J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3-3/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27.- én megtartott nyilvános üléséről

2 - 1 - Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3-3/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27. napján 14 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak: Mondok József polgármester, Dr. Bozóky Imre alpolgármester, Góhér Zoltán, Kutas Tibor, dr. Rigó József Zsolt, Rácz Sándor, Tetézi Attila képviselők, Bagócsi Károly címzetes főjegyző, Krasznai Szilvia jegyzőkönyvvezető Távolmaradását jelezte: Bérces Lajos, Frankó Barnabás képviselő. Mondok József polgármester Köszöntötte a megjelent képviselőket és a helyi televízió nézőit. Megállapította, hogy a Képviselő-testület 7 fővel határozatképes és az ülést megnyitotta. Miután sem kiegészítő, sem pedig módosító javaslat nem hangzott el, a Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi napirendek tárgyalását kezdte meg: N A P I R E N D 1.) Jelentés a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról. Előadó: Mondok József polgármester. 2.) Izsák Város Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzatának jóváhagyása Előadó: Bagócsi Károly címzetes főjegyző 3.) A évi közbeszerzési terv jóváhagyása Előadó: Mondok József polgármester 4.) A helyi önkormányzati rendeletek szabálysértéssel kapcsolatos rendelkezéseinek hatályon kívül helyezése Előadó: Bagócsi Károly címzetes főjegyző 5.) Átfogó értékelés Izsák Város Önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról. Előadó: Bak Nándor aljegyző 6.) ÁMK Igazgatói álláshelyére pályázat kiírása Előadó: Mondok József polgármester (Írásos anyag, e -mailben kiküldve) (Írásos anyag, e -mailben elküldve) (Írásos anyag, e -mailben elküldve) (Írásos anyag, e -mailben elküldve) (írásos anyag, e -mailben elküldve) (írásos anyag, e -mailben elküldve) 7.) Bejelentések 8.) Egyebek 9.) ZÁRT ÜLÉS

3 - 2-1.) Napirend: Jelentés a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról Előadó: Mondok József polgármester (Írásos anyag, e -mailben elküldve, jegyzőkönyvhöz csatolva!) Szóbeli kiegészítésében elmondta, hogy 3 határozat végrehajtása szerepel a jelentésben. A Képviselő testület vita nélkül, 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: 12/2012.(03.27.) számú: Jelentés a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete az alábbi felsorolásban szereplő határozatokról szóló jelentést elfogadja és a tett intézkedéseket, jóváhagyja: - 7/2012. (02.28.) számú határozat - 10/2012. (02.28.) számú határozat - 11/2012. (02.28.) számú határozat 2.) Napirend: Izsák Város Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzatának jóváhagyása Előadó: Bagócsi Károly címzetes főjegyző (Írásos anyag, e -mailben elküldve, jegyzőkönyvhöz csatolva!) január 1-jétől a közbeszerzési törvény hatályos változása miatt kell jóváhagynia Izsák város Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzatát a Képviselő-testületnek. Kutas Tibor a Jogi- Pénzügyi és Városfejlesztési bizottság elnöke: A Jogi- Pénzügyi és Városfejlesztési bizottság Izsák Város Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzatának jóváhagyását javasolja a Képviselő testületnek az általuk tett kiegészítésekkel. A Képviselő testület vita nélkül, 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: 13/2012.( ) számú: Izsák Város Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzatának jóváhagyása Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Közbeszerzési Szabályzatot az alábbi kiegészítésekkel jóváhagyja és végrehajtását elrendeli: 1.) III.1.4. A Polgármester köteles gondoskodni a Kbt. 22. (3) bekezdésében foglaltak végrehajtásáról. 2.) III.8.2. A Polgármester az előző pontban felsorolt feladatok közül egyes feladatok ellátásával vagy valamennyi feladat ellátásával külső szakértőt (szervezetet) bízhat meg, ha a Polgármesteri Hivatalban nincs a jogszabályban előírt végzettséggel rendelkező köztisztviselő. Határidő: azonnal Felelős: Mondok József polgármester 3.) Napirend A évi közbeszerzési terv jóváhagyása. Előadó: Mondok József polgármester (Írásos anyag, ben elküldve, jegyzőkönyvhöz csatolva!)

4 - 3 - A kerékpárút pályázat támogatási szerződése május 1. napján lép hatályba. A hatályba lépési időpont miatt a 8. számú mellékletben lévő közbeszerzési terv adatait módosítani kell. Amennyiben újabb pályázatot nyer az önkormányzat a tervet módosítani kell a támogatási szerződésekben foglaltak szerint. Kutas Tibor a Jogi- Pénzügyi és Városfejlesztési bizottság elnöke: A Jogi- Pénzügyi és Városfejlesztési bizottság a évi közbeszerzési terv jóváhagyását javasolja Képviselőtestületnek. A Képviselő testület, vita nélkül, 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: 14/2012.(03.27.) számú: A évi közbeszerzési terv jóváhagyása Izsák Város Önkormányzat Képviselő- testülete a évi közbeszerzési tervet jóváhagyja. Amennyiben a közbeszerzések száma változik, akkor a bekövetkezését követő testületi ülésen a tervet módosítani kell. Határidő: december 31. Felelős: Mondok József polgármester 4.) Napirend A helyi önkormányzati rendeletek szabálysértéssel kapcsolatos rendelkezéseinek hatályon kívül helyezése Előadó: Bagócsi Károly címzetes főjegyző (Írásos anyag, ben elküldve, jegyzőkönyvhöz csatolva!) Bagócsi Károly címzetes főjegyző: A április 15.-én hatályba lépő új szabálysértési törvény alapján a szabálysértési eljárások területén változások lesznek. Ez egy átmeneti könnyebbséget jelent a hivataloknak. A szabálysértési eljárások elkerülnek a hivataloktól és a kormányhivatalokhoz kerül. Ezentúl a testületnek nem lesz joga szabálysértési tényállást megállapítani, ez csak törvény által lesz megállapítható. Kirívó közösségellenes mgatartások esetekben lesz csak lehetősége a Képviselő-testületnek önkormányzati rendeletekben történő szabályozására. Azonban szabálysértési bírságot nem szabhat ki a testület, csak igazgatási bírságot. Kutas Tibor a Jogi- Pénzügyi és Városfejlesztési bizottság elnöke: A Jogi- Pénzügyi és Városfejlesztési bizottság a helyi önkormányzati rendeletek szabálysértéssel kapcsolatos rendelkezéseinek hatályon kívül helyezésének elfogadását, és a rendelet megalkotását javasolja a Képviselő testületnek. A Képviselő testület vita nélkül 7 igen szavazattal ellenszavazat és tartózkodás nélkül kiegészítésekkel az alábbi rendeletet alkotja meg: 6/2012.(III.27.) önkormányzati A helyi önkormányzati rendeletek szabálysértéssel kapcsolatos rendelkezéseinek hatályon kívül helyezése R E N D E L E T A rendelet teljes szövegét a jegyzőkönyv 1. számú melléklete tartalmazza. Megállapítja, hogy Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete megalkotta a helyi önkormányzati rendeletek szabálysértéssel kapcsolatos rendelkezéseinek hatályon kívül helyezéséről szóló 6/2012.(. ) számú önkormányzati rendeletét.

