Virányosi Közösségi Ház

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Virányosi Közösségi Ház"

Átírás

1 Virányosi Közösségi Ház március-aprilis 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) Web: Megközelíthető a Széll Kálmán térről a 156-os autóbusszal a végállomásig (menetidő 10 perc), vagy a 155-ös autóbusszal a Fészek utcai megállóig. (Hétvégeken csak a 155-ös busz közlekedik!)

2 március 2. március 6. hétfő RENDEZVÉNYEK Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából Írók és költők a karikatúrában A MÚOSZ MAGYAR KARIKATÚRAMŰVÉSZETI SZAKOSZTÁLY KIÁLLÍTÁSA A kiállítás megtekinthető március 31-ig, telefonon történő egyeztetés után: LELKÜNK TITKAI mentálhigiénés előadássorozat Gondolataink által lehetséges daganatos betegségeket okozni önmagunknak? Az előadássorozat az élet fontosabb, nehezebb területeit és problémáit járja körbe, feltárva az okokat, majd a lehetséges megoldásokat. Az előadások végén a résztvevők feltehetik kérdéseiket, valamint lehetőség van személyes problémák megbeszélésére és további segítség kérésére is. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki a lelki egészséget fontosnak tartja és mélyebben szeretné megismerni lelkünk titkait! A sorozat további témái: 7. Lehet ölni a szavaink által? (IV.3.) 8. Hová vezet az érzelmi intelligencia hiánya? (V.8.) Előadó: Kecskeméti János mentálhigiénés előadó Belépődíj: 500 Ft/alkalom március 8. szerda SZABADSÁG VÁNDORAI - természetjárók klubja LÁTNIVALÓK SZATMÁRBAN Tákos, Csaroda, Márokpapi, Beregsurány, Beregdaróc, Vámosatya, Sonkád nevezetes templomain kívül még sok érdekes látnivaló akad Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Szatmárcsekén a Kölcsey Múzeum, Tiszacsécsen a Móricz Emlékház, Túristvándiban a vízimalom, értékes néprajzi gyűjtemények a Vásárosnaményi Múzeumban, Penyigén a Lekvárium valamint a márkás pálinkák főzdéje Panyolán. Előadó: Koppány Zsuzsa Klubvezető: Sütő-Nagy István Belépődíj: 500 Ft, klubtagoknak ingyenes! március 20. hétfő A BOLDOGSÁG EZER ARCA, A BOLDOGSÁG- TEREMTÉS - IRODALOMTERÁPIÁS FOGLALKOZÁS A barátság és a szeretet, mint ajándék. Vezeti: Szász Éva könyvtáros és irodalomterapeuta Belépődíj: 500 Ft.

3 RENDEZVÉNYEK március 24. péntek APS STÚDIÓ KÉSZÜLŐDÉS A KÖLTÉSZET NAPI KIÁLLÍTÁSRA Klubvezető: Abonyi Maya fotóművész Zártkörű rendezvény! március 27. hétfő SZENIOR ÖRÖMTÁNC MOZGÁS, ÖRÖM ÉS AGYTORNA 50 FELETT Táncoljunk együtt! Ingyenes bemutató táncfoglalkozás az idősebb korosztály részére. Az áprilisban induló szenior örömtánc foglalkozásról bővebb információ a 8. oldalon olvasható. Vezeti: Tóth Krisztina szeniortánc-oktató március 28. kedd KERTBARÁT KÖR LEMOSÓ PERMETEZÉS A BIOKERTBEN, TÉLI FAÁPOLÁS, PALÁNTANEVELÉS A LAKÁSBAN Előadó: Jakab Judit Klubvezető: Bartók Sándor Belépődíj: 500 Ft, klubtagoknak ingyenes! április 3. hétfő LELKÜNK TITKAI mentálhigiénés előadássorozat VAJON A SZAVAINK ÁLTAL IS LEHET ÖLNI? Az előadássorozat további témája: Az érzelmi intelligancia hiánya hová vezet? Előadó: Kecskeméti János mentálhigiénés előadó Belépődíj: 500 Ft/alkalom április 8. szombat Lélektől lélekig Tóth Árpád verseire hangolódva AZ APS STÚDIÓ FOTÓKIÁLLÍTÁSA Tóth Árpád verseinek formai, zenei szépségét, képeinek gazdagságát és elevenségét nem az élettől idegen, hideg virtuozitás táplálta, hanem a magányossággal küzdő, s teljesebb életre vágyakozó művész mélyen őszinte érzései. A Nyugat mozgalmán belül Tóth Árpád Adyt vallotta mesterének... A kiállítást megnyitja: Erdődi Gábor költő, műfordító Közreműködik: Kövesdi László színművész és Gergely Zsóka zeneszerző, énekes A kiállítás megtekinthető április végéig, telefonon történő egyeztetés után:

4 RENDEZVÉNYEK Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánnak a közösségi ház munkatársai! április 19. szerda SZABADSÁG VÁNDORAI - természetjárók klubja NORVÉGIAI UTAZÁS - a fjordok és vízesések varázsában, élmények fotókkal, zenével Előadó: Gál Csanád Klubvezető: Sütő-Nagy István Belépődíj: 500 Ft, klubtagoknak ingyenes! 4. április 17. hétfő HARMÓNIA TÁNCKLUB - LOCSOLÓBÁL Klubvezető: Székely Attila Belépődíj: Ft/fő április 21. péntek APS STÚDIÓ POTYÓ IMRE TERMÉSZETFOTÓS ELŐADÁSA Különleges fotók és a készítésük körülményei Klubvezető: Abonyi Maya fotóművész Belépődíj: 500 Ft, klubtagoknak ingyenes! április 24. hétfő A BOLDOGSÁG EZER ARCA, A BOLDOGSÁG- TEREMTÉS - IRODALOMTERÁPIÁS FOGLALKOZÁS A SZERELEM ILLÚZIÓJA, SZÉPSÉGE ÉS CSODÁI Találkozásaink alkalmával kérdéseket teszünk fel, amelyeket közösen irodalmi művek, elbeszélések és mesék segítségével, kibeszéléssel, játékkal és átéléssel próbálunk megválaszolni. Az irodalomterápiás foglalkozások a műveltséget növelik és értéket közvetítenek. Népszerűsítik az olvasók, a foglalkozáson résztvevők köreiben a lassan feledésbe merülő klasszikus világirodalmi és magyar szépirodalmi műveket, a tartalmas és igényes irodalmi alkotásokat, a szép magyar nyelvünk felfedezése iránti érdeklődést. Vezeti: Szász Éva könyvtár és irodalomterapeuta Belépődíj: 500 Ft, bérlet: Ft/10 alkalom

