN Devizanem HUF (magyar forint) Referencia-kamatláb + fix kamatfelár

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: 2017. 01. 16. A a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Érvényes: január 16-tól

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Érvényes: január 16-tól TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Érvényes: 2017. január 16-tól A 3A Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA

KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA A hirdetmény kiegészítés visszavonásig érvényes Az UniCredit Bank Zrt. a fennálló hitel-, illetve kölcsönszerződések kapcsán az alábbi lehetőségeket

Részletesebben

Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Érvényben: augusztus 1-től Lakáshitelek

Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Érvényben: augusztus 1-től Lakáshitelek Termékfeltételek/ Termék Ki veheti igénybe? Összehasonlító táblázat a CIB Bank lakáscélú ingatlanfedezetes hiteleire vonatkozóan - Lakáshitelek CIB UNO Lakáskölcsön CIB Végig FIX Lakáskölcsön CIB Minősített

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Mohácsi Takarék Bank Zrt. a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY (hitelfedezeti élet-és balesetbiztosítás előírása nélkül) Hatálybalépés napja: 2017. január 16. Az Újszász és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA

KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA KIEGÉSZÍTÉS A HITELEKET ÉRINTŐ SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSOKRA A hirdetmény kiegészítés visszavonásig érvényes A Pénzügyminisztérium és a deviza alapú hitelezésben meghatározó súlyt képviselő hitelintézetek között,

Részletesebben

MFB NEMZETI GÉPFINANSZÍROZÁSI PROGRAM

MFB NEMZETI GÉPFINANSZÍROZÁSI PROGRAM MFB NEMZETI GÉPFINANSZÍROZÁSI PROGRAM NAIK MEZŐGAZDASÁGI GÉPESÍTÉSI INTÉZET GÖDÖLLŐ, 2018.04.26. Dr. Sebestyén Róbert / Magyar Fejlesztési Bank MFB NEMZETI GÉPFINANSZÍROZÁSI PROGRAM A Program bevezetése,

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, valamint FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY április 1-től

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, valamint FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY április 1-től Nyírbélteki Körzeti Takarékszövetkezet 4372 Nyírbéltek, Kossuth u. 16. Engedélyszám: 837/1997/F. számú határozat Engedély kelte: 1997. november 27. TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI

Részletesebben

Kondíciós lista magánszemélyek részére Fizetési számla követelés vagy állampapír fedezete mellett nyújtott kölcsönre vonatkozóan

Kondíciós lista magánszemélyek részére Fizetési számla követelés vagy állampapír fedezete mellett nyújtott kölcsönre vonatkozóan Kondíciós lista magánszemélyek részére Fizetési számla követelés vagy állampapír fedezete mellett nyújtott kölcsönre vonatkozóan 1. A kölcsön feltételei: Érvényes: 2015. október 1-től, visszavonásig 1.

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: 2017. július 1. A Szerencs és Környéke Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó

Részletesebben

Lakáslízinggel kapcsolatos fogalmak magyarázata

Lakáslízinggel kapcsolatos fogalmak magyarázata Lakáslízinggel kapcsolatos fogalmak magyarázata Adásvételi szerződés: Lízingszerződés megkötését követően, az ingatlan eladója és a lízingbeadó között létrejövő szerződést, mellyel a tulajdonjog az OTP

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Érvényes: 2017.04.10-től ÉS KIVÁLTÓ HIRDETMÉNY A Sajóvölgye Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Kölcsön

Részletesebben

3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: MÁJUS 1-jétől)

3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: MÁJUS 1-jétől) 3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: 2017. MÁJUS 1-jétől) 2017. május 1. napjától befogadott hitelkérelmek Kamat mértéke (%/év) Kamatperiódus Futamidő Esedékesség

Részletesebben

Kondíciós lista. HUF EUR, USD 3 Esedékesség. a futamidőnek megfelelő BUBOR 4 + 3% / 5% 5

Kondíciós lista. HUF EUR, USD 3 Esedékesség. a futamidőnek megfelelő BUBOR 4 + 3% / 5% 5 Kondíciós lista Fizetési számla követelés vagy állampapír fedezete mellett nyújtott, fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan magánszemélyek részére 1. A hitelkeret feltételei: 1. Fizetési

