Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 3 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 3 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta:"

Átírás

1 Jegyzőkönyv Készült: a április 25. napján de órakor megkezdett soron következő rendes nyílt üléséről a hivatali kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester Békefi Edina alpolgármester Fodor Péter képviselő Marton János képviselő Rolkó Gábor képviselő igazoltan távol Tanácskozási joggal meghívott jelen lévők: dr. Panyi Szilvia Orsolya kirendeltség vezető Bauerné Poór Vilma könyvvizsgáló Kéri Katalin települési főépítész Selmeczi Ferenc üdülőtulajdonosi képviselő Tanácskozási joggal meghívott, de meg nem jelent: Tigelmann János üdülőtulajdonosi képviselő Résztvevő állampolgárok száma: 2 fő Szabó László polgármester: köszöntötte a megjelenteket, majd ismertette, hogy Rolkó Gábor képviselő a mai ülésen nem tud részt venni, Fodor Péter képviselő pedig késést jelzett, így a képviselő-testületi ülés 3 fő jelenlétével határozatképes. A soros ülés napirendi témája a kiadott anyagnak megfelelő, a vegyes ügyek keretében szeretné további szóbeli kiegészítéseket tenni. Amennyiben a testület egyet ért, kéri a napirendi pontok jóváhagyását. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 3 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta: Napirendi pontok: 1./ Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról. Előadó: Szabó László polgármester 2./ Az Önkormányzat évi zárszámadásáról szóló rendelet és a évi költségvetési koncepció megtárgyalása. Előadó: Szabó László polgármester 3./ A strandrendelet módosítása. Előadó: Szabó László polgármester

2 4./ A 720/6. hrsz-ú strandfürdőn lévő faházas büfé hasznosítási ügye. Előadó: Szabó László polgármester 5./ Felkészülés a nyári idegenforgalmi szezonra. Előadó: Szabó László polgármester 6./ Vegyes ügyek. Előadó: Szabó László polgármester Napirend a zárt ülésre: 1./ Segélyezési ügyek. Előadó: Szabó László polgármester A napirend elfogadását követően a képviselő-testület megkezdte a napirendi pontok tárgyalását: 1./ Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról. Szabó László polgármester: a napirend kapcsán köszöni a részletes írásbeli tájékoztatást, kérdezi, hogy ezzel kapcsolatban van-e kérdés vagy észrevétel? Kérdés és hozzászólás nem lévén a képviselő-testület 3 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag jóváhagyta a lejárt határidejű határozatokról szóló tájékoztatót. 2./ Az Önkormányzat évi zárszámadásáról szóló rendelet és a évi költségvetési koncepció megtárgyalása. Szabó László polgármester: ismerteti, hogy a napirendi pont két részből áll, az elmúlt év zárszámadási rendeletének és a jövő évi koncepció kérdésének megtárgyalásából. Köszönti a könyvvizsgáló asszonyt, és át is adja neki a szót. Bauerné Poór Vilma könyvvizsgáló: röviden ismerteti, hogy egy tegnapi kör -ben foglaltak alapján az Áht. módosításra került, így a jövő évi koncepciót október 31-ig kell majd elfogadni. Mivel az erre vonatkozó rendelkezés még nem lépett hatályba, ezért véleménye szerint a koncepciót az előterjesztésnek megfelelően el kell fogadni. Az elmúlt évi gazdálkodásról szóló zárszámadási rendelethez az írásbeli véleményét benyújtotta. Úgy látja, hogy a pénzügyi kollégák nagyon igyekeznek a sok jogszabályi változást követni órakor megérkezett Fodor Péter képviselő. Szabó László polgármester ismételten megállapította a képviselő-testület határozatképességét 4 fő képviselő jelenlétével, majd ismét átadta a szót a könyvvizsgáló asszonynak. Bauerné Poór Vilma könyvvizsgáló:az előkészített anyag az önkormányzat és a polgármesteri hivatal adatait tételesen tartalmazza. Röviden annyit szeretne hozzátenni, hogy az önkormányzati vagyon csökkenése 2%, ami minimális ugyan, ami az amortizációnak is betudható.