5 RENDEZVÉNYEK április 25. kedd GYERMEKSZÍNHÁZ GALAGONYA BÁBSZÍNHÁZ: A tarka rét manói Belépődíj: Ft, óvodai csoportoknak 900 Ft/fő Előzetes jelentkezés szükséges! Telefon: április 25. kedd KERTBARÁT KÖR ZÖLDSÉGNÖVÉNYEK PALÁNTÁZÁSA, ÁPOLÁSA Előadó: Dr. Moór Józsefné tudományos kutató Klubvezető: Bartók Sándor Belépődíj: 500 Ft, klubtagoknak ingyenes! KIÁLLÍTÁSOK A LÍVIA-VILLÁBAN (1121 Budapest, Költő utca 1/a) A Lívia-villa megközelíthető a Széll Kálmán térről induló 21 és 21/A valamint a 212-es jelzésű autóbusszal és a 60-as jelzésű fogaskerekű vasúttal a Városkút megállóig. március 31. péntek KUCZA MIHÁLY DÍSZÍTETT FAMUNKÁI 2014-ben Válaszúton töltöttem néhány napot, és ez alaposan megváltoztatta az életem. Megismerkedtem az erdélyi festett bútorokkal, tulipános ládákkal és az ott látottak hatására elkezdtem festett bútorokat készíteni. Ma már saját formavilágommal díszítem tárgyaimat és most ezekből mutatok be néhányat. Vannak köztük csupán diszítő céllal készült faliképek, varródobozok, de hoztam festett ajtókat is, amelyek egy most készülő bútor elemei lesznek. A kiállítást megnyitja: Fáskerti Katalin a Foltos MaMók modern patchwork klub vezetője A kiállítás megtekinthető április 23-ig, telefonon történő egyeztetés után: április 28. péntek Orkesztika, tánc a természetben Kalaznói repülés A TÁNC VILÁGNAPJA - FOTÓKIÁLLÍTÁS A Dr. Dienes Valéria által kidolgozott mozdulatrendszer az orkesztika, a mozdulatművészet - egy több mint száz éves tradícíójú tánchungarikum, megtestesítője ma a táncszínpadokon a 20. jubileumi évadát ünneplő Magyar Mozdulat Művészeti Társulat. A nyarán Kalaznón készült táncfotókat mutatja be a kiállítás. Megnyitja: Gellér Katalin művészettörténész Közreműködik: Tanztheater Eutin, koreográfus Horváth Krisztina A kiállítás megtekinthető május végéig, telefonon történő egyeztetés után:

6 KICSIKNEK ÉS SZÜLEIKNEK KEREKÍTŐ TIPPENTŐ hétfő A foglalkozásokra pár hónapos kortól várják a babákat, kisgyerekeket szüleikkel, nagyszüleikkel. A 40 perces foglalkozásokon a magyar néphagyományból merített ölbeli játékok, mondókák és dalok közt kalandozhatnak a kisgyermekek szüleikkel és nagyszüleikkel és kötetlen módon ízlelgethetik a magyar néptánc alapjait. Cirókázás, lovagoltatás, hintáztatás, sétáltatókkal, tánccal színesítve. Bővebb információ, bejelentkezés: Vezető: Cseke-Marosi Eszter tánc- és drámapedagógus GYEREKEKNEK, FIATALOKNAK A Magyar Örökség Díjas, Európa Táncdíjas és Príma Primissima Díjas CSILLAGSZEMŰ TÁNCEGYÜTTES NÉPTÁNC OKTATÁS szerda és péntek óvodásoknak kisiskolásoknak Művészeti vezetők: Timár Sándor a Nemzet Művésze, Állami és Kossuth-díjas, Érdemes Művész, a Hegyvidék Díszpolgára és Timár Böske táncművész ANGOL NYELVOKTATÁS csütörtök középső- és nagycsoportos óvodásoknak Beszédcentrikus oktatás 4-8 fős csoportokban. Folyamatosan továbbfejlesztett tananyagok, speciálisan képzett Helen Doron tanárok. Jelentkezés folyamatosan. Endre Judit: 30/ Részvételi díj: Ft/hó IFJÚSÁGI SAKK SZAKKÖR szerda éves kortól várjuk az érdeklődőket. Vezeti: Rollinger Károly Részvételi díj: 500 Ft/alkalom, Ft/hó, Ft/félév 6. Tisztelt Látogatóink! Kérjük, hogy adójuk 1 %-ával támogassák a Virányosi Közösségi Ház rendezvényeit! Adószámunk: Segítségüket köszönjük!

7 március-április GYEREKEKNEK, FIATALOKNAK TÁRSASTÁNC HARMÓNIA TÁNCKLUB Kezdő tánciskola: vasárnap Haladó tánciskola: vasárnap Részvételi díj: Ft/fő/10 alkalom Versenytánc előkészítő: vasárnap Részvételi díj: Ft/fő/hó Klubvezető: Székely Attila MŰVÉSZI TORNA az Óbuda Mozgásművészeti Iskola szervezésében kedd és csütörtök Művészi torna Berczik Sára módszerével, iskolarendszerűen egymásra épülő korosztályos csoportokban, 4 éves kortól. Testképző- és mozgásfejlesztő gimnasztika sok tartásjavító gyakorlattal, zenei kísérettel. A foglalkozást vezeti: Mády Krisztina Információ: , 20/ , HANGSZERVARÁZS - ZENEtanoda ROSALES ZENEóvoda Játéknak megélt iskolai előkészítő és fejlesztő módszer, 30 alkalomra kidolgozott tematikával, furulya használattal, egyedi zenei és érzékszervi játékgyűjteménnyel, feladatés kottafüzetekkel. Kiscsoportos zenei fejlesztés, a hangszertanulás irányelvein alapuló egyedi pedagógiai és fejlesztő módszerrel. kedd Dúr-moll Moderátó Allegro Vezeti: Fehérvári Edit 30/ Információ: Nagy Teréz kulturális menedzser 30/ Vezetője: Nagy Mária az Operaház zenekari művésze és gyerekprogramok játékmestere 30/ , hangszervarazs@gmail.com 7.

8 FELNŐTTEKNEK AJÁNLJUK SZENIOR ÖRÖMTÁNC hétfő Első alkalom: április 3. A szenior örömtánc az idősebb korosztály számára kifejlesztett egészségmegőrző és betegségmegelőző mozgásforma. A szeniortánc alaplépései kíméletesek az izmok, izületek számára, kiváló memória- és orientációs gyakorlatok, valamint pozitívan hat testre és lélekre egyaránt. A táncolás öröme kortalan, oldja a feszültséget, életenergiát ad, kikiegyensúlyozottá, boldoggá tesz. Várjuk az 50-en felüli táncolni és mozogni vágyókat! Vezeti: Tóth Krisztina szeniortánc-oktató 70/ Belépődíj: 500 Ft/alkalom PREVENTÍV GERINCTRÉNING szerda Célja: a helyes testtartás megéreztetése, ennek megtartása. Módja: helyes testtartásban izomerősító gyakorlatok végzése zenére. A gyakorlatok rendszeres végzésével elkerülhető a porckorongsérv, az izületi kopás, a csontritkulás. Minden korosztály számára ajánlott! Vezeti: Borbély Enikő Részvételi díj: Ft/alkalom, Ft/10 alkalom BABA-MAMA TORNA kedd és csütörtök (kivétel minden hónap 2. keddi napja) A tornára szerettel várunk minden kisgyerekes édesanyát, aki kikapcsolódásra, baráti kapcsolatokra, testmozgásra vágyik. Amíg a mamák tornáznak, addig a gyermekek, felügyelet mellett játszanak! Vezeti: Borbély Enikő fitness oktató 30/ Részvételi díj: Ft/alkalom, Ft/10 alkalom KARBANTARTÓ TORNA kedd és péntek és A test teljes átmozgatása, hogy minden nap frissen ébredhessünk (gerinc-, csípő-, vénás torna, légzőgyakorlatok). Vezeti: Krizsánné Bucsú Andrea gyógytornász 20/ EGÉSZség JÓGA péntek A hatha jóga, az ászanák gyakorlásával megtanít arra, hogyan legyünk egészségesek a természet erőit tudatosan felhasználva testünkben és lelkünkben, fokról fokra fejlesztve akatarerőnket. Vezeti: Ruff Annamari 20/

