MAGAZIN MÁNIA 2010 MAGYARORSZÁG ELSŐ MAGAZINDIZÁJN-VERSENYE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MAGAZIN MÁNIA 2010 MAGYARORSZÁG ELSŐ MAGAZINDIZÁJN-VERSENYE"

Átírás

1 MAGAZIN MÁNIA 2010 MAGYARORSZÁG ELSŐ MAGAZINDIZÁJN-VERSENYE A verseny kiírója a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk a legszebben tervezett és kivitelezett, Magyarországon, illetőleg magyar nyelven kiadott magazinokat és könyveket, illetve a legjobb, a nyomtatott sajtóban használt formai megoldásokat. A verseny kiíróinak célja a lap- és kiadványtervezés és a magazindizájn fontosságának tudatosítása, a szakma és a szélesebb olvasóközönség figyelmének ráirányítása arra, hogy a nyomtatott műfajokban kiemelten fontos, a szöveges tartalommal egyenrangú szerepe van a termékek vizuális kialakításának. A PÁLYÁZÓK KÖRE A Magazin Mánia magazinversenyre pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett lap- és könyvkiadási, illetve kiadványkészítési tevékenységet folytató cég, állandó vagy időszaki kiadványokkal, illetve könyvekkel. Nevezhet továbbá hasonló tevékenységű külföldi cég is magyar nyelvű kiadványokkal.

2 Az I. CSOPORTBA tartozó kategóriáknál a nevezett periodika július 1. és augusztus 30. között Magyarországon, illetőleg külföldön, de magyar nyelven megjelent darabjaiból két különböző lapszám, számonként öt-öt példányban. A II. CSOPORTBA tartozó kategóriáknál a nevezett periodika július 1. és augusztus 30. között Magyarországon, illetőleg külföldön, de magyar nyelven megjelent darabja, öt-öt példányban. A IV. CSOPORTBAN a július 1. és augusztus 30. között Magyarországon, illetőleg külföldön, de magyar nyelven megjelent kiadvány öt-öt példányban. 2 A III. CSOPORTBAN a nevezett munkát tartalmazó július 1. és augusztus 30. között Magyarországon, illetőleg külföldön, de magyar nyelven megjelent kiadvány, két-két példányban, vagy a nevezett tartalmi elem különálló dokumentum formájában. Az első esetben a lapon, és magában a beküldött kiadványokban is jól láthatóan jelölni kell, hogy a nevezett konkrét tartalmi egység pontosan hol található. MUNKáK

3 I. T E M A T I K U S P E R I O D I K U S K I A D V Á N Y O K 3 Nevezhetőek rendszeresen (évente több alkalommal) megjelenő kiadványok, külön-féle alkategóriákban. Ebben a csoportban a különböző tematikus alkategóriákba tartozó kiadványokat az egész termék kialakítására vonatkozó összbenyomás alapján értékeli a zsűri. A pályázott anyagok elbírálása a layout egésze, a tördelés, a képszerkesztés, a vizuális megoldások összességének elemzésével zajlik. A lap tartalmi (újságírói) elemei ( a témaválasztás, újságíró-szakmai kivitelezése, a cikkek nyelvezete, szerkesztése stb.) nem képezik az értékelés tárgyát, a különböző tartalmi elemek összhangja, a szöveges és vizuális elemek összeillesztése viszont igen. Fontos szempont, hogy a vizuális kialakítás mennyire támogatja a tartalom befogadását, milyen mértékben illeszkedik a kiadvány általános koncepciójába. NŐI HETILAP Hetente vagy kéthetente megjelenő, elsősorban női olvasóközönségnek szánt kiadványok. NŐI MAGAZIN FÉRFIMAGAZIN elsősorban férfi olvasóközönségnek szánt kiadványok. KÖZÉLETI ÉS GAZDASÁGI MAGAZIN Havonta vagy ritkábban (de évente leglább két alkalommal) megjelenő, elsősorban női olvasóközönségnek szánt kiadványok. (de évente legalább két alkalomal megjelenő, elsősorban közéleti, gazdasági és politikai témákat feldolgozó kiadványok.

4 I. T E M A T I K U S P E R I O D I K U S K I A D V Á N Y O K 4 SPORT- ÉS ÉLETMÓDLAP elsősorban életvitellel, életmóddal, sporttal kapcsolatos tematikákat feldolgozó kiadványok. KULTURÁLIS LAP elsősorban kulturális témákat (zene, képzőművészet, színház, irodalom, egyéb) feldolgozó kiadványok. SZTÁRMAGAZIN elsősorban bulvár- és sztártematikával foglalkozó kiadványok. MŰSORMAGAZIN (de évente legalább két alkalomal) megjelenő, elsősorban televíziós és rádiós műsorajánlatokat tartalmazó kiadványok. PROGRAMMAGAZIN általános szabadidős témákat feldolgozó, programajánlókat tartalmazó kiadványok. GYERMEKLAP (de éven-te legalább két alkalommal) megjelenő, tematikájában elsősorban a 2-10 éves korosztályt megszólító kiadványok. TINÉDZSER-MAGAZIN tematikájában elsősorban a éves korosztályt megszólító kiadványok. MÁRKAMAGAZIN kifejezetten valamely elsődlegesen nem a médiapiacon érdekelt márkához köthető, a márka fogyasztóit megszólító kiadványok.

5 I. T E M A T I K U S P E R I O D I K U S K I A D V Á N Y O K 5 A DIGITÁLIS KULTÚRA LAPJA elsősorban a számítástechnológia, a mobilkommunikáció és az infokommunikáció kérdéseivel foglalkozó kiadványok. AUTÓS MAGAZIN elsősorban autós, motoros és kapcsolódó területekkel foglalkozó lapok. LAKBERENDEZÉSI ÉS ÉPÍTÉSZETI MAGAZIN elsősorban lakberendezéssel, ház- és kertkultúrával, belsőépítészettel, dizájnnal foglalkozó kiadványok. GASZTRONÓMIAI MAGAZIN elsősorban a táplálkozás kultúrájával, elméleti és gyakorlati kérdéseivel foglalkozó kiadványok. DIVAT- ÉS STÍLUSMAGAZIN Hetente, kéthetente havonta vagy ritkábban elsősorban öltözködéssel, divattal és stílussal kapcsolatos témákat tartalmazó kiadványok. ISMERETTERJESZTŐ LAP (de éventelegalább két alkalommal) megjelenő, elsősorban a tudomány, a technika és a természet tematikájával foglalkozó kiadványok.