5 - 4-5.) Napirend Átfogó értékelés Izsák Város Önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról Előadó: Bak Nándor eljegyző (Írásos anyag, ben elküldve, jegyzőkönyvhöz csatolva!) Dr. Rigó József Zsolt a Egészségügyi és Szociális Bizottság elnöke: A Egészségügyi és Szociális bizottság Izsák Város Önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról szóló beszámolót elfogadásra javasolja a Képviselő- testületnek. Bagócsi Károly címzetes főjegyző: Ez az átfogó értékelés nem más, mint egy összesített statisztika, egy adott szempontrendszer szerint, a kormányrendelet előírása alapján. Tartalmazza többek között a tárgyi, személyi feltételeket, a jól működő jelzőrendszert, a felmerülő problémákat, szabadidős programokat, átmeneti nevelésbe vételt, vagyonügyeket, gyermektartási ügyeket, erőszakot, stb, a júniusi testületi ülésre egy részletes beszámolót fog készíteni a Gyermekjóléti szolgálat. Kutas Tibor képviselő: Szerette volna észrevételeit megbeszélni az illetékes intézményvezetővel. Pályázati lehetőségekről nem olvashatott az anyagban, valamint a szabadidős programok esetében nem volt benne az anyagban a pénzügyi forrás. Bagócsi Károly címzetes főjegyző: Részletes beszámolót fog kapni a Képviselő-testület a júniusi ülésen. A rendezvények finanszírozása részben pályázati úton, részben egyesületi, részben pedig önkormányzati támogatás alapján történik meg. A gyermekjóléti szolgálat költségvetése szűk, sok anyagi jellegű kiadása nincsen. Az ő tevékenységük inkább koordinatív. Szervezési, felügyeleti, ellátási és kiszolgálási feladatokat látnak el. A Tegyünk Izsákért Alapítvány működésében is részt vesznek társadalmi munka keretén belül. Dr. Bozóky Imre alpolgármester: A település demográfiai mutatói nagyon rosszak. A 2011-es évben csak 6184 fő volt a lakosság száma, melyből kiskorúak aránya 17,5% volt, 0-2 éves korig 98 fő, éves korig 151 fő. Az elmúlt évnek ez az eredménye. Riasztó adatok ezek. Bagócsi Károly címzetes főjegyző: Ettől még rosszabb adat az, hogy Izsák tényleges lakónépessége a 2011-es évben 5919 fő volt, akik életvitelszerűen itt tartózkodnak. Ennek okai lehetnek gazdasági, szociális problémák, munkanélküliség, stb. Kutas Tibor képviselő: Ezek az adatok miatt is lenne szükség arra, hogy a családsegítő szolgálat tevékenységét kiterjesszék. Költségek szempontjából egy hosszú távú befektetés a családsegítő szolgálat. Bagócsi Károly címzetes főjegyző: A júniusi testületi ülésen itt kell lennie a védőnőnek, ÁMK vezetőjének, Családsegítő Szolgálatnak és a gyermekorvosnak is, mindenkinek, aki a jelzőrendszer oszlopos tagja. Góhér Zoltán képviselő: Észrevételeit szerette volna közölni az intézmény vezetőjével. Figyelemfelkeltő a szenvedélybeteg gyermekek száma, amely 15 fő. Szeretné tudni, milyen jellegű ez a szenvedélybetegség? Dr. Rigó József Zsolt képviselő: Ez egy átfogó értékelés a gyermekjóléti szolgálat 2011-es évi munkájáról. Jónak, részletesnek tartja. A Képviselő testület 7 igen szavazattal ellenszavazat és tartózkodás nélkül kiegészítésekkel az alábbi határozatot hozta: 15/2012.(03.27.) számú: Átfogó értékelés Izsák Város Önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról

6 - 5 - Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Átfogó értékelés Izsák Város Önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról szóló előterjesztést elfogadta. A testület elrendeli Izsák Város Önkormányzat Bűnmegelőzési programjának aktualizálását a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően. Határidő: június 30. Felelős: Bak Nándor aljegyző. 6.) Napirend ÁMK Igazgatói álláshelyére pályázat kiírása Előadó: Mondok József polgármester (Írásos anyag, ben elküldve, jegyzőkönyvhöz csatolva!) Egy évvel ezelőtt a Képviselő-testület kinevezte az ÁMK Igazgatói posztjára Gera Árpád Zoltánnét. Ez a kinevezés június 31.-én lejár. Újra meg kell hirdetni a pályázatot. Bagócsi Károly címzetes főjegyző: A pályázati kiírások esetében a jogszabályi előírásokat kell figyelembe venni. Fontosak az előírt határidők betartása, a csatolt dokumentumok megléte. A járások kialakításával kérdőjeles lesz, hogy az iskola felügyelete állami kézbe kerül-e, vagy marad az önkormányzatok kezében. Mindenképpen lesz vezető, aki irányít, csak az a kérdés, hogy ki. A Képviselő testület 7 igen szavazattal ellenszavazat és tartózkodás nélkül kiegészítésekkel az alábbi határozatot hozta: 16/2012.(03.27.)számú: ÁMK Igazgatói álláshelyére pályázat kiírása Izsák Város Önkormányzat Képviselő- testülete pályázatot hirdet a fenntartásában működő Izsáki Általános Művelődési Központ Igazgatói álláshelyére. A részletes pályázati felhívást a jegyzőkönyv 2.számú melléklete tartalmazza. Határidő: azonnal, illetve július 31. Felelős: Bagócsi Károly címzetes főjegyző 7.) Bejelentések - Nevelési intézmények fejlesztése (DAOP ) pályázat benyújtása (Előterjesztés csatolva!) Az óvoda pályázat keretén belül sorra kerül egy csoportszoba, egy tornaterem és egy orvosi szoba kialakítása, az épült külső szigetelése és a teljes tetőszerkezet javítása. A pályázati támogatás 95%-os, vagyis Ft, a szükséges önerő pedig ,-Ft. Tehát összesen egy Ft-os pályázatról van szó. Kutas Tibor a Jogi- Pénzügyi és Városfejlesztési bizottság elnöke: A Jogi- Pénzügyi és Városfejlesztési bizottság az előterjesztés elfogadását és a nevelési intézmények fejlesztése (DAOP ) pályázat benyújtását javasolja a Képviselő-testületnek. A Képviselő testület vita nélkül 7 igen szavazattal ellenszavazat és tartózkodás nélkül kiegészítésekkel az alábbi határozatot hozta: 17/2012.(03.27.) számú - Nevelési intézmények fejlesztése