9 FELNŐTTEKNEK AJÁNLJUK JÓGA hétfő kezdő, haladó A jóga gyakorlása segíti a testi-lelki és szellemi egészség és harmónia megteremtését, a jó közérzet kialakítását és fenntartását. A tanfolyam felépítése lehetővé teszi, hogy a kezdő és haladó csoportba is bármikor be lehet kapcsolódni. Klubvezető: Bucher Katalin 30/ FELNŐTT MŰVÉSZI TORNA hétfő - szerda - péntek és A foglalkozás ajánlott mindazoknak, akik szép és természetes mozgások útján szeretnének eljutni izomerejük, állóképességük, hajlékonyságuk fejlesztéséhez, testük fizikai.karbantartásához, alakjuk formálásához. Vezeti: Tass Olga mesteredző, olimpiai bajnok Jelentkezés, információ: TÁRSASTÁNC Haladó: vasárnap Kezdő: vasárnap Klubvezető: Székely Attila Részvételi díj: Ft/fő/alkalom Harmónia Táncklub LATIN-AMERIKAI TÁNCTANFOLYAM szerda Részvételi díj: havi tagdíjjal 500 Ft, ill Ft/fő/alkalom Klubvezető: Székely Attila 30/ ZUMBA kedd és csütörtök (kivétel minden hónap 2. keddi napja) Vezeti: Borbély Enikő zumba oktató Részvételi díj: Ft/alkalom, Ft/10 alkalom Csillagszemű Táncegyüttes NÉPTÁNC OKTATÁS szerda és péntek Vezeti: Timár Böske táncművész ÉLJ 100 ÉVET EGÉSZSÉGESEN a meridián gyakorlatokkal kedd 9.00 A tornát vezeti: Szigeti Magdolna A torna ingyenes, terembérleti hozzájárulás 300 Ft/fő Bővebb információ: 9.

10 10. KLUBOK FOLTOS MaMoK Foltos Magyar Modern Klub minden hónap negyedik szerda (március 22., április 26.) A nagy érdeklődésre való tekintettel a Virányosi Közösségi Házban egy állandó klub alakult, ahol a modern stílusú foltmunkák szerelmesei havonta egy alkalommal közös varrással hódolhatnak szenvedélyüknek. Tagsági díj: Ft/év. Alkalmi látogatókat is szeretettel várunk 500 Ft/klubnap áron. "NAMASTÉ ASPERGER KORTÁRS KLUB autizmussal élő fiatalok számára minden hónap 2. vasárnap (március 12., április 9.) A klub változatos programokkal várja a fiatalokat: kézművesség, drámajáték, színház- és kiállításlátogatás, túrák. Segítséget nyújt a munkavállalásban, a világ dolgaiban való eligazodásban. A klubot vezeti: Vadasné Tóth Mária: 30/ TÉRY ÖDÖN TURISTA BARÁTI TÁRSASÁG kedd A jól összeszokott, önszerveződő baráti kör intézményünkben tervezi meg soron következő túráit, és itt osztják meg egymással a kirándulások tapasztalatait, tanulságait. Vezeti: Mészáros János TORNASZALON BLESS YOU GYM BOMBA FORMÁBA HOZ! Ettől még VONZÓBB és magabiztosabb NŐ leszel! TORNÁZZ, formáld az alakod velünk! Nyitva a hét minden napján! Foglalkozások időpontjai: hétfő: 8, 9, 17, 18 órától kedd: 8, 9, 17, 18, órától szerda: 8, 9, 17, 18 órától csütörtök: 8, 9, 17, 18, órától péntek: 8, 9, 15, 16, órától szombat, vasárnap: 8, 9, 10 órától Részvételi díj: Ft/alkalom, bérlettel kedvezmény! Információ a ös telefonszámon

11 SZOLGÁLTATÁSOK SZAKTANÁCSADÁS Dr. Petrich Judit akupunktúrás orvos hétfő , csütörtök Bejelentkezés: 30/ SZÍNHÁZJEGY ÁRUSÍTÁS minden páros héten szerdán Bódi Éva: 20/ LI-FE MASSAGE Irodai székesmasszázs, frissítő, relaxáló masszázs kedd-péntek , szombat Időpont egyeztetés: Liskán Ferenc gyógymasszőr 20/ TEREMBÉRLÉS A háromszintes épület 100-m2-es tetőtéri légkondicionált nagyterme koncertek, előadások, táncestek, tanfolyamok, ünnepségek befogadására alkalmas. A középső szinten 40 fős előadóterem, társalgó és büfé várja a látogatókat. Terembérleti díjak: Nagyterem: Ft/óra, technikával Ft/óra Ft/óra 50 fő felett Ft/óra 22 óra után Előadó I: Ft/óra, technikával Ft/óra Társalgó: Ft/óra Információ és egyeztetés hétköznapokon ig, Orvos Gabriella VIRÁNYOSI TÁRSALGÓ Kávézónkban a napilapokon kívül HVG, Családi Lap, Pesti Műsor, Hegyvidék újság olvasható, valamint wi-fi használat biztosított. HIRDETÉSI FELÜLET BÉRLÉSE Várjuk magánszemélyek és cégek jelentkezését hirdetési felület bérlése céljából. Bérelhető felületek: műsorfüzet, üveges vitrin, hirdetési tábla, LCD képernyő. A feltételekről bővebb információt a as telefonszámon kérhet. 11.

12 RENDEZVÉNYEK A LÍVIA-VILLÁBAN (1121 Budapest, Költő utca 1/a) A Lívia-villa megközelíthető a Széll Kálmán térről induló 21 és 21/A valamint a 212-es jelzésű autóbusszal és a 60-as jelzésű fogaskerekű vasúttal a Városkút megállóig. TESTÜNK A CSODA INTERAKTÍV ANATÓMIA KIÁLLÍTÁS 6-14 éves gyerekeknek március 22, 23, 24. szerda-csütörtök-péntek Gyere és fedezd fel az emberi test működését! A kiállítás látványosan, különféle állomásokon keresztül, számítógép által vezérelt interaktív eszközökkel mutatja be az emberi szervek, szervrendszerek működését. Játékosan, kézzel foghatóan ismerhetik meg a gyerekek a saját testüket! Kipróbálhatják a szív nehéz munkáját, tüsszentésre kényszeríthetnek egy óriási orrot, kilőhetik az adrenalin hormont, megmoshatnak egy fogat vagy az összekeveredett csontokat a helyükre rakhatják és még sok más érdekességet tapasztalhatnak meg! Belépődíj: 600 Ft/gyerek, Ft/felnőtt, csoportok esetén a kísérőknek ingyenes. Előzetes jelentkezés szükséges! Telefon: április 28. péntek KIÁLLÍTÁS KUCZA MIHÁLY FAMUNKÁIBÓL TROPICAL ZOO április csütörtök-péntek-szombat Kígyók, gyíkok, óriás madárpókok, afrikai ezerlábú, különböző rovarok bemutatója. A kiállításon az interaktív állatbemutató alatt állatsimogatás lehetséges! Belépődíj: 600 Ft/gyerek, Ft/felnőtt, csoportok esetén a kísérőknek ingyenes. Előzetes jelentkezés szükséges! Telefon: április 28. péntek A TÁNC VILÁGNAPJA - FOTÓKIÁLLÍTÁS A kiállításokról részletesebben az 5. oldalon olvashat. A programokról bővebb információ: Felelős kiadó: Herczeg Józsefné Megjelenik: példányban A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház Virányosi Közösségi Ház 2018. 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 06 1 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthetõ a Széll Kálmán térrõl a 156-os autóbusszal a

