BIBLIA- ÉS ÉLETMÓDTÁBOROK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BIBLIA- ÉS ÉLETMÓDTÁBOROK"

Átírás

1 BIBLIA- ÉS ÉLETMÓDTÁBOROK 2017

2 Nyári Biblia- és életmódtáborok június 25 július 2. Biblia-ismereti tábor Elek június 25 július 2. Toleranciatábor 1. Seregélyes július 2 július 9. Rehabilitációs tábor Sima július 16 július 23. Főiskolai tábor Sima július 23 július 30. Ifjúsági tábor Sima július 30 augusztus 6. Toleranciatábor 2. Seregélyes Kedves Táborozók! Több mint három évtizede szervezünk nyaranta különböző korú és érdeklődésű résztvevők számára táborokat. A táborok témájukat és programjukat tekintve bőséges választási lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra, testi-lelki felüdülésre vágyók részére. A természet szépségeinek közös felfedezése mellett a Biblia üzenetének, értékeinek megismerésére is lehetőséget kínálunk minden turnusban. Az idei évben több táborunkat új helyszínen rendezzük meg. Mint minden évben, most is törekedtünk arra, hogy a szállások minősége és ára mindenki számára vonzó és elérhető legyen. Minden táborunkban igyekszünk az egészséges életmód értékeire is ráirányítani a figyelmet, ezt az étrend összeállítása, és a sok közös aktív program séták, túrák is biztosítják. Szeretettel várunk mindenkit táborainkba!. A táborok szervezői július 30 augusztus 6. Családos tábor Kunfehértó július 30 augusztus 6. Új kezdet életmódtábor Zalakaros augusztus 11 augusztus 20. Zenei- és Biblia-ismereti tábor Orfű Kiadja a táborok szervezőinek megbízásából a BIK Könyvkiadó 1181 Budapest, Reviczky Gy. u. 46. Telefon: (06-1) , (06)20/ info@bikkiado.hu Honlap: Felelős kiadó: Szigeti Gábor

3 Biblia-ismereti tábor Időpont: június 25 július 2. Helyszín: Eleki Életmódközpont, 5742 Elek, Kossuth u. 54. (Békés megye) Táborvezető: Somogyi Lehel Táborunk fő célja: a Biblia gondolatvilágának, belső összefüggéseinek mélyebb megismerése előadások illetve beszélgetések keretében. Az év közben tartott turnusainkhoz hasonlóan ezen a programon is igyekszünk elősegíteni az életmód-változtatást egészséges növényi alapú ételek, mozgásprogramok, kirándulások segítségével. Előadások és beszélgetések témái Délelőtt: Lehetséges-e hogy minden eddiginél nagyobb válság küszöbéhez érkezett az emberiség? Van-e megoldás erre? Hogyan lehet eligazodni a különböző, egymásnak ellentmondó vélekedések, igazságok között például a föld és az ember eredetét illetően? Miért van tele életünk sokféle szenvedéssel és miért zárul halállal? Van-e válasz erre, van-e reménység a szabadulásra? Van-e realitása ennek a reménységnek: új eget és új földet várunk...amelyben igazság lakozik? Este: Ki volt Jézus? Miért volt olyan nagy hatása az emberekre és a történelemre? Hogyan közelítette meg Jézus a bűntudattal küzdő embereket? Hogyan viszonyult Jézus a betegekhez? Hogyan küzdött Jézus ellenségeiért? Az előadások időtartama alatt gyermekek részére külön foglalkozásokat tartunk. felnőtt: 6000 Ft/fő/éj 4-18 évesek: 5000 Ft/fő/éj 4 év alatt: 2500 Ft/fő/éj SZÉP kártyát elfogadunk Eleki Életmódközpont Telefon: (06)20/ , (06)66/ elekivendeghaz@gmail.com Jelentkezési határidő: május 31. Megközelítés: Autóval: az útvonal letölthető a Google Maps-ről. ( Tömegközlekedéssel: vonattal Budapest Keleti pályaudvarról a Békéscsaba- Lökösháza felé közlekedő vonatokkal Kétegyházáig. Ott az Elek felé induló autóbuszra kell átszállni. Békéscsabáról és Gyuláról is rendszeresen indulnak autóbuszok Elek felé. Az Eleki Életmódközpont őszén kezdte tevékenységét. Intézményünk célja az egészséges életmód alapelveinek népszerűsítése, a testi-lelki egészség helyreállítása képzett szakemberek, orvosok vezetésével. Egész évben zajló egészség-helyreállító turnusainkról, illetve más programjainkról bővebben a weboldalon tájékozódhatnak.

4 Toleranciatáborok Időpontok: Toleranciatábor 1.: június 25 július 2. Toleranciatábor 2.: július 27 augusztus 3. Helyszín: Táborvezető: Seregélyes, Elzamajor Aradiné Kadlicskó Edina A Tárt-Kapu Alapítvány szervezésében ebben az évben is két toleranciatábor kerül megrendezésre Seregélyesen, az Elzamajorban. (A tábor a Velencei-tótól 5 km-re található.) A mozgássérültek és laikus segítőik részére szervezett tábor célja, hogy sérült és testileg egészséges emberek egymásra találhassanak, ezáltal együtt beszélgessenek, erősödjenek, tevékenykedjenek és Istenhez is közelebb kerüljenek. Egyéb információk: szállás: egy turnusban kb. 50 fő részvételére számítunk, az elhelyezés akadálymentes kőházban lesz, a szobák 8 ágyasak, a fürdő és a szobák nagy része tolókocsival megközelíthető. étkezés: a napi háromszori hagyományos és vegetáriánus étkezést a táborhelyen lévő személyzet készíti el Ft/fő Programok beszélgetések játékok fürdőzés a Velencei-tóban szervezett kézműves-foglalkozások kirándulások a környéken A segítőknek a tábori díj 50%-áig biztosítunk kedvezményt, sérült barátainknak pedig lehetőség szerint. A részvételi szándékról mihamarabb kérnénk visszajelzést, hogy leendő táborozóink közül senkinek se kelljen anyagi korlátok miatt távol maradnia. A táborozási díj kifizetéséhez a Tárt-Kapu Alapítvány próbál támogatókat keresni. Aradiné Kadlicskó Edina Telefon: (06)20/ aradiek@gmail.com Jelentkezési határidő: május 15. A Tárt-Kapu Alapítvány önkéntes felajánlásokból, adományokból finanszírozza munkáját, melyeket köszönettel fogadunk az OTP Banknál vezetett számlára.

