Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának május 14-én 8:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános Közgyőlésérıl.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának május 14-én 8:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános Közgyőlésérıl."

Átírás

1 VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZGYŐLÉSE Szám: /2007. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának május 14-én 8:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános Közgyőlésérıl. Városháza Kossuth terme Debreczenyi János polgármester, Dr. Büki Szilvia jegyzı, Asztalos István, Baumgartner Lajos, Dr. Bense László Erik, Brányi Mária, Czaun János, Domokos József, Gyimesi Károly, Hartai Ervin, Hartmann Ferenc, Hidasi Ferenc Dr. Hudvágner Tamás, Katanics Sándor, Mazák György, Mihalovics Péter, Molnár Ernı, Némedi Lajos, Péterné Rózsa Mária, Dr. Polinszky András képviselı Porga Gyula, Dr. Strenner Zoltán, Dr. Szalay András, Szolnoki Pál, Vereskuti Béla, Wéber László képviselık. Jelen voltak továbbá: Nász József aljegyzı, Angyal Éva, Schultz Zoltán, Scher Ágota, Wolf Zsuzsanna, Lindemann István, ÍScmidt István irodavezetık, Purda Zsuzsanna hivatalvezetı, Horváthné Csere Anikó irodavezetı-helyettes, Lıczi Árpád, Prém József, Nagyné Jakab Ibolya, Vereczki Adrienn, Göttlinger László a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató ZRt. vezérigazgatója, Horváth György sajtószóvívı, Olma Frigyes, a Rádió Jam és a Veszprém Televízió, Séd Televízió munkatársai és 5 állampolgár. A polgármester köszöntötte a megjelenteket és megállapította, hogy a közgyőlés határozatképes, mivel mind a 25 képviselı jelen van. Az ülést megnyitotta. Debreczenyi János: Elmondta, hogy Hartmann Ferenc frakcióvezetı úr a április 26-i ülésen napirend elıtt jelezte, hogy a munkatervben elfogadott, de valamilyen okból a napirendek között nem szereplı elıterjesztések elmaradásának okáról a lejárt határidejő határozatokról szóló jelentésben kellene számot adni. Tájékoztatta a frakcióvezetı urat arról, hogy az Önkormányzat Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló 35/2002. (XI.15.) számú rendelete 16. (1) bekezdésének a.) b.) és c.) pontjai tartalmazzák az ide vonatkozó szabályt.

2 2 Ha a napirendi tervezet eltér a munkatervtıl, ezt a polgármester megindokolja és a napirendet a Közgyőlés határozattal állapítja meg. A lejárt határidejő határozatok végrehajtásáról szóló jelentés megelızi a napirend megállapítását, tehát nincs összefüggés a lejártak és a napirend meghatározása között. Ezt követıen ismertette a rendkívüli közgyőlés összehívásának okait: - A Nagy László Általános Iskola jogutóddal történı áthelyezése címő napirend esetében: A beiratkozások lezajlásával nyilvánvalóvá vált, hogy az intézmény osztályt indítani nem tud. A beiratkozási eredmények is azt támasztják alá, hogy az alapfokú oktatásban az intézményhálózat az igényekhez képest túlméretezett. Ahhoz, hogy a 2007/2008-as tanév biztonsággal elindítható legyen, a szülık, pedagógusok, alkalmazottak bizonytalan helyzete megszőnjön, mielıbbi döntésre van szükség. - A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. Alapszabályának és az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok egyesülési szerzıdése jóváhagyásának soron kívüli tárgyalását az indokolja, hogy az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok mőködésével, vagyon feletti rendelkezéssel stb. kapcsolatban az utóbbi idıben több észrevétel hangzott el. Elmondta továbbá, hogy a VKSZ Zrt május 14-én ( a mai napon ) 11,00 órától tartja Közgyőlését, ahol az egyesüléssel érintett társaságok döntenek az Egyesülési Szerzıdés elfogadásáról és Zrt. Módosított Alapszabályának a jóváhagyásáról. Megköszönte Hartmann Ferenc frakcióvezetı javító szándékú észrevételeit, melynek többsége beépült az anyagba. Egyúttal megköszönte Dr. Szalay András frakcióvezetınek az elızı ülésen már elfogadott határozati javaslatát. Tájékoztatta a testület tagjait és a jelenlévıket arról, hogy a Földhivatalnál a sportcsarnok területének a bejegyzése megtörtént. Nincs akadálya ezek után a helyszínrajz kiadásának, melyet ı személyesen visz le holnap reggel 8 órakor Balatonfüredre az építési hatóságnak az építési, illetve a fennmaradási és továbbépítési engedély kiadásának céljából. Az engedély megadása után futárszolgálat igénybevételével járják végig az érintetteket annak érdekében, hogy a fellebbezési jogról lemondjanak. A jogerıs fennmaradási és továbbépítési engedély birtokában a csarnok építése tovább folytatódhat és amennyiben szükséges, soron kívüli közgyőlést fog összehívni. A polgármester javaslatot tett a napirendek elfogadására.