6 II. I D Ő S Z A K I K I A D V Á N Y O K 6 Ebben a csoportban nevezhetőek egyes lapokhoz köthető, de évente csak egy alkalommal megjelenő speciális időszaki- és különkiadványok. A beküldött munkákat az egész termék kialakítására vonatkozó összbenyomás alapján értékeli a zsűri. A pályázott anyagok elbírálása a layout egésze, a tördelés, a képszerkesztés, a vizuális megoldások összességének elemzésével zajlik. A lap tartalmi (újságírói) elemei (a témaválasztás, újságírószakmai kivitelezése, a cikkek nyelvezete, szerkesztése stb.) nem képezik az értékelés tárgyát, a különböző tartalmi elemek összhangja, a szöveges és vizuális elemek összeillesztése viszont igen. Fontos szempont, hogy a vizuális kialakítás mennyire támogatja a tartalom befogadását, milyen mértékben illeszkedik a kiadvány általános koncepciójába.

7 III. K I A D V Á N Y E L E M E K Ebben a csoportban a különböző alkategóriákban nem teljes kiadványok, hanem egyes magazinokban meg-jelenő különböző konkrét, azaz egy-egy megjelenéshez kötődő konkrét alkotóelemei nevezhetőek. A zsűri a beküldött munkák összhatását, technikai megvalósítását, illetve relevanciáját vizsgálja. 7 INNOVATÍV TIPOGRÁFIAI VAGY NYOMDAI MEGOLDÁS Tetszőleges kiadvány bármely részén alkalmazott tördelési vagy technológiai megoldás. TEMATIKUS ÖSSZEÁLLÍTÁS Tetszőleges kiadványon belüli, egy cikknél hosszabb terjedelmű, de egy témát, témakört feldolgozó tartalmi egység. TARTALOMJEGYZÉK A kiadvány tartalmi összefoglalását, az olvasó tájékozódását segítő elem. INFOGRAFIKA Tetszőleges kiadványban cikk vagy cikksorozat mellett megjelenő elemző-értelmező-adatközlő grafi kai megoldás. CÍMLAP Tetszőleges kiadvány nyitó- vagy borítólapja. CÍM-/FELCÍM-/LEADMEGOLDÁS Egy adott cikkhez tartozó cím, felcím, illetve fejléc, bevezető tipográfi ai megvalósítása.

8 IV. K Ö N Y V E K Ebben a csoportban egyedi könyv-kiadványok nevezhetőek. A beküldött munkákat az egész termék kialakítására vonatkozó összbenyomás alapján értékeli a zsűri. A pályázott anyagok elbírálása a layout egésze, a tördelés,a képszerkesztés, a vizuális megoldások összességének elemzésével zajlik. A benevezett könyvek tartalmi elemei nem képezik az elbírálás részét, de a zsűri kiemelt fi gyelemmel tekint a tartalom és forma egységére. 8 SZÉPIRODALOM A szépirodalom körébe tartozó, teszőleges fikciós műfajú (regény, kisregény, novelláskötet, verseskötet stb.) kiadványok. NON-FICTION MŰVEK Tetszőleges nem fi kciós műfajú (riport- vagy dokumentumkönyv, életrajz, napló, útikönyv stb.) ismeretterjesztő kiadványok. SZÓRAKOZTATÓ IRODALOM Tömeges fogyasztásra szánt tetszőleges fi kciós műfajú kiadványok. ALBUMOK Alapvetően a vizuális tartalomra építő, jellemzően tematikus, gyűjteményes kiadványok. SZAKKÖNYVEK, TANKÖNYVEK ÉS KÉZIKÖNYVEK Oktatási és tudományos célból készült, nem irodalmi műfajú kiadványok. SZAKÁCSKÖNYVEK Gasztronómiai tárgyú kiadványok.

9 A nevezéshez szükséges anyagok: 9 1. Kitöltött, kinyomtatott, aláírt és lepecsételt lap egy példányban. 2. A beküldött munkák a fentebb bemutatott formában és terjedelemben. 1 A pályázati lapok és feltételek letölthetők a honlapról vagy kérhetőek a Kreatív szerkesztőségében: Professional Publishing Hungary Kft Budapest Montevideo u. 3/b. Tel.: A adminisztrációs díj: egy és két nevezés esetén nevezésenként Ft+áfa három és négy nevezés esetén nevezésenként Ft+áfa 2 Matiszkó Kitti (matiszkok@kreativ.hu). A kitöltött pályázati lapot és a benyújtandó anyagokat postai úton vagy futárral a szerkesztőség címére lezárt borítékban, egyben, hiánytalanul kell eljuttatni: Professional Publishing Hungary Kft Budapest Montevideo u. 3/B. Tel.: , Fax: öt és ennél több nevezés esetén nevezésenként Ft+áfa A díjat nyolc napos banki átutalással, a pályázati anyagok beérkezése után kiállított számla alapján kell befi zetni. A díj befi zetésének hiányában a pályázati anyag nem zsűrizhető. nevezés MeNETE 3 Nevezési határidő: szeptember 17.

10 A zsűri elnöke: Pálfi György, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem docense 10 A zsűri tagjai Farkas Anna, Anagraphic, grafi kus Kaszta Mónika, Arkas Design, könyvdizájner Valuska László, Index, újságíró Szigeti Péter, Kreatív, főszerkesztő Valamennyi érvényes, szeptember 17-ig beérkezett pályázati anyagot a nevezés lezárulta utáni négy hét folyamán szakértő zsűri bírálja el. A zsűri a beérkezett nevezésekből minden kategóriában rövidlistákat alakít ki. A rövidlistára került pályázók közül választja ki a zsűri a kategóriák győzteseit. 4 A zsűri döntésének megfelelően kiosztásra kerülhetnek Az Év Magazinja, illetve Az Év Könyve nevű, az év legkiválóbb kiadványainak járó fődíjak, illetve az öszszességében legjobb munkákkal nevező magazin-, illetve könyvkiadót jutalmazó Az Év Magazinkiadója és Az Év Könyvkiadója cím is. DíJáTAD ADÁS A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy egyes kategóriákban elegendő nevezés, vagy megfelelő színvonal híján ne válaszszon győztest, vagy akár rövidlistát se állítson össze; valamint a megítélése szerint nem megfelelő kategóriába érkező nevezéseket átirányítsa egy másik kategóriába.