5 Rehabilitációs tábor Időpont: július 2 9. Helyszín: Sima, Ifjúsági tábor (a Zempléni-hegység déli részén) Táborvezetők: Vankó Zsuzsa és Nagy Sándor Idén is megrendezésre kerül hagyományos rehabilitációs táborunk. A tábor felépítése az elmúlt évek menetrendjét fogja követni(bibliai és rehabilitációs témák reggel és este, valamint beszélgetések, a Biblia tanításaival a központban.) Szeretettel várjuk a szabadult és szabadulni vágyó szenvedélybetegeket, családtagjaikat. A programokon való részvétel önkéntes. A résztvevőket pihenés-nyaralás, baráti és bajtársi közösség, gondolkodást megelevenítő, gyógyulást elősegítő beszélgetések várják. Előadások, beszélgetések, programok Délelőtt: A megbetegedett hozzátartozó Miért nem gyógyulhat a szenvedélybeteg, amíg a hozzátartozó nem néz szembe azzal, hogy ő is beteg? Társfüggő viselkedésminták Tipikus hibák a szenvedélybetegekhez való viszonyban Amikor a családtag is gyógyulni kezd Mivel segíthet a legjobban a hozzátartozó a beteg gyógyulása érdekében? A szenvedélybeteg megoldási kísérletei a betegség fenntartása érdekében (önigazolások rendszere, kreált ürügyek, önsorsrontás, stb.) A megbocsátás szerepe a múlt feldolgozásában, mint a rehabilitáció egyik sarokköve. Az előadásokat követően csoportos beszélgetések az adott témáról. A gondolatok és tapasztalatok megosztására kétféle csoportban lesz lehetőség: az egyik csoportban a gyógyult, gyógyulófélben lévő vagy szabadulni vágyó szenvedélybetegek, a másik csoportban a családtagok, hozzátartozók részvételével. Este: A 16. századi reformáció biblikus felfedezései Milyen háttéren és előzmények után alakult ki egység a Sola Scriptura (egyedül a Szentírás) elv elfogadását illetően? Miért volt felszabadító a hit általi megigazulás bibliai tanításának felfedezése? Miképpen került előtérbe a biblikus felfedezésekkel együtt a lelkiismereti szabadság kérdése is? Hogyan újult meg az egyházról és az egyházi szertartásokról való gondolkodás is? Milyen további kérdésekben kezdeményeztek új átgondolást egyes reformátorok? A reggeli és esti együttlétek között: kirándulások, aktív kikapcsoldási alkalmak a környéken (Boldogkőváralja, vizsolyi Biblia-múzeum) séták az árnyas turistautakon kerékpáros kirándulás igény szerint 4800 Ft/fő/éj Nagy Sándor Telefon: (06)20/ nagy.sandor25@gmail.com Jelentkezési határidő: június 15.

6 Főiskolai tábor Időpont: július Helyszín: Sima, Ifjúsági tábor (a Zempléni-hegység déli része) Táborvezetők: Vankó Zsuzsa és Nagy Sándor A Sola Scriptura Teológiai Főiskola idén is új helyszínen rendezi meg nyári táborát: Sima falucskában, a vadregényes Zempléni-hegység déli részén. A mindöszsze 31 fős településen a természet közelségében a nyugalom, az elcsendesedés garantált. A tábor közelében fekszik Boldogkőváralja, a hazai turizmus egyik kedvelt célpontja, valamint Vizsoly, ahol a Károli Gáspár által első ízben magyar nyelvre fordított teljes Biblia kinyomtatásra került. A táborba a főiskola hallgatói mellett mindazokat szeretettel várjuk, akik érdeklődnek a Biblia tanításai iránt. Az előadások mellett több szemináriumi sávot is meghirdetünk, ahol téma közül lehet választani. E kiscsoportos műhelymunka keretében a résztvevők tovább mélyíthetik ismereteiket, megoszthatják egymással gondolataikat. A programot a Zemplénben tett kirándulások színesítik. A tábort azoknak ajánljuk, akik nyitott légkörben, a főiskola oktatóinak vezetésével szeretnék (újra)felfedezni a Bibliát, és annak életet átformáló, közösségteremtő erejét. Program Előadások: Elvhűség, verseny és vallási türelem a posztmodern korban (Prancz Zoltán) A megbocsátás szerepe a múlt feldolgozásában avagy hogyan győzhetünk sérelmeink felett? (Nagy Sándor) Miért nem bizonyultak maradandónak a reformációs mozgalmak eredményei a törénelem során? Miért van szükség újabb reformációra, különösképpen a mi korunkban? (Vankó Zsuzsa) Mélypont és megrázkódtatás: a reneszánsz pápaság időszaka ( ) (Holló Péter) Szemináriumok: Néhány újszerű szempont Jób könyve magyarázatához (Prancz Z.) Egy nehezen leleplezhető lelki betegség: a társfüggőség. Hogyan azonosítható, miként győzhetünk felette? (Nagy Sándor) Lelki tanulságok Kóré lázadásának történetében. Az önfelmagasztalás vágya és a lelki vakság összefüggései. (Nagy Sándor) Jeremiás könyve 7. fejezetének tanulságai korunk kereszténységére nézve. Bizalom az egyházban vagy engedelmesség Istennek? (Nagy Sándor) Szépségek és nehézségek a Biblia-fordítások revíziója során. (A főiskola keretében működő Biblia-fordító műhely eredményei és tapasztalatai.) (Vankó Zsuzsa) Az elmúlt évben sok szó esett történelmi korszakváltásról. Milyen látást ad erről a bibliai kinyilatkoztatás? (Vankó Zsuzsa) Jézus küzdelmei az emberi kigondolásokkal az evangéliumokban. (Kovács Imre) Pál apostol megtérése és annak lelki tanulságai (Kovács Imre) Az útkészítők Az előreformáció mozgalmai és küzdelmeik a katolikus egyházzal (Holló Péter) Az előadások és szemináriumok listája még nem teljes. A programok időtartama alatt gyermekek részére külön foglalkozásokat biztosítunk. 1-5 éjszakára: 5500 Ft/fő/éj 6-7 éjszakára: 4800 Ft/fő/éj A légkondicionált apartmanokban egységesen: 5500 Ft/fő/éj. Az alábbi gyermekkedvezmény a szállásra, pótágyon vonatkozik (szülővel egy szobában, minimum 2 teljes árat fizető felnőtt esetén): 5 éves kor alatt díjmentes 5-14 éves kor között: 1500 Ft/fő/éj Bővebb információ: Nagy Sándor Telefon: (06)20/ , nagy.sandor25@gmail.com Jelentkezés: a főiskola honlapjáról ( letölthető kitöltött jelentkezési lapokat a sola@sola.hu címre kérjük eljuttatni. Jelentkezési határidő: június 15.