7 - 6 - (DAOP ) pályázat benyújtása Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Dél-alföldi Operatív Program keretében meghirdetett Nevelési intézmények fejlesztése konstrukcióhoz Kapacitásbővítő óvodafejlesztés Izsákon címmel pályázatot nyújt be. A projekt teljes költsége: ,- Ft, melyből önkormányzati önerő , - Ft, míg vissza nem térítendő (pályázott) támogatás: ,- Ft. Az Önkormányzat a pályázathoz szükséges önerőt évi költségvetéséből biztosítja és a támogatási szerződés aláírásával egyidejűleg az elkülönített bankszámlára utalja. Megbízza a Polgármestert, hogy a pályázat benyújtásával, valamint a évi költségvetési rendelet módosításával kapcsolatos intézkedéseket tegye meg. Határidő: azonnal, illetve június 30. Felelős: Mondok József polgármester. - Izsáki Általános Művelődési Központ TÁMOP /2 kódszámú Iskolai tehetséggondozás pályázatának finanszírozása (Előterjesztés csatolva!) Egy 100%-os vissza nem térítendő pályázatról van szó. A számlák összegét előre ki kell fizetni, és az ehhez szükséges pénzeszközt az Önkormányzatnak kell megelőlegeznie. Kutas Tibor a Jogi- Pénzügyi és Városfejlesztési bizottság elnöke: A Jogi- Pénzügyi és Városfejlesztési bizottság az előterjesztés elfogadását és az Izsáki Általános Művelődési Központ TÁMOP /2 kódszámú Iskolai tehetséggondozás pályázatának benyújtását javasolja a Képviselő-testületnek, kiemelt hangsúlyt fektetve a tehetséggondozó programokra. A Képviselő testület vita nélkül 7 igen szavazattal ellenszavazat és tartózkodás nélkül kiegészítésekkel az alábbi határozatot hozta: 18/2012.(03.27.) számú Izsáki Általános Művelődési Központ TÁMOP /2 kódszámú Iskolai tehetséggondozás pályázatának Finanszírozása Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete támogatja az Izsáki Általános Művelődési Központ TÁMOP /2 kódszámú Iskolai tehetséggondozás című pályázatának benyújtását. A testület szükségesnek tartja, hogy a projekt tartalmát benyújtás előtt az Oktatási- Kulturális és Sportbizottság, valamint a Jogi- Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság ismerje meg és véleményezze. A projekt végrehajtásához készüljön finanszírozási terv, melyben kerüljön meghatározásra, hogy a megvalósítási időszakra honnan történik meg a szükséges pénzeszközök biztosítása. A Képviselő-testület a projekt felügyeletével és e határozat végrehajtásával Izsák Város Címzetes Főjegyzőjét bízza meg. Határidő: május 15, illetve december 31. Felelős: Bagócsi Károly címzetes főjegyző - A Dél- alföldi Ivóvízminőség-javító Konzorcium részére tervezési hozzájárulásként befizetett és fennmaradt önerő átutalása. Előadó: Bagócsi Károly címzetes főjegyző. (Előterjesztés csatolva!)

8 - 7 - A Képviselő-testület vita nélkül, 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: 19/2012.(03.27.) számú: A Dél-alföldi Ivóvízminőség- javító Konzorcium részére tervezési hozzájárulásként befizetett és fennmaradt önerő átutalása. Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Dél- Alföldi Ivóvízminőség-javító Konzorcium Taggyűlésének 8/2011.(12.07.) TGY határozata alapján nyilatkozik arról, hogy a Dél- alföldi Ivóvízminőség- javító Konzorcium részére tervezési hozzájárulásként befizetett és fennmaradó önerő 70 %-át, azaz ,- Ft-ot, azaz négyszázhetvenháromezer háromszázharminc forintot Izsák Város Önkormányzat számú bankszámlájára kéri átutalni. Határidő: azonnal. Felelős: Mondok József polgármester. 8.) Egyebek - A közelmúltban a Városházán jártak a kormányhivatal szakemberei. Elvégezték a kettő új kormányablak kialakítására alkalmas helyek átalakításával kapcsolatos felméréseket. Az eddig elhangzottak alapján a feltéteknek megfelelnek a követelményeknek. Felmerült, hogy az OTP és a Városháza között elhelyezkedő használaton kívüli helységet is ki lehetne alakítani az ügyfélforgalom lebonyolítására. Amint döntés születik, tájékoztatja a Képviselő-testületet. - Eddig Izsák Város önállóan látta el a víz és szennyvíz szolgáltatási feladatokat. Törvényi változások miatt, nem tud már a város az előírásoknak megfelelni, nem éri el a kiírt lakosságszámot, így lehet megoldást kell keresni a megfelelőségre és tárgyalásokat kell folytatni a Bácsvíz Rt-vel, mint a térség meghatározó szolgáltatójával. - A játszótér helyének megválasztása folyamatban van. Az érintett intézményvezetőknek, valamint a kezdeményezőknek kell dönteniük a legmegfelelőbb hely kiválasztásáról. - Megköszöni a március 15.-i ünnepség szervezőinek, szereplőinek, a felkészítő tanároknak a munkáját, és a megjelent közönségnek a részvételt. - Felhívja a lakosság figyelmét a fokozott óvatossággal történő tűzgyújtásra az aszályos időjárás miatt, mivel valójában tűzgyújtási tilalom van március 31.-én szombaton, a fogathajtó pályáról indul egy hulladékgyűjtési akció a Gyermekjóléti Szolgálat és a Tegyünk Izsákért Alapítvány szervezésében. Ez alkalommal a külterületen, majd április 21.- én pedig majd belterületen történik meg a hulladékgyűjtés. Várnak minden lelkes résztvevőt. Kutas Tibor képviselő: Elfogadásra került a Nemzeti Lovas Program országos szinten. Ha van rá lehetősége a városnak és kapacitása, javasolja, hogy tegyék meg a szükséges lépéseket, ugyanis a lovaglás a gyerekek számára elérhető lenne ennek keretén belül. Megköszöni a kezdeményezést. Izsák alkalmas lenne a Nemzeti Lovas Program egyik helyszínének. Vannak megfelelő képzettséggel rendelkező lovasedzők, oktatók, és a helyszín is biztosított lehet. A következő testületi ülésen beszámol a fejleményekről. Több napirendi pont, hozzászólás, egyéb észrevétel nem volt megköszönte a testületi tagok megjelenését, a televíziónézők figyelmét és az ülést 15,00 órakor berekesztette. A Képviselő-testület a továbbiakban zárt ülésen folytatta munkáját. K.m.f (:Mondok József:) (:Bagócsi Károly:)

