Informatika a jogban - Gyakorlati tudnivalók, adatvédelem, iratkezelési ismeretek ügyvédek számára Budapest, november 25.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Informatika a jogban - Gyakorlati tudnivalók, adatvédelem, iratkezelési ismeretek ügyvédek számára Budapest, 2011. november 25."

Átírás

1 2011 Tél Kereskedelem és reklámjog az interneten Budapest, november 11. Informatika a jogban - Gyakorlati tudnivalók, adatvédelem, iratkezelési ismeretek ügyvédek számára Budapest, november 25. Biztosítások joga és gyakorlata Budapest, november 30. Versenyjogi fórum Budapest, Fogyasztóvédelmi fórum Budapest, A munkaviszony megszüntetése és jogkövetkezményei Budapest, 2011 december 16.

2 Kereskedelem és reklámjog az interneten Az e-kereskedelem és internetes reklámok gyakorlata szakemberektől november 11., péntek A Jogi Fórum legújabb konferenciája alkalmával egy napjainkban egyre aktuálisabbá váló jogterületet vizsgálunk. Az elektronikus kereskedelem és reklámok joga újabb és újabb kérdéseket vet fel mind a jogalkotó, mind a jogalkalmazó számára. Rendezvényünkön gyakorlati szakemberek próbálnak utat mutatni a bonyolult szabályozások útvesztőiben, továbbá igyekeznek megoldást nyújtani az esetleges, hézagosan szabályozott problémák megoldásában is. Konferenciánkra résztvevőként szeretettel várjuk mind a fogyasztói, mind a szolgáltatói oldal képviselőit. Dr. PhD. Verebics János, tanszékvezető, egyetemi docens, BME Üzleti Jogi Tanszék: Elektronikus kereskedelem válságjogi környezetben Dr. PhD. Pázmándi Kinga, tanszékvezető, egyetemi docens, BME Üzleti Jogi Tanszék: A reklámszabályozás aktuális kérdései Dr. Finszter Erika, jogi szakértő, Önszabályozó Reklámtestület: Az Önszabályozó Reklámtestület gyakorlata Dr. Detrekői Zsuzsa, jogász (Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete), jogtanácsos (Origo.hu): Esetek a társszabályozás és elektronikus kereskedelem világából

3 Informatika a jogban Gyakorlati tudnivalók, adatvédelem, iratkezelési ismeretek ügyvédek számára november 25., péntek Az elektronikus ügyintézés jelentős veszélyeket rejthet magában - e megállapítás fokozottan igaz a bizalmas, szenzitív információkat kezelő jogászi munka során. A Jogi Fórum november 25-i rendezvénye során gyakorló jogászok, ügyvédek számára próbál segítséget nyújtani a veszélyek elkerülésében. Szakértőink a jog és informatika határterületét jól ismerő gyakorlati szakemberek, ügyvédek, az Ügyvédi Kamara munkatársai és az adatvédelem területén jártas szakértők lesznek. Rövid tartamú, gondolatébresztő előadásaikkal interaktív módon ismertetik résztvevőinkkel a legfontosabb tudnivalókat és tapasztalatokat, hogyan működik leghatékonyabban az Informatika a Jogban és a Jog az Informatikában. Dr. Fenyér Éva, ügyvéd: Elektronikus iratkezelés az ügyvédi munka során Dr. Szalma Miklós, ügyvéd: Tudással való foglalkozás, tudásgenerálás és a szervezeti tudás az ügyvédi szolgáltatásban Dr. Kovács V. Gábor, infokommunikációs szakjogász: Elektronikus aláírás, elektronikus eljárások a jogászi munka során Dr. Rátai Balázs, a Carneades Consulting ügyvezetője: Az informatika szerepe a jogi oktatásban Részvételi díj Ft+áfa november 4-ig beérkező regisztrációja esetén 20% kedvezményt biztosítunk!

4 Biztosításuk joga és gyakorlata Amit, egy gyakorló jogásznak tudnia kell november 30., szerda Mindennapi életünk szerves része a biztosítások és kártérítések világa, azonban ezek jogi szabályozása és gyakorlata sokrétű, bonyolult. Eltér ugyanis az életbiztosítások, a gépjármű - felelősségbiztosítások és a vagyonbiztosítások terén működő gyakorlat. Az egyes területek részletesebb megismerésében, a szabályozás gyakorlati bemutatásában nyújtanak segítséget a Jogi Fórum konferenciájának előadói. Szakértőink ügyvédek, jogtanácsosok, illetve biztosítók jogászai lesznek. Dr. Horváth Zoltán vezető jogtanácsos, MABISZ: A vonatkozó jogi szabályozás ismertetése, a MABISZ szerepe Dr. Kozma Tamás ügyvéd: Az új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás Dr. Popper Klára ügyvéd: Az életbiztosításokra vonatkozó szabályozás Vagyonbiztosítások joga Deákné Dr. Zsolcai Gabriella, ügyvéd: A kártérítésekre vonatkozó szabályozás és gyakorlat november 09-ig beérkező regisztrációja esetén 20% kedvezményt biztosítunk!

5 Versenyjogi fórum Változások és a gyakorlat ismertetése december 6.,kedd A Jogi Fórum legújabb rendezvénye során a versenyjog területét veszi górcső alá. A versenyjog témájával foglalkozó legutóbbi, évi rendezvényünk során felvetettük a kérdést: "lesz-e, lehetséges-e valaha közös európai szabályozás ezen a területen?" Jelen konferencia alkalmával választ keresünk fenti kérdés mellett a hazai szabályozás kapcsán felmerülő problémákra is. A versenyjog legfrissebb változásai (az előadó személye egyeztetés alatt) Dr. Szilágyi Pál PPKE-JÁK, Versenyjogi Kutatóközpont: Versenykorlátozó megállapodások - Jogesetek Magyarországon és Európában A GVH gyakorlata - A gazdasági erőfölénnyel való visszaélés tilalma Dr. Kováts Surd irodavezető, Gazdasági Versenyhivatal Pénzügyi Szolgáltatások Irodája: A GVH pénzügyi szektort érintő ágazati vizsgálatai november 15-ig beérkező regisztrációja esetén 20% kedvezményt biztosítunk!

6 Fogyasztóvédelmi fórum Fogyasztóvédelmi aktualitások és gyakorlat december 7., szerda A Jogi Fórum decemberi rendezvénye egy mindannyiunkat érintő, az élet számos területét behálózó jogterülettel, a fogyasztóvédelem jogával foglalkozik. A fogyasztóvédelem felmerül mind a pénzügyi szolgáltatókkal, közüzemi szolgáltatókkal kötött hosszútávú szerződések kapcsán, de felmerül az alkalmi kisebb értékű vásárlások kapcsán is. A szabályozás azonban nem minden esetben világos még a hosszú ideje e területtel foglalkozó jogászok számára sem. Szabályozás és szabályozási hiányosságok (az előadó személye egyeztetés alatt) A fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolásának tilalma Dr. Czár Anita fogyasztóvédelmi tanácsadó: Aktuális jogesetek és gyakorlat egy fogyasztóvédelmi tanácsadó szemével november 16-ig beérkező regisztrációja esetén 20% kedvezményt biztosítunk!