3 Összességében az elmúlt évi önkormányzati gazdálkodás stabil volt, nem került sor hitelfelvételre, évközbeni likviditási hitel felvételére sem, ezért ezen a településen nem került sor kormányzati hitel konszolidációra sem. A 2012-es évben jelentős fejlesztési kiadások voltak, melynek következtében az év végi tartalék nem magas, a pénzmaradvány is alacsony, de ami fontos, hogy tartalékkal tudott zárni a költségvetés. Ez az év végi tartalék az idei évi kiindulási pont. Az idei évben az átalakulások következtében az önkormányzatoknál is feladatfinanszírozásra került sor májustól, és minden olyan kiadást, ami nem az adott feladatra fordítódik, azt vissza kell majd az államnak fizetni. Az idei évtől az biztos, hogy sokkal jobban meg kell fontolnia az önkormányzatnak, hogy mire költ. Szabó László polgármester: köszöni szépen a tájékoztatót, amennyiben nincs kérdés, úgy az írásbeli előterjesztésnek megfelelően elfogadásra javasolja a zárszámadási rendeletet. tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbi rendeletét hozta meg: 9./2013 (V.13.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról és a pénzmaradvány jóváhagyásáról A rendelet a mellékleteivel együtt jelen jegyzőkönyv mellékletét képezi. Szabó László polgármester : úgy gondolja, hogy az előterjesztés elkészült a jövő évi költségvetési koncepció kapcsán keret jelleggel. A sarokszámok jelenleg még egyáltalán nem láthatók. Javasolja elfogadásra a határozatot, legfeljebb az év végével az módosításra kerül majd. 59./2013. (IV.25.) számú 1. Balatonudvari Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Áht. 24. (1) bekezdésében előírt kötelezettségének eleget téve az előterjesztésben foglaltak alapján elfogadja a évi költségvetési koncepcióját az alábbi alapelvek szerint az önkormányzati feladatok biztonságos ellátása érdekében: 1. takarékos, megfontolt gazdálkodás, 2. stabilitás, kiadási-bevételi egyensúly, 3. biztonságos finanszírozás, 4. bevételek növelése, 5. megfontolt fejlesztések, 6. szociális biztonság, a lakosság támogatása. 2. A évi költségvetés készítése során következetesen érvényesíteni kell a kötelező és önként vállalt feladatokra vonatkozó finanszírozási elveket. 3. A vagyongazdálkodás és pénzeszköz-gazdálkodás rendszerét úgy kell kialakítani, hogy az képes legyen többletbevétel generálására, de legalább a kiadások megtakarítására. 4.A beruházásoknál, fejlesztéseknél törekedni kell arra, hogy azok akár a költségmegtakarításokból, akár jövedelemtermelésből megtérüljenek és azok lehetőség szerint jövőbeli bevételi forrásokat teremtsenek.

4 5. Az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló rendelet-tervezetet Magyarország évi központi költségvetéséről szóló törvény kihirdetését követően február 15-ig a Képviselő-testület elé kell terjeszteni. Határidő: február 15. Felelős: Szabó László polgármester 3./ A strandrendelet módosítása. Szabó László polgármester: a napirendi pont kapcsán átadja a szót a kirendeltség vezető asszonynak. dr. Panyi Szilvia Orsolya kirendeltség vezető: ismerteti, hogy az írásbeli előterjesztés tartalmazza a strandrendelet módosítási javaslatait. A módosítások többsége, csak technikai módosítás a fövenyesi strand fizetőssé tétele érdekében. Amiben dönteni szükséges a testületnek, az a fövenyesi jegyárak kérdése lesz. Szabó László polgármester : szeretné ismertetni, hogy az udvari strand az elmúlt évi fejlesztés következtében nagyon népszerű lett. A bevételnövekedés az előző évihez képest 46- %-os volt, ami a balatoni strandok átlagát, a 20-25%-osat, jelentős mértékben meghaladja. A strandrendelet tartalmazza a jegyárakat is, melyek kapcsán az udvari strandon nem javasol jegyár emelést. A 450 Ft-os napijegy így is a környékbeli strandok között a legalacsonyabbak közé tartozik. A fövenyesi strand fizetőssé tétele nem népszerű a nyaraló lakosság körében, de bízik benne, hogy egy nagyon szép strand lesz idővel. Itt mindenképpen egy nagyon kedvezményes jegyár bevezetését javasolja. Tóth Rudolfné nyaralótulajdonos: szeretne közbeszólni a téma kapcsán. Örül, hogy fejlődik a strand, de gondolt-e arra az önkormányzat, hogy az ilyen idős emberek, mint ő is valamilyen kedvezményt kapjanak? Szabó László polgármester: lesz közmeghallgatás a hét végén, ott lehet részletesen ezt a témát megvitatni. Minden esetre azt szeretné elmondani, hogy ez nem új keletű téma, ő személyesen már két éve jelzi annak a lehetőségét, hogy fizetőssé kellene tenni a fövenyesi strandot. A strandi kiadások nagyon magasak, el kell gondolkodnia az önkormányzatnak azon, hogy hogyan tudunk többlet bevételt szerezni. A testület fog adni a nyaralótulajdonosoknak is kedvezményt, azonban azokat igénybe is kell venni. Egyébként most is van az udvari strandon a nyugdíjasoknak kedvezményes jegy igénybe vételére lehetőség. A problémát abban látja, hogy indulatosan beszélnek a témáról és nem racionálisan. Tóth Rudolfné nyaralótulajdonos: csak azt kéri, hogy legyenek méltányosak az idősekkel. Selmeczi Ferenc üdülőtulajdonosi képviselő: kérdezi, hogy a hölgy szerint az 5000 Ft-os szezonbérlet az megterhelő a nyugdíjasoknak? Tóth Rudolfné nyaralótulajdonos: nem tudott arról, hogy van ilyen kedvezmény, ez nem megterhelő szerinte, és akkor korlátlanul tud bemenni bármikor. Kisely Ernő nyaralótulajdonos: kérdezi, hogy mikor nyit ki a fövenyesi strand, és hogy nyitvatartáson kívül bárki bemehet ingyen?