9 - 8 - polgármester címzetes főjegyző A Képviselő-testület március 27.--i ülése jegyzőkönyvének 1. számú melléklete! Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete. IZSÁK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 6/2012.(III.27.) önkormányzati rendelete A helyi önkormányzati rendeletek szabálysértésekkel kapcsolatos rendelkezéseinek hatályon kívül helyezése Kihirdetve: március 27-én. (: Bagócsi Károly:) címzetes főjegyző

10 - 9 - IZSÁK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 6/2012. (III.27.) önkormányzati rendelete A helyi önkormányzati rendeletek szabálysértésekkel kapcsolatos rendelkezéseinek hatályon kívül helyezéséről. Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában és (2) bekezdésében, a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 16. (1) bekezdésében és a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló évi II. törvény 254. (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján az alábbi rendeletet alkotja meg: A helyi címerről, zászlóról és pecsétről szóló 5/1991.(IX.02.) számú rendelet 14. -a hatályát veszti A köztisztasági és a településtisztasággal összefüggő közfeladatok ellátásáról szóló módosított 13/1996.(XII.30.) számú rendelet 16. -a hatályát veszti. 3. Az ingatlantulajdonosoknál keletkező települési szilárdhulladék kezelésével kapcsolatos hulladékkezelési közszolgáltatásról szóló többször módosított 5/2003.(II.19.) számú rendelet 14. -a hatályát veszti. 4. A közterületek használatáról és a közterületek rendjéről szóló 7/2010.(VI.22.) önkormányzati rendelet 13. -a hatályát veszti. Az állattartásról szóló módosított 8/2011.(V.4.) önkormányzati rendelet 14. -a hatályát veszti. 5. E rendelet június 1. napján lép hatályba. 6. I z s á k, március 27. (: Mondok József:) (: Bagócsi Károly:) polgármester címzetes főjegyző

11 A március 27-i testületi jegyzőkönyv 2. számú melléklete! PÁLYÁZAT KIÍRÁSA Az Izsáki Általános Művelődési Központ Igazgatói álláshelyére. Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete a közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény( továbbiakban: Kjt.) 20/A. -a alapján pályázatot hirdet az Izsáki Általános Művelődési Központ ÁMK igazgatói(magasabb vezetői) beosztás ellátására. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: - határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony Foglalkoztatás jellege: - teljes munkaidő A vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozott időre, 5 évre, augusztus július 31-ig szól. A munkavégzés helye: Bács-Kiskun megye, Izsák Kossuth Lajos u. 39. A beosztáshoz tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: Vezeti és irányítja az Izsáki Általános Művelődési Központot, e feladatán belül az alapító okiratnak megfelelően az intézményegységeit: óvodai, általános iskola(gyógypedagógiai tagozattal), alapfokú művészetoktatási, könyvtári, közművelődési. A pedagógiai- művelődési program alapján gondoskodik a különböző intézményegységek együttműködéséről, tevékenységük összehangolásáról,felel az intézmény szakszerű, hatékony és törvényes működéséért, a takarékos gazdálkodásért. Szakmai feladatainak részletes felsorolását az évi LXXIX. törvény ai tartalmazzák, a gazdálkodással kapcsolatos feladatait az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény tartalmazza. Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Kjt, valamint a 138/1992.(X.8.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadók. Pályázati feltételek: - általános iskolai tanári végzettség, - pedagógus szakvizsga keretében szerzett intézményvezetői szakképzettség, - legalább öt év pedagógus munkakörben szerzett szakmai gyakorlat, - az Izsáki ÁMK-ban pedagógus munkakörben fennálló határozatlan időre szóló alkalmazás, vagy a megbízással egyidejüleg pedagógus munkakörben határozatlan időre szóló alkalmazás, - büntetlen előélet. A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: - szakmai önéletrajz, - az ÁMK-ra vonatkozó szakmai program, mely tartalmazza a helyzetelemzésre épülő fejlesztési elképzeléseket, - végzettséget igazoló oklevélmásolatok,

12 szakmai gyakorlat igazolása, - hozzájáruló nyilatkozat a személyes adatok pályázati eljárással összefüggésben történő kezeléséről, - nyilatkozat arról, hogy a pályázat elnyerése esetén nem áll fenn a Kjt.41. szerinti összeférhetetlenség, - 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány. A beosztás betölthetőségének időpontja: A beosztás legkorábban augusztus 1. napjától tölthető be. A pályázat benyújtásának határideje: a közzétételtől számított 30 nap. A pályázat benyújtásának módja: Postai úton, a pályázatnak Izsák Város Önkormányzata címére történő megküldésével( Izsák Szabadság tér 1.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot, valamint a beosztás megnevezését: Izsáki Általános Művelődési Központ magasabb vezetői beosztása: ÁMK igazgató. A pályázat elbírálásának határideje: június 30. A pályázati kiírás közzétételének helye és ideje: - Oktatási és Kulturális Közlöny - Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ internetes oldala, március Izsák Város honlapja március 29. A pályázattal kapcsolatos felvilágosítással Bagócsi Károly címzetes főjegyző szolgál. Elérhetőségei: Tel: 76/ Fax: 76/ jegyzo@izsak.hu.

