VÁROSLIGETI GYERMEKNAP

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VÁROSLIGETI GYERMEKNAP"

Átírás

1 VÁROSLIGETI GYERMEKNAP A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében május Budapest, május Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Fővárosi Önkormányzattal közösen immár tizenkilencedik alkalommal rendezi meg kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvénysorozatát a budapesti Városligetben május én. A már hagyományos és igen népszerű programon 2008-ban közel gyermek és felnőtt vett részt. A Fővárosi Önkormányzat a kezdetek óta támogatja a Városligeti Gyermeknapot. Demszky Gábor, mint a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat alelnöke fontosnak tartja, hogy ezzel a rendezvénnyel több ezer hátrányos helyzetű család juthat színvonalas és kulturált programhoz ingyenesen, akiknek más alkalommal erre nem lenne lehetőségük. A Szolgálat 2009-ben maga is meghív a gyermeknapi rendezvényre közel 200 nehéz sorsú gyermeket magyarországi intézményekből, illetve Erdélyből: utazásukat megszervezi, szállásukat és ellátásukat biztosítja. Az OTP Bank, amely 15 éve a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fő támogatója, szintén a kezdeményezés mellé állt. Esély programja keretében nemcsak a Gyermeknap megrendezéséhez járult hozzá, hanem pályázatot hirdetett olyan vidéki civil szervezetek számára, amelyek szociálisan hátrányos helyzetű, csonka családban vagy szülők nélkül nevelkedő gyerekekkel foglalkoznak. Így a Szolgálat által meghívott 200 gyermeken túl még további 200 hátrányos helyzetű gyermek számára biztosít részvételi lehetőséget az eseményen ben a kétnapos rendezvény során 26 helyszínen neves és népszerű közreműködők, fellépők várják az érdeklődőket változatos, minden korosztályt megszólító programokkal. Íme néhány program a kínálatból a Vajdahunyad várától a Királydombig felölelő területen: OTP Esély Park :00- Az OTP Esély Park idén is számtalan érdekes programmal, értékes ajándékokkal, arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal, izgalmas játékokkal várja a tartalmas élményeket kedvelő gyermekeket és szüleiket. Az itt helyet kapó Ability Park szemléletformáló programjai játékos formában mutatják be a fogyatékkal élők mindennapjait. OTP fogászati busz :00- Ingyenes fogászati szűréssel, szaktanácsadással, arcfestéssel és sok-sok ajándékkal várnak minden gyermeket.

2 MOL Kölyök Tanya Vajdahunyad Vár mellett (május Ugrálóvár, élő csocsó, csúszda, mászófal, arcfestés, kézműves foglalkozások, kajak-kenu ergométer mind-mind megtalálható lesz a helyszínen. A Kölyök Tanyán vasárnap óra között Erős Antónia és az Egy csepp figyelem Alapítvány vércukorszínt-mérést tart. MOL Világzenei Színpad Paál László sétány (május 31.) 11 óra Segíthetek? MOL tehetségkutató program 2009 Sport kategória eredményhirdetése Kovács Katalin, olimpiai- és világbajnok kajakos, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Sportbizottságának tagja közreműködésével 12 óra Csík zenekar 13 óra Kolompos 14 óra Makám 16 óra Ghymes Pénzről kicsiknek és nagyoknakkfoci Kisnapozó apozórét (május A Magyar Nemzeti Bank Látogatóközpont sátrában sok érdekességet lehet megtudni érmékről, bankjegyekről. Ráadásul a pénzverést is ki lehet próbálni. Biztonságos Internet Sátor, 31., 10:00- Szeretettel vár mindenkit a Biztonságos Internet Sátor a biztonságosabb internethasználat témakörébe tartozó számítógépes játékokkal, kvízjátékokkal, vetélkedőkkel, tanácsadással, felvilágosító előadással. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat az európai Safer Internet Plus programban tudatosság-növelő központként a gyermekek, szülők és tanárok felvilágosítását, a program népszerűsítését tűzte ki célul. Szeretnénk elérni, hogy az országban minél több internethasználó böngészhessen biztonságos körülmények között, illetve, hogy probléma esetén az érintettek tudják, kihez fordulhatnak. Célunk, hogy egyszerre hívjuk fel a figyelmet az interneten leselkedő veszélyekre és teremtsük meg azok orvoslásának, illetve a segítségnyújtásnak a lehetőségét. Partnereink: Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány: helpline, segélyvonal gyerekeknek MATISZ (Magyar Tartalomipari Szövetség) + PTA-CERT (Puskás Tivadar Közalapítvány - CERT-Hungary Központ:t): hotline, illegális, káros tartalom elleni fellépés Lovasterápia bemutató a Magyar Lovasterápia Szövetség szervezésében A Napozórét mellett (május 31.) A terápiás lovaglás, lóápolás és különféle lovassportok megismerésének kiváló lehetőségét nyújtja a Magyar Lovasterápia Szövetség vasárnapi programja. A nagyközönség számára három alkalommal mutatják be a speciális terápiás foglalkozást a szakemberek: 11:00; 14:00; 16:00 órai kezdettel. A bemutatón kívül játékos vetélkedők és gyerekfoglalkozások várják az érdeklődőket és állatbarátokat!