5 Szabó László polgármester: közli, hogy reggel 8 órától, délután 18 óráig van a napi nyitva tartási idő, és azon kívül bárki bemehet ingyen, nincs zárva a strand. A napirendi pont közben, kérdéseikre választ kapva, az érdeklődők távoztak a testületi ülésről. Szabó László polgármester: a fövenyesi strandi jegyárakra visszatérve a napijegy árára 300 Ft összegben tesz javaslatot, a kedvezményes napira pedig 200 Ft-ot javasol. A heti jegyre 1500, a kedvezményes hetire pedig 900 Ft-ot. A szezonbérlet árára 7000 Ft-ot, a kedvezményes szezonbérletre pedig 4000 Ft összeget javasol. Selmeczi Ferenc üdülőtulajdonosi képviselő: szeretné azt a javaslatot tenni, hogy a hetijegynél ne legyen ráírva az, hogy hét egymást követő napra jogosít, hanem bármikor lehessen azt felhasználni. Így kikerülhető a hosszabb rossz idő esetén az, hogy elvesszen a megváltott heti jegy érvényessége. Így a heti jeggyel hét alkalommal lehetne bemenni. Szabó László polgármester: ennek szerinte nincsen akadálya, ez technikai kérdés csak. Fodor Péter képviselő: javasolja, hogy mindkét strandon kapjanak a 80 év felettiek ingyenes belépésre lehetőséget. Szabó László polgármester: amennyiben más javaslat nincs, úgy javasolja az írásbeli előterjesztésnek megfelelően elfogadni a strandrendeletet az elhangzott fövenyesi strandi jegyárakkal és a 80 év felettieknek szóló ingyenes belépés támogatásával. tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbi rendeletét hozta meg: Balatonudvari Község Önkormányzata 10./2013. (V.13.) önkormányzati rendelete a települési strandok rendjéről és a strandi jegyárakról A rendelet a mellékleteivel együtt jelen jegyzőkönyv mellékletét képezi. 4./ A 720/6. hrsz-ú strandfürdőn lévő faházas büfé hasznosítási ügye. Szabó László polgármester : sajnos nem érkezett be ajánlat a fövenyesi strandon lévő önkormányzati büfé felépítmény meghirdetett bérleti hasznosítására. Így a napirendi pont kapcsán egyenlőre döntésre nincs szükség. 5./ Felkészülés a nyári idegenforgalmi szezonra. Szabó László polgármester a közelgő nyári idegenforgalmi szezon kapcsán jelezte, hogy meghirdetésre került a honlapon a strandi dolgozók felvétele, várják a jelentkezőket. A Magyar Vöröskereszt idén is jelezte, hogy amennyiben igény van rá, úgy mentősöket tudnának kihelyezni a strandokra. Az étkezést kellene biztosítani a részükre, és lehetőség szerint anyagi támogatást is elfogadnak. Úgy gondolja, hogy ez a szolgáltatás nagyon jó, amennyiben a testület egyet ért, úgy 50 ezer forint támogatás nyújtását javasolja erre a célra.

