Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015"

Átírás

1 Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 GY H 1/2014. AGYB el. határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság soron következő nyílt szakági ülését január 16-án, 16 órától tartja, melyről az érintetteket közleményben értesíti. GY H 2/2014. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság 2. számú közleményében tájékoztatja a tagságot, a Hungaroring szervezésében lebonyolításra kerülő, beteg gyermekek autóztatására szerveződő programról. GY H 3/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság, a Slovakiaringre közöttre tervezett OB futamok kapcsán felmerült vis-major helyzet feloldására próbál megoldást találni, igyekszik megtalálni a lehetőséget a futamok pótlására. Felelős: Venesz Ágnes GY H 4/2015. AGYB határozat A Bizottság véglegesen egyeztetett a kupa sorozatok szervezőivel az idei évi elképzelésekről, szerződésekről. Felkérte a szervezőket a szabályzatuk mielőbbi elkészítésére. A szakág a szerződéseket elkészíti, azokat a titkárságon keresztül a jogi képviselő részére áttekintésre megküldi és felkéri az Elnökséget a szerződések aláírására. GY H 5/2015. AGYB határozat Mink Zoltán, a Bizottság túraautós képviselője tájékoztatta a tagokat, hogy az I. kategória részére névadó támogatót talált. A bizottság örömmel fogadta a tájékoztatást, a szerződés feltételeit letisztázta, felkéri az Elnökséget a szerződés aláírására. GY H 6/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság, az éves rajtszámok gyártásának tárgyában, a korábbi éveknek megfelelően, a DVP Design Kft-vel kíván szerződést kötni. A bizottság felkéri az Elnökséget a szerződés aláírására. GY H 7/2015. AGYB határozat A Bizottság a túra és forma autós képviselővel és rajtuk keresztül a csapatokkal, valamint az osztrák rendezővel történt egyeztetés alapján, fenti két kategória részére a Slovakiaringre tervezett ( ), de elmaradó futamok pótlására a május között, az A1 Ringen megrendezésre kerülő zóna versenyt jelöli ki.

2 GY H 8/2015. AGYB határozat A Bizottság, az ATB szakági képviselőjével egyeztetetve, a április 17-i hungaroringi edzésnapra gépkönyvezési lehetőséget biztosít, melyről külön technikai és AGYB közleményben is tájékoztatja a tagságot. GY H 9/2015. AGYB el. határozat Az Autós Gyorsasági Bizottsághoz beérkezett a Top Challenge Sportegyesület autóverseny nyilvántartásba vételi kérelme és felelősségvállalási nyilatkozata, melynek kapcsán a bizottság az alábbi határozatot hozta: Az AGYB a Top Challenge Sportegyesület által, a évre benyújtásra kerülő nyilvántartásba vételi kérelmeit támogatja, amennyiben minden egyéb előírásnak megfelelnek. Az egyes benyújtásra kerülő kérelmekről a bizottság továbbra is tájékoztatást kér a titkárságtól. GY H 10/2015. AGYB el. határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság Makai György osztrák licenc váltási kérelmét támogatja. GY H 11/2015. AGYB el. határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság Tomcsány Tamás horvát licenc váltási kérelmét támogatja. GY H 12/2015. AGYB el. határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság, figyelembe véve a Biztonsági Bizottság képviselőjének nyilatkozatát, jóváhagyja a Pannonia-ring által ra bejelentett regisztrált verseny bejegyzési kérelmét. GY H 13/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság a B3 Racing Team kérésére engedélyezi, hogy versenyzőjük Bús Edina, a hétvégén megrendezésre kerülő Paul Ricard-i SEAT Leon Eurocup versenyfutamain elinduljon, licencet ig kaphat, szabályismereti vizsgáját az elkövetkezendő héten pótolja. GY H 14/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság megerősíti a korábban elektronikus szavazás alapján hozott, GY H 9,10,11,12,13. számú határozatait. GY H 15/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság, a szakági megfigyelői feladatok ellátására, a korábbi éveknek megfelelően a Ki-Ve Bt-vel kíván szerződést kötni. Felkéri az Elnökséget a szerződés aláírására.

3 GY H 16/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság annak érdekében, hogy a kilépő támogató hiányában, a televíziós műsorok továbbra is elkészülhessenek, a Tempo Produkció vezetőjével folytatott egyeztetés alapján, a között, a Hungaroringen megrendezett OB futamok (I.,II. kategória) TV műsorainak elkészítéséhez Ft + 27%ÁFA hozzájárulást nyújt. GY H 17/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság hosszas egyeztetést követően felkérte az ATB szakági referensét, hogy a jövőre vonatkozóan, a fiatalkorú versenyzők kiemelt védelme érdekében tegyenek javaslatokat. GY H 18/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság, a szakági megfigyelői adminisztrációs feladatok ellátására, a korábbi éveknek megfelelően a Ki-Ve Bt-vel kíván szerződést kötni. Az erre vonatkozó szerződést a szakági bizottság módosította, pontosította. Felkéri az Elnökséget a szerződés aláírására. GY H 19/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság a csapatok illetve az érintett versenyzők képviselőinek figyelmét fokozottan felhívja az alábbiakra: a fiatalkorú versenyzők ülés választásnál a méretre kifejezetten ügyelni kell, szükség esetén cserélni, a versenyző legnagyobb biztonsága érdekében pontos méretezéssel. Javasolt a carbon ülés használata. GY H 20/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság hozzájárul a Hungaroring Sport Zrt. által benyújtott felelősségvállalási nyilatkozat alapján, a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli rendezvény lebonyolításához, amennyiben rendező a rá vonatkozó egyéb előírásoknak megfelel. GY H 21/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság Volentér Balázs (Nívó Motorsport) A licenc iránti igényét jóváhagyja. Részére a licenc, az egyéb feltételek teljesülése esetén kiadható. GY H 22/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság elkészítette a évi költségvetés módosítását, melyet a Sporttanács részére továbbít és kéri annak jóváhagyását.