3 Nemzetek Utcája Napozórét (május 31., 10:00 : :00 :00) A Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpadával szembeni füves terület két oldalán sok szeretettel várják az európai és Európán kívüli kultúrák, népi hagyományok kedvelőit a Budapesten akkreditált nagykövetségek és kulturális intézetek. Idén az alábbi követségek és kulturális intézeteik képviseltetik magukat a rendezvényen, változatos programokkal: Lengyelország: Érdemes indulni a lengyel sátor rajzversenyén, mert a rajzolás után a Polonéz magyarországi lengyel ifjúsági együttes fogja táncra perdíteni a résztvevőket! Németország: Néptánc, arcfestés, játékok Norvégia: Népzene, rajzverseny, meseolvasás, gyurmázás Törökország: Kézműves foglalkozás, rajzverseny India: Dallamos indiai népzene, hangszerbemutató, henna-festés, rajzverseny Japán: Ismerkedés a japán kalligráfiával, origamival, a kendamával és takeumával. ami budobemutatóval egészül ki Kína: Ismerkedés a kínai kalligráfiával, tus és íróecset használatának tanítása, pingpong bajnokság, arcfestés, kínai selyemruha-próba, kínai társasjáték, mogyoróevés pálcikával, Ki tud többet Kínáról kvízverseny Palesztina: rajzverseny, a palesztin konyha különlegességeinek bemutatása Katar: Rajzverseny, ajándékok, katari kávé és datolya Egyesült Arab Emirátusok: Rajzverseny, kvízjáték, arab népviseleti ruhák bemutatása Ibér-Amerikai Országok Magyarországi Közössége: Az ibér-amerikaiak capueira táncbemutatóval, játékokkal, tánctanítással, nyelvleckével, rajzversennyel és különleges ételkóstolóval és más meglepetésekkel készülnek a Gyereknapra Dél-Afrikai Köztársaság: Kvíz, dél-afrikai mesék, arcfestés, gyöngyfűzés, rajzolás, színezés és foci, foci, foci (készülődés a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra) Madagaszkár: Népi játékok, kvíz, rovarbemutató A program kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy gyermekek és családjaik játékos és színes formában tanulhassanak a világ különböző nemzeteiről, megismerhessék népszokásaikat, hagyományaikat vagy akár nemzeti ételeiket. Magyar Parlamenti Információs Sátor: képkiállítás, szóróanyagok, ismertetők a Magyar Parlamentről Sportprogramok: OTP Bank Gyermeknapi Futógála Városliget, Királydomb, (május :00-13:30 13:30) Ki a leggyorsabb, ki a legkitartóbb? Valamennyi indulónak ajándékkal kedveskedik az OTP Bank, a nyertesek pedig kategóriánként értékes díjakban részesülnek. Testnevelőket, edzőket 10 fő együttes benevezése esetén külön ajándékkal jutalmazzák. Sportprogramok: km-es Futás (női, férfi és 12 év alatti fiú, leány) 2 km-es Budapest Gyermek Futóbajnokság km-es futás (női, férfi, kerekes székes és 14 év alatti fiú, leány) Ki a leggyorsabb, ki a legkitartóbb? Gyermekverseny Gerelyhajítás (műanyag) (7-10 éves és éves fiú, leány) m-es Gyermek futás (7-10 éves és éves fiú) m-es Gyermek futás (7-10 éves és éves leány) Tömöttlabda-dobás, (7-10 éves és éves fiú, leány) m-es Ovis futás és Gyermek futás (7-10 éves és éves fiú, leány) 600 m-es Párban futás látássérült sportolók részére

