BEMUTATKOZUNK. ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BEMUTATKOZUNK. ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.arthytherm.hu"

Átírás

1 BEMUTATKOZUNK ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN!

2 Csukás Zoltán Viszonteladói üzletág vezető Szávó István Termelési vezető Turi Gergő Ügyvezető Igazgató

3 ÜDVÖZÖLJÜK! Turi Gergő vagyok, az ARTHY-Therm Műanyag Nyílászáró Gyártó és Forgalmazó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója. Ön most cégünk bemutatkozó kiadványát tartja a kezében ban alapított vállalkozásunkon végigtekintve büszkeség tölt el, hiszen az egyszemélyes kezdeményezés az eltelt idő alatt a piacvezető cégek közé lépett az építőipar nyílászárókkal határolt szegmensében, s mostanra család megélhetését biztosítja. Történetünk mondhatni sikersztori, hiszen az apró magánvállalkozás pár év alatt először az egész országot lefedő óriássá, majd az országok határain átnyúló hálózattá nőtte ki magát. Mindezt pedig saját erőből, egyenes úton értük el a legjobb alapanyagokkal és a legkörültekintőbb szolgáltatásokkal. Filozófiánknak eleget téve nem elégedhetünk meg ennyivel, hiszen folyton újabb célokat tűzünk ki, hogy eddig megszerzett és folyamatosan növekvő tudásunkat az ügyfelek igényeihez és a piaci trendekhez igazítva egy pillanatra se veszítsük el lendületünket. Ez pedig reményeink szerint nem csupán arra elegendő, hogy jelenlegi piaci helyzetünket megtartsuk, hanem, hogy tovább növeljük azt. Az erős lábak és hit, hogy a vevőink kérései és igényei mindennél fontosabbak, adták meg a lehetőséget, hogy mindeközben arról sem feledkezzünk meg, hogy ezen túl mit adhatunk a társadalomnak. Szociálisan érzékeny szerepvállalásunkra még ha nem is domborítjuk ki, hiszen egy igazi jócselekedetnek önmagáról kell szólnia büszkék vagyunk, s reméljük nem csupán a meleg és zajmentes otthonokhoz, s a kellemes munkahelyekhez járultunk hozzá eddig munkánkkal. Turi Gergő Ügyvezető igazgató

4 BEMUTATKOZUNK Az otthon lakható környezete, a mindennapi rutin gördülékenysége számos olyan apró nüánszon múlik, mely a legszerencsésebb esetben fel sem tűnik. Ki hívna szerelőt, ha ég a lámpa, ha folyik a csapból a víz, vagy ha melegít a radiátor? Talán még kevésbé kerül előtérbe, de éppen ennyire meghatározó egy ablak vagy egy ajtó szerepe is. Amíg az zár és nyílik, a megfelelő pillanatokban őrzi meg a meleget, s enged be hűvös szellőt addig szinte észrevétlen. Az ARTHY-Therm Kft. által gyártott nyílászárók ezt a biztonságot és kényelmet nyújtják Önnek ban alapított, debreceni székhelyű cégünk nem csupán egy terméket, hanem csendes, biztonságos otthont, zajmentes munkakörnyezetet és meleg téli éjszakákat kínál. Az indulás után egy évvel nyílt meg az első regionális központunk a fővárosban, amely után újabb két évvel a Nyugat-Dunántúli piacon is megjelentünk re pedig az ország határait is átléptük, s az ARTHY-Therm Kft. keleti szomszédjaink számára is elérhetővé vált. Az eltelt évek alatt az egyszemélyes magánvállalkozás így nőtt egy piacvezető céggé, mely mind Magyarországon, mind Romániában első osztályú, saját gyártású ajtókkal és ablakokkal vált az építőiparban meghatározó piaci szereplővé. Tevékenységünk nem csupán a műanyag nyílászárók gyártásában, forgalmazásában és beszerelésében merül ki, hanem az iparághoz szorosan kapcsolódó más egyéb szolgáltatások kiépítésében is szerepet vállalunk. Profilunkban megtalálható a redőnyök, szúnyoghálók és más árnyékolástechnikai termékek gyártása és szerelése is. Munka közben az egyik négyfejes hegesztő 250 db-os gyártási kapacitással bír. Gyártási technológiánk teljesen megfelel a modern kor követelményeinek. Gépparkunk gerincét 4 db négyfejes hegesztő, 4 db automata szabászgép és 2 db CNC tisztító adja. A folyamat teljes mértékben elektronikus és műszakonként Alapanyagainkat az európai piacvezető cégek szolgáltatják. Beszállítóink a német tulajdonú multinacionális VBH Kft. és a ROTO Kft., hazai üveg beszállítóink a CE GLASS zrt. és a Hőszig Kft., profil beszállítónk a lengyel DECCO, melynek európai terjeszkedéséhez nagymértékben

5 hozzájárul az ARTHY-Therm Kft. 7 éves múltja és piaci növekedése. Az évek alatt a DECCO legnagyobb vevői közé nőttük ki magunkat. Utunkról referenciáink tanúskodnak, melyek között egyaránt megtalálhatóak magán és közületi ügyfelek is. Sok más beruházás között részesei voltunk a debreceni Tigáz épület és a sarkadkeresztúri iskola felújításának, részt vettünk a nyíradonyi Polgármesteri Hivatal, valamint bodaszőlői óvoda építésében. A termék Számos panelprogram és lakossági megbízás az ország egész területén keretei között cseréltük épületek nyílászáróit, de teljesen új építésű társasházak kivitelezésénél is jelen voltunk. Termékeink természetesen minden érvényes magyar építésügyi előírásnak megfelelnek, melyről a TOLO intézet által kiadott bizonyítvány, valamint az alkalmassági vizsgálati jegyzőkönyv tanúskodik. Filozófiánk viszont nem elégszik meg csupán a minőséggel és a referenciákkal, jó hírnevünkhöz ezeken túl a vevőorientált értékesítés is hozzájárul, melyek egységesen teszik vonzóvá cégünk arculatát. Ezek alapján merjük kijelenteni, hogy többéves tapasztalatunkkal Megrendelőinkért dolgozunk, hogy projektjeikhez a legmegfelelőbb termékeket és szolgáltatásokat biztosítsuk. Céljaink között a jelenlegi piaci pozíciónk megtartása mellett annak növelése is szerepel. Ehhez elengedhetetlen, hogy technikailag lépést tartsunk a piaci lehetőségekkel és a megrendelők igényeivel, melynek mind a munkánk minőségében, munkatársaink képzettségében, vállalatunk fejlesztésében, mind a vevők elégedettségében is meg kell mutatkoznia. Ezért törekszünk termékeink, szakmai tapasztalatokon alapuló ismereteink, szervezeti- és működési rendszerünk folyamatos fejlesztésére ben a megváltozott gazdasági- és piaci helyzet következtében az ARTHY-Therm Kft., mint gyártó és szálítmányozó cég működését befejezte. Az ARTHY termékcsalád viszont nem tűnt el a nyílsázrók piacáról csupán egy új név került be az egyenletbe, a PlasticBau S.R.L., mely töretlenül folytatja az ARTHY-Therm által kitaposott utat, s a jól ismert termékeket továbbra is eljuttatja Magyarországon minden megrendelőnek. A PlasticBau mind filozófijában, mind minőségében az ARTHY-Therm által megkezdett úton halad tovább, remélve vásárlóink megelégedését.