7 Ifjúsági tábor Időpont: július Helyszín: Sima, Ifjúsági tábor (a Zempléni-hegység déli része) Táborvezetők: Fekete Dávid, Nagy Sándor, Vankó Zsuzsa Idén egy újabb gyönyörű helyszínen rendezzük meg ifjúsági táborunkat: Sima falucskában, a Zempléni-hegység déli, vadregényes részében. A közelben található többek között a Boldogkői vár vagy a vizsolyi Biblia-múzeum. A reggeli és esti előadások, beszélgetések között számtalan közös programra lesz lehetőség. A tábor kb. 40 jó minőségű hegyi kerékpárral is rendelkezik, így igény esetén biciklitúrát is szervezhetünk. Programok Délelőtt: Bibliatanulmányozás, beszélgetés csoportokban. Téma: különleges mélységeket rejtő vagy nehezebben érthető igeszakaszok üzenetének közös felfedezése. A beszélgetések célja a bibliatanulmányozás alapvető módszereinek megismerése, a bibliai kijelentések személyes megértése. Esti előadások: Egészséges vallásosság Az egészséges és a hamis vallásosság közötti különbségek. Mi tekinthető egészséges vallásosságnak? Hogyan leplezi le a Biblia a hamis spiritualitást? Fenyeget minket is a hamis vallásosság? Az ökumenikus mozgalom eredete, alapeszméi. Milyen fázisban tart jelenleg, milyen hatással van a közgondolkodásra és ránk? Mit mond a Biblia napjaink korszakváltásáról? Miben érezhető, miben érhető tetten világunkban ez a korszakváltás? Milyen változások mennek végbe ma a nemzetközi adventizmusban? Hogyan viszonyuljunk ezekhez a változásokhoz, hogyan értékeljük ezeket a folyamatokat? Miért nem bizonyultak maradandónak a reformációs mozgalmak eredményei a történelem során? Miért van szükség újabb reformáció ra, különösképpen a mi korunkban? Egyéb programok: Filmvetítéssel egybekötött beszélgetés (a Mondd el a világnak című film megtekintése és beszélgetés az adventtörténelemről. A film az adventmozgalom eredetét és korai szakaszát mutatja be. A múlt ismerete fontos ahhoz, hogy el tudjunk igazodni a jelenkor eseményeiben és stabil önazonosságunk legyen.) Gyalogos és kerékpáros túrák Kirándulás Boldogkőváraljára Közösségi munkalehetőség: megpróbáljuk felderíteni, hogy a 31 fős falucskában miben lehetnénk segítségére a helybeli, feltehetően idősebb lakosoknak. Igény szerint további beszélgetések bármilyen témában (párválasztás, hogyan győzhetünk lelki problémáink felett, stb:) 4800 Ft/fő/éj Nagy Sándor Telefon: (06)20/ nagy.sandor25@gmail.com Jelentkezési határidő: június 15.

8 Családos tábor Időpont: július 30 augusztus 6. Helyszín: Kunfehértó, Gyermek- és ifjúsági tábor 6413 Kunfehértó, Határ út Táborvezetők: Balogh Gábor, Soós Attila Idei családos táborunkat az Alföld déli részén, Kunfehértón szervezzük meg. A tábor a 120 hektáros Kiskunsági Nemzeti Park mellett fekszik, ebből adódóan számos lehetőség nyílik a túrázásra is. A fürdőtó másfél kilométerre található, stranddal, játszóterekkel, sportpályákkal. Szállásunk egy volt úttörőtábor, ahol kőépületekben, ágyas szobákban leszünk elszállásolva, illetve a tábor területe kiválóan alkalmas sátras vagy lakókocsis szállásra is. A kerítéssel körbevett, nyírfákkal övezett, árnyékos-ligetes területen sportolásra, csoportos beszélgetésekre is lehetőség van (sportfelszerelést lehetőség szerint mindenki hozzon magával). A tábor saját konyhával és étkezővel rendelkezik. Előadások, beszélgetések, programok Táborkezdő előadás: Buda Ferenc: Nem csak a hegyek között van élet Reggeli témák: Miként veszélyezteti a végidő társadalma a harmonikus családi életet? Kiegészít vagy kikészít? Különbözőségeink megértése és elfogadása Férfi (apai) és női (anyai) szerepek és feladatok A konfliktuskezelés és a megbocsátás művészete a házasságban Örököstársak? Hogyan segíthetjük egymást a közös célba érkezéshez? Esti témák: Mire figyeljünk különösen a mai társadalmi folyamatokból? (Balogh Gábor) A szülői magatartás és példa jelentősége. Miként formálták ezek Luther személyiségét? (Balogh Gábor) A felnőtté váló gyermekek és szüleik kapcsolata (Fekete Dávid) Az egészséges zene. Hogyan formálhatjuk zenei ízlésünket, hallásunkat? (Ferge Béla) Miként dolgozzuk fel egyéni és közösségi próbáinkat? (Soós Attila) Egyéb programok: családgondozó beszélgető-kör gyermekeknek: bibliai és kézműves foglalkozások, pályaorientációs beszélgetések éveseknek, gyógynövénygyűjtés, sportfoglalkozások, lovaglás, fürdőzés 4500 Ft/fő/éj 3-12 éves korig: 3500 Ft/fő/éj 3 éves kor alatt ingyenes Balogh Gábor Telefon: (06)20/ b.gbr@icloud.com Soós Attila Telefon: (06)20/ soosattila.nyitottszemmel@gmail.com

9 Új kezdet életmódtábor Időpont: július 30 augusztus 6. Helyszín: Zalakaros, Fortuna Hotel (Zala megye) 8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 6 Táborvezetők: Tóth Gábor, Somogyi Lehel Az Új kezdet életmódtáborba azokat várjuk, akiknek célja az egészséges életmód legfontosabb alapelveinek gyakorlati megvalósítása. Zalakaros városa Zala megyében, a Balatontól délnyugatra Keszthely és Nagykanizsa között fekszik. Idegenforgalmát és népszerűségét a településen működő termálfürdőnek köszönheti. A város határában elterülő Kis-Balaton varázslatos madár- és növényvilágával, Zalavár nevezetességeivel, bivalyrezervátummal, és a Kányavári szigettel vonzza az érdeklődőket. Tervezett programok előadások fórumbeszélgetések egyéni tanácsadás gyógynövénybemutatók ételbemutatók kirándulások, séták A táborban napi háromszori, teljesen növényi (vegán) étkezést biztosítunk. Az előadások időtartama alatt a gyermekek részére külön foglalkozásokat tartunk. Felnőtt: 5800 Ft/fő/éj 4-18 éves korig: 5300 Ft/fő/éj 4 éves kor alatt: 2800 Ft/fő/éj Eleki Életmódközpont Telefon: (06)20/ , (06)66/ elekivendeghaz@gmail.com Jelentkezési határidő: május 31. A jelentkezőktől Ft foglaló befizetését kérjük a jelentkezést követő 14 napon belül a Vajdaságért Alapítvány K&H Banknál vezetett számú bankszámlájára, Zalakaros megjelöléssel. A jeletkezést csak akkor tekintjük véglegesnek, ha az előleg befizetése megtörtént. A jelentkezés lemondása esetén a foglalót nem tudjuk visszatéríteni. reggeli tornák, közös mozgás