Részletesebben

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) Web:

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) Web: Virányosi 2017. november-december Közösségi Ház 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthetõ a Széll Kálmán térrõl a 156-os

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház Virányosi Közösségi Ház 2016 május-június 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthető a Széll Kálmán térről a 156-os autóbusszal

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház Virányosi Közösségi Ház 2016 január-február 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthető a Széll Kálmán térről a 156-os autóbusszal

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház Virányosi Közösségi Ház 2017. január-február 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthetõ a Széll Kálmán térrõl a 156-os

Részletesebben

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) Web:

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) Web: Virányosi 2017. szeptember-október Közösségi Ház 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthetõ a Széll Kálmán térrõl a

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház Virányosi Közösségi Ház 2017. 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 06 1 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthetõ a Széll Kálmán térrõl a 156-os autóbusszal a

Részletesebben

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) Web:

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) Web: Virányosi 2016. november-december Közösségi Ház 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: (06 1) 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthetõ a Széll Kálmán térrõl a 156-os

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház Virányosi Közösségi Ház 2016 március-április 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 200 8713 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthető a Széll Kálmán térről a 156-os autóbusszal

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház HEGYVIDÉKI HEGYVIDÉKI ZENÉS PÉNTEK DÉLUTÁN a XII. kerületi Polgármesteri Hivatal melletti téren 16-19 óráig Cím: 1126 Budapest, Böszörményi út 23-25. Folytatódik a Hegyvidéki Zenés Péntek Délután rendezvénysorozat,

Részletesebben

Közösségi Ház. 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 200 8713 Tel.: 275 1394 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.

Közösségi Ház. 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 200 8713 Tel.: 275 1394 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos. Virányosi 2015 szeptember-október Közösségi Ház 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c Tel./Fax: 200 8713 Tel.: 275 1394 E-mail: viranyosikh@gmail.com Web: www.viranyos.hu Megközelíthető a Széll Kálmán térről

Részletesebben

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek" Zm. Szövetség klubjai részére

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek Zm. Szövetség klubjai részére PROGRAMJAINK: Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21. Tel: 92/314-120, Fax: 92/815-522 E-mail: info@kereszturyamk.hu Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja

Részletesebben

Virányosi Közösségi Ház

Virányosi Közösségi Ház 20 14 HEGYVIDÉKI HEGYVIDÉKI ZENÉS PÉNTEK DÉLUTÁNOK a XII. kerületi Polgármesteri Hivatal melletti téren 16-19 óráig Cím: 1126 Budapest, Böszörményi út 23-25. Folytatódik a Hegyvidéki Zenés Péntek Délután

Részletesebben

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár programjai szeptember II. Rákóczi Ferenc Könyvtár

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár programjai szeptember II. Rákóczi Ferenc Könyvtár 2019. szeptember 9 15. II. Rákóczi Ferenc Könyvtár Miskolc, Görgey Artúr u. 11. Szeptember 11., szerda 14.00 Mit Miskolc adhatott az elővárosainak is Kerekasztal-beszélgetés Miskolc város és a Miskolc

Részletesebben

A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény.

A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény. Kedves Lakók, Szülők, Gyerekek! A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény. Alaptevékenysége az iskoláskorúak általános iskolai oktatása, napközi otthonos ellátásuk, a gyermekek, fiatalok,

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és májusi programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi Kalendárium 2011. május 14. A Népi Kalendárium májusi témája a gyapjú. Ez alkalommal

Részletesebben

2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA

2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA Erkel Ferenc Művelődési Központ 2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA 2092 Budakeszi, Fő u. 108. Tel/fax: 06-23-451-161 www.efmk-budakeszi.hu, info@efmk-budakeszi.hu Szeptemberi programjaink Szeptember 20-án, (péntek)

Részletesebben

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig PROGRAMAJÁNLÓ 2012. április hónapra a GYERMEKEK HÁZÁBA www.gyhgyor.hu ZENEBÖLCSI ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig 6 hónapos kortól 3 éves korig várjuk az apróságokat és szüleiket.

Részletesebben

KÖNYVTÁRAK AZ EMBERI KAPCSOLATOKÉRT Országos Könyvtári Napok 2013-ban október 7-13. Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Győr KÖNYVTÁRAK AZ EMBERI KAPCSOLATOKÉRT Országos Könyvtári Napok 2013-ban

Részletesebben

Nagy Előd festő- és éremművész, Nagy Botond fotós. 2012. november 19-én, hétfőn 18 órára. kiállításának megnyitójára

Nagy Előd festő- és éremművész, Nagy Botond fotós. 2012. november 19-én, hétfőn 18 órára. kiállításának megnyitójára A Kozák téri Közösségi Ház és a kiállító tisztelettel meghívja Önt és kedves családját, barátait Nagy Előd festő- és éremművész, valamint fia Nagy Botond fotós kiállításának megnyitójára 2012. november

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! S O M O G Y M E G Y E I Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és aktuális programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi kalendárium 2011.április 16. Februárban útjára indítottunk

Részletesebben

BERCZIK SÁRA BUDAI TÁNCKLUB 2018/2019. TANÉV I. FÉLÉV ÓRARENDJE MŰFAJONKÉNT

BERCZIK SÁRA BUDAI TÁNCKLUB 2018/2019. TANÉV I. FÉLÉV ÓRARENDJE MŰFAJONKÉNT BERCZIK SÁRA BUDAI TÁNCKLUB 2018/2019. TANÉV I. FÉLÉV ÓRARENDJE MŰFAJONKÉNT MŰVÉSZI TORNA 15.15-16.00 ISKOLÁS (11-12 ÉVESEK) SZOLLÁS ERZSÉBET 16.15-17.00 ÓVODÁS (4-5 ÉVESEK) SZOLLÁS ERZSÉBET 17.00-17.45

Részletesebben

Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok

Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok 03. 05. 06. 07. 09. 12. Körök Karika Lívia mandala kiállításának megnyitója. Megtekinthető: november

Részletesebben

Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok

Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok 03. Körök Karika Lívia mandala kiállításának megnyitója. Megtekinthető: november 20-ig. XV. Könyvszalon

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! S O M O G Y M E G Y E I Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és júniusi programjainkat ajánljuk figyelmébe, külön felhívnánk figyelmét a MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁRA! Programok: Múzeumok

Részletesebben

Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából rendezett kiállítása

Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából rendezett kiállítása Programajánló Szeptember 12-ig megtekinthető Előtéri fotókiállítás: Nyugat-nógrádi barangoló Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából

Részletesebben

PROGRAMFÜZET. 2015. február június

PROGRAMFÜZET. 2015. február június PROGRAMFÜZET 2015. február június 2 www.algyokultura.hu ADATOK Faluház Búvár u. 5. Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8-20 óráig, rendezvények esetén ettől eltérően. Hétvégenként a rendezvényeknek megfelelően.