4 Az OTP Bank lehetőséget biztosít arra, hogy a segítséggel élő sportolók is részt vegyenek az eseményen, ezért 4 km-es kerekes székes futószámot és 600 m-es párban futást is rendez látássérült sportolók részére. Sportsziget Az Olof Palme sétány és a Zichy Mihály utca között (május 31., 10:00 : :00 :00) Búvár bemutató merülési lehetőséggel, falmászás, kajak-kenu, íjászat, mini-golf, sportlövészet, tenisz, tollaslabda, vívás várja az érdeklődőket. Gyermeknapi focikupa Napozórét (május ) A hétvégén erdélyi és budapesti fiatalok mérik össze erejüket a Napozórét mögötti füves területen. Az izgalmas mérkőzések vezetése Buzánszky Jenő, a legendás Aranycsapat tagja közreműködésével történik. A focikupa értékes nyereményeit a Magyar Labdarúgó Szövetség és az Adidas ajánlotta fel. További programok: Magyar Vöröskereszt Véradókamionja Paál László sétány (május 30-án 11:00-17:00 óra és május 31-én 10:00-18:00) 18:00) Tűzoltóság Paál László sétány (május 31., vasárnap 10:00-13:00) Viasat History Játéksátor Napozórét t (május Abacus logikai és ügyességi játékok Fastrackids Babarét A Petőfi Csarnok és a Vajdahunyad vára között elterülő fás-ligetes területen (május :00- Chio Pom-Bär gyermekfoglalkozások Bonbonetti-Tibi sátor Brico Store Oázis 10:00-17:00 Toffifee fifee Vándorcirkusz SIÓ Vitatigris Ice N Go játszósarkok (május ) 31.)

5 Jim-Jam Jam Játékpark Orbittal a Fogszú Banda ellen len az Orbit For Kids cukormentes játéka Mogyi Játékpark A széles programkínálaton túl vásárosok, kereskedők kedvező áron és különleges portékákkal várják az idelátogatókat. Szervezetünk fontosnak tartja a környezettudatos gondolkodás gyakorlati alkalmazását és terjesztését. Ennek érdekében 2008-ban az aktív környezetvédelem évében - a gyermeknapi rendezvény teljes területén szelektív hulladékgyűjtés került megvalósulásra, melyet a Gyermekmentő Szolgálat az idei évben is folytat. Kezdeményezésünk 2009-ben is kiegészül környezettudatos neveléssel, melyhez idén is csatlakozott az Öko-pannon Kft, aki tudatformáló gyermekprogramjaival szeretné felhívni a gyermekek figyelmét a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára. A rendezvény minden érdeklődő számára ingyenes. A RENDEZVÉNY CÉLJA A rendezvény elsődleges célja, hogy értelmes és kulturált szórakozási lehetőséget nyújtson a gyermekek, fiatalok és családjaik számára, lehetővé téve mindenkinek, hogy belépődíj fizetése nélkül részt vegyen a több tucatnyi helyszínen folyó változatos programokon. A rendezők bíznak benne, hogy a gyermekek érdeklődési körüknek megfelelően további ötleteket kapnak a küszöbön álló nyári szünidő értelmes eltöltéséhez. A RENDEZVÉNY PUBLICITÁSA Az esemény, a korábbi évekhez hasonlóan széles médianyilvánosságot élvez: a Gyermeknap programját évről évre minden jelentős médium (kereskedelmi televíziók: RTL Klub, TV2; közszolgálati televíziók: m1, m2; napilapok: Népszabadság, Magyar Hírlap, Magyar Nemzet, Blikk, Metropol stb.) ismerteti ben a Gyermekmentő Szolgálat példányban 16 oldalas Gyermeknapi Különszámot jelentet meg ez alkalomból, s mintegy 350 plakátról tájékozódhat minden érdeklődő. TÁMOGATÓK TÓK Támogatóink a következő cégek, médiumok: Fő támogatók: Fővárosi Önkormányzat, OTP Bank Nyrt. MOL Nyrt., Kiemelt támogatók: Brico Store, egyszervolt.hu, FastraKids, ÖKO-Pannon Nonprofit Kft., Reneszánsz Zrt., Storck Hungária Kft., Sió-Eckes Kft., További támogatók: Bonbonetti Choco Kereskedelmi Kft., Chio-Wolf Magyarország Kft., Ice N Go,, Kft., Intel Magyarország,, Microsoft Magyarország, Mogyi Kft., Oracle Hungary Kft., UPC Magyarország, Vodafone Magyarország, Wrigley Hungária Kft. Fő médiatámogató tó: JimJam Médiatámogatók: MAHIR Cityposter Kft., Ringier Kiadó Kft., Népszabadság Zrt., radiocafe 98.6, Velvet, Viasat History, MTV, Bébi Kurir