6 CÉGADATOK: Székhely: Üzem: Levelezési cím: Ügyvezető: Devizanem: Egyedi regisztrációs szám: Cégbírósági bej.sz.: Számlavezető pénzintézet: Székelyhíd, Crisana str. 31. Bihar megye Székelyhíd, Letea Mare str. 1/B. Bihar megye 4225 Debrecen, Nagyszentgyörgy u. 69. Turi Gergő HUF CIF RO J05/1310/2007 Budapest Bank Nyrt. Bankszámlaszám: PlasticBau ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! PlasticBau S.R.L Székelyhíd, Crisana str. 31. Bihar megye Titkárság: (20) Fax: (52)

7 Profiljaink ARTHY SoftLine Az ARTHY SoftLine egy 70 mm-es beépítési mélységű 6 kamrás profil, amelynél a tok és a szárnyszerkezet egységesen 70 mm-es és 6 kamrás. A profil falvastagsága 2,8 mm. Merevítő vasat tekintve a tokban 1,5 mm-es U profil, míg a szárnyban egyedülálló módon szintén U profil kerül, mely 1,5 mm-es. A zárszerkezetet a korábban jól megszokott és bevált ROTO NT. vasalatrendszer biztosítja A terméket alapkivitelben u=1,0 üveggel kínáljuk, de természetesen kérhető hozzá 3 rétegű vagy egyéb biztonsági üveg is. Maximális üvegezhetőség 36 mm.

8 ARTHY Prémium Az ARTHY Prémium termékcsalád az, amely partnereink kezébe hatalmas fegyvert ad a prémium kategóriás piacon. A termék középtömítéses 90 mm-es tokkal 101 mm-es design szárnnyal van ellátva. Mind a tok, mind a szárny 8 kamrás kivitelű. A merevítő vas megegyezik a SoftLine rendszermerevítő vasával. A profil falvastagsága 3 mm. A rendszert alaphelyzetben kétrétegű üveggel kínáljuk, de javasoljuk bele a 3 rétegű üvegezést, mely akár 44 mm-ig üvegezhető. A profil hőáteresztő tényezője 0,7 W/m2K, amely a passzív ház technológiának is megfelelő. A rendszert szintén a ROTO NT vasalatrendszerrel szereljük. Az objektív adatok birtokában kijelenthetjük, hogy a termék önmagában is meggyőző a prémium kategóriás termékek piacán, melynek további előnyét kedvező árfekvése biztosítja.

9 ARTHY Standard Az ARTHY Standard egy 80 mm-es beépítési mélységű 6 hőszigetelő kamrás profil, amelynél a tok és a szárnyszerkezet egységesen 80 mm-es és 6 kamrás. A tok és a szárny teljes mértékben német gyártmányú profil. A profil falvastagsága 3 mm. Merevítő vasat tekintve, a tokba 2 mm-es U profil, míg a szárnyba egyedülálló módon 2 mm-es U profil kerül. A zárszerkezet a korábban jól megszokott és bevált ROTO NT vasalatrendszerrel. A terméket alapkivitelben Arthy ug:1.0-s üveggel kínáljuk, de természetesen kérhető hozzá 3 rétegű vagy egyéb biztonsági üveg is. Maximális üvegezhetőség 40 mm.

10 Mindhárom termék esetében rendelkezünk a forgalmazáshoz szükséges valamennyi dokumentációval. A TOLO intézet által kiadott bizonyítvány és az alkalmassági vizsgálatról szóló jegyzőkönyv alapján látjuk el azokat CE jelöléssel. Az ARTHY Standard rendszerekhez a profilt a ROPLASTO-tól szerezzük be, mely bő fél évszázados múltjával az egyik legnagyobb profilgyártó német cég, mely nem ok nélkül szerzett nevet magának Európa szerte. Az ARTHY SoftLine és ARTHY Prémium rendszerekhez a profilt a DECCO cégtől vesszük, amely Lengyelország legdinamikusabban fejlődő profilgyártója. A technológia alapját és a gyártási szürke állományt osztrák rendszerek és munkavállalók adják. Nagy dilemmát jelentett számunkra, hogy szabad e behozni a hazai piacra egy lengyel terméket, úgy hogy mindannyian tudjuk a lengyel ablak márkanév hogyan cseng Magyarországon. Azonban azok után, hogy megismertük a profilt gyártási és üzemi körülmények között is, úgy gondoljuk, hogy méltán veszi föl a versenyt a legnagyobb német profilokkal is. Így minden ellenérzés és kompromisszumok nélkül, nyugodt szívvel tudjuk partnereinknek ajánlani.

11 Szolgáltatásaink Tanácsadás: Szakértő kollégáink e területen felmerülő, bárminemű kérdésükkel kapcsolatban állnak szíves rendelkezésükre, forduljon hozzájuk bizalommal az ország egész területén. Felmérés: A nyílászárókat egyedi kivitelben, körültekintő felmérésünk alapján készítjük bárhol az országban. Megrendelés: A megrendelés lebonyolítása gyors, egyszerű és biztonságos, köszönhető ez a forgalmazó és a gyártó összehangolt munkájának és az online kapcsolatnak. Határidők: Cégünk egyik alapelve a szállítási határidő pontos betartása vevőink megelégedésére. Beépítés: Nyílászáróink beépítésére nagy hangsúlyt fektetünk, hisz ez nagyban meghatározza megfelelő működésük élettartamát, ezért csak szakértelemmel és hozzáértéssel rendelkező beépítő kollégákat foglalkoztatunk. Minőségi alapanyagok: Csak a legkiválóbb és hibátlan minőségű alapanyagokkal dolgozunk, ez biztosítja a nyílászárók hosszú élettartamát. Gyártás: A magas színvonalú, modern gyártói gépsor biztosítja a nyílászárók milliméter pontos méretre történő gyártását. Garancia és szerviz: Nyílászáróink technikai háttere biztosítja a hosszú távú tartósság megőrzését, amelyet 8 év szavatossággal, ezen belül az első 12 hónapra jótállással igazoljuk. Karbantartási szerződés: Partnereink számára kínáljuk továbbá a karbantartási szerződés lehetőségét.

12 Fontosabb referenciáink a nyílászáró piacon: Közületi ügyfeleink: Eurocampus Kft: Miskolci egyetem rekonstrukciója (Miskolc egyetemváros, 500 db nyílászáró) Tigzáz zrt.: Debreceni Tigáz épület rekonstrukciója (Debrecen Híd utca, 217 db nyílászáró) BAU-TRADE Kft.: Mezőgazdasági szakiskola bővítése (Budapest Maglódi út 4., 60 db nyílászáró) STRABAG-MML Kft.: Dombóvári tornacsarnok felújítása (Dombóvár, 150 db nyílás-záró) KORDEN Kft.: Hajdú - Bihar Megyei Önkormányzat Kenézy Gyula Kórház, Bartók épületszárny rekonstrukciója (Debrecen, Bartók Béla u. 2-26, 90 db nyílászáró) Korden Kft.: OTI Rendelőintézet aulájában Szentgyörgy Gyógyszertár acélszerkezet építése és nyílászáró szerelése. (Debrecen OTI rendelőintézet) Debrercen Híd u. Tigáz nyílászáró cseréje ÉPÉSZCAD-M Kft.: TIGÁZ zrt. debreceni telephelyén 2 db 150m2-es függönyfal kialakítása (Debrecen, Híd u. 1, 2 db függönyfal) PSC-Cégszervíz Kft.: Rózsafa Irodaház felújítása (Budapest, Rózsafa u , 160 db nyílászáró) Hajdúhadház Városi Önkormányzat: Bocskai István Általános Iskola felújítása (Hajdúhadház Szilágyi D. u db nyílászáró) Hajdúhadház Városi Önkormányzat: Szivárvány Óvoda rekonstrukciója (Hajdúhadház, Szilágy D. u 4., 70 db nyílászáró) Hajdúhadáz Városi Önkormányzat: Anya-Gyermek Egészségügyi Központ (Hajdúhadház, Főtér, 4 db nagy íves szerkezet)

