J e g y z ő k ö n y v. N a p i r e n d

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J e g y z ő k ö n y v. N a p i r e n d"

Átírás

1 J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község képviselőtestületének rendkívüli üléséről január 10-én Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Kiss Géza polgármester, Fáncsik Géza, Horváthné Gogán Jolán, Kónya Vilmosné, Magyar József, Menyhártné Nagy Judit, Nagy Tibor, Raffael Attila, Semjén Attila és Zámbó Tibor képviselőtestületi tagok Dr. Kardos Tamás jegyző Igazoltan távolmaradt: Paál Gyula képviselőtestületi tag Meghívottak közül jelen volt. Virányi István, Szűcs Gábor tervező, Steidl János műszaki ügyintéző Kiss Géza polgármester: Üdvözölte a képviselőtestületi ülésen megjelent képviselőtestületi tagokat, meghívott vendégeket és a jegyzőt. Megállapította, hogy az ülés határozatképes, mert a 11 képviselőtestületi tag közül 10 jelen volt, az ülést megnyitotta. Ezt követően javaslatot terjesztett elő az ülés napirendi pontjaira, melyet a képviselőtestület 10 igen szavazattal az alábbiak szerint fogadott el: 1./ Rendezési terv bemutatása Előadó: Kiss Géza polgármester N a p i r e n d 2./ Közbeszerzési Szabályzat-tervezet megtárgyalása Előadó: Kiss Géza polgármester 3./ Mezőszilas község önkormányzat képviselőtestületének évi munkaterv tervezetének megtárgyalása Előadó: Kiss Géza polgármester 4./ Előterjesztések, bejelentések Előadó: Kiss Géza polgármester Első napirendi pont tárgyalása Virányi István tervező:

2 Mezőszilas község rendezési terve elkészült, hosszú folyamat előzte meg, fejlesztési koncepció is készült. A szükséges hatóságokhoz a megfelelő példányokat elküldték, a területi főépítész hozzájárulása is megérkezett. Elmondta, hogy a tervezési munka végén járnak, amely nem azt jelenti, hogy nem lehet változtatni rajta, de a tervet jóvá kell hagyni a képviselőtestületnek. Kiss Géza polgármester: Javasolta a terv elfogadását, a főépítész pozitív javaslattal elfogadhatónak találta az elkészített rendezési tervet. 1./ Kónya Vilmosné képv.: A tervet tegnap este kapta kézhez, igazán áttanulmányozni nem tudta, de megállapítható, hogy szépen összeállított munka, elfogadásra javasolta. 2./ Kiss Géza polgármester: Nem vagyunk szakemberek, de a rendezési terv nem azt jelenti, hogy változtatni egyáltalán nem lehet. 3./ Zámbó Tibor képv.: Kérdezte, hogy az adatok mennyire tényszerűek, mennyire tükrözik a mai valós állapotokat. 4./ Virányi István tervező: A szükséges államigazgatási egyeztetés megtörtént, a szakhatóságok elfogadhatónak találták az adatokat. 5./ Szűcs Gábor tervező: A munkavégzés során a területet bejárták, feltérképezték, a terv a jelenlegi állapotokat tartalmazza. 6./ Horváthné Gogán Jolán alpolgármester: Az uniós pályázatok alapfeltétele, hogy a település községrendezési tervvel rendelkezzen, enélkül már nem lehet pályázatot benyújtani. 7./ Virányi István tervező: Sok pályázat esetében kell a rendezési terv. 8./ Magyar József képv.: Kérdezte, hogy a térképek, közművek digitális nyilvántartásban megvannak? 9./ Virányi István tervező: A tervező cégnek nincs meg, egy-egy település digitális térképe millió forint lenne. A földhivatalnál papíralapú térképen van, de ott is elmaradás tapasztalható. A községrendezési terv CD-n van tárolva. 10./ Magyar József képv.: A CD-t le lehet másolni és a képviselőtestület tagjai megkaphatják. 11./ Virányi István tervező: A terv megtekintése KOREL programmal lehetséges, de az egész terv számítógépen áttekinthetetlen. 12./ Magyar József képv.: Saját részéről annyit tud elmondani, hogy a tervet nem ismeri érdemben, de a jogszabályi előírásoknak meg kell hogy feleljen. Saját felkészületlensége miatt a terv elfogadását nem akarja megakadályozni.

3 13./ Kiss Géza polgármester: A területi főépítész véleménye szerint a terv elfogadható, senkit hátrány nem ér vele, ha megszavazza az elfogadást. Raffael Attila képviselőtestületi tag az ülésről távozott, a létszám a továbbiakban 9 fő volt. A napirend megtárgyalása után a képviselőtestület 9 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 1/2005. (I. 10.) KT. sz. határozat Mezőszilas község önkormányzatának képviselőtestülete az előterjesztett javaslat alapján elfogadja Mezőszilas Község Településrendezési tervét. Megbízza a képviselő-testület a polgármestert, hogy gondoskodjon a szükséges további intézkedések megtételéről. Határidő: január 31. Felelős: Kiss Géza polgármester Második napirendi pont tárgyalása (Előterjesztés a melléklet szerint) Kiss Géza polgármester A közbeszerzési szabályzat elfogadása a Holdudvar program keretében történő beszerzések lebonyolításához szükséges. Dr. Kardos Tamás jegyző: A projekt keretében beszerzések szükségesek, ezért nem tudtuk megvárni a közbeszerzési szabályzat elfogadásával a január hónap végén tartandó ülést. 1./ Magyar József képv.: Elmondta, hogy az általa átadott minta Sárbogárd város önkormányzatának tulajdona, szellemi termék, de ha a másik szabályzatot is ügyvéd készítette, véleménye szerint elfogadható. 2./ Dr. Kardos Tamás jegyző: Javasolta a képviselőtestületnek, hogy a december 20-i ülésre kézhez kapott közbeszerzési szabályzatot fogadják el. A napirendi pont megtárgyalása után a képviselőtestület 9 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 2/2005. (I. 10.) KT. sz. határozat