7 A munkaviszony megszüntetése és jogkövetkezményei Kerekasztal beszélgetéssel december 16., péntek A Jogi Fórum decemberi konferenciája során - tekintettel a korábban nagy sikerrel megrendezett munkajogi témájú rendezvényeire - a legújabb, munkajogot érintő jogszabályváltozásokat elemzi. Rendezvényünkön a munkaviszony-megszüntetések kérdéskörén keresztül vázolják fel előadóink az új Mt. tervezett módosításait, valamint azok várható hatásait vetik össze a hatályos szabályozással. Dr. Goda Mark ügyvéd és munkajogi szakjogász, Goda Ügyvédi Társulás, a Jogi Fórum munkajogi rovatának szerkesztője: Hogyan szüntessünk meg munkaviszonyt a változó szabályozás tükrében? Dr. Halász Krisztián, bíró, Fővárosi Munkaügyi Bíróság: A munkaügyi perek változó szabályozása november 25-ig beérkező regisztrációja esetén 20% kedvezményt biztosítunk!

8 REGISZTRÁCIÓS LAP A Jogi Fórum évi rendezvényeire FAX: KONFERENCIA INFOVONAL: A belépő az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: részvétel az előadásokon, meleg ebéd, kávészünetekben frissítő, prezentációk elektronikus vázlata és az előadások hanganyaga digitális formátumban 1 Kedvezmények: 1. Korai jelentkezéssel 20% engedmény. 2. Amennyiben egyidejűleg három rendezvényünkre regisztrál, úgy a harmadik konferencián részvételét ingyenesen biztosítjuk! Ezt a kedvezményt a 20%-os, korai regisztrációs engedmény helyett tudjuk felajánlani, ingyenes rendezvényként a legalacsonyabb regisztrációs díjú konferenciát számoljuk el. Az alábbi rendezvényeken való részvételre jelentkezem: belépők száma rendezvény Kereskedelem és reklámjog az interneten Informatika a jogban Biztosítások joga Versenyjogi fórum Fogyasztóvédelmi fórum A munkaviszony megszüntetése és jogkövetkezményei Budapest, Ft+áfa Budapest, Ft+áfa Budapest, Ft+áfa Budapest, Ft+áfa Budapest, Ft+áfa Budapest, Ft+áfa név: telefon: fax: e-számla cím: ide küldjük a részvételről szóló elektronikus számlát számlafizető/cím: ügyintéző neve, elérhetősége: (ha szükséges) Észrevétel, megjegyzés (pl. vegetáriánus menü) A szervező a program- és előadó változtatás jogát fenntartja. A fizetés módja: díjbekérő alapján, 8 napon belül. A szolgáltatásról kiállított díjbekérőt elektronikus úton küldjük meg. A díjbekérő pénzügyi teljesítését követően intézkedünk a számla kiállításáról a jóváírás napjára vonatkozó teljesítési dátummal. A részvételről elektronikus számlát küldünk, fogadásához cím megadása szükséges. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 5. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át kiszámlázzuk. Egyéb képzésre történő átirányítási igényét rugalmasan kezeljük. (dátum) (cégszerű aláírás) 1 A prezentációk illetve hanganyagok utólagos kiküldése az előadók előadást követő döntésétől függ, így azt garantálni sajnos nem tudjuk

MUNKAÜGYEK I-IV. IV (10:00-14:30) - cs ütörtök. Előadó(k): Dr. Kulisity Mária bírónő. Dr. Kovács Szabolcs. Aktualis-MA.hu.

MUNKAÜGYEK I-IV. IV (10:00-14:30) - cs ütörtök. Előadó(k): Dr. Kulisity Mária bírónő. Dr. Kovács Szabolcs. Aktualis-MA.hu. MUNKAÜGYEK I-IV. I. 2017.04.26. (10:00-14:30) -szerda II. 2017.05.04. (10:00-14:30) -csütörtök III. 2017.05.16. (10:00-14:30) -kedd IV. 2017.05.25. (10:00-14:30) - cs ütörtök Előadó(k): Dr. Kulisity Mária

Részletesebben

Közbeszerzési Konferencia

Közbeszerzési Konferencia Közbeszerzési Konferencia Az új közbeszerzési törvényről gyakorlatias megközelítéssel, gyakorlati szakemberektől Nem csak hozzáértőknek. Az új Kbt.-t a Parlament 2011. július 11-én hagyta jóvá, és a törvény

Részletesebben

ADATVÉDELEM INCIDENSEK ÉS KEZELÉSÜK

ADATVÉDELEM INCIDENSEK ÉS KEZELÉSÜK ADATVÉDELEM INCIDENSEK ÉS KEZELÉSÜK hatósági vizsgálatok lebonyolítása Dr. Soós Andrea Klára adatvédelmi szakjogász, LLM 2019. október 31. 10:00-12:45 HELYSZÍN EDUTUS Ház Falk1 Rendezvényközpont MAVOR

Részletesebben

A változó jogi környezet új kihívásai P R O G R A M

A változó jogi környezet új kihívásai P R O G R A M A változó jogi környezet új kihívásai című konferencia előzetes P R O G R A M 2014. november 20-21. Hotel DIVINUS*****, Debrecen 2014. november 20. csütörtök 10.00-11.00 Regisztráció, reggeli kávé és sütemény

Részletesebben

AZ ÚJ EURÓPAI ADATVÉDELMI SZABÁLYOZÁS

AZ ÚJ EURÓPAI ADATVÉDELMI SZABÁLYOZÁS Előadóink: Információ Érték... Minőség w w w. s y s t e m m e d i a. h u Dr. Farkas Tamás adatvédelmi szakjogász, ISO 27001 vezető auditor Dr. Kulcsár Zoltán adatvédelmi szakértő Dr. Dósa Imre jogi informatikus

Részletesebben

MUNKAÜGYEK I-IV. Helyszín: Időpont: I. A munkaviszony létesítése, a munkaszerződés szerda. Dr. Kovács Szabolcs

MUNKAÜGYEK I-IV. Helyszín: Időpont: I. A munkaviszony létesítése, a munkaszerződés szerda. Dr. Kovács Szabolcs Helyszín: MERCURE Budapest Buda **** (1013 Budapest, Krisztina krt. 41-43.) Időpont: 2017.04.26. szerda (10:00-14:30) MUNKAÜGYEK I-IV. I. A munkaviszony létesítése, a munkaszerződés tartalma, a jogok és

