Hitelplusz Kedvezményes autóhitel

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hitelplusz Kedvezményes autóhitel"

Átírás

1 Hitelplusz Kedvezményes autóhitel Igényeljen autó hitel elbírálást a Hitelplusznál! A legkedvezőbb autóhitel konstrukció, melyet megismerhet! A hitel tárgya és egyben fedezete is az autó. Lehet új vásárlású hitel, vagy már meglévő autóra szóló hitel vagy gépjármű finanszírozó váltás. Irányulhat új, vagy használt autó beszerzésére. Az autóhitel kiértékelése nagyon gyors lefolyású, akár 2-5 nap alatt is lezajlik. Menete: egyedi árajánlatkérés után hitelbírálat, majd ezt követi a szerződéskötés, az okmányirodai ügyintézés, tulajdonjog átírás és a banki opció bejegyzés, végül a hitel összeg utalása és a gépjármű átadás! Mindez ügyfélbarát és átlátható módon. Az autó hitel igénylése és intézése során nem kell szerződési díjat fizetnie, valamint az ügyintézés is ingyenes. Az autóhitel konstrukció mellé igényeljen most kedvezményes Casco biztosítást, ezt is szerződési díj nélkül. Forduljon hozzánk bizalommal és személyre szabott autó hitel ajánlatot készítünk Önnek! De ha úgy tartja kedve, látogasson el honlapunkra, ahol az autó hitel minden paraméterét, saját kezűleg is kiszámolhatja, majd ezt az egyedi autóhitel konstrukciót elküldheti nekünk. Hitelplusz, a legkorszerűbb autóhitel. 1. Autó hitel kalkulátor, látogasson el weblapunkra A weboldal elérhetősége:

2 Autóhitel Az autóhitel lényege, hogy a gépjármű vételárának 20 vagy 25%-os kezdőbefizetése mellett a fennmaradó részt a bank vagy lízingcég fizeti meg az eladó felé. Pénzügyi lízing esetében elegendő a 20%-os kezdőrészlet, míg autóhitel esetében 25%-os sajáterő szükséges. Magánszemélyként szabadon választhatunk a két fenti konstrukció közül, gazdasági társaságok esetében azonban csak a pénzügyi lízing megengedett. Különbség a kettő között az, hogy míg autóhitel esetében a gépjármű tulajdonjoga a vásárlás után a vevő birtokába kerül, és csak opció bejegyzés szükséges a bank javára, addig a pénzügyi lízingnél a bank válik tulajdonossá, és az autó tulajdonjoga a lízingbe vevőre csak a tartozás teljes kifizetése után száll át(zártvégű pénzügyi lízing) vagy szerezhető meg(nyíltvégű pénzügyi lízing). Mindkét lízingfajta esetében a lízingbe vevő a forgalmi engedélyben csak üzembentartóként fog szerepelni. A gépjármű törzskönyve pedig mindkét esetben a finanszírozónál marad a futamidő lejártáig illetve a tartozás teljes kiegyenlítéséig. Ezeket a lehetőségeket nem csak akkor érdemes kihasználni, ha valóban nem áll rendelkezésre elegendő forrás a gépjármű megvásárlására. Érdemes elgondolkodni abban az esetben is, ha ki tudnánk fizetni az autó teljes vételárát is. Nem biztos ugyanis, hogy ezzel a megoldással járunk a legjobban, csak mert hitelmentesek szeretnénk maradni. Ha nem költjük el a rendelkezésre álló pénzösszeget maximálisan, hanem egy részét befektetjük, a kamatokból máris könnyebben fizethető az autóhitel törlesztő részlete, sőt még tartalék is rendelkezésünkre áll. A már tulajdonban lévő gépjármű is használható fedezetként. A hitelfelvétel az autó eurotax értékelés alapján megállapított árának akár 75%-a is lehet. Ugyanolyan feltételekkel bír, mint az adás-vétel során igényelhető autóhitel, viszont a tulajdonos bankszámlájára történik a folyósítás, és szabadon felhasználható bármilyen célra az igényelt összeg. Érdemes tehát a gépjármű vásárlás esetén körülnézni a bankok és lízingcégek autóhitel ajánlatai között, és nyugodtan kiválasztani egy kedvező feltételekkel bíró, Önnek megfelelő konstrukciót, amely minden egyéb költségtől mentes tisztességes autóhitel. Amennyiben segítségére lehetünk a döntésében, és fontos Önnek a megbízhatóság, válasszon bennünket!