4 Mezőszilas Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi közbeszerzési szabályzatot jóváhagyja, egyúttal megbízza a polgármestert és a jegyzőt annak záradékkal történő ellátására. Felelős: Kiss Géza polgármester dr. Kardos Tamás jegyző Határidő: január 20. Harmadik napirendi pont tárgyalása (Előterjesztés a melléklet szerint) Kiss Géza polgármester: Javasolta a képviselőtestület tagjainak a munkaterv elfogadását, meglepte, hogy nem félévre szóló munkaterv készült, hanem egy évre szóló. Dr. Kardos Tamás jegyző: Ez a terv csak egy vázlat lenne, a kötelező napirendeket tartalmazza, a többi megtárgyalásra való napirend még hozzákapcsolódhat. 1./ Kónya Vilmosné képv.: Megfelelőnek tartja a munkatervet. Novemberben már foglalkozhat a képviselőtestület a költségvetés összeállításával. A Munkaügyi Központ tájékoztatóját is jónak tartja, egyetlen kérdése, hogy működik-e a településen a polgárőrség. 2./ Kiss Géza polgármester: A polgárőrség tulajdonképpen papíron létezik, de a működésük pénz hiányában kétséges. 3./ Zámbó Tibor képv.: A január hónapban tartandó ülésre javasolta a SODEXHO Kft. előterjesztését a konyha működtetésének átvételével kapcsolatban beépíteni. 4./ Magyar József képv.: A munkatervvel kapcsolatban az alábbi észrevételeket tette: a március 21-i ülésen a 2-es napirend a költségvetés módosítása. Kötelező a zárszámadást tárgyalni, ha nem készül el akkor áprilisban kell napirendre tűzni. A decemberi ülésen nem érti a napirendi pontot, mert a évi költségvetés első fordulóját ekkor még nem lehet megtárgyalni, mert nem állnak rendelkezésre megfelelő adatok. 5./ Zámbó Tibor képv.: A májusi ülésen napirendi pont a helyi közlekedés, mivel ez a szolgáltatás megszűnt, nem kell ez a napirend. Helyette csak az iskolában végzett munkáról szóló beszámoló szerepeljen. 6./ Magyar József képv.: Javasolta, hogy a Holdudvar programmal kapcsolatban szeptember hónapban is legyen tájékoztató. Áprilisban még csak a kezdetekről lehet beszámolni. Javasolta továbbá, hogy a védőnő is tartson beszámolót a képviselőtestületnek a végzett munkájáról február vagy március hónapban. A napirendi pont megtárgyalása után a képviselőtestület 9 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta:

5 3/2005. (I. 10.) KT. sz. határozat A Képviselő-testület az írásban kiadott anyag, az elhangzott vélemények és javaslatok alapján elfogadja a képviselő-testület évi munkatervét. Megbízza a polgármestert és a jegyzőt annak záradékkal történő ellátására. Felelős: Kiss Géza polgármester dr. Kardos Tamás jegyző Határidő: január 20. Bejelentések 1./ Kiss Géza polgármester elmondta, hogy a Holdudvar program elindult, amely az önkormányzatra is hatással van. A térburkolók gyakorlati oktatása helyi szakemberekkel is megtörténhet, művezetői feladatok ellátásával Steidl János műszaki ügyintézőt lehetne megbízni. 1./ Zámbó Tibor képv.: Az átfedésekre ügyelni kell, ha valaki 8 órás főállású dolgozó és a projektben is dolgozik egyébként is, akkor miképpen tud mindenhol dolgozni. 2./ Fáncsik Géza képv.: Egy korábbi időpontban lezajlott kőműves tanfolyamon is volt olyan helyzet, hogy csak egy ember oktatott és nem a karbantartó csoport vezetője volt. 3./ Magyar József képv.: Nem tartja szerencsés dolognak, hogy a projektben köztisztviselők is részt vesznek. Közös érdekünk, hogy a program jól sikerüljön és munkájuk legyen az embereknek. Raffael Attila képviselőtestületi tag az ülésre visszaérkezett, így a létszám ismét 10 fő volt. 4./ Dr. Kardos Tamás jegyző: Az eddig elmondottakat pontosítva arról lenne szó, hogy a karbantartó csoport tagjai munkáinak irányítását Steidl János műszaki ügyintéző végezné, de a közhasznú foglalkoztatottak, közcélú dolgozók nem ide tartoznának. Az ő munkájuk irányítását, felügyeletét Varga József csoportvezető végezné. 2./ Kiss Géza polgármester tájékoztatta a képviselőtestület tagjait, hogy a fogorvosi rendelő átalakítása 2,5 millió forintba kerül, melyhez 2 millió forint támogatást nyertünk pályázaton. Zámbó Tibor képviselőtestületi tag az ülésről távozott, így a létszám a továbbiakban 9 fő volt. 3./ Dr. Kardos Tamás jegyző bejelentette, hogy a szociális segítő szolgálat vezetőjének kinevezése április hónapban lejár, ki kellene írni a pályázatot a vezetői munkakör betöltésére. A határidőbe belefér a pályázati kiírás.