6 60./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a évi önkormányzati költségvetés terhére ,- Ft támogatást nyújtását határozza el a Magyar Vöröskereszt részére a két települési strandi mentőorvos nyári szezonban történő nyújtása céljából. A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármestert a szükséges intézkedések megtételére és a támogatás átutalására. Szabó László polgármester: a napirendi pont kapcsán felkéri Kéri Katalin települési főépítészt, hogy a meghívásos pályázatra érkezett ajánlatokat a fövenyesi strand főbejárati épületére vonatkozóan bontsa ki és összesítse. Kéri Katalin települési főépítész: az anyagok áttekintése után ismeretei az részeteket: 3 ajánlat érkezett be, és a kiadott költségvetési tételeket árazták be az ajánlattevők. A beérkezett ajánlatokból az RD Master Kft. ajánlata bruttó 4.2 MFt, a Ciklop Kft ajánlata nettó 4.4 MFt, Láris Kálmán vállalkozó ajánlata pedig 5.4 MFt, de nem derül ki egyértelműen, hogy bruttó, vagy nettó. Az ajánlatok viszont abból a szempontból sem hasonlíthatók össze, hogy az RD Master és a Láris Kálmán ajánlatában nincs benne a víz és a villany kiépítése, a Ciklop Kft. ajánlatában viszont benne van. Szabó László polgármester: az elhangzottak alapján javasolja, hogy a testület nyilvánítsa eredménytelennek a pályázatokat és kérjen be újakat, egyértelműen pontosítva a kiírást. Felkéri erre a főépítész asszonyt, hogy a pontosítást és az ajánlatot bekérését új időpont megjelölésével készítse el. A polgármester javaslatával egyet értve a képviselő-testület 4 igen szavazattal 0 ellenszavazattal 0 tartózkodás mellett egyhangúlag jóváhagyta a fövenyesi strandi főbejárat épületének megépítésére kiírt meghívásos pályázat bontása kapcsán a pályázat eredménytelenségét, és egyet értett új meghívásos ajánlatok bekérésére. 6./ Vegyes ügyek. Szabó László polgármester : a vegyes ügyek kapcsán javasolja az írásbeli előterjesztés szerinti sorrendben történő haladást. Először a kertmozi működése kapcsán javasolja az írásbeli előterjesztés szerinti határozati javaslatnak megfelelő határozat meghozatalát, amennyiben a testület is egyet ért.

7 61./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a tulajdonát képező Balatonudvari 946/1. hrsz-ú kertmozit üzemeltetés céljából bérbe adja a évi nyári szezonra Pálffy Géza (8251 Zánka, Glóbusz u. 32.) vállalkozó részére. A bérleti díjat ,- Ft+ ÁFA / szezon összegben határozza meg. A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármester a szükséges intézkedések megtételére és a bérleti szerződés megkötésére. Szabó László polgármester: a következő Lantos Erna kérelme. Ennek kapcsán közli, hogy a Focus Auto Bt. is ugyanilyen területbérleti szerződést szeretne kérelmezni, valamint időközben Ocskó Péter is benyújtotta kérelmét a területbérleti szerződés megkötésére vattacukor árusítására. A sima területbérleti szerződések kapcsán az egyértelművé tétel érdekében javasolja az Ft/ m2 díj megállapítását a strandi nyitvatartási időre, és továbbra is a minimális 10 m2 terület igénybevételét. Ez a gyakorlat már bevált az évek alatt. Ezzel javasolja kiegészíteni az előterjesztés szerinti határozati javaslatokat. tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbi határozatokat hozta meg: 62./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete Lantos Erna (6800 Hódmezővásárhely, Szent László u. 141.) részére a Balatonudvari strand szezonális nyitvatartási idejében a 2013-as nyári szezonra, henna festés céljából 10 m2 terület bérbe adását határozza el. A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármestert a területbérleti szerződés megkötésére és a további szükséges intézkedések megtételére. A területbérleti díjat Ft/ m2 + ÁFA összegben állapítja meg a nyári szezonra vonatkozó egyszeri díjkénti befizetéssel. 63./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Focus Auto 2005 Bt. (1038 Budapest, Tulipán u. 6.) részére a fövenyesi strand szezonális nyitvatartási idejében a 2013-as nyári szezonra strandcikk, bizsu és ajándékárusítás céljából 12 m2 terület bérbe adását határozza el.