13 Hajdúhadáz Városi Önkormányzat: Dr. Földi János Általános Iskola közbeszerzés keretében megvalósuló nyílászáró cseréje. (Hajdúhadház Főtér, 100 db nyílászáró) HAJDU-BAU Kft.: Debreceni Menekültbefogadó Tábor szállás épületének rekonstrukciója (Debrecen, Sámsoni út, 110 db nyílászáró) Bolem Kft.: Füzesgyarmat Óvoda átépítése (Füzesgyarmat, 150 db nyílászáró) Debrecen Menekülttábor nyílászáró cseréje Center-Print Kft.: Debreceni új telephely kialakítása kapcsán (Debrecen, Szuper udvar, 160 db nyílászáró) Wenger Kft.: Miklós parkolóház homlokzati nyílászáróinak szállítása (Debrecen, Miklós u. 3, 70 db nyílászáró) Derecskei Városgazdálkodási Non-Profit Kft.: Városgazdálkodási Vállalat teljes telephelyének felújítása (Derecske, Köztársaság útja, 100 db nyílászáró) EUROAD 2000 Kft.: Áruház kialakítás kapcsán 12 db nagyméretű üveg portál beépítése (Debrecen, Széchenyi u., 12 db portál) Kaba És Vidéke Takarékszövetkezet: debreceni fiók kialakítása akril színezésű nyílászáróból, bankbiztonsági üvegezéssel. (Debrecen, Kossuth u. 55, 70 db nyílászáró) III. kollégium: közösségi terek felújítása (Debrecen, Móricz Zsigmond u., 100 db nyílászáró) DEOEC: Óvodabővítés (Debrecen Klinika telep, 30 db nyílászáró) Hungarotarg Kft.: Áruház kialakításhoz 150 db aranytölgy nyílászáró szállítása (Debrecen, Vágóhíd u., 150 db nyílászáró) Hungarotarg Kft.: Irodaház kialakítása (Debrecen, Vágóhíd u., 200 db nyílászáró) Hungarotarg Kft.: "A" kategóriás irodaházon üvegkupola építése (Debrecen, Vágóhíd u., 4 db üvegpiramis építése) Hajdúhadház Szilágyi D. u 2-4 iskola energiatakarékossági beruházás Hungarotarg Kft.: raktár épület építése kapcsán 150 db nyílászáró szállítása és szendvics panelbe történő beépítése (Debrecen, Vágóhíd u., 150 db nyílászáró)

14 Sarkadkeresztúr Városi Önkormányzat: Sarkadkeresztúr Általános Iskola felújítás (Sarkadkeresztúr Vörösmarty u. 2., 180 db nyílászáró) Bodaszőlő Városi Önkormányzat: Újépítésű Bodaszőlő Óvoda (Bodaszőlő, Vincellér utca 12, 70 db nyílászáró) Bodaszőlő Városi Önkormányzat: Bodaszőlői Közösségi Ház felújítása (Bodaszőlő, Boda Katalin u. 28., 40 db nyílászáró) Nyíradony Városi Önkormányzat: Nyíradonyi Bölcsőde bővítése és átalakítása (Nyíradony, Dózsa u. 7., 150 db nyílászáró) Nyíradony Városi Önkormányzat: Újépítésű Okmányiroda, Nyíradony Polgármesteri Hivatal felújítása (Nyíradony, Árpád tér l., 170 db nyílászáró) FK-RASZTER Építő zrt.: Koós Károly kollégium rekonstrukciója (Budapest Mogyoródi út 19-21, 500 db nyílászáró) Tigáz épület a debreceni híd utcán: A rekonstrukció előtt Tigáz épület a debreceni híd utcán: A rekonstrukció után Miskolci egyetem rekonstrukciója: A munkálatok előtt Miskolci egyetem rekonstrukciója: A munkálatok után

15 Új építésű társasházak nyílászáró beépítései: MI-BAU Kft. (Taksony): Taksony külterületén 8 lakásos társasház építése (Taksony külterület, 150 db nyílászáró) Nagy László és Társa 2002 Kft.: Debrecen Bajcsy Zs. u. Pásti u. sarok 30 lakásos társasház építése (250 db nyílászáró) Korden Kft.: Hajdúszoboszló, Szilfákalja társasház építése (90 db nyílászáró) VASBER zrt.: 4 Lakásos társasház építése Szombathelyen (70 db nyílászáró) Debrecen Pásti u és Bajcsy Zs. u kereszteződése Boros Antal: 5 lakásos társasház építése Debrecen Dorottya u. (70 db nyílászáró) CITY BEST HAUSE Kft.: Könnyűszerkezetes házakba "A" kategóriás nyílászárók szállítása (évi 100 db) RONETT Kft: Budapest Helikopter Lakóparkban évente több épületre nyílászáró szállítása (évi 100 db) Archi Industry Kft.: 8 lakásos új építéű társasház, Debrecen, Serház utca 9. (50 db) Barna Bau Kft.: Debreceni Golf Klub és Golf Étterem (60 db) Komáromi Invest: Pálinkafőzde és Panzió, Tuzsér (95 db) Endrey Szabolcs: 4 lakásos társasház, Debrecen, Diófa utca (30db) Hajdúszoboszló Szilfákalja u társasház

16 Panel rehabilitációk, lakóközösségi megbízások: Hajdúböszörmény, 13 vértanú u. 2-12: Panel program keretében nyílászáró csere. (250 db nyílászáró) Hajdúböszörmény, József A. u. 1-5: Panel program keretében nyílászáró csere (120 db nyílászáró) Hajdúböszörmény, Mester u. 2-10: Bejárati portálok és lépcsőházi üvegfalak cseréje (10 db bejárati portál és 5 db lépcsőházi függönyfal cseréje) Siófok, Tanácsház u. 6: Panel program keretében nyílászáró csere és az épület valamennyi nyílászárójának redőnnyel való felszerelése (190 db nyílászáró) Siófoki panelfelújítás Debrecen, Dóczy u.: Lépcsőház üvegfalak, lakások nyílászáróinak cseréje. (70 db nyílászáró) Debrecen, Cívis utca 8: Panel program keretében nyílászáró csere (200 db nyílászáró) Budapest, Legénybíró utca 5-17: Panel program keretében nyílászáró csere (350 db nyílászáró) Miskolc, Fábyián kapu 3: Panel program keretében nyílászáró csere (100 db nyílászáró) Miskolc, Hajós Alfréd 2-4: Panel program keretében nyílászáró csere (250 db nyílászáró) Miskolc, Sályi 26: Panel program keretében nyílászáró csere (280 db nyílászáró) Hajdúböszörményi panel rekonstrukció - Előtte Hajdúböszörményi panel rekonstrukció - Utána

17 Bizonyítvány Kérelem bejegyzés S04/12/0088/2703 az Európai Közösségek Tanácsának 89/106/EGK december 21.-i irányelve és az azt módosító 93/68/EGK július 22.-i irányelve, úgynevezett Építési Termék Irányelv előírásai alapján elvégzett ELSŐ TÍPUSVIZSGÁLATRÓL Termék: Műanyag ablakok és erkélyajtók Rendszer: DECCO 70 Rendszergyártó: Zaklady Produkcyjno-Uslugowe Kazimierz Janik Zaklad Decco Polska, ul. V Popreczna 15, Waraszawa, Lengyelország Gyártó: ARTHY-Therm Kft., H-4225 Debrecen, Nagyszentgyörgy u. 69. Magyarország Telephely: ARTHY-Therm Kft., H-4031 Debrecen, Határ út 1/C Hsz /27, Magyarország Termékszabály: EN : 2006+A1:2010 Ablakok és ajtók. Termékszabvány, teljesítőképességi jellemzők. 1. rész: Tűzálló és/vagy füstgátló tulajdonság nélküli ablakok és külső bejárati ajtók Termék rendelési célja: Emberek állandó tartózkodására alkalmas épületek függőleges falaiban alkalmazott nyílászáró