3 Hitelplusz a legjobb Online autó hitel! Cégünk, a Hitelplusz.hu autó lízing és autó hitel konstrukciókra specializálódott közvetítő cég, mely kedvező hitel és lízing termékeket szolgáltat partnerei felé. Finanszírozó partnerünk a Merkantil Bank. Magyarország egyik legnagyobb autófinanszírozó cége mind új autó vásárlásakor, mind pedig használt gépjármű hitelezésénél elsődleges segítséget nyújthat Önnek. Márka független finanszírozóként bármilyen személy és haszongépjárművet képesek vagyunk megfinanszírozni. Sőt, akár motorkerékpár finanszírozást is igényelhet tőlünk. Átláthatóan egyszerű ügymenet és rendkívüli gyorsaság jellemez minket: Online kiszámolhatja hitel kalkulátorunk segítségével az Ön egyénre szabott hitel konstrukcióját optimális törlesztő részletekkel és amennyiben igény van rá, rendkívül kedvező beépített casco biztosítását is. Ezek rendkívül kedvező és olcsó autó hitel -ek, amelyek semmilyen rejtett költségeket /szerződéskötési díj, ügykezelési díj stb./ NEM tartalmaznak, és szerződéskötéskor is ugyanazokat az összegeket fogja tartalmazni, melyet Ön Online hitel kalkulátorunkkal korábban kiszámolt magának. Képzett munkatársaink több mint 20 év tapasztalatával, szívesen állnak az Ön rendelkezésére a lehető legoptimálisabb autó hitel kiválasztásában és lebonyolításában. Csak online számítógépes kapcsolattal is lebonyolítható a hitel kalkuláció és bevizsgálás. Faxon vagy ben megadhatók a szükséges paraméterek és adatok illetve átküldhetők az igényelt dokumentumok. Az egész folyamat csupán néhány napot vesz igénybe, rendkívül gyors, csak egyszer szükséges találkoznunk az Ön által preferált helyen, hogy az összes szerződéshez kapcsolódó dokumentumot aláírjuk. Legfontosabb számunkra az elégedett és hozzánk szívesen visszatérő partner, valamint a sikeres kapcsolat hitel felvevőinkkel. Döntse el, hogy melyik kedvező kamatozású autófinanszírozás felel meg Önnek a legjobban! Nézzen szét oldalunkon! Kérje segítségünket!