Részletesebben

SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA nevelési évre

SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA nevelési évre SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA 2017-2018. nevelési évre FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT ÓVODÁJA Kedves Kollégák! SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLAT a 2017/2018-as nevelési évre Szeretettel ajánljuk az érdeklődők figyelmébe a 2017

Részletesebben

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra Móricz Zsigmond - Kocsák Tibor - Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig musical premiere DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra Belépõdíj: 1000 Ft Eisemann Mihály- Szilágyi László ÉN ÉS A KISÖCSÉM zenés bohózat 2

Részletesebben

A HAMVAS BÉLA VÁROSI KÖNYVTÁR ÜNNEPI FÉLÉVÉNEK RENDEZVÉNYEI 2014

A HAMVAS BÉLA VÁROSI KÖNYVTÁR ÜNNEPI FÉLÉVÉNEK RENDEZVÉNYEI 2014 A HAMVAS BÉLA VÁROSI KÖNYVTÁR ÜNNEPI FÉLÉVÉNEK RENDEZVÉNYEI 2014 SZEPTEMBER Szeptember 16. kedd 18:00 Találkozás a festészettel I. Színek versek hangulatok: Hölgyek ecsettel és tollal Festménykiállítás

Részletesebben

SZÍNHÁZ. A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: Bérletvásárlás és további információ:

SZÍNHÁZ. A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: Bérletvásárlás és további információ: SZÍNHÁZ A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: 2010. október 30. Cirkuszhercegnõ (operett) 2010. november 27. Vidám kísértet (komédia) 2011. január 29.

Részletesebben

A játszóház nyitvatartása Helyszín:

A játszóház nyitvatartása Helyszín: A játszóház nyitvatartása 2019. 09. 01. 12. 21. Hétfôtôl péntekig: 09.00 18.00 Szombaton: 15.00 18.00 Vasárnap: 10.00 13.00 Helyszín: Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház, 1138 Budapest, Dagály utca 15/A

Részletesebben

VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára Békéscsaba, Andrássy út Tel.: 66/

VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára Békéscsaba, Andrássy út Tel.: 66/ A programjai 2017. 2017. január 16. Tücsök Peti zenés interaktív gyermekműsora 2017. január 23 február 14. Vasutas Galéria FISAIC fotókiállítás, megnyitó: január 23. 2017. január 27. Tabán Táncegyüttes

Részletesebben

RÁTH GYÖRGY-VILLA PROGRAMFÜZET JANUÁR JÚNIUS

RÁTH GYÖRGY-VILLA PROGRAMFÜZET JANUÁR JÚNIUS RÁTH GYÖRGY-VILLA PROGRAMFÜZET 2019. JANUÁR JÚNIUS kurátori tárlatvezetés A MI SZECESSZIÓNK CÍMŰ KIÁLLÍTÁSBAN Múzeumi kollégák szakmai tárlatvezetése a Ráth György-villa állandó kiállításában. 01.18. PÉNTEK

Részletesebben

A játszóház nyitvatartása. Helyszín:

A játszóház nyitvatartása. Helyszín: A játszóház nyitvatartása 2018. 09. 03. 12. 31. Hétfôtôl péntekig: 09.00 18.00 Szombaton: 15.00 18.00 Vasárnap: 10.00 13.00 Játszóház hétköznap: 1000 Ft/gyermek/óra, utána minden megkezdett 30 perc 500

Részletesebben

ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT

ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT www.angyalfeny.hu Tel.: 06-30-438-9514 06-30-287-7426 E-mail: info@angyalfeny.hu molnarklara@t-online.hu vkarcsi@t-online.hu VII. Péterfy S. u. 15. mf. 2. PROGRAMAJÁNLÓ ÁPRILIS

Részletesebben

Művészetek Völgye 2015 LEMangURIA udvar Foglalkozásainkat a művészeti fesztivál ideje alatt INGYENESEK!

Művészetek Völgye 2015 LEMangURIA udvar Foglalkozásainkat a művészeti fesztivál ideje alatt INGYENESEK! LEMangURIA udvar Foglalkozásainkat a művészeti fesztivál ideje alatt INGYENESEK! LEMangURIA Tanoda Udvarán a tánc és társművészetek, zene, színjátszás, meditációk, testtudatos és egészségmegőrző módszerek

Részletesebben

A szerkesztôség e-mail címe: derekegyhazihirek@gmail.com Telefon: - Myletos Art Ságiné Őze Rita élelmiszer boltja Gyógynövény és Reformélelmiszer Üzlet (Szentes) Rongybika (Szentes) Erasmus + Dr. Brusznyai

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

forrás: www.urban-eve.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. március

forrás: www.urban-eve.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. március forrás: www.urban-eve.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. március Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptárja

Részletesebben

GYULAI LÁTNIVALÓK. Gyulai vár

GYULAI LÁTNIVALÓK. Gyulai vár GYULAI LÁTNIVALÓK Az árak és a nyitva tartás a leírásban csak tájékoztató jellegűek, kérlek benneteket, hogy mindig kérjetek friss információt ez ügyben! Gyulai vár A gyulai vár a 15.század első felében

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 3. szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 3. szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 3. szám Kedves Olvasó! A hosszúra nyúlt hideg idő után végre élvezhetjük a tavaszt. Áprilisban nemcsak a Húsvétra készülünk kínálatunkkal, de már anyák napjára is, hiszen május

Részletesebben

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA,

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA, Felhívás! A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2011. december 21-2012. január 2-ig zárva tart. Nyitás 2012. január 3-án. Derecske Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és partnerét

Részletesebben

Decemberi programok Sárospatakon és Környékén

Decemberi programok Sárospatakon és Környékén Turisztikai Hírlevél Tourinform Sárospatak Decemberi programok Sárospatakon és Környékén A Művelődés Háza és Könyvtára programjai: December 01. 17.00 óra Cserepes nap Értékes fazekas hagyománnyal bír Sárospatak.

Részletesebben

K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 28-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 28-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből ÚJFEHÉRTÓI POLGÁRMESTERI HIVATAL 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

2013. március havi programtáblázat

2013. március havi programtáblázat Apáczai Csere János Városi Művelődési Központ 8900 ZALAEGERSZEG, Apáczai Csere János tér 5. Telefon: 92/511-210 Fax: 511-213, Pf.: 168 E-mail: kozmuvelodes@apaczaizeg.hu Web: www.apaczaizeg.hu 2013. március

Részletesebben

honismereti, kerámia, grafikai, népdalkör, könyvbarát, szûrrátét, citera, leánykórus. (A szakkörök havi díja: 500 Ft).

honismereti, kerámia, grafikai, népdalkör, könyvbarát, szûrrátét, citera, leánykórus. (A szakkörök havi díja: 500 Ft). 2007. SZEPTEMBER KÖNYVTÁR ISKOLAI PROGRAMOK SPORT KLUBOK, FOGLALKOZÁSOK ZENÉS RENDEZVÉNYEK EGYHÁZI ÉLET MOZI, SZÍNHÁZ OÁZIS KIÁLLÍTÁS, VÁSÁR SZAKKÖRÖK, TANFOLYAMOK A MÛVELÕDÉSI KÖZPONTBAN: Szeptemberben

Részletesebben

A Váci Mihály Művelődési Ház szakkörei, klubjai, kiscsoportjai

A Váci Mihály Művelődési Ház szakkörei, klubjai, kiscsoportjai Hagyományőrző Népi Együttes Művészeti vezető: Széphalmi Zoltán Váci Mihály Művelődési Ház (október 30-ig az Innovációs Centrumban) szerda 19.00-21.00 Népdalkör Vezeti: Kovács László népzenész kedd 17.00-19.00

Részletesebben

Programok a Vörösmarty Mihály Könyvtár szolgáltató helyein

Programok a Vörösmarty Mihály Könyvtár szolgáltató helyein Programok a Vörösmarty Mihály Könyvtár szolgáltató helyein október 13. (hétfő) Kinyílik a mesesarok A könyvtáros meséi Időpont: 10.30 óra Alap Kezdjük mesével a hetet!- Mesedélután Böde Péter mesemondóval