Óbudai Információs Füzetek

Óbudai Információs Füzetek Óbudai Információs Füzetek GYERMEKEK ÓBUDÁJA Információs füzet gyermekes családoknak a III. kerületi intézményekrôl, a városrész kulturális, szabadidôs és egyéb programjairól, az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

Részletesebben

Szentgrót és Vidéke. A kánikula sem volt akadály. Gyógy- és fûszernövény napok Zalaszentlászlón

Szentgrót és Vidéke. A kánikula sem volt akadály. Gyógy- és fûszernövény napok Zalaszentlászlón Szentgrót és Vidéke A nagy hõségben is változatos, tartalmas programokkal rendezték meg július 27-én Zalacsányban az iskola udvarán a település falunapját. Délelõtt szokásos futballtornán mérkõztek meg

Részletesebben

Nemadomfel Ház kistérségi felzárkóztató program mélyszegénységben élő gyermekek számára

Nemadomfel Ház kistérségi felzárkóztató program mélyszegénységben élő gyermekek számára Nemadomfel Ház kistérségi felzárkóztató program mélyszegénységben élő gyermekek számára Nem Adom Fel Alapítvány 2011. március 28. Tartalomjegyzék I. BEVEZETŐ AZ ALAPÍTVÁNYRÓL ÉS A NEMADOMFEL HÁZ PROGRAMRÓL

Részletesebben

számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere I. Tartalmi összefoglaló

számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere (C) számú előterjesztés Előterjesztés a Humánszolgáltatási Bizottság részére a Kőbányai Sportegyesületek és Sportszervezetek Szövetsége

Részletesebben

Együtt dobbant a szívük

Együtt dobbant a szívük kö zéleti havila p XII. évfolyam 2010. április Együtt dobbant a szívük Mûvészeti fesztivált rendeztek Hagyárosböröndön met. Ezért, a múlt mentése miatt fontos, becsülendõ a hagyárosiak tette és összefogása.