18 Bizonyítvány Kérelem bejegyzés S04/11/0060/2703 az Európai Közösségek Tanácsának 89/106/EGK december 21.-i irányelve és az azt módosító 93/68/EGK július 22.-i irányelve, úgynevezett Építési Termék Irányelv előírásai alapján elvégzett ELSŐ TÍPUSVIZSGÁLATRÓL Termék: Műanyag ablakok és erkélyajtók Rendszer: ROPLASTO 7001 Gyártó: ARTHY-Therm Kft., H-4225 Debrecen, Nagyszentgyörgy u. 69. Magyarország Telephely: ARTHY-Therm Kft., H-4031 Debrecen, Határ út 1/C Hsz /27, Magyarország Termékszabály: EN : 2006+A1:2010 Ablakok és ajtók. Termékszabvány, teljesítőképességi jellemzők. 1. rész: Tűzálló és/vagy füstgátló tulajdonság nélküli ablakok és külső bejárati ajtók Termék rendelési célja: Emberek állandó tartózkodására alkalmas épületek függőleges falaiban alkalmazott nyílászáró

19 TERMELÉS Méretre vágás heggesztés saroktisztítás zárszerelés kész!

20 PARTNEREINK ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN!

REFERENCIÁK. ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.arthytherm.hu

REFERENCIÁK. ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.arthytherm.hu REFERENCIÁK ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.arthytherm.hu Fontosabb referenciáink a nyílászáró piacon: Közületi ügyfeleink: Eurocampus Kft: Miskolci egyetem rekonstrukciója (Miskolc egyetemváros,

Részletesebben

Bemutatkozunk. ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.trendtherm.hu

Bemutatkozunk. ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.trendtherm.hu Bemutatkozunk ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.trendtherm.hu ÜDVÖZÖLJÜK! Turi Gergő vagyok, az ARTHY-Építő Műanyag Nyílászáró Gyártó és Forgalmazó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. cégvezetője. Cégünk

Részletesebben

ARTHY TERMÉKCSALÁD. ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.arthytherm.hu

ARTHY TERMÉKCSALÁD. ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.arthytherm.hu ARTHY TERMÉKCSALÁD ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.arthytherm.hu Minden termékünk esetében rendelkezünk a forgalmazáshoz szükséges valamennyi dokumentációval. A TOLO intézet által kiadott bizonyítvány,

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket?

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket? BEMUTATKOZÁS Cégünk főprofilja a minőségi műanyag nyílászárók - ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, beltéri ajtók - értékesítése és igényes, gyors beépítése, de kínálatunkban árnyékolástechnikai rendszerek

Részletesebben

Referencia lista a teljesség igénye nélkül (Nettó mill. Ft)

Referencia lista a teljesség igénye nélkül (Nettó mill. Ft) Referencia lista a teljesség igénye nélkül (Nettó mill. Ft) 2007. Cegléd, Külterületi Iskola Üvegtető, alumínium nyílászárók Progress-B'90 Zrt. 5,07 m és füstelvezető rendszer Budapest XVI., Uszoda Műanyag

Részletesebben

Mûanyag nyílászárók 2010. EnergetoKarát

Mûanyag nyílászárók 2010. EnergetoKarát Mûanyag nyílászárók 2010 70 EnergetoKarát 3x Hôszigetelés Alapkivitelben készülô mûanyag nyílászáróink segítségével megfelelô hôszige teléssel párosítva akár 40 70% energia megta ka rítás érhetô el! Ablakaink

Részletesebben

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás cégjegyzékszámunk: 06-09-003238 adószám: 11094315-2-06 Cégünk a nagy ipari üzemek és a termelõ kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására

Részletesebben

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm több mint egy ablak! Realtherm Kft. közel 10 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét a műanyag nyílászáró gyártás területén. Célunk,

Részletesebben

Mûanyag nyílászárók. EnergetoKarát. Jubileum

Mûanyag nyílászárók. EnergetoKarát. Jubileum Mûanyag nyílászárók EnergetoKarát 85 85 Jubileum Hôszigetelés Alapkivitelben készülô mûanyag nyílászáróink segítségével megfelelô homlokzati hôszige te léssel párosítva akár 40 70% energia megta ka rítás

Részletesebben

Cégbemutatás. Becker György

Cégbemutatás. Becker György Cégbemutatás A PIREHAB Kht. a PIREMON munkajogi utódjaként létrejövő védett szervezet, amely az ország egyik legnagyobb, rehabilitációs célokat megvalósító munkáltatója. Jelenleg 24 telephellyel és debreceni

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet 9/2008. (II. 22.) ÖTM rendelet, Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) Vonatkozó szabványok: MSZ 9333: 2011 A műszaki

Részletesebben

OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013

OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013 OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013 Az épületek védelmi szempontból leggyengébb pont ja a nyílászáró. Igaz ez nem csak a betörésvédelem, de a hővédelem (hőszigetelés) és a zajvédelem (hangszigetelés) vonatkozásában

Részletesebben

Alapítva: 1990. Építõ és Vállalkozó Kft.

Alapítva: 1990. Építõ és Vállalkozó Kft. Alapítva: 1990 B Bemutatkozunk: Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket. A PALLÉ Építő és Vállalkozó Kft. 1990-ben alakult magánvállalkozás. A tervezéstől a kulcsátadásig, az

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet A műszaki specifikáció: MSZ EN 14351-1 ÉME Tűz és füstgátló szerkezetek esetén Egyéb A megfelelőség-igazolás módozata

Részletesebben

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS Lámpaeladásaink jelentős része, több mint 50%-a projektben történt, vagyis kivitelezéssel együtt vásároltak tőlünk az ügyfeleink. 2017. év elejétől az Elecon Kft-vel karöltve

Részletesebben

Mûanyag nyílászárók 2011

Mûanyag nyílászárók 2011 Mûanyag nyílászárók 2011 EnergetoKarát 85 85 Jubileum Hôszigetelés Alapkivitelben készülô mûanyag nyílászáróink segítségével megfelelô homlokzati hôszige te léssel párosítva akár 40 70% energia megta ka

Részletesebben

Nyílászáró árajánlat

Nyílászáró árajánlat Nyílászáró árajánlat Megrendelö: Készítette: Csizi-Ker Kft. 3300 Eger,Maklári út 54. 36/414-014, 20/315-1185 Kolman Gyula www.csiziker.hu Tisztelt! Köszönettel vettük érdeklödését termékeink iránt. Kérésére,

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/003 (I. 5.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet A műszaki specifikáció: MSZ EN 435- ÉME Tűz és füstgátló szerkezetek esetén Egyéb A megfelelőség-igazolás módozata

Részletesebben

NYÍLÁSZÁRÓK. Fűtéscső és radiátor csere, hőmennyiségmérők és strangszabályzók beépítése

NYÍLÁSZÁRÓK. Fűtéscső és radiátor csere, hőmennyiségmérők és strangszabályzók beépítése NYÍLÁSZÁRÓK Fűtéscső és radiátor csere, hőmennyiségmérők és strangszabályzók beépítése Főbb célkitűzéseink: A minőségi és környezetvédelmi követelményeknek folyamatos figyelemmel kísérése a feladatrendszer

Részletesebben

Mûanyag nyílászárók 2012

Mûanyag nyílászárók 2012 Mûanyag nyílászárók 2012 EnergetoKarát 85 85 Trend+80 Standard Hôszigetelés Alapkivitelben készülô mûanyag nyílászáróink segítségével megfelelô homlokzati hôszige te léssel párosítva akár 40 70% energia

Részletesebben

nyílászárók Talent Impulsive Passzív Minimal Alu Alu-mûanyag és mûanyag nyílászárók Emelõ-toló rendszerek Alumínium nyílászárók Alu Puren 90 Veka

nyílászárók Talent Impulsive Passzív Minimal Alu Alu-mûanyag és mûanyag nyílászárók Emelõ-toló rendszerek Alumínium nyílászárók Alu Puren 90 Veka Nyílászárók nyílászárók Alu-mûanyag és mûanyag nyílászárók Passzív épületek Passzív Impulsive Passziv jellegû, alacsony energiafelhasználású épületek Talent Hõszigetelt épületek Puren 90 Veka 90 Veka

Részletesebben

Bemutatkozás. www.jankokft.hu. A biztos megoldás

Bemutatkozás. www.jankokft.hu. A biztos megoldás Bemutatkozás A Jankó Kft. 1987-ben egyszemélyes vállalkozásként kezdte meg működését. Néhány év elteltével, a telephely megvásárlása és átalakítása után családi vállalkozásként, Kft. formájában folytatta