Részletesebben

HIRDETMÉNY Intrum Hitel Zrt. Biztosításhoz kapcsolódó személyi kölcsöne

HIRDETMÉNY Intrum Hitel Zrt. Biztosításhoz kapcsolódó személyi kölcsöne Intrum Hitel Zrt. 1138 Budapest, Váci út 144-150. Telefon: +36 1 88 00 975 kerelem.hitel@intrum.hu www.intrum.hu/hitel HIRDETMÉNY Intrum Hitel Zrt. Biztosításhoz kapcsolódó e VÁLTOZÁSOK: - Cégadatokban

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Mohácsi Takarék Bank Zrt. a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Takarék Személyi Kölcsön célja: A Takarék Személyi Kölcsön standard

Részletesebben

Személyi jellegű hitelek

Személyi jellegű hitelek BOROTAI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI HITEL-TERMÉKISMERTETŐ TARTALOM Személyi jellegű hitelek HATÁLYOS 2017.01.16-tól visszavonásig Személyi jellegű hitelek A személyi kölcsönt mindennapi használati tárgyakra,

Részletesebben

SZABADFELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOG FEDEZET MELLETT NYÚJTOTT FOGYASZTÁSI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

SZABADFELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOG FEDEZET MELLETT NYÚJTOTT FOGYASZTÁSI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY SZABADFELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOG FEDEZET MELLETT NYÚJTOTT FOGYASZTÁSI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: 2017.04.01.-től befogadott kérelmek esetén A Kis-Rába menti Takarékszövetkezet a Szabadfelhasználású

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: 2017. október 01. A Szerencs és Környéke Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi t és Kiváltó Takarék

Részletesebben

A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön jellemzői:

A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön jellemzői: Hatályos: 2016. március 21 -től ÜGYFÉL-TÁJÉKOZTATÓ A CIB ELŐRELÉPŐ SZEMÉLYI KÖLCSÖNRŐL A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön jellemzői: Kölcsönösszeg: 300 000-től 5 000 000 Ft-ig, de maximum a havi nettó jövedelem

Részletesebben

HIRDETMÉNY Lakossági Jelzáloghitel Hatályos: től

HIRDETMÉNY Lakossági Jelzáloghitel Hatályos: től HIRDETMÉNY Lakossági Jelzáloghitel Hatályos 2016.03.21-től Az Ügyleti kamat mértékének és összetevőinek adatai/alakulása Kamatok Megnevezés Piaci kamatozású forint hitel lakáscélra Piaci kamatozású forint

Részletesebben

HIRDETMÉNY AEGON Magyarország Hitel Zrt. Biztosításhoz kapcsolódó személyi kölcsöne

HIRDETMÉNY AEGON Magyarország Hitel Zrt. Biztosításhoz kapcsolódó személyi kölcsöne HIRDETMÉNY AEGON Magyarország Hitel Zrt. Biztosításhoz kapcsolódó e AEGON Magyarország Hitel Zrt. Információs vonal: +36/40-400-800 1091 Budapest, Üllői út 1. www.aegonhitel.hu Érvényes 2015. március 31-től

Részletesebben

SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET) KIRÁLY HITEL ÉS MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA HIRDETMÉNYE

SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET) KIRÁLY HITEL ÉS MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA HIRDETMÉNYE Kölcsönszerződés 2.sz. függeléke SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET) KIRÁLY HITEL ÉS MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA HIRDETMÉNYE Hatálybalépés napja: 2011. július 01. A Király Hitel elengedhetetlen

Részletesebben

3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: FEBRUÁR 02-től)

3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: FEBRUÁR 02-től) 3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: 018. FEBRUÁR 0-től) 018. február 0. napjától befogadott hitelkérelmek Megnevezés Elfogadható jövedelem* 400.000 Ft 1.490.000

Részletesebben

Kondíciós lista és Terméktájékoztató. Magánszemélyek részére gépjármű zárt végű pénzügyi lízingre vonatkozóan

Kondíciós lista és Terméktájékoztató. Magánszemélyek részére gépjármű zárt végű pénzügyi lízingre vonatkozóan Kondíciós lista és Terméktájékoztató Magánszemélyek részére gépjármű zárt végű pénzügyi lízingre vonatkozóan A KDB Bank Európa Zrt. a gépjármű zárt végű pénzügyi lízing kérelmek befogadását illetve folyósítását