6 1./ Magyar József képv.: A pályázati kiíráshoz szükségesek a pályázati feltételek is. Az intézmény most már gondozási központként működik. Kérte, hogy a feltételeket az állás betöltése érdekében állítsa össze a képviselőtestület. 2./ Horváthné Gogán Jolán alpolgármester: Feltétlenül kell vezetői gyakorlat? Mert, ha ettől eltekint a képviselőtestület lehetséges, hogy helyi pályázó is benyújtja a pályázatát. 3./ Magyar József képv.: Elképzelhetőnek tartja, hogy kiírható úgy is a pályázat, hogy 2 év vezetői gyakorlat vagy 3 év szakmai gyakorlat. Vezetői munkakörökre nem vesznek fel gyakorlat nélküli pályázókat. 4./ Kónya Vilmosné képv.: Esélyt adhat a képviselőtestület pályakezdőknek is, de a vezetői munka felelősségteljes munka. 5./ Magyar József képv.: Meg lehet fogalmazni a pályázatot úgy is, hogy a képviselőtestület előnyben részesíti azt a pályázót, akinek van gyakorlata. 6./ Horváthné Gogán Jolán alpolgármester: A hozzászólásával azt szerette volna kiemelni, hogy esélye legyen másoknak is pályázatot benyújtani. 7./ Raffael Attila képv.: Egyetért azzal a javaslattal, hogy a képviselőtestület engedményeket tegyen, mert azzal bővülhet a pályázók köre. A bejelentés megtárgyalása után a képviselőtestület 9 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 4/2005. (I. 10.) KT. sz. határozat A Képviselőtestület a Mezőszilas Község Önkormányzatának Szociális Segítő Szolgálata intézményvezető beosztásának betöltésére az alábbi pályázatot teszi közzé: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Mezőszilas Község Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot hirdet a Mezőszilas Község Önkormányzatának Szociális Segítő Szolgálata ( 7017 Mezőszilas fő u.117/a.) intézményvezetői álláshelyének betöltésére. A pályázatot meghirdető szerv: Mezőszilas Község Önkormányzat Képviselő-testülete 7017 Mezőszilas Fő u.111. szám. Pályázati feltételek: - az 1/2000. (I.7.) SzCSM rendelet 3. számú mellékletében előírt képesítés Előnyt jelent:

7 - legalább 3 év felsőfokú szakképzettséget vagy felsőfokú szakmai képesítést igénylő, a gyermekvédelem, a szociális ellátás területén végzett munkakörben szerzett szakmai gyakorlat, - legalább 2 éves vezetői gyakorlat, A pályázatnak tartalmaznia kell: - részletes szakmai önéletrajzot, - 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt, - képesítést igazoló okiratok hiteles másolatát, - az intézmény vezetésére vonatkozó szakmai programot, a fejlesztési elképzelésekkel A megbízatás időtartama: 5 év, április március 31. Illetmény: a közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. Törvényben meghatározottak szerint A pályázat benyújtásának ideje: A szociális közlönyben történő megjelenéstől számított 30 napon belül A pályázat elbírálásának ideje: A határidő lejártát követő első testületi ülésen A pályázatokat 7017 Mezőszilas Fő u.111. számra Kiss Géza polgármester részére kell megküldeni. Érdeklődni lehet munkaidőben a 06 (25) as telefonszámon. Megbízza a Képviselő-testület az alpolgármestert, hogy a beérkezett pályázatokat elbírálás végett terjessze a Képviselő-testület elé. Határidő: március 31. Felelős: Kiss Géza polgármester 4./ Dr. Kardos Tamás jegyző: tájékoztatta a képviselőtestület tagjait, hogy Dr. Szőcs Ferenc háziorvos február 1-jén vállalkozói formában nem tudja elkezdeni a tevékenységét Mezőszilas községben. Legkorábban április 1-jén tudna vállalkozói formában kezdeni február 1-től közalkalmazottként lehetne foglalkoztatni, de a közalkalmazotti bérért ezt nem vállalja. Az orvossal történt egyeztetés alapján elmondta, hogy a finanszírozási összegért eljönne még abban az esetben is, ha a Ft-ból Ft-ot levonunk, mert ez az asszisztensek közalkalmazotti költsége. 1./ Magyar József képv.: Javasolta a képviselőtestületnek a korábbi határozat kiegészítését azzal, hogy Dr. Szőcs Ferenc háziorvos február 1-től szerezze meg a vállalkozói, illetve praxisjogot. A közalkalmazotti jogviszony határozott vagy határozatlan időre lenne kötve, de ha nem szerez praxisjogot mi történik, hosszabbítva lesz a jogviszony? Az orvosi rendelő eszközbeszerzése is a finanszírozási összegből történik. Mindenképpen javasolta a határozat