Részletesebben

Krisna.hu. Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége

Krisna.hu. Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége Krisna.hu Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége 2014 TARTALOM Kedves Olvasó! 3 Szeretettel várjuk Krisna-völgyben 4 Krisna-völgyi Búcsú 5 Élményhétvége Krisna-völgyben 6 Öko-völgy Alapítvány a fenntarthatóságért

Részletesebben

KELENFÖLD ŐRMEZŐ GAZDAGRÉT ALBERTFALVA KELENVÖLGY LÁGYMÁNYOS SASAD-SASHEGY GELLÉRTHEGY SZENTIMREVÁROS

KELENFÖLD ŐRMEZŐ GAZDAGRÉT ALBERTFALVA KELENVÖLGY LÁGYMÁNYOS SASAD-SASHEGY GELLÉRTHEGY SZENTIMREVÁROS KELENFÖLD ŐRMEZŐ GAZDAGRÉT ALBERTFALVA KELENVÖLGY LÁGYMÁNYOS SASAD-SASHEGY GELLÉRTHEGY SZENTIMREVÁROS ÚJBUDA A XI. KERÜLET KÖZÉLETI LAPJA XXII. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2012. JÚNIUS 20. www.ujbuda.hu Segítség

Részletesebben

2014 augusztus. Tovább javul a városban a burkolt utak aránya. Ki is volt Kóczán Mór?

2014 augusztus. Tovább javul a városban a burkolt utak aránya. Ki is volt Kóczán Mór? 2014 augusztus VÁROSI KÖZÉLETI MAGAZIN 25. ÉVFOLYAM 8. SZÁM HTTP://WWW.GODITEMAK.HU Tovább javul a városban a burkolt utak aránya közélet 5. oldal Ki is volt Kóczán Mór? sport 28. oldal Az augusztus 19

Részletesebben

Teljesíthető kihívás

Teljesíthető kihívás I n g y e n e s Váci X I I I. é v f o l y a m 4. s z á m Trianon Az elveszített országrészekre emlékezett a város. Dr. Duray Miklós író szólt a Dunaparti Ereklyés Országzászlónál. 4. oldal k i a d v á

Részletesebben

CSALÁDI FESZTIVÁL PROGRAMFÜZET 2015. HUNGARORING 2015. május 16. Jubileum magyar szívvel. Ingyenes belépőért regisztráljon a www.legendak.com oldalon!

CSALÁDI FESZTIVÁL PROGRAMFÜZET 2015. HUNGARORING 2015. május 16. Jubileum magyar szívvel. Ingyenes belépőért regisztráljon a www.legendak.com oldalon! CSALÁDI FESZTIVÁL PROGRAMFÜZET 2015 HUNGARORING 2015. május 16. Ingyenes belépőért regisztráljon a www.legendak.com oldalon! Csúcson az OPEL Akár bruttó 3 999 000 Ft-ért* opel.hu IntelliLink információs

Részletesebben

é vkönyv 2006/2007 s zolgáltatás 006/2007 é vkönyv 2 lapítvány a m eze a k f ogd

é vkönyv 2006/2007 s zolgáltatás 006/2007 é vkönyv 2 lapítvány a m eze a k f ogd szolgáltatás fogd a kezem alapítvány évkönyv 2006/2007 tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Köszöntő...3 A napközi otthon beszámolója a 2006. évről...5 Beszámoló a lakóotthon munkájáról 2006-ban...9 Dolgozz

Részletesebben

vi. évfolyam 5. szám 2011. május TARTALOM A hónap témája Több rendőr, nagyobb biztonság Gazdaság Rekordot döntene a vízszolgáltató

vi. évfolyam 5. szám 2011. május TARTALOM A hónap témája Több rendőr, nagyobb biztonság Gazdaság Rekordot döntene a vízszolgáltató g vi. évfolyam 5. szám FrIss HÍreK, KUltUrÁlIs ProgramaJÁnlÓK és a gödöllői mozi HavI műsora FIlmIsmertetőKKel: www.vkisterseg.hu TARTALOM A hónap témája Több rendőr, nagyobb biztonság Gazdaság Rekordot

Részletesebben

TÖBB EZREN MOZDULNAK AZ AVASON

TÖBB EZREN MOZDULNAK AZ AVASON 85 000 példány TÖBB EZREN MOZDULNAK AZ AVASON MISKOLCI NAP Megjelenik Miskolcon és B.-A.-Z. megyében III. évfolyam 21. szám Térítésmentes 2006. május 27. VÉGET ÉR A MÛSZAKVÁLTÁS Példaértékû párbeszéd Végéhez