8 A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármestert a területbérleti szerződés megkötésére és a további szükséges intézkedések megtételére. A területbérleti díjat Ft/ m2 + ÁFA összegben állapítja meg a nyári szezonra vonatkozó egyszeri díjkénti befizetéssel. 64./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ocskó Péter vállalkozó ( 8230 Balatonfüred, Siske u. 20.) részére a fövenyesi strand szezonális nyitvatartási idejében a 2013-as nyári szezonra vattacukor árusítás céljából 10 m2 terület bérbe adását határozza el. A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármestert a területbérleti szerződés megkötésére és a további szükséges intézkedések megtételére. A területbérleti díjat Ft/ m2 + ÁFA összegben állapítja meg a nyári szezonra vonatkozó egyszeri díjkénti befizetéssel. Szabó László polgármester: a következő vegyes ügyek szerinti téma a Tóparty-parti idei évi rendezvénye. Az elmúlt évben is egy alkalomra került engedélyezésre részükre, egy esőnappal, most is ezt javasolja. A rendezvénynaptár szerinti időpont csak a július 26-a lehet 27-i esőnappal számolva. Az írásbeli előterjesztés szerinti határozati javaslat meghozatalát javasolja a fent megjelölt nappal elfogadni. 65./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a Rambo Média Kft. kérelméhez és díjmentesen biztosítja számára a Balatonudvari Fizető Strand bejárati részét és a mini színpad használatát a július 26-án (esőnap július 27.) megrendezésre kerülő Tópartiparty zenés-táncos rendezvényhez. Az önkormányzati WC-vizesblokk használatáért és a terület takarításáért szervező ,- Ft bruttó díjat köteles fizetni. A képviselő-testület hozzájárulása a terület használatához nem mentesíti szervezőt az egyéb jogszabályok szerinti engedélyek megkérése alól, és a szükséges hatósági bejelentések megtétele is szervező kötelessége. A rendezvény kapcsán a teljes körű felelősség a rendezvény szervezőit terheli.

9 A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármestert, hogy kérelmezőt a döntésről tájékoztassa. Határidő: július 15. Szabó László polgármester: a következő a gyermekjóléti szolgálat előző évi beszámolójának jóváhagyása kapcsán javasolja a szükséges határozat meghozatalát. 66./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Balatonfüredi Szociális Alapszolgáltatási Központ Gyermekjóléti Szolgálatának évről szóló beszámolóját elfogadja. A képviselő-testület a gyermekek védelméről és gyámügyi igazgatásról szóló évi XXXI. Törvény 96. (6) bekezdésében foglaltak alapján az elkészített évi települési gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról szóló átfogó értékelést jóváhagyja. Felhatalmazza Szabó László polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Szabó László polgármester: a benyújtott támogatási kérelmek kapcsán a 04-es alapítványnak 10 e Ft támogatási összeget javasol, a Balatonfüredi Rendőrkapitányságnak az elmúlt évinek megfelelően javasolja a kért támogatási összeg nyújtását, az önkéntes tűzoltóság részére pedig a 10%-os emelést szintén támogatja. Amennyiben egyet ért a testület is, úgy kéri a határozati javaslatoknak megfelelő határozatok meghozatalát. tartózkodás mellett egyhangúlag az alábbi határozatokat hozta meg: 67./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Veszprém Megyei Mentőszervezet 04 Alapítvány részére a évi önkormányzati költségvetés terhére ,- Ft összegű támogatást nyújt a mentőautók felszereltségének javításához történő hozzájárulásként. Felhatalmazza Szabó László polgármestert a szükséges intézkedések megtételére.

10 68./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Balatonfüredi Rendőrkapitányság részére a évi önkormányzati költségvetés terhére Ft összegű támogatást nyújt egy rendőr kolléga jutalmazásához. Felhatalmazza Szabó László polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. 69./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltóság részére a évi önkormányzati költségvetés terhére ,- Ft összegű támogatást biztosít a évi működéshez. Felhatalmazza Szabó László polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Szabó László polgármester: a vegyek ügyek kapcsán a következő szóbeli kiegészítéseket szeretné tenni: Keszthely Város Önkormányzata is értékesíti a hajózási részvényeit, a gyors válasz érdekében kéri, hogy a szokásos elutasító határozatot hozza meg a testület, hogy nem kívánunk részvényt vásárolni és az elővásárlási jogunkról lemondunk. 70./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Keszthely Város Önkormányzata tulajdonában lévő Balatoni Hajózási Zrt. összevont részvényeinek értékesítése kapcsán kijelenti, hogy nem kíván részvényt vásárolni, az elővásárlási jogáról lemond. A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármestert Keszthely Város Polgármesterének tájékoztatására a döntésről. Szabó László polgármester: a következő, hogy a balatonfüredi szakorvosi rendelő intézet tevékenysége a tüdőgyógyászati betegellátással is kiegészülne, erről szóló határozati javaslat