Részletesebben

A nyílászárók szerepe az épület-felújításoknál ABLAKCENTRUM

A nyílászárók szerepe az épület-felújításoknál ABLAKCENTRUM A nyílászárók szerepe az épület-felújításoknál ABLAKCENTRUM Megoldások értéknövelő felújításokra tetőn és homlokzaton Mit várunk el egy ablaktól? Mit várunk el egy ablaktól? -Természetes fény beeresztése

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. RotoQ-val garantált a hatékony beépítés. Az új RotoQ a beszerelés során csavarok nélkül

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet A műszaki specifikáció: MSZ EN 14351-1 ÉME Tűz és füstgátló szerkezetek esetén Egyéb A megfelelőség-igazolás módozata

Részletesebben

Hogyan éri el mindezt? Az új ablakrendszerek a légkamráknak köszönhetõen

Hogyan éri el mindezt? Az új ablakrendszerek a légkamráknak köszönhetõen A NYÍLÁSZÁRÓK OTTHONA! A jó ablak hozzájárul életünk, otthonunk nyugalmához, biztonságához. Fényt és meleget nyújt házában, óvja az idõjárási körülményektõl és a modern technológiának köszönhetõen gondoskodik

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT. e-mail:info@angolinvest.hu www.angolinvest.hu

CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT. e-mail:info@angolinvest.hu www.angolinvest.hu CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS e-mail:info@angolinvest.hu. HIVATALOS CÉGADATOK: 1. ÁLTALÁNOS ADATOK: CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-868377 CÉGFORMA: KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG BEJEGYEZVE:

Részletesebben

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL.

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOstylos H260 műanyag és H360 műanyag-alumínium ablakrendszer A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. FUNKCIÓ. BIZTONSÁG. ÁLLANDÓSÁG. A

Részletesebben

ÖNMAGÁBAN KIVÁLÓ: PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ABLAK A HOCO-TÓL.

ÖNMAGÁBAN KIVÁLÓ: PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ABLAK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOpremium műanyag és műanyag-alumínium ablakrendszer ÖNMAGÁBAN KIVÁLÓ: PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ABLAK A HOCO-TÓL. ÉRTÉK MINDEN TERÜLETEN. A művészet az optimális ablakrendszer

Részletesebben

Általános panel lakás - Tájékoztató ajánlat

Általános panel lakás - Tájékoztató ajánlat Általános panel lakás - Tájékoztató ajánlat Budapesten, 4-16-4-es üvegezéssel 1.0-ás hőszigeteléssel 5 kamrás német profil Készítette: Budapest, 2017.10.28. Földesi Károly ÁRAJÁNLAT No: A_2017/0320 Tisztelt

Részletesebben

Árlista Mûanyag nyílászáró

Árlista Mûanyag nyílászáró Árlista Mûanyag nyílászáró Elérhetőségeink Beosztás Név Telefon Fax E-mail Ágazatvezető főmérnök Antal Ákos 20/395-7460 antal.akos@hevestherm.hu Irodavezető Bakos Tibor 20/454-6123 bakos.tibor@hevestherm.hu

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ LS GROUP HUNGARY KFT

CÉGISMERTETŐ LS GROUP HUNGARY KFT CÉGISMERTETŐ LS GROUP HUNGARY KFT 2014 TARTALOMJEGYZÉK Bemutatkozó sorok 02. Referenciák - Zuglói Civilház 04. - Hatvan Múzeum külső 05. - Hatvan Múzeum belső 06. - KAB Andrássy út 55. 07. - Exkluzív budapesti

Részletesebben

S C H E R M A N N -V ILL

S C H E R M A N N -V ILL SCHERMANN-VILL Üdvözöljük! Ön a SCHERMANN-VILL Kft bemutatkozó anyagát tartja kezében. Reméljük, sikerül Társaságunkról olyan reális képet alkotni, amely egy sikeres üzleti kapcsolat alapját képezheti.

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet 9/2008. (II. 22.) ÖTM rendelet, Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) Vonatkozó szabványok: MSZ 9333: 2011 A műszaki

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Klick Klick Klick Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. Előnyök a beépítés során + csavar nélküli szerelés, akusztikus visszajelzéssel

Részletesebben

Nyílászárók bevizsgálása, minősítése és tanúsítása I.

Nyílászárók bevizsgálása, minősítése és tanúsítása I. Nyílászárók bevizsgálása, minősítése és tanúsítása I. Papp Imre okl. faipari mérnök ÉMI Nonprofit Kft. Szerkezetvizsgáló Laboratórium vizsgáló mérnök ROTO oktatások 2014.02. 21. - 2014.02. 28. ben így

Részletesebben

-ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint.

-ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint. -ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint. 10 Meggyőző minőség Építse be és érezze jól magát! Az Ön előnyei a Cég által... Termék A Cég minden helyzetben a legjobb megoldást kínálja Önnek,

Részletesebben

Termékismertető. Cá-fa Plasztik 03 Kft. FA NYÍLÁSZÁRÓK

Termékismertető. Cá-fa Plasztik 03 Kft. FA NYÍLÁSZÁRÓK FA NYÍLÁSZÁRÓK Termékismertető Cá-fa Plasztik 03 Kft. 1085 Budapest, Somogyi B. u. 22. Telefon: 06-20/996-8066 06/20 9575-186 Fax: 06/74 454-039 E-mail: info@cafa.hu www.cafa.hu 2 Belső ajtók Cá-fa 1 Cá-fa

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

Üdvözöljük! Tánci Kft. Minden ami elektromosság!

Üdvözöljük! Tánci Kft. Minden ami elektromosság! Üdvözöljük! Ön a Tánci Kft. Bemutatkozó anyagát tartja a kezében. Reméljük sikerül társaságunkról olyan reális képet alkotni, amely egy sikeres üzleti kapcsolat alapját képezheti. Tánci Kft. 6727 Szeged

Részletesebben

Ügyfélszám: H- Bp. XIII., Készítette: Juhász Csaba 30/ Siófok,

Ügyfélszám: H- Bp. XIII., Készítette: Juhász Csaba 30/ Siófok, Kómár László Ügyfélszám: 000476 H- Bp. XIII., Készítette: Juhász Csaba 30/4949-597 Siófok, 2009.11.10. ÁRAJÁNLAT No: AP1/09/0620 Tisztelt Kómár László! Köszönettel vettük érdeklődését termékeink iránt.

Részletesebben

MaHill ITD. Ipari Fejlesztő Kft.

MaHill ITD. Ipari Fejlesztő Kft. www.mahill.hu www.mahill.ro MaHill ITD Ipari Fejlesztő Kft. MaHill ITD Küldetésünk A betongyártó és vasbetontermék előregyártó ipar számára a legkorszerűbb gépek és technológiák biztosítása Teljes körű

Részletesebben

SPECTUS TK60 üveg 1286 1786 2,296796 5905 13 563 13 563 59 338 Ft 71 206 Ft Spectus Elite 70

SPECTUS TK60 üveg 1286 1786 2,296796 5905 13 563 13 563 59 338 Ft 71 206 Ft Spectus Elite 70 szélesség/mm Magasság 1500 2000 Mennyiség Egységár Tény ár Ft Ft tok profil 7024 7024 594 4 172 40 449 Ft tok vas 6520 6520 424 2 764 9 000 Ft szárny profil 6688 6688 621 4 153 49 449 Ft szárny vas 6160

Részletesebben

Tel: +36 1 / 466 7778 Tel: +36 30 / 664 0831 Mob: +36 30 / 664 0831 Fax: +36 1 279 0181 Email: vmatyas@t-online.hu

Tel: +36 1 / 466 7778 Tel: +36 30 / 664 0831 Mob: +36 30 / 664 0831 Fax: +36 1 279 0181 Email: vmatyas@t-online.hu Iroda: Telephely: 1118 Budapest, Budaörsi út 4-18/b 2030 Érd, Fényező u 91. Tel: +36 1 / 466 7778 Tel: +36 30 / 664 0831 Mob: +36 30 / 664 0831 Fax: +36 1 279 0181 Email: vmatyas@t-online.hu FILOZÓFIÁNK

Részletesebben

A rajzok befelé nyíló esetén belülrõl, kifelé nyíló esetén kívülrõl értelmezendõk!