Részletesebben

Kell egy hely. Anyák napja a Dózsa György Mûvelõdési Házban AZ ÉLETTÉR EGYESÜLET HÍRÚJSÁGA

Kell egy hely. Anyák napja a Dózsa György Mûvelõdési Házban AZ ÉLETTÉR EGYESÜLET HÍRÚJSÁGA AZ ÉLETTÉR EGYESÜLET HÍRÚJSÁGA Kell egy hely Komárom közép- és általános iskolásai ifjúsági közmeghallgatáson vettek részt 2010. április 23-án a Mag-házban. A programban részt vevõ fiatalok elmondhatták,

Részletesebben

2011. július. programkínálat várja a nagyközönséget. számmal érkeztek a versenyzõk és a nézõk is pályára.

2011. július. programkínálat várja a nagyközönséget. számmal érkeztek a versenyzõk és a nézõk is pályára. 2011 július tájékoztató Megkezdõdött a fürdési szezon A természetes fürdõvizek minõségi követelményeirõl, valamint a természetes fürdõhelyek kijelölésérõl és üzemeltetésérõl szóló kormányrendeletben foglaltakra

Részletesebben

Évről évre nagyobb siker a Fehértó napja

Évről évre nagyobb siker a Fehértó napja Évről évre nagyobb siker a Fehértó napja Fotó: VP Szép kora őszi időjárás közepette rendezte meg a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatósága Kardoskút Község Önkormányzata közreműködésével a hagyományosan

Részletesebben

Krisna.hu. Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége

Krisna.hu. Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége Krisna.hu Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége 2012 A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének főbb központjai nyitva állnak az érdeklődők előtt: Debrecen 4028 Magyari u. 2. Tel.: (30) 986-4273;

Részletesebben

Olvasásfejlesztési programok Németországban

Olvasásfejlesztési programok Németországban Olvasásfejlesztési programok Németországban Németország olvasási lázban ég Projektek és célkitűzések az egész országra kiterjedően Németország olvasási lázban ég! Programok, projektek, akciók, versenyek

Részletesebben

Szentgrót és Vidéke. Öt falu közös búcsúja tuk, hogy a búcsút fõzõversennyel. Zalavölgyi Kultúrtivornya

Szentgrót és Vidéke. Öt falu közös búcsúja tuk, hogy a búcsút fõzõversennyel. Zalavölgyi Kultúrtivornya Szentgrót és Vidéke A Pakod és Zalabér között húzódó hegygerincen található a Szent Antal Kápolna, ahol a védõszent névnapjához kötõdõen tartják meg a környék öt településének hagyományos hegyi búcsúját.

Részletesebben

Kedves Lányok és Fiúk!

Kedves Lányok és Fiúk! Kedves Lányok és Fiúk! Megint eltelt egy év, ismét itt a nyár, újra kezetekbe vehetitek a szegedi vakáció kedvelt programfüzetét. Jobbnál jobb ajánlatok sorakoznak benne, amelyek elkalauzolnak Benneteket

Részletesebben

Ferencváros Önkormányzatának kétheti lapja www.ferencvaros.hu 2013. augusztus 26.

Ferencváros Önkormányzatának kétheti lapja www.ferencvaros.hu 2013. augusztus 26. Ferencváros Önkormányzatának kétheti lapja www.ferencvaros.hu 2013. augusztus 26. Sulikezdő segítség a családoknak Nem csak a pedagógusok számára hoz jelentős változásokat a 2013/2014-es tanév, az átalakítás

Részletesebben

Pusztinai Magyar Ház Közösségi Ház

Pusztinai Magyar Ház Közösségi Ház Pusztinai Magyar Ház Közösségi Ház Az 1989-es rendszerváltás után úgy mint más csángóföldi faluban, Pusztinán is erős igény mutatkozott arra, hogy a magyar nyelv használata iskolában is, templomban is

Részletesebben

Fogócska Sportegyesület

Fogócska Sportegyesület Fogócska Sportegyesület Érdi Sasfiókák Labdarúgó Szakosztály Szponzori ajánlat A győztesek nem születnek, hanem azzá válnak 1 Tisztelt Jövőbeli Partnerünk! Először is szeretnénk megköszönni, hogy mérlegeli

Részletesebben

PrémiumKupa PROJEKTBEMUTATÓ. Profi verseny, n em csak profi knak... Közhasznú célokért! Fuss a sulidért! 2015.04.12. 2015.05.10. 2015.09.20.