3 3 A Közgyőlés jelenlévı 25 tagja 25 igen szavazattal meghozta a következı határozatot: 106/2007. (V. 14.) Kh. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése jelen ülésének napirendjét a következık szerint határozza meg: N a p i r e n d e k : 1.) A Nagy László Általános Iskola jogutóddal történı áthelyezése Elıadó: Porga Gyula alpolgármester 2.) A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. Alapszabályának és az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok egyesülési szerzıdésének jóváhagyása Elıadó: Debreczenyi János polgármester 3.) Egyebek Napirendek tárgyalása: 1.) A Nagy László Általános Iskola jogutóddal történı áthelyezése Elıadó: Porga Gyula alpolgármester Porga Gyula: Hozzászólásában jelezte, hogy a 21. oldalon lévı határozati javaslat 13.) pontját kiegészíteni kívánja és kérte, hogy végleges tartalma az alábbiak szerint kerüljön elfogadásra. A kiegészítést a Pedagógus Szakszervezet városi titkára javasolta, melyet elıterjesztıként befogadott. 13.) Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése felkéri Porga Gyula alpolgármestert, hogy az intézményátszervezés következtében a évi költségvetésben keletkezı megtakarításról a Közalkalmazotti Érdekegyeztetı Tanácsban egyeztetéseket folytasson. Az egyeztetések célja, hogy az oktatási ágazatban keletkezı megtakarítások egy része a megtakarításban közvetlenül érintett intézmények szakmai munkáját, egy másik része az ágazat szakmai fejıdését szolgálja.

4 4 Határidı: december 31. Felelıs: Porga Gyula alpolgármester Hartmann Ferenc: Ellentmondást lát a napirend címe és a határozati javaslat. 1.) pontja között. Nem értette, hogy az intézményt most áthelyezik, vagy jogutóddal megszüntetik és ezért javítást kért a tényeknek megfelelıen. A szakszervezet javaslatát szakmai szempontból támogatni fogják. Hozzászólásában elnézést kért a pedagógus társadalomtól azért, mert az elızı testületi ülésen, a napirend tárgyalásakor szavazatukkal elbizonytalanították a pedagógusokat. Úgy vélték, hogy a polgármester biztosítani tudja az összevonáshoz szükséges többséget. Nem a döntés ellen volt kifogásuk, hanem azt gondolták, hogy akiket a város irányításával bíztak meg, érvényt tudnak szerezni saját döntéseiknek. Jelezte, hogy frakciójának némely tagja támogatni fogja az elıterjesztést, a bizonytalanság elkerülése érdekében. Katanics Sándor: A Napló Hétvége címő kiadványban megjelent egy cikk a Nagy László Általános Iskola megszüntetésével kapcsolatban. Varga Domokos Péter írása szerint Veszprémben 9 milliárd Ft-ba kerül az oktatási rendszer mőködtetése, ehhez a költségvetés 4,6 milliárd Ft-tal járul hozzá, a fennmaradó 4,4 milliárd Ft összeget a város adja költségvetésébıl. A fenti számok nem helytállóak a költségvetési adatok alapján. Az újságíró Porga Gyula alpolgármester szavait félreérthette. A normatíván felül, a normatíva összegével megegyezı forrást kell biztosítania az önkormányzatnak ahhoz, hogy az elfogadott Pedagógiai Program szerinti minıségben folyjon az oktatás Veszprémben. Kihangsúlyozta, hogy az oktatási, kulturális és a szociális intézmények együttes mőködése kerül ilyen nagyságrendbe. Az iskola összevonásával kapcsolatban elmondta, hogy az elképzelést helyesnek tartja, melyet már egy éve is hangsúlyozott. Kifogásolta, hogy a többségben lévı képviselık másképpen kommunikálnak most, mint egy éve. Elmondta, hogy más kormányozni, mint ellenzékben lenni és mindenki lássa be tévedéseit. Elızı ülésen megszavazta volna az elıterjesztést, ha akkor sejti, hogy a többség nem tudja megszavazni. Dr. Szalay András: Az elızı közgyőlésen két szempont volt számukra meghatározó az elıterjesztéssel kapcsolatban. Az egyik az intézményhálózat általános áttekintése, a másik a

5 5 tényleges megtakarítások. Véleménye szerint az elmúlt alkalommal egyikre sem kaptak kielégítı választ oly módon, hogy igennel szavazzanak és ezért tartozkódtak. A polgármester az ülés bevezetıjében megindokolta az összevonást, miszerint az intézményhálózat az igényekhez képest túlméretezett. Véleménye szerint ez az alapja a döntésnek. A tényleges megtakarításokat elı kell készíteni, amibıl a városnak fejlesztési forrásai szabadulnak fel. Gondolni kell itt a sportcsarnok évi 600 millió Ft-os évi költségére is. Jelezte, hogy az elıterjesztést támogatni fogják. Porga Gyula: Örül annak, hogy az ellenzéki képviselık egy része felülvizsgálta a múltkori döntését és ígéretet tett arra, hogy az elıterjesztést támogatni fogják. Jelezte azonban, hogy az intézmény összevonásokkal kapcsolatos megtakarításokra ı többször is válaszolt. Pontos számot az iskolai beiratkozások után tud majd mondani. Az újságban valóban tévesen jelent meg adat, hiszen nyilatkozatában ı a teljes intézményrendszerre és nem az oktatási intézményrendszerre értette a 9 milliárd Ft-ot. A Naplótól ezúton kért helyreigazítást. Fontosnak tartotta megemlíteni azt, hogy a Bem-Széchenyi iskolák összevonásakor az ellenzék megszavazta az errıl szóló határozati javaslatot. Az összevonáskor kitartanak amellett, hogy a Nagy László Általános Iskola által képviselt program fenn maradjon, és arra törekednek, hogy a legnagyobb számban menjenek a gyerekek a Cholnoky Jenı Általános Iskolába. A határozati javaslatban egy jogi formula szerepel. Katanics Sándor: Elmondta, hogy az ellenzék nem vizsgálta felül korábbi döntését, az elızı közgyőlésen sem gondolták másként, véleményük szerint a többség feladata ezt megszavazni. Kifogásolja, hogy az ellenzék felé nem az a gesztus jön, miszerint a többség belátja tévedését. Nem biztos abban, hogy a többség most meg tudja szavazni az összevonást, mert emlékszik arra, amikor az elızı ciklusban az MDF mindig határozottan ellenezte az összevonásokat. Aggódik azért, hogy Péterné Rózsa Mária milyen módon viszonyul a napirendhez és ezért a szavazásra oda figyelnek most. A Bem-Széchenyi Iskolák összevonásakor az Oktatási Bizottság elnöke Imre Frigyesné volt, tehát nem csodálja, hogy akkor az ellenzékbıl ezt egykét képviselı megszavazta. Hartmann Ferenc: Jogi formula a határozati javaslat, ami tartalmazza a megszüntetést, de jogi formula az elıterjesztés 26. oldalán lévı megszüntetı okirat is. Elmondta, hogy amennyiben a jogi formulához ragaszkodnak, akkor az elıterjesztés címét is ehhez igazítsák.