8 kiegészítését azzal, hogy az orvos február 1-ig szerezze meg a praxisjogot. Addig a körzet helyettesítését Dr. Vámos Julianna igari orvos és Dr. Mányoki Lídia gyermekorvos végezze. Ha ez a javaslat nem valósítható meg, Dr. Szőcs Ferenc háziorvossal a feltételeket pontosan kidolgozva kell a helyettesítésről gondoskodni. A bejelentés megtárgyalása után a képviselőtestület 7 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal és 1 tartózkodással az alábbi határozatot hozta: 5/2005. (I. 10.) KT. sz. határozat Mezőszilas község önkormányzatának képviselő-testülete a 140/2004. (XII. 13.) KT. sz. határozatát az alábbiak szerint módosítja: Mezőszilas község önkormányzatának képviselő-testülete dr. Szőcs Ferencet (szül.: Budapest március 8.) a Mezőszilas község közigazgatási területére vonatkozó működtetési jog január 31.-ig történő megszerzése esetén vállalkozó háziorvosként kívánja foglalkoztatni. Megbízza a Képviselő-testület a polgármestert, hogy a határozatot az érintett részére adja ki. Határidő: január 15. Felelős: Kiss Géza polgármester 6/2005. (I. 10.) KT. sz. határozat Mezőszilas község önkormányzatának képviselőtestülete az előterjesztett javaslat alapján dr. Vámos Juliannával köt helyettesítési szerződést határozott időre, február1.-től február 28.- ig a korábban dr. Magenheim Mihály vállalkozó háziorvossal kötött szerződéssel megegyező tartalommal. Amennyiben a polgármester dr. Vámos Juliannával nem tud megegyezni a képviselő-testület hozzájárul dr. Magenheim Mihály vállalkozó háziorvos vállalkozási szerződésének a meghosszabbításához, határozott időre, február1.-től február 28.- ig. A képviselő-testület dr. Mányoki Lídiával a gyermekorvosi tevékenység végzésére irányuló vállalkozási szerződését meghosszabbítja, határozott időre, február1.-től február 28.- ig. Megbízza a képviselő-testület a polgármestert, hogy a módosított szerződéseket írja alá és gondoskodjon a szükséges további intézkedések megtételéről. Határidő: január 31. Felelős: Kiss Géza polgármester 5./ Kiss Géza polgármester tájékoztatta a képviselőtestület tagjait, hogy a simontornyai önkormányzat elnapolta a döntést a hétvégi orvosi ügyelettel kapcsolatban március hónapra.

9 6./ Kiss Géza polgármester elmondta, hogy EU projekt pályázatot lehet benyújtani vízkár elhárítási célokra. AVOP pályázatot víztározó építésre lehet benyújtani. Kérdezte, hogy tárgyaljon-e ezzel kapcsolatban a kivitelezővel. 1./ Semjén Attila képv.: évben a költségvetésből mennyi összeget kell erre a célra fordítani? 2./ Kiss Géza polgármester: évben erre a célra semmilyen összeget nem kell biztosítani, a pályázat benyújtási határideje is október közepe. A bejelentés megtárgyalása után a képviselőtestület 6 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal és 2 tartózkodással az alábbi határozatot hozta: 7/2005. (I. 10.) KT. sz. határozat Mezőszilas község önkormányzatának képviselőtestülete felhatalmazza a polgármestert, hogy a későbbiekben víztározó építésre esetleg benyújtásra kerülő AVOP pályázattal kapcsolatban tárgyalásokat folytasson több kivitelezővel. Megbízza a képviselő-testület a polgármestert, hogy gondoskodjon a további szükséges intézkedések megtételéről. Határidő: folyamatos Felelős: Kiss Géza polgármester 7./ Dr. Kardos Tamás jegyző: Leltározási munkákban való részvételhez kérte a képviselőtestületi tagok jelentkezését. 8./ Kiss Géza polgármester elmondta, hogy korábbi ülésen egy közhasznú társaság, civil szervezet létrehozásához kért a képviselőtestület tagjaitól a kuratóriumi tagokra javaslatot. 1./ Kónya Vilmosné képv.: Kérte, hogy a január végén tartandó ülésig várjunk a nevek közlésével, mert a javasolt személlyel szeretné megbeszélni vállalja-e a megbizatást. 2./ Magyar József képv.: Többféle cégforma is elhangzott a javaslat között, de melyik szervezet lenne alapítva? 3./ Semjén Attila képv.: Javasolta, hogy bízza meg a képviselőtestület a polgármestert a szervezet vezetésével és a tagok névsorának összeállításával. 9./ Kónya Vilmosné képv.: Elmondta, hogy zárt ülésen történt szavazás után előfordult, hogy a kérelmező ügyfélnek elmondták a szavazáson részt vett képviselő szavazását. Minden képviselőnek vállalnia kell a döntéséért a felelősséget és sajnos ez a visszamondás pont ellentétesen történt. Kérte, hogy aki elmondta állítsa helyre a dolgot.