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24.-én tartandó ülésére. Pályázat kiírása a Lurkófalva Óvoda Füzesgyarmat óvodavezetői állására

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24.-én tartandó ülésére. Pályázat kiírása a Lurkófalva Óvoda Füzesgyarmat óvodavezetői állására Füzesgyarmat Város Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

ben a közoktatási intézmények vezetői közül az alábbiaknak jár le a vezetői megbízása: Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

ben a közoktatási intézmények vezetői közül az alábbiaknak jár le a vezetői megbízása: Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Oktatási és Közművelődési Főosztály kmiíet Kőbányai i ifi- :-testüiet ülése A$j 945"/ 5^/tooe. Tárgy: Javaslat közoktatási intézményvezetői

Részletesebben

24. sz. JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.)

24. sz. JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.) Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520 223-24/2013. iktatószám 24. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének és Kertészsziget

Részletesebben

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének május 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének május 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 99/2015.(V.22.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az előterjesztést megtárgyalta, és úgy határozott, hogy az előterjesztés mellékletét képező Hajdúhadház Város Integrált

Részletesebben

Javaslat az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény igazgatói beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására

Javaslat az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény igazgatói beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására Javaslat az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény igazgatói beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására Előterjesztő: Társulási Tanács Elnöke Előkészítő: Hatósági

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete 457/8/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 11.-én megtartott rendkívüli üléséről Izsák Város Önkormányzat

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat fenntartásában

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 9-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Városi Óvoda intézményvezetői álláshelyére pályázat kiírása

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Ikt.sz.: 1/240-1/2012/I. Tárgy: Intézményvezetői pályázatok kiírása Üi.: Juhász Ferencné dr. Melléklet: 3 db pályázati kiírás Makó Város

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 13-ai ülése jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 13-ai ülése jegyzőkönyvéből: K i v o n a t Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 13-ai ülése jegyzőkönyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 58 /2018. (VI.13. ) Ök. sz. határozata: Nádudvar

Részletesebben

Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1

Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1 2535 OKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS KÖZLÖNY 2017. évi 3. szám Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1 A pályázatok benyújtásával és közzétételével (így különösen

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában:

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában: ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án 17.00 órakor kezdődő nyilvános testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére ... napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: a Csabdi Napraforgó Óvoda óvodavezetői álláshelyére pályázat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 20-ai ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 20-ai ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2018. szeptember 20-ai ülésére Iktató szám: 157/2018. Tárgy: A Ferencvárosi Intézményüzemeltetési Központ intézményvezetői

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 12-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 12-én tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2018. szeptember 12-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Napsugár Óvoda és Bölcsőde óvodavezetői álláspályázat kiírására Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő:

Részletesebben

Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról

Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról 1.Az előterjesztés száma: 349 /2016 2.Az előterjesztést készítő személy neve: dr. Hekman Tibor 3.Az előterjesztést készítésében közreműködő személy

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s E l ő t e r j e s z t é s Monostorapáti és Hegyesd községek Óvodai Intézményfenntartó Társulási Tanács 2018. május 8.-ai nyilvános ülésére Előterjesztő : Takács Péter társulási tanács elnöke Előkészítette

Részletesebben

Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott nyilvános ülésének. T á r g y s o r o z a t

Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott nyilvános ülésének. T á r g y s o r o z a t Községi Polgármestertől S o n k á d 11-5/2009. Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. június 29-én megtartott nyilvános ülésének a) jegyzőkönyve, b) tárgysorozata, d) határozata: 31/2009.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete 457/3/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 23.-án megtartott rendkívüli üléséről - 1 - Izsák Város Önkormányzat

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 246/2012.(IX.27.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 246/2012.(IX.27.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 246/2012.(IX.27.) számú határozata a Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakközépiskola és Szakiskola, valamint a Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi-Vízügyi

Részletesebben

2014. évi. 14. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 14. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 14. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TAT Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Hesz Ildikó előterjeszti: Dr. Varga Tibor

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére Iktató szám: 47/2015. Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat a Csudafa Óvoda óvodavezetői

Részletesebben

J A V A S L A T. köznevelési intézmény vezetői megbízásának véleményezésére. Ózd, november 25. Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály

J A V A S L A T. köznevelési intézmény vezetői megbízásának véleményezésére. Ózd, november 25. Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály J A V A S L A T köznevelési intézmény vezetői megbízásának véleményezésére Ózd, 2015. november 25. Előterjesztő: Előkészítő: Polgármester Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály A nemzeti köznevelésről

Részletesebben

.f lrg. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere. I. Tartalmi összefoglaló

.f lrg. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere.f lrg. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Gépmadár Óvoda intézményvezetői álláshelyének pályáztatásáról

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló 'f Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Mászóka Óvoda és a Kőbányai Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET február 13-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET február 13-ai ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 33/2014. E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET 2014. február 13-ai ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A Csicsergő Óvoda,

Részletesebben

2/a. A pályázati eljárás során a szakmai bizottság feladatainak ellátására felkéri a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottságot. k.m.f.

2/a. A pályázati eljárás során a szakmai bizottság feladatainak ellátására felkéri a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottságot. k.m.f. NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 189/2018. (Xl.29.) számú határozata a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában működő Váci Mihály Kulturális Központ igazgatói (magasabb vezető)

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. május 12-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. május 12-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. május 12-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 40/2015. (V.12.) 41/2015. (V. 12.) 42/2015. (V. 12.) 43/2015. (V. 12.) 44/2015. (V.

