A T-Rex konyhatervezési tanácsainak gyűjteménye

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A T-Rex konyhatervezési tanácsainak gyűjteménye"

Átírás

1 1116 Bp., Galvani út 6. tel.:061/ , 0670/ Bp., LurdyHáz, földszint web: Bp., Mammut I. földszint A T-Rex konyhatervezési tanácsainak gyűjteménye 1. A konyhabútor frontjainak (bútorajtók, fiókelők) kiválasztása 2045 Törökbálint, Maxcity I. em. A konyhabútor fontos jellemzője, a leginkább szembetűnő tulajdonsága, hogy az ajtajai, fiókelői milyen anyagból készülnek: a legegyszerűbb a sima 18mm vastag színes bútorlap ajtó körbe elzárva ugyanolyan színnel. Ez a fajta megjelenés a modern, szögletes stílusú konyhákhoz illik leginkább, sokszor szokták például a sötétbarna bútorlapokat beige, illetve alumínium színű bútorlapokkal kombinálni, lehetőleg minél több széles fiókkal és széles felnyíló alumínium keretes ajtóval. Így összhatásában egy nagyon mai és stílusos megjelenésű konyhabútort lehet összeállítani. eggyel drágább kivitel a mart fóliás MDF frontú konyha, ahol az ajtó már nemcsak egy sima lap, hanem az éle és a lapja meg van marva valamilyen mintára, majd a lemart MDF-et bevonják magas nyomáson egy színes fóliával. Nagy előnye ennek a fronttípusnak a nagyon széles szín- és marásválasztéka. Ma már fafurnérhoz hasonló, érdesebb fóliákat is kínálnak a gyártók, amelyek még közelről is megtévesztésig hasonlítanak az igazi fafurnéros felületekhez. Hátránya a fóliás MDF ajtónak, hogy általában fehér a kívülről nem látszó belseje és csak komoly felár ellenében lehet a belsejét is színesre gyártatni. nagyon szép felületet mutatnak a festett MDF frontok. A festett front előnye, hogy gyakorlatilag akármilyen színárnyalat választható és variálható az is, hogy az MDF-be milyen marást kér a megrendelő festés előtt. A festett MDF frontok 2 fő fajtája a selyemfényű (mattabb) és a fényesre fújt felület. A selyemfényű frontok inkább természetesebb, nyugodtabb összhatást, míg a fényesre fújt ajtók elegánsabb, modernebb és feltűnőbb hatást keltenek. Ultramodern konyhákban nagyon gyakoriak a fényesre fújt, csak az élén picit lemart MDF frontok, illetve a fényes festett üvegfelületek használata.

2 a legköltségesebb fronttípus a tömörfa és fafurnéros ajtó. Ezek a faajtók természetes szépségükkel, egyedi erezett struktúrájukkal hívják fel magukra a figyelmet. A faajtók is számtalan pácszínre festhetőek. Fontos tudni a faajtókról, hogy a különböző fafajták ugyanazzal a pácszínnel teljesen eltérő színeket képesek produkálni, továbbá, mivel a fa nem homogén anyag, a pác árnyalatában eltérően foghatja be a fa bizonyos részeit, attól függően, hogy a fának melyik részéből származik, tehát sosem egy teljesen homogén, hanem egy természetesen egyedi felületet kapunk a fán pácolás után. A sima pácolás mellett a faajtókat lazúr páccal is lehet felületkezelni, ahol a fa tulajdonképpen egy fedőfestéket kap, ahol a színárnyalat már nem, csak a fának az erezete látszik leginkább. A pácolt felület utólagos koptatásával, visszacsiszolásával antikolt felületet kaphatunk az ajtókon. Az antikolt felületkezelésű ajtók különösen rusztikus hatást tudnak kelteni. 2. A konyha munkapultjának kiválasztása A munkapultoknak is több típusa létezik: Általában a munkalapok 60cm mélységűek, elöl lekerekítettek és 28mm vastagok. Egyre elterjedtebbek azonban a kevésbé lekerekített, ezért modernebb hatású 38mm vastag munkalapok. Extravagánsabb konyhákban még vastagabb munkalapokat, 6-8cm vastag munkalapokat is rendelnek tőlünk, ennek az élzárása azonban már mindenképpen a munkalap színétől eltérő speciális fém, fa vagy műanyag élzáróval oldható meg. Gránit munkapultot elsősorban a klasszikusabb konyhákba szokták kérni, ebben is létezik sima 2 cm vastag, vagy dupla olyan vastag profillal ellátott gránitlap. A gránit munkapult ellenállósága és természetes szépsége miatt lehet vonzó, de lényegesen többe kerül a laminált munkapultoknál. Igény szerint táblásított bükkfa munkalapot is tudunk gyártani, amelyet a vízállóság érdekében speciális Biopin olajjal kezelünk.

3 A speciális természetes ásványi őrlemény munkapultok nagyon kemény felületet képeznek és igen ellenállóak. Nagy előnyük, hogy akármilyen vastag munkalap képezhető ezzel a borítással. Sajnos árban az igazi gránit árához állnak közel. Ezt az anyagot elsősorban nagyforgalmú ügyfélváró pultoknál és éttermekben használják tartóssága miatt. 3. A konyha magasságának megválasztása Egy konyha megtervezésére rá kell szánni az időt. Még egy tapasztalt bútortervező szakember segítsége mellett is legalább 1 órára szükség van, hogy a konyha részleteit nagyjából végig lehessen beszélni. Alapvető fontosságú egy konyhánál a konyhai szekrények magassága. Az alsószekrények magassága, tehát a munkapultmagasság általában 85/86 vagy 90cm. A tapasztalatunk szerint egyre gyakoribb a 90cm-es munkapultmagasság, különösen az egyre magasabbra növő fiatalabb korosztály körében. A felső szekrényeknél a 72 és a 90/92cm a standard magasság, de előfordul 60cm magas és teljesen a plafonig érő, 110cm magas felsőszekrény is. Az alsó- és felsőszekrények között 55-60cm magas rész szokott kimaradni. A felsőszekrényeknél praktikus a nagyobb magasság, mert így több tárolóhelyet lehet nyerni, de egy 90cm magas felsőszekrény legfelső polcát a legtöbb háziasszony már csak létrával tudja elérni, ezért oda érdemes kevésbé gyakran használt konyhai eszközöket tenni. A magasabb felsőszekrények esetén érdemes minél több üveges ajtót használni, hogy a fejünk fölé tornyosuló bútortömeg ne hasson olyan nyomasztóan a konyhában lévőkre. 4. A frontok színeinek kombinálása Különböző színű frontok kombinációja megtöri az egybefüggő nagy felületeket, amelyek unalmasan hathatnak. A színek elosztása lehet véletlenszerű, vagy tematikus, amikor valamilyen rendezőelv szerint osztjuk el a színeket, például a fiókos elemek, vagy a legfelső fiókok és a lábazat legyenek ugyanolyan színűek. Festett frontok esetén tovább növelhető a kontraszt a színek kombinációja mellett a lakkozás minőségének váltogatásával, tehát az egyik választott szín pld. matt fényezésű, a másik szín fényesre fújt legyen. Az egybefüggő nagy felületek izgalmasabbá tételére jó módszer lehet feltűnő színekre festett üvegajtók használata 1-2 ajtó erejéig. A narancssárga, vagy bordó fényes, illetve az üveges alumínium keretes ajtók, mértékkel használva, nagyon jól illeszkednek a modern stílusú konyhákhoz. 5. Festett minták Egyedi színre festett frontok, vagy furnéros/fa pácolt lakkozott ajtók esetén mindenképpen ajánlott mintaajtó fújása, mert a különféle fafelületek és fényviszonyok egymástól teljesen eltérő színeket tudnak kihozni ugyanabból a pác vagy festékanyagból. Az a legbiztosabb, ha a mintaajtót az ember hazaviszi és az otthoni fényviszonyok mellett nézi meg a színt, hogy tetszik-e neki valójában.

4 6. Konyhai világítás A konyhai világítás nem csak esztétikai, de funkcionális szempontból is kiemelten fontos. Konyhai világítást leggyakrabban a felsőszekrények tetejére és a felsőszekrények alá tesznek. A felső szekrények tetejére a szekrényajtó síkjánál előrébb álló koronalapba süllyesztett halogén spotlámpa szokott kerülni, a felső szekrények alá pedig neoncsöveket tesznek a leginkább, amelyeket neontakaró díszléccel szoktunk eltakarni. Járható út a felső szekrények alatti világításra, ha a szekrényeknek dupla fenéklapot gyártunk és a legalsó lapba süllyesztjük be a halogén lámpákat, a felette lévő lap pedig eltakarja a vezetékeket. Mind alulra, mind felülre tehetők továbbá legkülönfélébb megjelenésű halogén külső világítások. (Lásd Forest világítástechnikai termékek széles választéka: Elsősorban dekorációs célra, hangulatvilágításra szolgál a munkapult fölött elhelyezhető világító polc, vagy az üvegpolcok élét megvilágító LED-es színtelen, vagy színes világítás. Az üvegajtós felsőszekrényekben szépen mutat a tetőlapba süllyesztett halogén spotvilágítás, különösen, ha üvegpolcokat teszünk a megvilágított felsőszekrénybe és így a fény az egész elemet át tudja járni. 7. Dekorozott fali panel A konyhai alsó- és felsőrész közé a munkalap színével és felületével megegyező, dekorozott fali takarás tehető, amely mosható és ugyanolyan tartós megoldás, mint a fali csempe. Gyakran előfordul modern konyháknál, hogy a szálcsiszolt alumínium felületű fali takarást kérnek a megrendelők, vagy csak kizárólag a sütős elem fölé tesznek alumínium takarást. Szintén a könnyebb tisztíthatóságot szolgálja, ha a konyhai alsó- és felső elem közé egy színes bútorlapot teszünk, amely elé egy 3-4mm vastag üveglap van ragasztva. Az üveg fényes csillogása esztétikailag is sokat dobhat az összhatáson.

5 8. Könyöklő pult A két oldalról megközelíthető konyhai félsziget- vagy szigetelemekre tehetünk magasított könyöklő pultot. A könyöklő pultot az eredeti 85/90cm magas elemsor magasított homloklapjára, vagy a 20cm magas rozsdamentes ferde- vagy egyenes tartókonzolokra lehet rátenni, ezáltal érhető el a 105/110cm magas bárpult magasság. Az így nyert plusz felület kiválóan alkalmas további rakodó- vagy munkafelületnek, de lehet átadópult is az étkező felé, vagy alkalmazható reggelizőpultnak is bárszékkel. 9. Konyhai gépek A konyhai gépek esetén a készülék jó ár/érték arányán kívül érdemes figyelembe venni annak energiaosztály besorolását, mennyire hangos, illetve, hogy mennyit vizet fogyaszt. Ma már egyre inkább csak az A kategóriás készülékek versenyképesek a piacon, ami a legjobb környezetvédelmi besorolást jelenti. Az indukciós főzőlapok a közvetlen hőátadásuknak köszönhetően például fele annyi energiát fogyasztanak, mint a szokványos elektromos főzőlapok. A konyhai gépeknél fontos a biztonságos használat is: így hasznosnak bizonyulhat a sütősín, amellyel a sütőtálca fiókként kicsúsztatható a forró sütőből sütés után; az indukciós főzőlap, amely közvetlenül a főzőedény alját melegíti fel és nem a főzőlapot, így nem tudja megégetni a kezünket, ha véletlenül a főzőzónába nyúlunk, ráadásul, ha levesszük az edényt a főzőlapról, automatikusan kikapcsol; az Aquastop, amely megakadályozza mosogatógépeknél a víz esetleges kifolyását a lakásba és még sorolhatnánk...

6 10. Alsó- és felsőrész közötti fali tárolók A konyhai alsó- és felsőrész közötti szabad falfelületet is okosan ki lehet használni a konyhában: ezt a célt szolgálhatják a falra szerelt dekoratív üvegpolcok, fűszertartó polcok és világítópolcok. Praktikusak lehetnek a falra szerelhető rudak és az azokra akasztható legkülönfélébb tárolók (szakácskönyvtartó, fakanáltartó, késtartó, fűszertartó, alufóliatartó, stb.), tehát csupa olyan dolog, amelyre akármikor szükségünk lehet a konyhában és jó ha kéznél vannak. 11. Konyhai rádió Jó szolgálatot tehet reggelente egy konyhai rádió, amely segít felébrednünk, vagy leköti a figyelmünket a főzés alatti várakozás során. A konyhai rádiót bármelyik felsőszekrény aljára fel tudjuk szerelni a konyhában, kikapcsolt állapotban halvány kék színű háttérfénnyel világít és mutatja számunkra az időt. 12. Üveges felsőszekrény A felsőszekrényeknél érdemes üveges ajtókat is beleterveznünk a konyhába, mert egyrészről érdekesebbé teszik a konyhánkat, másrészt az üveges szekrény könnyedebb, elegánsabb hatást kelt, ráadásul az sem hátrány, hogy ránézésre tudjuk, hogy mit találunk a szekrény mögött. Az üveges ajtó lehet a többi ajtóval megegyező anyagú, vagy alumínium keretes. Az üvegbetét variációi pedig a sima víztiszta üvegtől a legkülönfélébb mintás/színezett (homokfúvott, kiskockás, csíkos, zöld,..,stb.) és tiffany színes ólomüvegekig tart.

7 13. Mosogató kiválasztása és elhelyezése A mosogatótálcának anyaguk szerint 2 fő fajtája létezik, a rozsdamentes fém és a silgranit mosogatótálcák. A rozsdamentes mosogatótálcák mellett szólhat, hogy ált. alacsonyabb az ára és relatív ellenállóbb a vegyi anyagokra, valamint a nagyon magas hőhatásokat jobban bírja. A silgranit mosogatótálcák ezzel szemben esztétikusabbak, a gránitőrlemény megjelenésű anyag több színben is kapható. A silgranit mosogatók szinte állandó hőmérsékletűek, tehát nem hűti le, vagy melegíti fel a víz, ezáltal kellemesebb velük a mosogatás. Érdemes olyan mosogatót választani, amelyben van gyümölcsmosó rekesz, mert ezáltal az evőeszközöket nem kell feltétlen a mosogatóba beszórni a tányérok alá/mellé, így könnyebben el lehet azokat mosogatni. A mosogatótálca elhelyezésénél fontos szempont, hogy a vízkiállás közelében legyen, a mosogatógép, esetleg mosógép közvetlen közelében. A mosogatógép és mosogató egymáshoz lehető legközelebbi elhelyezése a közös vízkiálláson kívül azért is indokolt, mert miközben a mosogatótálcából pakolunk a mosogatógépbe, így nem áztatjuk el az egész konyhát.. A silgranit mosogatótálcánál a csaptelepet is lehet silgranit anyagból kérni. A csaptelepnél praktikum szempontjából mindenképpen a kihúzható zuhanyfejes csaptelepek a jobbak, mert nem az edényeket vagy tányérokat kell mozgatni a mosogatótálcában, hanem a zuhanyfejjel könnyen oda tudunk férni az öblítendő részekhez, ez különösen akkor hasznos, ha a mosogatótálcában már jó nagy kupac edény van. 14. Magasszekrények A padlószintről induló, ált cm közötti magasságú állószekrények nagyon fontos szerepet tölthetnek be konyhában. Ezekbe lehet például a 90cm-nél magasabb beépíthető hűtőszekrényeket elhelyezni. A beépíthető sütőt, mikrohullámú sütőt, kávéfőzőt szintén érdemes magasszekrénybe tenni, mert így olyan magasságba tehetjük, ahol sokkal könnyebben kézre áll nekünk és nem kell lehajolni a készülékek használatához. A magasszekrényekbe lehet elhelyezni a fémrácspolcos, egyben kihúzható kamraszekrényeket, amelyek tökéletes átláthatóságot adnak egyszerre az összes polcon lévő konyhai dolgokról. A magasszekrényekkel általában a konyhabútor végeit szokták lezárni, mivel nagy magasságuk és mélységük miatt a térbe helyezve nem beláthatóvá tennék a konyhát.

8 15. Alsó sarokelemek Az L-alakú konyháknál, az alsó sarokelemeknél képződik egy holttér, amelyet egyik irányból sem lehet igazából megközelíteni. A holttér kihasználására több megoldás is született: Feles kosár: ez az általában fémrácsos, félkör alakú, 2 szintes tároló polc az ajtó nyitásával együtt kiforog a sarokelemből. Előnye a relatív jó ára, hátránya, hogy a félkör alakja miatt a bútortest jó része kihasználatlan marad. Háromnegyedes kosár: fémrácsos ¾ körcikk alakú 2 szintes tároló polc az ajtó nyitása után kézzel kifordítható. Előnye a relatív olcsó ár, de nem a legjobb a helykihasználása a köralak miatt Magic corner: önmagát kihúzó 2 db kétszintes téglalap alakú fémrácsos tároló polc. Ez jelenti a legjobb helykihasználást, de ennek az ára is a legmagasabb. Sima bútorlap polcos sarokelem: ez a legtakarékosabb megoldás, de csak nehezen hozzáférhető.

9 16. Fiókok, pántok A fiókok használata a praktikum szempontjából mindenképpen előnyös az alsó szekrények esetében. Nem kell hajolgatni, ha be akarunk nyúlni a szekrénybe, hanem a fiókot kihúzva, könnyen megtalálhatjuk, amit kerestünk. A dolgok jól átláthatóságát még fokozza a fiókokban szerelhető elválasztó rudak, - lapok, fémrekeszek, evőeszköztartók, tányértartók,, stb. A fiókok számának növelésével a konyha ára fajlagosan növekszik, ami a fiókvasalat árából és a fajlagosan magasabb összeszerelési időből adódik. Konyháknál leggyakrabban sima- és magasító rudas fémfiókoldalakat használunk, amelyek tartósságukkal hosszú távon is megbízható működést biztosítanak. Ezenkívül bútorlapoldalas, fiókgörgős fiókokkal is lehet a konyhát szerelni, ekkor a fiók doboza teljesen bútorlapból van, ezáltal egyedi magasságú fióktesteket is tudunk csinálni. A legigényesebb fiókmegoldás az önmagát behúzó, teljesen kihúzható, csillapítva záródó tandembox típusú fémfiókoldalú rendszerek. Nyíló ajtóknál a konyhában igény szerint lehet csillapítós pántokat használni, amelyek meggátolják az ajtó becsapódását. Ugyanezt az eredményt lehet elérni a szekrénytestbe szerelt becsapódást csillapító fékezőkkel elérni. Ezek a kiegészítők nem drágítják jelentősen a konyha árát, mégis nagyban növelik a használó komfortérzetét.

10 Reméljük, tervezési tanácsaink segíteni fogják Önöket konyhabútoruk kitalálásánál! Amennyiben további kérdéseik lennének, forduljanak bizalommal szakképzett bútortervező kollégáink valamelyikéhez: MaxCity (Törökbálint) - Pusztai Gábor [0670/ ] Torma Ádám [0670/ ] Mammut I. (Budapest) - Kozma andrás [0670/ ] Sári Zoltán [0670/ ] LurdyHáz (Budapest) - Gárdonyi Gábor [0670/ ] Árpádi János [0670/ ] Galvani út mintaterem - Bokor Gyula [0670/ ] Grnyedics László [0670/ ] Vagy írjanak t nekünk a rexplus@rexplus.hu -címre!

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre BÚTORKATALÓGUS 2010-2011 K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre Elegancia Senio Ez az egyik legnépszerűbb konyhatípusunk, mert független divattól és a látványos megjelenése mellett örök

Részletesebben

FEHÉR KONYHA alsószekrények

FEHÉR KONYHA alsószekrények FEHÉR KONYHA alsószekrények KISKERESKEDELMI ÁRLISTA I. KATEGÓRIÁS FRONTTAL H-04 Budapest, IV. Árpád út 90-9. E-mail: konyhastudio@kifa.hu Telefon: -09- Fax: -09- www.kifa.hu 008. janu. AK-5A 5x8x568 mm

Részletesebben

Konyha bútortervezés. Villanyszerelés. Burkolás

Konyha bútortervezés. Villanyszerelés. Burkolás Konyha bútortervezés Villanyszerelés Át kell gondolni, hogy mennyi konnektorra lesz szükség, mennyi háztartási gép lesz használatban, például kávéfőző, mikró, hűtő, turmix, kenyérpirító stb. A konyhabútor

Részletesebben

Classic 105 fürdőszobabútor-összeállítás

Classic 105 fürdőszobabútor-összeállítás Fürdőszobabútorok 2010 Classic család Classic család Classic 105* 1020/190/1040 mm C105-20-AD- Classic 105 alsó 1055/335/880 mm C105-10-AD Classic 85* 850/190/1040 mm C085-20-AD- Classic 85 alsó 875/335/880

Részletesebben

3.22 Konyhai fémrácsok Felső- és alsó szekrénybe szerelhető

3.22 Konyhai fémrácsok Felső- és alsó szekrénybe szerelhető .22 Konyhai fémrácsok Felső- és alsó szekrénybe szerelhető 701 Edénycsepegtető garnitúra A szett tartalma: 1 db tányércsepegtető rács 1 db edénycsepegtető rács 1 db műanyag, opál vízgyűjtő tálca Az alsó

Részletesebben

Fenyô tömörfa ajtók T0112 koptatott luc, T0221 natúr lakkozott 1.3

Fenyô tömörfa ajtók T0112 koptatott luc, T0221 natúr lakkozott 1.3 Fenyô tömörfa ajtók T0112 koptatott luc, T0221 natúr lakkozott 1.3 T0112 modell lucfenyô pácolt, koptatott, selyemfényû T0221 modell fenyô natúr lakkozott T0221 modell sarokajtó fenyô natúr lakkozott A

Részletesebben

Tömörfa bútorajtók. bajuszíves tölgyajtó. a nyomdai színek nem minden esetben adják vissza a termékek valóságos árnyalatát.

Tömörfa bútorajtók. bajuszíves tölgyajtó. a nyomdai színek nem minden esetben adják vissza a termékek valóságos árnyalatát. Tömörfa bútorajtók rendelhetõ fafajok: borovifenyõ, tölgy, kõris, éger, cseresznye, bükk, hárs betétformák: bajuszíves, szögletes, hordóíves szín: színminta alapján választott színek, normál vagy antikolt

Részletesebben

erange ÁRJEGYZÉK > 2015

erange ÁRJEGYZÉK > 2015 erange 20150115 ÁRJEGYZÉK > 2015 TARTALOMJEGYZÉK oldal TECHNIKAI INFORMÁCIÓK 4-7 ÍRÓASZTALOK, ÖSSZEKÖTÕ PANELEK TÁRGYALÓASZTALOK, KÁVÉZÓASZTAL ÖSSZEKÖTÕ PANELEK ÍRÓASZTALOKHOZ TÉGLALAP ALAKÚ ÍRÓASZTALOK

Részletesebben

Tömörfa konyhák. Akác front íves marással. Cseresznye front négyszögletes marással

Tömörfa konyhák. Akác front íves marással. Cseresznye front négyszögletes marással Tömörfa konyhák Akác front íves marással Cseresznye front négyszögletes marással Tömörfa konyhák frontválasztéka Akác íves (T0422) Fenyő (T0221) Cseresznye széles keretes (T0672) Tölgy széles keretes (T0374)

Részletesebben

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft TARTOZÉKOK / MOSDÓ SZIFON MIO H374710 0040001 Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz 11 569 Ft SAROKSZELEP MIO H372710 004 0101 Mio sarokszelep 3/8 1/2, króm, 2 db 9 428 Ft Cubito fürdőszoba bútor

Részletesebben

Praktikum és design a lakásban

Praktikum és design a lakásban Ízelítô termékkínálatunkból Praktikum és design a lakásban Odera asztal Mera asztal Rendezze be termékeinkbôl otthonát! www.foresth.hu Ajtók Minden ízléshez - a fától az alumíniumig, a klasszikustól a

Részletesebben

KONYHAI VILÁGÍTÁS VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET

KONYHAI VILÁGÍTÁS VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET KONYHAI VILÁGÍTÁS Az étel előkészítésénél a munkalap megfelelő megvilágítása nem csak biztonságosabbá, de könnyebbé és élvezhetőbbé is teszi a konyhai tennivalókat. A fali szekrények

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. FIGYELMEZTETÉS! BORULÁSVESZÉLY A nem rögzített

Részletesebben

Konyhai, fürdôszobai és lakás kiegészítôk, gardrób szerelvények

Konyhai, fürdôszobai és lakás kiegészítôk, gardrób szerelvények 2 Konyhai, fürdôszobai és lakás kiegészítôk, gardrób szerelvények Konyhai fémrácsok Felsô szekrénybe 3 ES Edénycsepegtetô garnitúra típus méret (mm) ES60A 563 x 263 00006207060 ES80A 763 x 263 00006207057

Részletesebben

-30% AKCIÓ. konyhabútorra! Megérkezett Magyarországra, garantáltan csak a kikában! 2010.10.11-12.24-ig. kika - a lakberendezési ötletek sztárja!

-30% AKCIÓ. konyhabútorra! Megérkezett Magyarországra, garantáltan csak a kikában! 2010.10.11-12.24-ig. kika - a lakberendezési ötletek sztárja! Megérkezett Magyarországra, garantáltan csak a kikában! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! AKCIÓ * konyhabútorra! *) * Részletek az áruházakban. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható. 2010.10.11-12.24-ig

Részletesebben

Bútorkatalógus 2007.

Bútorkatalógus 2007. Bútorkatalógus 2007. Konyhabútorokban alkalmazott megoldások (verziószám: 2007.1) Katalógusunk ezen részében a cégünk által egyedi megrendelés alapján gyártott konyhabútorokban alkalmazott mszaki megoldások

Részletesebben

Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok. GK sorozat. szintbe vagy pultba építhető (1mm magas)

Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok. GK sorozat. szintbe vagy pultba építhető (1mm magas) 10 év garancia Ide írja be az Ön kondícióját: 20 Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK cikkszám kép szekrény mérete méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok javasolt fogy ár GK sorozat 1401100

Részletesebben

konyhastúdió ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS

konyhastúdió ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS konyhastúdió 2016. Stílus. Minoség. Konyha....ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS PROFILUNK PROFILUNK BÚTORTERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS TELJESKÖRŰEN MIÉRT MINKET VÁLASSZON? AZ ALÁBBI TERÜLETEKEN A Lugas Konyhastúdió a magyar

Részletesebben

Rozsdamentes bútorok és berendezések. katalógusa 2008 / 2009

Rozsdamentes bútorok és berendezések. katalógusa 2008 / 2009 Rozsdamentes bútorok és berendezések katalógusa 2008 / 2009 Tartalomjegyzék 100-as sorozat Munkalapok, munkaasztalok, pultok Munkalapok és munkaasztalok............... 3. oldal Munkaasztalok és pultok..................

Részletesebben

erange TARTALOMJEGYZÉK

erange TARTALOMJEGYZÉK erange 2018-04-17 Az árjegyzékben megadott árak nettó kereskedelmi árak, az Áfa-t nem tartalmazzák és visszavonásig érvényesek. A gyártó fenntartja a méret-, típus-, szín- és árváltaztatás jogát. Az esetlegesen

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. FIGYELMEZTETÉS! BORULÁSVESZÉLY A nem rögzített

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

Bútorkatalógus 2007. Konyhabútorok (verziószám: 2007.1)

Bútorkatalógus 2007. Konyhabútorok (verziószám: 2007.1) Bútorkatalógus 2007. Konyhabútorok (verziószám: 2007.1) Katalógusunk ezen részében a cégünk által egyedi megrendelés alapján gyártott konyhabútorokat mutatjuk be. A termékek ára nem szerepel az összeállításban,

Részletesebben

Pult projekt becslési munkalap

Pult projekt becslési munkalap Pult projekt becslési munkalap Töltsd ki ezt a munkalapot ÁDH pultod előzetes felméréseként, hogy megbecsüld a beruházásod. Munkapultod ára nagyban függ a lap fajtájától, szinétől, az élzárástól/ profiltól

Részletesebben

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4.

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4. Játék a munka... Legyen még több szabadidôd! Ez az Indesit filozófiája: egy olyan márkáé, ami egyre hatékonyabb termékeket és egyre újabb megoldásokat hoz létre, hogy könnyebbé tegye az életed is. Az Indesit

Részletesebben

Bútor konszignáció SZTE - Apáthy kollégium

Bútor konszignáció SZTE - Apáthy kollégium SZ1 kollégiumi szekrény 114 db A szekrény mindkét oldalán laminált 18mm vastag faforgácslapból kerül fix összeépítésre. Falco 462 FS24 bükk alapanyagból. A hátfal 3,2 mm vastag színazonos HDF lemezből

Részletesebben

Praktikus konyha tervezés

Praktikus konyha tervezés Praktikus konyha tervezés Hogy ne kövessen el olyan hibákat, amin még most, könnyedén változtathat. Kényelmesebb használhatóság. Jobb helykihasználás. Kevesebb fáradság. Tartósabb bútor. Egy konyha, csak

Részletesebben

falprolab Egészségügyi bútorprogram

falprolab Egészségügyi bútorprogram www.falcosopron.hu Oldal: 1 A bútorcsalád elemeit az elemjegyzék tartalmazza rendelési kódjával és a választható színekkel együtt. A falprolab rendszer a Központosított Közbeszerzés keretein belül is rendelhető

Részletesebben

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY by TEKA DISHWASHES MOSOGATÓGÉPEK A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában. ÁTTEKINTÉS Részlegesen

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

Fûszertartó fiók, apácarács 1.19

Fûszertartó fiók, apácarács 1.19 Fûszertartó fiók, apácarács 1.19 Fûszertartó fiókelôk Méret: 116x14x15 mm színek: akác T0422 tölgy széleskeretes T034 fenyô natúr lakkozott T0221 koptatott luc T0112 éger natúr T0841 éger pácolt T0842

Részletesebben

Helyiség Bútor megnevezése Anyag, méret, leírás Mennyiségi Nettó Bruttó Nettó Bruttó Mennyiség egység egységár egységár összesen összesen fedlap munkalap, 1800*600*38 mm, vízvetővel db 1 16 500 20 955

Részletesebben

Fürdőszobabútor katalógus

Fürdőszobabútor katalógus Fürdőszobabútor katalógus ARIA Capri 60 FÜRDŐSZOBABÚTOR alsó szekrény mosdóval, 2 ajtós felső szekrény tükörrel Hungary Antracit Oak Alapanyaga fa hatású két oldalt laminált forgácslap 60 Az élek színazonos

Részletesebben

NOVA TOP sorozat _San_KOLO_Katalog_Velky_42_47_NovaTop_HU.indd :03:45

NOVA TOP sorozat _San_KOLO_Katalog_Velky_42_47_NovaTop_HU.indd :03:45 NOVA TOP sorozat 42 Lassanként a múlté lesznek a túl egyszerű, minimalizált trendek. A natúr anyagok utánzása gyakran a lakkozás benyomását is kelti, a kifejező furnérozásnak pedig nagyon megkapó hatása

Részletesebben

Hulladékgyűjtők 4.15. Cube 41. Szelektív hulladékgyűjtő. műanyag, automatikus nyitással, teljes kihúzású. szín: fekete-világos szürke

Hulladékgyűjtők 4.15. Cube 41. Szelektív hulladékgyűjtő. műanyag, automatikus nyitással, teljes kihúzású. szín: fekete-világos szürke Hulladékgyűjtők.15 33 Cube 30 műanyag, kézi működtetésű, : fekete-világos szürke űrtartalom: 2x15 liter 253x33x67 mm min. szekrény 300 mm 00010010100 Cube 0 műanyag, kézi működtetésű, : fekete-világos

Részletesebben

Praktikum és design a lakásban

Praktikum és design a lakásban Praktikum és design a lakásban Ízelítô termékkínálatunkból A0131 zöld PET A0118 narancs PET Mera szék Rendezze be termékeinkbôl otthonát! www.foresteu.com Ajtók Minden ízléshez - a fától az alumíniumig,

Részletesebben

www.triomaxhungary.hu triomix katalógus 2017 2 Art 002i Kihúzható konyhai vasalat. Pult alá szerelhető. Teljes kihúzású, csillapított záródású (balos). A kosarak krómozott fém korláttal és fehér fenéklemezzel

Részletesebben

ÖLTÖZŐ- ÉS IRODABERENDEZÉS. Group ROTTE 2017/1

ÖLTÖZŐ- ÉS IRODABERENDEZÉS. Group ROTTE 2017/1 ÖLTÖZŐ- ÉS IRODABERENDEZÉS Group ROTTE 2017/1 1 2 3 4 5 6 FÉMSZEKRÉNYEK, ÖLTÖZŐPADOK ÖLTÖZŐSZEKRÉNYEK, PADOK, KERETEK, TETŐK ÉS EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK. STANDARD TÍPUSOK ÉS EGYEDI GYÁRTÁSÚ ÖLTÖZŐSZEKRÉNYEK.

Részletesebben

Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m²

Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m² NETT FRONT KFT 5650 MEZŐBERÉNY GYOMAI ÚT 26 TEL: +36-66-424-102, 522-380 FAX: +36-66-522-310 E-MAIL: rendeles@nettfront.hu NETTÓ LISTA ÁRAK UNI MATT K33/R3 K111/D, K34/R3, K37/R3 K113/D, K114/D K161K/R3,

Részletesebben

Kereskedelmi hűtőberendezések Lengyelországból

Kereskedelmi hűtőberendezések Lengyelországból Kereskedelmi termék katalógus 2010 Kereskedelmi hűtőberendezések Lengyelországból Az általunk forgalmazott RAPA berendezések kiválasztásánál fontos szempont volt a gyártó Cég, mivel termékeik európai gyártósoron

Részletesebben

Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m²

Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m² NETT FRONT KFT 5650 MEZŐBERÉNY GYOMAI ÚT 26 TEL: +36-66-424-102, 522-380 FAX: +36-66-522-310 E-MAIL: rendeles@nettfront.hu NETTÓ LISTA ÁRAK UNI MATT K33/R3 K111/D, K34/R3, K37/R3 K113/D, K114/D K161K/R3,

Részletesebben

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni?

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? 14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? Mosogatógépek A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában.

Részletesebben

Bútorzárak Ipari program

Bútorzárak Ipari program Bútorzárak Ipari program Zárak, bútorzárak különféle ipari alkalmazásokra Választható bútorzár rendszerek: Lamellás Csapos Tárcsás Felhasználási területek A választékunk magában foglalja az alábbi felhasználási

Részletesebben

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád árlista (Áraink az Áfát tartalmazzák!) Érvényes: október 2. napjától

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád árlista (Áraink az Áfát tartalmazzák!) Érvényes: október 2. napjától Akciós összeállítás Akciós összeállítás Végzáró balos sarokelem végzáróelemes szekrénysor RE-1-9, RE-1-2, RE-1-10, RE-1-4, RE-1-25 (Elemenkénti ár: 1 412 000) Nappali szekrénysor RE-1-17, RE-1-7, RE-1-10,

Részletesebben

Traffic szeretjük a várost!

Traffic szeretjük a várost! szeretjük a várost! elnevezésű új fürdőszobacsalád divatos városi dizájnnal és nagyfokú funkcionalitással bír. A könnyed négyszögek, a formák játéka, a lágy vonalak és a vékony élek - ez rendkívül kényelmes

Részletesebben

HA KONYHABÚTORT KERES RS!

HA KONYHABÚTORT KERES RS! ÉTKEZÔGARNITÚRÁK Konyhánk ékessége nemcsak maga a konyhabútor lehet, hanem a színben, stílusban hozzáillô étkezôgarnitúra is. Formában, színben, anyagban is nagy a választék. Kisebb konyhában praktikusak

Részletesebben

MOSDÓK / SOROZAT LYRA PLUS /

MOSDÓK / SOROZAT LYRA PLUS / MOSDÓ LYRA PLUS 50 CM Termék száma Termékleírás yyy: 104 H 810380 0001041 mosdó 50 cm x 14 144 Ft MOSDÓ ALÁ HELYEZHETŐ ALSÓSZEKRÉNY LYRA PLUS VIVA 50 CM Termék száma Termékleírás / félfényes elöl H40J3824023001

Részletesebben

icon A termékek és terek harmóniája

icon A termékek és terek harmóniája A termékek és terek harmóniája Az Icon sorozat innovatív és nem mindennapi. 12 típusú mosdót kínál egészen 120 cm szélességig, bútorokkal álló szekrényektől egészen a polcok elhelyezéséig ideális a modern

Részletesebben

LILLÅNGEN ÁPOLÁS BIZTONSÁG

LILLÅNGEN ÁPOLÁS BIZTONSÁG LILLÅNGEN ÁPOLÁS Nedves vagy karcmentes mosószeres ruhával töröld tisztára. Tiszta ronggyal töröld szárazra. Minden víznyomot a leghamarabb le kell törölni, így megakadályozva a nedvességnek a bútor anyagába

Részletesebben

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség)

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség) Treston munkaasztalok tp Ergonomikus munkaasztalok könnyû szerelésre alkalmasak. Váza, acél epoxi pórszórt bevonattal RAL7035 színben. A munkafelület 26 mm vastag laminált munkapad, magasság állítás Allen

Részletesebben

BÚTORAJTÓK ÉS TARTOZÉKAIK

BÚTORAJTÓK ÉS TARTOZÉKAIK 1.15 896 596 446 396 377 296 240 146 2186 1796 1436 1316 Ajtók 1076 956 716 596 476 356 236 896 596 446 396 377 296 240 146 1436 1276 Üvegajtó keretek 1076 956 716 356 Fiókelők 176 116 896 596 446 396

Részletesebben

KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer

KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer ELEMJEGYZÉK KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer JÓ TUDNI Győződj meg arról, hogy a kiválasztott csavarok/ szerelvények megfelelnek annak a faltípusnak, amelyben használod majd őket. Felszerelhető

Részletesebben

Evőeszköztartók 3.19

Evőeszköztartók 3.19 Evőeszköztartók.19 MOD műanyag evőeszköztartók Külméretük a fi ók belméretének megfelelő méretűre vágható. magasságuk: 45 mm min20 max.270 min.80 max.490 MOD5 Evőeszköztartó 5-ös elemhez méret: 20/270

Részletesebben

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek Akció! Vásároljon hihetetlenül kedvezményes áron egészen tavaszig csak a Fair Play-től! Ahogy ígértük ebben az évben is a lehető leghatékonyabban szeretnénk segíteni az Önök munkájukat. Rögtön az év elején

Részletesebben

SZÍNVÁLASZTÉK, FELÜLETKEZELÉSI KÓDOK

SZÍNVÁLASZTÉK, FELÜLETKEZELÉSI KÓDOK SZÍNVÁLASZTÉK, I KÓDOK (marásminták a "MŰSZAKI PARAMÉTEREK" lapokon, árak az "ÁRLSTA" lapon!) Érvényes : 2015.06.01 - től Frissítve: 2015.11.18. Üzem/ Bemutatóterem: Pfiffer Bútor Mór Kft. 8060 Mór, Árki

Részletesebben

NETTÓ LISTA ÁRAK Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m²

NETTÓ LISTA ÁRAK Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m² NETT FRONT KFT 5650 MEZŐBERÉNY GYOMAI ÚT 26 TEL: +36-66-424-102, 522-380 FAX: +36-66-522-310 E-MAIL: rendeles@nettfront.hu NETTÓ LISTA ÁRAK K33/R3 ( I. kategóriás marásminta ) K34/R3, K37/R3, K111/D (

Részletesebben

Belsőépítészet. Praktikus beépített szekrények

Belsőépítészet. Praktikus beépített szekrények Belsőépítészet Praktikus beépített szekrények A beépített, azaz a méretre gyártott bútorok kiemelkedő és töretlen népszerűsége az utóbbi évtizedben a praktikumot, azaz az ötletességet és a helytakarékosságot

Részletesebben

IMPULSE NETTÓ LISTA ÁR KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK

IMPULSE NETTÓ LISTA ÁR KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK 1,26 Nett Front Kft. IMPULSE NETTÓ LISTA ÁR TERMÉKEK SZÉRIA MÉRET NETTÓ ÁR/m² EGYEDI MÉRET NETTÓ ÁR/m² FESTETT MATT ÉS MAGASFÉNYŰ FESTETT MATT ÉS MAGASFÉNYŰ 16 380 Ft 20 160 Ft 20 160 Ft 26 460 Ft TŰZHELY

Részletesebben

1 Ft-ért házhoz szállítjuk és összeszereljük! * -40% Álomkonyhát mindenkinek! AKCIÓK. kika - a lakberendezési ötletek sztárja!

1 Ft-ért házhoz szállítjuk és összeszereljük! * -40% Álomkonyhát mindenkinek! AKCIÓK. kika - a lakberendezési ötletek sztárja! Álomkonyhát mindenkinek! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! : Spot tervezhető konyhaprogram Bázis: 819.900,- helyett 489.900,- Family: 1.414.900,- helyett 839.900,- (11533967) 489.900.- 819.900.-

Részletesebben

Ajtókban kibontakozó új ötletek praktikus és stílusos. Együtt a Marley-val. Harmonikaajtók HARMONIKAAJTÓ GARANCIA *

Ajtókban kibontakozó új ötletek praktikus és stílusos. Együtt a Marley-val. Harmonikaajtók HARMONIKAAJTÓ GARANCIA * Harmonikaajtók ban kibontakozó új ötletek praktikus és stílusos év HARMONIKAAJTÓ GARANCIA * lásd a garanciafeltételeket www.marley.hu Együtt a Marley-val. Valósítsa meg álmai szobáit Praktikus és stílusos:

Részletesebben

PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK

PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK MINDENNAPOS MINŐSÉGI GARANCIA PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK ÉV További részleteket a garancia brosúrában olvashatsz. BIZTONSÁG Falhoz kell rögzíteni. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítőket ajánlunk.

Részletesebben

BLANCOSELECT hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető

BLANCOSELECT hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető Nagy teherbírású Csendesebb Rövidebb beszerelési idő Térkihasználás. A fedél kiegészítő lerakóhelyként

Részletesebben

MAG. SZÉL MAG. SZÉL

MAG. SZÉL MAG. SZÉL 1,26 NETT FRONT KFT 5650 MEZŐBERÉNY GYOMAI ÚT 26 TEL: +36-66-424-102, 522-380 FAX: +36-66-522-310 E-MAIL: rendeles@nettfront.hu K33/R3 ( I. kategóriás marásminta ) K34/R3, K37/R3, K111/D ( II. kategóriás

Részletesebben

Asztalok gyorsan, méretre

Asztalok gyorsan, méretre Asztalok gyorsan, méretre Bár a bútorüzletekben elég sokféle asztal közül lehet választani, ám a méretük adott, és a szín sem mindig passzol a meglévő berendezéshez. Akinek ettől eltérő az igénye, más

Részletesebben

VII/1. GIOVE kiszolgálóvitrin

VII/1. GIOVE kiszolgálóvitrin 1. Műszaki tartalom VII/1. GIOVE kiszolgálóvitrin 1250mm 1875mm 2500mm 3125mm 3750mm RAL1023 RAL2004 RAL3020 RAL5019 RAL6018 RAL9016 ventillációs és statikus hűtéssel mélysége: 1115 mm, magassága: 1230

Részletesebben

Érvényes 2014.07.01-től visszavonásig. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok EAN. GK sorozat

Érvényes 2014.07.01-től visszavonásig. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok EAN. GK sorozat Érvényes 2014.07.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK cikkszám kép szekrény mérete méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok EAN javasolt fogy ár akciós fogy ár GK sorozat 1401100 90 cm 860x480 mm lapos kivitel

Részletesebben

HIDEGBURKOLATI PROFILOK

HIDEGBURKOLATI PROFILOK HIDEGBURKOLATI PROFILOK Profiwall állványrendszer Egy állványrendszer, mely modularitásának és innovatív kialakításának köszönhetően - mindössze kétféle alapállvánnyal - gyakorlatilag bármilyen összeállításban

Részletesebben

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes:

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: Akciós összeállítás Akciós összeállítás Végzáró balos sarokelem végzáróelemes szekrénysor RE-1-9, RE-1-2, RE-1-10, RE-1-4, RE-1-25 (Elemenkénti ár: 1 324 500) Nappali szekrénysor RE-1-17, RE-1-7, RE-1-10,

Részletesebben

Balázs 315. Magasság: 200 cm + párkány Elemek sorrendje: 90 akasztós - 45 üveges - 45 ajtós fiókos - 90 tv-s - 45 ajtós fiókos.

Balázs 315. Magasság: 200 cm + párkány Elemek sorrendje: 90 akasztós - 45 üveges - 45 ajtós fiókos - 90 tv-s - 45 ajtós fiókos. Magasság: 200 cm + párkány Elemek sorrendje: 90 akasztós - 45 üveges - 45 ajtós fiókos - 90 tv-s - 45 ajtós fiókos Korpusz: cantenbury tölgy Front: cantenbury tölgy Profilléc: juhar Párkány: juhar Balázs

Részletesebben

Nova Pro kategóriájában a legjobb

Nova Pro kategóriájában a legjobb kategóriájában a legjobb A Nova Pro termékcsalád újdonság, mely a sokéves bestsellert az 1993-tól megvásárolható Nova és Nova Top termékcsaládot váltja fel, melyekből megjelenésük óta több mint 8,7 millió

Részletesebben

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN AJTÓKATALÓGUS 2018 AJTÓKATALÓGUS 2018 JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN Bejárati ajtóink minőségi fa alapanyaguknak és kiemelkedő hőszigetelésüknek köszönhetően maximális kényelmet

Részletesebben

az otthon szíve: A Konyha

az otthon szíve: A Konyha az otthon szíve: A Konyha Az otthon szíve a konyha, de azt is tudjuk, hogy mennyi utánajárást és időt igényel, mire a megfelelőt megtaláljuk. Mi most levesszük az Ön válláról a terhet. Lakberendezőink

Részletesebben

FAKTUM VÁLASSZ LÁBAZATOT VAGY LÁBAKAT PERFEKT KIEGÉSZÍTŐK ÉS ÁRAK

FAKTUM VÁLASSZ LÁBAZATOT VAGY LÁBAKAT PERFEKT KIEGÉSZÍTŐK ÉS ÁRAK VÁLASSZ LÁBAZATOT VAGY LÁBAKAT A FAKTUM alsó- és állószekrények többféle lábazattal/lábakkal használhatók, hogy tetszés szerint szabadon álló vagy kompakt konyhát építhess. Válassz 11 cm magas lábakat

Részletesebben

2.rész Felmérés - korpusz méretek és anyagok

2.rész Felmérés - korpusz méretek és anyagok Konyhakadémia 2.rész Felmérés - korpusz méretek és anyagok Ez az a rész, amiről önmagában tudnánk egy diplomamunkának megfelelő mennyiségű és tartalmú fejezetet írni, de legalábbis szakember jelölteknek

Részletesebben

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 46.200 Ft + ÁFA 31.800 Ft + ÁFA A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 34.300 Ft + ÁFA 42.000 Ft + ÁFA 16.100

Részletesebben

Bemutatkozás. Termékeink:

Bemutatkozás. Termékeink: Bemutatkozás A Sõregi Mester Kft. 1989-ben kezdte meg mûködését egyéni vállalkozásként. A megrendelések növekvõ számának köszönhetõen az egyéni vállakozás mára kinõtte magát, amely az asztalosmûhely korszerûsítésében,

Részletesebben

Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi

Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi Egy üvegajtóhoz szükséges vasalatok CTSU ajtócsukó szereléséhez Az ajánlott hézag méretek PIC 10 tengely Felsõ forgópont Felsõ befogó Alsó befogó

Részletesebben

4. fejezet. Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok

4. fejezet. Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok . fejezet Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok .2 Tartalomjegyzék.3 Fogantyúprofi lok, Gola profi lrendszer.6 Bútorfogantyúk.166 Fogasok, fogassorok.197 Bútorfogantyúk és fogasok táblázata.206 Díszlécek,

Részletesebben

Alumínium szekrénylábak

Alumínium szekrénylábak Kiegészítők Tartalom Alumínium szekrénylábak... 2 Fém szekrénylábak... 4 Antik lábak... 9 Műanyag lábak... 10 Fém asztallábak... 16 Alumínium asztallábak... 17 Irodai asztallábak, presszólábak... 18 Oszlopelemek...

Részletesebben

Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek

Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek 2 5065_5012_W_102 2x5065/26, 1x5012/04, 1x5065/42, 1x5065/41, 3x5012/02, 1x9965/0001, 1x5065/38, 1x5012/08, 2x5065/28, 2x001/86, 2x5000/14, 1x5065/27,

Részletesebben

Tartósan alacsony árak

Tartósan alacsony árak Minőség és funkcionalitás Tökéletes higiénia a konyhában a gránit mosogatók segítségével Új alapanyag a mosogatókban A konyhai higiénia az ételek előkészítésénél kulcsszerepet játszik. A Franke gránit

Részletesebben

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Minden európai ország szabályozza a hulladékkezelést cél az, hogy a háztartásokban keletkező hulladék egyre nagyobb arányban újrafeldolgozható legyen.

Részletesebben

CSOPORTSZOBA III. 2 BD55793 Fektetőágy tároló. 2 BD Görgős műanyag tároló - 9 fiókos. 2 FA_1532 Fogmosópohár tartó, fogassokkal

CSOPORTSZOBA III. 2 BD55793 Fektetőágy tároló. 2 BD Görgős műanyag tároló - 9 fiókos. 2 FA_1532 Fogmosópohár tartó, fogassokkal 8 1 11 9 6 13 10 4 14 3 1 1 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék BD9 Kör asztal 9 mennyiség cikkszám termék BD93 Fektetőágy tároló 1 AL_DONALD Favázas szék natúr 10 BD800006 Görgős műanyag tároló -

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET BEÉPÍTETT KONYHAI VILÁGÍTÁS

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET BEÉPÍTETT KONYHAI VILÁGÍTÁS VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET BEÉPÍTETT KONYHAI VILÁGÍTÁS Funkcionális világítás A megfelelő világítás minden konyhában fontos, mind a megjelenés, mind a biztonság szempontjából. A munkalap feletti egyenletes fényben

Részletesebben

Twins ötlettel teli ÚJDONSÁG. Az előnyök ikonjainak rövid leírása a belső borítón szerepel

Twins ötlettel teli ÚJDONSÁG. Az előnyök ikonjainak rövid leírása a belső borítón szerepel ötlettel teli A mosdók két változatban kaphatóak: klasszikus íves vagy modern szögletes mélyedéssel. A mosdók nagy tárolófelületei tovább növelik a termékek funkcionalitását. A két, 50 és 60 cm méretben

Részletesebben

A cég. Anyag tulajdonságok

A cég. Anyag tulajdonságok katalógus A cég A Schock 20 éve nemzetközileg is vezetõ gyártója az általa kifejlesztett gránit mosogatónak. A cég saját márkájú termékeinek gyártásán felül, néhány más vezetõ konyhabútor és nemesacél

Részletesebben

BÚTORKATALÓGUS

BÚTORKATALÓGUS BÚTORKATALÓGUS 2016-2017 Techniq Bútor Kft. 7624 Pécs, Hungária u. 53/1 Tel: 30 / 566 46 95 Fax : 72 / 224 588 e-mail: butor@techniq.hu IDILL- MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAS bútorcsalád A Délity Bútor Zrt. legnépszerűbb

Részletesebben

Avantgarde 120 (balos) AVANTGARDE

Avantgarde 120 (balos) AVANTGARDE 2011 AVANTGARDE Avantgarde 120 (balos) Az Avantgarde bútor kényelmes használatát a mosdó mellett lévő pult és a BLUM csillapított fiókok biztosítják. A tükörbe rejtett neonvilágítás megfelelő fényerőt

Részletesebben

Alumínium keretprofilok 1.53

Alumínium keretprofilok 1.53 Alumínium keretprofilok.53 Alumínium keretprofi lok métersúlya Profi l kg/fm TRZ 0,28 TR5 0,42 TR4 0,48 TR3 0,54 TR2 0,4 AP06 0,46 A betétméret kiszámítása TRZ A=X-25 mm B=Y-25 mm TR5 A=X-5 mm B=Y-5 mm

Részletesebben

IMPULSE NETTÓ LISTA ÁR

IMPULSE NETTÓ LISTA ÁR Nett Front Kft. IMPULSE NETTÓ LISTA ÁR TERMÉKEK SZÉRIA MÉRET NETTÓ ÁR/m² EGYEDI MÉRET NETTÓ ÁR/m² FESTETT MATT ÉS MAGASFÉNYŰ 14 960 Ft 20 180 Ft FESTETT MATT ÉS MAGASFÉNYŰ 19 040 Ft 26 150 Ft SZEGŐLÉC,

Részletesebben

IMPULSE LISTA ÁR KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK

IMPULSE LISTA ÁR KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK 1,36 Nett Front Kft. IMPULSE LISTA ÁR TERMÉKEK SZÉRIA MÉRET NETTÓ ÁR/m² EGYEDI MÉRET NETTÓ ÁR/m² FESTETT MATT ÉS MAGASFÉNYŰ FESTETT MATT ÉS MAGASFÉNYŰ 14 960 Ft 20 180 Ft 19 040 Ft 26 150 Ft SZEGŐLÉC,

Részletesebben

3 563 / 763 / 863. 3.24 Konyhai fémrácsok Felső- és alsó szekrénybe szerelhető

3 563 / 763 / 863. 3.24 Konyhai fémrácsok Felső- és alsó szekrénybe szerelhető .24 Konyhai fémrácsok Felső- és alsó szekrénybe szerelhető n701 Edénycsepegtető garnitúra A szett tartalma: 1 db tányércsepegtető rács 1 db edénycsepegtető rács 1 db műanyag, opál vízgyűjtő tálca Az alsó

Részletesebben

www.stilusesotthon.hu MOODBORARD SORSZÁM HELYISÉG TERMÉK TÍPUS MÉRET ANYAG SZÍN GYÁRTÓ/ FORGALMAZÓ TERMÉK MEGNEVEZÉSE 1 Nappali Parketta 100x12 tölgyfa HARO 1 Nappali Falszín 1 Nappali Falszín 1 Nappali

Részletesebben

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu Intelligens stílus Háztartási gép kínálat 015 www.amica.hu 50 országban forgalmazott termékek ek A különféle sütésfunkciónak köszönhetően mindig az ételek számára legoptimálisabb sütési módot választhatja,

Részletesebben

Billy BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden

Billy BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden Billy BIZTONSÁG A bútort a mellékelt biztonsági konzollal a falhoz kell rögzíteni. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítőket ajánlunk. Használd a fal típusának megfelelő rögzítőket, amiket külön vásárolhatsz

Részletesebben

CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA

CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia október 1-2013. október 1- Brand Javasolt GÁZFŐZŐLAPOK CATA gázfőzőlap GI 631 A inox 8066310 4 gázégő égésbiztosítóval, automata szikragyújtás, 1 WOK gázégő, 60 cm

Részletesebben

ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA

ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA 24 év szakértelem 24 év tapasztalat 24 éve megbízható partner 2018 GOLF MINŐSÉG ÉS PRAKTIKUM 036.1.1 036.6.1 036.5.1 036.4.1 036.7.1 35 03 ZÉTA 037.1.1 037.6.1

Részletesebben

-40% -20% minden tervezett konyhabútorra! **

-40% -20% minden tervezett konyhabútorra! ** Minőségi konyhabútorok az Ön konyhájába! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! 010.05.5-06.7 -ig Konyhabútorát 1 Ft-ért házhoz szállítjuk és összeszereljük! ** **Az a 010.05.5-06.7. között vásárolt

Részletesebben

Tento TARTALOMJEGYZÉK

Tento TARTALOMJEGYZÉK TETO z árjegyzékben megadott árak nettó kereskedelmi árak, az Áfa-t nem tartalmazzák és visszavonásig érvényesek. gyártó fenntartja a méret-, típus-, szín- és árváltaztatás jogát. z esetlegesen elõforduló

Részletesebben