10 Zenei és Biblia-ismereti tábor Időpont: augusztus Helyszín: Orfű, Tekeresi Vendégház és Lovaspanzió 7677 Orfű, Petőfi Sándor u. 3. Táborvezetők: Vigh Ágnes, Holló Péter, Reisinger János Idén a zenei és Biblia-ismereti tábort ismét a Pécstől 14 km-re fekvő Orfűn rendezzük meg. Orfű a Mecsek-hegyhát közepén fekszik, csodálatos természeti környezetben. A falu jellegzetessége három tó, melyek közül kettőn (Orfűi- és Pécsi-tó) úszni, vitorlázni, csónakázni lehet. Orfűről számos túraútvonal indul, melyeken a Mecsek legszebb részeit lehet bejárni. A zenei és Biblia-ismereti táborban reggel és este bibliai előadásokat tartunk mindkét tábor résztvevői számára. Ezen kívül tervezünk a tábor zenei jellegéhez igazodó további előadásokat is. Napközben a Biblia-ismereti tábor résztvevői további előadásokon, beszélgetéseken vehetnek részt, míg a zenei tábor résztvevői kórus- illetve zenekari próbákon készülnek a tábort záró jótékonysági egyházzenei hangversenyekre. Az előadások és próbák mellett minden napra szervezünk kirándulásokat, túrákat. Zenei vezetők: Kassainé Garamvölgyi Rita karvezető (06)70/ Tóth Judit koncertmester (06)20/ Cséfalvay Dániel karmester Tervezett zenei program: J. S. Bach: János passió keresztmetszet Tervezett hangversenyek: augusztus 18. Orfű augusztus 19. Pécs, Liszt Ferenc hangversenyterem augusztus 20. Budapest, Olasz Kultúrintézet Délelőtti előadások: Aktuális kérdések bibliai válaszok Miért van szétszakadozva a kereszténység? Létrejöhet-e a keresztény egység? Ténylegesen felgyorsultak-e az események, vagy csak a rohanó világban érezzük így? Mit tehetünk azért, hogy a világ áramlata ne sodorjon bennünket magával? Hamis Krisztusok és hamis próféták hogyan leplezhető le a csalás? Milyen események jelzik leginkább Jézus visszajövetelének közelségét? Esti előadások: Jézus szenvedéstörténete János evangéliumában János evangéliuma mint kiegészítő jellegű evangélium Jézus a Gecsemáné kertben A kihallgatások A megcsúfoltatás A kereszthalál A feltámadás Kiket üdvözíthet Jézus? Ft/fő/éj A zenei tábor résztvevői, akik a próbákon és a hangversenyeken énekelnek illetve zenélnek, napi 1000 Ft kedvezményben részesülnek. Gyermekek számára 3 éves korig a részvétel díjtalan. Nagycsaládoknak szociális alapon szerény támogatást tudunk nyújtani, az erre irányuló kéréseket a jelentkezéssel egyidőben kérjük jelezni. Vigh Ágnes Telefon: (06)20/ vigh.agnes@gmail.com Jelentkezési határidő: június 30. A kórus- és zenekari kották május végétől beszerezhetők a karvezetőnél és a koncertmesternél. A kórus részére június 18-án vasárnap 10 órától előzetes próbát tartunk Zugligetben (Budapest, XII., Remete u. 16/a), kérjük ezen lehetőség szerint minden kórustag vegyen részt.

11

tájékoztató a nyári biblia-táborokról

tájékoztató a nyári biblia-táborokról tájékoztató a nyári biblia-táborokról 2018 kedves táborozók! Keresztény Advent Közösség (Postacím: 1121 Budapest, Remete út 16/A) Sola Scriptura Teológiai Főiskola (Postacím: 2051 Biatorbágy, Patak u.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a nyári Biblia-táborokról

TÁJÉKOZTATÓ. a nyári Biblia-táborokról TÁJÉKOZTATÓ a nyári Biblia-táborokról 2019 TÁJÉKOZTATÓ a nyári Biblia-táborokról 2019 Keresztény Advent Közösség (Postacím: 1121 Budapest, Remete út 16/A) Sola Scriptura Teológiai Főiskola (Postacím:

Részletesebben

tájékoztató a nyári biblia-táborokról

tájékoztató a nyári biblia-táborokról tájékoztató a nyári biblia-táborokról 2016 Keresztény Advent Közösség (Postacím: 1121 Budapest, Remete út 16/A) Oltalom Alapítvány (Postacím: 3529 Miskolc, Park u. 9. A/3) Sola Scriptura Teológiai Főiskola

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

Nyers ételkészítő Tábor

Nyers ételkészítő Tábor Nyers ételkészítő Tábor Első alkalommal, és reméljük lesz folytatása. megrendezzük a nyers életmód táborunkat. Együtt készítjük el a finomságokat, együtt is fogyasztjuk el, kirándulunk, énekelünk, jókat

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a GYEMSZI Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet ismét életmódtábort szervez az alábbi időpontban:

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a GYEMSZI Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet ismét életmódtábort szervez az alábbi időpontban: Örömmel tájékoztatjuk, hogy a GYEMSZI Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet ismét életmódtábort szervez az alábbi időpontban: Időpont Jelentkezési határidő 2011. szeptember 14-18. 2011. július

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, 2009. július 9 11. Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a GYEMSZI Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet ismét életmódtábort szervez az alábbi időpontban:

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a GYEMSZI Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet ismét életmódtábort szervez az alábbi időpontban: Örömmel tájékoztatjuk, hogy a GYEMSZI Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet ismét életmódtábort szervez az alábbi időpontban: Időpont Jelentkezési határidő 2013. május 5 9. 2013. március 15. A

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár.

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár. Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár Jelentkezési lap Személyes adatok Név*: Területi szervezet / szekció neve: MKE tagsági

Részletesebben

Tábori Hírmondó. Kedves Családok! Tartalom: február. Felsőtárkány, augusztus Szeretnénk, ha a nyári táborba Ti is jelentkeznétek!

Tábori Hírmondó. Kedves Családok! Tartalom: február. Felsőtárkány, augusztus Szeretnénk, ha a nyári táborba Ti is jelentkeznétek! Tábori Hírmondó Felsőtárkány, 2018. augusztus 18-22. Kedves Családok! Szeretnénk, ha a nyári táborba Ti is jelentkeznétek! Tartalom: Kérdések és válaszok Várható költségek 2 4 A helyszínről 4 Jelentkezés

Részletesebben

ÖSSZESÍTETT TANTERV. mény. K 1 3 Dr. Csabai Tamás TKR11

ÖSSZESÍTETT TANTERV. mény. K 1 3 Dr. Csabai Tamás TKR11 SOLA SCRIPTURA TEOLÓGIAI FŐISKOLA 2051 Biatorbágy, Patak u. 4/A www.sola.hu; sola@sola.hu; 06-2/820-80; 06-20/79-6260 Intézményi azonosító: FI70788 TEOLÓGIA ALAPKÉPZÉS 2018/2019 ÖSSZESÍTETT TANTERV Kötelező