6 6 Dr. Büki Szilvia: A két határozati javaslat az eljárásnak a jogi megközelítését és technikai lebonyolítását tartalmazza a törvényes rendnek megfelelıen. Elmondta, hogy egy megszüntetésre kerülı és egy újonnan létrehozásra kerülı intézményrıl van szó. A jogutóddal történı hangsúlyozás jelzi azt, hogy az új iskola minden tekintetben jogutódja a Nagy László Általános Iskolának. A határozati javaslatok minden esetben megfelelnek a törvényességnek, a cím pedig megpróbálta kifejezni magát a folyamatot. Péterné Rózsa Mária: Sajnálattal vette tudomásul, hogy ezt a döntést meg kell hozniuk a Gyurcsány kormány intézkedései miatt. Debreczenyi János: Kérte a testületet, hogy ne váljanak méltatlanná ahhoz, ami a döntés felelıssége mögött van, maradjanak a tárgynál. A napirenddel kapcsolatban több kérdés, hozzászólás nem volt, a Közgyőlés jelenlévı 25 tagja 22 igen szavazattal meghozta a következı határozatot: 107/2007. (V. 14.) Kh. 1.) Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése a Nagy László Általános Iskolát augusztus 1-jei hatállyal jogutóddal megszünteti, jogutód a Cholnoky Jenı Általános Iskola és Gimnázium. A Nagy László Általános Iskola 60/2007. (III. 29.) Kh. sz. Alapító okiratát hatályon kívül helyezi és egyidejőleg a Nagy László Általános Iskola megszüntetı okiratát augusztus 1-jei hatállyal elfogadja. A megszüntetı okiratot az elıterjesztés 1. sz. melléklete tartalmazza. A jogutód Cholnoky Jenı Általános Iskola és Gimnázium alapító okiratát az elıterjesztés 2. sz. melléklete szerint augusztus 1-jei hatállyal elfogadja.

7 7 A Közgyőlés felkéri a Veszprém Megyei Jogú Város Jegyzıjét, hogy a nyilvántartásból való törlés, illetve a nyilvántartásba vétel céljából - a döntésrıl az Magyar Államkincstárat (8200 Veszprém, Egyetem u. 17.) értesítse, és az Educatio Kht. Közoktatási Információs Irodát (9001 Gyır, Pf.: 861), valamint az érintett intézmények vezetıit tájékoztassa. Határidı: május 31. Felelıs: Dr. Büki Szilvia jegyzı 2.) Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése támogatja, hogy a Nagy László Általános Iskola Értékközvetítı és Képességfejlesztı Pedagógiai Programja a szülıi igényeknek megfelelıen a jogutód intézményben folytatódjon. A program vezetésére, koordinálására 1 fı tagozatvezetı álláshelyet biztosít, melyet a szeptember 1-tıl meghatározandó álláshely-számoknál figyelembe vesz. Határidı: folyamatos Felelıs: Debreczenyi János polgármester 3.) Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése a Nagy László Általános Iskola igazgatójának magasabb vezetıi megbízását az intézmény jogutóddal történı megszüntetése miatt augusztus 1-jei hatállyal visszavonja, ezzel egyidejőleg hatályon kívül helyezi a 204/2005. (V. 26.) Kh. sz. határozatát. Felkéri a Polgármestert, hogy a megszőntetı okmány kiadásáról gondoskodjék. Határidı: július 31. Felelıs: Debreczenyi János polgármester 4.) Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése felkéri a Nagy László Általános Iskola és a Cholnoky Jenı Általános Iskola és Gimnázium igazgatóját a jogutód intézményben szeptember 1-jétıl biztosítandó álláshelyek meghatározásához szükséges egyeztetések lefolytatására, az Oktatási és Sport Iroda vezetıjét, a tárgyalások koordinálására. Felkéri a Polgármestert, hogy a jogutód intézményben biztosított álláshelyek számára vonatkozó javaslatot terjessze a Közgyőlés elé. Határidı: június 30. Felelıs: az egyeztetések lefolytatása tekintetében Schultz Zoltán irodavezetı Debreczenyi János polgármester