Részletesebben

Javaslat óvodavezető beosztás ellátására szóló megbízás pályázati kiírására

Javaslat óvodavezető beosztás ellátására szóló megbízás pályázati kiírására 1 PÁSZTÓ VÁROS POLGÁRMESTERE 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) 460-753 Fax: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Testületi napirend sorsz.: Bizottsági napirend sorsz.: Szám: 1-184/2018. Megtárgyalás

Részletesebben

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/ Fax: 85/

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/ Fax: 85/ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/501-001 Fax: 85/501-055 E-mail:polghiv@marcali.hu Ügyiratszám: 7902/7/2016. 5. sz. előterjesztés Ügyintéző: Németh Ildikó E L

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat 10/2016.(II.4.) határozat Tárgy: Egészségügy 2015. évi pénzügyi elszámolása Bénye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja az Egészségügyi Intézményfenntartó Társulás által működtetett védőnői

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s E l ő t e r j e s z t é s a Képviselő-testület 2011. október 20-án de. 8.15 órától tartandó ülésére a Justh Zsigmond Művelődési Ház, Könyvtár és Közösségi Ház vezetői pályázatának kiírása tárgyában. Tisztelt

Részletesebben

Előterjesztő: polgármester. Tárgy: Közoktatási intézmény magasabb vezetői megbízására pályázat kiírása. Melléklet: - Feladatot jelent: jegyző

Előterjesztő: polgármester. Tárgy: Közoktatási intézmény magasabb vezetői megbízására pályázat kiírása. Melléklet: - Feladatot jelent: jegyző Előterjesztő: polgármester Tárgy: Közoktatási intézmény magasabb vezetői megbízására pályázat kiírása Ügyiratszám: /2011. Melléklet: - Feladatot jelent: jegyző Határidő: azonnal Előterjesztést összeállította:

Részletesebben

Érdi Tankerületi Központ. a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet

Érdi Tankerületi Központ. a Közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Érdi Tankerületi Központ a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Zimándy Ignác Általános Iskola Fejlesztőpedagógus munkakör betöltésére. A közalkalmazotti

Részletesebben

Cházár András Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és Pedagógiai Szakszolgálat

Cházár András Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és Pedagógiai Szakszolgálat Cházár András Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és Pedagógiai Szakszolgálat a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. december 02. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 14-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 14-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. január 14-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 6/2014.(I.14.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 7/2014.(I.14.)

Részletesebben

4066 Tiszacsege Kossuth u.5. * Tel.: * Fax.: : * Internet:

4066 Tiszacsege Kossuth u.5. * Tel.: * Fax.: : * Internet: TISZACSEGE VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK P O L G Á R M E S T E R E 4066 Tiszacsege Kossuth u.5. * Tel.: 52 588-400 * Fax.: 52 588-405 email.: pmhivatal@tiszacsege.hu * Internet: http://www.tiszacsege.hu/ MEGHÍVÓ

Részletesebben

g ~.. szám ú előterjesztés

g ~.. szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. Kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere g ~.. szám ú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Egészségügyi Szolgálat igazgatói álláshelyének ismételt

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: ph@kiszombor.hu Üsz: 22-166/2018. Tárgy: Pályázat kiírása művelődésszervező álláshely betöltésére.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS ALSÓZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK április 27-i munkaterv szerinti képviselő-testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS ALSÓZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK április 27-i munkaterv szerinti képviselő-testületi ülésére ALSÓZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL 3571 Alsózsolca, Kossuth L. út 138. Tel.: 46/520-020; Fax: 46/520-021 polgarmester@alsozsolca.hu www.alsozsolca.hu ELŐTERJESZTÉS ALSÓZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET június 07-ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET június 07-ei ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 152/2012. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. június 07-ei ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A Kosztolányi Dezső Általános

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2016. 15. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földesi Szociális

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester,

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester, Jegyzőkönyv Készült: 2017. május 10-én de: 9,00 órai kezdettel a Nádudvari Polgármesteri Hivatal helyiségében a Nádudvari Szociális Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanács tanácsüléséről Jelen vannak:

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének január 26-i rendkívüli ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének január 26-i rendkívüli ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. május 29. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

Tárgy: Javaslat konyhai kisegítő munkakörben közalkalmazotti jogviszony létrehozására irányuló pályázat kiírására.

Tárgy: Javaslat konyhai kisegítő munkakörben közalkalmazotti jogviszony létrehozására irányuló pályázat kiírására. ELŐTERJESZTÉS SZUHAKÁLLÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. AUGUSZTUS 25-i MUNKATERV SZERINTI NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 990-7/2016/SZ.. MELLÉKLETEK SZÁMA: 1 DB V I. N API R E N D Tárgy: Javaslat

Részletesebben

Intézményvezető álláspályázat

Intézményvezető álláspályázat Intézményvezető álláspályázat A Székesfehérvári Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa (Székesfehérvár, Városház tér 1.) pályázatot hirdet a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 43/2015.(VI.15.) kt. határozat.

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 43/2015.(VI.15.) kt. határozat. 264/7/2015. Zala Megye Kányavár Jegyzőkönyv Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 40/2015.(VI.15.) kt. határozat. 41/2015.(VI.15.)

Részletesebben

A magasabb vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozott időre 5 évre, 2014. augusztus 1-jétől 2019. július 31-ig szól.

A magasabb vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozott időre 5 évre, 2014. augusztus 1-jétől 2019. július 31-ig szól. Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése pályázatot hirdet Az I-11/80.132/2014.sz. határozat 1. sz. melléklete Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Miskolci Batsányi János Óvoda (3534 Miskolc, Batsányi

Részletesebben

Ellátandó feladatok: A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Ellátandó feladatok: A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő A munkavégzés helye: Pest megye, 2094 Nagykovácsi, Kossuth Lajos utca 61. Ellátandó

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 14-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 14-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 14-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény magasabb vezetői

Részletesebben

igazgató (magasabb vezető)

igazgató (magasabb vezető) Földművelésügyi Miniszter a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégiumnál

Részletesebben

Belváros- Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat. Képviselő- testülete

Belváros- Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat. Képviselő- testülete Belváros- Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Képviselő- testülete a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A alapján pályázatot hirdet a Játékkal- mesével Óvoda

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz: 22-117/2016. Tárgy: Pályázat kiírása a Kiszombori Szociális és Gyermekjóléti