Részletesebben

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Örömünkre szolgált, hogy az elmúlt évek során sok szakszervezeti tag és családja részére biztosítottuk szálláshelyünkön a

Részletesebben

SEGÍTHETÜNK! Alapitvany-Fuzet_2009_05.indd 1 Alapitvany-Fuzet_2009_05.indd 1 9/14/2009 9:10:00 AM 9/14/2009 9:10:00 AM

SEGÍTHETÜNK! Alapitvany-Fuzet_2009_05.indd 1 Alapitvany-Fuzet_2009_05.indd 1 9/14/2009 9:10:00 AM 9/14/2009 9:10:00 AM SEGÍTHETÜNK! Alapitvany-Fuzet_2009_05.indd 1 9/14/2009 9:10:00 AM WWW.DGY.HU ADÓSZÁM: 18356076-1-03 BANKSZÁMLASZÁM: 10400621-06201821-00000000 H-6200 KISKŐRÖS, MEZŐ U. 16. H-1094 BUDAPEST, ANGYAL UTCA

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

Campus Hotel Debrecen

Campus Hotel Debrecen Campus Hotel Debrecen Kedvezményes ajánlatunk hallgatók és felsőoktatási intézményekben dolgozók részére: Szállás 2 ágyas szobában 4.500 Ft/fő/éj Az ár tartalma: 1 éjszaka szállás, a parkoló használata,

Részletesebben

KATASZTRÓFAVÉDELMI TÁBOR 2017!

KATASZTRÓFAVÉDELMI TÁBOR 2017! KATASZTRÓFAVÉDELMI TÁBOR 2017! Helyszín: Hercegkúti Zemplén gyermek- és ifjúsági tábor Időpontja: július 16 július 21-ig. A tábor költsége 28.000 Ft, ami tartalmazza a: szállást + napi 3-szori étkezést

Részletesebben

A tábor célja az egészségtudatos szemlélet kialakítása.

A tábor célja az egészségtudatos szemlélet kialakítása. A tábor célja az egészségtudatos szemlélet kialakítása. Az elméleti és gyakorlati tudnivalók elsajátítását az egészségvédelmi, ismeretterjesztő eladások és a főzőkörök segítik kezdő és haladó csoportban.

Részletesebben

SOLA SCRIPTURA Teológiai Főiskola 2051 Biatorbágy, Patak u. 34/A. Web: / Intézményi azonosító: FI70788

SOLA SCRIPTURA Teológiai Főiskola 2051 Biatorbágy, Patak u. 34/A.   Web: / Intézményi azonosító: FI70788 SOLA SCRIPTURA Teológiai Főiskola 2051 Biatorbágy, Patak u. 34/A. E-mail: sola@sola.hu Web: www.sola.hu 06-20/379-6260 Intézményi azonosító: FI70788 Teológia alapszak képzési és kimeneti követelmények

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok MÁSODIK FELHÍVÁS a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2016. szeptember 8-10. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZET PROGRAMJA 2016. szeptember 8. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

Kérdőív. Adatgyűjtés a táborhely minősítéshez és hazai vízi turizmus fejlesztéséhez

Kérdőív. Adatgyűjtés a táborhely minősítéshez és hazai vízi turizmus fejlesztéséhez Kérdőív Adatgyűjtés a táborhely minősítéshez és hazai vízi turizmus fejlesztéséhez A kérdőív kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe, kérem, hogy segítse a munkámat! A VÁLASZOKAT BÁRMILYEN MÓDOD JELÖLHETI,

Részletesebben

VÁSÁROSNAMÉNY - GERGELYIUGORNYÁRA

VÁSÁROSNAMÉNY - GERGELYIUGORNYÁRA Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal és a Mozaik Gazdasági Szervezet Budapest Főváros Önkormányzata által támogatott táborozási lehetőséget hirdet VÁSÁROSNAMÉNY - GERGELYIUGORNYÁRA sport, szabadidős

Részletesebben

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28.

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. SZOBA ÁRAK: ELŐ ÉS UTÓSZEZONBAN Erkélyes thai szoba 2 fő részére 2013.május 01.- június 01.-ig 2013. augusztus 29.- december 31.-ig 7000 Ft/ éj

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2017. augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2017. augusztus 31. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj)

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) Napii árak 2015 Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) hétvége (P-SZ éj) Szállás kétágyas elhelyezéssel

Részletesebben

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA A Balaton kapujában Budapesttől csupán 90 km-re található balatonaligai szállás-, és üdülőközpont, melynek 10 hektáros strandja 2 km hosszan nyúlik

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. A családias hangulat, munkatársaink vendégszeretete, a kellemes környezet és

Részletesebben

FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.)

FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) A panzióban tíz teljes komforttal rendelkező vendégszoba áll rendelkezésre. A szobák elosztása: 4 db nagyobb alapterületű kétágyas, 3 db kisebb alapterületű

Részletesebben

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE A várostól 4 km-re, a Vadkerti tó üdülőövezetének központjában a strand főbejáratától 200 m-re található a BUDA-HOLD Kft. által üzemeltetett 3 szintes

Részletesebben

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL Az üdülést igénybe veheti: a Szövetség tagsága, a tagok hozzátartozói (férj, feleség, élettárs és maximum két nem nagykorú unoka), valamint

Részletesebben

EGYHÁZAINK HÍREI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F április HIT VALLÁS

EGYHÁZAINK HÍREI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F április HIT VALLÁS 2019. április HIT VALLÁS EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F GYÓNI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG MISEREND A NYÁRI IDŐSZAKBAN: hétfő, kedd, péntek 18.00 óra, szombat 19.00 óra, vasárnap 9.00 óra (Dabas-Szőlők),

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

Meghívó. Fujii Aki zongoramûvésznõ jótékonysági szólóestjére. Sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját. és a hangversenyt követõ fogadásra.

Meghívó. Fujii Aki zongoramûvésznõ jótékonysági szólóestjére. Sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját. és a hangversenyt követõ fogadásra. Az adományokat a következő számlán fogadjuk: OTP Rt. 11745004-20110479 Református Egyházközség Adományszámla Támogatók: Aba-Novák Kulturális Központ Aktív Rádió Bartók Béla Kamarakórus Cora Csányi Konyha

Részletesebben

MANNA - ZSÁLYALIGET - POGÁNY

MANNA - ZSÁLYALIGET - POGÁNY MANNA - ZSÁLYALIGET - POGÁNY Napok Bentlakásos táboroztatás (6 nap / 5 éjszaka) Gyerekek és pedagógusok Egy turnusba 80 fő tanulót, velük 4 fő kísérőtanárt tud fogadni a Manna 6 fős tantestülete. Vigyázók

Részletesebben

Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015

Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015 Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015 Bevezetés A Muzsika Hídja Fesztivál Szervezőbizottsága 2015-ben is megrendezi a Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivált Budapesten 2015. július 25-26-án, első