11 elfogadását kéri az Országos Tisztifőorvosi Hivatal. Javasolja a határozat meghozatalát ismertetve a határozati javaslat szövegét. 71./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Városi Szakorvosi Rendelőintézet Balatonfüred belgyógyászat szakma járóbeteg ellátási forma 5 szakorvosi óra kapacitás átcsoportosítása új tüdőgyógyászat szakma járóbeteg ellátási forma és az ehhez kapcsolódó ellátási terület módosítása tárgyában úgy nyilatkozik, hogy az ellátást Balatonfüred Város Szakorvosi Rendelőintézete lássa el. A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármester a szükséges intézkedések határidőben történő megtételére az Állami Népegészségügyi Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvosi Hivatala felé. Határidő: május 23. Szabó László polgármester: a következő, a 718/2 és az 569/2. hrsz-ú ingatlanok térítésmentes önkormányzati tulajdonba adási ügye. Ennek kapcsán az alábbi időközben történt változást szeretné ismertetni: a Balatonudvari 569/2. hrsz-ú ingatlan térítésmentes önkormányzati tulajdonba adását a KDT Vízügyi Igazgatóság támogatja, azonban a Vidékfejlesztési Minisztérium elutasította a kérelmet. A 718/2. hrsz-ú ingatlan önkormányzati tulajdonba adását a KDT Vízig nem is támogatja, csupán hosszú távú bérleti szerződés megkötéséről hajlandó tárgyalni. A kirendeltség vezető asszony egyeztetett a Bardóczi úrral, aki bonyolítja a Balatoni Integrációs Kft. megbízásában az ügy intézését, és az lenne a javaslat, hogy kerüljön módosításra a Kft-vel megkötött megbízási szerződés oly módon, hogy csupán a cél változik, a díjazás összege nem. A cél, hogy az 569/2. hrsz-ú ingatlan ügyében vagyonkezelői jog megszerzését, a 718/2. hrsz-ú ingatlan vonatkozásában pedig hosszú távú bérleti szerződés megtárgyalását folytassa le a Kft. Úgy gondolja, hogy ennek a folyamatban a további lépését jelenthetik ezek a tárgyalások, célszerű folytatni, és ha a testület is egyet ért javasolja a szükséges határozat meghozatalát. 72./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Balatonudvari 569/2. és a 718/2. hrsz-ú ingatlanok térítésmentes önkormányzati tulajdonba adási eljárása kapcsán a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft-vel napján megkötött megbízási szerződés módosítását határozza el a cél tekintetében. A cél az 569/2. hrsz-ú ingatlan vonatkozásában vagyonkezelői jog megszerzésének, a 718/2. hrsz-ú ingatlan vonatkozásában pedig hosszú

12 távú bérleti szerződés megkötésének tárgyalási folyamatainak lefolytatása a Kft. részéről. A képviselő-testület felhatalmazza Szabó László polgármestert a szerződés módosítás aláírására és a további szükséges intézkedések megtételére. Szabó László polgármester: szóban szeretné ismertetni, hogy Pákozdi Sándor fizikai dolgozó a munkaviszonyának megszüntetését kérelmezte közös megegyezéssel. Másik munkahelyet talált magának, és bízik benne, hogy ott többet fog keresni. A munkaszerződés megszüntetésével kapcsolatos iratokat a kirendeltség elkészítette, a leszámolása folyamatban van, a testület jóváhagyását kéri a munkaviszony megszüntetéséhez a mai napi hatállyal. 73./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete Pákozdi Sándor fizikai állományú dolgozó munkaviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetéséhez április 25. nappal hozzájárul. Felhatalmazza Szabó László polgármestert a munkaszerződés megszüntetésére és a további szükséges munkáltatói intézkedések megtételére., elszámolásra folyamatos Szabó László polgármester: végzetül szintén szóban szeretné ismertetni, hogy az Iglói nyomdától kért a kultúros árajánlatot az új települési prospektusok elkészítése céljából db Ft lenne, db pedig Ft. Mivel a szórólapok nagyon régiek, ezért javasolja, hogy 5000 db új készüljön el. 74./2013. (IV.25.) számú Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5000 db új települési információs szórólap elkészítését rendeli meg az Iglói és Gerbovits Nyomda Bt-től (8230 Balatonfüred, Major u. 6.). A szórólapok költsége Ft + ÁFA, melyet a testület a évi önkormányztai költségvetés terhére biztosít. Felhatalmazza Szabó László polgármestert a szükséges intézkedések megtételére.