Részletesebben

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM OKTÓBER 14. KEDD 10:00 CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM Az induló helyismereti klub vendége a VERSEGHY KÖR HÍDVÉGI ILONA: Szemelvények a szolnoki gépipari technikum történetéből című

Részletesebben

Keszthely. VároS Napja. és kísérő rendezvényei

Keszthely. VároS Napja. és kísérő rendezvényei Keszthely VároS Napja és kísérő rendezvényei Keszthely Város NapjA Kedves Keszthelyiek! Tisztelt Vendégeink! Szeretettel ajánlom figyelmükbe az idei városnapi rendezvénysorozatunk programjait. Az ünneplés

Részletesebben

HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira

HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira Ideje: 2017. szeptember 29 - október 13. Programszervező

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS RENDEZVÉNYEK MEGRENDEZÉSE SOMOGY MEGYÉBEN

SZAKMAI BESZÁMOLÓ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS RENDEZVÉNYEK MEGRENDEZÉSE SOMOGY MEGYÉBEN Pályázati azonosító: 3508/01174 SZAKMAI BESZÁMOLÓ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS RENDEZVÉNYEK MEGRENDEZÉSE SOMOGY MEGYÉBEN Árny az árnyban. Versszínház Radnóti Miklós utolsó pillanatáról Időpont: 2014.11.10.

Részletesebben

2012. évi Pályázati program címe. Összművészeti programsorozat. A év májusdecember. kulturális tevékenységének támogatására

2012. évi Pályázati program címe. Összművészeti programsorozat. A év májusdecember. kulturális tevékenységének támogatására Melléklet ok: Sorszám Kulturális tevékenységek támogatása szervezet neve 2011.évi Önkormányzati pályázat megnevezése Korábbi önkormány zati támogatáss al elszámolte? 2012. évi Pályázati program címe Mellékletek?

Részletesebben

csepeli nyár programajánló július augusztus

csepeli nyár programajánló július augusztus csepeli nyár programajánló 2017. július augusztus FINA Vizes VB (17. Úszó, Műúszó, Műugró, Óriástorony-ugró, Nyílt Vízi Úszó és Vízilabda Világbajnokság) Időpont: 2017. július 14 30. A vízisportokat szeretők

Részletesebben

2013. május havi programtáblázat

2013. május havi programtáblázat Apáczai Csere János Városi Művelődési Központ 8900 ZALAEGERSZEG, Apáczai Csere János tér 5. Telefon: 92/511-210 Fax: 511-213, Pf.: 168 E-mail: kozmuvelodes@apaczaizeg.hu Web: www.apaczaizeg.hu 2013. május

Részletesebben

Havi összesítő. Január

Havi összesítő. Január Havi összesítő Január Január 17. (péntek) 18:00 Találkozások - A százhalombattai Kalendárium bemutatója Vendégünk: Jankovits Márta, a Faluvédő Egylet elnöke A Kalendáriumot bemutatja Sinka László, alpolgármester

Részletesebben

A 2014/2015. nevelési év ÓVODAI RENDJE. KÁROLY ÓVODA 6630 Mindszent, Szabadság tér 4.

A 2014/2015. nevelési év ÓVODAI RENDJE. KÁROLY ÓVODA 6630 Mindszent, Szabadság tér 4. A 2014/2015. nevelési év ÓVODAI RENDJE KÁROLY ÓVODA 6630 Mindszent, Szabadság tér 4. A nevelési- oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII.31.)

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. Programunk a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben:

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. Programunk a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben: SZAKMAI BESZÁMOLÓ A SZÓRAKATÉNUSZ JÁTÉKMÚZEUM ÉS MŰHELYBEN VALAMINT A NAIV MŰVÉSZEK GYŰJTEMÉNYÉBEN ÉS KÖZÖS UDVARÁBAN A MÚZEUMI ÉJSZAKÁJÁN MEGRENDEZETT KIS EMBEREK BARÁTOCSKÁIM CÍMŰ IDŐSZAKI KIÁLLÍTÁSHOZ

Részletesebben

Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány

Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány "Ha úgy tűnik, nincs segítség, közelebb van, mint remélnéd." Unique 2010. május- június havi programajánlat 2800 Tatabánya, Kodály tér

Részletesebben

Szolgáltatási terv előlap. Város

Szolgáltatási terv előlap. Város Szolgáltási terv előlap Tárgyév 2019 Település neve hárd Megye Vas Település típusa - község, nagyközség, város, megyei jogú város, fővárosi kerület A település állandó lakónépessége (fő) Város A közművelődési

Részletesebben

XXVIII. Palócnapok és Megyei Vadásznap

XXVIII. Palócnapok és Megyei Vadásznap XXVIII. Palócnapok és Megyei Vadásznap 2014. július 11-12-13. Parád Nagyközség Önkormányzata és Bodony Község Önkormányzata szervezésében A rendezvény fővédnöke: Horváth László Országgyűlési képviselő

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 218/2016. (XI. 30.) számú h a t á r o z a t a

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 218/2016. (XI. 30.) számú h a t á r o z a t a ÚJFEHÉRTÓI POLGÁRMESTERI HIVATAL 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Kulturális rendezvénysorozat. Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja

Kulturális rendezvénysorozat. Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Kulturális rendezvénysorozat Programfüzet Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja 2009. július 23. csütörtök Emlékfutás Göncről Vizsolyba 10.00 Szenczi Molnár Albert nyomában

Részletesebben

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/ÁPRILIS. Tisztelt Olvasó!

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/ÁPRILIS. Tisztelt Olvasó! A pécsváradi Tourinform iroda HÍRLEVELE 2014/ÁPRILIS Tisztelt Olvasó! Ön a pécsváradi Tourinform Iroda 2014. évi negyedik hírlevelét olvassa, amellyel célunk, hogy mind partnereinket, mind pedig az érdeklődőket

Részletesebben

1. CICA CSOPORT. óvónők. Németh Zoltánné. Tóth Ildikó. dajka. Vilhelmné Vágó Katalin

1. CICA CSOPORT. óvónők. Németh Zoltánné. Tóth Ildikó. dajka. Vilhelmné Vágó Katalin 1. CICA CSOPORT Németh Zoltánné Tóth Ildikó Vilhelmné Vágó Katalin A környezet megismerésére nevelés témáihoz kapcsoljuk a tervezett beszélgetés - és játéktémákat, valamint az ének-zene, vizuális, irodalmi,

Részletesebben

E MÓRA FERENC SZT SZAKKOLLÉGIUM

E MÓRA FERENC SZT SZAKKOLLÉGIUM SZTE MÓRA FERENC SZAKKOLLÉGIUM BEMUTATKOZÁS Az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiuma Szeged egyik legszebb részén, zöldövezetben található. Kollégiumunk több mint 50 éve egyszerre biztosítja a hallgatók számára

Részletesebben

Derecskei Zenei Esték

Derecskei Zenei Esték MÁJUS 1. (szombat) 10.00 óra Majális Helyszín: Sárostói Sportpálya Az idén elõször lehetõség lesz támogatói jegy vásárlására is, mellyel a rendezvényt támogathatják. Az támogatói jegy ára 550 Ft. Egy támogatói

Részletesebben

Országos Könyvtári Napok 2014. október 13-20. A szentgotthárdi Móra Könyvtár programjai