Részletesebben

Pannonia Cantat. Youth Choir Festival. 2011. június 27 július 2. Kaposvár, Hungary. www.youthchoirfestival.org

Pannonia Cantat. Youth Choir Festival. 2011. június 27 július 2. Kaposvár, Hungary. www.youthchoirfestival.org Pannonia Cantat Youth Choir Festival 2011. június 27 július 2. Kaposvár, Hungary www.youthchoirfestival.org Tisztelt Zene- és Énekbarátok! A PANNONIA CANTAT Youth Choir Festival 2011-ben, június 27-től

Részletesebben

Biblia-táborok. Bózsva Törökkoppány

Biblia-táborok. Bózsva Törökkoppány 1 2009 Biblia-táborok Bózsva Törökkoppány 2www.eletpont.hu Kedves Táborozónk! Szeretettel nyújtjuk át az ÉletPont Nonprofi t Kft. 2009. évi programfüzetét, amelyben bemutatjuk klasszikus és szakosított

Részletesebben

Ismertető a nyári táborunkról

Ismertető a nyári táborunkról Ismertető a nyári táborunkról Idei táborunkat a csodaszép Őrségben rendezzük. Három, egy hetes turnussal készülünk. - 1. Június 26 (péntek) - Július 03 (péntek) - 2. Július 19 (vasárnap) - Július 26 (vasárnap)

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2017. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Bányamérő Szakcsoportja, a Magyar Bányamérő Alapítvány és a Bányászati Szakosztály Tatabányai Helyi Szervezete nevében tisztelettel meghívjuk Önt és

Részletesebben

ALAPÍTVA ADÓSZÁM: BANKSZÁMLASZÁM:

ALAPÍTVA ADÓSZÁM: BANKSZÁMLASZÁM: SEGÍTÜNK! WWW.DGY.HU ADÓSZÁM: 18356076-1-03 ALAPÍTVA 1999 BANKSZÁMLASZÁM: 10400621-06201821-00000000 H-6200 KISKŐRÖS, MEZŐ U. 16. H-1094 BUDAPEST, ANGYAL UTCA 36. ISBN: 978-963-88259-1-9 AZ EGYÜTT A DAGANATOS

Részletesebben

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka Központi szállodaépület (nyitva: június 15 - augusztus 29.) Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák

Részletesebben

2013. július 21. vasárnap

2013. július 21. vasárnap Newstart Életmódtábor a Bakonyban 2013.07.21-28-ig Részletes program: 2013. július 21. vasárnap 11.00-13.00 Érkezés, táborhely elfoglalása 13.30-14.30 Ebéd a Napfényes Étteremből: Kerti vegyes zöldségleves

Részletesebben

Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program

Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program Kedves Résztvevők! A programok úgy vannak kialakítva, hogy a babakocsival is bejárhatóak az útvonalak, illetve a délelőtti programokból van lehetőség visszatérni

Részletesebben

TÜSKEVÁR PIHENŐHÁZ GYOMAENDRŐD

TÜSKEVÁR PIHENŐHÁZ GYOMAENDRŐD TÜSKEVÁR PIHENŐHÁZ GYOMAENDRŐD Hétszínvirág-Tüskevár Szolgáltató Nonprofit BT. 5502 Gyomaendrőd, Fő út 67. Telefon:: 70/940-1619 e-mail: hetszinviragtuskevar@upcmail.hu www.hetszinviragbt.webnode.hu Gyomaendrőd

Részletesebben

A III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál 2014 Budapest.

A III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál 2014 Budapest. A III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál 2014 Budapest. Bevezetés III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivált a III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál Szervezőbizottság rendezi meg

Részletesebben

SEGÍTÜNK! Alapitvany-Fuzet_2016_01.indd 1 Alapitvany-Fuzet_2016_01.indd :54: :54:24

SEGÍTÜNK! Alapitvany-Fuzet_2016_01.indd 1 Alapitvany-Fuzet_2016_01.indd :54: :54:24 SEGÍTÜNK! Alapitvany-Fuzet_2016_01.indd 1 2016.01.20. 15:54:24 WWW.DGY.HU ADÓSZÁM: 18356076-1-03 BANKSZÁMLASZÁM: 10400621-06201821-00000000 H-6200 KISKŐRÖS, MEZŐ U. 16. H-1094 BUDAPEST, ANGYAL UTCA 36.

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

Teológia alapszak képzési és kimeneti követelmények. Azonosító kód: SZ2 Verzió: 4. Dátum: 2011. 05. 12.

Teológia alapszak képzési és kimeneti követelmények. Azonosító kód: SZ2 Verzió: 4. Dátum: 2011. 05. 12. SOLA SCRIPTURA Teológiai Főiskola 1121 Budapest, Remete u. 16/A 1536 Budapest 114. Pf.: 253 E-mail: sola@sola.hu Web: www.sola.hu 06-1/391-01-80; 06-20/379-6260 Intézményi azonosító: FI70788 Teológia alapszak

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

Meseszálló. Ha olyan helyet keresel, ahol pihenhetsz és feltöltődhetsz, jó hírünk van: A Meseszálló stresszmentes övezet!

Meseszálló. Ha olyan helyet keresel, ahol pihenhetsz és feltöltődhetsz, jó hírünk van: A Meseszálló stresszmentes övezet! Meseszálló Bőszénfa, Kossuth Lajos utca 28. Ha olyan helyet keresel, ahol pihenhetsz és feltöltődhetsz, jó hírünk van: A Meseszálló stresszmentes övezet! Kaposvártól 15 km - re délre, Szigetvár felé haladva

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

1 B I B L I A -TÁ B O R O K 2008

1 B I B L I A -TÁ B O R O K 2008 BIBLIA-TÁBOROK 2008 1 2www.eletpont.hu Kedves Táborozónk! Örömmel nyújtjuk át Önnek az ÉletPont Szabadidős és Életmódtáborok Kht. 2008-as programfüzetét, amelyben az idei évben klasszikus, Biblia-ismereti

Részletesebben

PREVENT ART 2. 2011. ÁPRILIS 7.

PREVENT ART 2. 2011. ÁPRILIS 7. PREVENT ART 2. Programok és Módszervásár a józanságért 2011. ÁPRILIS 7. ANGYALFÖLDI JÓZSEF ATTILA MŰVELŐDÉSI KÖZPONT PROGRAMISMERTETŐ A XIII. Kerületi Közművelődési Nonprofit Kft. Iránytű Ifjúsági Információs

Részletesebben

GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK GÁL FERENC FŐISKOLA MEZŐTÚR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Kollégiumi szálláslehetőség Cím: 5400 Mezőtúr, Petőfi tér 1. (volt főiskola kollégiuma) tel: 06-56-551-000 Szobák és árak: Földszint: 2 db 4 fős szoba (külön

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2013. Tisztelt Kolléganők / Kollégák! Az Óbudai Egyetem meghirdeti 2012. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk

Részletesebben

MINTA. Kedves Elsőéves Egyetemi POLGÁRUNK!