13 Több napirendi pont és hozzászólás nem lévén a polgármester a nyílt testületi ülést órakor bezárta. K.m.f. Szabó László polgármester dr. Panyi Szilvia Orsolya kirendeltség vezető Jegyzőkönyv hitelesítők: Marton János képviselő Rolkó Gábor képviselő

14

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta: Jegyzőkönyv Készült: a 2013. május 2. napján de. 10.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről a hivatali kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 23. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. december 15. napján de. 8.30 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módosított napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módosított napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 18. napján du. 17.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester Jánosi Attila képviselő Békefi Edina képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester Jánosi Attila képviselő Békefi Edina képviselő Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. április 21. napján de. 8.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 26. napján de. 8.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módositott napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módositott napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 20. napján de 8.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 28. napján du. 17.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019.június 27. napján de. 8.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a 2014. április 14. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester Fodor Péter képviselő Marton János képviselő Rolkó Gábor képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester Fodor Péter képviselő Marton János képviselő Rolkó Gábor képviselő Jegyzőkönyv Készült: a 2014. augusztus 19. napján de. 8.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 24. napján du. 17.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. április 30-i rendes nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. április 30-i rendes nyílt ülésére Iktatószám: 4/ /2015. Tárgy: Felkészülés a nyári idegenforgalmi szezonra. ELŐTERJESZTÉS Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 30-i rendes nyílt ülésére Előterjesztő: Szabó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. július 26. napján de 8.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: 2./ Az Önkormányzat 2013. évi zárszámadásáról szóló rendelet megtárgyalása. Előadó: Szabó László polgármester

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: 2./ Az Önkormányzat 2013. évi zárszámadásáról szóló rendelet megtárgyalása. Előadó: Szabó László polgármester Jegyzőkönyv Készült: a 2014. április 28. napján du. 17.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. december 17. napján du. 17.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a 2014. május 13. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről Rendelet: 6 /2014.(IV.29.) Önkormányzat 2013. évi költségvetési rendeletének módosítása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/21-34/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án, 18:00 órai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módosított napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módosított napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. december 21. napján de. 8.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. július 25. napján de. 8.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről a települési kultúrház nagytermében. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. november 17-én, 16.00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület tagjai részéről: Szabó László Békefi Edina Rolkó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő Jegyzőkönyv Készült: Pécsely Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 7-én, 17:00 órai kezdettel Balatonszőlős Község Önkormányzatának Képviselő-testületével közösen - megtartott Képviselő-testületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kéri Katali társulási főépítész Sasvári Tamás igazgatási-szociális ügyintéző 2 fő Balatonudvari lakos

Jegyzőkönyv. Kéri Katali társulási főépítész Sasvári Tamás igazgatási-szociális ügyintéző 2 fő Balatonudvari lakos Jegyzőkönyv Készült: a 2011. október 24. napján 18.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: Szabó László polgármester Marton János képviselő Tavasz László

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendkívüli ülés napirendjét 3 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendkívüli ülés napirendjét 3 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 27. napján du. 19.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok:

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Jegyzőkönyv Készült: a 2012. május 24. napján 14.00 órakor megkezdett soron következő rendes nyílt üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Jegyzőkönyv Készült: a 2013. február 14. napján de. 10.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről a hivatali kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 19. napján de. 10.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szám: D-57-8 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módosított napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módosított napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27. napján de. 8.30 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Távol maradt: Pergõ Margit Nyírõ István Punk

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület az ülés napirendjét 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta.

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület az ülés napirendjét 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta. Jegyzőkönyv Készült: a 2012. augusztus 30. napján du. 19.00 órakor megkezdett soronkövetkező rendes nyílt üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok:

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 29. napján 14.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A képviselő-testület

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 40-32/2010. 1. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. április 21-én 18,05 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 16-17 /2012. (II. 20.) számú határozatok.

Részletesebben

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u J E G Y Z Ő K Ö N Y V Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. ikt.szám:../2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagyacsád község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 16.-án 17 óra 30

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. J e g y z ő k ö n y v Szatymaz Község Képviselő-testületének 2012. szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Napirendi pontok: 1. Járások kialakításával kapcsolatos önkormányzati döntések:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok:

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Jegyzőkönyv Készült: a 2014. január 29. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 1/2013. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. január 30-án 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX.

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX. KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) 552-003, 485-388, 485-040 FAX.: (96) 552-056 Sz.: III/1-16/2017. Jegyzőkönyv mely készült 2017. augusztus

Részletesebben

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő testülete 2011. február 17. napján 16.30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-5/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 19 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 14/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 28-án 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2016. június 20-án a Balatonújlaki Községi Önkormányzat tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Virág László alpolgármester Muszti Csaba képviselő

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok:

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Jegyzőkönyv Készült: a 2013. október 31. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-én 16,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2015. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. április 27-én megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Várbalog Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét.