Részletesebben

Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA. Pécs, 2014. június 5 7. Meghívó

Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA. Pécs, 2014. június 5 7. Meghívó Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA Pécs, 2014. június 5 7. 2 0 1 3. á p r i l i s 2 4 2 7. Meghívó MAGYAR Endokrinológiai és anyagcsere TÁRSASÁG XXV. KONGRESSZUSA Tisztelt

Részletesebben

Versenyjogi és versenyfelügyeleti jogi szakjogász szakirányú továbbképzési szak

Versenyjogi és versenyfelügyeleti jogi szakjogász szakirányú továbbképzési szak Versenyjogi és versenyfelügyeleti jogi szakjogász szakirányú továbbképzési szak Együttműködő partnerünk: A képzés célja: A képzésben résztvevők alkalmassá válnak arra, hogy a versenyfelügyeleti intézményrendszerben

Részletesebben

IX. Radiológus Asszisztensi Kongresszus 2004. szeptember 3-4., Budapest

IX. Radiológus Asszisztensi Kongresszus 2004. szeptember 3-4., Budapest IX. Radiológus Asszisztensi Kongresszus 2004. szeptember 3-4., Budapest Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ismét eltelt egy év és újra együtt lehetünk, összehozott bennünket a szakma szeretete. A radiológia

Részletesebben

II. Országos Gyermekpszichoterápiás Konferencia Szorongás és agresszió. 2006. március 10-11. Budapest

II. Országos Gyermekpszichoterápiás Konferencia Szorongás és agresszió. 2006. március 10-11. Budapest II. Országos Szorongás és agresszió 1 Tisztelt Kolléganők/Kollégák! Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a sikeres kezdet után megrendezzük a II. Országos Konferenciát Szorongás és agresszió címmel. Várjuk

Részletesebben

ADR Konferencia Veszélyes áru szállítása a gyakorlatban

ADR Konferencia Veszélyes áru szállítása a gyakorlatban ADR Konferencia Veszélyes áru szállítása a gyakorlatban Nem csak hozzáértőknek. Az ADR előírások kétévente, minden páratlan évben módosításra kerülnek, így idén 2011-ben is módosították a szabályzatot.

Részletesebben

MÁSODIK TÁJÉKOZTATÓ DEBRECENI EGÉSZSÉGÜGYI MINŐSÉGÜGYI NAPOK 2015. (DEMIN XV.) MINŐSÉG AZ IRÁNYÍTÁSBAN, MINŐSÉG A GYAKORLATBAN

MÁSODIK TÁJÉKOZTATÓ DEBRECENI EGÉSZSÉGÜGYI MINŐSÉGÜGYI NAPOK 2015. (DEMIN XV.) MINŐSÉG AZ IRÁNYÍTÁSBAN, MINŐSÉG A GYAKORLATBAN MÁSODIK TÁJÉKOZTATÓ DEBRECENI EGÉSZSÉGÜGYI MINŐSÉGÜGYI NAPOK 2015. (DEMIN XV.) MINŐSÉG AZ IRÁNYÍTÁSBAN, MINŐSÉG A GYAKORLATBAN A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kar Megelőző Orvostani Intézet és a Debreceni

Részletesebben

Tanfolyamok, továbbképzések

Tanfolyamok, továbbképzések Tanfolyamok, továbbképzések 2017. II. félév Szakértői tevékenység új jogszabályi háttere 1. Polgári perrendtartás módosításai 2. Büntetőeljárásról szóló törvény módosításai Közigazgatási eljárási törvény

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXI. Vándorgyűlése Siófok, január

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXI. Vándorgyűlése Siófok, január JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXI. Vándorgyűlése Siófok, 2017. január 26-28. www.mptpszichiatria.hu/mpt2017 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft. 1023

Részletesebben

benke.gabor@yahoo.de Dr. Bereczky Dániel Dr. Barborják Zoltán

benke.gabor@yahoo.de Dr. Bereczky Dániel Dr. Barborják Zoltán Dr. Benke Gábor LL.M., S.J.D. Dr. Benke Gábor kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal és jelentős bank- és pénzügyi jogi tapasztalatokkal rendelkezik. Külön kiemelendő közösségi jogi, valamint a versenyjog

Részletesebben

sorszám VERSENY-JOGÁSZ KÉRDŐÍV október

sorszám VERSENY-JOGÁSZ KÉRDŐÍV október sorszám VERSENY-JOGÁSZ KÉRDŐÍV 2004. október Kérdező aláírása:... igazolványszáma Jó napot kívánok. A TÁRKI munkatársa,. vagyok. A Gazdasági Versenyhivatal megbízásából szeretnék néhány kérdést feltenni

Részletesebben

Közbeszerzés 2019-ben: EKR aktualitások

Közbeszerzés 2019-ben: EKR aktualitások Közbeszerzés 2019-ben: EKR aktualitások Támis Norbert jogi szakokleveles felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó és oktató, Target Consulting Tanácsadó Iroda ügyvezető 2019. június 19. 10:00-14:30

Részletesebben

Biztosítási Fórum 2015

Biztosítási Fórum 2015 Biztosítási Fórum 2015 Budapest, 2015. december 8 9. 1. nap Szabályozási változások a biztosítási szektorban 8:30 tól Regisztráció 9:00 9:15 Az IIR Magyarország és a nap elnökének köszöntője A nap elnöke:

Részletesebben

Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni:

Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XX. Vándorgyűlése - Nemzetközi részvétellel Budapest, 2016. május 25-28. www.mptpszichiatria.hu/mpt2016 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni:

Részletesebben

Közbeszerzési szakmai reggeli Közbeszerzésben nincsen vakáció!

Közbeszerzési szakmai reggeli Közbeszerzésben nincsen vakáció! Közbeszerzési szakmai reggeli Közbeszerzésben nincsen vakáció! Támis Norbert jogi szakokleveles felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó és oktató, Target Consulting Tanácsadó Iroda ügyvezető 2019.