PrémiumKupa PROJEKTBEMUTATÓ. Profi verseny, n em csak profi knak... Közhasznú célokért! Fuss a sulidért! 2015.04.12. 2015.05.10. 2015.09.20. PrémiumKupa Közhasznú célokért! Fuss a sulidért! PROJEKTBEMUTATÓ premiumkupa.hu 2015.04.12. 2015.05.10. Profi verseny, n em csak profi knak... 2015.09.20. KÜLDETÉSÜNK Profi Verseny, Nem Csak Profiknak

Részletesebben

IDŐSZAKOSAN MEGJELENŐ MAGAZIN 2011 TAVASZ-NYÁR. Rólunk, nekünk...

IDŐSZAKOSAN MEGJELENŐ MAGAZIN 2011 TAVASZ-NYÁR. Rólunk, nekünk... IDŐSZAKOSAN MEGJELENŐ MAGAZIN 2011 TAVASZ-NYÁR Farsang az óvodában Március 15-i ünnep Hagyományörzők Rólunk, nekünk... Kedves Sukoróiak! Ha az ünnep elérkezik életedben, akkor ünnepelj egészen. Felejts

Részletesebben

And1 és még egy NBA kosarasok Szentendrén

And1 és még egy NBA kosarasok Szentendrén VII. évfolyam, 3. szám 2007. szeptember-október A Magyarországi Éjféli Sportbajnokságok Egyesületének lapja And1 és még egy NBA kosarasok Szentendrén Debrecenből Gyulára és Telkibányára CsAK tábor csak

Részletesebben

Rózsába borult a művelődési ház

Rózsába borult a művelődési ház 2015. július hónap VII. évfolyam 7. szám Szeged-Szőreg Településrészi Önkormányzat és a Tömörkény István Művelődési Ház alkalmi kiadványa Tisztelt Szőregiek! Teljesen eladósodtam! Lekötelezettje lettem

Részletesebben

Üllői. Egész napos rendőri jelenlét. Jobb lesz-e a közbiztonság. Olvasni jó! a könyvtár hírei. Fehér László: Üllő története. XIII. Amatőr Sakk Kupa Ù

Üllői. Egész napos rendőri jelenlét. Jobb lesz-e a közbiztonság. Olvasni jó! a könyvtár hírei. Fehér László: Üllő története. XIII. Amatőr Sakk Kupa Ù Új évi fejlesztések Boldog új évet kíván Üllő város vezetése! Az új esztendő beköszöntével számos, a lakóközösség életét jobbító változást üdvözölhetünk. Megújul a bölcsőde, lesz ivóvízminőségjavítóprogram,

Részletesebben

Patent. I. évfolyam 2. szám 2015. május. Orbán: 2018-ra négysávos autóút köti össze Egert az M3-assal

Patent. I. évfolyam 2. szám 2015. május. Orbán: 2018-ra négysávos autóút köti össze Egert az M3-assal Zabolai kirándulás Világtánc A testvérvárosi kapcsolat kialakítása érdekében füzesabonyi delegáció látogatott a székelyföldi Zabolára Nagy Csaba vezetésével. Több mint százan perdültek táncra az idei Dance

Részletesebben

Kisújszállás: itt mindenkire szerep vár

Kisújszállás: itt mindenkire szerep vár Kisújszállás: itt mindenkire szerep vár 23 hónap története képekben és szavakban TÁMOP 3.2.3/08/2 2009-0034 Állj mögém, szurkolj nekem, és ha együtt nyerünk, hajolj meg velem. - Presser Gábor - Előszó

Részletesebben