A rajzok befelé nyíló esetén belülrõl, kifelé nyíló esetén kívülrõl értelmezendõk! :1 Hiv.szám: TZ-69LPH FENSTHERM Brill, VEKA Softline 70 rendszeru,öt kamrás, széltömítéses, fehér színu, muanyag ablak- és ajtórendszer. 2570 2510 1510 50 db 2180 1780 588 605 587 Lépcsöházi üvegfal: fix

Részletesebben

GOOD HEALTH, GOOD LIFE, GOOD WILL A GYÓGYSZERIPAR KISZOLGÁLÁSÁTÓL AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉS A BETEGEK SZOLGÁLATÁIG

GOOD HEALTH, GOOD LIFE, GOOD WILL A GYÓGYSZERIPAR KISZOLGÁLÁSÁTÓL AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉS A BETEGEK SZOLGÁLATÁIG GOOD HEALTH, GOOD LIFE, GOOD WILL A GYÓGYSZERIPAR KISZOLGÁLÁSÁTÓL AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉS A BETEGEK SZOLGÁLATÁIG Gyógyszeripari állásközvetítés Csapatok toborzása, teljes koordinációja multinacionális és magyar

Részletesebben

KBE árlista 1.4. Árlista jellemzõk: Profilok: KBE árlista 1.4. Verzió: 1.4 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar

KBE árlista 1.4. Árlista jellemzõk: Profilok: KBE árlista 1.4. Verzió: 1.4 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar KBE árlista 1.4 Árlista jellemzõk: Profilok: Verzió: 1.4 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar KBE Comfort ablak KBE Comfort erkélyajtó KBE Comfort bejárati ajtó KBE Comfort S ablak KBE Comfort S erkélyajtó KBE Comfort

Részletesebben

MINŐSÉGI AJTÓ-ABLAK...VALÓDI ÉRTÉK AZ OTTHONÁBAN. www.farobert.hu

MINŐSÉGI AJTÓ-ABLAK...VALÓDI ÉRTÉK AZ OTTHONÁBAN. www.farobert.hu MINŐSÉGI AJTÓ-ABLAK...VALÓDI ÉRTÉK AZ OTTHONÁBAN www.farobert.hu Szaktanácsadás Felmérés és árajánlat Minőségi nyílászárók gyártása Szaktanácsadás Felmérés és árajánlat Minőségi nyílászárók gyártása BEJÁRATI

Részletesebben

Nyílászárók bevizsgálása, minősítése és tanúsítása II.

Nyílászárók bevizsgálása, minősítése és tanúsítása II. Nyílászárók bevizsgálása, minősítése és tanúsítása II. Papp Imre okl. faipari mérnök ÉMI Nonprofit Kft. Szerkezetvizsgáló Laboratórium vizsgáló mérnök ROTO oktatások 2014.02. 21. - 2014.02. 28. II. rész

Részletesebben

Szerződés megnevezése (típusa) Szerződés tárgya Szerződéskötő felek neve Szerződés összege (Nettó Ft-ban) * Szerződés időbeli hatálya**

Szerződés megnevezése (típusa) Szerződés tárgya Szerződéskötő felek neve Szerződés összege (Nettó Ft-ban) * Szerződés időbeli hatálya** 1 előzetes régészeti dokumentáció készítése Forster Gyula Nemzeti Örökségvédelmi és Vagyongazdálkodási Központ 5 235 550 2016-12-15 2 adásvételi szerződés 22061/1 hrsz.-ú Kartács utcai ingatlan 389/1665

Részletesebben

A szerkezetek ára összesen bruttó: 1,697,376 Ft

A szerkezetek ára összesen bruttó: 1,697,376 Ft Szerződés Megrendelő adatai: Név: Társasház Reggel utca 11-18. nevében, Gyárfás Csaba Közös képviselő Úr Cím: 1214 Budapest, Reggel utca 11-18. E-mail: gyarfas.csaba@chello.hu Tel: 06-30/576-2225 Megrendelés

Részletesebben

Portfolio.

Portfolio. Portfolio www.gadorkft.hu Gádor Kft. 9028 Győr, Fehérvári út 75. 2870 Kisbér, Széchenyi u. 36. www.gadorkft.hu Tartalom 5 BEMUTATKOZÁS KÖSZÖNTŐ 7 KÖZÖSSÉGI TEREK 15 IPAR ÉS KERESKEDELEM 20 OTTHON- TEREMTÉS

Részletesebben

Szerződés értéke, Bruttó. Szerződés kötés dátuma. Módosítás dátuma, száma. Sorszám. Szerződés típusa. Szerződés időtartama.

Szerződés értéke, Bruttó. Szerződés kötés dátuma. Módosítás dátuma, száma. Sorszám. Szerződés típusa. Szerződés időtartama. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával, az állam háztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazdálkodással összefüggő nettó öt millió forintot elérő vagy azt meghaladó értékű ek -2009- Sorszám Szerződés

Részletesebben

2010. évben megkötött vállalkozói,szolgáltatási, üzemeltetési szerződések

2010. évben megkötött vállalkozói,szolgáltatási, üzemeltetési szerződések 2010. évben megkötött vállalkozói,szolgáltatási, üzemeltetési szerződések tárgya es partner megnevezése "ÉMOP-3.1.2/A-2008-0013 sú Funkcióbővítő 1. településrehabilitáció tárgyú "Helyi közösségi Pulzus

Részletesebben

https://avalonassistant.com/ Üdvözlöm, segítünk elképzeléseit valóra váltani, Markovics Zoltán Ügyvezető Az AVALON Assistant Kft. Üdvözli Önt! Az AVALON Assistant Kft, teljes körű vállalti megoldásokat

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS

MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS Vevő: Falforgatók Készítette: Gönczi Péter MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS Tisztelt Falforgatók! A gyártás határideje: 22.hét No: MMM609 BP. HÁRFA UTCA Bizonylat dátuma:206.05.9 Projekt szám: PM6026 Amennyiben

Részletesebben

Elegáns forma, meggyőző funkcionalitás

Elegáns forma, meggyőző funkcionalitás Brügmann ART Line A Brügmann nyílászáró rendszer tökéletes választás, mert csökkentheti vele fűtési költségeit. A 84 mm-es szárnyprofil szélességével egyedülálló a maga osztályában, ideális,korszerű keret

Részletesebben

Megtisztelő számunkra, hogy érdeklődnek cégünk iránt.

Megtisztelő számunkra, hogy érdeklődnek cégünk iránt. Megtisztelő számunkra, hogy érdeklődnek cégünk iránt. 2 A Signal-Print Nyomdaipari és Kereskedelmi Kft-t 1998-ban hoz tuk létre többéves nyomdai tapasztalatunkra alapozva. Akkoriban az ofszet technológiai

Részletesebben

REHAU EURO-DESIGN 70 típusú 5 kamrás profilrendszerb l készült ablakok árlistája

REHAU EURO-DESIGN 70 típusú 5 kamrás profilrendszerb l készült ablakok árlistája REHAU EURO-DESIGN 70 típusú 5 kamrás profilrendszerb l készült ok árlistája M anyag nyílászáró szerkezet REHAU EURO-DESIGN 70 típusú 5 kamrás profilrendszerb l, belül horganyzott acélmerevítéssel, ROTO

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ. PIPA MESTER BAU KFT. HUN-2000 Szentendre Sáska. u 3. Adósz.: 13987882-2-14 Cégj.: 13-09-129895 Bank: 10700268-13987882-51000008

CÉGISMERTETŐ. PIPA MESTER BAU KFT. HUN-2000 Szentendre Sáska. u 3. Adósz.: 13987882-2-14 Cégj.: 13-09-129895 Bank: 10700268-13987882-51000008 PIPA MESTER BAU KFT. HUN-2000 Szentendre Sáska. u 3. Adósz.: 13987882-2-14 Cégj.: 13-09-129895 Bank: 10700268-13987882-51000008 CÉGISMERTETŐ Árvay Nagy István.. ügyvezető igazgató 1 Tartalomjegyzék 1.