Részletesebben

Azonosító VAU10035 Cím Jogvédelem-biztosítási termékek rendszere és a károk rendezése Verzió 4.0

Azonosító VAU10035 Cím Jogvédelem-biztosítási termékek rendszere és a károk rendezése Verzió 4.0 Azonosító VAU10035 Cím Jogvédelem-biztosítási termékek rendszere és a károk rendezése Verzió 4.0 1. Célkitűzés 1.1. A biztosító és ügyfelei között esetlegesen felmerülő érdekösszeütközések elkerülése érdekében

Részletesebben

sorszám VERSENY-JOGÁSZ KÉRDŐÍV 2003. október

sorszám VERSENY-JOGÁSZ KÉRDŐÍV 2003. október sorszám VERSENY-JOGÁSZ KÉRDŐÍV 2003. október Kérdező aláírása:... igazolványszáma Jó napot kívánok. A TÁRKI munkatársa,. vagyok. A Gazdasági Versenyhivatal megbízásából szeretnék néhány kérdést feltenni

Részletesebben

Elméleti alapvetések A versenyjog szabályozási területei

Elméleti alapvetések A versenyjog szabályozási területei Az előadás vázlata I. Elméleti alapvetések II. Versenykorlátozó megállapodások (101. cikk) III. Gazdasági erőfölénnyel való visszaélés (102. cikk) IV. Fúziókontroll (139/2004/EK rendelet) V. Kereskedelmi

Részletesebben

MEGHÍVÓ a. A munkavédelem új útjai és fejlesztésének feladatai

MEGHÍVÓ a. A munkavédelem új útjai és fejlesztésének feladatai MEGHÍVÓ a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége rendezvényére, melyet a Magyar Tudomány Ünnepe és a MTESZ Gyémántjubileumi Éve eseménysorozata keretében tartunk Az országos rendezvény címe:

Részletesebben

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA NEMZETKÖZI KONFERENCIA 2014. szeptember 4-6. Keszthely Szervező: Bírók a Mediációért Egyesület, a GEMME Magyarországi Szekciója Fővédnök: ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL Együttműködő partnerek:

Részletesebben

I. Hertelendy Üzleti Fórum

I. Hertelendy Üzleti Fórum I. Hertelendy Üzleti Fórum Hogyan tovább 2012-ben? csütörtök-péntek Moderátor: Szalay-Bobrovniczky Kristóf, Elnökhelyettes Századvég Alapítvány A CEBC szervezésében első alkalommal kerül megrendezésre

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXII. Vándorgyűlése Győr, január

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXII. Vándorgyűlése Győr, január JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXII. Vándorgyűlése Győr, 2019. január 23-26. www.mptpszichiatria.hu/mpt2019 Kérjük a jelentkezési lapok minden oldalát kinyomtatni, kitölteni, aláírni

Részletesebben

2009. december 3 4. M E G H Í V Ó. A kiállítás helyszíne: BME K Épület, Aula. A Bál helyszíne: InterContinental Hotel Budapest

2009. december 3 4. M E G H Í V Ó. A kiállítás helyszíne: BME K Épület, Aula. A Bál helyszíne: InterContinental Hotel Budapest 2009. december 3 4. M E G H Í V Ó A kiállítás helyszíne: BME K Épület, Aula A Bál helyszíne: InterContinental Hotel Budapest M a g y a r É p ü l e t g é p é s z e k A kiállítás A hagyományos, szakmai körökben

Részletesebben

AZ ÚJ BÜNTETŐELJÁRÁS koncepciója, újítása

AZ ÚJ BÜNTETŐELJÁRÁS koncepciója, újítása AZ ÚJ BÜNTETŐELJÁRÁS koncepciója, újítása Dr. Garamvölgyi Balázs mb. főosztályvezető-helyettes ügyész Legfőbb Ügyészség 2019. október 09. 10:00-14:00 HELYSZÍN Star City Hotel**** MAVOR Legal Kft. Kft.

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, január

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, január JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, 2018. január 24-27. www.mptpszichiatria.hu/mpt2018 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft.

Részletesebben

10 éves a Szociális Klaszter Egyesület. 10ünnepi konferencia az IDŐSEK VILÁGNAPJÁN YESÜLET

10 éves a Szociális Klaszter Egyesület. 10ünnepi konferencia az IDŐSEK VILÁGNAPJÁN YESÜLET 10 éves a Szociális Klaszter Egyesület 10ünnepi konferencia az IDŐSEK VILÁGNAPJÁN YESÜLET Tisztelt Kollégák, Kedves Barátaink! Az Idősek Világnapján tudományos-szakmai nemzetközi tanácskozásra invitáljuk

Részletesebben

Cafeteria és öngondoskodás 2016

Cafeteria és öngondoskodás 2016 2016.01.04. 1 Cafeteria és öngondoskodás 2016 Robbanásszerű változás az igényekben és kínálatban Konferencia és fórum A BKIK IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztálya Piac & Profit közös rendezvénye

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP Magyar Pszichiátriai Társaság XIX. Vándorgyűlése Budapest, 2015. január 28-31. www.mptpszichiatria.hu/szeged2015

JELENTKEZÉSI LAP Magyar Pszichiátriai Társaság XIX. Vándorgyűlése Budapest, 2015. január 28-31. www.mptpszichiatria.hu/szeged2015 JELENTKEZÉSI LAP Magyar Pszichiátriai Társaság XIX. Vándorgyűlése Budapest, 2015. január 28-31. www.mptpszichiatria.hu/szeged2015 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft. 1023

Részletesebben

PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR TANÁCSADÓ IRODAHÁLÓZAT 35.

PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR TANÁCSADÓ IRODAHÁLÓZAT 35. PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR TANÁCSADÓ IRODAHÁLÓZAT Fizetési nehézségei merültek fel? Pénzügyi döntéshez kérne szakértői tanácsot? Esetleg a bankkal, biztosítóval adódtak problémái? Díjmentes, független segítségért

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia. 2016. május 11-12. Thermál Hotel Visegrád

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia. 2016. május 11-12. Thermál Hotel Visegrád II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia 2016. május 11-12. Thermál Hotel Visegrád Megnyitó előadások Gárdos Péter, ügyvéd: A Ptk. az elmúlt év tükrében Az I. Wolters Kluwer Jogi Konferencián elhangzott, hogy

Részletesebben

Önéletrajz. Személyi adatok. Cím 1061 Budapest, Andrassy u. 11. E-mail mail@andrastoth.hu. Szakmai tapasztalat

Önéletrajz. Személyi adatok. Cím 1061 Budapest, Andrassy u. 11. E-mail mail@andrastoth.hu. Szakmai tapasztalat Dr. Tóth András PhD egyetemi adjunktus ügyvéd Önéletrajz Személyi adatok Cím 1061 Budapest, Andrassy u. 11. E-mail mail@andrastoth.hu Web Állampolgárság www.andrastoth.hu Magyar Születési dátum 1979.03.11

Részletesebben

PÉCS, NOVEMBER 8-9. Előzetes PROGRAM A KONFERENCIA SZERVEZŐI A KONFERENCIA KIEMELT SZAKMAI TÁMOGATÓJA:

PÉCS, NOVEMBER 8-9. Előzetes PROGRAM A KONFERENCIA SZERVEZŐI A KONFERENCIA KIEMELT SZAKMAI TÁMOGATÓJA: PÉCS, 2016. NOVEMBER 8-9. Előzetes PROGRAM A KONFERENCIA SZERVEZŐI A KONFERENCIA KIEMELT SZAKMAI TÁMOGATÓJA: A SZÁMVITEL TUDOMÁNY-SZAKMA-OKTATÁS KONFERENCIA előzetes PROGRAMJA PÉCS, 2016. november 8. A

Részletesebben

A MAGÁNJOG OKTATÁSA TEKINTETTEL AZ ALAPTÖRVÉNYRE ÉS AZ ÚJ PTK-RA A MAGÁNJOGOT OKTATÓK EGYESÜLETE DEÁK FERENC ÁLLAM-ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR

A MAGÁNJOG OKTATÁSA TEKINTETTEL AZ ALAPTÖRVÉNYRE ÉS AZ ÚJ PTK-RA A MAGÁNJOGOT OKTATÓK EGYESÜLETE DEÁK FERENC ÁLLAM-ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR A MAGÁNJOG OKTATÁSA TEKINTETTEL AZ ALAPTÖRVÉNYRE ÉS AZ ÚJ PTK-RA TUDOMÁNYOS KONFERENCIA A ÉS A SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM DEÁK FERENC ÁLLAM-ÉS JOGTUDOMÁNYI KARA SZERVEZÉSÉBEN. 2013. JÚNIUS 14-15. SZÉCHENYI

Részletesebben

Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia

Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia Együttműködési Fórum Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia Tapasztalat és rutin ellenére esély nélkül? Intézkedések az idősebb munkavállalók foglalkoztatásának növelésére A 2012-es év az Aktív idősödés

Részletesebben

A munkavállaló adatainak kezelése és védelme, személyiségi jogok a munkaviszonyban

A munkavállaló adatainak kezelése és védelme, személyiségi jogok a munkaviszonyban A munkavállaló adatainak kezelése és védelme, személyiségi jogok a munkaviszonyban kitekintéssel a GDPR bevezetésére! Dr. Kulisity Mária bíró Fővárosi Törvényszéki Közigazgatási és Munkaügyi Regionális

Részletesebben

POLGÁRI PERRENDTARTÁS ISMÉT TERÍTÉKEN bírói útmutatással

POLGÁRI PERRENDTARTÁS ISMÉT TERÍTÉKEN bírói útmutatással POLGÁRI PERRENDTARTÁS ISMÉT TERÍTÉKEN bírói útmutatással Dr. Kerepesy Krisztián bíró Pesti Központi Kerületi Bíróság 2019. szeptember 13. 10:00-14:00 HELYSZÍN Star City Hotel**** MAVOR Legal Kft. Kft.

Részletesebben

Gyakorló adatvédelmi tisztviselő (DPO+)

Gyakorló adatvédelmi tisztviselő (DPO+) Gyakorló adatvédelmi tisztviselő (DPO+) Államilag engedélyezett felnőttképzés. A képzést sikeresen elvégzők névre szóló tanúsítványt kapnak, melynek feltétele: feleletválasztós tesztsor helyes (minimum:

Részletesebben

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR FELHÍVÁS Válság a pénzügyekben pénzügyek a válságban konferencia SOPRON 2009. szeptember 29-30. A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi

Részletesebben

Alkatrészek és egyéb termékek, tartozékok

Alkatrészek és egyéb termékek, tartozékok Sebõ Elektronik - Sebõ Attila e.v. internetes csomagküldõ kereskedelem Általános fizetési rendelési és szállítási feltételek és tájékoztató a panaszkezelés módjáról Alkatrészek és egyéb termékek, tartozékok

Részletesebben

FELHÍVÁS a XX. ORSZÁGOS ENERGETIKAI KONFERENCIÁRA

FELHÍVÁS a XX. ORSZÁGOS ENERGETIKAI KONFERENCIÁRA A konferencia a Magyar Mérnöki Kamaránál akkreditáció alatt áll FELHÍVÁS a XX. ORSZÁGOS ENERGETIKAI KONFERENCIÁRA A piacnyitás értékelése és aktuális energetikai kérdések Sopron, Hotel Szieszta 2008. október

Részletesebben

Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia

Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia Együttműködési Fórum Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia Tapasztalat és rutin ellenére esély nélkül? Intézkedések az idősebb munkavállalók foglalkoztatásának növelésére A 2012-es év az Aktív idősödés

Részletesebben

A szakmai nap időpontja: január 29. (kedd) 8.30-tól. Helyszín: Tűzmegelőzés Kft, 4400 Nyíregyháza, Kiss Ernő u. 17.

A szakmai nap időpontja: január 29. (kedd) 8.30-tól. Helyszín: Tűzmegelőzés Kft, 4400 Nyíregyháza, Kiss Ernő u. 17. Polgármester Asszony, Polgármester Úr, Jegyző Asszony, Jegyző Úr, Intézményfenntartók és üzemeltetők. Bölcsőde-, óvoda-, iskolaigazgatók részére! Tisztelt Asszonyom! Tisztelt Uram! A Tűzmegelőzés Kft SZAKMAI

Részletesebben

SZELLEMI TULAJDONI KONFERENCIA P R O G R A M

SZELLEMI TULAJDONI KONFERENCIA P R O G R A M SZELLEMI TULAJDONI KONFERENCIA P R O G R A M 2018. november 22-23. Hotel Palota Superior**** Lillafüred 2018. november 22. csütörtök 9.00-12.0 Regisztráció 9.30- Különjárati busz Miskolc Tiszai Pályaudvar-Lillafüred

Részletesebben

A "felhők" fölött mindig kék az ég?! (copyright: Generál) avagy a szellemi tulajdon jelene és jövője

A felhők fölött mindig kék az ég?! (copyright: Generál) avagy a szellemi tulajdon jelene és jövője A "felhők" fölött mindig kék az ég?! (copyright: Generál) avagy a szellemi tulajdon jelene és jövője című konferencia 2012. november 22-23. Egerszalók, SALIRIS Resort Hotel A KONFERENCIA ELŐZETES SZAKMAI

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI ÉS TÁMOGATÓI FELHÍVÁS

KIÁLLÍTÓI ÉS TÁMOGATÓI FELHÍVÁS Magyar Állatorvosi Kamara Fővárosi Szervezetének Továbbképző Konferenciája Helyszín: Ramada Resort Aquaworld Budapest 1044 Budapest, Íves út 16. Időpont: 2016. január 16 17. (Szombat Vasárnap) KIÁLLÍTÓI

Részletesebben

Előadó: dr. Déri Katalin E mail: deri.katalin@pszaf.hu 2012. május 3.