B1

B1 www.kreativ.hu/magma B1 MAGMA MAGYARORSZÁG ELSÔ MAGAZINDIZÁJN-VERSENYE A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk

Részletesebben

' ' KIIRAS BEKULDENDO MUNKAK: PRIZMA KREATÍV PR DÍJ

' ' KIIRAS BEKULDENDO MUNKAK: PRIZMA KREATÍV PR DÍJ KIIRAS PRIZMA KREATÍV PR DÍJ A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai pr-projekteket és ügynökségeket,

Részletesebben

Pakk Csomagolásdizájn-verseny 2011

Pakk Csomagolásdizájn-verseny 2011 Pakk Csomagolásdizájn-verseny 2011 Versenykiírás A verseny kiírója a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben

Részletesebben

'15 P A KK VERSENYKIÍRÁS. Csomagolásdizájn-verseny

'15 P A KK VERSENYKIÍRÁS. Csomagolásdizájn-verseny P A KK '15 VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS A verseny kiírója a Kreatív magazin kiadója, a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett

Részletesebben

mediadesign versenykiírás nevezési díj: 19 000 FT + áfa Integrált kategória: 29 000 Ft + áfa további H avas Kinga havask@kreativ.

mediadesign versenykiírás nevezési díj: 19 000 FT + áfa Integrált kategória: 29 000 Ft + áfa további H avas Kinga havask@kreativ. nevezési díj: 19 000 FT + áfa Integrált kategória: 29 000 Ft + áfa M e további H avas Kinga havask@kreativ.hu információ tel.: 1 430 4563 fax: 1 430 4579 mediadesign médiatermékek dizájnversenye versenykiírás

Részletesebben

Pályázók köre. Nevezhetô anyagok

Pályázók köre. Nevezhetô anyagok versenykiírás 2 Arany LolliPOP 2013 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató díjazására. Pályázók köre Magyarországon mûködô, forgalmazó vállalatok, márkatulajdonosok, kiskereskedôk,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Pályázók köre: A versenyre pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett cég, illetve magánszemélyek is beadhatnak nevezéseket.

VERSENYKIÍRÁS. Pályázók köre: A versenyre pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett cég, illetve magánszemélyek is beadhatnak nevezéseket. VERSENYKIÍRÁS Nevezési határidő: 2015. május 29. Pályázók köre: A versenyre pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett cég, illetve magánszemélyek is beadhatnak nevezéseket. Nevezési feltételek: A versenyre

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. IV. Greennovációs Nagydíj. Szakmai partner:

VERSENYKIÍRÁS. IV. Greennovációs Nagydíj. Szakmai partner: VERSENYKIÍRÁS IV. Greennovációs Nagydíj Szakmai partner: IV. Greennovációs Nagydíj 01 VERSENYFELHÍVÁS IV. GREENNOVÁCIÓS NAGYDÍJ Greennovációs Nagydíj - A környezettudatosabb gazdaságért. A fejlett gazdaságban

Részletesebben

Versenykiírás. swww.kreativ.hu/smbp. A Kreatív 2011-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot.

Versenykiírás. swww.kreativ.hu/smbp. A Kreatív 2011-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot. www.kreativ.hu/smbp A Kreatív 20-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot. Versenykiírás SMBP Az elmúlt két évben a legtöbb szakmai konferencia a

Részletesebben

KREATÍV ARANY RÁDIÓ DÍJ 2012

KREATÍV ARANY RÁDIÓ DÍJ 2012 KREATÍV ARANY RÁDIÓ DÍJ 2012 A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft.. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legjobb rádiós tartalmait,

Részletesebben

WEBVIDEÓ- VERSENY KREATÍV. Kategóriák és birálati szempontok: Pályázók köre: Nevezési feltételek: SZERKESZETT MÉDIATARTALMAK

WEBVIDEÓ- VERSENY KREATÍV. Kategóriák és birálati szempontok: Pályázók köre: Nevezési feltételek: SZERKESZETT MÉDIATARTALMAK A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legjobb online felhasználásra és fogyasztásra készített mozgóképes

Részletesebben

POP 12. Lolli. Versenykiírás október 19.

POP 12. Lolli. Versenykiírás október 19. A Lojalitásépítő akciók kategóriát a Sodexo Ösztönző Megoldások üzletág támogatja. Versenykiírás Arany POP 2012 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató kommunikációs díjazására.

Részletesebben

mediadesign nevezés: print médiatermékek dizájn versenye web Havas Kinga t.: f.

mediadesign nevezés: print médiatermékek dizájn versenye web Havas Kinga t.: f. nevezés: 14.09. 30. M médiatermékek dizájn versenye d e i e d tv s g print i a web n info Havas Kinga havask@kreativ.hu t.: 1 430 4563 f.: 1 430 4579.kreativ.hu a verseny A VERSENY CÉLJA A. MÉDIATERMÉKEK

Részletesebben

mediadesign nevezés: print médiatermékek dizájn versenye web kovács anikó t.: f.

mediadesign nevezés: print médiatermékek dizájn versenye web kovács anikó t.: f. nevezés: 15. 09. 25. M médiatermékek dizájn versenye d e i e d tv s g print i a web n info kovács anikó kovacsa@kreativ.hu t.: 1 430 4568 f.: 1 430 4579.kreativ.hu A VERSENY CÉLJA A. MÉDIATERMÉKEK DIZÁJNJA

Részletesebben

mediadesign nevezés: print médiatermékek dizájn versenye web kovács anikó t.: f.

mediadesign nevezés: print médiatermékek dizájn versenye web kovács anikó t.: f. nevezés: 15. 09. 25. M mediadesign médiatermékek dizájn versenye d e i e d tv s g print i a web n info kovács anikó kovacsa@kreativ.hu t.: 1 430 4568 f.: 1 430 4579 mediadesign.kreativ.hu mediadesign a

Részletesebben

kreatív arany rádió díj 2012 nevezési határidő: info: varga márton tel.: fax:

kreatív arany rádió díj 2012 nevezési határidő: info: varga márton tel.: fax: A kreatív arany rádió díj 2012 nevezési határidő: 12.10.12. info: varga márton vargam@kreativ.hu tel.: 1 430 4564 fax: 1 430 4579 A kreatív arany rádió díj 2012 A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek

Részletesebben

Versenykiírás

Versenykiírás www.kreativ.hu Versenykiírás 2 LolliPOP 20 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató kommunikációs megoldások díjazására. PÁLYÁZÓK KÖRE Magyarországon mûködô, forgalmazó vállalatok,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. IV. Greennovációs Nagydíj. Szakmai partner:

VERSENYKIÍRÁS. IV. Greennovációs Nagydíj. Szakmai partner: VERSENYKIÍRÁS Szakmai partner: 01 VERSENYFELHÍVÁS IV. GREENNOVÁCIÓS NAGYDÍJ Greennovációs Nagydíj - A környezettudatosabb gazdaságért. A fejlett gazdaságban a környezettudatos vállalati működés alapkövetelmény,

Részletesebben

A fogyasztói és B2B promóciók versenye! arany. versenykiírás

A fogyasztói és B2B promóciók versenye! arany. versenykiírás versenykiírás 2 Reklám-, BTL- vagy hosztesz ügynökségek, egyéni szervezők, melyek a nevezett eladáshelyi anyagot, installációt, hosztesz promóciót, kampányt vagy ajándéktárgyat tervezték, lebonyolították,

Részletesebben

A szempontok a következő súlyozással számítanak az elbírálás során:

A szempontok a következő súlyozással számítanak az elbírálás során: Prizma Kreatív Pr Díj 2015 A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai pr-projekteket és ügynökségeket,

Részletesebben

nevezés: print mediadesign médiatermékek dizájn versenye web mediadesign.kreativ.hu t:

nevezés: print mediadesign médiatermékek dizájn versenye web mediadesign.kreativ.hu t: nevezés: 16. 09. 16. M mediadesign médiatermékek dizájn versenye d e i e d tv s g print i a web n info Tóth Veronika tothv@kreativ.hu t: 36 1 430 4544 mediadesign.kreativ.hu mediadesign a verseny A VERSENY

Részletesebben

A fogyasztói és B2B promóciók versenye!

A fogyasztói és B2B promóciók versenye! A fogyasztói és B2B promóciók versenye! AZ Arany lollipop 2010 VERSENYT MEGHIRDETI ÉS LEBONYOLÍTJA A Kreatív Csoport Pályázók köre AZ ARANY LOLLIPOP VERSENYEN NEVEZHETNEK: Magyarországon működő, forgalmazó

Részletesebben

a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legjobb online felhasználásra

a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legjobb online felhasználásra A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legjobb online felhasználásra és fogyasztásra készített mozgóképes

Részletesebben

POP. Lolli. Versenykiírás október 26.

POP. Lolli. Versenykiírás október 26. A Lojalitásépítő akciók kategóriát a Sodexo Ösztönző sztönző Megoldások üzletág támogatja. Versenykiírás Arany 2012 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató kommunikációs díjazására.

Részletesebben

PAKK CSOMAGOLÁSDIZÁJN-VERSENY 2016 VERSENYKIÍRÁS

PAKK CSOMAGOLÁSDIZÁJN-VERSENY 2016 VERSENYKIÍRÁS PAKK CSOMAGOLÁSDIZÁJN-VERSENY 2016 VERSENYKIÍRÁS A verseny kiírója a Kreatív magazin kiadója, a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett

Részletesebben

IV. Greennovációs Nagydíj

IV. Greennovációs Nagydíj VERSENYKIÍRÁS Szakmai partnerek: Média partnerek: 01 VERSENYFELHÍVÁS IV. GREENNOVÁCIÓS NAGYDÍJ Greennovációs Nagydíj - A környezettudatosabb gazdaságért. A fejlett gazdaságban a környezettudatos vállalati

Részletesebben

Ve rs e ny k i í r ás Con t e n t Mar k e t i ng Awar d

Ve rs e ny k i í r ás Con t e n t Mar k e t i ng Awar d Verseny kiírás Content Marketing Award 2014 CMA / Content Marketing Award 2014 } A Kreatív szaklap által idén először meghirdetett versenyre az elmúlt két év legjobb content marketing megoldásaival jelentkezhetnek

Részletesebben

K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K

K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K Keresztrejtvény K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K Egységes feltételek A feltüntetett árak minden esetben net értendők, és tartalmazzák a szerkesztőségi költségeket

Részletesebben

Prizma Kreatív Pr Díj 2013

Prizma Kreatív Pr Díj 2013 Prizma Kreatív Pr Díj 2013 A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai pr-projekteket és ügynökségeket,

Részletesebben

J NEMZETGAZDASÁGI ÁG - INFORMÁCIÓ, KOMMUNIKÁCIÓ. 58 Kiadói tevékenység Kiadói tevékenység Könyvkiadás

J NEMZETGAZDASÁGI ÁG - INFORMÁCIÓ, KOMMUNIKÁCIÓ. 58 Kiadói tevékenység Kiadói tevékenység Könyvkiadás J NEMZETGAZDASÁGI ÁG - INFORMÁCIÓ, KOMMUNIKÁCIÓ 58 Kiadói tevékenység Nem tartozik ide - magyar kiegészítés: - a mozgókép, video- és mozifilmek kiadása DVD-n és hasonló egyéb hordozón, lásd 59 - az eredeti

Részletesebben

www.kreativ.hu Versenykiírás

www.kreativ.hu Versenykiírás www.kreativ.hu Versenykiírás 2 LolliPOP 20 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató kommunikációs megoldások díjazására. PÁLYÁZÓK KÖRE Magyarországon mûködô, forgalmazó vállalatok,

Részletesebben

J NEMZETGAZDASÁGI ÁG - INFORMÁCIÓ, KOMMUNIKÁCIÓ 58 KIADÓI TEVÉKENYSÉG

J NEMZETGAZDASÁGI ÁG - INFORMÁCIÓ, KOMMUNIKÁCIÓ 58 KIADÓI TEVÉKENYSÉG J NEMZETGAZDASÁGI ÁG - INFORMÁCIÓ, KOMMUNIKÁCIÓ 58 KIADÓI TEVÉKENYSÉG Nem tartozik ide - magyar kiegészítés: - a mozgókép, video- és mozifilmek kiadása DVD-n és hasonló egyéb hordozón, lásd 59 - és az

Részletesebben

A KÁRPÁT-MEDENCEI TEHETSÉGGONDOZÓ NONPROFIT KFT. NOVELLAPÁLYÁZATA

A KÁRPÁT-MEDENCEI TEHETSÉGGONDOZÓ NONPROFIT KFT. NOVELLAPÁLYÁZATA A KÁRPÁT-MEDENCEI TEHETSÉGGONDOZÓ NONPROFIT KFT. NOVELLAPÁLYÁZATA A Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. (a továbbiakban KMTG) a magyar irodalmi élet felfrissítésének, a kortárs magyar irodalom

Részletesebben

A Kreatív szaklap évente meghirdetett reklámversenyére az elmúlt év legjobb alkotásaival nevezhetnek ügynökségek és megbízók.