8 8 5.) Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése felkéri az Oktatási és Sport Irodát az intézményhálózat átszervezése kapcsán megszőnı álláshelyeken foglalkoztatott munkavállalók adatbázisának létrehozására. Felhívja az önkormányzati fenntartású intézmények vezetıinek figyelmét arra, hogy új munkatárs alkalmazása elıtt az ebben fellelhetı lehetıségeket tekintsék át, az Oktatási és Sport Iroda vezetıjével egyeztessenek. Határidı: létrehozásra: szeptember 1. folyamatos Felelıs: Schultz Zoltán irodavezetı Intézményvezetık 6.) Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése a szülıi igények figyelembe vétele mellett biztosítja a Nagy László Általános Iskolával a 2006/2007-es tanévben tanulói jogviszonyban lévı tanulók számára a jogutód intézmény iskolabusszal történı megközelítését a 11-es autóbusz vonalán. Felkéri Porga Gyula alpolgármestert a szolgáltatóval történı tárgyalások lefolytatására. Határidı: június 15. Felelıs: Porga Gyula alpolgármester 7.) Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése a Nagy László Általános Iskolával a 2006/2007-es tanévben tanulói jogviszonyban lévı a 2007/2008-as tanévben osztályos tanulók számára a diákigazolványok elıállításához szükséges pénzügyi fedezetet biztosítja, a jogutód intézmény évi költségvetés módosításának elıkészítése során figyelembe veszi. Határidı: december 31. Felelıs: Debreczenyi János polgármester 8.) Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése felkéri a jogutód intézmény vezetıjét, hogy az intézményi alapdokumentumokat (Pedagógiai Program, Szervezeti és Mőködési Szabályzat, IMIP, Házirend) a tartalmi összehangolás után terjessze a fenntartó elé jóváhagyásra. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése támogatja, hogy a Nagy László Általános Iskola és a Cholnoky Jenı Általános Iskola és Gimnázium Pedagógiai Programjaiban rögzített képzések, ellátási formákat a jogutód intézmény biztosítsa, különösen emelt szintő angol és német nyelvoktatás, mozgásmővészeti oktatás, Értékközvetítı és Képességfejlesztı Program, sajátos nevelési igényő tanulók ellátása.

9 9 Határidı: Házirend szeptember 15. további dokumentumok november 30. Felelıs: Cholnoky Jenı Általános Iskola és Gimnázium igazgatója 9.) Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése biztosítja a Cholnoky Jenı Általános Iskola és Gimnázium természettudományos szaktantermének a 11/1994. (VI. 08.) MKM rendelet 7. sz. melléklete alapján történı berendezését az Oktatási keretben biztosított pénzeszközök terhére. Határidı: augusztus 31. Felelıs: Debreczenyi János polgármester 10.) Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése felkéri a Nagy László Általános Iskola vezetıjét a záró leltár elkészítésére, a Cholnoky Jenı Általános Iskola és Gimnázium vezetıjét, hogy a Nagy László Általános Iskola leltár szerinti ingóvagyonát az érték szerinti és mennyiségi nyilvántartások szerint a jogutód intézmény leltárába vezesse át. Határidı: augusztus 1. Felelıs: Nagy László Általános Iskola igazgatója Cholnoky Jenı Általános Iskola és Gimnázium igazgatója 11.) Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése felkéri az érintett intézmények vezetıit, hogy az átszervezésbıl adódó feladatokat hajtsák végre, biztosítsák az átszervezés zökkenımentes végrehajtása érdekében a dolgozók rendelkezésre állását, az Oktatási és Egészségügyi PMSZSZ-t, hogy az átszervezéshez nyújtson segítséget, az Oktatási és Sport Iroda vezetıjét, hogy az átszervezést koordinálja. Határidı: szeptember 1. Felelıs: Intézményvezetık Oktatási és Egészségügyi PMSZSZ vezetıje Oktatási és Sport Iroda vezetıje 12.) Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése felkéri a Nagy László Általános Iskola és a Cholnoky Jenı Általános Iskola és Gimnázium igazgatóját, valamint a Pénzügyi Iroda vezetıjét, hogy az intézmények átszervezésébıl adódó költségvetés módosítási javaslatot készítsék elı, valamint a Polgármestert a költségvetés módosítás Közgyőlés elé terjesztésére. Határidı: szeptember 30. Felelıs: elıkészítésért: Intézményvezetık, Scher Ágota irodavezetı Debreczenyi János polgármester

10 10 13.) Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése felkéri Porga Gyula alpolgármestert, hogy az intézményátszervezés következtében a évi költségvetésben keletkezı megtakarításról a Közalkalmazotti Érdekegyeztetı Tanácsban egyeztetéseket folytasson. Az egyeztetések célja, hogy az oktatási ágazatban keletkezı megtakarítások egy része a megtakarításban közvetlenül érintett intézmények szakmai munkáját, egy másik része az ágazat szakmai fejlıdését szolgálja. Határidı: december 31. Felelıs: Porga Gyula alpolgármester A Közgyőlés jelenlévı 25 tagja 24 igen szavazattal meghozta a következı határozatot: 108/2007. (V. 14.) Kh. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése, Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közoktatási Feladatellátási, Intézményhálózat- Mőködtetési és Fejlesztési Terve elıterjesztés szerinti módosítását támogatja, és augusztus 1-jei hatállyal az elıterjesztés szerint határozza meg. A Közgyőlés felkéri az Oktatási és Sport Iroda vezetıjét, hogy a határozatról a Veszprém Megyei Önkormányzatot értesítse. Határidı: május 31. Felelıs: Schultz Zoltán irodavezetı 2.) A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. Alapszabályának és az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok egyesülési szerzıdésének jóváhagyása Elıadó: Debreczenyi János polgármester Dr. Büki Szilvia: Az új társaság alapszabály tervezetének utólagos felülvizsgálata során egy módosításra hívta fel a figyelmet. Az alapszabály 8.) pontjába bekerült a július 1-jétıl hatályos gazdasági társaságokról szóló törvény rendelkezései közül az, mely szerint a cégvezetı kinevezésérıl a Közgyőlés dönt. A 7.4. pont 7. francia bekezdésének szövege úgy rendelkezik, hogy az Igazgatóság gyakorolja a társaság munkaviszonyban álló cégvezetıje fölött a munkáltatói jogkört, a cégvezetı