4 Mit kell tudni az autóhitel -ről? Az autóhitel olyan speciális hitelfajta, amikor a hitel tárgya és egyben a hitel fedezete a gépjármű. Lehet autóvásárlási hitel, amikor az adásvételhez kötődik a finanszírozás és lehet, un. visszhitel, amikor a már meglevő saját tulajdonú gépjármű a hitel tárgya. Továbbá beszélhetünk még autó hitel kiváltásról is, amikor egy már meghitelezett gépjármű finanszírozója helyett egy másikat állítunk. Az autóhitel lehet konkrétan autó hitel (kölcsön), amikor a gépjármű tulajdonosa a hitelfelvevő. Valamint lehet autólízing, amikor a gépjármű tulajdonosa a hitelező és az adós a gépjármű üzembentartója. Az utóbbi időben a társas vállalkozásoknál a legtöbb pénzintézet már csak autólízing konstrukcióban köt ügyletet. Tágabb értelemben az autóhitelhez soroljuk, az un. tartós bérletet is, amikor hosszabb távra bérelnek (finanszíroznak) gépjárművet, és a futamidő végén nem kerül a gépjármű a használó tulajdonába. A finanszírozás tárgyát tekintve az autóhitel irányulhat új vagy használt autó beszerzésére és lehet személy vagy haszongépjármű. Az autó hitel devizanem szerinti megközelítés szerint lehet forintos vagy euró, ill. svájci frank alapú. A finanszírozás elindításához általában valamilyen mértékű önrész szükséges, ez a mai magyar szabályozás szerint minimum 20%. A hiteleket a THM ( Teljes Hiteldíj Mutató ) alapján lehet összehasonlítani, ennek tartalmaznia kell minden költséget,melyek az autóhitel -lel kapcsolatban felmerülhet. Az autó hitel a biztosítást tekinttében lehet casco nélküli, ahol a fedezetül szolgáló gépjárművet nem kell biztosítani és vannak konstrukciók, ahol kell biztosítást kötni. Egyre népszerűbbé válik a finanszírozó által kötött un. beépített casco amely általában kedvezőbb árazású a biztosítók által ajánlott konstrukcióknál. A casco nélküli ajánlatok kockázatosabbak a finanszírozók számára, így az árazásuk mindig magasabb a cascoval kötött autóhitel -eknél. Az autó hitel futamideje magánszemélyeknél hó között alakul, míg cégeknél 96 hónap lesz a maximális futamidő. Általában a személygépkocsit maximum 15 évig finanszírozzák, azaz lejáratkor a gépjármű életkora nem haladhatja meg a 180 hónapot. Manapság egyre több finanszírozó jön ki idősebb korú gépjárművek autóhitel -ével, ahol a lejáratkori élettartam elérheti a 18 évet.

5 Gépkocsi vásárlás áfa visszaigényléssel, avagy Nyíltvégű pénzügyi lízing a Merkantil Bank akciójában! Tavaly számos adótörvény-módosítás került elfogadásra. Az autós piacot talán legerőteljesebben érintő változás, hogy január 01-től a "2007. évi CXXVII. törvény az általános forgalmi adóról" módosítása értelmében Áfa-alany (céges) ügyfeleinknek lehetőségük nyílik a személygépjárművek bérleti díjának, valamint a nyíltvégű pénzügyi lízing díjak tőkerészének Áfa tartalmát visszaigényelni. Ezért 2012-ben a nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukciót ajánljuk a céges ügyfeleink részére személygépjármű beszerzéséhez. Ez a változás azért fontos, mert a személygépjárművek a bérlet vagy nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban történő finanszírozása számottevő (Áfa) megtakarítást jelent a céges ügyfelek részére minden más egyéb finanszírozási megoldással szemben, sőt még a készpénzes vásárlással szemben is! A készpénzes vásárlás esetén ugyanis az Áfa nem visszaigényelhető. Éppen ezért javasoljuk, hogy készpénzzel vásárolni szándékozó cégek válasszák a nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukciót! Nyíltvégű pénzügyi lízing A Nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukció olyan megoldást kínál a vállalkozások számára céges autóik beszerzéséhez, ami az eddigiekhez képest jelentős előnyöket és megtakarítást jelenthet a számukra. A nyíltvégű pénzügyi lízing a finanszírozásra kínál kedvező megoldást, ami a Tartósbérlettel ellentétben nem tartalmaz autópark kezelési szolgáltatásokat, így a havi díja is jelentősen kedvezőbb. Áfa visszaigénylés. Az adóalany a személygépjármű lízing díjainak beleértve az első nyíltvégű pénzügyi lízing díjat is - Áfa tartalmát abban az esetben és olyan mértékben igényelheti vissza, amely esetben, és amely mértékben az Áfa törvénynek megfelelően a gépjárművet adóköteles gazdasági tevékenységhez használja. Ezt a körülményt az adóalanynak kell útnyilvántartásával alátámasztani. A maradványérték Áfa tartalma nem visszaigényelhető. Számlázás az Ügyfél felé. A számlázás a zárt végű pénzügyi lízinghez képest speciális, mert az ilyen típusú ügyleteket az ÁFA törvény, szolgáltatásnak minősíti. - Szerződéskötéskor: A Lízingbeadó nettó eszközérték számlát (ÁFA értéket nem tartalmaz) állít ki az Ügyfél részére. - Szerződés futamideje alatt: Az első, valamint a havi lízingdíj számlák kipostázásra kerülnek az adott havi tőke, kamat, valamint tőkére vetített ÁFA tartalomról. - Futamidő végén: Eszközérték számla a maradványérték összegével azonos összegről. Az Ügyfél választásának megfelelő személyre kerül kiállításra. Árelőny A nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukció esetén az ügyfél számára kedvezőbb ajánlatot kalkulálhatunk. Ennek oka, hogy a Lízingbeadó továbbra is jogosult az Áfa-t visszaigényelni a beszerzéssel egyidejűleg, s az árelőny ennek az Áfának a jelenértékű kamataiból származik.