A Kreatív szaklap évente meghirdetett reklámversenyére az elmúlt év legjobb alkotásaival nevezhetnek ügynökségek és megbízók. versenykiírás A Kreatív szaklap évente meghirdetett reklámversenyére az elmúlt év legjobb alkotásaival nevezhetnek ügynökségek és megbízók. A versenyről és az eredményekről folyamatosan beszámolunk a Kreatív

Részletesebben

A GONDOLATOK ÉRTÉKE. az Irodalmi Rádió folyamatos pénzjutalmazású pályázata 2009.

A GONDOLATOK ÉRTÉKE. az Irodalmi Rádió folyamatos pénzjutalmazású pályázata 2009. A GONDOLATOK ÉRTÉKE az Irodalmi Rádió folyamatos pénzjutalmazású pályázata 2009. Egyetlen verssel vagy rövidprózával akár 100.000 Ft készpénzt is nyerhet! Továbbá lehetőséget kap az Irodalmi Rádió hangzó-

Részletesebben

Pályázati felhívás a SIRHA Budapest 2014 innovációs versenyre

Pályázati felhívás a SIRHA Budapest 2014 innovációs versenyre Budapest X., Albertirsai út 10. Levélcím 1441 Budapest, Pf. 44. Tel: +06 1 263-6455, Fax: +06 1 263 6086 K&H Bank 10402283-50526554-52511006 SIRHA Budapest - Nemzetközi Élelmiszeripari, Sütő- és Cukrászipari,

Részletesebben

GASTRO DESIGN VERSENY 2016

GASTRO DESIGN VERSENY 2016 GASTRO DESIGN VERSENY 2016 I. A VERSENYRŐL A Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap 2016 nyarán harmadszor hirdeti meg nagysikerű Gastro Design versenyét. A versenyre hét különböző kategóriában nevezhetnek

Részletesebben

CONTENT+MARKETING AWARD 2016

CONTENT+MARKETING AWARD 2016 CONTENT+MARKETING AWARD 2016 versenykiírás A Kreatív szaklap harmadik alkalommal rendezi meg versenyét, melyre az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival jelentkezhetnek az ügynökségek,

Részletesebben

Kamera Korrektúra Televíziós Fesztivál

Kamera Korrektúra Televíziós Fesztivál Kamera Korrektúra Televíziós Fesztivál A televíziós fesztiváloknak nagy hagyománya van Magyarországon. A Korrektúra Kft. arra vállalkozott, hogy újjáélessze ezt a népszerű rendezvényt, ezért 2012.június

Részletesebben

Az iskola könyvtár gyűjtőköri leírása

Az iskola könyvtár gyűjtőköri leírása 1. sz. melléklet Melykóné Tőzsér Judit iskolai könyvtári szakértő véleménye alapján módosítva 2005. jan. 5-én. Az iskola könyvtár gyűjtőköri leírása Az iskolai könyvtár gyűjtőkörének alapelvei A Könyvtár

Részletesebben

GAsztronómia a central médiacsoport portfóliójában

GAsztronómia a central médiacsoport portfóliójában GAsztronómia a central médiacsoport portfóliójában magazin 5 gasztromagazin közel 900 ezer eladott példánnyal * online Havonta 1,6 millió egyedi látogató elérése a gasztronómiai oldalainkon ** brand extension

Részletesebben

GYÓGYSZER VERSENY GYÓGYSZER VERSENY KIÍRÁS

GYÓGYSZER VERSENY GYÓGYSZER VERSENY KIÍRÁS 1 KIÍRÁS 2 PharmaOnline Gyógyszerkommunikációs Verseny Az újonnan induló Pharmaonline.hu és a Kreatív szaklapok meghirdetett reklámversenyére az elmúlt két év legjobb alkotásaival nevezhetnek gyógyszerészek

Részletesebben

Prizma Kreatív PR Díj 2016

Prizma Kreatív PR Díj 2016 Prizma Kreatív PR Díj 2016 A verseny kiírója, a Kreatív termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint

Részletesebben

Kik a jövő betegei, mik a médiafogyasztási szokásaik? Hogyan kell kommunikációs csatornát választani az elérésükhöz? TNS Hoffmann Kreatív konferencia

Kik a jövő betegei, mik a médiafogyasztási szokásaik? Hogyan kell kommunikációs csatornát választani az elérésükhöz? TNS Hoffmann Kreatív konferencia Kik a jövő betegei, mik a médiafogyasztási szokásaik? Hogyan kell kommunikációs csatornát választani az elérésükhöz? Magyarország 2017 vs. 2050 (???) 5,8 millió volt beteg az elmúlt évben 4,6 millió az

Részletesebben

Pályázati kiírás. a Tolnai Hírlap kiadására

Pályázati kiírás. a Tolnai Hírlap kiadására Pályázati kiírás a Tolnai Hírlap kiadására 1. A pályázat kiírójának neve, címe, telefon és telefax száma 2. Bevezetés Tolna Város Önkormányzata 7130 Tolna, Hősök tere 1. 74/540-800, fax: 74/443-805 Tolna

Részletesebben

78. OMÉK ÉLELMISZER DÍJ ÉVI PÁLYÁZATI KIÍRÁS 3 KATEGÓRIÁBAN

78. OMÉK ÉLELMISZER DÍJ ÉVI PÁLYÁZATI KIÍRÁS 3 KATEGÓRIÁBAN 78. OMÉK ÉLELMISZER DÍJ 2017. ÉVI PÁLYÁZATI KIÍRÁS 3 KATEGÓRIÁBAN i. Kistermelő, vagy kézműves terméket előállító mikrovállalkozás terméke ii. Kisvállalkozás által előállított termék iii. Közepes-és nagyvállalkozás

Részletesebben

Ve rs e nyk i í r ás C o n t e n t M a r k e t i n g Awa r d 2 0 1 5

Ve rs e nyk i í r ás C o n t e n t M a r k e t i n g Awa r d 2 0 1 5 CMA / } A Kreatív szaklap második alkalommal rendezi meg a Content Marketing Awardot, melyre az elmúlt év legjobb content marketing megoldásaival jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok vagy a megbízói/hirdetői

Részletesebben

IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY

IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY A verseny döntőjének időpontja: 2017. 04. 01. (szombat), TISZAVASVÁRI 9:30-10:30 Regisztráció 10:45 Megnyitó 11:00 Döntő: I-II korcsoport 13:00 óráig

Részletesebben

Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak

Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak A pályázat adatai A pályázat témája: Ritmus A pályázat célja: ösztönözni az erdélyi és határon túli középiskolás hallgatókat művészi (zenei és/vagy képzőművészeti)