10 10./ Kiss Géza polgármester: Sajn os ilyen jellegű probléma mindig is volt és valószínűleg lesz is. 11./ Magyar József képv.: Kérdezte, hogy Szegedi Lászlóval kötött lakásbérleti szerződés a képviselőtestület döntése szerint lett-e megkötve és be van-e tartva? 12./ Dr. Kardos Tamás jegyző: Magyar József képviselőtestületi tag kérdésére válaszolva közölte, hogy a következő ülésen tájékoztatást ad a lakásbérleti szerződésről. 13./ Horváthné Gogán Jolán képv.: Tájékoztatta a képviselőtestület tagjait, hogy a polgármester úr helyettesítése idején a volt jegyző úr és a jelenlegi jegyző úr is azt mondta, hogy nem kell az alpolgármesternek állandóan a hivatalban lennie teljes munkaidőben. 14./ Kiss Géza polgármester bejelentette, hogy a gyógyszertár bérlője 5 millió forint árajánlatát adott az épület megvásárlására. Ez az összeg nagyon kevés Dr. Szekercés Anna ügyvéd véleménye szerint is. Ezért az összegért ne értékesítsük a gyógyszertár épületet. 15./ Semjén Attila képv.: Felszólalásában elmondta, hogy nem megoldott a településen a szennyvízszippantás. Vállalkozóval tárgyalni kellene és a Kisbíró című helyi lapban meg lehetne jelentetni és plakátokat kihelyezni, hogy milyen módon leheti igénybe venni ezt a szolgáltatást. Ugyanez a helyzet a gázkészülékek javítása, a közvilágítás javítása és a szemétszállítással kapcsolatban is. 16./ Fáncsik Géza képv.: A Balatoni úton történt fakivágások véleménye szerint engedély nélküliek és a bérleti földeket is kiszántják a használók, ezáltal az utak sok helyen járhatatlanok. 17./ Menyhártné Nagy Judit képv.: Az alsó temető kitakarítása jelenleg folyik, de a temető kb. 5 év múlva betelik. A temető rekultiválásának meg vannak a szabályai. Az alsó temetőben is kivágják a fákat, jó lenne, ha az önkormányzat munkavezetői felszólítanák a dolgozókat, hogy ne minden fát vágjanak ki, csak azokat, amelyek útban vannak. Kiss Géza polgármester: Megköszönte a képviselőtestületi tagok, meghívott vendégek és a jegyző megjelenését, az ülést bezárta. kmft. Kiss Géza polgármester Dr. Kardos Tamás jegyző

J e g y z ő k ö n y v. N a p i r e n d

J e g y z ő k ö n y v. N a p i r e n d J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2005. július 12-én tartott rendkívüli üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Kiss Géza polgármester, Fáncsik Géza, Horváthné

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának rendkívüli képviselőtestületi üléséről 2005. június 13-án. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Kiss Géza polgármester, Fáncsik

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában:

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában: ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án 17.00 órakor kezdődő nyilvános testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Mezőszilas Község Önkormányzatának 2011. március 30-án tartott képviselőtestületi üléséről Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester, Horváthné Gogán

Részletesebben

24. sz. JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.)

24. sz. JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.) Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520 223-24/2013. iktatószám 24. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének és Kertészsziget

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről. Sorszám: 19 /2013. Ikt.szám: M 2389/2013. JEGYZŐKÖNYV Mezőszilas Község Önkormányzatának 2013. augusztus 29-én, 17 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről. Napirendi

Részletesebben

Nagydobos Község Önkormányzat Képviselő - Testület április 11-én megtartott ülésének

Nagydobos Község Önkormányzat Képviselő - Testület április 11-én megtartott ülésének Nagydobos Község Önkormányzat Képviselő - Testület 2017. április 11-én megtartott ülésének a. ) jegyzőkönyve: 1 b. ) tárgysorozata: 1. c. ) határozatai: 47-48. d. ) rendelete: 5 ö ö '^ /2 0 1 7. TÁRGYSOROZAT

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8.-án megtartott rendkívüli ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8.-án megtartott rendkívüli ülésén. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8.-án megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Dr. Nagy János polgármester Nagyné Jobbágy Piroska jegyző Veres

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének január 15-én (kedden) órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének január 15-én (kedden) órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Szám: 1/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 15-én (kedden) 18.00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Jelen lévő képviselők: dr. Illés György

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat fenntartásában

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2006. november 30-án tartott rendkívüli üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester, Borza Vilma,

Részletesebben

2014. évi. 14. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 14. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 14. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TAT Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. november 29-i ülésére Tárgy: A Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői állás pályázat kiírása Előadó Kasper Ágota

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester,

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester, Jegyzőkönyv Készült: 2017. május 10-én de: 9,00 órai kezdettel a Nádudvari Polgármesteri Hivatal helyiségében a Nádudvari Szociális Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanács tanácsüléséről Jelen vannak:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Gazdasági Ellátó Szervezet magasabb vezetői

Részletesebben

Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.január 17-én tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT

Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.január 17-én tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.január 17-én tartott ülésének: a.) jegyzőkönyve, b.) határozatai: 1-2., c.) tárgysorozata TÁRGYSOROZAT 1.) Pályázat kiírása falugondnoki munkakör

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2006. május 19-én tartott képviselőtestületi üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Horváthné Gógán Jolán alpolgármester,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Városgondnokság magasabb vezetői álláshelyére

Részletesebben

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének május 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének május 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 99/2015.(V.22.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az előterjesztést megtárgyalta, és úgy határozott, hogy az előterjesztés mellékletét képező Hajdúhadház Város Integrált

Részletesebben

Ásotthalom Község Önkormányzat Polgármesterétő l 9/2011

Ásotthalom Község Önkormányzat Polgármesterétő l 9/2011 Ásotthalom Község Önkormányzat Polgármesterétő l 9/2011 Témafelelős: Farkasné Kiri Klára Iktatószám: 1477- /2011 Véleményező Bizottság: SZOKB Tárgy: Pályázat kiírása a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 18-án tartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 18-án tartott rendkívüli üléséről. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

H a t á r o z a t k i v o n a t. Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

H a t á r o z a t k i v o n a t. Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 4/2011. (II.15.) számú Képviselő-testületi határozata:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481. Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 386-4/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. június 23-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Erzsébet Kórház- rendelőintézet igazgatói állására beérkezett pályázat elbírálása Előadó

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 14-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 14-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. január 14-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 6/2014.(I.14.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 7/2014.(I.14.)