MINTA. Kedves Elsőéves Egyetemi POLGÁRUNK! PTE Marketing Osztály Elsőéves egyetemi egyetemi polgárok polgárok kérdőíve kérdőíve A megjelölés módja: Javítás: Kérem, használjon tollat vagy vékony hegyű filcet. Az űrlap automatikus feldolgozásra kerül.

Részletesebben

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. 1 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. A találkozó célja: Rendezvényünkkel

Részletesebben

Mikor lefekszel gyönyörűséges lesz az álmod. Péld. 3:24

Mikor lefekszel gyönyörűséges lesz az álmod. Péld. 3:24 Mikor lefekszel gyönyörűséges lesz az álmod. Péld. 3:24 1 pár táborlakó gondolataival: A tábor előtti hónapok álmodozásai (és persze szervezési munkálatai) már igencsak Kadarkút körül forogtak bennem.

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám Kedves Olvasó! A nyár derekán közelegve az őszhöz már most szervezzük új tevékenységeinket. Már ebben a hírlevélben is meghirdetünk néhány őszi programot, és természetesen

Részletesebben

GYALOGOS VÁNDORTÁBOR-VEZETŐ Akkreditált pedagógus továbbképzés

GYALOGOS VÁNDORTÁBOR-VEZETŐ Akkreditált pedagógus továbbképzés A Testnevelési Egyetem és az Országos Erdészeti Egyesület akkreditált továbbképzést szervez pedagógusok számára GYALOGOS VÁNDORTÁBOR-VEZETŐ Akkreditált pedagógus továbbképzés A továbbképzés azonosító száma:

Részletesebben

Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Apáczai csere János tér 5.

Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Apáczai csere János tér 5. Szakmai program: Nyári napközbeni ellátás tematika 2017. Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Apáczai csere János tér 5. Időpont: 2017. június 26. augusztus 18. naponta 8.00

Részletesebben

A csend múvészete. Haladó tanfolyam Szvámi Vaishampayannal. Budapest, június 28 július 2. (bejelentkezés június 28-án este)

A csend múvészete. Haladó tanfolyam Szvámi Vaishampayannal. Budapest, június 28 július 2. (bejelentkezés június 28-án este) A csend múvészete Haladó tanfolyam Szvámi Vaishampayannal Budapest, 2017. június 28 július 2. (bejelentkezés június 28-án este) Ima a lélegzetben ez a csend; szeretet a végtelenben ez a csend; bölcsesség

Részletesebben

Afázia Az Újrabeszélők Egyesülete 2006-2012. Dallos Zsuzsanna- Krasznár Felicia

Afázia Az Újrabeszélők Egyesülete 2006-2012. Dallos Zsuzsanna- Krasznár Felicia Afázia Az Újrabeszélők Egyesülete 2006-2012. Dallos Zsuzsanna- Krasznár Felicia MLSZSZ KONFERENCIA 2012. 04.14. Afázia- Az Újrabeszélők Egyesülete 2006-ban alakult Titkára, létrehozója: Dallos Zsuzsa tapasztalati

Részletesebben

MENEDÉK. Me nedék a Borszék feletti Bükk-havason HELY

MENEDÉK. Me nedék a Borszék feletti Bükk-havason HELY A HELY A Keleti-Kárpátok havasainak a Gyergyói-, a Besztercei-, és a Kelemen-havasok ölelésében levő Borszék immár jó két évszázada Erdély egyik legszebb és méltán híres Európa szerte híres települése.

Részletesebben

A három nap időbeosztása: 2015. május 29., péntek: 14.00-18.00 2015. május 30., szombat: 9.00-18.00 2015. május 31., vasárnap: 8.30-15.00.

A három nap időbeosztása: 2015. május 29., péntek: 14.00-18.00 2015. május 30., szombat: 9.00-18.00 2015. május 31., vasárnap: 8.30-15.00. Kedves Művészeti Tárló Közhasznú Egyesület! "Egymás terhét hordozzátok..." Gyerekek és fiatalok egyéni és csoportos fejlesztése bibliai keretű élménypedagógiai foglalkozáson keresztül A Kalandok és Álmok

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017.

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017. ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2017. Tisztelt Munkatársak! Az Óbudai Egyetem meghirdeti kedvezményes 2017. évi nyári üdülésre a Zamárdi Üdülőt. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk, hallgatónk

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság

Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság Nyílt torna női, férfi és vegyes párosok részére Amatőr versenyzők és szállóvendégek is jelentkezhetnek 2010. július 31.-augusztus 1. (szombat-vasárnap) Versenykiírás

Részletesebben

BIBLIA- ÉS ÉLETMÓDTÁBOROK

BIBLIA- ÉS ÉLETMÓDTÁBOROK Életpont Nonprofit Kft. BIBLIA- ÉS ÉLETMÓDTÁBOROK Biblia-táborok 2012 NYÁR SZÉP kártya elfogadóhelyely Kedves Táborozók! Feszített tempójú világban élünk. Elfáradunk, kimerülünk, a holnap kiszámíthatatlansága

Részletesebben

Derecskei Zenei Esték

Derecskei Zenei Esték MÁJUS 1. (szombat) 10.00 óra Majális Helyszín: Sárostói Sportpálya Az idén elõször lehetõség lesz támogatói jegy vásárlására is, mellyel a rendezvényt támogathatják. Az támogatói jegy ára 550 Ft. Egy támogatói

Részletesebben

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy HAJDÚSZOBOSZLÓ FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) A panzióban tíz teljes komforttal rendelkez vendégszoba áll rendelkezésre. A szobák elosztása: 4 db nagyobb alapterület kétágyas, 3 db

Részletesebben

FEB 93 Ifjúsági Oktatási Alapítvány. Közhasznúsági jelentés FEB 93 IFJÚSÁGI OKTATÁSI ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

FEB 93 Ifjúsági Oktatási Alapítvány. Közhasznúsági jelentés FEB 93 IFJÚSÁGI OKTATÁSI ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS FEB 93 IFJÚSÁGI OKTATÁSI ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2016 1 1. Számviteli beszámoló 2. A költségvetési támogatás felhasználása 3. A vagyon felhasználásával kapcsolatos kimutatás 4. Cél szerinti juttatások

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2015. Tisztelt Kolléganők / Kollégák! Az Óbudai Egyetem meghirdeti 2015. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2019. szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2019. szeptember 5. csütörtök 13.00-14.00 Ebéd 14.00-17.00

Részletesebben

Távolsági vonatainkon is biztosítunk kerékpárszállítási lehetőséget a Tisza-tóhoz, a Dunántúlidombsághoz, a Balatonhoz.