Részletesebben

Az Artisjus Zenei Alapítvány PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA. Könnyűzenei egyedi projekttámogatás tárgyú pályázatra

Az Artisjus Zenei Alapítvány PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA. Könnyűzenei egyedi projekttámogatás tárgyú pályázatra Az Artisjus Zenei Alapítvány PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA Könnyűzenei egyedi projekttámogatás tárgyú pályázatra I. Alapvető információk 1) Pályázati kiírás célja A jelen pályázati kiírás célja, hogy vissza nem

Részletesebben

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL ÖSSZMŰVÉSZETI PÁLYÁZAT A Poli-Farbe Vegyipari Kft. Magyarország egyik legnagyobb festékgyártó vállalata, amely 100%-ban magyar tulajdonban van. A Poli-Farbe Kft. fejlesztései

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. március 24-i ülésére Tárgy: Történetírói pályázat kiírásáról szóló döntés meghozatala Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés

Részletesebben

Felhívás az Észak-Alföldi Innovációs Díj elnyerésére

Felhívás az Észak-Alföldi Innovációs Díj elnyerésére Felhívás az Észak-Alföldi Innovációs Díj elnyerésére 2015 A felhívás háttere Az MTA Debreceni Területi Bizottsága (MTA DAB), a Hajdú Bihar, a Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi

Részletesebben

A Sport, Ifjúsági, Civil és Kisebbségi Bizottság február 23-ai ülésén tárgyalta az előterjesztést és az alábbi határozatokat hozta:

A Sport, Ifjúsági, Civil és Kisebbségi Bizottság február 23-ai ülésén tárgyalta az előterjesztést és az alábbi határozatokat hozta: a BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Sport, Ifjúsági, Civil és Kisebbségi Bizottság Elnöke ::io í kőbányai. vk-í-t'ik'f ülése _*xl4hhkd lojto Tárgy: Javaslat ifjúsági

Részletesebben

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS Fiatal képzőművészek számára Pályázati kategória kódja: REB-15-MŰV Meghirdetés dátuma: 2015. április 3. Magyarország Kormánya a 2013. október 29-én megjelent,

Részletesebben

I. Demográfiai kérdések. II. Használói szokások

I. Demográfiai kérdések. II. Használói szokások I. Demográfiai kérdések 1. Az Ön életkora? Kérjük, jelölje meg a megfelelő választ! 14-18 éves 13 19 % 19-25 éves 8 12 % 26-40 éves 14 20 % 41-65 éves 25 36 % 65 év feletti 9 13 % 2. Legmagasabb iskolai

Részletesebben

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000 az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ az első világháborút és a kapcsolódó történelmi eseményeket felidéző számítógépes játékok elkészítésének támogatása témában a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom

Részletesebben

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 54/2015. (III.26.) határozata

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben!

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! VERSENYSZABÁLYZAT PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! Papír- és Nyomdaipari Szövetség - elsősorban tagvállalatai bevonásával

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ SZOLNOK KILENC ARCA ÖTLETPÁLYÁZAT CÍMÚ FELHÍVÁSHOZ

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ SZOLNOK KILENC ARCA ÖTLETPÁLYÁZAT CÍMÚ FELHÍVÁSHOZ PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ SZOLNOK KILENC ARCA ÖTLETPÁLYÁZAT CÍMÚ FELHÍVÁSHOZ A Szolnoki Városfejlesztő Zrt. ötletpályázatot hirdet 18. életévüket betöltött magánszemélyek, csoportok, baráti társaságok, munkahelyi

Részletesebben

Kreatív Európa Program (1.46 milliárd euró)

Kreatív Európa Program (1.46 milliárd euró) Kreatív Európa Program (1.46 milliárd euró) 2014-2020 Támogatást biztosít: Művészek, kulturális szervezetek, szakemberek Előadó-művészet, képzőművészet, könyvkiadás Filmművészet, televíziózás, zene Kulturális

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. A Biatorbágyon működő köznevelési intézmények évi szakmai pályázatának kiírásáról

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. A Biatorbágyon működő köznevelési intézmények évi szakmai pályázatának kiírásáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/113, 142 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A Biatorbágyon működő

Részletesebben

42/ ( I I ) H É B H A T Á R O Z A T A L A P J Á N LITÉR KÖZSÉG ÖN KOR MÁ NYZA TÁNAK. támogatása Litér, Álmos u. 37.

42/ ( I I ) H É B H A T Á R O Z A T A L A P J Á N LITÉR KÖZSÉG ÖN KOR MÁ NYZA TÁNAK. támogatása Litér, Álmos u. 37. 42/ 2 0 1 6. ( I I. 1 7. ) H É B H A T Á R O Z A T A L A P J Á N LITÉR KÖZSÉG ÖN KOR MÁ NYZA TÁNAK P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S A Civil szervezetek programjainak támogatása 2016. L I T É R K Ö Z S

Részletesebben

1. A Pályázó neve: A termék készítőjének neve (ha nem azonos a pályázó nevével): 2. A Pályázó címe: 3. Telefonszám: Fax: cím: Honlap cím:

1. A Pályázó neve: A termék készítőjének neve (ha nem azonos a pályázó nevével): 2. A Pályázó címe: 3. Telefonszám: Fax:  cím: Honlap cím: Sikeres pályázat menete: 1.) ezen kitöltött pályázati adatlapot (Word formátumban) 2018. augusztus 15-ig elektronikusan megküldeni a kovacs.judit@mkik.hu e-mail címre (Kovács Judit, Magyar Kereskedelmi

Részletesebben

A pályázat célja A kiemelkedő színvonalú teljesítmények szakmai elismerése.

A pályázat célja A kiemelkedő színvonalú teljesítmények szakmai elismerése. ALUTA NÍVÓDÍJ 2010 A pályázat kiírója Az ALUTA (Alumínium Ablak és Homlokzat Egyesület) hagyományainak megfelelően nyilvános pályázatot hirdet a tevékenységének célkitűzéseiben megfogalmazott szakmai elvárásoknak

Részletesebben

Pályázatok diákoknak

Pályázatok diákoknak Pályázatok diákoknak 2008.03.08. A Zsiráf Diákmagazin a következõ pályázatokat írta ki március 1-jén. A pályázati anyagok beküldési határideje minden esetben május 1. Pályázz! Legyél Zsiráf-bajnok! Cím:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ az első világháborút és a kapcsolódó történelmi eseményeket felidéző, a hősöknek és áldozatoknak emléket állító kulturális és tudományos programok, művészeti tevékenységek

Részletesebben

Transzparencia Riport. Reklámköltés az auditált lapokban. 2013. I. félév

Transzparencia Riport. Reklámköltés az auditált lapokban. 2013. I. félév Transzparencia Riport Reklámköltés az auditált lapokban 2013. I. félév A nyomtatott sajtó azon kevés médiatípusok egyike, amelynek a hirdetők számára reklámhordozóként fontos paramétereit nem csak mérik,

Részletesebben

epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés március 1.

epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés március 1. epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés 2009. március 1. A www.epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett beszámol a legfontosabb

Részletesebben

A pályázat célja A fenntarthatósági témákra nyitott, és azokat rendszeresen feldolgozó újságírók motiválása.