Részletesebben

Város Jegyzője 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23

Város Jegyzője 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 www.biatorbagy.hu Város Jegyzője 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 Fax: 06 23 310-135 E-mail: jegyző@ biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Bölcsődevezetői pályázat kiírásáról

Részletesebben

Nagydobos Község Önkormányzat Képviselő - Testület április 11-én megtartott ülésének

Nagydobos Község Önkormányzat Képviselő - Testület április 11-én megtartott ülésének Nagydobos Község Önkormányzat Képviselő - Testület 2017. április 11-én megtartott ülésének a. ) jegyzőkönyve: 1 b. ) tárgysorozata: 1. c. ) határozatai: 47-48. d. ) rendelete: 5 ö ö '^ /2 0 1 7. TÁRGYSOROZAT

Részletesebben

igazgató (magasabb vezető)

igazgató (magasabb vezető) 1 / 5 2017. 08. 14. 8:23 Eötvös Loránd Tudományegyetem a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Eötvös Loránd Tudományegyetem ELTE Gyakorló Óvoda

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Girincs: Baráth László polgármester. Dr. Dienes Attila képviselő. Farkasné dr. Molnár Mónika körjegyző

Jegyzőkönyv. Girincs: Baráth László polgármester. Dr. Dienes Attila képviselő. Farkasné dr. Molnár Mónika körjegyző Jegyzőkönyv Készült: Tiszalúc Girincs Községek Önkormányzatainak Képviselő-testülete által 2012. május hó 24. napján, délután 15,00 órai kezdettel megtartott együttes ülésről Jelen vannak: Tiszalúc: Majdanics

Részletesebben

VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL

VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-155 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-118/2014. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel! JAVASLAT Múzeum igazgató

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének január 15-én (kedden) órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének január 15-én (kedden) órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Szám: 1/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 15-én (kedden) 18.00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Jelen lévő képviselők: dr. Illés György

Részletesebben

Készült: Adorjánháza, Csögle, Egeralja, Iszkáz, Kiscsősz, Kispirit községek képviselőtestületeinek J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Készült: Adorjánháza, Csögle, Egeralja, Iszkáz, Kiscsősz, Kispirit községek képviselőtestületeinek J E G Y Z Ő K Ö N Y V Adorjánháza, Csögle, Egeralja, Iszkáz, Kiscsősz, Kispirit községek képviselő-testületei Szám: 368-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Adorjánháza, Csögle, Egeralja, Iszkáz, Kiscsősz, Kispirit községek

Részletesebben

Átány Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi normatív határozatai

Átány Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi normatív határozatai Átány Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. évi normatív határozatai 3/2017. (I.26.) Képviselő-testületi határozat: Átány Község Önkormányzati Képviselő-testülete, Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: (66) 491-956 Fax: 491-361 ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.március 30-án tartandó ülésére Döntés a Hegyesi János Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény igazgatói beosztására pályázat kiírásáról

Részletesebben

4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyúlésheza. Nyíregyházi Cantemus Kórus igazgatójának megbízása tárgyában pályázat kiírására

4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyúlésheza. Nyíregyházi Cantemus Kórus igazgatójának megbízása tárgyában pályázat kiírására NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS CÍMZETES FŐJEGYZŐJE Ügyiratszám: 19029/2012.XIII. Ügyintéző: Faragóné/Bné 4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS - a Közgyúlésheza

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV február 03.-án Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről 9.00 órai kezdettel.

JEGYZŐKÖNYV február 03.-án Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről 9.00 órai kezdettel. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. február 03.-án Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről 9.00 órai kezdettel. Jelen vannak: Pergõ Margit Fülöp Attila Héninger László Herczeg Gabriella

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Városgondnokság magasabb vezetői álláshelyére

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS Nyíregyháza Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS Nyíregyháza Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ város POLGÁRMESTERE NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS CÍMZETES FÓJEGYZÓJE Ügyiratszám: 74973/2011.XIII. Ügyintéző: Farag6né/Bné 4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS - a Közgyűléshez

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 17-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 17-én tartandó ülésére Tárgy: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. november 17-én tartandó ülésére Javaslat az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár igazgató (magasabb vezető) beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására.

Részletesebben

Budak eszi Polgármesteri Hivatal jegyző munkakör betöltésére.

Budak eszi Polgármesteri Hivatal jegyző munkakör betöltésére. Budakeszi Polgármesteri Hivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Budak eszi Polgármesteri Hivatal jegyző munkakör betöltésére.

Részletesebben

POLGÁRI JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA. 4090 Polgár, Kiss E. u. 10. Tel.: 52/391-544, Fax: 52/391-544;

POLGÁRI JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA. 4090 Polgár, Kiss E. u. 10. Tel.: 52/391-544, Fax: 52/391-544; POLGÁRI JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA 4090 Polgár, Kiss E. u. 10. Tel.: 52/391-544, Fax: 52/391-544; A Polgári József Attila Gimnázium és Szakképző Iskola a közalkalmazottak jogállásáról

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S 4/2017.(I.26.) számú előterjesztés E L ŐT E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2017. január 26-ai rendes ülésére Tárgy: Javaslat a Budakalászi Bölcsőde, a Nyitnikék Óvoda és

Részletesebben

Matematika-fizika szakos tanár

Matematika-fizika szakos tanár Hevesy György Általános Iskola a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. - alapján pályázatot hirdet Hevesy György Általános Iskola Matematika-fizika szakos tanár munkakör betöltésére.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Gazdasági Ellátó Szervezet magasabb vezetői

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET február 16-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET február 16-ai ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 52/2/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. február 16-ai ülésére Tárgy: Napfény Óvoda óvodavezetőjének felmentési

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Sportlétesítmény és Szabadidőközpont Üzemeltető intézményvezető beosztás ellátására vonatkozó pályázati felhívás közzétételéről

ELŐTERJESZTÉS. Sportlétesítmény és Szabadidőközpont Üzemeltető intézményvezető beosztás ellátására vonatkozó pályázati felhívás közzétételéről ELŐTERJESZTÉS Sportlétesítmény és Szabadidőközpont Üzemeltető intézményvezető beosztás ellátására vonatkozó pályázati felhívás közzétételéről 1. előterjesztés száma: 348/2017 2. előterjesztést készítő