6 Előnyök - Személygépkocsi ÁFA-ja (a törvényben meghatározott módon) visszaigényelhető - Csak a tulajdonszerzési illeték negyede fizetendő a futamidő kezdetekor. - A ÁFA visszaigényelhetőség készpénzes vásárlásnál nem jelentkezik! - A beszerzési ár ÁFA tartalma nem része a lízingtőkének, így alacsonyabb a finanszírozott összeg - A maradványérték csökkenti a havi lízingdíjat - Futamidő végén az ügyfél szabadon dönthet, hogy megveszi az autót, kijelöli a vevőt vagy visszaadja a lízingbe adónak Lízingtárgy nyilvántartása: A zártvégű pénzügyi lízinghez hasonlóan a lízingtárgyat a nyíltvégű pénzügyi lízing esetében is a Lízingbevevő tartja nyilván a könyveiben, s az értékvesztést is ő számolja el. Konstrukció jellemzői - Ügyfelek lehetnek: Társas vállalkozások, Egyéni vállalkozók - Finanszírozható eszközök: személygépjármű - Devizanem: forint alapú finanszírozás - Futamidő: hónapig - Tulajdonszerzés Nyíltvégű pénzügyi lízingszerződésnek lényegi eleme, hogy a lízingbevevő a futamidő elején még nem dönti el, hogy kíván-e tulajdonjogot szerezni, vagy annak megszerzésére harmadik személyt megjelölni. Ez alapozza meg a konstrukció bérleti jellegét. A lízingdíjak megfizetésével a tulajdonjog átszállása éppen ezért nem automatikus, szemben a zártvégű pénzügyi lízinggel, a tulajdonjog megszerzéséhez az erre vonatkozó nyilatkozaton felül a maradványérték megfizetése is szükséges. A Lízingbevevő a futamidő végén a következő változatok között szabadon dönthet: - Kijelenti, hogy tulajdonjogot kíván szerezni és vállalja a maradványérték megfizetését. - Megnevezi azt a személyt, aki a maradványérték megfizetésével megszerzi a tulajdonjogot. - Nem kíván tulajdonjogot szerezni és harmadik személyt sem kijelölni, így az eszközt visszaszolgáltatja a Lízingbeadónak.