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: 2017. április 6. A Szerencs és Környéke Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi t és Kiváltó Takarék

Részletesebben

HIRDETMÉNY AEGON Magyarország Hitel Zrt. Személyi kölcsöne

HIRDETMÉNY AEGON Magyarország Hitel Zrt. Személyi kölcsöne HIRDETMÉNY AEGON Magyarország Hitel Zrt. Személyi kölcsöne AEGON Magyarország Hitel Zrt. Információs vonal: +36/1-477-4888 1091 Budapest, Üllői út 1. www.aegonhitel.hu VÁLTOZÁSOK: - Kapcsolódó akció Érvényes

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY április 1-től visszavonásig

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY április 1-től visszavonásig TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY 2017. április 1-től visszavonásig Az M7 TAKARÉK Szövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Mértéke. Kamattámogatás. Bruttó kamat* Állami kiegészítő kamattámogatásos lakóingatlan korszerűsítési kölcsön esetén

H I R D E T M É N Y. Mértéke. Kamattámogatás. Bruttó kamat* Állami kiegészítő kamattámogatásos lakóingatlan korszerűsítési kölcsön esetén H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ FORINT ALAPÚ LAKÁSCÉLÚ KAMATTÁMOGATÁSOS KÖLCSÖN KAMAT, DÍJ-, és KÖLTSÉGTÉTELEIRŐL Érvényes 2015.08.01-től KAMATTÁMOGATOTT HITEL 134/2009. (VI.23) Kormányrendelet

Részletesebben

Hirdetmény. Akciók kondíciói. A hirdetmény módosításának oka: Otthonteremtési kamattámogatott kölcsön THM valamint a reprezentatív példa újraszámítása

Hirdetmény. Akciók kondíciói. A hirdetmény módosításának oka: Otthonteremtési kamattámogatott kölcsön THM valamint a reprezentatív példa újraszámítása Hirdetmény Akciók kondíciói A hirdetmény módosításának oka: Otthonteremtési kamattámogatott kölcsön THM valamint a reprezentatív példa újraszámítása 51/2013. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY 2017. január 16-tól Az Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Kölcsön célja: A Takarék Személyi

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Jogelőd SAVARIA Takarékszövetkezetnél és között forgalmazott SAVARIA SZEMÉLYI KÖLCSÖN

HIRDETMÉNY. A Jogelőd SAVARIA Takarékszövetkezetnél és között forgalmazott SAVARIA SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Jogelőd SAVARIA Takarékszövetkezetnél 2017.07.01. és 2017.10.31. között forgalmazott SAVARIA SZEMÉLYI KÖLCSÖN esetében alkalmazott kondíciókról Hatályos: 2017. november 01. Közzététel napja:

Részletesebben

3.1. Személyi kölcsön (Érvényes: 2015. MÁJUS 01-jétől)

3.1. Személyi kölcsön (Érvényes: 2015. MÁJUS 01-jétől) .1. Személyi kölcsön (Érvényes: 015. MÁJUS 01-jétől) 015. május 01-jét követően befogadott kérelmek Megnevezés EBH munkabérszámlás 1 / EBH munkabérszámlára ígéretet tett ügyfelek részére nyújtott forint

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek HUF

Piaci, lakáscélú hitelek HUF A BÉKÉS TAKARÉK SZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT JELZÁLOGFEDEZETŰ HITELEK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet vonatkozó

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek HUF

Piaci, lakáscélú hitelek HUF A HITELINTÉZET ÁLTAL NYÚJTOTT JELZÁLOGFEDEZETŰ HITELEK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet vonatkozó Üzletszabályzata,

Részletesebben

3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: DECEMBER 17-től)

3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: DECEMBER 17-től) 3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: 2016. DECEMBER 17-től) 2016. december 17. napjától befogadott hitelkérelmek Megnevezés EBH munkabérszámlás 1 / EBH munkabérszámlára

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek HUF

Piaci, lakáscélú hitelek HUF A TISZÁNTULI TAKARÉK TAKARÉKSZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT JELZÁLOGFEDEZETŰ HITELEK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet

Részletesebben