4 GY H 23/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság a versenyzők és csapataik kérésére megvizsgálta az A1 Ringen, a túraautók számára rendezett bajnoki futam eseményét. A Bizottság tudomásul vette a verseny Felügyelő Testületének döntését, melyben szokványos verseny balesetnek minősítette az esetet. A vizsgálat során az alábbi tanulságokat vonta le illetve a megelőzés érdekében az alábbi intézkedést tartja szükségesnek a Bizottság: - a verseny irányításának a baleset következtében a dupla sárga zászló használatának elrendelése lett volna indokolt - több versenyző, a sárga zászló hatálya alatt annak nem teljes figyelembe vételével közlekedett - a tanulságokat figyelembe véve, az évad további rendezvényeinek versenyzői eligazításain kiemelt hangsúllyal kell kommunikálni a sárga zászló hatálya alatti szabályokat - fentieken túl az AGYB, az üggyel kapcsolatban további szankciókat nem tart szükségesnek. GY H 24/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság, a George Racing és a GFS Racing Kft. kérelmére két verseny esemény vizsgálatát kezdte meg, a benyújtott felvételek alapján. Mindkét esetben, a rendelkezésre álló felvételek alapján, egyértelmű döntés nem hozható, ezért a Bizottság az érintettektől további felvételeket kér be, melyek alapján következő ülésén a vizsgálatokat folytatja. GY H 25/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság, (a vis major miatt elmaradt slovakiaringi futamok pótlása ) a Swift Cup Europe és az RCM Kupa sorozatok részére július 3-5. között megrendezésre kerülő rendezvény költségeinek csökkentése érdekében, a delegált tisztségviselők szállás költségének nagyobb részét a szakági keretből egyenlíti ki. GY H 26/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság megtárgyalta a jövő évi utánpótlás program tervezetét, melyet több szakággal egyeztetve, közösen kialakítva kíván megvalósítani. Felkérte Gáspár Istvánt a program ismertetésére az Elnökség felé és kéri az Elnökséget a program ilyen formában történő elfogadására, támogatására. GY H 27/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság egyeztetett Bertalan Zsolttal, aki már korábban bejelentkezett a Pannoni-ringi verseny rendezésére. A Bizottság felszólította Bertalan Zsoltot a verseny bejelentésére, melynek határideje legkésőbb július 3. Amennyiben a bejelentés nem történik meg, a szakág felveszi a kapcsolatot a pálya vezetésével és kijelöl egy rendezőt a verseny szervezésére.

5 GY H 28/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság a TÖMASU Közhasznú Nonprofit Kft-vel kötendő, a szakág és a versenyzők érdekeit támogató szerződést megtárgyalta, elfogadta. Felkéri az Elnökséget a szerződés aláírására, illetve az érintett összeg kifizetésére a központi költségvetésben nyilvántartott, az Autós Gyorsasági szakág részére elkülönített keret terhére kerüljön sor. GY H 29/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság, annak érdekében, hogy a televíziós műsorok továbbra is elkészülhessenek, emiatt a versenyzők érdekei ne sérüljenek, a Tempo Produkció vezetőjével folytatott egyeztetés alapján a Pannonia-ringen július 31-augusztus 2. illetve a Slovakiaringen között megrendezésre kerülő Országos Bajnoki futamok televíziós műsorainak elkészítéséhez rendezvényenként Ft +ÁFA hozzájárulást nyújt. A Bizottság felkéri az Elnökséget, hogy fenti összegek kifizetésére a központi költségvetésben nyilvántartott, az Autós Gyorsasági szakág részére elkülönített keret terhére kerüljön sor. GY H 30/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság GY 27/ határozatának megfelelően a SportEvo Kft. bejelentette a pannonia-ringi versenyt, tagsági kérelmét és rendezői licenc igénylését benyújtotta. A szakág kéri az Elnökséget, hogy a SportEvo Kft. tagsági kérelmét soron kívül szíveskedjen elfogadni. A Bizottság a 3 futam után befizetendő bejelentési díj ( Ft) mértékét 50%-al mérsékli, ehhez kéri a Sporttanács hozzájárulását. GY H 31/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság hozzájárul a Pannonia-ringi verseny sajtóirodájának működtetési költségeihez Ft + ÁFA összeggel. A Bizottság felkéri az Elnökséget, hogy a Press Kom Kft. részére fenti összeg, a teljesítést követően, számlája ellenében, a központi költségvetésben nyilvántartott, az Autós Gyorsasági szakág részére elkülönített keret terhére kerüljön kifizetésre. GY H 32/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság a Swift Cup Europe promoterét meghallgatva, az Ő és a versenyzők kérését figyelembe véve támogatja, hogy az Országos Bajnokság futamaiból az Alapkiírásban szereplő 3 helyett 4 futam kerüljön minuszolásra. A határozat végrehajtását a Sporttanács 157/2015 ( ) számú határozatával nem engedélyezte GY H 33/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság megtárgyalta a GFS Racing Kft. kérelmét a Pannonia-ringi futamon elkövetett adminisztrációs hiba és az azt követő technikai kizárás kérdésében.