7 A január 2-től elérhető nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukció egyedi jellemzői - Eszköz: Kizárólag új gépjármű - Devizanem: HUF - Önerő: A megengedett minimális önerő 20 %. - Megengedett futamidő: hónap - Meghatározott maradványértékek: (a kalkuláció során a megadott maradványértékek semmilyen irányba nem módosíthatóak): Fontos tudnivalók - A havi lízingdíjak ÁFA visszaigénylésénél arányosítani kell a céges és magán használatot; pl. ha 60%-ban valósul meg céges használat (egy adott időszakban) úgy ilyen arányban lehet az ÁFÁ-t visszaigényelni. - Csak a lízingdíjak ÁFÁ-ja vonható le, a maradványértéké nem. - A lízingbe vevő lejáratkor élhet vételi opciójával és a maradványértéken megvásárolhatja az autót vagy kijelölhet egy 3. személyt, aki megvásárolhatja azt. - Lejáratkor az illetékfizetési szabályok vonatkozásában az aktuális jogszabályok az irányadóak Nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlatunkat kérje a Merkantil Bank pécsi irodájában, ahol szakértő kollégáink nyújtanak további tájékoztatást és felvilágosítást a konstrukció sajátosságairól és előnyeiről! A jelen termékleírásban foglaltak, így különösen a lízingdíjak ÁFA tartalmának visszaigénylésére vonatkozó tájékoztató semmi esetre sem tekinthetők a Merkantil Bank Zrt. által nyújtott ajánlatnak, sem tanácsadásnak, annak célja kizárólag a figyelemfelkeltés. A Merkantil Bank Zrt. ezzel kapcsolatban minden felelősséget kizár. Kérjük, hogy szerződéskötés előtt alaposan tanulmányozzák a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket, vagy kérjék szakértőjük tanácsát. A nyíltvégű pénzügyi lízing részletes szabályait a vonatkozó szerződéses dokumentumok tartalmazzák. Fenti ajánlat a Merkantil Bank Zrt. forint alapú, változó kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata. Az ajánlat tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A weboldal elérhetősége:

Lakossági tájékoztató kiadvány

Lakossági tájékoztató kiadvány Lakossági tájékoztató kiadvány Készítette a Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete szakértőiből álló Pénzügyi Kultúra Munkacsoport 2012. szeptember

Részletesebben

Hitelkisokos Igazodjon el a hitelek világában!

Hitelkisokos Igazodjon el a hitelek világában! Hitelkisokos Igazodjon el a hitelek világában! A Kisokos tartalma I. Mielőtt belefogna, érdemes átgondolni II. Milyen típusú hitelek léteznek a Raiffeisen Banknál? III. Mit érdemes figyelembe venni a hitel

Részletesebben

Terméktájékoztató 1. A NÖVEKEDÉSI HITELPROGRAM TARTALMI ELEMEI ÉS ÜZLETI PARAMÉTEREI

Terméktájékoztató 1. A NÖVEKEDÉSI HITELPROGRAM TARTALMI ELEMEI ÉS ÜZLETI PARAMÉTEREI Terméktájékoztató a Növekedési Hitelprogram második szakaszának I. és II. pillére keretében folyósított refinanszírozási hitelek igénybevételének módjáról és feltételeiről 1 1. A NÖVEKEDÉSI HITELPROGRAM

Részletesebben

Hitelintézeti fogalomtár

Hitelintézeti fogalomtár Hitelintézeti fogalomtár 2012. A fogalomtár megjelent a Magyar Bankszövetség által, a 25 éves kétszintű bankrendszer évfordulója alkalmából. Szerkesztette Kovács Levente Lektorálta Csillik Péter, Vass

Részletesebben

MCML-0701 számú általános lízingfeltételek

MCML-0701 számú általános lízingfeltételek Merkantil Car Zrt. Pénzügyi lízingszerződés MCML-0701 számú általános lízingfeltételek fix vagy változó lízingdíj-törlesztőrészletekkel, változó lízingdíjtörlesztőrészletek esetén forint vagy deviza alapon

Részletesebben

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS. A Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet által nyújtott szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghitelekről

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS. A Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet által nyújtott szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghitelekről ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS A Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet által nyújtott szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghitelekről készült a Fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény

Részletesebben

MNB Növekedési Hitelprogram 2. szakasz

MNB Növekedési Hitelprogram 2. szakasz MNB Növekedési Hitelprogram 2. szakasz A Sberbank Magyarország Zrt.-nél a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által meghirdetett Növekedési Hitel Program második szakasza is elérhető. A Sberbank Magyarország Zrt

Részletesebben

Szigetvári Zsófia: GAP BIZTOSÍTÁS ÚJ LEHETŐSÉG A GÉPJÁRMŰ-BIZTOSÍTÁSOK PIACÁN 1

Szigetvári Zsófia: GAP BIZTOSÍTÁS ÚJ LEHETŐSÉG A GÉPJÁRMŰ-BIZTOSÍTÁSOK PIACÁN 1 Szigetvári Zsófia: GAP BIZTOSÍTÁS ÚJ LEHETŐSÉG A GÉPJÁRMŰ-BIZTOSÍTÁSOK PIACÁN 1 A GAP biztosítás a gépjárművek mellé adható biztosítások között egy újszerű biztosítási terméknek tekinthető. A biztosítás

Részletesebben

apró betűk helyett K&H lakás-előtakarékossági megtakarítással kombinált lakáshitelek

apró betűk helyett K&H lakás-előtakarékossági megtakarítással kombinált lakáshitelek apró betűk helyett K&H lakás-előtakarékossági megtakarítással kombinált lakáshitelek gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb

Részletesebben

CIB LÍZING ZRT. ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK ZÁRT VÉGÛ PÉNZÜGYI LÍZING SZEMÉLY- ÉS KISHASZON-GÉPJÁRMÛVEK Érvényes: 2007.08.

CIB LÍZING ZRT. ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK ZÁRT VÉGÛ PÉNZÜGYI LÍZING SZEMÉLY- ÉS KISHASZON-GÉPJÁRMÛVEK Érvényes: 2007.08. CIB LÍZING ZRT. ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK ZÁRT VÉGÛ PÉNZÜGYI LÍZING SZEMÉLY- ÉS KISHASZON-GÉPJÁRMÛVEK Érvényes: 2007.08.01-tõl lizing_aszf_2007_02.indd 1 2007.07.05. 15:30:41 ZÁRT VÉGÛ PÉNZÜGYI LÍZING

Részletesebben

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Magyar Nemzeti Bank

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Magyar Nemzeti Bank Köszöntő A pénz nem boldogít, járja a mondás, még ha így is van, akkor nem is kell vele foglalkozni?! Ha tisztában vagyunk azzal, miként működik a pénz világa, mikor és mire kell figyelnünk, sokkal egyszerűbbé

Részletesebben

Üzletszabályzat a 2014. március 15-től kötött Személyi kölcsön szerződésekhez

Üzletszabályzat a 2014. március 15-től kötött Személyi kölcsön szerződésekhez OTP Bank Nyrt. Üzletszabályzat a 2014. március 15-től kötött Személyi kölcsön szerződésekhez Hatályos: 2015. február 1. OTP Bank Nyrt. Tevékenységi engedély száma: 983/1997/F. sz. ÁPTF határozat (1997.

Részletesebben

FINANSZÍROZÁSI KÉRELEM. Személygépjármő hitel KÖLCSÖNBEVEVİ ADATAI

FINANSZÍROZÁSI KÉRELEM. Személygépjármő hitel KÖLCSÖNBEVEVİ ADATAI LOMBARD Lízing Zrt. 6720 Szeged, Somogyi u. 19. Tel.:62/564-777, fax:62/564-760 FINANSZÍROZÁSI KÉRELEM Személygépjármő hitel Szerzıdésszám: KÖLCSÖNBEVEVİ ADATAI Családi és utónév: Elızı (leánykori) név:

Részletesebben

Segédlet a pénzügyi szolgáltatás közvetői hatósági képzéshez

Segédlet a pénzügyi szolgáltatás közvetői hatósági képzéshez Pénzügyi szolgáltatás közvetítői hatósági képzés kötelező mindazoknak, akik pénzügyi közvetítővel - munkaviszonyban, - megbízási viszonyban, vagy - a munka végzésére irányuló egyéb jogviszonyban állnak,