Előadó: dr. Déri Katalin E mail: deri.katalin@pszaf.hu 2012. május 3. Előadó: dr. Déri Katalin E mail: deri.katalin@pszaf.hu 2012. május 3. 1 Az előadás célja A Felügyelet fogyasztóvédelmi eljárásai során tapasztalt problémapontok bemutatása 2 Fogyasztóvédelmi beadványok

Részletesebben

X. JUBILEUMI SZAKNYELVI KONFERENCIA

X. JUBILEUMI SZAKNYELVI KONFERENCIA X. JUBILEUMI SZAKNYELVI KONFERENCIA A szaknyelvi kompetenciafejlesztéstıl a munkaerıpiacig Budapest, 2010. november 19-20. Fıvédnök: Sándorné Dr. Kriszt Éva PhD a Budapesti Gazdasági Fıiskola rektora Védnök:

Részletesebben

24. KÖZÉP-EURÓPAI KÖZJEGYZŐI KOLLOKVIUM

24. KÖZÉP-EURÓPAI KÖZJEGYZŐI KOLLOKVIUM Meghívó Dr. Navracsics Tibor védnöksége alatt megrendezésre kerülő 24. KÖZÉP-EURÓPAI KÖZJEGYZŐI KOLLOKVIUM Sopron Időpont: 2012. november 8-10. Szervezési tudnivalók: A KOLLOKVIUM ELŐADÁSAINAK HELYSZÍNE:

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, 2009. július 9 11. Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

3. Energiastratégiai Konferencia 2010

3. Energiastratégiai Konferencia 2010 Vitassuk meg a jövônket 3. Energiastratégiai Konferencia 2010 Szervezô: Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület 2010. november 11-12. ABACUS Business & Wellness Hotel**** H-2053 Herceghalom, Gesztenyés

Részletesebben

Informatika Kft. Budapest, XXV. Villányi út 11.

Informatika Kft. Budapest, XXV. Villányi út 11. Budapest, XXV. Villányi út 11. Tisztelt Kis Péter! Mellékelten megküldjük Önnek legfrissebb szoftverajánlónkat. Ha érdekli az itt csak röviden bemutatott megoldások, kérjük, keressen fel személyesen vagy

Részletesebben

5. Vezetéstudományi Konferencia Szervezetek és vezetés Taylor után 104 évvel. 1. KÖRLEVÉL (2015. január 13.)

5. Vezetéstudományi Konferencia Szervezetek és vezetés Taylor után 104 évvel. 1. KÖRLEVÉL (2015. január 13.) 5. Vezetéstudományi Konferencia Szervezetek és vezetés Taylor után 104 évvel 1. KÖRLEVÉL (2015. január 13.) Tisztelt Kollégák! 2011. május 27-én hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg Szegeden az 1.

Részletesebben

ü g y v é d i i r o d a

ü g y v é d i i r o d a ügyvédi iroda Az iroda Dr. Bittera Csaba és dr. Tóth Péter partnerek különféle profilú ügyfélkörnek nyújtott jogi szolgáltatással több, mint egy évtizedes széleskörű tapasztalatra tettek szert számos különböző

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Második Felhívás. E-agrárium & E-vidék. AGRÁRINFORMATIKAI FÓRUM és KONFERENCIA

MEGHÍVÓ. Második Felhívás. E-agrárium & E-vidék. AGRÁRINFORMATIKAI FÓRUM és KONFERENCIA MEGHÍVÓ Második Felhívás E-agrárium & E-vidék AGRÁRINFORMATIKAI FÓRUM KONFERENCIA Rendező : Magyar Agrárinformatikai Szövetség - MAGISZ Szent István Egyetem - SZIE Társrendező: Magyar Térinformatikai Társaság

Részletesebben

2014. november 21-22., Thermal Hotel Visegrád. Értesítő

2014. november 21-22., Thermal Hotel Visegrád. Értesítő 2014. november 21-22., Thermal Hotel Visegrád Értesítő Kedves Kolléganők és Kollégák! UPDATE 2014 Szervező intézmény A tavalyi rendezvény sikerére alapozva a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati

Részletesebben

kulcsszerepben a biztosítási piacon Független alkusz A MIN Ő ok SÉG BIZT OSÍTV A

kulcsszerepben a biztosítási piacon Független alkusz A MIN Ő ok SÉG BIZT OSÍTV A A MINŐSÉG BIZTOSÍTVA Független alkuszok kulcsszerepben a biztosítási piacon 2 Kik vagyunk? 3 A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) 1991-ben 13 alkuszcég elhatározásából jött

Részletesebben

6. Vezetéstudományi Konferencia Menedzsment kihívások Taylor után 105 évvel. 1. KÖRLEVÉL (2016. január 13.)

6. Vezetéstudományi Konferencia Menedzsment kihívások Taylor után 105 évvel. 1. KÖRLEVÉL (2016. január 13.) 6. Vezetéstudományi Konferencia Menedzsment kihívások Taylor után 105 évvel 1. KÖRLEVÉL (2016. január 13.) Tisztelt Kollégák! 2011-ben hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg Szegeden az 1. Vezetéstudományi

Részletesebben

Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia

Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia Együttműködési Fórum Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia A zöld munkahelyeké a jövő? A foglalkoztatáspolitika kihívásai A foglalkoztatáspolitikai feladatok és energiapolitikai célok közötti szinergiák

Részletesebben

Magyar Belgyógyász Társaság Dél-magyarországi Decentrum 46. Tudományos Ülés és Továbbképzés

Magyar Belgyógyász Társaság Dél-magyarországi Decentrum 46. Tudományos Ülés és Továbbképzés MEGHÍVÓ Magyar Belgyógyász Társaság Dél-magyarországi Decentrum 46. Tudományos Ülés és Továbbképzés Gyopárosfürdő, Alföld Gyöngye Konferenciaközpont 2015. április 24-25. 1 Kedves Kollégák, Tisztelt Résztvevők!