6 A Bizottság megállapította, hogy mind a technikai felügyelő és ellenőrök, mind a Felügyelő Testület a munkáját és döntéseit megfelelően végezte. Annak érdekében azonban, hogy a promoter által elkövetett adminisztrációs hiba ne a versenyzőt sújtsa, az alábbi határozatot hozza: A kizárás büntetésre ítélt versenyző eredményét visszaadja, azonban a következő futamra 10 rajthelyes büntetéssel sújtja. A GFS Racing Kft-t írásbeli figyelmeztetésben részesíti és egyúttal felszólítja, hogy a jövőben különös figyelmet fordítson az esetleges változások időbeni kommunikációjára. GY H 34/2015. AGYB határozat A Rado Central Kft. kivizsgálási kérelemmel fordult a Bizottsághoz a Pannonia-ringen, a depo területen történt esemény kivizsgálására. Az Autós Gyorsasági Bizottság felkéri Elnök és Főtitkár Urakat az ügy Etikai Bizottsági kivizsgálására. GY H 35/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság a Sporttanács kérésére megtette javaslatait az SBB és Felügyelői Kollégiumba delegált személyekre vonatkozóan. A Sportbírói Bizottságba Pintér Kálmánt, a Felügyelői Kollégiumba Vinoczai Attilát javasolja. Az ATB-ra vonatkozó javaslatot is néhány napon belül, az egyeztetéseket követően megteszi. GY H 36/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság a korábban elektronikus úton meghozott GYH 28.,29.,30., i határozatait megerősíti. GY H 37/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság, az ATB szakági képviselőjének Cselényi Balázst jelöli. A határozat végrehajtását a Sporttanács 158/2015 ( ) számú határozatával nem engedélyezte GY H 38/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság ismételten felkéri a Sporttanácsot a Swift Cup Europe Országos Bajnoki sorozat értékelése kapcsán az alábbi módosítás jóváhagyására: Az év végi értékelésnél, megrendezett futam esetén 3, 20 vagy ennél több megrendezett futam esetén 4 futam mínuszolásra kerül. (Alapkiírás pont)

7 GYH 39/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság megvizsgálta Bernula István Bertold felülvizsgálati kérelmét. A Bizottság megállapította, hogy mind az adott verseny végeredménye, mind az ez alapján történt értékelés a jelenleg érvényben levő szabályoknak megfelelően történt, így a Bizottság mind az országos bajnoki mind az FIA értékelést helyben hagyta. GYH 40/2015. AGYB határozat A BZ Racing Hungary Kft. képviselője fellebbezést nyújtott be, a Hungaroringen án megrendezett bajnoki futam 5. sz. Felügyelő Testületi határozata ellen. Az Autós Gyorsasági Bizottság 3 fős bizottságot jelölt ki a fellebbezés kivizsgálására. Tagjai: Mink Zoltán, Szabolcs Róbert és Szigetvári Mátyás Fent nevezett bizottság meghallgatta a versenyzőt és képviselőjét, az általuk benyújtott belső kamerás felvételt átvette, döntését a benyújtott felvétel és további felvételek áttekintése után hozza meg. Fenti határozatot a kijelölt bizottság egyhangúlag elfogadta. GYH 41/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság a díjtáblázatba az alábbi módosításokat kéri elfogadásra: - Általános, a központi költségvetést érintő javaslatok: - Óvási és fellebbezési díj: ,-Ft - Szakági költségvetést érintő javaslatok: - Verseny bejelentési díj: ,-Ft/futam - Hazánk területén rendezett nemzetközi futamok: Euro - Nemzetközi kupa sorozat bejelentési díj (amennyiben a sorozat OB bejelentéssel nem rendelkezik, de a szakág engedélyezi) : Euro/év GYH 42/2015. AGYB határozat Az Autós Gyorsasági Bizottság megbízza a Tempo Produkciót egy évi végi összefoglaló film, ( Ft+ÁFA) és az év végi díjátadó gálára szükséges film ( Ft+ÁFA) elkészítésére.

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 GY H 1/2014. AGYB el. határozat 2015.01.06. Az Autós Gyorsasági Bizottság soron következő nyílt szakági ülését 2015. január 16-án, 16 órától tartja,

Részletesebben

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 GY H 1/2014. AGYB el. határozat 2015.01.06. Az Autós Gyorsasági Bizottság soron következő nyílt szakági ülését 2015. január 16-án, 16 órától tartja,

Részletesebben

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2016

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2016 Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2016 GY H 1/2016. AGYB határozat 2016.01.08. Az Autós Gyorsasági Bizottság 2016. évben, a versenyzői visszajelzéseknek próbálva eleget tenni, több nyílt

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017 001/2017.02.05/E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával elfogadja az Autocross 2017-es Alapkiírását. Kérjük

Részletesebben

A Sporttanács határozatai

A Sporttanács határozatai A Sporttanács határozatai 1/2019 (2019.02.11) Sporttanácsi határozat A Sporttanács az előterjesztett bizottsági tagok listáját elfogadja, a jelölteket az alábbi Bizottságok tagjává kinevezi. - A Rallye

Részletesebben

Az MNASZ Elnökség november 30-i ülésén meghozott határozatok

Az MNASZ Elnökség november 30-i ülésén meghozott határozatok Az MNASZ Elnökség 2018. november 30-i ülésén meghozott határozatok 48/4/2018.11.30. sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége megerősíti a 150/E/2018.11.07. sz. elektronikus elnökségi határozatot. 49/4/2018.11.30.

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2018

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2018 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2018 001/2018.01.19 Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával elfogadja az Autocross 2018-as Alapkiírását. Kérjük

Részletesebben

A Sporttanács határozatai

A Sporttanács határozatai A Sporttanács határozatai 1/2019 (2019.02.11) Sporttanácsi határozat A Sporttanács az előterjesztett bizottsági tagok listáját elfogadja, a jelölteket az alábbi Bizottságok tagjává kinevezi. - A Rallye

Részletesebben

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4.

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: HANKOOK RCM KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2014. május. 2-4. honlap címe: www.rcmcup.com A VERSENY RENDEZŐJE: Hungaroring

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 1/2018 Rallye Szakági Bizottság határozat 2018.05.15. - 1/2018 Rallye Szakág vezetői határozat 2018.03.02. A Peugeot 208 R2 kupasorozatban, - ERC-hez

Részletesebben

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat RSB Határozatok 1/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat 2019.01.14. A Rallye Szakági Bizottság a 2018. évi díjátadó gála hivatalos fotós munkáinak elvégzésére felkéri és megbízza Kollár

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017 001/2017.02.05/E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával elfogadja az Autocross 2017-es Alapkiírását. Kérjük

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016 001/2016.01.07/E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával kéri az MNASZ Sportbírói Kollégiumot, hogy a Rallycross

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016 001/2016.01.07/E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával kéri az MNASZ Sportbírói Kollégiumot, hogy a Rallycross

Részletesebben

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat RSB Határozatok 1/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat 2019.01.14. A Rallye Szakági Bizottság a 2018. évi díjátadó gála hivatalos fotós munkáinak elvégzésére felkéri és megbízza Kollár

Részletesebben

A Sporttanács határozatai

A Sporttanács határozatai A Sporttanács határozatai 1/2019 (2019.02.11) Sporttanácsi határozat A Sporttanács az előterjesztett bizottsági tagok listáját elfogadja, a jelölteket az alábbi Bizottságok tagjává kinevezi. - A Rallye

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 1/2018 Rallye Szakági Bizottság határozat 2018.05.15. - 1/2018 Rallye Szakág vezetői határozat 2018.03.02. A Peugeot 208 R2 kupasorozatban, - ERC-hez

Részletesebben

MATERIAL CENTER KUPA

MATERIAL CENTER KUPA MATERIAL CENTER KUPA HUNGARORING, 2008. JÚNIUS 13-15. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: MATERIAL CENTER KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2008. június 13-15. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY RENDEZŐJE:

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK SLOVAKIARING, 2018. JÚLIUS 13-15. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: He-Do Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság és az FIA International Swift Cup Europe VIII-IX. futama A VERSENY RENDEZŐJE: GFS

Részletesebben

A Sporttanács határozatai

A Sporttanács határozatai A Sporttanács határozatai 1/2019 (2019.02.11) Sporttanácsi határozat A Sporttanács az előterjesztett bizottsági tagok listáját elfogadja, a jelölteket az alábbi Bizottságok tagjává kinevezi. - A Rallye

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK PARÁDSASVÁR, 2017. JÚLIUS 14-16. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: He-Do Autós Gyorsasági Országos Hegyi Bajnokság és Hegyi Kupa helye: Parádsasvár, Parádsasvár-Galyatetői elágazás közötti útszakasz

Részletesebben

A Sporttanács 2017/7. sz. közleménye

A Sporttanács 2017/7. sz. közleménye A Sporttanács 2017/7. sz. közleménye Az MNASZ Sporttanácsa, a 2017. 02. 14-i ülésén az alábbi határozatokat hozta: 40/2017 Sporttanácsi határozat A Sporttanács megerősíti a 1/2017. sz. elektronikus határozatát.

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK SALZBURG-RING, 2010.SZEPTEMBER 24-26. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: Duna - Autó Autós Gyorsasági Országos Bajnokság IX-X. fordulója helye: Salzburg-Ring ideje: 2010. szeptember 24-26. A VERSENY

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat RSB Határozatok 1/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat 2019.01.14. A Rallye Szakági Bizottság a 2018. évi díjátadó gála hivatalos fotós munkáinak elvégzésére felkéri és megbízza Kollár

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

MATERIAL CENTER KUPA

MATERIAL CENTER KUPA MATERIAL CENTER KUPA HUNGARORING, 2010. ÁPR. 30. MÁJ. 2. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: MATERIAL CENTER KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2010. ápr. 30. máj. 2. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK KIEGÉSZÍTÉS AZ ANGOL NYELVŰ KIÍRÁSHOZ

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK KIEGÉSZÍTÉS AZ ANGOL NYELVŰ KIÍRÁSHOZ SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK KIEGÉSZÍTÉS AZ ANGOL NYELVŰ KIÍRÁSHOZ A VERSENY NEVE: Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság I., II.,VII. kategória III- IV. és az Endurance bajnokság II. futama A VERSENY RENDEZŐJE:

Részletesebben

RSB Határozatok. 2/2 019 Ral l ye Szakági Bizo tt sági el ektr oni ku s h atár oz at

RSB Határozatok. 2/2 019 Ral l ye Szakági Bizo tt sági el ektr oni ku s h atár oz at RSB Határozatok 1/2019 Ral l ye Szakági Bizo tt sági elektronikus h atár oz at 20 1 9.01.14. A Rallye Szakági Bizottság a 2018. évi díjátadó gála hivatalos fotós munkáinak elvégzésére felkéri és megbízza

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai 2019. január 18. 1/E/2019.01.18. sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Xforce Racing Kft, a CCK

Részletesebben

MATERIAL CENTER KUPA

MATERIAL CENTER KUPA MATERIAL CENTER KUPA HUNGARORING, 2009. MÁJUS 8-10. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: MATERIAL CENTER KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2009. május 8-10. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY RENDEZŐJE:

Részletesebben

BFR Driver Academy Kupa HUNGARORING, 2013. ÁPR. 25-28.

BFR Driver Academy Kupa HUNGARORING, 2013. ÁPR. 25-28. BFR Driver Academy HUNGARORING, 2013. ÁPR. 25-28. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: BFR DRIVER ACADEMY KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2013. ápr. 25-28. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY RENDEZŐJE:

Részletesebben

KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS

KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS A Rendezvény az FIA Sportkód és függelékei, az MNASZ vonatkozó szabályai (benne az Autós Gyorsasági OB. 2008. évi Alapkiírása) szerint kerül lebonyolításra.

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK. Slovakiaring (Orechová Potôň, GPS: 48º3 14.00 S/17º34 14,87 W vagy É: 48.053878, K:17.570719) ideje: 2015. augusztus 21-23.

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK. Slovakiaring (Orechová Potôň, GPS: 48º3 14.00 S/17º34 14,87 W vagy É: 48.053878, K:17.570719) ideje: 2015. augusztus 21-23. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság VII-VIII., az Endurance bajnokság III., az FIA Swift Cup Europe XII-XIII., az RCM Kupa IX-X. futama helye: Slovakiaring

Részletesebben

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái Versenyszabályzat 1. Hatálya 1.1. Jelen versenyszabályzat (továbbiakban: VSZ) vonatkozik valamennyi Magyarországon, a Magyar Tamburello Szövetség (továbbiakban: MATAMSZ) szervezésében vagy jóváhagyásában

Részletesebben

4/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

4/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2006. 08. 15 4/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című honlapunkon. Mellékelve! A rajtszámreklámra vonatkozó szabálymódosítás.

Részletesebben

BFR Driver Academy Kupa HUNGARORING, 2014. ÁPR. 24-27.

BFR Driver Academy Kupa HUNGARORING, 2014. ÁPR. 24-27. BFR Driver Academy Kupa HUNGARORING, 2014. ÁPR. 24-27. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: BFR DRIVER ACADEMY KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2014. ápr. 24-27. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK KIEGÉSZÍTÉS AZ ANGOL NYELVŰ KIÍRÁSHOZ

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK KIEGÉSZÍTÉS AZ ANGOL NYELVŰ KIÍRÁSHOZ RED BULL RING, 2018. MÁJUS 17-20. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK KIEGÉSZÍTÉS AZ ANGOL NYELVŰ KIÍRÁSHOZ A VERSENY NEVE: He-Do Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság I., II.,IX. kategória III- IV. futama A VERSENY

Részletesebben

SPEEDZONE.HU KUPA HUNGARORING, 2015. ÁPR. 23-26.

SPEEDZONE.HU KUPA HUNGARORING, 2015. ÁPR. 23-26. SPEEDZONE.HU KUPA HUNGARORING, 2015. ÁPR. 23-26. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: SPEEDZONE.HU KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2015. ápr. 23-26. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY RENDEZŐJE: Főnix

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 20/2016 Rallye Szakági Bizottság határozat 2016. február 17 A Rallye Szakági Bizottság úgy határoz, hogy a MARB mindhárom régiójában felkéri a rendezőket,

Részletesebben

3/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

3/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2004. 09. 22 3/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, versenyzők minősítése, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című WEB lapunkon. Mellékelve! Az MNASZ

Részletesebben

MNASZ Sportbírói Bizottság határozatai 2018

MNASZ Sportbírói Bizottság határozatai 2018 MNASZ Sportbírói Bizottság határozatai 2018 1/2018.01.01. sz. elektronikus SBB h atár oz at Tárgy: FIA Race Director szemináriumon történő részvétel A Sportbírói Bizottság támogatja Zettner Tamás András

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai 2019. január 18. 1/E/2019.01.18. sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Xforce Racing Kft, a CCK

Részletesebben

SPEEDZONE.HU KUPA HUNGARORING, ÁPR

SPEEDZONE.HU KUPA HUNGARORING, ÁPR SPEEDZONE.HU KUPA HUNGARORING, 2016. ÁPR. 27-30. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: SPEEDZONE.HU KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2016. ápr. 27-30. A VERSENY RENDEZŐJE: Főnix Motorsport Kft posta címe:

Részletesebben

SPEEDZONE.HU KUPA HUNGARORING, ÁPR

SPEEDZONE.HU KUPA HUNGARORING, ÁPR SPEEDZONE.HU KUPA HUNGARORING, 2017. ÁPR. 21-23. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: SPEEDZONE.HU KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2017. ápr. 21-23. A VERSENY RENDEZŐJE: Főnix Motorsport Kft posta címe:

Részletesebben

SPORTEGÉSZSÉG- ÜGYI SZABÁLYZAT

SPORTEGÉSZSÉG- ÜGYI SZABÁLYZAT SPORTEGÉSZSÉG- ÜGYI SZABÁLYZAT 2017 2 A SZABÁLYZAT HATÁLYA, ÉRTELMEZŐ RENDELKEZÉSEK 1. (1) A Sportegészségügyi Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) hatálya kiterjed a MAMS keretében a motorsport sportágban

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 1/ január 31.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 1/ január 31. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 1/2018 2018. január 31. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2018. január 31. 13h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Gazdasági alelnök, levezető elnök

JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Gazdasági alelnök, levezető elnök JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről 2008. március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Jelen vannak: Csiba Péter Pusztai Csaba Daragó István Kökényesi György Sasvári Sándor Tóth

Részletesebben

A Csapat. A Magyar Racing Team 2013-ban alakult, bejegyzett hivatalos sportegyesület, adószámmal.

A Csapat. A Magyar Racing Team 2013-ban alakult, bejegyzett hivatalos sportegyesület, adószámmal. A Csapat A Csapat A Magyar Racing Team 2013-ban alakult, bejegyzett hivatalos sportegyesület, adószámmal. A csapat már első évadjában megszerezte a bajnoki címet a Formula 1.6 kategóriában. 2014ben 11

Részletesebben

SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA MAGYAR BÚVÁR SZAKSZÖVETSÉG 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. tel.,fax: (36-1) 270 0117 E-mail: buvar@buvar.hu Web: www.buvar.hu Érvényes: 2014. 10.10-től Sportbizottság

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/ április 27.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/ április 27. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/2015 2015. április 27. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2015. április 27. 16h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

HUNGARORING HUNGARORING, 2011. ÁPR. 29. MÁJ. 1. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK

HUNGARORING HUNGARORING, 2011. ÁPR. 29. MÁJ. 1. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK HUNGARORING KUPA HUNGARORING, 2011. ÁPR. 29. MÁJ. 1. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: HUNGARORING KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2011. ápr. 29. máj. 1. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY RENDEZŐJE:

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/ március 25.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/ március 25. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/2014 2014. március 25. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. március 25. 14h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 1/2018 Rallye Szakági Bizottság határozat 2018.05.15. - 1/2018 Rallye Szakág vezetői határozat 2018.03.02. A Peugeot 208 R2 kupasorozatban, - ERC-hez

Részletesebben

A Magyar Baseball és Softball Szövetség igazolási és átigazolási szabályzata

A Magyar Baseball és Softball Szövetség igazolási és átigazolási szabályzata A Magyar Baseball és Softball Szövetség igazolási és átigazolási szabályzata A MOBSSZ Elnöksége a Szövetség igazolási és átigazolási szabályzatát az alábbiakban állapítja meg: 1. Szabályzat célja A MOBSSZ

Részletesebben

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS február h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Kökényesi György Elnökségi tag, supermoto

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS február h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Kökényesi György Elnökségi tag, supermoto MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2009. február 11. 17.00h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Jelenlévők a mellékelt jelenléti ív szerint: Pusztai Csaba Gazdasági alelnök, levezető elnök Daragó István Dr.

Részletesebben

LAPTIMING DRIVING ACADEMY KUPA HUNGARORING, ÁPR

LAPTIMING DRIVING ACADEMY KUPA HUNGARORING, ÁPR HUNGARORING, 2019. ÁPR. 12-14. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: helye: HUNGARORING ideje: 2019. ápr. 12-14. A VERSENY RENDEZŐJE: Főnix Motorsport Kft posta címe: 2161 Csomád, Kossuth L. u. 79. Telefon:

Részletesebben

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Tehetségkutató a jövő bajnokainak A 2017-es szezonban a Gokart Talent Cup sorozatban lehetőség nyílik arra, hogy a verseny gokarttal nem rendelkezők, de a sport

Részletesebben

LAPTIMING KUPA HUNGARORING, ÁPR

LAPTIMING KUPA HUNGARORING, ÁPR LAPTIMING KUPA HUNGARORING, 2018. ÁPR. 26-29. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: LAPTIMING KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2018. ápr. 26-29. A VERSENY RENDEZŐJE: Főnix Motorsport Kft posta címe: 2161

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 1/2018 Rallye Szakági Bizottság határozat 2018.05.15. - 1/2018 Rallye Szakág vezetői határozat 2018.03.02. A Peugeot 208 R2 kupasorozatban, - ERC-hez

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöke 2015.

Részletesebben

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS január h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3.

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS január h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2010. január 20. 17h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Jelenlévők a mellékelt jelenléti ív szerint: Pusztai Csaba Elnök Csiba Péter Sportszakmai alelnök Németh Péter Gazdasági

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai 2019. január 18. 1/E/2019.01.18. sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Xforce Racing Kft, a CCK

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/ szeptember 30.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/ szeptember 30. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/2014 2014. szeptember 30. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. június 19. 17h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT ÉS ELŐÍRÁSOK

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT ÉS ELŐÍRÁSOK ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT ÉS ELŐÍRÁSOK TARTALOMJEGYZÉK TERVEZET Kiadja: MNASZ Titkárság Hatályos: 2016. február 1-től 1. Általános feltételek és szabályok... 1 2. Meghatározások... 1 3. Az MNASZ Versenynaptára...

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090 www.mnasz.hu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS MNASZ, MGSZ 2015. OB (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség 2015. évi Gokart Országos Bajnoksága, a Magyar Gokart Szövetség rendezésében) VI. forduló, 11-12. futam,

Részletesebben

MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium. Nagy Attila MAMS

MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium. Nagy Attila MAMS MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium 2017 Nagy Attila MAMS 2017 1 A képzés célja: Sportfelügyelők és Versenyigazgatók szakmai tudásának frissítése és aktualizálása, Az egységes eljárási

Részletesebben

BRNO, SZEPTEMBER SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK

BRNO, SZEPTEMBER SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK BRNO, 2017. SZEPTEMBER 7-10. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: He-Do Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság, az Endurance bajnokság, A Swift Cup Europe, a Lotus Cup Eastern Europe és a Hankook

Részletesebben

SLOVAKIARING, AUGUSZTUS SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK

SLOVAKIARING, AUGUSZTUS SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK SLOVAKIARING, 2017. AUGUSZTUS 17-20. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: He-Do Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság,, az Endurance bajnokság, és a HRC Kupa futamai, az FIA CE Zone Championship

Részletesebben

március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE

március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE 2007 március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE Az Országos Terep-rallye Bajnokság II. futama FIA által regisztrált nemzeti Terep-rallye futam, külföldi résztvevőkkel www.vikyteam.hu viky@viky.hu INFORMÁCIÓK

Részletesebben

A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége támogatja dr. Varga Béla kandidálását az ITU technikai bizottságába.

A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége támogatja dr. Varga Béla kandidálását az ITU technikai bizottságába. 91/2016. (IX.23.) Elnökségi határozat A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége támogatja dr. Varga Béla kandidálását az ITU technikai bizottságába. 91-1/2016. (IX.23.) Elnökségi határozat A Magyar Triatlon

Részletesebben

A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület Szervezeti és Működési Szabályzata. A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület

A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület Szervezeti és Működési Szabályzata. A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 2008. I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A Sportegyesület jogállása Az Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület alakuló közgyűlése

Részletesebben

SLOVAKIARING, AUGUSZTUS SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK

SLOVAKIARING, AUGUSZTUS SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK SLOVAKIARING, 2013. AUGUSZTUS 23-25. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: helye: Duna - Autó Autós Gyorsasági Országos Bajnokság V-VI., az Endurance bajnokság III. futama, az RRC Suzuki Kupa IX-X. futama

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2011.

A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2011. A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2011. 1./2011.01.10. Ügyvezetőségi határozat: A Sümegi RE azzal a kéréssel fordult az Ügyvezetőséghez, hogy a Versenybizottság által a Versenykiírás

Részletesebben

MNASZ SPORTFELÜGYELŐK MŰKÖDÉSI KÓDEXE 2014

MNASZ SPORTFELÜGYELŐK MŰKÖDÉSI KÓDEXE 2014 MNASZ SPORTFELÜGYELŐK MŰKÖDÉSI KÓDEXE 2014 I. ALAPELVEK Jelen működési kódex a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (a továbbiakban: MNASZ) Alapszabályának 44. -a alapján létrehozott Sportfelügyelői Kollégium

Részletesebben

Kenguru 3x3 Kupa. Versenykiírása

Kenguru 3x3 Kupa. Versenykiírása MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Kenguru 3x3 Kupa Versenykiírása 2013. április 2. 2013 1 MKOSZ Kenguru 3x3 Kupa MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ április 22.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ április 22. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/2014 2014. április 22. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. április 22. 14h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai 20. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2009. szeptember 10. Iktatószám: /2009 Az MLSZ Elnökségének 2009. augusztus 27-i határozatai 149/2009. számú határozat Az MLSZ Elnöksége úgy határozott, hogy a Fegyelmi

Részletesebben

A biztosítási díj összege végrehajtási utasításban kerül közzétételre.

A biztosítási díj összege végrehajtási utasításban kerül közzétételre. SLOVAKIARING, 2016. AUGUSZTUS 18-21. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: helye: He-Do Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság,, az Endurance bajnokság, és a HRC Kupa futamai Slovakiaring (Orechová

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 45. szám FEGYELMI

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2018. március 10... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2017

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2017 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2017 1/2017 Rallye Szakági Bizottság elektronikus határozat 2017.01.10. A Rallye szakági bizottság, a Sporttanács 8/2017 számú határozata alapján, a következő

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöksége 2014.

Részletesebben

2014. év október hó Tolna Megyei Közlöny XXIV. évfolyam 3. szám KÖZLÖNY TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ

2014. év október hó Tolna Megyei Közlöny XXIV. évfolyam 3. szám KÖZLÖNY TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ Szám: 284-2/2014. TOLNA MEGYEI KÖZLÖNY TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 30/2014. (IX. 1.) határozat A Közgyűlés elnökének lemondásáról, valamint új képviselői megbízatás létrejöttéről szóló tájékoztató tárgyában.

Részletesebben

SPRINT autóbontó. 1.SIS-Zeusz ASE Rally. Szombathely. 2007. augusztus 25-26. 9700 Szombathely Várkonyi u.20. E-mail: tengelicsattila@t-online.

SPRINT autóbontó. 1.SIS-Zeusz ASE Rally. Szombathely. 2007. augusztus 25-26. 9700 Szombathely Várkonyi u.20. E-mail: tengelicsattila@t-online. SPRINT autóbontó 1.SIS-Zeusz ASE Rally Szombathely 2007. augusztus 25-26. A verseny szervezője: Zeusz Autósport Egyesület, 9700 Szombathely Várkonyi u.20. E-mail: tengelicsattila@t-online.hu, Internet:

Részletesebben

Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny. Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága

Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny. Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága Versenykiírás: 1. A verseny jellege: nyílt nemzetközi kerékpárverseny 2. A verseny célja: Magyarország Kerékpáros

Részletesebben

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 2016. ÉVI HATÁROZATAINAK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Budapest, 2016.07.06. 1 I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 1. 1/2016. (III.23.) évi küldöttgyűlési

Részletesebben

6/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

6/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2006. 12. 19 6/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, versenyzők minősítése, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című WEB lapunkon. e-mail címünk: mnasz@mnasz.hu

Részletesebben

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS február 1. 16h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Csiba Péter Sportszakmai alelnök később érkezett

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS február 1. 16h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Csiba Péter Sportszakmai alelnök később érkezett MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2012. február 1. 16h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Jelenlévők a mellékelt jelenléti ív szerint: Pusztai Csaba Elnök Csiba Péter Sportszakmai alelnök később érkezett

Részletesebben

MNASZ LICENCEI ÉS IGAZOLVÁNYAI 2013

MNASZ LICENCEI ÉS IGAZOLVÁNYAI 2013 20130816 MNASZ LICENCEI ÉS IGAZOLVÁNYAI 2013 I MNASZ LICENCEI ÉS IGAZOLVÁNYAI A licenceket és az igazolványokat az MNASZ Titkársága adja ki és tartja nyilván A l i c e n c e k é s i g a z o l v á n y o

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2011. október 6-án 14 órakor megtartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2011. október 6-án 14 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2011. október 6-án 14 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés

Részletesebben

MKOSZ Streetball Budapest 3x3 Kupa. Versenykiírása

MKOSZ Streetball Budapest 3x3 Kupa. Versenykiírása MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE MKOSZ Streetball Budapest 3x3 Kupa Versenykiírása 2013 1 MKOSZ Streetball 3x3 Budapest Kupa MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Magyar Kosárlabdázók Országos

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 7/2019 (05.23.) számú Hivatalos Értesítő 2019.05.23. Tartalom Küldöttközgyűlési határozatok KGY-1/2019 (05.10.) 2018. évi szakmai beszámoló elfogadása KGY-2/2019 (05.10.) Könyvvizsgálói

Részletesebben

Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága

Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4030 Debrecen, Rigó u. 1. Web: adatbank.mlsz.hu/ www.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 41. szám FEGYELMI BIZOTTSÁG HATÁROZATAI

Részletesebben

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2017 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság, További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v Készült:Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének június 22-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v Készült:Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének június 22-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült:Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. június 22-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu,

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ október 1.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ október 1. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/2015 2015. október 1. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2015. október 1. 18h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei

Részletesebben