Részletesebben

Felárral lehet színes pl. fahatású műanyag ablakot rendelni?

Felárral lehet színes pl. fahatású műanyag ablakot rendelni? Amennyiben nem tudom mit, és hogy kell megmérni a cserélendő ablakokkal kapcsolatban kijönnek felmérni? Igen. Veszprémen belül ingyenesen, Önre nézve mindenféle kötelezettség nélkül végezzük az ablakok,

Részletesebben

Cégbemutató DIMEL BÚTOR KFT.

Cégbemutató DIMEL BÚTOR KFT. Cégbemutató Egyedi bútorgyártással 1997-ben kezdtem el foglalkozni. Ügyfélkörünk lakossági és közületi megrendelőkből áll. Referenciánkban kisbútoroktól kezdve, családi házak teljes bebútorozásán át, irodaházak

Részletesebben

KIVÉTELES NYÍLÁSZÁRÓK NYÍLÁSZÁRÓ SZILÉZIÁBÓL

KIVÉTELES NYÍLÁSZÁRÓK NYÍLÁSZÁRÓ SZILÉZIÁBÓL - RÓLUNK - Mára elmondhatjuk magunkról, hogy a nemzetközi nyílászáró gyártók közül szerte Európában az egyik legfejlettebb technológiájú gépparkkal rendelkezünk. Magyar partnereinkkel a cég alapítása óta

Részletesebben

MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS

MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS Vevő: Falforgatók Készítette: Gönczi Péter MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS Tisztelt Falforgatók! A gyártás határideje: 8.hét No: MMM60083 BP. 6. KER. RIPPL-RÓNAI 30 3/8 Bizonylat dátuma:06.04.0 Projekt szám:

Részletesebben

A Pálfi István TISZK által 2011-ben fogadott szakképzés fejlesztési támogatások

A Pálfi István TISZK által 2011-ben fogadott szakképzés fejlesztési támogatások Agro-Rent 70 4177 Földes, Deák F. u. 2. AKSD Városgazdálkodási 4031 Debrecen, István út 136. Kós Károly Művészeti Szakközépiskola és Kollégium Debrecen 330 000 4161 Báránd, Táncsics u. 17. Bessenyei György

Részletesebben

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 IDEAL 4000 70 mm beépítési mélység A standardkombináció hőszigetelési tulajdonságai:

Részletesebben

Bemutatkozás. Termékeink:

Bemutatkozás. Termékeink: Bemutatkozás A Sõregi Mester Kft. 1989-ben kezdte meg mûködését egyéni vállalkozásként. A megrendelések növekvõ számának köszönhetõen az egyéni vállakozás mára kinõtte magát, amely az asztalosmûhely korszerûsítésében,

Részletesebben

Minősítések és ami mögöttük van. Mit, kinek és mivel kell igazolni? Nyílászárók teljesítményigazolása

Minősítések és ami mögöttük van. Mit, kinek és mivel kell igazolni? Nyílászárók teljesítményigazolása Minősítések és ami mögöttük van Mit, kinek és mivel kell igazolni? Nyílászárók teljesítményigazolása Nyílászárók teljesítményigazolása 1. Jogi és szabályozási környezet 2. Követelmények 3. Követelmények

Részletesebben

BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK

BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK VÁLLALATI BROSSÚRA HOMOKI-ZÁR KFT. BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK 2018 / 2019 HOMOKIZAR.HU HOMOKI-ZÁR BROCHURE 2016 KFT. COMPANY NAME 2 VÁLLALATI BETEKINTŐ RÓLUNK Cégünk, a HOMOKI-ZÁR

Részletesebben

KATALÓGUS Raktári fa nyílászárók kiárusítás

KATALÓGUS Raktári fa nyílászárók kiárusítás Date: 00/00/00 KATALÓGUS Raktári fa nyílászárók kiárusítás 2 Honlap: www.nemeth-fa.hu Raktári bejárati ajtók kiárusítása Profil: 68-73-88 mm, szimmetrikus rétegfelépítés 3-4 rétegben rétegragasztott, szélességtoldott

Részletesebben

Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra!

Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra! Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra! 1 Partnere a hôszigetelésben! Szeged Simontornya Budapest, XI. kerület A Graytherm homlokzati hôszigetelô rendszer gyártója, forgalmazója, a 100%-os magyar tulajdonban

Részletesebben

60 60 Bukó-nyíló ablak 17 000,-Ft 18 360,-Ft

60 60 Bukó-nyíló ablak 17 000,-Ft 18 360,-Ft Árlistánkon csak néhány termék árait adtuk meg tájékoztató jelleggel. Szívesen készítünk az Ön részére részletes árajánlatot, ha megkeres bennünket bemutatótermünkben, ahol segítünk kiválasztani a műszakilag

Részletesebben

A K T U Á L B A U I N G A T L A N F O R G A L M A Z Ó K F T. I N G A T L A N P A R K 4 4 0 0 N Y Í R E G Y H Á Z A D E B R E C E N I Ú T

A K T U Á L B A U I N G A T L A N F O R G A L M A Z Ó K F T. I N G A T L A N P A R K 4 4 0 0 N Y Í R E G Y H Á Z A D E B R E C E N I Ú T I N G A T L A N P A R K 4 4 0 0 N Y Í R E G Y H Á Z A D E B R E C E N I Ú T 2 0 1 0. J A N U Á R 26. A K T U Á L I N G A T L A N P A R K K I A D Ó R A K T Á R I G É N Y S Z E R I N T E L H E L Y E Z K

Részletesebben

Látok egy kiváló megoldást. www.roto.hu

Látok egy kiváló megoldást. www.roto.hu Látok egy kiváló megoldást. www.roto.hu German made 2 A Stuttgart mellett található leinfelden-echterdingeni központú Roto egy 75 éve alapított német vállalatcsoport, mely az évek során megbízható globális

Részletesebben

alumínium profilrendszerek

alumínium profilrendszerek KONFERENCIASOROZAT 2015 alumínium profilrendszerek KONFERENCIASOROZAT 2015 László Ildikó, okl. építőmérnök SZERVEZŐK SZAKMAI VÉDNÖK MÉDIATÁMOGATÓK www.aliplast.hu Gyártás» 2002-től - Lengyelországi gyártás

Részletesebben

Tűzgátló, füstgátló nyílászárók tervezett TvMI megoldásai

Tűzgátló, füstgátló nyílászárók tervezett TvMI megoldásai Tűzgátló, füstgátló nyílászárók tervezett TvMI megoldásai Szittya Zsolt Országos Tűzvédelmi Konferencia 2016. 11. 14. Mit, ki és hogyan? Az első lépés.... A 3/2003 sz. BM-GKM-KKVM együttes rendelete és

Részletesebben

2014 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA

2014 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA 2014 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA TEKINTSE MEG RAKTÁRKÉSZLETI MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓINK ÁRAIT KISKERESKEDELMI ÁRJEGYZÉK BRÜGMANN ARTLINE MŰANYAG ABLAKOK Az árak 2014 április 7.-tól visszavonásig érvényesek! Méret Nyitás

Részletesebben

Kiváló Építési Termék termék-specifikus követelményei Követlménylap I/VIII

Kiváló Építési Termék termék-specifikus követelményei Követlménylap I/VIII Követlménylap I/VIII I. Termékjellemzõk Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet A mûszaki specifikáció: MSZ EN ÉME Egyéb A megfelelõség-igazolás módozata a mûszaki specifikáció

Részletesebben

Bemutatkozó anyag, Referenciák

Bemutatkozó anyag, Referenciák 1/6 Bemutatkozó anyag, Referenciák Gyengeáramú rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása Elekton-Fóthi Kft. 1161 Budapest, Pálya u. 129. Tel: 06-(30)-383-5288 Web: www.elekton.hu Email: elektonkft@gmail.com

Részletesebben

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem Magyarország 2008 Egészség g és kényelem A SISTEM-AIR CSOPORT A SISTEM-AIR az európai központi porszívó gyártás és kereskedelem kiemelkedö képviselöje mind a lakossági, mind az ipari szektor területén.