Országos Könyvtári Napok 2014. október 13-20. A szentgotthárdi Móra Könyvtár programjai MÓRA FERENC VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS MÚZEUM SZENTGOTTHÁRD Országos Könyvtári Napok 2014. október 13-20. A szentgotthárdi Móra Könyvtár programjai Program: Versek és dalok a barátságról Alcím: Óvodás foglalkozás

Részletesebben

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele. 49. hét december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele. 49. hét december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele 49. hét 2017. december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája Kultúrpart-advent Kárpát-medencei folklór és kortárs költészet sok-sok zenével minden

Részletesebben

ISKOLAHÍVOGATÓ FOGLALKOZÁS

ISKOLAHÍVOGATÓ FOGLALKOZÁS ISKOLAHÍVOGATÓ FOGLALKOZÁS Szülők számára tájékoztató Gyermekek számára iskolahívogató foglalkozás Ismerkedés minden tanítóval Hetente, csütörtök 16,30 óra Kertvárosi iskolaválasztó 2017. február 11. Beiratkozás

Részletesebben

A Fordan Tánccentrum órarendje 2015. január 5-től. HétFo

A Fordan Tánccentrum órarendje 2015. január 5-től. HétFo Sárga Rózsaszín HétFo 08.00 08.00 CrossFit 08.00 08.00 08.30 Kósz Gergő 08.30 08.30 Asszonytorna 10.15 10.15 10.15 Ági néni 10.30 10.30 10.30 10.45 10.45 10.45 15.00 15.00 15.00 15.00 Rock n Roll Iskola

Részletesebben

A 2016/2017. nevelési év ÓVODAI RENDJE. KÁROLY ÓVODA 6630 Mindszent, Szabadság tér 4. OM azonosító:

A 2016/2017. nevelési év ÓVODAI RENDJE. KÁROLY ÓVODA 6630 Mindszent, Szabadság tér 4. OM azonosító: A 2016/2017. nevelési év ÓVODAI RENDJE KÁROLY ÓVODA 6630 Mindszent, Szabadság tér 4. OM azonosító: 029 524 1 A nevelési- oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló

Részletesebben

Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítõ Alapítvány

Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítõ Alapítvány Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítõ Alapítvány "Az életben nem az jelenti a tragédiát, ha nem éred el a célokat, hanem, ha nincsenek céljaid. " Benjamin Elijah Mays 2011. március- május

Részletesebben

Gyóni Napok Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2019 évi. GYÓNI NAPOK rendezvénysorozatára y ón Napok

Gyóni Napok Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2019 évi. GYÓNI NAPOK rendezvénysorozatára y ón Napok Gyóni Napok 2019 október 14 27. Gyóni Napok 2019 október 14 27. Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2019 évi. GYÓNI NAPOK rendezvénysorozatára Pálinkásné Balázs Tünde alpolgármester Kőszegi

Részletesebben

NÁLUNK TÁJEKOZÓDHAT! OLVASÁS ÉS SOKMINDEN MÁS! Tudnivalók a Grázi Városi Könyvtárról

NÁLUNK TÁJEKOZÓDHAT! OLVASÁS ÉS SOKMINDEN MÁS! Tudnivalók a Grázi Városi Könyvtárról NÁLUNK TÁJEKOZÓDHAT! OLVASÁS ÉS SOKMINDEN MÁS! Tudnivalók a Grázi Városi Könyvtárról MINDIG KÖZEL VAGYUNK! Gráz kulturális hivatalának városi könyvtára változatos és magas szintű állománnyal rendelkezik.

Részletesebben

2013. január havi programtáblázat

2013. január havi programtáblázat Apáczai Csere János Városi Művelődési Központ 8900 ZALAEGERSZEG, Apáczai Csere János tér 5. Telefon: 92/511-210 Fax: 511-213, Pf.: 168 E-mail: kozmuvelodes@apaczaizeg.hu Web: www.apaczaizeg.hu 2013. január

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám Kedves Olvasó! A nyár derekán közelegve az őszhöz már most szervezzük új tevékenységeinket. Már ebben a hírlevélben is meghirdetünk néhány őszi programot, és természetesen

Részletesebben

XVII. ORSZÁGOS BERCZIK SÁRA EMLÉKVERSENY DÍJAZOTTAK ÁPRILIS 6. SZOMBAT FELNŐTT KOROSZTÁLY VERSENY DÍJAZOTTAK

XVII. ORSZÁGOS BERCZIK SÁRA EMLÉKVERSENY DÍJAZOTTAK ÁPRILIS 6. SZOMBAT FELNŐTT KOROSZTÁLY VERSENY DÍJAZOTTAK XVII. ORSZÁGOS BERCZIK SÁRA EMLÉKVERSENY DÍJAZOTTAK 2019. ÁPRILIS 6. SZOMBAT FELNŐTT KOROSZTÁLY VERSENY DÍJAZOTTAK Intézmény, csoport neve Pedagógus Koreográfus Előadó Kategória Produkció címe Helyezés

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. A SZÓRAKATÉNUSZ JÁTÉKMÚZEUM ÉS MŰHELY valamint A MAGYAR NAIV MŰVÉSZEK GYŰJTEMÉNYE közös MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA PROGRAMJÁRÓL 2016

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. A SZÓRAKATÉNUSZ JÁTÉKMÚZEUM ÉS MŰHELY valamint A MAGYAR NAIV MŰVÉSZEK GYŰJTEMÉNYE közös MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA PROGRAMJÁRÓL 2016 SZAKMAI BESZÁMOLÓ A SZÓRAKATÉNUSZ JÁTÉKMÚZEUM ÉS MŰHELY valamint A MAGYAR NAIV MŰVÉSZEK GYŰJTEMÉNYE közös MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA PROGRAMJÁRÓL 2016 A Múzeumok Éjszakája a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben

Részletesebben

GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET

GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET Katolikus EGYHÁZKÖZSÉGEINK F Gyóni Katolikus EGYHÁZKÖZSÉG Miserendünk: hétfő, kedd, péntek szombat 18.00 óra (Gyón) vasárnap 8.30 (Dabasi-szőlők), 11.00 (Gyón) Szeptember 10-én, hétfőn este 18.30-tól Biblia

Részletesebben

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET szeptember HIT VALLÁS

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET szeptember HIT VALLÁS 2019. szeptember HIT VALLÁS EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F GYÓNI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG A GYÓNI KATOLIKUS PLÉBÁNIA SZEPTEMBER 15-TŐL ÉRVÉ- NYES MISERENDJE: hétfő, kedd, péntek 18.00 óra,

Részletesebben

Vállalkozás, kultúra, polgárosodás

Vállalkozás, kultúra, polgárosodás 2011/11/04 Page 1 of 5 [1]Az Országos Széchényi Könyvtár és az MTA OSZK Res libraria Hungariae Kutatócsoport 19. századi műhelye címmel közös kiállítást rendez Heckenast Gusztáv (1811 1878) születésének

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5.