Részletesebben

Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia

Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia Együttműködési Fórum Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia Munkaerő-piaci nyitás Önkéntesség a munkavállalás motorja? Aktuális okokból az idei konferenciának két súlyponti témája van: Mivel 2011. május

Részletesebben

A GLOBAL Faktor Pénzügyi Szolgáltató. Panaszkezelési szabályzata

A GLOBAL Faktor Pénzügyi Szolgáltató. Panaszkezelési szabályzata 48/2007.-ESZ-2146/1. Hatályos: 2008. 3. sz. melléklet A GLOBAL Faktor Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság a Érvényes: 2013. április 09. Utolsó módosítás: 2014. április 09. A GLOBAL

Részletesebben

Hungarikumok: múltunk és jövőnk. I. Országos Pálinkakonferencia

Hungarikumok: múltunk és jövőnk. I. Országos Pálinkakonferencia Hungarikumok: múltunk és jövőnk I. Országos Pálinkakonferencia 2018. november 14. A KONFERENCIA FŐVÉDNÖKE Prof. Dr. Heidrich Balázs, egyetemi tanár Budapesti Gazdasági Egyetem, rektor Időpont: 2018. november

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

MEGHÍVÓ A KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT, ÖNKÉNTESSÉG JELENE ÉS JÖV AZ OKTATÁSBAN CÍM KONFERENCIÁRA

MEGHÍVÓ A KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT, ÖNKÉNTESSÉG JELENE ÉS JÖV AZ OKTATÁSBAN CÍM KONFERENCIÁRA A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum Oktatási és Üdültetési Nonprofit Közhasznú Kft. szervezésében a NEFMI 2011. január 22-én OK 3879-7/2010.sz. Támogatási Szerz dés alapján Konferenciát szervez. MEGHÍVÓ

Részletesebben

M E G H Í V Ó. prof. MIKE WILLARD (USA)

M E G H Í V Ó. prof. MIKE WILLARD (USA) M E G H Í V Ó HSAVA őszi, háromnapos 31. országos konferenciája felkért külföldi előadó prof. MIKE WILLARD (USA) MÁOK által elismert KIEMELT RENDEZVÉNY (legalább 2 napon történő részvétel esetén) 2014.

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK 1. Rendezvény neve:,,kert A CSALÁDBAN, CSALÁD A KERTBEN 2. Rendező: Weöres Sándor Oktatási Kulturális és Szabadidős Egyesület 2.1. A Kiállítás szervezői: Gödöllői

Részletesebben

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület Konferencia-honlap tudnivalók Fiók létrehozása a honlapon 1. Látogasson el a http://konferencia.mktudegy.hu címre, ahol a Regisztráció linkre kattintva létrehozhat

Részletesebben

Felhasználói útmutató Tartalom

Felhasználói útmutató Tartalom Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM 2-12. ÉVFOLYAM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2

Részletesebben

Adatvédelmi tisztviselő (DPO)

Adatvédelmi tisztviselő (DPO) Adatvédelmi tisztviselő (DPO) Hatóságilag engedélyezett felnőttképzés. A képzést sikeresen elvégzők névre szóló tanúsítványt kapnak, melynek feltétele: feleletválasztós tesztsor helyes (minimum: 60%) kitöltése.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kérjük figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, annak érdekében, hogy megértse, hogy hogyan kezeljük a személyes adatait és megismerje az adatkezeléssel kapcsolatos jogait. A PresiDent

Részletesebben

A GLOBAL Faktor Pénzügyi Szolgáltató. Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Panaszkezelési szabályzata

A GLOBAL Faktor Pénzügyi Szolgáltató. Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Panaszkezelési szabályzata 48/2007.-ESZ-2146/1. Hatályos: 2008. 3. sz. melléklet A GLOBAL Faktor Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság a Érvényes: 2013. április 09. Utolsó módosítás: 2017. január 1. A változásokkal

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM,

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, NEM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

2014. szeptember 17. Változások a fúziók és a kartell-ügyek szabályozásában Jogi hírlevél

2014. szeptember 17. Változások a fúziók és a kartell-ügyek szabályozásában Jogi hírlevél 2014. szeptember 17. Változások a fúziók és a kartell-ügyek szabályozásában Jogi hírlevél Változások a fúziók és a kartell-ügyek szabályozásában A Deloitte Legal Szarvas, Erdős és Társai i Iroda havonta

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

dr. Verebics János publikációs jegyzéke 2006. szeptember Az elektronikus gazdasági kapcsolatok joga, HVG-Orac, Budapest, 2001.

dr. Verebics János publikációs jegyzéke 2006. szeptember Az elektronikus gazdasági kapcsolatok joga, HVG-Orac, Budapest, 2001. A.) Monográfia, kommentár, kézikönyv dr. Verebics János publikációs jegyzéke 2006. szeptember Az elektronikus gazdasági kapcsolatok joga, HVG-Orac, Budapest, 2001. A hírközlés joga, Dashöfer Kiadó, Bp,

Részletesebben

A MAGYAR FÜL-, ORR-, GÉGE ÉS FEJ-, NYAKSEBÉSZ ORVOSOK EGYESÜLETE AUDIOLÓGIAI SZEKCIÓJÁNAK 49. VÁNDORGYÛLÉSE

A MAGYAR FÜL-, ORR-, GÉGE ÉS FEJ-, NYAKSEBÉSZ ORVOSOK EGYESÜLETE AUDIOLÓGIAI SZEKCIÓJÁNAK 49. VÁNDORGYÛLÉSE Audiológiai Balatonfüred, 2012. 49 Vándorgyûlés SE Budapest A MAGYAR FÜL-, ORR-, GÉGE ÉS FEJ-, NYAKSEBÉSZ ORVOSOK EGYESÜLETE AUDIOLÓGIAI SZEKCIÓJÁNAK 49. VÁNDORGYÛLÉSE BALATONFÜRED, 2012. MÁJUS 24 26.

Részletesebben

Decs nagyközség képviselő-testületének 2014. január 29-én, 16:30 órakor megtartandó ülésére

Decs nagyközség képviselő-testületének 2014. január 29-én, 16:30 órakor megtartandó ülésére Decs nagyközség képviselő-testületének 2014. január 29-én, 16:30 órakor megtartandó ülésére Az előterjesztés száma: 8/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! A Decs Kulturális,

Részletesebben

Szakmai beszámoló. A kiszámítható életpálya c. konferenciáról, Budapest, 2014. november 26. Országos Széchényi Könyvtár

Szakmai beszámoló. A kiszámítható életpálya c. konferenciáról, Budapest, 2014. november 26. Országos Széchényi Könyvtár Az előttünk álló évek egyik kiemelt feladata a kulturális területen dolgozók társadalmi megbecsültségének és elismertségének növelése Szakmai beszámoló A kiszámítható életpálya c. konferenciáról, Budapest,

Részletesebben

Dr. Maráczi Zsolt és Társai Ügyvédi Iroda

Dr. Maráczi Zsolt és Társai Ügyvédi Iroda Tisztelt Látogató! Kérje ingyenes jogi hírlevelünket! Feliratkozás: hirlevel@mkpartners.eu Ügyvédi irodánkat a Budapesti Ügyvédi Kamara 2460 szám alatt vette nyilvántartásba. Az alapító, Dr. Maráczi Zsolt

Részletesebben

Tisztelt Kollégák! Baráti üdvözlettel: Dr. Varga Sándor Osztályvezető főorvos VÖK Kórház és Rendelőintézet, Orosháza Gyermekosztály