A pályázat célja A fenntarthatósági témákra nyitott, és azokat rendszeresen feldolgozó újságírók motiválása. hello holnap! Sajtódíj Pályázati felhívás A pályázat kiírója A Magyar Telekom Nyrt. és a Magyar Telekom hello holnap! mozgalom kezdeményezésére alakult Fenntarthatósági Média Klub tagjai (Magyar Telekom,

Részletesebben

A verseny rövid ismertetése

A verseny rövid ismertetése MISKOLCI EU VÁNDORKUPA Országos európai jogi perbeszédverseny A verseny rövid ismertetése 1. A verseny célja A 2014-ben immár kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Miskolci EU Vándorkupa európai uniós

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A Nemzeti Kulturális Alap

Részletesebben

Könyvtárhasználat / könyvtárismeret. Raktári rend a könyvtárban És Az időszaki kiadványok

Könyvtárhasználat / könyvtárismeret. Raktári rend a könyvtárban És Az időszaki kiadványok Könyvtárhasználat / könyvtárismeret Raktári rend a könyvtárban És Az időszaki kiadványok KÖNYVEK ELHELYEZÉSE A POLCON FELTÁRÁS SZÉPIRODALMI DOKUMENTUMOK ISMERETKÖZLŐ (SZAKIRODALMI) DOK. /SZAKRENDI CSOPORTOSÍTÁS/

Részletesebben

Az osztályozóvizsgák témakörei évfolyamonként angol nyelvből 2019.

Az osztályozóvizsgák témakörei évfolyamonként angol nyelvből 2019. Az osztályozóvizsgák témakörei évfolyamonként angol nyelvből 2019. Ötévfolyamos nyelvi képzés 9.ny évfolyam : Beginner ( kezdő) szinten Tematikai egység, Témakör I. SZEMÉLYES VONATKOZÁSOK, SZÁRMAZÁS, CSALÁD

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XIII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XIII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XIII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára 1. A pályázat kiírója: Napfényes Élet Alapítvány, 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26. www.napfenyes.hu Néhány szó a pályázat kiírójáról: Alapítványunk

Részletesebben

Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége

Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Tanulmányi versenyek 2010/2011 SZMPSZ, P.O.Box 49, 945 01 Komárno 1 Tel.: 00421/35/7713 572, 7714 755, Fax: 00421/35/7714 756, e-mail: szmpsz@szmpsz.sk SZMPSZ,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT ÉS TEMATIKUS CIVIL CSATORNÁK. Érvényes: november 4-től visszavonásig

ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT ÉS TEMATIKUS CIVIL CSATORNÁK. Érvényes: november 4-től visszavonásig ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT ÉS TEMATIKUS CIVIL CSATORNÁK Érvényes: 2016. november 4-től visszavonásig 200.000+ blog 17.000+ aktív felhasználó napi 2.500 bejegyzés napi 7.500 komment havi 2,9 millió 15 évnél

Részletesebben

Témakörök az idegen nyelvi érettségihez

Témakörök az idegen nyelvi érettségihez Témakörök az idegen nyelvi érettségihez TÉMAKÖR 1. Személyes vonatkozások, család 2. Ember és társadalom Középszint A vizsgázó személye, életrajza, életének fontos állomásai (fordulópontjai) Családi élet,

Részletesebben

A nyíregyházi Evangélikus Roma Szakkollégium felvételt hirdet egyetemre, főiskolára jelentkező, illetve már ott tanuló hallgatók számára.

A nyíregyházi Evangélikus Roma Szakkollégium felvételt hirdet egyetemre, főiskolára jelentkező, illetve már ott tanuló hallgatók számára. A nyíregyházi Evangélikus Roma Szakkollégium felvételt hirdet egyetemre, főiskolára jelentkező, illetve már ott tanuló hallgatók számára. Olyan elsősorban cigány/roma származású hallgatókat keresünk, akik

Részletesebben

Kreativitás Verseny Középiskolásoknak

Kreativitás Verseny Középiskolásoknak Kreativitás Verseny Középiskolásoknak A pályázat adatai A pályázat témája: kontraszt A pályázat célja: ösztönözni az erdélyi és határon túli középiskolás hallgatókat a kreatív (zenei és/vagy képzőművészeti)

Részletesebben

TOTALCAR MAGAZINE ANGOL NYELVŰ KIADVÁNY. Érvényes: 2015. április 23-tól

TOTALCAR MAGAZINE ANGOL NYELVŰ KIADVÁNY. Érvényes: 2015. április 23-tól TOTALCAR MAGAZINE ANGOL NYELVŰ KIADVÁNY Érvényes: 2015. április 23-tól TOTALCAR MAGAZINE megmutatjuk az itthon elért sikereket külföldre visszük a knowhow-t mert a Totalcar van olyan jó 2 TOTALCAR.HU Magyarország

Részletesebben

médiaajánlat

médiaajánlat 2016. 2017. médiaajánlat AZ ARTMAGAZINT 2003-BAN ALAPÍTOTTA TOPOR TÜNDE, WINKLER NÓRA ÉS EINSPACH GÁBOR. AZ ARTMAGAZIN OLVASMÁNYOS MŰVÉSZETI MAGAZIN, AMELYNEK FÓKUSZÁBAN A KÉPZŐMŰVÉSZET ÉS A MŰTÁRGYAK

Részletesebben

SZENT KERESZT PLÉBÁNIA. II. félévi újság előfizetés (2014. január-június)

SZENT KERESZT PLÉBÁNIA. II. félévi újság előfizetés (2014. január-június) SZENT KERESZT PLÉBÁNIA Iroda címe: 7400 Kaposvár, Bartók B. u. 13. Nyitva tartás: hétfő - péntek 15.00 16.00 E-mail: donner@plebania.hu Honlap: www.donner.plebania.hu II. félévi újság előfizetés (2014.