11 11 kinevezése és visszahívása kivételével. Elmondta, hogy az alapvetı jogok a cég Közgyőlésének a kompetenciájába, míg az egyebek az Igazgatóság hatáskörébe tartoznak. Hartmann Ferenc: Megköszönte, hogy észrevételei méltányolásra kerültek. Sajnálta azonban, hogy az elmúlt közgyőlésen nem tudtak az üggyel kapcsolatos megbeszélésre 5 percet fordítani. (Molnár Ernı kiment a terembıl.) A napirenddel kapcsolatban kérdés, hozzászólás nem volt, a Közgyőlés jelenlévı 24 tagja 23 igen szavazattal meghozta a következı határozatot: 109/2007. (V.14) Kh. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyőlése jóváhagyja a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató ZRt Alapszabályát, és az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok egyesülési szerzıdését az elıterjesztés szerinti tartalommal. A Közgyőlés felhatalmazza Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának polgármesterét, hogy a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató ZRtnél tulajdonosi határozatban, a Veszprém Városfejlesztési és Befektetési ZRt-ben a Közgyőlésen hagyja jóvá az Alapszabályt, valamint az egyesülési szerzıdést, és írja alá az Alapszabályt. Felelıs: Debreczenyi János, polgármester Határidı: május 14. Ezután a Közgyőlés több napirendi pontot a rendkivüli ülésen nem tárgyalt, a polgármester az ülést 8 óra 36 perckor bezárta. k.m.f Debreczenyi János polgármester Dr. Büki Szilvia jegyzı, címzetes fıjegyzı

Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának szeptember 13-án 18:10 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános Közgyőlésérıl.

Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának szeptember 13-án 18:10 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános Közgyőlésérıl. VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZGYŐLÉSE Szám: 2023-9/2007. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2007. szeptember 13-án 18:10 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Szám: KOZP/2137/2/2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZGYŐLÉSE

VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZGYŐLÉSE VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZGYŐLÉSE Szám: 2130-10/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2009. október 29-én 8:00

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2007. május 31-én 8:00 órai kezdettel megtartott nyilvános Közgyőlésérıl.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2007. május 31-én 8:00 órai kezdettel megtartott nyilvános Közgyőlésérıl. VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZGYŐLÉSE Szám: 2023-7/2007. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2007. május 31-én 8:00

Részletesebben

Távolmaradt: Horváth István polgármester, Halmai Gáborné, Máté Péter, dr. Tóth Csaba Attila képviselık

Távolmaradt: Horváth István polgármester, Halmai Gáborné, Máté Péter, dr. Tóth Csaba Attila képviselık Szám: IV. 170-15/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének 2011. október 19-én (szerdán) 8 óra 20 perckor a Polgármesteri Hivatal konferencia termében megtartott rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. március 27-én 8:00 órai kezdettel megtartott nyilvános Közgyűléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. március 27-én 8:00 órai kezdettel megtartott nyilvános Közgyűléséről. VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZGYŰLÉSE Szám: 2142-3/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. március 27-én 8:00

Részletesebben

1. Döntés egyes korlátozottan forgalomképes ingatlanok értékesítésre történı kijelölésérıl

1. Döntés egyes korlátozottan forgalomképes ingatlanok értékesítésre történı kijelölésérıl JEGYZİKÖNYV Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Tulajdonosi Bizottsága, Pénzügyi és Költségvetési Bizottsága, Városstratégiai és Városmarketing Bizottsága valamint Közjóléti Bizottsága

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 75-1/2008. JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Pénzügyi Bizottságának 2009. február 26-án 7 óra

Részletesebben

Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti 206-os tárgyalótermében. Klebelsberg Intézményfenntartó Központ igazgatója

Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti 206-os tárgyalótermében. Klebelsberg Intézményfenntartó Központ igazgatója JEGYZİKÖNYV Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata ÜGYRENDI ÉS IGAZGATÁSI BIZOTTSÁGÁNAK, PÉNZÜGYI ÉS KÖLTSÉGVETÉSI BIZOTTSÁGÁNAK, OKTATÁSI, IFJÚSÁGI ÉS SPORT BIZOTTSÁGÁNAK 2012. december 10-én 15,00

Részletesebben

Halmay György bizottsági elnök

Halmay György bizottsági elnök V e s z p r é m M e g y e i J o g ú V á r o s Önkormányzata Közgyőlésének Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottsága J e g y z ı k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Szám: KOZP/2137/6/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

V e s z p r é m M e g y e i J o g ú V á r o s Önkormányzata Közgyőlésének Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottsága. J e g y z ı k ö n y v

V e s z p r é m M e g y e i J o g ú V á r o s Önkormányzata Közgyőlésének Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottsága. J e g y z ı k ö n y v V e s z p r é m M e g y e i J o g ú V á r o s Önkormányzata Közgyőlésének Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottsága J e g y z ı k ö n y v Készült: a Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Ikt. szám: IV. 84-11/2009. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Jogi és Ügyrendi Bizottságának

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester,

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester, J E G Y Z İ K Ö N Y V 1 Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2012. július 20-án megtartott rendkívüli ülésén az Aranyszöm Rendezvényház Tanácskozó Termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester,

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti 206-os tárgyalóterme

JEGYZİKÖNYV. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti 206-os tárgyalóterme JEGYZİKÖNYV PÉNZÜGYI ÉS KÖLTSÉGVETÉSI BIZOTTSÁGÁNAK 2012. október 27-én 08,00 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésérıl Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti 206-os

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. július 31-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK NEMZETISÉGI, ÜGYRENDI ÉS ELLENİRZÉSI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.: I. 240-10/2012. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

J e g y zıkönyv. Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal 206. sz. Veszprém, Óváros tér 9.

