Üzleti jelentés a Pénztár évi tevékenységéről és vagyoni helyzetéről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Üzleti jelentés a Pénztár 2012. évi tevékenységéről és vagyoni helyzetéről"

Átírás

1 Üzleti jelentés a Pénztár 01. évi tevékenységéről és vagyoni helyzetéről Az önkéntes egészségpénztárak létrehozásának egyik és mondhatjuk legjelentősebb eredménye az egészségmegőrzés, a betegség megelőzés irányába mutatott. Ezt támogatta a szolgáltatási körbe tartozó számos lehetőség, amelyek az utóbbi egy két évben kikoptak a pénztár szolgáltatási köréből. Első lépésként a sportszerek és sportszolgáltatások fedezeti számla terhére történő elszámolásának adóköteles jövedelemmé tétele, majd a teljes közérzetjavító szolgáltatások elszámolhatóságának megszüntetése - amelyek között a regeneráció, gyógyüdülés is szerepeltek gyakorlatilag a megelőzés teljes palettáját megszüntette, mint egészségpénztári szolgáltatást. Tagságunk jelentős része igénybe vette a saját és családtagjai részére a sportszolgáltatások nyújtotta lehetőségeket, amelynek kiemelkedő jelentősége első sorban a felnövekvő ifjúság aktív testmozgásra szoktatásában volt a pénztár nyújtotta kedvező feltételekkel. Ennek megszűnése a jelenlegi gazdasági környezetben biztosan nem pótolható más módon, tekintettel arra, hogy a reálbérek csökkenésével az átlagos családok esetében nincs meg a kiesett pénztári szolgáltatások fedezete! Mindezek következtében az egészségpénztárak tevékenységének fő iránya leginkább a gyógykezelések, gyógyszerek finanszírozása felé tolódott. Természetesen ennek a feladatnak a jelentőségét nem vitatva, nagy veszteség érte a pénztártagságot a szolgáltatási lehetőségek fent jelzett kiürítésével. Az igénybe vehető szolgáltatások körének beszűkülése természetesen jelentkezik a fedezeti tartalékon tapasztalható mozgáson. Az elmúlt évben csökkent, mint egy 0 MFt-tal a szolgáltatások igénybevételére fordított összeg.

2 Természetesen az igénybe vehető szolgáltatási lehetőségek beszűkülése csökkentette a tagság többlettagdíj befizetési szokásait is, ezért valamelyest elmaradt a tervezett bevétel a fedezeti számlákon. Ugyan akkor a befektetések hozama kiemelkedő volt a 01-es évben. A taglétszám minimálisan bár, de csökkent, ez is befolyásolta a bevétel tervezetthez képest történő elmaradását. A pénztár résztulajdonai után - ek Kft, HKS Kft - az elmúlt esztendőben 4,1 MFt osztalékot kapott. Tovább folytattuk a számítástechnikai téren a fejlesztéseket, amelyek az eddigiekhez hasonlóan a kedvezőbb, költséghatékonyabb, a tagságunk részére kényelmesebb működés feltételeit hivatottak biztosítani. Ezek közül 01. második negyedévében már biztosítjuk az elektronikus aláírással ellátott levelezés lehetőségét azon tagjaink részére, akik erről írásban hozzájárulásukat adják. Az Igazgatótanács a Pénztár folyamatos működése, a feladatok maradéktalan ellátása érdekében 01-ben öt alkalommal ülésezett, ülésein 1 határozatot hozott. Mindent összevetve, pénztárunk a 01. évet eredményesen zárta. Működési tartalékunk jelentős, amit erősít a likviditási tartalékon lévő mintegy 5 MFt. Üzleti jelentés 01.

3 I. A szolgáltatások költsége és elszámolt esetszámok Megnevezés Szolgáltatási kiadás (eft) előző év Szolgáltatás esetszáma (db) Szolgáltatási kiadás (eft) tárgyév Szolgáltatás esetszáma (db) Egészségpénztári szolgáltatások összesen Kiegészítő egészségbiztosítási szolgáltatások ebből: társadalombiztosítási ellátás keretében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások kiegészítése, helyettesítése otthoni gondozás támogatása gyógyterápiás kezelések és gyógyterápiás intézet egészégügyi szolgáltatása közfürdő által nyújtott gyógykezelés vak személyekkel kapcsolatos ellátások megváltozott egészségi állapotú személyek életvitelét megkönnyítő speciális eszközök vételárának, valamint lakókörnyezetük szükségleteihez igazodó átalakításának költségtámogatása sporttevékenységhez kapcsolódó kiadások támogatása szenvedélybetegségekről való leszoktatásra irányuló kezelések egészségpénztár egészségügyi célú önsegélyező feladatának ellátása körében nyújtott szolgáltatás ebből: gyógyszer vételárának kiegészítő önsegélyező szolgáltatási körbe tartozó támogatása gyógyászati segédeszköz vételárának kiegészítő önsegélyező szolgáltatási körbe tartozó támogatása kieső jövedelem teljes vagy részleges pótlása betegség miatti keresőképtelenség esetén hátramaradottak segélyezése halál esetén gyógyüdülés, egészségügyi üdülés Életmódjavító egészségpénztári szolgáltatások ebből: természetgyógyászati szolgáltatások rekreációs üdülés sporteszközök vásárlásának támogatása életmódjavítást elősegítő kúrák gyógyszer vételárának az életmódjavító önsegélyező szolgáltatási körbe tartozó támogatása gyógyászati segédeszköz vételárának az életmódjavító önsegélyező szolgáltatási körbe tartozó támogatása Üzleti jelentés 01.

4 4 A szolgáltatási esetszám az előző évhez képest enyhén csökkent. A mintegy db os csökkenés a kisebb szolgáltatás igénybevételből adódik. Az egészségügyi szolgáltatások kiadásaira 1 Mft-tal kevesebbet fordítottak a pénztártagok. Ez egyrészt a csökkenő bevételekkel, másrészt a szolgáltatástípusok csökkenésével magyarázható. 01-től már az üdülések és a sportszolgáltatások nem finanszírozhatók. A táblázatban szereplő minimális tételek az előző évről áthúzódó kifizetéseket mutatják. A gyógyszerekre fordított összeg gyakorlatilag nem változott, 40 Mft-ot tett ki a csökkenés, a gyógyászati segédeszközök vásárlásában Mft visszaesés tapasztalható. A kiegészítő egészségbiztosítási szolgáltatások közül e két szolgáltatás típus elszámolt összegben 0 %-os súllyal szerepel, míg az esetszámban 95 % a mutatószám. Mindez azt mutatja, hogy a tagság továbbra is a gyógyításra használja az egyéni számláján lévő összeget, nem pedig prevencióra. Sajnos a 01. évi jogszabályi változások ezt a tendenciát tovább erősítették. Ez a két típus határozza meg az igénybevett szolgáltatások döntő részét. Az életmódjavító szolgáltatások mind esetszámban, mind összegben enyhén csökkentek, de összességében csak, %-os súllyal szerepelnek, bár az esetszámuk majdnem 14 %-os. Ez azt mutatja, hogy itt több kis összegű igénybevétel történik, bár összességében is csökkent az egy darabra jutó igénybevett összeg. 01-ben 44 fő után fizettünk ki hátramaradotti támogatást. Az egészségkártya használata 01.-ben az alábbi változást mutatja a 00., 00., 009., 010. és 011. évek összehasonlításában: Egészségkártyával igénybevett szolgáltatások összege havi bontásban t F Hónap Üzleti jelentés 01.

5 5 A kártya igénybevételére 14 gyógyszertárban és 11 egyéb helyen (fogászat, látszerész, gyógyászati segédeszköz bolt stb.) volt lehetőség. Az elfogadóhelyek száma napról-napra változik. Honlapunkon az aktuális elfogadóhelyek megtekinthetők. 01. év elején zökkenőmentesen megtörtént a lejárt kártyák cseréje. A visszajelzések alapján az 5 éves használati időt az Igazgatótanács évre csökkentette. Így az elhasználódásból adódó kellemetlenségek elkerülhetők. 01-ben a 44 aktivált kártya közül 994 db-bal történt tranzakció. (Ezekben még megtalálhatók a lejárt kártyák is, amelyekkel 01. januárjában még végeztek vásárlást.) Az aktivált kártyából 15 db kártya társkártya. A beérkezett számlák feldolgozása folyamatos volt, az átutalások a beérkezéstől számítva magánszemélynek általában 10 napon belül, míg a szolgáltatóknak 5 napon belül megtörténtek. Kártyával igénybevett szolgáltatások darabszáma havonta b 0000 D Hónap A kártyahasználat mintegy db/év szinten stabilizálódott. Így az összes igénybevétel 5 %-a kártyával bonyolódik. A kártyás tranzakciók mellé 0000 db e-számla párosul, így az adminisztráció jelentősen egyszerűsödött. Tovább növekedett az elektronikus számlát küldő patikák száma, jelenleg 105 db. Előterjesztettük és a küldöttközgyűlés decemberben elfogadta a Pénztár 01. évi pénzügyi tervét, amely a szűkülő szolgáltatási lehetőségek miatt - az Üzleti jelentés 01.

6 igénybevétel változatlanságával számol. Ezt a tervet a jogszabályváltozások felülírták, így Önök elé most új pénzügyi terveket terjesztünk elő. Bebizonyosodott, hogy az elektronikus szolgáltatás olcsóbbá tétele érdekében az EDI rendszert működtető kft-ben 0%-os tulajdonrész vásárolása kiváló döntésnek bizonyult. Az évi megtakarítás több mint 5,5 MFt. Emellett 01. év májusában a tulajdonos társakkal közös döntés alapján 4 Mft osztalékot kaptunk a Kft évi eredménye alapján. Összegezve: a Pénztár 01. évi szolgáltatási feladatait a pénzügyi tervvel összhangban, eredményesen teljesítette. II. A Pénztár taglétszámának alakulása Változás fő % Tagdíjfizető ,94% Nem fizető ,% Taglétszám ,% Kilépett, átlépett ,05% Elhunyt 40 5,% Égyéb+kizárás 9 9,% Új belépő,átlépő ,0% A Pénztár taglétszáma enyhe csökkenést mutat. A csökkenésnek két fő oka van: - A munkáltatói hozzájárulás illetve a kafetéria maximálása a közszolgálati rendszerben; - Ebből következően a kevesebb új belépő; de az okok között szerepel még a nyugdíjazás, valamint az egyre nehezebb elhelyezkedés, ami miatt az Szja köteles jövedelem hiányában, sokan elszámolnak a pénztárakkal. Komoly figyelmeztetés a tagdíjfizetői létszám tervhez képesti alakulása. Itt 11 fő elmaradás mutatkozik, amely hosszabb távon tartós működési veszteséget okoz, amelyet csak költségcsökkentéssel lehet ellensúlyozni. Amennyiben ez 01-ban is fennáll, a szükséges döntéseket a költségoldalon meg kell tenni. Üzleti jelentés 01.

7 A tagdíjfizető taglétszám alakulása nyitó 4 Tagdíjfizetők éves záróállománya Korösszetétel Korfa 01. Kor Létszám Összesen 94 A Pénztár korösszetétele lényegében évek óta változatlan. Üzleti jelentés 01.

8 III. A pénztári bevételek és kiadások összesítve valamint tartalékonként A beszámolási időszak bevételeit, kiadásait és a tárgyévi eredményt tartalékonkénti, valamint ezek tárgyidőszaki összesített értékeit az alábbi táblázatokban mutatjuk be: Bevételek eft-ban Terv Tény Tagdíjak Rendelkezés az adóról Kieg. vállalk.-i tev Új belépők egyszeri tagdíja Kilépési díj Kártyadíj Áthárított tranzakciós díj Egyéb bevétel * Hozam Átcsoportosítás** Összesen * : Ez a sor tartalmazza az átlépő tagok által hozott fedezetet, támogatói összegeket,tárgyi eszközértékesítés és a kerekítési különbözetből származó bevételeket. **: Az átcsoportosítás a tagdíjat nem fizetők hozamából történik. A pénztár 01. évi összbevétele 14 millió Ft-tal elmaradtak a tervezettől. Ennek okai: - az APEH által visszautalt összeg 1 Mft-tal kevesebb, - a tagdíjbevételek 1Mft-tal alacsonyabbak. A hozamok 4 Mft-os többlete mindezt nem tudta ellensúlyozni. Újra fel kell hívni a figyelmet a tagdíjfizető létszám csökkenésére, mert a tagdíjbevételek elmaradásánál a fő oka ez. A munkáltatók a szerződésben vállalt tagdíjfizetési kötelezettségüket időben teljesítették. Üzleti jelentés 01.

9 9 Kiadások eft-ban megnevezés terv tény pénztári szolgáltatások kiadásai tagi visszatérítések nélkül bérkiadások (pénztár alkalmazottai) tiszteletdíjak megbízási díjak személyi jellegű egyéb kiadások járulékok Személyi jellegű kiadások összesen anyagjellegű kiadások kis értékű tárgyi eszközök vagyon-,letétkez. és Keler díj árfolyamveszteség felügyeleti díj bankköltség egyéb (tagszerv., biztosítások, szövetségi díj) jogosulatlan szolgáltatás 0 45 KIADÁSOK ÖSSZESEN beruházások eszközökbe (műk. tartalék) tagoknak visszatérítés más pénztárba elvitt fedezet átcsoportosítás PÉNZTÁRI KIADÁSOK MINDÖSSZESEN A szolgáltatások kiadásai a terv szinten teljesültek. - A bérkiadások a tervszinten belül maradtak. - A tiszteletdíjak gyakorlatilag szintén a tervezett szinten maradtak. - A személyi jellegű egyéb kifizetések 00 eft-os túllépése nem jelentős. - A járulékokat magasabb szintre terveztük, mert a béren kívüli juttatások elszámolása a tervezéskor még nem volt ismert. - Az anyagjellegű kiadásokban, Mft a megtakarítás - A kis értékű tárgyi eszközök beszerzése a tervezettől alacsonyabb szinten realizálódott. Üzleti jelentés 01.

10 10 - A vagyon- és letétkezelői díjak a tervezett szintnél Mft-tal alacsonyabbak. - Az árfolyamveszteségünk nem realizálódott. Mindez a saját vagyonkezelésnek, valamint a befektetési szakértő szakértelmének köszönhető. - A felügyeleti díj mértéke jogszabályban előírt. - A bankköltségekben a tervszint alatt maradtak. Ez egyrészt a bankváltásnak, másrészt az áthúzódó hatásoknak köszönhető. - Az egyéb kiadásokban 00 eft a túllépés, amely döntően az egyszeri nem bért terhelő- adóbefizetéseket tükrözi. - A Pénztárnak 01. évben gyakorlatilag beruházása nem volt. - A tagoknak visszatérített összeg tervszinten. - Jogosulatlan szolgáltatást 45 eft- értékben térítettünk. Ez a kártyás vásárlásokból keletkezett. Minden pénztártagot, aki így vett szolgáltatást igénybe, a visszafizetés lehetőségéről időben kiértesítettünk, hogy az adófizetési kötelezettséget elkerülje. - A más pénztárba átlépők által elvitt fedezet Mft, amely összességében 5 volt tagunk egyéni számlájának összege. - Átcsoportosításokat - amelyek nem igényeltek közgyűlési jóváhagyást - a tagdíjat nem fizető tagok hozamából a jogszabályok szerint a működési tartalékba írtuk jóvá. Összességben megállapítható, hogy a Pénztár összkiadásai a tervezett szintet nem érték el. Ez a 01. évi terv megalapozottságára utal. Üzleti jelentés 01.

11 11 Bevételek, kiadások tárgyévi eredmény tartalékonként (eft) tartalék bevétel kiadás tárgyévi e. fedezeti működési* likviditási összesen *: A bevételek tartalmazzák a fedezeti alapból történt, nem fizető tagok hozamából történő átcsoportosítást. A kiadások tartalmazzák a beruházásokra fordított összeget is. - A fedezeti tartalék összbevételei már nem érik el a kiadásait. Ez jól mutatja, hogy a kártyahasználat gyökeresen átalakította a költési szokásokat. - A fel nem használt vagyont állampapírokba és lekötött betétbe fektetjük. - A működési bevétel a tervszintet (1111 eft) nem érte el, attól, Mfttal elmaradt. Ez a kisebb tagdíjfizetői létszámból adódik. A működési kiadások a tervezettnél (1 eft) jelentősen 1,5 Mft-tal kevesebb. Ennek döntő része az anyagjellegű kiadásokban és a bankköltségekben keletkezett. Megállapítható, a pénztár működési gazdálkodásában 9, Mft többlet keletkezett, amelyet az IT a működési alap tartalékába kíván elhelyezni. Ezzel a tartalék szintje közel elérte a 100 MFt-ot, amely biztonságot nyújt a jelen bizonytalan gazdasági helyzetben. - A likviditási tartalékaink,5 Mft-tal nőttek, és elérték a 5 Mft-ot. Ezt döntően betétben tartjuk. Bevételek, kiadások alakulása (eft) terv tényleges terv tényleges bevétel kiadás Tárgyévi eredmény A veszteség a fedezeti tartalékon képződött és döntően a tagdíjfizető tagok létszámának elmaradásából és a kisebb adó-visszatérítésből származik. Üzleti jelentés 01.

12 1 IV.A pénztári vagyon kezelése A pénztári vagyon értékének megőrzése érdekében a szabad pénzeszközöket befektetjük. 01-ben külső vagyonkezelői szerződéssel az ERSTE Alapkezelő Zrt. rendelkezik, de vagyont jelenleg nem kezel. Jelenleg a befektetéseink állampapírban, lekötött betétben és a folyószámlán vannak elhelyezve, így a saját befektetéseink megközelítik a 000 Mft-ot. Letétkezelőnk változatlanul a Raiffeisen Bank Zrt. volt. A hozamok és ráfordításaik alakulása partnerenként 01. évben (eft-ban) Vagyon- és letétkezelő Bruttó hozam Árfolyamveszteség Díjak és egyéb költségek Saját Raiffeisen Összesen Nettó hozamok alakulása tartalékonként 011. (eft) 01. (eft) fedezeti tartalék működési tartalék likviditási tartalék összesen A nettó hozamaink jelentősen meghaladták az előző évit, ez a jelenlegi bizonytalan, állandóan változó piaci környezetben sikerként értékelhető, így az inflációt mintegy %-kal meghaladó hozam jónak mondható. A letétkezelő jelentéseit rendszeresen egyeztettük, és az adatokat a főkönyvvel összevetettük. A letétkezelővel folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, szükség esetén személyes találkozókat kezdeményeztünk. A szabad pénzeszközök zömében államkötvényben és rövid lejáratú betétben és szintén állami garanciával rendelkező diszkont kincstárjegyben kerültek befektetésre. Üzleti jelentés 01.

13 1 A pénztár fizetési kötelezettségeit időben teljesítette, késedelmi kamat vagy követelés nem fordult elő. A képződő szabad pénzeszközök befektetését a továbbiakban is a jogszabályi előírásoknak megfelelően, de a lehető legbiztonságosabb módon kívánjuk megvalósítani. E tekintetben is elsődleges szempontnak tekintjük a Pénztár vagyonának és ezen keresztül a pénztári tagok befizetéseinek biztonságos kezelést, likviditási képességünk megőrzését. V.A mérleg bemutatása Az üzleti jelentésben beszámoltunk gazdálkodásunkról, a pénztári szolgáltatásokról, a tartalékok helyzetéről, a bevételek és kiadások alakulásáról, a vagyon kezeléséről és a tárgyévi eredményről. A mérleg fordulónapja után nem következett be olyan lényeges esemény, amely a pénztári folyamatokat lényegesen befolyásolta volna. Az Önök elé terjesztett mérleg ezen adatokat a számviteli előírásoknak megfelelő részletezésben tartalmazza. A mérleg főbb adatai (eft) Eszközök Befektetett eszközök Forgóeszközök Eszközök összesen Források Saját tőke Tartalékok Kötelezettségek ebből: Passzív pénzügyi elszámolások 115 Források összesen: Üzleti jelentés 01.

14 14 VI. Előttünk álló feladatok, terveink. A pénztár működését lényegesen befolyásoló új szabályzók nem az egyszerűbb, tervezhető jövő felé mutatnak. 01-tól a beszámoló közgyűléssel egy időben az elkövetkező egy esztendő pénzügyi tervét is el kell készíteni 01. július június 0. -, továbbá a közötti naptári évekre hosszú távú pénzügyi tervvel is kell rendelkeznünk. Ezt a tervezést számos tényező nehezíti. Az eddig tervezéseink során legalább megközelítően rendelkezésre álltak a várható adó és járulék jogszabály módosításból eredő, a tervezést befolyásoló változások. Most ezen ismeretek hiányában kell számításainkat elvégezni. Tovább rontja a helyzetet, hogy a költségvetési törvény a költségvetési szerveknél dolgozók vonatkozásában a cafetéria, illetve béren kívüli munkáltatói juttatások összegét 00 eft bruttó összegben állapította meg, amely lényegesen befolyásolhatja a munkáltatói tagdíj hozzájárulás teljes éves biztosítását. Ezzel kapcsolatban Pénztárunk vezetése a tagság érdekeinek szem előtt tartásával az alábbi tájékoztatást teszi közzé: A Költségvetési törvény cafetéria (béren kívüli juttatás) plafon megszorítás, amely a munkáltató által kedvezményesen adható éves összeget bruttó 00 eftben korlátozza. Figyelembe véve az ebből az összegből egy hónapra jutó részt és az abban szereplő elemeket Erzsébet utalvány, Munkába járás hozzájárulás, egyes speciális esetekben a havi étkezés biztosítása, iskolakezdési támogatás, önkéntes egészség-, és nyugdíjpénztári tagdíjtámogatás az átlagkereset esetében az adható összeg az év -. hónapjában elfogy. Amennyiben a munkáltató más módon nem biztosítja a szerződésben vállalt éves támogatási kötelezettségét, nem jelenti Pénztárunk esetében, hogy azt a kieső hónapokra a tagnak feltétlenül pótolnia kell! Nem változtatunk az alapok közötti megoszláson, azaz nem emeljük a működési alapot a tagság terhére, nem tervezzük a 0%-os likviditási alap módosítását sem! Ebben az esetben az alábbi lehetőségeket biztosítjuk tagjaink részére: A Pénztár úgy módosítja az Alapszabályát, hogy a tagság részére a három hónapot meghaladó tagdíjhátralék esetén automatikusan tagdíjfizetés felfüggesztésre teszi tagját. (Figyelembe vesszük az egyéni havi befizetések alapján kompenzálódó kiesést.) Amennyiben befizetés történik az egyéni számlára, úgy a felfüggesztés automatikusan megszűnik. A kiesett hónap/ok tagdíjhátralékát nem követeli a pénztár tagjaitól, ezért semmiféle szankciót nem alkalmaz! Üzleti jelentés 01.

15 15 Amennyiben cafeteria, illetve béren kívüli juttatás éves kerete elfogyott, egyéni számláján nem rendelkezik olyan tartalékkal, amely biztosítja az év hátralévő részében a rendszeres egészségpénztári költések fedezetét, úgy kiegészítheti eddigi saját havi tagdíj befizetését, amely után a 0% adó visszatérítés igénybe vehető. Ebben az esetben a rendszeres költések figyelembe vételével érdemes mérlegelni a közeli hozzátartozók köréből a szolgáltatásra jogosultságot is. VII. Összegzés A 01. év Pénztárunk számára az állandóan változó körülmények ellenére sikeres volt. A Pénztár gazdasági helyzete továbbra is szilárd, működése gazdaságilag megalapozott. Az átgondolt informatikai fejlesztések folytatásának köszönhetően Pénztárunk a korszerűség és tagbarátság terén továbbra is az élen jár. A továbbiakban is arra törekszünk, hogy tagjaink kiszolgálása tovább javuljon, pénzük biztonságban legyen. Üzleti jelentésünket Önök elé terjesztjük, kérjük annak megvitatását és elfogadását. Budapest, 01. február. Dr. Németh András IT elnök Üzleti jelentés 01.

73EME Mérleg - Eszköz

73EME Mérleg - Eszköz 73EME Mérleg - Eszköz Tárgyévi c d e f g h z 001 73EME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 8 241 574 0 8 241 574 9 828 755 0 9 828 755 002 73EME11 Befektetett eszközök 0 0 0 6 000 0 6 000 003 73EME111 I. Immateriális

Részletesebben

73EME Mérleg - Eszköz

73EME Mérleg - Eszköz 73EME Mérleg - Eszköz Tárgyévi c d e f g h z 001 73EME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 7 836 827 0 7 836 827 8 241 574 0 0 002 73EME11 Befektetett eszközök 003 73EME111 I. Immateriális javak 004 73EME1111

Részletesebben

73EME Mérleg - Eszköz Nagyságrend: ezer forint Előző évi felülvizsgált beszámoló záró

73EME Mérleg - Eszköz Nagyságrend: ezer forint Előző évi felülvizsgált beszámoló záró Táblakód: 73E 73EME Mérleg - Eszköz c d e f g h z 001 73EME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 1470576 0 1470576 1873898 0 1873898 002 73EME11 Befektetett eszközök 1562 0 1562 2950 0 2950 003 73EME111 I. Immateriális

Részletesebben

73EME Mérleg - Eszköz

73EME Mérleg - Eszköz 73EME Mérleg - Eszköz Megállapíto tt eltérések Megállap ított eltérések c d e f g h z 001 73EME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 403 401 0 403 401 428 372 0 428 372 002 73EME11 Befektetett eszközök 367 0 367

Részletesebben

Üzleti jelentés a Pénztár 2013. évi tevékenységéről és vagyoni helyzetéről

Üzleti jelentés a Pénztár 2013. évi tevékenységéről és vagyoni helyzetéről Üzleti jelentés a Pénztár 2013. évi tevékenységéről és vagyoni helyzetéről A pénztár működését meghatározó jogszabályi változások a 2013. évben jelentős módosításokat, már meglévő folyamatok áttervezését,

Részletesebben

- ÉVES BESZÁMOLÓ (Önkéntes kölcsönös egészség pénztár) A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki!

- ÉVES BESZÁMOLÓ (Önkéntes kölcsönös egészség pénztár) A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki! 73E PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE - ÉVES BESZÁMOLÓ (Önkéntes kölcsönös egészség pénztár) Vonatkozási idő : 2 0 0 8 0 1 0 1 -tól (év / hónap / nap) 2 0 0 8 1 2 3 1 -ig (év / hónap / nap) Kitöltés

Részletesebben

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2011. ÉV 2012. MÁJUS 26. Tartalom 1. Számviteli politika fő vonásai 3 2. Valós pénzügyi, jövedelmi helyzet értékelése 4 3. Taglétszám alakulás

Részletesebben

73EME Mérleg - Eszköz

73EME Mérleg - Eszköz 73EME Mérleg - Eszköz 1 2 3 4 5 6 7 c d e f g h z 001 73EME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 2 904 262 0 2 904 262 2 841 339 0 2 841 339 002 73EME11 A) Befektetett eszközök 5 695 0 5 695 4 756 0 4 756 003

Részletesebben

73EME Mérleg - Eszköz

73EME Mérleg - Eszköz 73EME Mérleg - Eszköz 1 2 3 4 5 6 7 c d e f g h z 001 73EME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 2 841 339 0 2 841 339 2 661 649 0 2 661 649 002 73EME11 A) Befektetett eszközök 4 756 0 4 756 3 616 0 3 616 003

Részletesebben

73EME Mérleg - Eszköz

73EME Mérleg - Eszköz 73EME Mérleg - Eszköz 1 2 3 4 5 6 7 c d e f g h z 001 73EME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 2 661 649 0 2 661 649 2 661 248 0 2 661 248 002 73EME11 A) Befektetett eszközök 3 616 0 3 616 3 745 0 3 745 003

Részletesebben

73EA Eredménykimutatás - Fedezeti alap

73EA Eredménykimutatás - Fedezeti alap Előző évi beszámoló Tárgyévi beszámoló c d e f g h 001 73EA01 Tagok által fizetett tagdíj 1150286 0 1150286 1105814 0 1105814 002 73EA02 Munkáltatói tagdíj-hozzájárulás 934065 0 934065 784303 0 784303

Részletesebben

73EA Eredménykimutatás - Fedezeti alap Nagyságrend: ezer forint

73EA Eredménykimutatás - Fedezeti alap Nagyságrend: ezer forint beszámoló záró Tárgyévi beszámoló záró Tárgyévi 1 2 3 4 5 6 7 c d e f g h 1 73EA1 Tagok által fizetett tagdíj 1 1 15 1 1 15 1 79 773 1 79 773 2 73EA2 Munkáltatói tagdíj-hozzájárulás 6 394 787 6 394 787

Részletesebben

73EME Mérleg - Eszköz Nagyságrend: ezer forint

73EME Mérleg - Eszköz Nagyságrend: ezer forint 73EME Mérleg - Eszköz beszámoló beszámoló c d e f g h z 001 73EME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 2 288 221 0 2 288 221 2 579 660 0 2 579 660 002 73EME11 Befektetett eszközök 1 888 0 1 888 1 207 0 1 207 003

Részletesebben

73EA Eredménykimutatás - Fedezeti alap Nagyságrend: ezer forint

73EA Eredménykimutatás - Fedezeti alap Nagyságrend: ezer forint 73EA Eredménykimutatás - Fedezeti alap Sorszám Sorkód Előző évi beszámoló záró adatai Megállapított eltérések (+/-) Előző évi felülvizsgált beszámoló záró adatai Tárgyévi beszámoló záró adatai Megállapított

Részletesebben

ÜZLETI JELENTÉS ÉV GAZDÁLKODÁSÁRÓL

ÜZLETI JELENTÉS ÉV GAZDÁLKODÁSÁRÓL ÜZLETI JELENTÉS 2010. ÉV GAZDÁLKODÁSÁRÓL Készült: Győr, 2011. március 31. Dr. Vasas István Igazgatótanács Elnöke 1 I.Gazdasági környezet 2010. év és 2011. évi várható alakulása 2010. január l-től érvényes

Részletesebben

DANUBIUS Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára

DANUBIUS Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára DANUBIUS Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára Üzleti jelentés 2013 Általános rész A Pénztár az Önkéntes, Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szólótörvény hatálya alá tartozó egészségpénztár. A Pénztár alakulásának

Részletesebben

ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR

ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR Ü Z L E T I J E L E N T É S 2017. ÉV T A R T A L O M J E G Y Z É K 1. 2017-BEN BŐVÜLŐ TAGSÁG, BŐVÜLŐ EGYÉNI BEFIZETÉSEK AZ ÚJ PILLÉRBEN...

Részletesebben

73EME Mérleg - Eszköz Nagyságrend: ezer forint

73EME Mérleg - Eszköz Nagyságrend: ezer forint TEST-VÉR Egészségpénztár 2008.01.01.-12.31. c d e f g h z 001 73EME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 179,294 0 179,294 251,187 0 251,187 002 73EME11 Befektetett eszközök 81,546 0 81,546 170,313 0 170,313 003

Részletesebben

ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR

ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR Ü Z L E T I J E L E N T É S 2016. ÉV T A R T A L O M J E G Y Z É K 1. 2016-BAN BŐVÜLŐ TAGSÁG, BŐVÜLŐ EGYÉNI BEFIZETÉSEK AZ ÚJ PILLÉRBEN...

Részletesebben

73EME Mérleg - Eszköz

73EME Mérleg - Eszköz 73EME Mérleg - Eszköz 1 2 3 4 5 6 7 c d e f g h z 001 73EME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 2 661 248 0 2 661 248 2 907 754 0 2 907 754 002 73EME11 A) Befektetett eszközök 3 745 0 3 745 1 225 0 1 225 003

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet 1 Kiegészítő melléklet a Balzsam Egészségpénztár i éves beszámolójához A pénztár 2001. május 5-én alakult, tevékenységét az ország egész területén a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélyével

Részletesebben

73EA Eredménykimutatás - Fedezeti alap Nagyságrend: ezer forint

73EA Eredménykimutatás - Fedezeti alap Nagyságrend: ezer forint 73EA Eredménykimutatás - Fedezeti alap Előző évi beszámoló záró Előző évi Tárgyévi beszámoló záró Tárgyévi 1 2 3 4 5 6 7 c d e f g h 001 73EA01 Tagok által fizetett tagdíj 3 873 867 0 3 873 867 5 296 605

Részletesebben

DANUBIUS Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára Üzleti jelentés év

DANUBIUS Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára Üzleti jelentés év DANUBIUS Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára Üzleti jelentés 2016. év Általános rész A Pénztár az Önkéntes, Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szólótörvény hatálya alá tartozó egészségpénztár. A Pénztár

Részletesebben

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki! Végelszámolás, beolvadás, összeolvadás esetén benyújtott éves beszámoló Beszámolási időszak vége

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki! Végelszámolás, beolvadás, összeolvadás esetén benyújtott éves beszámoló Beszámolási időszak vége 73E PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE - ÉVES BESZÁMOLÓ (Önkéntes kölcsönös egészség pénztár) Vonatkozási idő : 2 7 0 1 0 1 -tól (év / hónap / nap) 2 7 1 2 3 1 -ig (év / hónap / nap) Kitöltés dátuma:

Részletesebben

ÜZLETI JELENTÉS ÉV BESZÁMOLÓJÁHOZ

ÜZLETI JELENTÉS ÉV BESZÁMOLÓJÁHOZ ÜZLETI JELENTÉS 2014. ÉV BESZÁMOLÓJÁHOZ Készült: Győr, 2015. április 20. Dr. Vasas István Igazgatótanács Elnöke 1 I. Gazdasági környezet 2014. év és 2015. évi várható alakulása 2014. január l-től érvényes

Részletesebben

TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2015. ÉV 2016. MÁJUS 23. Tartalom 1. Általános kiegészítések 3 2. Számviteli politika fő vonásai 3 3. Valós pénzügyi, jövedelmi

Részletesebben

TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR Ü Z L E T I J E L E N T É S 2015. ÉV T A R T A L O M J E G Y Z É K 1. ÁLTALÁNOS ÉRTÉKELÉS... 3 2. A TAGLÉTSZÁM ALAKULÁSA... 3 3. AZ ALAPOK ALAKULÁSA... 3 4.

Részletesebben

- ÉVES BESZÁMOLÓ (Önkéntes kölcsönös egészség pénztár) A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki!

- ÉVES BESZÁMOLÓ (Önkéntes kölcsönös egészség pénztár) A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki! 73E PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE - ÉVES BESZÁMOLÓ (Önkéntes kölcsönös egészség pénztár) Vonatkozási idő : 2 0 0 7 0 1 0 1 -tól (év / hónap / nap) 2 0 0 7 1 2 3 1 -ig (év / hónap / nap) Kitöltés

Részletesebben

ÜZLETI JELENTÉS ÉV BESZÁMOLÓJÁHOZ

ÜZLETI JELENTÉS ÉV BESZÁMOLÓJÁHOZ ÜZLETI JELENTÉS 2011. ÉV BESZÁMOLÓJÁHOZ Készült: Győr, 2012. március 31. Dr. Vasas István Igazgatótanács Elnöke 1 I.Gazdasági környezet 2011. év és 2012. évi várható alakulása 2011. január l-től érvényes

Részletesebben

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki!

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki! 73E PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE - ÉVES BESZÁMOLÓ (Önkéntes kölcsönös egészség pénztár) Vonatkozási idő : 2 7 0 1 0 1 -tól (év / hónap / nap) 2 7 1 2 3 1 -ig (év / hónap / nap) Kitöltés dátuma:

Részletesebben

Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára

Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2004. ÉVI ÉVES PÉNZTÁRI BESZÁMOLÓHOZ 1. Általános kiegészítések A pénztár működési formája: kiegészítő egészségpénztár. Alapítás

Részletesebben

ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR K I E G É S Z Í T Ő M E L L É K L E T ÉV

ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR K I E G É S Z Í T Ő M E L L É K L E T ÉV ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR K I E G É S Z Í T Ő M E L L É K L E T 2017. ÉV A kiegészítő melléklet célja a pénztár tevékenységének részletes bemutatása, az alapszabályban

Részletesebben

TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR

TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR Ü Z L E T I J E L E N T É S 2018. ÉV T A R T A L O M J E G Y Z É K 1. ÁLTALÁNOS ÉRTÉKELÉS... 3 2. A TAGLÉTSZÁM ALAKULÁSA... 3 3. AZ ALAPOK ALAKULÁSA...

Részletesebben

OTP Quantum Kiegészítő Nyugdíjpénztár. 2005. december 31-i éves beszámolójához

OTP Quantum Kiegészítő Nyugdíjpénztár. 2005. december 31-i éves beszámolójához 1 Kiegészítő melléklet OTP Quantum Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2005. december 31-i éves beszámolójához Az OTP Quantum Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2005. évi Mérlege az önkéntes kölcsönös nyugdíjpénztárak beszámoló

Részletesebben

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki!

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki! 73E PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE - ÉVES BESZÁMOLÓ (Önkéntes kölcsönös egészség pénztár) Vonatkozási idő : 2 0 0 7 0 1 0 1 -tól (év / hónap / nap) 2 0 0 7 1 2 3 1 -ig (év / hónap / nap) Kitöltés

Részletesebben

IZYS FITT Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

IZYS FITT Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár IZYS FITT Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár Üzleti jelentés A 2013. évi éves pénztári beszámolóhoz Budapest, 2014. május 31. 1 Általános rész 1.1 A Pénztár bemutatása Az IZYS FITT Egészségpénztár 2003.

Részletesebben

SZISZTÉMA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET

SZISZTÉMA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET SZISZTÉMA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2005. ÉVI ÉVES PÉNZTÁRI BESZÁMOLÓHOZ, MELY EGYBEN A TEVÉKENYSÉGET ZÁRÓ BESZÁMOLÓ 1. Általános kiegészítések A SZISZTÉMA ÖNKÉNTES

Részletesebben

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2015. ÉV 2016. MÁJUS 20. Tartalom 1. Számviteli politika fő vonásai 3 2. Valós pénzügyi, jövedelmi helyzet értékelése 4 3. Taglétszám alakulás

Részletesebben

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG-

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2017. ÉV 2018. MÁJUS 29. Tartalom 1. Számviteli politika fő vonásai 3 2. Valós pénzügyi, jövedelmi helyzet értékelése

Részletesebben

IZYS Önsegélyező Pénztár. Üzleti jelentés A évi éves pénztári beszámolóhoz. Budapest, május 14.

IZYS Önsegélyező Pénztár. Üzleti jelentés A évi éves pénztári beszámolóhoz. Budapest, május 14. Üzleti jelentés A 2012. évi éves pénztári beszámolóhoz Budapest, 2013. május 14. 1 Általános rész 1.1 A Pénztár bemutatása Az IZYS Önsegélyező Pénztár 2005. március 25-én alakult, a Fővárosi Bíróság 274.

Részletesebben

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG-

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2018. ÉV 2019. MÁJUS 24. Tartalom 1. Számviteli politika fő vonásai 3 2. Valós pénzügyi, jövedelmi helyzet értékelése

Részletesebben

Prevenció Egészségpénztár. Kiegészítő melléklet 2011.

Prevenció Egészségpénztár. Kiegészítő melléklet 2011. Prevenció Egészségpénztár Kiegészítő melléklet 2011. 1 Általános információk Alapításának időpontja: 2004. április19. Pénztár neve eredetileg Salus Egészségpénztár, melyet 2004. december 23-án Servus Egészségpénztárra

Részletesebben

EGÉSZSÉGÉRT ORSZÁGOS ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 2015.ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

EGÉSZSÉGÉRT ORSZÁGOS ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 2015.ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE 215 - Kiegészítő melléklet EGÉSZSÉGÉRT ORSZÁGOS ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 215.ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE 215.5.27 Fröhlich László Igazgatótanács elnöke 216.5.27 1./12 oldal 215 - Kiegészítő

Részletesebben

TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ NYUGDÍJPÉNZTÁR ÜZLETI JELENTÉS ÉV

TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ NYUGDÍJPÉNZTÁR ÜZLETI JELENTÉS ÉV TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ NYUGDÍJPÉNZTÁR ÜZLETI JELENTÉS 2015. ÉV T A R T A L O M J E G Y Z É K 1. ÁLTALÁNOS ÉRTÉKELÉS... 3 2. A TAGLÉTSZÁM ALAKULÁSA... 3 3. AZ ALAPOK ALAKULÁSA... 3 4. A

Részletesebben

- ÉVES BESZÁMOLÓ (Önkéntes kölcsönös egészség pénztár) A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki!

- ÉVES BESZÁMOLÓ (Önkéntes kölcsönös egészség pénztár) A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki! 73E PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE - ÉVES BESZÁMOLÓ (Önkéntes kölcsönös egészség pénztár) Vonatkozási idı : 2 0 0 8 0 1 0 1 -tól (év / hónap / nap) 2 0 0 8 1 2 3 1 -ig (év / hónap / nap) Kitöltés

Részletesebben

Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára

Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára * ; 4 * Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET r r r r A 26. ÉVI EVES PÉNZTÁRI r r BESZÁMOLÓHOZ t (?, ^ V > :^ ' ; *.» . Általános kieeészítések A pénztár működési formája:

Részletesebben

Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára

Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2005. ÉVI ÉVES PÉNZTÁRI BESZÁMOLÓHOZ 1. Általános kiegészítések A pénztár működési formája: kiegészítő egészségpénztár. Alapítás

Részletesebben

Kiegészítő melléklet a évi éves pénztári beszámolóhoz 2

Kiegészítő melléklet a évi éves pénztári beszámolóhoz 2 Kiegészítő melléklet 2006. év 1., Általános kiegészítések A Pénztár működési formája: kiegészítő önsegélyező pénztár Alapítás időpontja: 2003.06.30. Fő tevékenysége: területi alapon szerveződő önsegélyező

Részletesebben

WELLNESS ORSZÁGOS ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ÉVI BESZÁMOLÓ

WELLNESS ORSZÁGOS ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ÉVI BESZÁMOLÓ WELLNESS ORSZÁGOS ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 2007. ÉVI BESZÁMOLÓ 1 A WELLNESS Országos Önkéntes Egészségpénztár 2007. évi kiegészítõ melléklete I. BEVEZETÕ RÉSZ 1. A PÉNZTÁR BEMUTATÁSA a) Elnevezése: WELLNESS

Részletesebben

ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR K I E G É S Z Í T Ő M E L L É K L E T ÉV

ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR K I E G É S Z Í T Ő M E L L É K L E T ÉV ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR K I E G É S Z Í T Ő M E L L É K L E T 2015. ÉV A kiegészítő melléklet célja a pénztár tevékenységének részletes bemutatása, az alapszabályban meghatározott

Részletesebben

IZYS Önsegélyező Pénztár. Üzleti jelentés A évi éves pénztári beszámolóhoz. Budapest, május 31.

IZYS Önsegélyező Pénztár. Üzleti jelentés A évi éves pénztári beszámolóhoz. Budapest, május 31. Üzleti jelentés A 2013. évi éves pénztári beszámolóhoz Budapest, 2014. május 31. 1 Általános rész 1.1 A Pénztár bemutatása Az IZYS Önsegélyező Pénztár 2005. március 25-én alakult, a Fővárosi Bíróság 274.

Részletesebben

A Pénztár 2015. 07.01.-2016.06.30. évi pénzügyi terve és a 2015.-2017. évek hosszú távú pénzügyi terve

A Pénztár 2015. 07.01.-2016.06.30. évi pénzügyi terve és a 2015.-2017. évek hosszú távú pénzügyi terve A Pénztár 2015. 07.01.-2016.06.30. évi pénzügyi terve és a 2015.-2017. évek hosszú távú pénzügyi terve 1 A 2013. évre vonatkozó jogszabályi változások (18/2012. évi PSZÁF rendelet) a pénzügyi tervek készítésének

Részletesebben

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLET 2007. ÉV 2008. ÁPRILIS 30. 1. Általános kiegészítések A pénztár mőködési formája: kiegészítı egészségpénztár Alapítás idıpontja: 1999. november

Részletesebben

IZYS Önsegélyező Pénztár. Üzleti jelentés A évi éves pénztári beszámolóhoz. Budapest, május 30.

IZYS Önsegélyező Pénztár. Üzleti jelentés A évi éves pénztári beszámolóhoz. Budapest, május 30. Üzleti jelentés A 2015. évi éves pénztári beszámolóhoz Budapest, 2016. május 30. 1 Általános rész 1.1 A Pénztár bemutatása Az IZYS Önsegélyező Pénztár 2005. március 25-én alakult, a Fővárosi Bíróság 274.

Részletesebben

ÉLETERŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 4032 Debrecen, Nagyerdei Krt Általános kiegészítések

ÉLETERŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 4032 Debrecen, Nagyerdei Krt Általános kiegészítések KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 1. Általános kiegészítések A pénztár neve: Székhelye: 4032 Debrecen, Nagyerdei Krt 98. A pénztár működési formája: kiegészítő egészségpénztár. Alapítás időpontja: 2001. június 5. Működési

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ ÖNSEGÉLYEZŐ

KIEGÉSZÍTŐ ÖNSEGÉLYEZŐ PRÉMIUM ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR Kiegészítő melléklet 2005 2006. 05. 26. 1 1. Általános kiegészítés Név: Prémium Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Önsegélyező Pénztár A pénztár működési

Részletesebben

Az ADOSZT Adó- és Pénzügyi Dolgozók Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztára (rövidített neve: ADOSZT Egészségpénztár) február 28-án alakult.

Az ADOSZT Adó- és Pénzügyi Dolgozók Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztára (rövidített neve: ADOSZT Egészségpénztár) február 28-án alakult. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1., Bevezető Az ADOSZT Adó- és Pénzügyi Dolgozók Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztára (rövidített neve: ADOSZT Egészségpénztár) 2001. február 28-án alakult. Fővárosi Bíróság bejegyzésének

Részletesebben

Bónusz Önsegélyező Pénztár

Bónusz Önsegélyező Pénztár Bónusz Önsegélyező Pénztár Kiegészítő melléklet 2007. év 1025-Budapest, Nagybányai út 92. 1. Általános kiegészítések A Pénztár működési formája: kiegészítő önsegélyező pénztár Alapítás időpontja: 2001.

Részletesebben

Danubius Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára évi Üzleti Jelentés 1/8. oldal. DANUBIUS Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára

Danubius Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára évi Üzleti Jelentés 1/8. oldal. DANUBIUS Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára 1/8. oldal DANUBIUS Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára 1051 Budapest, Szent István tér 11. Üzleti jelentés 2008. Budapest, 2009. április 9. 2/8. oldal Általános rész A Pénztár az Önkéntes, Kölcsönös

Részletesebben

A Pénztár 2014. 07.01.-2015.06.30. közötti éves pénzügyi terve és a 2014.-2016. évek hosszú távú pénzügyi terve

A Pénztár 2014. 07.01.-2015.06.30. közötti éves pénzügyi terve és a 2014.-2016. évek hosszú távú pénzügyi terve A Pénztár 2014. 07.01.-2015.06.30. közötti éves pénzügyi terve és a 2014.-2016. évek hosszú távú pénzügyi terve 1 A 2013. évre vonatkozó jogszabályi változások a pénzügyi tervek készítésének újragondolását

Részletesebben

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG-

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET (MÓDOSÍTOTT) 2016. ÉV 2018. SZEPTEMBER 6. Tartalom 1. Számviteli politika fő vonásai 3 2. Valós pénzügyi, jövedelmi

Részletesebben

ÉLETERŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 4032 Debrecen, Nagyerdei Krt Általános kiegészítések

ÉLETERŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 4032 Debrecen, Nagyerdei Krt Általános kiegészítések KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 1. Általános kiegészítések A pénztár neve: Székhelye: 4032 Debrecen, Nagyerdei Krt 98. A pénztár működési formája: kiegészítő egészségpénztár. Alapítás időpontja: 2001. június 5. Működési

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 1. Általános kiegészítések A pénztár neve: ÉLETERŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR Székhelye: 4012 Debrecen, Nagyerdei Krt 98. A pénztár működési formája: kiegészítő egészségpénztár. Alapítás időpontja:

Részletesebben

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki!

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki! 73E PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE - ÉVES BESZÁMOLÓ (Önkéntes kölcsönös egészség pénztár) Vonatkozási idő : 2 4 1 1 -tól (év / hónap / nap) 2 4 1 2 3 1 -ig (év / hónap / nap) Kitöltés dátuma:

Részletesebben

Kiegészítő melléklet a évi beszámolóhoz

Kiegészítő melléklet a évi beszámolóhoz Helyiipari és Településüzemeltetési Önsegélyező Pénztár H E T Ö P Helyiipari és Településüzemeltetési Önsegélyező Pénztár H E T Ö P 1068 1141 Budapest, XIV. Cinkotai út 97/a. Tel: 222-8957 Fax: 222-8959

Részletesebben

A Pénztár 2013. 07.01.-2014.06.30. évi pénzügyi terve és a 2013.-2015. évek hosszú távú pénzügyi terve

A Pénztár 2013. 07.01.-2014.06.30. évi pénzügyi terve és a 2013.-2015. évek hosszú távú pénzügyi terve A Pénztár 2013. 07.01.-2014.06.30. évi pénzügyi terve és a 2013.-2015. évek hosszú távú pénzügyi terve 1 Bár 2012. év végén a Pénztár küldöttei elfogadták a 2013. évi pénzügyi tervet, a jogszabályi változások

Részletesebben

Mecsek Egészségpénztár. Kiegészítő melléklet. Pécs, 2005. február 28. 7624 Pécs Hungária út 53/1. 72/213-711 mecsekep@dravanet.hu

Mecsek Egészségpénztár. Kiegészítő melléklet. Pécs, 2005. február 28. 7624 Pécs Hungária út 53/1. 72/213-711 mecsekep@dravanet.hu Kiegészítő melléklet Pécs, 2005. február 28. Általános kiegészítés A Mecsek Egészségpénztár bemutatása A Mecsek Egészségpénztár 1996. szeptember 17-én alakult, 15 fő alapító taggal. Az Alapszabály szerint

Részletesebben

A HERENDI Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára Évi éves beszámolója

A HERENDI Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára Évi éves beszámolója A HERENDI Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára 2004. Évi éves beszámolója Adatok eft-ban Előző év Tárgyév Előző év Tárgyév Eszközök auditált auditált auditált auditált Források beszámoló beszámoló

Részletesebben

A Bizalom Nyugdíjpénztár Igazgatótanácsának évi Üzleti jelentése

A Bizalom Nyugdíjpénztár Igazgatótanácsának évi Üzleti jelentése BIZALOM Önkéntes Nyugdíjpénztár Székhely:1146 Budapest, Borostyán u. 1/b. Adószám: 18061457-1-42 Bankszámlaszám: K&H Bank 10200964-20221713 Tel./Fax: (06) 1-351-4843 Tel.: (06) 1-351-0372 Honlap: www.bizalompenztar.hu

Részletesebben

ÜZLETI JELENTÉS TEST-VÉR MAGÁNBIZTOSÍTÓ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 2012.

ÜZLETI JELENTÉS TEST-VÉR MAGÁNBIZTOSÍTÓ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 2012. TEST-VÉR Egészségpénztár Cím: 1119 Budapest, Hengermalom út 6/A, fszt. 3. Tel: (+36 1) 361-4901 Tel/fax: (+ 36 1) 385-8586 Levelezési cím: 1509 Budapest, Pf. 5. Ingyen hívható: (+36 80) 20 44 73 Honlap:

Részletesebben

75EA1 Fedezeti tartalék

75EA1 Fedezeti tartalék Nagyságrend: forint 001 75EA11 Nyitó állomány 530 623,00 644 115,00 645 754,00 627 653,00 002 75EA12 Bevételek összesen 501 345,00 493 619,00 392 802,00 492 089,00 1 879 855,00 003 75EA121 Tagdíjbevétel

Részletesebben

HVG konferenciák Önkéntes pénztári változások

HVG konferenciák Önkéntes pénztári változások az előadás letölthető: www.patikapenztar.hu/ magánszemélyeknek/konferencia HVG konferenciák Önkéntes pénztári változások 2012. január 25. dr. Lukács Marianna A magyar szociális állam 60/1991. (X.29.) országgyűlési

Részletesebben

PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki!

PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki! 73E PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE - ÉVES BESZÁMOLÓ (Önkéntes kölcsönös egészség pénztár) Vonatkozási idő : 2 0 0 4 0 1 0 1 -tól (év / hónap / nap) 2 0 0 4 1 2 3 1 -ig (év / hónap / nap) Kitöltés

Részletesebben

ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR Ü Z L E T I J E L E N T É S 2013. ÉV T A R T A L O M 1. AZ ÚJ PILLÉR 2013-BAN SZÉDÜLETES NÖVEKEDÉST PRODUKÁLT... 2 2. AZ ÚJ PILLÉR EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

Részletesebben

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR Ü Z L E T I J E L E N T É S 2017. ÉV T A R T A L O M J E G Y Z É K 1. 2017-BEN AZ EGYÉNI BEFIZETÉSEK STABILIZÁLTÁK A KÜLÖNADÓ EMELÉSE

Részletesebben

DANUBIUS Szálloda és Gyógyüdülő Rt. Egészségpénztára

DANUBIUS Szálloda és Gyógyüdülő Rt. Egészségpénztára DANUBIUS Szálloda és Gyógyüdülő Rt. Egészségpénztára 1051 Budapest, Szent István tér 11. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2004. 1 Az EGÉSZSÉGPÉNZTÁR bemutatása A Pénztár az Önkéntes, Kölcsönös Biztosító Pénztárakról

Részletesebben

73SME Mérleg - Eszköz

73SME Mérleg - Eszköz 73SME Mérleg - Eszköz c d e f g h z 001 73SME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 250 333 0 250 333 286 214 0 286 214 002 73SME11 Befektetett eszközök 6 0 6 0 0 0 003 73SME111 I. Immateriális javak 6 0 6 0 0

Részletesebben

ADOSZT Egészségpénztár Kiegészítő melléklet év

ADOSZT Egészségpénztár Kiegészítő melléklet év ADOSZT Egészségpénztár Kiegészítő melléklet 2011. év Budapest, 2012. május 21. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1., Bevezető Az ADOSZT Adó- és Pénzügyi Dolgozók Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztára (rövidített neve: ADOSZT

Részletesebben

Postás ~ Kiegészítő Nyugdíj pénztár

Postás ~ Kiegészítő Nyugdíj pénztár Postás ~ Kiegészítő Nyugdíj pénztár Engedély száma: E-278196 2014.07.01-2015.06.30 időszak Elfogadó közgyűlés időpontja: 20 14.05.27 A pénztár közgyűlése által elfogadva: I ~MQÁd~ -t~~---~ 2014.05.27.

Részletesebben

73OA Eredménykimutatás - Pénztár működési tevékenysége Nagyságrend: ezer forint

73OA Eredménykimutatás - Pénztár működési tevékenysége Nagyságrend: ezer forint Táblakód: 73OA 73OA Eredménykimutatás - Pénztár működési tevékenysége Előző évi beszámoló Előző évi felülvizsgált Tárgyévi beszámoló Tárgyévi felülvizsgált Sors zám 1 2 3 4 5 6 7 001 73OA01 Tagok által

Részletesebben

73SME Mérleg - Eszköz

73SME Mérleg - Eszköz 73SME Mérleg - Eszköz c d e f g h z 001 73SME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 193 999 0 193 999 229 634 0 229 634 002 73SME11 Befektetett eszközök 452 0 452 204 0 204 003 73SME111 I. Immateriális javak 402

Részletesebben

A Bizalom Nyugdíjpénztár Igazgatótanácsának

A Bizalom Nyugdíjpénztár Igazgatótanácsának BIZALOM Önkéntes Nyugdíjpénztár Székhely:1146 Budapest, Borostyán u. 1/b. Adószám: 18061457-1-42 Bankszámlaszám: K&H Bank 10200964-20221713 Tel./Fax: (06) 1-351-4843 Tel.: (06) 1-351-0372 Honlap: www.bizalompenztar.hu

Részletesebben

WELLNESS ORSZÁGOS ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ÉVI BESZÁMOLÓ

WELLNESS ORSZÁGOS ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ÉVI BESZÁMOLÓ WELLNESS ORSZÁGOS ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 2006. ÉVI BESZÁMOLÓ 1 A WELLNESS Országos Önkéntes Egészségpénztár 2006. évi kiegészítõ melléklete I. BEVEZETÕ RÉSZ 1. A PÉNZTÁR BEMUTATÁSA a) Elnevezése: WELLNESS

Részletesebben

Üzleti jelentés a Pénztár 2014. évi tevékenységéről és vagyoni helyzetéről

Üzleti jelentés a Pénztár 2014. évi tevékenységéről és vagyoni helyzetéről Üzleti jelentés a Pénztár 2014. évi tevékenységéről és vagyoni helyzetéről A pénztár működését meghatározó jogszabályi változások 2014. évben jelentős módosításokat, már meglévő folyamatok áttervezését,

Részletesebben

75EB1 Fedezeti tartalék

75EB1 Fedezeti tartalék Sorszám PSZÁF kód Megnevezés 001 75EB11 Év 2015 2016 2017 002 75EB111 Nyitó állomány 2 433 343,00 645 754,00 843 301,00 003 75EB112 Bevételek összesen 1 891 592,00 1 892 993,00 1 922 028,00 5 706 613,00

Részletesebben

A TISZAI KÖZSZOLGÁLATI ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZ- TÁR évi kiegészítő melléklete

A TISZAI KÖZSZOLGÁLATI ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZ- TÁR évi kiegészítő melléklete A TISZAI KÖZSZOLGÁLATI ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZ- TÁR 24. évi kiegészítő melléklete I. BEVEZETŐ RÉSZ 1. A PÉNZTÁR BEMUTATÁSA a) Elnevezése: Tiszai Közszolgálati Önkéntes Egészségpénztár Rövidített neve: Tiszai

Részletesebben

Kiegészítő melléklet A Vitalitás Egészségpénztár évi beszámolójához

Kiegészítő melléklet A Vitalitás Egészségpénztár évi beszámolójához Kiegészítő melléklet A Vitalitás Egészségpénztár 2006. évi beszámolójához 1. A Pénztár bemutatása Név: Vitalitás Egészségpénztár Székhely: 1068 Budapest, Benczúr u. 45. Adószám: 18177507-1-42 A pénztár

Részletesebben

Kiegészítő melléklet az Allianz Hungária Egészségpénztár évi mérleg és eredmény kimutatásához

Kiegészítő melléklet az Allianz Hungária Egészségpénztár évi mérleg és eredmény kimutatásához 1. sz. függelék Kiegészítő melléklet az Allianz Hungária Egészségpénztár évi mérleg és eredmény kimutatásához Az Allianz Hungária Egészségpénztárt 34 fő természetes személy alapította 2004. november 15-én.

Részletesebben

Honvéd Önkéntes Kölcsönös nyilvántartási szám :11/Pk /96/7 Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztár törzsszám :

Honvéd Önkéntes Kölcsönös nyilvántartási szám :11/Pk /96/7 Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztár törzsszám : Honvéd Önkéntes Kölcsönös nyilvántartási szám :11/Pk. 60362/96/7 Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztár törzsszám :18080306 A 2015. évi beszámoló Kiegészítő melléklete 1 Általános információk A Honvéd Önkéntes

Részletesebben

OME Tagi kölcsön OME1224

OME Tagi kölcsön OME1224 73OME MÉRLEG-Eszközök Előző évi beszámoló záró Megállapított Előző évi felülvizsgált Tárgyévi beszámoló Megállapított Tárgyévi felülvizsgált adatai eltérések (+, -) beszámoló záró adatai záró adatai eltérések

Részletesebben

Kiegészítő melléklet az Allianz Hungária Egészségpénztár évi mérleg és eredmény kimutatásához

Kiegészítő melléklet az Allianz Hungária Egészségpénztár évi mérleg és eredmény kimutatásához 1. sz. függelék Kiegészítő melléklet az Allianz Hungária Egészségpénztár évi mérleg és eredmény kimutatásához Az Allianz Hungária Egészségpénztárt 34 fő természetes személy alapította 2004. november 15-én.

Részletesebben

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR PATIKA ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR Ü Z L E T I J E L E N T É S 2014. ÉV T A R T A L O M J E G Y Z É K 1. A PATIKAPÉNZTÁR 2014-BAN A SZEKTOR FELETT TELJESÍTETT... 3 2. A PATIKAPÉNZTÁR

Részletesebben

ÜZLETI JELENTÉS TEST-VÉR MAGÁNBIZTOSÍTÓ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 2008.

ÜZLETI JELENTÉS TEST-VÉR MAGÁNBIZTOSÍTÓ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 2008. ÜZLETI JELENTÉS TEST-VÉR MAGÁNBIZTOSÍTÓ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 2008. TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETÉS...HIBA! A KÖNYVJELZŐ NEM LÉTEZIK. 1. A PÉNZTÁR VAGYONI, PÉNZÜGYI, JÖVEDELMI HELYZETE, VÁRHATÓ FEJLŐDÉS...3 2. A MÉRLEG

Részletesebben

ADOSZT Egészségpénztár Törzsszám: Mérleg Eszköz Közzététel év

ADOSZT Egészségpénztár Törzsszám: Mérleg Eszköz Közzététel év Mérleg Eszköz ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 381 150 480 544 Befektetett eszközök 6 987 7 794 I. Immateriális javak 2 178 3 758 Vagyoni értékű jogok 2 178 3 758 II. Tárgyi eszközök 4 809 4 036 Ingatlanok

Részletesebben

Kiegészítő melléklet az Allianz Hungária Egészségpénztár évi mérleg és eredmény kimutatásához

Kiegészítő melléklet az Allianz Hungária Egészségpénztár évi mérleg és eredmény kimutatásához 1. sz. függelék Kiegészítő melléklet az Allianz Hungária Egészségpénztár évi mérleg és eredmény kimutatásához Az Allianz Hungária Egészségpénztárt 34 fő természetes személy alapította 2004. november 15-én.

Részletesebben

73EA Eredménykimutatás - Fedezeti alap

73EA Eredménykimutatás - Fedezeti alap Táblakód: 73EA Sorszám PSZÁF kód Megnevezés 1 2 3 4 5 6 7 c d e f g h 001 73EA01 Tagok által fizetett tagdíj 31 243 0 31 243 37 685 0 37 685 002 73EA02 Munkáltatói tagdíj-hozzájárulás 0 3 30 003 73EA03

Részletesebben

Kiegészítő melléklet Allianz Hungária Egészségpénztár

Kiegészítő melléklet Allianz Hungária Egészségpénztár Kiegészítő melléklet Allianz Hungária Egészségpénztár Tartalomjegyzék a kiegészítő melléklethez 1.) 1 sz. függelék: A kiegészítő melléklet szöveges része 2.) E/1. táblázat: Egészségpénztári taglétszám

Részletesebben

ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR Ü Z L E T I J E L E N T É S 2014. ÉV T A R T A L O M J E G Y Z É K 1. AZ ÚJ PILLÉR 2014-BEN NÖVEKEDÉST PRODUKÁLT... 3 2. AZ ÚJ PILLÉR EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

Részletesebben

ELSŐ ORSZÁGOS IPARSZÖVETSÉGI NYUGDÍJPÉNZTÁR

ELSŐ ORSZÁGOS IPARSZÖVETSÉGI NYUGDÍJPÉNZTÁR 1 ELSŐ ORSZÁGOS IPARSZÖVETSÉGI NYUGDÍJPÉNZTÁR Székhely: Budapest 1146. Thököly út 58-60. Az Első Országos Iparszövetségi Nyugdíjpénztár KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE a 2005.-ös évről Az Első Országos Iparszövetségi

Részletesebben

75EA1 Fedezeti tartalék

75EA1 Fedezeti tartalék 75EA1 Fedezeti tartalék I. negyedév II. negyedév III. negyedév IV. negyedév Összesen 2. év 3. év Összesen Mód 001 75EA11 Év 2018 2018 2018 2018 2019 2020 002 75EA12 Nyitó állomány 19 726 19 679 19 444

Részletesebben