Részletesebben

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére ... napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: a Csabdi Napraforgó Óvoda óvodavezetői álláshelyére pályázat

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2016. 15. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földesi Szociális

Részletesebben

2. számú előterjesztés

2. számú előterjesztés Határozati javaslat Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18-i nyilvános ülésére /2015. ( ) képviselő-testületi határozat Tárgy: a Bátaszék és Környéke Önkormányzatainak Egészségügyi,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24.-én tartandó ülésére. Pályázat kiírása a Lurkófalva Óvoda Füzesgyarmat óvodavezetői állására

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24.-én tartandó ülésére. Pályázat kiírása a Lurkófalva Óvoda Füzesgyarmat óvodavezetői állására Füzesgyarmat Város Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

Javaslat az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény igazgatói beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására

Javaslat az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény igazgatói beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására Javaslat az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény igazgatói beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására Előterjesztő: Társulási Tanács Elnöke Előkészítő: Hatósági

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 9-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Városi Óvoda intézményvezetői álláshelyére pályázat kiírása

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 27-én tartandó rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 27-én tartandó rendkívüli ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. október 27-én tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Városgondnokság magasabb vezetői

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére A rendszerfüggő víziközműelemek bérleti díjának megállapítására Tiszamenti-regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, mint víziközmű szolgáltatóval 2013. október 31-én aláírt bérleti-üzemeltetési

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 43/2015.(VI.15.) kt. határozat.

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 43/2015.(VI.15.) kt. határozat. 264/7/2015. Zala Megye Kányavár Jegyzőkönyv Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 40/2015.(VI.15.) kt. határozat. 41/2015.(VI.15.)

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Hesz Ildikó előterjeszti: Dr. Varga Tibor

Részletesebben

a Corvin Művelődési Ház magasabb vezetőjének megbízására kiírt pályázattal kapcsolatos döntés Zárt ülést igényel az Mötv 46. (2) b) pontja alapján!

a Corvin Művelődési Ház magasabb vezetőjének megbízására kiírt pályázattal kapcsolatos döntés Zárt ülést igényel az Mötv 46. (2) b) pontja alapján! BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a képviselő-testület 2014. május 14-ei ülésére. Készítette: Müller Kinga Intézményi Irodavezető Tárgy: Corvin Művelődési Ház magasabb vezetői

Részletesebben

SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS

SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Humán-közszolgáltatási Osztály 1239 Budapest, Hősök tere 12. SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest Főváros

Részletesebben

Készült: Mezőszilas község önkormányzatának rendkívüli képviselőtestületi üléséről január 7-én.

Készült: Mezőszilas község önkormányzatának rendkívüli képviselőtestületi üléséről január 7-én. J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának rendkívüli képviselőtestületi üléséről 2008. január 7-én. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester, Borza

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Ikt.sz.: 1/240-1/2012/I. Tárgy: Intézményvezetői pályázatok kiírása Üi.: Juhász Ferencné dr. Melléklet: 3 db pályázati kiírás Makó Város

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének május 26-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének május 26-i rendes ülésére Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. május 26-i rendes ülésére Tárgy: Pályázat kiírása aljegyzői állás betöltésére Előterjesztő: dr. Gábor Ferenc jegyző

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s E l ő t e r j e s z t é s a Képviselő-testület 2011. október 20-án de. 8.15 órától tartandó ülésére a Justh Zsigmond Művelődési Ház, Könyvtár és Közösségi Ház vezetői pályázatának kiírása tárgyában. Tisztelt

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Mezőszilas község önkormányzat Képviselő-testületének 2005. július 25-én tartott üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Mezőszilas község önkormányzat Képviselő-testületének 2005. július 25-én tartott üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzat Képviselő-testületének 2005. július 25-én tartott üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Kiss Géza polgármester, Horváthné

Részletesebben

Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2013.november 22-én tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT

Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2013.november 22-én tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2013.november 22-én tartott ülésének: a.) jegyzőkönyve, b.) határozatai: 58-59., c.) tárgysorozata TÁRGYSOROZAT 1.) Pályázat kiírása falugondnoki munkakör

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend. 2.) Az Ágasegyházáért Alapítvány alapító okiratának módosítása Előadó: Polgármester

Jegyzőkönyv. Napirend. 2.) Az Ágasegyházáért Alapítvány alapító okiratának módosítása Előadó: Polgármester Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 8/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről. Sorszám: 11/2013. Ikt.szám: M 1954/2013. JEGYZŐKÖNYV Mezőszilas Község Önkormányzatának 2013. május 13-án, 17 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről. Napirendi pontok:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kővágószőlős Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, egyhangú döntéssel az alábbi határozatot hozza:

Jegyzőkönyv. Kővágószőlős Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, egyhangú döntéssel az alábbi határozatot hozza: Kővágószőlős Község Önkormányzata Jegyzőkönyv Készült Kővágószőlős Község Önkormányzata 2018. július 31. én megtartott képviselő testületi üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat Tanácsterme Jelen voltak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzata 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 3/2012. ikt. Sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Csanádapáca Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 3-án, 09 óra

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló 'f Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Mászóka Óvoda és a Kőbányai Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános

Részletesebben

Polgármester JAVASLAT. Az Oktatási Szolgáltató Intézmény gazdasági vezető (igazgató helyettes) állás pályázati kiírására

Polgármester JAVASLAT. Az Oktatási Szolgáltató Intézmény gazdasági vezető (igazgató helyettes) állás pályázati kiírására BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA Polgármester JAVASLAT Az Oktatási Szolgáltató Intézmény gazdasági vezető (igazgató helyettes) állás pályázati kiírására Készítette: Kiss István OSZI igazgató