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Iktatószám: Krs/380-6/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. május 22. napján 13:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a módosított napirendet 5 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a módosított napirendet 5 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta: Jegyzőkönyv Készült: a 2013. május 30. napján de. 10.00 órakor megkezdett soron következő nyílt üléséről a hivatali kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.február 13.-án megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 05-én 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. április 30-i rendes nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. április 30-i rendes nyílt ülésére Iktatószám: 4/ /2015. Tárgy: Vegyes ügyek. ELŐTERJESZTÉS Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 30-i rendes nyílt ülésére Előterjesztő: Szabó László polgármester Az előterjesztést

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-2/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13. napján 17 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község

Részletesebben

Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2012. évi ellátásáról.

Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2012. évi ellátásáról. 1 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-7/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. május 28-án (kedden) 15.30 órakor a Katafa,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Rábacsécsény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Rábacsécsény, Deák tér 6. 15/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rábacsécsény Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 10-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: dr. Kormányos László polgármester Dékányné dr. Balogh Andrea alpolgármester Barna

Részletesebben

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 18. napján 17 óra 40 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület 2013. július 15-én megtartott soron következő rendes üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület 2013. július 15-én megtartott soron következő rendes üléséről. Pécsely Község Önkormányzata P É C S E L Y Szám:201/21-32/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. július 15-én megtartott soron következő rendes üléséről. Jelen vannak: ifj. Sebők

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 29.-én, a Községházán 17 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Pusztai László polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: Svh 79-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok:

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Jegyzőkönyv Készült: a 2014. szeptember 11. napján du. 17.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D- 20-2/2014. Oroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8458 Oroszi, Szabadság u. 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. február 27 -én 16

Részletesebben

Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről. Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve. b.

Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről. Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve. b. Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ határozatai (107-113/2012.) TÁRGYSOROZAT 1./ Tudásoddal segítsd a vidéket

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 11-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott üléséről. 2

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 14. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. november 13.) Napirend:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. László János képviselő 14:05 órától B./ Tanácskozási joggal:

Jegyzőkönyv. László János képviselő 14:05 órától B./ Tanácskozási joggal: Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 8-án, 13:15 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 12-i rendkívüli üléséről 81-84/2013. (07. 12.) ÖK. sz. határozat 1 Készült: Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ - /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 29-30. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 29/2014.(V.08.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Marton János képviselő: kijelenti, hogy személyes érintettség okán tartózkodni kíván a szavazástól.

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Marton János képviselő: kijelenti, hogy személyes érintettség okán tartózkodni kíván a szavazástól. Jegyzőkönyv Készült: a 2012. június 7. napján 16.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester Békefi

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 152-22/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D-20-8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. szeptember 11 -én 16 órai kezdettel megtartott nyilvános képviselőtestületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

Valente József képviselő távolmaradása okát előzetesen jelezte.

Valente József képviselő távolmaradása okát előzetesen jelezte. 1 Szám: 20-50/2011. TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351 SÜMEGPRÁGA, RÁKÓCZI U. 17. T/F: 87/350-587 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. október 6-án 17,45 órakor kezdődött nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1/2013/JT. 2/2013. sz. határozat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. szeptember 10. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. szeptember 10. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. szeptember 10. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. KISPIRIT Szám: 342-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kispirit Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. április 29-én (hétfőn) 10,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. 9 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Hercegfalvi Frida Palsics János Pályi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bezi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bezi, Szabadság u 59. 7/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bezi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 24-én a bezi Községházban megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén

Jegyzőkönyv. Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén Jegyzőkönyv Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén Helyszín: Polgármesteri Hivatal 2135 Csörög, Kisfaludy u. 40. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 13. napján megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 13. napján megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 13. napján megtartott rendkívüli üléséről. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem Jelen vannak: Bukodi Károly

Részletesebben

9. számú JEGYZŐKÖNYV

9. számú JEGYZŐKÖNYV 9. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. április 29. napján 18 óra 30 perces kezdettel, Rétság Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának hivatalos helyiségében megtartott nyílt rendkívüli Képviselőtestületi

Részletesebben

Tanácskozási joggal meghívottként jelen van: Aggné Kovács Ildikó körjegyzői feladatokkal megbízott igazgatási ügyintéző.

Tanácskozási joggal meghívottként jelen van: Aggné Kovács Ildikó körjegyzői feladatokkal megbízott igazgatási ügyintéző. Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 29-6/2012. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2012. április 23-án (hétfőn) 18 órakor a Polgármesteri

Részletesebben