Részletesebben

Előterjesztő: Tóth József polgármester. 3./ Javaslat az I. világháború emlékét őrző új emlékmű felállítására. Előterjesztő: Tóth József polgármester

Előterjesztő: Tóth József polgármester. 3./ Javaslat az I. világháború emlékét őrző új emlékmű felállítására. Előterjesztő: Tóth József polgármester Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: I/973-13/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V, mely készült 2018. szeptember 12-én 18.30 órai kezdettel Polgáron, a Polgármesteri Hivatal Kovács Istvánné

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS. 129/2018. (Vl.21.} számú. határozata

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS. 129/2018. (Vl.21.} számú. határozata NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 129/2018. (Vl.21.} számú határozata Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában működő Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár igazgatói (magasabb

Részletesebben

ab) nem szakirányú egyetemi végzettséggel és felsőfokú szakirányú munkaköri szakvizsgával,

ab) nem szakirányú egyetemi végzettséggel és felsőfokú szakirányú munkaköri szakvizsgával, Előterjesztő: Dr. Faragó Péter polgármester Készítette: Dr. Guláné Bacsó Krisztina jegyző Előterjesztés a Sajószentpéteri Kulturális és Sportközpont, Városi Könyvtár magasabb vezetői beosztás ellátására

Részletesebben

Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.január 17-én tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT

Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.január 17-én tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.január 17-én tartott ülésének: a.) jegyzőkönyve, b.) határozatai: 1-2., c.) tárgysorozata TÁRGYSOROZAT 1.) Pályázat kiírása falugondnoki munkakör

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület március 23-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület március 23-án tartandó ülésére Tárgy: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. március 23-án tartandó ülésére Javaslat az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár igazgató (magasabb vezető) beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Pilisszentlászló Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 5-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Pilisszentlászló Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 5-én megtartott rendkívüli üléséről Pilisszentlászló Község Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 12/2012. Határozatok száma: 63-65/2012. Rendeletek száma: - /2012. JEGYZŐKÖNYV 2012. december 5-én megtartott rendkívüli üléséről Tervezett

Részletesebben

11. NAPIREND Ügyiratszám: 1/24-4/2014 ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 14-i nyilvános ülésére

11. NAPIREND Ügyiratszám: 1/24-4/2014 ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 14-i nyilvános ülésére 11. NAPIREND Ügyiratszám: 1/24-4/2014 ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. február 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Wass Albert Könyvtár és Múzeum intézményvezetői

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzata 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 3/2012. ikt. Sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Csanádapáca Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 3-án, 09 óra

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata Közgyűlésének május 5-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata Közgyűlésének május 5-ei ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata Közgyűlésének 2016. május 5-ei ülésére Iktatószám: 10-87/8/2016 Készítette: Kozma György hivatalvezető Szavazás módja: egyszerű

Részletesebben

TÁRGYSOROZAT. 1) Előterjesztés: Az önkormányzat 2018; é 'r költségvetéséről Előterjesztő: Kovács Gábor polgármester

TÁRGYSOROZAT. 1) Előterjesztés: Az önkormányzat 2018; é 'r költségvetéséről Előterjesztő: Kovács Gábor polgármester Nagydobos Község Önkormányzat Képviselő - Testület 2018. február 15-én megtartott rendkívüli ülésének a. ) jegyzőkönyve: 1 b. ) tárgysorozata: 1-3. c. ) határozatai:3-5. d. ) rendelete: / rvmcmlnois. TÁRGYSOROZAT

Részletesebben

2. számú melléklet Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata pályázatot hirdet a Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Csepeli Egyesített Óvoda intézményvezetői (magasabb vezető) beosztás ellátására

Részletesebben

J A V A S L A T. az Ózd Városi Rendészet vezetői állására vonatkozó pályázat kiírására. Ózd, július 21.

J A V A S L A T. az Ózd Városi Rendészet vezetői állására vonatkozó pályázat kiírására. Ózd, július 21. J A V A S L A T az Ózd Városi Rendészet vezetői állására vonatkozó pályázat kiírására Ózd, 2016. július 21. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Hatósági és Szociális Osztály Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1

Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1 2285 OKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS KÖZLÖNY 2017. évi 2. szám Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1 A pályázatok benyújtásával és közzétételével (így különösen

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2008. november 20-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2008. november 20-ai ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. november 20-ai ülésére Tárgy: Pályázati kiírás a Palotakerti Óvoda intézményvezetői állásának betöltésére. Előterjesztő:

Részletesebben

Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum. a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet

Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum. a Közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Győri Szolgáltatási SZC Kossuth Lajos Középiskolája, Szakiskolája

Részletesebben

285/2012.(XI.29.) számú. határozata

285/2012.(XI.29.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 285/2012.(XI.29.) számú határozata Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlésének 228/2012. (IX. 27.) számú határozata alapján vállalt intézmény-működtetési feladatellátásra

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 15-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 15-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből. 12/2017. (II. 15.) Kth. Tárgy: Felhatalmazás a részére a MiReHuKöz Nonprofit Kft.-vel kapcsolatos döntések meghozatalára Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a t, hogy Felsőzsolca

Részletesebben

J a v a s l a t az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására

J a v a s l a t az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására J a v a s l a t az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: P.H. Településfejlesztési Osztály Ózd,

Részletesebben

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének április -i soros ülésére

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének április -i soros ülésére ... napirendi pont E LŐTERJESZTÉS 2016. április -i soros ülésére Előterjesztés címe és tárgya: a Csabdi Napraforgó Óvoda óvodavezetői álláshelyére kiírt pályázat elbírálása Tárgykört rendező jogszabály:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3-10/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 27.-én megtartott nyilvános üléséről - 1 - Izsák Város Önkormányzat

Részletesebben

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala. pályázatot hirdet az alábbi munkakörök betöltésére:

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala. pályázatot hirdet az alábbi munkakörök betöltésére: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala a "Köztisztviselők jogállásáról szóló" 1992. évi XXIII. törvény 10. (1) bekezdése alapján Munkakörök megnevezése: 1. Jegyzői Kabinetvezető 2. Gazdálkodási

Részletesebben

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére A rendszerfüggő víziközműelemek bérleti díjának megállapítására Tiszamenti-regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, mint víziközmű szolgáltatóval 2013. október 31-én aláírt bérleti-üzemeltetési

Részletesebben