Részletesebben

PRO LUMINE 2018 INNOVATÍV VILÁGÍTÁS TERVEZÉSE DÍJ

PRO LUMINE 2018 INNOVATÍV VILÁGÍTÁS TERVEZÉSE DÍJ PRO LUMINE 2018 INNOVATÍV VILÁGÍTÁS TERVEZÉSE DÍJ A világítástechnika területén zajló technológiaváltás amely a LED technológia rohamos elterjedéséhez kapcsolható - innovatív és energiatakarékos megoldásokra

Részletesebben

KÖNYVKIADÁSI SZAKTESTÜLET

KÖNYVKIADÁSI SZAKTESTÜLET Pályázati felhívás magyar nyelvű könyvek kiadásának támogatására A Romániai Magyar Demokrata Szövetség pályázatot hirdet a Kisebbségi Tanács 2017. évi alapjából, magyar nyelvű könyvek kiadásának támogatására.

Részletesebben

SZÓRVÁNY SZAKTESTÜLET

SZÓRVÁNY SZAKTESTÜLET Pályázati kiírás szórványközösségek támogatására A Romániai Magyar Demokrata Szövetség pályázatot hirdet a Kisebbségi Tanács 2016. évi alapjából, a szórványközösségek érdekében programokat szervező, jogi

Részletesebben

Tisztelt Intézményvezető! A gyenesdiási Kárpáti János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola meghirdeti XV. GERGELY-NAPI MŰVÉSZETI FESZTIVÁLJÁT

Tisztelt Intézményvezető! A gyenesdiási Kárpáti János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola meghirdeti XV. GERGELY-NAPI MŰVÉSZETI FESZTIVÁLJÁT Tisztelt Intézményvezető! A gyenesdiási meghirdeti XV. GERGELY-NAPI MŰVÉSZETI FESZTIVÁLJÁT az általános és művészeti iskolák tehetséges tanulói részére DRÁMAJÁTÉK, VERS- ÉS PRÓZAMONDÁS, IPAR- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZET,

Részletesebben

Fülemüle tehetségkutató informatika verseny 2016.

Fülemüle tehetségkutató informatika verseny 2016. Fülemüle tehetségkutató informatika verseny 2016. Én így tanítanám az informatikát. Most minden általános iskolai, középiskolai és szakiskolai oktatásban résztvevő tanuló megmutathatja, hogy milyen informatika

Részletesebben

A Japán Alapítvány Budapesti Iroda kölcsönözhető folyóiratai

A Japán Alapítvány Budapesti Iroda kölcsönözhető folyóiratai A Japán Alapítvány Budapesti Iroda kölcsönözhető folyóiratai 1. WHAT's IN? (angol nyelvű) Az M-on Entertainment által havonta megjelentetett J-POP témájú zenemagazint. Interjúkkal, riportokkal, filismertetőkkel

Részletesebben

IRÁNYTŰ 2016 A TURIZMUS TREND KOMMUNIKÁCIÓS VERSENYE VERSENYKIÍRÁS

IRÁNYTŰ 2016 A TURIZMUS TREND KOMMUNIKÁCIÓS VERSENYE VERSENYKIÍRÁS IRÁNYTŰ 2016 A TURIZMUS TREND KOMMUNIKÁCIÓS VERSENYE VERSENYKIÍRÁS A Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap versenyének célja, hogy megtalálja az elmúlt év legjobb turisztikai kommunikációs projektjeit.

Részletesebben

iránytű 2016 A turizmus Trend kommunikációs versenye Versenykiírás

iránytű 2016 A turizmus Trend kommunikációs versenye Versenykiírás iránytű 2016 A turizmus Trend kommunikációs versenye Versenykiírás A Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap versenyének célja, hogy megtalálja az elmúlt év legjobb turisztikai kommunikációs projektjeit.

Részletesebben

GYŰJTŐKÖRI SZABÁLYZAT

GYŰJTŐKÖRI SZABÁLYZAT Madarász Károly Művelődési Ház és Városi Könyvtár VÁROSI KÖNYVTÁRA GYŰJTŐKÖRI SZABÁLYZAT ÉRVÉNYESSÉG KEZDETE: 2016. JANUÁR 1. Cím: 5420 Túrkeve, Petőfi tér 2-4. Telefon/fax: 56-361-098 1. BEVEZETŐ A gyűjtőkör

Részletesebben

ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET. 1561/2008.(VIII.27.) sz. VÉGZÉSE

ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET. 1561/2008.(VIII.27.) sz. VÉGZÉSE ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET 1561/2008.(VIII.27.) sz. VÉGZÉSE Az Országos Rádió és Televízió Testület (a továbbiakban: Testület) a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény (a továbbiakban:

Részletesebben

A KÖNYVTÁR GYŰJTŐKÖRI SZABÁLYZATA

A KÖNYVTÁR GYŰJTŐKÖRI SZABÁLYZATA A KÖNYVTÁR GYŰJTŐKÖRI SZABÁLYZATA Az iskolai könyvtár feladata az iskola pedagógiai programjában megfogalmazott alapelveknek, valamint az alapvizsga, közép- és emelt szintű érettségi vizsga, szakképesítő

Részletesebben

A Sport, Ifjúsági, Civil és Kisebbségi Bizottság március 24-ei ülésén tárgyalta az előterjesztést és az alábbi határozatokat hozta:

A Sport, Ifjúsági, Civil és Kisebbségi Bizottság március 24-ei ülésén tárgyalta az előterjesztést és az alábbi határozatokat hozta: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET gag j^v 5W 003, KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT ' ^OTDRU KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest, AMA...: Sport, Ifjúsági,

Részletesebben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben Tündék Törpök Emberek A Magyar Tolkien Társaság 2014. január 4-én J. R. R. Tolkien, a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve, 122. születésnapja

Részletesebben

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN MAGAZIN KIAJÁNLÓ 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN PERSPECTIVE Lapunkon keresztül alternatív perspektívát adunk Olvasóinknak a jövő technológiai újításaihoz és a mögöttük fellelhető üzlet

Részletesebben

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Oázis Magazin. Médiaajánlat 2011

Oázis Magazin. Médiaajánlat 2011 Oázis Magazin Médiaajánlat 2011 A Magazin története számokban 7 év, több mint 1,000,000 olvasott példány 2,6 Ft/elérés/fő/1 oldalas hirdetés esetén Már évi 6 megjelenés 2,2 olvasó/lapszám A Magazin olvasói

Részletesebben