J e g y zıkönyv. Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal 206. sz. Veszprém, Óváros tér 9. J e g y zıkönyv Készült: a Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyőlése Oktatási, Ifjúsági és Sport 2012. október 24-én 11 00 órai kezdettel tartott rendkívüli, nyilvános ülésérıl Az ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének VÁROSSTRATÉGIAI ÉS VÁROSMARKETING BIZOTTSÁGÁNAK, PÉNZÜGYI ÉS KÖLTSÉGVETÉSI BIZOTTSÁGÁNAK VALAMINT TULAJDONOSI BIZOTTSÁGÁNAK

Részletesebben

Szekszárd-Szedres-Medina Óvodafenntartó Társulás Társulási Tanácsának december 17-i ülésére

Szekszárd-Szedres-Medina Óvodafenntartó Társulás Társulási Tanácsának december 17-i ülésére Elıterjesztés sorszáma: 18. Melléklet: 1 db ELİTERJESZTÉS Szekszárd-Szedres-Medina Óvodafenntartó Társulás Társulási Tanácsának 2014. december 17-i ülésére Tárgy: Szekszárd-Szedres-Medina Óvodafenntartó

Részletesebben

Száma: /2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V

Száma: /2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Száma: 16542-1/2010. TERKA J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. augusztus 30-án hétfın du. 15,00 órai kezdettel megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének december 13-i nyilvános ülésérıl december 13.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének december 13-i nyilvános ülésérıl december 13. Ügyszám: 9-201/2012. JEGYZİKÖNYV 2012. december 13-i nyilvános ülésérıl 2012. december 13. Nyirád 2012 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános ülésérıl Nyirád-Szıc Községek Körjegyzısége Nyirád,

Részletesebben

Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti Komjáthy-terme.

Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti Komjáthy-terme. J E GY Z Ő K Ö NY V 2016. november 21-én 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről Szám: KOZP/1264-19/2016. Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. április 23-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Derecskei

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. J E GY Z İ K Ö NY V 2014. március 24-én 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésérıl

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK MŐVELİDÉSI ÉS OKTATÁSI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK MŐVELİDÉSI ÉS OKTATÁSI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 85-4/2009. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK MŐVELİDÉSI ÉS OKTATÁSI BIZOTTSÁGA JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Mővelıdési és Oktatási Bizottságának

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült május 3-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselıtestület

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült május 3-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselıtestület Községi Önkormányzat RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-92012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült 2012. május 3-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselıtestület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 206. december 3-án megtartott nyilvános, rendkívüli testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság

Részletesebben

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 26-án órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 26-án órakor megtartott nyilvános üléséről. VESZPRÉMI NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Thököly u. 11. Szám: KOZP/927/1/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. január

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-4/2013. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Fertıszentmiklós Város Önkormányzat Képviselı Testülete és Csapod- Ebergıc-

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: I.B.1896-12/2008. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Szociális és Egészségügyi

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Községi Önkormányzat RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-19/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült 2012. december 12-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében a röjtökmuzsaji és ebergıci

Részletesebben

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ME 01 Minıségirányítási Eljárás 1. melléklet ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDİPONTJA: Vecsés Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. június 26-i ülésére ELİTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat a Halmi

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZGYŐLÉSE

VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZGYŐLÉSE VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZGYŐLÉSE Szám: 514-8/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2010. július 19-én 14:00

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. J E GY Z İ K Ö NY V 2013. december 16-án 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 110-17/2012. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA JEGYZİKÖNYV Amely készült Közgyőlése Humán Bizottságának 2012. december 27-én 9 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. november 15-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl.- Jelen vannak: Pádár Lászlóné polgármester, Baktai

Részletesebben

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szám: IV.535/2010. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. október 13-án (szerdán) 15 00 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti mőszaki tárgyalójában megtartott alakuló ülésérıl.

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. J E GY Z İ K Ö NY V 2014. június 23-án 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésérıl

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. július 16-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Császár

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2009. március 13-án 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Bogdán

Részletesebben

Kivonat. mely készült a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának 2011. szeptember 20. napján megtartott ülésének jegyzıkönyvébıl

Kivonat. mely készült a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának 2011. szeptember 20. napján megtartott ülésének jegyzıkönyvébıl 59/2011. (IX. 20.) CsKTT. 16-5633-4/2011 Tárgy: Csanytelek, Baross Gábor u. 2. sz. alatti ingatlan használatba vétele Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsa megtárgyalta Csanytelek, Baross

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 4/2012. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozat száma: 39-41. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 39/2012.(IV.10.)

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 21-én megtartott rendkívüli ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 21-én megtartott rendkívüli ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. október 21-én megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: Balazsiné Balaskó Mária képviselı Gál László képviselı Lecsı Péter

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Dóc Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. október 10-én megtartott rendkívüli nyílt ülésérıl T a r t a l o m j e g y z é k Dóc Községi Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S. A Szegedi Kistérség Többcélú Társulása 2009. február 19-i ülésére 8. NAPIREND

E L İ T E R J E S Z T É S. A Szegedi Kistérség Többcélú Társulása 2009. február 19-i ülésére 8. NAPIREND E L İ T E R J E S Z T É S A Szegedi Kistérség Többcélú Társulása 2009. február 19-i ülésére 8. NAPIREND Tárgy: A Szegedi Kistérség Többcélú Társulása Közoktatási Intézménye intézményi alapdokumentumainak

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE SAJÓSZENTPÉTER VÁROS SAJÓSZENTPÉTER VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT Képviselı-testületének a..) jegyzıkönyve, b.) napirendek: c.) rendeletek: 32., 33. d.) határozatai: 269., 270., 271.,

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Ikt. szám: IV. 102-6/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Jogi és Ügyrendi Bizottságának

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Ügyiratszám: 641-23/2009 Ügyintézı: Basics Krisztiánné dr. Készült: Jelen voltak: B a r c s o n, Barcs Város Képviselı-testülete 2009. május 14-én Barcs Város tanácskozó termében

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: Komló Város Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. július 18-i rendkívüli ülésérıl a mellékelt jelenléti ív szerint köszöntötte a megjelenteket. Megállapította,

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 208. MELLÉKLET: - TÁRGY: Javaslat fennmaradó folyószámla hitelkeret átütemezésérıl E L İ T E R J E S Z T É S A Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének 2013. július

Részletesebben

NYIRÁDI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL ALAPÍTÓ OKIRAT

NYIRÁDI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL ALAPÍTÓ OKIRAT Ügyszám: 358-2/2013. NYIRÁDI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL ALAPÍTÓ OKIRAT Törölt: TA 2013. JANUÁR 1. NYIRÁDI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL ALAPÍTÓ OKIRATA Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testülete (8454

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. március 7-én - csütörtökön - de. 8,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

Törlésre kerülnek a 2009. december 31-ig alkalmazandó szakfeladatszámok.