Távolsági vonatainkon is biztosítunk kerékpárszállítási lehetőséget a Tisza-tóhoz, a Dunántúlidombsághoz, a Balatonhoz. Ha belföldi kirándulást tervez, nem kell otthon hagynia kerékpárját! Távolsági vonatainkon is biztosítunk kerékpárszállítási lehetőséget a Tisza-tóhoz, a Dunántúlidombsághoz, a Balatonhoz. BALATON-PART

Részletesebben

A Hartyán Általános Iskola német és angol nyelvi tábor szervez Ausztriába, Obervellach-ba

A Hartyán Általános Iskola német és angol nyelvi tábor szervez Ausztriába, Obervellach-ba 1 A Hartyán Általános Iskola német és angol nyelvi tábor szervez Ausztriába, Obervellach-ba Időpont: 2017. augusztus 13-19. Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Ebben a tanévben ismét meghirdetjük hagyományos

Részletesebben

BIBLIA- ÉS ÉLETMÓDTÁBOROK 2011 NYÁR

BIBLIA- ÉS ÉLETMÓDTÁBOROK 2011 NYÁR Életpont Nonprofit Kft. BIBLIA- ÉS ÉLETMÓDTÁBOROK 2011 NYÁR Biblia-táborok KEDVES TÁBOROZÓK! Szeretettel nyújtjuk át az Életpont Nonprofit Kft. 2011. évi programfüzetét, amelyben bemutatjuk klasszikus

Részletesebben

ESÉLYEGYENLŐSÉGI IRODA

ESÉLYEGYENLŐSÉGI IRODA ESÉLYEGYENLŐSÉGI IRODA Fogyatékossággal Élő Hallgatók a Nyíregyházi Főiskolán 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/b Tel.: 06-42/599-4000 06-30/676-1089 Honlap: http://www.nyf.hu/hallgató/fogyatékossággal élő

Részletesebben

ELŐTANULMÁNYI REND SOLA SCRIPTURA TEOLÓGIAI FŐISKOLA TEOLÓGIA SZAK (alapképzés) 2015/2016-os tanévtől kifutó

ELŐTANULMÁNYI REND SOLA SCRIPTURA TEOLÓGIAI FŐISKOLA TEOLÓGIA SZAK (alapképzés) 2015/2016-os tanévtől kifutó KÓD 1 TANEGYSÉG OKTATÓ KREDI T A FELVÉTEL FELTÉTELE 2 SZÁMONKÉRÉS MEGJEGYZÉS TKÓ1 Genezis Dr. Reisinger János _ TKÓ2 Az Ószövetség világa Nagy Viktória Izrael története TKÓ3 Nagy prófétai könyvek 1. (Dániel)

Részletesebben

Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes től, visszavonásig

Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes től, visszavonásig Ambrózia Étterem és Panzió*** H 3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. Tel/fax: 48/310-883, 30/830-40-25 E-mail:info@ambroziapanzio.hu Web: www.ambroziapanzio.hu Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes

Részletesebben

Nivegy-völgyi IfiSzálló pályázatot hirdet kedvezményes nyári táborozásra, osztálykirándulásra, erdei iskolára Nivegy-völgyben

Nivegy-völgyi IfiSzálló pályázatot hirdet kedvezményes nyári táborozásra, osztálykirándulásra, erdei iskolára Nivegy-völgyben Cím: Kedvezményes nyári táborozás, osztálykirándulás, erdei iskola, a Nivegy-völgyben Kiíró: Nivegy-völgyi IfiSzálló Határid : Folyamatos Érvényes: 2014. 05. 31. Tárgymutató: nyári táborozás, erdei iskola,

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Téliesített üdülőházak A 2009-ben felújított szálláshelyeken 2, 3, 4, 6 és 8 ágyas, saját fürdőszobás szobák találhatók. A két légterű családi szobák miatt a szálláshelyek

Részletesebben

RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010

RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 Nyaralás a Görög Tengerparton Nyaralás a tengerparton az Olimposzi Riviéra kedvelt fürdőhelyén fürd helyén az Olimposz hegy lábánál lévő lév Paralián.

Részletesebben

6.1 Teológia alapképzési szak

6.1 Teológia alapképzési szak 6.1 Teológia alapképzési szak Szakfelelős: Dr. Vankó Zsuzsanna (vanko.zsuzsa@sola.hu) tanszékvezető, főiskolai tanár. 6.1.1 Képzési és kimeneti követelmények Teológia szak (alapképzés) 1. Az alapképzési

Részletesebben

Tisztelt Szülők! Ezt követően június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni nem lehet.

Tisztelt Szülők! Ezt követően június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni nem lehet. Tisztelt Szülők! Közeledik a nyári szünet! A tanévet 2017. június 15-én csütörtökön bezárjuk. Ezt követően 2017. június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni

Részletesebben

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZ- SÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET május HIT VALLÁS

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZ- SÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET május HIT VALLÁS 2019. május HIT VALLÁS EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F GYÓNI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG MISEREND A NYÁRI IDŐSZAKBAN: hétfő, kedd, péntek 18.00 óra, szombat 19.00 óra, vasárnap 9.00 óra (Dabas-Szőlők),

Részletesebben

Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly.

Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly. Siófok bemutatása Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly. A Magyar Turizmus Zrt. nemrégiben tette közzé a leglátogatottabb magyar városok előzetes top 10-es listáját, ahol

Részletesebben

Országos Nyílt A és B Kategóriás Mazsorett Verseny MÓR - 2015. március 21. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Kedves Csoportvezetők!

Országos Nyílt A és B Kategóriás Mazsorett Verseny MÓR - 2015. március 21. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Kedves Csoportvezetők! SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Kedves Csoportvezetők! Az alábbiakban szálláslehetőségeket kínálunk Móron, Bodajkon, Székesfehérváron. A szállásokon tudnak a versenyről, várják a jelentkezéseket. A szállásnál szereplő

Részletesebben

Az egyesület képviselője: Némethné Koczka Edit elnök (sz:szeged, 1961.június 21. an: Pataki Mária) 6900 Makó, Kelemen L. 57.

Az egyesület képviselője: Némethné Koczka Edit elnök (sz:szeged, 1961.június 21. an: Pataki Mária) 6900 Makó, Kelemen L. 57. HAGYMAVIRÁG FOLTVARRÓ EGYESÜLET Alakulás, előzmények: Az egyesület tagjainak megalakulás előtt közös céljuk volt, hogy olyan közösséget hozzanak létre mely vagyon és nyereségszerzési cél nélkül a kézi

Részletesebben

2017. évi programjaink

2017. évi programjaink 2017. évi programjaink Kedves Barátaink! Szeretettel ajánljuk a 2017 lelkigyakorlatos lehetőségeinket. Reméljük, örömet okoz és tudnak választani belőle. Jézus örömével várunk Benneteket: A lelkigyakorlatos

Részletesebben

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA NEMZETKÖZI KONFERENCIA 2014. szeptember 4-6. Keszthely Szervező: Bírók a Mediációért Egyesület, a GEMME Magyarországi Szekciója Fővédnök: ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL Együttműködő partnerek:

Részletesebben