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s E l ő t e r j e s z t é s Monostorapáti és Hegyesd községek Óvodai Intézményfenntartó Társulási Tanács 2018. május 8.-ai nyilvános ülésére Előterjesztő : Takács Péter társulási tanács elnöke Előkészítette

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÓ INTÉZMÉNY ÉS A NAPSZAK INTEGRÁLT INTÉZMÉNY MAGASABB VEZETŐI MUNKAKÖRÉNEK ELLÁTÁSÁRA SZÓLÓ PÁLYÁZATOK KIÍRÁSÁRÓL

ELŐTERJESZTÉS A SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÓ INTÉZMÉNY ÉS A NAPSZAK INTEGRÁLT INTÉZMÉNY MAGASABB VEZETŐI MUNKAKÖRÉNEK ELLÁTÁSÁRA SZÓLÓ PÁLYÁZATOK KIÍRÁSÁRÓL Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata (9400 Sopron, Fő tér 1.) Ügyiratszám: 63.998/2009. CÍM: ELŐTERJESZTÉS A SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÓ INTÉZMÉNY ÉS A NAPSZAK INTEGRÁLT INTÉZMÉNY MAGASABB VEZETŐI MUNKAKÖRÉNEK

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Pilisszentlászló Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 5-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Pilisszentlászló Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 5-én megtartott rendkívüli üléséről Pilisszentlászló Község Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 12/2012. Határozatok száma: 63-65/2012. Rendeletek száma: - /2012. JEGYZŐKÖNYV 2012. december 5-én megtartott rendkívüli üléséről Tervezett

Részletesebben

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/ Fax: 85/

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/ Fax: 85/ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/501-001 Fax: 85/501-055 E-mail:polghiv@marcali.hu Ügyiratszám: 7902/7/2016. 5. sz. előterjesztés Ügyintéző: Németh Ildikó E L

Részletesebben

.f lrg. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere. I. Tartalmi összefoglaló

.f lrg. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere.f lrg. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Gépmadár Óvoda intézményvezetői álláshelyének pályáztatásáról

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Átány Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi normatív határozatai

Átány Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi normatív határozatai Átány Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. évi normatív határozatai 3/2017. (I.26.) Képviselő-testületi határozat: Átány Község Önkormányzati Képviselő-testülete, Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2005. február 14-én tartott képviselőtestületi üléséről.

Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2005. február 14-én tartott képviselőtestületi üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2005. február 14-én tartott képviselőtestületi üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Kiss Géza polgármester, Horváthné

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Hesz Ildikó előterjeszti:hegedűs Ferenc

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 141/2018. (X. 15.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 141/2018. (X. 15.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 141/2018. (X. 15.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. Őz utca útburkolat felújításáról, kivitelező kiválasztásáról döntés 2. 2019. évi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. október 19-én 7.30 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2008. november 20-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2008. november 20-ai ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. november 20-ai ülésére Tárgy: Pályázati kiírás a Palotakerti Óvoda intézményvezetői állásának betöltésére. Előterjesztő:

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Ügyszám: 24449/2015. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzat Csarnok- és Piacigazgatósága igazgatói (magasabb vezetői) beosztásának ellátására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 206. december 3-án megtartott nyilvános, rendkívüli testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság

Részletesebben

a Képviselő - testülethez a házi gyermekorvosi praxis betöltésére irányuló pályázati felhívás ismételt közzétételére

a Képviselő - testülethez a házi gyermekorvosi praxis betöltésére irányuló pályázati felhívás ismételt közzétételére 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 5. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő - testülethez a házi gyermekorvosi

Részletesebben

(/I,. (2 ELŐTERJESZTÉS. NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE

(/I,. (2 ELŐTERJESZTÉS. NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE Ügyiratszám: 20037-8/2012/05. Ügyintéző: dr. Krizsai Anita NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4401 Nyíregyháza, Kossuth tér 1. Pf.: 83. Telefon: (42) 524-500 Fax: (42) 524-501 E-maii: polgbrmester@nyiregvhbzb.hu

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő Jegyzőkönyv Készült: Pécsely Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 7-én, 17:00 órai kezdettel Balatonszőlős Község Önkormányzatának Képviselő-testületével közösen - megtartott Képviselő-testületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Girincs: Baráth László polgármester. Dr. Dienes Attila képviselő. Farkasné dr. Molnár Mónika körjegyző

Jegyzőkönyv. Girincs: Baráth László polgármester. Dr. Dienes Attila képviselő. Farkasné dr. Molnár Mónika körjegyző Jegyzőkönyv Készült: Tiszalúc Girincs Községek Önkormányzatainak Képviselő-testülete által 2012. május hó 24. napján, délután 15,00 órai kezdettel megtartott együttes ülésről Jelen vannak: Tiszalúc: Majdanics

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei 2014. június 30-i nyilvános, együttes ülésének anyaga Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata Közgyűlésének május 5-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata Közgyűlésének május 5-ei ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata Közgyűlésének 2016. május 5-ei ülésére Iktatószám: 10-87/8/2016 Készítette: Kozma György hivatalvezető Szavazás módja: egyszerű

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére Ikt.szám.: 2051-1/2014 E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére Tárgy: Pályázat kiírása a Katona József Művelődési Ház és Könyvtár

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2017. február 15. napi ülésére. Készítette: Erdősné dr. Kocsis Helga Humán Ügyosztályvezető Tárgy: Döntés a Kertvárosi

Részletesebben

J A V A S L A T. az Ózd Városi Rendészet vezetői állására vonatkozó pályázat kiírására. Ózd, július 21.