Törlésre kerülnek a 2009. december 31-ig alkalmazandó szakfeladatszámok. F.M. Közgyőlése 306/2009. (XI.19.) K.h.sz. határozata a Fejér Megyei Önkormányzat Kossuth Zsuzsanna Általános Iskolája, Speciális Szakiskolája és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye alapító

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 24/2011. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 150-154. TARTALOMJEGYZÉK OK: 150/2011.(XII.19.)

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O K

H A T Á R O Z A T O K H A T Á R O Z A T O K amely készült a Kulturális, Oktatási, Sport és Kommunikációs Bizottság 2014. január 23.-án 17 óra 20 perces kezdettel, a Pilisi Polgármesteri Hivatal (2721 Pilis, Kossuth Lajos út.

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV.50-4/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének

Részletesebben

a Fejér Megyei Önkormányzat József Attila Általános Iskolája és Speciális Szakiskolája alapító okiratának módosításáról

a Fejér Megyei Önkormányzat József Attila Általános Iskolája és Speciális Szakiskolája alapító okiratának módosításáról F.M. Közgyőlése 307/2009. (XI.19.) K.h.sz. határozata a Fejér Megyei Önkormányzat József Attila Általános Iskolája és Speciális Szakiskolája alapító okiratának módosításáról Fejér Megye Közgyőlése megtárgyalta

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. március 22-én - pénteken - de. 8,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült: A Fejér Megyei Cigány Területi Kisebbségi Önkormányzat február 22-én, du órakor megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV. Készült: A Fejér Megyei Cigány Területi Kisebbségi Önkormányzat február 22-én, du órakor megtartott ülésérıl Szám: 83-1/2011. JEGYZİKÖNYV Készült: A Fejér Megyei Cigány Területi Kisebbségi Önkormányzat 2011. február 22-én, du. 15.00 órakor megtartott ülésérıl Jelen vannak: Megjegyzés: Oláh József, elnök, Horvát

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 145. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat köznevelési megállapodás kötésére a Négy Évszak Waldorf-pedagógiai Alapítvánnyal E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŐKÖDÉSI SZABÁLYZAT-OT

SZERVEZETI ÉS MŐKÖDÉSI SZABÁLYZAT-OT Szeged Megyei Jogú Város Idısügyi Tanácsa (továbbiakban: IT) figyelemmel a létrehozása óta eltelt idı tapasztalataira, a korábbi és 2003-ban elfogadott Szervezeti és Mőködési Szabályzatát visszavonja és

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének árpilis 10-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének árpilis 10-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/103-12/2013. JEGYZİKÖNYV 2013. árpilis 10-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közjóléti Bizottságának 53/2012. (V. 7.) határozata a napirend elfogadásáról

JEGYZİKÖNYV. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közjóléti Bizottságának 53/2012. (V. 7.) határozata a napirend elfogadásáról JEGYZİKÖNYV Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Közjóléti Bizottsága 2012. május 7-én 13,30 órakor megtartott rendkívüli, nyilvános ülésérıl. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Kivonat. mely készült a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának 2012. július 25. napján megtartott ülésének jegyzıkönyvébıl

Kivonat. mely készült a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának 2012. július 25. napján megtartott ülésének jegyzıkönyvébıl 49/2012. (VII. 25.) CsKTT. 16-8065-1/2012 Tárgy: Együttmőködési Megállapodás a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása, a Munkaszervezete és Csongrád Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala között A

Részletesebben

TÁRGY: Javaslat felügyelıbizottsági tiszteletdíjak megállapítására, valamint a /2010. (X.21.) szekszárdi öh. számú határozatok kiegészítésére

TÁRGY: Javaslat felügyelıbizottsági tiszteletdíjak megállapítására, valamint a /2010. (X.21.) szekszárdi öh. számú határozatok kiegészítésére AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 237. MELLÉKLET : - TÁRGY: Javaslat felügyelıbizottsági tiszteletdíjak megállapítására, valamint a 227-228/2010. (X.21.) szekszárdi öh. számú határozatok kiegészítésére ELİTERJESZTİ:

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. október 30-án 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

Készült: a Veszprémi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 4-én órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: a Veszprémi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 4-én órakor megtartott nyilvános üléséről. VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48. Szám: KOZP/868/1/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat 2016. január 4-én

Részletesebben

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ME 01 Minıségirányítási Eljárás 1. melléklet ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDİPONTJA: Vecsés Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. június 28-i ülésére ELİTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat a Halmi

Részletesebben

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szám: IV.535-3/2010. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. december 10-én (pénteken) 9 00 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti mőszaki tárgyalójában megtartott ü l é s

Részletesebben

TERJESZTÉS SORSZÁMA: 27. MELLÉKLET:

TERJESZTÉS SORSZÁMA: 27. MELLÉKLET: AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 27. MELLÉKLET: 2 db TÁRGY: Városi Bölcsıde dolgozói létszámának bıvítése E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK 2014. február 20-i

Részletesebben

Bizottságának 2012. május 23-án megtartott ülésérıl.