Részletesebben

MiFID TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ. befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási tevékenység körébe tartozó termékekről és szolgáltatásokról

MiFID TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ. befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási tevékenység körébe tartozó termékekről és szolgáltatásokról MiFID TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási tevékenység körébe tartozó termékekről és szolgáltatásokról MKB Bank Zrt. 2015. Július Tartalomjegyzék I. Általános információk...6

Részletesebben

LAKOSSÁGI HITELEZÉSI FOGALOMTÁR

LAKOSSÁGI HITELEZÉSI FOGALOMTÁR LAKOSSÁGI HITELEZÉSI FOGALOMTÁR Adós Az a természetes személy ügyfél, akivel a hitelintézet hitelszerződést vagy kölcsönszerződést köt, mely szerződés alapján, a hitelintézet a szerződésben meghatározott

Részletesebben

í t é l e t e t : I n d o k o l á s

í t é l e t e t : I n d o k o l á s Fővárosi Ítélőtábla 16.Gf.40.128/2015/5. A Fővárosi Ítélőtábla a Dávid, Stanka, Szikla Ügyvédi Iroda (...) által képviselt. (...) felperesnek a Dezső és Társai Ügyvédi Iroda (...) és dr. Zaicsek Károly

Részletesebben

Erste DPM Szolgáltatás - Professzionális Portfóliókezelés könnyedén -

Erste DPM Szolgáltatás - Professzionális Portfóliókezelés könnyedén - Erste DPM Szolgáltatás - Professzionális könnyedén - Az Erste DPM Szolgáltatás olyan Erste által végzett, melynek során az Erste, Ügyfél által meghatározott portfólió (továbbiakban Referencia-Portfólió)

Részletesebben

Előszó. Van egy fantasztikus ötletem! De hogyan kezdjek hozzá? Megvan a megoldás! Vállalkozást indítok!

Előszó. Van egy fantasztikus ötletem! De hogyan kezdjek hozzá? Megvan a megoldás! Vállalkozást indítok! Előszó Van egy fantasztikus ötletem! De hogyan kezdjek hozzá? Megvan a megoldás! Vállalkozást indítok! Rögtön felmerül azonban a kérdés, hogy milyet? És hogyan? Bonyolultnak tűnik Annyiféle lehetőség van,

Részletesebben

RÖVIDÍTETT TÁJÉKOZTATÓ

RÖVIDÍTETT TÁJÉKOZTATÓ RÖVIDÍTETT TÁJÉKOZTATÓ Budapest MetálMix Nyíltvégű Pénzpiaci Alapok Alapja Alapkezelő: Budapest Alapkezelő Zrt. (Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193.) Vezető forgalmazó: Budapest Bank Nyrt. (Székhely:

Részletesebben

LÍZINGSZERZŐDÉS magánszemély részére nyújtott pénzügyi lízing szerződésszám: [*]

LÍZINGSZERZŐDÉS magánszemély részére nyújtott pénzügyi lízing szerződésszám: [*] LÍZINGSZERZŐDÉS magánszemély részére nyújtott pénzügyi lízing szerződésszám: [*] amely létrejött egyrészről a BG Magyarország Lízing Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1036 Budapest, Pacsirtamező

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos: 2015. február 1-jétől A 2015. február 1-jétől

Részletesebben

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS MINTA

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS MINTA Szerződésszám: Hatályos: 2015. február 1.-től Ingatlan jelzálogjoggal és készfizető kezességvállalással biztosított INGATLANVÁSÁRLÁSI KÖLCSÖNSZERZŐDÉS TERVEZET Jelen okirat a megkötendő kölcsönszerződés

Részletesebben

MKB SZEMÉLYI KÖLCSÖN IGÉNYLÉS ÉS SZERZŐDÉS (Hatályos: 2015. február 1-től) Szerződés azonosító száma:... A hiteligényre vonatkozó adatok.

MKB SZEMÉLYI KÖLCSÖN IGÉNYLÉS ÉS SZERZŐDÉS (Hatályos: 2015. február 1-től) Szerződés azonosító száma:... A hiteligényre vonatkozó adatok. MKB SZEMÉLYI KÖLCSÖN IGÉNYLÉS ÉS SZERZŐDÉS (Hatályos: 2015. február 1-től) Szerződés azonosító száma:... A hiteligényre vonatkozó adatok Az igénylés célja: Az igényelt kölcsön összege: Új igénylés... HUF

Részletesebben

VÉGLEGES FELTÉTELEK OTP_VK_USD_2 2017/I AZ OTP BANK NYRT. 2014/2015. ÉVI 500.000.000.000 FORINT KERETÖSSZEGŰ KÖTVÉNYPROGRAMJÁNAK 2015. MÁRCIUS 23.

VÉGLEGES FELTÉTELEK OTP_VK_USD_2 2017/I AZ OTP BANK NYRT. 2014/2015. ÉVI 500.000.000.000 FORINT KERETÖSSZEGŰ KÖTVÉNYPROGRAMJÁNAK 2015. MÁRCIUS 23. VÉGLEGES FELTÉTELEK AZ OTP BANK NYRT. 2014/2015. ÉVI 500.000.000.000 FORINT KERETÖSSZEGŰ KÖTVÉNYPROGRAMJÁNAK KERETÉBEN KIBOCSÁTÁSRA KERÜLŐ MINIMUM 10.000 USD ÖSSZNÉVÉRTÉKŰ OTP_VK_USD_2 2017/I VÁLTOZÓ KAMATOZÁSÚ

Részletesebben

RÖVIDÍTETT TÁJÉKOZTATÓ

RÖVIDÍTETT TÁJÉKOZTATÓ RÖVIDÍTETT TÁJÉKOZTATÓ GE Money Pénzpiaci Nyíltvégű Alap Cseh nyelven: GE Money Peněžní Otevřený Podílový Fond Alapkezelő: Budapest Alapkezelő Zrt. (Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193.) Vezető forgalmazó:

Részletesebben

Jelen és/vagy jövő, azaz a megtakarítások dilemmája

Jelen és/vagy jövő, azaz a megtakarítások dilemmája KÜLÖNSZÁM 101 HORVÁTHNÉ KÖKÉNY ANNAMÁRIA 1 Jelen és/vagy jövő, azaz a megtakarítások dilemmája A jelenlegi gazdasági helyzetben a háztartásoknak egyre nehezebb megtakarításokat felhalmozniuk, öngondoskodásukat

Részletesebben

Ne vegyen fel hitelt, mielőtt ezt a 30 legfontosabb tanácsunkat nem olvasta el - Ingyenes hiteligénylésre felkészítő csomag

Ne vegyen fel hitelt, mielőtt ezt a 30 legfontosabb tanácsunkat nem olvasta el - Ingyenes hiteligénylésre felkészítő csomag Ne vegyen fel hitelt, mielőtt ezt a 30 legfontosabb tanácsunkat nem olvasta el - Ingyenes hiteligénylésre felkészítő csomag Ingyenes hiteligénylésre felkészítő minicsomag I. A könnyelmű hitelfelvétel csapdája

Részletesebben

Bar-listás? Nyugdíjas és pénzre van szüksége? Nem kap hitelt?

Bar-listás? Nyugdíjas és pénzre van szüksége? Nem kap hitelt? Bar-listás? Nyugdíjas és pénzre van szüksége? Nem kap hitelt? 1 A Gazdasági Versenyhivatal tájékoztatója a fogyasztói csoportokról 2 3 Kérdezzen mielőtt dönt! A bankok elutasítják? BAR lista nem akadály!

Részletesebben