Tisztelt Kollégák! Baráti üdvözlettel: Dr. Varga Sándor Osztályvezető főorvos VÖK Kórház és Rendelőintézet, Orosháza Gyermekosztály MEGHÍVÓ Tisztelt Kollégák! Nagy örömünkre szolgál, és megtisztelő számunkra, hogy a Magyar Gyermekorvosok Társasága Dél-magyarországi Decentrumának következő tudományos rendezvényére Gyopárosfürdőn, az

Részletesebben

Ingatlangazdálkodás a közfeladat ellátás szolgálatában című konferencia

Ingatlangazdálkodás a közfeladat ellátás szolgálatában című konferencia INGATLANGAZDÁLKODÁS A KÖZFELADAT ELLÁTÁS SZOLGÁLATÁBAN KONFERENCIA Első alkalommal kerül megrendezésre az Ingatlangazdálkodás a közfeladat ellátás szolgálatában című konferencia a Nemzeti Közszolgálati

Részletesebben

III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás. Szponzoráció

III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás. Szponzoráció III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás Budapest, Szponzoráció Kapcsolat Akadémiai Kiadó Zrt. Magyar Gabriella Telefon: +36-1-464-8218 Fax: +36-1-464-8221 1 Meghívó Immár harmadik alkalommal

Részletesebben

MAGYAR NŐORVOS TÁRSASÁG DÉLKELET-MAGYARORSZÁGI SZEKCIÓJÁNAK XXXVI. KONGRESSZUSA. Szeged, 2015. október 16-17. meghívó

MAGYAR NŐORVOS TÁRSASÁG DÉLKELET-MAGYARORSZÁGI SZEKCIÓJÁNAK XXXVI. KONGRESSZUSA. Szeged, 2015. október 16-17. meghívó MAGYAR NŐORVOS TÁRSASÁG DÉLKELET-MAGYARORSZÁGI SZEKCIÓJÁNAK XXXVI. KONGRESSZUSA Szeged, 2015. október 16-17. meghívó MAGYAR NŐORVOS TÁRSASÁG DÉLKELET-MAGYARORSZÁGI SZEKCIÓJÁNAK XXXVI. KONGRESSZUSA Tisztelt

Részletesebben

Ajánlat. Az új közbeszerzési törvény várható rendelkezései:

Ajánlat. Az új közbeszerzési törvény várható rendelkezései: Ajánlat Közbeszerzési interaktív előadás Az új közbeszerzési törvény várható rendelkezései: Az új törvény szerkezete, szabályozása, az eljárási fajtákat és az eljárási rendeket érintő változások. Levelezési

Részletesebben

Meghívó JÚNIUS 18. Budapest, SE Nagyvárad téri Elméleti Tömb

Meghívó JÚNIUS 18. Budapest, SE Nagyvárad téri Elméleti Tömb Meghívó 2008. JÚNIUS 18. Budapest, SE Nagyvárad téri Elméleti Tömb E GÉSZSÉGÜGYI E MBERI E RÔFORRÁS Fórum I. Országos Konferencia E GÉSZSÉGÜGYI E MBERI E RÔFORRÁS F ÓRUM I. Országos Konferencia, 2008.

Részletesebben

Kedves Kollégák! A VEZETŐ ÉS A SZERVEZET FEJLŐDÉSÉNEK ÉPÍTŐKÖVEI A XXI. SZÁZAD KÜSZÖBÉN

Kedves Kollégák! A VEZETŐ ÉS A SZERVEZET FEJLŐDÉSÉNEK ÉPÍTŐKÖVEI A XXI. SZÁZAD KÜSZÖBÉN Kedves Kollégák! A Misszió szervezésében 2012 őszén második alkalommal kerül sor az Országos Egészségügyi Középvezetői Konferencia megrendezésére. A színvonalas előadásaival fémjelzett tudományos Rendezvény

Részletesebben

Gyula 2011. október 14-15. Gyula. Vezetéknév: Keresztnév: Munkahely: Város: Irányítószám: Utca: Telefon: Fax: E-mail: Orvosi pecsétszám:

Gyula 2011. október 14-15. Gyula. Vezetéknév: Keresztnév: Munkahely: Város: Irányítószám: Utca: Telefon: Fax: E-mail: Orvosi pecsétszám: JELENTKEZÉSI LAP Gyula 2011. október 14-15. Gyula Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: CORACOMP Kft. 5711. Gyula, Szüret u. 12. Tel.: +36-30/337-5801 E-mail: cszabolcs78@t-online.hu

Részletesebben

A Humán Szakemberek Országos Szövetsége és a Zsigmond Király Főiskola az innováció szolgálatában

A Humán Szakemberek Országos Szövetsége és a Zsigmond Király Főiskola az innováció szolgálatában A Humán Szakemberek Országos Szövetsége és a Zsigmond Király Főiskola az innováció szolgálatában Dr. Szabó Szilvia (PhD.) főiskolai docens, ZSKF elnökségi tag, HSZOSZ Humán Szakemberek Országos Szövetsége

Részletesebben

Hatósági szerződés kulcs a jogkövetéshez

Hatósági szerződés kulcs a jogkövetéshez ÖRT Szakmai Fórum 2008. szeptember 9., Budapest Hatósági szerződés kulcs a jogkövetéshez Új fogyasztóvédelmi szabályok Az Országgyűlés 2008. június 9-én elfogadta: A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. Panaszkezelési Szabályzata

Az OTP Bank Nyrt. Panaszkezelési Szabályzata Az OTP Bank Nyrt. Panaszkezelési Szabályzata 48/2007.-ESZ-2146/1. Hatályos: 2008. 3. sz. melléklet Az OTP Bank Nyrt. befogad, nyilvántartásba vesz és kivizsgál minden, a termékeivel vagy a szolgáltatásaival

Részletesebben

Elektronikus számlázás ügyintézője

Elektronikus számlázás ügyintézője Elektronikus számlázás ügyintézője Hatóságilag engedélyezett felnőttképzés. A képzést sikeresen elvégzők névre szóló tanúsítványt kapnak, melynek feltétele: feleletválasztós tesztsor helyes (minimum: 60%)

Részletesebben

sorszám VERSENY VÁLLALKOZÓI KÉRDŐÍV 2003. október

sorszám VERSENY VÁLLALKOZÓI KÉRDŐÍV 2003. október sorszám VERSENY VÁLLALKOZÓI KÉRDŐÍV 2003. október Kérdező aláírása:... igazolványszáma Jó napot kívánok. A TÁRKI munkatársa,. vagyok. A Gazdasági Versenyhivatal megbízásából szeretnék néhány kérdést feltenni

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A www.velemenyklub.hu üzemeltetője (továbbiakban: Véleményklub vagy Weboldal ) és a Vasárnapi zárva tartás kérdőív kitöltéséhez kapcsolódó jelen részvételi feltételekben szabályozott

Részletesebben