Bizottságának 2012. május 23-án megtartott ülésérıl. Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Humánpolitikai Bizottságának 2012. május 23-án megtartott ülésérıl. Jelen vannak: Keserő Zoltán a Bizottság elnöke Hock János Bizottsági tag

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V BÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 8443 Bánd, Petıfi u. 60. Tel/fax: 88/504-131 E-mail: polgarme@vnet.hu Szám: 48/2/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: ülésén, 2009. február 9-én /hétfı/ 17

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Iktatószám: I.B.1941-13/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Egészségügyi Bizottsága 2010.12.14-én 14 órakor a Polgármesteri Hivatal I. emeleti Házasságkötı termében megtartott nyílt ülésérıl Jelen

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SPORT-, IFJÚSÁGI ÉS CIVIL SZERVEZETEK BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SPORT-, IFJÚSÁGI ÉS CIVIL SZERVEZETEK BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SPORT-, IFJÚSÁGI ÉS CIVIL SZERVEZETEK BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 86-16/2009. JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Sport-, Ifjúsági

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jegyzıkönyv Készült: 2012. június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak:pálmai József korelnök Csonka József Dr. Pálinkási Csaba Bartók László képviselık Dr. Szabó Attila jegyzı Jegyzıkönyvvezetı:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: 11-18/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: 2009. június 18-án 17 óra 30 perckor kezdıdı rendkívüli, nyílt ülésérıl. Magyarpolány Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Jelen vannak: Polt

Részletesebben

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ME 01 Minıségirányítási Eljárás 1. melléklet ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDİPONTJA: Vecsés Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. július 24-i ülésére ELİTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat a Grassalkovich

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 61. MELLÉKLET: 2 db TÁRGY: Javaslat a Babits Mihály Kulturális Központ alapító okiratának módosítására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testülete 2011. június 21-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

Javaslat. Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata által fenntartott Általános Mővelıdési Központ átszervezésére és alapító okiratának módosítására

Javaslat. Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata által fenntartott Általános Mővelıdési Központ átszervezésére és alapító okiratának módosítására Szám: 45951/2006. Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Oktatási, Kulturális és Sport Iroda 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Tel.: (32) 312-570; (32) 417-255 Javaslat Salgótarján Megyei Jogú

Részletesebben

F.M. Közgyőlése 49/2009. (II.26.) K.h.sz. határozata

F.M. Közgyőlése 49/2009. (II.26.) K.h.sz. határozata F.M. Közgyőlése 49/2009. (II.26.) K.h.sz. határozata a Fejér Megyei Önkormányzat fenntartásában mőködı egyes intézmények gazdálkodási tevékenységének átszervezésérıl, ezzel összefüggésben az átszervezett

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SPORT-, IFJÚSÁGI ÉS CIVIL SZERVEZETEK BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SPORT-, IFJÚSÁGI ÉS CIVIL SZERVEZETEK BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SPORT-, IFJÚSÁGI ÉS CIVIL SZERVEZETEK BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 86-14/2009. JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Sport-, Ifjúsági

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/103-21/2013. JEGYZİKÖNYV 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

HATÁROZATOK ALSÓNEMESAPÁTI 66/2013.(VIII.09.) határozat a Védőnői Szolgálatot Fenntartó Egészségügyi Társulás megszüntetése

HATÁROZATOK ALSÓNEMESAPÁTI 66/2013.(VIII.09.) határozat a Védőnői Szolgálatot Fenntartó Egészségügyi Társulás megszüntetése A L S Ó N E M E S A P Á T I és N E ME S A P Á T I Községek ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETEINEK 2013. augusztus 9-ei együttes ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 151-2/2013/ANA. Tartalom:

Részletesebben

SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E február 15.

SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E február 15. 1 SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E 2010. február 15. Határozat száma 1/2010.(II.15.) Tárgy Az intézményi társulásban mőködtetett Mákvirág

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2015. szeptember 23 -án (szerda) 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Szám: V/74-19/2016. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

Részletesebben

28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t

28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t 28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t az Európai Uniós, Regionális Bizottság elıterjesztése az EU-s Hozományra vonatkozóan c. elıterjesztést zárt ülésen tárgyalja, mivel annak nyilvános ülésen

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2011. október 17-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó Termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester,

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 102 MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyőlésének /2013. (.) önkormányzati rendelete a lakások és egyéb építmények építéséhez, kialakításához

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.../2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzıkönyv

Részletesebben

308/2011. számú elıterjesztés

308/2011. számú elıterjesztés 308/2011. számú elıterjesztés Az I. sz. vagy II. sz. határozati javaslat elfogadásához a Képviselı-testület Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló 16/2011. (IV.04.) sz. önkormányzati rendelet 36.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2016. január 14-én a Városháza emeleti kistermében 8 45 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

Részletesebben

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ME 01 Minıségirányítási Eljárás 1. melléklet ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDİPONTJA: Vecsés Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. április 19-i ülésére ELİTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat a Halmi

Részletesebben

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ME 01 Minıségirányítási Eljárás 1. melléklet ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDİPONTJA: Vecsés Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. június 28-i ülésére ELİTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat a Kisfaludy

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/218-31/2011. JEGYZİKÖNYV 2011. november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterme 8130 Enying, Kossuth u. 26. Méreg János alpolgármester,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 2/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. január 18-án 15.30 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ME 01 Minıségirányítási Eljárás 1. melléklet ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDİPONTJA: Vecsés Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. július 26-i ülésére ELİTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat a Tündérkert

Részletesebben

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének október 18-án (kedd) órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének október 18-án (kedd) órakor megtartott nyilvános üléséről. VESZPRÉMI NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Thököly u. 11. Szám: KOZP/927/6/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2016. október 18-án (kedd) 15.00 órakor megtartott nyilvános

Részletesebben