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. MEGHÍVÓ Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. 2011. június 2. csütörtök 18.00 óra A Dunavarsányi Napok rendezvénysorozat nyitóünnepsége, az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Év végi Hangversenye

Részletesebben

A VAS MEGYEI BÁZISÓVODÁK NYILVÁNOS SZAKMAI PROGRAMJAI, JÓ GYAKORLATOS BEMUTATÓI A 2016/2017. TANÉVBEN

A VAS MEGYEI BÁZISÓVODÁK NYILVÁNOS SZAKMAI PROGRAMJAI, JÓ GYAKORLATOS BEMUTATÓI A 2016/2017. TANÉVBEN A VAS MEGYEI BÁZISÓVODÁK NYILVÁNOS SZAKMAI PROGRAMJAI, JÓ GYAKORLATOS BEMUTATÓI A 2016/2017. TANÉVBEN Benned a létra (?) (W.S) 9.00-11.0 Mikrocsoportos foglalkozás nagycsoportos gyermekekkel (terepgyakorlat,

Részletesebben

NYÁRI KALENDÁRIUM. Így fedezzük fel a világot! Gyermekhét

NYÁRI KALENDÁRIUM. Így fedezzük fel a világot! Gyermekhét Június 01. hétfő NYÁRI KALENDÁRIUM Így fedezzük fel a világot! Gyermekhét Kalandozások Napja Lovas kocsikázás településeink utcáin Június 02. kedd Tűzoltók, Rendőrök Napja 10. 00 11. 00 Ismerkedés a tűzoltók,

Részletesebben

A Fordan Tánccentrum órarendje szeptember 3 - tól. Hétfő

A Fordan Tánccentrum órarendje szeptember 3 - tól. Hétfő Hétfő Sárga Rózsaszín Asszonytorna 10.15 10.15 10.15 Ági néni 10.30 10.30 10.30 10.45 10.45 10.45 15.00 15.00 Fashion Dance 15.00 15.00 15.15 No Name 15.15 15.15 15.30 15.30 15.30 15.45 Volf Dominika 15.45

Részletesebben

VEGYESCIKK KEReSKEDÉS

VEGYESCIKK KEReSKEDÉS DERECSKEI PROGRAMFÜZET E-mail:programfuzet@gmail.com 2007. DECEMBER HÓ Közösségi programok Klubok, tanfolyamok Zenés rendezvények Iskolai programok Kiállítás, vásár Színház, mozi Egyházi élet Áldott, Békés

Részletesebben

múzeumi programok január,február Ko ko rcsinek Kércz Tibor fotója

múzeumi programok január,február Ko ko rcsinek Kércz Tibor fotója múzeumi programok 2018. január,február Ko ko rcsinek Kércz Tibor fotója S z o m b a t h e ly 2018. január, február Január 18. csütörtök 17.00 SzombathelyI képtár A klasszikus újító: Kassák Lajos (1887-1967)

Részletesebben

Képzési program. Múzeumi Önkéntes Tárlatvezetők

Képzési program. Múzeumi Önkéntes Tárlatvezetők Képzési program Múzeumi Önkéntes Tárlatvezetők A képzés a Múzeumok Oktatási és Képzési Központja (Szentendre) és a Megyei Múzeumi Igazgatóság közös szervezése. Önkéntes tárlatvezető képzés 5 helyszínen:

Részletesebben

Újvárosi városrészi nap. LEADER rendezvény. Beszámoló

Újvárosi városrészi nap. LEADER rendezvény. Beszámoló Újvárosi városrészi nap LEADER rendezvény Beszámoló A rendezvény helyszíne: 6800 Hódmezővásárhely, Széchenyi tér A rendezvény időpontja: 2012. július 21. A Visszhang utcai Olvasókör 12 éve rendezi meg

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ Csak tiszta forrásból : az Országos Könyvtári Napok megvalósulása Somogy megye könyvtáraiban című pályázatról

SZAKMAI BESZÁMOLÓ Csak tiszta forrásból : az Országos Könyvtári Napok megvalósulása Somogy megye könyvtáraiban című pályázatról Pályázati azonosító: 204108/01422 SZAKMAI BESZÁMOLÓ Csak tiszta forrásból : az Országos Könyvtári Napok megvalósulása Somogy megye könyvtáraiban című pályázatról (a beszámoló megtalálható a www.mvkkvar.hu

Részletesebben

Kálmánháza egy közel 2000 fős szép, virágos település. Szabolcs Szatmár Bereg megyében, Nyíregyházától 15 km-re fekszik. A településünk gyerekbarát,

Kálmánháza egy közel 2000 fős szép, virágos település. Szabolcs Szatmár Bereg megyében, Nyíregyházától 15 km-re fekszik. A településünk gyerekbarát, Kálmánháza egy közel 2000 fős szép, virágos település. Szabolcs Szatmár Bereg megyében, Nyíregyházától 15 km-re fekszik. A településünk gyerekbarát, óvoda, általános iskola, bölcsőde is működik. A szépen

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ AZ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS EGYÉB RENDEZVÉNYEK MEGVALÓSULÁSA SOMOGY MEGYÉBEN

SZAKMAI BESZÁMOLÓ AZ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS EGYÉB RENDEZVÉNYEK MEGVALÓSULÁSA SOMOGY MEGYÉBEN Pályázati azonosító:204108/01529 SZAKMAI BESZÁMOLÓ AZ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS EGYÉB RENDEZVÉNYEK MEGVALÓSULÁSA SOMOGY MEGYÉBEN (a beszámoló megtalálható a www.mvkkvar.hu honlapon) A Takáts Gyula Megyei

Részletesebben

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptára

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptára Lajosmizse Város 2019. évi kulturális rendezvénynaptára Rendezvény megnevezése Időpontja Helyszíne Szervezője Csincsik Zoltán festőművész kiállítása 2019. január 09-26. Jobb agyféltekés rajztanfolyam 2019.

Részletesebben

MÁJUSI ELÕZETES Május 1. Majális a Sárostói Sportpályán tervezett program

MÁJUSI ELÕZETES Május 1. Majális a Sárostói Sportpályán tervezett program ÁPRILIS 1-3. (csütörtök-szombat) III. Bihar-Bihor Amatõr Diákszínjátszó Fesztivál színházterme ÁPRILIS 8. (csütörtök) 17 óra A GOBLEIN kör gyûlést tart Szõllõsi Imréné vezetésével Munkákat lehet hozni

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR A ES TANÉVRE

ESEMÉNYNAPTÁR A ES TANÉVRE / Székesfehérvári Nemes Nagy Ágnes Kollégium 8000 Székesfehérvár Gyümölcs u. 13. Tel: 22-500-231 Fax: 22-500-290 ESEMÉNYNAPTÁR A 2016-2017-ES TANÉVRE Készítette: Nyikusné Tatai Szilvia igazgatóhelyettes

Részletesebben

DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN

DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN Dátum hét napja Program Szervező Helyszín 2019.02.7 Csütörtök Vámos Miklós: Legközelebb majd sikerül 2019.02.8 Péntek Világjárók Hátizsákkal Vietnámtól Mexikóig 2019.02.14.

Részletesebben

#zeneóra. Ifjúsági bérlet Győr-Moson-Sopron megye

#zeneóra. Ifjúsági bérlet Győr-Moson-Sopron megye #zeneóra Ifjúsági bérlet 2019-2020 Győr-Moson-Sopron megye Elérhetővé tesszük az élményt! A Filharmónia Magyarország ifjúsági koncertsorozata 6 éves kortól egészen 18 éves korig szólítja meg az iskolásokat

Részletesebben

A Solti György Zenei Alapfokú Művészeti Iskola

A Solti György Zenei Alapfokú Művészeti Iskola A Solti György Zenei Alapfokú Művészeti Iskola 2014/2015. tanév éves intézményi munkaterve Dátum Nap Óra Esemény Helyszín augusztus 25. 11.00 Tanszakvezetői alakuló Solti értekezlet augusztus 26 29. Vonószenekar

Részletesebben