Részletesebben

Bemutatkozás. www.jankokft.hu. A biztos megoldás

Bemutatkozás. www.jankokft.hu. A biztos megoldás Bemutatkozás A Jankó Kft. 1987-ben egyszemélyes vállalkozásként kezdte meg működését. Néhány év elteltével, a telephely megvásárlása és átalakítása után családi vállalkozásként, Kft. formájában folytatta

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2015. június Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára 2015. június 9-én megjelent két új GINOP pályázat KKV-k kapacitásbővítésének

Részletesebben

Ügyfélszám: 000158 H-, Készítette: Fehérvári György Sopron, 2010.09.21.

Ügyfélszám: 000158 H-, Készítette: Fehérvári György Sopron, 2010.09.21. honlaphoz Ügyfélszám: 00058 H-, Készítette: Fehérvári György Sopron, 200.09.2. ÁRAJÁNLAT No: A/0/069 Tisztelt honlaphoz! Örömmel vettük érdeklödését termékeink iránt, melyről üzleti feltételeink szerint

Részletesebben

Európai Közösségek Építési beruházásra irányuló szerződések Szerződés odaítélése. HU-Szombathely: Teljes vagy részleges magas- és mélyépítési munka

Európai Közösségek Építési beruházásra irányuló szerződések Szerződés odaítélése. HU-Szombathely: Teljes vagy részleges magas- és mélyépítési munka 1/6 HU-Szombathely: Teljes vagy részleges magas- és mélyépítési munka 2009/S 219-314528 TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRŐL Építési beruházás I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK):

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Összegezés az ajánlatok

Részletesebben

C é g t ö r t é n e t

C é g t ö r t é n e t C é g t ö r t é n e t t a l a p a s p o r t k f t. z ö l d s é g - g y ü m ö l c s n a g y k e r e s k e d é s A Talapa Sport Kft. 1994. április 11- ével alakult, határozatlan idôre. A cég alapítója és

Részletesebben

Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók

Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók TAEA Ei: 30 perc NALSAL Ei: 60 perc Ei: 90 perc Ei30/Ei60/Ei90 perces lemezfacos tűzgátló acél ajtóelemek Kiváló minőség + évtizedes tapasztalat = garantált biztonság!

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2018. június 11... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Építőipari Kivitelezés Megújuló Energia, BIPV System Tervezés, gyártás és kivitelezés Inteligens Office rendszerek. FSD GROUP FSD INDUSTRY Kft

Építőipari Kivitelezés Megújuló Energia, BIPV System Tervezés, gyártás és kivitelezés Inteligens Office rendszerek. FSD GROUP FSD INDUSTRY Kft Építőipari Kivitelezés Megújuló Energia, BIPV System Tervezés, gyártás és kivitelezés Inteligens Office rendszerek FSD GROUP FSD INDUSTRY Kft FSD Group FSD Industry FSD Innopark Csoport Profil Háttér Tevékenységek

Részletesebben

Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése. radel&hahn zrt. Alapítva 1951-ben

Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése. radel&hahn zrt. Alapítva 1951-ben 1 Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése radel&hahn zrt Alapítva 1951-ben radel&hahn zrt 2 Klíma- és szellőző berendezések Komplett megoldásokat kínálunk Szállított légmennyiség: 1000 m 3

Részletesebben

Lighting Factory + Projects

Lighting Factory + Projects Lighting Factory + Projects Feladatunk 2007 óta a Világítástechnikai Projektek professzionális megoldása Terméket fejlesztünk és gyártunk Mindenkinek, aki fontosnak tartja a fény szerepét, a természet

Részletesebben

ÜVEGZSEB Szerződések

ÜVEGZSEB Szerződések tárgya Szerződő fél/felek neve kötés módosító 1 40276-2/2007 Házgondnokság Árubeszerzés 41197-9/2006. Étkezési utalvány beszerzés számú Szállítási (MELEG) módosítása 2 40276-1/2007 Házgondnokság Árubeszerzés

Részletesebben

OXYGEN SMD KFT. specialista

OXYGEN SMD KFT. specialista OXYGEN SMD KFT. a specialista Bemutatkozás Az OXYGEN SMD Kft. egy LED-es világítástechnikával foglalkozó, gyártó, fejlesztő és forgalmazó vállalat, mely 100%-ig magyar tulajdonban van. Vezetőségünk több

Részletesebben

A PASSZÍV HÁZAKHOZ IS MEGFELELŐ 8 LÉGKAMRÁS NYÍLÁSZÁRÓK GYÁRTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ A LIMAKER KFT-NÉL

A PASSZÍV HÁZAKHOZ IS MEGFELELŐ 8 LÉGKAMRÁS NYÍLÁSZÁRÓK GYÁRTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ A LIMAKER KFT-NÉL TÁJÉKOZTATÓ A PASSZÍV HÁZAKHOZ IS MEGFELELŐ 8 LÉGKAMRÁS NYÍLÁSZÁRÓK GYÁRTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ A LIMAKER KFT-NÉL A projekt összefoglaló adatai: A kedvezményezett neve: "LIMAKER" Termelő,

Részletesebben

A Regio Compass Kft tevékenységeinek és referenciáinak bemutatása 2016

A Regio Compass Kft tevékenységeinek és referenciáinak bemutatása 2016 A Regio Compass Kft tevékenységeinek és referenciáinak bemutatása 2016 2016.02.18. A Regio Compass Kft. referenciáinak bemutatása A Regio Compass Kft. tevékenysége: A Regio Compass Kft. a támogatott ket

Részletesebben

Bondex Kft-t 1991-ben alapította Hellenpárt István okleveles vegyészmérnök vezetésével 4 fő 100 % magyar tulajdonosi körrel.

Bondex Kft-t 1991-ben alapította Hellenpárt István okleveles vegyészmérnök vezetésével 4 fő 100 % magyar tulajdonosi körrel. Rólunk szilikonok.hu /szilikon/rolunk/ Együtt a jövő kihívásaival szemben Bondex Kft-t 1991-ben alapította Hellenpárt István okleveles vegyészmérnök vezetésével 4 fő 100 % magyar tulajdonosi körrel. Hellenpárt

Részletesebben

Orvosi rendelő felújítás és átalakítás. Kiviteli terv. Megjegyzés: A méretek a helyszínen ellenőrizendők! Munka megnevezése: Tervfajta:

Orvosi rendelő felújítás és átalakítás. Kiviteli terv. Megjegyzés: A méretek a helyszínen ellenőrizendők! Munka megnevezése: Tervfajta: Megjegyzés: A méretek a helyszínen ellenőrizendők! Munka megnevezése: Orvosi rendelő felújítás és átalakítás Tervfajta: Kiviteli terv Építés helye: 5081 Szajol, Fő utca 32/a Hrsz: 594 Megrendelő: Szajol

Részletesebben

Ajtó ablak tömítés. Szilikon nyílászáró tömítések. Ajtó és ablak tömítések gyártása

Ajtó ablak tömítés. Szilikon nyílászáró tömítések. Ajtó és ablak tömítések gyártása Ajtó ablak tömítés szilikongumi.com /szilikon-termekek/szilikon-profil/ajto-ablak-tomites/ Szilikon nyílászáró tömítések Ajtó és ablak tömítések gyártása FIGYELEM! visszatérülő befektetés!! HUN-STRIP márkanéven

Részletesebben