J A V A S L A T. az Ózd Városi Rendészet vezetői állására vonatkozó pályázat kiírására. Ózd, július 21. J A V A S L A T az Ózd Városi Rendészet vezetői állására vonatkozó pályázat kiírására Ózd, 2016. július 21. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Hatósági és Szociális Osztály Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. december 02. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

g ~.. szám ú előterjesztés

g ~.. szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. Kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere g ~.. szám ú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Egészségügyi Szolgálat igazgatói álláshelyének ismételt

Részletesebben

Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról

Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról 1.Az előterjesztés száma: 349 /2016 2.Az előterjesztést készítő személy neve: dr. Hekman Tibor 3.Az előterjesztést készítésében közreműködő személy

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 29-30. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 29/2014.(V.08.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 12-én, 7:30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Szuhakállói Közös Önkormányzati

Részletesebben

Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott nyilvános ülésének. T á r g y s o r o z a t

Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott nyilvános ülésének. T á r g y s o r o z a t Községi Polgármestertől S o n k á d 11-5/2009. Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. június 29-én megtartott nyilvános ülésének a) jegyzőkönyve, b) tárgysorozata, d) határozata: 31/2009.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Mezőszilas község önkormányzatának rendkívüli képviselőtestületi üléséről augusztus 15-én

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Mezőszilas község önkormányzatának rendkívüli képviselőtestületi üléséről augusztus 15-én J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának rendkívüli képviselőtestületi üléséről 2012. augusztus 15-én Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester,

Részletesebben

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE NOVEMBER 26-I NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE NOVEMBER 26-I NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. NOVEMBER 26-I NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 195/2015. (XI. 26.) BVKt 196/2015. (XI. 26.) BVKt 197/2015. (XI. 26.) BVKt 198/2015.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának képviselőtestületi üléséről 2006. február 27-én. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Horváthné Gogán Jolán alpolgármester,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 12-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 12-én tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2018. szeptember 12-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Napsugár Óvoda és Bölcsőde óvodavezetői álláspályázat kiírására Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV február 03.-án Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről 9.00 órai kezdettel.

JEGYZŐKÖNYV február 03.-án Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről 9.00 órai kezdettel. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. február 03.-án Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről 9.00 órai kezdettel. Jelen vannak: Pergõ Margit Fülöp Attila Héninger László Herczeg Gabriella

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Mezőszilas Község Önkormányzatának 2012. december 21-én tartott képviselőtestületi ülésről Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester, Horváthné Gogán

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 246/2012.(IX.27.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 246/2012.(IX.27.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 246/2012.(IX.27.) számú határozata a Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakközépiskola és Szakiskola, valamint a Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi-Vízügyi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u.123. Tel: 87/435-055. Száma: 1092-5/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 17-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 17-én tartandó ülésére Tárgy: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. november 17-én tartandó ülésére Javaslat az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár igazgató (magasabb vezető) beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 14-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 14-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 14-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény magasabb vezetői

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

Berekfürdő Községi Önkormányzat 5309 Berekfürdő, Berek tér 15.

Berekfürdő Községi Önkormányzat 5309 Berekfürdő, Berek tér 15. Berekfürdő Községi Önkormányzat 5309 Berekfürdő, Berek tér 15. Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november hó 16. napján tartott rendkívüli testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület november 25-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület november 25-ei ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2010. november 25-ei ülésére Tárgy: Javaslat a Damjanich János Általános Iskola, a Hajós Alfréd Általános Iskola és a Zöld Óvoda

Részletesebben

19. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012.11.12-én összehívott rendkívüli üléséről.

19. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012.11.12-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 163-19/2012. 19. JEGYZŐKÖNYV Készült e 2012.11.12-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem Az ülés kezdési időpontja: 17 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 182-4/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete,

Részletesebben

Javaslat óvodavezető beosztás ellátására szóló megbízás pályázati kiírására

Javaslat óvodavezető beosztás ellátására szóló megbízás pályázati kiírására 1 PÁSZTÓ VÁROS POLGÁRMESTERE 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) 460-753 Fax: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Testületi napirend sorsz.: Bizottsági napirend sorsz.: Szám: 1-184/2018. Megtárgyalás

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET június 07-ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET június 07-ei ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 152/2012. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. június 07-ei ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A Kosztolányi Dezső Általános

Részletesebben

Készült: Adorjánháza, Csögle, Egeralja, Iszkáz, Kiscsősz, Kispirit községek képviselőtestületeinek J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Készült: Adorjánháza, Csögle, Egeralja, Iszkáz, Kiscsősz, Kispirit községek képviselőtestületeinek J E G Y Z Ő K Ö N Y V Adorjánháza, Csögle, Egeralja, Iszkáz, Kiscsősz, Kispirit községek képviselő-testületei Szám: 368-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Adorjánháza, Csögle, Egeralja, Iszkáz, Kiscsősz, Kispirit községek

Részletesebben

Előterjesztő: Tóth József polgármester. 3./ Javaslat az I. világháború emlékét őrző új emlékmű felállítására. Előterjesztő: Tóth József polgármester

Előterjesztő: Tóth József polgármester. 3./ Javaslat az I. világháború emlékét őrző új emlékmű felállítására. Előterjesztő: Tóth József polgármester Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: I/973-13/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V, mely készült 2018. szeptember 12-én 18.30 órai kezdettel Polgáron, a Polgármesteri Hivatal Kovács Istvánné

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben