! "#$! #% #&#! GYMKHANA kategóriák

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "! "#$! #% #&#! GYMKHANA kategóriák"

Átírás

1 ! "#$! #% #&#!!$"&'!$()$*"+$$%#&#! #%#!"""#$!,-, +#.)-&+$ #!!""%!/$#,!..)#"#$!*"$ -0$ "$,# & "#$!$ & +$ 1#!% - #& )$.-!(.!&)$ "" )- +$ $!$! $1##"$!"$#$&#%#"-.!&) +$ "% A GYM*KHA*NA (dzsim-ká-na) a vezetéstechnika, a fizikai állóképesség, és jó memória sportja! A magyarországi GYMKHANA az angol, a japán, és amerikai sportágak újragondolt egyedi változata. Itt a pilótáknak a kötelezen elírt módon hiba nélkül kell, a lehet leggyorsabban végigautózniuk a szinkronpályát, amiben gyorsulás, drift, és szlalom akrobatikai feladatok váltják egymást. FIGYELMEZTETÉS! Az autóversenyzés veszélyes sport! Olyan, hogy biztonságos verseny nem létezik. A versenyzés mindig magában hordozza a súlyos vagy halálos sérüléssel járó baleset kockázatát. Ez a veszély mindig része volt és része lesz a sportnak. A minél nagyobb biztonságra történ törekvés ellenére, a technika fejldésével a kockázat is egyre nagyobb. A Magyar Gymkhana Szövetség folyamatosan fejleszti a biztonságra vonatkozó szabályokat, mely elírások betartása növeli a sportrendezvény biztonságát, de a kockázat ezzel nem sznik meg. A résztvevk minden versenyen saját felelsségükre vesznek részt, s ezzel elfogadják az ebben rejl kockázatokat, akár hanyagságnak, akár mszaki hibának vagy bármi másnak az eredményei. Amennyiben a versenyz nem fogadja el a kockázatot, nem vehet részt a versenyben! GYMKHANA kategóriák Amatr kategória (A) (Amatr versenyzk részére), PRO kategória (P) (PRO Drift RWD autók), X kategória (X) (AWD jármvek részére), TEAM kategória (T) (3 fs csapatok váltó versenye), FUN kategória (F) (Versenyigazgató döntése alapján), Celeb kategória (C) (Versenyigazgató döntése alapján), Drift kategória (D) (Street Drift Bajnokság 2012), A bajnokságban való részvételhez a versenyznek át kell esnie a GYMKHANAUTA képzésen, mely egy közepes sebesség vezetéstechnikai szintfelmért jelent. Ezek után két kategóriába soroljuk a hivatalos versenyzket: Nyitott besorolás ( F ; C ) : Show kategóriák, szintfelmér nem szükséges Amatr besorolás ( A ; T ) : Saját, vagy bérautó használata, Pro besorolás (P ; X ; T ) : Kérés, illetve teljesítmény alapú kategória. A versenyigazgató az ismert ideredmények alapján bármikor fel és leminsítheti a versenyzket.

2 Bajnokság: Amatr Üzemképes állapot, üzemi folyadékok és / vagy kenanyagok szivárgása nélkül, füstölés nélkül Megfelel állapotú ékszíjak Megfelel szilárdsággal rögzített akkumulátor és saruk Megfelel szilárdsággal rögzített kerekek Holtjátékmentes els/hátsó futómvek Minimum 2.5 mm abroncsprofil, SLICK gumi használata nem lehetséges Megfelelt minsítés a gépátvételen (általános Drift és Gyorsulási elírások alapján) Verseny közben a pilótának/utasoknak a gyári, illetve utólagos biztonsági öveket viselniük kell A jármvekbl minden mozdítható tárgyat el kell távolítani, mely nem képezi az utastér/csomagtér részét. Bajnokság: PRO és AWD - A járm P és X kategóriába sorolandó, amennyiben rendelkezik a következ kett vagy több jellegzetességgel: - gyáritól jelents mértékben eltér csvázszerkezet, önhordó héjszerkezet, szabadon álló kerekek - gyáritól jelents mértékben eltér karosszériamodifikációk - közúti forgalomban nem vehetnek részt, tréleren szállítható - kiürített utastér - hengerrtartalom nyitott besorolású (nem meghatározható) - nyitott besorolású szívórendszer - katalizátor nélküli nyitott besorolású kipufogórendszer - ALS - FIA háló - versenyelektronika - modifikált nyitott besorolású futóm - gyáritól eltér erátvitel, sebességváltó - versenyabroncsok és/vagy gumikeverékek ( nyitott besorolás; Treadwear 0-140) - versenyüzemanyagok használata, beleértve alkohol, nitrometán - hidraulikus kézifék - bukócs - versenyülések és övek Egyéb kötelez megkötések: - Pályahasználat közben kötelez a zárt ruházat! Rövidnadrág, szandált, papucsot nem játszik - Verseny közben a pilótának sisakot kell viselne, mely megfelel a DOT, illetve a SNELL 2000 (vagy újabb) elírásoknak - Autócsere a versenyzk között nem lehetséges - Géptet és lökhárító nélkül kvalifikáción és döntn részt venni tilos (kivéve sérülést esetén!) - A jármveknek a megfelel kategóriákban kell rajthoz állniuk - Azzal a jármvel kell teljesíteni a versenyt, mellyel a versenyz kvalifikált 1. Adminisztratív és mszaki átvétel: Az adminisztratív és mszaki átvételre a depó területén kerül sor. Csak kitöltött és aláírt nevezési lapot lehet leadni! Amennyiben van nevezési díj, akkor azt az adminisztratív átvételen kell befizetni az adott versenyen. A nevezési lap egyben versenyengedély is, mely feljogosítja a versenyzt a évi I. törvény 1., 3., 4., 5., 6., -nak megfelelen a versenyrendszerben történ részvételre. A versenyz a nevezési lap aláírásával kijelenti, az adott verseny szabályzatait elfogadja. Egy versenyz több versenyjármvet is nevezhet különböz kategóriákba, viszont egy kategóriában csak egy versenyjármvel versenyezhet. A versenyjármvet a versenyszabályzatban olvasható szabályok alapján egy adott kategóriába soroljuk, a versenyz ott jogosult indulni.

3 A mszaki gépátvételen és azt követen a versenyautón mindig viselnie kell a rajtszámát. A rajtszám nélküli indulás kizárást von maga után. A licences és külföldi versenyzk nevezésüket 1 órával a döntk megkezdése eltt adhatják le legkésbb. Ez alól csak a versenyigazgató adhat felmentést különösen indokolt esetben. 2. Edzések: Tilos olyan versenyznek a pályára lépni, aki / amely az adminisztratív és mszaki átvételen nem jelent meg, és ott versenyzési engedélyt nem kapott. A kezdést követen szabad edzésekre kerül sor, melyen minden benevezett versenyz részt vehet, aki a gépátvételen átesett! A két pályatest közös rajtprocedúrán vesz részt, de az idmérés függetlenül zajlik. A futamokon nemcsak párban indulhatnak a versenyzk, egyéni futamokra is van lehetség és a döntk alatt is bye futam esetén egyedül kell szabályos futamot produkálnia a versenyznek. Az edzések eredményei folyamatosan követhetek a versenyzk számára az infópultokon vagy nyomtatott formában (timeslip). Amennyiben elektronikusan ez nem tehet meg, folyamatosan, óránként nyomtatott eredménylistákat kérhetnek a versenyzk! Az edzések alatt bármely osztályba nevezett autó korlátlan számban indulhat, akár egymás ellen is. A rendeznek lehetsége van korlátozni az edzésfutamok számát. gumimelegít zóna 2.1 Jelzések, módszerek, büntetések: Zászlójelzések: Zöld zászló: Minden rendben vagy hibátlan futam, Sárga zászló: Az adott versenyz idbüntetést kap, Piros zászló: Az adott versenyz futama érvénytelen, Módszerek: Drift elírás Kézifékkel, vagy lendítéssel való szakaszhasználat két pont között kirakott bóják közt GYM-BALLON B oszloptól hátrafelé való kontaktus GYM-PARKING Kötelez kézifék használat Idbüntetések: Büntetés nem adható ha: a tereptárgy állva maradt és érinti a dobozt. a tereptárgy állva marad és részben a dobozban marad. a tereptárgy állva marad a dobozon belül. LÁSD: 2 másodperces büntetés jár a futam alatt ha: a tereptárgy felborul, és kinn van a dobozból. a tereptárgy felborul, és a dobozban marad.

4 a tereptárgy állva marad, de kinn van a dobozból a jelöletlen tereptárgy elmozdul (pl. gumi, terelfal, egyéb) LÁSD: 5 másodperces büntetés jár a futam alatt ha: 1 Pályaelem kihagyásakor Rossz irányba fordulás az oszlop körül Rossz útvonal követésekor GYM-BALLON kihagyása, vagy hibás érintése DQ (Érvénytelenítés) adható ha: az autó meghibásodik a futam alatt (pl. defekt), 2-nél több pálya pontot kihagy, 4-nél több feladat hibát szed össze, Az összesítésénél a megfutott valós eredmény + 30 mp büntetés adja ki a végs eredményt 3. Kvalifikáció: A szabad edzések során legalább egy érvényes mért idt kell teljesíteni ahhoz, hogy valaki a döntbe kerülhessen. A döntbe a kategóriánkénti legjobb nyolc idt teljesített versenyz kerül be. 4. Dönt futamok: A dönt futamokból az kerül ki gyztesen, aki az összesítésben jobb ideredménnyel végez a két pályán. Rajtba hívás esetén 5 perc késés lehetséges, technikai hiba esetén (az 5 percen belül jelezve) további 5 perc kikésés lehetséges. Egyéb megkötések: Aki a rajt pillanatában beugrik (FLASH START), vagy visszagurul, 10 mp büntetést kap Futam közben gumicsere nem lehetséges (1 futam 2 pálya teljesítése) 5. Díjak: Minden versenyen a kategóriák els három helyezettje díjazásban részesül. Amennyiben egy kategóriában 4 versenyz vagy annál kevesebb nevezett esetén, a rendeznek lehetsége van csökkenteni a díjazás összegét Pénzdíjazás: Az Országos bajnoki pontverseny fordulói alkalmával, a P. és X. kategóriában versenyz személyek az alább pénzdíjazásban részesülhetnek: I. helyezett, 500 EUR II. helyezett, 300 EUR III. helyezett, 200 EUR 17.3 Pontozás:

5 A versenyben résztvevk, az alábbi pontokat kapják: Dönt helyezés Pont A 3. és 4. helyért dönt futam van. Éves abszolút bajnokot a népszerbb kategóriában hirdetünk (P. vagy X.) 6. A díjak átadása: Versenyenkénti díjazás: A díjak átadására közvetlenül a verseny befejezését követen kerül sor (utólagos igényt nem fogadunk el!) Éves összesített díjazás: Az év végi összesítésbe az év összes versenynaptárban szerepl versenyének eredménye beleszámít, minuszolás nincs! Az év végi összesítést követen a kategóriák els 3 helyezettje kerül díjazásra. Holtverseny esetén a több, jobb helyezés dönt. Amennyiben ez is holtversenyt eredményez, akkor az utolsó egymás ellen elért eredmény a dönt, amennyiben ez is egyenl, akkor az utolsó futamon elért jobb helyezés dönt. 7. Óvás: Idmérés pontossága ellen óvásnak helye nincs! Minden egyéb óvást a versenyigazgatóhoz kell benyújtani. Az óvás benyújtható a verseny alatt, illetve a hivatalos eredményhirdetést követen legkésbb 30 percig. Minden óvás csak egy adott kifogást tartalmazhat. Sikeres óvás esetén a versenyz az adott versenyen az adott versenyen szerzett pontjai törldnek. Azokat a benyújtott óvásokat melyek a verseny eredményét egyáltalán nem befolyásolják, a Fbíró elutasíthatja. A befolyásolás tényének megállapítása a Fbíró jogköre. Óvási Díjak: Általános óvás esetén: ,- Ft A szabad szemmel észrevehet, a gép hozzányúlása nélkül értékelhet óvások esetében nincs óvási díj és kaució. 8. Büntetések: A depóba visszatér sávban a sebességlimit 30 km/óra. A visszatér sávban csak fegyelmezetten (akrobatikus mutatványokat, pl. szlalomozás, driftelés, illetve az indokolatlan megállás) lehet közlekedni. Továbbá tilos a visszatér sávban a gumifüstölés is.

6 els figyelmeztetés, második kizárás A sebességlimit túllépése, vagy fegyelmezetlen magatartás az alábbi pénzbüntetéseket vonja maga után: Minden alkalommal Ft. A 2. figyelmeztetés vagy büntetés után a Versenyigazgató a versenyzt kizárhatja a versenybl! 9. Felelsség: A résztvevk minden harmadik személynek okozott bármilyen káresemény kapcsán, tárgyi vagy személyi sérülés esetén, amelyekért együttesen, vagy külön-külön felelsek, felmentik a Rendezt, a rendezvény hivatalos tisztségviselit, azok alkalmazottait, valamint képviselit mindennem felelsség alól. A Rendez semmilyen felelsséget nem vállal a depó területén rizetlenül hagyott felszerelésekért és tárgyakért. 10. Reklámok elhelyezésének tilalma: A Rendez megtilt bárminem kereskedelmi vagy promóciós reklám elhelyezését a versenypályán, a depó területén. A tilalom alól kivételt képeznek azok a reklámok, amelyek a szállító jármveken, a versenyjármvön, a versenyz és szerel ruházatán, vagy annak sátrán vannak elhelyezve. Amennyiben a Rendez tiltott reklámmal találkozik, azonnal intézkedik azok eltávolítására. Mód van azonban reklámok kihelyezésére, a Rendezvel egyeztetett módon, amennyiben nem sérti azok meglév vagy alakuló reklám és szponzorációs szerzdéseit. 24.) Egyéb rendelkezések: A rendezvényen mindenki a saját felelsségére vesz részt! A versenyen a versenyz köteles betartani a versenykiírás tartalmaz. Ami az MGS által publikált szabályzatokban leírásokban nincs kimondottan engedélyezve, illetve jelen pillanatban szabályozva az tiltva van! A versenyzk a szabályzatokkal kapcsolatban írásbeli javaslattal élhetnek a Magyar Gymkhana Szövetség felé. A versenypálya idmérjével való ütközés, amennyiben nem mszaki probléma okozta hiba miatt történi, azonnali kizárást von maga után, továbbá a versenyz köteles viselni a verseny rendezjének oldalán felmerül valamennyi kárt. A rendezvény területén a KRESZ szabályai érvényesek, a megengedett maximális sebesség 30km/h (kivéve a versenypálya aktív szakaszát). A rendezvény teljes területén tilos gépjármvel való pörgés és gumifüstölés, kivéve az erre fenntartott területet! A versenyz a versenytáv megtétele után, köteles a lehet leghamarabb a depó területére visszaérkezni, a megengedett sebességek betartása mellett. A versenyz köteles a futam végeztével úgy elhelyezni autóját, hogy az ne akadályozza az t követ versenyzk visszatérését, valamint az elvárható szabad közlekedést a depó egész területén. V2.2

GYMKHANA 16: VERSENYSZABÁLYZAT ÉS VERSENYKIIRÁS! Érvényes 2016.12.31-ig.

GYMKHANA 16: VERSENYSZABÁLYZAT ÉS VERSENYKIIRÁS! Érvényes 2016.12.31-ig. FIGYELMEZTETÉS! Az autó versenyzés veszélyes sport! Olyan, hogy biztonságos verseny nem létezik. A versenyzés mindig magában hordozza a súlyos vagy halálos sérüléssel járó baleset kockázatát. Ez a veszély

Részletesebben

GYMKHANA kategóriák 2014-ben:

GYMKHANA kategóriák 2014-ben: A GYM*KHA*NA (dzsim-ká-na) a vezetéstechnika, a fizikai állóképesség, és jó memória sportja! A magyarországi GYMKHANA az angol, a japán, és amerikai sportágak újragondolt egyedi változata. Itt a pilótáknak

Részletesebben

Drift versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd

Drift versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd Drift versenykiírás Mezőkövesd, 2017. 07. 01. 1. A RENDEZŐ, AZ ESEMÉNY 1.1 A rendező: A rendező: Borsod VAN Kft. Képviseli: Horánszky Gergely Kapcsolattartó Zelenák Krisztián Telefon: +36205216564 web:

Részletesebben

Drag versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd

Drag versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd Drag versenykiírás Mezőkövesd, 2017. 07. 01. 1. A RENDEZŐ, AZ ESEMÉNY 1.1 A rendező: A rendező: Borsod VAN Kft. Képviseli: Horánszky Gergely Kapcsolattartó Zelenák Krisztián Telefon: +36205216564 web:

Részletesebben

Elsı Magyar GYMKHANA Szövetség bemutatja: The Essence of Motorsport

Elsı Magyar GYMKHANA Szövetség bemutatja: The Essence of Motorsport Elsı Magyar GYMKHANA Szövetség bemutatja: The Essence of Motorsport A GYM*KHA*NA (dzsim-ká-na) jelentése sportünnepély, mely a világ legkoncentráltabb és legprecízebb motorsportja. A gyorsulás, a drift

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS: JÉG GYORSULÁSI FUTAM

VERSENYKIÍRÁS: JÉG GYORSULÁSI FUTAM FIGYELMEZTETÉS! Jelen szabályzat eseti jellegű, a 2007-es évi végleges OB. szabályzat 2007.02.27-től letölthető a futam.hu oldalról! VERSENYKIÍRÁS: JÉG GYORSULÁSI FUTAM 1. A NEGYEDMÉRFÖLD KFT. bemutatja

Részletesebben

A versennyel kapcsolatban minden információ megtalálható az Interneten:

A versennyel kapcsolatban minden információ megtalálható az Interneten: Versenykiírás 1.) A Westdragrace Sportegyesület megrendezi Gyorsulási Versenysorozatát 2016 évben. A rendezvényen Autós Motoros Gyorsulási Verseny kerül lebonyolításra. A verseny hivatalos neve: Dragrace

Részletesebben

MNASZ - Országos Szlalom Amatr Kupa

MNASZ - Országos Szlalom Amatr Kupa 2007. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség /MNASz/ 2007. évre kiírja a szlalom szakág Országos Szlalom Amatr Kupát. A sorozat célja a kultúrált, sportszer szlalom versenyzés elterjesztése, népszersítése

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 Készítette az MNASZ Drag és Drift Szakági Bizottsága Jóváhagyta az

Részletesebben

III. Campus Kupa 2010

III. Campus Kupa 2010 III. Campus Kupa 2010 Verseny Versenykiírás Kelt: 2010. március 1. 1 I. Meghatározások: 1. Campus Kupa 2010: A 2010. április 10.- Helyszín: ETO Park Cím: 2.A Campus Kupa Az Campus Kupára bárki nevezhet,

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől függetlenül MINDENKÉPPEN meg lesz tartva!!! A pálya az éppen

Részletesebben

Versenykiírás POCO LOCO GYORSULÁSI ÉS SZLALOM VERSENY BUDAPEST, PESTI RAKPART BUDAPEST, 2014. 06. 07.

Versenykiírás POCO LOCO GYORSULÁSI ÉS SZLALOM VERSENY BUDAPEST, PESTI RAKPART BUDAPEST, 2014. 06. 07. Versenykiírás POCO LOCO GYORSULÁSI ÉS SZLALOM VERSENY BUDAPEST, PESTI RAKPART BUDAPEST, 2014. 06. 07. Gyorsulás : 1. Általános információk: A Dragracing Magyarország Kft..( H-1152, Budapest, Aporháza u.

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu,

Részletesebben

V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét

V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét 2017. 09.16-17 Versenyajánló Tisztelt versenyzők és autósportot kedvelők! Szeretnénk egy jó kis hétvégi csapatásra invitálni, ahol remek alkalom nyílik arra, hogy

Részletesebben

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 Készítette az MNASZ Drag és Drift Szakági Bizottsága Jóváhagyta az

Részletesebben

II. TÓTKOMLÓS RALLY 2011.06.11-12

II. TÓTKOMLÓS RALLY 2011.06.11-12 II. TÓTKOMLÓS RALLY 2011.06.11-12 Versenyajánló Tisztelt versenyzők, nézők és minden autósportot kedvelő! Szeretnénk benneteket egy jó kis hétvégi csapatásra invitálni, ahol remek alkalom nyílik arra,

Részletesebben

III.Lada és Bmw találkozó és Rally show

III.Lada és Bmw találkozó és Rally show III.Lada és Bmw találkozó és Rally show Latyak Ring - Kecskemét 2015. 09. 12-13. Versenyajánló Tisztelt versenyzők és autósportot kedvelők! Szeretnénk egy jó kis hétvégi csapatásra invitálni, ahol remek

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

Szlalom versenykiírás

Szlalom versenykiírás Szlalom versenykiírás Mezőkövesd, 2017. 07. 01. 1. A RENDEZŐ, AZ ESEMÉNY 1.1 A rendező: A rendező: Borsod VAN Kft. Képviseli: Horánszky Gergely Kapcsolattartó Zelenák Krisztián Telefon: +36205216564 web:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó cápa, serdülő és junior korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018)

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) A 2018. év uszonyosúszó gyermek, serdülő,

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ MŰSORFÜZET MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 24. A rendezvény helyszíne: Borsodnádasd külterülete 25. számú főút, GPS: 48.115055,

Részletesebben

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1. Általános szabályok Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1.1A A verseny rendezősége a 2012-es év megjelölt időpontjára kiírja, mint meghívásos versenyt, amely körpályás mini rally

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2016 Alapkiírás Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding (550 ccm felett) pontozási rendszer II. sz. melléklet: Stunt Riding Junior (550

Részletesebben

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015.

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. Időpont: 2015. március 28. április 12. közötti időszak. Lehetséges versenynap, megfelelő időjárás esetén: 2015. március 28.

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA Debrecen, 2016. július 24. vasárnap 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Polony István, MKSZ elnök Dr. Papp László, Debrecen polgármestere 2. A verseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó gyermek, ifjúsági és felnőtt korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2014 KATEGÓRIÁK NYÁR: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ROBBANÓS

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR téli kupa terepversenyek szabályzata 2012-13 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 BUGGY

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA A Gyorsasági Görkorcsolyázó Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg; a versenyt

Részletesebben

SURF SPORTÁG 2015. versenykiírás

SURF SPORTÁG 2015. versenykiírás SURF SPORTÁG 2015. versenykiírás Általános Szabályok: A surf (hullámszörf sportágba sorolt kategóriák) Országos Bajnoki versenysorozatot és az egyes futamokat a Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2013 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ROBBANÓS

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2016

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2016 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2016 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág versenyeinek alapkiírása 2019 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2018. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, 2018. június 28. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Priczinger Péter, az MKSZ elnöke Szőllős Sándor,

Részletesebben

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Tehetségkutató a jövő bajnokainak A 2017-es szezonban a Gokart Talent Cup sorozatban lehetőség nyílik arra, hogy a verseny gokarttal nem rendelkezők, de a sport

Részletesebben

Vác városi Szlalom. Vác, dunapart 2015-10-25

Vác városi Szlalom. Vác, dunapart 2015-10-25 Vác városi Szlalom Vác, dunapart 2015-10-25 Verseny szervezője: Speed Rally Team Sportegyesület A verseny hivatalos honlapja: www.csapassunk.hu A verseny vezetősége: Versenyigazgató: Fodor Krisztián /06

Részletesebben

CURLING NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI MAGYAR BAJNOKSÁG KAMARAERDŐ. A Magyar Curling Szövetség rendezésében. A SZÖVETSÉG KIEMELT TÁMOGATÓI:

CURLING NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI MAGYAR BAJNOKSÁG KAMARAERDŐ. A Magyar Curling Szövetség rendezésében. A SZÖVETSÉG KIEMELT TÁMOGATÓI: CURLING NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI MAGYAR BAJNOKSÁG 2 0 1 5. KAMARAERDŐ A Magyar Curling Szövetség rendezésében. A SZÖVETSÉG KIEMELT TÁMOGATÓI: 1 A VERSENY CÉLJA : a magyarországi curling sport fejlesztése, a

Részletesebben

Versenykiírás 2019 JANUÁR 12. SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér. Rendező: BG Autosport

Versenykiírás 2019 JANUÁR 12. SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér. Rendező: BG Autosport Versenykiírás SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér Rendező: BG Autosport SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - REPÜLŐTÉR Az amatőr autóverseny a vezetési tudás javulása érdekében és a nyilvános közönség számára van rendezve,

Részletesebben

Amatőr Autós Ügyességi Szlalom Verseny. Versenykiírás

Amatőr Autós Ügyességi Szlalom Verseny. Versenykiírás Amatőr Autós Ügyességi Szlalom Verseny Versenykiírás I. Meghatározások: 1. ETO Park Szlalom az Alexovics kupáért (továbbiakban: verseny) A 2012. június 2-án megrendezésre kerülő autós ügyességi verseny.

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Pályakerékpár Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

2016 ÉVI MAGYAR DRIFT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG TECHNIKAI, SZABÁLYZATA PRO/SEMIPRO KATEGÓRIA

2016 ÉVI MAGYAR DRIFT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG TECHNIKAI, SZABÁLYZATA PRO/SEMIPRO KATEGÓRIA FIGYELMEZTETÉS! A versenyzés veszélyes sport! Olyan, hogy biztonságos verseny nem létezik. A versenyzés mindig magában hordozza a súlyos vagy halálos sérüléssel járó baleset kockázatát. Ez a veszély mindig

Részletesebben

Zöld zászló. Használata: l e n g e t v e

Zöld zászló. Használata: l e n g e t v e Zöld zászló Használata: l e n g e t v e Jelentése: a korábban sárga zászlóval jelzett veszély megszűnt, most szabad az út, verseny tempóban mehetsz tovább. A zászló hatálya alá tartozó pályaszakaszon veszély

Részletesebben

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny 2019 évi Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság 11. fordulója Nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2019. július 21 (vasárnap) 10:00 órai kezdettel Ibrány Város Önkormányzata,

Részletesebben

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MAGYARORSZÁG 2019. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A Magyar Kritérium Bajnoki címek eldöntése. A kerékpársport népszerűsítése. Tehetségkutatás,

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása 2019 Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu I. BAJNOKSÁG 1. A MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG (MAMS)

Részletesebben

PANNONHALMA 2009. ÁPRILIS 25-26.

PANNONHALMA 2009. ÁPRILIS 25-26. Fels-Dunántúli Fogathajtó Régió Versenyévadra felkészít meghívásos versenye Junior Pónifogathajtó Országos Bajnokság I. Forduló PANNONHALMA 2009. ÁPRILIS 25-26. 1 A verseny célja: A fogatsport népszersítése,

Részletesebben

Büntetés katalógus. Rajtfolyosó

Büntetés katalógus. Rajtfolyosó Rajtfolyosó Büntetés katalógus Gokart 1 a rajtfolyosóban: szabályos Kart 2 rajtfolyosót átlépi: nem szabályos 3 másodperc büntetés ha a gokart két kerékkel lápi át, 10 másodperc ha az egész gokart 4 kerékkel

Részletesebben

SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció

SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció SPURI FélBalaton Szupermaraton időpont, helyszín Időpont: 2015. március 21-22. Rajt: Badacsony Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap VERSENYKIÍRÁS 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap Versenykiírás Rendező: PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont: 2015. március 08., vasárnap; rajt 11:00 óra Verseny távja: 25

Részletesebben

III. Campus Kupa 2010

III. Campus Kupa 2010 III. Campus Kupa 2010 Amatőr Autós Ügyességi Szlalom Verseny Versenykiírás Kelt: 2010. március 1. 1 I. Meghatározások: 1. Campus Kupa 2010: A 2010. április 10.-én egyszeri alkalommal megrendezésre kerülő

Részletesebben

VETERÁN KORÚ JÁRMVEK ÁTLAGTARTÓ VERSENYEINEK ALAPSZABÁLYZATA (v 1.7)

VETERÁN KORÚ JÁRMVEK ÁTLAGTARTÓ VERSENYEINEK ALAPSZABÁLYZATA (v 1.7) VETERÁN KORÚ JÁRMVEK ÁTLAGTARTÓ VERSENYEINEK ALAPSZABÁLYZATA (v 1.7) 1. MEGHATÁROZÁSOK 1.1 Verseny A veterán átlagtartó verseny elre meghatározott id vagy átlagsebesség alapján teljesítend szakaszokból

Részletesebben

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 1. Célja: Versenyzési és minősítési lehetőség biztosítása a felnőtt és ifjúsági tájékozódási sportolók részére, a sportág népszerűsítése, vándorkupa elnyerése 2. Rendező:

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás

Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB 2018. szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás A felnőtt-férfi, a felnőtt-női, az utánpótlás férfi és az utánpótlás női korcsoportok számára kiírt hegyi országúti

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23.

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23. Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. július 23. szombat 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!!

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!! Ifjúsági - Felnőtt Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokság és I. Generomax Kupa - Cápa, Gyermek és Szenior Találkozó 2011. évi VERSENYKIÍRÁSA 1,/ Célja: A 2011. év uszonyos-, és búvárúszó serdülő, junior

Részletesebben

Sultan Szlalom Kupa 2011, 5. forduló A TA-MI Kupáért Bánk,

Sultan Szlalom Kupa 2011, 5. forduló A TA-MI Kupáért Bánk, Sultan Szlalom Kupa 2011, 5. forduló A TA-MI Kupáért Bánk, 2011. 10. 08. 1 A verseny szervezője: Sultan 69 - Hellner Rally Team Kaplonyi Mihály 06-70/342-2502 Tőkés Tamás 06-70/274-7611 Hellner Csaba +36-30/427-8943

Részletesebben

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4.

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: HANKOOK RCM KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2014. május. 2-4. honlap címe: www.rcmcup.com A VERSENY RENDEZŐJE: Hungaroring

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ENDURO BAJNOKSÁGAI A MAMS ENDURO KUPÁK ALAPKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG ENDURO BAJNOKSÁGAI A MAMS ENDURO KUPÁK ALAPKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG ENDURO BAJNOKSÁGAI ÉS A MAMS ENDURO KUPÁK ALAPKIÍRÁSA 2012 Készítette: A MAMS Enduro Bizottság Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2010-2011. évi, Budapest

Részletesebben

2013. FEBRUÁR 02-03.

2013. FEBRUÁR 02-03. NEMZETKÖZI TEREMCROSS ÉS SUPERMOTO VERSENY BUDAPEST SYMA RENDEZVÉNYCSARNOK 2013. FEBRUÁR 02-03. VEGA MOTORSPORTKLUB 2096 ÜRÖM, DIÓFA U. 23. TEL./FAX: (1) 352-97-00 E-MAIL: info@supermot.hu 20/5582820 ;

Részletesebben

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság 2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁSA 1. Célja: A 2010. év uszonyosúszó cápa és junior korosztály Magyar Bajnokainak és helyezettjeinek megállapítása, a gyermek

Részletesebben

Serdülő - Junior Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokság és Középületkivitelező Kupa évi VERSENYKIÍRÁSA

Serdülő - Junior Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokság és Középületkivitelező Kupa évi VERSENYKIÍRÁSA Serdülő - Junior Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokság és Középületkivitelező Kupa 2011. évi VERSENYKIÍRÁSA 1,/ Célja: A 2011. év uszonyos-, és búvárúszó serdülő, junior korosztály Országos Bajnokainak

Részletesebben

MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018

MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 A BAJNOKSÁG CÉLJA a. A kerekesszékes kosárlabda meghonosítása és fejlesztése, sportszakmai feladatok megvalósítása.

Részletesebben

V. Triatlon Fesztivál

V. Triatlon Fesztivál V. Triatlon Fesztivál TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Csapat Országos Bajnokság MIX Váltó-csapatverseny Országos Bajnokság Shimano nyílt kiemelt amatőr kupa FŐVÉDNÖK: Dr. Habis László,

Részletesebben

12. Szecsői Futónap szeptember 28. Versenykiírás

12. Szecsői Futónap szeptember 28. Versenykiírás A verseny célja: Versenykiírás Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutásnépszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

DRIFTED.HU - ORSZÁGOS DRIFT BAJNOKSÁG PONTOZÁSI SZABÁLYZAT

DRIFTED.HU - ORSZÁGOS DRIFT BAJNOKSÁG PONTOZÁSI SZABÁLYZAT DRIFTED.HU - ORSZÁGOS DRIFT BAJNOKSÁG PONTOZÁSI SZABÁLYZAT 2013 1. Általános tudnivalók A drift olyan vezetéstechnika, ahol a kijelölt (továbbiakban elvárt) íven a pilóta az autó által elérhető legnagyobb

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny

VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny 1. A verseny célja: A sportág népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása. 2. Verseny helye és ideje: Kecskemét, Kecskeméti Fürdő, 50m-es 10 pályás

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2017 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ROBBANÓS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY PRO ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS

Részletesebben

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018.

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. I. A versenyrendszer célja: a, a Magyar Muaythai Szakszövetség (MMSZ) amatőr versenyrendszerének elsődleges célja a Muaythai (thaibox)

Részletesebben

MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA

MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA Utánpótlás sport MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA ALAPKIÍRÁS 2013 Készítette: A MAMS Salakmotoros Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Ttitkársága A MAGYARORSZÁG NYÍLT EGYÉNI

Részletesebben

ÉLSPORT. Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága. Alapkiírás évre. A MAMS Ttitkársága

ÉLSPORT. Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága. Alapkiírás évre. A MAMS Ttitkársága ÉLSPORT Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága Alapkiírás 2015 évre Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További

Részletesebben

SPÍLER TV MAGYAR SZÖRF BAJNOKSÁG I. FORDULÓ RIP CURL KUPA május Balatonaliga, Magyarország (Szörf Központ) VERSENYUTASÍTÁS

SPÍLER TV MAGYAR SZÖRF BAJNOKSÁG I. FORDULÓ RIP CURL KUPA május Balatonaliga, Magyarország (Szörf Központ) VERSENYUTASÍTÁS SPÍLER TV MAGYAR SZÖRF BAJNOKSÁG I. FORDULÓ RIP CURL KUPA 2019 2019. május 24-26. Balatonaliga, Magyarország (Szörf Központ) VERSENYUTASÍTÁS 1. SZABÁLYOK 1.1. A Magyar Szörf Bajnokság versenyeire a következő

Részletesebben

Magyar Búvár Szakszövetség

Magyar Búvár Szakszövetség Magyar Búvár Szakszövetség 1134 Budapest, Dózsa György út 53. Tel./Fax: 06-1-270-0117 Tel.: 06-30-645-2821 e-mail: mbsz@netroller.hu 2010. évi Felnőtt, Ifjúsági Uszonyosúszó Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁSA

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. június 23. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A verseny hivatalos honlapja:

VERSENYKIÍRÁS. A verseny hivatalos honlapja: VERSENYKIÍRÁS A verseny hivatalos honlapja: www.csiriracingteam.eoldal.hu 1. Verseny rendezője: Pétervására Sportegyesület Autó és Motorsport szakosztály Verseny szervezője: Levelezési cím: Holló István

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKI FUTAM NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. JÚLIUS 18-19. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT)

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKI FUTAM NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. JÚLIUS 18-19. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKI FUTAM NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. JÚLIUS 18-19. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) Ez a Rövidített Változat a jelenleg érvényes MNASZ Rallycross Országos

Részletesebben

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS 1. JOGOSULTSÁG: SZABÁLYZAT A Magyar Búvár Szakszövetség a CMAS felhatalmazásával 2017. február 24-26. között Egerben rendezi meg a XII. CMAS Uszonyosúszó Világkupa első fordulóját. A Magyar

Részletesebben

Versenykiírás 60. HEGCSI RACE KUPA KAKUCSRING ORSZÁGOS AMATŐR SZLALOM BAJNOKSÁG. 2. futam KAKUCSRING, 2014. 04. 27.

Versenykiírás 60. HEGCSI RACE KUPA KAKUCSRING ORSZÁGOS AMATŐR SZLALOM BAJNOKSÁG. 2. futam KAKUCSRING, 2014. 04. 27. Versenykiírás 60. HEGCSI RACE KUPA KAKUCSRING ORSZÁGOS AMATŐR SZLALOM BAJNOKSÁG 2. futam KAKUCSRING, 2014. 04. 27. ORSZÁGOS SZLALOM BAJNOKSÁG 2014 2. futam 60. HEGCSI RACE KUPA PROGRAM 06:50 Pályabírói

Részletesebben

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2013.

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2013. A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2013. Időpont: 2013. március 15. október 23. közötti időszak. Első lehetséges verseny nap: március 15. Fix verseny nap: április Kiteforce

Részletesebben

2013. szeptember 22.

2013. szeptember 22. A verseny neve: A verseny ideje: A verseny helye: Szervező: Vezetőbíró: Gunaras Resort SPA Kupa RSB 2013. V. futam 2013. szeptember 21-22. Nagypall-Geresdlak Balatonyi Rallye Team 7627 Pécs Blaha L. u

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2014-2015. évi, Budapest

Részletesebben

Dragracing Publick Kupa Alapkiírás Készítette a

Dragracing Publick Kupa Alapkiírás Készítette a Dragracing Publick Kupa Alapkiírás 2018 Készítette a www.dragracing.hu TARTALOMJEGYZÉK 1. MEGHATÁROZÁSOK... 6 1.1 SZABÁLYOK... 6 1.2 BAJNOKI RENDEZVÉNY... 6 2. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK... 7 2.1 KIÍRÁS... 7

Részletesebben

7. Szecsői Futónap szeptember 27. Versenykiírás

7. Szecsői Futónap szeptember 27. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

MNASZ engedélyezés folyamatban

MNASZ engedélyezés folyamatban MNASZ engedélyezés folyamatban Bevezető: A versenykiírás az FIA nemzetközi sportkódex és függelékei, az MNASZ RVSZ, kiírásai alapján készült. A versenykiírás módosítása, kiegészítése kizárólag számozott,

Részletesebben

Minden résztvevő saját felelősségére indul és elfogadja a versenykiírásban foglaltakat!

Minden résztvevő saját felelősségére indul és elfogadja a versenykiírásban foglaltakat! VERSENYKIÍRÁS Nevezés Verseny célja: A verseny célja a mozgás népszerűsítse, versenyzési lehetőség biztosítása, valamint a közösségi élmény megélésén keresztül a sportbarátságok erősítése. Időpont: 2014.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS TRIATLON BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS TRIATLON BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS TRIATLON BAJNOKSÁG Rendező A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Triatlon Szövetség megbízásából az AGRIA Kerékpár és Triatlon Klub A

Részletesebben

Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny. Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága

Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny. Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága Versenykiírás: 1. A verseny jellege: nyílt nemzetközi kerékpárverseny 2. A verseny célja: Magyarország Kerékpáros

Részletesebben

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 1. Az országos döntő rendezője: Szenyor Szabadidő Kerékpáros Sport egyesület Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség megbízása alapján a Magyar Diáksport Szövetség

Részletesebben

II. BÚI Triatlon MIX-Váltócsapat Országos Bajnokság Balatonfenyves június 12. Fővédnök: Lombár Gábor, Balatonfenyves polgármestere

II. BÚI Triatlon MIX-Váltócsapat Országos Bajnokság Balatonfenyves június 12. Fővédnök: Lombár Gábor, Balatonfenyves polgármestere II. BÚI Triatlon MIX-Váltócsapat Országos Bajnokság Balatonfenyves 2016. június 12. Fővédnök: Lombár Gábor, Balatonfenyves polgármestere 1 1. A verseny rendezője: A Magyar Triatlon Szövetség megbízásából

Részletesebben

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018.

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. I. A versenyrendszer célja: a, a Magyar Muaythai Szakszövetség (MMSZ) amatőr versenyrendszerének elsődleges célja a Muaythai (thaibox)

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 20/2016 Rallye Szakági Bizottság határozat 2016. február 17 A Rallye Szakági Bizottság úgy határoz, hogy a MARB mindhárom régiójában felkéri a rendezőket,

Részletesebben

JÁK SZOMBATHELY VERSENYKIÍRÁS Május

JÁK SZOMBATHELY VERSENYKIÍRÁS Május CÉLTRANS 97 Rally Bajnokság 2011. 2. FUTAM III. S. I. S. RALLY JÁK SZOMBATHELY VERSENYKIÍRÁS 2011. Május 7-8. www.a-r-c.hu IDŐBEOSZTÁS 2011. Május 4. Szerda 22:00 Nevezési zárlat 2011. Május 7. Szombat

Részletesebben

Magyar Sárkányhajó Bajnokság IV. forduló Újpesti-öböl augusztus 4.

Magyar Sárkányhajó Bajnokság IV. forduló Újpesti-öböl augusztus 4. Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2018. IV. forduló Újpesti-öböl 2018. augusztus 4. Szervező Magyar Kajak - Kenu Szövetség H-1138 Budapest, Latorca u. 2. www.kajakkenusport.hu Helyszín Újpesti-öböl (Budapest,

Részletesebben

VII. Széchenyi Futam Kiegészítő Szabályzat

VII. Széchenyi Futam Kiegészítő Szabályzat 2012 VII. Széchenyi Futam Kiegészítő Szabályzat 1. SZÉCHENYI FUTAM 1.1 Helyszínek Mobilis Interaktív Kiállítási Központ és parkolója (9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.) Nádor aluljáró és környéke (9023

Részletesebben